REFERAT AF HBM 5/2015 DEN SEPTEMBER PÅ SEKRETARIATET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT AF HBM 5/2015 DEN 21.-22. SEPTEMBER PÅ SEKRETARIATET"

Transkript

1 REFERAT AF HBM 5/2015 DEN SEPTEMBER PÅ SEKRETARIATET TIL STEDE Nina Monrad Boel Martin Isenbecker Lars Normann Jørgensen Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius (pkt ) Kristoffer Nilaus Olsen Sophie Jo Rytter (pkt. 1-5) Erik Jenrich Sørensen AFBUD Louise Bonnevie GÆSTER Anita Andersen (pkt. 8) Poul Danstrup Andersen, sekretariatet (pkt. 1-5) Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 1 til punkt 6, del 1) Sune Buch Segal, sekretariatet (pkt.6, del 2 pkt. 10) Henrik Nørgaard Egelind, sekretariatet (pkt. 1-7) ORDSTYRER Nina Monrad Boel REFERENT Erik Jenrich Sørensen DAGSORDEN 1. Endelig fastlæggelse af dagsorden 2. Eventuelle meddelelser 3. Godkendelse af referat af HBM 4/ Økonomi, Fundraising og Budget 5. Organisatoriske sager 6. Oplæg om international fundraising ved Christoffer Holm 7. Kvartalsrapportering for 2. kvartal 8. Evaluering af landsmødet 9. Planlægning 2016 inkl. de danske og internationale strategiske strategiske mål 10. Aktuel orientering om MR-situationen 11. Afrapportering fra HB's arbejdsgrupper 12. Evaluering af mødet 13. Eventuelt

2 1. Endelig fastlæggelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt som ovenfor. 2. Eventuelle meddelelser Ingen meddelelser. 3. Godkendelse af referat af HBM 4/2015 Referatet blev godkendt. 4. Økonomi, Fundraising og Budget Lars orienterede om de europæiske afdelingers kontor i Bruxelles, der skal fusioneres med kontoret for Europa og Centralasien på det internationale sekretariat (IS) for at skabe et samlet regionalt kontor for Europa. Poul gennemgik prognose 2 (P2) for årets resultat, og dette ser ud til at blive cirka en halv million kroner bedre end forudset i prognose 1 (P1). Poul gennemgik endvidere, hvorledes foreningens reservekrav i praksis gøres op, og det blev kort diskuteret, hvorledes foreningens reserver placeres. Henrik gennemgik de foreløbige resultater for årets fundraising, hvor både indtægter og medlemstal ligger lidt over de oprindelige forventninger. Den nye tilgang til Face2Face har betydet væsentlige fordele. Lifeline netværket har nu nået medlemmer og ligger antalsmæssigt væsentligt foran målet. Hovedbestyrelsen vedtog at give forretningsudvalget frihed til efter konsultation på næste FØUmøde at overføre kr på budgettet, som fundraisingafdelingen har underforbrugt, til at fremrykke afdelingens regionale F2F hvervning til 4. kvartal 2015, så vi går ind i 2016 med en forbedret viden om hvilke af landets regioner, det bedst betaler sig at satse på. Henrik gennemgik herefter nøgletallene for fundraisingområdet for andet kvartal. Årsmålet for at konvertere Lifeline medlemmer til medlemmer af dansk afdeling blev allerede nået i løbet af sommerferien. 5. Organisatoriske sager, del 1 På ICM blev der vedtaget et nyt system for betaling af afdelingernes internationale bidrag assessment, nu kaldet distribution. På ICM 2013 foreslog dansk afdeling at nedsætte en arbejdsgruppe til at udvikle det nye assessmentsystem, som til dansk afdelings store tilfredshed blev vedtaget på ICM Dette sikrer en fornuftig fremtidig økonomi, hvor investeringer i vækst fortsat kan betale sig. De øvrige resolutioner, der var væsentlige for dansk afdeling, blev gennemgået. Et forslag om, at hver afdeling skulle have én stemme på ICM, blev udskudt til at blive en af tre valgmuligheder til næste ICM. Dansk afdeling arbejdede målrettet for at få børn med i strategi, kampagner, planlægning og en kontakt person på IS, og her blev der gjort flere fremskridt.

3 Et forslag om, at arbejdet for individer fortsat skal være en prioriteret del af foreningens arbejde, blev vedtaget. Det blev vedtaget, at IS skal vurdere, om Amnesty har behov for at udvikle en politik på narkotiske stoffer. Der blev vedtaget et forslag om, at den internationale bestyrelse skal se på menneskerettighedskonsekvenserne af austerity measures (besparelsesindgreb) og overveje retningslinjer. Et forslag om at få gennemgået Amnestys politik vedrørende tilbageholdelsen af irregulære migranter blev vedtaget. En resolution om at sikre Amnestys tilstedeværelse i Det globale Syd blev vedtaget. En resolution vedrørende at udvælgelse af prioritetslande for Amnestys arbejde skal ske på ICM blev vedtaget. En resolution vedrørende godkendelse af et rapporteringsdokument til ICM blev vedtaget. 6. Oplæg om international fundraising ved Christoffer Holm Christoffer Holm, tidligere ansat i dansk afdeling, der nu er direktør for global fundraising support på IS, gennemgik den internationale fundraisingstrategi og de forskellige nye internationale fundraisingtiltag. Christoffer anbefalede dansk afdeling at prioritere arbejdet med testamenter og fonde. 5. Organisatoriske sager, del 2 Efter en langvarig debat på baggrund af grundig research blev det med et betydeligt flertal vedtaget, at Amnesty nu arbejder for afkriminalisering af både salg og køb af sex. ICM delegationen drøftede emnet grundigt i perioden op til ICM og tog af sted til mødet med åbent sind og med det ønske at opnå konsensus. Delegationen blev overbevist af den grundige research, der blev fremlagt på mødet, og slutter fuldt ud op om de trufne beslutninger. Der har været nogle udmeldelser af foreningen på grund af den trufne beslutning, men et endeligt antal kendes endnu ikke. Sune gennemgik den ret omfattende medieomtale, der har været i forbindelse med beslutningen. Efterhånden som vi har fået forklaret vores holdning, er holdningen i medierne blevet stadig mere afdæmpet og saglig. Flere andre menneskerettighedsorganisationer og FN-organer har i flere år haft en tilsvarende politik, men det er først nu, debatten for alvor kommer, hvilket vi tager som en anerkendelse af Amnestys vægt og betydning. Hovedbestyrelsen vedtog at nedsætte et internationalt udvalg med deltagelse af medlemmer både inden for og uden for hovedbestyrelsen, der skal tage af sig af de internationale emner, der regelmæssigt dukker op internt i Amnesty, herunder processerne med governance reform og organizing AI nationally, som Nina og Fatima orienterede om. Fra HB deltager Fatima, Nina, Ole og Oliver samt muligvis de to HB ere, der ikke kunne være til stede under punktet. Lars og Erik deltager fra sekretariatet og evt. Dan.

4 7. Kvartalsrapportering for 2. kvartal Fundraising-KPI erne blev gennemgået under pkt. 4. Der blev registreret usædvanligt mange pressehits i andet kvartal, i alt 40% af det forventede årsantal. 8. Evaluering af landsmødet Der var færre deltagere på landsmødet end tidligere år, i alt 340. Det ses som et tegn på, at det skal overvejes at formidle invitationen til landsmødet på anden vis. En undersøgelse af deltagernes oplevelse af landsmødet viser, at foredrag med rettighedshavere og researchers er mest populære, hvorimod debatter med politikere og det sociale element ser ud til at have mindre betydning end forventet. Desuden kan foredrag på engelsk i plenum være et problem for nogen. 9. Planlægning 2016 inkl. de danske og internationale strategiske mål Der skal oprettes en mappe i hovedbestyrelsens Dropbox med dokumenterne bag dansk afdelings strategiske proces. Sune præsenterede den tilknyttede forandringsmodel og det arbejde, der er gjort med at udvikle og undersøge de grundlæggende antagelser. Næste led i processen bliver omverdensanalyse med deltagelse fra forskellige eksterne eksperter. Hovedbestyrelsen ønsker fortsat at blive inddraget på det niveau, der er beskrevet i referatet fra HBM 4. HB ønsker en illustration inden Kampagneseminaret, der viser, hvordan man som medlem eller aktiv passer ind i forandringsmodellen. 10. Aktuel orientering om MR-situationen Sune orienterede om menneskerettighedernes aktuelle situation. Hovedbestyrelsen regner det for en betydelig succes for Amnestys lobbyindsats, at EU nu gør er seriøs indsats for at hjælpe nødstedte flygtninge i Middelhavet. Der er nu 60 millioner mennesker på flugt i verden. I juli måned ankom flygtninge til EU s grænser. 11. Afrapportering fra HB's arbejdsgrupper Kristoffer fortalte om arbejdsgruppen vedrørende økonomisk og finansiel forvaltning, der bl.a. står for arrangementet af risikoseminaret til vurdering af næste års økonomiske risici, som afholdes i fjerde kvartal hvert år. Herudfra vurderes behovet for økonomiske reserver. HB ønsker et udkast til en ny reservepolitik, som er en del af den overordnede politik for finansiel forvaltning, til godkendelse på HBM 6. Fatima fortalte om arbejdet i arbejdsgruppen om landsmødet mv., som hænger meget sammen med arbejdet med den internationale governance reform, som muligvis vil nødvendiggøre en vedtægtsændring vedr. landsmødet. Fatima orienterede om arbejdet i arbejdsgruppen vedr. aktivisme, der har været fokuseret på at nedsætte et Rejsehold til at besøge amnestygrupperne

5 12. Evaluering af mødet Det var et møde med megen flytten rundt på dagsordenspunkterne, og mødet lå lidt for tæt på det netop afholdte ICM. Martin bemærkede som nyt medlem, at meget fungerede godt med vedkommende og spændende emner, han er imponeret over mængden af engagement og viden, og dokumenterne er meget professionelle. Vi kunne godt blive skarpere på nogle punkter, så emnerne spillede bedre sammen, og forklæderne kunne godt hjælpe bedre med at sætte rammen for diskussionen, hvor sekretariatet kunne have lavet en sammenskrivning af observationer og ønsker til input fra bestyrelsen. Der bliver også brugt megen tid på mundtlige orienteringer, som kunne have været sendt ud via mail i stedet for, så der bliver mere tid til diskussioner på selve mødet. HB anbefaler, at de personer, der skriver dokumenterne, også skriver forklæderne med de nødvendige forklaringer. 13. Eventuelt Der er en åben plads i det internationale råd for håndtering af konflikter i sektionerne. HB drøftede en mulig kandidat, som formanden tager kontakt til. HB ønsker at få Henriks og Christoffers Power Points i HB s Dropbox.

Referat af HBM 1/2016 den 16. januar på Gammeltorv

Referat af HBM 1/2016 den 16. januar på Gammeltorv TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 1-10+12+13) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Kristoffer Nilaus Olsen Sophie Jo Rytter Erik Jenrich Sørensen, sekretariatet AFBUD Martin

Læs mere

Referat af HBM 4/2017 den maj på Hotel Scandic, Roskilde

Referat af HBM 4/2017 den maj på Hotel Scandic, Roskilde Referat af HBM 4/2017 den 19.-20. maj på Hotel Scandic, Roskilde TIL STEDE Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 7-11) Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud

Læs mere

Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand

Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand TIL STEDE Louise Bonnevie Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer Nilaus

Læs mere

Referat af HBM 7 2015 den 4.-5. december Tune Kursuscenter

Referat af HBM 7 2015 den 4.-5. december Tune Kursuscenter Referat af HBM 7 2015 den 4.-5. december Tune Kursuscenter TIL STEDE Nina Monrad Boel Louise Bonnevie Lars Normann Jørgensen (pkt. 1-8) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer Nilaus

Læs mere

REFERAT AF HBM 1/2015 DEN 17. JANUAR PÅ SEKRETARIATET

REFERAT AF HBM 1/2015 DEN 17. JANUAR PÅ SEKRETARIATET REFERAT AF HBM 1/2015 DEN 17. JANUAR PÅ SEKRETARIATET TIL STEDE Nina Monrad Boel Minna Højland (via Skype) Lars Normann Jørgensen Mads Hyuk Jørgensen Jakob Silas Lund (via Skype) Fatima Madsen Kristoffer

Læs mere

Referat af HBM 2/2017 den 4. marts på sekretariatet, Gammeltorv

Referat af HBM 2/2017 den 4. marts på sekretariatet, Gammeltorv Referat af HBM 2/2017 den 4. marts på sekretariatet, Gammeltorv TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud Moustafa Oliver

Læs mere

Referat af HBM 5/2016 den 27. august på sekretariatet, København

Referat af HBM 5/2016 den 27. august på sekretariatet, København Referat af HBM 5/2016 den 27. august på sekretariatet, København TIL STEDE Nina Monrad Boel Louise Bonnevie Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker (pkt. 1-6) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen

Læs mere

Referat af HBM 7/2016 den på centret i Aalborg

Referat af HBM 7/2016 den på centret i Aalborg Referat af HBM 7/2016 den 3.-4. 2016 på centret i Aalborg TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud Moustafa Oliver de Mylius

Læs mere

Referat af HBM 6/2016 den 29. oktober på sekretariatet, København

Referat af HBM 6/2016 den 29. oktober på sekretariatet, København Referat af HBM 6/2016 den 29. oktober på sekretariatet, København TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud

Læs mere

REFERAT AF HBM 7/2014 DEN 28.-29. NOVEMBER PÅ TUNE KURSUSCENTER

REFERAT AF HBM 7/2014 DEN 28.-29. NOVEMBER PÅ TUNE KURSUSCENTER REFERAT AF HBM 7/2014 DEN 28.-29. NOVEMBER PÅ TUNE KURSUSCENTER TIL STEDE Minna Højland Lars Normann Jørgensen Mads Hyuk Jørgensen Fatima Madsen Kristoffer Nilaus Olsen Erik Jenrich Sørensen AFBUD Nina

Læs mere

Referat af HBM 7/2017 den december på sekretariatet, Gammeltorv 8

Referat af HBM 7/2017 den december på sekretariatet, Gammeltorv 8 Referat af HBM 7/2017 den 2.-3. december på sekretariatet, Gammeltorv 8 TIL STEDE Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 1-8) John Hansen Ilja Sabaj-Kjær (pkt. 1-4) Ole Ankjær Madsen

Læs mere

Referat af HBM 1/2018 den 14. januar på sekretariatet, Gammeltorv 8

Referat af HBM 1/2018 den 14. januar på sekretariatet, Gammeltorv 8 Referat af HBM 1/2018 den 14. januar på sekretariatet, Gammeltorv 8 TIL STEDE Trine Christensen, sekretariatet John Hansen Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Erik Jenrich Sørensen, sekretariatet

Læs mere

Referat af HBM 4/2016 den maj på Hotel Scandic i Roskilde

Referat af HBM 4/2016 den maj på Hotel Scandic i Roskilde Referat af HBM 4/2016 den 21.-22. maj på Hotel Scandic i Roskilde TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker (pkt. 1-9) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen (pkt. 1-9) Moustafa

Læs mere

Referat af HBM 4/2018 den juni på Hotel Scandic, Ved Ringen, Roskilde

Referat af HBM 4/2018 den juni på Hotel Scandic, Ved Ringen, Roskilde Referat af HBM 4/2018 den 2.-3. juni på Hotel Scandic, Ved Ringen, Roskilde TIL STEDE Sara Tamim Abawi Trine Christensen, sekretariatet John Hansen (pkt. 1-6) Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Oliver de

Læs mere

Referat af HBM 7/2018 den 1. december på sekretariatet i København

Referat af HBM 7/2018 den 1. december på sekretariatet i København Referat af HBM 7/2018 den 1. december på sekretariatet i København TIL STEDE Trine Christensen, sekretariatet Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer Nilaus Olsen Sophie Jo Rytter

Læs mere

REFERAT AF HBM 4/2015 DEN 29.-30. maj 2015 Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve

REFERAT AF HBM 4/2015 DEN 29.-30. maj 2015 Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve REFERAT AF HBM 4/2015 DEN 29.-30. maj 2015 Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve TIL STEDE Nina Monrad Boel Fatima Madsen Kristoffer Nilaus Olsen Sophie Jo Rytter Oliver de Mylius Louise Bonnevie

Læs mere

Referat af HBM 5/2017 den 10. september på sekretariatet, Gammeltorv 8

Referat af HBM 5/2017 den 10. september på sekretariatet, Gammeltorv 8 Referat af HBM 5/2017 den 10. september på sekretariatet, Gammeltorv 8 TIL STEDE Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 1-11) Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud

Læs mere

Referat møde i hovedbestyrelsen den 22. marts

Referat møde i hovedbestyrelsen den 22. marts Notat 24-06-2014 HB-møde jam Referat møde i hovedbestyrelsen den 22. marts Deltagere: Jette Gotsche, Annabel Voller, Birgitte Rønning, Mike Hedlund-White, Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Rudi Tobisch og

Læs mere

Referat af HBM 2/2019 den 10. marts på sekretariatet i København

Referat af HBM 2/2019 den 10. marts på sekretariatet i København Referat af HBM 2/2019 den 10. marts på sekretariatet i København TIL STEDE Sara Tamim Abawi Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet John Hansen Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Oliver de

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling

VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling Som vedtaget på landsmødet den 5. maj 2013 1 Foreningens navn Foreningens navn er Amnesty International, dansk afdeling (i det følgende kaldet foreningen).

Læs mere

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Dato: 25. april 2019 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 20 86 24 94 Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Tid: Fredag d. 3. maj kl. 9.30 16.00 Sted:

Læs mere

Referat af HBM 4/2019 den maj på Hotel Scandic i Roskilde

Referat af HBM 4/2019 den maj på Hotel Scandic i Roskilde Referat af HBM 4/2019 den 25.-26. maj på Hotel Scandic i Roskilde TIL STEDE Sara Tamim Abawi Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet John Hansen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Godkendelse

Læs mere

REFERAT af den 7. maj 2015

REFERAT af den 7. maj 2015 REFERAT af den 7. maj 2015 Hovedbestyrelsens ordinære møde 19. maj 2015 Tid 09.45 16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (13.00-14.00 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Idégrundlag og vedtægter

Idégrundlag og vedtægter Idégrundlag og vedtægter Folkebevægelsen mod EU Folkebevægelsen mod EU Tordenskjoldsgade 21, st.th, 1055 København K Telefon 35 36 37 40 * Fax 35 82 18 06 E-post fb@folkebevaegelsen.dk * www.folkebevaegelsen.dk

Læs mere

1. Hovedbestyrelsens ansvarsområder og kompetencer

1. Hovedbestyrelsens ansvarsområder og kompetencer Vedtaget i forbindelse med opfølgningen på HBM 2 2015. Hovedbestyrelsens forretningsorden Formål Formålet med denne forretningsorden er overordnet at samle og fastholde rammer og regelsæt for hovedbestyrelsens

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 2

FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 2 FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 2 28. - 29. december 2011 [FU-møde 2] Onsdag 10:30 torsdag kl. 16.00 Lokation: B15 Møde indkaldt af: Søren Deltagere: DS = Ditte Søndergaard SJ = Sebastian Jedzini

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat:

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat: Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 11. december 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Aase Marie Hou,

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Godkendt - referat RB-møde 180301 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Bestyrelsesmødet afholdes VIA University College, lokale A231, Gl Struervej 1, 7500 Holstebro. Program Kaffe

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013. For referat: Dorthe G.

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013. For referat: Dorthe G. Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017 Referat til 7. hovedbestyrelsesmøde DATO: Lørdag/søndag den 7. og 8. januar 2017 TID: Kl. 10.00 16.00 STED: Feriekolonien Birkely Tømmerupvej 29, Ulkestrup 4400 Mørkøv Repræsentanter Navn Deltog Afbud

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016

FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016 FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden/referat af HBM september 2016

1. Godkendelse af dagsorden/referat af HBM september 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27. oktober 2016 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 3. november 2016 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen,

Læs mere

Derfor tænkes vores organisationsår således fremover:

Derfor tænkes vores organisationsår således fremover: VI VIL EUROPA! Følgende dokument skal ses som forretningsudvalgets tanker om fremtidens Europabevægelse og dermed også som motivation for de vedtægtsændringer, som er stillet af forretningsudvalget på

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog:

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog: BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt af Djøfs bestyrelse den 12.08.2019 Referat af bestyrelsens møde den 19. juni 2019 Fra bestyrelsen deltog: Henning Thiesen Sara Gundelach Vergo (til pkt. 5) Karsten Boye Rasmussen

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Referat HB-møde i København

Referat HB-møde i København Referat HB-møde i København Sted: Mødet holdes i Brohusgade Dato: 18.3.2017 kl. 10-17 Tilstede: Afbud: Tegnstyrer: Referent: Janne Boye Niemelä (JBN), Ole Rønne Christensen (ORC), Jette Zehntner (JZ),

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. VIA-DSR møde Sted: Campus Holstebro Gl. Struervej 1 7500 Holstebro Lokale A367 Mødedato: 15. december 2016 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Godkendt referat RB-møde 190430 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Bestyrelsesmødet afholdes på Cafe Utopia, Danmarksgade 3, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 3.6.2014

BESTYRELSESMØDE 3.6.2014 BESTYRELSESMØDE 3.6.2014 Til stede: Birgit, Kurt, Heidi, Sara, Cathrine, Candela og Rune. 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Meddelelser 3. LAND 4. Grønt Netværk 5. EPT 6. PLANT 7. Mobiliteter 8. Hjemmesiden

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling 109 I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 19. mar. 2009 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 56 stemmesedler heraf 15 ved fuldmagt Der var i alt 63 fremmødte

Læs mere

2 Valg af ordstyrer Beslutning Lars Bonde og Toke Nielsen. 3 Valg af referent Beslutning Kim Madsen og Pernille Knudsen

2 Valg af ordstyrer Beslutning Lars Bonde og Toke Nielsen. 3 Valg af referent Beslutning Kim Madsen og Pernille Knudsen Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d. 5. september 2015 Punkt Hvem har stillet punktet Type 1 Velkomst Orientering/gennemgang af dagsordenen Referat Praktiske oplysninger 2 Valg af ordstyrer Beslutning Lars Bonde

Læs mere

Dato: :15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02

Dato: :15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02 REFERAT 2017 GEODANMARK BESTYRELSESMØDE Dato: 06-02-2017 10:15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02 Deltagerfortegnelse...3 1. Godkendelse af dagsorden og referat...4 1.1. Godkendelse af

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl på DGI Midtjyllands kontor i Silkeborg

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl på DGI Midtjyllands kontor i Silkeborg DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 10. januar 2019 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl. 17.30-21.00 på DGI Midtjyllands

Læs mere

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer Referat Mødelokale 2, Rådhuset, Kl. 10:00 Medlemmer Helen Sørensen (A) Jacob Panton Kristiansen (V) Rikke Ackermann Majbritt Bjerke Per B. Jensen Peder A. Larsen Jacob Buch-Andersen Tinamaria Götz Anja

Læs mere

Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016

Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016 Dato: 21. april 2016 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 31 19 32 33 Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016 Tid: fredag den 29. april kl. 09.30

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering Spejdernes bestyrelse Mandag d. 12. marts 2018 kl. 14.00-19.00 Holmen, Salen REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak,

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2018 Den 10. april 2018, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Dansk Socialrådgiverforening Repræsentantskabsmøde November 2010

Dansk Socialrådgiverforening Repræsentantskabsmøde November 2010 Side: 1 af 5 Emne: Forslag til budget 2011 og 2012 Ændringsforslag til Orienteringsbilag vedr. Lovændring Forslagsstiller: Vedtægtsændring Hovedbestyrelsen Resolution Udtalelse Øvrige forslag Vedtaget

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde

Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Vesterbro 14, st. th. 9000 Aalborg Tlf. 99 300 100 vuc@vucnordjylland.dk www.vucnordjylland.dk Den 15. december 2015 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag den 28. august Kl. 15:30 18:00

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag den 28. august Kl. 15:30 18:00 3. september 2018 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde tirsdag den 28. august 2018 Kl. 15:30 18:00 Hotel Vejlefjord, Stouby Deltagere: Erik S. Christensen, Kent Laursen,

Læs mere

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag Forslag Indkomne forslag til til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 30.-31. oktober 2010 på Jellebakkeskolen ved Århus Forslag vedr. vedtægter Forslag A1 Forslag om nye vedtægter for Folkebevægelsen mod

Læs mere

Referat. Møde i Arbejdsgruppen om styrelsesvedtægt den 25. oktober Kl. 08:30

Referat. Møde i Arbejdsgruppen om styrelsesvedtægt den 25. oktober Kl. 08:30 Referat Møde i Arbejdsgruppen om styrelsesvedtægt den 25. oktober 2006 - Kl. 08:30 Sted: Mødelokale 1, Regionshuset, Vejle Deltagere: Jørgen Bundsgaard (formand) Sarah Nørris Christensen Bent Bechmann

Læs mere

Kvalifikationsprofil for HB

Kvalifikationsprofil for HB Kvalifikationsprofil for HB Nedenstående kvalifikationer er vigtige at besidde for den samlede Hovedbestyrelse. Ingen af bestyrelsesmedlemmerne forventes dog selv at besidde samtlige kvalifikationer, i

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 174 Referat Generalforsamling Dato 18. mar. 2010 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 33 stemmesedler Der var i alt 45 fremmødte Referent Jan Roer Pedersen / Lars Lisberg

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2015 Dato: Mandag den 26. januar 2014 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Hans Natorp, Henrik Voldsgaard, Jesper Andersen, Mads

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Herlev Privatskole Onsdag den 20. marts 2013

Referat af ordinær generalforsamling på Herlev Privatskole Onsdag den 20. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling på Herlev Privatskole Onsdag den 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til orientering

Læs mere

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d Referat af Paideias ordinære generalforsamling d. 13.11.2012 Fremmøde: 13 medlemmer 1. Valg af dirigent. Berit Rød blev valgt uden modkandidater. Hanne Kristensen blev valgt som referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED:

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: Dagsorden (foreløbig) 2. HB-møde den 25. august 2012 (udsendt 27.06.2012) Side 1 Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: DUI-LEG og

Læs mere

Skabelon for handlingsplan 2012

Skabelon for handlingsplan 2012 Skabelon for handlingsplan 2012 Navn på aktivitetsområde Landsstyrelsen Formål med aktiviteten Landsstyrelsen er URK s øverste ledelse og vil således iværksætte og følge initiativer, som har bred betydning

Læs mere

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense REFERAT HB 04 Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Badminton Sjælland (Vikarierende Økonomiansvarlig), forlod mødet

Læs mere

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland den 30. september 2016 Godkendt referat af bestyrelsesmøde fredag den 16. september 2016 kl. 10-12 i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Afbud: Palle

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat D. 4.11.2014 på Afd. Søagerskolen Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Søagerskolen Møde nr.:3/2014 Dato: 4.11.2014 Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,

Læs mere

FORRETNINGSUDVALGET FU/4 den 9. juni 2010 REFERAT

FORRETNINGSUDVALGET FU/4 den 9. juni 2010 REFERAT FORRETNINGSUDVALGET FU/4 den 9. juni 2010 FORRETNINGSUDVALGET: REFERAT Stig Glent-Madsen (SGM), formand Bent Nicolajsen (BN), næstformand Jan Østergaard Bertelsen (JØB), medlem af Frivilligudvalget Bent

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 29.03.2007 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 9 ved fuldmagt. Der var i alt 69 fremmødte. Referent

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Rammeaftalen Budget 2016/

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Rammeaftalen Budget 2016/ Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 25. august 2016 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Afbud fra Erik Klindt Andersen. Afbud fra Kirsten Grove i stedet deltog Ingemann Jensen. Afbud fra Rie Nielsen.

Læs mere

Referat for møde i Hovedbestyrelsen d. 18. august 2017

Referat for møde i Hovedbestyrelsen d. 18. august 2017 Dato: 6. september 2017 Til: Hovedbestyrelsen Skrevet af: Mads Peter Aagaard Madsen, 31 19 32 33, mads@dn.dk Referat for møde i Hovedbestyrelsen d. 18. august 2017 Tid: Fredag d. 18. august kl. 9.30 15.00

Læs mere

REFERAT. 3. VIA-DSR møde 2017

REFERAT. 3. VIA-DSR møde 2017 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16.30-19.30 Deltagere Kara Sigrid Ellegaard (237692 SIS) Inge Lundin Bech (237682 LISKI)

Læs mere

Forretningsorden for URK s landsstyrelse

Forretningsorden for URK s landsstyrelse Forretningsorden for URK s landsstyrelse 2011-2012 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen er på

Læs mere

Dagsorden for HB-møde d. 4. oktober 2019

Dagsorden for HB-møde d. 4. oktober 2019 Dato: 1. oktober 2019 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 20 86 24 94 Dagsorden for HB-møde d. 4. oktober 2019 Tid: Fredag d. 4. oktober kl. 9.30 16.00 Sted: Masnedøgade

Læs mere

Budgettet er blevet tilpasset på områder, hvor der historisk har været et mindre forbrug end budgetteret.

Budgettet er blevet tilpasset på områder, hvor der historisk har været et mindre forbrug end budgetteret. SIDE 1/6 EMNE Budget for 2019 og 2020 FORSLAGSSTILLER Hovedbestyrelsen REGNSKAB BUDGET X RESOLUTION LOVÆNDRING ÆNDRINGSFORSLAG VEDTÆGTSÆNDRINGER UDTALELSE ØVRIGE FORSLAG ANDET Forslag til budget 2019-20

Læs mere

C) Spørgsmål 1: Er ALF gearet til fremtiden?

C) Spørgsmål 1: Er ALF gearet til fremtiden? Møde: KS Dato: 4. april 2019 Sted: Ryesgade 62 A Tidspunkt:8.30-15.00 Referent: Mødeleder: Fraværende: UKS, LDV, CK Forkortelser: Karsten Lynge Simonsen (KLS), Jan Knærkegaard (JK), Ulla Koch Sørensen

Læs mere

Referat. Koordinationsgruppen for DDB. Møde den 28. januar 2015, kl. 12-17 i Kulturstyrelsen.

Referat. Koordinationsgruppen for DDB. Møde den 28. januar 2015, kl. 12-17 i Kulturstyrelsen. Referat 11. februar 2015 DDB sekretariatet Koordinationsgruppen for DDB Møde den 28. januar 2015, kl. 12-17 i Kulturstyrelsen. Deltagere: Bente Nielsen, Bodil Have, Erik Barfoed, Flemming Munch, Jakob

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 31. oktober 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 Mødet afholdtes i Københavns Politiforening, H. C. Andersens Boulevard 42, 1. 1553 København

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen.

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen. HB-møde/indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 22. oktober 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift

Læs mere

SIND Frederikshavn lokalafdeling vedtægter

SIND Frederikshavn lokalafdeling vedtægter SIND Frederikshavn lokalafdeling vedtægter NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er: SIND Frederikshavn Lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind

Læs mere

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde mandag den 17. juni kl. 14:00 18:00

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde mandag den 17. juni kl. 14:00 18:00 13. august 2019 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde mandag den 17. juni kl. 14:00 18:00 Peter Bangs Vej 30, Frederiksberg Deltagere: Erik S. Christensen, Kent Laursen, Kell

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg.

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Dato: 14-09-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesseminar den 5.-6. september 2017 - referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Deltagere: Rikke Hunsdahl,

Læs mere

Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet. Fraværende/Afbud : Afbud meldes til sekretariatet på sekr@arkitektforbundet.dk.

Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet. Fraværende/Afbud : Afbud meldes til sekretariatet på sekr@arkitektforbundet.dk. REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 2014 REFERAT Den 17. juni 2014 Tidspunkt : 17. juni Kl. 11-16.30. Sted : Peter Bangs Vej 30 Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet Fraværende/Afbud : Afbud meldes

Læs mere

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)?

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)? Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Henriette Larsen, Jens Frederiksen, Richard Jensen Gæst: Francisco Ortega under pkt. 2.

Læs mere

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde lørdag den 26. januar 2019 Kl. 09:00 18:00

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde lørdag den 26. januar 2019 Kl. 09:00 18:00 1. februar 2019 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde lørdag den 26. januar 2019 Kl. 09:00 18:00 Sinatur Sixtus Hotel, Middelart Deltagere: Erik S. Christensen, Kent Laursen,

Læs mere

Torsdag den kl på EUC Nord, M. P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring.

Torsdag den kl på EUC Nord, M. P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring. Referat af ordinært VEU-centerrådsmøde Tid/sted Torsdag den 06.01.2011 kl. 09.30 13.00 på EUC Nord, M. P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring. Deltagere Formand Erik Bjerre Kristensen, EUC Nordvest Næstformand

Læs mere