Referat. Folkeoplysningsrådet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Folkeoplysningsrådet"

Transkript

1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Torsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:45 Mødested: Møderum 1 Rønnedevej 9, mødelokale 1. Mødet afsluttes med spisning. Eventuelle afbud sendes til Flemming Christensen, eller på mail fbc@ringsted.dk Medlemmer Erik Schaumann (ES) Palle Rasmussen (PR) Anni Hiltunen (AH) Jørgen Ellekjær (JE) Mogens Larsen (ML) Jannie Seiffert (JS) Kurt Elfving (KE) Tove Kobbelgaard Pedersen (TKP) Fraværende Bemærkninger

2 Indholdsfortegnelse Punkt nr. Side

3 2. DDS Gyldenløve Grupp søger om udstyr Nordrup-Farendløse IF søger om tilskud til udstyr Ringsted Sportsfiskerforening søger om tilskud til borde Spejderne i Ringsted søger om midler til førstehjælpskursus Vetterslev-Høm GF søger om udstyr Ringsted Amatørteater Forening søger om tilskud Tilskud til KulturLinks vandreudstilling i Ansøgning om midler til sundhedsfremmende projekt i Ringsted Syd Fastlæggelse af det kommende møde Orientering, december Bilagsoversigt...19 Sagsid: 05/1083 Bilag: Gymnastikafdelingen under Benløse Idrætsforening søger om tilskud til udstyr. Beskrivelse af sagen Gymnastikafdelingen under Benløse IF (BIF) har startet crossgym op som ny disciplin. Det er blevet en stor succes med ca. 120 medlemmer fra 14 år til +60 år fordelt på tre hold. BIF søger derfor om indkøb af yderligere rekvisitter til holdene. Der søges om: Udstyr: Antal: Samlet pris: Medicinbold, 5 kg ,00 Medicinbold, 8 kg ,00 Medicinbold, 10 kg ,00 Tubes, grøn ,00 Tubes, rosa ,00 Tubes, violet ,00 Tubes, rød ,00 Boksehandsker ,00 Pris inkl. moms (ovenstående priser er ekskl. moms) 9.881,25 Derudover søger foreningen om tilskud til indkøb af et springbord. Der har tidligere været springbord i Asgårdshallen, men dette er nu flyttet til Gymnastikhuset, hvorfor der søges om et nyt til Asgårdshallen. Pris inkl. moms: 9.816,00 kroner. Endelig søges der om 30 gummiringe til småbørnsgymnastikken. Pris inkl. moms: 423,50 kroner. Foreningen meddeler, at den selv har køb udstyr tidligere på sæsonen på 7.930,00 kroner. I alt søges der om tilskud på ,75 kroner. Høring Ingen. Økonomi Ingen budgetmæssige konsekvenser.

4 Vurdering Kultur- og Fritidsafdelingen vurderer, at ansøgningen falder indenfor retningslinjerne for tilskud. Indstilling Direktionen indstiller at sagen drøftes. Tildelt ,75 kroner.

5 2. DDS Gyldenløve Grupp søger om udstyr Sagsid: 05/1083 Bilag: DDS Gyldenløve Gruppe (DDS) søger om tilskud til udstyr. Beskrivelse af sagen DDS søger om fornyelse og opgradering af udstyr. Foreningen anfører, at den grundet øget tilgang, og for at fastholde nuværende medlemmer i særligt aldersgruppen år, ønsker at skabe nogle spændende og attraktive rammer. Der søges derfor om tilskud til indkøb af følgende: 4 stk. beachflag til udadrettede PR-aktiviteter 2.000,00 4 stk. alu patruljekasser til turaktiviteter 4.500,00 1 stk. Hero Go Pro kamera 3.500,00 1 stk. Snitte- og huggekasse 7.000,00 2 stk. Fjeld-/letvægtstelte 6.000,00 I alt søges der om ,00 Høring Ingen. Økonomi Ingen budgetmæssige konsekvenser. Vurdering Det er Kultur- og Fritidsafdelingens vurdering, at ansøgningen er indenfor retningslinjerne for tilskud til udstyr. Indstilling Direktionen indstiller at sagen drøftes. Tildelt kroner.

6 3. Nordrup-Farendløse IF søger om tilskud til udstyr Sagsid: 05/1083 Bilag: Nordrup-Farendløse IF (NFI) søger om tilskud til indkøb af nyt udstyr. Beskrivelse af sagen Foreningen søger om indkøb af - En stk. pix-off maskine (til at fjerne harpiks) pris kroner ekskl. moms - Parkourredskaber pris kroner ekskl. moms Pix-off maskinen bruges til at fjerne harpiks fra bolde. Det er forventningen, at med opsætningen af en sådan maskine, vil man mindske harpiks på gulvet betydeligt. Indkøb af parkourredskaber har foreningen ingen af på nuværende tidspunkt, men har startet parkour op for børn og unge. Det er meget populært, og for at kunne skille det fra den traditionelle springgymnastik, ønsker foreningen at investere i rigtige parkourredskaber. Høring Ingen. Økonomi Ingen budgetmæssige konsekvenser. Vurdering Kultur- og Fritidsafdelingen vurderer at ansøgningen er indenfor retningslinjerne. Indstilling Direktionen indstiller at sagen drøftes. Forvaltningen går i forhandling med leverandør af pix-off-maskiner med henblik på at indkøbe to maskiner som opstilles i Nordruphallen og Vigerstedhallen, men som kan flyttes rundt til andre lokaliteter såfremt de gør mere nytte andre steder. Tiltrådt at der bevilliges kroner til indkøb af parkourredskaber.

7 4. Ringsted Sportsfiskerforening søger om tilskud til borde Sagsid: 05/1083 Bilag: Ringsted Sportsfiskerforening søger om tilskud til indkøb af nye borde. Beskrivelse af sagen I 2012 fik foreningen tildelt kroner til indkøb af nye borde. Foreningen søger nu om tilskud til at få udskiftet de sidste borde. Bordene bliver anvendt til junioraktiviteter i sommehalvåret, og til pensionistaktiviteter i vinterhalvåret. Høring Ingen. Økonomi Ingen budgetmæssige konsekvenser. Vurdering Kultur- og Fritidsafdelingen vurderer, at ansøgningen er indenfor retningslinjerne for indkøb. Indstilling Direktionen indstiller at sagen drøftes. Der bevilliges kroner.

8 5. Spejderne i Ringsted søger om midler til førstehjælpskursus Sagsid: 05/1083 Bilag: Samrådet Spejderne i Ringsted søger om midler til gennemførelse af udvidet førstehjælpskursus. Beskrivelse af sagen Samrådet Spejderne i Ringsted søger om tilskud til at tilrettelægge og gennemføre et udvidet førstehjælpskursus for ledere i kommunens spejderforeninger. Baggrunden for kurset er at opkvalificere ledere til førstehjælp, når de er på ture med børn og unge. Kurset vil blive arrangeret i samarbejde med Ringsted Brandvæsen. Samrådet skriver dog, at det også er nødvendigt med eksterne undervisere til såvel undervisning og gennemførsel af cases og praktiske øvelser. Kurset ønskes gennemført ultimo februar/primo marts, og forventes at være på 25 lektioner fordelt på aftener og weekends. Det forventes, at deltagerne har gennemført et grundlæggende førstehjælpskursus, således at deltagerne får øget viden og kompetence indenfor førstehjælp der ligger udover pensum herunder anatomi, sygdomsobservation, hypothermi, nødtransport, fjeldalarmering mm. Kurset baseres primært på praktiske øvelser og aktivitet, understøttet af teoretisk undervisning. Der forventes et deltagerantal på ledere. Der søges om et samlet beløb på kroner. Beløbet dækker udgifter til eksterne undervisere, lokationer samt undervisnings- og forbrugsstoffer i forbindelse med kurset. Kurset ønskes gennemført som et gratistilbud til deltagerne. Samrådet har forhørt sig hos medlemsforeningerne, hvor der er bred opbakning til projektet. Høring Ingen. Økonomi Ingen budgetmæssige konsekvenser. Vurdering Kultur- og Fritidsafdelingen vurderer, at projektet er spændende. Det skal bemærkes, at man indenfor idrætten har Ringsted Idrætsunion som administrerer kursustilskud. Tilskuddene finansieres via 10 % af medlemsindbetalingen fra medlemstilskud der går fra den enkelte idrætsforening og direkte til Ringsted Idrætsunion.

9 En lignende aftale har spejderne ikke, hvorfor medlemstilskuddet til spejderforeningerne er 10 % højere, således at spejderforeningerne selv skal finansiere uddannelsesudgifter til lederne. Indstilling Direktionen indstiller, at sagen drøftes. Der meddeles afslag på ansøgningen med opfordring om at gå i dialog med et oplysningsforbund om, hvorvidt de kan være behjælpelige med at udbyde kurset.

10 6. Vetterslev-Høm GF søger om udstyr Sagsid: 05/1083 Bilag: Fodboldafdelingen under Vetterslev-Høm Gymnastikforening (VHG) søger om tilskud til indkøb af nye fodboldmål. Beskrivelse af sagen Ifølge foreningen, er de nuværende mål ustabile og nedslidte. Foreningen søger derfor om tilskud til indkøb af 2 stk. 5 mandsmål og 2 stk. 7 mandsmål. Foreningen har selv indhentet tilbud på kroner. Høring Ingen. Økonomi Ingen budgetmæssige konsekvenser. Vurdering Kultur- og Fritidsafdelingen vurderer, at ansøgningen opfylder kriterierne for at opnå tilskud ifølge retningslinjerne. Det indhentede tilbud vurderes dog dyrt. Afdelingen har derfor taget et pristjek hos Tress, der kan levere fuldsvejsede mål med en forventet holdbarhed på 25 år. Den samlede pris inklusiv net og moms er kroner. Indstilling Direktionen indstiller at sagen drøftes. Forvaltningen indkøber målene, og ønsker foreningen selv at stå for indkøb, vil foreningen modtage tilskud svarende til kommunens indkøbspris fratrukket momsbeløb.

11 7. Ringsted Amatørteater Forening søger om tilskud Sagsid: 05/1083 Bilag: Ringsted Amatørteater Forening (RAF) søger om tilskud til opsætning af Ringsted Revyen Beskrivelse af sagen RAF vil i 2014 forsøge at starte en tradition Ringsted Revyen. 60% af revyen skal være med lokalt stof. Revyen skal være professionel, forstået på den måde, at de medvirkende er amatørskuespillere. Det professionelle kommer ind omkring instruktører og projektansvarlige, hvor disse købes, således at man sikrer et professionelt set up. Forestillingen i 2014 skal foregå i Anlægspavillonen i perioden den juli Det er ambitionen, at der skal spilles tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag. Der vil til forestillingerne være mulighed for at købe menu/brunch. RAF har indhentet spiritusbevilling, og alle indtægter vil tilfalde foreningen. RAF har fremsendt nedenstående budget: Udgifter Instruktører, revypakke m.fl. (inkl. musik, arrangementer, noder, band) ,00 Scenografi og rekvisitter 5.000,00 Markedsføring mv ,00 Forplejning, læseprøver mv ,00 Diverse 9.500,00 Udgifter i alt ,00 Indtægter: RAFs egenfinansiering ,0 0 Billetentré ,0 0 Indtægter i alt ,0 0 Udover de ovennævnte udgifter, er der også en række poster som foreningen søger dækket via frivillig arbejdskraft og blomster- og vingaver som forventes at blive sponsoreret. Teaterbuffeten tjenes der ikke noget på, da der indgås aftale med lokal restauratør. RAF har undersøgt belægningsprocenten hos andre aktører. Her nævnes der en belægningsprocent på 60%, hvilket vil indbringe RAF entréindtægter på kroner. Da det er første år, og kendskabsgraden til revyen er mindre end efter flere år, skønnes der en

12 belægningsprocent på mellem 25-40%. RAF meddeler således, at det realistisk bud på entréindtægter er kroner. Budgettet indeholder således et underskud på kroner. Høring Ingen. Økonomi Ingen budgetmæssige konsekvenser. Vurdering Kultur- og Fritidsafdelingen vurderer, at der er tale om et nyt initiativ fra RAF, og at projektet derfor godt kan komme ind under retningslinjerne for udviklingspuljen. Indstilling Direktionen indstiller at sagen drøftes. Der bevilliges kroner i underskudsgaranti. Beløbet udbetales efter forelagt regnskab.

13 8. Tilskud til KulturLinks vandreudstilling i Sagsid: 10/28273 Bilag: 1 Ansøgning tilskud til vandreudstilling 2014 (213843/13) 2 Kalenderplan vandreudstilling (213882/13) 3 Budget vandreudstilling 2014 (213876/13) 4 Præstentation af trailer. (214333/13) Ringsted Kommune deltager i det 4 årige kulturudviklingsprojekt KulturLink i Femern Bælt Regionen. Regionen omfatter på dansk side Roskilde-, Holbæk-, Slagelse-, Sorø-, Ringsted-, Stevns-, Odsherred-, Lejre-, Kalundborg-, Faxe-, Vordingborg-, Guldborgsund-, Lolland- og Næstved kommuner. På tysk side omfatter regionen Kreis Ostholstein, Kreis Plön samt Lübeck By. Projektet er etableret for at styrke den regionale identitet og for at nedbryde kulturelle barrierer på tværs af den dansk/tyske grænse. KulturLink vil gennem fælles aktiviteter forsøge at bringe kulturaktive og borgere i regionen tættere sammen og derigennem skabe et fælles kulturelt rum, som har til formål at danne et fællesskab frem mod etableringen af en fast forbindelse i Beskrivelse af sagen KulturLink projektet afsluttes i august Som afslutning på projektet etableres en vandre-udstilling, der skal skabe synlighed omkring kulturlink projektet og samtidig pege frem mod udviklingen af nye initiativer efter Vandreudstillingens koncept er beskrevet i bilag 1. Kort fortalt transporteres udstillingen rundt i Femern Bælt regionen i en lastbilanhænger. Det skal symbolisere flytbarhed og mødet med fremmede/fremmed kultur. For at gøre udstillingen mere interessant for borgerne i de enkelte kommuner skal der i forbindelse med udstillingen gennemføres lokale kulturarrangementer. I Ringsted kunne det være foreninger som Street Studies, Metromusik og/eller Ungdomsskolen der gennemfører nogle aktiviteter. Iflg. udkast til turnéplanen vil Ringsted få besøg af vandreudstillingen i uge 27 bilag 2. For at kunne gennemføre vandreudstillingen er der behov for, at de kommuner der får besøg af udstillingen bidrager med et tilskud på 5.000,- kr. til vandreudstillingen. For at kunne gennemføre lokale kulturaktiviteter i forbindelse med vandreudstillingen søges der om et tilskud på ,- kr. hertil. Har Folkeoplysningsrådet forslag til aktiviteter vil det være muligt at indarbejde dem i den kommende planlægning. Budget for hele vandreudstillingen vedlægges som bilag 3. Høring Ingen. Økonomi Der søges om ,- kr. i tilskud til projektet fordelt med

14 5.000,- kr. til gennemførelse af vandreudstillingen ,- kr. til lokale kulturaktiviteter i forbindelse med udstillingen. Vurdering Det er administrationens vurdering at udstillingen om de gennemførte kulturelle samarbejder på tværs af Femern Bælt kan være med til at inspirere andre til at indgå samarbejder på tværs af den dansk/tyske landegrænse. Men det er også et lidt ukendt område, hvorfor der er brug for lokal aktivitet for at skabe opmærksomhed på udstillingen. Det giver samtidig anledning til at profilere det lokale kulturmiljø, der er begyndt at blomstre i Ringsted. Det anderledes udstillingslokale, der forventes placeret Midt i Ringsted, vil skabe opmærksomhed, både på vej til Ringsted og når anhængeren står i Ringsted. Indstilling Direktionen indstiller, at 1. der bevilges kr. til udstillingen. 2. der bevilges kr. til lokale kulturaktiviteter i forbindelse med udstillingen. Beløbene bevilges fra udviklingspuljen. Der bevilliges kroner.

15 9. Ansøgning om midler til sundhedsfremmende projekt i Ringsted Syd Sagsid: 05/1083 Bilag: Campusskolen søger om midler fra Udviklingspuljen til etablering af træningspavilloner der kan benyttes af alle. Beskrivelse af sagen Campusskolen ønsker med dette projekt, at højne interessen for krop og sundhed hos unge mennesker. I den forbindelse er det vigtigt, at træningsmiljøer skal placeres i nærmiljøet, og det skal være let at gå til. Campusskolen søger derfor udviklingspuljen om midler til etablering af tre udendørs træningspavilloner. Pavillonerne giver brugerne mulighed for at lave forskellige fitness- og træningsøvelser med tilhørende illustrationer. Træningspavillonerne vil blive placeret i umiddelbar nærhed af Ahornhallen og 10. klassecentret. I dette område kommer dagligt mange unge mennesker med tilknytning til skolen og til hallen. Alle borgere vil have mulighed for at benytte sig af pavillonerne. Campusskolen vil bruge pavillonerne til idræt og bevægelse for elever, og vil derigennem give instruktion til elever som disse kan give videre til andre i fritiden. Endvidere vil Campusskolen bruge træningspavillonerne til at få opkvalificeret idræt i forhold til den nye folkeskolereform. Projektet er opdelt i to faser. Det er udelukkende fase 1 der søges om tilskud til (3 stk. træningspavilloner). Fase 2 der omhandler bevægelsesstier, løbebånd etc. kan etableres efterfølgende. Der søges om kroner fra udviklingspuljen til etablering af fase 1. De 3 træningspavilloner koster kroner. Campusskolen har søgt puljen til breddeidrætsmidler om kroner. Campusskolen har meddelt, at de påtager sig arbejdet omkring vedligeholdelse af træningspavillonerne. Høring Ingen. Økonomi Ingen budgetmæssige konsekvenser. Vurdering Kultur- og Fritidsafdelingen vurderer projektet som spændende og nytænkende. Det er endvidere vurderingen, at ansøgningen opfylder kriterierne i udviklingspuljen.

16 Indstilling Direktionen indstiller at der bevilliges kroner til projektet. Godkendt.

17 10. Fastlæggelse af det kommende møde Sagsid: 11/184 Bilag: Folkeoplysningsrådet skal have fastlagt møder for Beskrivelse af sagen Efter kommunalvalget skal Byrådet beslutte hvordan det folkeoplysende område skal organiseres. Indtil det er besluttet, fortsætte Folkeoplysningsrådet med de medlemmer der sidder i rådet i dag. Der skal derfor afsættes mødedato for Høring Ingen. Økonomi Ingen budgetmæssige konsekvenser. Vurdering Kultur- og Fritidsafdelingen vurderer, at der ikke er behov for at afholde møde i januar måned, og vil derfor foreslå, at næste møde afholdes tirsdag, den 18. februar 2014 kl. 16:30. Indstilling Direktionen indstiller at Folkeoplysningsrådet fastsætter næste mødedato. Af hensyn til planlægningen af eventuelle valg til folkeoplysningsrådet, afholdes der møde tirsdag, den 14. januar 2014 kl. 16:30.

18 11. Orientering, december 2013 Sagsid: 06/26069 Bilag: Orientering fra - Formand - Øvrige medlemmer - Forvaltningen Orientering fra - Formand - Øvrige medlemmer - Forvaltningen

19 Bilagsoversigt 8. Tilskud til KulturLinks vandreudstilling i Ansøgning tilskud til vandreudstilling 2014 (213843/13) 2. Kalenderplan vandreudstilling (213882/13) 3. Budget vandreudstilling 2014 (213876/13) 4. Præstentation af trailer. (214333/13)

20 Underskriftsside Erik Schaumann (ES) - Formand Palle Rasmussen (PR) - Medlem Anni Hiltunen (AH) - Medlem Jørgen Ellekjær (JE) - Medlem Mogens Larsen (ML) - Medlem Jannie Seiffert (JS) - Medlem Kurt Elfving (KE) - Medlem Tove Kobbelgaard Pedersen (TKP) - Medlem

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Tirsdag den 09-05-2017 Mødedato: Tirsdag den 09-05-2017 Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES)

Læs mere

Tillægsdagsorden. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Mandag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30 Mødested: Møderum 1

Tillægsdagsorden. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Mandag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30 Mødested: Møderum 1 Tillægsdagsorden Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Mandag den 08-05-2017 Mødedato: Tirsdag den 09-05-2017 Mødetidspunkt: 16:30 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet

Referat. Folkeoplysningsrådet Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Møde i Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 17-01-2018 Mødedato: Tirsdag den 16-01-2018 Mødetidspunkt: 16:30-17:15 Mødested: Møderum 5 Medlemmer Erik Schaumann

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Torsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Torsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Tirsdag den 27-06-2017 Mødedato: Torsdag den 08-06-2017 Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES)

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Torsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:30 Mødested: Møderum 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Torsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:30 Mødested: Møderum 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Torsdag den 14-12-2017 Mødedato: Tirsdag den 12-12-2017 Mødetidspunkt: 16:30-18:30 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES)

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:30-19:00 Mødested: Møderum 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:30-19:00 Mødested: Møderum 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 11-10-2017 Mødedato: Tirsdag den 10-10-2017 Mødetidspunkt: - 19:00 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES) Palle

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 13-12-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Mødested: Mødelokale C Afbud til Marianne Olesen, maro@ringsted.dk eller på 5762

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:20. Rådhuset, Inka-værelset.

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:20. Rådhuset, Inka-værelset. Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 07-12-2010 Mødetidspunkt: 16:30-18:20 Mødested: Inkaværelset Rådhuset, Inka-værelset. Afbud til Flemming Christensen, fbc@ringsted.dk

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:45. Hækkerupsvej 1, kld. Indgang i gavlen (handicapindgang).

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:45. Hækkerupsvej 1, kld. Indgang i gavlen (handicapindgang). Referat Møde nr.: Mødedato: tirsdag den 22-04-2008 Mødetidspunkt: - 17:45 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kld. Indgang i gavlen (handicapindgang). Eventuelt afbud skal ske til Flemming Christensen

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 5-4-217 Mødedato: Tirsdag den 4-4-217 Mødetidspunkt: - 17:3 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES) Palle Rasmussen

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 16-09-2008 Mødetidspunkt: 16:30-17:30. Hækkerupsvej 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 16-09-2008 Mødetidspunkt: 16:30-17:30. Hækkerupsvej 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 16-09-2008 Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Hækkerupsvej Hækkerupsvej 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES) - Formand Palle

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 18-03-2008 Mødetidspunkt: 16:30-18:00. Hækkerupsvej, 4100 Ringsted.

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 18-03-2008 Mødetidspunkt: 16:30-18:00. Hækkerupsvej, 4100 Ringsted. Referat Møde nr.: Mødedato: tirsdag den 18-03-2008 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej, 4100 Ringsted. Afbud skal meddeles til Flemming Christensen, 5762 6243 eller fbc@ringsted.dk

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:30 Mødested: Møderum 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:30 Mødested: Møderum 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 15-11-2017 Mødedato: Tirsdag den 14-11-2017 Mødetidspunkt: 16:30-18:30 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES)

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:15

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:15 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 09-10-2013 Mødedato: Tirsdag den 08-10-2013 Mødetidspunkt: 16:30-17:15 Mødested: Lokale C Hækkerupsvej 1, mødelokale C.

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 11-05-2010. Mødetidspunkt: 16:30-17:30

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 11-05-2010. Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Referat Møde nr.: Mødedato: tirsdag den 11-05-2010 Mødetidspunkt: - 17:30 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen (benyt handicapindgangen i gavlen). Afbud til fbc@ringsted.dk eller på 5762 6243.

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet

Referat. Folkeoplysningsrådet Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Møde i Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 15-08-2018 Mødedato: Tirsdag den 14-08-2018 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Jørgen Ellekjær

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 17-06-2008 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 17-06-2008 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 17-06-2008 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Hækkerupsvej Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

NYT STED: Rønnedevej 9, 4100 Ringsted. Mødelokale 1.

NYT STED: Rønnedevej 9, 4100 Ringsted. Mødelokale 1. Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 13-11-2013 Mødedato: Tirsdag den 12-11-2013 Mødetidspunkt: 16:30-18:15 Mødested: Lokale C NYT STED: Rønnedevej 9, 4100

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet

Referat. Folkeoplysningsrådet Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Møde i Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 13-03-2019 Mødedato: Tirsdag den 12-03-2019 Mødetidspunkt: 16:30-19:30 Mødested: Møderum 1 Rønnedevej 9, 4100 Ringsted

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet

Referat. Folkeoplysningsrådet Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Møde i Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 10-10-2018 Mødedato: Tirsdag den 09-10-2018 Mødetidspunkt: 16:30-17:45 Mødested: Møderum 1 Rønnedevej 9, 4100 Ringsted

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet

Referat. Folkeoplysningsrådet Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Møde i Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 14-03-2018 Mødedato: Tirsdag den 13-03-2018 Mødetidspunkt: 16:30-17:15 Mødested: Harhoff BEMÆRK at mødet afholdes

Læs mere

Folkeoplysningsrådet

Folkeoplysningsrådet Referat Folkeoplysningsrådet Mødedato: 23. april 2014 Mødetid: 16:30 Mødested: Rådhuset, mødelokale 1 Indholdsfortegnelse: 1 Valg af formand og næstformand 2 2 Folkeoplysningsrådet, budget 2015 3 3 Folkeoplysningsrådets

Læs mere

Referat. Frivilligrådsmøde

Referat. Frivilligrådsmøde Referat Frivilligrådet Møde nr.: Frivilligrådsmøde Dannet den: Torsdag den 07-12-2017 Mødedato: Onsdag den 06-12-2017 Mødetidspunkt: - 19:00 Mødested: Møderum 1 Rønnedevej 9. 4100 Ringsted Medlemmer Jan

Læs mere

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 4. marts 2015 Mødested: Mødelokale 620 Gothersgade 20, 7000 Fredericia Mødetidspunkt: Kl. 17:00-19:00 Medlemmer:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Allerslev Dato: Torsdag den 14. februar 2019 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 21:00 Medlemmer: Fraværende: (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem) (Medlem) Peter Rasmussen

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådsmøde. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 16:00-17:20. Hækkerupsvej 1

Referat. Folkeoplysningsrådsmøde. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 16:00-17:20. Hækkerupsvej 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådsmøde Mødedato: torsdag den 14-06-2007 Mødetidspunkt: - 17:20 Mødested: Frokoststuen Hækkerupsvej 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES) - Formand Mogens

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet

Referat. Folkeoplysningsrådet Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Møde i Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 12-09-2018 Mødedato: Tirsdag den 11-09-2018 Mødetidspunkt: 16:30-17:15 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Jørgen Ellekjær

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: onsdag den 16-05-2007 Mødetidspunkt: 18:00-19:10. Sct. Bendtsgade 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: onsdag den 16-05-2007 Mødetidspunkt: 18:00-19:10. Sct. Bendtsgade 1 Referat Møde nr.: Mødedato: onsdag den 16-05-2007 Mødetidspunkt: - 19:10 Mødested: Harhoffværelset Sct. Bendtsgade 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES) - Formand Mogens Larsen (ML) - Næstformand Birthe Nielsen

Læs mere

Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale ved Kantinen, Amtstue Alle 71

Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale ved Kantinen, Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: et Mødedato: tirsdag den 12-04-2011 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale ved Kantinen, Amtstue Alle 71 Medlemmer Arner Frederiksen (Ældresagen) Lis Andersen (Hyldegården

Læs mere

Referat. Integrationsrådet

Referat. Integrationsrådet Referat Integrationsrådet Møde nr.: Integrationsrådet Dannet den: Onsdag den 01-02-2012 Mødedato: Onsdag den 25-01-2012 Mødetidspunkt: 19:00-21:30 Mødested: - Gråt mødelokale, ved kantinen. Social og Sundhedsforvaltningen

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TORSDAG DEN 28. FEBRUAR 2008, KL. 19.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 28. februar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 24. maj 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 24. maj 2012 Referat torsdag den 24. maj 2012 Kl. 18:00 i Fasaneriet, Ledreborg Alle 2A Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 26. april 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 26. april 2012 Referat torsdag den 26. april 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, Rådhuset Allerslev Dato: Torsdag den 11. oktober 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 21:00 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 11. juni 2015, kl Kultur og Fritids mødelokale

Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 11. juni 2015, kl Kultur og Fritids mødelokale Mødedato: 11. juni 2015 Side: 21 Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 11. juni 2015, kl. 17.00 - Kultur og Fritids mødelokale Medlemmer Birger L. Hansen Dina Oxfeldt Finn Jensen Henrik

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Ok Djurs klubhus, Klitten 1, 8500 Grenaa Dato: Tirsdag den 5. september 2017 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Kai Hansen Tove Højlund Gunnar Thode

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23 Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni 2019 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

Det Frivillige Samråd

Det Frivillige Samråd Det Frivillige Samråd Dagsorden Dato 29. august 2018 Mødetidspunkt 16:00 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 2, Vordingborg Rådhus Valdemarsgade 43 Vordingborg Pia Westergaard (formand), Birthe Helth, Lene

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 11-12-2007 Mødetidspunkt: 16:00-17:10

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 11-12-2007 Mødetidspunkt: 16:00-17:10 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 11-12-2007 Mødetidspunkt: 16:00-17:10 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen 4100 Ringsted Evt. afbud til Flemming

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 34 TORSDAG DEN 10. SEPTEMBER 2009, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 10. september 2009 Side:

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 7 TIRSDAG DEN 11. DECEMBER 2007, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 11. december 2007 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 18 ONSDAG DEN 17. JUNI 2009, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 17. juni 2009 Side: 2 Fraværende: Pia Longet,

Læs mere

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget Referat Kultur- og Trivselsudvalget Møde nr.: 12/2013 Dannet den: Mandag den 27-01-2014 Mødedato: Mandag den 16-12-2013 Mødetidspunkt: 17:00-17:40 Mødested: Hækkerupsvej 1 Medlemmer Henrik Hvidesten (HH)

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 19 TIRSDAG DEN 20. OKTOBER 2009, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 20. oktober 2009 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Evaluering af Sommersjov 2017

Evaluering af Sommersjov 2017 Dato: Oktober 2017 Evaluering af Sommersjov 2017 Sommerferieaktiviteterne 2017 blev gennemført på samme måde som fra 2007 med en udvidet målgruppe. Den udvidede målgruppe omfatter aktiviteter for børn

Læs mere

Vejledning til ansøgning om tilskud til forsøgs- & udviklingsarbejde på efterskoler

Vejledning til ansøgning om tilskud til forsøgs- & udviklingsarbejde på efterskoler Vejledning til ansøgning om tilskud til forsøgs- & udviklingsarbejde på efterskoler Forår 2019 Efterskoleforeningen administrerer på vegne af Undervisningsministeriet en årlig pulje til forsøgsog udviklingsarbejde

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Kultur og Fritid Referat fra mødet i Folkeoplysningsudvalget 24. november 2016 i FOF s lokaler, Mary s Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 42 Anmodning om udtræden af Folkeoplysningsudvalget 1 43 Ansøgninger

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget den 14. december 2017, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27

Folkeoplysningsudvalget den 14. december 2017, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Mødedato: 14. december 2017 Side: 1 Referat Folkeoplysningsudvalget den 14. december 2017, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Åben dagsorden Medlemmer Finn Jensen (Formand) - 19428 Dina Oxfeldt

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 24. oktober Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl.

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 24. oktober Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 24. oktober 2018 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:30 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 27-08-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 27-08-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 27-08-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Frank Müller-Bøgh,

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA KULTURELT SAMRÅD 03-06-2002. Mødedato: 03-06-2002 Mødetidspunkt: kl. 16.00-16.55 Mødested: B246

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA KULTURELT SAMRÅD 03-06-2002. Mødedato: 03-06-2002 Mødetidspunkt: kl. 16.00-16.55 Mødested: B246 FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA KULTURELT SAMRÅD 03-06-2002 Mødedato: 03-06-2002 Mødetidspunkt: kl. 16.00-16.55 Mødested: B246 Knud Wilson, Cai Møller # 241727/03-06-2002 03-06-2002 Bilags- og indholdsfortegnelse

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Auning Bibliotek Torvegade 1, 8963 Auning Dato: Onsdag den 2. december 2015 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Kai Hansen Tove Højlund Mogens Buhl

Læs mere

INDSPIL NR. 46. Februar 2015

INDSPIL NR. 46. Februar 2015 INITIATIVPRIS Frem til 15. februar 2015 modtages indstillinger til INITIATIVPRISEN, som Kalundborg Y s Men s Club uddeler hvert år. Prisen går til en person, en organisation eller en forening, som med

Læs mere

Åbent Referat. til. Udvalget for Kultur og Fritid

Åbent Referat. til. Udvalget for Kultur og Fritid Åbent Referat til Mødedato: Onsdag den 17. april 2013 Mødetidspunkt: 14:00-15:00 Mødested: Mødelokale 1, Bytoften Deltagere: Lisbet Rosendahl, Ingvard Ladefoged, Peter Nielsen, Bøje Meiner Jensen, Hans

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 22-05-2001

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 22-05-2001 FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 22-05-2001 Mødedato: 22-05-2001 Mødetidspunkt: kl. 15.00-16.15 Mødested: B 101, Børne- og kulturforvaltningen Jørn Larsen, Hans Ulrik Vadmann # 173078/23-05-2001

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012 Referat torsdag den 29. marts 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den Kl. 17:00 Svendborg Idrætscenter, Bølgen

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den Kl. 17:00 Svendborg Idrætscenter, Bølgen Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Onsdag den 24-04-2019 Kl. 17:00 Svendborg Idrætscenter, Bølgen Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Frank Müller-Bøgh, Herdis Linde

Læs mere

MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den kl EMNE: SAGSNR.: 17/28738

MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den kl EMNE: SAGSNR.: 17/28738 REFERAT MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den 19.11.2018 kl. 16.30 EMNE: SAGSNR.: 17/28738 DELTAGERE: AFBUD: Henrik Zimino (A), Vibeke Rasmussen (A), Einer Lyduch (A), Carsten Fuhr (C), Liv Gam (løsgænger)

Læs mere

REFERAT fra møde i FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET kl i Ydby Minihal, Ydbyvej 193 C.

REFERAT fra møde i FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET kl i Ydby Minihal, Ydbyvej 193 C. THISTED BYRÅD REFERAT fra møde i kl. 16.00 i Ydby Minihal, Ydbyvej 193 C. Medlemmer: Eigil Boye, Elisabeth Pedersen, Erik Bach, Jens Yde, Jørgen Østerby Pedersen, Kristian J. Kristensen, Morten Bach Andersen,

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Dan Kornbek Christiansen

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Dan Kornbek Christiansen GLOSTRUP KOMMUNE REFERAT Brugerbestyrelsen for Mødedato: Torsdag den 8. februar 2018 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Louise Lauge Thorsen (Idrætsforeningerne)

Læs mere

Referat. Integrationsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:10

Referat. Integrationsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:10 Referat Møde nr.: Mødedato: tirsdag den 25-09-2007 Mødetidspunkt: - 18:10 Mødested: Inkaværelset Medlemmer Tulle Olsen Henrik Hvidesten Benny Christensen Yasser Fayad Caglayan Saglicak Faruk Celiker Henrik

Læs mere

Møde i folkeoplysningsudvalget den 18. november 2004.

Møde i folkeoplysningsudvalget den 18. november 2004. Dagsorden til folkeoplysningsudvalget Side 1 af 6 Møde i folkeoplysningsudvalget den 18. november 2004. Medlemmer: Jens Brogaard Jensen Jens Timm Jensen Ebbe Nielsen Mikkel Østergaard Søren Højlyng Jan

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/03 Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/03 Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: 2011/03 Mødedato: torsdag den 24-03-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Kirsten Bandholtz Birgit Thomsen Jørgen

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TIRSDAG DEN 7. OKTOBER 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 7. oktober 2008 Side: 2 Fraværende: Kurt

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Tirsdag den 14-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

1. Meddelelser. Møde i Folkeoplysningsudvalget. den 19.06.2007, kl. 17:00. i udv. 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser2

1. Meddelelser. Møde i Folkeoplysningsudvalget. den 19.06.2007, kl. 17:00. i udv. 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser2 Møde i Folkeoplysningsudvalget den 19.06.2007, kl. 17:00 i udv. 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser2 2... Anvisning af foreningslokale på Tapeten. 2 3... Klub 56 - ansøgning om tilskud fra Vækstpuljen.

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 9 TIRSDAG DEN 1. APRIL 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 1. april 2008 Side: 2 Fraværende: Pia Longet

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Mødedato: torsdag den 13-03-2008 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Andersen Medlemmer Anker Hvidesten Hansen Inge Jørgensen Birgit Thomsen Anne Margrethe Hermansen Ejgil Risager Kirsten

Læs mere

Referat. Integrationsråd. Dannet den: Torsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 19:00-21:30.

Referat. Integrationsråd. Dannet den: Torsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 19:00-21:30. Referat Integrationsrådet Møde nr.: Integrationsråd Dannet den: Torsdag den 08-11-2012 Mødedato: Onsdag den 07-11-2012 Mødetidspunkt: 19:00-21:30 Mødested: Gråt mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Johnny

Læs mere

Hedensted Kommune. Fritidsudvalget. Referat. Hedensted Rådhus, mødelokale 3 og 4

Hedensted Kommune. Fritidsudvalget. Referat. Hedensted Rådhus, mødelokale 3 og 4 Referat Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Deltagere: Fraværende: Hedensted Rådhus, mødelokale 3 og 4 (Fmd), Liselotte Hillestrøm, Torsten Sonne Petersen. Allan Petersen, Hans Henrik Rolskov,Asger Thyge

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 24. juni 2014 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: KFUM, Spejderhytten Rendsagervej 3, 2625 Vallensbæk Sonja Fladstrand, Annette

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5 Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5 Deltagere: Jan Find Petersen, Erling Johansen, Jan Bunkenborg, Kurt Sorknæs, Erik Jakobsen, Preben Juhl Rasmussen,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dato 21. juni 2012 Tid 16:000 Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer ML-FRE-Rådhus 0.23 Presse, borger, VIP rum Ekstraordinært møde Frode Thule

Læs mere

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. december 2014. Kl. 18:00 i Hvalsø Hallerne, Borgerstuen Der vil blive serveret juleplatter.

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. december 2014. Kl. 18:00 i Hvalsø Hallerne, Borgerstuen Der vil blive serveret juleplatter. Dagsorden onsdag den 17. december 2014 Kl. 18:00 i Hvalsø Hallerne, Borgerstuen Der vil blive serveret juleplatter. Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Orientering - December...

Læs mere

Dianalund UdviklingsRåd DUR

Dianalund UdviklingsRåd DUR Udviklingsrådet afholdt møde Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 21.35 i Borgerhuset Referat Afbud: Paw Nielsen, Dennis Lund og Stine Andersen. 20/2014: Godkendelse af dagsorden. Godkendt. Godkendelse

Læs mere

ÅBENT REFERAT FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Mødedato: 15. juni 2010. Mødetidspunkt: 17:00. Mødet hævet: 18:40

ÅBENT REFERAT FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Mødedato: 15. juni 2010. Mødetidspunkt: 17:00. Mødet hævet: 18:40 ÅBENT REFERAT FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET Mødedato: 15. juni 2010 Mødested: Byrådssalen Mødetidspunkt: 17:00 Mødet hævet: 18:40 Deltagere: Just Eiskjær Sørensen, Rita Primdahl, Erik Preisler, Ebba Lund, Finn

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 26-02-2015 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 26-02-2015 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 26-02-2015 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Herdis Linde

Læs mere

Referat Fritidsrådet. Dato: 11. maj Starttidspunkt: 17:00. Lokale A1.01 Rådhuset Grindsted

Referat Fritidsrådet. Dato: 11. maj Starttidspunkt: 17:00. Lokale A1.01 Rådhuset Grindsted Referat Fritidsrådet Dato: 11. maj 2017 Starttidspunkt: 17:00 Sted: Lokale A1.01 Rådhuset Grindsted Medlemmer: : Jørgen Clement, Inge Ib Pedersen, Lars Hansen, Jan Skovgaard, Hanne Lorenz, Karsten Westergaard,

Læs mere

Notat til folkeoplysningsudvalget om fordeling af aktivitetsstøtte til børn og unge for perioden 1. juli juni 2005.

Notat til folkeoplysningsudvalget om fordeling af aktivitetsstøtte til børn og unge for perioden 1. juli juni 2005. Notat til folkeoplysningsudvalget om fordeling af aktivitetsstøtte til børn og unge for perioden 1. juli 2004-30. juni 2005. Ved ansøgningsfristens udløb pr. 1. marts 2004 og frem til den 21. maj var der

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 DATO: 10-02-2010 STED: THORSENSVEJ 11, 2, 4800 NYKØBING F TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: ANNEMETTE S. JOHNSEN, AUGUSTA SOLBERG, MICK BUNDGAARD, BJARNE MARCUSSEN

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 12-12-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget 12-12-2018 17:00 1 (Åben) Udviklingspuljen

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 30. januar 2014

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 30. januar 2014 Referat torsdag den 30. januar 2014 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Orientering... 2 3. FOU - Ansøgning om tilskud fra pulje til

Læs mere

Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg. PU møde 8. juni Kl Mødested: Den gl. Skole i Benløse

Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg. PU møde 8. juni Kl Mødested: Den gl. Skole i Benløse Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg PU møde 8. juni 2017. Kl. 14.00 Mødested: Den gl. Skole i Benløse Afbud med anmeldt forfald: Marianne Lekven Agerholm Indkommet 2 sager mere indsat under punkt

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Kulturudvalget Dagsorden Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Tirsdag den 14-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Tid: Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Læs mere

Ungdomsskolebestyrelsen BESLUTNINGSPROTOKOL

Ungdomsskolebestyrelsen BESLUTNINGSPROTOKOL Ungdomsskolebestyrelsen BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: UngNorddjurs, Åboulevarden 64, 8500 Grenaa Dato: Onsdag den 26. marts 2014 Start kl.: 16:00 Slut kl.: 22:00 Medlemmer: Niels Basballe Johnny Eldrup Mogens

Læs mere

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Torsdag den 3. oktober 2013 Mødested: Mødelokale 620 Gothersgade 20, 7000 Fredericia Mødetidspunkt: Kl. 16:00-18:00

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 21. juni 2011 Mødested: Hansborg, mødelokale 3-2 Mødet starter kl. 16.30. Der startes med besøg ved Haderslev Kamp Kunst Klub, og derefter Haderslev

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat Dato: Tirsdag den 18. juni 2013 Mødetidspunkt: 19:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Birgit Skytte (formand), Sonja Fladstrand, Annette

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget kl. 17:00 Byrådssalen Jammerbugt Kommune Folkeoplysningsudvalget Punkter på åbent møde: 37. Bemærkninger til referat fra sidste møde...1 38. Nyt fra formanden...2 39. Nyt

Læs mere

Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget

Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget Referat Dato 29. august 2014 Mødetidspunkt 17:00 Sluttidspunkt 18:04 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 1, Vordingborg Rådhus Eva Sommer-Madsen (formand), Else-Marie Langballe

Læs mere

Varde Kommune. Referat. fra. MED-udvalg Børn og Unge. Mødedato: Mandag den 27. april Mødetidspunkt: 9:00-10:00

Varde Kommune. Referat. fra. MED-udvalg Børn og Unge. Mødedato: Mandag den 27. april Mødetidspunkt: 9:00-10:00 Referat fra MED-udvalg Børn og Unge Mødedato: Mandag den 27. april 2015 Mødetidspunkt: 9:00-10:00 Mødested: Deltagere: Fraværende: Referent: Titan - Børn & Unge Louise Raunkjær, Anette Brodde, Ole Holdgaard,

Læs mere

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 10-06-2015 17:00 Mødeafholdelse på Gentofte Rådhus, lokale D Protokollen blev læst og mødet hævet kl: 1740 Tilstede: Anne Hjorth,

Læs mere

REFERAT FRA FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 22. MAJ 2007 KL. 17.00 PÅ RÅDHUSET I AARS MØDELOKALE 4 (gæstekantinen)

REFERAT FRA FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 22. MAJ 2007 KL. 17.00 PÅ RÅDHUSET I AARS MØDELOKALE 4 (gæstekantinen) 1 REFERAT FRA FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 22. MAJ 2007 KL. 17.00 PÅ RÅDHUSET I AARS MØDELOKALE 4 (gæstekantinen) Indholdsfortegnelse Åben - Ansøgning fra Dancing Friends Vesthimmerland om godkendelse

Læs mere

INDSPIL NR. 35. Februar/marts 2014. susanne.rasmussen4@kalundborg.dk - 51 43 36 11

INDSPIL NR. 35. Februar/marts 2014. susanne.rasmussen4@kalundborg.dk - 51 43 36 11 NYT FRA FRIVILLIGHEDSKONSULENT SUSANNE BACH RASMUSSEN susanne.rasmussen4@kalundborg.dk - 51 43 36 11 Kalundborgmessen2014 invitation til foreninger Kalundborgegnens Erhvervsråd tilbyder - igen i år - foreninger

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 10. januar 2007 Kl. 16.30 Kultur- og Fritidsforvaltningens mødelokale Med presse Fraværende: Side 1 Indholdsfortegnelse: 1. Konstituering

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 24. nov 2014 DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER:

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 24. nov 2014 DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER: DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER: Til bestyrelserne. Der indkaldes herved til fælles ordinært bestyrelsesmøde i Ringsted Forsyninger Mandag den 24. november 2014, Bragesvej 18,

Læs mere