Referat af delegeretmøde på Sankt Helene Centret, Bygmarken 30, 3220 Tisvildeleje, lørdag den 6. oktober 2018, kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af delegeretmøde på Sankt Helene Centret, Bygmarken 30, 3220 Tisvildeleje, lørdag den 6. oktober 2018, kl"

Transkript

1 Referat af delegeretmøde på Sankt Helene Centret, Bygmarken 30, 3220 Tisvildeleje, lørdag den 6. oktober 2018, kl Formanden, Flemming Denker (FD), bød velkommen. En særlig velkomst blev rettet til de 3 gæster fra Grundejerforbundet, Gribskov Øst. Sammenslutningens kasserer, Jørn Stålfos (JS), konstaterede efter opråb, at der var repræsentanter for 13 foreninger tilstede. I alt var der 25 deltagere. 1. Valg af dirigent FD foreslog Knud Bork Kristoffersen som dirigent, hvilket forsamlingen tilsluttede sig. Knud Bork Kristoffersen takkede for valget og konstaterede, at delegeretmødet var lovligt indkaldt og derfor beslutningsdygtigt. Der var ikke fremsat forslag. Dirigenten gav derefter ordet til FD. 2. Formandens beretning om forretningsudvalgets arbejde FD præsenterede medlemmerne af forretningsudvalget og omtalte deres særlige kompetencer og arbejdsområder. FD henviste til den udførlige skriftlige beretning, som var sendt ud og lagt på Sammenslutningens hjemmeside, forud for mødet. ( ) Han takkede medlemmerne af forretningsudvalget for det store og omfattende arbejde, der var blevet udført i løbet af året. Alle arbejdsopgaver er opdelt til hver især. FD s efterfølgende indlæg gengives her: I år er det 25 år siden jeg blev valgt til formand for Landliggersammenslutningen. Ved sådan en lejlighed kan man ikke lade være med at kigge tilbage og ud over at tiden er gået utrolig hurtigt reflektere lidt over formålet med sammenslutningen. Allerførst et kort historisk tilbageblik. I midten af 50erne tog udstykningerne af sommerhusgrunde i vores område virkelig fart. For at styre udviklingen krævede Vejby-Tibirke Kommune, at der blev dannet grundejerforeninger, der foruden at samle køberne med henblik blandt andet på vedligeholdelse af udstykningernes fællesarealer, herunder veje, også skulle foretage de fornødne forhandlinger med kommunen. Da antallet af grundejerforeninger steg til omkring 50 blev det vanskeligt for kommunen at forhandle de generelle spørgsmål med de mange forskellige grundejerforeninger.

2 Derfor dannedes Landliggersammenslutningen i 1955, hvor en række grundejerforeninger i Vejby- Tibirke kommune sluttede sig sammen, således at denne Sammenslutning kunne forhandle de problemer, der var gældende for alle landliggere. Det var fra starten en så stor succes, at næsten alle grundejerforeninger meldte sig ind. Der oprettedes et egentligt landliggerudvalg i kommunalt regi bestående af repræsentanter for kommunalbestyrelsen og forretningsudvalget. Ikke sjældent deltog borgmesteren i drøftelserne. Senere blev dette udvalg nedlagt og erstattedes af regelmæssige drøftelser mellem repræsentanter for forretningsudvalget og medlemmer af Teknisk udvalg og den tekniske direktør. I forbindelse med sammenlægningen af Helsinge og Græsted/Gilleleje kommuner opstod et nyt udvalg i 2007 (Grundejerkontaktudvalget) med repræsentanter dels for nu alle grundejere i Gribskov Kommune (såvel fastboende som sommerhusgrundejere) - dels for Teknikudvalget. I forbindelse med oprettelse af Grundejerkontaktudvalget oprettedes en række undergrupper til at tage sig af de mange detailspørgsmål, der opstod. Det drejede sig om Affaldsgruppen, Rodegruppen, Kollektiv Trafikgruppen, Vandmiljøgruppen og Strand- og Kystsikringsgruppen. Grundejerkontaktudvalget og undergrupperne fungerede rigtig godt i de første 4 år, men har siden haft vanskeligheder, idet administrationen har følt, at der alene var tale om et (overflødigt) samarbejdsorgan mellem grundejerne og administrationen og ikke politikerne. Fra vores side er det netop politikerne, vi som sommerhusejere har brug for at få i tale, når noget er gået skævt med administrationen. Fra grundejerside (både fastboende og sommerhusgrundejere i Helsinge og Gilleleje gamle kommuner) har der været særdeles stor utilfredshed med den udvikling samarbejdet har taget. Kulminationen kom i september måned i 2016, hvor GKU de facto blev nedlagt, idet alle undergrupperne blev stoppet og møderne i GKU blev halveret til 2 årlige møder. Før som nu er problemerne imidlertid de samme for os landliggere, nemlig først og fremmest de forhold, der berører os direkte: Kommuneplaner, lokalplaner, ejendomsskatter (størrelsen af grundskyldspromillen), dagrenovationsforhold og -afgifter, genbrugspladser, kloakering, strand- og kystsikring, strandtrapper, vedligeholdelse af veje, kollektiv trafik, vandmiljø, antennemaster, orden på grundene, bekæmpelse af bjørneklo, udlæggelse af arealer til offentlig brug i landliggerområdet. Det bliver nu sværere at råbe politikerne op samtidig er det nu mere end nogensinde nødvendigt, at vi står sammen.

3 Udover at være bindeleddet til kommunen giver vi løbende råd og vejledning til bestyrelserne i de forskellige spørgsmål, der opstår for foreningerne. Hertil kommer, at der hvert forår afholdes et møde for grundejerforeningerne (det såkaldte forårsmøde), hvor et aktuelt emne bliver gennemgået og drøftet. Fra de seneste år kan nævnes kystsikringsproblemet, en gennemgang af de nye regler vedr. vedligeholdelse m.v. af veje i sommerhusområder og den ulovlige tilkobling af tagvand m.m. til kloaknettet. På disse møder søges foreningerne rustet til at kunne tackle de problemer, som løbende opstår for bestyrelserne i de forskellige grundejerforeninger. Senest de ny regler for beskyttelse af personoplysninger. Sammenslutningen har tilvejebragt forskellige gunstige forsikringsmuligheder for bestyrelsesansvaret jeg kan henvise til hjemmesiden - og kan hjælpe den enkelte grundejerforening med deres hjemmeside. Ikke blot Landliggersammenslutningen men også sammenslutningen af landliggerne i den gamle Græsted/Gilleleje kommune samt sammenslutningen af helårsgrundejere i kommunen ønsker et bedre samarbejdsklima med kommunen kommunen har imidlertid for tiden ikke det samme ønske. o-o-o-o-o I de kommende år står vi over for et stort og nødvendigt kystsikringsprojekt, hvor det efter vores opfattelse ikke mindst drejer sig om en rimelig fordeling af udgifterne. I denne forbindelse vil vi arbejde for at også kommunen kommer til at deltage i udgifterne og ikke blot i relation til deres egne kystejendomme. Jo flere, der støtter op om Landliggersammenslutningens arbejde, jo større er slagkraften. Den 9. september deltog jeg i Grundejerforbundet Gribskov Øst s repræsentantskabsmøde i Gilleleje, hvor der bagefter blev mulighed for at stille spørgsmål til en række politikere, herunder borgmesteren. Borgmesteren indledte mødet med at beklage Gribskov Kommunes dårlige økonomi, der umuliggjorde at man kunne bruge penge til ikke strengt nødvendige formål. Siden da er der indgået et budgetforlig med endelig vedtagelse her i oktober.

4 Borgmesteren er ifølge Frederiksborg Amtsavis især glad for, at der ikke sker besparelser på velfærden, at der bliver investeret i børn og ældre trods svære økonomiske betingelser. Men det har kun været muligt at finansiere de kommunale tiltag via en skattestigning på 0,8 procent om året, ligesom der over en otteårig periode skal spares 150 mio. kr. på den kommunale administration. Den efterfølgende beskrivelse af budgetforliget fremgår ligeledes af et referat fra Frederiksborg Amtsavis. Mange tiltag Kommunen har lyttet til borgerne og har fundet penge til at bevare demenscenteret Holbohave og videreudvikle demensindsatsen. Der er også fundet plads til børn, sundhed og forebyggelse i form af opnormering i dagtilbud, indsats til forebyggelse, kunstgræsbaner i Vejby og Helsinge og sundhedshus. Udviklingen indenfor sundhedsområdet forventes de kommende år at medføre, at kommunerne skal overtage flere opgaver, hvor et sundhedshus vil være et omdrejningspunkt. Sundhedshuset indeholder en akutfunktion, hjemmesygepleje, tandklinik og genoptræning og arbejdet med projektet startes op i Det har også været muligt at finde finansiering til vejen mellem Græsted og Gilleleje med påbegyndelse i En investering til i alt 140 mio. kr., der understøtter vækstdagsordenen til stor gavn for kommunens mange virksomheder og borgere, der pendler ind og ud af kommunen hver dag. Trafiksikkerhed er også prioriteret og der er også fundet penge, nemlig syv mio. kr. til en rundkørsel på Kildevej ved Tibirke i Spændende proces - Selvfølgelig skal man passe på med at sætte skatten op, men Gribskov lå i forvejen under gennemsnittet for de nordsjællandske kommuner - og nu kommer kommunen på samme niveau. Med en årlig drift på 2,5 mia. kroner er de kr., som Gribskov skal af med i udligning, også en stor andel. Borgmesteren håber stadig, at der kommer en udligningsreform til kommunens fordel. Hvis borgmesteren skal pege på en ting i budgetaftalen, som han er en smule ked af, så handler det om besparelserne i administrationen, indledende med 20 mio. kr. i Omvendt er der sat rigtig god tid af til at gennemgå det hele frem mod en effektiv administration. Det kan somme tider være ganske sundt at bryde med det kendte mønster og tænke nyt. Det kan faktisk gå hen og blive en spændende proces, vurderer borgmesteren. o-o-o-o-o-o I referatet om budgetforliget er der ikke én eneste bemærkning om den store gruppe af sommerhusejere eller om tiltag, der er til gavn og glæde for denne gruppe. Vi må i øvrigt håbe, at der i budgettet også er sat penge af til den kommende kystsikring.

5 Da kommunen reducerede møderne i Grundejerkontaktudvalget og bortskar undergrupperne var det et resultat af en spareproces. Administrationen blev pålagt at spare og da administrationen ikke var særligt glad for møderne med paraplyorganisationerne (der indimellem kritiserede den måde deres områder blev forvaltet på) pegede administrationen på kontaktudvalg og undergrupper og politikerne havde svært ved at sige nej. Det er derfor mere nødvendigt end nogensinde at kunne stå sammen og præsentere et samlet udspil i stedet for forskellige pip fra forskellige grundejerforeninger. Hvis vi ikke passer på, bliver vi de små, hver gang der skal prioriteres. Skal kommunen vælge en løsning til gavn for de fastboende eller en løsning, der tilgodeser en gruppe, der ikke har stemmeret. Valget er ikke svært for kommunen. Det er derfor, det er så vigtigt, at vi står stærkest muligt. Og det kommer til at gælde ikke mindst, når kystsikringsprojektet rigtigt kommer i gang. Vi har i år holdt et velbesøgt forårsmøde, haft 6 møder i forretningsudvalget og et koordineringsmøde med Grundejerforbundet, Gribskov Øst. Om en af de allervigtigste opgaver i de kommende år, kystsikringsprojektet, vil Birgit Lund nu orientere om: Birgit Lund oplyste at arbejdet med at finde frem til indvindingsområdet er gået i gang. Man stiler mod at få et selvstændigt indvindingsområde, hvor andre ikke må indvinde materiale. De væsentlige kriterier er, at det rigtige materiale skal være til stede der skal anvendes materiale med kornstørrelse større end fint sand da det bliver liggende længere, af hensyn til vedligeholdelsesomkostningerne Nærhed til de steder hvor der skal sandfodres af hensyn til transportomkostninger. Miljøpåvirkningen på såvel vand som land. Oplæg til VVM-undersøgelse er udarbejdet og vi venter på at der bliver inviteret til fælles orienteringsmøde i de 3 kommuner herom. Ifølge kystbeskyttelsesloven skal kommunerne orientere de ejere af fast ejendom, der evt. kan blive pålagt bidragspligt, om projektet. Projektledelse for Nordkystens Fremtid er blevet opfordret til at orientere grundejerne bredest muligt, så man ikke risikerer at forsinke processen, såfremt nogle der pålægges bidragspligt, ikke har modtaget denne orientering. Vi forventer at denne orientering er lige på trapperne. Samarbejdet mellem Projektledelsen for Nordkystens Fremtid og de primære grundejerinteressenter (der er Samvirket for de Nordsjællandske dige- og kystsikringslag, der dækker strækningen fra

6 Hundested til Helsingør) er blevet genoptaget i foråret 2017 og har siden fungeret meget tilfredsstillende med. Birgit Lund er formand for Samvirket. Samvirket er blevet udvidet med repræsentanter for grundejerne i Gribskov og Halsnæs kommune med det formål at drøfte bidragsfordeling. Fra Landliggersammenslutningen deltager Søren Bald. Første møde, der var en introduktion af de nye medlemmer, blev afholdt i august. Om strandtrapper oplyste Birgit Lund at der er rigtig mange forskelligartede problemer vedr. adgang til stranden og strandtrapper. Indtil nu er det ikke lykkedes at få sat disse problemer på dagsordenen i kommunen, og realistisk set sker det nok ikke før der er truffet beslutning om gennemførelse af projektet Nordkystens Fremtid. Derefter er der til gengæld meget gode argumenter for at der skal findes løsninger argumenter som det må være vanskelige for kommunen at komme uden om. Dirigenten spurgte herefter om der var bemærkninger/spørgsmål til beretningen. Grundejerforeningen Vieholmgård rejste spørgsmålet om betingelserne for at en privat vej kan overgå til en status, hvorved hele eller en del af udgiften til vejens vedligeholdelse afholdes af kommunen, jfr. privatvejlovens regler 1. FD kunne ikke på stående fod oplyse om de nærmere betingelser for en anvendelse af reglen, men opfordrede grundejerforeningen til at henvende sig til forretningsudvalget, såfremt der ikke kunne findes en fornuftig ordning med kommunen. Der var herudover spørgsmål om bl.a. det ikke var muligt at få flere møder med kommunen. Det er en mulighed, men kommunen er negativ og skal spare, men det forsøges stadig i samarbejde med de andre paraplyorganisationer at få genetableret de 4 årlige møder. Beretningen blev herefter taget til efterretning Kommunalbestyrelsen skal mindst hvert 5. år vurdere, om en privat fællesvej har en sådan betydning for den almene færdsel, at vejen bør optages som offentlig, jf. 15 i lov om offentlige veje. Stk. 2. Anmoder vedligeholdelsespligtige grundejere til private fællesveje i byzone, der ved en fordeling efter 49 er eller vil kunne blive pålagt at afholde mindst to tredjedele af de samlede udgifter til en privat fællesvejs vedligeholdelse, kommunen om det, skal kommunen gennemføre en trafiktælling til belysning af, hvor stor en del af den motorkørende trafik på vejen, der er almen færdsel. Grundejerne kan ikke stille krav om en sådan undersøgelse, medmindre der er gået mindst 4 år fra sidste trafiktælling. Stk. 3. Viser den i stk. 2 nævnte trafiktælling, at den gennemgående motorkørende trafik på vejen udgør mere end 50 pct. af den samlede motorkørende trafik, skal kommunalbestyrelsen optage vejen som offentlig, jf. 15 i lov om offentlige veje, eller gennemføre færdselsregulering, der nedbringer den almene færdsel på den private fællesvej, så den kommer under 50 pct. Stk. 4. Ansøgerne afholder udgifterne vil trafiktællingen, jf. stk. 2. Hvis den gennemgående færdsel udgør mere end 25 pct. af den samlede motorkørende færdsel på vejen, afholdes udgifterne dog af kommunen. Kommunalbestyrelsen kan, inden trafiktællingen udføres, stille krav om, at ansøgerne stiller sikkerhed for udgifterne hertil.

7 3. Kassereren fremlagde det reviderede regnskab. Jørn Stålfos gennemgik regnskabet. Det reviderede regnskab blev godkendt. 4. Indkomne forslag Der var ikke indkommet forslag, hvorfor punktet udgik. 5. Fastsættelse af budget, herunder kontingent Jørn Staalfos fremlagde budgettet. FD bemærkede hertil, at vi måtte regne med færre indtægter end i det udsendte budget, idet en større forening netop havde meldt sig ud sammenholdt med færre indtægter i 2018 således at indtægterne forventedes at blive på omkring kr. Hertil kom, at selvom vi nu havde en pæn formue var det et rart rygstød at have, såfremt det blev nødvendigt at indhente et responsum til brug for vores arbejde. I forhold til 2017 havde forretningsudvalget endvidere besluttet at give større tilskud til arrangementerne. Hvis der endelig igen kom større aktivitet med møder med kommunen, var det et spørgsmål, om budgettet kunne holde, men der var reserver at trække på. På denne baggrund blev budgettet vedtaget tillige med kontingentet, som er uforandret (25,00 kr. pr. medlem i grundejerforeningerne og 250,00 kr. pr. enkeltmedlem). 6. Valg jf. vedtægternes paragraf medlemmer trådte ud/ønskede ikke genvalg. Det var Birgit Lund, Klitgården, Niels Lund, Godhavn og Elisabeth Harpøth, Grf. for Tisvilde og Omegn. Jørn Staalfos ønskede ikke at fortsætte som kasserer, men gerne som menigt medlem. FD takkede de afgående bestyrelsesmedlemmer for det store og flotte arbejde, de havde udført for Sammenslutningen igennem årene. Som kasserer blev Anne Lone Jensen, På Sandet valgt Som medlemmer af forretningsudvalget: Leif Bitsch, På Sandet genvalgt Jørn Staalfos valgt Torben Vinding Jensen, Vejby Strand valgt for 1 år Som suppleanter Søren Bald, På Sandet genvalgt Kirsten Eva Jessen, Godhavn valgt for 1 år

8 Revisorer Peter Dalgaard Hansen genvalgt Revisorsuppleanter Feline Munch, Lundehøj genvalgt Martin Marløe, På Sandet valgt for 1 år. 7. Eventuelt Her blev opmærksomheden henledt på, at der i vores nabokommune Halsnæs var en diskussion om opførelse af store sommerhuse, der ligner små hoteller. Vi vil igen tage spørgsmålet op i GKU. FD foreslog, at de enkelte grundejerforeninger oplyste om de problemer, de hver især fokuserede på pt. Grundejerforeningen Vejby Strand orienterede om deres kamp for at få reglerne omkring hegn efterlevet. Der sættes alt for mange faste hegn op. Vi søger at undgå det, men det er en meget svær kamp. Hertil oplyste en anden grundejerforening om en konkret sag, hvor kommunen stik imod deklarationen som den selv skulle håndhæve havde afvist at gribe ind mod et fast hegn. En repræsentant for Hårlandsgaardens Grundejerforening orienterede om deres vanskeligheder i forbindelse med opførelse af Akkumuleringsanlægget (Vejby Tisvilde Fjernvarmeanlæg) ved Godhavn Station. Anlægget var blevet opført meget hurtigt og man havde ikke rigtigt taget hensyn til de indsigelser, der kom fra Grundejerforeningen. Herefter afsluttede dirigenten delegeretmødet og takkede for god ro og orden. FD takkede dirigenten for hans kompetente og dygtige ledelse af delegeretmødet. Herefter takkede FD alle for den aktive deltagelse. Den Flemming Denker Knud Bork Kristoffersen Peter Riis-Hansen formand dirigent referent

Referat af delegeretmøde på Restaurant Fortunen den 24. november 2009

Referat af delegeretmøde på Restaurant Fortunen den 24. november 2009 Referat af delegeretmøde på Restaurant Fortunen den 24. november 2009 Formanden, Flemming Denker (FD), bød velkommen og udtrykte glæde over det pæne fremmøde, hvorefter han præsenterede medlemmerne af

Læs mere

Referat af delegeretmøde på Restaurant Fortunen tirsdag den 26. november 2013

Referat af delegeretmøde på Restaurant Fortunen tirsdag den 26. november 2013 Referat af delegeretmøde på Restaurant Fortunen tirsdag den 26. november 2013 Formanden, Flemming Denker (FD), bød velkommen til de fremmødte. Der var en særlig velkomst til repræsentanterne fra Grundejerforbundet.

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune Halsnæs november 2013 Til formænd og kasserere for grundejerforeninger samt vej og trappelaug, tilsluttet Landliggersammenslutningen. Hermed fremsendes referat og beretning fra Landliggersammenslutningens

Læs mere

GRÆSTED-GILLELEJE GRUNDEJERFORBUND. Referat af repræsentantskabsmøde den 26. september 2010

GRÆSTED-GILLELEJE GRUNDEJERFORBUND. Referat af repræsentantskabsmøde den 26. september 2010 GRÆSTED-GILLELEJE GRUNDEJERFORBUND Referat af repræsentantskabsmøde den 26. september 2010 Fungerende formand Jørn Olsen bød velkommen til forsamlingen samt til Borgmester Jan Ferdinansen, Børge Sørensen

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav Referat fra ordinær generalforsamling søndag den 11. august 2013 på Restaurant Søstjernen Introduktion Jakob Wandall (JW) bød velkommen til medlemmerne og vores gæst borgmester. Jan Ferdinandsen (JF) og

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

GRÆSTED-GILLELEJE GRUNDEJERFORBUND

GRÆSTED-GILLELEJE GRUNDEJERFORBUND GRÆSTED-GILLELEJE GRUNDEJERFORBUND Referat af repræsentantskabsmøde den 20. september 2009. Formanden bød velkommen til forsamlingen samt til udvalgsformand Morten Jørgensen, udvalgsformand Jan Ferdinandsen,

Læs mere

Velkommen til Grundejerforeningen for Tisvilde og Omegns Generalforsamling 2015

Velkommen til Grundejerforeningen for Tisvilde og Omegns Generalforsamling 2015 Velkommen til Grundejerforeningen for Tisvilde og Omegns Generalforsamling 2015 j 1 Overordnet tidsplan Tidspunkt Antal minutter Emne 09.30-10.00 30 Brunch 10.00 10.05 5 Velkomst 10.05 10. 50 45 Beretning

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne.

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne. Referat af ordinær generalforsamling i Munkerup og Hulerød Grundejerforening lørdag, den 29. juli 2006 kl. 15.00 i foreningens telt på stranden ved udsigtspladsen for enden af Strandgårdsvænge. 1. Valg

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998 Grundejerforeningen DAMGAARDEN Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998 April 1998 Referat af: 10. ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen DAMGÅRDEN Tirsdag d. 31. marts 1998

Læs mere

HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl

HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Forretningsudvalgets beretning

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 19. NOVEMBER 2008

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 19. NOVEMBER 2008 DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 19. NOVEMBER 2008 Af mere væsentlige forhold, forretningsudvalget har beskæftiget sig med i det forløbne år, kan nævnes følgende: 1. Information fra Landliggersammenslutningen

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Referat af. Ordinær generalforsamling i. Godhavn Grundejerforening søndag d. 1. juni 2014 kl. 10

Referat af. Ordinær generalforsamling i. Godhavn Grundejerforening søndag d. 1. juni 2014 kl. 10 Referat af Ordinær generalforsamling i Godhavn Grundejerforening søndag d. 1. juni 2014 kl. 10 I Idrætshuset, Tisvilde Bygade 35, 3220 Tisvildeleje. Der var fremmødt 22 stemmeberettigede grundejere til

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Sandet. Afholdt den 23. maj 2009, kl i Ramløse Forsamlingshus.

Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Sandet. Afholdt den 23. maj 2009, kl i Ramløse Forsamlingshus. Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Sandet. Afholdt den 23. maj 2009, kl.14.00 i Ramløse Forsamlingshus. 1) Valg af dirigent. Generalforsamlingen indledtes kl. 14.05. Formanden bød velkommen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Som vedtaget den 26. april 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Falen af 1973 Stk. 2: Foreningen har hjemsted Falen i

Læs mere

Referat fra Ordinært Delegeretmøde Torsdag den 24. maj 2016, kl i Foreningshuset Postkassen, Amager Landevej 71

Referat fra Ordinært Delegeretmøde Torsdag den 24. maj 2016, kl i Foreningshuset Postkassen, Amager Landevej 71 Referat fra Ordinært Delegeretmøde Torsdag den 24. maj 2016, kl.19.00 i Foreningshuset Postkassen, Amager Landevej 71 32 foreninger med i alt 45 stemmeberettigede var til stede. Formand Kurt Wriedt bød

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013.

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Bestyrelsen: Formand Jesper Krogh, Kasserer Anni Olsen, Ib Christensen, Carsten Rishøj,

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Formanden, Knud Bagge, bød velkommen til de fremmødte ca. 50 medlemmer, specielt til vores gæst, Henning Torrendrup

Formanden, Knud Bagge, bød velkommen til de fremmødte ca. 50 medlemmer, specielt til vores gæst, Henning Torrendrup G algebjerg rundejerforening august 2007 Referat af generalforsamlingen den 26. august 2007 Formanden, Knud Bagge, bød velkommen til de fremmødte ca. 50 medlemmer, specielt til vores gæst, Henning Torrendrup

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI 2013-06-18 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed 3. Fremlæggelse af foreningens regnskab til godkendelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat: Generalforsamling i Tisvilde Bio s Venner Lørdag 19. maj 2018

Referat: Generalforsamling i Tisvilde Bio s Venner Lørdag 19. maj 2018 Referat: Generalforsamling i Tisvilde Bio s Venner Lørdag 19. maj 2018 1. Valg af dirigent og referent Anders Rosentoft blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt.

Læs mere

Grundejerforeningen Slangerupgård

Grundejerforeningen Slangerupgård Grundejerforeningen Slangerupgård Referat af generalforsamlingen 19.maj 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lild Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild Valg af dirigent: Ib Horsmark - indkaldelse er i henhold til vedtægterne og lovlig

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN RÅBYLILLE STRAND

GRUNDEJERFORENINGEN RÅBYLILLE STRAND Generalforsamlingsreferat Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Råbylille Strand, blev afholdt lørdag den 14. maj 2011, i Hjertebjerg Forsamlingshus Klintevej 207, 4780 Stege. Foreningens formand

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Grundejerforeningen, matrikel. nr. 1DO. Baastrup Referat af ordinær generalforsamling. Generalforsamling blev afholdt den 28.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 9. august 2015, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs 39 grunde repræsenteret inkl. Fuldmagter. Formand Bjarne Christensen bød velkommen til mødet.

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl Referat Jersie Strands Grundejerforening Deltagere: 13 stemmeberettigede grundejere, heraf 3 personer med fuldmagt fra hver 1 grundejer - i alt 16 stemmeberettigede. 0. Velkommen Formanden, Søren Kunst,

Læs mere

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt.

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Beretning 2011 2011 sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Bestyrelsen har som vedtaget på sidste års generalforsamling indhentet

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 22 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover deltog

Læs mere

Formand Jens Lundgaard bød velkommen til grundejerforeningen Tisvildelunds ordinære generalforsamling.

Formand Jens Lundgaard bød velkommen til grundejerforeningen Tisvildelunds ordinære generalforsamling. Grundejerforeningen Tisvildelund Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag, den 23. marts 2010 KL. 19:00 på Sankt Helene, Bygmarken 30, Tisvildeleje Formand Jens Lundgaard bød velkommen til grundejerforeningen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Stiftet 1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Vedtaget på generalforsamlingen 24. juni 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Løserup Strand og har sit hjemsted

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08 Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d 290608 19 parceller var repræsenteret Alle bilag til generalforsamlingen kan ses på vores hjemmeside wwwguldkysten-sjdk Ad punkt 1:

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Mødested: Onsdag den 26. maj 2010 kl. 1900 i Bondestuen Dirigent: Hans Kvols Kristensen Referent: Modtagere: Medlemmer af

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 15. Juni 2013

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 15. Juni 2013 Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 15. Juni 2013 Punkt 1 VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til generalforsamlingen. Omkring 50 af

Læs mere

Protokol fra den ordinære generalforsamling for Fællesrepræsentationen af Grundejerforeninger i Rødovre

Protokol fra den ordinære generalforsamling for Fællesrepræsentationen af Grundejerforeninger i Rødovre Protokol fra den ordinære generalforsamling for Fællesrepræsentationen af Grundejerforeninger i Rødovre Tidspunkt: 28.2.2012. Kl. 19:00 Sted: Rødovregård Referent: Ellen Jensen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Formanden begyndte mødet med at byde velkommen og redegjorde for aftenens program.

Formanden begyndte mødet med at byde velkommen og redegjorde for aftenens program. Foreningen af sommerhusgrundejere i Haurvig Referat af ordinær generalforsamling 2010 Den 14. maj 2010 kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i foreningen af sommerhusejerere i Haurvig på lejeskolen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 1.Navn og Hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Aargab af 1976 med hjemsted i Ringkøbing-Skjern kommune. Grundejerforeningens område omfatter

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Juni 2015 Velkommen Bestyrelsen vil med denne skrivelse, efter en vinter, ønske alle velkommen til et nyt år. På generalforsamlingen blev det

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse

Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse Generalforsamling torsdag den 6. marts 2014 kl. 19.30 Usserød skole, Kantinen Pkt. 1. Valg af dirigent. Poul Lodberg, nr. 15, blev valgt. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

Øllekolle Grundejerforening ved Tisvilde strand

Øllekolle Grundejerforening ved Tisvilde strand Øllekolle Grundejerforening ved Tisvilde strand Referat af ordinær generalforsamling Søndag d. 12. juni 2016, kl. 10.30 i Idrætshusets store lokale, Tisvilde Bygade 35. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og

Læs mere