GENERALFORSAMLING VALGPRÆSENTATION

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GENERALFORSAMLING VALGPRÆSENTATION"

Transkript

1 28. FEBRUAR 2018 GENERALFORSAMLING VALGPRÆSENTATION 18

2

3 PRÆSENTATION AF KANDIDATERNE TIL GENERALFORSAMLINGEN 2018 VALG AF FORMAND OG KONGRESDELEGERET Tina Svarre Hasselager Himmelev Skole Hvor der er vilje, er der en vej! Jeg opstiller som formand, fordi jeg tror på lærernes sag: at fastholde den fælles folkeskole og konstant udvikle den i samarbejde med alle parter. Det kan kun lykkes, når medarbejdernes faglighed respekteres og vi inddrages aktivt i arbejdet. Siden 2013 har medindflydelsen haft trange kår. Vi har meget konkret oplevet, at magtfulde beslutninger ikke behøver være hverken kloge eller indsigtsfulde. I skrivende stund kender vi ikke udfaldet af OK18. Vil KL s virkelighedsfjerne dumdristighed sejre endnu engang, eller vil vi få mulighed for en ny start? Som formand og medlemmernes repræsentant vil jeg, sammen med kredsstyrelsen, bl.a. - helt basalt arbejde for ordentlige løn- og arbejdsvilkår. - insistere på medinddragelse på alle niveauer. - i det daglige arbejde støtte og hjælpe medlemmerne i konkrete sager. - ruste TR erne til deres meget komplekse opgaver på arbejdspladserne. - sikre, at RLF udvikler sig i trit med medlemmerne. VALG AF NÆSTFORMAND OG KONGRESDELEGERET Karen Asholt Pedersen Absalon Skole Der er efterhånden bred enighed om at læringsmålstyret undervisning, rigidt indrettede læringsplatforme, nationale test og diverse spørgeskemaundersøgelser ikke giver positive resultater for hverken elever eller lærere. Velforberedte og motiverede lærere skaber god undervisning og dermed gode resultater. Det er essentielt for hele vores samfunds udvikling, at lærernes stemme igen bliver hørt. Det er i fællesskab og med samarbejde vi får løst de problemer, som er skabt i folkeskolen. En aftale løser ikke alle problemer i folkeskolen, men det vil være et skridt på vejen. Derfor vil jeg som næstformand i Roskilde Lærerforening have fokus på følgende: Aftale for lærerne og børnehaveklasselederne i Roskilde. Øget grad af frivillighed omkring brugen af læringsplatformen Min Uddannelse. Øget mulighed for at udnytte 16.b om afkortning af skoledagen.

4 Jeg er 41 år og ansat på Hedegårdenes skole. Jeg har siddet i kredsstyrelsen siden 2008 og haft arbejde på kredskontoret som sagsbehandler og pædagogisk ansvarlig siden VALG AF NÆSTFORMANDSSUPPLEANT Kresten Dahlmand Andersen Klostermarkskolen Jeg genopstiller til kredsstyrelsen, fordi jeg fortsat gerne vil bidrage til det vigtige arbejde for ordentlige arbejdsforhold, for alle DLF s medlemmer i Roskilde. Det er ikke nogen let opgave og den har været svær de seneste fire år. Den ene sten i skoen er blevet afløst af den næste, når vi har forsøgt at genfinde samarbejdet med Roskilde kommune og f.eks. få en arbejdstidsaftale. Men det er en nødvendig kamp. Som KS-medlem ser jeg det som min primære opgave at bidrage til at der er sammenhæng mellem den hverdag vi oplever på skolerne og de ting vi bruger vores ressourcer på i kredsen. I øjeblikket ser jeg målstyret undervisning, skoledagenes længde og projekt for læringsledelse som nogle af de ting vi kan forsøge at påvirke lokalt, både gennem arbejdet med forvaltning og politikere, og gennem medierne. Jeg er 40 år gammel og har siddet i kredsstyrelsen siden Jeg håber at I vil vælge mig til endnu en periode. VALG AF KONGRESDELEGEREDE Rune Kent Gadstrup Skole Genopstiller Jeg stiller op til valget som kongresdelegeret og kasserer. På kredskontoret har jeg arbejdet som kredsens- kasserer, arbejdsmiljøansvarlige og sagsbehandler på løn- og overenskomstområdet siden 1. april Som kongresdelegeret har jeg deltaget i den ordinære kongres i de sidste fire år. Det er spændende at opleve og være med til arbejdet i DLF s øverste myndighed. Men det arbejde, som sker mellem kongresserne er mindst lige så vigtig. Her har jeg deltaget i det forpligtigende kredssamarbejde Sjælland på tværs, hvor vi er 8 kredse der samarbejder og påvirker foreningens politik. Jeg er i dette samarbejde med til at arrangere arbejdsmiljøkonferencen, som foregår i februar i Holbæk. Som kongresdelegeret, deltager jeg jævnligt i møder med Bjørn Hansen, som sidder i Hovedstyrelsen i DLF. Til disse møder viderebringer jeg de ønsker og de bekymringer til fremtiden, som jeg hører Roskilde Lærerforenings medlemmer, tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter har. I kommunen sidder jeg som arbejdsmiljørepræsentant i alle tre MED-udvalg. Jeg vil fortsat arbejde og kæmpe for Roskilde Lærerforenings medlemmers arbejdsmiljø, samt aftalte løn- og ansættelsesvilkår.

5 Mads Magtengaard Specialcenter Roskilde Fjordskolen Hedevang Lærerarbejdet er blevet mere usmidigt og ufleksibelt de seneste år, samtidig med at arbejdsbyrden bliver større og større. Inklusionsdagsordnen presser dagligdagen, og med den dokumentations og digitaliseringsdagsorden som hersker, bliver det sværere og sværere for den enkelte lærer at løfte sin kerneopgave - at levere god og spændende undervisning. Vi skal tilbage til den tid, hvor lærerne var en aktiv medspiller i at lave god skole - omend det kræver et langt sejt træk - specielt i Roskilde Kommune. Lokalt i Roskilde vil jeg bl.a. have fokus på lærernes arbejdstid i forhold til decentralisering af specielundervisningen, krav om brug af Min Uddannelse, kerneopgaven samt forbedringer i form af aftale(r) mm. Der ud over vil jeg være ekstra opmærksom på de mange små enheder, som også er en del af Roskilde Lærerforening, men ikke en del af den almindelige Folkeskole. Tillidsrepræsentant siden 2009 Kredsstyrelsen siden 2016 VALG AF SUPPLEANTER TIL DE KONGRESDELEGEREDE Kresten Dahlmand Andersen - Se præsentation under valg af næstformandssuppleant (opstiller) Lis Villum Sørensen Jyllinge Skole Direkte dialog med politikere og forvaltning er vejen til at styrke lærerenes indflydelse på vores arbejdsforhold. I efteråret holdt jeg oplæg for politikerne i Skole-/Børneudvalget, hvor jeg bl.a. fortalte om fejlene bag den elektroniske læringsplatform Min Uddannelse (MU). Efterfølgende har flere politikere tilkendegivet, at de fremover er indstillet på at begrænse de obligatoriske krav til MU, fordi de kan se, at dele af MU er et uhensigtsmæssigt redskab for lærerne. Herefter deltog jeg i en lignende dialog med skolechefen, udvalgte skoleledere, RLF s formand og en anden lærer om det fortsatte arbejde med MU i Roskilde. Jeg oplever, at vores dialog har skabt sprækker i fundamentet. Lærere oplever fortsat urimelige rammer for arbejdsvilkårene, hvilket er medvirkende til, at vi ikke er i mål med folkeskolereformens intentioner. Vi har meget at kæmpe for. En kamp for bedre vilkår, en bedre folkeskole, et bedre arbejdsmiljø. En synlig lærerforening udfordrer politikere og forvaltning. Vi vil i RLF arbejde for at forbedre arbejdsforholdene for alle medlemmer af RLF. Den proces ønsker jeg fortsat at være en del af, og derfor genopstiller jeg til kredsstyrelsen.

6 Hans-Jørgen Koefoed Hedegårdenes Skole TR på Hedegårdenes Skole siden Arbejdet i Kredsstyrelsen siden 1. aug Arbejdet i Kredsstyrelsen er spændende og udfordrende. Mange emner er der enighed omkring, men der er også debatter om bl.a strategi ift. vores arbejdsgiver. Der er forgæves gjort flere forsøg på at forhandle en lokalaftale fra RLF s side. Kredsstyrelsen har bl.a prioriteret arbejdet med, at komme mere i tale med politikere og informere om de rammer/vilkår, der er for lærernes udførelse af undervisningen, stillet op imod forventninger/mål. Efter kommunalvalget og nye politikere på flere poster kan der måske blæse nye vinde på skoleområdet. Vi får se. I skrivende stund forhandles der OK18. Jeg anbefalede et nej til OK15, der jo også har vist sig at indeholde store mængder varm luft. Såfremt en OK18 ikke medfører en afskaffelse af Lov 409 og mindre varm luft, kan jeg ikke forestille mig, at kunne anbefale et ja til et forhandlingsresultat. VALG AF KASSERER Rune Kent Se præsentation under valg af kongresdelegerede (genopstiller) VALG AF KASSERERSUPPLEANT Mads Magtengaard Se præsentation under valg af kongresdelegerede (opstiller) VALG AF ØVRIGE KREDSSTYRELSESMEDLEMMER Hans-Jørgen Koefoed Se præsentation under valg af suppleanter til kongresdelegerede (genopstiller) Kresten Dahlmand Andersen Se præsentation under valg af næstformandssuppleant (genostiller) Lis Villum Sørensen Se præsentation under valg af suppleanter til kongresdelegerede (genopstiller) Mads Magtengaard Se præsentation under valg af kongresdelegerede (genopstiller) Anna Bondo Nielsen Østervangsskolen/Læringscenter for dansk som 2. sprog Selvom det skulle lykkes for DLF at forhandle en arbejdstidsaftale igennem ved OK 18, har vi i Roskilde en udfordring: at rette op på de ulige arbejdsforhold, som 3 ½ år uden arbejdstidsaftale har skabt. Lykkes det ikke for DLF ja, så bliver udfordringen ikke mindre! Vi får vores budskaber bedst igennem, når vi er mange om det. Og vi gør det bedst med et stærkt og konstruktivt sammenhold. Vi skal viderebringe fortællinger, spørgsmål, overvejelser og gode pointer fra det daglige arbejde, og vi skal lægge viden og argumenter frem for de politikere, som har ansvaret for skolerne.

7 Kredsstyrelsen skal gå foran i dette arbejde og skal samtidig skabe nogle gode rammer for, at medlemmerne kan og vil involvere sig i arbejdet. Det vil jeg lægge stor vægt på, hvis jeg bliver valgt ind i kredsstyrelsen. Lynne Gilberg Absalon Skole Jeg hedder Lynne Gilberg. Jeg har været suppleant de seneste to år, og brænder for at arbejde med at forbedre vores arbejdsvilkår og elevernes dagligdag i folkeskolen. Vi skal kunne drive skole med en større frihed og med færre krav fra forvaltningen. Alt for mange har opskriften på den bedste skole, selvom de ikke har sat deres ben i folkeskolen, siden de selv gik der. For mange kommunale projekter sættes i gang, uden lærerene spørges til råds. Desuden er det vigtigt, at sikre nogle ordentlige forhold for dem, der læser linjefag. Alt for mange kolleger har mange lektioner, selvom de uddanner sig ved siden af. Vi skal vise, at systemet ikke kan bære, de mange lektioner vi skal undervise i. Det ses både i højt sygefravær for os, men også i flere elever med stress og angst. I 2017 blev jeg optaget på DLFs uddannelse Lærer og Meningsdanner. Det har sat skub i min deltagelse i den offentlige debat om folkeskolen. Rasmus Lund Bro Sct. Jørgens Skole Jeg har i det sidste 1 ½ års tid været ansat på Sct. Jørgens skole, det sidste år som TR. Gennem mit TR- arbejde har jeg fået et godt indblik i, hvor forskellige vilkår man har som ansat i Roskilde kommune. Det er med denne indsigt, at jeg vælger at stille op til kredsstyrelsen som menigt medlem. Jeg vil gerne være med til at styrke og legitimere RLF s beslutninger udadtil og styrke de lokale TR virker indadtil. Jeg vil arbejde for at disse forskelligartede arbejdsvilkår ensartes og at det generelle arbejdsmiljø på skolerne i Roskilde forbedres. Alle vil gerne have en lokalaftale og dette er at fortrække. Jeg vil gøre en ihærdig indsats for at sikre at lokalpolitikerne, forvaltningen og andre interessenter, får et så klart og nuanceret billede af vores hverdagens glæder og udfordringer som muligt. Jeg vil arbejde for at vores vilkår bliver gennemskuelige og kommer til at ligne hinanden skolerne i mellem, til gavn for alle brugere af vores fælles skole. Jeg er 40 år, har været uddannet i 16 år og bor i Roskilde med min kone og tre børn, hvoraf de to er skolesøgende. VALG AF SUPPLEANTER FOR ØVRIGE KREDSSTYRELSESMEDLEMMER Mads Suren Kristiansen Hedegårdenes Skole

8 VALG AF REVISOR Michael Elberg Klostermarksskolen Genopstiller Pia Rask Klostermarksskolen Jeg er ansat på Klostermarksskolen, hvor jeg har været i 17 år. Jeg har været tillidsrepræsentant fra 2009 til 2017 og er interesseret i fagpolitisk arbejde. VALG AF REVISORSUPPLEANTER Marianne Vedel Gadstrup Skole Anna W. Pedersen Fraktion 4 Genopstiller

Præsentation af kandidaterne til generalforsamlingen 2016

Præsentation af kandidaterne til generalforsamlingen 2016 2. marts 2016 Præsentation af kandidaterne til generalforsamlingen 2016 VALG AF FORMAND OG KONGRESDELEGERET VALG AF NÆSTFORMAND OG KONGRESDELEGERET Peter Hansen Absalon Skole Jeg genopstiller til posten

Læs mere

Præsentation af kandidaterne til generalforsamlingen 2014 Særnummer af Medlemsinformation nr. 139 uge 9 2014

Præsentation af kandidaterne til generalforsamlingen 2014 Særnummer af Medlemsinformation nr. 139 uge 9 2014 Præsentation af kandidaterne til generalforsamlingen 2014 Særnummer af Medlemsinformation nr. 139 uge 9 2014 VALG AF FORMAND OG KONGRESDELEGERET VALG AF NÆSTFORMAND OG KONGRESDELEGERET Peter Hansen Absalon

Læs mere

Rikke Harboe Jensen. Vi har en stærk fagforening, sammen skal vi udvikle den, så vi i fremtiden opnår de bedst mulige resultater.

Rikke Harboe Jensen. Vi har en stærk fagforening, sammen skal vi udvikle den, så vi i fremtiden opnår de bedst mulige resultater. Navn: Skole: Stiller op som: Rikke Harboe Jensen Rønbækskolen Kredsformand Som lovet på sidste valggeneralforsamling, har vi i kredsstyrelsen diskuteret og arbejdet frem imod et generationsskifte. Sidste

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Viborg Lærerkreds Onsdag den 8. marts 2018 kl BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg. Spisning kl

GENERALFORSAMLING i Viborg Lærerkreds Onsdag den 8. marts 2018 kl BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg. Spisning kl GENERALFORSAMLING i Viborg Lærerkreds Onsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg Spisning kl. 17.15 Valg til kredsstyrelsen KANDIDATER VIBORG LÆRERKREDS - GENERALFORSAMLING

Læs mere

Midtvendsyssels Lærerkreds

Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds VALG TIL KREDSSTYRELSEN Generalforsamling den 15.marts 2016 på Hotel Søparken, Aabybro På kredsens generalforsamling tirsdag den 15. marts 2016 skal der ifølge kredsens vedtægter

Læs mere

Valg til kredsstyrelsen

Valg til kredsstyrelsen Valg til kredsstyrelsen På de følgende sider præsenterer de medlemmer sig, der stiller op til kredsstyrelsen for perioden 1.4.2016 til 31.3.2018. Forslag til valgprocedure/rækkefølge Generalforsamling

Læs mere

ValgNyt. Valg. d. 12. marts kl Marievangsskolen. Fra Slagelse Lærerkreds - kreds 54. Kandidaterne. Marts 2018

ValgNyt. Valg. d. 12. marts kl Marievangsskolen. Fra Slagelse Lærerkreds - kreds 54. Kandidaterne. Marts 2018 ValgNyt Valg d. 12. marts kl. 17 - Marievangsskolen Kandidaterne Side 1 af 7 Per Toft Haugaard Jeg stiller op som formand Jeg vil arbejde for, at den kommende overenskomst bliver udmøntet på en måde, så

Læs mere

Valg til kredsstyrelsen

Valg til kredsstyrelsen Valg til kredsstyrelsen På de følgende sider præsenterer de medlemmer sig, der stiller op til kredsstyrelsen for perioden 1.4.2018 til 31.3.2020. Forslag til valgprocedure/rækkefølge Generalforsamling

Læs mere

Jeg genopstiller som kredsformand

Jeg genopstiller som kredsformand Heidi Yoma Rasmussen 47 år og uddannet fra Frederiksberg Seminarium i 2002. Lærer på Torstorp Skole 2002 11 og på Selsmoseskolen fra 2011 16. TR 2006-08 FU og arbejdsmiljøansvarlig siden 2008 Kasserer

Læs mere

Nyhedsbrev nr Særnummer om Generalforsamling

Nyhedsbrev nr Særnummer om Generalforsamling Nyhedsbrev nr. 2 2016 Særnummer om Generalforsamling Holbæk Lærerkreds afholder generalforsamling med valg til ny kredsstyrelse torsdag den 31. marts 2016 kl. 17 på Isefjordskolen, Holbæk Du kan stille

Læs mere

KREDSSTYRELSESVALG. På generalforsamlingen skal vælges: a) Formand

KREDSSTYRELSESVALG. På generalforsamlingen skal vælges: a) Formand KREDSSTYRELSESVALG Lærerkredsen Faaborg-Midtfyn, Kerteminde og Nyborg DLF Kreds 80 Strandvejen 12,1. - 5800 Nyborg Tlf. 65 31 79 09 - e-mail 080@dlf.org www.dlfkreds80.dk På generalforsamlingen skal vælges:

Læs mere

Valg til kredsstyrelsen

Valg til kredsstyrelsen Valg til kredsstyrelsen På de følgende sider præsenterer de medlemmer sig, der stiller op til kredsstyrelsen for perioden 1.4.2014 til 31.3.2016. Forslag til valgprocedure/rækkefølge Generalforsamling

Læs mere

Valgindlæg. Formandsvalg 2012 Vera Sandby Hansen genopstiller som kredsformand

Valgindlæg. Formandsvalg 2012 Vera Sandby Hansen genopstiller som kredsformand Valgindlæg Formandsvalg 2012 Vera Sandby Hansen genopstiller som kredsformand Arbejdstid, overenskomst, lokalløn, arbejdsmiljø, skoleudvikling, det kommunale budget beskæftigelsessituationen, foreningspolitikken

Læs mere

Skriftlig beretning 2019 Ved formand Ulla Erlandsen

Skriftlig beretning 2019 Ved formand Ulla Erlandsen Skriftlig beretning 2019 Ved formand Ulla Erlandsen Sket i år 2018 et tilbageblik med punktnedslag på de væsentlige begivenheder, der har haft eller får betydning for lærernes arbejdsvilkår. OK 18 Efter

Læs mere

Kandidater til bestyrelsen DET HANDLER OM DIN HVERDAG. 1. april 2014 31. marts 2016

Kandidater til bestyrelsen DET HANDLER OM DIN HVERDAG. 1. april 2014 31. marts 2016 Kandidater til bestyrelsen 1. april 2014 31. marts 2016 DET HANDLER OM DIN HVERDAG GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 12. MARTS KL. 17.30 TRE FALKE SKOLEN SØNDERJYLLANDS ALLÉ 4 2000 FREDERIKSBERG ANE SØEGAARD

Læs mere

MEDLEMSNYT Generalforsamling 2016 Medlemsblad for Vestfyns Lærerkreds, kreds 84.

MEDLEMSNYT Generalforsamling 2016 Medlemsblad for Vestfyns Lærerkreds, kreds 84. MEDLEMSNYT Generalforsamling 2016 Medlemsblad for Vestfyns Lærerkreds, kreds 84. GENERALFORSAMLING torsdag den 17. marts 2016, klokken 16.00 på Glamsbjergskolen, Kaj Nielsensvej 10, 5620 Glamsbjerg Foreløbig

Læs mere

ROSKILDE LÆRERFORENING MØLLEHUSVEJ ROSKILDE

ROSKILDE LÆRERFORENING MØLLEHUSVEJ ROSKILDE Roskilde, den 26. november 2015 Referat af kredsstyrelsesmøde Tirsdag den 24. november kl. 8.15 11.15 på kredskontoret, Møllehusvej 8, 4000 Roskilde Deltageroversigt: Peter Hansen (PH) X Tina Svarre Hasselager

Læs mere

Det gode Lærerliv 2016

Det gode Lærerliv 2016 SYTTEN INFO Rødovre Lærerforenings medlemsblad Årgang 20 - formandens skriftlige beretning Det gode Lærerliv 2016 FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2016 Side 2 SYTTEN INFO Beretning GENERALFORSAMLING 2015

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS 1 NAVN. Stk. 1 Kredsen har navnet Næstved Lærerkreds og udgør kreds nr. 61 af Danmarks Lærerforening, omfattende Næstved Kommune. 2 FORMÅL Stk. 1 Kredsens formål er inden

Læs mere

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune.

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. Greve Lærerforening Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske,

Læs mere

Valgoplæg fra kandidaterne til Kredsstyrelsesvalget 2018 i Kreds 60 Lærerkredsen Faxe Vordingborg VALGAVIS 2018

Valgoplæg fra kandidaterne til Kredsstyrelsesvalget 2018 i Kreds 60 Lærerkredsen Faxe Vordingborg VALGAVIS 2018 VALGAVIS 2018 Mette Brendstrup Laursen Jeg stiller op som formand og kongresdelegeret. - Lærer siden 2004 - Tillidsrepræsentant gennem 11 år - STR på Kulsbjerg Skole - FTR i Vordingborg og næstformand

Læs mere

Principprogram Allerød Hørsholm Lærerforening

Principprogram Allerød Hørsholm Lærerforening Principprogram Allerød Hørsholm Lærerforening Principprogram vedtaget på generalforsamling d. 10. marts 2015. Tilrettet på KS-arbejdsdag d. 10. august 2016. Afsked og forflyttelse Allerød - Hørsholm Lærerforening

Læs mere

KREDSSTYRELSESVALG. På generalforsamlingen skal vælges: a) Formand

KREDSSTYRELSESVALG. På generalforsamlingen skal vælges: a) Formand KREDSSTYRELSESVALG Lærerkredsen Faaborg-Midtfyn, Kerteminde og Nyborg DLF Kreds 80 Strandvejen 12,1. - 5800 Nyborg Tlf. 65 31 79 09 - e-mail 080@dlf.org www.dlfkreds80.dk På generalforsamlingen skal vælges:

Læs mere

SYTTEN INFO. Hent dit eget eksemplar på www.kreds17.dk DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED. Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3

SYTTEN INFO. Hent dit eget eksemplar på www.kreds17.dk DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED. Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3 SYTTEN INFO Rødovre Lærerforenings medlemsblad Årgang 18 Nr. 2 Hent dit eget eksemplar på www.kreds17.dk DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3 Ny strategi

Læs mere

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune.

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. Greve Lærerforening Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. 2. Formål Kredsens formål er at varetage

Læs mere

Kandidater til BUPL Nordsjællands bestyrelse på valg ved generalforsamlingen 2017

Kandidater til BUPL Nordsjællands bestyrelse på valg ved generalforsamlingen 2017 Kandidater til BUPL Nordsjællands bestyrelse på valg ved generalforsamlingen 2017 BUPL Nordsjællands bestyrelse består af 15 medlemmer, der alle vælges for en toårig periode. Herunder kan du se, hvilke

Læs mere

Sommerhilsen fra RLF Introduktion for nye medlemmer Ferie og sygdom Husk datoer Info om Kredskontoret

Sommerhilsen fra RLF Introduktion for nye medlemmer Ferie og sygdom Husk datoer Info om Kredskontoret Nr. 2, juni 2019 Sommerhilsen fra RLF Introduktion for nye medlemmer Ferie og sygdom Husk datoer Info om Kredskontoret Nr. 2, Juni 2019 Sommerhilsen fra RLF Så kom varmen skyllende hen over Rødovre, og

Læs mere

MEDLEMSUNDERSØGELSE 2014/2015. ROSKILDE LÆRERFORENINGs medlemsundersøgelse har fokus på, hvordan implementeringen af Lov 409 opleves ude på skolerne.

MEDLEMSUNDERSØGELSE 2014/2015. ROSKILDE LÆRERFORENINGs medlemsundersøgelse har fokus på, hvordan implementeringen af Lov 409 opleves ude på skolerne. MEDLEMSUNDERSØGELSE 2014/2015 ROSKILDE LÆRERFORENINGs medlemsundersøgelse har fokus på, hvordan implementeringen af Lov 409 opleves ude på skolerne. 1 Medlemsundersøgelsen 2014/15 er afsluttet. Hvad viste

Læs mere

VALG-AVIS. Hermed valgoplæg fra kandidaterne til kredsstyrelsesvalget 2014 i Kreds 60. Lærerkredsen for Faxe og Vordingborg

VALG-AVIS. Hermed valgoplæg fra kandidaterne til kredsstyrelsesvalget 2014 i Kreds 60. Lærerkredsen for Faxe og Vordingborg VALG-AVIS Hermed valgoplæg fra kandidaterne til kredsstyrelsesvalget 2014 i Kreds 60 Lærerkredsen for Faxe og Vordingborg Lene Høiriis Nielsen Jeg stiller op som kredsformand Da vores formand har valgt

Læs mere

Kandidater Kirsten Tranekær. Stiller op som Kredsformand

Kandidater Kirsten Tranekær. Stiller op som Kredsformand Kandidater 2018 Kirsten Tranekær Stiller op som Kredsformand Gennem de sidste to år har jeg haft det ansvarsfulde, men udfordrende og spændende job som kredsformand. Jeg har gennem utallige møder med medlemmer,

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36777014 014@dlf.org www.dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 2. november 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 18. februar 2015 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre.

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 18. februar 2015 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36777014 email: 014@dlf.org www.dlfkreds14.dk 19. februar 2015 Til Kredsstyrelsen Referat af kredsstyrelsesmøde

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds Holbæk Lærerkreds Vedtægter for Holbæk Lærerkreds 1 Kredsens navn er Holbæk Lærerkreds, som udgør kreds 52 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Holbæk kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

generalforsamling 2018 valg til kredsstyrelsen

generalforsamling 2018 valg til kredsstyrelsen generalforsamling 2018 valg til kredsstyrelsen I samme periode har vi arbejdet med at styrke medlemsengagementet på arbejdspladserne. Vi arbejder med den involverende fagforening. Det arbejde skal vi fortsætte.

Læs mere

Formandens beretning. Generalforsamling Tønder Lærerkreds 95. Tirsdag d. 14. marts 2017

Formandens beretning. Generalforsamling Tønder Lærerkreds 95. Tirsdag d. 14. marts 2017 Formandens beretning Generalforsamling Tønder Lærerkreds 95 Tirsdag d. 14. marts 2017 Der er første gang jeg som næstformand står her på talerstolen og skal aflægge formandens beretning. Det vidner om

Læs mere

Generalforsamling Varde Lærerkreds den 11. marts 2016 i Helle Hallen 55 deltagere

Generalforsamling Varde Lærerkreds den 11. marts 2016 i Helle Hallen 55 deltagere Generalforsamling Varde Lærerkreds den 11. marts 2016 i Helle Hallen 55 deltagere Velkomst ved formanden Foreningssangen 1. Valg af dirigent og fastsættelse af forretningsorden 2. Beretning Helge Højstrup

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds Holbæk Lærerkreds Vedtægter for Holbæk Lærerkreds 1 Kredsens navn er Holbæk Lærerkreds, som udgør kreds 52 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Holbæk kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Frederikssund Lærerkreds. Danmarks Lærerforening

VEDTÆGTER FOR. Frederikssund Lærerkreds. Danmarks Lærerforening VEDTÆGTER FOR Frederikssund Lærerkreds Danmarks Lærerforening Kreds 37 Side 1 af 5 Kredsens navn er Frederikssund Lærerkreds. Hjemstedskommunen er Frederikssund. Den udgør kreds 37 af Danmarks Lærerforening.

Læs mere

SYTTEN INFO. Hent dit eget eksemplar på www.kreds17.dk DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED. Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3

SYTTEN INFO. Hent dit eget eksemplar på www.kreds17.dk DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED. Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3 SYTTEN INFO Rødovre Lærerforenings medlemsblad Årgang 18 Nr. 2 Hent dit eget eksemplar på www.kreds17.dk DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3 Ny strategi

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KREDS 37. Danmarks Lærerforening

VEDTÆGTER FOR KREDS 37. Danmarks Lærerforening 1.1 Vedtægter for Kreds 37 VEDTÆGTER FOR KREDS 37 Danmarks Lærerforening 19. januar 2015 Side 1 af 5 1.1 Kredsens navn er Fjordkredsen. Hjemstedskommunen er Frederikssund. Den udgør kreds 37 af Danmarks

Læs mere

Før du søger job i Vejen kommune

Før du søger job i Vejen kommune Før du søger job i Vejen kommune Fakta om arbejdstid/forhold i Vejen kommune: 1. Den gennemsnitlige månedlige nettoløn for lærere og børnehaveklasseledere i Vejen kommune er 32.397 kr. (KRL.DK, juni 2015).

Læs mere

Horsens Lærerforening

Horsens Lærerforening Horsens Lærerforening Kreds 110 Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 20. juni 2016 Kl. 19 på Lundagerskolen Skolevej 5b, Lund Ekstraordinær generalforsamling i Horsens Lærerforening, Kreds 110 Mandag

Læs mere

Værdier og rammer for samarbejdet på skolerne i Viborg Kommune

Værdier og rammer for samarbejdet på skolerne i Viborg Kommune Værdier og rammer for samarbejdet på skolerne i Viborg Kommune 1 Indhold Indledning... 3 Målsætning for skolevæsnet... 3 Samarbejdet om forståelsespapiret et fælles ansvar... 3 Samarbejde lokalt på skolerne...

Læs mere

Mundtlig beretning Lejre Lærerforening 2017

Mundtlig beretning Lejre Lærerforening 2017 Mundtlig beretning Lejre Lærerforening 2017 "Man har et standpunkt, til man får et ministerkontor" Ny minister 2016 har været rig på skolepolitiske udmeldinger.. Vores nye undervisningsminister Mette Riisager

Læs mere

Djurs Lærerforening. Vedtægter Djurs Lærerforening

Djurs Lærerforening. Vedtægter Djurs Lærerforening Djurs Lærerforening Vedtægter Djurs Lærerforening KOLIND MARTS 2012 Navn 1. Kredsens navn er: Djurs Lærerforening. Den udgør Kreds 134 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Norddjurs Kommune og Syddjurs

Læs mere

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF.

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. VEDTÆGTER Vallensbæk Lærerkreds/ Kreds 9: 1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske, økonomiske og tjenstlige interesser

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds. Forslag til vedtægtsændring 01.04.2015

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds. Forslag til vedtægtsændring 01.04.2015 Holbæk Lærerkreds Vedtægter for Holbæk Lærerkreds Forslag til vedtægtsændring 01.04.2015 GUL skrift = nuværende ordlyd BLÅ skrift = forslag til ny ordlyd 1 Kredsens navn er Holbæk Lærerkreds, som udgør

Læs mere

Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND APRIL 2017

Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND APRIL 2017 Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND APRIL 2017 Navn 1 Kredsens navn er: Djurs Lærerforening. Den udgør Kreds 134 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND MARTS 2019

Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND MARTS 2019 Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND MARTS 2019 Navn 1 Kredsens navn er: Djurs Lærerforening. Den udgør Kreds 134 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune.

Læs mere

ARBEJDSMILJØPOLITIK FSL'S ARBEJDSMILJØPOLITIK

ARBEJDSMILJØPOLITIK FSL'S ARBEJDSMILJØPOLITIK FSL'S Som lærere og børnehaveklasseledere (fremover samlet lærerne) bruger vi en væsentlig del af vores tid og vores liv på arbejdet. Arbejdet bør derfor være sundt, udviklende og motiverende. Det giver

Læs mere

Vedtægter for Dansk Lærerforening i Sydslesvig e.v Inkl. ændringer og tilføjelser (markeret kursiv) Til generalforsamlingen den 18.

Vedtægter for Dansk Lærerforening i Sydslesvig e.v Inkl. ændringer og tilføjelser (markeret kursiv) Til generalforsamlingen den 18. Vedtægter for Dansk Lærerforening i Sydslesvig e.v Inkl. ændringer og tilføjelser (markeret kursiv) Til generalforsamlingen den 18. marts 2019 Gældende vedtægt 1.0 Foreningens navn og sæde. 1.1 Foreningens

Læs mere

Nr. 8 December 2013 26. årgang

Nr. 8 December 2013 26. årgang Nr. 8 December 2013 26. årgang Ny kredsformand På kredsstyrelsesmødet den 20. november orienterede jeg kredsstyrelsen om, at jeg ikke genopstiller som kredsformand på generalforsamlingen i marts måned.

Læs mere

FAGPOLITIK A. Temaer, der er væsentlige for vores område, skal være synlige i den politiske debat.

FAGPOLITIK A. Temaer, der er væsentlige for vores område, skal være synlige i den politiske debat. FAGPOLITIK A. Temaer, der er væsentlige for vores område, skal være synlige i den politiske debat. Det betyder, at tillidsrepræsentanten er kandidat til næstformandsposten i MED-udvalget. er kandidat som

Læs mere

Valg til kredsstyrelsen

Valg til kredsstyrelsen Valg til kredsstyrelsen 2018-2020 Læs her om valgprocedure og valgoplæg fra de opstillede kandidater Generalforsamling Torsdag den 15. marts 2018 kl. 16.00 i Bangs Have Valgprocedure På generalforsamlingen

Læs mere

Tillidsrepræsentantens ABC

Tillidsrepræsentantens ABC Tillidsrepræsentantens 2018/2019 Roskilde Lærerforening FORORD 2 ROLLE 3 FORVENTNINGER TIL TR 4 TILBAGEVENDENDE OPGAVER 5 PRAKTISKE OPLYSNINGER 8 ADRESSER, TELEFONNUMRE OG HJEMMESIDER 11 C:\Users\CDCH\Desktop\DocuNote

Læs mere

UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD:

UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD: UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD: B. DE LOKALE FAGFORENINGER GEOGRAFISK INDDELING 42. BUPL består af et antal lokale fagforeninger geografisk fordelt som angivet i bilag

Læs mere

Tillidsrepræsentantens ABC

Tillidsrepræsentantens ABC Tillidsrepræsentantens 2015/2016 Roskilde Lærerforening FORORD 2 TILLIDSREPRÆSENTANTENS ROLLE 3 FORVENTNINGER TIL TR 4 TILBAGEVENDENDE OPGAVER 5 PRAKTISKE OPLYSNINGER 9 ADRESSER, TELEFONNUMRE OG HJEMMESIDER

Læs mere

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF.

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. VEDTÆGTER Vallensbæk Lærerkreds/ Kreds 9: 1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske, økonomiske og tjenstlige interesser

Læs mere

Vedtægter for Lærerkreds Nord

Vedtægter for Lærerkreds Nord Vedtægter for Lærerkreds Nord Kredsens navn og hjemsted 1 Kredsens navn er Lærerkreds Nord. Kredsen dækker Hjørring, Frederikshavn og Læsø kommuner. Den udgør kreds 159 af Danmarks Lærerforening. Kredsens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland

VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland 2014 1 1 Lærerkredsen udgør kreds 86 af Danmarks Lærerforening og omfatter Ærø, Langeland og Svendborg kommuner. Kredsen har hjemsted i Svendborg.

Læs mere

Vedtægter for Lærerkreds Nord

Vedtægter for Lærerkreds Nord Vedtægter for Lærerkreds Nord Kredsens navn og hjemsted 1 Kredsens navn er Lærerkreds Nord. Kredsen dækker Hjørring, Frederikshavn og Læsø kommuner. Den udgør kreds 159 af Danmarks Lærerforening. Kredsens

Læs mere

FAGPOLITIK A. Temaer, der er væsentlige for vores område, skal være synlige i den politiske debat.

FAGPOLITIK A. Temaer, der er væsentlige for vores område, skal være synlige i den politiske debat. FAGPOLITIK A. Temaer, der er væsentlige for vores område, skal være synlige i den politiske debat. Det betyder, at tillidsrepræsentanten er kandidat til næstformandsposten i MED-udvalget. er kandidat som

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING 1 Kredsens navn er Aalborg Lærerforening. Den udgør kreds 153 af Danmarks Lærerforening og har hjemsted i Aalborg kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Den nuværende situation har alvorlige konsekvenser for lærernes psykiske arbejdsmiljø. Arbejdsmedicinsk klinik i Esbjerg beskriver det på denne måde:

Den nuværende situation har alvorlige konsekvenser for lærernes psykiske arbejdsmiljø. Arbejdsmedicinsk klinik i Esbjerg beskriver det på denne måde: Skriftlig beretning 2016. Folkeskoleloven blev vedtaget. Med en længere skoledag skal det faglige niveau løftes, med anderledes og mere spændende undervisning. Politikerne fortæller aldrig, at finansieringen

Læs mere

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 5. marts 2015. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 12.00 14.00

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 5. marts 2015. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 12.00 14.00 Aarhus, den 10. marts 2015 Mødereferat Møde: Styrelsesmøde Dato: 5. marts 2015 Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 12.00 14.00 Referent: Fraværende: Mødeleder: Forkortelser: EE DRF FP Jesper Skorstengaard JWS,

Læs mere

Nyhedsbrev 24.5.13 Årgang 8 nr. 5. Nyhedsbrevet. Ekstraordinær generalforsamling. Tirsdag den 11. juni kl. 15.30. Kontingentnedsættelse!

Nyhedsbrev 24.5.13 Årgang 8 nr. 5. Nyhedsbrevet. Ekstraordinær generalforsamling. Tirsdag den 11. juni kl. 15.30. Kontingentnedsættelse! Årgang 8 nr. 5 Nu er der gået en måned siden konflikten sluttede med et lovovergreb. Jeg kan mærke, at jeg stadig er meget vred over den måde KL (kommunen) og regeringen har handlet på. Vi var til kongres

Læs mere

Vedtægter 17. marts 2016 Rødovre Lærerforening Danmarks Lærerforenings kreds 17 Rødovre Lærerforening Tæbyvej 5 C 2610 Rødovre

Vedtægter 17. marts 2016 Rødovre Lærerforening Danmarks Lærerforenings kreds 17 Rødovre Lærerforening Tæbyvej 5 C 2610 Rødovre Vedtægter 17. marts 2016 Rødovre Lærerforening Danmarks Lærerforenings kreds 17 Rødovre Lærerforening Tæbyvej 5 C 2610 Rødovre 36 70 55 17 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Kredsens navn er Rødovre Lærerforening,

Læs mere

Odsherreds Lærerkreds består af medlemmerne i Odsherred Kommune.

Odsherreds Lærerkreds består af medlemmerne i Odsherred Kommune. Paragraf 1 Odsherreds Lærerkreds består af medlemmerne i Odsherred Kommune. Paragraf 2 Kredsens hjemsted betragtes som Odsherred Kommune. Paragraf 3 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske,

Læs mere

Allerød Lærerforening

Allerød Lærerforening Allerød Lærerforening Evaluering af Arbejdstidsaftale 08 Beskrivelse af udvalgte punkter på baggrund af spørgeskemaundersøgelse i december 2010 blandt lærere og børnehaveklasseledere på Allerød Kommunes

Læs mere

Målprogram for HK Kommunal Vedtaget ved HK Kommunals forbundssektorkongres den 31. januar til 2. februar 2016

Målprogram for HK Kommunal Vedtaget ved HK Kommunals forbundssektorkongres den 31. januar til 2. februar 2016 Målprogram for HK Kommunal 2016-2020 Vedtaget ved HK Kommunals forbundssektorkongres den 31. januar til 2. februar 2016 Målprogram som styringsredskab HK Kommunals målprogram understøtter de fælles mål,

Læs mere

Allerød - Hørsholm Lærerforening Kreds 29. Vedtægter

Allerød - Hørsholm Lærerforening Kreds 29. Vedtægter Allerød - Hørsholm Lærerforening Kreds 29 Vedtægter 1. Navn Kredsens navn er Allerød - Hørsholm Lærerforening. Den udgør kreds 29 af Danmarks Lærerforening. Kredsens dækker Hørsholm Kommune og Allerød

Læs mere

Informationsbrev nr. 1/15

Informationsbrev nr. 1/15 Informationsbrev nr. 1/15 Udsendt mandag den 26. januar 2015 Aalborg Lærerforening Kære medlem Aalborg Lærerforening vil gerne takke alle, der har fundet tid i en travl hverdag til at svare på vores udsendte

Læs mere

SYTTEN INFO. Årgang 21 - formandens skriftlige beretning. Den tænkende arbejdsplads i fællesskabets skole

SYTTEN INFO. Årgang 21 - formandens skriftlige beretning. Den tænkende arbejdsplads i fællesskabets skole SYTTEN INFO Rødovre Lærerforenings medlemsblad Årgang 21 - formandens skriftlige beretning Den tænkende arbejdsplads i fællesskabets skole Side 2 SYTTEN INFO Beretning Løn- og arbejdsforhold skal være

Læs mere

VALGAVIS. Valgoplæg fra kandidaterne til Kredsstyrelsesvalget 2016 i Kreds 60 Lærerkredsen Faxe Vordingborg

VALGAVIS. Valgoplæg fra kandidaterne til Kredsstyrelsesvalget 2016 i Kreds 60 Lærerkredsen Faxe Vordingborg VALGAVIS VALGAVIS Lene Høiriis Nielsen og Mette Brendstrup genopstiller som henholdsvis formand og næstformand Så er der gået to år, og der skal vælges folk til kredsstyrelsen igen. I Formandskabet har

Læs mere

Kandidater til kredsstyrelsen Djurs Lærerforening. Generalforsamling 14. marts 2018

Kandidater til kredsstyrelsen Djurs Lærerforening. Generalforsamling 14. marts 2018 Kandidater til kredsstyrelsen Djurs Lærerforening Generalforsamling 14. marts 2018 Kandidat til posten som kredsformand Lisbeth Bøwes 53-år og bosat på Mols Læreruddannet fra Skive Seminarium. Har undervist

Læs mere

DLF for alle medlemmer

DLF for alle medlemmer DLF for alle medlemmer Øget fokus på de mindre medlemsgrupper Mit navn er Erik Cloyd Ebsen og jeg er kandidat til Hovedstyrelsen. Jeg er medlem af Aarhus Lærerforenings styrelse samt formand for Foreningen

Læs mere

VALLENSBÆK LÆRERKREDS

VALLENSBÆK LÆRERKREDS Blækklatten november 2015 VALLENSBÆK LÆRERKREDS Hovedstyrelsesvalget 2015 Hvert 4. år afholdes der valg til DLF s hovedstyrelse. Præsentation af kandidater: Præsentation af kandidaterne bliver bragt i

Læs mere

Ishøj Lærerkreds KREDSVEDTÆGTER FONDSVEDTÆGTER

Ishøj Lærerkreds KREDSVEDTÆGTER FONDSVEDTÆGTER Ishøj Lærerkreds KREDSVEDTÆGTER og FONDSVEDTÆGTER 1 Ændret i april 2018 2 1 Kredsens navn er Ishøj Lærerkreds, og den udgør kreds 18 af Danmarks Lærerforening. Kredsens hjemsted er Ishøj Kommune. 2 Kredsens

Læs mere

NEJ, NEJ og atter NEJ svarer forvaltningen til fælles aftaler

NEJ, NEJ og atter NEJ svarer forvaltningen til fælles aftaler NEJ, NEJ og atter NEJ svarer forvaltningen til fælles aftaler På grund af det store daglige arbejdspres, har Roskilde Lærerforening foreslået Skoleafdelingen et samarbejde om løsningen, på en række af

Læs mere

C) Spørgsmål 1: Er ALF gearet til fremtiden?

C) Spørgsmål 1: Er ALF gearet til fremtiden? Møde: KS Dato: 4. april 2019 Sted: Ryesgade 62 A Tidspunkt:8.30-15.00 Referent: Mødeleder: Fraværende: UKS, LDV, CK Forkortelser: Karsten Lynge Simonsen (KLS), Jan Knærkegaard (JK), Ulla Koch Sørensen

Læs mere

Tønder Lærerkreds. Til medlemmer af Tønder Lærerkreds. Marts 2017

Tønder Lærerkreds. Til medlemmer af Tønder Lærerkreds. Marts 2017 Tønder Lærerkreds 95 Kogade 4, 1.tv. 6270 Tønder Tlf. 74 72 59 92 E-mail: 095@dlf.org Web: kreds95.dk Formand: Ulrik Nielsen Provst Petersensvej 5 6270 Tønder Tlf. 30 33 02 89 Marts 2017 Til medlemmer

Læs mere

Gribskov Halsnæs Lærerkreds Vedtægter

Gribskov Halsnæs Lærerkreds Vedtægter Gribskov Halsnæs Lærerkreds Vedtægter Indledning Disse vedtægter for kreds 34, Gribskov og Halsnæs Lærerkreds, er udarbejdet i et samarbejde mellem kredsstyrelsen for Gribskov Lærerkreds og Halsnæs Lærerkreds

Læs mere

Opgaveløsning i Gladsaxe Kommunes folkeskoler fra august 2015

Opgaveløsning i Gladsaxe Kommunes folkeskoler fra august 2015 Opgaveløsning i Gladsaxe Kommunes folkeskoler fra august 2015 1 Kolofon Foto Stengård Skole, april 2014 Kirsten Haase Layout GPV Produktion Gladsaxe TSL 2 Indledning Gladsaxe Kommune, Skolelederforeningen

Læs mere

Fagligt fællesskab for pædagoger - derfor skal du også være medlem!

Fagligt fællesskab for pædagoger - derfor skal du også være medlem! www.bupl.dk/fyn Fagligt fællesskab for pædagoger - derfor skal du også være medlem! Et fagligt fællesskab for pædagoger BUPL Fyn tilbyder dig at være en del af et fællesskab. Et fællesskab sammen med andre

Læs mere

Det kan være meget op ad bakke at få noget ændret. Mod inkompetente mellemledere kæmper selv AMR forgæves.

Det kan være meget op ad bakke at få noget ændret. Mod inkompetente mellemledere kæmper selv AMR forgæves. HH, 15. maj 2013 1582 arbejdsmiljørepræsentanter om hvervet som 3F AMR Hvordan er det at være arbejdsmiljørepræsentant på de mange forskellige virksomheder, hvad har AMR erne brug for og hvordan ser de

Læs mere

KREDSSTYRELSESVALG 2014

KREDSSTYRELSESVALG 2014 KREDSSTYRELSESVALG 2014 Lærerkredsen Faaborg-Midtfyn, Kerteminde og Nyborg DLF Kreds 80 Strandvejen 12,1. - 5800 Nyborg Tlf. 65 31 79 09 - fax 65 31 25 86 - e-mail 080@dlf.org www.dlfkreds80.dk På generalforsamlingen

Læs mere

Gode arbejdsvilkår skaber god undervisning

Gode arbejdsvilkår skaber god undervisning Niels Lynnerup Hovedstyrelse med afsæt i skolens hverdag. 44 år Lærer på 21. år på Haderup Skole Tillidsrepræsentant fra 1999-2008 Medlem af kredsstyrelsen i Herningegnens Lærerforening fra 2003 Medlem

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skiveegnens Lærerforening den 5. marts 2015

Referat af generalforsamling i Skiveegnens Lærerforening den 5. marts 2015 Referat af generalforsamling i Skiveegnens Lærerforening den 5. marts 2015 Referat: - Velkomst ved formand Leif Primdal, dernæst fællessang: ( Der går gennem tiden. På klaver: Lene Bjerre Sørensen) Ad

Læs mere

KREDSBLADET #19 KREDSBLAD FOR MEDLEMMER AF NÆSTVED LÆRERKREDS I NÆSTVED 7. ÅRGANG 2014 TEMA: ARBEJDSMILJØ/ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADSER

KREDSBLADET #19 KREDSBLAD FOR MEDLEMMER AF NÆSTVED LÆRERKREDS I NÆSTVED 7. ÅRGANG 2014 TEMA: ARBEJDSMILJØ/ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADSER KREDSBLADET #19 KREDSBLAD FOR MEDLEMMER AF NÆSTVED LÆRERKREDS I NÆSTVED 7. ÅRGANG 2014 TEMA: ARBEJDSMILJØ/ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADSER ny kredsstyrelse KOLOFON KREDSBLADET Næstved Lærerkreds Slagelsevej 14

Læs mere

Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds

Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Tirsdag den 24. marts 2015 kl. 16.00 18.00 på Pilehaveskolen Derefter spisning for tilmeldte. Endelig dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning.

Læs mere

Før du søger job i Vejen kommune

Før du søger job i Vejen kommune Før du søger job i Vejen kommune Fakta om arbejdstid/forhold i Vejen kommune: (revideret 1.6. 2016) 1. Den gennemsnitlige månedlige nettoløn for lærere og børnehaveklasseledere i Vejen kommune er 32.397

Læs mere

SYTTEN INFO. Årgang 19 - formandens skriftlige beretning AMBITIONER FOR EN BEDRE FOLKESKOLE

SYTTEN INFO. Årgang 19 - formandens skriftlige beretning AMBITIONER FOR EN BEDRE FOLKESKOLE SYTTEN INFO Rødovre Lærerforenings medlemsblad Årgang 19 - formandens skriftlige beretning AMBITIONER FOR EN BEDRE FOLKESKOLE FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2015 Side 2 Som indledning vil jeg tillade

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

Vedtægter for Ballerup Lærerforening, Solidaritetsfonden og Kreds 21's Særlige Fond

Vedtægter for Ballerup Lærerforening, Solidaritetsfonden og Kreds 21's Særlige Fond Ballerup Lærerforening Danmarks Lærerforening - kreds 21 Vedtægter for Ballerup Lærerforening, Solidaritetsfonden og Kreds 21's Særlige Fond Vedtægter for Ballerup Lærerforening og Solidaritetsfonden 1

Læs mere

Kandidater til bestyrelsen

Kandidater til bestyrelsen er til bestyrelsen 1. april 2016 31. marts 2018 DET HANDLER OM DIN HVERDAG GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 9. MARTS KL. 17.00 I MULTISALEN PÅ SKOLEN VED BÜLOWSVEJ FUGLEVANGSVEJ 8 1962 FREDERIKSBERG C ANE

Læs mere

Vores gode danske arbejdsforhold er ikke kommet af sig selv. Det har krævet, at arbejdere før os i generationer

Vores gode danske arbejdsforhold er ikke kommet af sig selv. Det har krævet, at arbejdere før os i generationer 8 0 1 2 FO R U N E G I3 F U N G O D M A K K TI A V TA IT LO ET G S- U K N Æ G E R M E ED A LE LL M E M ER Vores gode danske arbejdsforhold er ikke kommet af sig selv. Det har krævet, at arbejdere før

Læs mere

Vedtægter for Hvidovre Lærerforening

Vedtægter for Hvidovre Lærerforening 1 Hvidovre Lærerforening, med hjemsted i Hvidovre Kommune, udgør kreds 14 af Danmarks Lærerforening, har til formål, - at varetage medlemmernes økonomiske, tjenstlige samt pædagogiske interesser og at

Læs mere

RLF S POLITIKOMRÅDER SKOLEPOLITIK

RLF S POLITIKOMRÅDER SKOLEPOLITIK RLF S POLITIKOMRÅDER FAGPOLITIK A. Temaer, der er væsentlige for vores område, skal være synlige i den politiske debat. Det betyder, at tillidsrepræsentanten er kandidat til næstformandsposten i MED-udvalget.

Læs mere

Vedtægter Nedenstående vedtægter er vedtaget på kredsens generalforsamling den 20. marts 2013.

Vedtægter Nedenstående vedtægter er vedtaget på kredsens generalforsamling den 20. marts 2013. Vedtægter Nedenstående vedtægter er vedtaget på kredsens generalforsamling den 20. marts 2013. 1. Kredsens navn er Sønderborg Lærerkreds. Den udgør kreds 91 af Danmarks Lærerforening og omfatter Sønderborg

Læs mere