DOF's Fuglestationsudvalg. Referat fra møde marts 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DOF's Fuglestationsudvalg. Referat fra møde marts 2018"

Transkript

1 DOF's Fuglestationsudvalg Referat fra møde marts 2018 Version 1 DOF s Fuglestationsudvalg Marts 2018

2 1. Indledning Mødet blev afholdt på Blåvand Fuglestation marts 2018 Deltagere: Bent Jakobsen (BJ) (Blåvand), Hans Lind (HL) (Gedser), Bo Kayser (BK) (DOF Storstrøm), Henning Ettrup (HE) (VU), John Frikke (JF) (DOF Sydvestjylland), Simon Christiansen (SC) (Skagen Fuglestation), Ole Friis Larsen (OFL) (DOF s hovedbestyrelse), Henrik Bøhmer (HB) (DOF s Feltudvalg) og Brian Skræm (BS) (DOF Nordjylland) og Iben Hove Sørensen (IHS) (Danmarks Ringmærkerforening). Afbud: Kurt Rasmussen (KR) (SKAF Ven) og Mark Desholm (MD)/Daniel Palm Eriksen (DPE) (DOF s Naturafdeling). 2. Administrative punkter Valg af referent og ordstyrer Referent: BK. Ordstyrer: BJ Eventuelle kommentarer til referat fra forrige møde JF: Vi skal sørge for, at det er den endelige version, som ligger på hjemmesiden Godkendelse/fastlæggelse af endelig dagsorden Efter mindre rokeringer blev dagsordenen vedtaget som anvendt i dette referat Fastlæggelse af dato og sted for næste møde Det blev aftalt, at næste møde vil blive afholdt oktober 2018 på Gedser Fuglestation. 3. Praktisk resultatskabende punkter 3.1 Afholdelse af kurser Som udgangspunkt er deltagelse i kurserne her i starten gratis for de deltagere, som samtidig påtager sig at arbejde fx 4 uger for fuglestationerne. Andre deltagere og på senere kurser skal deltagerne betale en pris, som i det mindste dækker omkostningerne. Der kan afholdes kurser på to niveauer: Nybegyndere og øvede Træktælling Første kursus afholdes oktober 2018 på Gedser Fuglestation med OFL som kursusansvarlig.. Indhold bl.a.: Fra notesbog til publikation. Teori og praktisk tælling af fugleflokke/trækkende fugle. Fjernbestemmelse af fugle. Lad deltagerne tælle enkeltvis og indtaste i DOFbasen ved kursusstart og ved kursusslut for at se effekten af kurset. Afholdes i første omgang for øvede ornitologer Ringmærkning Første kursus afholdes ( september 2018 på Blåvand Fuglestation med Blåvand Fuglestation som kursusansvarlig og med HE som kursus koordinator. Dette første kursus afholdes for begyndere. Til efteråret 2019 afholder SC et kursus for trænede ringmærkere i Skagen. IHS/HE: Kurset er klar. Ringmærkningscentralen skal inviteres til at deltage (Jesper Johannes Madsen). JF: Kurset skal tilpasses fuglestationsmærkning. Indlæg om fx standardmærkning kan holdes af fuglestationens ringmærkningschef. Der skal også undervises i fangst i Blåvandrusen.

3 3.1.3 Formidling Kursus afholdes august 2018 i Skagen med SC som kursusansvarlig. SC finder passende overnatningssteder. SC udsender snarest program til kommentering i FSU. Indhold bl.a.: Aktiviteter udendørs. Ca. 10 deltagere. Hver fuglestation prøver at finde 3-4 deltagere. Det må meget gerne være nogle nye deltagere, som kan gøre puljen af formidlere større Databearbejdning og publicering Kurset tænkes afholdt i 2019 med BK som tovholder og involvering fra VU. Anders Tøttrup er foreslået som indlægsholder. BK: Et lavpraktisk kursus om udtræk fra DOFbasen og ringmærkningsdatabasen, oprensning af data, grafer, statistik og skrivning af publikation. FSU tager emnet op igen på mødet i Gedser til efteråret Blodprøvetagning Der blev talt om, hvorvidt vi skal afholde sådan et kursus. Vi går videre med sagen. 3.2 Egen hjemmeside Vi ønsker selv at kunne redigere dof.dk s del om Fuglestationsudvalget. Det har Fuglenes Hus givet tilsagn om, at vi kan få lov til. BK bliver redaktør med BS som backup. Når BK har fået adgang og har lavet tilretning af indholdet, afstemmer JF og BK, hvilke versioner af dokumenter, der skal linkes til. 4. Styringsdokumenter 4.1 Strategi DOF s ledelser har bedt om, at der udarbejdes strategidokumenter for både for den enkelte A-fuglestation og på overordnet niveau. Vi talte om, hvordan fuglestationerne bedst får nogle styringsdokumenter, som de rent faktisk selv vil bruge. Formen må være op til den enkelte fuglestation: Aktivitets-/handlingsplan eller et strateginotat eller begge dele. Vi skal dog efterkomme HB s ønske om levering af strategi(er). Der var enighed om, at den overordnede strategi, som FSU skal udarbejde, skal være kortfattet og netop overordnet. Til styringen af vores arbejde vil det være hensigtsmæssigt desuden af have en handlings-/aktivitesplan, som vi kan følge op på. De tre fuglestationer skal have indsendt hver deres reviderede strategier til FSU senest 1. maj. Overordnet strateginotat: Alle bidrag til det foreliggende udkast sendes til JF og BK senest 18. marts. SC vil også være med til at redigere, og JF og SC koordinerer og rundsender et udkast til færdigt dokument. Når både fuglestationernes og den overordnede strategi er på plads, sammenstiller BK bidragene til et samlet dokument, som skal sendes til DOF s ledelse. 4.2 Resultatstyret drift af fuglestationerne BK s notat blev diskuteret. Der var enighed om, at det indholder mange gode forslag, som vi kan have glæde af. Notatet og idéen følger FSU op på ved kommende møder. 5. Andet 5.1 Godkendelse af mødereferater JF henstillede til FSU, at proceduren ændres således, at udkast til referat fra det enkelte møde udsendes til FSU kort tid efter mødet, hvor efter FSU-medlemmerne har 2 uger til at give tilbagemeldinger. Derefter publiceres det tilpassede referat som det godkendte referat. Dette blev vedtaget af FSU.

4 5.2 Mere involvering fra DOF s Naturafdeling (DNA) BJ efterspurgte mere aktiv involvering og besøg fra DNA på fuglestationerne. BK mener, at medarbejdere i DNA er projektfinansierede og derfor kun i meget begrænset omfang må bruge tid på opgaver, de ikke får penge for. OFL lovede at tage det op internt i DOF, men det blev også påpeget, at pilen vender begge veje. Action fra begge sider er påkrævet! 5.3 Projektliste for fuglestationerne til universiteterne Det forlyder, af DNA er ved at lave en sådan for Skagen Fuglestation. JF vil skrive til DNA og VU om, at FSU ønsker at bidrage til en sådan liste, som gerne skal gælde alle tre A-stationer. JF bad os sende forslag til ham snarest. 5.4 Økonomi, diæter, overnatningspriser m.m. JF motiverede punktet ved bl.a. at påpege, at FSU i grunden ikke kan vedtage ændringer/forhold, der har økonomiske konsekvenser for den enkelte station/den enkelte styregruppe/den enkelte, ansvarlige DOF lokalafdeling. FSU kan derimod og med god grund drøfte og indstille til sådanne ændringer og beslutninger fx om diætpenge og overnatningspriser. OFL: Hvis diæter anvendes andre steder i DOF, så bør vi koordinere med dem. SC: Der skal være økonomisk dækning fra hovedforeningen, hvis Skagen Fuglestation skal hæve diætsatserne. Skagen giver 150 kr. pr. dag i 2018, hvor Blåvand og Gedser giver 200 kr. pr. dag. Der var enighed om, at FSU ikke kan beslutte diæt- og prisændringer for fuglestationerne. Det må være den enkelte fuglestations styregruppe, lokalafdelingernes bestyrelser eller evt. hovedforeningen, som skal godkende sådanne ændringer. 5.5 Restopfølgning fra foregående møde Fælles aktiviteter for de tre fuglestationer Vi ønsker at gennemføre flere ting samtidig på alle fuglestationerne, så der kan annonceres bredt for dem. Vi aftalte konkrete tiltag EuroBirdwatch 2018 JF foreslog, at alle tre fuglestationer deltager med arrangementer 6. oktober Dette blev vedtaget. World Migratory Bird Day blev også drøftet. Det er den 12. maj og 13. oktober i Ingen aftaler Åbent Hus JF foreslog, at man prøver at koordinere nogle fælles åbent hus datoer, så det er noget der sker samtidigt på alle tre fuglestationer. Gedser har allerede fastsat to datoer i 2018 søndag den 29. april og søndag den 30. september. Vi prøver alle at holde Åbent Hus arrangement søndag den 30. september 2018 og gerne både forår og efterår 2019, evt. på World Migratory Bird Day Trækfugleambassadører Skagen Fuglestation vil bruge sådanne i Gedser ønsker det ikke, og Blåvand har endnu ikke taget stilling. BJ nævnte, at Blåvand i fremtiden fx kunne bruge det flotte og let tilgængelige vadefugletræk i juli/august til ambassadør-arrangementer Praktikanter på fuglestationerne SC: I Skagen får vi både praktikanter fra lokale folkeskoler og fra DOF Ung. SC foreslog, at de andre fuglestationer gør det sammen. Blåvand og Gedser havde svært ved at se, hvordan de skulle kunne afse tid til at give praktikanter en god oplevelse og nurse dem rigtigt.

5 5.5.4 Annoncering efter personale til fuglestationerne SC fortalte lidt om sine erfaringer med at søge via sit personlige kontaktnetværk med personer hos de andre fuglestationer i fx Sverige og Norge. JF: Lad os lave en fælles liste over, hvem fra de andre fuglestationer i verden, vi kan kontakte fx om at dele Facebook-opslag af stillinger. SC blev bedt om at lave sådan en liste og sende den til FSU Studietur for FSU til Helgoland JF vil prøvet at få sådan et besøg på plads til afholdelse i april Kort nyt fra fuglestationerne Gedser Ringmærkning: Foråret er dækket og efteråret er det næsten. Træktælling: Foråret er dækket via Hyllekrog Fuglestation (Preben Berg). Efteråret er næsten dækket. Afventer indgåelse af ny lejekontrakt med Naturstyrelsen. Dette udskyder også krævet indre vedligehold og forbedringer af huset Blåvand Ringmærkning: Foråret er dækket. Rusen forventes taget i brug fra 17. marts. Efteråret er endnu ikke dækket af aftaler. Træktælling: Foretages ikke om foråret. Efteråret endnu ikke dækket af aftaler. Der er planer om store ombygninger i samarbejde med Varde Kommune. Også her afventer det videre arbejde et salg af fuglestationen fra Naturstyrelsen til Varde Kommune til en rimelig pris. Den nuværende kontrakt med Naturstyrelsen udløber i Skagen Der foregår endnu ikke hverken standardiseret ringmærkning eller træktælling. Ringmærkning: Foråret er dækket. Efteråret er endnu ikke dækket af aftaler. Træktælling: SC prøver at indgå aftale med lokale ornitologer og besøgende om at lave tællinger, så der i hvert fald kan lægges dagstotaler for rovfugle i DOFbasen. SC vil lave en simpel seddel til træktællerne om, hvordan de skal indrapportere i DOFbasen, hvis deres tal skal kunne bruges. FSU synes, at det er en god idé, som vi andre passende også kan bruge. Lejeaftale med Naturstyrelsen er fortsat ikke indgået her et år efter starten for Skagen Fuglestation. Også ved dette møde mentes indgåelse af en aftale at være tæt på. 5.7 Eventuelt SC nævnte, at de savner at se mere engagement og fysiske besøg fra medlemmer af DOF s hovedbestyrelse. OFL vil tage det op på HB-møde. JF takkede for et godt møde.

DOF's Fuglestationsudvalg. Referat fra møde oktober 2018

DOF's Fuglestationsudvalg. Referat fra møde oktober 2018 DOF's Fuglestationsudvalg Referat fra møde 27. - 28. oktober 2018 Version 1 DOF s Fuglestationsudvalg November 2018 1. Referat Mødet blev afholdt på Gedser Fuglestation den 27. og 28. oktober 2018. Deltagere:

Læs mere

DOF's Fuglestationsudvalg. Referat fra møde oktober 2017

DOF's Fuglestationsudvalg. Referat fra møde oktober 2017 DOF's Fuglestationsudvalg Referat fra møde 28.-29. oktober 2017 Version 1 DOF s Fuglestationsudvalg November 2017 Indhold 1. AFTALTE AKTIVITETER... 3 2. REFERAT... 3 2.1 Administrative punkter... 3 2.2

Læs mere

Strategi for Gedser Fuglestation

Strategi for Gedser Fuglestation Et notat fra Gedser Fuglestation af Bo Kayser DOF Ekstern Version 2 Januar 2019 Gedser Fuglestation Dansk Ornitologisk Forening Indhold 1. INDLEDNING... 3 2. TILBAGEBLIK... 3 3. VISION, MÅL OG MIDLER 2019-24...

Læs mere

Fuglestationsudvalget i DOF

Fuglestationsudvalget i DOF Referat fra møde afholdt den 8.-9. oktober 2016 på Blåvand Fuglestation Tilstede: Bent Jakobsen (BJ), Hans Lind (HL), Bo Kayser (BK) (referent), Henning Ettrup (HE) og Mark Desholm (MD). Afbud: John Frikke

Læs mere

DOF Storstrøm. Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 1. marts 2017 klokken hos Bo Kayser i Stensby

DOF Storstrøm. Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 1. marts 2017 klokken hos Bo Kayser i Stensby Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 1. marts 2017 klokken 18.00-23.00 hos Bo Kayser i Stensby Tilstede: Michael Thelander (MT), Stig Jürgensen (SJ), Bente Larsen (BL), Henrik Dahl (HD), Birgitte Norby

Læs mere

Strategi for Gedser Fuglestation

Strategi for Gedser Fuglestation Et notat fra Gedser Fuglestation af Bo Kayser Version 1 April 2018 Gedser Fuglestation Dansk Ornitologisk Forening Indhold 1. INDLEDNING... 3 2. TILBAGEBLIK... 3 3. VISION, MÅL OG MIDLER 2019-24... 4 3.1

Læs mere

DOF Storstrøm. Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 1. marts 2017 klokken hos Bo Kayser i Stensby

DOF Storstrøm. Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 1. marts 2017 klokken hos Bo Kayser i Stensby Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 1. marts 2017 klokken 18.00-23.00 hos Bo Kayser i Stensby Tilstede: Michael Thelander (MT), Stig Jürgensen (SJ), Bente Larsen (BL), Henrik Dahl (HD), Birgitte Norby

Læs mere

Strategi for fuglestationer i Danmark

Strategi for fuglestationer i Danmark Strategi for fuglestationer i Danmark 2019-24 Et notat fra Dansk Ornitologisk Forenings Fuglestationsudvalg Version: September 2018 1. Indledning Dansk Ornitologisk Forenings tre A-fuglestationer, Skagen,

Læs mere

Gedser Fuglestation. Hvordan arbejder vi?

Gedser Fuglestation. Hvordan arbejder vi? Gedser Fuglestation Hvordan arbejder vi? Gedser Fuglestation (GFU) Det går godt for GFU! (betydning) Et par udsagn Hvorfor går det godt for GFU? Håndtering af kriser og muligheder Hvad laver GFU? Hvem

Læs mere

Træktælling og ringmærkning ved Gedser Fuglestation. Indsamlede data og deres anvendelse

Træktælling og ringmærkning ved Gedser Fuglestation. Indsamlede data og deres anvendelse Træktælling og ringmærkning ved Gedser Fuglestation Indsamlede data og deres anvendelse Version 2.1 Af Bo Kayser Oktober 2017 Indhold 1. INDLEDNING... 3 2. TRÆKTÆLLING... 4 2.1 Indsamlede data, deres lagring

Læs mere

Træktælling ved Gedser Fuglestation. Opgavebeskrivelse

Træktælling ved Gedser Fuglestation. Opgavebeskrivelse Træktælling ved Gedser Fuglestation Opgavebeskrivelse Version 1 Af Bo Kayser Januar 2017 Indhold 1. INDLEDNING... 3 2. TRÆKTÆLLING... 3 2.1 Observationsplads... 3 2.2 Udstyr... 3 2.3 Tid på året... 3 2.4

Læs mere

Træktælling ved Gedser Fuglestation. Opgavebeskrivelse

Træktælling ved Gedser Fuglestation. Opgavebeskrivelse Træktælling ved Gedser Fuglestation Opgavebeskrivelse Version 1.5 Af Bo Kayser November 2017 Indhold 1. INDLEDNING... 3 2. TRÆKTÆLLING... 3 2.1 Observationsplads... 3 2.2 Udstyr... 4 2.3 Tid på året...

Læs mere

Træktælling ved Gedser Fuglestation. Opgavebeskrivelse

Træktælling ved Gedser Fuglestation. Opgavebeskrivelse Træktælling ved Gedser Fuglestation Opgavebeskrivelse Version 1.2 Af Bo Kayser September 2017 Indhold 1. INDLEDNING... 3 2. TRÆKTÆLLING... 3 2.1 Observationsplads... 3 2.2 Udstyr... 4 2.3 Tid på året...

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Dansk Ornitologisk Forening

Referat af repræsentantskabsmøde i Dansk Ornitologisk Forening Referat af repræsentantskabsmøde i Dansk Ornitologisk Forening 15. 16. november 2014 - på Dalum Landbrugsskole Lokalafdelingsformand Henrik Kalckar Hansen bød velkommen til DOF Fyn. Fugleturen for søndag

Læs mere

Årsberetning 2018 DOF Storstrøm

Årsberetning 2018 DOF Storstrøm Årsberetning 2018 DOF Storstrøm Version 1 Af Bo Kayser og Michael Thelander Februar 2019 1. Indledning For DOF Storstrøm har 2018 både været et år, hvor meget er fortsat som de foregående år, og hvor forandringer

Læs mere

Nordlangelands Fuglestation

Nordlangelands Fuglestation Nordlangelands Fuglestation Strategi og drift Februar Juni 2016 Af Eske F Morthensen 1. Indledning. Formålet med dette notat er at give en beskrivelse af visioner og strategi for nordlangelands fuglestations

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde Torsdag d. 6. september 2012 kl. 16.00 18.00 Mødelokale Trolleborg

Referat Bestyrelsesmøde Torsdag d. 6. september 2012 kl. 16.00 18.00 Mødelokale Trolleborg Referat Bestyrelsesmøde Torsdag d. 6. september 2012 kl. 16.00 18.00 Mødelokale Trolleborg Fremmødt: JM, EA, AA, LS, TA, AM, JRE Afbud: Bent Nielsen, Dorte Toft, Ikke mødt: Kaffedame: Anette Eriksen Referent:

Læs mere

Gedser Fuglestation. Strategi og drift 2015 og frem

Gedser Fuglestation. Strategi og drift 2015 og frem Gedser Fuglestation Strategi og drift 2015 og frem Af Bo Kayser, Hans Lind, Rune Tjørnløv og Michael Thelander August 2015 Indhold 1. INDLEDNING... 3 2. HISTORIE... 3 3. VISION... 3 3.1 Gedser Fuglestations

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde august 2018 Blåvand Fuglestation. Beslutningsreferat

Hovedbestyrelsesmøde august 2018 Blåvand Fuglestation. Beslutningsreferat Beslutningsreferat Deltagere: Egon Østergaard (EØ), Nils-Erik Norsker (NEN), Stefan Stürup (SS), Lene Smith (LS), Hans Meltofte (HM), Henrik Wejdling (HW), Ole Friis Larsen (OFL), Peter Bonne Eriksen (PBE),

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Møde i Nationalparkbestyrelsen 4. december 2013 Mødested: Danhostel Ribe, Skt. Peders Gade 16, 6760 Ribe

Møde i Nationalparkbestyrelsen 4. december 2013 Mødested: Danhostel Ribe, Skt. Peders Gade 16, 6760 Ribe Endelig dagsorden Udsendt 27. november 2013 Møde i Nationalparkbestyrelsen 4. december 2013 Mødested: Danhostel Ribe, Skt. Peders Gade 16, 6760 Ribe Mødet finder sted fra kl. 14.00 til senest 17.00 herefter

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde fredag den oktober 2015 i Ho Feriecenter

Hovedbestyrelsesmøde fredag den oktober 2015 i Ho Feriecenter Beslutningsreferat Deltagere: Egon Østergaard (EØ), Hans Meltofte (HM), Nils-Erik Norsker (NEN), Lene Smith (LS), Kirsten Marie Haugstrup (KMH), Ole Friis Larsen (OFL), Peter Bonne Eriksen (PBE), Kim Skelmose

Læs mere

HOVEDBESTYRELSESMØDE I FUGLENES HUS Fredag den 18. januar 2019 kl Beslutningsreferat

HOVEDBESTYRELSESMØDE I FUGLENES HUS Fredag den 18. januar 2019 kl Beslutningsreferat Beslutningsreferat Deltagere: Egon Østergaard (EØ), Nils-Erik Norsker (NEN), Stefan Stürup (SS), Kirsten Marie Haugstrup (KMH), Hans Meltofte (HM), Henrik Wejdling (HW), Ole Friis Larsen (OFL), Peter Bonne

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde fredag den 21. august 2015 kl i Fuglenes Hus

Hovedbestyrelsesmøde fredag den 21. august 2015 kl i Fuglenes Hus Beslutningsreferat Deltagere: Egon Østergaard, Hans Meltofte, Henrik Wejdling, Nils-Erik Norsker, Lene Smith, Kirsten Marie Haugstrup, Ole Friis Larsen, Peter Bonne Eriksen, Steffen Brøgger-Jensen og Stefan

Læs mere

Juli 2018 Gedser Fuglestation Dansk Ornitologisk Forening

Juli 2018 Gedser Fuglestation Dansk Ornitologisk Forening Extracts about ringing at Gedser Bird Observatory description and En rapport fra Gedser Fuglestation af Bo Kayser Version 1 Juli 2018 Gedser Fuglestation Dansk Ornitologisk Forening Indhold 1. INDLEDNING...

Læs mere

Styregruppe for tværsektoriel sundheds-it

Styregruppe for tværsektoriel sundheds-it IT Projekt Referat Styregruppe for tværsektoriel sundheds-it 11. april. 2016 kl 14.00-16.00 i mødelokale CPU, Koncern IT, Hadsundvej 190, 9000 Aalborg Mødedeltagere - Morgen Kahr Frederikshavn Kommune

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Dagsorden og referat Dato: 10. januar 2013 Tidspunkt: kl. 18.00 Hos: Susanne Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Agenda 1. Godkendelse af dagsorden og sidste

Læs mere

Kontaktudvalgsmøde Afdeling Nord

Kontaktudvalgsmøde Afdeling Nord Referat Kontaktudvalgsmøde Afdeling Nord 25. april 2012 Mødested: Kursuslokalet Afsnit 14 Brønderslev Psykiatriske Sygehus Kl. 13.30 15.30 Referat: Deltagere: Helle K. Jakobsen (HKJ), ledende oversygeplejerske,

Læs mere

Referat SeniorRådsmøde nr. 225

Referat SeniorRådsmøde nr. 225 Referat SeniorRådsmøde nr. 225 Dato: 18. maj 2017 Kl: 13-16 Sted: Kommunalbestyrelsens mødesal Dagsorden omdelt: 11. maj 2017 Referat udsendt: 22. maj 2017 Medlemmer: Preben Riel, Jann Larsen, Daisy Filipsen,

Læs mere

Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe:

Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe: Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe: Elite- og Uddannelsesudvalget Dato 2806-2011 Sted Nykredit, Kalvebod Brygge Deltagere Lars Guldbrandt (), Bo Christiansen (BC), Henning Hansen (HH), Karina Hørdum

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE Svanevej 22 2400 København NV Tlf. 36 17 72 00 www.dui.dk Referat 13. Hovedbestyrelsesmøde Dato: Lørdag 19/8-17 Tid: Kl. 10.40 12.23 Sted: Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af Bestyrelsesmøde tirsdag den 13. maj 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Ole Pedersen, (pædagog - deltog til kl. 21.00), Helle Schütt Rasmussen

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl Dagsorden og referat Dato og tid: 5. marts kl. 19.00-22.00 Sted: Nødebo Kro Emne: Bestyrelsens arbejdsområder Formål med mødet: Drøfte og beslutte fremtidige aktiviteter Anvendelse af mødets resultat:

Læs mere

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Ole Meinicke

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde fredag 8. juni 2018 kl Fuglenes Hus

Hovedbestyrelsesmøde fredag 8. juni 2018 kl Fuglenes Hus Beslutningsreferat Deltagere: Egon Østergaard (EØ), Nils-Erik Norsker (NEN), Stefan Stürup (SS), Lene Smith (LS), Hans Meltofte (HM), Henrik Wejdling (HW), Ole Friis Larsen (OFL), Peter Bonne Eriksen (PBE),

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK.

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Afbud: Kristian Amdisen og Christina Sekkelund 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 23.5.2018 og den 4.10.2018 2.Efterretninger/siden

Læs mere

Bestyrelsen, (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Opfølgning:

Bestyrelsen,   (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Opfølgning: Referat Bestyrelsesmøde Dato 14. marts 2017, kl. 19.00 Deltagere Afbud fra Referent Sted Fordeling Næste møde(r) Allan Anders Bente Glenn Hans Christian Heidi Henning Linda Niels Sonja Stig Bjarne Christine

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat 24.01.2019 Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted Deltagere 15. januar 2019, kl. 17:00 19:00 Ishøj Rådhus Brugerråd Bjarne Børgesen Martin Guldager Henrik Kjølberg Preben Hansen Thomas

Læs mere

Skagen Rådhus, Byrådssalen

Skagen Rådhus, Byrådssalen Page 1 of 8 Referat Direktionsgruppen Ordinært møde Dato Tid Sted 13. januar 2005 09:00 Skagen Rådhus, Byrådssalen NB. Der serveres en let frokost i kantinen kl. 12.00. Sekretariatschef Henriette B. Wandborg

Læs mere

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger Referat af 23. forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 17. juni 2014 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36 17 72 00 Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller,

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 13.-01.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 13. januar 2016 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Connie Jensen,

Læs mere

Generalforsamling i DOF Nordjylland lørdag, den 2. februar 2018 på Knivholt Hovedgård, Frederikshavn.

Generalforsamling i DOF Nordjylland lørdag, den 2. februar 2018 på Knivholt Hovedgård, Frederikshavn. Generalforsamling i DOF Nordjylland lørdag, den 2. februar 2018 på Knivholt Hovedgård, Frederikshavn. Dagsorden: 1. Valg af dirigent a. Bestyrelsen foreslog Torben Fisker-Rasmussen. Der var ingen andre

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat 29.11.2018 Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted Deltagere 3. november, kl. 10:00 14:00 Kulturhuset, Vejleåparken Brugerråd Wagn Jensen Bjarne Børgesen Martin Guldager Henrik Kjølberg

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat 1. november 2018 Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted Deltagere 22. oktober 2018, kl. 17:00 19:00 Ishøj Rådhus Brugerråd Wagn Jensen Bjarne Børgesen Martin Guldager Henrik Kjølberg

Læs mere

REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET

REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET Tid: Tirsdag den 7. april 2015 kl. 12.30 16.00 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund

Læs mere

CphBusiness HSU. 27. juni 2012. Referat af 1. møde 25. juni kl. 15.00 17.00 CphBusiness, Valby. I mødet deltog:

CphBusiness HSU. 27. juni 2012. Referat af 1. møde 25. juni kl. 15.00 17.00 CphBusiness, Valby. I mødet deltog: 27. juni 2012 CphBusiness HSU Referat af 1. møde 25. juni kl. 15.00 17.00 CphBusiness, Valby I mødet deltog: OGR Ole Gram-Olesen Rektor GC Gregers Christensen Uddannelsesdirektør JJER Jacob Jersild Ressourcedirektør

Læs mere

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden.

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 21. september 2016 kl. 13.00-15.00 hos Nupark/Den midtjyske Iværksætterfond, Nupark 51, 7500 Holstebro. Mødet indledtes med en orientering om Den midtjyske

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Deltagere: Vangsgaard Ingeborg Vind Nielsen Svend-Erik Mosegaard Hansen Kristen Foged Mads Nielsen

Læs mere

P17, Dagsorden 04-04-2013. P17 møde den 08. maj. 2012 kl. 10.00 hos: Teknologisk, Kongsvangsallé 29, 8000 Aarhus C.

P17, Dagsorden 04-04-2013. P17 møde den 08. maj. 2012 kl. 10.00 hos: Teknologisk, Kongsvangsallé 29, 8000 Aarhus C. P17 møde den 08. maj. 2012 kl. 10.00 hos: Teknologisk, Kongsvangsallé 29, 8000 Aarhus C. Deltagere: Erik Klemmsen (EK) (Formand) Claus Eskesen (CE) (Næstformand) Mark Krølner (MK) Jørgen Bo Nielsen (JBN

Læs mere

UDKAST til referat af RKU møde kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Afbud fra: Valg af ordstyrer. CC blev valgt.

UDKAST til referat af RKU møde kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Afbud fra: Valg af ordstyrer. CC blev valgt. UDKAST til referat af RKU møde 09-05-2012 kl. 18.00 på Fraugdegaard Deltagerne: Christian Christensen (CC) Rie Jøhnke (RJ) Mette Urup (MUR) John Smed Andersen (KH) Keld Kongsted Frank Graversen (FG) Henrik

Læs mere

Jubilæumsfonden af 1990 for Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet

Jubilæumsfonden af 1990 for Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet Jubilæumsfonden af 1990 for Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet Referat af møde nr. 3 Tirsdag den 1. december 2015 kl. 15.30 17.00 på direktørens kontor, 03.087. Inge Lehmanns Gade 10. Deltagere: Referent:

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 3.6.2014

BESTYRELSESMØDE 3.6.2014 BESTYRELSESMØDE 3.6.2014 Til stede: Birgit, Kurt, Heidi, Sara, Cathrine, Candela og Rune. 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Meddelelser 3. LAND 4. Grønt Netværk 5. EPT 6. PLANT 7. Mobiliteter 8. Hjemmesiden

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Thomas Sandberg, Katrine Nyland Sørensen, Marianne van Toornburg og Jesper Bay.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Thomas Sandberg, Katrine Nyland Sørensen, Marianne van Toornburg og Jesper Bay. 1. marts 2013 Statens Kunstråds Musikudvalg Møde nr. 23 Mødedato: 11. marts 2013 Tidspunkt: kl. 10.00 14.00 Sted: Lokale 8, stueetagen REFERAT Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Thomas

Læs mere

Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalgsmøde. Lisa Schultz SAG: SU-MØDE

Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalgsmøde. Lisa Schultz SAG: SU-MØDE DATALOGISK INSTITUT KØBENHAVNS UNIVERSITET Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalgsmøde MØDEREFERAT 25 MARTS 2009 Forum Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalgsmøde Møde afholdt: 25. marts 2009 Sted: SP 25 Referent:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Jurforsk.

Bestyrelsesmøde i Jurforsk. Bestyrelsesmøde i Jurforsk. Tidspunkt: 8. maj 2013, kl. 10.30-13.30. Sted: Syddansk Universitet, Odense. Deltagere: Julia Ballaschk (KU), Louise Hauberg Wilhelmsen (CBS), Peter Nick Stausholm- Møller (AU),

Læs mere

RINGMÆRKERNES ÅRSMØDE 2017 og. Referat fra Generalforsamlingen: generalforsamling i DANMARKS RINGMÆRKERFORENING

RINGMÆRKERNES ÅRSMØDE 2017 og. Referat fra Generalforsamlingen: generalforsamling i DANMARKS RINGMÆRKERFORENING Åløkkestedet, Hudevad Byvej 20, Hudevad, 5792 Årslev Side 1 af 5 Referat fra Generalforsamlingen: Ad 1. Valg af dirigent og referent: Formanden udbad sig forslag til dirigent, og bestyrelsen foreslog Bent

Læs mere

REFERAT. Møde med ministeren kl til

REFERAT. Møde med ministeren kl til 30. januar 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 11 Mødedato: 29. januar 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til 15.00 Sted: Mødelokale 8 i stuen Møde med ministeren kl. 15.15 til 16.00.

Læs mere

Information til RB. Generalforsamling

Information til RB. Generalforsamling Information til RB Dette er informationer til RB forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende informationer,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 4.9. kl. 19 hos Bjarne, Borgmesterløkken 3, 2tv, Sønderborg

Bestyrelsesmøde 4.9. kl. 19 hos Bjarne, Borgmesterløkken 3, 2tv, Sønderborg Bestyrelsesmøde 4.9. kl. 19 hos Bjarne, Borgmesterløkken 3, 2tv, Sønderborg Afbud Ole og Jan Dagsorden: 1. Godkendelses af referat Godkendt Opfølgning fra sidst: Tidspunktet for stop af gravning i klæggraven

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Mødedeltagere: Tine Lindhardt, Henrik Wigh Poulsen, Erik Vind, Ester Larsen, Helga Højsager, Bente Kaysen, Grethe Krogh Jakobsen, Mikael

Læs mere

Referat af HBM 1/2018 den 14. januar på sekretariatet, Gammeltorv 8

Referat af HBM 1/2018 den 14. januar på sekretariatet, Gammeltorv 8 Referat af HBM 1/2018 den 14. januar på sekretariatet, Gammeltorv 8 TIL STEDE Trine Christensen, sekretariatet John Hansen Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Erik Jenrich Sørensen, sekretariatet

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende med afbud: Michael Kristensen; Molte Emil Strange Andersen

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende med afbud: Michael Kristensen; Molte Emil Strange Andersen Michael Kristensen Gerth Stølting Brodal Birgit Olesen Mads Faurschou Knudsen Steen Thorbjørnsen Henrik Birkedal David Bækby Houborg Jeppe Kjeldsen Jensen Thorbjørn Grønbæk Rasmus Lunding Henriksen Molte

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted 18. juni 2019, kl. 17:00 19:30 Brohuset 28.06.19 Deltagere Brugerråd Bjarne Børgesen Henrik Kjølberg Preben Hansen Thomas Brokmann Jørgen Ole Mortensen

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

Translatørforeningen

Translatørforeningen Referat af bestyrelsesmøde mandag den 3. februar 2014. Til stede: (ES), Susanne Lund (SL), Bente Jacobsen (BJ), Allan El-Zayat (AEZ), Hanne Vedel Sterndorf (HVS), Mayanoa Schneider (MS), Bente Elboth (BE)

Læs mere

Referat. Referat. Etisk udvalg 18. februar 2011. Karen Langvad 25. februar 2011

Referat. Referat. Etisk udvalg 18. februar 2011. Karen Langvad 25. februar 2011 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 18. februar 2011 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 25. februar 2011 Deltagere: Brian Errebo-Jensen Jeanette Præstegaard Hanne Munch

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 28.09.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Forberedelse Seneste DL referat samt vedhæftede bilag Mødedeltagere Daglig Ledelse Anne med via Skype Områder 1. Evaluering

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Arbejdsgruppen vedr. nye samarbejdsformer 12. februar 2016 Kl Regionsgården, H5

Arbejdsgruppen vedr. nye samarbejdsformer 12. februar 2016 Kl Regionsgården, H5 Møde i: Arbejdsgruppen vedr. nye samarbejdsformer Dato: 12. februar 2016 Kl.: Kl. 10-12.00 Sted: Regionsgården, H5 Deltagere: Peter Mandrup Jensen Christian Bartholdy Anne Hertz Birte Sonnenborg Grothe

Læs mere

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Ole Meinicke

Læs mere

MARIAGERSKOLE SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden for Bestyrelsesmøde. ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2016 KL på Mariager Skole DAGSORDEN:

MARIAGERSKOLE SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden for Bestyrelsesmøde. ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2016 KL på Mariager Skole DAGSORDEN: MARIAGERSKOLE SKOLEBESTYRELSEN Dagsorden for Bestyrelsesmøde ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2016 KL. 17.00-19.30 på Mariager Skole DAGSORDEN: 1. Meddelelser fra Elevrepræsentanterne 2. Høring: Regler for valg

Læs mere

Sorø Kommune Handicaprådet

Sorø Kommune Handicaprådet R e f e r a t Møde i, torsdag den kl. 17.00 Mødet afholdtes på Lundebo, Ventemøllevej 30, 4293 Dianalund Indhold Sag nr. 35 Godkendelse af dagsorden (godkendes pr. mail) Sag nr. 36 Besøg af KLAP-konsulent

Læs mere

Referat fra møde i Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur den 20. august 2009

Referat fra møde i Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur den 20. august 2009 Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur Referat fra møde i Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur den 20. august 2009 Til stede: Regionsrådsmedlemmer: Bent

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde 30. november 2018 kl

Regionsbestyrelsesmøde 30. november 2018 kl Information til RB Dette er informationer til regionsbestyrelsen forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

1 Præsentation af medarbejderne ved kirken samt præsentation af kirkeværgen

1 Præsentation af medarbejderne ved kirken samt præsentation af kirkeværgen Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 8.01.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen John Berwick Martin Ringsmose Claus Weber Birgitte Skovgaard

Læs mere

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø.

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Dokument: Neutral titel Møde Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid 25. maj 2018, kl. 09.30-11.30 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Deltagere Leif Serup (Hjørring Kommune) Formand

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 22.02.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I og II Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

REFERAT Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen

REFERAT Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen REFERAT Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen Mødetidspunkt: Mandag 28. maj 2018 kl. 10:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Sagsnr.: University College Lillebælt,

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Mødereferat Dato: 13. april 2015

Mødereferat Dato: 13. april 2015 Mødereferat Dato: 13. april 2015 Mødeforum: LUU i AO Dato: Mandag den 13. april 2015 Tid: 14:00 16:00 Sted: Deltagere: Afbud: Uden besked: Referent: Palsgaard, Palsgaardsvej 1, 7130 Juelsminde Bo Petersen,

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden Skydeudvalgsmøde den 5. november 2014 Deltagere: Kjeld Karbæk, Johnny Larsen, Oscar Sjøgreen, Robert Larsen, René Mortensen og Sigurd Jensen (referent) Endvidere deltog fra administrationen og Afbud: Frank

Læs mere

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2/2010 Dato: 12.04.2010 Sted: Caroline Ditlefsen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Claus Justesen CJ Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen

Læs mere

Marianne Rønnebæk, Københavns Universitet Hanne Rathsach, Beskæftigelsesministeriet Per Hansen, Institutionsstyrelsen

Marianne Rønnebæk, Københavns Universitet Hanne Rathsach, Beskæftigelsesministeriet Per Hansen, Institutionsstyrelsen Referat Møde: APU Dato: Fredag den 17. april 2009 Til stede: Martin Teilmann, AC Carsten Holm, Personalestyrelsen Inge Friis Svendsen, Personalestyrelsen Ole Bjørn Hansen, Danmarks miljøundersøgelser Ingrid

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Jane Gejl Christensen, Vivi Lauritsen, Lis Nielsen, Anna-Birthe Lang Andersen, Klaus Birk Jensen, Marie Sonne, Mette Grostøl og Line Hansen

Jane Gejl Christensen, Vivi Lauritsen, Lis Nielsen, Anna-Birthe Lang Andersen, Klaus Birk Jensen, Marie Sonne, Mette Grostøl og Line Hansen Ref. LH Dok.nr. 2445458 Sag.nr. 2015-SLCSFA-01944 Den 8. april 2015 Fag & socialpolitik Referat af møde i Etisk Udvalg Dato: Mandag den 9. marts 2015 Tid: Kl. 10.00 16.00 Sted: Til stede: SL, Brolæggerstræde

Læs mere

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Til stede var: Dirigent: John Jensen Fra ALBOA: Inspektør Claus Boch og områdeleder Daniel B.M. Sloth Afd. 40: Aase, Stella Afd. 43: Turi Afd. 45: Signe, Sinne,

Læs mere

Referat fra 8. møde i bestyrelsen den 3. juni 2009

Referat fra 8. møde i bestyrelsen den 3. juni 2009 Bestyrelsen side 1 af 5 Referatfra8.mødeibestyrelsenden3.juni2009 Tilstede: TimChristensen,(TC)KøgeHandelsskole(formand) ElseErikstrup,Slagteriskolen(næstformand) BeritBirkelund,HandelsskolenSjællandSyd

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

8680 RY Torsdag den 14. august 2014 klokken 18,00

8680 RY Torsdag den 14. august 2014 klokken 18,00 Dagsorden Referat Fraværende Ole Hefsgård; Ingrid Bartolin deltager i dele af mødet 75. Godkendelse af dagsorden 76. Godkendelse af referat fra mødet den 12. juni 77. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet

Læs mere

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Til stede: Bente Pedersen, Kirsten Thygesen, Karin Karlsson, Annalise Bonde, Mette Bille Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse

Læs mere