Emner til fag og temaer til eleverne på EMU yngste



Relaterede dokumenter
Emner til fag og temaer til eleverne på EMU mellemste

Årsplan i 1. klasse i engelsk Skoleåret 2016/2017

Årsplan for dansk i 2. klasse Timer og fordeling: Undervisningen består af 9 lektioner fordelt over fem dage.

Vores 0. klasse deltager i sprogprøve i forsøgs og udviklingsprogrammet. Derfor vil der være under aktivitets kalender om sprogprøven.

Kirsten Kamstrup, freelance læsekonsulent

TJEKTASKEN.NU

Kære forældre... TJEKTASKEN.NU

Årsplan Engelsk 4 klasse

Lene & Franks dagpleje. Kontakt oplysninger: Lene og Frank Petersen Lyngparken 42, Holsted St Holsted Tlf.:

Årsplan for engelsk i 2. klasse Skoleåret 2016/2017

Selam Friskole. Fagplan for 0. klasse

Hvad skal jeg lære? Mine mål for - hvad jeg skal lære - for at klare mig godt. Ud fra det - som jeg har svært - ved at lære.

Mariannes dagpleje 2015 Kontakt oplysninger: Marianne Svendsen Paxvej Brørup Tlf.: Marianne Svendsen Redigeret af Maria Moesgaard

ÅRSPLAN FOR BØRNEHAVEKLASSEN.

Færdigheds- og vidensmål Læringsmål Tegn på læring kan være

Børnebiblioteket på nettet. Bibliotekernes hjemmeside for børn med adskillige valgmuligheder

Årsplan i fagene

Et mangesidigt sprogligt fællesskab: lytte tale -læse skrive. (Uddybning af mål se årsplan og Fælles mål).

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1

Færdigheds- og vidensmål Læringsmål Tegn på læring kan være

Elevskema kl. Socialt. Kulturelt. I frikvartererne leger jeg med mine kammerater I frikvartererne leger jeg alene

Begynderlæsning Outrup Skole Forældreinformation

Årsplan 0. kl

SPROG OG LÆSNING ET FÆLLES ANSVAR INFORMATION TIL FORÆLDRE - INDSKOLINGEN

Årsplan for 1.a Tingagerskolen

Årsplan for Gul stue med ret til ændringer 2015/16

Heidis dagpleje. Kontakt oplysninger: Heidi Birk Petreavej Bække Tlf.: hjj-birk@mail.dk. Heidi Birk Redigeret af Maria Moesgaard

3b engelsk Lad mig starte med at fortælle, hvad målet med engelskundervisning er. Engelskundervisningen har fire formål.

Dansk årsplan 1. klasse

Kære forældre... TJEKTASKEN.NU

Stav med professor X Lær de store og små bogstaver.

Faglige målsætning: Der henvises til undervisningsministeriets faglige mål for arbejdet i 0 klasse. Læs dette:

Start i cirklen med nummer 1 - følg derefter pilene:

Mål for børnehaveklassen

Evaluering DA Dansk. Karin Tychsen

Årsplanen giver et overblik over den enkelte årgangs plan i relation til hele skolen.

Udkast læringsmål det ca. 6 årige barn

Forældreinformation. Læsefolder for indskolingen. Læsning er grundlaget for lærdom

Årsplan for dansk 0. klasse Herborg Friskole

Årsplan for 2.klasse 2018/19 Engelsk

Brobygning mellem dagtilbud og skole

UNDERVISNINGSPLAN FOR:

Fagårsplan 13/14 Fag: Dansk Klasse: 2.a Lærer: CM Fagområde/ emne

Signe s Signe dagpleje

Styrk dit barns sprog 3-6 år

UNDERVISNINGSPLAN FOR:

Årsplan 0. klasse 2014/15


Kære forældre... TJEKTASKEN.NU

Matematik. Samarbejdsøvelser med former/farver og tal. Teddy Fremlæg onsdag: Magnus Fremlæg fredag: Silas

ÅRSPLAN FOR 0 KLASSE

Aktiviteter Engelsk samtale på klassen Lære nye engelske gloser Lytte til engelske sange og nursery rhymes

Evaluering af dansk på Ahi Internationale Skole. ( ) Det talte sprog. Indskoling.

Læs højt med dit barn - en forældrepjece om dialogisk læsning. t for dit barn

Årsplan for 4-5 klasse Engelsk. Uge Emne Materialer Mål

ÅRSPLAN 2012/13 - DANSK 1. KLASSE PERIODE EMNE AKTIVITETER MÅL

Pædagogisk læreplan Børnehuset Den Grønne Kile

Fagligt fungerer klassen på den måde, at bogligt arbejde skal være meget struktureret, så arbejder klassen rigtigt godt.

TIPS OM LÆSNING PÅ 1. OG 2. KLASSETRIN PILEGÅRDSSKOLEN

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium & HF

Tema DEN FØRSTE LÆSNING 12 GODE SERIER TIL DIG DER ER I GANG MED AT KNÆKKE LÆSEKODEN

Kender mange ord Ved meget om det enkelte ord Kan bruge dem i kommunikation. Inspirationsmateriale fra PPR Haderslev

Dansk i 1. klasse. kunne skrive enkle tekster om egne oplevelser, ud fra fantasi og billeder

HØJBO FRISKOLE ÅRSPLANER

Årsplan i dansk for børnehaveklassen,

Undervisningens mål, tilrettelæggelse og gennemførelse. Danmarks Privatskoleforening. Undersøgelsesværktøj. Selvevaluering

Emne 2 Animals. Tegn på læring 1. Eleven kan i undervisningen mundtligt beskrive dyr vha. almindelige adjektiver og fagter.

Årsplan for engelsk i 1. klasse på Voldumegnens Friskole

It-abonnementer. som også kan være. til gavn og glæde derhjemme

Evaluering af undervisningen i DA Dansk: Karin Tychsen. Formålet med dansk: - Et mangesidigt sprogligt fællesskab: lytte tale skrive læse.

Årsplan for dansk i 1. klasse I 1. klasse lægges hovedvægten på arbejdet med de elementære læse-, skrive- og stavefærdigheder.

Transkript:

Emner til fag og temaer til eleverne på EMU yngste Yngste 0.-3. klasse Humanistiske fag: Dansk, kristendomskundskab og engelsk U-lande Her kan du se billeder og læse om fattige børn, og børn der arbejder for at få mad. Vores historie indianer-børn i Mexico Small faces - 10 film om børn, der selv finder på lege og laver legetøj. Laos Laosbilleder. Se film fra Laos, få læst historie op, quiz og gæt en lyd. På u-lands-tur Ulandsturbilleder. Tag på tur til et u-land. Se på billeder. Send et postkort. Hvor er EMU http://www.emu.dk/elever0-3/humfag/ulande/hvor_er_emu/index.html Tag med EMU til et u-land. Hjælp EMU med at

sende postkort hjem. Gæt et land. Spil til dansk, matematik, engelsk mm Children in other countries Idé Hvor kommer idéerne fra? Har du en god idé? Gæt en maskine. Højtider Lær mere om højtiderne jul og påske. Den hemmelige dal Spil et spil om mobning med dine venner, og bliv bedre til at være god mod alle Eventyr Lær om eventyr og fortæl dit eget eventyr. Rim og remser Lær om rim og remser og skriv selv et rim. Bogslottet Lær alfabetet og leg med bogstaverne. Højtider Lær mere om højtiderne Spil engelsk Spil memory med farver Spil dansk Her er spil med bogstaver og ord. Der er lette og svære spil. Du kan træne og blive bedre til dansk. Mariehøns Lær om mariehøns. Skriv en historie og lav en tegning og send dem til EMU. Øv dig på test - læsning Gys Læs om gys og gru. sprog. LEXIN - ordbog Se og lyt til ord på mange Film, foto og fortæl - på engelsk Send dine billeder, videoer og historier ind på engelsk. OL og Kina Alt om OL med quiz og billeder Me Me and my family OL Alt om OL med quiz og mange billeder. Sommerfugle Læs, lyt og se mere om danske sommerfugle. EMU Se video om EMU på Ambassaden, mal og læs om USA. Gæt en bog Quiz: Gæt en bog. Gæt, fortæl og hør eventyr. Øv dig på test - læsning

Naturfag: Matematik og Natur/teknik Byg og tegn Byg og tegn med centicubes. Førstehjælp Spil og lær førstehjælp, så du kan hjælpe andre. Vand Lær om vandets kredsløb. Test Øv dig på matematik-test. Du kan også øve dig på UNI-Login. Matematik - øve, træne og spille Her er mange lette og svære spil. Du kan øve dig og blive god til at regne. lande. Norden Tag med på en rejse til de nordiske Former og figurer Gå på jagt efter former og figurer. USA - EMU og Teddy EMU og hans ven Teddy besøger ambassaden. Lær om USA, mal og se film. Test Øv dig på matematik-test. Du kan også øve dig på UNI-Login.

Engelsk: mere. Dansk: Spil Spil og lær matematik og meget Spil med ElevDelta Sebran H.C. Andersen Soldaten i baghaven Emnespil: Spil _ Kirken, Eva og Adam og Jesus Trafik sjov Høje Postrup Doktor Rargo Land of the Taniwha Lav pusle-spil Førstehjælp Cigiraffen Juggling Pappas Pizza Colour Memory Animal See-Saw Film, foto og fortæl - på engelsk Matematik: Elevdelta Pengebyen Byg jernbanen Lav balance Fyld beholderen Sebran Kolorit Bliv en regne-mester Format Regneregn Pitelitten Memory Børn laver spil selv Funny Zoo Chimpy-jump Praktisk Musiske fag Billedkunst, Musik Sanglege Lær en sang og lav en sangleg. Carl Nielsen Carl Nielsen spillede på violin. Læs og hør om Carl Nielsens liv. Kunst og Picasso Hvad er kunst? Du kan selv designe et kunstpostkort. Idé HVordan får du en idé? Har du en idé? Gæt en maskine. Male og udstille I maleprogrammet kan du tegne og male. Du kan udstille dine billeder, og måske bliver det månedens billede.

OL Alt om OL med quiz og mange billeder. Værktøj skolen. Billed-Bank Her er billeder, du må bruge i Lav et postkort Tegn et postkort og send det til en du kender. Male og udstille I maleprogrammet kan du tegne og male. Du kan udstille dine billeder, og måske bliver det månedens billede. LEXIN - ord med lyd Klik på sprog og klik på ord. Så kan du høre og læse ordet på dit eller de andres sprog. op. Adgang for alle Sådan får du læst din tekst Oline går på nettet Oline er på nettet. Hun har en lyse-rød computer. Prøv den. Du kan se Olines foto, spille spil, høre en sang og sende en hilsen til Olines venner. Webetik "Første gang på mobilen", "Første gang på nettet" og "Dig og de andre". Quiz og kode