DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 19. NOVEMBER 2008

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 19. NOVEMBER 2008"

Transkript

1 DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 19. NOVEMBER 2008 Af mere væsentlige forhold, forretningsudvalget har beskæftiget sig med i det forløbne år, kan nævnes følgende: 1. Information fra Landliggersammenslutningen 2008 har været et travlt år. Der har i lighed med sidste år været møder i forretningsudvalget, koordineringsmøder med landliggerorganisationen i den tidligere Græsted-Gilleleje Kommune, Grundejerforbundet, møder i Grundejerkontaktudvalget og undergrupper i Gribskov Kommunes regi, hvortil kommer deltagelse i borgermøder vedrørende vejvedligeholdelse. Der kan videre henvises til det velbesøgte forårsmøde, hvor spørgsmålet om vejvedligeholdelse blev behandlet. Medlemstallet nu er omkring Løbende information om Landliggersammenslutningens arbejde kan findes på sammenslutningens hjemmeside: eller blot På sammenslutningens hjemmeside kan man blandt andet finde - Sammenslutningens vedtægter - Referater fra delegeret- og forårsmøder - Referater fra møder i Grundejerkontaktudvalget - Liste over medlemsforeninger. Enkeltmedlemmer eller foreninger kan udelades, hvis de fremsætter ønske derom, ligesom der kan etableres links fra hjemmesiden til enkeltforeningers hjemmeside, hvis det ønskes. Det er tilladt at kopiere fra hjemmesiden med kildeangivelse. 2. Forholdet generelt til Gribskov Kommune Vi har også i det forløbne år oplevet et særdeles positivt samarbejde med Gribskov Kommune via Grundejerkontaktudvalget. Kontaktudvalget blev oprettet i starten af 2007 og består af medlemmer fra Teknisk udvalg samt repræsentanter for grundejerparaplyorganisationerne i Gribskov Kommune. Formand er formanden for Teknisk Udvalg, Jan Ferdinandsen.

2 Som følge af kommunens størrelse (og derved de mange grundejerforeninger) er det nu umuligt for de enkelte grundejerforeninger at rejse spørgsmål af generel og/ eller principiel karakter direkte over for Kommunen. Grundejerforeningerne er i stedet bedt om at rejse sådanne spørgsmål gennem de respektive paraplyorganisationer med henblik på drøftelse i Grundejerkontaktudvalget. Om nedsættelsen af kontaktudvalget kan henvises til sammenslutningens hjemmeside ligesom referat fra møderne i kontaktudvalget som nævnt - kan genfindes her. Under Grundejerkontaktudvalget er nedsat en række arbejdsgrupper til behandling af specifikke spørgsmål: Rodegruppen Affaldsgruppen Bjørneklogruppen Kollektiv Trafikgruppen Trafiksikkerhedsgruppen DONGenergy-gruppen Mobilantennemast-gruppen Strand- og Kystsikringsgruppen og Vandmiljøgruppen. Landliggersammenslutningen har repræsentanter i alle arbejdsgrupper. 3. Møder med Grundejerkontaktudvalget Der har været afholdt 3 møder indtil nu i Grundejerkontaktudvalget. Det sidste møde i år er planlagt afholdt i slutningen af november. Landliggersammenslutningen har rejst en række spørgsmål blandt andet omkring ulovlig helårsbeboelse, Kommunens håndhævelse af påtaleretten, spørgsmålet om vedligeholdelse af veje, støj fra byggerier mm. Som nævnt ovenfor kan henvises til referaterne fra møderne på sammenslutningens hjemmeside. De mere væsentlige punkter uddybes nedenfor. 4. Den nye kommuneplan Sammenslutningen ser det fortsat som en af sine væsentligste opgaver i de kommende år sammen med landliggerorganisationen i den tidligere Græsted-Gilleleje Kommune, Grundejerforbundet, at få bremset den fortætning af sommerhusområderne, som i hvert fald Helsinge Kommune rent faktisk så ud til at have som et af sine mål. Som jeg har nævnt de sidste år må det være ikke blot vigtigt men også rigtigt at kunne aflevere nogle områder til vore efterkom-

3 mere, hvor områdernes rekreative værdier fortsat består og ikke områder fyldt med ølfabrikker, diskoteker, cafeer, souvenirbutikker og andre såkaldt turistfremmende foranstaltninger, og hvor de nuværende grundstørrelser (min m2) er tilladt opdelt - og alle større boligenheder er udstykket i ejerlejligheder. På trods af Landliggersammenslutningens protester mod planerne om en udstykning af Havgården i 19 ferielejligheder blev der sidste år vedtaget en lokalplan herom dog med udeladelse af den oprindelige plans bestemmelser om fortsat tilladelse til at drive erhverv fra ejendommen. Udstykningen er blevet sat i bero - entreprenøren har udskudt planerne og midlertidigt (så vidt det fremgår af medierne) delvist ladet restaurationsdriften genoptage men også udvidet driften til at drive en omfattende cateringvirksomhed. Det sidste kan ikke være lovligt og Landliggersammenslutningen har bakket op om en klage fra en nærliggende grundejerforening til Gribskov Kommune. 5. Ulovlig helårsbeboelse P.t. synes der ikke at være de store problemer. På den anden side udløber 10-års dispensationerne næste år og spørgsmålet om hvorvidt de personer, der fortsat bebor deres sommerhuse og som endnu ikke har søgt dispensation, henstår. Landliggesammenslutningen har endvidere søgt at få oplysning om tallet af dispensationsansøgninger, hvor der er givet afslag og med hvilken begrundelse idet det må forekomme utænkeligt, at alle med 10-årsdispensationen skulle kunne opfylde lovens regler for at få dispensation. En automatisk dispensationsadgang kan ikke antages at være i overensstemmelse med loven. 6. Kystsikring Spørgsmålet blev drøftet på forårsmødet. Det er især området ud for Vincentstien, det er aktuelt at få kystsikret. Jan Ferdinandsen lovede på forårsmødet at se velvilligt på Gribskov Kommunes deltagelse i et projekt såfremt der fremkom nærmere forslag med grundejernes deltagelse. Der er siden blevet oprettet en særskilt arbejdsgruppe under Grundejerkontaktudvalget, der blandt andet skal se på dette spørgsmål. 7. Højbro Å I 2006 gennemførte Frederiksborg Amt en udvidelse af bundprofilen i Højbro Å samt anlæg af diger, som skulle forhindre nye oversvømmelser af rensningsanlægget og ca. 20 sommerhusejendomme.

4 I januar 2007 forhindrede disse forholdsregler nye oversvømmelser, men i juli 2007 kom der så store nedbørsmængder, at åens vand løb uden om diget, og vandet blev så tilbageholdt af diget med langvarige oversvømmelser af sommerhusgrundene til følge. Situationen blev yderligere forværret af udslip af spildevand fra kloaksystemet i de lave områder. Det af Frederiksborg Amt udførte projekt har altså vist sig ikke at være tilstrækkeligt til at sikre lodsejernes haver og huse langs åen tværtimod har det forværret situationen med betydelige vandskader på de værst ramte huse til følge. LLS har derfor klaget til Gribskov Kommune over diget, som burde være ført længere op ad åen, til et sted hvor terrænet stiger ca. en halv meter. Vi mener, at Hedeselskabets rapport burde have anbefalet et sådan dige. I 2008 har sommerhusejerne været forskånet for oversvømmelser, da der ikke har været de helt store nedbørsmængder de første 9 måneder. 8. Strandrensning Hvid Strand, Tisvildeleje, har i en årrække stået for en ulønnet rensning af stranden i den gamle Helsinge Kommune. Ulrik Mondorf har stået i spidsen for dette arbejde og har med en sjældent set ildhu og entusiasme stået for strandrensningen. Resultatet er en enestående ren strand, som man ikke ser mange steder i hele verden. Gribskov Kommune har nu på foranledning af Landliggersammenslutningen - besluttet at refundere alle regninger for bortkørsel af affald mv. Landliggersammenslutningen har igennem flere år af sine midler ydet en symbolsk påskønnelse på kr. for dette arbejde. Beløbet er i år forhøjet til kr. Forretningsudvalget ønsker at fortsætte denne praksis, da der ikke blot ud over udgifterne til bortkørsel af affald mv. er en del andre udgifter, hvortil kommer, at der må være en form for belønning af de mange frivillige, der har påtaget sig dette arbejde. 9. Ny hjemmeside Da den nuværende side bygger på en løsning som vedligeholdes af udgået software, samt det faktum at der er kommet mange nye ønsker om funktionalitet, har foreningen besluttet at forny foreningens hjemmeside. Foruden et egentligt kvalitetsløft har man haft følgende ønsker: Der skulle være en egentlig brugeradministration, så man kunne styre, hvem der måtte hvad, samt hvem der kunne se hvad.

5 Flere foreninger skulle selv kunne få deres egen hjemmeside. Det skal være billigt. Den ny hjemmeside kræver ikke noget program på selve PC en, da alt foregår online. Vi forventer at den nye side kører sidst på året. I mellemtiden fungerer den eksisterende side selvfølgelig. 10. Vedligeholdelse af private veje Der vil blive orienteret om udviklingen på delegeretmødet. 11. Kloakering Prioritering af kloakforsyningens midler Vandmiljøgruppen har medvirket ved kommunens prioritering af de godt 1,5 milliard kroner, der skal investeres over de kommende 25 år. LLS har i den forbindelse tilkendegivet at: - vi er positive overfor det fremsatte forslag til prioritering, - vi er tilfredse med at kloakering af sommerhusområder, hvor de hygiejniske forhold ikke er acceptable, opprioriteres i forhold til andre ukloakerede områder, - men at vi finder, at der også bør tages hensyn til de miljømæssige forhold, samt - at udledning af regnvand gennem spildevandsledningerne, bør stoppes hurtigst muligt. Spildevandsproblemerne på Sandet En løsning af spildevandsproblemerne på Sandet er tilsyneladende rykket nærmere. Kommunen har i første halvdel af 2008 foretaget en pejling af grundvandsstanden i den del af området, der ligger højere end fem meter, med henblik på at vurdere hvilke løsninger der kan komme på tale, herunder en kombination af kloakering og nedsivning. Kommunen regner med, at resultaterne af analysen og et løsningsforslag kan fremlægges på Vandmiljøgruppens næste møde den 4. december. 12. Rodegruppen har til formål at nedbringe antallet af adresser, hvor der forefindes rod i form af f.eks. byggeaffald, bilvrag, campingvogne eller uafsluttet byggeri gennem længere tid i et omfang, der skæmmer omgivelserne i betydelig grad eller medfører reelle gener i forhold til eksempelvis natur og miljø. Rod kan anmeldes til rodegruppen, som foranstalter, at kommunen tager sig af problemet i form af kontakt til adressaten, enten via skriftlige eller gennem personlige hen-

6 vendelser. Det er en forudsætning, at sagen er forsøgt løst gennem den relevante grundejerforening. En lang række sager er afklaret i rodegruppen, i alt 84. Der er fortsat 24 igangværende sager. Enkelte sager er sendt til afdelingen Teknik, Vej og Forsyning med henblik på en vurdering af klagens karakter og endelige placering i kommunens sagsbehandling. Mængden af sager er således stærkt formindsket. Det må dog siges, at der i rodegruppens arbejde indtil videre kun er forekommet få sager fra Gribskov Vest - den tidligere Helsinge Kommune. Således forventes flere sager, når grundejerforeningerne får øjnene op for gruppens arbejde. 13. Orientering vedrørende affaldsgruppen Affaldsgruppen har siden sidste delegeretmøde afholdt 3 møder. Der blev på første møde drøftet dels holdningen til udbringning af en ekstra sæk pr. husstand pr. år. Med 3 stemmer mod 1 blev holdningen, at borgerne selv kunne købe ekstrasække på Turistinformationen eller i Borgerservice. På det andet møde arbejdede gruppen med problemerne vedr. Byttehusene. Efter at have beset flere byttehuse, gik gruppen enstemmigt ind for at arbejde for en løsning efter den såkaldte Allerød model. På det tredje møde blev gruppen orienteret om at Teknisk udvalg nu har besluttet at genåbne byttehusene en dag om ugen på en fast hverdag. Affaldsgruppen er både forundret og skuffet over, at man ikke valgte Allerød modellen. Gruppen blev desuden orienteret om den nye harmonisering af Regulativet for husholdningsaffald Der indkaldes til høring herom fra 1. oktober til 30. november. 14. Næste forårsmøde i 2009 Hvis der i medlemsforeningerne er et godt forslag til emne for næste års forårsmøde, vil det blive modtaget med taknemmelighed. Den 19. oktober 2008, F. Denker.

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMEN- SLUTNINGEN DEN 24. NOVEMBER 2009

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMEN- SLUTNINGEN DEN 24. NOVEMBER 2009 DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMEN- SLUTNINGEN DEN 24. NOVEMBER 2009 Af mere væsentlige forhold, forretningsudvalget har beskæftiget sig med i det forløbne år, kan nævnes følgende: 1. Information fra Landliggersammenslutningen

Læs mere

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 15. NOVEMBER 2006.

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 15. NOVEMBER 2006. DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 15. NOVEMBER 2006. Af mere væsentlige forhold, forretningsudvalget har beskæftiget sig med i det forløbne år, kan nævnes følgende: (det bemærkes, at der i

Læs mere

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 26. NOVEMBER 2014

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 26. NOVEMBER 2014 DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 26. NOVEMBER 2014 Af mere væsentlige forhold, forretningsudvalget har beskæftiget sig med i det forløbne år, kan nævnes følgende: 1. Information fra Landliggersammenslutningen

Læs mere

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 2. NOVEMBER 2004.

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 2. NOVEMBER 2004. DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 2. NOVEMBER 2004. Af mere væsentlige forhold, forretningsudvalget har beskæftiget sig med i det forløbne år, kan nævnes følgende: (det bemærkes, at der i

Læs mere

Referat af delegeretmøde på Restaurant Fortunen den 24. november 2009

Referat af delegeretmøde på Restaurant Fortunen den 24. november 2009 Referat af delegeretmøde på Restaurant Fortunen den 24. november 2009 Formanden, Flemming Denker (FD), bød velkommen og udtrykte glæde over det pæne fremmøde, hvorefter han præsenterede medlemmerne af

Læs mere

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 20. NOVEMBER 2012

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 20. NOVEMBER 2012 DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 20. NOVEMBER 2012 Af mere væsentlige forhold, forretningsudvalget har beskæftiget sig med i det forløbne år, kan nævnes følgende: 1. Information fra Landliggersammenslutningen

Læs mere

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste Page 1 of 7 Gribskov Møder > Udvalg permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Mødereferat d.: 18092008 kl.: 16:30 til 18:30 : Grundejerkontaktudvalg Afholdt: Den gamle byrådssal,

Læs mere

Mødedeltagere. Afholdt: Gillelejehuset, den gamle byrådssal

Mødedeltagere. Afholdt: Gillelejehuset, den gamle byrådssal Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Møder 2007 > Mødereferat d.: kl.: til : Afholdt: Gillelejehuset, den gamle byrådssal Mødedeltagere Mødets deltagere og referent Deltagere:

Læs mere

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 26. NOVEMBER 2015

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 26. NOVEMBER 2015 DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 26. NOVEMBER 2015 Nærværende beretning beskriver hovedpunkterne i forretningsudvalgets arbejde i det forløbne år. 1. Alment om Landliggersammenslutningens

Læs mere

Referat af delegeretmøde på Sankt Helene Centret, Bygmarken 30, 3220 Tisvildeleje, lørdag den 6. oktober 2018, kl

Referat af delegeretmøde på Sankt Helene Centret, Bygmarken 30, 3220 Tisvildeleje, lørdag den 6. oktober 2018, kl Referat af delegeretmøde på Sankt Helene Centret, Bygmarken 30, 3220 Tisvildeleje, lørdag den 6. oktober 2018, kl. 10.00 Formanden, Flemming Denker (FD), bød velkommen. En særlig velkomst blev rettet til

Læs mere

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 26. NOVEMBER 2013

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 26. NOVEMBER 2013 DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 26. NOVEMBER 2013 Af mere væsentlige forhold, forretningsudvalget har beskæftiget sig med i det forløbne år, kan nævnes følgende: 1. Information fra Landliggersammenslutningen

Læs mere

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 22. NOVEMBER 2005.

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 22. NOVEMBER 2005. DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 22. NOVEMBER 2005. AD DAGSORDENENS PUNKT 2 - BERETNING. Af mere væsentlige forhold, forretningsudvalget har beskæftiget sig med i det forløbne år, kan nævnes

Læs mere

Titel: Vandmiljøgruppen 11. juni 2015 Resumé:

Titel: Vandmiljøgruppen 11. juni 2015 Resumé: Placering: Grundejerkontaktudvalg» 08. Vandmiljøgruppen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Vandmiljøgruppen 11. juni 2015 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt:

Læs mere

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste Page 1 of 9 Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Mødereferat d.: 18-06-2009 kl.: 16:30 til 18:30 : Grundejerkontaktudvalg Afholdt: Det gamle Rådhus

Læs mere

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 17. NOVEMBER 2016

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 17. NOVEMBER 2016 DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 17. NOVEMBER 2016 Nærværende beretning beskriver hovedpunkterne i forretningsudvalgets arbejde i det forløbne år. 1. Alment om Landliggersammenslutningens

Læs mere

Referat af delegeretmøde på Restaurant Fortunen tirsdag den 26. november 2013

Referat af delegeretmøde på Restaurant Fortunen tirsdag den 26. november 2013 Referat af delegeretmøde på Restaurant Fortunen tirsdag den 26. november 2013 Formanden, Flemming Denker (FD), bød velkommen til de fremmødte. Der var en særlig velkomst til repræsentanterne fra Grundejerforbundet.

Læs mere

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste Page 1 of 9 Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Mødereferat d.: 27-03-2008 kl.: 16:30 til 18:30 : Grundejerkontaktudvalg Afholdt: Den gamle Byrådssal,

Læs mere

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste Page 1 of 7 Gribskov Møder > Udvalg permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Mødereferat d.: 26062008 kl.: 16:30 til 18:30 : Grundejerkontaktudvalg Afholdt: Gillelejehuset,

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN En sørgelig meddelelse vedr. vores tidligere formand Kirsten Meleshko Har den 13/1 haft en opringning fra Kirstens mand, Kirsten er her ikke mere. Efter et kraftigt hosteangreb, brast lungerne med blødning

Læs mere

GRÆSTED-GILLELEJE GRUNDEJERFORBUND

GRÆSTED-GILLELEJE GRUNDEJERFORBUND GRÆSTED-GILLELEJE GRUNDEJERFORBUND Referat af repræsentantskabsmøde den 20. september 2009. Formanden bød velkommen til forsamlingen samt til udvalgsformand Morten Jørgensen, udvalgsformand Jan Ferdinandsen,

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune Halsnæs november 2013 Til formænd og kasserere for grundejerforeninger samt vej og trappelaug, tilsluttet Landliggersammenslutningen. Hermed fremsendes referat og beretning fra Landliggersammenslutningens

Læs mere

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716 Dato 06-11-2018 Dok.nr. 169889 Sagsnr. 18/3716 Ref. mars Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til tillæg 19 til Kommuneplan 2017 og Forslag til lokalplan 07.02.L03 Henne Strand Camping samt vurdering

Læs mere

Mødedeltagere. Mødets deltagere og referent. Deltagere: Fraværende: Mødeleder: Referent: Bemærk.: Top

Mødedeltagere. Mødets deltagere og referent. Deltagere: Fraværende: Mødeleder: Referent: Bemærk.: Top Mødereferat d.: 05-03-2009 kl.: 16:30 til 18:30 : Grundejerkontaktudvalg Afholdt: Gillelejehuset, Birkevang 214, 3250 Gilleleje - den gl. byrådssal Mødedeltagere Mødets deltagere og referent Deltagere:

Læs mere

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716 Dato 06-11-2018 Dok.nr. 169889 Sagsnr. 18/3716 Ref. mars Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til tillæg 19 til Kommuneplan 2017 og Forslag til lokalplan 07.02.L03 Henne Strand Camping samt vurdering

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 1.Valg af dirigent, referent og stemmetæller. Som dirigent blev Eigil Obling (nr. 35) valgt, referent blev Marianne Olufson (nr.

Læs mere

Referat af Grundejerkontaktudvalg dato:

Referat af Grundejerkontaktudvalg dato: Referat af Grundejerkontaktudvalg dato: 29-11-2007 1. Mødedata Publiceret i Tidsrum 16:30 Til 18:30 Sted Gillelejehuset, den gamle byrådssal Dokumentansvarlig Niels Erik Nordberg/NNORD/Gribskov Sidst redigeret

Læs mere

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 3. september 2015 Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 3. september 2015 Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 3. september 2015 Kl. 16.00 18.00, Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Bo Jul Nielsen (TEK) Jannich Petersen (PMU) Bent Nielsen (GF) Carl H.

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Grundejersammenslutningen for helårsbeboere i Gribskov kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling i Grundejersammenslutningen for helårsbeboere i Gribskov kommune Referat fra den ordinære generalforsamling i Grundejersammenslutningen for helårsbeboere i Gribskov kommune Dato: 5. marts 2014 Tidspunkt: Kl. 19.00 Sted: BLIK (Biblioteket i Græsted) Velkomst Grundejersammenslutningen

Læs mere

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder >

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Page 1 of 8 Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Mødereferat d.: 10-09-2009 kl.: 16:30 til 18:30 : Grundejerkontaktudvalg Afholdt: Gillelejehuset,

Læs mere

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste

Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Referat Opgaveliste Page 1 of 11 Gribskov Møder > Udvalg - permanente > Grundejerkontaktudvalg > Grundejerkontaktudvalgsmøder > Mødereferat d.: 11-12-2008 kl.: 16:30 til 21:00 : Grundejerkontaktudvalg Afholdt: Den gamle byrådssal,

Læs mere

Der blev desuden orienteret om arbejdet med de kommunale planer omhandlende

Der blev desuden orienteret om arbejdet med de kommunale planer omhandlende Vedr. Generalforsamling 2010 referat Bendt Bjergaard havde et powerpoint indlæg under formandens beretning og her er teksten: Der blev desuden orienteret om arbejdet med de kommunale planer omhandlende

Læs mere

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 16. NOVEMBER 2017

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 16. NOVEMBER 2017 DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 16. NOVEMBER 2017 Nærværende beretning beskriver hovedpunkterne i forretningsudvalgets arbejde i det forløbne år. 1. Alment om Landliggersammenslutningens

Læs mere

Kære Birgitte. Tak for jeres

Kære Birgitte. Tak for jeres Fra: Byggemodtagelsen Dato: 14. juni 2019 kl. 11.11.40 CEST Til: "formand@glstrandbjerggaard.dk" Emne: SV: Strandbjerggaard Grundejerforening

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN I Halsnæs Kommune Forretningsudvalgets beretning for perioden 1. oktober 2012-25. oktober 2013 Landliggersammenslutningen har fortsat 40 foreninger med ca. 2.500 medlemmer. Forretningsudvalgets

Læs mere

Henvendelse vedrørende Ballerup Kommune om aktindsigt

Henvendelse vedrørende Ballerup Kommune om aktindsigt Ankestyrelsens brev til en borger 2016-90922 Dato: 06-12-2017 Henvendelse vedrørende Ballerup Kommune om aktindsigt Du har den 9. november 2016 anmodet Ballerup Kommune om at indbringe kommunens afgørelse

Læs mere

Baggrund: Fornyelsen af kloaksystemet har således til formål at fjerne: - Opstuvninger i din kælder og på din grund

Baggrund: Fornyelsen af kloaksystemet har således til formål at fjerne: - Opstuvninger i din kælder og på din grund Denne guide er lavet så du nemt og hurtigt kan finde svar på dine spørgsmål om separatkloakering. Guiden er delt op i 8 afsnit, hvor 3 af dem er svar på et af de breve du kan have modtaget fra Industrimiljø.

Læs mere

For meget regnvand i dit sommerhusområde?

For meget regnvand i dit sommerhusområde? For meget regnvand i dit sommerhusområde? Læs mere om hvorfor der kommer oversvømmelser og hvordan du kan minimere risikoen for oversvømmelser på din grund. Kend dine rettigheder og pligter Juli 2008 når

Læs mere

information om tømning af samletanke og bundfældningstanke

information om tømning af samletanke og bundfældningstanke information om tømning af samletanke og bundfældningstanke 1 Tanken tømmes for at skåne miljø og grundvand I områder, der ikke har offentlig kloak i Gribskov Kommune, findes der typisk to forskellige slags

Læs mere

Tømningsordning i Gribskov Kommune

Tømningsordning i Gribskov Kommune Tømningsordning i Gribskov Kommune Informationsfolder om tømning af bundfældningstanke Tømningsordning for bundfældningstanke Denne folder beskriver ordningen for tømning af bundfældningstanke, som gælder

Læs mere

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 8. september 2016 Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 8. september 2016 Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 8. september 2016 Kl. 16.00 18.00, Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Ordstyrer Referent Fraværende Punkt 1 Punkt 2 Bo Jul Nielsen (TEK) Jannich

Læs mere

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08 Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d 290608 19 parceller var repræsenteret Alle bilag til generalforsamlingen kan ses på vores hjemmeside wwwguldkysten-sjdk Ad punkt 1:

Læs mere

Redegørelse for konsekvenser for overførsel af sommerhusområde til byzone

Redegørelse for konsekvenser for overførsel af sommerhusområde til byzone Redegørelse for konsekvenser for overførsel af sommerhusområde til byzone Kære sommerhusejer i Strøby Egede. Kommunalbestyrelsen i Stevns kommune har i en årrække ønsket at omdanne sommerhusområdet tæt

Læs mere

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk Referat af Ejerlaget Sletten s Generalforsamlingen den 7. maj. 2011 HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside www.ejerlagetsletten.dk Forud for generalforsamlingen orienterede Natur- og Miljøchef Claus Borg,

Læs mere

Program for orienteringsmødet den 21. juni 2011 om spildevandsplanændringen for sommerhusområdet Hals-Hou

Program for orienteringsmødet den 21. juni 2011 om spildevandsplanændringen for sommerhusområdet Hals-Hou Program for orienteringsmødet den 21. juni 2011 om spildevandsplanændringen for sommerhusområdet Hals-Hou Velkomst og indledning v/forsyningsvirksomhederne, Knud Sloth Forhistorie/baggrund v/teknik- og

Læs mere

Notat til dagsordenspunkt

Notat til dagsordenspunkt Notat til dagsordenspunkt Emne Bilag 3 referat af dialogmøde vdr. strandresningslaug Sagsnr. 253-2016-79988 Dokumentnr. 253-2017-31625 Dato 14. februar 2017 Administrativ enhed Center for Teknik & Miljø

Læs mere

Bestræbelser på ændring af lokalplaner 5 03 og 5 04 i Stevns kommune

Bestræbelser på ændring af lokalplaner 5 03 og 5 04 i Stevns kommune Bestræbelser på ændring af lokalplaner 5 03 og 5 04 i Stevns kommune Kronologisk overblik Situationen 15.7. 2014 11. august 2009 Plan og Teknikudvalget meddeler dispensation til byggeri på Kystvejen 112.

Læs mere

Bestræbelser på ændring af lokalplaner 5 03 og 5 04 i Stevns kommune

Bestræbelser på ændring af lokalplaner 5 03 og 5 04 i Stevns kommune Bestræbelser på ændring af lokalplaner 5 03 og 5 04 i Stevns kommune Kronologisk overblik Situationen 1.6. 2014 11. august 2009 Plan og Teknikudvalget meddeler dispensation til byggeri på Kystvejen 112.

Læs mere

Vedtægter for Gjerrild Nordstrands Grundejerforening

Vedtægter for Gjerrild Nordstrands Grundejerforening Vedtægter for Gjerrild Nordstrands Grundejerforening Navn og formål 1: Foreningens navn er "Gjerrild Nordstrands Grundejerforening" - herefter GNG. Dens virkefelt er sommerhusområderne på Gjerrild Nordstrand,

Læs mere

Til alle medlemmer af kommunalbestyrelsen for Langeland Kommune samt direktionen.

Til alle medlemmer af kommunalbestyrelsen for Langeland Kommune samt direktionen. Til alle medlemmer af kommunalbestyrelsen for Langeland Kommune samt direktionen. Vi var tilhørere til kommunalbestyrelsesmødet den 14.10.2013, hvor sagen om højvandssikring ved Hou Nordstrand (pkt 193)

Læs mere

Regulativ TØMNINGSORDNING

Regulativ TØMNINGSORDNING Egedal Kommune Regulativ for TØMNINGSORDNING for bundfældningstanke til husspildevand i Egedal Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 DEFINITION OG ANVENDELSE... 3 2 NYE TANKE... 3 3 EKSISTERENDE TANKE...

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Velkommen. til Borgermøde. om kloakering af sommerhuse ved Øster Hurup

Velkommen. til Borgermøde. om kloakering af sommerhuse ved Øster Hurup Velkommen til Borgermøde om kloakering af sommerhuse ved Øster Hurup 1 Dagsorden Velkomst ved Udvalgsformand Preben Christensen Kommunens plan for kloakering ved Jens Kalør Planens godkendelse ideer/indsigelse

Læs mere

Hillerød - Nordsjælland Attraktive erhvervsgrunde til salg. RØNNEVANG SYD Rønnekrogen

Hillerød - Nordsjælland Attraktive erhvervsgrunde til salg. RØNNEVANG SYD Rønnekrogen 10.10.2011 Hillerød - Nordsjælland Attraktive erhvervsgrunde til salg RØNNEVANG SYD Rønnekrogen HHM Ejendomme A/S sælger byggemodnede erhvervsgrunde i et attraktivt område, i den vestlige del af Hillerød

Læs mere

Spildevandsplan Tillæg nr. 21. Sommerhusområde ved Grønninghoved Strand - omfattet af lokalplan By- og Udviklingsforvaltningen

Spildevandsplan Tillæg nr. 21. Sommerhusområde ved Grønninghoved Strand - omfattet af lokalplan By- og Udviklingsforvaltningen Spildevandsplan 2012-2019 Tillæg nr. 21 By- og Udviklingsforvaltningen Sommerhusområde ved Grønninghoved Strand - omfattet af lokalplan 1333-61 Sagsnr. 15/15549 September 2017 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...

Læs mere

Referat Affaldsgruppen dato: Møder >> Udvalg - permanente >> Grundejerkontaktudvalg >> 02. Affaldsgruppen. Mette Simonsen/MSIMO/Gribskov

Referat Affaldsgruppen dato: Møder >> Udvalg - permanente >> Grundejerkontaktudvalg >> 02. Affaldsgruppen. Mette Simonsen/MSIMO/Gribskov Referat Affaldsgruppen dato: 01-09-2010 Møder >> Udvalg - permanente >> Grundejerkontaktudvalg >> 02. Affaldsgruppen Tidsrum 17:00 Til 19:00 Sted Dokumentansvarlig Mette Simonsen/MSIMO/Gribskov Sidst redigeret

Læs mere

Regulativ TØMNINGSORDNING

Regulativ TØMNINGSORDNING Egedal Kommune Regulativ for TØMNINGSORDNING for samletanke til husspildevand i Egedal Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 DEFINITION OG ANVENDELSE... 3 2 NYE TANKE... 3 3 EKSISTERENDE TANKE... 4 4 TØMNINGSORDNINGEN...

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN STRANDHØJGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN STRANDHØJGÅRD www.strandhojgaard.dk v/formand Harald Hartvig Jepsen, Ringstedgade 8, 3 th., 2100 København Ø, tlf 29659482 og Grønningen 10, 3210 Vejby Strand, tlf. 48790134 Referat af bestyrelsesmøde i grundejerforeningen

Læs mere

Per Larsen (GF) er indtrådt i stedet for Jørn Olsen Bo Jul Nielsen Christian Sabber Jensen Gunnar Ulrich Lerche, Vibeke Meno, Jørn Olsen er udtrådt,

Per Larsen (GF) er indtrådt i stedet for Jørn Olsen Bo Jul Nielsen Christian Sabber Jensen Gunnar Ulrich Lerche, Vibeke Meno, Jørn Olsen er udtrådt, GRUNDEJERKONTAKTUDVALGET 13. DECEMBER 2012 Dagsorden / Referat Opgaver Mødeforum Ordstyrer Referent Fraværende Grundejerkontaktudvalget (GKU) Bo Jul Nielsen (TEK) Børge Sørensen (PMU) Bent Nielsen (GF)

Læs mere

Præsentation af kloakeringsprojektet 2. etape. 29. april 2010

Præsentation af kloakeringsprojektet 2. etape. 29. april 2010 Orientering om kloakering af SANDET Præsentation af kloakeringsprojektet 2. etape 29. april 2010 # 1 Hvorfor kloakering af SANDET? Fordi: - Nedsivning ikke er mulig - Spildevandet forurener Arresø - Risiko

Læs mere

Højvandssikring af området ved Næsby Strand. 7. maj Merete Hvid Dalnæs

Højvandssikring af området ved Næsby Strand. 7. maj Merete Hvid Dalnæs Velkommen Højvandssikring af området ved Næsby Strand 7. maj 2014 Merete Hvid Dalnæs Dagens program 18:00 Velkomst 18:10 Baggrund, historie og natur 18:30 Proces 18:40 Spørgsmål og kommentarer 19:10 Digegruppens

Læs mere

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 17. februar kl. 13: Resumé:

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 17. februar kl. 13: Resumé: Placering: Grundejerkontaktudvalg» 07. Strand- og kystsikringsgruppen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 17. februar kl. 13:30 2015 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere:

Læs mere

Kære Kim Valentin. Kære Henrik Andersen.

Kære Kim Valentin. Kære Henrik Andersen. Fra: rting@gribskov.dk [mailto:rting@gribskov.dk] På vegne af kvale@gribskov.dk Sendt: 20. november 2014 16:08 Til: Henrik Andersen Cc: itfog@gribskov.dk Emne: Vedr.: Tibirke Bakker - VS: Vedr.: SV: Vedr.:

Læs mere

Ingen ændring. I den tidligere Lokalplan 197 kunne området ligeledes anvendes til legeplads, baseball, tennisbane og fodboldbane.

Ingen ændring. I den tidligere Lokalplan 197 kunne området ligeledes anvendes til legeplads, baseball, tennisbane og fodboldbane. Bemærkninger til Forslag til Lokalplan 23-007 samt Forslag til Kommuneplantillæg nr. 15 Nr. Dato Fra Bemærkning Kommentarer Ændringer i lokalplanen 1 03.01.2016 Susanne og Palle Olesen Ejer af Karensvej

Læs mere

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 06. OKTOBER 2018

DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 06. OKTOBER 2018 DELEGERETMØDE I LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN DEN 06. OKTOBER 2018 Nærværende beretning beskriver hovedpunkterne i forretningsudvalgets arbejde i det forløbne år. 1. Alment om Landliggersammenslutningens

Læs mere

Hermed sendes vores ansøgning om udstykning af sommerhusgrunde i forbindelse med Møllegaardens Strand Camping.

Hermed sendes vores ansøgning om udstykning af sommerhusgrunde i forbindelse med Møllegaardens Strand Camping. Øgavl Hermed sendes vores ansøgning om udstykning af sommerhusgrunde i forbindelse med Møllegaardens Strand Camping. Vi ansøger ialt om udstykning af 22 grunde fordelt med 20 på en del af matr. nr. 21-ap

Læs mere

Repræsentanter fra digelauget er inviteret til dialog med udvalget på mødet.

Repræsentanter fra digelauget er inviteret til dialog med udvalget på mødet. Sidenr. 1 Kystsikring Binderup-Grønninghoved-Bjert Sagsid.: 14/19442 Resumé Det er Kystdirektoratet, der er myndighed på kystbeskyttelsesloven, men når et kystsikringsprojekt omfatter mange grundejere,

Læs mere

Tillæg 3 til Spildevandsplan 2008-2015

Tillæg 3 til Spildevandsplan 2008-2015 Tillæg 3 til Spildevandsplan 2008-2015 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Lovgrundlag... 3 3. Plangrundlag... 3 4. Areal og ejerforhold... 3 5. Anvendelse... 4 6. Regn - og spildevandsafledning...

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Skovshoved Klampenborg Grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Skovshoved Klampenborg Grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Skovshoved Klampenborg Grundejerforening Tirsdag den 19. april 2016 på Sølyst Punkt 1: Valg af dirigent Advokat Thjelle Ehrenskjöld blev valgt som dirigent og konstaterede

Læs mere

Orienteringsmøde delområde 2 Sommerhusområdet Hals - Hou. 28. - 29. feb. 2012

Orienteringsmøde delområde 2 Sommerhusområdet Hals - Hou. 28. - 29. feb. 2012 Orienteringsmøde delområde 2 Sommerhusområdet Hals - Hou 28. - 29. feb. 2012 Jens Bøgh Vinther, Vandmiljøafdelingen Miljømæssig begrundelse for kloakering Baggrund iværksættelsen af undersøgelser Hvilke

Læs mere

Vand og Affald Ryttervej 21, 5700 Svendborg og Svendborg Kommune, CETS.

Vand og Affald Ryttervej 21, 5700 Svendborg og Svendborg Kommune, CETS. Vand og Affald Ryttervej 21, 5700 Svendborg og Svendborg Kommune, CETS. Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. +4562233000 keu@svendborg.dk www.svendborg.dk

Læs mere

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 11. november kl Resumé:

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 11. november kl Resumé: Placering: Grundejerkontaktudvalg» 07. Strand- og kystsikringsgruppen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 11. november kl. 13.30 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere:

Læs mere

Spildevandsplanlægning - ændring af spildevandsplanen for sommerhusområdet Hals-Hou.

Spildevandsplanlægning - ændring af spildevandsplanen for sommerhusområdet Hals-Hou. Punkt 12. Spildevandsplanlægning - ændring af spildevandsplanen for sommerhusområdet Hals-Hou. 2011-18446. Forsyningsvirksomhederne indstiller, at forslag om ændring af kommunens spildevandsplan offentliggøres

Læs mere

Referat fra møde med sommerhusgrundejerforeningerne d. 6. juni 2014

Referat fra møde med sommerhusgrundejerforeningerne d. 6. juni 2014 Adresseliste 23. maj 2014 Referat fra møde med sommerhusgrundejerforeningerne d. 6. juni 2014 Kommunens svar står med kursiv. Ejerlaget Sletten: Annoncering i lokale blade: vi efterlyser bedre orientering,

Læs mere

Vejvand- når regn giver oversvømmelse

Vejvand- når regn giver oversvømmelse Vejvand- når regn giver oversvømmelse hvad kan og skal du gøre Læs mere om, hvordan vejvand fra private fællesveje skal håndteres, dine rettigheder og dine pligter Juni 2012 HVAD ER VEJVAND Når det regner,

Læs mere

Digesagen ved Næsby Strand

Digesagen ved Næsby Strand Til Digelag under Stiftelse (DuS) Teknik og Miljø Team Natur Dahlsvej 3 4220 Tlf. 58 57 36 00 www.slagelse.dk Digesagen ved Næsby Strand Orientering om interessetilkendegivelsen og den videre proces Slagelse

Læs mere

Grundejerforeningen Baunehøj april 2019

Grundejerforeningen Baunehøj april 2019 Grundejerforeningen Baunehøj april 2019 Ordinær generalforsamling den 18. maj 2019. Formandens beretning for perioden maj 2018 til maj 2019 1. Bestyrelsen. Bestyrelsen har i perioden indtil den 1. februar

Læs mere

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20 Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015 Så er det igen tid til lidt nyheder fra Vrist Pumpelag. Først en rettelse. Jeg har desværre i indvarslingen til generalforsamlingen anført, at bestyrelsen stiller forslag

Læs mere

Endnu engang velkommen til Klegod Grundejerforenings ordinære generalforsamling.

Endnu engang velkommen til Klegod Grundejerforenings ordinære generalforsamling. taj/beret08.doc BESTYRELSENS BERETNING VEDR. ÅRET 2008. Endnu engang velkommen til Klegod Grundejerforenings ordinære generalforsamling. Jeg vil samtidig byde velkommen til formanden for Teknik og Miljø-udvalget

Læs mere

Spildevandsplan 2012-2019. Tillæg nr. 8. Kloakering af Elvighøj og Drejensvej - sommerhusområde og ejendomme i det åbne land

Spildevandsplan 2012-2019. Tillæg nr. 8. Kloakering af Elvighøj og Drejensvej - sommerhusområde og ejendomme i det åbne land Spildevandsplan 2012-2019 Tillæg nr. 8 By- og Udviklingsforvaltningen Kloakering af Elvighøj og Drejensvej - sommerhusområde og ejendomme i det åbne land Sagsnr. 14/2022 April 2016 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Emne: Højvandssikring i Mosvig/Binderup bugten

Emne: Højvandssikring i Mosvig/Binderup bugten Mødereferat Emne: Højvandssikring i Mosvig/Binderup bugten 12. oktober 2017 - Sagsnr. 16/1436 - Løbenr. 217239/17 Møde dato 12. oktober 2017 Møde tidspunkt Kl. 13.00-15.10 Mødested Mødelokale Decibel,

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2016 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig. v/ formand og kasserer Lennart Berendt, Brøndby Nord Vej 92-10-01, 2605 Brøndby

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig. v/ formand og kasserer Lennart Berendt, Brøndby Nord Vej 92-10-01, 2605 Brøndby FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig v/ formand og kasserer Lennart Berendt, Brøndby Nord Vej 92-10-01, 2605 Brøndby tlf.: 3647 1110, mobil: 2361 7610 email: slberendt@gmail.com www.fsnr.dk

Læs mere

Kloakering ved Bildsø Strand

Kloakering ved Bildsø Strand Kloakering ved Bildsø Strand Program: Velkomst ved Byrådspolitiker Steen Olsen Spildevandsplanen og historisk redegørelse Miljøredegørelse og økonomi ved nyanlæg Kloakering ved SK Forsyning Fælles drøftelse

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 4. november 2009 til en borger

Statsforvaltningens brev af 4. november 2009 til en borger Statsforvaltningens brev af 4. november 2009 til en borger 04-11- 2009 Du har på vegne en række sommerhusejere i Kettingskov i brev af 12. oktober 2008 klaget over, at Sønderborg Kommune ikke har sørget

Læs mere

Sommerhuskloakering i Skovgårde. Program

Sommerhuskloakering i Skovgårde. Program Program 1. Præsentation af AquaDjurs, EnviDan og Danjord. 2. Baggrunden for kloakering af Skovgårde 3. Arbejdets omfang 4. Konsekvenser for sommerhusejeren 5. Arbejdets forløb 6. Spørgsmål 22-06-2013 Dias

Læs mere

Vedtægter - Lodsejersammenslutningen Hammer Bakker

Vedtægter - Lodsejersammenslutningen Hammer Bakker Vedtægter - Lodsejersammenslutningen Hammer Bakker VEDTÆGTER for LODSEJERSAMMENSLUTNINGEN HAMMER BAKKER 1 Navn Sammenslutningens navn er LODSEJERSAMMENSLUTNINGEN HAMMER BAKKER. 2 Hjemsted Lodsejersammenslutningens

Læs mere

Velkommen til Grundejerforeningen for Tisvilde og Omegns Generalforsamling 2015

Velkommen til Grundejerforeningen for Tisvilde og Omegns Generalforsamling 2015 Velkommen til Grundejerforeningen for Tisvilde og Omegns Generalforsamling 2015 j 1 Overordnet tidsplan Tidspunkt Antal minutter Emne 09.30-10.00 30 Brunch 10.00 10.05 5 Velkomst 10.05 10. 50 45 Beretning

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 2 til Lejre Kommunes spildevandsplan

Forslag til tillæg nr. 2 til Lejre Kommunes spildevandsplan Lejre Kommune Forslag til tillæg nr. 2 til Lejre Kommunes spildevandsplan 2016-2023 Kloakering af Trællerupvej 4a - 8 Nyt spildevandskloakeret opland, oplandsnummer TR02 F O R S L A G 1 1 Baggrund Tillægget

Læs mere

Nyhedsbrev fra KSO Maj 2011

Nyhedsbrev fra KSO Maj 2011 Nyhedsbrev fra KSO Maj 2011 1. Brugerrepræsentanter i bestyrelsen for Odsherred Forsyning A/S I oktober 2010 kom der lovkrav til alle landets kommunalt ejede forsyningsselskaber (aktieselskaber) om, at

Læs mere

Ved høringsfristens udløb var der indkommet ti skriftlige høringssvar med bemærkninger og ændringsforslag til planforslaget.

Ved høringsfristens udløb var der indkommet ti skriftlige høringssvar med bemærkninger og ændringsforslag til planforslaget. Høringsnotat TEKNIK OG MILJØ Sagsnr.: 01.02.05-P00-20-17 Økonomi-, teknik- og miljøudvalget besluttede på møde den 10. december 2018 at Forslag til lokalplan 411.2 Birkevænget og Fredensbovej med tilhørende

Læs mere

Sommerhusområdet Hals-Hou, delområde 6 og 7

Sommerhusområdet Hals-Hou, delområde 6 og 7 Sommerhusområdet Hals-Hou, delområde 6 og 7 Beskrivelse af de konkrete ændringer Ændringen vedrører ekspropriationsgrundlag for spildevandskloakering i sommerhusområdet Hals- Hou, delområderne 6 og 7 omfattende

Læs mere

Formandens Beretning for Pedersdal Grundejerforening 12. august 2017

Formandens Beretning for Pedersdal Grundejerforening 12. august 2017 Det har været et fantastisk dejligt år for Pedersdal Grundejerforening. Og bestyrelsen har hygget sig med en masse spændende ting. Vi har i bestyrelsen bare det sidste år arbejdet ca. 1200 timer frivilligt

Læs mere

Fanefjord Sogns Grundejer- & Beboerforenings historie

Fanefjord Sogns Grundejer- & Beboerforenings historie Fanefjord Sogns Grundejer- & Beboerforenings historie Grundejerforeningen Fanefjord blev oprettet i 1970-71 af folk der var utilfredse med håndteringen af kloakeringen i Damme-Askeby. Axel Knuhtsen blev

Læs mere

Spørgsmål og svar fra orienteringsmødet og interessetilkendegivelsen

Spørgsmål og svar fra orienteringsmødet og interessetilkendegivelsen Center for Teknik og Miljø Karen Vestergaard teknik@slagelse.dk 8. marts 2018 Spørgsmål og svar fra orienteringsmødet og interessetilkendegivelsen januar 2018 Hvad skal arbejdsgruppen / Slagelse Kommune

Læs mere

Det er en glad og stolt bestyrelse der nu fremlægger beretningen for det sidste års tid.

Det er en glad og stolt bestyrelse der nu fremlægger beretningen for det sidste års tid. Beretning generalforsamling 2010 Det er en glad og stolt bestyrelse der nu fremlægger beretningen for det sidste års tid. I de sidste 3 år har der været meget debat omkring fællearealer og Nørhedevejs

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Arrild kloakseparering. Borgermøde den 15. april 2015

Arrild kloakseparering. Borgermøde den 15. april 2015 Arrild kloakseparering Borgermøde den 15. april 2015 Dagsorden: 1. Velkomst (v. Jacob Riis Bols, Tønder Spildevand A/S) 2. Baggrund (v. Martin Madsen, Tønder Kommune) 3. Gennemgang af projektet (v. Jacob

Læs mere

Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2012-2020 Strandvejen 9-35b (ulige numre), Hvalpsund

Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2012-2020 Strandvejen 9-35b (ulige numre), Hvalpsund Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2012-2020 Strandvejen 9-35b (ulige numre), Hvalpsund Dato: 28. februar 2014 Sags nr. 820-2013-25330 Indhold 1. Indledning... 3 1.1 Procedure for vedtagelse af tillæg til

Læs mere

HALSNÆS KOMMUNE Spildevandsplan Bilag 7 Det åbne land

HALSNÆS KOMMUNE Spildevandsplan Bilag 7 Det åbne land HALSNÆS KOMMUNE Spildevandsplan 2011-2021 Bilag 7 Det åbne land Vedtaget 15 maj 2012 2 3 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1 SPILDEVANDSHÅNDTERING I DET ÅBNE LAND 4 1.1 Udpegning af vandområder 4 1.2 Ejendomme 4 1.3

Læs mere

SEPARATKLOAKERING HVORFOR OG HVORDAN HVORFOR SEPARATKLOAKERE? HVORNÅR SKAL DU I GANG? HVAD ER DINE MULIGHEDER? HVAD MED ØKONOMI OG DOKUMENTATION?

SEPARATKLOAKERING HVORFOR OG HVORDAN HVORFOR SEPARATKLOAKERE? HVORNÅR SKAL DU I GANG? HVAD ER DINE MULIGHEDER? HVAD MED ØKONOMI OG DOKUMENTATION? SEPARATKLOAKERING HVORFOR OG HVORDAN HVORFOR SEPARATKLOAKERE? HVORNÅR SKAL DU I GANG? HVAD ER DINE MULIGHEDER? HVAD MED ØKONOMI OG DOKUMENTATION? HVORFOR SEPARATKLOAKERE? GODT FOR MILJØET Provas og Haderslev

Læs mere