pen 20. april 2015 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "pen 20. april 2015 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr"

Transkript

1 REFERAT AF ORDINÆRT VIRKSOMHEDSMØDE I NAVlAIR pen 20. april 2015 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr ) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. DenDanske Stat var repræsenteret af transportminister Magnus Heunicke. Til stede var endvidere bl.a. bestyrelsesformand Anne Birgitte Lundholt, næstformand Michael Fleischer, bestyrelsesmedlemmerne Helge Mortensen, Birthe Høegh Rask, Kurt Thyregod, Erik Jacobsen, Henrik Christoffersen, Helle Munksø og Flemming Kim Hansen, fra Rigsrevisionen deltog Annie Nørskov og Morten Brædstrup-Holm samt den statsautoriserede revisor Lynge Skovgaard.. Endvidere deltog selskabsdirektør Michael Birch, specialkonsulent Astrid Kragh Møller, direktør Morten Dam bæk, direktør Hanne Lund, juridisk direktør Michael Thomsen og advokat, dr.jur. Thorbjørn Sofsrud.. Virksomhedsmødet var åbent for pressen. Dagsordenen var: l. Udpegning af dirigent. 2. Bestyrelsens mundtlige beretning om Naviairs virksomhed i det forgangne år. 3. Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning til godkendelse. 4. Beslutning om anvenqelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport, herunder fastsættelse af eventuelt udbytte. 5. Bestyrelsens orientering om forventede væsentlige tiltag af politisk eller økonomisk interesse i det kommende år, samt en orientering om bestyrelsens forventninger til resultaterne for de kommende år. 6. Eventuelle forslag fra transportministeren eller bestyrelsen. 7. Fastsættelse af bestyrelsens vederlag. 8. Valg af medlemmer til bestyrelsen, herunder formand og næstformand, samt orientering om be tyrelseskandidaters erhvervsmæssige baggrund og ledelseshverv i danske og udenlandske virksomheder. 9. V al g af statsautoriseret revisor. l O. Eventuelt. Ad l) Udpegning af dirigent Til dirigent valgtes advokat, dr.jur. Thorbjørn Sofsrud.

2 Dirigenten gelmerngik indkaldelse med dagsorden vedlagt årsrapport. Dirigenten konstaterede, at virksomhedsmødet var lovligt indkaldt og beslutningsdygtig. Ad 2) Bestyrelsens mundtlige beretning om Naviairs virksomhed i det forgangne år Formanden aflagde beretning om selskabets virksomhed i det forgangne år blev et godt år for Navi:;tir. Selv om vi stort set ikke fik nogen vækst i lufttrafikken, fastholdt vi vores sunde økonomi og fik samtidig afviklet den trecifrede millionunderdækning som vi havde opsamlet i perioden frem til Tilmed var vi - på baggrund af vores løbende effektiviseringer og omkostningsreduktioner - i stand til at levere den procentvis største reduktion af enhedsraten for en route i Europa pr. l. januar En reduktion på hele 11,3 procent. Og samtid g kunne vi sænke enhedsraten på TNC for Københavns Lufthavn med 17,5 procent. Det er en betydelig lettelse af omkostningerne for vores kunder. I Grønland afsluttede vi flytningen af vores flyveinformations central fra Kangerlussuaq til Nuuk. Helt uden nogen former for gener eller forsinkelser for luftfarten. Samtidig bidrager vi.aktivt som partnere i Aireon i etableringen af verdens første satellitbaserede og globalt dækkende overvågningssystem for luftfarten. Resultat og forventning I 2014 fik vi et resultat på 89,9 millioner kroner før skat mod et overskud i 2013 på 55, 4 millioner kroner. Resultatet på de knap 90 millioner kroner har vi opnået efter en regulering på 79,8 millioner kroner som vedrører over-/underdækning. Det er et resultat, som kan betegnes som meget tilfredsstillende set i lyset af ratenedsættelser, mindre trafik end oprindelig forventet g afskrivning af tilgodehavender. Resultatet er opnået til trods for at en route trafikken stort set stagnerede i 2014 i forhold til 2013, så der kun var en vækst på 0,5 procent. Væksten i serviceenheder på TNC i København var lidt bedre med 4,4 procent. På den baggrund må Øet fremhæves, at vores løbende besparelser og effektiviseringer også har haft en betydelig indflydelse på det gode resultat. Sikkerhed, regularitet og kapacitet Med den meget begrænsede vækst håndterede vi næsten det samme antal operationer i 2014 som i I 2014 håndterede vi godt operationer imod godt i Væksten var altså kun på O, l procent. I Københavns Lufthavn oplevede vi en vækst i antallet af starter og landinger på 2,8 procent til godt operationer i 2014 i111od knap i 2013.

3 Vi har opretholdt vores sædvanligt høje sikkerhedsniveau i Og samtidig med det høje sikkerhedsniveau har vi fastholdt en meget effektiv afvikling af flytrafikken. For 2014 kan vi igen elde om nul forsinkelser. Priser Som jeg nævnte indledningsvist, har vi nedsat vores prise! markant fra i. januar I lighed med vores tidligere prisnedsættelse i 2014 er beslutningen om reduktion af vores rater baseret på en holdning om, at vores besparelser og vores gode resultat skal komme vores kunder til gode. Også Trafikstyrelsen har nedsat deres del af en route raten og dermed bliver en route raten i 2015 reduceret med 11,3 procent i forhold til raten for Det betyder at raten i 2015 er fastsat til 471 kroner mod 531 kroner i Naviair modtager 82 procent af indtægten, mens resten går til Trafikstyrelsen ogdmi. Enhedsraten for tårnkontroltjeneste i Københavns Lufthavn har vi i 2015 reduceret med 17,5 procent, så den er på kroner mod kroner i Samtidig kan jeg med glæde bemærke, at vi -til trods for stagnation i flytrafikken - fuldt ud har levet op til de krav, som Trafikstyrelsen via præstationsplanen stillede til os i den første referenceperiode som!øh fra 2012 til Alene i 2014 sikrede vi, at luftrumsbrugerne sparede 6 procent på en route prisen i forhold til den oprindeligt fastsatte rate. Strategi og udvikling Gennem en lang årrække har vores strategi nu været baseret på en ambition om at udvikle og styrke virksomheden gennem internationalt samarbejde og alliancer. I lighed med tidligere år kunne vi også i 2014 notere os mange gode resultater som blev opnået netop gennem det internationale samarbejde. Gennem NUAC, som vi ejer sammen med LFV, har vi fortsat arbejdet med optimering af luftrumsudnyttelsen og styrkelsen af en effektiv flytrafikudvikling i det fælles dan&k-svenske luftrum. Gennem NUAC arbejder vi også målrettet videre på at :Ia udvidet det frie valg afflyvevej. I dag omfatter det alene det dansk-svenske luftrum. Målet er, at det i 2015 skal udvides til at omfatte hele det nordiske område. På længere sigt er det ambitionen at det skal 'omfatte hele det nordeuropæiske område. Det initiativ vil i den grad gavne både luftfartens økonomi og miljøet.

4 Også gennem samarbejdet i COOPANS er vi nået langt med den tekniske harmonisering. Ja, længere end nogen andre lufttrafikstyringsvirksomheder i Europa. Vi kan i dag bryste os med at 7 kontrolcentraler i fem forskellige lande nu bruger samme hardware og software. Og vi ar store ambitioner for udviklingen af COOPANS samarbejdet -blandt andet samarbejder vi nu om SESAR 2020 og står i fælleskab som en af de stærke stemmer i Europa, når det gælder om indflydelse på den videre udvikling på det tekniske område. Endelig fortsætter vi ufortrødent med at udvikle vores flyvelederskole, Entry Point North, som efterhånden har fået et solidt fopfæste som anerkendt uddannelsesleverandør internationalt. Sidst, men ikke mindst, nærer vi store forventninger til samarbejdet i Aireon, hvor vi -om alt går efter planerne- i 2018 kan åbne det ført'e og foreløbig eneste fuldt globalt dækkende overvågningssystem for fly. Det satellitbaserede system vil give markante besparelser på udgifter til brændstof og det reducerede brændstofforbrug vil igen have en positiv klimapåvirkning. For Naviair har Aireon en særlig betydning, fordi det vil føre til en markant forbedring af overvågningen af flytrafikken over qrønland. Afslutning Alt i alt kan vi altså se tilbage på 2014 som et rigtig godt år med fremgang på alle områder og en god økonomisk udvikling. Og selv i lyset af den påvirkning på vores indtjening, som vores nye lavere priser vil medføre, så ser vi optimistisk på fremtiden. Vi er overbeviste om, at vi er på ret kurs. Båret af en positiv og engageret ånd der præger alle i Navia r. Det vil jeg gerne takke alle medarbejdere for. - ' Der skal naturligvis også rettes ens tor tak til Transportministeren og til bestyrelsen for et rigtig godt samarbejde. Det giver et godt og trygt grundlag for yores fortsatte arbejde for at styrke Naviair så vi kan være til stor værdi for såvel vores kunder i luftfarten som for hele det danske samfund. Det besluttedes at tage bestyrelsens beretnipg til efterretning. ' Transportministeren.udtrykte stor ros og respekt for det arbejde, der udføres af bestyrelsen, direktionen og medarbejderne i Naviair. Naviair er en virksomhed som virkelig kender sin rolle, og hvor der er fuldkomment tjek på tingene. Transportministeren bemærkede supplerende, at han er glad for, at Naviair udvikles til gavn for samfundet og dermed er med til at skabe den vækst, som der er brug for. Det er alle i samfundet glade for, sagde ministeren afslutningsvis. Ad 3) Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning til godkendelse Formanden forelagde årsrapporten med revisionspåtegning uden forbehold. Det besluttedes at godkende årsrapporten for 2014.

5 Ad 4) Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af undersku.d i henhold til den godkendte årsrapport, herunder fastsættelse af eventuelt udbytte Bestyrelsen indstillede, at overskuddet overføres til egenkapitalen. Forslaget vedtoges. Ad 5) Bestyrelsens orientering om forventede væsentlige tiltag af politisk eller øko- nomisk interesse i det kommende år, samt en orientering om bestyrelsens forventninger til resultaterne for de kommende år Formanden henviste til beretningen og oplyste, at der samlet set forventes en mindre stigning i flytrafikken. For En route -Danmark forventes en meget begrænset vækst i det danske luftrum og for TNC København forventes en moderat vækst. Som en konsekvens af de fastsatte, væsentlige afgiftsnedsættelser for En route -Danmark og TNC Køberihavn forventes en nedgang i nettoomsætningen på mere end 100 mio. kr. Resultatet før regulering af over-/underdiekning af afgifter og skat forventes -ligeledes at falde betragteligt som en konsekvens af afgiftsnedsættelserne. Bestyrelsens orientering blev taget til efterretning. Ad 6) Eventuelle forslag fra transportministeren eller bestyrelsen Der var ikke fremsat forslag. Ad 7) Fastsættelse af bestyrelsens vederlag Bestyrelsen indstillede, at vederl get fastsættes uændret, dvs. kr for formanden, kr kr. for næstformanden og kr. l kr. for øvrige bestyrelsesmedlemmer. Forslaget vedtoges. Ad 8) Valg af medlemmer til bestyrelsen, herunder formand og næstformand, samt orientering om bestyrelseskandidaters erhvervsmæssige baggrund og ledelseshverv i danske og udenlandske virksomheder Bestyrelsesformand Anne Birgitte Lundholt, næstformand Michael Fieiseher og estyrelsesmedlemmerne Kurt Thyregod, Birthe H. Rask og Helge Mortensens bestyrelsesperiode udløber i år og er villige til genvalg. B st:yrelsesmedlem Erik Jacobsen er ikke på valg i år. Oplysning om deres erhvervsmæssige baggrund og ledelseshverv er fremlagt. l Alle blev genvalgt for en 2 årig periode. Dirigenten oplyste, at de medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer har afholdt valg forud for virksomhedsmødet Som medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer er valgt Henrik Christoffersen, Helle Munksø og Flemming Kim Hansen. Disse er valgt for en 4-årig periode og sidder derfor frem til 2019.

6 Frem til det ordinære virksomhedsmøde i 2016 sidder således Erik Jacobsen i bestyrelsen som udpeget af ministeren. Frem til det ordinære virksomhedsmøde i 2017 sidder således Anne Birgitte Lundhalt (formand), Michael Fieiseher (næstformand), Helge Mortensen, Birthe H. Rask, og Kurt Thyregod i bestyrelsen som udpeget af ministeren. Som Ad 9) Valg af statsautoriseret revisor statsautoriseret revisor for Naviair genvalgtes Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Herudover revideres Naviair af Rigsrevisor. Ad lo) Eventuelt Der forelå ikke yderligere til behandling. Virksomhedsmødet hævet.

Transportministeriet var repræsenteret v Iselskabsdirektør Michael Birch.

Transportministeriet var repræsenteret v Iselskabsdirektør Michael Birch. REFERAT AF ORDINÆRT VIRKSOMHEDSMØDE I NAVlAIR Den 30. april 2014 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr. 26 05 97 63) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. Transportministeriet

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT VIRKSOMHEDSMØDE I NAVlAIR

REFERAT AF ORDINÆRT VIRKSOMHEDSMØDE I NAVlAIR REFERAT AF ORDINÆRT VIRKSOMHEDSMØDE I NAVlAIR Den 19. april2016 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr. 26 05 97 63) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. Den Danske

Læs mere

Den 18. marts 2019 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr ) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup.

Den 18. marts 2019 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr ) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. REFERAT AF ORDINÆRT VIRKSOMHEDSMØDE I NAVIAIR Den 18. marts 2019 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr. 26 05 97 63) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. Den Danske

Læs mere

Den 27. april 2012 blev der afholdt virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr ) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup.

Den 27. april 2012 blev der afholdt virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr ) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. REFERAT AF VIRKSOMHEDSMØDE I NAVlAIR Den 27. april 2012 blev der afholdt virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr. 26 05 97 63) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. Transportministeriet var repræsenteret

Læs mere

Den 25. april 2018 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr ) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup.

Den 25. april 2018 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr ) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. REFERAT AF ORDINÆRT VIRKSOMHEDSMØDE I NAVIAIR Den 25. april 2018 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr. 26 05 97 63) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. Den Danske

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup. Dirigent

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup. Dirigent Halvårsrapport Perioden 1. januar CVR. nr. 26 05 97 63 Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup Dirigent 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal...

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni 2015

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni 2015 Halvårsrapport Perioden 1. januar 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal... 5 Ledelsespåtegning... 6 Resultatopgørelse... 7 Balance...

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup Halvårsrapport Perioden 1. januar CVR. nr. 26 05 97 63 Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal...

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup Halvårsrapport Perioden 1. januar CVR. nr. 26 05 97 63 Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal...

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S DSV A/S, Hovedgaden 630, 2640 Hedehusene, telefon 43 20 30 40, CVR nr. 58233528, www.dsv.com. Global Transport and Logistics Vi leverer dagligt transport- og logistikløsninger

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TV 2/DANMARK A/S, CVR

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TV 2/DANMARK A/S, CVR REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TV 2/DANMARK A/S Den 28. april 2010 afholdtes ordinær generalforsamling i TV 2/DANMARK A/S, CVR nr. 10 41 34 94, på selskabets adresse Rugaardsvej 25, 5100 Odense

Læs mere

Referat af ordinært virksomhedsmøde i DanPilot 2017

Referat af ordinært virksomhedsmøde i DanPilot 2017 Referat af ordinært virksomhedsmøde i DanPilot 2017 Den 26. april 2017 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i DanPilot (CVR nr. 30071735), hos Erhvervsministeriet, Slotsholmsgade 10, 1216 København

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Onsdag den 30. april 2014 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Torsdag den 26. april 2018 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S København Marts 2015 Sagsnr. 038296-0035 sj/akt/mei Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S Den 19. marts 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon A/S (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet")

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 24.04.2013 OG NYE VEDTÆGTER. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 Selskabsmeddelelse nr. 4/2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR. 15300574 År 2013,

Læs mere

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen.

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen. Den 24. april 2013 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling iandersen &Martini A/S (CVR-nr. 15 31 37 14) ("Selskabet"), hos Selskabets afdeling på Agenavej 15, 2670 Greve. overensstemmelse med 13

Læs mere

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg.

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Sjælsø Gruppen A/S CVR-nummer 89801915 Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Udover aktionærer var selskabets

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078

Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078 Fondsbørsmeddelelse nr. 10 31. oktober 2014 Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078 Den 31. oktober 2014 kl. 17.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008. på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund, Danmark med følgende

ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008. på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund, Danmark med følgende ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008 Den 22. april 2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms A/S, CVR nr. 28 31 25 04 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund,

Læs mere

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017 Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 30. marts 2017,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2013

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2013 21. marts 2013 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2013 Selskabsmeddelelse nr. 490 Den 21. marts 2013 afholdt DSV ordinær generalforsamling. Dirigentens referat i form af udskrift af forhandlingsprotokollen er

Læs mere

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen.

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen. KØBENHAVN. AARHUS. LONDON. BRUXELLES BERLIN IV A/S, CVR-NUMMER 29 14 98 60 Den 10. oktober 2014, klokken 10.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Berlin IV A/S hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2011

Ordinær generalforsamling 2011 Ordinær generalforsamling 2011 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København Tel.: +45 8896 8666 Fax: +45 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2011, den 12. april kl. 15.00 afholdtes ordinær

Læs mere

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende J.nr. 036920-0018 ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2009 Den 21. april 2009 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms AIS, CVR nr. 28 31 2504 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B,

Læs mere

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 2. april 2019,

Læs mere

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling. NewCap Holding A/S. Amaliegade 14, 2. CVR-nr.: 13 25 53 42

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling. NewCap Holding A/S. Amaliegade 14, 2. CVR-nr.: 13 25 53 42 Den 8. april 2014 NewCap Holding A/S Amaliegade 14, 2 1256 København K Tlf. +45 8816 3000 CVR nr. 13255342 www.newcap.dk Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i NewCap Holding A/S Amaliegade 14,

Læs mere

Advokat Philip Nyholm fra DANDERS & MORE Advokatfirma blev præsenteret og valgt som dirigent.

Advokat Philip Nyholm fra DANDERS & MORE Advokatfirma blev præsenteret og valgt som dirigent. Dato: 30. april 2018 Årets meddelelse nr.: 10, CVR-nr. 26791413 Mandag, den 30. april 2018, kl. 10:00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S, CVR-nummer 26791413, hos DANDERS & MORE,

Læs mere

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT Den 14. marts 2018, kl. 17.00, afholdt selskabet ordinær generalforsamling på Glyptoteket, Dantes Plads 7, 1556 København V, med følgende Dagsorden: 1. Beretning

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Offentliggjort: 2015-04-23 17:41:09 CEST Erria A/S Referat fra generalforsamling Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Selskabsmeddelelse nr. 04/2015 ERRIA A/S Cvr-nr. 15300574 År 2015,

Læs mere

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen.

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen. BERLIN IV A/S, CVR-NUMMER 29 14 98 60 Den 8. oktober 2015, klokken 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Berlin IV A/S hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade 5, DK-2100 København Ø. Bestyrelsen

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT NunaMinerals A/S, telefon +299 32 34 55, telefax +299 32 30 96 Vandsøvej 5, P. O. Box 790, DK-3900 Nuuk, Reg. nr. A/S 247.544 250303-1 dk Meddelelse nr. 04/2003 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT År 2003 mandag

Læs mere

REFERAT. SP Group A/S

REFERAT. SP Group A/S REFERAT af ordinær generalforsamling SP Group A/S CVR-nr. 15701315 Den 28. april 2015 afholdtes der ordinær generalforsamling i SP Group A/S på selskabets adresse i Søndersø. Aktionærer repræsenterende

Læs mere

Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S. CVR.: (dato) 2013

Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S. CVR.: (dato) 2013 Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S CVR.: 30 69 24 46 (dato) 2013 VEDTÆGTER FOR VORDINGBORG FJERNVARME A/S CVR-NR. 30 69 24 46 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Vordingborg Fjernvarme A/S. 2. FORMÅL 2.1

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Forsyning A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune. 1.3 Selskabets

Læs mere

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr.

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr. BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S Cvr.nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 10. maj 2016 SELSKABSMEDDELELSE NR. 12/2016 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 10. maj 2016, kl. 16.00, blev

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S

Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S Side 1 af 9 Dagsorden i følge vedtægterne: Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S onsdag den 2. maj 2018 kl. 16.00 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. 1. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen Den 24. marts 2002, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i Lægemiddelstyrelsens kommende domicil i Havnestad, Axel Heidesgade 1 / Islands Brygge 69, 2300 Købehavn S. Udover

Læs mere

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a OAI-I L Ariv o k a cfirrn a UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO- KOllEN FOR egetæpper als evr-nr. 38 45 42 18 J.nr. 131693 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2015, den 28.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Protokollat for ordinær generalforsamling. HOFOR Forsyning Holding P/S

Protokollat for ordinær generalforsamling. HOFOR Forsyning Holding P/S Protokollat for ordinær generalforsamling i HOFOR Forsyning Holding P/S År 2019, tirsdag den 28. maj 2019 kl. 18.45 blev der holdt ordinær generalforsamling i HOFOR Forsyning Holding P/S, CVR nr. 26 85

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR Advokatanpartsselskab J.nr. 19216 om/emn GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR. 36440414 År 2016, den 18. april kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Skako A/S på selskabets adresse i Faaborg.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS CVR-NR. 32 44 71 04

VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS CVR-NR. 32 44 71 04 Horten Advokat Line Markert Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 159489 VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS CVR-NR. 32 44 71 04 C:\Users\gbs\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary

Læs mere

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 28. april 2017, hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København.

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 28. april 2017, hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dato:. 28. april 2017 Årets meddelelse nr.: 5 Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i fredag den 28. april 2017, hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dagsordenen var følgende:

Læs mere

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer Ordinær generalforsamling 2010 NTR Holding A/SRådhuspladsen 16,1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2010, den 15. april kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S cvr. nr. 34 01 84 13 Den 27. august 2009 kl. 16:00 afholdtes ordinær generalforsamling i selskabet på selskabets kontor, Mørupvej 16, 7400

Læs mere

UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011

UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011 Til Nasdaq OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 4-2011 Skive, 22. marts 2011 UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011 År 2011, den 22. marts, afholdtes kl. 17.30

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN Advokatfirnla UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN FOR egetæpper a/s CVR-nr. 38454218 J.nr. 13S939 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2016, den 30.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling i egetæpper

Læs mere

Referat af ordinært virksomhedsmøde i Nordsøenheden 2017

Referat af ordinært virksomhedsmøde i Nordsøenheden 2017 9500114 HED/tich Referat af ordinært virksomhedsmøde i Nordsøenheden 2017 Den 27. april 2017 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Nordsøenheden (CVR-nr. 31 41 22 42) hos Erhvervsministeriet, Slotsholmsgade

Læs mere

Indkaldelse og fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling i Roskilde Bank A/S

Indkaldelse og fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling i Roskilde Bank A/S Meddelelse. Bestyrelsen Algade 16 4000 Roskilde 5. april 2011 Indkaldelse og fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling i Roskilde Bank A/S Bestyrelsen for Roskilde Bank A/S, CVR-nr. 31 63 30 52,

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 10. april 2019-134 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr. 13737584 Onsdag den 10. april 2019 Onsdag den 10. april 2019 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

Den 25. april 2012 blev der afholdt ordinær generalforsamling i. Topsil Semiconductor Materials A/S CVR nr

Den 25. april 2012 blev der afholdt ordinær generalforsamling i. Topsil Semiconductor Materials A/S CVR nr Den 25. april 2012 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Topsil Semiconductor Materials A/S CVR nr. 24 93 28 18 hos advokatfirma Plesner, Amerika Plads 37, 2100 København Ø. Dagsordenen var: 1.

Læs mere

Kristensen Partners III A/S

Kristensen Partners III A/S Side 1 af 9 Dagsorden i følge vedtægterne: Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S tirsdag den 9. maj 2017, kl. 16 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR. 32662498 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Varme A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune. 2. SESKABETS FORMÅL

Læs mere

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år K/S VIKING 3, EJENDOMME Selskabet afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 13. december 2006 kl. 13.00 på Difkos kontor i Holstebro. På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 486 anparter. Til

Læs mere

1 of 6. Vedtægter. for. Syddjurs Spildevand A/S

1 of 6. Vedtægter. for. Syddjurs Spildevand A/S 1 of 6 Vedtægter for Syddjurs Spildevand A/S Version maj 2015 2 of 6 1. Navn...3 2. Hjemsted...3 3. Formål...3 4. Selskabets kapital og kapitalandele...3 5. Udbytte...3 6. Generalforsamling...4 7. Bestyrelsen...4

Læs mere

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg.

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. PLESNER SVANE GRØNBORG ADVOKATFIRMA GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 1. MAJ 2009 JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor,

Læs mere

Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos

Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand Per Wold-Olsen indledte generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter Århus Vand A/S

Vedtægter Århus Vand A/S Vedtægter Århus Vand A/S Version 26. august 2009 Side 1 af 5 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Århus Vand A/S. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemsted er Århus Kommune. 3. Formål 3.1 Selskabets formål er at sikre

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. 46 mio. fordelt på aktier á kr. 1 eller multipla heraf. Der udstedes ikke ejerbeviser.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. 46 mio. fordelt på aktier á kr. 1 eller multipla heraf. Der udstedes ikke ejerbeviser. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD FORSYNING HOLDING A/S CVR-nr. 33 04 73 12 1.

Læs mere

tirsdag den 23. april 2013, kl. 12.00 hos Finansiel Stabilitet A/S, Kalvebod Brygge 43, 1560 København V, med følgende dagsorden:

tirsdag den 23. april 2013, kl. 12.00 hos Finansiel Stabilitet A/S, Kalvebod Brygge 43, 1560 København V, med følgende dagsorden: INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING - FS BANK A/S I henhold til vedtægternes pkt. 3.2 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i FS Bank A/S (CVR nr. 32467687). Den ordinære generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER. For Fonden Nordic Synergy Park, CVR-nummer [ * ] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N. B R U X E L L E S

VEDTÆGTER. For Fonden Nordic Synergy Park, CVR-nummer [ * ] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N. B R U X E L L E S K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N. B R U X E L L E S VEDTÆGTER For Fonden Nordic Synergy Park, CVR-nummer [ * ] 1 5. OKTOBER 2011 W W W. K R O M A N N R E U M E R T. C OM VEDTÆGTER 1. NAVN OG

Læs mere

Vedtægter. for. Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål

Vedtægter. for. Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål Vedtægter for Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S. 2 Selskabets hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Den 29. marts 2012 kl afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr , hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby.

Den 29. marts 2012 kl afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr , hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. H. Lundbeck A/S Den 29. marts 2012 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand Mats Pettersson indledte

Læs mere

Coloplast generalforsamling

Coloplast generalforsamling Coloplast generalforsamling Den 9. december 2015 Side 1 Bestyrelsens formand Michael Pram Rasmussen Side 2 Bestyrelse Øvrige generalforsamlingsvalgte medlemmer Per Magid Brian Petersen Sven Håkan Björklund

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Vand A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune. 2. SELSKABETS FORMÅL 2.1

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING DEN 25. APRIL 2014 HERNING VAND A/S CVR 35385967

REFERAT GENERALFORSAMLING DEN 25. APRIL 2014 HERNING VAND A/S CVR 35385967 Advokat:firrna Dato J.nr. 3D. april 2D14 1188D9-#DokID# REFERAT GENERALFORSAMLING DEN 25. APRIL 2014 HERNING VAND A/S CVR 35385967 Den 25. april 2014 kl. 9,00 afholdtes der på selskabets adresse Ålykkevej

Læs mere

Den 21. marts 2013 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos

Den 21. marts 2013 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck A/S Den 21. marts 2013 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand, Mats Pettersson,

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 8. april 2014

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 8. april 2014 GENERALFORSAMLING Brødrene Hartmann A/S 8. april 2014 1 DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

VICTOR INTERNATIONAL A/S

VICTOR INTERNATIONAL A/S Nasdaq OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Meddelelse nr. 2015/04 27. april 2015 4 sider inkl. denne Fondsbørsmeddelelse nr. 4-2015 Referat af ordinær generalforsamling i Victor International

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR

VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR 32662579 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune.

Læs mere

RTX Generalforsamling 26. januar 2017

RTX Generalforsamling 26. januar 2017 RTX Generalforsamling 26. januar 2017 1 VALG AF DIRIGENT Bestyrelsen har udpeget advokat Malene Krogsgaard, advokatfirmaet Vingaardshus til dirigent 2 Dagsorden 1. Bestyrelsens redegørelse for selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG AFFALD A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG AFFALD A/S VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG AFFALD A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Affald A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune. 1.3 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HILLERØD SERVICE A/S

VEDTÆGTER FOR HILLERØD SERVICE A/S VEDTÆGTER FOR HILLERØD SERVICE A/S Gældende fra 01-01-2018 Indholdsfortegnelse 1. Selskabets navn, hjemsted og formål... 3 2. Selskabets kapital... 3 3. Generalforsamlinger... 3 4. Bestyrelse og direktion...

Læs mere

Vedtægter. Roskilde Forsyning Holding A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d.

Vedtægter. Roskilde Forsyning Holding A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DYNAMIC INVEST A/S

VEDTÆGTER FOR DYNAMIC INVEST A/S ADVOKATFIRMAET LEDET WILLADSEN MEJLHOLM J. nr. 11-211-15894 Hjørring, den 10. april 2018 (2. udgave) VEDTÆGTER FOR DYNAMIC INVEST A/S Selskabets navn og formål: 1. Selskabets navn er Dynamic Invest A/S.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS (CVR-NR. 32 44 71 04)

VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS (CVR-NR. 32 44 71 04) Horten Advokat Line Markert Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 159489 VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS (CVR-NR. 32 44 71 04) J:\TOJ - GBS\bestyrelsesmøder\28052013\Vedtægter

Læs mere

Offentliggjort til NASDAQ OMX Copenhagen via Company News Service den 28. april 2010

Offentliggjort til NASDAQ OMX Copenhagen via Company News Service den 28. april 2010 Offentliggjort til NASDAQ OMX Copenhagen via Company News Service den 28. april 2010 Property Bonds VIII (Sverige II) A/S, CVR-nr. 29 21 33 64 ( Selskabet ) Referat fra ordinær generalforsamling d. 28.

Læs mere

Vedtægter for Dansk Affald A/S. 3 ejerkommuner. Vedtægter. for. Dansk Affald A/S

Vedtægter for Dansk Affald A/S. 3 ejerkommuner. Vedtægter. for. Dansk Affald A/S 3 ejerkommuner Vedtægter for Dansk Affald A/S 1 Indhold 1. Navn, hjemsted og formål... 3 2. Kapital og aktier... 3 2.1 Aktiekapital... 3 2.2 Aktierne... 3 2.3 Rettigheder... 3 2.4 Overdragelse... 3 2.5

Læs mere

Vedtægter. Roskilde Grøn Energi A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d.

Vedtægter. Roskilde Grøn Energi A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil:

Læs mere

Generalforsamling i DanFiber A/S Onsdag, den 4. maj 2011 Hos DanFiber A/S, Søborg

Generalforsamling i DanFiber A/S Onsdag, den 4. maj 2011 Hos DanFiber A/S, Søborg Til stede var: Generalforsamling i DanFiber A/S Onsdag, den 4. maj 2011 Hos DanFiber A/S, Søborg Bestyrelsen: Direktør Peter Thorup Hovgaard (PTH), formand Vicedirektør Birger Johansson (BJ) Executive

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen BLOXHUB

VEDTÆGTER. Foreningen BLOXHUB 24. maj 2016 VEDTÆGTER for Foreningen BLOXHUB 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er BLOXHUB. 1.02 Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningens formål og virksomhed

Læs mere

Fonden er almennyttig og kan støtte andre teater- og kulturrelaterede initiativer og institutioner på Frederiksberg.

Fonden er almennyttig og kan støtte andre teater- og kulturrelaterede initiativer og institutioner på Frederiksberg. VEDTÆGTER for Aveny-T Fonden 1. Navn, hjemsted og stifter 1.1 Fondens navn er Aveny-T Fonden. Fondens binavn er Aveny Teatret ERF. 1.2 Fondens hjemsted er Frederiksberg Kommune. 1.3 Fonden er stiftet af

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S Tirsdag den 21. august 2018, kl. 10.00 i Harboes Auditorium, på selskabets

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE nr. 5/2016

SELSKABSMEDDELELSE nr. 5/2016 Nasdaq Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K 1/5 Sendt via Globe Newswire Generalforsamling i Investeringsforeningen PFA Invest Herved indkaldes til ordinær generalforsamling tirsdag den 1. marts

Læs mere

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016 Nasdaq Copenhagen A /S Nikolaj Plads 6 1007 København K. Nakskov, den 6. april 2016 Ref: Direktionen / la Selskabsmeddelelse nr. 4 / 2016 Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Erhvervshus Fyn P/S. CVR-nr Sagsnr MMR/ jd

VEDTÆGTER. for. Erhvervshus Fyn P/S. CVR-nr Sagsnr MMR/ jd VEDTÆGTER for Erhvervshus Fyn P/S CVR-nr. 34 20 62 28 Sagsnr. 31225-0033 MMR/ jd 1. NAVN 1.1. Selskabets navn er Erhvervshus Fyn P/S. 1.2. Selskabets binavn er Business Region Funen P/S. 1.3. Selskabets

Læs mere

Til dirigent udpegede bestyrelsen i henhold til vedtægternes 3.10 Betina Præstiin, der konstaterede,

Til dirigent udpegede bestyrelsen i henhold til vedtægternes 3.10 Betina Præstiin, der konstaterede, ORDINÆRT GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT Den 22. april 2015, kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i NUNAOIL A/S, reg.nr. A/S 68.116, i selskabets lokaler på Tuapannguit 38, 3900 Nuuk. Der var indkaldt

Læs mere

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg.

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. PLESNER SVANE GRØNBORG ADVOKATFIRMA GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 23. APRIL 2009 JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor,

Læs mere

07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING APS. CVR. nr.: 32 87 89 46

07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING APS. CVR. nr.: 32 87 89 46 07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING APS CVR. nr.: 32 87 89 46 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED Side 2 1.1 Selskabets navn er Ishøj Forsyning ApS. Selskabets binavn er Ishøj Service ApS. 1.2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HILLERØD AFFALDSHÅNDTERING A/S

VEDTÆGTER FOR HILLERØD AFFALDSHÅNDTERING A/S VEDTÆGTER FOR HILLERØD AFFALDSHÅNDTERING A/S Indholdsfortegnelse 1. Selskabets navn, hjemsted og formål... 3 2. Selskabets kapital... 3 3. Generalforsamlinger... 3 4. Bestyrelse og direktion... 4 5. Revision...

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne Emne: Ordinær Generalforsamling Indkalder: Tid: Torsdag, den 29. april 2010 Indk.dato: Sted: Toftegårdsvej 4, 8370 Hadsten Rev: 03-05-2010 År 2010, den 29. april, afholdtes Ordinær Generalforsamling i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FAXE SERVICE FORSYNING A/S (CVR NR )

VEDTÆGTER FOR FAXE SERVICE FORSYNING A/S (CVR NR ) VEDTÆGTER FOR FAXE SERVICE FORSYNING A/S (CVR NR.31 48 04 34) N:\Selskaberne\Bestyrelsesmøder\2013\35-18 JUNI 2013\Faxe Service AS\Pkt. 6 - bilag - Vedtægter Faxe Forsyning (Service) 200513.docxC:\Users\rfj\Desktop\Faxe

Læs mere

Ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S 2008

Ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S 2008 9. april 2008 Ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S 2008 Bestyrelsen for DONG Energy A/S indkalder hermed i henhold til vedtægternes 6 til ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S, CVR-nr. 36

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 11. april 2012

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 11. april 2012 GENERALFORSAMLING Brødrene Hartmann A/S 11. april 2012 1 DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat fra ordinær generalforsamling den 28. april 2017

Generalforsamlingsprotokollat fra ordinær generalforsamling den 28. april 2017 Charlottenlund, den 28. april 2017 Meddelelse nr. 168 Generalforsamlingsprotokollat fra ordinær generalforsamling den 28. april 2017 Fredag den 28. april 2017, kl. 10.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S

Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S Dato: 25. februar 2015 Tidspunkt: 12.15 13.00 Sted: Forsyning Helsingør, Haderslevvej 25, 3000 Helsingør I mødet deltager:

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Aveny-T Fonden. UDKAST TIL ÆNDRINGER AF PUNKT 6.1 og 8.1

VEDTÆGTER. for. Aveny-T Fonden. UDKAST TIL ÆNDRINGER AF PUNKT 6.1 og 8.1 VEDTÆGTER for Aveny-T Fonden UDKAST TIL ÆNDRINGER AF PUNKT 6.1 og 8.1 1 Navn, hjemsted og stifter 1.1 Fondens navn er Aveny-T Fonden. Fondens binavn er Aveny Teatret ERF. 1.2 Fondens hjemsted er Frederiksberg

Læs mere