VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 11. september 2018.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 11. september 2018."

Transkript

1 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 11. september Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Henning Larsen (HL) Peter Kristensen (PK), Afbud: Vibeke Lange (VL) Laila Kiss (LK), Jørgen Lou (JL) BO-VEST: Jesper Handskemager (JES), ejendomsleder Bente Eskildsen (BES), referent Dennis Malm (DMA), driftskonsulent under pkt. 4 Dirigent: Sif Enevold Mødet blev indledt med at byde velkommen til DMA, som herefter gennemgik punkt Godkendelse af dagsordenen 2. Post: Se postlisten ingen post modtaget 3. Udvalgsreferater: Afdelingsbestyrelsen den 14. august, udsendt af BES den 21/8 Eks. beboermøde den 4. september, udsendt af FU den 9/9 Trafikudvalget den 14. august, udsendt af FU den 9/9 Cafestyregruppe den 27. august, udsendt af FU den 9/9 GMU den 28. august, udsendt af FU den 9/9 GMU/biltælling den 30/8, udsendt af FU den 9/9 Referaterne blev taget til efterretning 4. Udkast til Vedligeholdelsesreglement og råderetskatalog, udsendt af FU den 9/9, herunder planlægning af eks. Beboermøde DMA beklagede det har trukket ud at få færdiggjort materialet pga. nyt layout på råderetskataloget. Når det endelige materiale foreligger, skal forslaget behandles og vedtages på et beboermøde. Vedligeholdelsesreglementet : Dennis oplyste, at man godt kan stille krav om, at der males med bestemte farver. Indvendig træværk, såsom inderdøre, karme, trappeplader og entréskabe kan være dyre at overmale. AB var derfor enige om, at dette træværk må males i de 3 standardfarver, grøn, grå el råhvid i glans 40. Vindueskarme og have/hoveddør må males indvendigt enten i original farve el råhvid indtil elementerne bliver udskiftet ifm. med Helhedsplanen. I vådrum og øvrige rum foretrækkes hvide eller råhvide vægge. I køkken var der enighed om et frit farvevalg på vægge, bare malingen er vaskbar. Tapeter: Glasfilt tolereres i bad. Rutex eller savsmuld og glasfilt på øvrige vægge. Der var en snak om, hvorvidt man må udskifte gulv bøgeparket som standard fastholdes.

2 Radiatorer må males i grå eller hvid med radiatormaling. Beslutning: Oplysninger om farvekoder fås på ejendomskontoret. Slidtage : Gennemslid af maling ved almindelig brug i boperioden betales af afdelingen, ligesom gennemslidt lak på dørflader og skabslåger ved almindelig brug ændres til, at afdelingen betaler. Komfur og køleskabe kan også bære præg af mindre ridser/slid uden, at det udbedres ved fraflytning. Udenfor boligen : Der skal findes en løsning på lægning af fliser og træterrasser, og fundament skal friholdes. Beslutning: Der skal udarbejdes et notat i samarbejde med UAU, som kan tilføjes i hegnsreglerne efter godkendelse på et beboermøde. Råderet : Første del af kataloget beskriver det lovmæssige grundlag og skal ikke godkendes på beboermøde. Det skal kun det, der gælder for Hyldespjældet. Der var spørgsmål omkring plastpaneler, som skal være dimensioneret, så ledninger kan skjules, og stikkontakter være intakte. AB ønsker desuden, at vand- og energibesparende armaturer indføjes under tekniske installationer, da det ikke må være af en dårligere kvalitet end standarden i afdelingen. Baderum : Der skal tilføjes punkt omkring ophugning af skjult afløb, og der mangler oplysninger om inventar i badeværelset. Beslutning: DMA og JES laver beskrivelse. Pris på opførelse af baldakin undersøges af DMA (om det kan betale sig ift. en råderetssag). Punktet om udestuer og overdækning skal adskilles. Ekstra vindue er tilladt iht. Lokalplan, men er kun en mulighed for bestemte typer boliger, og der var en drøftelse omkring indgrebet i betonelementerne og enighed om, at ejendoms-kontoret bør stå for opsætning for at sikre, at det udføres håndværksmæssigt korrekt. Omkring lukning af skur skal tilføjes jfr lokalplan i bemærkningerne. Køkkenudskiftning : Hårde hvidevarer har tidligere været drøftet og må fortsat gerne være andet end afdelingens standard for at fastholde beboere afdelingen betaler vedligehold. Emhætter leveres af afdelingen. JES gjorde i den forbindelse opmærksom på problemet med ikke tidløse køkkenløsninger, men AB ønsker fortsat vidde rammer for køkkenindretning og mulighed for individuelt præg. Installationsret: Der mangler oplysninger om punktet. Beslutning: Nyt møde med DMA den 23/10 kl.18 + spisning Evaluering og opfølgning på eks. beboermøde om rotteproblemer den 4. september JES redegjorde for hidtidigt forløb, samt et nyt tilfælde, der ser ud til at være blevet ordnet ved lukning omkring rørgennemføring køkkenskab og redanskab. Der resterer, at hele Åleslippen mod voldsiden lukkes i køkken- og redanskab, som det

3 blev besluttet på mødet. 6. Planlægning af beboermøde den 26. september: - Dagsorden, se sidste Hyldepost, september VH laver ny dagsorden. Lone sørger for layout, trykkes 14/9 af JES. Uddelere: PK Længerne og Storetorv, PZ Slipperne, SE Stræderne. Uddeling: senest mandag den 17/9. JES sørger for lyd og skærm. Alle mødes kl. 18 inden beboermødet for at gennemgå de forskellige punkter. - Forslag til udskiftning af skure, udsendt af FU den 9/9 JES fremlagde notat om finansiering ved renovering af samtlige skure ifølge et overslag vil det koste knapt 12 mio., hvor halvdelen kan hentes på henlæggelser og resten finansieres ved lån med huslejestigning på 0,75% som konsekvens. Renovering kan også udskydes over flere år, men der skal foreligge en plan for udskiftningen, da det er en del af vedligeholdelsen. Beslutning: VH laver forslag og sætter det i Hyldetryk - Forslag til principbeslutning om anvendelse af lægens lokaler, udsendt af FU den 9/9 VH havde udarbejdet et forslag som blev gennemgået og godkendt. Beslutning: AB indstiller, at muligheden for at lave tilgængelighedsboliger undersøges. - Forslag til nedsættelse af parkeringsudvalg, udsendt af FU den 9/9 VH havde udarbejdet et forslag som blev gennemgået og godkendt med tilføjelse af firmabiler. Beslutning: AB foreslår, at der nedsættes et udvalg, som kan komme med forslag til regler for parkering. Status fra trafikudvalget Beslutning: JES udarbejder orientering fra udvalget til beboermødet, der fremlægges og gennemgås inden beboermødet. - Status på tårnet Platformen er væk, og der er igangsat en løsning, hvor der stadig er mulighed for, at man kan gå op i tårnet. AB orienterer på beboermødet. - Valg af to beboervalgte revisorer - 2 kandidater er opstillet. 7. Aktionslisten, udsendt af FU den 9/9; herunder bl.a., - Status på vægdrivhus JES redegjorde for notat om muligheder samt fordele og ulemper fra Kristian Overby, BO-VEST. JES og VH har afholdt møde med beboerne, som fastholder deres oprindelige ønske om vægdrivhus og søger AB om godkendelse til at søge dispensation hos kommunen. Beslutning: AB afventer ny indstilling fra JES, som udarbejdes sammen med Kristian Overby - Status fælles materialegård Der er aftalt møde den 17/9. AB ønsker at vide, om projektet er realistisk ift. økonomien.

4 Øvrige punkter : Wifi virker stadig ikke optimalt i Cafeen og i køkkenet på ejendomskontoret. 8. Orientering fra driften, udsendt af FU den 9/9, herunder bl.a.: - Opfølgning på udskiftning af varmerør i Skipperlængen SE har ikke nået at lave indstilling til kommunen om en hensigtsmæssig fremgangsmåde ift. orientering til omkringboende ved lignende arbejder. Er beboerne i øvrigt varslet, om det videre forløb - tjekkes af JES. Der forestår desuden et stort genopretningsarbejde af hegn og skure. - Møde med beboer over standard i bolig ved indflytning, referat? - Syn af samme bolig den 28/8 VH og JES har afholdt møde med beboerne og lavet aftaler omkring forskellige udeståender, der skal ordnes. Beslutning: JES sørger for, at beboer får tilbagemelding på skrift og fremsender referatet fra deres møde til AB. - Lys Færgeslippen Der er stadig udfordringer, når nogle strækninger bliver repareret, slukker det i andre områder. SE foreslog en information til de omkringboende, da problemet har stået på længe. - Affaldssortering i cafeen Lejere skal selv fjerne affald ved udlejning i modstrid med, hvad der står i lejekontrakten for udlejning. Affaldssortering af kommunen i Cafegården er ikke sat i værk, og gården bør måske fjernes. 9. Kursus i UNIK til cafelederen VH redegjorde for møde og anbefalede, at hun får et kursus i BO-VEST. Beslutning: AB bevilger UNIK kursus til cafeleder. 10. Planlægning af temamøde for frivillige den 3. november VH laver invitation. Indhold planlægges af SE, HL og VH. 11. Kiosken, opfølgning på nærpolitibesøget udskydes til 20/ Dato for temamøde om bestyrelsesweb, udskydes 13. Invitation til Boligpolitisk forum om indkøb og effektiv drift den 4/10, De der ønsker at deltage, tilmelder sig selv. 14. Orlov til bestyrelsesmedlem SE ønsker orlov i 3 mdr. fra medio december. HL indtræder i FU. Eventuelle andre poster løses ad hoc. På næste AB møde besluttes hvem af suppleanterne som er 1. suppleant og indtræder i SEs orlovsperiode. 15. Meddelelser og nyt fra udvalg HL har været på kursus i BO-VEST og herunder fået oplyst, at Husdyrudvalget skal opbevare personoplysninger i husdyrkartoteket under lås ifølge Persondataloven.

5 16. Eventuelt Ingen kommentarer. 17. Kommende afdelingsbestyrelses- og beboermøder: Beboermøde den 26. september 2018 AB-møde den 23. oktober 2018 AB-møde den 20. november 2018 AB-møde den 11. december 2018 AB-møde den 8. januar 2019 AB-møde den 12. februar 2019 AB-møde den 12. marts 2019 AB-møde den 9. april Kommende øvrige møder/arrangementer: - Kredsmøde i BL s 2., 9. og 11. kreds den 3/ Kommende kurser/konferencer: VAs boligkonference den 29. september 2018

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 14. august 2018.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 14. august 2018. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 14. august 2018. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL), Henning

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 23. oktober 2018.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 23. oktober 2018. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 23. oktober 2018. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL), Henning

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. marts 2019.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. marts 2019. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. marts 2019. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): ), Vinie Hansen (VH), Henning Larsen (HL), Laila Kiss (LK), Peter Kristensen

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 28. februar 2019.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 28. februar 2019. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 28. februar 2019. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Jørgen Lou (JL), Henning Larsen (HL),

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. maj 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Laila Kiss (LK), Henning Larsen (HL), Sif

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 7. april 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Laila Kiss (LK), Jørgen

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 7. juni 2017

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 7. juni 2017 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 7. juni 2017 Møde med Dina Staal kl. 17.00 18.30 om digitalt beboerdemokrati AB-møde kl. 19.00 22.00 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. februar 2018.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. februar 2018. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. februar 2018. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL), Laila

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. november 2016

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. november 2016 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. november 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Vinie Hansen (VH), Per Zoffmann (PZ), Sif Enevold (SE) Jørgen Lou (JL), Henning

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 13. juni 2016

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 13. juni 2016 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 13. juni 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL) Henning

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra budgetbeboermødet den 26. september 2018 kl. 19.00 i beboerhuset Store Torv 7 18 husstande var repræsenteret/36 stemmer 1. Formalia: Valg af dirigent, referenter og stemmeudvalg, godkendelse

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 9. januar 2018.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 9. januar 2018. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 9. januar 2018. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL), Henning

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 2. marts 2017

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 2. marts 2017 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 2. marts 2017 Kl. 17.30-19.00: Råderetskatalog og vedligeholdelsesreglement (Kl. 17.30-20.00) Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB):

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. september 2016

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. september 2016 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. september 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Jørgen Lou (JL), Henning Larsen (HL),

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. oktober 2017

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. oktober 2017 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. oktober 2017 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Henning Larsen (HL),

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 19. april 2018.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 19. april 2018. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 19. april 2018. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Laila Kiss (LK), Peter

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. juni 2015

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. juni 2015 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. juni 2015 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL) BO-VEST: Ejendomsleder

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. september 2015 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen(AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Laila Kiss (LK), Jørgen

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. november 2016

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. november 2016 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. november 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Vinie Hansen (VH), Jørgen Lou (JL), Henning Larsen (HL), Laila Kiss (LK), Peter

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. marts 2015 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen(AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Laila Kiss (LK) BO-VEST:

Læs mere

Fyldestgørende referat af det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet den 17. marts 2016 kl i beboerhuset, Store Torv 7

Fyldestgørende referat af det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet den 17. marts 2016 kl i beboerhuset, Store Torv 7 Fyldestgørende referat af det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet den 17. marts 2016 kl. 19.30 i beboerhuset, Store Torv 7 Der deltog 21 husstande Derudover deltog Ejendomsleder Jesper Handskemager,

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 7. juni 2011

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 7. juni 2011 Deltagere: Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 7. juni 2011 Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Mette Nielsen (MN), Victoria Dahl (VD), Per Zoffmann (PZ), Nina Rytter (NR) og

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 6. april 2017

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 6. april 2017 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 6. april 2017 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL), Henning

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 9. april 2015 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL), BO-VEST:

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 6. oktober 2016

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 6. oktober 2016 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 6. oktober 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Jørgen Lou (JL), Henning Larsen (HL), Sif

Læs mere

VA afdeling 10, Hyldespjældet

VA afdeling 10, Hyldespjældet Til stede VA afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 4. september 2014 Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Per Zoffmann (PZ), Jørgen Lou (JL) og Laila Kiss (LK) BO-VEST:

Læs mere

VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdes den: kl.18:00 til kl , Hyldespjældets ejendomskontor.

VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdes den: kl.18:00 til kl , Hyldespjældets ejendomskontor. REFERAT AF BYGGEUDVALGSMØDE VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdes den: 17.05.2018 kl.18:00 til kl. 20.00, Hyldespjældets ejendomskontor. 23. maj 2018 /KRO Fase: Tilretning af helhedsplan

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 2. februar 2016 Kl. 18.00-19.00: Møde om grønt regnskab med GMU og Mikkel Ellung Larsen fra BO-VEST Deltagere: Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. marts 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Jørgen Lou (JL)Laila Kiss (LK), Henning Larsen

Læs mere

1. Formalia: Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg, godkendelse af forretningsorden for afvikling af digitale beboermøder

1. Formalia: Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg, godkendelse af forretningsorden for afvikling af digitale beboermøder Referat fra det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet Afholdt mandag den 24. marts 2014 kl. 19.30 i beboerhuset Der deltog 38 husstande. Derudover deltog: Drift konsulent Dennis Malm, BO-VEST Projektleder

Læs mere

Referat fra Regnskabsbeboermødet d. 21. marts 2017

Referat fra Regnskabsbeboermødet d. 21. marts 2017 Referat fra Regnskabsbeboermødet d. 21. marts 2017 VH bød på afdelingsbestyrelsens vegne, velkommen til beboermødet. Der var 31 husstande med 62 stemmer til stede på beboermødet. 1) Formalia Valg af dirigent:

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september 2009

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september 2009 Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september 2009 1 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen, Per Zoffmann, Anne Tittmann, Victoria Dahl, Sif Enevold BO-VEST: Afdelingsleder Michael Jensen

Læs mere

Indledning. Det er dit hjem. Design: Rumfang.dk Maj 2015 BO-VEST

Indledning. Det er dit hjem. Design: Rumfang.dk Maj 2015 BO-VEST Råderet Indledning Når du bor alment, kan du sætte dit eget præg på din bolig. Med råderetten kan du indrette din almene bolig, så den passer til dine krav og forventninger. Det er dit hjem. Design: Rumfang.dk

Læs mere

REFERAT 31. maj 2013 AGF/NBJ. Byggeudvalg: Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Per Zoffmann Jessen (PZ), Jan Dahl, (JD), Ole Kristensen (OK).

REFERAT 31. maj 2013 AGF/NBJ. Byggeudvalg: Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Per Zoffmann Jessen (PZ), Jan Dahl, (JD), Ole Kristensen (OK). REFERAT 31. maj 2013 AGF/NBJ Emne: Afdeling: Byggeudvalgsmøde. VA afd. 10 Hyldespjældet Dato: Den 23. maj 2013 kl. 17.30 18.45 Sted: Hyldespjældets ejendomskontor. Til stede: Byggeudvalg: Vinie Hansen

Læs mere

Punkt 0. Velkomst til MN og HB og udlevering af nøgler til AB kontoret m.m.

Punkt 0. Velkomst til MN og HB og udlevering af nøgler til AB kontoret m.m. Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 4. maj 2010 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Katja Eggertsen (KE), Per Zoffmann (PZ), Mette Nielsen (MN) og Henrik Borgstrøm

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 11. august 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Jørgen Lou (JL), Henning Larsen (HL), Sif

Læs mere

Vedligeholdelse af din bolig. Vedligeholdelsesreglement B. Boligafdelingens navn:

Vedligeholdelse af din bolig. Vedligeholdelsesreglement B. Boligafdelingens navn: Vedligeholdelse af din bolig Vedligeholdelsesreglement B Boligafdelingens navn: Gillesager/ Lindeager Afdelingsmødet har vedtaget reglerne for standard for vedligehold på afdelingsmødet den: 31/ 3 2016

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat fra Beboermøde den 5. september 2016 kl i beboerhuset, Store Torv 7

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat fra Beboermøde den 5. september 2016 kl i beboerhuset, Store Torv 7 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra Beboermøde den 5. september 2016 kl. 19.00 i beboerhuset, Store Torv 7 25 husstande var repræsenteret Hyldetryk nr. 349 1. Formalia: Valg af dirigent, referenter

Læs mere

Afbud: REFERAT. Referat Punkt 1: Godkendelse af dagsorden. Punkt 2: Status for helhedsplanen REFERAT TIL BYGGEUDVALGSMØDE 08.

Afbud: REFERAT. Referat Punkt 1: Godkendelse af dagsorden. Punkt 2: Status for helhedsplanen REFERAT TIL BYGGEUDVALGSMØDE 08. REFERAT TIL BYGGEUDVALGSMØDE VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdt den: 07.02.2019 kl.19:00 til kl. 20.30, Hyldespjældets ejendomskontor. 08. FEBRUAR 2019 /KRO Fase: Rådgiverudbud Fase 4 Sags

Læs mere

VA-afdeling 10, Hyldespjældet

VA-afdeling 10, Hyldespjældet Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 7. november 2013 Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Marianne Bahl (MB), Nina Rytter (NR), Per Zoffmann (PZ) og Jørgen Lou (JL)

Læs mere

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 9

AAB Silkeborg Afdeling 9 AAB Silkeborg Afdeling 9 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 7. september 2016 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Hans Ole Zacho Poul Rosenkvist

Læs mere

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse VORDINGBORG BOLIGSELSKAB AFDELING EGELYPARKEN

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse VORDINGBORG BOLIGSELSKAB AFDELING EGELYPARKEN Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

1. Energibesparende foranstaltninger, herunder efterisolering, forsatsvinduer, termostatventiler

1. Energibesparende foranstaltninger, herunder efterisolering, forsatsvinduer, termostatventiler De tilladte forbedringer er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 19. juni 1998 - nr. 372 Positivlisten ser således ud: 1. Energibesparende foranstaltninger, herunder efterisolering,

Læs mere

VA-afdeling 10, Hyldespjældet

VA-afdeling 10, Hyldespjældet Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 15. august 2013 Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Nina Rytter (NR) og Per Zoffmann Jensen (PZ) og Jørgen Lau (JL) BO-VEST: Michael

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement Gældende for afdeling 3 Enggården, Skørping Boligselskab Model A normalistandsættelse A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse

Læs mere

Hejrevej Afdeling 8. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Hejrevej Afdeling 8. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Hejrevej 12-42 Afdeling 8 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Flemming Sørensen, Steffen Beck og Bo Mølgaard Espenhain blev valgt til stemmeudvalg. Charlotte Konstantin-Hansen blev valgt til referent.

Flemming Sørensen, Steffen Beck og Bo Mølgaard Espenhain blev valgt til stemmeudvalg. Charlotte Konstantin-Hansen blev valgt til referent. Ordinært afdelingsmøde i afd. 6, Boelholm II 28. september 2016 Afholdt den: 30. august 2016 Til stede: 20 husstande ved 27 beboere Fra SØB: Torben Tingstrup og Bo Mølgaard Espenhain Fra KAB: Christian

Læs mere

Råderetskatalog for Andelsboligforeningen Engparken Råderets

Råderetskatalog for Andelsboligforeningen Engparken Råderets Råderetskatalog for Andelsboligforeningen Engparken 754-01 Råderets Generelt om boligændringer og forbedringer Lov om leje af almene boliger giver en række muligheder for, at den enkelte beboer kan indrette

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement Tingbjerg Kollegiet

Vedligeholdelsesreglement Tingbjerg Kollegiet Vedligeholdelsesreglement Tingbjerg Kollegiet Indholdsfortegnelse Generelt... 3 Boligens vedligeholdelsesstand ved overtagelsen... 3 Overtagelse af boligen ved indflytning... 3 Vedligeholdelse i boperioden...

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement for Eskemosepark

Vedligeholdelsesreglement for Eskemosepark Vedligeholdelsesreglement for Eskemosepark Vedligeholdelsesreglement udarbejdet med udgangspunkt i Boligselskabernes Landsforening Standard vedligeholdelsesreglement, november 1998, og efter reglerne i

Læs mere

VA afdeling 10, Hyldespjældet

VA afdeling 10, Hyldespjældet Til stede Afdelingsbestyrelsen: Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 6. marts 2014 Vinie Hansen (VH), Per Zoffmann (PZ) og Jørgen Lou (JL) Fraværende med afbud: Sif Enevold (SE) og Nina Rytter (NR)

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde mandag d. 27. juli 2015, kl. 19:00 Referat

Afdelingsbestyrelsesmøde mandag d. 27. juli 2015, kl. 19:00 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag d. 27. juli 2015, kl. 19:00 Referat Til stede: Bestyrelsen: Vibeke Hansen, Maja Reutzer, Anita Wittusen, Tonny Bodal (afbud) og Flemming V. Wallin Suppleanter: Dorthe Larsen

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Alabu Bolig Afd. 20 Umanakvej 18-20 Vedligeholdelsesreglement Pr. 1. oktober 2000 (Tilrettet den 2. maj 2018 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Vedligeholdelsesreglement Alabu Bolig afd. 20 Umanakvej

Læs mere

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Vordingborg Boligselskab Afd. 110 Stege Havblik

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Vordingborg Boligselskab Afd. 110 Stege Havblik Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

Skovengen Boliger med individuel indretning

Skovengen Boliger med individuel indretning Skovengen Boliger med individuel indretning Læs om mulighederne i Skovengen: B- ordning Råderet i boligen Fri råderet med individuel husleje. Husorden - Fælles vedtagne regler der gælder for alle der bor

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra beboermøde den 27. september 2017 kl. 19.00 i beboerhuset Store Torv 7 26 husstande var repræsenteret Hyldetryk nr. 354 1. Formalia: Valg af dirigent, referenter

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse

Vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F.

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F. 27. august 2015 Forslag 1 + 2 Renovering af rør og tekniske installationer, herunder bad og køkken Afdelingen, som er opført tilbage i 70 erne, har ikke været renoveret og moderniseret indvendigt siden

Læs mere

Tønder Andelsboligforening

Tønder Andelsboligforening Tønder Andelsboligforening Råderetskatalog Afdeling 36 Hvad er råderet? Råderet er en ret for lejerne i alle almene boliger. Det gælder både for familieboliger, ungdomsboliger og ældreboliger. Råderetten

Læs mere

Byggeudvalget: Vinie Hansen (VH), Jan Dahl, (JD), Ole Kristensen (OK).

Byggeudvalget: Vinie Hansen (VH), Jan Dahl, (JD), Ole Kristensen (OK). REFERAT Emne: Byggeudvalgsmøde Afdeling: VA afd. 10 Hyldespjældet Dato: Den 20. juni 2013 kl. 18.30-20:00 Sted: Hyldespjældets ejendomskontor 25. juni 2013 AGF/NBJ Til stede: Byggeudvalget: Vinie Hansen

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Alabu Bolig Afd. 29 Søndergade, Pederstræde m.fl. - Aalborg Vedligeholdelsesreglement Pr. 1. oktober 2000 (Tilrettet den 17. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Standard-vedligeholdelsesreglement

Læs mere

VA afd. 10, Hyldespjældet

VA afd. 10, Hyldespjældet Referat fra det ordinære beboermøde, afholdt tirsdag d. 25. marts 2014 i Cafeen. Tilstede var 34 husstande repræsenteret med i alt 68 stemmer, dog var der fra punkt 4, 33 husstande og dermed 66 stemmer

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT Afdeling 001 - Herninglund Godkendt på afdelingsmødet den 18.09.2012 Side 2 af 9 Indholdsfortegnelse A-ordningen - kort fortalt... 3 Ændring af lejekontrakten... 3 Beboerklagenævn...

Læs mere

Blomsterkvarteret. Afdeling 15. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Blomsterkvarteret. Afdeling 15. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Blomsterkvarteret Afdeling 15 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Afd. 33 Jørgensgård - Etageboliger. Vedligeholdelsesreglement

Afd. 33 Jørgensgård - Etageboliger. Vedligeholdelsesreglement Afd. 33 Jørgensgård - Etageboliger Vedligeholdelsesreglement Sønderborg Andelsboligforenings repræsentantskab har besluttet at køre efter A-ordningen i henhold til Lov om almene boliger. A-ordningen -

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette vedligeholdelsesreglement tidligere gældende reglementer.

Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette vedligeholdelsesreglement tidligere gældende reglementer. Standard-vedligeholdelsessreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om vedligeholdelse

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag den 1. marts 2016, kl. 19:00 Referat

Afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag den 1. marts 2016, kl. 19:00 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag den 1. marts 2016, kl. 19:00 Referat Deltagere: Bestyrelsen: Anita Wittusen, Maja Reutzer, Tonny Bodal og Flemming V. Wallin Suppleanter: - Drift/BO-Vest: Michael Willumsen

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement «Bruger_Initial» Vedligeholdelsesreglement Gældende for afdeling 4 Damgården, Skørping Boligselskab Revideret september 2014 Model A normalistandsættelse A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i boperioden

Læs mere

2.valg af referent :Mette Røper- Petersen. 3.tilretning af drift og vedligeholdelsesplaner for okt. Til 2017 til seb

2.valg af referent :Mette Røper- Petersen. 3.tilretning af drift og vedligeholdelsesplaner for okt. Til 2017 til seb Referatforekstraordinærtafdelingsmøde d.17/102017 1. valgafdirigent:finnweidekamp 2.valgafreferent:MetteRøper-Petersen 3.tilretningafdriftogvedligeholdelsesplaner forokt.til2017tilseb.2018. Flg.blevgodkendteftergennemgangaf

Læs mere

Afd. 45 Østerkobbel 2-96

Afd. 45 Østerkobbel 2-96 Vedligeholdelsesreglement 2015 Afd. 45 Østerkobbel 2-96 Afd. 45 har besluttet at køre efter A-ordningen. A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse med

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra budgetbeboermøde d. 21. september 2010 24 husstande var repræsenteret Dirigent: Ole Kristensen (OK) Referent: Henning Larsen 1 Vinie Hansen (VH) fra afdelingsbestyrelsen bød velkommen, og forslog

Læs mere

DE VANFØRES BOLIGSELSKAB I HELSINGØR AFDELING 2 KLOSTERSTENEN HANS PAASKESVEJ NR SNEKKERSTEN VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT

DE VANFØRES BOLIGSELSKAB I HELSINGØR AFDELING 2 KLOSTERSTENEN HANS PAASKESVEJ NR SNEKKERSTEN VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT DE VANFØRES BOLIGSELSKAB I HELSINGØR AFDELING 2 KLOSTERSTENEN HANS PAASKESVEJ NR. 1 66 3070 SNEKKERSTEN VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT I GENERELT. 1. Med virkning fra den 25 marts 2009 erstatter dette vedligeholdelsesreglement

Læs mere

Råderetsregler 2006. Afd. 13. Præsteskoven 1-109.

Råderetsregler 2006. Afd. 13. Præsteskoven 1-109. Råderetsregler 2006 Afd. 13 Præsteskoven 1-109. Indledning Boligindretning optager mange danskere, og idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige. Råderetten giver lejerne, som har lyst

Læs mere

Baggesensvej & Landlystvej Afdeling 13 AB. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Baggesensvej & Landlystvej Afdeling 13 AB. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Baggesensvej 28-40 & Landlystvej 32-34 Afdeling 13 AB Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. De 5 hovedregler side 1-2. Forbedringer side 3. Forandringer side 4. Kollektiv råderet side 5. Godtgørelse side 6

INDHOLDSFORTEGNELSE. De 5 hovedregler side 1-2. Forbedringer side 3. Forandringer side 4. Kollektiv råderet side 5. Godtgørelse side 6 RÅDERET 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE De 5 hovedregler side 1-2 Forbedringer side 3 Forandringer side 4 Kollektiv råderet side 5 Godtgørelse side 6 Installationsretten side 7 RÅDERET i din afdeling Princippet

Læs mere

BOLIGSELSKAB AFDELING

BOLIGSELSKAB AFDELING Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde afd. 26, Egå I

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde afd. 26, Egå I Referat af ekstraordinært afdelingsmøde afd. 26, Egå I Mandag d. 28. november 2018 kl. 17.00 Sted: AAB, Langelandsgade 50, 8000 Aarhus. Referent: Cecilia Møberg Kastrup, Stud. Jur. 16 husstande ud af 32

Læs mere

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 7. februar 2011

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 7. februar 2011 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 7. februar 2011 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving Rauf Hasanezadeh Lone Clausen Susanne Johansson Søren Hvas Ebbe Merkelsen Jesper Olesen Kim Krogh

Læs mere

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse for. Boligselskabet " Futura Fredericia " afd A-ordningen - kort fortalt

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse for. Boligselskabet  Futura Fredericia  afd A-ordningen - kort fortalt Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse for Boligselskabet " Futura Fredericia " afd. 4512 A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i bo perioden for boligens indvendige vedligeholdelse

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement for afdeling Markedspladsen Model A med istandsættelse Ved fraflytning.

Vedligeholdelsesreglement for afdeling Markedspladsen Model A med istandsættelse Ved fraflytning. Boligselskabet DFB Domea Oldenburg Alle 3 2630 Høje-Taastrup Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger

Læs mere

Vedtaget på afdelingsmøde den 14. september 2006.

Vedtaget på afdelingsmøde den 14. september 2006. Vedtaget på afdelingsmøde den 14. september 2006. Tiden er vokset fra det ensartede bomiljø. Mennesker ønsker at bo individuelt, også vi der bor alment. Råderetreglerne åbner mulighed for, at den enkelt

Læs mere

RÅDERET INDIVIDUEL OG KOLLEKTIV

RÅDERET INDIVIDUEL OG KOLLEKTIV RÅDERET INDIVIDUEL OG KOLLEKTIV Temamøde i repræsentantskabet Dorte Hjerrild, BL Danmarks Almene Boliger 29. oktober 2018, Vivabolig, Aalborg Råderet handler om Forbedring af boligerne Men også om beboernes

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Formand Margit Kjærgaard Næstformand Morten Egelberg Helle Hardt Friis Bjarne Kristensen Dorte Keller

Læs mere

Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 27/ erstatter dette vedligeholdelsesreglement tidligere gældende reglementer.

Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 27/ erstatter dette vedligeholdelsesreglement tidligere gældende reglementer. Vedligeholdelsesreglement Model A Afdeling 607 A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i bo perioden for boligens indvendige vedligeholdelse med hvidtning, maling, tapetsering og gulvbehandling. Lejeren

Læs mere

Råderet inde i boligen

Råderet inde i boligen Råderet inde i boligen Reglerne er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 23. juni 2005 - Nr. 627 i 82 til og med 95. Alle forbedringer er tilladt Ifølge bekendtgørelsen er alle

Læs mere

Merethe Hjorth Rasmussen (MHR), COWI. Erik Juul (EJ) & Zlata Petersen(ZP), Friis & Moltke.

Merethe Hjorth Rasmussen (MHR), COWI. Erik Juul (EJ) & Zlata Petersen(ZP), Friis & Moltke. BYGGEUDVALGSMØDE VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdes den: 10.11.2015 kl.17:30 til kl. 20.00, Hyldespjældets ejendomskontor. 27. oktober 2015 /CHL Fase: Tilretning af helhedsplan Fase 3

Læs mere

Referat af beboermøde i Mørkhøjvænge Onsdag 09.05.2012 kl. 19.00 Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Allé 38A, 2730 Herlev

Referat af beboermøde i Mørkhøjvænge Onsdag 09.05.2012 kl. 19.00 Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Allé 38A, 2730 Herlev Deltagere: Referat af beboermøde i Mørkhøjvænge Onsdag 09.05.2012 kl. 19.00 Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Allé 38A, 2730 Herlev 18 lejemål repræsenteret ved 20 beboere Formand Jim Nielsen Næstformand Kurt

Læs mere

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde onsdag d. 19 april 2006. kl. 18.00 I Gruppe J fælleshus Tinggården 152 Dagsorden den 19 april 2006 1. Nyt til / fra Ejendomskontoret

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT Afdeling 005 Tietgensgade/ Thrigesvej/Banegårdspladsen Godkendt på afdelingsmødet den 11.09.2012 Side 2 af 9 Indholdsfortegnelse A-ordningen - kort fortalt... 3 Ændring af lejekontrakten...

Læs mere

Tønder Andelsboligforening

Tønder Andelsboligforening Tønder Andelsboligforening Råderetskatalog Afdeling 27 Hvad er råderet? Råderet er en ret for lejerne i alle almene boliger. Det gælder både for familieboliger, ungdomsboliger og ældreboliger. Råderetten

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement For afdeling 28. Smedegade Model A normalistandsættelse

Vedligeholdelsesreglement For afdeling 28. Smedegade Model A normalistandsættelse Vedligeholdelsesreglement For afdeling 28. Smedegade Model A normalistandsættelse A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse med maling af lofter, tapetsering

Læs mere

VBA. Råderetskatalog. Gældende for Kongsgaard Andelsboligforening Afdeling 1, Varde. Godkendt på afdelingsmødet den 20.09.2010. VBA administrerer:

VBA. Råderetskatalog. Gældende for Kongsgaard Andelsboligforening Afdeling 1, Varde. Godkendt på afdelingsmødet den 20.09.2010. VBA administrerer: VBA Råderetskatalog Gældende for Kongsgaard Andelsboligforening Afdeling 1, Varde. Godkendt på afdelingsmødet den 20.09.2010 Side 1 af 7 Ribe Amts Boligselskab, Kongsgaard Andelsboligforening, Boligselskabet

Læs mere

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)?

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)? Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Henriette Larsen, Jens Frederiksen, Richard Jensen Gæst: Francisco Ortega under pkt. 2.

Læs mere

Tønder Andelsboligforening

Tønder Andelsboligforening Tønder Andelsboligforening Råderetskatalog Afdeling 6 Hvad er råderet? Råderet er en ret for lejerne i alle almene boliger. Det gælder både for familieboliger, ungdomsboliger og ældreboliger. Råderetten

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 39

AAB Silkeborg Afdeling 39 AAB Silkeborg Afdeling 39 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 26.08.19 Deltagere: Antal beboere: 32 Organisationsbestyrelse: Joan Nielsen Driftskontor: Administration: Flemming Jensen og Claus

Læs mere

Arbejdernes Boligforening Vedligeholdelsesreglement for afd. 1 Model B med vedligeholdelseskonto

Arbejdernes Boligforening Vedligeholdelsesreglement for afd. 1 Model B med vedligeholdelseskonto Arbejdernes Boligforening Vedligeholdelsesreglement for afd. 1 Model B med vedligeholdelseskonto B-ordningen - kort fortalt Udlejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse med hvidtning,

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. november 2018 Tid og sted: Beboerhuset i Hjortens Kvarter kl

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. november 2018 Tid og sted: Beboerhuset i Hjortens Kvarter kl Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. november 2018 Tid og sted: Beboerhuset i Hjortens Kvarter kl. 17.00 Indkaldte: Finn Stubtoft, Jens Arne Nielsen, Ole Jensen, Astrid Hansen, Hans Kristian Andersen,

Læs mere