Referat af HBM 5/2017 den 10. september på sekretariatet, Gammeltorv 8

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af HBM 5/2017 den 10. september på sekretariatet, Gammeltorv 8"

Transkript

1 Referat af HBM 5/2017 den 10. september på sekretariatet, Gammeltorv 8 TIL STEDE Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 1-11) Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud Moustafa Oliver de Mylius Sophie Jo Rytter Erik Jenrich Sørensen, sekretariatet AFBUD John Hansen Martin Isenbecker GÆSTER Poul Danstrup Andersen, sekretariatet (pkt. 1-6) Stinne Lyager Bech (pkt. 7) Nina Monrad Boel, tidl. formand (pkt. 0) Henrik Nørgaard Egelind (pkt. 1-6) Dan Hindsgaul, sekretariatet (pkt. 1-7) Kristoffer Nilaus Olsen, tidl. kasserer (pkt. 0) ORDSTYRER Sophie Jo Rytter REFERENT Erik Jenrich Sørensen DAGSORDEN 0. HB intro inkl. Morgenmad 1. Endelig fastlæggelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra HBM 4/ Eventuelle meddelelser 4. Strategirevision del 1 generel 5. Strategirevision del 2 mobilisering og fundraising 6. Økonomi, Fundraising og Budget 7. Halvårsrapportering på MR målene 8. ICM Organisatoriske sager 10. Evaluering af mødet 11. Eventuelt

2 0. HB intro inkl. Morgenmad Mødet indledtes med en to timers introduktion til HB s arbejde ved tidligere formand Nina Monrad Boel og tidligere kasserer Kristoffer Nilaus Olsen. Kristoffers præsentation vedrørende økonomi udsendes til HB sammen med dette referat. 1. Endelig fastlæggelse af dagsorden Dagsordenen blev fastlagt som ovenfor. 2. Godkendelse af referat fra HBM 4/2017 Referatet blev godkendt. 3. Eventuelle meddelelser Intet at bemærke. 4. Strategirevision del 1 generel Trine gennemgik arbejdet med at genbesøge og revidere strategien, Trine understregede, at der er tale om en levende strategi, der løbende skal justeres og ikke bare ligge i skuffen. Siden strategiens vedtagelse er der sket en omstrukturering af sekretariatet, der matcher de mål, der er beskrevet i strategien. Forudsætningerne i forhold til strategiens vedtagelse er blevet forværret med bl.a. valget af Trump og Brexit samt regeringens ønske om at revidere flygtningekonventionen, så vi var ikke negative nok dengang, men til gengæld kunne vi heller ikke forudsige den meget positive og omfattende modreaktion, der er vokset frem. Der er derfor behov for justeringer af strategien, bl.a. med forøget fokus på sociale medier, men de overordnede strategiske mål holder fortsat. Trine gennemgik den strategiske ramme for arbejdet i 2018, der kommer til at fokusere på at genskabe menneskerettighedernes generelle opbakning i befolkningen. 5. Strategirevision del 2 mobilisering og fundraising Henrik gennemgik revisionen af strategien i forhold til mobilisering og fundraising. Der lægges op til et større fokus på dem, der allerede støtter os, således at vi i højere grad satser på et dybere engagement, stærkere aktivisme og mere loyale medlemmer, og at vi i mindre grad satser på at få stadig flere, der til gengæld ikke er så stabile. Der lægges op til at ændre den strategiske målsætning for antallet af medlemmer i 2019 fra til og antallet af personer, der handler for menneskerettighederne fra til Dette vil resultere i en tilsvarende indtægt, mere loyale medlemmer og endnu flere handlinger for menneskerettighederne end oprindeligt målsat. Mousta spurgte ind til, hvad en sådan ændring vil betyde i forhold til fordelingen af ressourcer i fundraising, og Henrik gennemgik de foreløbige overvejelser.

3 Oliver fortalte, at Fundraising- og Økonomiudvalget (FØU) er positivt indstillet over for en justering af de strategiske mål på dette område. Trine fortalte, at hvis vi udelukkende havde fokus på økonomien, ville beslutningen se anderledes ud, men det er vigtigt også at skabe en stadig stærkere bevægelse med større engagement og ikke kun at fokusere på økonomien. Ilja takkede for svarene og spurgte, hvor meget, der er gjort for at undersøge årsagerne til frafald, og om de f.eks. er bestemt af geografiske eller aldersmæssige segmenter, og man evt. kunne lære noget fra erfaringerne fra andre afdelinger i andre lande. Henrik gennemgik variationen af frafaldet for nogle forskellige segmenter, og fortalte, at vi bl.a. gør en ekstra indsats for at mindske frafaldet blandt unge ved at satse yderligere på sociale medier. Der foregår desuden en løbende udveksling af ideer og erfaringer afdelingerne imellem. Mousta spurgte, om et højere frafald blandt unge og studerende kan skyldes, at de har færre penge. Henrik fortalte, at vi f.eks. vil kunne teste med youth-medlemskaber. Trine fortalte, at den mest effektfulde måde at øge loyaliteten er at overveje hvem, vi spørger, og hvordan vi spørger dem. Anne Katrine spurgte, om man fortsat kan sætte sit medlemskab midlertidigt i bero, og Henrik svarede bekræftende. Sophie understregede, at ændringerne lyder rigtig fornuftigt, og at det er vigtigt, at vi har tanker om, hvordan ændringerne monitoreres, når den endelige beslutning tages senere på året. Sophie konkluderede, at HB bakker op om de foreløbige tanker, og at den endelige beslutning om et eventuelt kursskifte sker på HBM 6, hvor en proces for monitorering præsenteres, KPI er præsenteres på HBM 7, og at der vedtages nye måltal (targets) på HBM Økonomi, Fundraising og Budget Halvårsregnskab: Poul præsenterede regnskabet for første halvår. Umiddelbart ligger resultatet kr. 1,4 millioner over budgettet for første halvår, men dette skyldes periodeforskydninger og giver ikke anledning til at justere det forventede økonomiske resultat for resten af året. Oliver fortalte, at FØU havde vurderet, at der ikke er tale om væsentlige udsving, bortset far at budgettet for deltagelse af internationale gæster på landsmødet var blevet overskredet. Henrik og Poul fortalte om Prognose 2 for resten af året, hvor der forventes et samlet resultat efter betaling af internationale bidrag på omkring nul. Vi har modtaget et ekstrabeløb fra Amnestys Fundraising Investment Fund (FIF) til at hverve ekstra medlemmer sidst på året. HB tog halvårsregnskabet og prognose 2 til efterretning. Bestyrelsesansvarforsikring: Poul præsenterede et tilbud på en bestyrelsesansvarsforsikring for HB s medlemmer, som HB vedtog. HB bad om at få lagt forsikringsbetingelserne ud i HB s Dropbox. AVC:

4 Poul behandlede et forslag en anmodning om et frivilligt ekstrabidrag (Additional Voluntary Contribution) til FIF, men da vi søger tilskud fra den i år, ville det være ulogisk også at sende penge tilbage til fonden. HB bakkede op om indstillingen om ikke at sende noget beløb, men at søge fuldt beløb fra FIF nu og så se, om vi evt. i sidste ende ikke har brug for den sidste halve million, som vi så kan lade være med at modtage. KPI er på mobiliering og fundraising: Henrik gennemgik resultaterne for KPI erne for Mobilisering og Fundraising i første halvår. HB tog afrapporteringen til efterretning. Det regionale kontor i Bruxelles (EIO): HB diskuterede, om dansk afdeling skal støtte, at de europæiske afdelinger fortsat skal støtte fundingen af det europæiske kontor i Bruxelles ud over den tre-årige overgangsordning, der ender i Trine fik mandat til at være sympatisk indstillet over for fortsat betaling som udgangspunkt i forbindelse med Directors Forum. Trine afrapporterer fra Directors Forum og diskussionen vedr EIO på HBM6. Interne retningslinjer vedr. fondsdonationer: Poul præsenterede en ny vejledning vedr. fondsdonationer, og hvornår HB skal inddrages. Oliver fortalte, at FØU anbefaler, at dokumentet indskrives i politik for finansiel forvaltning, og Sophie bad om en beskrivelse af eller et eksempel på, hvad et større beløb er, da det er denne formulering, der sættes som skæringspunkt for, hvornår HB skal inddrages i modtagelses af en fondsdonation. HB konkluderede, at denne fælles forståelse kan udvikles ved, at HB i starten modtager alle tvivlstilfælde, hvor bagatelgrænsen er minimum kr Der evalueres om et år. 7. Halvårsrapportering på MR målene Dan og Stinne fortalte om halvårsrapporteringen på målene Øget opbakning og Øget indflydelse. Dansk afdeling laver via Voxmeter en halvårsmåling af danskernes grundlæggende værdier, om 80% af befolkningen mener fortsat, at menneskerettighederne skal være grundlæggende for det danske samfund, men der er fortsat mange tvivlere at arbejde med f.eks. vedr. flygtninge. Det er de klassiske politiske og civile rettigheder, der er mest populære. Dansk afdelings Facebook side har nu rundet likes. Det overvejes at justere strategien vedr. arbejdet for at støtte menneskerettighederne i Danmark, at menneskerettighederne ikke må ikke tilsidesættes pga. kortsigtede politiske hensyn rettes til kortsigtede og økonomiske hensyn, så formuleringen støtter op om vores arbejde med virksomheder og sportsorganisationer. Dette beslutter HB endeligt på HBM7. Modig kampagnen om frihedsrettigheder er lanceret, og de handler om internationale aktionsformer, som vi ved skaber resultater. Vi har et godt samarbejde med DBU mod homofobi i sport, og FIFA har for første gang vedtaget en menneskerettighedsstrategi. Karen Ellemann er den første minister, der har fået LGBT under sit resortområde.

5 Der er p.t. en fornuftig udvikling i gang på voldtægtsområdet, og reglen om, at man skal have anmeldt en voldtægt inden for 72 timer, for at man kan få erstatning, er nu afskaffet. Vi planlægger et større træk på området. Stinne gennemgik arbejdet med opbygning af relationer med Folketingets politikere. Anne Katrine roste indlægget og takkede. Sophie spurgte ind til, hvorfor vi oprindelig valgte kun at medtage politiske hensyn og ikke økonomiske hensyn i det overordnede mål. Dan svarede, at man oprindelig skilte økonomien ud, men det er stadig mere tydeligt, at også sportsorganisationer og virksomheder kan være med til at styrke menneskerettighederne. 8. ICM 2017 Sophie fortalte om ICM delegationens deltagelse på den internationale generalforsamling (ICM). Flere af Amnestys afdelinger er under pres fra myndighederne, og i Tyrkiet er formand og direktør fængslet, hvilket skabte en speciel ramme om mødet. Det blev vedtaget, at der i stedet for ICM hvert andet år nu afholdes en årlig General Assembly (GA) med tre repræsentanter fra hvert land og een stemme for hver afdeling uanset størrelse (one section one vote). Der var en god proces på ICM vedr. stemmefordelingen, og dansk afdeling gjorde en stor indsats for at undgå at splitte bevægelsen over diskussionerne om stemmeret. Dan fortalte, at han efterfølgende har fået virkelig gode tilbagemeldinger vedr. indsatsen i delegationen, som han ikke selv var en del af. Hvert GA forberedes af regionale møder over hele verden. De forskellige resolutioner vedr. nye menneskerettighedspolitikker blev gennemgået. Mousta fortalte, at der bliver lyttet meget til dansk afdeling pga. vores store forarbejde. 10 ud af 12 af dansk afdelings amendments gik igennem på ICM, så alle nye politikker var acceptable for os. Mousta fortalte om policydiskussionerne på ICM. Dansk afdelings tidligere formand, Nina Monrad Boel, sidder i forberedelseskomiteen (Prepcom) til GA 2018 Trine fortalte om sin deltagelse i en workshop vedr. afdelingernes rolle og den globale arbejdsfordeling. Alle afdelinger skal nu aflevere budgetter til IS sidst på året, så det bedre er muligt for IS at planlægge årets arbejde ud fra afdelingernes planlagte bidrag. Der bliver stadig større fokus på, at kulturen i Amnesty har betydning for, om vi kan nå vores strategiske mål. 9. Organisatoriske sager Hovedbestyrelsen vedtog et oplæg til program for Kampagneseminaret med et nyt og mere aktivistisk formål. Ilja, Mousta, Anne Katrine, Oliver og Ole deltager. Hovedbestyrelsen vedtog en proces for vedtagelsen af en aktivistpolitik for dansk afdeling med den tilføjelse, at HB får tilsendt oplægget til Kampagneseminaret til kommentar plus behandler inputtet fra Kampagneseminaret på HBM 7.

6 Forslaget til en revideret version af regelsamlingen blev vedtaget, og Internationalt Udvalg bliver bedt om at kigge på sit kommissorium og på nye retningslinjer for deltagelse i Global Assembly. Hovedbestyrelsen takkede sekretariatet for arbejdet med at revidere regelsamlingen. Hovedbestyrelsen gennedsatte en gruppe til at gennemgå dansk afdelings forhold i forhold til core standards på governance området. Arbejdsgruppen melder tilbage på HBM 6. Oliver og Mousta sidder i arbejdsgruppen med sekretariatsbistand fra Erik. Anne Katrine fortalte om sin deltagelse i Udvalget for økonomisk støtte, som lider under manglen på et klart formål og retningslinjer. Sekretariatet blev bedt om i samarbejde med udvalget at udarbejde et bud på klarere formål og kriterier for tildeling, som HB kan behandle på HBM 7. Erik orienterede om de nye handlingsplaner for aktivismen. Sophie indledte en diskussion om at finde kandidater til den kommende hovedbestyrelse. Ilja meldte sig til at deltage i arbejdet, og han spørger Ole, om han vil være med. HB diskuterede sit budget i år, og Mousta mente, at der bør oprettes et særbudget for HBmedlemmers deltagelse i andre afdelingers landsmøder. HB bad om uddybende oplysninger inkl. det samlede budgettal. HB diskutterer sit eget budget og prioriteringen af midler igen på HBM6, når der foreligger uddybede tal. Ligesom sidste år, hvor HB besøgte aktive i Aalborg, vil HB også gerne invitere til dialog med lokale aktivister i forbindelse med HBM 7 i år, denne gang med EventGruppe København og aktivisterne i hovedstadsområdet. Trine fortalte om sin deltagelse i ledelsestræning for NGO-ledere i Tanzania, som hun internationalt var blevet udvalgt til at deltage i. 10. Evaluering af mødet Ilja og Anne Katrine var glade for dokumenterne, der var fremsendt før mødet, og de er nemme at gå til. Det blev diskuteret, hvordan vi sikrer, at beslutninger fra FU-møder kommer med i dokumenterne op til HB-møderne, bl.a. ved at FU mødet ligger i lidt bedre tid før HB-mødet. Det var lidt for dårlig tid på mødet og ikke nok frisk luft. Det var et rigtig godt intro-forløb med Nina og Kristoffer. 11. Eventuelt HB opfordres til at komme med indstillinger til menneskerettigheds-prisen.

Referat af HBM 7/2017 den december på sekretariatet, Gammeltorv 8

Referat af HBM 7/2017 den december på sekretariatet, Gammeltorv 8 Referat af HBM 7/2017 den 2.-3. december på sekretariatet, Gammeltorv 8 TIL STEDE Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 1-8) John Hansen Ilja Sabaj-Kjær (pkt. 1-4) Ole Ankjær Madsen

Læs mere

Referat af HBM 4/2017 den maj på Hotel Scandic, Roskilde

Referat af HBM 4/2017 den maj på Hotel Scandic, Roskilde Referat af HBM 4/2017 den 19.-20. maj på Hotel Scandic, Roskilde TIL STEDE Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 7-11) Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud

Læs mere

Referat af HBM 1/2018 den 14. januar på sekretariatet, Gammeltorv 8

Referat af HBM 1/2018 den 14. januar på sekretariatet, Gammeltorv 8 Referat af HBM 1/2018 den 14. januar på sekretariatet, Gammeltorv 8 TIL STEDE Trine Christensen, sekretariatet John Hansen Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Erik Jenrich Sørensen, sekretariatet

Læs mere

Referat af HBM 2/2017 den 4. marts på sekretariatet, Gammeltorv

Referat af HBM 2/2017 den 4. marts på sekretariatet, Gammeltorv Referat af HBM 2/2017 den 4. marts på sekretariatet, Gammeltorv TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud Moustafa Oliver

Læs mere

Referat af HBM 6/2016 den 29. oktober på sekretariatet, København

Referat af HBM 6/2016 den 29. oktober på sekretariatet, København Referat af HBM 6/2016 den 29. oktober på sekretariatet, København TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud

Læs mere

Referat af HBM 7/2016 den på centret i Aalborg

Referat af HBM 7/2016 den på centret i Aalborg Referat af HBM 7/2016 den 3.-4. 2016 på centret i Aalborg TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud Moustafa Oliver de Mylius

Læs mere

Referat af HBM 1/2016 den 16. januar på Gammeltorv

Referat af HBM 1/2016 den 16. januar på Gammeltorv TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 1-10+12+13) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Kristoffer Nilaus Olsen Sophie Jo Rytter Erik Jenrich Sørensen, sekretariatet AFBUD Martin

Læs mere

Referat af HBM 5/2016 den 27. august på sekretariatet, København

Referat af HBM 5/2016 den 27. august på sekretariatet, København Referat af HBM 5/2016 den 27. august på sekretariatet, København TIL STEDE Nina Monrad Boel Louise Bonnevie Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker (pkt. 1-6) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen

Læs mere

Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand

Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand TIL STEDE Louise Bonnevie Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer Nilaus

Læs mere

Referat af HBM 4/2018 den juni på Hotel Scandic, Ved Ringen, Roskilde

Referat af HBM 4/2018 den juni på Hotel Scandic, Ved Ringen, Roskilde Referat af HBM 4/2018 den 2.-3. juni på Hotel Scandic, Ved Ringen, Roskilde TIL STEDE Sara Tamim Abawi Trine Christensen, sekretariatet John Hansen (pkt. 1-6) Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Oliver de

Læs mere

Referat af HBM 7 2015 den 4.-5. december Tune Kursuscenter

Referat af HBM 7 2015 den 4.-5. december Tune Kursuscenter Referat af HBM 7 2015 den 4.-5. december Tune Kursuscenter TIL STEDE Nina Monrad Boel Louise Bonnevie Lars Normann Jørgensen (pkt. 1-8) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer Nilaus

Læs mere

REFERAT AF HBM 1/2015 DEN 17. JANUAR PÅ SEKRETARIATET

REFERAT AF HBM 1/2015 DEN 17. JANUAR PÅ SEKRETARIATET REFERAT AF HBM 1/2015 DEN 17. JANUAR PÅ SEKRETARIATET TIL STEDE Nina Monrad Boel Minna Højland (via Skype) Lars Normann Jørgensen Mads Hyuk Jørgensen Jakob Silas Lund (via Skype) Fatima Madsen Kristoffer

Læs mere

REFERAT AF HBM 5/2015 DEN 21.-22. SEPTEMBER PÅ SEKRETARIATET

REFERAT AF HBM 5/2015 DEN 21.-22. SEPTEMBER PÅ SEKRETARIATET REFERAT AF HBM 5/2015 DEN 21.-22. SEPTEMBER PÅ SEKRETARIATET TIL STEDE Nina Monrad Boel Martin Isenbecker Lars Normann Jørgensen Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius (pkt. 1-4 + 7-13) Kristoffer

Læs mere

Referat af HBM 7/2018 den 1. december på sekretariatet i København

Referat af HBM 7/2018 den 1. december på sekretariatet i København Referat af HBM 7/2018 den 1. december på sekretariatet i København TIL STEDE Trine Christensen, sekretariatet Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer Nilaus Olsen Sophie Jo Rytter

Læs mere

REFERAT AF HBM 7/2014 DEN 28.-29. NOVEMBER PÅ TUNE KURSUSCENTER

REFERAT AF HBM 7/2014 DEN 28.-29. NOVEMBER PÅ TUNE KURSUSCENTER REFERAT AF HBM 7/2014 DEN 28.-29. NOVEMBER PÅ TUNE KURSUSCENTER TIL STEDE Minna Højland Lars Normann Jørgensen Mads Hyuk Jørgensen Fatima Madsen Kristoffer Nilaus Olsen Erik Jenrich Sørensen AFBUD Nina

Læs mere

Referat af HBM 4/2016 den maj på Hotel Scandic i Roskilde

Referat af HBM 4/2016 den maj på Hotel Scandic i Roskilde Referat af HBM 4/2016 den 21.-22. maj på Hotel Scandic i Roskilde TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker (pkt. 1-9) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen (pkt. 1-9) Moustafa

Læs mere

Referat af HBM 2/2019 den 10. marts på sekretariatet i København

Referat af HBM 2/2019 den 10. marts på sekretariatet i København Referat af HBM 2/2019 den 10. marts på sekretariatet i København TIL STEDE Sara Tamim Abawi Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet John Hansen Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Oliver de

Læs mere

REFERAT AF HBM 4/2015 DEN 29.-30. maj 2015 Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve

REFERAT AF HBM 4/2015 DEN 29.-30. maj 2015 Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve REFERAT AF HBM 4/2015 DEN 29.-30. maj 2015 Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve TIL STEDE Nina Monrad Boel Fatima Madsen Kristoffer Nilaus Olsen Sophie Jo Rytter Oliver de Mylius Louise Bonnevie

Læs mere

VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling

VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling Som vedtaget på landsmødet den 5. maj 2013 1 Foreningens navn Foreningens navn er Amnesty International, dansk afdeling (i det følgende kaldet foreningen).

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Godkendelse

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen.

Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen. DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 7. april 2016 Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen. Deltagere:

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere Inge Bech, Christopher Ammentorp, Catja Brühl, Anders Andersen, Daniel Jensen, Thai Fuglsang og Stine

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat Til stede: Rune esbjerg repræsentant, Cecilie næstformand, jeanett odense repræsentant, Sandra næstformand, Martin København repræsentant, Goar Aarhus repræsentant, Edwin formand, Christa dimittend

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Dato: 25. april 2019 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 20 86 24 94 Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Tid: Fredag d. 3. maj kl. 9.30 16.00 Sted:

Læs mere

Dagsorden til møde i Socialudvalget

Dagsorden til møde i Socialudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Socialudvalget Mødetidspunkt 27-01-2016 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Indholdsfortegnelse Socialudvalget 27-01-2016 17:00 1 (Åben) Kommissorium for opgaveudvalg

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1.

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1. DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig Claus Rasmussen, Sundhed og

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. VIA-DSR møde Sted: Campus Holstebro Gl. Struervej 1 7500 Holstebro Lokale A367 Mødedato: 15. december 2016 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og

Læs mere

RUC Alumne referat Ordinær generalforsamling d

RUC Alumne referat Ordinær generalforsamling d Velkomst v. bestyrelsesformand, Kirstine Fabricius. Pkt. 1: Valg af dirigent Camilla Bylling Lang blev valgt som dirigent Camilla gennemgik dagsordenen m. præsentation af punkter. Indkaldelsen er sket

Læs mere

Referat af HBM 4/2019 den maj på Hotel Scandic i Roskilde

Referat af HBM 4/2019 den maj på Hotel Scandic i Roskilde Referat af HBM 4/2019 den 25.-26. maj på Hotel Scandic i Roskilde TIL STEDE Sara Tamim Abawi Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet John Hansen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer

Læs mere

Referat af FAB s generalforsamling - Torsdag d. 2. juni 2016

Referat af FAB s generalforsamling - Torsdag d. 2. juni 2016 Referat af FAB s generalforsamling - Torsdag d. 2. juni 2016 Sted: Kigkurren 8 M Tidspunkt: kl. 19 ca. 21.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Registrering af fuldmagter 4. Formandens

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogerne Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon: 7248 6500 Fax: 7248 6510 Mail: storstroem@sl.dk Web: sl.dk/storstroem REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 21.06.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou

Læs mere

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d Referat af Paideias ordinære generalforsamling d. 13.11.2012 Fremmøde: 13 medlemmer 1. Valg af dirigent. Berit Rød blev valgt uden modkandidater. Hanne Kristensen blev valgt som referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger Referat af 23. forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 17. juni 2014 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36 17 72 00 Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller,

Læs mere

1. Velkommen og intro

1. Velkommen og intro Referat for møde: Bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Fysioterapi For referat: Anders Lorentzen Dato for møde: 10. oktober 2018 Sted: Odeon, Odense Deltagere: Lars Henrik Larsen Afbud: Rasmus Gormsen Hansen

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Derfor tænkes vores organisationsår således fremover:

Derfor tænkes vores organisationsår således fremover: VI VIL EUROPA! Følgende dokument skal ses som forretningsudvalgets tanker om fremtidens Europabevægelse og dermed også som motivation for de vedtægtsændringer, som er stillet af forretningsudvalget på

Læs mere

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Referat Skanderborg den 28. september 2017 Mødeforum: Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Dato/tid: Den 20. september 2017 kl. 16.45-18.15 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Hotel Ry

Læs mere

FORRETNINGSUDVALGET FU/4 den 9. juni 2010 REFERAT

FORRETNINGSUDVALGET FU/4 den 9. juni 2010 REFERAT FORRETNINGSUDVALGET FU/4 den 9. juni 2010 FORRETNINGSUDVALGET: REFERAT Stig Glent-Madsen (SGM), formand Bent Nicolajsen (BN), næstformand Jan Østergaard Bertelsen (JØB), medlem af Frivilligudvalget Bent

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 27. februar 2016 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i. Københavns Golf Klub

Referat af ekstraordinær generalforsamling i. Københavns Golf Klub Referat af ekstraordinær generalforsamling i Københavns Golf Klub Torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 Kuhlausalen, Lyngby Kulturhus, Klampenborgvej 215B, 2800 Kongens Lyngby Dagsorden ifølge klubbens

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

1. Bemærkninger til referat den 12. marts 2014? Intet at bemærke

1. Bemærkninger til referat den 12. marts 2014? Intet at bemærke Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Onsdag d. 8. april kl. 16.00 18.00, Banegårdspladsen 1A. Uden afbud Bo Abildgaard. Udtrådt Noel Perning 1. Bemærkninger til referat den 12. marts

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 7. oktober 2015, kl. 12.30-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Severin Kursuscenter, Middelfart Deltagere: Martin B. Josefsen, Bjarne Rittig-Rasmussen,

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017

REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017 REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017 Deltagere: Sofie, Anders, Ann-Cathrine (AC), Alice, Mads, Nicolaj, Kim (ref.) 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Sofie byder velkommen. Der er ingen kommentarer til

Læs mere

DeIC Bestyrelsesseminar og ordinært bestyrelsesmøde 24. september 2015

DeIC Bestyrelsesseminar og ordinært bestyrelsesmøde 24. september 2015 DeIC Bestyrelsesseminar og ordinært bestyrelsesmøde 24. september 2015 Dato: 23-24. september 2015 Sted: Molskroen, Ebeltoft Sekretariatet 30. september 2015 Gitte Kudsk Indledning: Forud for det ordinære

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent VIA-DSR møde Sted: Studenthouse Ammunitionsvej 1 Viborg, Denmark Mødedato: 12. november 2016 Kl. 9-11 Deltagere, Næstformand Christopher Ammentorp, Sarah Kamstrup, Anders Andersen, Thai Fuglsang, Cristian

Læs mere

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog:

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog: BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt af Djøfs bestyrelse den 12.08.2019 Referat af bestyrelsens møde den 19. juni 2019 Fra bestyrelsen deltog: Henning Thiesen Sara Gundelach Vergo (til pkt. 5) Karsten Boye Rasmussen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LANDSFORENINGEN FOR BYGNINGS- OG LANDSKABSKULTUR

VEDTÆGTER FOR LANDSFORENINGEN FOR BYGNINGS- OG LANDSKABSKULTUR VEDTÆGTER FOR LANDSFORENINGEN FOR BYGNINGS- OG LANDSKABSKULTUR 1 Navn Organisationens navn er Landsforeningen for Bygnings- og Landskabskultur. 2 Hjemsted Landsforeningens hjemsted er adressen for Landsforeningens

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017 Referat til 7. hovedbestyrelsesmøde DATO: Lørdag/søndag den 7. og 8. januar 2017 TID: Kl. 10.00 16.00 STED: Feriekolonien Birkely Tømmerupvej 29, Ulkestrup 4400 Mørkøv Repræsentanter Navn Deltog Afbud

Læs mere

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat af 14. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 18. juni 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

1.0 Rundvisning: Bygning F Praksis- og Innovationshuset og Agora i ny Bygning B 1.1 Kort orientering om SIG om- og tilbygning

1.0 Rundvisning: Bygning F Praksis- og Innovationshuset og Agora i ny Bygning B 1.1 Kort orientering om SIG om- og tilbygning Dato & tid 29. marts 2016 / kl. 16-19 SIG C211 Referent Afbud Deltagere Stine Hauge Nielsen Jens Elmelund, Charlotte Rønhof, Karsten Skawbo-Jensen, Randi Brinckmann; René van Laer, Henning Bach Christensen,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass, Mikael Fock

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass, Mikael Fock 28. oktober 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 10 Mødedatoer: 18. september 2014 Tidspunkt: Kl. 8.30 18.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg,

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. HB #7, 214 Vært: Referent: Deltagere: Bitten Schjødt Kjær Morten Frouvne Vincentz HOVEDBESTYRELSEN Jonas Kolby Laub Kristiansen (jkk),

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

REFERAT. 7. februar Møde i Museumsudvalget for Kunsthistorie. 24. januar 2014 kl

REFERAT. 7. februar Møde i Museumsudvalget for Kunsthistorie. 24. januar 2014 kl REFERAT Kulturstyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3373 3373 Telefax 3391 7741 post@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk 7. februar 2014 Møde i Museumsudvalget for Kunsthistorie

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Godkendt - referat RB-møde 180301 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Bestyrelsesmødet afholdes VIA University College, lokale A231, Gl Struervej 1, 7500 Holstebro. Program Kaffe

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

1. Hovedbestyrelsens ansvarsområder og kompetencer

1. Hovedbestyrelsens ansvarsområder og kompetencer Vedtaget i forbindelse med opfølgningen på HBM 2 2015. Hovedbestyrelsens forretningsorden Formål Formålet med denne forretningsorden er overordnet at samle og fastholde rammer og regelsæt for hovedbestyrelsens

Læs mere

Referat 5. rådsmøde, den 8. november 2013 Kl. 9.00-12.00

Referat 5. rådsmøde, den 8. november 2013 Kl. 9.00-12.00 Referat 5. rådsmøde, den 8. november 2013 Kl. 9.00-12.00 2. december 2013 Sted: Erhvervs- og Vækstministeriet, Mødesal F, Slotsholmsgade 12, 1216 København K 1. Besøg af erhvervs- og vækstministeren: Diskussion

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 30. NOVEMBER 2018

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 30. NOVEMBER 2018 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 30. NOVEMBER 2018 Deltagere: Ingelise Bogason, Nille Juul-Sørensen, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Peder Elgaard, Karen Olesen, Marianne Kazar, Thor Bested og Jakob

Læs mere

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 REFERAT Social- og Handicapcentret 11-12-2013 Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 Til stede: Ole Hjuler, Hans Behrendt (mødeleder), Jørgen

Læs mere

Referat HB-møde i København

Referat HB-møde i København Referat HB-møde i København Sted: Mødet holdes i Brohusgade Dato: 18.3.2017 kl. 10-17 Tilstede: Afbud: Tegnstyrer: Referent: Janne Boye Niemelä (JBN), Ole Rønne Christensen (ORC), Jette Zehntner (JZ),

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

REFERAT Tue Hækkerup, (suppleant for Yildiz Akdogan) Inga Thorup Madsen, CTR

REFERAT Tue Hækkerup, (suppleant for Yildiz Akdogan) Inga Thorup Madsen, CTR Centralkommunernes Transmissionsselskab REFERAT 06-04-2016 BE16/1 J. nr. 200204/83557 Emne Bestyrelsesmøde Mødedato 31. marts 2016 kl. 08.00 Sted CTR, Stæhr Johansens Vej 38, 2000 F. Deltagere Morten Kabell

Læs mere

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi.

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi. Generalforsamling 2013 referat Generalforsamling i Foreningen Hus Forbi, 2013 Referat 1) Formand Ole Skou bød velkommen og foreslog daglig leder Rasmus Wexøe Kristensen som dirigent. Rasmus blev valgt.

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg om boligsocial indsats

Referat af møde i Opgaveudvalg om boligsocial indsats GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg om boligsocial indsats Mødetidspunkt 15-05-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 19.00 Tilstede: Anne Hjorth,

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: 27/10-2015 Starttidspunkt: 16.00 Sluttidspunkt: 18.00 Mødelokale: Deltagere: Fraværende med afbud: Referent: U159 Hanne Fischer Møller (HF), Kenneth Ladefoged (KL),

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 30. november 2015

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 30. november 2015 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 30. november 2015 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Klaus Markussen, Christian Holm Donatzky, kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl. 09.30-10.30 Sted Nordsøen Oceanarium, Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals - mødelokale: Stornoway Deltagere: Anne-Dorte Krog, Aalborg Kommune Arnold

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Thomas Sandberg, Katrine Nyland Sørensen, Marianne van Toornburg og Jesper Bay.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Thomas Sandberg, Katrine Nyland Sørensen, Marianne van Toornburg og Jesper Bay. 1. marts 2013 Statens Kunstråds Musikudvalg Møde nr. 23 Mødedato: 11. marts 2013 Tidspunkt: kl. 10.00 14.00 Sted: Lokale 8, stueetagen REFERAT Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Thomas

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Til stede: Hanne Baandrup, (HB, formand) Christina Bottke (CB) Niels Vangkilde (NV) Ronni Tønder (RT) Eva Rix (ER) Søren Rasmussen (SR,

Læs mere

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge REFERAT 26-03-2014 Fremmødte: 33 Stemmeberettigede: 27 Velkomst Formanden, Christian Kubel bød velkommen. 1. Valg af dirigent Ivan

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Referat. TR-rådet 26. april 2016

Referat. TR-rådet 26. april 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 26. april 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 10. maj 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lone Guldbæk

Læs mere

Møde i SSKU REFERAT. Torsdag d. 22 december

Møde i SSKU REFERAT. Torsdag d. 22 december REFERAT Møde i SSKU Torsdag d. 22 december 2016 8.30-10.30 Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland 2. januar 2017 SSKU december 2016 (002) Til stede: Afbud: Mødeleder: Referent: Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

10. Formandens afsluttende bemærkninger, herunder evaluering af og kommunikation fra mødet samt forventede emner for næste møde.

10. Formandens afsluttende bemærkninger, herunder evaluering af og kommunikation fra mødet samt forventede emner for næste møde. 6. november 2014 /chrska Beslutningsreferat: 14. møde i institutionen den 28. oktober 2014 Til stede: Mads Øvlisen (formand), Jonas Christoffersen, Jens Erik Ohrt, Kim Haggren, Marie Voldby, Christina

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug)

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) 28. marts kl. 17.30-19.00 i Vognmagergade 8 Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Jens Christensen, Camilla Woller Nielsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S. Referat

Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S. Referat Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S Referat Dato: 21-09-2018 Ref.: msv Mødenr.: 3/2018 Mødedato: 20. september 2018 kl. 14-16 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kgs. Lyngby Dagsorden

Læs mere