Olympiske dage i Roskilde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Olympiske dage i Roskilde"

Transkript

1 2018 Olympiske dage i Roskilde stine Olympisk klub

2 Side 1 af 8 Olympiske dage i Roskilde 2018 Olympisk Klub Danmark afholder Olympiske dage i Roskilde den juni Dagene byder på såvel åbne som lukkede arrangementer, der alle har det til fælles at udbrede kendskabet til det at være olympisk deltager. Der er tale om et tilbagevendende arrangement, der dog skifter imellem danske byer dette år skal Roskilde bære faklen. Dagene inkluderer en særlig invitation til mange af kommunens 6. klasser, der kan komme til deres eget arrangement i Roskilde Kongrescenter og til kommunens elitetalenter, der skal til den tredje og sidste masterclass over foråret. Lørdag inviteres borgere, turister og i særdeleshed sportsentusiaster til at finde sportsånden frem ved et åbent arrangement på havnen. Her kan alle prøve kræfter med en række discipliner relaterende til de Olympiske eller Paralympiske lege. Lørdagen byder også på fakkelløb ført an af ungdomsrepræsentanter fra kommunens idrætsforeninger. Ruten for løbet går forbi flere af Roskildes stoltheder; Vikingeskibsmuseet, Liljeborg, Folkeparken, Roskilde Domkirke og til sidst Byparken, hvor sankthansbålet skal tændes. Fakkelløbet hylder forskelligheden i idrættens mange grene. De unge opfordres til at møde op i klubtøj; det være sig fodboldtøj, afdansningskjole eller karatedragt. Olympiske dage i Roskilde er en engangsbegivenhed. Næste år vil arrangementet finde sted i Herning. Det er derfor i år folk i Roskilde og oplandet skal benytte sig af chancen, og med internationale kræfter hentet ind, forventer vi at tiltrække besøgende fra store dele af Sjælland. Olympisk Klub Formålet med OL-klubben er at støtte den olympiske bevægelse i Danmark og at medvirke til, at olympiske deltagere mødes. I første omgang omfattede klubben OL-medaljetagere, men i 1991 blev den udvidet til at omfatte alle aktive deltagere, som har repræsenteret Danmark ved de Olympiske Lege. Der er for tiden ca. 240 medlemmer af klubben. Olympisk Klub Danmark er medlem af den internationale organisation af OL-klubber: World Olympians Association (WOA). Olympisk Klub Danmark støttes økonomisk bl.a. af Danmarks Idræts Forbund og Team Danmark. Olympisk Dag Dagen blev introduceret i 1948, hvor olympiske komiteer i 9 lande fejrede dagen. Sidenhen blev det bredt ud og fejres nu verden over. Under de tre parametre bevæge, lære og opdage bruges dagen til at udbrede budskabet om motionens fordele ved at involvere mennesker af alle aldre, etnicitet og fysiske evner. I Danmark indledte man i 2016 en tradition for at fejre Olympiske dage i forbindelse med den internationale olympiske dag. Disse dage har til formål at introducere unge for det at være olympisk atlet og vise, at Olympiaden ikke er en uopnåelig drøm. Traditionen startede i Vejle i 2016, men nu er turen kommet til Roskilde. Det er tanken, at Olympiske dage fremover skal afholdes hvert år i fortsat nye byer.

3 Side 2 af 8 Arrangementsbeskrivelse Følgende er et oprids over arrangementer under Olympiske dage i Roskilde juni Fredag d. 22. juni 2018 Kl Kl Kl Olympiske udfordringer for folkeskoleelever Elever fra udvalgte folkeskolers 6. klasser inviteres i Roskilde Kongrescenter, hvor de kan prøve kræfter med 4 olympiske/paralympiske idrætsaktiviteter: roning, bordtennis, håndbold og kørestolsbasket. Eleverne får mulighed for at møde nogle af nordens topatleter gennem de seneste årtier, høre om deres oplevelser og gøre et forsøg på at slå dem i kamp på halgulvet. Masterclass på Rådhuset Afholdelse af 3. og sidste masterclass for elitetalenter i Roskilde Kommune med oplægsholdere og gæster fra de nordiske lande. VIP-arrangement i Roskilde Roklub I Roskilde Roklubs lokaler på Roskilde Havn afholdes et VIP-arrangement for politikere, sponsorer, idrætsfrivillige samt ledere og trænere fra deltagende klubber. Her vil man høre unikke fortællinger fra OL/PL oplevet indefra med anekdoter fra danske, svenske og islandske Olympiske/Paralympiske atleter. Lørdag d. 23. juni 2018 Kl Kl Olympiske udfordringer på Roskilde Havn Havneområdet ved Roskilde Havn omdannes til Olympic Village (se kort Bilag 2). Her vil det være muligt for borgere i Roskilde at komme ned og prøve kræfter med 5 olympiske/paralympiske idrætsaktiviteter: roning, bordtennis, håndbold, kørestolsbasket og laserskydning. Mød tidligere olympiske deltagere og se dem konkurrere mod hinanden i forskellige idrætsgrene. Der vil også være særlige events ved de enkelte aktiviteter i løbet af dagen. Fakkelløb til sankthansbål i Byparken Ved havnen sejles en fakkel ind og overdrages til ungdomsrepræsentanter fra Roskildes idrætsklubber. To repræsentanter fra hver klub løber med i et 3,7 km langt fakkelløb rundt i Roskilde (se ruten Bilag 3). De unge skiftes til at bære faklen under ledelse af de akkompagnerende instruktører fra klubberne. Løbet slutter ved Piper s Hus i Byparken, hvor faklen gives til to lokale sportskoryfæer, der slår fælles trop med spejderne og tænder sankthansbålet. Kl Afslutningsfest i Roskilde Roklubs lokaler Politikere, sponsorer, idrætsfrivillige, gæster og olympianere inviteres til afslutningsfest i roklubbens lokaler, som tak for et godt samarbejde.

4 Side 3 af 8 Afvikling Arrangør Olympisk klub er hovedansvarlig for Olympiske dage og vil i samarbejde med Roskilde Kommune tage alle forholdsregler. Olympisk klub leverer udstyr og indbyder atleter til at deltage i dagene, mens Roskilde Kommune står for praktikaliteter i forhold til arealer (booking, afspærring, toiletforhold og strøm). Aktører Tidligere olympiske deltagere fra hele Norden vil stå i spidsen for de borgerinddragende aktiviteter. Herigennem får besøgende mulighed for at høre om det at være olympisk deltager. Olympianerne vil også stå for masterclass for elitetalenterne, der dermed får mulighed for at møde deres forbilleder. Roskilde Roklub er medvirkende til at afvikle roningen på klubbens arealer. Lokale idrætsforeninger hjælper til i forbindelse med fakkelløbet, både i form af ungdomsrepræsentanter til fakkelløbet og i form af foreningernes instruktører, der danner for- og bagtrop for løbet, samt guider sikkert over trafikerede veje på ruten. Samarbejdspartnere Udover Roskilde Roklub er der på havnen indgået samarbejde med områdets andre institutioner. Både restaurant Snekken Trattoria, Danhostel Roskilde og Vikingeskibsmuseet er i dialog med Olympisk klub. I forbindelse med fakkelløbet arbejdes der for at koble løbet med Gimles arrangement i Byparken, og der er indgået aftale med DAGBLADET Roskilde omkring markedsføring af eventen. Laudrup Vin er som fast samarbejdspartner også med ved denne event. Hertil kommer sponsorer, hvor CP Aps tilbyder billigere leje af telte, og BC Catering er leverandør af forplejning til aftenarrangementerne. Sammen med INVACARE er de med i et langstrakt samarbejde omkring Olympiske dage også i årene fremover. Målgruppe Olympiske dage er for alle, der har lyst til at deltage. Arrangementet henvender sig til borgere i Roskilde, både forbipasserende og de, der aktivt opsøger eventen. Specifikt rækkes der ud efter sportsentusiasten og idrætsudøveren, der har mulighed for at møde deres idoler, og turister på havnen vil denne dag få en ekstra oplevelse med i købet. Deltagerantal vil være meget afhængigt af vejret. Der regnes med et sted mellem personer. Afspærring I 2017 kom der nye forskrifter for afsikring af udendørs områder i forbindelse med afholdelse af arrangementer. En vigtig faktor er nu, at der skal skærmes for vildtfarende køretøjer, det være sig lastbiler såvel som varevogne. Dette betyder i forbindelse med Olympiske dage, at havneområdet skal spærres af for trafik ved alle åbninger, samt at fakkelløbet er ydet beskyttelse under start og afslutning. Da havneområdet er et stort område med mange indfaldsveje, har vi i samarbejde med Veje og Grønne Områder lagt en plan for, hvordan der bedst skærmes af med såkaldt tung afspærring (se kortet Bilag 2). Vi er i kommunikation med Midt- og Vestsjællands Politi, som skal godkende planen.

5 Side 4 af 8 PR og markedsføring Olympisk klub har fået DAGBLADET Roskilde som mediepartner. Her vil kontaktperson Lars Kimer være behjælpelig med en markedsføringsplan, hvor den gode historie bliver fortalt i en række artikler op mod Olympiske dage. Hertil kommer opsætning af annoncer samt udfærdigelse af et særligt indstik, der vil blive omdelt med DAGBLADET Roskilde samt Roskilde Avis i ugen op til eventen. Antallet af tidligere olympiske deltagere, der vil være til stede ved Olympiske dage, er med til at tiltrække stor mediebevågenhed. Dette fornemmes allerede nu, da TV 2 Lorry allerede har meldt deres deltagelse. Samtidig vil der blive produceret en særskilt film over dagenes begivenheder. Her hyres professionelle kræfter ind for at vise Roskilde fra sin bedste side. Det vil derfor fremover være muligt at danne sig et indtryk af de mange aktiviteter, Roskilde fik afviklet i disse dage. Også de sociale medier vil blive anvendt i markedsføringen. Blandt andet benyttes Facebook til at dele historier om dagenes mange tilbud til borgerne samt til at fortælle om nogle af dagenes enkeltstående begivenheder. Bilag 1. Budget 2. Kort over havneområdet Olympic Village 3. Kort over rute for fakkelløbet

6 Side 5 af 8 1.) Budget Samlede udgifter for Olympiske Dage i Roskilde kr ,- Leje og transport af udstyr kr ,- Nordiske gæster; transport, forplejning og overnatning kr ,- Forplejning fredag og lørdag inkl. VIP-aften kr ,- Oplæg fra olympianere til master class og VIP-aften kr ,- Olympisk Klub Medlemmer; transport og overnatning kr ,- Afslutningsfest kr ,- Leje af telte inkl. opsætning kr ,- Afspærring/terrorsikring kr ,- Videoproduktion kr ,- Olympisk klub lægger selv kr ,- Resterende udgifter kr ,- Olympisk klub søger Roskilde Kommune om økonomisk støtte til gennemførelse af arrangementet.

7 Side 6 af 8 2.) Kort over havneområdet Olympic Village Kortet viser placeringen af de 5 aktiviteter, samt opstilling af betonklodser som led i terrorsikring.

8 Side 7 af 8 3.) Kort over rute for fakkelløbet Den 3,7 km lange rute tager sit udgangspunkt ved bådehavnen, hvor faklen sejles ind og går derefter forbi omegnens monumenter, til den gør holdt ved Piper s Hus i Byparken, hvor den bringes til Sankt Hansbålet i samarbejde med Gimle og spejderne.

9

Sideevents i forbindelse med WMOC 2018 ( juli)

Sideevents i forbindelse med WMOC 2018 ( juli) Sideevents i forbindelse med WMOC 2018 (6. 13. juli) Om WMOC 2018 De officielle verdensmesterskaber i orienteringsløb for atleter over 35 år afholdes i 2018 i Danmark for kun anden gang i stævnets 35-årige

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 Ansøgningsbeløb: 500.000 DKR Danmarks Cykle Union Side 1 af 6 UCI World Cycling Tour Copenhagen Gran Fondo 2015 Copenhagen

Læs mere

Sagsnr Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015

Sagsnr Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning NOTAT 15-05-2014 Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015 SponsorCom og Danmarks Sejlunion ansøger om værtskabet for Extreme Sailing Series

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Submission #58 Roskilde Kommune

Submission #58 Roskilde Kommune Side 1 af 3 OPLYSNINGER OM ANSØGER Navn på ansøger Roskilde Håndbold ved Lisbeth Klarskov Ansøgers adresse Duebrødrevej 1 Vejnavn og nr. Postnummer og by 4000. Roskilde Telefonnummer 30288801 Mail rhsportsudvalg00@gmail.com

Læs mere

Klædt på til. Hjertestier

Klædt på til. Hjertestier Klædt på til Hjertestier Kort om hjertestier En hjertesti er en afmærket motionsrute, hvor der langs ruten er opsat skilte med Hjerteforeningens logo. Stien kan anvendes hele døgnet og af alle. Mange lokalforeninger

Læs mere

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag. D O F S N O I T O M 2018 DAG guide r ø g n Arra S N E D L O B ARRANGØRGUIDE Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

Læs mere

Aldersgruppe: år DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE

Aldersgruppe: år DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE 2018 Aldersgruppe: 15-25 år DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE EVENT- PROJEKTLEDER UDDANNELSE Vil du lære at lave events, og har du lyst til at gøre en forskel for sporten og din klub?

Læs mere

DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: år. Danmarks Idrætsforbund Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: år. Danmarks Idrætsforbund Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby 2018 Danmarks Idrætsforbund Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby www.dif.dk Aldersgruppe: 15-25 år Uddannelsen udbydes i regi af Danmarks Idrætsforbund til alle idrætsgrene under DIF. Den praktiske gennemførelse

Læs mere

Fantastisk Fodboldstart

Fantastisk Fodboldstart Fantastisk Fodboldstart Hvordan iværksætter klubben nye pige- og drenge årgange i din klub hvert eneste år? Hvordan rekrutterer klubben både nye spillere og klubfrivillige på en gang? Målgruppe: Klubledere,

Læs mere

Vejledning for arrangører af INDENDØRS ARRANGEMENTER Randers Festuge 2019

Vejledning for arrangører af INDENDØRS ARRANGEMENTER Randers Festuge 2019 Vejledning for arrangører af INDENDØRS ARRANGEMENTER Randers Festuge 2019 ü Tjekliste: 1. Kontakt det sted du ønsker at afholde din event og indgå en aftale. 2. Ansøg evt. ved Randers Eventsekretariat

Læs mere

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016 Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring 10.-18. september 2016 1 Indhold Temaet for Vestegnens Kulturuge... 4 Idéer til aktiviteter... 4 Hvor og hvornår foregår det?...

Læs mere

SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP

SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP foto: SOI Special Olympics Special Olympics er et idrætstilbud til personer med udviklingshandicap. Deltagelse i idræt kan forbedre målgruppens

Læs mere

Dansk Sejlunion - Klubkonference. 21. november 2015

Dansk Sejlunion - Klubkonference. 21. november 2015 Dansk Sejlunion - Klubkonference 21. november 2015 Vi vil fortælle om Baggrunden for projekt Vild med Vand Status for projektet Hvad består projektet af Hvad leverer projektsekretariatet Hvordan kommer

Læs mere

SIKRING AF PERSON, BOLIG & EJENDELE

SIKRING AF PERSON, BOLIG & EJENDELE SIKRING AF PERSON, BOLIG & EJENDELE 2018 Danmarks første sikkerhedsmesse for forbrugere ØST 7.- 8. april Roskilde Kongrescenter 21.- 22. april Messe C, FredericiaVEST Velkommen til den nye forbrugermesse

Læs mere

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold Nyrernes Dag inspirationskatalog Nyrernes Dag er en fast tradition i Nyreforeningen. Siden starten i 2006 har dagen udviklet sig og markeres i dag på forskellig vis rundt om i landet. Dette katalog er

Læs mere

Hvidovre Midsommermarked

Hvidovre Midsommermarked Hvidovre Midsommermarked Agenda Introduktion Hvidovre Midsommermarked vision og mission Hvidovre Midsommermarked kerneværdier Aktivitetsfelter Markedsføring Ansvarsområder Introduktion Hvidovre Midsommermarked

Læs mere

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens.

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens. ASSENS KOMMUNE Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens Dato 24.02.2017 Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler Aktivitet Overskrift Sted for afholdelse Dato for afholdelse

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

DANSK ATLETIK FORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: 15-25 år

DANSK ATLETIK FORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: 15-25 år 2016 Dansk Atletik Forbund Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby daf@dansk-atletik.dk - Tlf: +45 4326 2626 Aldersgruppe: 15-25 år Dansk Atletik Forbund er det nationale forbund for atletik, gang

Læs mere

Øresundsfestival 2014

Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival er blevet en succespå bare to år. I 2013 spillede 65 artister på 7 scener i løbet af to dage. Vi har skabt et netværk som allerede består af 10 spillesteder og 4

Læs mere

SPONSORBOG: Vær med til at støtte udvikling af nye talenter i anlægsgartnerfaget

SPONSORBOG: Vær med til at støtte udvikling af nye talenter i anlægsgartnerfaget SPONSORBOG: Vær med til at støtte udvikling af nye talenter i anlægsgartnerfaget 2018 DM opgave 2017 Den færdige DM i Skills opgave 2017. Stort tillykke til årets DM-vindere Ditte Lassen fra praktikvirksomheden

Læs mere

PARASPORT IDRÆT FOR PERSONER MED HANDICAP

PARASPORT IDRÆT FOR PERSONER MED HANDICAP PARASPORT IDRÆT FOR PERSONER MED HANDICAP Parasport i Danmark Parasport Danmark arbejder for at fremme motionsog konkurrenceidræt for personer med handicap, bl.a. ved at initiere, støtte og kvalificere

Læs mere

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008-2009

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008-2009 GØR EN GOD SKOLE BEDRE arrangementer udskolingsafdelingen 2008-2009 Aktivitetstilbud Kære elever og forældre i 7. - 9. årgang Vi er ganske stolte over at kunne præsentere denne lille folder. Folderen viser

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

Eventen har været afviklet siden 2010 og har udviklet sig til verdens største IRONMAN triatlonfestival med mere end 9.000 tilmeldte i 2015.

Eventen har været afviklet siden 2010 og har udviklet sig til verdens største IRONMAN triatlonfestival med mere end 9.000 tilmeldte i 2015. Bilag 4. Eventvurdering - Ironman Copenhagen 2016 Link til ansøgningen IRONMAN Copenhagen er en triatlonfestival, der består af tre dage (torsdag, fredag og lørdag) med motionstriatlon, 4:18:4 (400 meter

Læs mere

Støt udviklingen af nye talenter i anlægsgartnerfaget

Støt udviklingen af nye talenter i anlægsgartnerfaget Støt udviklingen af nye talenter i anlægsgartnerfaget - og få en masse opmærksomhed Bliv sponsor ved DM i Skills 2019 Tilmeldte hovedskoler: Roskilde Tekniske Skole Selandia Slagelse Kold College Jordbrugets

Læs mere

Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, 6600 Vejen

Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, 6600 Vejen INDBYDELSE TIL HANDICAP IDRÆTS FESTIVAL 6. - 8. maj 2011 Handicap Idræts Festival 2011 DHIF indbyder for 13. gang medlemmerne til idræt og fest denne gang i Rødding og Vejen, hvor festivalen afvikles den

Læs mere

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS INDHOLD OM DENNE GUIDE... 3 FØR-UNDER-EFTER... 3 DBf KAN HJÆLPE... 3 ORGANISERING: OPGAVE I DE LOKALE KLUBBER... 4 FØR EVENTET... 6 INTERNT... 6 EKSTERNT... 6 UNDER EVENTET...

Læs mere

Evalueringsrapport - En slutevaluering af projekt MoveJam

Evalueringsrapport - En slutevaluering af projekt MoveJam Evalueringsrapport - En slutevaluering af projekt MoveJam 1 Beskrivelse af projektets forløb I februar 2016 fik vi tildelt 100.000 kr. fra Udviklingspuljen i Odense Kommune til at realisere projekt MoveJam.

Læs mere

Afrapportering. 3. workshop Markedsføring & Salg Oplevelsesmaskinen 2 Kerteminde, 21. november 2013

Afrapportering. 3. workshop Markedsføring & Salg Oplevelsesmaskinen 2 Kerteminde, 21. november 2013 Afrapportering 3. workshop Markedsføring & Salg Oplevelsesmaskinen 2 Kerteminde, 21. november 2013 1 Indledning Torsdag d. 21. november deltog 30 fynske turismeaktører til tredje workshop på Kerteminde

Læs mere

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj HOLBÆK - DANMARK 30. Europa Vandredage 2015 22.-25. maj Velkommen til Holbæk Kære vandreentusiaster Her i Holbæk Kommune er vi stolte af at skulle huse den 30. udgave af Europa Vandredage i Pinsen 2015.

Læs mere

SPONSORBOG: Vær med til at støtte udvikling af nye talenter i anlægsgartnerfaget

SPONSORBOG: Vær med til at støtte udvikling af nye talenter i anlægsgartnerfaget SPONSORBOG: Vær med til at støtte udvikling af nye talenter i anlægsgartnerfaget 2017 DM opgave 2016 Den færdige DM i Skills opgave 2016. Udført af de to vindende elever fra Kold College, Chris Johansen

Læs mere

Præsentationsrunde. Hvem? Hvorfra? Overvejelser i forhold til Vild med Vand? Forventninger?

Præsentationsrunde. Hvem? Hvorfra? Overvejelser i forhold til Vild med Vand? Forventninger? Præsentationsrunde Hvem? Hvorfra? Overvejelser i forhold til Vild med Vand? Forventninger? Hvorfor projekt Vild med Vand? Dansk Sejlunion Færre og ældre medlemmer Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Læs mere

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi.

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi. Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Organisation. Plan indtil nu. Leverandører. Kort over havn og p-områder. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Markedsføring. Økonomi. Hvad er Hals

Læs mere

Notat. Evaluering af Store Cykeldag den 7. juni 2015

Notat. Evaluering af Store Cykeldag den 7. juni 2015 BALLERUP KOMMUNE Dato: 27. juli 2015 Tlf. dir.: 44 77 33 08 Sagsid: 29.09.00-P20-2-15 Notat Evaluering af Store Cykeldag den 7. juni 2015 Evalueringen er udarbejdet på baggrund af tilbagemeldinger fra:

Læs mere

POWERMAN. Powerman er organiseret under IPA som er en Non Profit organisation med hovedsæde i Holland.

POWERMAN. Powerman er organiseret under IPA som er en Non Profit organisation med hovedsæde i Holland. POWERMAN Det verdensomspændende Duathlon stævne POWERMAN er endelig kommet til Danmark. POWERMAN er verdens største Duathlon event og den er udbredt over hele verden med løb på alle kontinenter. POWERMAN

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Tour en på tour Side 1

Tour en på tour Side 1 Tour en på tour 2013 Side 1 Side 2 Tour de France No 100 I anledning af 100 gangs jubilæet for Tour de France, flytter TV 2 Sporten ud af det traditionelle tv-studie og køre på landevejen ud i det danske

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

Skole OL finale 2016. Generel info

Skole OL finale 2016. Generel info Skole OL finale 2016 Generel info Velkommen Velkommen til Skole OL finalen 2016! Vi glæder os til sammen med jer at få en rigtig god dag med OL-stemning, atletik, spændende konkurrencer, kampgejst og sammenhold!

Læs mere

Af den samlede eventudgift på 12,7 mio. kr. søges Københavns Kommune om et tilskud på 1,0 mio. kr.

Af den samlede eventudgift på 12,7 mio. kr. søges Københavns Kommune om et tilskud på 1,0 mio. kr. NOTAT Eventvurdering Copenhagen International Halfmarathon 2015 På baggrund af erfaringer fra værtskabet for det nyligt afholdte VM i Halvmaraton, ønsker Dansk Atletik Forbund i samarbejde med Sport Event

Læs mere

BEGYNDERTRÆNING. Det gode eksempel

BEGYNDERTRÆNING. Det gode eksempel BEGYNDERTRÆNING Det gode eksempel 01-12-2017 Indledning Færdig med ro-skole og hvad så? Hvordan var din egen oplevelse? Var det nemt at blive en del af klubben, og tænk over, hvorfor du er blevet hængende?

Læs mere

Submission #14 Roskilde Kommune https://roskilde.dk/node/171771/submission/22536 Page 1 of 1 02-04-2019 Ansøgers navn Mads Damgaard Telefon 21918563 Email mada@dbu.dk Forening, forbund eller anden aktør

Læs mere

Inspiration til inddragelse af foreningslivet i skolen. Inspirationskatalog til skoler og foreninger i Aalborg Kommune

Inspiration til inddragelse af foreningslivet i skolen. Inspirationskatalog til skoler og foreninger i Aalborg Kommune Inspiration til inddragelse af foreningslivet i skolen Inspirationskatalog til skoler og foreninger i Aalborg Kommune Skolereformen & Den Åbne Skole Med den nye skolereform er der taget hul på en ny æra

Læs mere

Kommunikationsplan. Aarhus som breddeidrætskommune. Notat. Notat til Nordea-fonden v. Tine Wickers. 23. januar 2014.

Kommunikationsplan. Aarhus som breddeidrætskommune. Notat. Notat til Nordea-fonden v. Tine Wickers. 23. januar 2014. Notat 23. januar 2014 Kommunikationsplan Aarhus som breddeidrætskommune Aarhus Kommune Kultur og Borgerservice Notat til Nordea-fonden v. Tine Wickers Indledning Kulturstyrelsen har i forbindelse med sit

Læs mere

Helsingør & VM TOUR 2014

Helsingør & VM TOUR 2014 Helsingør & VM TOUR 2014 Når Danmark ikke skal til VM, må VM komme til Danmark! Helsingør Vi besøger 9 byer i Danmark 2 dage i hver by DBU og TV2 laver VM tour sammen. Fodbold aktiviteter i dagtimerne

Læs mere

Indledning: Konceptet kort:

Indledning: Konceptet kort: Indledning: Dansk golf Union ønsker med konceptet familiegolf, at give klubberne en drejebog for hvordan de kan erhverve sig medlemmer i denne målgruppe. Det er vores overbevisning af målgruppen, heri

Læs mere

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG HANDS-ON TOUR HÅNDBOG FORORD Der er mange myter om erhvervsuddannelser blandt unge i folkeskolens afgangsklasser, der skal til at vælge uddannelse. Myter, der påvirker de unges uddannelsesvalg og derved

Læs mere

Submission #28 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2414/submission/11202 Side 1 af 1 10-01-2017 Formandens navn Mads Damgaard Telefon 21918563 Email mada@dbu.dk Forening eller forbund DBU Ansøgers

Læs mere

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG HANDS-ON TOUR HÅNDBOG FORORD Danske produktionsvirksomheder har brug for dygtige faglærte. Men erhvervsuddannelserne, som skal uddanne de dygtige industriteknikere, plastmagere, tekniske designere og

Læs mere

DISC GOLF BANE I DIN KOMMUNE? Introduktion til disc golf (frisbee golf)

DISC GOLF BANE I DIN KOMMUNE? Introduktion til disc golf (frisbee golf) DISC GOLF BANE I DIN KOMMUNE? Introduktion til disc golf (frisbee golf) Introduktion til disc golf (frisbee golf) Spillets koncept er lettere at forstå, når det kaldes frisbee golf, men da navnet Frisbee

Læs mere

Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2013

Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2013 November 2012 Forslag til Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2013 Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2013 Hovedindsatsområder 2011 2013 Markedsføringsgruppen arbejder med en overordnet plan for

Læs mere

FC Helsingborg vs. Linköping

FC Helsingborg vs. Linköping SSL Floorball event 4. marts 2017 FC Helsingborg vs. Linköping Indhold: 1. Baggrund 2. Plan og målsætninger 3. Budget 4. Eksponering Dette arbejdsdokument opdateres løbende: Status lige nu d. 16/12 2016:

Læs mere

Den foreløbige rute starter og slutter på Islands Brygge.

Den foreløbige rute starter og slutter på Islands Brygge. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT Eventvurdering Powerman Copenhagen 2016 Link til ansøgning I maj 2015 afholdt Powerman Denmark arrangementet Run I Bike I Run. Med afsæt

Læs mere

Næstformand: Christian Jørgensen (V) Anette Hyre-Jensen (A) Bente Ankersen (A) Karsten Byrgesen (Løsgænger)

Næstformand: Christian Jørgensen (V) Anette Hyre-Jensen (A) Bente Ankersen (A) Karsten Byrgesen (Løsgænger) Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Torsdag den 7. februar 2019 Mødested: Fredericia Bibliotek, 4. sal Mødetidspunkt: Kl. 15:30-18:30 Medlemmer: Formand: Lars Ejby Pedersen

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER 2017

AKTIVITETSKALENDER 2017 AKTIVITETSKALENDER 2017 FSC Danmark Ferdinand Sallings Stræde 13,3 8000 Aarhus C Tlf. 8870 9518 info@fsc.dk Hjemmeside: www.fsc.dk Facebook: www.facebook.com/fscdanmark Twitter: @FSCDanmark Instagram:

Læs mere

Danmarks rekord på 24 timer

Danmarks rekord på 24 timer Danmarks rekord på 24 timer Bagsværd Roklub gentager succes en op på Teatertorvet i Lyngby Storcenter Fredag d. 9. januar kl. 13:00 til Lørdag d. 9. januar kl. 13:00 Projektet Bagsværd Roklub vil, i samarbejde

Læs mere

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK HANDICAP Tour de Bornholm 3. september 2011 P HANDICA m l o h n r o B e Tour d ALLE kan e! g delta Danmarks største og sjoveste sportsarrangement for handicappede. En uge med flere aktiviteter Danmarks

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Eventvurdering UCI World Cycling Tour - Copenhagen Gran Fondo 2015

Eventvurdering UCI World Cycling Tour - Copenhagen Gran Fondo 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning NOTAT Eventvurdering UCI World Cycling Tour - Copenhagen Gran Fondo 2015 Danmarks Cykel Union (DCU) ønsker at fortsætte arbejdet og afviklingen

Læs mere

DANSKE BANKS FAMILIELØB i Valbyparken

DANSKE BANKS FAMILIELØB i Valbyparken DANSKE BANKS FAMILIELØB i Valbyparken lørdag den 6. september 2014 Samarbejde og Fremad Valby Avis Fremad Valby lancerer egen avis/blad med uddeling i postnummer 2450 og 2500. Avisen på 20 sider udkommer

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT Præsentation af VEJLE SVØMMEKLUB TRITON Triton i tal Ca. 1.900 medlemmer Hvoraf ca. 1.800 er tilknyttet svømmeskole og ca. 100 er konkurrencesvømmere Fuldtidsansat

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

KOMMUNIKATION. JYSKs kommunikationskanaler 2. Hjemmeside 3. Reklamer 4. Pressemeddelelser 5. Facebook og YouTube 6. Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8

KOMMUNIKATION. JYSKs kommunikationskanaler 2. Hjemmeside 3. Reklamer 4. Pressemeddelelser 5. Facebook og YouTube 6. Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8 KOMMUNIKATION JYSKs kommunikationskanaler 2 Hjemmeside 3 Oms 3,9b Reklamer 4 Pressemeddelelser 5 Facebook og YouTube 6 Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8 Lars Larsens bog 9 Events 10 1 JYSKS KOMMUNIKATIONSKANALER

Læs mere

Med afsæt i erfaringerne fra Run I Bike I Run, maj 2015, søger Energy Sport 0,3 mio. kr. til afvikling af Europamesterskaberne i Powerman 2016.

Med afsæt i erfaringerne fra Run I Bike I Run, maj 2015, søger Energy Sport 0,3 mio. kr. til afvikling af Europamesterskaberne i Powerman 2016. Bilag 10. Revideret Eventvurdering Europamesterskaberne i Powerman 2016 Link til ansøgning Med afsæt i erfaringerne fra Run I Bike I Run, maj 2015, søger Energy Sport 0,3 mio. kr. til afvikling af Europamesterskaberne

Læs mere

Ansøgning om økonomisk støtte til Event Thor Beach Triathlon ved Lemvig Kommune.

Ansøgning om økonomisk støtte til Event Thor Beach Triathlon ved Lemvig Kommune. Ansøgning om økonomisk støtte til Event Thor Beach Triathlon ved Lemvig Kommune. Thor Beach Triathlon er et nyt event med afvikling i uge 31, 2016. Konceptet er unikt, første i Danmark og i tråd med tidens

Læs mere

Amerikansk fodbold giver unge anderledes succesoplevelser

Amerikansk fodbold giver unge anderledes succesoplevelser Amerikansk fodbold giver unge anderledes succesoplevelser En forening får gennem skolesamarbejdet mulighed for at give børn og unge anderledes succesoplevelser. Foreningen introducerer amerikansk fodbold

Læs mere

Skoler, Lejre, Træf & Camps Drejebog

Skoler, Lejre, Træf & Camps Drejebog Skoler, Lejre, Træf & Camps Drejebog -------------------------------------------------- Inspiration til planlægning af gymnastikskoler & -lejre i DGI Vestjylland Leg Sjov Aktivitet Udfordringer - Venskab

Læs mere

Idrætsstrategi

Idrætsstrategi Idrætsstrategi 2016-2018 Kultur- og Idrætsudvalget i Valby Lokaludvalg har vedtaget at udarbejde en idrætsstrategi for Valby, for at afdække, hvordan vi bedst kan støtte udviklingen af idrætslivet. Udvalget

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

Samarbejde mellem Roskilde Kommune og DGI Midt- og Vestsjælland

Samarbejde mellem Roskilde Kommune og DGI Midt- og Vestsjælland Uddybende projektbeskrivelse Samarbejde mellem Roskilde Kommune og DGI Midt- og Vestsjælland 1. DGI Street Event ved Rabalderfestivalen på Musicon DGI Underground er et gadeidrætsprojekt under DGI, der

Læs mere

Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd

Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd Tak, fordi I vil være en del af Rigtige Mænd-projektet og fordi I vil være med til at arrangere Rigtige Mænd Løbet, som er det første mandeløb,

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013 Lokalområde der søger Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mail: Mønsted Lokalråd, Mønsted Idrætsforening, Mønsted Håndværker- og Handelsstandsforening En borgergruppe bestående

Læs mere

Hvidovre Markedsfest

Hvidovre Markedsfest Hvidovre Markedsfest Agenda Introduktion Hvidovre Markedsfest vision og mission Hvidovre Markedsfest kerneværdier Aktivitetsfelter Markedsføring Ansvarsområder Introduktion Hvidovre Markedsfest er for

Læs mere

skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

skandinaviens største cykel- og triatlonmesse 2017 Bliv udstiller på skandinaviens største cykel- og triatlonmesse ØST 11.-12. november Roskilde Kongrescenter 25.-26. november MESSE C, Fredericia VEST Velkommen til CykelSportMessen - Skandinaviens

Læs mere

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB. Boost din forening med en målrettet indsats for voksne

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB. Boost din forening med en målrettet indsats for voksne Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB Boost din forening med en målrettet indsats for voksne FÅ DE VOKSNE I VANDET og skab udvikling og vækst i din svømmeklub

Læs mere

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Vi i Team Odsherred arbejder med markedsføringsprojekter, med fokus på hele Odsherred. Hvilke projekter, der sættes

Læs mere

SIDE RUN. Lav dit eget Royal Side Run

SIDE RUN. Lav dit eget Royal Side Run SIDE RUN Lav dit eget Royal Side Run ALLE kan lave et Royal side Run! I denne guide finder I inspiration til, hvordan I kan afvikle jeres eget Royal side Run. I bestemmer helt selv, hvilket format der

Læs mere

Udvikling og vedligehold af den gode ungdomsafdeling Erfaring og inspiration fra roklubber

Udvikling og vedligehold af den gode ungdomsafdeling Erfaring og inspiration fra roklubber Udvikling og vedligehold af den gode ungdomsafdeling Erfaring og inspiration fra roklubber Program og indhold Veksle mellem 1 2 Oplæg - Ungdomsafdelinger - Edonbåde/trailer - Undervisningsmateriale Attention

Læs mere

DBU TOUR Helsingør & DBU Brøndby, 26. november 2014 Dansk Boldspil-Union - DBU A/S

DBU TOUR Helsingør & DBU Brøndby, 26. november 2014 Dansk Boldspil-Union - DBU A/S DBU TOUR 2015 Helsingør & DBU Brøndby, 26. november 2014 Talenter Årets tur tager udgangspunkt i fodboldens talenter, og bygger på U-landsholdenes deltagelse i slutrunder henover sommeren i særdeleshed

Læs mere

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen.

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen. Beretning 2014 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 400 hustande og vi har faktisk i mange år, ligget stabilt omkring de 400-450 medlemmer. Nogle melder sig ud og nogle melder sig

Læs mere

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008 GØR EN GOD SKOLE BEDRE arrangementer udskolingsafdelingen 2008 Aktivitetstilbud Kære elever og forældre i 7. - 9. årgang Vi er ganske stolte over at kunne præsentere denne lille folder. Folderen viser

Læs mere

International Performance Art Festival Aug. 2016

International Performance Art Festival Aug. 2016 International Performance Art Festival 24-28 Aug. 2016 UR-NAT er en international festival for scenekunst i og om naturen. UR-NAT præsenterer uventede kunstneriske møder i naturen, i byens åbne rum og

Læs mere

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Talent 2016-20 - strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Baggrund Talentstrategi 2016-20 beskriver målene for udvikling af talentarbejdet i dansk sejlsport og de områder, som talentarbejdet har særlig

Læs mere

Skovshoved Coastal Open 2013 INDBYDELSE & STÆVNEINFORMATION

Skovshoved Coastal Open 2013 INDBYDELSE & STÆVNEINFORMATION Skovshoved Coastal Open 2013 INDBYDELSE & STÆVNEINFORMATION Søndag d. 23. juni 2013 Skt. Hans Aftens dag Skovshoved Roklub har hermed i sit 75. jubilæumsår fornøjelsen at invitere danske og udenlandske

Læs mere

Projekt Sund Assens Kommune En kommune i bevægelse.

Projekt Sund Assens Kommune En kommune i bevægelse. 1 Projekt Sund Assens Kommune En kommune i bevægelse. Idegrundlag side 2 Kort fortælling om projektet side 3+4 Markedsføring/Medier side 4 Økonomi side 5 Tidsplan/to do side 5 Projekt Sund Assens Kommune

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2016 Lørdag den 3. december 2016 Tingbjerg, Husum Bypark,

Læs mere

KONGRESSER OG MØDER. Tiltrækning af internationale kongresser. Særlige krav til afvikling af kongresser. Valg af kongressted

KONGRESSER OG MØDER. Tiltrækning af internationale kongresser. Særlige krav til afvikling af kongresser. Valg af kongressted KONGRESSER OG MØDER Hvorfor tiltrække internationale kongresser til Danmark? Hvad er kravene fra de internationale forbund? Hvordan kan vi gøre afviklingen til noget særligt? Tiltrækning af internationale

Læs mere

Introduktion til hæftet med guidelines og inspiration til LØVE-dagen

Introduktion til hæftet med guidelines og inspiration til LØVE-dagen Introduktion til hæftet med guidelines og inspiration til LØVE-dagen Dette hæfte indeholder konkrete guidelines og inspiration til, hvad du som klub, LØVE-ansvarlig, træner eller holdleder skal og kan

Læs mere

10 timer 70 unge 10 politikere 30 ansatte 7 temaer 1 formål:

10 timer 70 unge 10 politikere 30 ansatte 7 temaer 1 formål: 10 timer 70 unge 10 politikere 30 ansatte 7 temaer 1 formål: Hvordan skaber vi et endnu bedre ungeliv i Egedal? Inddragelse af unge Strategimålet Ung i Egedal har fokus på de 13-25 årige i 2014-2017. Som

Læs mere

Du har indsendt følgende ansøgning om tilskud fra Start- og Udviklingspuljen.

Du har indsendt følgende ansøgning om tilskud fra Start- og Udviklingspuljen. -----Oprindelig meddelelse----- Fra: Roskilde Kommune [mailto:kommunen@roskilde.dk] Sendt: 12. september 2017 16:11 Til: Postkasse Kultur og Idræt Emne: Ansøgning om tilskud fra Start- og Udviklingspuljen

Læs mere

NATURMØDET 2017 AKTØRHÅNDBOG NATUR MØDET FOLKEMØDE OM NATUR

NATURMØDET 2017 AKTØRHÅNDBOG NATUR MØDET FOLKEMØDE OM NATUR 2017 AKTØRHÅNDBOG NATUR MØDET FOLKEMØDE OM NATUR INDHOLD Om Naturmødet... 3 Tilmelding af aktiviteter... 5 Tilmelding af stadeplads samt tilhørende begivenheder... 6 Priser for leje af stadepladser og

Læs mere

Udarbejdet den 26-09-2011. Side 1 af 6 KOMMUNIKATIONSDREJEBOG

Udarbejdet den 26-09-2011. Side 1 af 6 KOMMUNIKATIONSDREJEBOG Udarbejdet den 26-09-2011. Side 1 af 6 KOMMUNIKATIONSDREJEBOG Udarbejdet den 26-09-2011. Side 2 af 6 Kommunikationsdrejebog med informationer og hjælpemidler til kommunikationen omkring BITE, november

Læs mere

Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer

Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer Ansøgning til Region Midtjyllands Vækstforums eventpulje om tilskud til forberedelse, udvikling og gennemførelse af europamesterskaberne

Læs mere

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY:

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: 2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: VELKOMMEN TIL ALBERTSLUND CUP 2012 2. OG 3. JUNI Vi ved alle, at idræt og motion er dannende og vanedannende. Det giver fysisk og psykisk velvære at røre

Læs mere