REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014"

Transkript

1 REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014 Deltagere: Malene Nielsen, Nadja Jensen, Anne Fritzner, Jakob Agergaard, Michael Lindberg, Nikolaj Clausen, Kasper Brix og Jakob Færch Afbud: Charlotte Olsen 1. Godkendelse af dagsorden (punkter til eventuelt) og referat Referat fra sidste møde blev godkendt. Dagsorden godkendt. Det blev aftalt at referater fremover sendes til bestyrelse og instruktører på facebookgrupperne, og til alle medlemmer på hjemmesiden. 2. Evaluering af introforløb og SUP afdeling a. Fungerer introforløbet? Hvordan bliver det modtaget hos deltagerne? Har vi hørt noget fra de nye medlemmer? Forløb er godt. Frigivelse hvornår? Hvad bagefter frigivelse? Gennemføre en evaluering med instruktørerne, så vi får feedback derfra. Instruktørerne kan give feedback fra kursisterne. Mere faste hold fremover som en anden model. Lette administrationen, ikke risikere der ikke er medlemmer ude. Hvad sker der når de 10 intro træninger er gennemført/overstået? Måske kalde det er SUP træningsforløb. Tillidsbånd. Frigivelse hvornår.? Der er meget forskelligt niveau blandt deltagerne, hvordan håndteres det? b. Hvad kan vi gøre fremadrettet for at optimere SUP afdelingen, introforløb mv.? Måske indføre en ny model 2015: Kunne være gennemføre 5 træninger i træningsforløb à giver adgang til alm. træning på forskellige hold (m. instruktør) Herudover krav til frigivelse - før man kan paddle med maker. Instruktørerne skal bidrage til en fast fremtidig model. Sluses de nye ud på træningshold? Registreres det, og hvordan kan vi holde øje med det?

2 Kan intro træningen gennemføres som intense weekender, eller én fast træning hver uge over hvor mange uger? Evt. også deltagelse på forskellige træningshold der kører hele sæsonen. Kulturen er vigtigt, og hvordan får vi taget højde for det? Instruktørmøde: Vi skal have et møde om det. Mette Julie har skrevet et oplæg ift. Evaluering. I samme forbindelse så skal der drøftes fremadrettet struktur. Dato for mødet er Torsdag den 30. oktober 2014, kl Niko+Brix laver oplæg. Spg. Til debat: Hvordan kan træningen forløbe? Flere scenarier. Evt. tre alternativer, som der kan debatteres ud fra. Dem fra før sommerferien; Hvem er færdige? Hvordan frigives de? A: Frigivelse (der bliver sat dage op) 2- mands paddling sammen. B: Træne med på eksisterende hold (Anne skriver at folk kan booke sig ind) Instruktører skal have træning, lære mv. Hvor kommer instruktør viden fra? Kompetencer bringes I spil, og spredes på tværs. Skal der være inspiration udefra.

3 3. Medlemmer i CWS a. Hvor mange betalende medlemmer er vi? Ca. 140 medlemmer b. Hvordan holder vi fast i vores medlemmer fremadrettet? Er SUP/CWS en engangsforestilling eller formår vi at fastholde medlemmerne så de bliver I klubben Der er lige nu vækst. Der er behov for faste træninger og give mulighed for at mødes sammen som klub. Der er for travlt! Det kræver meget at skabe en fed klub. Attraktive træningshold, initiativet. Faste instruktører på hold Instruktører for ad hoc. 4. Instruktører i CWS a. Pleje af frivillige/ instruktører I CWS skal der arbejdes mere med at understøtte frivilligheden, dels ved at synliggøre hvorfdan klubben drives som den gør, hvorfor der arbejdes frivilligt, og skabe en kultur hvor vi fejrer og anerkender frivilligheden. Der skal indføres nogle traditioner for instruktører; en opstartsdag, en afslutningsdag. Instruktørfest. Mulighed for opkvalificering, videreuddannelse og andre goder. Første instruktør fest afholdes den 3. oktober 2014 kl. 18. Nadja inviterer instruktørgruppen. Færch undersøger specific aktivitetsmulighed. b. Evalueringsmøde med instruktører planlægges til den 30. oktober c. Betaling for deltagelse i events Der er som sådan ikke aflønnning eller honorar for klubaktiviteter internt I CWS. Instruktører kan hjælpe til ved eksterne arrangementer, events, hvor kunden betaler klubben for aktiviteten, og klubben dels får noget indtjening og instruktørerne honoreres. Der kan ikke laves løbende udbetalingerne for disse aktiviteter. Instruktørerne kan bruge optjente honorarer til at betale kontingent, leje af boards og lign.

4 Hvert år udarbejdes en kontrakt for hver instruktør som har lavet events med honorar, og på baggrund af kontrakten udbetales der så et årligt skattefrit honorar, der oplyses til SKAT. Max grænsen er kr. for Reglerne omkring events og honorering skal meldes ud til instruktørgruppen. 5. Kommunikation i CWS Interne regler om intern kommunikation på fcaebook skal udarbejdes. Retningslinjer; instruktørmøde. Mødestruktur ift. Instruktører før sæson, midt I sæson og efter sæsonens afslutning. Instruktør arrangementer. Arrangementer for de forskellige aktiviteter på tværs, hvis der er flere enheder/aktivitetsområder. Referater; referentens opgave at informere instruktører. Nyhedsbrev skal op og køre ikke alle medlemmer er pp facebook eller læser facebook. Alle har en , så Nyhedsbrev skal køre via en. Formand ansvarlig for at lægge ny dagsorden op Referent ansvarlig for at lægge referat op bør lægges på instruktør gruppen, bestyrelesgruppen og klubbens facebook gruppe. 6. Udvikling af CWS a. Hvordan organiserer vi CWS? Flere projekter igang og flere muligheder. CWS kan udvikle sig I en bred retning. Administration, nye aktiviteter der kan sættes igang, når muligheden byder sig, og det giver mening for klubben. Projektorganiseringsmodel, for hvornår det kan lykkes. b. Udvalg, arbejdsopgaver og arbejdsfordeling i CWS For mange opgaver falder ned mellem stolen, når flere folk skal være inde over de forskellige områder.der skal derfor fremadrettet arbejdes mod en model med aktivitetsspecifikke udvalg. Michael kommer med oplæg. Der skal skabes frie rammer for aktivitetsudvalgskabe grundlag for at kaktiviteterne kan

5 udvikle sig hver for sig. De har forskellige behov, rammer og muligheder. Flad struktur, hvor alt kan sættes igang bare der er en gruppe folk til at drive aktiviteten. 7. Procesmøde i november a. Hvem arrangerer? Hvem indkalder? Hvem finder på form, indhold mv.? Anne Fritzner tovholder på mødet, med Nadja som hjælper. Mål: Orienteringsmøde for alle nye og gamle medlemmer. Klubbens struktur og arbejdsopgaver lægges frem så medlemmer får mulighed for byde sig til. Nedsætte de nye aktivitetsgrupper. Bestyrelsesmøde efter procesmøde, hvor der samles op på opgaverne, 8. Arbejdsdag i CWS a. Opdatering på udstyr Meddelelse ud til medlemmer om at al klubudstyr til tilbage og ligge fast I containerne (Færch) Reparation af trænings SUP board (Brix) Rafts skal fixes (Færch) Optælling af våddragter mv. (Brix) b. Placering/fordeling af udstyr En reminder til medlemmer og instruktører om at alt udstyr skal være på Holmen. Så hvis der har været en event på en anden location, så skal udstyr så hurtigt som muligt tilbage igen. Midlertidig flytning af udstyr skal meldes på instruktør siden. Der skal udarbejdes en plan for placering af udstyr (Nikolaj). Imagine SUP boards må gerne blive flyttet til Den Blå Foreningsby, hvis det kan frigive plads. Casper Mortensen vil undersøge ventilation til containerne, som led I Friluftslaboratoriet. 9. Sommercamp 2015 i CWS a. Oplæg v. Jakob Færch (Idé: Charlotte Olsen og Jacob Juul) Bestyrelsen synes godt om initiativet og beder charlotte og Jacob arbejde videre med idéerne. Charlotte kan præsentere oplæg eller give en status på et kommende bestyrelsesmøde. 10. Opdatering på projekter i CWS DBF DBF: Der er møde I næste uge. Evt. lidt penge til stativer I rummet, så vi kan få boards derud.

6 Evt. designes til SUP boards. Fælles udstyr på vej. CWS har budgt ind med ønske om grundpakke af udstyr; rafts sup board. Kan søges af sponsorudvalg men bliver I første omgang sægt af DGI og bestyrelsen I DBF. Vi skal have flere nøgler til instruktører. DBF er KUN til instruktørdrevne aktiviteter. CWWP Der er I jukiu afholdt studietur til Glasgow med By & Havn, der arbejdes videre med forskellige placeringsmuligheder I Nordhavnen. WAKE Afventer godkendelse og lejeaftale fra By & Havn Friluftslab Venter stadig på kommunen: grundlejepriser og byggetilladelse / dispensation fra fredning. 11. Eventuelt a. Afstemning om tilbagebetaling af kontingent til nyt medlem som ikke kan træne med længere og gerne vil have kontingent tilbage. Der var flertal for at tilbagebetale kontingent, da medlemmet endnu ikke havde været på kursus. b. Race udstyr. JF arbejder videre med model for leje af raceboards for resten af Det meldes ud til raceholdet.

f. Temaoplæg om skader, coretræning mv. (Jakob Agergaard) Jacob finder to datoer på coretræning og skulderskader. Han har nogle aftaler i stilling

f. Temaoplæg om skader, coretræning mv. (Jakob Agergaard) Jacob finder to datoer på coretræning og skulderskader. Han har nogle aftaler i stilling REFERAT Bestyrelsesmøde Copenhagen Watersports DATO: 12. Januar 2015 TID: 20.00 22.30 Deltagere indkaldt: Michael Lindberg, Jakob Færch, Anne Fritzner, Nikolaj Mølkjær, Jakob Agergaard, Nadja Jensen, Kasper

Læs mere

Deltagere indkaldt: Michael Lindberg, Jakob Færch, Nikolaj Mølkjær, Jakob Agergaard, Charlotte Olsen, Malene Nielsen

Deltagere indkaldt: Michael Lindberg, Jakob Færch, Nikolaj Mølkjær, Jakob Agergaard, Charlotte Olsen, Malene Nielsen REFERAT Bestyrelsesmøde Copenhagen Watersports DATO: onsdag d. 19/8 2015 TID: 19:30 21:30 Deltagere indkaldt: Michael Lindberg, Jakob Færch, Nikolaj Mølkjær, Jakob Agergaard, Charlotte Olsen, Malene Nielsen

Læs mere

REFERAT. Bestyrelsesmøde Copenhagen Watersports DATO: 10-02-2015 TID 20.00-22.30

REFERAT. Bestyrelsesmøde Copenhagen Watersports DATO: 10-02-2015 TID 20.00-22.30 REFERAT Bestyrelsesmøde Copenhagen Watersports DATO: 10-02-2015 TID 20.00-22.30 Deltagere indkaldt: Michael Lindberg, Jakob Færch, Anne Fritzner (skype), Nikolaj Mølkjær, Kasper Brix, Charlotte Olsen.

Læs mere

Generalforsamling, Copenhagen Watersports, torsdag 26. Februar 2015

Generalforsamling, Copenhagen Watersports, torsdag 26. Februar 2015 Generalforsamling, Copenhagen Watersports, torsdag 26. Februar 2015 1. Velkommen 2. Bestyrelsens beretning Over det sidste år, er der sket en masse bl.a.: - Ny bestyrelse, med 4 helt nye medlemmer. - Ny

Læs mere

1. Valg af dirigent og referent samt godkendelse af dagsorden

1. Valg af dirigent og referent samt godkendelse af dagsorden REFERAT Generalforsamling Copenhagen Watersports DATO: 25. Februar 2016 TID: 19.00-22.00 1. Valg af dirigent og referent samt godkendelse af dagsorden Michael Lindberg blev valgt som dirigent og Peter

Læs mere

Referat, generalforsamling i Copenhagen Watersports 2019

Referat, generalforsamling i Copenhagen Watersports 2019 Referat, generalforsamling i Copenhagen Watersports 2019 21.februar kl 19:30 Lokale og Anlægsfonden, Kanonbådsvej 4A, 1437 København 22 deltagere, hvoraf 21 var stemmeberettiget. Indhold 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 14. april i Skibet Sognehus

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 14. april i Skibet Sognehus Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 14. april 2014 19.00 21.30 i Skibet Sognehus Deltagere: Anne Vibeke, Michael, Morten (ordstyrer), Keld, Kurt, Johnny, Claus og Anders (referent) 1. Velkommen til

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 8. juni 2015 Kl. 18:30 20:30

PACT Bestyrelsesmøde Den 8. juni 2015 Kl. 18:30 20:30 PACT Bestyrelsesmøde Den 8. juni 2015 Kl. 18:30 20:30 Emne Diskussions Formål Kommentar Bestyrelsesmøde 08.06.2015 /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Til stede: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013 KkN Bestyrelsesmøde torsdag den 11.03.2013 kl. 18:30 på Kastanievej 37, Fredensborg. Tilstede: Michael Aaby, Jacob Frisch, Tonny Jensen, Orit Magyar, Alexander Lindgreen Dagsorden Dagsorden... 1 1. Valg

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Generel drøftelse af udvalgsarbejdet samt brug af Facebook grupper for afdelingens beboere.

Generel drøftelse af udvalgsarbejdet samt brug af Facebook grupper for afdelingens beboere. Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 11. februar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl 19.00 Deltagende klubber: Ølgod, Grindsted, Vesterhede, Bøvl, Fanø, Næsbjerg, Skovlund, Tistrup, Sig/Thorstrup, Oksbøl, Esbjerg, Janderup, Tjæreborg, Årre,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Bliv træner/frivillig. Frivillighedspolitik. for hundeklubben Hpot.dk (hundens pleje og træning)

Bliv træner/frivillig. Frivillighedspolitik. for hundeklubben Hpot.dk (hundens pleje og træning) Bliv træner/frivillig Frivillighedspolitik for hundeklubben Hpot.dk (hundens pleje og træning) Overvejelser Hvorfor vil vi have en frivillighedspolitik? Hvem skal foreningens frivillighedspolitik rette

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den

Referat fra bestyrelsesmøde den Referat fra bestyrelsesmøde den 12.09.2017 Tilstede fra bestyrelse: Troels, Nis, Lene, Lone, Pernille, Thomas, Tommy, Anne og Carina Fraværende fra bestyrelsen: Lars og Mia Dagsorden: 1. Dagens sang 2.

Læs mere

Side: 1. Referat af: Møde nr. Bestyrelsesmøde RSIK, Kunsten - arbejdsbestyrelse. Mødedato: kl 18:15-20:00. Mødested: Klublokalet

Side: 1. Referat af: Møde nr. Bestyrelsesmøde RSIK, Kunsten - arbejdsbestyrelse. Mødedato: kl 18:15-20:00. Mødested: Klublokalet Referat af: Møde nr. nr. 3-2017/2018 Bestyrelsesmøde RSIK, Kunsten - arbejdsbestyrelse Mødedato: 09-10-17 kl 18:15-20:00 Mødested: Klublokalet Deltagere (medlemmer): Stine Gervig Heidi Sauer Ann Aagaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 11. januar 2017 kl. 18:00, mødelokalet Christianslund

Referat fra bestyrelsesmøde 11. januar 2017 kl. 18:00, mødelokalet Christianslund Referat fra bestyrelsesmøde 11. januar 2017 kl. 18:00, mødelokalet Christianslund Inviterede Lene Høybye, formand Martin Okkerholm, næstformand Lisbet Holten Lambert, kasserer Steffan Stæhr Jørgensen,

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste møde. 4. Sportsudvalget

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat Rodskov Havkajakklub Styregruppemøde/visionsgruppen

Referat Rodskov Havkajakklub Styregruppemøde/visionsgruppen Referat Rodskov Havkajakklub Styregruppemøde/visionsgruppen Torsdag den 20. april kl. 19.00-22.00 på Asylvej 61, Hornslet Ordstyrer: Louise H. Brok (DGI) Referent: Louise H. Brok og Christian Christensen

Læs mere

Dagsorden HFK-bestyrelsesmøde

Dagsorden HFK-bestyrelsesmøde Dagsorden HFK-bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 21. Maj 2019, kl. 17.00 Sted: Visiodan, Strandvejen 171, 1.sal Deltagere: NA, VB, CO, CS, JE Andre Deltagere: Hans vdo, Sponsorudvalg, Michael Boje (Ellen

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Deltagere: Sismo, Paaske, Mikkel, Jacob T., Esben og Charlotte. Afbud : Mads, Jan, Kenneth Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 2. juli 2012, kl. 18.00 i klubrummet

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 2. juli 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 2. juli 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste møde. a. Husk Lars beslutning

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 15. AUGUST 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede:, Mads, Dennis, Annette, Christian,, Henrik Afbud: Rasmus, William, Jens Peter Agenda: Udsendt af formanden

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april Mandag den 25. april 2016 kl Mødet afholdes i HEI Hallen

Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april Mandag den 25. april 2016 kl Mødet afholdes i HEI Hallen Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april 2016 Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde: Mandag den 25. april 2016 kl. 19.30 Mødet afholdes i HEI Hallen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Medlemmernes kvarter 3.

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 09/04 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 09/04 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 09/04 2015 Tilstede: Anders, Rasmus, Petur, Thomas, Annika, Mattias, Lykke, Hanne, Fønss, Carsten, (Niels). Referent: Annika Munch Kristensen 1. Valg af referent Annika blev

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13

Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13 Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13 Torsdag den 6. september 2012 Sted: Haraldsgade 47 (Morten) Tid: 17.30 Afbud/Forsinkelser: Rikke (orlov), Camilla (orlov), Line (Højskole) 1. Velkomst

Læs mere

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl. 12.00 i Glamsbjerg Tilstede: Birgitte, Heidi, Belinda,, Hanne og Tine. Ninette pr telefon og Anna dele af mødet pr. telefon. Ikke til

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde)

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Emil Clemmensen (EC), Charly Witt (CW), Jonas Andersson (JA), Rune

Læs mere

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK).

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK). Referat fra Landssamrådsmøde d. 20. januar 2014 Mødested: DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22 2650 Hvidovre Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG og

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Bestyrelsesmøde - referat 2/9-2016 12.30-14.30 Fuglsangsøcenteret, fuglsangtoft 4, 7400 Herning Mødelokale 2 og 3 Møde indkaldt af: Charlotte Kops Hansen Ansvarlig for udstyr: Cherie søger for mad/ drikkevarer

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde den 5. februar 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 26. februar 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup

Forretningsudvalgsmøde den 5. februar 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 26. februar 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup Resumé af referat fra 13. marts 2014 Forretningsudvalgsmøde den 5. februar 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 26. februar 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup Deltagere den 26.

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Tilstede: Rasmus, Lykke, Petur, Thomas, Carsten, Annika, Mathias, Fønss, Anders, Hanne, Jan Referent: Anders 1. Velkommen [Formanden] Formanden bød velkommen til den nye bestyrelse.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Dato: 22/09/2011 Deltagere: Karina Ildor Jacobsgaard, Natja Grønvaldt, Stine Corlin Christensen, Birita Christiansen, Paul Bang, Asger Bryderup, Casper Koll, Christoffer Larsen,

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 22/10 2015

Bestyrelsesmøde d. 22/10 2015 Bestyrelsesmøde d. 22/10 2015 Tilstede: Friis, Fønns, Lykke, Rasmus, Carsten, Annika, Mattias Referent: Petur 1. Valg af referent til næste møde [5 min] a. Thomas 2. Opfølgning fra sidste møde [30 min]

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 9. december 2013 Tid: Kl. 17:30 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Henrik Mütze, Peter Jensen, Christina Rasmussen,

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Dato: 10. august 2015 kl. 19.00 i Mødelokale:,,,, Tilstedeværende: Afbud fra Peshko og Stig Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion Sted: Hos Jan Thorsen, Thit Jensens Vej 86 Mødeleder: Jan Referent: Heidi Kage og kaffe: Jan 1. Godkendelse af referat fra det seneste bestyrelsesmøde den 10. april 2019 Er vi enige om indholdet af referatet

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 22. MARTS 2017 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Henrik,, Heidi, Mads, Christian Afbud: Pelle, William, Rasmus Agenda udsendt af formanden inden mødet:

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde h/jan Marker Ledreborg Allé 10 Tirsdag den 2. september 2014

Referat af Bestyrelsesmøde h/jan Marker Ledreborg Allé 10 Tirsdag den 2. september 2014 Referat af Bestyrelsesmøde h/jan Marker Ledreborg Allé 10 Tirsdag den 2. september 2014 Til stede: Afbud: Peter Vesterlund Charlotte Christoffersen Jan Marker Mogens Frølund Michael Jakobsen Fleur Nauta

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.6.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 16.juni 2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 På Sundbakken 10 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Henrik Frederiksen, Ole Harby, Anne Skjerning,

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 25.08.2014 kl. 16.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Parbæk får omkodet de eksisterende låse der er på værktøjsskabene til klubnøgler. Ikke gjort endnu grundet kursus.

Parbæk får omkodet de eksisterende låse der er på værktøjsskabene til klubnøgler. Ikke gjort endnu grundet kursus. 18. juni 2013 Fremmødt: Parbæk, Daniel, Kåre, Thorup, Steffen, Kathrine, Baagøe Afbud: Yvonne, Bo, Kappers Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk sætter

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 5. marts 2011 kl. 9.00 11.00 Sted: Hotel Opus, Horsens Deltagere: Jesper Holm (formand), Birger Kyhl, Joy Nordkvist, Peter Hansen,

Læs mere

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines)

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines) Dagorden til SDS møde d. 2.3 09 1. Formalia: Tilstede : Kasper, Marie, Anne, Lotte, Mette og Bodil Lisbeth (næstformand er på besøg) Afbud: Louise 1.1 Valg af ordstyrer Marie er ordstyrer 1.2 Valg af referent

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Deltagere: Sismo, Esben, Paaske, Jacob T., Mikkel, Jan, Kenneth og Charlotte Afbud: Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Dagsorden og referat Dato: 10. januar 2013 Tidspunkt: kl. 18.00 Hos: Susanne Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Agenda 1. Godkendelse af dagsorden og sidste

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19)

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) d. 15.01 16 REFERAT Deltagere: Casper, Tommy og Thore (fodbold), Anne Marie, Majbrit og Susan (håndbold), Marcus (badminton), Ib F. N. Ann Referat ifølge dagsorden: Velkommen

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling Nye faciliteter Aalborg Klatreklub, d. 20. august 2015

Referat fra ekstraordinær generalforsamling Nye faciliteter Aalborg Klatreklub, d. 20. august 2015 Referat fra ekstraordinær generalforsamling Nye faciliteter Aalborg Klatreklub, d. 20. august 2015 Dagsorden 1. Formalia valg af dirigent og referent 2. Præsentation af muligheder for nye faciliteter 3.

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 21. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

COPENHAGEN WATERSPORTS

COPENHAGEN WATERSPORTS COPENHAGEN WATERSPORTS STRATEGI 2014-2018 Gennem flere måneder har Copenhagen Watersports arbejdet med forskellige værdisættende aktiviteter. Dels har det handlet om hvad vi vil som klub, men også hvordan

Læs mere

Referat af BMI Håndbold bestyrelsesmøde

Referat af BMI Håndbold bestyrelsesmøde Referat af BMI Håndbold bestyrelsesmøde Dato: 5/12-2012 Tidspunkt: 20.00 Sted: Ordstyrer: Referent: Til stede: BMI Egelund, mødelokalet ved cafeteriet Jesper Wolgast Kristian Torp Jesper Wolgast, Kristian

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 2015 10 19

Referat af bestyrelsesmøde 2015 10 19 Referat af bestyrelsesmøde 2015 10 19 Mandag d. 19 Oktober kl. 19:00 Afholdt hos Søren & Camilla Peter Freuchens Vej 26 3. th. 9000 Aalborg Fremmødte: Formand: Chriss Mortensen Næstformand: Søren Lønsman

Læs mere

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune.

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. Vedtægter for Hørsholm Rungsted løbeklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. 2 Formål Hørsholm Rungsted løbeklub

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 9, Mandag d. 13. august 2012 kl. 18.30 i klublokalet.

Bestyrelsesmøde nr. 9, Mandag d. 13. august 2012 kl. 18.30 i klublokalet. Bestyrelsesmøde nr. 9, Mandag d. 13. august 2012 kl. 18.30 i klublokalet. Deltagere, Vivian, Hanne, Tove, Olaf Afbud Charlotte, Pia Dagsorden Punkt Indhold Ansvarlig 1 Referat fra sidst er godkendt Hanne

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral

Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral Mødested: Mårvej 9, Hedensted Mødetidspunkt/varighed: Onsdag den 2. marts 2016, KL. 19.30-21.00 Deltagere: Karin Neve, Heidi Pontoppidan, Mette Gregersen,

Læs mere

Referat fra 3. møde torsdag d. 17. december 2015

Referat fra 3. møde torsdag d. 17. december 2015 Referat fra 3. møde torsdag d. 17. december 2015 1. Velkommen og siden sidst Yassine byder velkommen og gennemgår dagsordenen Siden sidst: Yassine har holdt oplæg for Sølyst-skolen med fokus på hvad ungebyrådet

Læs mere

SportHouse. Vejle Judo Klub Udviklingsplan

SportHouse. Vejle Judo Klub Udviklingsplan SportHouse Vejle Judo Klub Udviklingsplan 2015 2018. Temaer 1. Faciliteter 2. Kommunikation (internt og eksternt) 3. Klubkultur (sociale, værdier, involvering) 4. Sportslig udvikling (uddannelse af instruktører,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. april 2011 Kl. 19.00 hos Karsten Westergaard Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. april 2011 Kl. 19.00 hos Karsten Westergaard Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. april 2011 Kl. 19.00 hos Karsten Westergaard Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand

Læs mere

Region Midtsjælland. - En del af Dansk Retriever Klub. Emne: Dagsorden for regionsmøde hos Jane i Karise. Dato: Start:

Region Midtsjælland. - En del af Dansk Retriever Klub. Emne: Dagsorden for regionsmøde hos Jane i Karise. Dato: Start: Emne: Dagsorden for regionsmøde hos Jane i Karise Dato: 2017-05-10 Start: Slut: Deltagere: Afbud: Pkt. 1: Valg af ordstyrer Pkt. 2: Godkendelse af referat fra forrige møde. Pkt 3: Godkendelse af referat

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 02.06.14. kl 18.00 22.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tlf: 4089 0646 Tilstede: Afbud: Kirsten Vestergaard 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 2015 11 23

Referat af bestyrelsesmøde 2015 11 23 Referat af bestyrelsesmøde 2015 11 23 Mandag d. 23 November kl. 19:00 Afholdt hos Nickie Myrdalstræde 70B, 9220 Aalborg Øst Fremmødte: Formand: Chriss Mortensen Næstformand: Søren Lønsman Larsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på Generalforsamling 2016 - B1960 Badminton NØRREBROHALLEN - 0804-2016 1) Generalforsamlingen vælger følgende referent og ordstyrer Ordstyrer: Henning Jensen Referent: Morten Thygesen Endvidere godkendes

Læs mere

Nivåvænge Nyt. Nr. 3 - juni 2012

Nivåvænge Nyt. Nr. 3 - juni 2012 Nivå juni 2012 Nivåvænge Nyt Nr. 3 - juni 2012 Så lykkedes det - ny kontrakt med YouSee er på plads. Et årelangt forhandlingsforløb med YouSee er afsluttet med underskrivelse af en ny kontrakt om vilkår

Læs mere

Vejgaard Boldspilklub

Vejgaard Boldspilklub Dokument Dagsorden Mødegruppe Fodboldvalg Dato 8. januar 2015 1. Træningstider Aab 2. Afvikling af 1. holds kampe. 3. ny struktur (Hvor langt er vi) 4. Planlægning af møde med ungdomsformand, herreformand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Mandag den 13. November 2017, kl. 16:30,, 5230 Odense M 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Ingen afbud Dagsorden godkendes Referent: Lea Mødeleder: Rie Økonomi: Økonomiansvarlig Kristina kontakter Marianne Friis fra hovedkontoret og laver en aftale.

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Lotte Pedersen

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Lotte Pedersen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D. 30.10. 2018 KL. 19.00 21.00. Indkaldt Forældre: Repræsentanter: Mia Graae, Nikolaj H Trap, Malene B Sørensen, Allan L Jensen, Mikkel Ulrik Mortensen, Lone Wendt,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud. Dato : Tid : Sted : Børnehaven

Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud. Dato : Tid : Sted : Børnehaven Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud Dato : 26.5 2015 Tid : 18.30 21.30 Sted : Børnehaven Forplejning : Kristina Afbud fra : Helle Ordstyrer : Kristina Referent : Lisbeth Udeblivelse: Anders, Nicklas Dagsorden

Læs mere

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening En guide til etablering af nye lokalforeninger Indholdsfortegnelse 1.1 Etablering af ny lokalforening... 1 1.2 Roller i lokalforeninger... 3 1.3 Ansvarsområder i lokalforeninger... 4 1.4 Eksempel på en

Læs mere

Kl. 16-19; - fælles møde med børnehavens bestyrelse og repræsentanter fra klubben fra 18-19

Kl. 16-19; - fælles møde med børnehavens bestyrelse og repræsentanter fra klubben fra 18-19 DAGSORDEN Skolebestyrelsesmøde Torsdag d. 20. november 2014 Kl. 16-19; - fælles møde med børnehavens bestyrelse og repræsentanter fra klubben fra 18-19 Møde indkaldt af Kim/Heidi Deltagere: Tina Schønnemann,

Læs mere

Nyhedsbrev fra Diabetesforeningen i Albertslund Marts 2018

Nyhedsbrev fra Diabetesforeningen i Albertslund Marts 2018 Nyhedsbrev fra Diabetesforeningen i Albertslund Marts 2018 Glenn Molbech, fmd. Jan Runager, næstfmd. Klaus Murning, kass. Eva Stampe Molbech, best.medl. Herver Joen-Jacobsen, best. medl. Henrik Rasmussen,

Læs mere

Forslag om tekst for Parmatchklubben

Forslag om tekst for Parmatchklubben REFERAT Frederikshavn Golf Klub i henhold til aftale indkaldes hermed til bestyrelsesmøde Tirsdag d. 21. juni 2016 kl. 17:00 i Frederikshavn Golf Klub med følgende dagsorden. Tilstede: TV- Tore Vedelsdal

Læs mere

Vejledning til opfølgning

Vejledning til opfølgning Vejledning til opfølgning Metoder til opfølgning: HVAD KAN VEJLEDNING TIL OPFØLGNING? 2 1. AFTALER OG PÅMINDELSER I MICROSOFT OUTLOOK 3 2. SAMTALE VED GENSIDIG FEEDBACK 4 3. FÆLLES UNDERSØGELSE GENNEM

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Mødeleder Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Jesper Mølgaard, Marie Hauerslev,

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2015 Dato: 1. juni 2015 Sted: LA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Dennis

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN. Dagsordnen

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. Under punkt 1 og 2 også Nick Bosholdt

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 24. januar 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Joy Nordkvist, Peter

Læs mere