Transportministeriet var repræsenteret v Iselskabsdirektør Michael Birch.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Transportministeriet var repræsenteret v Iselskabsdirektør Michael Birch."

Transkript

1 REFERAT AF ORDINÆRT VIRKSOMHEDSMØDE I NAVlAIR Den 30. april 2014 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr ) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. Transportministeriet var repræsenteret v Iselskabsdirektør Michael Birch. Til stede var endvidere bl.a. bestyrelsesformand Anne Birgitte Lundholt, næstformand Michael Fleischer, bestyrelsesmedlemmerne Helge Mortensen, Birthe Høegh Rask, Johan Ohrt, Susanne Plougheld Lorenzen og Karsten Baagø, fra Rigsrevisionen Lone Strøm og Morten Brædstrup-Holm samt den statsautoriserede revisor Ulrik Vassing. Endvidere deltog direktør Morten Dambæk, direktør Hanne Lund, juridisk direktør Michael Thomsen, specialkonsulent Astrid Kragh Møller og advokat, dr.jur. Thorbjørn Sofsrud. Virksomhedsmødet var åbent for pressen. '. Dagsordenen var: l. Udpegning af dirigent. 2. Bestyrelsens mundtlige beretning om Naviairs virksomhed i det forgangne år. 3. Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning til godkendelse. 4. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport, herunder fastsættelse af eventuelt udbytte. 5. Bestyrelsens orientering om forventede væsentlige tiltag af politisk eller økonomisk interesse i det kommende år, samt en orientering om bestyrelsens forventninger til resultaterne for de kommende år. 6. Eventuelle forslag fra transportministeren eller bestyrelsen. 7. Fastsættelse af bestyrelsens vederlag. 8. Valg af medlemmer til bestyrelsen, herunder formand og næstformand, samt orientering om bestyrelseskandidaters erhvervsmæssige baggrund og ledelseshverv i danske og udenlandske virksomheder. 9. V al g af statsautoriseret revisor. l O. Eventuelt. Ad l) Udpegning af dirigent Til dirigent valgtes advokat,, dr.jur. Thorbjørn Sofsrud.

2 Dirigenten gennemgik indkaldelse med dagsorden vedlagt årsrapport. Dirigenten konstaterede, at virksomhedsmødet var lovligt indkaldt og beslutningsdygtig. Ad 2) Bestyrelsens mundtlige beretning om Naviairs virksomhed i det forgangne år Formanden aflagde beretning om selskabets virksomhed i det forgangne år blev året, hvor vi endelig- efter en periode med nedgang i flytrafikken- så en svag vækst. I løbet af året kunne vi konstatere at de oprindelige negative prognoser for trafiktallene ikke holdt vand og at der reelt kom en - om end lille -så dog en vækst i trafikken i dansk luftrum. Selv om træerne ikke vokser ind i himlen, er der også tegn på, at vi tilsvarende i årene fremover vil opleve en svag vækst. Vi har den nødvendige kapacitet hvis væksten kommer. I 2013 har vi endnu en gang gennemført en opgradering af vores tekniske systemer i vores ko ntrolcentral i København. Det skete -jeg vil være så ubeskeden at sige: Som sædvanlig uden forsinkelser eller nogen former for gener for vores kunder. Også i Grønland udbygger og forbedrer vi fortsat vores service. I 2013 kom det konkret til udtry,k gennem påbegyndelsen af flytningen af vores kontrolcentral fra Kangerlussuaq til Nuuk. Her bliver vi i det kommende efterår operative i et bofælleskab med Arktisk Kommando. Samtidig har vi indledt et samarbejde med en række andre lufttra-fikstyringsselskaber om at effektivisere trafikstyringen over Nordatlanten gennem udnyttelse af satellitbaseret teknologi til overvågning af lufttrafikken. Resultat og forretning I 2013 nåede vi et resultat på 51,4 millioner kroner mod et resultat på 42,7 millioner kroner i Årets resultat på 51 mio. kr. er opnået efter regulering på 132,3 mio. kr. vedrørende over-/underdækning og set i lyset heraf er der tale om et tilfredsstillende resultat. Baggrunden for resultatet er primært en vækst i en ro ute-trafikken i 2013 som har bidraget til større indtjening end forventet, men vores løbende indsats for at reducere omkostninger til drift og løn har også påvirket resultatet positivt med et mindre forbrug i 2013 på 17 millioner kroner i forhold til forbruget i Sikkerhed, regularitet og kapacitet Væksten i lufttrafikken medførte, at vi i 2013 håndterede godt en route-operationer imod omkring operationer i I Københavns Lufthavn var der en vækst i antallet af.starter og landinger på 0,8 procent til knap operationer i 2013 mod i I takt med væksten fastholdt vi det sædvanligt høje sikkerhedsniveau i Vi bliver målt på F AB niveau og for det samlede dansk-svenske luftrum gælder det endnu en gang, at vi ligger under de i forvejen meget lave maksimalgrænser der er fastsat for FAB'en. Ingen tvivl om at sikkerheden er vores højeste prioritet i eh effektiv opgaveløsning.

3 Vi fastholdt sall).tidig den effektive afvikling af flytrafikken. I den dansk -svenske F AB lå vi under maksimum på gennemsnitlig forsinkelse.-for så vidt angår den trafik som Naviair har ansvaret for var, 2013 forsinkelsesfrit Priser Ud fra et ønske om at vores resultat skal komme kunderne til gode, har vi besluttet at nedsætte vores andel af en route raten fra l. januar Trafikstyrelsen har også nedsat deres del af raten og dermed er en mute-enhedsraten nedsat med 2,9 procent i forhold til den rate, der var fastsat for I 2014 er raten fastsat til 531 kroner mens den i 2013 lå på 547 kroner. Naviair modtager knap 85 procent af indtægten mens resten går til Trafikstyrelsen og DMI. Enhedsraten for tårnkontroltjeneste i Københavns Lufthavn reduceres med 4, l procent, så den er på kroner mod kroner i Vi er naturligvis glade for, at vi dermed er i stand til at levere vores gode service til kunder. ne til en lavere pris, og for en route områdets vedkommende en pris der ligger under det niveau der blev 'fa stsat og tilladt at opkræve efter EU's præstationsordning i den såkaldte RP l. Strategi og udvikling Naviairs strategi om at styrke vores virksomhed gennem internationalt samarbejde og alliancer holder vi fortsat fast i. I det dansk-svenske luftrum fortsatte vi i 2013 det gode arbejde med at udvikle og styrke luftrumsudnyttelsen og oen effektive flytrafikafvikling gennem driftsselskabet NUAC, som vi ejer sammen med svenske LFV. Det er fortsat vores ambition at udvide forbedringerne af luftrumsstyringen til hele det nordiske område og vi samarbejder med de øvrig nordiske nabolande om at få udvidet såkaldt Free Route Airspace, så det ikke bare- som i dag- kan benyttes af flyselskaberne i den dansk-svenske F AB, men i hele det nordiske område fra Det vil medføre kortere flyveje og dermed betydelige besparelseryå brændstof og tid samtidig med at det vil gavne miljø og klima. Gennem vores medlemskab af COOPANS alliancen ligger vi i det absolutte førerfelt når det gælder om at harmonisere de mange individuelt opbyggede kontrolcentraler i Europa. Harmonisering er også et nøglebegreb på uddannelsesområdet, hvor vi er mec;lejer af den internationale flyvelederskole Entry Point North. Skolens succes og fremtidige vækst blev endnu en gang manifesteret da irske IAA i 2013 købte sig ind som medejer. Endelig vil jeg nævne et helt nyt internationalt samarbejde med vidtgående perspektiver, som Naviair for nylig er trådt ind i. Gennem det amerikanske firma Aireon LCC samarbejder vi nu med en række andre lufttrafikstyringsselskaber om at etablere verdens første satel-

4 litbaserede globale overvågningssystem til luftfarten. Samarbejdet skal efter planen allerede i 2018 blive operationelt i Nordatlanten. Systemet vil på sigt give l 00 procents global overvågning af flytrafikken, hvor det i dag kun er omkring l O procent af kloden som er overvåget via de eksisterende systemer. Det nye system åbner for en langt mere effektiv luftrumsstyring end i dag med brændstofbesparelser og miljøforbedringer som nogle af de positive effekter. Systemet vil blandt andet også føre til en markant forbedring af luftrumsovervågningen over Grønland og Nordatlanten. ' Afslutning Samlende vil jeg konkludere at 2013 blev et godt år med en god fremdrift for Naviair. Til trods for fortsat forholdsvis lave trafiktal er der et stærkt fokus på at styrke økonomien gennem effektiviseringer og omkostningsreduktioner. Denne proces fortsætter med uændret styrke i årehe fremover, så Naviair til stadighed bevarer sin position og vores identitet som en både effektiv og udviklingsorienteret virksomhed med et højt sikkerhedsniveau, der - til trods for vores størrelse - er frontløber inden for udviklingen af europæisk trafikstyring. Der er en god vilje og høj energi overalt i virksomheden. Det er et stærkt fundament for den fortsatte udvikling, som alie i Naviair bør roses for. Så jeg vil afslutningsvist benytte lejligheden til at takke medarbejderne for deres indsats. Også tak til Transportministeren og bestyrelsen for et godt og forbilledligt samarbejde. Vi har den helt rigtige basis for at fortsætte et rigtig godt stykke arbejde af stor værdi for både luftfarten og samfundet som helhed.. Det besluttedes at tage bestyrelsens beretning til efterretning. Ad 3) Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning til godkendelse Formanden forelagde årsrapporten med revisionspåtegning uden forbehold. Som led i godkendelse af årsrapporten noterede ministeriet sig, at der har været en mailudveksling om, hvorvidt revisorerne havde haft bemærkninger. Ministeriet havde fået en redegørelse, som ministeriet har stillet sig tilfreds med. Det besluttedes at godkende årsrapporten for Ad 4) Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport, herunder fastsættelse af eventuelt udbytte Bestyrelsen indstillede, at overskuddet overføres til egenkapitalen. Forslaget vedtoges.

5 Ad 5) Bestyrelsens orientering om fqrventede væsentlige tiltag af politisk eiler økonomisk interesse i det kommende år, samt en orientering om bestyrelsens forventni ger til resultaterne for de kommende år Formanden henviste til beretningen. Bestyrelsens orientering blev taget til efterretning. Ad 6) Eventuelle forslag fra transportministeren eller bestyrelsen Der var ikke fremsat forslag. Ad 7) Fastsættelse af bestyrelsens vederlag Bestyrelsen indstillede, at vederlaget fastsættes uændret, dvs. kr for "formanden, kr kr. for næstformanden og kr. l kr. for øvrige bestyrelsesmedlemmer. Forslaget vedtoges. Ad 8) Valg af medlemmer til bestyrelsen, herunder_ formand og næstformand, samt oriejitering om bestyrelseskandidaters erhvervsmæssige baggrund og ledelseshverv i danske og udenlandske virksomheder De af Transportministeren valgte seks medlemmer af bestyrelsen var ikke på valg, idet de var valgt på virksomhedsmødet i 2013 for en to års periode. ' Frem til det ordinære virksomhedsmøde i 2015 sidder således Anne Birgitte Lundbolt (formand), Michael Fieiseher (næstformand), Helge Mortensen, Birthe H. Rask og Kurt Thyregod i bestyrelsen som udpeget af ministeren. Dirigenten oplyste, at de medarbejdervalgte bestyrelsesi?edlemmer som er valgt for en periode på 4 år - også først er på valg i Frem til det ordinære virksomhedsmøde i 2015 sidder således Johan Chr. Ohrt, Susanne Plougheld Lorenzen og Karsten Baagø som valgt af medarbejderne. Ad 9) Valg af statsautoriseret revisor. Som statsautoriseret revisor for Naviair genvalgtes Deloitte Statsautoriseret Revisionspart- nerselskab. ' Ad lo) Eventuelt Der forelå ikke _yderligere til behandling. Michael Birch takkede'naviair for et godt samarbejde og for et godt resultat i Virksomhedsmødet hævet.

6

pen 20. april 2015 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr

pen 20. april 2015 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr REFERAT AF ORDINÆRT VIRKSOMHEDSMØDE I NAVlAIR pen 20. april 2015 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr. 26 05 97 63) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. DenDanske

Læs mere

Den 27. april 2012 blev der afholdt virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr ) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup.

Den 27. april 2012 blev der afholdt virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr ) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. REFERAT AF VIRKSOMHEDSMØDE I NAVlAIR Den 27. april 2012 blev der afholdt virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr. 26 05 97 63) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. Transportministeriet var repræsenteret

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT VIRKSOMHEDSMØDE I NAVlAIR

REFERAT AF ORDINÆRT VIRKSOMHEDSMØDE I NAVlAIR REFERAT AF ORDINÆRT VIRKSOMHEDSMØDE I NAVlAIR Den 19. april2016 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr. 26 05 97 63) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. Den Danske

Læs mere

Den 18. marts 2019 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr ) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup.

Den 18. marts 2019 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr ) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. REFERAT AF ORDINÆRT VIRKSOMHEDSMØDE I NAVIAIR Den 18. marts 2019 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr. 26 05 97 63) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. Den Danske

Læs mere

Den 25. april 2018 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr ) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup.

Den 25. april 2018 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr ) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. REFERAT AF ORDINÆRT VIRKSOMHEDSMØDE I NAVIAIR Den 25. april 2018 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr. 26 05 97 63) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. Den Danske

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup. Dirigent

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup. Dirigent Halvårsrapport Perioden 1. januar CVR. nr. 26 05 97 63 Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup Dirigent 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal...

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni 2015

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni 2015 Halvårsrapport Perioden 1. januar 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal... 5 Ledelsespåtegning... 6 Resultatopgørelse... 7 Balance...

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2011

Ordinær generalforsamling 2011 Ordinær generalforsamling 2011 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København Tel.: +45 8896 8666 Fax: +45 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2011, den 12. april kl. 15.00 afholdtes ordinær

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup Halvårsrapport Perioden 1. januar CVR. nr. 26 05 97 63 Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal...

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S DSV A/S, Hovedgaden 630, 2640 Hedehusene, telefon 43 20 30 40, CVR nr. 58233528, www.dsv.com. Global Transport and Logistics Vi leverer dagligt transport- og logistikløsninger

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TV 2/DANMARK A/S, CVR

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TV 2/DANMARK A/S, CVR REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TV 2/DANMARK A/S Den 28. april 2010 afholdtes ordinær generalforsamling i TV 2/DANMARK A/S, CVR nr. 10 41 34 94, på selskabets adresse Rugaardsvej 25, 5100 Odense

Læs mere

Referat af ordinært virksomhedsmøde i DanPilot 2017

Referat af ordinært virksomhedsmøde i DanPilot 2017 Referat af ordinært virksomhedsmøde i DanPilot 2017 Den 26. april 2017 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i DanPilot (CVR nr. 30071735), hos Erhvervsministeriet, Slotsholmsgade 10, 1216 København

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 24.04.2013 OG NYE VEDTÆGTER. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 Selskabsmeddelelse nr. 4/2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR. 15300574 År 2013,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Onsdag den 30. april 2014 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 2. april 2019,

Læs mere

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling. NewCap Holding A/S. Amaliegade 14, 2. CVR-nr.: 13 25 53 42

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling. NewCap Holding A/S. Amaliegade 14, 2. CVR-nr.: 13 25 53 42 Den 8. april 2014 NewCap Holding A/S Amaliegade 14, 2 1256 København K Tlf. +45 8816 3000 CVR nr. 13255342 www.newcap.dk Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i NewCap Holding A/S Amaliegade 14,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078

Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078 Fondsbørsmeddelelse nr. 10 31. oktober 2014 Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078 Den 31. oktober 2014 kl. 17.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S København Marts 2015 Sagsnr. 038296-0035 sj/akt/mei Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S Den 19. marts 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon A/S (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet")

Læs mere

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende J.nr. 036920-0018 ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2009 Den 21. april 2009 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms AIS, CVR nr. 28 31 2504 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B,

Læs mere

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017 Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 30. marts 2017,

Læs mere

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen.

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen. Den 24. april 2013 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling iandersen &Martini A/S (CVR-nr. 15 31 37 14) ("Selskabet"), hos Selskabets afdeling på Agenavej 15, 2670 Greve. overensstemmelse med 13

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Offentliggjort: 2015-04-23 17:41:09 CEST Erria A/S Referat fra generalforsamling Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Selskabsmeddelelse nr. 04/2015 ERRIA A/S Cvr-nr. 15300574 År 2015,

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup Halvårsrapport Perioden 1. januar CVR. nr. 26 05 97 63 Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal...

Læs mere

Rigsrevisionens notat om beretning om DSB s økonomi

Rigsrevisionens notat om beretning om DSB s økonomi Rigsrevisionens notat om beretning om DSB s økonomi Juni 2016 FORTSAT NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Opfølgning i sagen om DSB s økonomi (beretning nr. 15/2013) 1. juni 2016 RN 704/16 1. Rigsrevisionen følger

Læs mere

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg.

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Sjælsø Gruppen A/S CVR-nummer 89801915 Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Udover aktionærer var selskabets

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN Advokatfirnla UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN FOR egetæpper a/s CVR-nr. 38454218 J.nr. 13S939 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2016, den 30.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling i egetæpper

Læs mere

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a OAI-I L Ariv o k a cfirrn a UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO- KOllEN FOR egetæpper als evr-nr. 38 45 42 18 J.nr. 131693 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2015, den 28.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S. CVR.: (dato) 2013

Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S. CVR.: (dato) 2013 Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S CVR.: 30 69 24 46 (dato) 2013 VEDTÆGTER FOR VORDINGBORG FJERNVARME A/S CVR-NR. 30 69 24 46 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Vordingborg Fjernvarme A/S. 2. FORMÅL 2.1

Læs mere

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år K/S VIKING 3, EJENDOMME Selskabet afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 13. december 2006 kl. 13.00 på Difkos kontor i Holstebro. På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 486 anparter. Til

Læs mere

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr.

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr. BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S Cvr.nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 10. maj 2016 SELSKABSMEDDELELSE NR. 12/2016 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 10. maj 2016, kl. 16.00, blev

Læs mere

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer Ordinær generalforsamling 2010 NTR Holding A/SRådhuspladsen 16,1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2010, den 15. april kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2013

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2013 21. marts 2013 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2013 Selskabsmeddelelse nr. 490 Den 21. marts 2013 afholdt DSV ordinær generalforsamling. Dirigentens referat i form af udskrift af forhandlingsprotokollen er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Forsyning A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune. 1.3 Selskabets

Læs mere

Protokollat for ordinær generalforsamling. HOFOR Forsyning Holding P/S

Protokollat for ordinær generalforsamling. HOFOR Forsyning Holding P/S Protokollat for ordinær generalforsamling i HOFOR Forsyning Holding P/S År 2019, tirsdag den 28. maj 2019 kl. 18.45 blev der holdt ordinær generalforsamling i HOFOR Forsyning Holding P/S, CVR nr. 26 85

Læs mere

REFERAT fra generalforsamlingen i PostNord AB (publ), org. nr. 556771-2640, afholdt den 23. april 2015 kl. 11.00 i selskabets lokaler i Solna

REFERAT fra generalforsamlingen i PostNord AB (publ), org. nr. 556771-2640, afholdt den 23. april 2015 kl. 11.00 i selskabets lokaler i Solna 1 REFERAT fra generalforsamlingen i PostNord AB (publ), org. nr. 556771-2640, afholdt den 23. april 2015 kl. 11.00 i selskabets lokaler i Solna I oversættelsen af denne regnskabsmeddelelse der udvist den

Læs mere

Advokat Philip Nyholm fra DANDERS & MORE Advokatfirma blev præsenteret og valgt som dirigent.

Advokat Philip Nyholm fra DANDERS & MORE Advokatfirma blev præsenteret og valgt som dirigent. Dato: 30. april 2018 Årets meddelelse nr.: 10, CVR-nr. 26791413 Mandag, den 30. april 2018, kl. 10:00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S, CVR-nummer 26791413, hos DANDERS & MORE,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Torsdag den 26. april 2018 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg.

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. PLESNER SVANE GRØNBORG ADVOKATFIRMA GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 1. MAJ 2009 JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor,

Læs mere

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg.

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. PLESNER SVANE GRØNBORG ADVOKATFIRMA GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 23. APRIL 2009 JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor,

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING DEN 25. APRIL 2014 HERNING VAND A/S CVR 35385967

REFERAT GENERALFORSAMLING DEN 25. APRIL 2014 HERNING VAND A/S CVR 35385967 Advokat:firrna Dato J.nr. 3D. april 2D14 1188D9-#DokID# REFERAT GENERALFORSAMLING DEN 25. APRIL 2014 HERNING VAND A/S CVR 35385967 Den 25. april 2014 kl. 9,00 afholdtes der på selskabets adresse Ålykkevej

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT NunaMinerals A/S, telefon +299 32 34 55, telefax +299 32 30 96 Vandsøvej 5, P. O. Box 790, DK-3900 Nuuk, Reg. nr. A/S 247.544 250303-1 dk Meddelelse nr. 04/2003 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT År 2003 mandag

Læs mere

Årsrapport 2013. Årsrapport 2013

Årsrapport 2013. Årsrapport 2013 Årsrapport 2013 Årsrapport 2013 Indhold Om Naviair...3 Hoved og nøgletal...4 Vigtige begivenheder i 2013...6 Ledelsens beretning...7 Regnskabsberetning... 18 Naviair-familien... 21 Naviairs ledelse...

Læs mere

Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard og Frede Edske, som vi mistede i det forgangne år.

Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard og Frede Edske, som vi mistede i det forgangne år. Referat af ordinær generalforsamling fredag den 25. april 2014. 23 boliger og 1 fuldmagt ud af 25 var repræsenteret. Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Erhvervshus Fyn P/S. CVR-nr Sagsnr MMR/ jd

VEDTÆGTER. for. Erhvervshus Fyn P/S. CVR-nr Sagsnr MMR/ jd VEDTÆGTER for Erhvervshus Fyn P/S CVR-nr. 34 20 62 28 Sagsnr. 31225-0033 MMR/ jd 1. NAVN 1.1. Selskabets navn er Erhvervshus Fyn P/S. 1.2. Selskabets binavn er Business Region Funen P/S. 1.3. Selskabets

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008. på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund, Danmark med følgende

ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008. på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund, Danmark med følgende ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008 Den 22. april 2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms A/S, CVR nr. 28 31 25 04 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund,

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling 2016, AquaDjurs A/S. Mødedato: 26. april 2016, kl Mødested: Fornæs Renseanlæg.

Referat. Ordinær generalforsamling 2016, AquaDjurs A/S. Mødedato: 26. april 2016, kl Mødested: Fornæs Renseanlæg. Referat Ordinær generalforsamling 2016, AquaDjurs A/S Mødedato: 26. april 2016, kl. 15.00. Mødested: Fornæs Renseanlæg. Mødedeltagere: Hovedaktionær Norddjurs Kommune: - Jan Petersen. AquaDjurs bestyrelse:

Læs mere

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen.

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen. KØBENHAVN. AARHUS. LONDON. BRUXELLES BERLIN IV A/S, CVR-NUMMER 29 14 98 60 Den 10. oktober 2014, klokken 10.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Berlin IV A/S hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade

Læs mere

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 11. april 2016

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 11. april 2016 Generalforsamling Brødrene Hartmann A/S 11. april 2016 1 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen Den 24. marts 2002, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i Lægemiddelstyrelsens kommende domicil i Havnestad, Axel Heidesgade 1 / Islands Brygge 69, 2300 Købehavn S. Udover

Læs mere

Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos

Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand Per Wold-Olsen indledte generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamlingen besluttede, at fotografering samt lyd- og billedoptagelser ikke var tilladt under generalforsamlingen.

Generalforsamlingen besluttede, at fotografering samt lyd- og billedoptagelser ikke var tilladt under generalforsamlingen. 1 I oversættelsen af denne regnskabsmeddelelse er der udvist den største omhu. Den svenske tekst er dog gældende, såfremt misforståelser måtte opstå ved den danske oversættelse. REFERAT fra generalforsamlingen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR. 32662498 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Varme A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune. 2. SESKABETS FORMÅL

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR Advokatanpartsselskab J.nr. 19216 om/emn GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR. 36440414 År 2016, den 18. april kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Skako A/S på selskabets adresse i Faaborg.

Læs mere

1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Forelæggelse af årsrapport og koncernregnskab til godkendelse

1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Forelæggelse af årsrapport og koncernregnskab til godkendelse År 2014, den 17. december, kl. 16.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Ambu A/S i IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V. Til stede var 181 personer med adgangskort, heraf 129 med

Læs mere

Vedtægter Århus Vand A/S

Vedtægter Århus Vand A/S Vedtægter Århus Vand A/S Version 26. august 2009 Side 1 af 5 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Århus Vand A/S. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemsted er Århus Kommune. 3. Formål 3.1 Selskabets formål er at sikre

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 11. april 2012

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 11. april 2012 GENERALFORSAMLING Brødrene Hartmann A/S 11. april 2012 1 DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

1 Åbning af generalforsamlingen Bestyrelsesformand Christian Jansson åbnede generalforsamlingen.

1 Åbning af generalforsamlingen Bestyrelsesformand Christian Jansson åbnede generalforsamlingen. 1 Note: I oversættelsen af dette dokument er udvist den største omhyggelighed. Den svenske tekst er dog gældende, såfremt misforståelser måtte opstå ved den danske oversættelse REFERAT fra generalforsamlingen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR

VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR 32662579 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S)

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Søborg, den 31. maj 2017 Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Generalforsamlingen blev afholdt på selskabets adresse den

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S

Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S Side 1 af 9 Dagsorden i følge vedtægterne: Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S onsdag den 2. maj 2018 kl. 16.00 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. 1. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Vedtægter. for. UdviklingVejen

Vedtægter. for. UdviklingVejen VEJEN Torvegade 16 DK 6600 Vejen Tlf. +45 76 10 00 88 vejen@advodan.dk sikkermail6600@advodan.dk CVR-nr. 25 57 52 88 Sag nr. 670-17625-JWN Vedtægter for UdviklingVejen Navn og hjemsted UdviklingVejen er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS (CVR-NR. 32 44 71 04)

VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS (CVR-NR. 32 44 71 04) Horten Advokat Line Markert Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 159489 VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS (CVR-NR. 32 44 71 04) J:\TOJ - GBS\bestyrelsesmøder\28052013\Vedtægter

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 2062 Referat Generalforsamling Dato 25. maj 2011 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 17 stemmesedler heraf 0 ved fuldmagt. Der var i alt 20 fremmødte Referent Jan Roer

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinært virksomhedsmøde i Nordsøenheden 2017

Referat af ordinært virksomhedsmøde i Nordsøenheden 2017 9500114 HED/tich Referat af ordinært virksomhedsmøde i Nordsøenheden 2017 Den 27. april 2017 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Nordsøenheden (CVR-nr. 31 41 22 42) hos Erhvervsministeriet, Slotsholmsgade

Læs mere

Til dirigent udpegede bestyrelsen i henhold til vedtægternes 3.10 Betina Præstiin, der konstaterede,

Til dirigent udpegede bestyrelsen i henhold til vedtægternes 3.10 Betina Præstiin, der konstaterede, ORDINÆRT GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT Den 22. april 2015, kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i NUNAOIL A/S, reg.nr. A/S 68.116, i selskabets lokaler på Tuapannguit 38, 3900 Nuuk. Der var indkaldt

Læs mere

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS BO HANSEN Advokat Møderet for Højesteret Aut. bobestyrer MORTEN HARTELIUS Advokat Møderet for Landsret J.nr. 50984/DA R E F E R A T af ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter. for. Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål

Vedtægter. for. Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål Vedtægter for Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S. 2 Selskabets hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

UDKAST VEDTÆGTER. 30. april 2014 FOR EGEDAL SPILDEVAND A/S CVR-NR NAVN OG HJEMSTED. 1.1 Selskabets navn er Egedal Spildevand A/S.

UDKAST VEDTÆGTER. 30. april 2014 FOR EGEDAL SPILDEVAND A/S CVR-NR NAVN OG HJEMSTED. 1.1 Selskabets navn er Egedal Spildevand A/S. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 156691 UDKAST 30. april 2014 VEDTÆGTER FOR EGEDAL SPILDEVAND A/S CVR-NR. 32 14 59 14 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde d. 1. april 2014 Klokken 16.00 18.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse

Referat: Bestyrelsesmøde d. 1. april 2014 Klokken 16.00 18.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Referat: Bestyrelsesmøde d. 1. april 2014 Klokken 16.00 18.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Susanne Mortensen (SMO) Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Mai Hartz, revisor Deloitte deltog under behandling af pkt.

Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Mai Hartz, revisor Deloitte deltog under behandling af pkt. Gribvand A/S Bestyrelse 13. maj 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 29. april 2015 Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FAXE SERVICE FORSYNING A/S (CVR NR )

VEDTÆGTER FOR FAXE SERVICE FORSYNING A/S (CVR NR ) VEDTÆGTER FOR FAXE SERVICE FORSYNING A/S (CVR NR.31 48 04 34) N:\Selskaberne\Bestyrelsesmøder\2013\35-18 JUNI 2013\Faxe Service AS\Pkt. 6 - bilag - Vedtægter Faxe Forsyning (Service) 200513.docxC:\Users\rfj\Desktop\Faxe

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling 2017, AquaDjurs A/S. Mødedato: 6. april 2017, kl Mødested: Fornæs Renseanlæg.

Referat. Ordinær generalforsamling 2017, AquaDjurs A/S. Mødedato: 6. april 2017, kl Mødested: Fornæs Renseanlæg. Referat Ordinær generalforsamling 2017, AquaDjurs A/S Mødedato: 6. april 2017, kl. 15.00. Mødested: Fornæs Renseanlæg. Mødedeltagere: Hovedaktionær Norddjurs Kommune: - Jan Petersen. AquaDjurs bestyrelse:

Læs mere

VEDTÆGTER VISITSYDSJÆLLAND-MØN A/S 1. NAVN. 1.1 Selskabets navn er VisitSydsjælland-Møn A/S. 1.2 Selskabets binavne er [INDSÆT].

VEDTÆGTER VISITSYDSJÆLLAND-MØN A/S 1. NAVN. 1.1 Selskabets navn er VisitSydsjælland-Møn A/S. 1.2 Selskabets binavne er [INDSÆT]. Horten Advokat Line Markert Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 164329 VEDTÆGTER VISITSYDSJÆLLAND-MØN A/S 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er VisitSydsjælland-Møn A/S.

Læs mere

Formanden takkede bestyrelsen for godt og konstruktivt samarbejde i den forløbne periode.

Formanden takkede bestyrelsen for godt og konstruktivt samarbejde i den forløbne periode. ab TOMSVÆNGET v/formand John Nielsen Tomsvej 5, 3400 Hillerød www.tomsvaenget.dk mail: ab@tomsvaenget.dk Referat af ordinær generalforsamling mandag den 4. april 2018. 21 boliger ud af 25 var repræsenteret.

Læs mere

1 of 6. Vedtægter. for. Syddjurs Spildevand A/S

1 of 6. Vedtægter. for. Syddjurs Spildevand A/S 1 of 6 Vedtægter for Syddjurs Spildevand A/S Version maj 2015 2 of 6 1. Navn...3 2. Hjemsted...3 3. Formål...3 4. Selskabets kapital og kapitalandele...3 5. Udbytte...3 6. Generalforsamling...4 7. Bestyrelsen...4

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS CVR-NR. 32 44 71 04

VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS CVR-NR. 32 44 71 04 Horten Advokat Line Markert Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 159489 VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS CVR-NR. 32 44 71 04 C:\Users\gbs\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary

Læs mere

Vedtægter. Roskilde Forsyning Holding A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d.

Vedtægter. Roskilde Forsyning Holding A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil:

Læs mere

07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING APS. CVR. nr.: 32 87 89 46

07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING APS. CVR. nr.: 32 87 89 46 07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING APS CVR. nr.: 32 87 89 46 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED Side 2 1.1 Selskabets navn er Ishøj Forsyning ApS. Selskabets binavn er Ishøj Service ApS. 1.2 Selskabets

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE nr. 5/2016

SELSKABSMEDDELELSE nr. 5/2016 Nasdaq Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K 1/5 Sendt via Globe Newswire Generalforsamling i Investeringsforeningen PFA Invest Herved indkaldes til ordinær generalforsamling tirsdag den 1. marts

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Vand A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune. 2. SELSKABETS FORMÅL 2.1

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG AFFALD A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG AFFALD A/S VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG AFFALD A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Affald A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune. 1.3 Selskabets formål

Læs mere

UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011

UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011 Til Nasdaq OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 4-2011 Skive, 22. marts 2011 UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011 År 2011, den 22. marts, afholdtes kl. 17.30

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 10. april 2019-134 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr. 13737584 Onsdag den 10. april 2019 Onsdag den 10. april 2019 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål Vedtægter for Foreningen Samsø Energiakademi 28.marts 2014 Indhold 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 3 Medlemskab... 3 4 Bestyrelsen... 3 5 Den ordinære generalforsamling... 4 6 Ekstraordinære generalforsamlinger...

Læs mere

Indkaldelse og fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling i Roskilde Bank A/S

Indkaldelse og fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling i Roskilde Bank A/S Meddelelse. Bestyrelsen Algade 16 4000 Roskilde 5. april 2011 Indkaldelse og fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling i Roskilde Bank A/S Bestyrelsen for Roskilde Bank A/S, CVR-nr. 31 63 30 52,

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR. (vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. marts 2016)

V E D T Æ G T E R FOR. (vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. marts 2016) Side: 1 af 5 V E D T Æ G T E R FOR D A N S K E S P I L A / S (vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. marts 2016) Selskabets navn og formål 1. Selskabets navn er DANSKE SPIL A/S. Selskabets binavne

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

VEDTÆGTER August Marts for. PFA Holding A/S CVR-nr

VEDTÆGTER August Marts for. PFA Holding A/S CVR-nr VEDTÆGTER August Marts 20192018 for PFA Holding A/S CVR-nr. 22 43 80 18 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er PFA Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål 2.1 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. UDKAST 30. april 2014 FOR EGEDAL FORSYNING A/S CVR-NR NAVN OG HJEMSTED. 1.1 Selskabets navn er Egedal Forsyning A/S.

VEDTÆGTER. UDKAST 30. april 2014 FOR EGEDAL FORSYNING A/S CVR-NR NAVN OG HJEMSTED. 1.1 Selskabets navn er Egedal Forsyning A/S. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 156691 UDKAST 30. april 2014 VEDTÆGTER FOR EGEDAL FORSYNING A/S CVR-NR. 32 65 89 89 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets

Læs mere

Coloplast generalforsamling

Coloplast generalforsamling Coloplast generalforsamling Den 9. december 2015 Side 1 Bestyrelsens formand Michael Pram Rasmussen Side 2 Bestyrelse Øvrige generalforsamlingsvalgte medlemmer Per Magid Brian Petersen Sven Håkan Björklund

Læs mere

Referat fra interessentskabsmøde nr. 4 i Hovedstadens Letbane den 22. marts 2018

Referat fra interessentskabsmøde nr. 4 i Hovedstadens Letbane den 22. marts 2018 Interessentskabsmøde nr. 04 22. marts 2018 Referat fra interessentskabsmøde nr. 4 i Hovedstadens Letbane den 22. marts 2018 Følgende repræsentanter for interessenterne og Hovedstadens Letbane deltog: Fra

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B.

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B. Referat Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge Til stede: Connie Poulsen, Hanne Olesen, Hans Chr. Thigaard, Leif Tingvad, Lisbet Berthelin, Maj-Britt

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf Fax

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf Fax Beboere i afdeling 42, Hærtoften Referat fra ordinært afdelingsmøde tirsdag den 25. september 2012, kl. 16.30. Mødet blev afholdt på Rødekro Kro. Deltagere: Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra

Læs mere

Investeringsforeningen PFA Invest. Referat af ordinær generalforsamling den 22. april 2014

Investeringsforeningen PFA Invest. Referat af ordinær generalforsamling den 22. april 2014 11 Investeringsforeningen PFA Invest Referat af ordinær generalforsamling den 22. april 2014 Tirsdag den 22. april 2014 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen PFA Invest,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HILLERØD SERVICE A/S

VEDTÆGTER FOR HILLERØD SERVICE A/S VEDTÆGTER FOR HILLERØD SERVICE A/S Gældende fra 01-01-2018 Indholdsfortegnelse 1. Selskabets navn, hjemsted og formål... 3 2. Selskabets kapital... 3 3. Generalforsamlinger... 3 4. Bestyrelse og direktion...

Læs mere

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT Den 14. marts 2018, kl. 17.00, afholdt selskabet ordinær generalforsamling på Glyptoteket, Dantes Plads 7, 1556 København V, med følgende Dagsorden: 1. Beretning

Læs mere