IFKl. En verden af besparelser. Til erhverv: Rabataftale Firmamedlemskab Tankningsaftale Tivoli årskort

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "IFKl. En verden af besparelser. Til erhverv: Rabataftale Firmamedlemskab Tankningsaftale Tivoli årskort"

Transkript

1 2015 En verden af besparelser IFKl/SAS, Magle Alle Kastrup Tlf info@ifkl.dk Til erhverv: Rabataftale Firmamedlemskab Tankningsaftale Tivoli årskort

2 Bliv rabatleverandør til IFKl/SAS Personaleindkøbsring Ved at give rabat til vores kære medlemmer, har du mulighed for at øge din omsætning betragteligt. Det kræver ikke så meget, måske 5 minutter af din tid, så er du i gang. Vores medlemmer omsætter for over 25 mio. d.kr. igennem vores egen kasse. Hvor meget medlemmerne omsætter hos rabataftalerne vides ikke præcist. Men alene vores forsikringsporteføljer er på + 10 mio. d.kr. Find ud af hvor meget rabat du vil give, på hvilke produkter eller ydelser, og ring til os eller opret aftalen på vores hjemmeside på 5 minutter. Det gør du på forsiden af ifkl.dk i venstre margen: Bliv rabatleverandør Rabataftaler får en rubrik på ifkl.dk, indeholdene: Firmanavn, adresse, postnr, by, tlf, fax, , hjemmeside og rabattekst. Aktivt link fra Jeres rubrik på vores hjemmeside til Jeres egen hjemmeside. 3 fotos i farver i Jeres rubrik på vores hjemmeside. (200x200) Fritekst med max 500 tegn. Søgeord til fx, varemærker man forhandler. Max 10 ord. Pris pr. år d.kr. 999,- Derudover er der et oprettelsesgebyr på d.kr. 1200,- Som ny rabataftale bliver man eksponeret: I en periode på forsiden af under "Nyeste rabataftaler" I et opslag på vores facebookside. I en nyhedsmail. Evt. i vores IFKL/SAS Nyt tryksag. Evt. i et banner i headeren på ifkl.dk. Evt. i et banner i vores nyhedsmail. Evt. med plakat på vores 3 tankanlæg. Evt. ved leje af reol i IFKL/SAS-Shoppen. Kontakt os for priser på en samlet pakke til dig. Priser er ekskl. moms

3 Rabataftalekontrakt mellem Jer og IFKl/SAS dato cvr Antal ansatte Bank reg. og kontonummer Firmanavn Telefonnr. Firmaadresse1 Faxnr. Firmaadresse2 Postnr. og by www. Aftaleansvarlig Underskrift Aftale kategori fx. Frisører Abonnement Guld 999,- evt. platintillæg ,- Rabattekst og sats fx. Behandlinger (10%) Mod forevisning af medlemskort, yder du vores medlemmer rabat. Dit personale er informeret om aftalen. Kontakt os, hvis du har ændringer. Du vil blive tilmeldt vores nyhedsmails til rabataftalerne. Du får en rubrik, der findes på under Rabataftaler. Aftalen er bindende i 12 mdr. Aftalen skal opsiges inden årlig fakturas betalingsfrist udløber. Forbehold for prisændringer. Ordningen kører som et abonnement, til du aktivt stopper eller ændrer det. Du kan tilmeldes Leverandør Service hos NETS A/S.

4 Hjemmesiden Når du indgår en rabataftale med os opretter vi en rubrik på vores hjemmeside med rabataftalens stamdata (firmanavn, adresse osv.) og hvad der gives rabat på og hvor meget. Disse oplysninger kan kun ændres via foreningen. Rabataftale: Log ind med brugernavn og kodeord under brugerinfo klik på linket: Rabataftale administration. Her er der mulighed for at tilføje 3 fotos, 500 tegn fritekst og 10 Søgeord til rubrikken. Vi anbefaler at gøre det, da fotos og farver giver meget til rubrikken. Du kan skifte fritekst, søgeord og fotos, ligeså tit du har lyst i abonnementsperioden. Som bonus kommer du med i Seneste opdaterede aftaler på ifkl.dk Platintillæg: Betyder du kan uploade en bannerannonce, til headeren på vores hjemmeside. du kan skifte banner ligeså tit du har lyst i abonnementsperioden. Bannerannoncerne vil blive vist på alle siderne af hjemmesiden, efter random princippet. Der er ca besøgende om måneden, med ca. 2,5 visninger pr. besøg. Platintillæg pr. år koster kun 5999,- Man kan også få et banner med i alle vores nyhedsmails, med aktivt link. Eller hvad med et facebook opslag? Kontakt os for pris.

5 Få et firmamedlemskab hos IFKl/SAS I juni 2014 fusionerede IFKL og SAS Personaleindkøbsring til én stor forening med ca medlemmer. IFKL/SAS er en non-profit forening, primært for firmaer og ansatte i lufthavnen. Vi optager dog også medlemmer fra resten af landet. Vi får ikke tilskud fra nogen og udlodder ikke overskud til nogen. Har vi overskud skaber vi nye medlemsaktiviteter, som fx. et benzinanlæg eller trailerudlejning. Vi ejer og driver 3 anlæg med 95 blf. og diesel. Vi har administration og medlemsbutik på Magle Alle 3. Vi har trailerudlejning og hjemmeside med stor e-shop. Vi har +300 rabataftaler med fx. TIVOLI og fitness.dk Vi har IFKL-Billet med løbende supertilbud og billige billetter til alle slags arrangementer i hele landet. Vi vil meget gerne tilbyde dig og dine medarbejdere alle de fordele, vi andre har stor glæde af. Din virksomhed kan selvfølgelig også benytte tankanlæg og medlemsbutik Med e-shop: 3 typer medlemskaber til Jeres ansatte giver følgende fordele: Bronze: - I kan handle på e-shoppen. Mærkevarer med gode rabatter. Sølv: - I kan få rabat hos over 300 rabataftaler. - I kan handle i IFKL-Shoppen på Magle Alle 3. - I kan leje trailere fra dkr. 60,- pr. døgn - Adgang til alle IFKL s aktiviteter pånær benzinanlæggene. - Medlemskort på smartphones og papir. Guld: - I kan tanke diesel og 95 blf. på 3 IFKL benzinanlæg - I tankene er der kvalitetsbrændstof fra SHELL - I køber altid til vores billige medlemspriser (jo mere vi sælger jo billigere bliver vi)

6 Fælles: - I får en samlet månedlig eller årlig regning på medlemskaberne. - I kan trække omkostningen fra på regnskabet. - Vi sørger for I får medlemsnumre og aktiveringskoder i løbet af få dage. - Man kan personligt opgradere Bronze og Sølv medlemskaber til Guld. - I hæfter ikke for Jeres medarbejderes køb. - I kan købe firmagaver til firmaet - I kan indsætte beløb til gaver på de ansattes medlemskonti. - I kan kombinere IFKL/SAS medlemskab med Tivoli årskort. - Aftalen er bindende i 36 mdr. - Aftalen skal opsiges inden årlig fakturas betalingsfrist udløber. - Forbehold for prisændringer. - Ordningen kører som et abonnement, indtil I aktivt stopper eller ændrer det. - I kan tilmeldes Leverandør Service hos NETS A/S. Men vent, der er mere I kan også få en firmaaftale, så Jeres firmabiler kan tanke hos IFKL/SAS. Kontakt os for mere information.

7 FirmaMedlemskabsAftale mellem: IFKL/SAS og nedenstående virksomhed: dato cvr Samtlige antal ansatte Firmanavn Bank reg. og kontonummer Medlemsnr. Firmaadresse1 Telefonnr. Firmaadresse2 Postnr. og by Mobiltelefon. Aftaleansvarlig Underskrift Aftalen betales: Årligt Månedligt Vi ønsker en aftale: Guld Sølv Bronze Aftaleindhold udover nedenstående standard Månedens forbrug kan blive faktureret med lb. Md + 8 dg. og trukket ved Leverandørservice Hvis I har flere juridiske enheder, vil I modtage én aftale pr. stk.

8 Fakta om Firmamedlemskab: - I modtager x antal medlemsnumre og aktiveringskode. - Har I valgt Guld, får de ansatte kort tilsendt efter deres aktivering. - I kan få så mange medlemskaber I vil have, dog minimum antal ansatte. - I skal sørge for at Jeres personale er informeret om aftalen. - I skal kontakte os hvis I har ændringer. - I vil blive tilmeldt vores nyhedsmails og kan blive kontaktet telefonisk og pr. brev. - I skal videredistribuere IFKL/SAS NYT og nyhedsmails til Jeres ansatte. - Aftalen er bindende i 36 mdr. - Aftalen skal derefter opsiges inden det årlige fakturas betalingsfrist udløber. - Giv besked ved ændringer af antal kort, bortkomst eller spærring. - Forbehold for prisændringer. - Evt. kort er IFKL/SAS s ejendom og skal returneres ved ophør af aftalen. - I får en årsregning på medlemskaberne, vedhæftet en mail, til den i aftalen anførte mailadresse. - I kan benytte IFKL/SAS s aktiviteter og tilbud i aftalens løbetid, i forhold til valgt kategori (Bronze-Sølv-Guld) Vejl. prisliste pr. medlem pr. år : Oprettelse af medlemskab kr. 50,00 Guld kr. 199,00 Sølv kr. 149,00 Bronze kr. 49,00 Firmapris fra kr. 8,00 Kontakt os for tilbud, specielt til Jer! Fx sølvmedlemskab: Antal ansatte Pris pr. år

9 --EKSEMPEL PÅ FØLGEBREV TIL ANSATTE-- Sølvmedlemskab hos IFKl/SAS Som sølvmedlem har du adgang til alle foreningens aktiviteter, pånær de 3 benzinanlæg, som kræver guldmedlemskab. Du kan printe et papirmedlemskort ud fra ifkl.dk eller se rabataftaler og vise medlemskort fra din smartphone på m.ifkl.dk. Husk at føj til hjemmeskærm, så ligger den som en app. -Gå ind på -Tryk på Log ind. -Tryk på Aktivér firmabetalt medlemskab -Udfyld formularen og tryk Godkend. Dit medlemsnr. og kode står nederst i brevet. -Du kan nu logge ind. Du modtager en mail med dine oplysninger. Spar penge på vores rabataftaler. Skal bilen til syn, have nye dæk, repareres eller rustbeskyttes? Har du brug for tandlæge, briller, tøj, sko, smykker, forsikringer eller fitness? Klik dig ind og se alle vores rabataftaler. Du vil blive overrasket over, hvor meget du kan spare ved at bruge dem. I IFKL/SAS-Shoppen har vi billige printerpatroner, gaveartikler, kufferter og tasker fra bl.a. Samsonite og Rimowa. Årskort og entré/turpasbilletter til Tivoli og dagsbilletter til Legoland og Sommerland Sjælland. Vi har både e-shop og fysisk butik. Tjek IFKL Billet. Vi tilbyder løbende billetter til koncerter, teater og sport i hele landet, med rabat. Vi forhandler Golfhäftet. - 50% på golf greenfees på over 500 baner i 6 lande. Skal du bruge en trailer? Trailere kan bookes via ifkl.dk. Her går du ind under booking af trailere. Du kan også bare ringe. Vi har 4 store og 4 små trailere, samt 2 flyttetrailere. Pris fra kr. 60,- pr. døgn. Kortet er personligt. Er I flere i din husstand, kan de blive x-tra medlemmer fra 49,- pr. år. Følg os på nyhedsmail og facebook/ifkl for at se nye rabataftaler og gode tilbud. Dit medlemsnr. er: og din kode er:

10 Tank Jeres firmabiler hos IFKl/SAS Vi ejer og driver 3 anlæg med 95 blf. og diesel. Blandt vores firmakunder er CPH Lufthavnen, som tanker brændstof på vores 3 anlæg og køber firmagaver hos os. Vi kan nu tilbyde erhvervskontokort til brændstof til vores erhvervskunder. Vi kalder kortene for Lokalkort: Lokalkort til Jeres firmabiler til brug på vores anlæg. I kan få så mange kort I vil have. I bestemmer selv, hvilke(t) af vores 3 anlæg I vil benytte. I får en månedsregning på køb, selvfølgelig med opgørelse pr. kort. I kan vælge om I vil indtaste fx. nummerplade eller chauffør-id ved køb. I får en minimumsrabat fra vejl. Shell listepris. Er stationsprisen billigere, køber I selvfølgelig til den billigste pris. I bestemmer selv pinkoden på Jeres kort. I kontakter os, hvis et kort skal spærres/oprettes. I kan få kvitteringer ved køb med, hvor meget kredit der er tilbage. I tankene er der kvalitetsbrændstof fra vores leverandør SHELL Månedens forbrug bliver faktureret med lb. md + 8 dg. Find ud af hvor meget brændstof I køber på en måned og på hvilke(t) af vores anlæg, og ring til os. Vi opretter aftalen på 5 minutter. Det med småt (hvad er hagen ved dette forrygende tilbud) I skal godkendes af vores kreditforsikringsselskab Atradius. Ellers skal man indbetale et depositum. Man skal tilmeldes NETS Leverandør Service. Maglebylille Anlægget ligger indenfor lufthavnens område i Teknikergården (ved indkørslen fra Amager Landevej) i vest. Indenrigsgården Anlægget ligger udenfor lufthavnens område i Indenrigsgården ( ved nedkørslen fra Amager Landevej) i nord Kystvejen Anlægget ligger udenfor lufthavnens område ved Kystvejen 16 i øst. (ved Hovedvagten)

11 Lokalkortaftale mellem IFKl/SAS og virksomhed: dato cvr Antal kort Bank reg. og kontonummer Firmanavn Medlemsnr. Firmaadresse1 Telefonnr. Firmaadresse2 Postnr. og by Mobiltelefon. Aftaleansvarlig Underskrift Aftale samlet kreditmax. Beregnet brændstofforbrug pr. måned i dkr. Aftaleindhold / Rabatsats pr. liter inkl. moms: Mod brug af lokalkort, kan der tankes på foreningens anlæg. I skal sørge for at personale er informeret om aftalen Kontakt os, hvis I har ændringer. I vil blive tilmeldt vores nyhedsmails og kan blive kontaktet telefonisk. I skal formidle IFKL/SAS NYT og nyhedsmails til Jeres ansatte. Aftalen kan opsiges med en måneds skriftlig varsel. Aftalen gælder kun firmabiler. Bortkomst eller spærring af kort skal straks meldes til vores kontor. Forbehold for prisændringer. Kort er IFKL/SAS s ejendom og skal returneres ved ophør af aftalen. I skal kreditgodkendes af Atradius A/S. I skal tilmeldes Leverandør Service hos NETS A/S

12 ÅRSKORT: Indgang for 1 person. Tivoli vejl. pris 300,- IFKL/SAS PRIS Kun 239,- SØLVKORT: Medbring 1 person. Tivoli vejl. pris 600,- IFKL/SAS PRIS Kun 479,- WILD CARD: Indgang og turpas for 1 person. Tivoli vejl. pris 900,- IFKL/SAS PRIS Kun 719,- GULDKORT: Medbring 4 personer. Tivoli vejl. pris 1200,- IFKL/SAS PRIS Kun 959,- Spar masser af penge på Tivoli kort 2015/16 hos IFKL/SAS

Blandt vores firmakunder er CPH Lufthavnen, som tanker brændstof på vores 3 anlæg og køber firmagaver hos os. Indenrigsgården

Blandt vores firmakunder er CPH Lufthavnen, som tanker brændstof på vores 3 anlæg og køber firmagaver hos os. Indenrigsgården Tank Jeres firmabiler hos /SAS /SAS er en non-profit forening, primært for firmaer og ansatte i lufthavnen. Vi optager dog også medlemmer fra resten af landet. Vi får ikke tilskud fra nogen og udlodder

Læs mere

SHOPAMOK.NU VEJLEDNING OPRET BUTIK

SHOPAMOK.NU VEJLEDNING OPRET BUTIK SHOPAMOK.NU VEJLEDNING OPRET BUTIK SÅ NEMT ER DET FOR BUTIKKEN AT KOMME IGANG 1 2 3 GÅ IND PÅ WWW.SHOPAMOK.NU TRYK >OPRET PROFIL< INDTAST BUTIKSINFO INDTAST BUTIKSINFO VÆLG ABONNEMENT OG BETAL ONLINE.

Læs mere

Før du melder dig ind, så læs først betingelserne for medlemskab

Før du melder dig ind, så læs først betingelserne for medlemskab Før du melder dig ind, så læs først betingelserne for medlemskab http://korsorroklub.dk/ordering/tradeterms Kan du acceptere dem, så klik på billedet som vises på forsiden. Vist herunder. Du kommer nu

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Christiansholms Tennis Klub Kassereren Mosehøjvej 12A 2920 Charlottenlund

Christiansholms Tennis Klub Kassereren Mosehøjvej 12A 2920 Charlottenlund Kære Tennis interesserede Oprettelse af profil og betaling af bane såvel som booking af bane sker på Klubbens hjemmeside. Vi har nedenfor lavet en grundig instruktion i, hvorledes du opretter profil, indbetaler

Læs mere

KFUMs Tennisklub introducerer nyt administrationssystem med online betaling af kontingent!

KFUMs Tennisklub introducerer nyt administrationssystem med online betaling af kontingent! KFUMs Tennisklub introducerer nyt administrationssystem med online betaling af kontingent! KFUMs Tennisklub har tidligere anvendt Foreningspakken til at håndtere bogføring og medlemsdata og kontingentbetaling

Læs mere

Christiansholms Tennis Klub Kassereren Mosehøjvej 12A 2920 Charlottenlund

Christiansholms Tennis Klub Kassereren Mosehøjvej 12A 2920 Charlottenlund Kære Tennis interesserede Oprettelse af profil og betaling af bane såvel som booking af bane sker på Klubbens hjemmeside. Vi har nedenfor lavet en grundig instruktion i, hvorledes du opretter profil, indbetaler

Læs mere

Vejledning til Aktivfuresoe.dk

Vejledning til Aktivfuresoe.dk Vejledning til Aktivfuresoe.dk Aktivfuresoe.dk er Furesøs nye portal, som er borgernes vindue ind til Furesøs aktive foreningsliv. Portalen er målrettet borgerne, mens det er foreningerne, som skal levere

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Mobiltelefoni og -data, Erhvervskunder

Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Mobiltelefoni og -data, Erhvervskunder Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Mobiltelefoni og -data, Erhvervskunder Marts 2011 1 Omfang Aftale om TDC ForeningsRabat forudsætter, at kunden har abonnement på mobiltelefoni hos TDC, i hvilken forbindelse

Læs mere

Fordele. Indmeldelse. App

Fordele. Indmeldelse. App Fordele Hvilke fordele får medlemmer af Coop? Hver uge er der medlemstilbud. Og når du handler i Coop, kan du få bonus på dine køb. Bonusen kan hele tiden bruges til at betale med i vores butikker og på

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Koster det noget at oprette sig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan opretter jeg mig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan ændre jeg mit kodeord.... 3 Hvad hvis jeg har glemt mit

Læs mere

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin Sådan gør du Lær at bruge banken på en ny måde Trin for trin danske BANK sådan gør du Trin for trin Vores samfund bliver mere og mere digitalt. Og det bliver banken også. Så hvordan betaler du regninger,

Læs mere

Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Mobiltelefoni og data, Erhvervskunder

Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Mobiltelefoni og data, Erhvervskunder Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Mobiltelefoni og data, Erhvervskunder Januar 2012 1 Omfang Aftale om TDC ForeningsRabat forudsætter, at kunden har abonnement på mobiltelefoni hos TDC, i hvilken forbindelse

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] uden ydelse Meld dig ledig på Jobnet Uden ydelse Når du skal melde dig ledig, går du ind på forsiden af Jobnet.dk. Her er der to muligheder. 1. Er du allerede

Læs mere

Kom godt i gang med Nembørn. Vejledning Til forældre

Kom godt i gang med Nembørn. Vejledning Til forældre Kom godt i gang med Nembørn Vejledning Til forældre 1 Vejledning til NemBørn Indholdsfortegnelse Log på MitBarn 3 Daglige adviseringer om nyheder i Mitbarn 4 Kartotekskort 5 Fuldmagter 6 Vaccinationer

Læs mere

Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Mobiltelefoni og -data, Erhvervskunder

Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Mobiltelefoni og -data, Erhvervskunder Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Mobiltelefoni og -data, Erhvervskunder Oktober 2013 1 Omfang Aftale om TDC ForeningsRabat forudsætter, at kunden har abonnement på mobiltelefoni hos TDC, i hvilken

Læs mere

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor!

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! Forslag til Web kursus indhold. 1. Hvordan finder man vores side? 2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! 3. Gennemgå hvordan man bliver oprettet som medlem og får adgang

Læs mere

Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at:

Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at: Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at: - rette i stamdata og tilføje medarbejdere til institutionens/dagplejegruppens side - tilmelde medarbejdere til kurser

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

Fordele. Indmeldelse. App

Fordele. Indmeldelse. App Fordele Hvilke fordele får medlemmer af Coop? Hver uge er der medlemstilbud. Og når du handler i Coop, kan du få bonus på dine køb. Bonussen kan hele tiden bruges til at betale med i vores butikker og

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Sådan opretter du en Sundhedsaftale

Sådan opretter du en Sundhedsaftale Sådan opretter du en Sundhedsaftale Indhold Bestil PensionDanmark Adgangskode 2 Oprettelse af sundhedsaftale 4 PBS-aftalen 8 Bestil PensionDanmark Adgangskode For at kunne indberette til Sundhedsordningen

Læs mere

Velkommen til brug af MobilePay

Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til vores lille kursus der handler om sådan bruger du MobilePay. Jeg hedder Peder Kähler og i dag skal vi se på følgende muligheder: Opsætning af MobilePay Privat

Læs mere

Step-by-Step vejledning til online tilmelding på ida.dk

Step-by-Step vejledning til online tilmelding på ida.dk Step-by-Step vejledning til online tilmelding på ida.dk Log ind... 2 Glemt kodeord... 2 Ny bruger... 2 Tilmeld dig et møde... 3 Arrangementsdetaljer... 4 Valg af priser og ydelser... 5 Valg af betalingsadresse...

Læs mere

HJEMMESIDE Brugervejledning

HJEMMESIDE Brugervejledning HJEMMESIDE Brugervejledning Antalis DK Her får du Antalis, Europas førende distributør af papir, emballageløsninger og medier til visuel kommunikation, brugervejledning til vores hjemmeside. «Just Click

Læs mere

Gode tips fra Sparekassen

Gode tips fra Sparekassen Gode tips fra Sparekassen Mobilbank Hvis du har spørgsmål, kan du altid ringe til os på 9793-9011 eller direkte til en medarbejder. Du finder vores direkte nr. på www.sdrhaa.dk Netbank App s Betalingsservice

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Udarbejdet af Kultur & Fritid, februar 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 -

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

Tjen penge på dit medlemskab Medlemsfordele. R abatportalen a/s

Tjen penge på dit medlemskab Medlemsfordele. R abatportalen a/s Tjen penge på dit medlemskab Medlemsfordele R abatportalen a/s Velkommen til Rabatportalen Du kan spare mange penge på de medlemsfordele, som vi præsenterer i denne folder. Rabatterne får du som medlem

Læs mere

Snejbjerg Fitness. Gældende fra oktober 2015 GENERELT OM TILMELDING

Snejbjerg Fitness. Gældende fra oktober 2015 GENERELT OM TILMELDING Snejbjerg Fitness Gældende fra oktober 2015 GENERELT OM TILMELDING - Nye medlemmer, som aldrig har trænet i Snejbjerg Fitness - Tidligere medlemmer som har holdt pauser Alle følgende korttyper kan anvendes,

Læs mere

Velkommen til Sønderborg Kommunes Online bookingsystem

Velkommen til Sønderborg Kommunes Online bookingsystem Velkommen til Sønderborg Kommunes Online bookingsystem Indhold Intro... 2 Login... 2 Foretag en booking... 5 Booking af Idrætshaller... 6 Booking af øvrige faciliteter... 7 Mine foreningsdata... 7 Mine

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VOL.1

BRUGERVEJLEDNING VOL.1 www.mit-kvarter.dk BRUGERVEJLEDNING VOL.1 Indholdsfortegnelse: Om Mit-Kvarter... 2 Kom godt i gang... 2 Kontaktpersoner... 2 Mit-kvarter s struktur... 3 Opret dig som bruger... 3 Tilmeld dig et kvarter...

Læs mere

Kom godt i gang med Danløn app en

Kom godt i gang med Danløn app en Kom godt i gang med Danløn app en Danløn app en gør det muligt for en medarbejder se sine lønsedler 12 måneder tilbage i tid, samt registrere timer, kørsel og fravær, hvis virksomheden har åbnet op for

Læs mere

Kom godt i gang med BørneRuden

Kom godt i gang med BørneRuden Kom godt i gang med BørneRuden Vejledning Til forældre Indholdsfortegnelse Log på Min Rude og BørneRuden... 3 Daglige adviseringer om nyheder i BørneRuden... 4 Kartotekskort... 5 Fuldmagter... 5 Vaccinationer

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 8 Har du glemt dit kodeord?... 10 Sådan redigerer og ser

Læs mere

Horsens Kommunes personaleforening. Rabataftaler for 2016

Horsens Kommunes personaleforening. Rabataftaler for 2016 Horsens Kommunes personaleforening Rabataftaler for 2016 Januar 2016 1 Indhold Apollo og Kuoni rejsetilbud... 3 Center Frisøren... 3 CN Anatomisk Massage... 3 Effektlageret... 3 Eventyrsport... 3 Falk

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Velkommen til Sønderborg Kommunes online tilskudssystem

Velkommen til Sønderborg Kommunes online tilskudssystem Velkommen til Sønderborg Kommunes online tilskudssystem Indhold Intro... 2 Login... 2 Ansøgning om tilskud... 5 Sønderborgordningen... 6 Lokaletilskud...8 Mine foreningsdata...11 Tilknyt borger... 13 Kontakt

Læs mere

Brugervejledning e-faktura. Arbejde med e-faktura

Brugervejledning e-faktura. Arbejde med e-faktura Brugervejledning e-faktura Arbejde med e-faktura Indhold 1. Modtage e-fakturaer 2. Behandle e-fakturaer 3. Arbejde med e-fakturaer i Ø90 ARBEJDE MED E-FAKTURAER 1. Modtage e-fakturaer Når leverandør sender

Læs mere

Opstartsvejledning til Conventus

Opstartsvejledning til Conventus Opstartsvejledning til Conventus Opret jeres forening/organisation Ændre adgangskode Opret personer, som skal have adgang til Conventus Opret nye titler Ændre i stamoplysninger Korrekt visning på Fritidsportalen

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

Velkommen som omdeler

Velkommen som omdeler Velkommen som omdeler Denne håndbog hjælper dig godt i gang med dit nye job. Du kan bl.a. læse om de hjælpemidler, vi stiller til rådighed samt om dine ansættelsesforhold. Håndbogen gør dig også klogere

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 6 SÅDAN

Læs mere

Vejledning til Beskedmodulet i Remind for borgere via smartphone eller tablet (fremover kaldet "enhed") og via web.

Vejledning til Beskedmodulet i Remind for borgere via smartphone eller tablet (fremover kaldet enhed) og via web. Vejledning til Beskedmodulet i Remind for borgere via smartphone eller tablet (fremover kaldet "enhed") og via web. Beskedmodulet i Remind er en sikker måde at kommunikere med din behandler/medarbejderen

Læs mere

Tilmelding for foreningsmedlemmer til TDC Foreningsrabat Dansk Erhverv

Tilmelding for foreningsmedlemmer til TDC Foreningsrabat Dansk Erhverv Tilmelding for foreningsmedlemmer til TDC Foreningsrabat Dansk Erhverv Bestilling vedrørende TDC ForeningsRabat Mobiltelefoni og -data Valg af rabataftale: Sæt kryds: Aftaleperiode Rabat på abonnement

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 18. maj 2018 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Det er nu muligt at oprette dit supportspørgsmål on-line på www.jmaforum.dk. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse.

Det er nu muligt at oprette dit supportspørgsmål on-line på www.jmaforum.dk. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse. JMA on-line support Vi arbejder hele tiden på at forbedre dine muligheder for at få den bedste supporthjælp og gøre den så tilgængelig for dig som muligt. Det er nu muligt at oprette dit supportspørgsmål

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] på dagpenge Meld dig ledig på Jobnet - Dagpenge Når du skal melde dig ledig, går du ind på forsiden af Jobnet.dk. Her er der to muligheder 1. Er du allerede

Læs mere

VELKOMMEN SOM OMDELER

VELKOMMEN SOM OMDELER VELKOMMEN SOM OMDELER Denne håndbog hjælper dig godt i gang med dit nye job. Du kan bl.a. læse om de hjælpemidler, vi stiller til rådighed samt om dine ansættelsesforhold. Håndbogen gør dig også klogere

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] på kontanthjælp og med uddannelseshjælp Meld dig ledig på Jobnet Kontanthjælp/Uddannelseshjælp Når du skal melde dig ledig, går du ind på forsiden af Jobnet.dk.

Læs mere

Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal

Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal Denne manual skal hjælpe dig igennem lokaletilskuds ansøgningsprocessen trin for trin. I manualen vil du finde beskrivelser og billeder,

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

Instruktionsmanual Indholdsfortegnelse

Instruktionsmanual   Indholdsfortegnelse Instruktionsmanual www.workplus.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Side 1 Adgang og jeg har glemt mit password Side 2 Administrator forside Side 3 Administrator menu Side 4 Virksomhedsadministration

Læs mere

Onlinebooking.dk. Book online nemt som 1 2 3

Onlinebooking.dk. Book online nemt som 1 2 3 Onlinebooking.dk Book online nemt som 1 2 3 Med onnlinebooking kan du tilbyde din kunder at booke deres ferie direkte hjemme fra deres stue. Derved slipper campingpladsen for al administration, og butikken

Læs mere

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost)

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) Funktions Manual Skyhost WebPortal Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) 1: Gå ind i på www.skyhost.dk - Klik på WebPortal knappen øverst på siden

Læs mere

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1. Ny Bruger... 2 1.1 Allerede oprettet... 2 1.2 Stamoplysninger... 3 1.3 Aktivér din bruger... 3 2. Opret konti eller aktivér dit barns kort... 4 2.1 Tilføje en ny bruger til din konto...

Læs mere

AgeForce MINI vejledning

AgeForce MINI vejledning AgeForce MINI vejledning Velkommen til AgeForce et enkelt og sikkert netværk for dig over 50 I denne korte guide fortæller vi dig hvordan du: - Opretter en gratis profil på www.ageforce.dk. - Redigerer

Læs mere

GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN

GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN DANSKE BEDEMÆND september 2014 v.1.4 1 P a g e INDHOLDSFORTEGNELSE Adgang... 3 Overblik... 3 Sortering af ordrer... 3 Status... 4 Afventer fuldmagt...

Læs mere

Vejledning Post modul

Vejledning Post modul Vejledning Post modul Post modulet ligger under rapporter, men først skal man sørge for at man har rettigheder til dette modul. Den rettighedsansvarlige skal ind under rettigheder og tildele POST til relevante

Læs mere

Indhold Startside side 1 Opret virksomhed side 2 Opret produkt side 4 Opret fagområde side 9

Indhold Startside side 1 Opret virksomhed side 2 Opret produkt side 4 Opret fagområde side 9 Startside Opret din virksomhed her ved at vælge Opret virksomhed Har du allerede et login, skal du indtaste email og password og derefter vælge Log på Indhold Startside side 1 Opret virksomhed side 2 Opret

Læs mere

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Holstebro Kommune Kultur og Fritid Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Foreningsportalen kan benyttes både af borgere og foreninger til søgning af foreningsoplysninger og

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 1. april 2019 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] på dagpenge Meld dig ledig på Jobnet - Dagpenge Når du skal melde dig ledig, går du ind på forsiden af Jobnet.dk. Her klikker du på 'Meld dig ledig' i boksen

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg)

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) Opdateret af Kultur & Fritid, september 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 - Nyheder...- 4 - Søg ledige

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

KbhForældre KbhForældre.dk

KbhForældre KbhForældre.dk KbhForældre KbhForældre.dk KbhForældre - din indgang til dit barns institution I Børne og Ungdomsforvaltningen har vi fokus på forældresamarbejdet og kommunikationen med forældrene. Derfor har vi anskaffet

Læs mere

På nettet med BørneIntra

På nettet med BørneIntra På nettet med BørneIntra Din institution går på nettet sammen med de andre børneinstitutioner i kommunen. Til det formål bruger I et program der hedder BørneIntra. Med BørneIntra får din institution et

Læs mere

Manual til gæster på www.vurdering.info Side

Manual til gæster på www.vurdering.info Side 1 Denne manual vil gennemgå de 5 trin du skal fuldføre for at have glæde af systemet på www.vurdering.info - og ikke mindst de dygtige eksperter, der står bag systemet. De 5 trin : 1. Du registrer dig

Læs mere

VELKOMMEN SOM OMDELER

VELKOMMEN SOM OMDELER VELKOMMEN SOM OMDELER Denne håndbog hjælper dig godt i gang med dit nye job. Du kan bl.a. læse om de hjælpemidler, vi stiller til rådighed samt om dine ansættelsesforhold. Håndbogen gør dig også klogere

Læs mere

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Fakturablanketten version 2.4.0 (Opdatering april 2015) Vælg fakturablanket... 2 Start indberetning... 2 Opret faktura... 3... 6 Faktura-modtager... 6 Leverandør...

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VOL.1

BRUGERVEJLEDNING VOL.1 www.mit- kvarter.dk BRUGERVEJLEDNING VOL.1 OM MIT KVARTER... 2 Kom godt i gang... 2 Kontaktpersoner... 2 Mit Kvarter s struktur... 3 Opret dig som bruger... 3 Tilmeld dig et kvarter... 4 KVARTER-FUNKTIONER

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Vejledning til forældreintra på pc og mobil

Vejledning til forældreintra på pc og mobil Vejledning til forældreintra på pc og mobil ForældreIntra er et lukket område for forældre til elever på skolen. Her kan I følge med i, hvad der sker i netop de klasser, som jeres børn går i. I får adgang

Læs mere

Hvidovre Kommune. Vejledning i brug af Interbook

Hvidovre Kommune. Vejledning i brug af Interbook Hvidovre Kommune Vejledning i brug af Interbook Generelt... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 3 Skift kodeord... 4 Kodeordet er nu skiftet Startsiden... 4 Startsiden... 5 Søg ledige

Læs mere

Brug af Uniconta APP. Før brug skal App en Downloades og Integrationen skal sættes op i Uniconta. Ved opstart logges ind med dit Uniconta Login

Brug af Uniconta APP. Før brug skal App en Downloades og Integrationen skal sættes op i Uniconta. Ved opstart logges ind med dit Uniconta Login Brug af Uniconta APP Før brug skal App en Downloades og Integrationen skal sættes op i Uniconta. Ved opstart logges ind med dit Uniconta Login I startbilledet kan der registreres omkostningsbilag Tryk

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.0.9 Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN TILKNYTTER DU EN RELATION TIL DIN KONTO (ADMINISTRER FLERE

Læs mere

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Indholdsfortegnelse 1. Wellnessbox HOVEDMENU 2. Wellnessbox hjælpepunkter og hovedmenu 3. KASSE: Åbn kassen 4. KASSE: Luk kassen 5. KASSE: Sælg vare 6. KASSE:

Læs mere

Patienter kan booke døgnet rundt. Aflaster administrationen i klinikken.

Patienter kan booke døgnet rundt. Aflaster administrationen i klinikken. ClinicCare Produktblad August 2013 Online Booking Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundhedssektoren. o God service for patienter o Brug

Læs mere

Frivillignet Intra kom godt i gang. De grundlæggende funktioner for frivillige og kontaktpersoner i Frivillignet Intra.

Frivillignet Intra kom godt i gang. De grundlæggende funktioner for frivillige og kontaktpersoner i Frivillignet Intra. De grundlæggende funktioner for frivillige og kontaktpersoner i Frivillignet Intra. Få et kodeord og log ind Adgang til Intra kræver et kodeord. For at få det, skal du være oprettet i Intra, og have oplyst

Læs mere

MONO.NET FORHANDLER GUIDE

MONO.NET FORHANDLER GUIDE MONO.NET FORHANDLER GUIDE INTRO Tak fordi du har valgt at blive en mono.netforhandler. Vi glæder os til vores fremtidige samarbejde! Denne guide giver en grundig introduktion til hvordan forskellige hjemmesider

Læs mere

Tilmelding for foreningsmedlemmer til TDC Foreningsrabat, Dansk Indkøb

Tilmelding for foreningsmedlemmer til TDC Foreningsrabat, Dansk Indkøb Tilmelding for foreningsmedlemmer til TDC Foreningsrabat, Dansk Indkøb Udfyld, underskriv og send til fax på 8888 2611 eller mail på tele@d-i.dk Bestilling vedrørende TDC ForeningsRabat - Mobiltelefoni

Læs mere

VEJLEDNING TIL FORENINGER I

VEJLEDNING TIL FORENINGER I VEJLEDNING TIL FORENINGER I Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret/tilføj/rediger medlemmer i Ledelsen eller andre grupper...

Læs mere

Vejledning til OLO Organisation

Vejledning til OLO Organisation Vejledning til OLO Organisation Indhold OLO Organisation er... 2 Ansøge om medlemskab via foreningens hjemmeside... 3 Opret et nyt medlem, der har ansøgt om medlemskab via hjemmesiden... 9 Afvis en ansøger...

Læs mere

TDC Scale Mobil. Kom godt i gang - betjening af mobil telefon. Kvikguide

TDC Scale Mobil. Kom godt i gang - betjening af mobil telefon. Kvikguide TDC Scale Mobil Kom godt i gang - betjening af mobil telefon Kvikguide Mobiltelefoner i TDC Scale Din mobiltelefon har fået en ny telefonsvarer ved overgangen til TDC Scale. Den gamle telefonsvarer i mobiltelefonen

Læs mere

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Det er nu muligt at booke lokaler i Vallensbæk Kommune via Internettet og kommunens hjemmeside. Du får adgang til siden ved at følge nedenstående

Læs mere

Guide: Mentor 1. Indhold Log på første gang Dashboard Min stamdata Min profil. Log på første gang og opret nyt password

Guide: Mentor 1. Indhold Log på første gang Dashboard Min stamdata Min profil. Log på første gang og opret nyt password Guide: Mentor 1 I denne guide gennemgår vi, hvad du skal gøre første gang, du vil logge på administrationsdelen af GoMentor.dk og skal vælge en ny adgangskode. Vi gennemgår desuden to områder af dit nye

Læs mere

Svarnøgle til spørgsmål: www.elevplan.dk?

Svarnøgle til spørgsmål: www.elevplan.dk? Svarnøgle til spørgsmål: www.elevplan.dk? Elevnavn: Kontaktlærer: Dette skema skal hjælpe dig med at få overblik over, om du kan alt det i elevplan, som er nødvendigt for, at elevplan kan være et godt

Læs mere

MINIMANUAL. ForældreIntra. På Dalumskolen. www.dalumskolen.odense.dk

MINIMANUAL. ForældreIntra. På Dalumskolen. www.dalumskolen.odense.dk MINIMANUAL ForældreIntra På Dalumskolen www.dalumskolen.odense.dk Support: Skolesekretær: Birthe Juhl Jensen tlf. 6375 0300 Skolesekretær: Helle Bech tlf. 6375 0300 Administrator på SkoleIntra: Else Juul

Læs mere

Vejledning: Jeg vil gerne lave en enkeltstående booking

Vejledning: Jeg vil gerne lave en enkeltstående booking Vejledning: Jeg vil gerne lave en enkeltstående booking 1) Oversigt over indhold af denne vejledning 2) Gå ind på Fritidsportalen i Silkeborg Kommune 3) Klik på en genvej 4) Søg dig frem til en facilitet

Læs mere

Online status. Brugervejledning

Online status. Brugervejledning Online status Brugervejledning Side 1 Om Onlinestatus Online Status har til formål at lette den årlige lageroptælling hos små og store virksomhedder. Der indtastes antal og pris på smartphone, tablet eller

Læs mere

Mobildeal trimmet til tiden. Erhverv. Stå stærkt

Mobildeal trimmet til tiden. Erhverv. Stå stærkt trimmet til tiden Erhverv Stå stærkt Alt i én pakke er sund fornuft til lave priser giver dig fuldt overblik over dine telefonudgifter. Ingen skjulte omkostninger, altid de nyeste mobiltelefoner, masser

Læs mere

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Fakturablanketten version 2.1.0 (Opdatering 12.12.2011) Vælg fakturablanket... 2 Start indberetning... 2 Opret faktura... 3... 4 Fakturamodtager... 4 Leverandør...

Læs mere

Guide til webshop 2. JEG HAR ALLEREDE EN KONTO - HVORDAN FÅR JEG ADGANG, OG HVAD ER FORDELENE?... 2

Guide til webshop 2. JEG HAR ALLEREDE EN KONTO - HVORDAN FÅR JEG ADGANG, OG HVAD ER FORDELENE?... 2 Guide til webshop 1. SÅDAN BLIVER DU OPRETTET I WEBSHOPPEN... 2 1.1. Hvordan bliver jeg kunde?... 2 1.2. Kan jeg tilføje andre fra min virksomhed?... 2 1.3. Kan jeg få tilpasset webshoppen til mine behov?...

Læs mere

Sæsonstart 2015/2016

Sæsonstart 2015/2016 Sæsonstart 2015/2016 Kære tennisspiller, Bestyrelsen for Vejle Tennis Hal har hermed fornøjelsen af at byde velkommen til sæsonen 2015/2016 den 13. sæson i tennishallens historie. I forhold til den foregående

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] som dimittend Meld dig ledig på Jobnet Dimittend Denne vejledning skal du kun anvende, hvis du kan sige ja til følgende: Du er nyuddannet, optaget eller på

Læs mere

Leje af løse timer i ATK-Hallen - Halabonnement

Leje af løse timer i ATK-Hallen - Halabonnement Leje af løse timer i ATK-Hallen - Halabonnement KFUM har indgået en aftale med ATK Tennisklub, der giver vores medlemmer mulighed for at booke løse banetimer i ATK-Hallen helt på linie med medlemmer i

Læs mere

Klubmodul tilmeldelsesguide

Klubmodul tilmeldelsesguide Klubmodul tilmeldelsesguide Indhold 1) Opret din personlige profil... 1 2) Tilmeld kontingent... 5 3) Tilmeld miljøafgift... 8 4) Holdtilmelding... 9 5) Rabatter... 10 Søskende rabat... 10 Rabat for egen

Læs mere