Åben dagsorden Landsbyforum

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Åben dagsorden Landsbyforum"

Transkript

1 Åben dagsorden Landsbyforum Side 1. Plan & Udvikling Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. 22:00 Mødested: Rådhuset lokale 222 Fraværende: Niels Munkbak Andersen,Svenning Christensen, Søren Hjelm Kristensen, Per Nielsen, Kristian Sloth, Kirsten Walther. Bemærkninger Sven Bertelsen deltog ikke i behandlingen af punkterne 4-9. Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side 1 Velkomst og godkendelse af dagsorden 2 2 Landsbyforum på edagsorden 3 3 Støtte til renovering af forsamlingshuse 5 4 Revision af tildelingskriterier til vedligeholdelsespuljen 6 5 Markedsføring af landsbyerne 8 6 Behandling af ansøgning om matchningsmidler 9 7 Orientering fra LAG Nord 10 8 Orientering fra Landsbyforums medlemmer 11 9 Orientering fra Kommunen 14

2 Side Velkomst og godkendelse af dagsorden Landsbyforums formand Henriette Wandborg byder velkommen til Kristian Andersen, Horne, som afløser Helle Jakobsen i Landsbyforum. Det er således Kristian Andersen, der fremover repræsenterer Horne, Åbyen og Asdal. At dagsorden godkendes. Dagsorden godkendtes.

3 Side Landsbyforum på edagsorden Introduktion til edagsorden v. Hans Tølbøl, Borgmesterkontoret. At orientering om edagsorden tages til efteretning Det blev besluttet, at referat fra mødet kommer på edagsorden. at Plan & Udvikling sender mail til medlemmerne, når referatet er tilgængeligt på edagsorden. Medlemmerne har herefter 5 dage til at kommentere referatet. at eventuelle rettelser til referatet foretages i edagsorden, hvorefter det lægges på Kommunens hjemmesiden, og medlemmerne kan sende link til referatet til deres bagland. Hans Tølbøl orienterede om edagsorden med følgende overskrifter: Hvad er edagsorden? Et værktøj til overblik og historik Hvad kan man bruge edagsorden til? Dagsorden og bilag samlet et sted Referater og bilag fra tidligere møder samlet et sted. Mulighed for at lave sine egne kommentarer til dagsordenpunkter

4 Se dagsorden til andre udvalg og nævn Hjørring Kommune Side 4. Borgmesterkontoret sender mail til Landsbyforum, som giver medlemmerne adgang til at oprette sig som bruger af edagsorden. Landsbyforum tog orientering til efterretning.

5 Side Støtte til renovering af forsamlingshuse Støtte til renovering af forsamlinghuse - orientering og drøftelse, v. administrationen. At administrationens orientering drøftes. Landsby tog administrationens oplæg vedrørende tilskud til forsamlingshuse til efterretning med følgende anbefalinger: At privatejede forsamlingshuse ikke kan støttes At det bør fremgå af tilskudskriterierne, at idrætshaller ikke kan opnå tilskud At der gives maksimum 85 % i tilskud. Frivillig arbejdskraft kan ikke indgå i budgettet. At det er tydeligt, at begrebet bæredygtighed skal forstås bredt At administrationen skal i dialog med ansøgere forud for indsendelse af ansøgninger At kriterierne for tilskud til forsamlingshuse sendes ud til Landsbyforum, når de er politisk vedtaget At Fritids-, Kultur og Bosætningsudvalget inddrages i forhold til beslutning om tilskud. Der kan søges om tilskud til forsamlingshuse 1 gang om året. Administrationen sender orientering om tilskudsmuligheden til alle aktuelle forsamlingshuse, lægger orientering på hjemmesiden og annoncerer. Der sendes orientering til Landsbyforum, som videresender til deres bagland.

6 Hjørring Kommune Side Revision af tildelingskriterier til vedligeholdelsespuljen Landsbyforum besluttede på møde den 6. november 2014, at der er behov for, at de nuværende tildelingskriterier til vedligeholdelsespuljen genovervejes. Der indkommer efterhånden flere ansøgninger, som understøtter formålet med midlerne, men ansøgningerne opfylder ikke kriterierne entydigt eller er i konflikt med dem. Det kan betyde, at vedligeholdelsesprojekter i lokalområder på grund af organisering ikke kan komme i betragtning til vedligeholdelsespuljen. Plan & Udvikling forbereder proces for drøftelse og revision af gældende kriterier. Bilag 1. Tildelingskriterier for Landsbyforums vedligeholdelsespulje, godkendt af Landsbyforum den 30. april 2012 (indgår ikke i referat) At tildelingskriterierne drøftes og Landsbyforum træffer beslutning om ændringer i Tildelingskriterier for Landsbyforums vedligeholdelsespulje, godkendt af Landsbyforum den 30. april Landsbyforum drøftede Tildelingskriterierne for Landsbyforums vedligeholdelsespulje, godkendt af Landsbyforum den 30. april Medlemmerne ønskede ingen ændringer i følgende punkter i tildelingskriterierne: Formål Ansøgning Yderligere oplysninger

7 Bevilling Hjørring Kommune Side 7. Der gives støtte til Retningslinjer for uddeling af midler Eksempler på projekter og aktiviteter, der kan støttes af vedligeholdelsespuljen. Efter drøftelse af hvad der ikke kan gives støtte til, besluttede Landsbyforum følgende tilføjelse til kriterierne, markeret med understregning. Der gives ikke støtte til: Projekter og aktiviteter, hvis primære formål er nyetablering Projekter og aktiviteter der kan opnå tilskud i henhold til Retningslinjer for tilskud til aktiviteter i frivillige folkeoplysende foreninger. Aktiviteter, der hører ind under Fritids- og Kulturområdet. Der er opmærksomhed på, at det er aktiviteten og projektet, ikke organiseringen, der er afgørende for, at der ikke kan ydes støtte. Projekter og aktiviteter, der har karakter af erhvervsstøtte Administration af foreninger og lignende, frimærker, kontorartikler og lignende. Bilag: Kriterier til Landsbyforums vedligeholdelsespulje vedtaget Sven Bertelsen deltog ikke i behandlingen af punktet.

8 Side Markedsføring af landsbyerne På Landsbyforums møde den 6. november 2014 blev der nedsat et hurtigtarbejdende udvalg bestående af Per Nielsen (som tovholder),tove Marquardsen og Henriette Wandborg til at arbejde med markedsføring af landsbyerne med inspiration fra "Fynsland" i Fåborg-Midtfyn Kommune. Udvalget orienterer om deres foreløbige arbejde. At orienteringen tages til efterretning og det foreløbige arbejde drøftes. Landsbyforum tog orientering og det foreløbige arbejde til efterretning med bemærkninger om, at det er vigtigt at overveje, hvad materialet skal bruges til og hvordan, før man lægger sig fast på en model. Det blev besluttet, at der skal arbejdes videre med en mere digtital løsning end den forelagte, som er inspireret af Fynsland. Den nedsatte arbejdsgruppe fortsætter arbejdet. Sven Bertelsen deltog ikke i behandlingen af punktet.

9 Side Behandling af ansøgning om matchningsmidler Foreningen Tolne Skovpavillon ansøger om tilskud på 0,400 mio. kr. til renovering af Glassalen ved Tolne Skovpavillon. Glassalen supplerer funktioner og aktiviteter i Skovpavillonen og danner ramme om en lang række kulturelle og folkelioge aktiviteter aktiviteter, men er nedslidt og utidssvarende. Landsbyforum skal tage stilling til, om man kan anbefale overfor Teknik- og Miljøudvalget, at ansøgningen imødekommes med støtte. Ansøgning og sagsfremstilling fremgår af bilag. Bilag 1. Ansøgning fra Foreningen Tolne Skovpavillon 2. At Landsbyforum anbefaler overfor Teknik- og Miljøudvalget, at ansøgningen imødekommes med støtte. Landsbyforum godkendte indstillingen. Sven Bertelsen deltog ikke i behandlingen af punktet.

10 Side Orientering fra LAG Nord Der er udarbejdet en lokal udviklingsstrategi for LAG Nord, Et Vendsyssel - i balance. Koordinator Tove Fønss orienterer og svarer på spørgsmål om udviklingsstrategi og ansøgningsprocedure m.m. Bilag 1. LAG NORD - Udviklingsstrategi (indgår ikke i referat) At orienteringen tages til efterretning. Landsbyforum besluttede at udsætte punktet til næste møde den 12. maj Bilag: LAG NORD Udviklingsstrategi indsatsområder Sven Bertelsen deltog ikke i behandlingen af punktet.

11 Side Orientering fra Landsbyforums medlemmer Medlemmerne har mulighed for at orientere om en særlig nyhed eller begivenhed fra de landsbyer og lokalområder, som de repræsenterer. Der er også mulighed for at drøfte spørgsmål, problemstilling eller lign. med Landsbyforum. At orientering fra medlemmerne tages til efterretning. Landsbyforum tog orienteringen fra medlemmerne til efterretning: Hans Nikolajsen (Tornby Vidstrup) Projekt Fra mark til muligheder er klar til realisering. Karsten Peters (Tversted Tuen Uggerby) Der opstilles TDC antennemast i Uggerby. Tversted har haft 125 flygtninge på et vellykket besøg på Klitgården. Kristian Andersen (Horne Åbyen Asdal) Man går i gang med fundraising til projekt Det grønne hjørne i Horne og forventer at realisere projektet i foråret Ildsjælene bag projektet er nybegyndere og vil meget gerne drage nytte af medlemmernes erfaringer med gennemførelse af projekter. Der er lokalt arbejdet med friskoleovervejelser.

12 Jens-Ole Frederiksen (Poulstrup) Hjørring Kommune Side 12. Der bliver arbejdet med friskole og med at få en købmand til byen. Lisa Dissing Hansen (Harken - Hæstrup) Har fået brugsret til Kultur- og bevægelsesparken ved Harken Hallen på plads. Arbejder med halprojekt renovering, ombygning og nye aktiviteter. Jørgen Jensen (Bindslev) 20. januar afholdt velbesøgt borgermøde om projekt Destination Bindslev, hvor kommunen deltog og orinterede om kommende helhedsindsats i Bindslev. Der er nedsat lokal arbejdsgruppe, hvor repræsentant for administrationen deltager. Tove Marquarsen (Skallerup Vennebjerg Lønstrup) Turisme potentialplan er færdig der er nedsat arbejdsgrupper, som skal arbejde med bl.a. trafik, signaturevent. Vennebjerg Mølle problemer med bjørnen, koster , så der skal søges midler. Projekt Synergivejen færdig og godkendt. Gert Jensen (Tidliger Løkken/Vrå Kommune) Børglum vil til at markedsføre sig på, at man er en lille by med mange overnatningsmuligheder Poul Berg (Tidliger Løkken/Vrå Kommune) Skolekøb i Hundelev er ved at være på plads med kommunen som positiv medspiller. Det går stærkt fremad med samlingshuset i Rakkeby. Pedelordningen i landsbygruppen går godt. Udviklingsprojektet Løkkensvej Lev godt, lad det gro er et spændende projekt.

13 Henriette Wandborg (Ilbro Linderum Lørslev Ugilt) Hjørring Kommune Side 13. I Lørslev holder man møde om landsbypedeller den 3. marts, hvor Poul Berg kommer og fortæller om erfaringer fra sit lokalområde. Kristian Andersen inviteres til Lørslev. Sven Bertelsen deltog ikke i behandlingen af punktet.

14 Side Orientering fra Kommunen Der orienteres om: Landdistrikternes Fællesråd LandboNord Sæsing, Morild, Skibsby og Hørmested At orienteringen tages til efteretning og drøftes. Landsbyforum tog orienteringen til efterretning. Tove marquardsen anbefalede app'en VisitFarmen, som viser vej til oplevelser på landet. man kan få et godt overblik over oplevelser, fx. hvor der er gårdbutikker med lokale råvarer og kunsthåndværk. Landsbyforum besluttede, at mødet den 12. maj afholdes i Harken og den 31. august i Rakkeby. Sven Bertelsen deltog ikke i behandlingen af punktet.

Referat fra møde i Landsbyforum den 30. april 2012

Referat fra møde i Landsbyforum den 30. april 2012 Referat fra møde i Landsbyforum den 30. april 2012 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Jørgen Jensen (Bindslev) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Tove Marquardsen (Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup)

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 8. november 2011

Referat fra møde i Landsbyforum den 8. november 2011 Referat fra møde i Landsbyforum den 8. november 2011 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Helle Jakobsen (Horne-Asdal) Kirsten Walther(Mosbjerg-Tolne) Per Harfeld, Byrådet Carsten Guntofte (Tversted-Uggerby-Tuen)

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 26. august 2014

Referat fra møde i Landsbyforum den 26. august 2014 Referat fra møde i Landsbyforum den 26. august 2014 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Jørgen Jensen (Bindslev) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Tove Marquardsen (Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup)

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 12. februar 2014

Referat fra møde i Landsbyforum den 12. februar 2014 Referat fra møde i Landsbyforum den 12. februar 2014 Deltagere: Jørgen Jensen (Bindslev) Tove Marquardsen (Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup) Helle Jakobsen (Horne-Asdal), Per Nielsen (Lendum) Gert Jensen

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra møde i Landsbyforum d. 3. november 2009

1. Godkendelse af referat fra møde i Landsbyforum d. 3. november 2009 Referat af møde i Landsbyforum d. 10. februar 2010 Deltagere: Søren Hjelm Kristensen (Bjergby/Mygdal) Helle Jakobsen (Horne/Åbyen/Asdal) Kjeld Larsen (Tversted/Uggerby/Tuen) Gert Jensen (Løkken/Vrå) Niels

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 6. november 2012

Referat fra møde i Landsbyforum den 6. november 2012 Referat fra møde i Landsbyforum den 6. november 2012 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Jørgen Jensen (Bindslev) Helle Jakobsen (Horne-Asdal) Per Nielsen (Lendum) Nicolai Thomsen (Astrup Sønderskov)

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 27. august 2013

Referat fra møde i Landsbyforum den 27. august 2013 Referat fra møde i Landsbyforum den 27. august 2013 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Jørgen Jensen (Bindslev) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Tove Marquardsen (Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup)

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 21.30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Rådhuset lokale 222 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 7. maj 2013

Referat fra møde i Landsbyforum den 7. maj 2013 Referat fra møde i Landsbyforum den 7. maj 2013 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev-Ilbro-Ugilt-Linderum) Jørgen Jensen (Bindslev) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Tove Marquardsen (Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup)

Læs mere

Referat af møde i Landsbyforum d. 19. august 2010

Referat af møde i Landsbyforum d. 19. august 2010 Referat af møde i Landsbyforum d. 19. august 2010 Deltagere: Annette Kappel Lausten (Tornby-Vidstrup) Søren Hjelm Kristensen (Bjergby-Mygdal) Kjeld Larsen (Tversted-Uggerby-Tuen) Henriette Wandborg (Lørslev)

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 8. februar 2012

Referat fra møde i Landsbyforum den 8. februar 2012 Referat fra møde i Landsbyforum den 8. februar 2012 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Jørgen Jensen (Bindslev) Helle Jakobsen (Horne-Asdal) Kirsten Walther(Mosbjerg-Tolne) Per Harfeld, Byrådet

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 14. maj 2014

Referat fra møde i Landsbyforum den 14. maj 2014 Referat fra møde i Landsbyforum den 14. maj 2014 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Carsten Guntofte (Tversted-Uggerby-Tuen) Jørgen Jensen (Bindslev) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Tove Marquardsen

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 28. august 2012

Referat fra møde i Landsbyforum den 28. august 2012 Referat fra møde i Landsbyforum den 28. august 2012 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev-Ilbro-Ugilt-Linderum.) Jørgen Jensen (Bindslev) Helle Jakobsen (Horne-Asdal) Per Nielsen (Lendum) Jens Ole Frederiksen

Læs mere

Referat af møde i Landsbyforum d. 12. maj 2009

Referat af møde i Landsbyforum d. 12. maj 2009 Referat af møde i Landsbyforum d. 12. maj 2009 Deltagere: Ingrid Andreasen (Vrensted, gl. Løkken-Vrå) Peter Kuchinke (Bjergby-Mygdal) Ivan Leth (Tolne-Mosbjerg) Kjeld Larsen (Tversted, Uggerby, Tuen) Tove

Læs mere

Referat af møde i Landsbyforum d. 11. november 2010

Referat af møde i Landsbyforum d. 11. november 2010 Referat af møde i Landsbyforum d. 11. november 2010 Deltagere: Annette Kappel Lausten (Tornby-Vidstrup) Søren Hjelm Kristensen (Bjergby-Mygdal) Kjeld Larsen (Tversted-Uggerby-Tuen) Kaj M. Larsen (Lørslev)

Læs mere

Referat af møde i Landsbyforum d. 3. november 2009

Referat af møde i Landsbyforum d. 3. november 2009 Referat af møde i Landsbyforum d. 3. november 2009 Deltagere: Kjeld Larsen (Tversted, Uggerby, Tuen) Ivan Leth (Tolne-Mosbjerg) Tove Marquardsen (Lønstrup, Skallerup, Vennebjerg) Jørgen Jensen (Bindslev)

Læs mere

Referat af møde i Landsbyforum d. 9. februar 2011

Referat af møde i Landsbyforum d. 9. februar 2011 Referat af møde i Landsbyforum d. 9. februar 2011 Deltagere: Kjeld Larsen (Tversted-Uggerby-Tuen) Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Knud Rødbro (Løkken-Vrå) Jørgen Jensen (Bindslev) Helle Jakobsen (Horne-Asdal)

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 29. august 2011

Referat fra møde i Landsbyforum den 29. august 2011 Referat fra møde i Landsbyforum den 29. august 2011 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Helle Jakobsen (Horne-Asdal) Jørgen Jensen (Bindslev) Kirsten Walther(Mosbjerg-Tolne) Per Harfeld, Byrådet

Læs mere

Referat af møde i Landsbyforum d.12. maj 2011

Referat af møde i Landsbyforum d.12. maj 2011 Referat af møde i d.12. maj 2011 Deltagere: Carsten Guntofte (Tversted-Uggerby-Tuen) Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Knud Rødbro (Løkken-Vrå) Jørgen Jensen (Bindslev) Helle Jakobsen (Horne-Asdal) Tove

Læs mere

Afbud: Gert Jensen, Brian Holmberg, Søren H. Kristensen, Susanne Sander, Knud Rødbro

Afbud: Gert Jensen, Brian Holmberg, Søren H. Kristensen, Susanne Sander, Knud Rødbro Referat af møde i Landsbyforum den 14/9 2009 Deltagere: Ingrid Andreasen (Vrensted, gl. Løkken-Vrå) Ivan Leth (Tolne-Mosbjerg) Kjeld Larsen (Tversted, Uggerby, Tuen) Tove Marquardsen (Lønstrup, Skallerup,

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 5. november 2013

Referat fra møde i Landsbyforum den 5. november 2013 Referat fra møde i Landsbyforum den 5. november 2013 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Ulla Hansen (Horne-Asdal) Kirsten Walther (Tolne-Mosbjerg) Søren Hjelm

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Aktivitetshuset Solhjem, Bjergby Fraværende: Bemærkninger Følgende

Læs mere

Referat fra møde i Landsbyforum den 14. februar 2013

Referat fra møde i Landsbyforum den 14. februar 2013 Referat fra møde i Landsbyforum den 14. februar 2013 Deltagere: Henriette Wandborg (Lørslev m.fl.) Jørgen Jensen (Bindslev) Jens Ole Frederiksen (Poulstrup) Tove Marquardsen (Skallerup-Vennebjerg-Lønstrup)

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. 21:30 Mødested: Lønstrup Café Bio, Lønstrup Fraværende: Svenning Christensen,

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. 21.30 Mødested: Hjørrring Rådhus, lokale 222 Fraværende: Bemærkninger Følgende

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Aktivitetshuset Solhjem, Bjergby Fraværende: Bemærkninger Følgende

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Rådhuset, mødelokale 222 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager

Læs mere

Onsdag d. 16. november, 2016 kl. 19:00, på Klitgården i Tversted. Bjarne Høyrup, Erik Toustrup og Poul Vilstrup

Onsdag d. 16. november, 2016 kl. 19:00, på Klitgården i Tversted. Bjarne Høyrup, Erik Toustrup og Poul Vilstrup Landsbyrådet Tversted Uggerby - Tuen Møde Dato og sted Referat af ordinært møde i Landsbyrådet Onsdag d. 16. november, 2016 kl. 19:00, på Klitgården i Tversted Deltagere Tuen Karsten Peters og Helle Graf

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 15:00 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Mødelokale 049, Stuen,

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus, lokale 222 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 17:00 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Åben dagsorden Hjørring Byråd 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus, Springvandspladsen 5 Fraværende: 09.08.24-P16-1-11

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Rådhuset, mødelokale 222 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune 31. august 2015 Side 1. Mødedato: 31. august 2015 Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Rakkeby-Skovhus, Rakkebyvej 256,

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus, mødelokale 222, 2. sal Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Åbent referat 17, stk. 4 - By- og Landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat 17, stk. 4 - By- og Landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat 17, stk. 4 - By- og Landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:45 Mødested: Mødelokale 049,

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Vidstrup Forsamlingshus Fraværende: Bemærkninger Følgende sager

Læs mere

Befolkningsprognose 2019 i Hjørring Kommune By, Kultur og Erhverv Juli 2019

Befolkningsprognose 2019 i Hjørring Kommune By, Kultur og Erhverv Juli 2019 Befolkningsprognose 2019 i Hjørring Kommune By, Kultur og Erhverv Juli 2019 Hjørring Kommune Befolkningsprognose 2019 i Hjørring Kommune By, Kultur og Erhverv, juli 2019 Om befolkningsprognosen Hvert forår

Læs mere

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 17:30 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Hjørring

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Landdistriktet Fraværende: Bemærkninger Følgende sager behandles:

Læs mere

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus, Torvet 6 Fraværende: 01.02.20-Ø34-1-12 10. Fastsættelse af

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus, lokale 222 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager

Læs mere

Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring

Læs mere

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15:20 Mødested: Femhøje Idrætscenter, Lokale

Læs mere

Referat - Åben tillægsdagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Referat - Åben tillægsdagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Referat - Åben tillægsdagsorden Hjørring Byråd 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. 19:40 Mødested: Hjørring Rådhus, Springvandspladsen 5 Fraværende:

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Landdistriktet Fraværende: Bemærkninger Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side

Læs mere

Åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 04. oktober 2012 kl. 17:00 i Gæstekantinen i Løgstør

Åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 04. oktober 2012 kl. 17:00 i Gæstekantinen i Løgstør Åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 04. oktober 2012 kl. 17:00 i Gæstekantinen i Løgstør Indholdsfortegnelse 028. Årets Landsbypris 2012 50 029. Landsbyernes årsmøde 2012 52 030. NT-køreplan - Indkaldelse

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus, mødelokale 222, 2.sal Fraværende: Per Nielsen,

Læs mere

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: 20.01.05-P20-1-15

Læs mere

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget 2018-2021 Børne- og Undervisningsforvaltningen Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 17:25 Mødested: Rådhuset, mødelokale

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Ok Djurs klubhus, Klitten 1, 8500 Grenaa Dato: Tirsdag den 5. september 2017 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Kai Hansen Tove Højlund Gunnar Thode

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 15:45 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Ekstraordinært møde - Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring

Læs mere

Følgende sager behandles:

Følgende sager behandles: Referat - Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 17:00 Mødet afsluttet: kl. 18:15 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 12:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Udvikling/Tendenser folkeoplysningsområdet

Udvikling/Tendenser folkeoplysningsområdet Udvikling/Tendenser folkeoplysningsområdet 1) Foreninger: 150 foreninger har fået tilskud for 2015 (151 foreninger i 2014) 2 af foreningerne er dog i løbet af 2015 blevet fusioneret med en anden forening.

Læs mere

Vendsyssel Friskole/Børnehus Opgaver til Landsbypedellen Sankt Hans 2016 Ældretræf 2016 Facebook projekt

Vendsyssel Friskole/Børnehus Opgaver til Landsbypedellen Sankt Hans 2016 Ældretræf 2016 Facebook projekt Referat fra møde i Mosbjerg - Tolne Landsbyråd mandag den 29. februar 2016 kl. 19.00 i Mosbjerg Sognegård. Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra 11. januar 2016 2. Godkendelse af dagsorden 3. Meddelelser

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat Dato: Mandag den 21. august 2017 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud fra: Havnestuen Helle Barth, Ole Svendsen, Richard Barth, Paul Erik Gjerka, Per Hansen,

Læs mere

Frivilligrådet BESLUTNINGSREFERAT

Frivilligrådet BESLUTNINGSREFERAT Frivilligrådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 13, Glesborg Glesborg Bygade 1 Glesborg Dato: Mandag den 21. august 2017 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 17:30 Medlemmer: Kaj Aagaard Hans Stagstrup Kristensen

Læs mere

2. Kulturaftale Nordjyllands årsregnskab 2011 Kulturaftale Nordjyllands reviderede årsregnskab skal indsendes til Kulturministeriet i september 2012.

2. Kulturaftale Nordjyllands årsregnskab 2011 Kulturaftale Nordjyllands reviderede årsregnskab skal indsendes til Kulturministeriet i september 2012. Møde i politisk ledelse onsdag den 5. september kl. 08.30-10.00 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø, mødelokale 2 Deltagere: Anne-Dorte Krog, Aalborg Kommune Arnold Larsen, Thisted Kommune

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Åbent referat Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 12:00 Mødested: Hjørring Rådhus - Lokale

Læs mere

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 10:00 Mødested: Hjørring

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Kim

Læs mere

Referat tillægsdagsorden Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat tillægsdagsorden Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat tillægsdagsorden Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 18.00 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 1. sal Børge Bech, Claus Højrup,

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Rådhuset, mødelokale 222 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling

Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Åben dagsorden Landsbyforum Plan & Udvikling Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:45 Mødet afsluttet: kl. Mødested: På studieturen til Sverige Fraværende: Bemærkninger Følgende sager

Læs mere

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Åben dagsorden Hjørring Byråd 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus, Springvandspladsen 5 Fraværende: Bemærkninger Følgende

Læs mere

Referat. Demokrati og Politisk Udvikling. Skælskør Bibliotek

Referat. Demokrati og Politisk Udvikling. Skælskør Bibliotek Referat Demokrati og Politisk Udvikling Mødedato 9. november 2009 kl. 17.00 Mødelokale Skælskør Bibliotek Fraværende Flemming Erichsen. Ole Quist deltog ikke i behandlingen af punkt 1 og 2. Henrik Brodersen

Læs mere

Den 21. november 2014 kl.10.00-12.00 på Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart.

Den 21. november 2014 kl.10.00-12.00 på Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart. Bestyrelsen Fomars Billund den 18.11.2014 Referat fra bestyrelsesmødet i Fomars Den 21. november 2014 kl.10.00-12.00 på Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart. Afbud: Jan Olsen, VDK Michael Sølvsten,

Læs mere

NOTAT. Oplæg til drøftelse vedr. etablering af 17.4 udvalg

NOTAT. Oplæg til drøftelse vedr. etablering af 17.4 udvalg Dato: 11-02-2014 Kontaktperson: Simon Christen Simonsen E-mail: scs@vejenkom.dk NOTAT Oplæg til drøftelse vedr. etablering af 17.4 udvalg 17 stk. 4. I øvrigt kan kommunalbestyrelsen nedsætte særlige udvalg

Læs mere

Åbent referat Udvalget for Strategisk By- og Landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Udvalget for Strategisk By- og Landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Udvalget for Strategisk By- og Landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Mødelokale 049, Stuen,

Læs mere

Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 11:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Nordsøen Ocenarium - doggerbanke Fraværende:

Læs mere

18. maj Dato: Lokale: Tidspunkt: 16:00. Kurt Bering. Tove Fønss

18. maj Dato: Lokale: Tidspunkt: 16:00. Kurt Bering. Tove Fønss Landdistriktsrådet Dagsorden Dato: Lokale: Tidspunkt: 18. maj 2017 Stenum Kultur og Forsamlingshus 16:00 Karsten Frederiksenn (C) Hildo Rasmussen (A) Margit Chemnitz (V) Knud-Erik Sørensenn (J) Hans Jørgen

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 11:00 Mødet afsluttet: kl. 11:30 Mødested: Nordsøen Ocenarium - doggerbanke

Læs mere

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget REFERAT Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Mødedato: Torsdag den 18-12-2008 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:41 Afbud: Fraværende: Ingen Bemærkninger: Økonomiudvalget, 18-12-2008

Læs mere

Hedensted Kommune. Udvalget for Fritid & Fællesskab. Referat

Hedensted Kommune. Udvalget for Fritid & Fællesskab. Referat Referat Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 6, Uldum Rådhus Deltagere:, Hans Vacker, Torsten Sonne Petersen, Claus Thaisen, Carsten Clausen Fraværende: Bemærkninger: Sidetal: 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Åben referat Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Åben referat Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Åben referat Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2014-2017 SÆH-sekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 14:15 Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Allerslev Dato: Torsdag den 14. februar 2019 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 21:00 Medlemmer: Fraværende: (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem) (Medlem) Peter Rasmussen

Læs mere

Referat. Frivilligrådsmøde

Referat. Frivilligrådsmøde Referat Frivilligrådet Møde nr.: Frivilligrådsmøde Dannet den: Torsdag den 07-12-2017 Mødedato: Onsdag den 06-12-2017 Mødetidspunkt: - 19:00 Mødested: Møderum 1 Rønnedevej 9. 4100 Ringsted Medlemmer Jan

Læs mere

Åben referat Børne-, Skole- og Uddannelsesudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen

Åben referat Børne-, Skole- og Uddannelsesudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen Åben referat Børne-, Skole- og Uddannelsesudvalget 2014-2017 Børne- og Undervisningsforvaltningen Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 14:20 Mødested: Kløvergården,

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 27. oktober 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 27. oktober 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 27. oktober 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 028. Til orientering - orienteringer fra administrationen 58 029. Til orientering - ophør af

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Onsdag den 14-09-2011. Mødetidspunkt: 08:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Onsdag den 14-09-2011. Mødetidspunkt: 08:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. Mødedato:. Mødetidspunkt: 08:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. Møde slut: 12:00 Afbud: Thøger E. Kristensen Fraværende: REFERAT Indholdsfortegnelse Side 1. Ansøgning om godkendelse af låneoptagelse

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT REFERAT Sted: Åstrup hallen Åstrup Hallen, cafeteriet, Mellemstrupvej 21, 8500 Grenå. Dato: Onsdag den 19. juni 2019 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 19:00 Medlemmer: Kai Hansen Kirsten Krogh Gunnar Thode Nielsen

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 29. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted:

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 29. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale A, Administrationsbygningen Nørager, Jernbanegade 9, 9610 Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: Niels Ove Mikkelsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift

Læs mere

Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget 2018-2021 Børne- og Undervisningsforvaltningen Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15:10 Mødested:

Læs mere

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: R-122 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 21. august 2014

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 21. august 2014 Referat torsdag den 21. august 2014 Kl. 18:00 i TOKE Lejre KFUM Spejderne,Klostergårdsvej 66,Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Besøg hos TOKE Lejre KFUM Spejderne...

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15.30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus

Læs mere

Forening Ammo Ground Air Soft Asdal Idrætsforening Astrup Rideklub Astrup-Sønderskov Idrætsforening B75 Bagterp Idrætsforening Baptisternes

Forening Ammo Ground Air Soft Asdal Idrætsforening Astrup Rideklub Astrup-Sønderskov Idrætsforening B75 Bagterp Idrætsforening Baptisternes Ammo Ground Air Soft Asdal Idrætsforening Astrup Rideklub Astrup-Sønderskov Idrætsforening B75 Bagterp Idrætsforening Baptisternes Søndagsskoleforening Tårs Baptistspejderne Sindal Baptistspejderne Vrå

Læs mere

Sbsys dagsorden preview

Sbsys dagsorden preview Side 1 af 6 04.21.05-P20-1-10 4. Byens Hus i Vrensted - status og frigivelse af bevilling Resumé Der foreligger en status på projektet Byens Hus i Vrensted og Økonomiudvalget skal tage stilling til bevilling

Læs mere

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 4. marts 2015 Mødested: Mødelokale 620 Gothersgade 20, 7000 Fredericia Mødetidspunkt: Kl. 17:00-19:00 Medlemmer:

Læs mere

* Ann-Pia Taagaard Kasserer. * Jonna Holdorf Medlem. Fra LAG Nord Tove Fønss Koordinator. (Fra kl. ca )

* Ann-Pia Taagaard Kasserer. * Jonna Holdorf Medlem. Fra LAG Nord Tove Fønss Koordinator. (Fra kl. ca ) Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 Plan og Miljø Landdistriktsrådet : 2.12.2015 Sag nr.: 04.21.00- P35-1-15 REFERAT AF 3. MØDE I BRØNDERSLEV KOMMUNES

Læs mere

Offentliggørelse af tilskudsregnskab fra folkeoplysende foreninger i Hjørring Kommune

Offentliggørelse af tilskudsregnskab fra folkeoplysende foreninger i Hjørring Kommune Offentliggørelse af tilskudsregnskab fra folkeoplysende foreninger i Hjørring Kommune Folketinget har vedtaget en lov om ændringer af Folkeoplysningsloven, hvilket betyder at der skal ændres praksis på

Læs mere

Fælles: Hjørring Søndre Provsti, behandlingspunkter:

Fælles: Hjørring Søndre Provsti, behandlingspunkter: Referat for: Hjørring Nordre og Søndre Provstiudvalg Provstiudvalgsmøde den 15.-16. april 2013 kl. 09.00-16.00 Mødested: Hjørring Søndre Provsti, Nørregade 18C, Hjørring Version: 1 Fælles: 1 Fastlæggelse

Læs mere

åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 03. marts 2011 kl. 17:00 i Gæstekantinen i Løgstør

åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 03. marts 2011 kl. 17:00 i Gæstekantinen i Løgstør åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 03. marts 2011 kl. 17:00 i Gæstekantinen i Løgstør Indholdsfortegnelse 009. Etablering af naturrum i Vesthimmerland 13 010. Landsbyudvalget - Kvalitetsfondsmidler

Læs mere

Referat. Uddannelsesråd Rebild

Referat. Uddannelsesråd Rebild Mødedato: Mødetidspunkt: 16:30 Sted: Referat Mødelokale K8, Kælderen, Østre Allé 6, Støvring Møde slut: 17.20 Fraværende: Henrik Christensen. 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 8 Godkendelse af

Læs mere

Referat Landsbyforum Plan & Udvikling

Referat Landsbyforum Plan & Udvikling Referat Landsbyforum Plan & Udvikling Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. 22:00 Mødested: Fraværende: Stakladen,Tolne Skovpavillon, Bakkevej 5, 9870 Sindal Jens Ole Frederiksen,

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsudvalget 3. april 2017 Dragør Boldklub, Halvejen 5, 2791 Dragør kl

Referat. Folkeoplysningsudvalget 3. april 2017 Dragør Boldklub, Halvejen 5, 2791 Dragør kl Referat Folkeoplysningsudvalget 3. april 2017 Dragør Boldklub, Halvejen 5, 2791 Dragør kl. 17.00 Indhold Side 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Meddelelser... 2 3. Banefordeling for 2017-2019 samt sæsonudlån

Læs mere