Valgoplæg fra kandidaterne til Kredsstyrelsesvalget 2018 i Kreds 60 Lærerkredsen Faxe Vordingborg VALGAVIS 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Valgoplæg fra kandidaterne til Kredsstyrelsesvalget 2018 i Kreds 60 Lærerkredsen Faxe Vordingborg VALGAVIS 2018"

Transkript

1 VALGAVIS 2018

2 Mette Brendstrup Laursen Jeg stiller op som formand og kongresdelegeret. - Lærer siden Tillidsrepræsentant gennem 11 år - STR på Kulsbjerg Skole - FTR i Vordingborg og næstformand i kredsen gennem de sidste fire år. Dette er mit tredje valgindlæg - det er altså tredje gang, at jeg opstiller, tredje gang jeg skal formidle, hvad jeg har på hjertet, og hvad jeg vil arbejde for i den næste periode, hvis jeg skulle være så heldig at blive genvalgt, for der er stadig masser at tage fat på. I de to forgange perioder har jeg skrevet, at jeg ville gøre en forskel for jeres arbejdsvilkår ude på skolerne, at jeg ville arbejde insisterende og vedholdende på at formidle jeres virkelighed og hverdag til politikere og forvaltning i begge kommuner. Jeg ville mindske afstanden og skabe sammenhæng mellem det, der foregår ude i klasserne og de rammer, der besluttes. At jeg ville arbejde for, at I fik den anerkendelse, I fortjener, ved korrekt løn, gennem både et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, hvor de krav, der stilles, også kan honoreres. Hvor man ikke skal gå på arbejde med en frygt eller en risiko for at blive syg i forsøget på at lykkes med sine opgaver, i et forsøg på at være de fagprofessionelle, vi har uddannet os til at være.

3 Det er os, der ved noget om at lave god undervisning til alle børn, så det er os, der skal lyttes til. Med de rekrutteringsvanskeligheder begge vores kommuner har - bør viljen til at lytte og fastholde sine medarbejdere være ganske stor. Jeg har gjort, som jeg lovede. Jeg har arbejdet insisterende og vedholdende for en bedre dialog og et bedre samarbejde på alle niveauer. Jeg har gjort det af samme årsag, som når I kollegaer hver dag går ud i klasselokalerne og leverer til trods for mangler, svære rammer og alt for mange tidskrævende dokumentationskrav, der opleves fjernt fra kerneopgaven og folkeskolens formål. Fordi vi som lærere må være med til at gøre en forskel for vores elever, fordi dannelse og uddannelse af den enkelte ligger os på sinde. Det er det stof, vi er gjort af. Netop dette stof og denne vedholdenhed har skabt en betydelig bedre dialog og har styrket samarbejdet med vores samarbejdspartnere på alle planer. Målet er, at jeres vilkår som lærere skal bedres. I den næste periode vil jeg fortsætte arbejdet mod målet, og samtidig vil jeg forsøge at tage udfordringen op med oplevelsen for nogen af, at DLF er langt væk. Intet kunne være mere forkert. DLF og kredsen er tilstede på alle skoler, på alle afdelinger i begge vores kommuner gennem de tillidsfolk, I har valgt. Jeg vil fortsat forsøge at styrke dem i deres arbejde, synlighed og kommunikation, og jeg vil gøre, hvad jeg kan, for at kredsen og kredsens arbejde til stadighed er kendt af medlemmerne. Netop disse stolte og dygtige lærere, der arbejder både vedholdende og insisterende, og som jeg har mødt så mange gange fra begge vore kommuner, vil jeg gerne repræsentere som formand. Jeg vil dedikeret forsøge at løfte opgaven gennem saglig, faglig argumentation, i tydelig dialog og med ordentlighed.

4 Ivar Karrebæk Askøe Jeg stiller op som næstformand og kongresdelegeret. 52 år og Lærer siden 1999 Arbejder på Vordingborgskolen, som er en fri fagskole. Tidligere ansat på Fanefjordskolen og 10. Klasse Centret i Vordingborg kommune. Fagligt aktiv siden 2006 som AMR, TR og kredsstyrelsesmedlem i forskellige perioder. Jeg tror på det gode lærerliv og vil kæmpe for det I valgavisen for to år siden problematiserede jeg manglende tid til forberedelse, mangel på kvalificerede ansøgere til ledige stillinger i begge kommuner, uorganiserede kolleger og pressede budgetter. Det gælder fortsat og dertil kan lægges elevvandringen til de private og frie skoler, mangel på daglig og kontinuerlig ledelse og arbejdsmiljøet helt overordnet. Der er nok at tage fat på, og der er ingen nemme løsninger. I valgkampen op til KV17 talte mange af kandidaterne om at folkeskolen skal have ro. Denne ro vil jeg gerne være med til at sikre gennem dialog. Lene og Mette har de sidste fire år gjort en formidabel indsats for at sikre en god tone mellem kredsen og kommunerne, og dette skal fortsætte ufortrødent. Der er mange nyvalgte i begge kommunalbestyrelser, så vi har gode muligheder for at danne nye og konstruktive relationer. Den lokale samtale er den korteste vej til lokale resultater, og kan i bedste fald have en afsmittende virkning apropos OK18. Jeg stiller op som kongresdelegeret, fordi jeg ønsker at få mulighed for at bære nogle vigtige diskussioner højere op i systemet. Arbejdsmiljø, organiseringsgrad og uddannede kolleger. Jeg stiller op som næstformand, fordi jeg har et godt samarbejde med Mette, og fordi jeg ønsker at kæmpe sammen med hende om vores fælles visioner til gavn for alle medlemmer af kreds 60

5 Inga Halldorsdottir Jeg stiller op som kongresdelegeret. Lærer siden 2003 Arbejdet på Vintersbølle Skole, Abildhøjskolen og nu Præstø Skole Tillidsrepræsentant og AMR gennem ca. 5 år Medlem af MED udvalget i ca. 10 år Repræsentant i skolebestyrelsen Mit hovedfokus er samarbejde. Men et samarbejde, der giver alle parter det meste. Et samarbejde der mærkes i hverdagen. Et samarbejde og ikke en styring. Et samarbejde med dem, der sætter rammerne for vores arbejde lokalt såvel som centralt. Det gode samarbejde viser sig ved aftaler der vel og mærke naturligt overholdes. Det er her jeg mener, at jeg sammen med kredsstyrelsen kan gøre en forskel en forskel så, vi i hverdagen kan mærke, at der eksisterer et samarbejde mellem alle undervisningens parter. Jeg går ind for, at vi har klarhed og tydelighed om arbejdsopgaverne. Jeg går ind for, at vi bliver anerkendt for vores arbejdsindsats. Jeg går ind for, at der er balance mellem opgavens omfang og de ressourcer, der er til opgaven herunder selvfølgelig tid. Kredsen skal være vores sikkerhedsnet og vores spydspids: Så vi får de bedste aftaler Det vil jeg arbejde for! Så vi ikke lokalt bliver presset udover det aftalte Så vi til stadighed kan stå sammen og hjælpe hinanden Så informationerne udveksles i hele kredsens store og forskellige områder geografisk såvel som arbejdsmæssigt Så det igen bliver fantastisk at være lærer i Faxe og Vordingborg kommuner.

6 Anette Lis Jensen Jeg stiller op som kongresdelegeret. Jeg er.. Lærer siden 1984 Tillidsrepræsentant på Marienberg Skole Medlem af kredsstyrelsen siden 2006 Arbejdsmiljøansvarlig siden 2010 Sidder i OMU Når jeg genopstiller til kredsstyrelsen, er det fordi, jeg gerne vil fortsætte med at arbejde for et bedre arbejdsmiljø og for bedre arbejdsvilkår for lærere i Faxe og Vordingborg kommuner. Det største enkeltstående problem er, at alt for mange kolleger ofte må gå på kompromis med deres faglige stolthed og deres ambitioner på elevernes vegne. Der er ikke resurser nok til, at vi kan give vores elever den velforberedte undervisning, den feedback og den nærhed, omsorg og empati, de bør have. Nærhed, omsorg og empati skal gives, når eleverne har behov for det. Det kan ikke gives i afmålte doser efter et skema. Når lærerne derfor giver deres elever nærhed, omsorg og empati, mangler de tiden til forberedelse og efterbehandling. Når man over tid ikke kan være fag-professionel på grund af manglende resurser, er der en stor risiko for, at man bliver syg, og sygefraværet er alarmerende højt i begge kommuner. En anden mulighed er, at man siger op, og søger job et sted, hvor vilkårene er bedre. Personaleomsætningen er også høj i vores kommuner. Jeg vil gerne i samarbejde med de øvrige kredsstyrelsesmedlemmer arbejde for, at Faxe og Vordingborg kan blive attraktive kommuner at arbejde i for lærere, og jeg vil gøre hvad, der står i min magt for at forklare politikere og forvaltning, at forudsætningen for, at kommunernes ambitioner på skoleområdet kan blive indfriet, er, at lærerne har tid til forberedelse og efterbehandling af undervisningen og tid til omsorgsarbejdet med eleverne. Derfor bør der også være et maksimalt undervisningstimetal.

7 Marianne Glistrup Jeg stiller op til kredsstyrelsen. Jeg hedder Marianne Glistrup, og jeg er 47 år. Jeg er ansat i Faxe kommune på Vestskolen, afdeling Terslev, hvor jeg er valgt som tillidsrepræsentant. Gennem mit arbejde som tillidsrepræsentant er det blevet meget tydeligt for mig, at samarbejde og god dialog mellem den lokale kreds, skoleledere og kommunerne er altafgørende for at skabe bedre arbejdsvilkår. Det er i den lokale kreds, der er mulighed for at få indflydelse, det er her medlemmernes interesser varetages, det er her, der skabes resultater for medlemmerne, som kan mærkes ud på de enkelte skoler. Derfor er det vigtigt, at begge kommuner er repræsenteret i styrelsen, og netop derfor stiller jeg op som repræsentant fra Faxe kommune. Jeg vil arbejde for, at vi har de bedst mulige betingelser for at udføre vores arbejdsopgaver. Det betyder, at vi bl.a. skal stræbe efter, at der på alle skoler i kredsen sættes rammer og tid på opgaver. Dette er nødvendigt for at sikre gode arbejdsbetingelser og dermed et sundt arbejdsmiljø. Derudover er jeg optaget af, at der skal findes løsninger på de vanskeligheder omkring inklusion og vold fra elever, som vi møder i vores daglige arbejde. Inklusion er en arbejdsbelastning, som har store arbejdsmæssige og personlige omkostninger. Det er et område, som berører os i stigende grad. For at synliggøre og påvirke de arbejdsmiljømæssige konsekvenser, der er ved inklusion, er det vigtigt, at vi finder sammen i et samarbejde om at skabe et arbejdsmiljø, der sikrer os trygge og stabile arbejdsforhold. Jeg stiller op til kredsstyrelsen for at repræsentere lærerne i dette arbejde.

8 Stine Baad Clausen Jeg stiller op til kredsstyrelsen. 44 år Ansat som lærer på Vestskolen, afd. Vibeeng siden 2005 TR siden Afd.-TR på afd. Vibeeng Skole-TR på Vestskolen siden 2013 Kredsstyrelsesmedlem siden 2014 Kredsens kursusansvarlige siden 2014 Jeg vælger at genopstille til Kredsstyrelsen, da jeg gerne vil være med til at fortsætte arbejdet for bedre forhold for lærere og børnehaveklasseledere i vores kommuner. Samtidig synes jeg, det er vigtigt, at der sidder repræsentanter fra begge kommuner i vores styrelse. Jeg har et godt kendskab til Faxe Kommune som organisation og har i flere år siddet som repræsentant i Center-MED. I de 4 år jeg har været en del af styrelsen, har vi arbejdet målrettet med kommunikation og dialog i kommunerne. Det er et arbejde, der kræver tålmodighed og vedholdenhed - og jeg vil gerne blive ved! Jeg vil blive ved med at arbejde for at skabe de bedste vilkår! Vi kommer længst, hvis vi samarbejder og er proaktive. I fællesskab kan vi nå rigtig langt og vi kan få indflydelse! Samtidig håber jeg, at jeg får mulighed for at fortsætte mit arbejde med fokus på kursus- og kompetenceudvikling bl.a. for alle vores tillidsrepræsentanter. Jeg mener, vi - som Kredsstyrelse - har en stor opgave i forhold til at klæde vores tillidsrepræsentanter ordentligt på, så alle jer medlemmer altid får den bedste hjælp, når I har brug for det i hverdagen.

9 Lasse Poulsen Jeg stiller op til kredsstyrelsen Mit navn er Lasse Poulsen og jeg arbejder i udskolingsteam 3 på Gåsetårnskolen, afdeling Iselinge i Vordingborg, hvor jeg har siddet som medarbejderrepræsentant i skolebestyrelsen det sidste 1½ år. Jeg blev færdiguddannet som lærer i 2013 og startede på skolen i august samme år. I de 4½ år der siden er gået, har jeg arbejdet på alle 3 trin og været klasselærer i alt fra 1. til 7. klasse. Mit andet år som ansat var jeg med i første runde af efteruddannelserne i linjefag, hvor jeg oplevede de udfordringer det bragte med sig. Sidste skoleår (16/17) tog jeg en uddannelse som meningsdanner igennem et kursus udbudt af DLF. Den uddannelse har jeg bl.a. brugt til offentligt at kommentere og involvere mig i den foregående kommunalbestyrelses arbejde omkring tildelingsmodellen. Jeg forsøgte at pointere problematikken i at fordele for få midler til et i forvejen forsømt område. Jeg har desuden selv 2 børn på Marienberg skole i Vordingborg. For det første stiller jeg op, da jeg gerne vil være med til, at sikre så gode arbejdsforhold som overhovedet muligt for foreningens medlemmer lokalt. I øjeblikket oplever jeg et forhold mellem os og vores arbejdsgiver, der er præget af, at den enkelte lærer i høj grad skal kunne forhandle med sin leder for at få rimelige arbejdsforhold. Det giver sig selv, at en forbedring af dine egne forhold desværre samtidig vil betyde en forringelse for din kollega. Derfor vil jeg bl.a. arbejde for en ensartet aftale, der sikrer fællesskabet og dermed den enkelte lærer. Jeg foretrækker at en sådan aftale indeholder: En sikring af forberedelsestiden Et loft på antallet af undervisningstimer At afspadsering af overtimer ikke udelukkende skal foregå i forberedelsestiden. Jeg er ikke ét sekund i tvivl om, at en sådan aftale samtidig vil give en meget mere kvalitetspræget undervisning, hvis vi ikke skal opleve timer, hvor man dukker op kl. 8 og ser hvad der kommer ud af kridtet på grund af manglende forberedelsestid. For det andet har jeg et ønske om at arbejde for et mere synligt DLF - både internt og eksternt. Jeg vil gerne være med til, at præge den offentlige debat og dermed de politikere, der i sidste ende har beslutningskompetencen, når der skal træffes valg for skolerne. For det er os, der er de professionelle. Hvis ikke vi skal præge debatten, hvem skal så?

10 Fra kredsens vedtægter, 10: Kredsstyrelsen - Valgprocedure Kredsen ledes af en styrelse på 5 medlemmer, der vælges i lige år. Stk. 2. Generalforsamlingen vælger formand, som tillige er delegeret. Stk. 3. Herefter vælges de øvrige delegerede. Stk. 4. Generalforsamlingen vælger næstformand blandt de øvrige delegerede. Stk. 5. Der vælges et antal suppleanter for den/de kongresdelegerede, der ikke er formand. Disse er samtidig valgt til kredsstyrelsen. Antallet afpasses, således at der efter dette valg i alt er valgt 5 kredsstyrelsesmedlemmer. Stk. 6. Der vælges 2 suppleanter til kredsstyrelsen, en fra hver kommune. Ved et styrelsesmedlems udtræden af kredsstyrelsen, tiltræder så vidt muligt suppleanten fra samme kommune, som det afgående styrelsesmedlem er ansat i. Stk. 7. Hvis der blandt de 5 valgte kredsstyrelsesmedlemmer ikke er mindst én repræsentant fra hver af de to kommuner i kredsen, foretages valg af en repræsentant fra den kommune, der ikke i forvejen er repræsenteret i kredsstyrelsen. Valget foretages af og blandt de almindelige medlemmer i den pågældende kommune, og valgperioden er den samme som for den øvrige kredsstyrelse. Den valgte repræsentant tiltræder kredsstyrelsen med stemmeret. Stk. 8. Valg foregår efter de af hovedstyrelsen udsendte retningslinjer. Stk. 9. Forslag til kandidater kan fremsættes såvel forud for generalforsamlingen som på denne. De forud for generalforsamlingen indkomne kandidatforslag udsendes sammen med den endelige dagsorden.

11 Der anvendes følgende afstemningsmetode: Der vælges formand Som kandidater kan opstilles alle almindelige medlemmer af kredsen. Der vælges 2 andre delegerede Er der kun opstillet 2 kandidater, er disse valgt uden afstemning. Er der opstillet flere kandidater end 2, afholdes skriftlig afstemning. Hvert medlem kan på stemmesedlen påføre op til 2 navne. Navnene anføres i den rækkefølge, hvori hver stemmeberettigede ønsker dem valgt. En kandidats navn må ikke anføres flere gange på en stemmeseddel. Ved valgets opgørelse gives den kandidat, som på en stemmeseddel er anført øverst (som nummer et) 2 stemmer, og herefter (som nummer to) 1 stemme. De to kandidater med højeste stemmetal er herefter valgt. Der vælges næstformand blandt de to kongresdelegerede Stemmesedlen påføres 1 navn. I tilfælde af stemmelighed foretages lodtrækning. Der vælges 3 suppleanter for de kongresdelegerede Hvert medlem kan på stemmesedlen påføre op til 3 navne. Navnene anføres i den rækkefølge, hvori hver enkelt stemmeberettiget ønsker dem valgt. En kandidats navn må ikke anføres flere gange på en stemmeseddel. Ved valgets opgørelse gives den kandidat, som på en stemmeseddel er anført øverst (som nummer ét) 3 stemmer, herefter (som nummer 2) 2 stemmer og (som nummer tre) 1 stemme. Kandidaterne er herefter valgt som 1., 2. og 3. suppleant for de kongresdelegerede efter de angivne stemmetal. I tilfælde af stemmelighed afgøres valget ved lodtrækning. De valgte suppleanter er medlemmer af kredsstyrelsen. Der vælges 2 suppleanter til kredsstyrelsen, en fra hver kommune - efter samme afstemningsform som beskrevet under valg af delegerede. Der vælges 2 revisorer og 2 revisorsuppleanter efter samme afstemningsform som beskrevet under valg af delegerede.

12 VALGAVIS 2018

VALGAVIS. Valgoplæg fra kandidaterne til Kredsstyrelsesvalget 2016 i Kreds 60 Lærerkredsen Faxe Vordingborg

VALGAVIS. Valgoplæg fra kandidaterne til Kredsstyrelsesvalget 2016 i Kreds 60 Lærerkredsen Faxe Vordingborg VALGAVIS VALGAVIS Lene Høiriis Nielsen og Mette Brendstrup genopstiller som henholdsvis formand og næstformand Så er der gået to år, og der skal vælges folk til kredsstyrelsen igen. I Formandskabet har

Læs mere

VALG-AVIS. Hermed valgoplæg fra kandidaterne til kredsstyrelsesvalget 2014 i Kreds 60. Lærerkredsen for Faxe og Vordingborg

VALG-AVIS. Hermed valgoplæg fra kandidaterne til kredsstyrelsesvalget 2014 i Kreds 60. Lærerkredsen for Faxe og Vordingborg VALG-AVIS Hermed valgoplæg fra kandidaterne til kredsstyrelsesvalget 2014 i Kreds 60 Lærerkredsen for Faxe og Vordingborg Lene Høiriis Nielsen Jeg stiller op som kredsformand Da vores formand har valgt

Læs mere

GENERALFORSAMLING DAGSORDEN. Praktiske oplysninger: 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden. 2. Beretning. 3. Regnskab Støttetildeling 2018

GENERALFORSAMLING DAGSORDEN. Praktiske oplysninger: 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden. 2. Beretning. 3. Regnskab Støttetildeling 2018 GENERALFORSAMLING Torsdag den 8. marts 2018 kl. 17.00 på Absalon, Vordingborg Seminarium, Kuskevej 1, Vordingborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden 2. Beretning 3. Regnskab Støttetildeling

Læs mere

5. Beslutning om frikøb, ydelser og vederlag til kredsstyrelsen Kredsstyrelsen fremsætter forslag om ændring af vederlag

5. Beslutning om frikøb, ydelser og vederlag til kredsstyrelsen Kredsstyrelsen fremsætter forslag om ændring af vederlag GENERALFORSAMLING Fredag den 11. marts 2016 kl. 16.30 på UCSJ, Vordingborg Seminarium, Kuskevej 1, Vordingborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden 2. Beretning 3. Regnskab Støttetildeling

Læs mere

Midtvendsyssels Lærerkreds

Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds VALG TIL KREDSSTYRELSEN Generalforsamling den 15.marts 2016 på Hotel Søparken, Aabybro På kredsens generalforsamling tirsdag den 15. marts 2016 skal der ifølge kredsens vedtægter

Læs mere

Valg til kredsstyrelsen

Valg til kredsstyrelsen Valg til kredsstyrelsen På de følgende sider præsenterer de medlemmer sig, der stiller op til kredsstyrelsen for perioden 1.4.2014 til 31.3.2016. Forslag til valgprocedure/rækkefølge Generalforsamling

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Viborg Lærerkreds Onsdag den 8. marts 2018 kl BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg. Spisning kl

GENERALFORSAMLING i Viborg Lærerkreds Onsdag den 8. marts 2018 kl BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg. Spisning kl GENERALFORSAMLING i Viborg Lærerkreds Onsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg Spisning kl. 17.15 Valg til kredsstyrelsen KANDIDATER VIBORG LÆRERKREDS - GENERALFORSAMLING

Læs mere

6. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kredskontingent. 7. Valg Det er ikke valgår, men vi skal have valgt nye suppleanter.

6. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kredskontingent. 7. Valg Det er ikke valgår, men vi skal have valgt nye suppleanter. GENERALFORSAMLING Fredag den 20. marts 2015 kl. 16.30 på UCSJ, Vordingborg Seminarium, Kuskevej 1, Vordingborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden 2. Beretning 3. Regnskab (se særskilt

Læs mere

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune.

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. Greve Lærerforening Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. 2. Formål Kredsens formål er at varetage

Læs mere

GENERALFORSAMLING VALGPRÆSENTATION

GENERALFORSAMLING VALGPRÆSENTATION 28. FEBRUAR 2018 GENERALFORSAMLING VALGPRÆSENTATION 18 PRÆSENTATION AF KANDIDATERNE TIL GENERALFORSAMLINGEN 2018 VALG AF FORMAND OG KONGRESDELEGERET Tina Svarre Hasselager Himmelev Skole Hvor der er vilje,

Læs mere

ValgNyt. Valg. d. 12. marts kl Marievangsskolen. Fra Slagelse Lærerkreds - kreds 54. Kandidaterne. Marts 2018

ValgNyt. Valg. d. 12. marts kl Marievangsskolen. Fra Slagelse Lærerkreds - kreds 54. Kandidaterne. Marts 2018 ValgNyt Valg d. 12. marts kl. 17 - Marievangsskolen Kandidaterne Side 1 af 7 Per Toft Haugaard Jeg stiller op som formand Jeg vil arbejde for, at den kommende overenskomst bliver udmøntet på en måde, så

Læs mere

Valg til kredsstyrelsen

Valg til kredsstyrelsen Valg til kredsstyrelsen På de følgende sider præsenterer de medlemmer sig, der stiller op til kredsstyrelsen for perioden 1.4.2018 til 31.3.2020. Forslag til valgprocedure/rækkefølge Generalforsamling

Læs mere

Rikke Harboe Jensen. Vi har en stærk fagforening, sammen skal vi udvikle den, så vi i fremtiden opnår de bedst mulige resultater.

Rikke Harboe Jensen. Vi har en stærk fagforening, sammen skal vi udvikle den, så vi i fremtiden opnår de bedst mulige resultater. Navn: Skole: Stiller op som: Rikke Harboe Jensen Rønbækskolen Kredsformand Som lovet på sidste valggeneralforsamling, har vi i kredsstyrelsen diskuteret og arbejdet frem imod et generationsskifte. Sidste

Læs mere

KREDSSTYRELSESVALG. På generalforsamlingen skal vælges: a) Formand

KREDSSTYRELSESVALG. På generalforsamlingen skal vælges: a) Formand KREDSSTYRELSESVALG Lærerkredsen Faaborg-Midtfyn, Kerteminde og Nyborg DLF Kreds 80 Strandvejen 12,1. - 5800 Nyborg Tlf. 65 31 79 09 - e-mail 080@dlf.org www.dlfkreds80.dk På generalforsamlingen skal vælges:

Læs mere

Djurs Lærerforening. Vedtægter Djurs Lærerforening

Djurs Lærerforening. Vedtægter Djurs Lærerforening Djurs Lærerforening Vedtægter Djurs Lærerforening KOLIND MARTS 2012 Navn 1. Kredsens navn er: Djurs Lærerforening. Den udgør Kreds 134 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Norddjurs Kommune og Syddjurs

Læs mere

Allerød - Hørsholm Lærerforening Kreds 29. Vedtægter

Allerød - Hørsholm Lærerforening Kreds 29. Vedtægter Allerød - Hørsholm Lærerforening Kreds 29 Vedtægter 1. Navn Kredsens navn er Allerød - Hørsholm Lærerforening. Den udgør kreds 29 af Danmarks Lærerforening. Kredsens dækker Hørsholm Kommune og Allerød

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

Kandidater Kirsten Tranekær. Stiller op som Kredsformand

Kandidater Kirsten Tranekær. Stiller op som Kredsformand Kandidater 2018 Kirsten Tranekær Stiller op som Kredsformand Gennem de sidste to år har jeg haft det ansvarsfulde, men udfordrende og spændende job som kredsformand. Jeg har gennem utallige møder med medlemmer,

Læs mere

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune.

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. Greve Lærerforening Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske,

Læs mere

Vedtægter for Lærerkreds 42

Vedtægter for Lærerkreds 42 Vedtægter for Lærerkreds 42 Navn 1 Stk. 1. Kredsens navn er Lejre Lærerforening og udgør Kreds 42 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Lejre kommune. Stk. 2. Kredsens hjemstedskommune er Lejre Kommune

Læs mere

Er reformen et hit? Af formand Lene Høiriis Nielsen

Er reformen et hit? Af formand Lene Høiriis Nielsen KREDS 60 NYT Er reformen et hit? Af formand Lene Høiriis Nielsen Folkeskolereformen er en udskældt størrelse. Mange har en mening om den lige fra brugerne til eksperterne. Forældrene er utilfredse med

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds Holbæk Lærerkreds Vedtægter for Holbæk Lærerkreds 1 Kredsens navn er Holbæk Lærerkreds, som udgør kreds 52 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Holbæk kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Nyhedsbrev nr Særnummer om Generalforsamling

Nyhedsbrev nr Særnummer om Generalforsamling Nyhedsbrev nr. 2 2016 Særnummer om Generalforsamling Holbæk Lærerkreds afholder generalforsamling med valg til ny kredsstyrelse torsdag den 31. marts 2016 kl. 17 på Isefjordskolen, Holbæk Du kan stille

Læs mere

Vedtægter. Odense Lærerforening Klaregade 19, 2. sal 5000 Odense C 22. maj a/uk. Godkendt på generalforsamlingen den 14.

Vedtægter. Odense Lærerforening Klaregade 19, 2. sal 5000 Odense C 22. maj a/uk. Godkendt på generalforsamlingen den 14. Odense Lærerforening Klaregade 19, 2. sal 5000 Odense C 22. maj 2014 090a/uk Vedtægter Godkendt på generalforsamlingen den 14. marts 2014 TELEFON 6612 6890 www.odenselaererforening.dk E-mail: 082@dlf.org

Læs mere

Valg til kredsstyrelsen

Valg til kredsstyrelsen Valg til kredsstyrelsen På de følgende sider præsenterer de medlemmer sig, der stiller op til kredsstyrelsen for perioden 1.4.2016 til 31.3.2018. Forslag til valgprocedure/rækkefølge Generalforsamling

Læs mere

Principprogram Allerød Hørsholm Lærerforening

Principprogram Allerød Hørsholm Lærerforening Principprogram Allerød Hørsholm Lærerforening Principprogram vedtaget på generalforsamling d. 10. marts 2015. Tilrettet på KS-arbejdsdag d. 10. august 2016. Afsked og forflyttelse Allerød - Hørsholm Lærerforening

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds Holbæk Lærerkreds Vedtægter for Holbæk Lærerkreds 1 Kredsens navn er Holbæk Lærerkreds, som udgør kreds 52 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Holbæk kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS 1 NAVN. Stk. 1 Kredsen har navnet Næstved Lærerkreds og udgør kreds nr. 61 af Danmarks Lærerforening, omfattende Næstved Kommune. 2 FORMÅL Stk. 1 Kredsens formål er inden

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds. Forslag til vedtægtsændring 01.04.2015

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds. Forslag til vedtægtsændring 01.04.2015 Holbæk Lærerkreds Vedtægter for Holbæk Lærerkreds Forslag til vedtægtsændring 01.04.2015 GUL skrift = nuværende ordlyd BLÅ skrift = forslag til ny ordlyd 1 Kredsens navn er Holbæk Lærerkreds, som udgør

Læs mere

1 Kredsens navn er Fredericia Lærerkreds den udgør kreds 112 af Danmarks Lærerforening. Kredsens hjemsted er Fredericia Kommune.

1 Kredsens navn er Fredericia Lærerkreds den udgør kreds 112 af Danmarks Lærerforening. Kredsens hjemsted er Fredericia Kommune. VEDTÆGTER 1 Kredsens navn er Fredericia Lærerkreds den udgør kreds 112 af Danmarks Lærerforening. Kredsens hjemsted er Fredericia Kommune. 2 Kredsens formål er inden for kredsens område at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter Nedenstående vedtægter er vedtaget på kredsens generalforsamling den 20. marts 2013.

Vedtægter Nedenstående vedtægter er vedtaget på kredsens generalforsamling den 20. marts 2013. Vedtægter Nedenstående vedtægter er vedtaget på kredsens generalforsamling den 20. marts 2013. 1. Kredsens navn er Sønderborg Lærerkreds. Den udgør kreds 91 af Danmarks Lærerforening og omfatter Sønderborg

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KREDS 37. Danmarks Lærerforening

VEDTÆGTER FOR KREDS 37. Danmarks Lærerforening 1.1 Vedtægter for Kreds 37 VEDTÆGTER FOR KREDS 37 Danmarks Lærerforening 19. januar 2015 Side 1 af 5 1.1 Kredsens navn er Fjordkredsen. Hjemstedskommunen er Frederikssund. Den udgør kreds 37 af Danmarks

Læs mere

KREDSSTYRELSESVALG. På generalforsamlingen skal vælges: a) Formand

KREDSSTYRELSESVALG. På generalforsamlingen skal vælges: a) Formand KREDSSTYRELSESVALG Lærerkredsen Faaborg-Midtfyn, Kerteminde og Nyborg DLF Kreds 80 Strandvejen 12,1. - 5800 Nyborg Tlf. 65 31 79 09 - e-mail 080@dlf.org www.dlfkreds80.dk På generalforsamlingen skal vælges:

Læs mere

Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND APRIL 2017

Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND APRIL 2017 Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND APRIL 2017 Navn 1 Kredsens navn er: Djurs Lærerforening. Den udgør Kreds 134 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND MARTS 2019

Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND MARTS 2019 Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND MARTS 2019 Navn 1 Kredsens navn er: Djurs Lærerforening. Den udgør Kreds 134 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Frederikssund Lærerkreds. Danmarks Lærerforening

VEDTÆGTER FOR. Frederikssund Lærerkreds. Danmarks Lærerforening VEDTÆGTER FOR Frederikssund Lærerkreds Danmarks Lærerforening Kreds 37 Side 1 af 5 Kredsens navn er Frederikssund Lærerkreds. Hjemstedskommunen er Frederikssund. Den udgør kreds 37 af Danmarks Lærerforening.

Læs mere

Gribskov Halsnæs Lærerkreds Vedtægter

Gribskov Halsnæs Lærerkreds Vedtægter Gribskov Halsnæs Lærerkreds Vedtægter Indledning Disse vedtægter for kreds 34, Gribskov og Halsnæs Lærerkreds, er udarbejdet i et samarbejde mellem kredsstyrelsen for Gribskov Lærerkreds og Halsnæs Lærerkreds

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NORDFYNS LÆRERKREDS

VEDTÆGTER FOR NORDFYNS LÆRERKREDS VEDTÆGTER FOR NORDFYNS LÆRERKREDS 1. Kredsens navn er NORDFYNS LÆRERKREDS, Danmarks Lærerforenings kreds 83. Dens hjemsted er Nordfyns Kommune. Det er dens formål inden for sit område, som omfatter Nordfyns

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland

VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland 2014 1 1 Lærerkredsen udgør kreds 86 af Danmarks Lærerforening og omfatter Ærø, Langeland og Svendborg kommuner. Kredsen har hjemsted i Svendborg.

Læs mere

Valgindlæg. Formandsvalg 2012 Vera Sandby Hansen genopstiller som kredsformand

Valgindlæg. Formandsvalg 2012 Vera Sandby Hansen genopstiller som kredsformand Valgindlæg Formandsvalg 2012 Vera Sandby Hansen genopstiller som kredsformand Arbejdstid, overenskomst, lokalløn, arbejdsmiljø, skoleudvikling, det kommunale budget beskæftigelsessituationen, foreningspolitikken

Læs mere

Vedtægter for Nordfyns Lærerkreds

Vedtægter for Nordfyns Lærerkreds Vedtægter for Nordfyns Lærerkreds 1. Kredsens navn er Nordfyns Lærerkreds, Danmarks Lærerforenings kreds 83. Dens hjemsted er Nordfyns Kommune. Det er dens formål inden for sit område, som omfatter Nordfyns

Læs mere

Kreds 60. Vedtægter for. Lærerkredsen. for Faxe og. Vordingborg

Kreds 60. Vedtægter for. Lærerkredsen. for Faxe og. Vordingborg Vedtægter for Kreds 60 Lærerkredsen for Faxe og Vordingborg 1 1, s. 3: Kredsens navn og hjemsted 2, s. 3: Formål 3, s. 3: Medlemmer 4, s. 3: Kontingent og regnskab 5, s. 4: Støttetildeling 6, s. 4: Særlig

Læs mere

ALLERØD - HØRSHOLM LÆRERFORENINGS VEDTÆGTER

ALLERØD - HØRSHOLM LÆRERFORENINGS VEDTÆGTER ALLERØD - HØRSHOLM LÆRERFORENINGS VEDTÆGTER Disse vedtægter for kreds 29, Allerød - Hørsholm Lærerforening er vedtaget på kredsens ordinære generalforsamling den 9. marts 2016. Vedlagt som bilag vedtægter

Læs mere

Odsherreds Lærerkreds består af medlemmerne i Odsherred Kommune.

Odsherreds Lærerkreds består af medlemmerne i Odsherred Kommune. Paragraf 1 Odsherreds Lærerkreds består af medlemmerne i Odsherred Kommune. Paragraf 2 Kredsens hjemsted betragtes som Odsherred Kommune. Paragraf 3 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske,

Læs mere

Vedtægter 17. marts 2016 Rødovre Lærerforening Danmarks Lærerforenings kreds 17 Rødovre Lærerforening Tæbyvej 5 C 2610 Rødovre

Vedtægter 17. marts 2016 Rødovre Lærerforening Danmarks Lærerforenings kreds 17 Rødovre Lærerforening Tæbyvej 5 C 2610 Rødovre Vedtægter 17. marts 2016 Rødovre Lærerforening Danmarks Lærerforenings kreds 17 Rødovre Lærerforening Tæbyvej 5 C 2610 Rødovre 36 70 55 17 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Kredsens navn er Rødovre Lærerforening,

Læs mere

Vedtægter for Vejen Lærerkreds

Vedtægter for Vejen Lærerkreds Vedtægter for Vejen Lærerkreds samt Vedtægter for Særlig Fond Vedtægter for Vejen Lærerkreds 1. Vejen Lærerkreds, der udgør kreds 104 af Danmarks Lærerforening og omfatter Vejen Kommune, er hjemmehørende

Læs mere

FAGPOLITIK A. Temaer, der er væsentlige for vores område, skal være synlige i den politiske debat.

FAGPOLITIK A. Temaer, der er væsentlige for vores område, skal være synlige i den politiske debat. FAGPOLITIK A. Temaer, der er væsentlige for vores område, skal være synlige i den politiske debat. Det betyder, at tillidsrepræsentanten er kandidat til næstformandsposten i MED-udvalget. er kandidat som

Læs mere

TR rolle og forventninger

TR rolle og forventninger TR rolle og forventninger Din rolle som TR Som tillidsrepræsentant er du en nøgleperson på din arbejdsplads. Du varetager medlemmernes interesser og er Danmarks Lærerforenings lokale repræsentant på skolen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING 1 Kredsens navn er Aalborg Lærerforening. Den udgør kreds 153 af Danmarks Lærerforening og har hjemsted i Aalborg kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

DLF for alle medlemmer

DLF for alle medlemmer DLF for alle medlemmer Øget fokus på de mindre medlemsgrupper Mit navn er Erik Cloyd Ebsen og jeg er kandidat til Hovedstyrelsen. Jeg er medlem af Aarhus Lærerforenings styrelse samt formand for Foreningen

Læs mere

generalforsamling 2018 valg til kredsstyrelsen

generalforsamling 2018 valg til kredsstyrelsen generalforsamling 2018 valg til kredsstyrelsen I samme periode har vi arbejdet med at styrke medlemsengagementet på arbejdspladserne. Vi arbejder med den involverende fagforening. Det arbejde skal vi fortsætte.

Læs mere

Vedtægter for Dansk Lærerforening i Sydslesvig e.v Inkl. ændringer og tilføjelser (markeret kursiv) Til generalforsamlingen den 18.

Vedtægter for Dansk Lærerforening i Sydslesvig e.v Inkl. ændringer og tilføjelser (markeret kursiv) Til generalforsamlingen den 18. Vedtægter for Dansk Lærerforening i Sydslesvig e.v Inkl. ændringer og tilføjelser (markeret kursiv) Til generalforsamlingen den 18. marts 2019 Gældende vedtægt 1.0 Foreningens navn og sæde. 1.1 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Lærerkreds Nord

Vedtægter for Lærerkreds Nord Vedtægter for Lærerkreds Nord Kredsens navn og hjemsted 1 Kredsens navn er Lærerkreds Nord. Kredsen dækker Hjørring, Frederikshavn og Læsø kommuner. Den udgør kreds 159 af Danmarks Lærerforening. Kredsens

Læs mere

Vedtægter for Hvidovre Lærerforening

Vedtægter for Hvidovre Lærerforening 1 Hvidovre Lærerforening, med hjemsted i Hvidovre Kommune, udgør kreds 14 af Danmarks Lærerforening, har til formål, - at varetage medlemmernes økonomiske, tjenstlige samt pædagogiske interesser og at

Læs mere

1 Navnet er Den landsdækkende Klub for humanistiske og samfundsvidenskabelige Forskningsinstitutioner (KULTUR & SAMFUND).

1 Navnet er Den landsdækkende Klub for humanistiske og samfundsvidenskabelige Forskningsinstitutioner (KULTUR & SAMFUND). Vedtægt for DM KULTUR & SAMFUND Navn og formål 1 Navnet er Den landsdækkende Klub for humanistiske og samfundsvidenskabelige Forskningsinstitutioner (KULTUR & SAMFUND). 2 KULTUR & SAMFUNDs overordnede

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

Vedtægt for styrelsen af Vordingborg Kommunes skolevæsen

Vedtægt for styrelsen af Vordingborg Kommunes skolevæsen Vedtægt for styrelsen af Vordingborg Kommunes skolevæsen Gældende fra 1.1.2007 1 Stk. 1. På alle skoler bortset fra 10. klasse-centret består skolebestyrelsen af 7 forældrerepræsentanter, 2 elevrepræsentanter

Læs mere

Vedtægter for Lærerkreds Nord

Vedtægter for Lærerkreds Nord Vedtægter for Lærerkreds Nord Kredsens navn og hjemsted 1 Kredsens navn er Lærerkreds Nord. Kredsen dækker Hjørring, Frederikshavn og Læsø kommuner. Den udgør kreds 159 af Danmarks Lærerforening. Kredsens

Læs mere

Præsentation af kandidaterne til generalforsamlingen 2014 Særnummer af Medlemsinformation nr. 139 uge 9 2014

Præsentation af kandidaterne til generalforsamlingen 2014 Særnummer af Medlemsinformation nr. 139 uge 9 2014 Præsentation af kandidaterne til generalforsamlingen 2014 Særnummer af Medlemsinformation nr. 139 uge 9 2014 VALG AF FORMAND OG KONGRESDELEGERET VALG AF NÆSTFORMAND OG KONGRESDELEGERET Peter Hansen Absalon

Læs mere

Kreds 122. Vedtægter

Kreds 122. Vedtægter Ringkøbing - Skjern Telefon 97 32 46 40 Nørregade 22 A E-mail: 122@dlf.org 6950 Ringkøbing www.dlf122.dk Kreds 122 Vedtægter Revideret 17. marts 2016 Vedtægter for Kreds 122 Fjordkredsen 1 Stk. 1. Kredsens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG LÆRERFORENING

VEDTÆGTER FOR ESBJERG LÆRERFORENING ESBJERG LÆRERFORENING DLF - KREDS 100 VEDTÆGTER FOR ESBJERG LÆRERFORENING 1. Esbjerg Lærerforening udgør kreds 100 af Danmarks Lærerforening og har hjemsted i Esbjerg kommune. Formål 2. Kredsens formål

Læs mere

Valg til kredsstyrelsen

Valg til kredsstyrelsen Valg til kredsstyrelsen 2018-2020 Læs her om valgprocedure og valgoplæg fra de opstillede kandidater Generalforsamling Torsdag den 15. marts 2018 kl. 16.00 i Bangs Have Valgprocedure På generalforsamlingen

Læs mere

MEDLEMSNYT Generalforsamling 2016 Medlemsblad for Vestfyns Lærerkreds, kreds 84.

MEDLEMSNYT Generalforsamling 2016 Medlemsblad for Vestfyns Lærerkreds, kreds 84. MEDLEMSNYT Generalforsamling 2016 Medlemsblad for Vestfyns Lærerkreds, kreds 84. GENERALFORSAMLING torsdag den 17. marts 2016, klokken 16.00 på Glamsbjergskolen, Kaj Nielsensvej 10, 5620 Glamsbjerg Foreløbig

Læs mere

SLAGELSE LÆRERKREDS. KREDS 54 Matildevej 9, 4200 SLAGELSE. TLF 58 52 82 88 FAX 58 52 01 10. e-mail 054@dlf.org

SLAGELSE LÆRERKREDS. KREDS 54 Matildevej 9, 4200 SLAGELSE. TLF 58 52 82 88 FAX 58 52 01 10. e-mail 054@dlf.org SLAGELSE LÆRERKREDS. KREDS 54 Matildevej 9, 4200 SLAGELSE. TLF 58 52 82 88 FAX 58 52 01 10. e-mail 054@dlf.org Vedtægter for Slagelse Lærerkreds DLF Kreds 54 1 Kredsens navn er Slagelse Lærerkreds. Den

Læs mere

Vedtægter for Kolding Lærerkreds

Vedtægter for Kolding Lærerkreds Vedtægter for Kolding Lærerkreds Vedtaget på kredsens ekstraordinære generalforsamling 15. marts 2013 2 1. Kredsens navn er KOLDING LÆRERKREDS. Den udgør kreds 111 i Danmarks Lærerforening og omfatter

Læs mere

Regler om valg til skolebestyrelse - indsættes som bilag til vedtægt for styrelse af Vordingborg Kommunes skolevæsen.

Regler om valg til skolebestyrelse - indsættes som bilag til vedtægt for styrelse af Vordingborg Kommunes skolevæsen. Regler om valg til skolebestyrelse - indsættes som bilag til vedtægt for styrelse af Vordingborg Kommunes skolevæsen. I henhold til folkeskolelovens (lov nr. 1640 af 26. december 2013, Indførelse af en

Læs mere

1. Godkendelse af referater fra den 17. juni og 12. august 2015 Referater fra den 17.juni og 12. august 2015 Referaterne blev godkendt.

1. Godkendelse af referater fra den 17. juni og 12. august 2015 Referater fra den 17.juni og 12. august 2015 Referaterne blev godkendt. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 20. august 2015 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Horsens Lærerforening

Horsens Lærerforening Horsens Lærerforening Kreds 110 Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 20. juni 2016 Kl. 19 på Lundagerskolen Skolevej 5b, Lund Ekstraordinær generalforsamling i Horsens Lærerforening, Kreds 110 Mandag

Læs mere

Niels erklærer under de givne regler at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

Niels erklærer under de givne regler at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Vejen Lærerkreds torsdag den 20. juni 2013 kl.17.00 på Kredskontoret Vejen lærerkreds, Nørregade 58B, 6600 Vejen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Forretningsorden

Læs mere

Øhavets Lærerkreds arbejdsmiljøpolitik

Øhavets Lærerkreds arbejdsmiljøpolitik Øhavets Lærerkreds arbejdsmiljøpolitik 16. marts 2015 Formål: I Øhavets Lærerkreds arbejder vi for et sundt og sikkert arbejdsmiljø med fokus på at udvikle og fastholde et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø

Læs mere

Hvad skal jeg lave næste skoleår? et hjælpepapir til drøftelse af din opgaveoversig med din leder

Hvad skal jeg lave næste skoleår? et hjælpepapir til drøftelse af din opgaveoversig med din leder Forberedelsestid Understøttende undervisning Undervisning Hvad skal jeg lave næste skoleår? et hjælpepapir til drøftelse af din opgaveoversig med din leder Gribskov Lærerkreds og Gribskov Kommune er blevet

Læs mere

VALGPROCEDURE. - ved elektronisk valg i PLO-Syddanmark. Godkendt af PLO Syddanmark 3. juni 2014

VALGPROCEDURE. - ved elektronisk valg i PLO-Syddanmark. Godkendt af PLO Syddanmark 3. juni 2014 VALGPROCEDURE - ved elektronisk valg i PLO-Syddanmark Godkendt af PLO Syddanmark 3. juni 2014 efterfølgende tilrettet med aktuelle data til 2016 valget Sagsnr. 2010-2492 Dok.nr. 935519 2 Tidspunkt for

Læs mere

Generalforsamling Varde Lærerkreds den 11. marts 2016 i Helle Hallen 55 deltagere

Generalforsamling Varde Lærerkreds den 11. marts 2016 i Helle Hallen 55 deltagere Generalforsamling Varde Lærerkreds den 11. marts 2016 i Helle Hallen 55 deltagere Velkomst ved formanden Foreningssangen 1. Valg af dirigent og fastsættelse af forretningsorden 2. Beretning Helge Højstrup

Læs mere

AMBITIONER FOR EN BEDRE FOLKESKOLE

AMBITIONER FOR EN BEDRE FOLKESKOLE Valggrundlag Uanset hvilket emne jeg har taget op fra løn- og arbejdsforhold til skole- og uddannelsespolitik vender jeg tilbage til én fællesnævner: Medlemmerne. Når vi som fagforening handler på et hvilket

Læs mere

SAMARBEJDET MELLEM ARBEJDSMILJØ- REPRÆSENTANTEN TILLIDS- REPRÆSENTANTEN

SAMARBEJDET MELLEM ARBEJDSMILJØ- REPRÆSENTANTEN TILLIDS- REPRÆSENTANTEN SAMARBEJDET MELLEM ARBEJDSMILJØ- REPRÆSENTANTEN TILLIDS- REPRÆSENTANTEN Folderen er tænkt som inspiration til at få sat fokus på samarbejdet mellem jer som arbejdsmiljørepræsentant (AMR) og tillidsrepræsentant

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

SKK s formål er at arbejde for medlemmernes lokale faglige, økonomiske og tjenstlige interesser og styrke sammenholdet mellem medlemmerne.

SKK s formål er at arbejde for medlemmernes lokale faglige, økonomiske og tjenstlige interesser og styrke sammenholdet mellem medlemmerne. VEDTÆGTER Den 26.03.14 1 Navn Navnet er SKK Skolelederforeningen, Københavns Kommune. Stk.2 Medlemmer er ledere ansat i Københavns Kommune, omfattet af Overenskomst for ledere m.fl. inden for undervisningsområdet,

Læs mere

GENERALFORSAMLING Torsdag den 14. marts 2019 kl BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg

GENERALFORSAMLING Torsdag den 14. marts 2019 kl BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg GENERALFORSAMLING Torsdag den 14. marts 2019 kl. 17.00 BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg Kl. 16.00 Dørene åbnes Kl. 17.00 Mød Viborg Kommunes nye skolechef Claus Drachmann Kaasby-Wang Kl. 17.30 Spisning

Læs mere

Kandidater til bestyrelsen DET HANDLER OM DIN HVERDAG. 1. april 2014 31. marts 2016

Kandidater til bestyrelsen DET HANDLER OM DIN HVERDAG. 1. april 2014 31. marts 2016 Kandidater til bestyrelsen 1. april 2014 31. marts 2016 DET HANDLER OM DIN HVERDAG GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 12. MARTS KL. 17.30 TRE FALKE SKOLEN SØNDERJYLLANDS ALLÉ 4 2000 FREDERIKSBERG ANE SØEGAARD

Læs mere

Det gode Lærerliv 2016

Det gode Lærerliv 2016 SYTTEN INFO Rødovre Lærerforenings medlemsblad Årgang 20 - formandens skriftlige beretning Det gode Lærerliv 2016 FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2016 Side 2 SYTTEN INFO Beretning GENERALFORSAMLING 2015

Læs mere

Præsentation af kandidaterne til generalforsamlingen 2016

Præsentation af kandidaterne til generalforsamlingen 2016 2. marts 2016 Præsentation af kandidaterne til generalforsamlingen 2016 VALG AF FORMAND OG KONGRESDELEGERET VALG AF NÆSTFORMAND OG KONGRESDELEGERET Peter Hansen Absalon Skole Jeg genopstiller til posten

Læs mere

Vedtægter for Lolland-Falsters Lærerforening

Vedtægter for Lolland-Falsters Lærerforening Vedtægter for Lolland-Falsters Lærerforening 1 Navn Kredsens navn er Lolland-Falsters Lærerforening, kreds 68 af Danmarks Lærerforening. Foreningen omfatter Guldborgsund kommune og Lolland kommune. Foreningens

Læs mere

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 **** Beslutningsreferat **** 1. Valg af dirigent Anne-Mette Jensen foreslog afdelingsleder i Danmarks Lærerforening, Palle Rom,

Læs mere

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil Viceskoleleder distrikt Kystskole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Viceskoleleder

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Køge Kommunes Skolevæsen 2015

Styrelsesvedtægt for Køge Kommunes Skolevæsen 2015 Styrelsesvedtægt for Køge Kommunes Skolevæsen 2015 Indhold Kapitel 1: Indledning... 2 Kapitel 2: Skolebestyrelsen... 2 1. Skolebestyrelsens sammensætning... 2 1.a. Sammensætning af skolebestyrelsen ved

Læs mere

Hvad skal jeg lave næste skoleår? et hjælpepapir til drøftelse af din opgaveoversig med din leder

Hvad skal jeg lave næste skoleår? et hjælpepapir til drøftelse af din opgaveoversig med din leder Danmarks Lærerforenings kreds 87 Nyhedsbrev 9 2016 Kære kollega Hvad skal jeg lave næste skoleår? et hjælpepapir til drøftelse af din opgaveoversig med din leder Middelfart Byråd og skoleafdelingen har

Læs mere

Værdier og rammer for samarbejdet på skolerne i Viborg Kommune

Værdier og rammer for samarbejdet på skolerne i Viborg Kommune Værdier og rammer for samarbejdet på skolerne i Viborg Kommune 1 Indhold Indledning... 3 Målsætning for skolevæsnet... 3 Samarbejdet om forståelsespapiret et fælles ansvar... 3 Samarbejde lokalt på skolerne...

Læs mere

INFORMATION FRA KREDSSTYRELSEN

INFORMATION FRA KREDSSTYRELSEN INFORMATION FRA KREDSSTYRELSEN VEDTÆGTER 2013 1. 1.1 Kredsens navn er Glostrup Lærerforening. Den udgør kreds 10 af Danmarks Lærerforening. 1.2 Kredsens adresse er Glostrup Lærerforening, Lærernes Hus

Læs mere

VALLENSBÆK LÆRERKREDS

VALLENSBÆK LÆRERKREDS Blækklatten november 2015 VALLENSBÆK LÆRERKREDS Hovedstyrelsesvalget 2015 Hvert 4. år afholdes der valg til DLF s hovedstyrelse. Præsentation af kandidater: Præsentation af kandidaterne bliver bragt i

Læs mere

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF.

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. VEDTÆGTER Vallensbæk Lærerkreds/ Kreds 9: 1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske, økonomiske og tjenstlige interesser

Læs mere

Skriftlig beretning 2019 Ved formand Ulla Erlandsen

Skriftlig beretning 2019 Ved formand Ulla Erlandsen Skriftlig beretning 2019 Ved formand Ulla Erlandsen Sket i år 2018 et tilbageblik med punktnedslag på de væsentlige begivenheder, der har haft eller får betydning for lærernes arbejdsvilkår. OK 18 Efter

Læs mere

Etf s repræsentantskabsmøde REP-pixi

Etf s repræsentantskabsmøde REP-pixi Etf s repræsentantskabsmøde 2016 REP-pixi 1 Forord Et repræsentantskabsmøde er på mange måder en meget formel ting. Netop derfor kan det være svært at finde rundt i det hele. Hvordan hænger tingene indbyrdes

Læs mere

Vedtægt for styrelse af Vordingborg Kommunes skolevæsen

Vedtægt for styrelse af Vordingborg Kommunes skolevæsen Vedtægt for styrelse af Vordingborg Kommunes skolevæsen 1. Skolebestyrelserne sammensættes således: Skole Forældre repr. Medarbejder repr. Elev repr. Øvrige lokale repr. Gåsetårnskolen 8 2 4 1 Kulsbjerg

Læs mere

Jeg genopstiller som kredsformand

Jeg genopstiller som kredsformand Heidi Yoma Rasmussen 47 år og uddannet fra Frederiksberg Seminarium i 2002. Lærer på Torstorp Skole 2002 11 og på Selsmoseskolen fra 2011 16. TR 2006-08 FU og arbejdsmiljøansvarlig siden 2008 Kasserer

Læs mere

ROSKILDE LÆRERFORENINGS VEDTÆGTER

ROSKILDE LÆRERFORENINGS VEDTÆGTER ROSKILDE LÆRERFORENING MØLLEHUSVEJ 8 4000 ROSKILDE ROSKILDE LÆRERFORENINGS VEDTÆGTER Møllehusvej 8 4000 Roskilde 041@dlf.org www.roskildelaererforening.dk -Tlf. 4635 0418 - 2 - ROSKILDE LÆRERFORENINGS

Læs mere

Valg til kredsstyrelsen

Valg til kredsstyrelsen Valg til kredsstyrelsen På de følgende sider præsenterer de medlemmer sig, der stiller op til kredsstyrelsen for perioden 1.4.2012 til 31.3.2014. Forslag til valgprocedure/rækkefølge Generalforsamling

Læs mere

Vejledende vedtægter for lokale afdelinger, der ønsker forskudt valgperiode, gældende fra 11. januar 2018

Vejledende vedtægter for lokale afdelinger, der ønsker forskudt valgperiode, gældende fra 11. januar 2018 Vejledende vedtægter for lokale afdelinger, der ønsker forskudt valgperiode, gældende fra 11. januar 2018 1 Navn Navnet er Skolelederforeningen, (Kommunenavn) afdeling. Medlemsberettiget er enhver, som

Læs mere

Vedtægter for kreds 150. Foreslåede ændringer. (Gule markeringer ændres til)

Vedtægter for kreds 150. Foreslåede ændringer. (Gule markeringer ændres til) Vedtægter for kreds 150 1 Kredsens navn og hjemsted Kredsens navn er Midtvendsyssels Lærerkreds. Kredsen dækker Brønderslev Kommune og Jammerbugt Kommune og er hjemmehørende på adressen Grønnegade 52,

Læs mere

Vedtægter for Landsbysamarbejdet i Nyborg Kommune

Vedtægter for Landsbysamarbejdet i Nyborg Kommune Vedtægter for Landsbysamarbejdet i Nyborg Kommune Vedtægter for Landsbysamarbejdet i Nyborg Kommune (Rev. maj 2016) Side 1 af 8 Vedtægter for Landsbysamarbejdet i Nyborg Kommune Side Overordnet beskrivelse:...

Læs mere