Referat af HBM 7/2017 den december på sekretariatet, Gammeltorv 8

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af HBM 7/2017 den december på sekretariatet, Gammeltorv 8"

Transkript

1 Referat af HBM 7/2017 den december på sekretariatet, Gammeltorv 8 TIL STEDE Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 1-8) John Hansen Ilja Sabaj-Kjær (pkt. 1-4) Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Sophie Jo Rytter Erik Jenrich Sørensen, sekretariatet AFBUD Moustafa (Mousta) Mahmoud Moustafa GÆSTER Poul Danstrup Andersen, sekretariatet (pkt. 1-4) Henrik Nørgaard Egelind (pkt. 1-4) Dan Hindsgaul, sekretariatet (pkt.1-9) Punkt 6-9 var åbent for deltagelse af aktivister, og 12 deltog. ORDSTYRER Sophie Jo Rytter REFERENT Erik Jenrich Sørensen DAGSORDEN 1. Endelig fastlæggelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra HBM 6/ Eventuelle meddelelser 4. Økonomi 5. Statusrapport 3. kvartal 6. Menneskerettighedsarbejdet Aktivisttræffet på landsmødet 8. Aktivistpolitikken 9. Møde mellem HB og Eventgruppe København 10. Landsmøde 11. Organisatoriske sager 12. Global Assembly Evaluering af mødet 14. Eventuelt

2 1. Endelig fastlæggelse af dagsorden Dagsordenen blev vedtaget som ovenfor. 2. Godkendelse af referat fra HBM 6/2017 I modsætning til oplysningen i referatet af HBM 6 har John Hansens situation ændret sig, således at John Hansen er indtrådt som fuldgyldigt medlem af HB. I referatet for HBM 6 står der under pkt. 5) Til gengæld forventes en forøgelse af det samlede antal handlinger, som er beskrevet i strategirevisionens delmål. Antal handlinger er imidlertid ikke et mål i strategien, men en KPI under målene. Derfor ændres teksten til: Udover strategirevision af de overordnede mål for indsatsområderne øget mobilisering og flere medlemmer justeres delmålene ligeledes, hvilket præsenteres på HBM7. Dette præciseres i referatet af HBM Eventuelle meddelelser Ilja er netop blevet far og deltager derfor kun i første del af mødet. 4. Økonomi Henrik og Poul orienterede om den aktuelle økonomiske situation. Et fald i medlemstallet i september og oktober betyder, at vi i det nye år vil have 600 medlemmer færre. Vi har modtaget kr fra TRYG fonden til et projekt om voldtægt, men denne indtægt kommer først til næste år. Der er tilmeldt indsamlere til landsindsamlingen den 10. december. Vi har modtaget et ekstra FIF tilskud for 2017 på kr Det forventede resultat for 2017 bliver et overskud på kr Ved præsentationen af regnskab og budget for HB vil de enkelte linjer fremover blive skriftligt uddybet og forklaret. Eventuelle ændringer i tallene i forhold til de udsendte dokumenter, udsendes til HB, så snart de kendes. Henrik præsenterede nøgleindikatorerne (KPI erne) for 2018 inden for Mobilisering og Fundraising. Hovedbestyrelsen godkendte KPI erne. Fremover bliver de økonomiske præsentationer efter mødet lagt i en mappe i HB s Dropbox. Henrik gennemgik et udkast til budget for Det samlede resultat forventes at blive et overskud på kr Dette udkast inkluderer besparelser for kr i forhold til tidligere udkast, men påvirkes samtidig negativt med over kr som følge af nedgangen i medlemstallet i september og oktober, og derudover kommer en forhøjet udgift for at sende medlemsbladet via PostNord. Dansk afdeling har modtaget et FIF (Fundraising Investment Fund) tilskud for 2018 på kr. 4,5 millioner til øremærket fundraising.

3 Hovedbestyrelsen vedtog budgettet. Sekretariatet lægger det endeligt vedtagne budget ud i Dropboxen for HBM 7. Der følges op på tallene og tages en dybtgående økonomisk diskussion på et separat møde med deltagelse af FØU. Hovedbestyrelsen gennemgik et udkast til et styringspapir vedrørende budget 2018, der beskriver i forbindelse med hvilken størrelse afvigelser i opadgående retning, HB skal konsulteres, og i hvilke tilfælde generalsekretæren frit kan disponere, uden at HB skal konsulteres først. Sætningen Såfremt prognoserne i løbet af 2018 sandsynliggør et underskud af væsentlig størrelse, vurderer generalsekretæren mulighederne for at forbedre resultatet og inddrager HB tages ud, og tallet for det økonomiske resultat justeres. Styringspapiret blev vedtaget. Det revideres på HBM i forbindelse med vedtagelsen af nyt budget for Hovedbestyrelsen vedtog et nyt budget for HB s eget arbejde i Poul præsenterede en indstilling vedr. et femårigt lån på to millioner kroner til det Internationale Sekretariat (IS) til brug for tilskud til fundraising-investeringer i bevægelsen via Fundraising Investment Fund (FIF). Hovedbestyrelsen vedtog indstillingen. Hovedbestyrelsen drøftede muligheden af at sende et ekstra frivilligt bidrag på kr til det internationale arbejde (AVC, Additional Voluntary Contribution). HB besluttede, at de kroner, som man på HBM 2 havde besluttet at give i løbet af året under forskellige forudsætninger, ikke vil blive tildelt alligevel på grund af det forventet forringede resultat for Det Internationale Sekretariat har anmodet om, at afdelingernes betaling til det europæiske kontor, European Institutions Office, fortsætter i flere år end forventet, således at afdelingerne fortsat betaler til kontoret i en overgangsordning over en treårig periode. Årsagen er, at IS økonomi har været svagere end forventet. HB er positivt indstillet over for at gå ind i en overgangsordning, men vi understreger i høringssvaret, at vi foretrækker, at der tages en solidarisk og fælles europæisk beslutning på et fysisk møde mellem de europæiske afdelinger, men det er ikke et kardinalpunkt. Men vi betaler uanset løsningen ikke mere end de hidtidige 1,24% procent af vores assessment til EIO. 5. Statusrapport 3. kvartal Henrik præsenterede statusrapporten for Fundraising og Mobilisering for 3. kvartal Vi er nu tilmeldte på Amnesty Lifeline. Vi må forvente at komme over 1,2 millioner handlinger for menneskerettighederne i år i forhold til for fem år siden. Der er nu over danskere, der handler for menneskerettighederne i løbet af et år (ekskl. økonomiske handlinger). 6. Menneskerettighedsarbejdet 2018 Der indledtes mellem en præsentationsrunde mellem de fremmødte aktivister og de øvrige mødedeltagere. Dan gennemgik prioriteterne for menneskerettighedsarbejdet i 2018 i forhold til de forskellige strategimål. Dan gennemgik et oplæg til KPI er for 2018 for strategimålene Øget indflydelse og Stærkere Opbakning. (KPI vedr. medlemsbladet fra præsentationen rettes)

4 KPI en vedrørende digitale ambassadører skal både omhandle positive indlæg om menneskerettighederne og om Amnesty. Dan gennemgik en plan for, hvornår afrapporteringen på Øget Indflydelse og Stærkere Opbakning forventes at ske i På HBM 1 kommer sekretariatet med et oplæg til, hvorledes den skriftlige beretning kan gøres mere læseværdig. Dan efterlyste gode ideer fra aktivister i forbindelse med aktiviteterne Grundlovsdag. Sif fra Eventgruppen efterlyste mere inddragelse af aktivister i forbindelse med udviklingen af kampagner. Dan fortalte, at det vil man fra sekretariatets side rigtig gerne have. 7. Aktivisttræffet på landsmødet Der udspandt sig en god diskussion. Sekretariaterne samler noterne herfra i HBM 7 mappen i HB s Dropbox. 8. Aktivistpolitikken Der udspandt sig en god diskussion. Sekretariaterne samler noterne herfra i HBM 7 mappen i HB s Dropbox. 9. Møde mellem HB og Eventgruppe København Sophie introducerede punktet. Eventgruppen præsenterede sit arbejde og HB sit arbejde. Til aktivisttræffet beder vi deltagerne om at tage billeder af deres arbejde til at vise på en stor skærm. Der er behov for en beskrivelse af, hvordan en gruppe fungerer godt, som nye grupper kan spejle sig op i. Erfaringsdeling mellem grupperne er vigtig. 10. Landsmøde HB diskuterede mulige nye kandidater til valget til HB på landsmødet På HBM 1 diskuterer vi evt. annoncering i sociale medier eller i dagspressen af muligheden for at stille op til HB. HB diskuterede oplægget til mulige vedtægtsændringer. Udpegede (co-optede) medlemmer vil skulle melde sig ind, hvis de ikke er det i forvejen, når de siger ja til at blive co-opted. Co-optede medlemmer har ikke stemmeret i hovedbestyrelsen. HB ønsker muligheden for at co-opte medlemmer på baggrund af kompetencebehov, som kommer ud over det sædvanlige antal af HB medlemmer. Vi tager udgangspunkt i reglerne for den internationale bestyrelse.

5 Øvrige ændringer: 5 Stk. 2 pkt. 6: ICM erstattes med GA 5 Stk. 2 pkt. 14: Varslingen af, hvor næste landsmøde skal finde sted i forbindelse med indeværende Landsmøde, fjernes. Det præciseres, at man skal have været medlem af foreningen uafbrudt i seks måneder inden landsmødet for at have stemmeret Annonceringen af de opstillede kandidater på landsmødet fjernes fra medlemsbladet og sker i stedet på hjemmesiden. De samme gælder annonceringen af de vigtigste beslutninger. Sekretariatet kommer med et oplæg til formulering af vedtægtsændringer til Forretningsudvalget inden HBM Organisatoriske sager Anne Katrine fortalte om forholdene i forbindelse med udvalget for økonomisk støtte, som savner klare retningslinjer og formål for sit arbejde Et par medlemmer har trukket sig fra udvalget. Udvalget foretrækker at støtte relief frem for aktiviteter, der minder om Danidas oplysningsbevillings. HB modtager en anbefaling med ændringsforslag til HBM 2. HB vedtog et nyt kommissorium for IU inklusive IU s ændringsforslag. Formålet med kampagneseminaret og HB s rolle diskuteres på HBM Global Assembly 2018 Diskussionen af overgangsperioden i forbindelse med Global Assembly blev udskudt til HBM Evaluering af mødet Det var rigtig godt at have aktivister med til dele af HB-mødet. Det er en velfungerende form, og HB ønsker ønsker også at mødes med aktivister med på HBM Eventuelt Formanden er på ferie i forbindelse med HBM 1, så Oliver leder HBM 1 som næstformand og inddrages i udviklingen af dagsordenen. Oliver er tovholder på processen i forbindelse med LederUdviklingsSamtalen med generalsekretæren. Oliver taler med Birgit Buddegård om at komme og fortælle om arbejdet i Dansk Flygtningehjælps forretningsudvalg.

Referat af HBM 1/2018 den 14. januar på sekretariatet, Gammeltorv 8

Referat af HBM 1/2018 den 14. januar på sekretariatet, Gammeltorv 8 Referat af HBM 1/2018 den 14. januar på sekretariatet, Gammeltorv 8 TIL STEDE Trine Christensen, sekretariatet John Hansen Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Erik Jenrich Sørensen, sekretariatet

Læs mere

Referat af HBM 4/2017 den maj på Hotel Scandic, Roskilde

Referat af HBM 4/2017 den maj på Hotel Scandic, Roskilde Referat af HBM 4/2017 den 19.-20. maj på Hotel Scandic, Roskilde TIL STEDE Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 7-11) Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud

Læs mere

Referat af HBM 2/2017 den 4. marts på sekretariatet, Gammeltorv

Referat af HBM 2/2017 den 4. marts på sekretariatet, Gammeltorv Referat af HBM 2/2017 den 4. marts på sekretariatet, Gammeltorv TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud Moustafa Oliver

Læs mere

Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand

Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand TIL STEDE Louise Bonnevie Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer Nilaus

Læs mere

Referat af HBM 4/2018 den juni på Hotel Scandic, Ved Ringen, Roskilde

Referat af HBM 4/2018 den juni på Hotel Scandic, Ved Ringen, Roskilde Referat af HBM 4/2018 den 2.-3. juni på Hotel Scandic, Ved Ringen, Roskilde TIL STEDE Sara Tamim Abawi Trine Christensen, sekretariatet John Hansen (pkt. 1-6) Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Oliver de

Læs mere

Referat af HBM 7/2018 den 1. december på sekretariatet i København

Referat af HBM 7/2018 den 1. december på sekretariatet i København Referat af HBM 7/2018 den 1. december på sekretariatet i København TIL STEDE Trine Christensen, sekretariatet Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer Nilaus Olsen Sophie Jo Rytter

Læs mere

Referat af HBM 5/2017 den 10. september på sekretariatet, Gammeltorv 8

Referat af HBM 5/2017 den 10. september på sekretariatet, Gammeltorv 8 Referat af HBM 5/2017 den 10. september på sekretariatet, Gammeltorv 8 TIL STEDE Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 1-11) Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud

Læs mere

Referat af HBM 1/2016 den 16. januar på Gammeltorv

Referat af HBM 1/2016 den 16. januar på Gammeltorv TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 1-10+12+13) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Kristoffer Nilaus Olsen Sophie Jo Rytter Erik Jenrich Sørensen, sekretariatet AFBUD Martin

Læs mere

Referat af HBM 7/2016 den på centret i Aalborg

Referat af HBM 7/2016 den på centret i Aalborg Referat af HBM 7/2016 den 3.-4. 2016 på centret i Aalborg TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud Moustafa Oliver de Mylius

Læs mere

Referat af HBM 5/2016 den 27. august på sekretariatet, København

Referat af HBM 5/2016 den 27. august på sekretariatet, København Referat af HBM 5/2016 den 27. august på sekretariatet, København TIL STEDE Nina Monrad Boel Louise Bonnevie Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker (pkt. 1-6) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen

Læs mere

Referat af HBM 7 2015 den 4.-5. december Tune Kursuscenter

Referat af HBM 7 2015 den 4.-5. december Tune Kursuscenter Referat af HBM 7 2015 den 4.-5. december Tune Kursuscenter TIL STEDE Nina Monrad Boel Louise Bonnevie Lars Normann Jørgensen (pkt. 1-8) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer Nilaus

Læs mere

REFERAT AF HBM 5/2015 DEN 21.-22. SEPTEMBER PÅ SEKRETARIATET

REFERAT AF HBM 5/2015 DEN 21.-22. SEPTEMBER PÅ SEKRETARIATET REFERAT AF HBM 5/2015 DEN 21.-22. SEPTEMBER PÅ SEKRETARIATET TIL STEDE Nina Monrad Boel Martin Isenbecker Lars Normann Jørgensen Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius (pkt. 1-4 + 7-13) Kristoffer

Læs mere

REFERAT AF HBM 1/2015 DEN 17. JANUAR PÅ SEKRETARIATET

REFERAT AF HBM 1/2015 DEN 17. JANUAR PÅ SEKRETARIATET REFERAT AF HBM 1/2015 DEN 17. JANUAR PÅ SEKRETARIATET TIL STEDE Nina Monrad Boel Minna Højland (via Skype) Lars Normann Jørgensen Mads Hyuk Jørgensen Jakob Silas Lund (via Skype) Fatima Madsen Kristoffer

Læs mere

Referat af HBM 6/2016 den 29. oktober på sekretariatet, København

Referat af HBM 6/2016 den 29. oktober på sekretariatet, København Referat af HBM 6/2016 den 29. oktober på sekretariatet, København TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud

Læs mere

REFERAT AF HBM 7/2014 DEN 28.-29. NOVEMBER PÅ TUNE KURSUSCENTER

REFERAT AF HBM 7/2014 DEN 28.-29. NOVEMBER PÅ TUNE KURSUSCENTER REFERAT AF HBM 7/2014 DEN 28.-29. NOVEMBER PÅ TUNE KURSUSCENTER TIL STEDE Minna Højland Lars Normann Jørgensen Mads Hyuk Jørgensen Fatima Madsen Kristoffer Nilaus Olsen Erik Jenrich Sørensen AFBUD Nina

Læs mere

Referat af HBM 4/2016 den maj på Hotel Scandic i Roskilde

Referat af HBM 4/2016 den maj på Hotel Scandic i Roskilde Referat af HBM 4/2016 den 21.-22. maj på Hotel Scandic i Roskilde TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker (pkt. 1-9) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen (pkt. 1-9) Moustafa

Læs mere

Referat af HBM 2/2019 den 10. marts på sekretariatet i København

Referat af HBM 2/2019 den 10. marts på sekretariatet i København Referat af HBM 2/2019 den 10. marts på sekretariatet i København TIL STEDE Sara Tamim Abawi Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet John Hansen Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Oliver de

Læs mere

REFERAT AF HBM 4/2015 DEN 29.-30. maj 2015 Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve

REFERAT AF HBM 4/2015 DEN 29.-30. maj 2015 Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve REFERAT AF HBM 4/2015 DEN 29.-30. maj 2015 Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve TIL STEDE Nina Monrad Boel Fatima Madsen Kristoffer Nilaus Olsen Sophie Jo Rytter Oliver de Mylius Louise Bonnevie

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag Forslag Indkomne forslag til til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 30.-31. oktober 2010 på Jellebakkeskolen ved Århus Forslag vedr. vedtægter Forslag A1 Forslag om nye vedtægter for Folkebevægelsen mod

Læs mere

VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling

VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling Som vedtaget på landsmødet den 5. maj 2013 1 Foreningens navn Foreningens navn er Amnesty International, dansk afdeling (i det følgende kaldet foreningen).

Læs mere

Referat af HBM 4/2019 den maj på Hotel Scandic i Roskilde

Referat af HBM 4/2019 den maj på Hotel Scandic i Roskilde Referat af HBM 4/2019 den 25.-26. maj på Hotel Scandic i Roskilde TIL STEDE Sara Tamim Abawi Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet John Hansen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger Referat af 23. forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 17. juni 2014 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36 17 72 00 Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller,

Læs mere

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat Formanden for DILF, Anders Høegh, bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog bestyrelsesmedlem,

Læs mere

FORRETNINGSUDVALGET FU/7 den 5. december 2017 REFERAT

FORRETNINGSUDVALGET FU/7 den 5. december 2017 REFERAT FORRETNINGSUDVALGET: FORRETNINGSUDVALGET FU/7 den 5. december 2017 REFERAT Stig Glent-Madsen, formand Peter Kellermann Brandorff, næstformand Birgit Buddegård, formand for Asyludvalget Ilse Fjalland, formand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015

Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015 Notat 30. november 2015 Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015 Valg af dirigenter Roger Christensen Henning Liljendahl Valg af referent Trine Bielefeldt Stjernø Valg af stemmetællere

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

Derfor tænkes vores organisationsår således fremover:

Derfor tænkes vores organisationsår således fremover: VI VIL EUROPA! Følgende dokument skal ses som forretningsudvalgets tanker om fremtidens Europabevægelse og dermed også som motivation for de vedtægtsændringer, som er stillet af forretningsudvalget på

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Referat af 6. møde i Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) onsdag den 9. november 2011

Referat af 6. møde i Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) onsdag den 9. november 2011 02-12-2011 Sag nr. 09/1736 Dokumentnr. 54388/11 Thomas Birk Andersen Tel. 24 47 35 75 Referat af 6. møde i Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) onsdag den 9. november 2011 E-mail: tad@regioner.dk

Læs mere

Vedtægter for Oxfam IBIS Udkast til vedtægtsændringer 2015 til Generalforsamling [Vedtaget på Generalforsamling for IBIS den xx dato 2016]

Vedtægter for Oxfam IBIS Udkast til vedtægtsændringer 2015 til Generalforsamling [Vedtaget på Generalforsamling for IBIS den xx dato 2016] Vedtægter for Oxfam IBIS Udkast til vedtægtsændringer 2015 til Generalforsamling 16.12.15 [Vedtaget på Generalforsamling for IBIS den xx dato 2016] 1. Navn Stk. 1. Organisationens danske navn er Oxfam

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Vedtægter & Love Vedtægter for specialgruppen DJKU Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Sidst opdateret og godkendt ved generalforsamling d. 7/10 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

FORRETNINGSUDVALGET FU/7 den 9. december 2014 REFERAT

FORRETNINGSUDVALGET FU/7 den 9. december 2014 REFERAT FORRETNINGSUDVALGET FU/7 den 9. december 2014 FORRETNINGSUDVALGET: REFERAT Stig Glent-Madsen (SGM), formand Bent Nicolajsen (BN), næstformand Birgit Buddegård (BB), formand for Asyludvalget Ilse Fjalland

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2015 Dato: Mandag den 26. januar 2014 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Hans Natorp, Henrik Voldsgaard, Jesper Andersen, Mads

Læs mere

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Generalforsamling 13. marts 2018 Sted: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 51, 8000 Aarhus C Tid: 19.00-22.00 Referat Dagsorden: Velkomst Formanden, Arne Rindom, bød velkommen

Læs mere

Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015

Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015 Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015 Ansvarlige: Landsformand Tine Mandrup, Tangent 39 Grenå Vicelandsformand Helle Nielsen, Tangent 14 Østersøen Sekretær

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Aase Marie Hou,

Læs mere

Generalforsamlingen (kl ).

Generalforsamlingen (kl ). 1 Cyklistforbundet Brøndby-Hvidovre Afdelings Generalforsamling, Afholdt, onsdag d. 8. marts 2017, fra kl. 20. Mødestedet : Afdelingens lokale Byvej 56, 1.sal, Hvidovre. Fremmødte : Fremmødte til generalforsamling

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

4 Generalforsamlingen Se detaljerede ændringer nedenfor.

4 Generalforsamlingen Se detaljerede ændringer nedenfor. Punkt 6.1 Appendix til Dagsorden for Danske Kreds Generalforsamling torsdag den 21. maj 2015 Ændringsforslag til Danske Kreds vedtægter I rækker med blå fyldfarve er der ikke foretaget ændringer i teksten.

Læs mere

Idégrundlag og vedtægter

Idégrundlag og vedtægter Idégrundlag og vedtægter Folkebevægelsen mod EU Folkebevægelsen mod EU Tordenskjoldsgade 21, st.th, 1055 København K Telefon 35 36 37 40 * Fax 35 82 18 06 E-post fb@folkebevaegelsen.dk * www.folkebevaegelsen.dk

Læs mere

Pkt.. 1 Godkendelse af dagsorden Kristian Storgaard tilføjede punkt 6.3 vedtægtsændringer. Derefter blev dagsordenen godkendt.

Pkt.. 1 Godkendelse af dagsorden Kristian Storgaard tilføjede punkt 6.3 vedtægtsændringer. Derefter blev dagsordenen godkendt. Referat af ÅUFs Styrelsesmøde 07/02 Onsdag den 27. november, kl. 17.00 på sekretariatet Til stede: Kristian Storgaard, Forlev Spejdercenter; Jannick Raunow, Eidolon Århus; Henrik Koch Rasmussen, DDS; Maj-Brit

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

Forslag 1: Reference til Parisaftalens mål Nuværende formulering

Forslag 1: Reference til Parisaftalens mål Nuværende formulering Landsudvalget i 350 Klimabevægelsen i Danmark fremsætter følgende forslag til vedtægtsændringer på landsmødet søndag 8. oktober 2017. Forslag 1: Reference til Parisaftalens mål * arbejder for en klimapolitik,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden/referat af HBM september 2016

1. Godkendelse af dagsorden/referat af HBM september 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27. oktober 2016 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 3. november 2016 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen,

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde april 2017

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde april 2017 Dagsorden Deltagelse: FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 26.-27. april 2017 Referat Mødt: Anne Anthon Andersen Jørgen Laurvig Katrine Nadia Jørgensen Lise Møller Schilder Marianne Bækbøl Marie Bille Morten

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde Indhold FU-bilag fra d. 21. juni 2013... 1 FU-referat fra d. 21. juni 2013... 8 FU-bilag fra d. 26. juni 2013... 9 FU-referat fra d. 26. juni 2013... 18

Læs mere

Forslag til Vedtægter for Prostatakræftforeningen PROPA

Forslag til Vedtægter for Prostatakræftforeningen PROPA Bilag til dagsorden til Landsmødet d. 27. april 2019 Forslag til Vedtægter for Prostatakræftforeningen PROPA 1 Navn og hjemsted Foreningens formelle navn er Prostatakræftforeningen. Foreningen anvender

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14, 3. december 2012. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 03.12.2012 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat 4. februar 2016

Referat 4. februar 2016 * Referat 4. februar 2016 Hovedbestyrelsens ordinære møde 8. marts 2016 Tid 10.15 16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 1. Navn Institutionens navn er: Den selvejende institution IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 2. Hjemsted Institutionens hjemsted er Vesthimmerlands kommune. 3. Formål Idrætscenter

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH

Bestyrelsesmøde i SUMH Til stede: Isak Kornerup Houe, Anne Kristina Ladingkær, Cathrine Jeppesen (Afbud pga. manglende tolkning) Rie Lynge Rasmussen Fra SUMHs sekretariat: Miriam (ordstyrer) og Sif (referent) Bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat. Møde i Arbejdsgruppen om styrelsesvedtægt den 25. oktober Kl. 08:30

Referat. Møde i Arbejdsgruppen om styrelsesvedtægt den 25. oktober Kl. 08:30 Referat Møde i Arbejdsgruppen om styrelsesvedtægt den 25. oktober 2006 - Kl. 08:30 Sted: Mødelokale 1, Regionshuset, Vejle Deltagere: Jørgen Bundsgaard (formand) Sarah Nørris Christensen Bent Bechmann

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

Hovedbestyrelsens retningslinjer for politisk arbejde i netværk, udvalg og fora

Hovedbestyrelsens retningslinjer for politisk arbejde i netværk, udvalg og fora Hovedbestyrelsens retningslinjer for politisk arbejde i netværk, udvalg og fora som senest revideret den 24. august 2019 Ifølge vedtægterne påhviler det hovedbestyrelsen sammen med forretningsudvalget

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 5.-6. september 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Rune Gade (formand), Jette Gejl Kristensen (næstformand), Kristina Ask, Lars Mathisen, Inge Merete Kjeldgaard.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Rune Gade (formand), Jette Gejl Kristensen (næstformand), Kristina Ask, Lars Mathisen, Inge Merete Kjeldgaard. 9. november 2011 Jour.nr.: Statens Kunstråds Billedkunstudvalg Møde nr. 6 Mødedato: 05 07.10.2011 Tidspunkt: 05.10 Kl. 10.00-16.00 06.10 Kl. 09.00 16.00 07.10 Kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til

Læs mere

Vedtægter for forbundet Sozialdienst Nordschleswig 2012

Vedtægter for forbundet Sozialdienst Nordschleswig 2012 Vedtægter for forbundet Sozialdienst Nordschleswig 2012 1 Navn og hjemsted 1. Forbundet hedder Sozialdienst Nordschleswig og er tilknyttet Bund Deutscher Nordschleswiger (BDN). 2. Foreningens adresser

Læs mere

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro.

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Pkt. 1. Erik Lund og Astrid Vestergaard blev valgt som stemmetællere. Edith Nikolajsen og Gunhild Svanevik blev

Læs mere

Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet. Fraværende/Afbud : Afbud meldes til sekretariatet på sekr@arkitektforbundet.dk.

Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet. Fraværende/Afbud : Afbud meldes til sekretariatet på sekr@arkitektforbundet.dk. REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 2014 REFERAT Den 17. juni 2014 Tidspunkt : 17. juni Kl. 11-16.30. Sted : Peter Bangs Vej 30 Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet Fraværende/Afbud : Afbud meldes

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening Dansk Cøliaki Forening Forretningsorden 1. Indledning I dette dokument fastlægger bestyrelsen mandat samt beføjelser for: - Bestyrelsen - Forretningsudvalget - Sekretariatslederen med sekretariat - Aktivgrupper

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Side 2. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde (bilag 1)..Side 2. 3. Lotteriweekenden...Side 2

1. Godkendelse af dagsorden Side 2. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde (bilag 1)..Side 2. 3. Lotteriweekenden...Side 2 Dagsorden til Kampagneudvalget Tid og sted: 4. februar på sekretariatet i Vanløse Til stede: Bent, Justin, Malene, Marie og Troels (ref.) Afbud: Niels Punkter på dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Side

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling 109 I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 19. mar. 2009 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 56 stemmesedler heraf 15 ved fuldmagt Der var i alt 63 fremmødte

Læs mere

Christian Dons Christensen, departementschef i Kirkeministeriet Klaus Kerrn-Jespersen, Kontorchef Kirkeministeriet

Christian Dons Christensen, departementschef i Kirkeministeriet Klaus Kerrn-Jespersen, Kontorchef Kirkeministeriet Budgetfølgegruppen vedrørende fællesfonden Møde d. 23. maj 2017, kl. 10.30-14.30 Deltagere Tine Lindhardt, Formand, Biskop i Fyens Stift Jette Marie Bundgaard-Nielsen, Formand Danmarks Provsteforening

Læs mere

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017 Referat til 7. hovedbestyrelsesmøde DATO: Lørdag/søndag den 7. og 8. januar 2017 TID: Kl. 10.00 16.00 STED: Feriekolonien Birkely Tømmerupvej 29, Ulkestrup 4400 Mørkøv Repræsentanter Navn Deltog Afbud

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 ONSDAG DEN 12. MARTS KL. 17.30 TRE FALKE SKOLEN SØNDERJYLLANDS ALLÉ 4 2000 FREDERIKSBERG DET HANDLER OM DIN HVERDAG Indholdsfortegnelse: Dagsorden Fastlæggelse af forretningsorden

Læs mere

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED:

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: Dagsorden (foreløbig) 2. HB-møde den 25. august 2012 (udsendt 27.06.2012) Side 1 Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: DUI-LEG og

Læs mere

- At bidrage til fælles interessevaretagelse ift. Danmark, EU og FN, ift. vilkår, rammebetingelser m.v. af betydning for foreningens vision.

- At bidrage til fælles interessevaretagelse ift. Danmark, EU og FN, ift. vilkår, rammebetingelser m.v. af betydning for foreningens vision. Vedtægter 1 Navn Foreningens navn er Globalt Fokus Hjemsted: København, Danmark 2 Vision og formål Den overordnede vision for Globalt Fokus er: en mere retfærdig og bæredygtig verden, hvor mennesker kan

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af Bestyrelsesmøde tirsdag den 13. maj 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Ole Pedersen, (pædagog - deltog til kl. 21.00), Helle Schütt Rasmussen

Læs mere

Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord

Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord Mødereferat 4. vandrådsmøde Mødeleder: Jørgen Jørgensen Referent: Hanne Stadsgaard Jensen Deltagerliste: Se dokumentets sidste side Dato: 25.09.2014 Varighed:

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 20. september 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Karen Munk Andersen, Tina Groth, Lotte Christensen, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Jytte Kristiansen,

Læs mere

Punkt 1 Godkendelse af referat af bestyrelsesmøder nr. 2 d. 2. september 2013

Punkt 1 Godkendelse af referat af bestyrelsesmøder nr. 2 d. 2. september 2013 Brøndby den 14. oktober 2013 Journal nr.2123-13-fs Referat af bestyrelsesmøde nr.3 2013-2014 Mandag d. 7. oktober 2013, kl. 17.30 på Hotel Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen.

Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen. DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 7. april 2016 Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen. Deltagere:

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Dansk Socialrådgiverforening Repræsentantskabsmøde November 2010

Dansk Socialrådgiverforening Repræsentantskabsmøde November 2010 Side: 1 af 5 Emne: Forslag til budget 2011 og 2012 Ændringsforslag til Orienteringsbilag vedr. Lovændring Forslagsstiller: Vedtægtsændring Hovedbestyrelsen Resolution Udtalelse Øvrige forslag Vedtaget

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13.

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13. Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde mandag den 20. januar kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst Fremtidig regnskabsfører Lene Laursen

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere