VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 6. april 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 6. april 2017"

Transkript

1 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 6. april 2017 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL), Henning Larsen (HL), Laila Kiss (LK) Peter Kristensen (PK) BO-VEST: Jesper Handskemager (JES), ejendomsleder Bente Eskildsen, referent Dirigent: Vinie 1. Godkendelse af dagsorden godkendt. 2. Post: Se postlisten 3. Udvalgsreferater: Afdelingsbestyrelsen den 2. marts 2017, udsendt af BE den 29/3 Byggeudvalg den 15. marts, herunder rapporter vedr. tekniske forundersøgelser og indeklima udsendt af FU den 31/3 Beslutningsreferat, beboermøde den 21. marts, udsendt af FU den 29/3 Fyldestgørende referat, beboermøde den 21. marts, udsendt af FU den 31/3 Cafestyregruppe den 28. februar, udsendt af FU den 31/3 4. Konstituering og fastlæggelse af møderække: Se bilag + adresseliste Afdelingsbestyrelsens konstituering 2016 FU: VH, SE Kasserer: PZ Hyldeposten, nyt fra afdelingsbestyrelsen: VH En kontaktperson til: Det Grønne Miljøudvalg: SE Udearealudvalg: HL Cafestyregruppe: VH Motionsudvalg: JL Skulpturudvalg: PZ Træværksted: PK Udvalg under afdelingsbestyrelsen: Husdyrudvalg: HL

2 Tøjbytteboden: HL Byggeudvalg: PZ, SE, VH, HL Digitalt HL, VH Vaskeri SE JL Udvalg i BO-VEST: Repræsentantskabet: SE Forslag til mødedag Følgende mødedage i den kommende periode 2017/2018 blev vedtaget: Torsdag den 17. maj 2017 Onsdag den 7. juni 2017 Torsdag den 10. august 2017 Torsdag den 7. september 2017 Torsdag den 12. oktober 2017 Torsdag den 2. november 2017 Torsdag den 7. december 2017 Torsdag den 4. januar 2018 Torsdag den 1. februar 2018 Torsdag den 1. marts 2018 Torsdag den 5. april Evaluering af og opfølgning på beboermøde den 21. marts, herunder: - Motionsrum: nye åbningstider, lydisolering, et fast tidsrum kun for ældre motionister, videoovervågning, samt indkøb af nye maskiner blev vedtaget på beboermødet og skal implementeres. Muligheder for lydisolering blev drøftet, og der var enighed om, at der sættes en rådgiver på for at finde løsninger. SE foreslog evt. opsætning af en støjmåler. Der var enighed om, at det er vigtigt at imødekomme de generede beboere, og et løsningsforslag skal fremlægges på beboermøde i september derfor iværksættes rådgivning straks. Ligeledes blev notatet fra BO-VEST, juridisk afd. om regler for overvågning drøftet, hvoraf flg. fremgår, hvornår og hvad optagelserne må anvendes til: Det klare udgangspunkt er, at man ikke må gennemse videoovervågningsmateriale og at det kan medføre et erstatningskrav, krav om godtgørelse eller bødestraf, såfremt reglerne brydes. Det er dog lovligt for boligorganisationen at gennemgå og anvende en tv-optagelse med det formål at udlevere materiale til politiet enten hvis politiet har bedt om det, eller hvis boligorganisationen har indgivet en politianmeldelse. Det er derimod ikke lovligt at anvende optagelser til brug for mindre sager om overtrædelse af husordenen, hvor der ikke kan rejses erstatningskrav. Boligorganisationen må derfor ikke foretage en generel gennemgang af tv-optagelserne for at undersøge, om der sker overtrædelser af husordenen mv.

3 Som altovervejende hovedregel må optagelser og billeder ikke videregives eller vises til personer uden for boligorganisationen. Organisationen må derfor ikke vise videooptagelserne til andre beboere, i håbet om at beboerne kan genkende personerne på optagelserne. Optagelser og billeder må kun videregives til personer uden for den almene boligorganisation, hvis der er et klart og udtrykkeligt samtykke fra alle genkendelige personer på optagelsen eller billedet, hvis videregivelsen følger af lov, eller hvis udleveringen sker til politiet i kriminalitetsopklarende øjemed. Optagelserne må derfor som udgangspunkt ikke bruges under en civil retssag med boligorganisationen som part uden samtykke. Opbevaring og sletning af billedoptagelser fra tv-overvågning i kriminalitetsforebyggende øjemed skal slettes senest 30 dage efter, at de er optaget, medmindre optagelsen skal bruges i en konkret sag for eksempel i forbindelse med en erstatningssag eller en sag om bortvisning af en medarbejder. Hvis boligorganisationen opbevarer optagelser i mere end 30 dage, skal den person, som optagelsen vedrører, underrettes om opbevaringen. AB var enige om, at alene opsætning af kamera vil virke præventivt. JL oplyste, at der allerede er bestilt nye maskiner som vedtaget på beboermøde, dog har de ændret lidt på bestillingen, idet to af maskinerne fås i en udgave, der øger sikkerheden for motionsudøveren. Beslutning: Motionsudvalget laver indslag til Hyldeposten om nye åbningstider og maskiner, ældretræning mm JES finder rådgiver til udarbejdelse af forslag til lydisolering og måling af støjniveau/tidspunkter. - Digitalt beboerdemokrati: Blev vedtaget, og det videre arbejde med iværksættelse pågår. Dina fra BO-VEST opsætter en testside, som kan afprøves inden næste beboermøde. Hun vil gerne komme og præsentere det for AB og inviteres til et ekstra møde. Beslutning: JES inviterer Dina til den 4. maj kl Nyt vaskeri: Forløb er igangsat med BYG. JES forventer, det kan laves som underhåndsbud, med 3 tilbud, og forventes igangsat i løbet af sommeren i samarbejde med indkøbschef i BO-VEST. SE spurgte, om vi generelt skal bruge BOVEST til at udarbejde udbudsmateriale. VH supplerede med, at der er konkrete beløbsgrænser for, hvornår det skal laves af BYG, men at det jo godt kan være i samarbejde med ejendomslederen. Forslag ønskes om tidsplan og alternative vaskemuligheder i ombygningsperioden mm. Beslutning: JES undersøger og iværksætter med BO-VEST - Etablering af flere p-pladser: Forløb er igangsat med BYG og udbud, men det kræver kommunens godkendelse, og er derfor betinget af dette. VH gjorde opmærksom på, at indhentning af tilbud godt kan iværksættes med forudsætning for kommunens godkendelse (dispensation for lokalplanen)

4 Beslutning: JES indhenter tilbud og sørger for ansøgning om dispensation - Carporte: økonomien JES har som aftalt på beboermøde haft møde med en beboer, der var uenig i den økonomiske beregning. Divergensen skyldes administrationsbidraget til BO-VEST, og de er blevet enige om, at tallene stemmer. Derudover kommer en del udgifter til renovering af carporte i den kommende tid. AB ønskede at vide, om bidraget er verificeret og ønsker, at der skrives et indslag om det i HP. JES har undersøgt det og fået et mundtligt bekræftende svar. Beslutning: JES laver indslag til HP om regnskab for carporte. Valg til cafestyregruppe: AB udpeger Mette Morsing frem til beboermødet i september, da der ikke blev valgt anden kandidat på beboermødet det skal godkendes på beboermøde i september Der var enighed om, at det var et godt møde 31 husstande deltog. HL foreslog, at man fremover overvejer, om beboermøde skal afholdes en cafedag, idet det kan være stressende at forberede mødet samtidig med, at folk spiser, ligesom det trækker ud, når der startes en halv time senere med en lang dagsorden. Det blev taget til efterretning. En beboer har desuden på FB udtrykt, at hun var behageligt overrasket over beboermødet. 6. Orientering fra driften, udsat fra sidste møde, nyt notat udsendes af JES, herunder - Snerydning, debat på FB HL orienterede om debatten. JES oplyste, at manøvrering med den nye traktor har givet udfordringer. Der forsøges med et alternativ til salt, men der har ikke været så meget sne til at afprøve det i vinter. - Kontrolsortering af affald, notat fra GMU fra den 15/2 SE oplyste, at der stadig er fejl med plasticposer i bio. Det største problem ser ud til at være i plast samt med bioaffald i rest. De har arbejdet en del med, hvordan man opnår bedre sortering, og forskellige strategier afprøves. - Hårde hvidevarer, energiklasse AB Ønsker at kende mærker på afdelingens standardmodeller samt oplysninger om deres energiklasse. JES orienterede om de øvrige punkter i orientering fra driften, herunder: - Ændringer i personalebemandingen. - Tømmeropgaver er blevet mere struktureret - Den ny model emhætter er blevet mere energirigtige vha. overgang til LED lys. VH syntes, at driftens forslag til renholdelse af for- og bagbede virker meget arbejdskrævende ift prisen og gjorde opmærksom på, at det skal matche økonomien, som betales af beboerne for renholdelse. - Der ses en stigning i flytninger bl.a. til nyrenoverede boliger i andre afdelinger - Der har været en episode med to unger, som hoppede ned gennem hullet i en affaldsbeholder De kom heldigvis ikke noget til, og sikkerhedsprocedure er overholdt.

5 - Lyssensorer monteres i motionsrum. - Ifm skimmelundersøgelser vil beton og sokler også blive undersøgt. - VH supplerede omkring Tårnet, at der har været afholdt møde, og Realdania foreslår en lidt mindre løsning, så budgettet holder, da stål er temmelig dyrt. 7. Aktionslisten, opfølgning, udsat fra sidste møde, JES udsender status på: - Lys ved affaldscontainere Der er opsat lys ved Længerne, men der mangler ved Storetorv. JES rykker - Renovering af kompostgården Det er i gang men går langsomt pga. travlhed i branchen. Det er også blevet dyrere end tilbuddet. AB ønsker at kende den nøjagtige pris. Der var flere spørgsmål omkring processen og afslutningen for neden, ligesom AB forventer, at det udføres efter anvisning fra GMU på markvandringen sidste år. - Lukning af gamle skure JES har fået tilbud og accepteret det. JES rykker - Procedure for for- og bagbede Er behandlet tidligere. - Kiosken Juridisk afdeling arbejder på sagen men der er forskellige problemstillinger. SE spurgte, om det var et punkt på beboermøde. VH mener, vi skal afvente svar fra juristen i BO-VEST. Øldrikkeri er også tiltagende, og der bør skrides ind med advarsler. HL gjorde opmærksom på, at knallertkørsel også er et stigende problem. 8. Tilfredshedsundersøgelsen for VA, udsendt af FU den 31. marts 2017 VH redegjorde for materialet. 38 husstande er forespurgt. De nyrenoverede afdelinger scorer meget højt i tilfredshed. Omkring tryghed og brug af udearealer ligger Hyldespjældet højt. Vinduer, skimmel mm. kan være en årsag til et lavere tilfredshedsniveau i Hyldespjældet mht. til boligen og hun ser derfor frem til Helhedsplanen. AB undrede sig over svarene, der udtrykte lav indflydelse på beboerdemokratiet. Undersøgelsen blev taget til efterretning. VH oplyste endvidere, at den stigende korrespondance via digitalisering ikke er populær, og udtrykte betænkelighed ved fremover kun at benytte mailkorrespondance i BO-VEST. 9. Tilmelding til Almene Boligdage den november 2017 HL,LK, SE og JL er interesseret. Budgettet er på ,- og det koster pr deltager. Det blev vedtaget, at budgettet overskrides. Der kommer også BO-VEST konference til ca. 500,- pr deltager, hvor nogle fra de andre udvalg plejer at blive inviteret. 10. Nyindflytterudvalget: Forslag om at AB udpeger Charlotte Cornelius som nyt medlem af udvalget. Forslaget blev vedtaget. 11. Brug af gavekort fra 40-års-jubilæet: Vi har to gavekort på henholdsvis kr fra VA og kr. 300 fra afd. 4N. Beslutning: Gavekort overdrages til UAU. 12. Meddelelser og nyt fra udvalgene,

6 UAU-udvalget: Har behandlet ansøgning om træhule. Foreslår en hule men udført med reb ikke skruer, sådan som ansøgeren har gjort. Tøj: En del bøger er kørt til Genbrugsgården. Der er stadig en reol med bøger i Vaskeriet. Reolen nedlægges ifm udskiftning af maskiner. Tøjcontainer udskiftes til en fra Røde Kors i en prøveperiode. Husdyr: Ny registrering iværksættes i samarbejde med driften. Motion: Har som tidligere nævnt justeret ansøgningen på 2 af de nye maskiner, som er mere sikre og er indenfor budgettet. Rummet forventes klar på tirsdag. AB foreslog festliggørelse af indvielsen annonceres i HP af Motionsudvalget. 13. Eventuelt Den 22/4 kommer 70 AB medlemmer fra et stort Fynsk boligselskab ml. kl De skal på rundvisning samt have orientering om beboerdemokrati, miljøtiltag og kunst. VH efterlyser kaffebryggere SE oplyste, at brugergruppen i samarbejde med kommunen er i gang med at udvælge nye muligheder for gadebelysning. 14. Kommende møder: Temamøde om digitalt beboerdemokrati den 4. maj med Dina Staal Markvandring den 17. maj 2017 kl. 17 og AB-møde kl.19 VA generalforsamling den 23. maj 2017 BO-VEST repræsentantskabsmøde den 31. maj 2017 Ekstraordinær Generalforsamling den 1. juni 2017 Foreningsmøde den 6. juni 2017 om miljø og energi VA 70 års jubilæumsmiddag den 9. juni 2017 Foreningsmøde om effektiv drift afventer ny dato 15. Kommende kurser/konferencer: - BO-VEST konference den september - Almene Boligdage den november 2017 Postliste pr. 31. marts Info fra Dansk Kabel TV af marts Nyhedsbrev fra BO-VEST marts 2017 Ref: Bente Eskildsen

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 7. april 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Laila Kiss (LK), Jørgen

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 7. juni 2017

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 7. juni 2017 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 7. juni 2017 Møde med Dina Staal kl. 17.00 18.30 om digitalt beboerdemokrati AB-møde kl. 19.00 22.00 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. maj 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Laila Kiss (LK), Henning Larsen (HL), Sif

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. september 2016

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. september 2016 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. september 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Jørgen Lou (JL), Henning Larsen (HL),

Læs mere

Referat fra Regnskabsbeboermødet d. 21. marts 2017

Referat fra Regnskabsbeboermødet d. 21. marts 2017 Referat fra Regnskabsbeboermødet d. 21. marts 2017 VH bød på afdelingsbestyrelsens vegne, velkommen til beboermødet. Der var 31 husstande med 62 stemmer til stede på beboermødet. 1) Formalia Valg af dirigent:

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 14. august 2018.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 14. august 2018. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 14. august 2018. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL), Henning

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 9. april 2015 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL), BO-VEST:

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. november 2016

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. november 2016 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. november 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Vinie Hansen (VH), Per Zoffmann (PZ), Sif Enevold (SE) Jørgen Lou (JL), Henning

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 19. april 2018.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 19. april 2018. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 19. april 2018. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Laila Kiss (LK), Peter

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. november 2016

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. november 2016 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. november 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Vinie Hansen (VH), Jørgen Lou (JL), Henning Larsen (HL), Laila Kiss (LK), Peter

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. juni 2015

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. juni 2015 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. juni 2015 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL) BO-VEST: Ejendomsleder

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 2. marts 2017

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 2. marts 2017 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 2. marts 2017 Kl. 17.30-19.00: Råderetskatalog og vedligeholdelsesreglement (Kl. 17.30-20.00) Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB):

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 9. januar 2018.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 9. januar 2018. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 9. januar 2018. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL), Henning

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. marts 2015 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen(AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Laila Kiss (LK) BO-VEST:

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 11. september 2018.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 11. september 2018. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 11. september 2018. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Henning Larsen (HL)

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 6. oktober 2016

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 6. oktober 2016 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 6. oktober 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Jørgen Lou (JL), Henning Larsen (HL), Sif

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. oktober 2017

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. oktober 2017 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. oktober 2017 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Henning Larsen (HL),

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 7. juni 2011

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 7. juni 2011 Deltagere: Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 7. juni 2011 Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Mette Nielsen (MN), Victoria Dahl (VD), Per Zoffmann (PZ), Nina Rytter (NR) og

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 23. oktober 2018.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 23. oktober 2018. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 23. oktober 2018. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL), Henning

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 13. juni 2016

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 13. juni 2016 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 13. juni 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL) Henning

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. september 2015 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen(AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Laila Kiss (LK), Jørgen

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 2. februar 2016 Kl. 18.00-19.00: Møde om grønt regnskab med GMU og Mikkel Ellung Larsen fra BO-VEST Deltagere: Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Fyldestgørende referat af det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet den 17. marts 2016 kl i beboerhuset, Store Torv 7

Fyldestgørende referat af det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet den 17. marts 2016 kl i beboerhuset, Store Torv 7 Fyldestgørende referat af det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet den 17. marts 2016 kl. 19.30 i beboerhuset, Store Torv 7 Der deltog 21 husstande Derudover deltog Ejendomsleder Jesper Handskemager,

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 11. august 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Jørgen Lou (JL), Henning Larsen (HL), Sif

Læs mere

VA afdeling 10, Hyldespjældet

VA afdeling 10, Hyldespjældet Til stede VA afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 4. september 2014 Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Per Zoffmann (PZ), Jørgen Lou (JL) og Laila Kiss (LK) BO-VEST:

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. marts 2019.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. marts 2019. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. marts 2019. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): ), Vinie Hansen (VH), Henning Larsen (HL), Laila Kiss (LK), Peter Kristensen

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. marts 2016 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Jørgen Lou (JL)Laila Kiss (LK), Henning Larsen

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 28. februar 2019.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 28. februar 2019. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 28. februar 2019. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Jørgen Lou (JL), Henning Larsen (HL),

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra budgetbeboermødet den 26. september 2018 kl. 19.00 i beboerhuset Store Torv 7 18 husstande var repræsenteret/36 stemmer 1. Formalia: Valg af dirigent, referenter og stemmeudvalg, godkendelse

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. februar 2018.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. februar 2018. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. februar 2018. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL), Laila

Læs mere

Punkt 0. Velkomst til MN og HB og udlevering af nøgler til AB kontoret m.m.

Punkt 0. Velkomst til MN og HB og udlevering af nøgler til AB kontoret m.m. Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 4. maj 2010 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Katja Eggertsen (KE), Per Zoffmann (PZ), Mette Nielsen (MN) og Henrik Borgstrøm

Læs mere

VA-afdeling 10, Hyldespjældet

VA-afdeling 10, Hyldespjældet Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 15. august 2013 Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Nina Rytter (NR) og Per Zoffmann Jensen (PZ) og Jørgen Lau (JL) BO-VEST: Michael

Læs mere

VA-afdeling 10, Hyldespjældet

VA-afdeling 10, Hyldespjældet Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 7. november 2013 Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Marianne Bahl (MB), Nina Rytter (NR), Per Zoffmann (PZ) og Jørgen Lou (JL)

Læs mere

REFERAT 31. maj 2013 AGF/NBJ. Byggeudvalg: Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Per Zoffmann Jessen (PZ), Jan Dahl, (JD), Ole Kristensen (OK).

REFERAT 31. maj 2013 AGF/NBJ. Byggeudvalg: Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Per Zoffmann Jessen (PZ), Jan Dahl, (JD), Ole Kristensen (OK). REFERAT 31. maj 2013 AGF/NBJ Emne: Afdeling: Byggeudvalgsmøde. VA afd. 10 Hyldespjældet Dato: Den 23. maj 2013 kl. 17.30 18.45 Sted: Hyldespjældets ejendomskontor. Til stede: Byggeudvalg: Vinie Hansen

Læs mere

VA afdeling 10, Hyldespjældet

VA afdeling 10, Hyldespjældet Til stede Afdelingsbestyrelsen: Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 6. marts 2014 Vinie Hansen (VH), Per Zoffmann (PZ) og Jørgen Lou (JL) Fraværende med afbud: Sif Enevold (SE) og Nina Rytter (NR)

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Ordinær generalforsamling den 23. maj 2017 kl. 19.00 i Musikteatret, Bibliotekstorvet 1-3, 2620 Albertslund 0. Deltagere Udleverede stemmesedler

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat fra Beboermøde den 5. september 2016 kl i beboerhuset, Store Torv 7

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat fra Beboermøde den 5. september 2016 kl i beboerhuset, Store Torv 7 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra Beboermøde den 5. september 2016 kl. 19.00 i beboerhuset, Store Torv 7 25 husstande var repræsenteret Hyldetryk nr. 349 1. Formalia: Valg af dirigent, referenter

Læs mere

VA afd. 10, Hyldespjældet

VA afd. 10, Hyldespjældet Referat fra det ordinære beboermøde, afholdt tirsdag d. 25. marts 2014 i Cafeen. Tilstede var 34 husstande repræsenteret med i alt 68 stemmer, dog var der fra punkt 4, 33 husstande og dermed 66 stemmer

Læs mere

Referat af budgetbeboermøde den 16. september 2015 kl. 19.00 i beboerhuset Store Torv 7

Referat af budgetbeboermøde den 16. september 2015 kl. 19.00 i beboerhuset Store Torv 7 Referat af budgetbeboermøde den 16. september 2015 kl. 19.00 i beboerhuset Store Torv 7 Der deltog 24 husstande Derudover deltog: Ejendomsleder Bjarne Karlsen, Gadekæret Dina Staal, BO-VEST Vinie Hansen

Læs mere

1. Formalia: Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg, godkendelse af forretningsorden for afvikling af digitale beboermøder

1. Formalia: Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg, godkendelse af forretningsorden for afvikling af digitale beboermøder Referat fra det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet Afholdt mandag den 24. marts 2014 kl. 19.30 i beboerhuset Der deltog 38 husstande. Derudover deltog: Drift konsulent Dennis Malm, BO-VEST Projektleder

Læs mere

AB/EK møde 25. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 25. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 25. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 11. december 2018 til ordinært møde mandag 10. december 2018 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdes den: kl.18:00 til kl , Hyldespjældets ejendomskontor.

VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdes den: kl.18:00 til kl , Hyldespjældets ejendomskontor. REFERAT AF BYGGEUDVALGSMØDE VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdes den: 17.05.2018 kl.18:00 til kl. 20.00, Hyldespjældets ejendomskontor. 23. maj 2018 /KRO Fase: Tilretning af helhedsplan

Læs mere

Byggeudvalget: Vinie Hansen (VH), Jan Dahl, (JD), Ole Kristensen (OK).

Byggeudvalget: Vinie Hansen (VH), Jan Dahl, (JD), Ole Kristensen (OK). REFERAT Emne: Byggeudvalgsmøde Afdeling: VA afd. 10 Hyldespjældet Dato: Den 20. juni 2013 kl. 18.30-20:00 Sted: Hyldespjældets ejendomskontor 25. juni 2013 AGF/NBJ Til stede: Byggeudvalget: Vinie Hansen

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

VA afd. 10, Hyldespjældet

VA afd. 10, Hyldespjældet Referat fra ekstraordinære beboermøde d. 21. januar 2013 Tilsted: 25 husstande repræsenterede med i alt 50 stemmer. 1. Formalia Vinie Hansen fra Afdelingsbestyrelsen bød velkommen og specielt velkomst

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra beboermøde den 27. september 2017 kl. 19.00 i beboerhuset Store Torv 7 26 husstande var repræsenteret Hyldetryk nr. 354 1. Formalia: Valg af dirigent, referenter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

Møde ang.: Formøde til afdelingsmødet d. 22.04.2015, som omhandler 360 graders eftersynet.

Møde ang.: Formøde til afdelingsmødet d. 22.04.2015, som omhandler 360 graders eftersynet. Side 1/5 Afd. 23. Deltagere: Afd. Bestyrelsen Hans Jensen Helle Thode Davidsen Fra administrationen: Jens Erik Grøn Allan Kirch Pedersen(ref.) Dato: 03.03.2015 Sted: Viktoriagade 20 Møde ang.: Formøde

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. november 2018 Tid og sted: Beboerhuset i Hjortens Kvarter kl

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. november 2018 Tid og sted: Beboerhuset i Hjortens Kvarter kl Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. november 2018 Tid og sted: Beboerhuset i Hjortens Kvarter kl. 17.00 Indkaldte: Finn Stubtoft, Jens Arne Nielsen, Ole Jensen, Astrid Hansen, Hans Kristian Andersen,

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B.

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.2015. Referat af: Referat nr. 6.1 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.03.15 kl. 18.30 21.45 Marts DIRIGENT: MAIBRITT GÛNTHER AD. 1 Fremmødte

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening

Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndbyernes Andelsboligforening Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup, tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 mail: bab@babnet.dk CVR nr. 36 88 05 11 Varmemester tlf. 36 75 14 84 - mail:

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra beboermødet d. 26. april 2010 21 deltagere fordelt på 18 husstande og dermed 36 stemmer. Dirigent: Ole Kristensen (OK) Referent: Henning Larsen 1 Vinie Hansen fra afdelingsbestyrelsen bød velkommen,

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Bestyrelsen havde indkaldt til ekstraordinær generalforsamling med flgd. punkter på dagsordenen: 1. Renovering af facader og vinduer

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 15. maj 2013. Referat af afdelingsmøde afholdt onsdag den 24. april 2013 kl. 19.00 i fælleshuset i Byagerparken.

Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 15. maj 2013. Referat af afdelingsmøde afholdt onsdag den 24. april 2013 kl. 19.00 i fælleshuset i Byagerparken. Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 15. maj 2013 Referat af afdelingsmøde afholdt onsdag den 24. april 2013 kl. 19.00 i fælleshuset i Byagerparken. 1. Velkomst samt valg af dirigent, stemmetællere og

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september 2009

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september 2009 Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september 2009 1 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen, Per Zoffmann, Anne Tittmann, Victoria Dahl, Sif Enevold BO-VEST: Afdelingsleder Michael Jensen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde mandag d. 27. juli 2015, kl. 19:00 Referat

Afdelingsbestyrelsesmøde mandag d. 27. juli 2015, kl. 19:00 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag d. 27. juli 2015, kl. 19:00 Referat Til stede: Bestyrelsen: Vibeke Hansen, Maja Reutzer, Anita Wittusen, Tonny Bodal (afbud) og Flemming V. Wallin Suppleanter: Dorthe Larsen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 30

AAB Silkeborg Afdeling 30 AAB Silkeborg Afdeling 30 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 4. september 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 13 beboere fra 11 husstande Der

Læs mere

Den 3. oktober 2017 Journal nr Dokument nr

Den 3. oktober 2017 Journal nr Dokument nr Referat Den 3. oktober 2017 Journal nr. 163-2014-975 Dokument nr. 163-2017-147759 Deltagere Fra Michael Judge og Bo Zabel, HaB Peter Mejer Lauridsen Anders Holmgren og Janni Spang, DAB Karen Dilling, Jeanette

Læs mere

Notat Afdeling 22 - Beboermøde den 15.04.2015, kl. 17.00, Lindholm Søpark 2. Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse.

Notat Afdeling 22 - Beboermøde den 15.04.2015, kl. 17.00, Lindholm Søpark 2. Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse. Side 1/6 Notat Afdeling 22 - Beboermøde den 15.04.2015, kl. 17.00, Lindholm Søpark 2. Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse. I mødet deltog: Beboere: 15 incl. afdelingsbestyrelsen.

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra budgetbeboermøde d. 21. september 2010 24 husstande var repræsenteret Dirigent: Ole Kristensen (OK) Referent: Henning Larsen 1 Vinie Hansen (VH) fra afdelingsbestyrelsen bød velkommen, og forslog

Læs mere

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet.

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 20.10.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat no. 1. BESTYRELSEMØDE: Tirsdag d. 14.10 14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Deltagere: Qasir, Jannie, Karin,, Karsten, Gertrud og Steen BJ Afbud: Güney og Svend Uden afbud: Karsten Gæst: Mette C.

Deltagere: Qasir, Jannie, Karin,, Karsten, Gertrud og Steen BJ Afbud: Güney og Svend Uden afbud: Karsten Gæst: Mette C. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde d.10.6.2015 kl. 17.30 Fælleshuset i 34A Deltagere: Qasir, Jannie, Karin,, Karsten, Gertrud og Steen BJ Afbud: Güney og Svend Uden afbud: Karsten Gæst: Mette C. Dagsorden

Læs mere

Deltagere: 40 husstande, Knud Schmidt, Leif Koch, Carsten L. Hein, Hanne Juul Hansen og Anders Rong Petersen

Deltagere: 40 husstande, Knud Schmidt, Leif Koch, Carsten L. Hein, Hanne Juul Hansen og Anders Rong Petersen Dato: 25/4 2019 Tid: 19.00 Sted: Hotel Britannia Deltagere: 40 husstande, Knud Schmidt, Leif Koch, Carsten L. Hein, Hanne Juul Hansen og Anders Rong Petersen Emne: Ordinært afdelingsmøde i afdeling 1.

Læs mere

Notat Afdeling 23 - Beboermøde den 22.04.2015, kl. 19.00, Sdr. Kongevej 66. Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse.

Notat Afdeling 23 - Beboermøde den 22.04.2015, kl. 19.00, Sdr. Kongevej 66. Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse. Side 1/6 Notat Afdeling 23 - Beboermøde den 22.04.2015, kl. 19.00, Sdr. Kongevej 66. Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse. I mødet deltog: Beboere: 10 incl. afdelingsbestyrelsen.

Læs mere

AB-møde den 1. oktober 2013

AB-møde den 1. oktober 2013 AB-møde den 1. oktober 2013 Tilstedeværende af AB-medlemer: Leif, Yasser, Mohammed, Mirsa, Hassan, Sabir og Ibrahim Afbud: Pia Mortensen Møde med Allan Søstrøm Fortalte kort om udviklingen i afd. 6 (Tryghed,

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Referat ordinært afdelingsmøde afholdt torsdag den 18. oktober 2012 kl. 16:30 i fælleslokalet beliggende Bragesvej, Væggerløse.

Læs mere

VA afd. 10, Hyldespjældet

VA afd. 10, Hyldespjældet Referat fra det ordinære budgetbeboermøde, afholdt mandag d. 9. september 2013. Tilstede var 24 husstande repræsenteret med i alt 48 stemmer. Vinie Hansen (VH) fra Afdelingsbestyrelsen bød velkommen. 1.

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Den 2. juni 2016, kl I afdelingsbestyrelsens lokaler

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Den 2. juni 2016, kl I afdelingsbestyrelsens lokaler Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Den 2. juni 2016, kl. 18.30-21.30 I afdelingsbestyrelsens lokaler Afdelingsbestyrelse: Inge Nielsen, Karen Løvendahl Jensen, John Frederiksen, Jørnanker Døpke, Rikke

Læs mere

Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017

Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017 Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017 Tilstede: 20 husstande Afdelingsbestyrelsen: Lennart Gustafsen Steen B. Jensen Heidi Lindhardt Søren Enghoff Administrationen m.v.:

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 15. august

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

VA afdeling 10, Hyldespjældet

VA afdeling 10, Hyldespjældet Til stede Afdelingsbestyrelsen: Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 9. januar 2014 Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Nina Rytter (NR), Marianne Bahl (MB) (deltog kun under punkt 4), Per Zoffmann

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Nyt fra/om afdelingen - Igangværende sager

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Nyt fra/om afdelingen - Igangværende sager Mødedato: torsdag 5/3 2015 Deltagere: Jette Jansen, Gitte Horsfall, Jens Peter Nielsen, Hans Bye Jensen, Fraværende: Lene G. Andersen, Heidi Hansen Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Referatet godkendt.

Læs mere

Godkendelse af referat Sager fra DAB og ejendomskontor Bestyrelsens actionliste - opfølgning Nye sager Forberedelse til næste møde Eventuelt

Godkendelse af referat Sager fra DAB og ejendomskontor Bestyrelsens actionliste - opfølgning Nye sager Forberedelse til næste møde Eventuelt MAIL BESTYRELSEN@CARLSHOEJ.DK SIDE 1/5 REFERAT Referatet er godkendt den 11. marts 2014 TITEL Afdelingsbestyrelsesmøde DATO 11. februar 2014 FRA BESTYRELSEN Claus Dahl, formand, Kenneth Hermann, næstformand,

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. november 2012 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Torsdag den 13. juni 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kent Christensen Kim Holk Jette Bøgh Nemming

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

Afdeling 21. Referat fra afdelingsmøde den 10. september 2015, kl. 18,30. I mødet deltog: Beboere: 20 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 21. Referat fra afdelingsmøde den 10. september 2015, kl. 18,30. I mødet deltog: Beboere: 20 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/6 Afdeling 21. Referat fra afdelingsmøde den 10. september 2015, kl. 18,30. I mødet deltog: Beboere: 20 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Dorthe Kirch Michael Jensen Niels Nielsen

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig Tid: Onsdag, den 1. marts 2017 kl. 17.00 (Spisning fra kl. 16.00) Sted: Brohusgade 2B, 9000 Aalborg Deltagere: Laila Thomsen (LT) Susan Jørgensen (SJ)

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl.19.00 22.00 Husdyrsudvalget kommer kl. 19.00 20.00 Forventede deltagere: Lasse, Zahir, Thomas, Peter, Heidi, Steen, Birthe Afbud: Anders, Maria Fra

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 4 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Allan Oldenburg

Læs mere

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Træer ved garager fældes. Arbejdet vil ske torsdag og fredag d. 4+5 februar 2015. Igangværende sager

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Træer ved garager fældes. Arbejdet vil ske torsdag og fredag d. 4+5 februar 2015. Igangværende sager Mødedato: tirsdag 3/2 2015 Deltagere: Heidi Hansen, Gitte Horsfall, Jens Peter Nielsen, Hans Bye Jensen, Fraværende: Lene G. Andersen, Jette Jansen Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt fra/om afdelingen

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 34 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 34 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

NYT OM HELHEDSPLANEN. Status på helhedsplanen for Hyldespjældet. Renovering af Hyldespjældet

NYT OM HELHEDSPLANEN. Status på helhedsplanen for Hyldespjældet. Renovering af Hyldespjældet Status på helhedsplanen for Hyldespjældet I januar gennemført vi en registrering af skimmelangrebene i Hyldespjældet en positiv og god proces.derudover arbejder vi videre med at samle materialerne til

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 249 Torsdag den 9. februar 2017 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Inger Christensen Knud Poulsen Ole Klemmensen Sophie Katharina Ravn Birthe Hansen Anita Nørskov

Inger Christensen Knud Poulsen Ole Klemmensen Sophie Katharina Ravn Birthe Hansen Anita Nørskov Side 1/5 Afd. 65, Hou. Deltagere: Afd. Bestyrelsen Inger Christensen Knud Poulsen Ole Klemmensen Sophie Katharina Ravn Birthe Hansen Anita Nørskov Adm. Jens Erik Grøn Allan Kirch (ref.) Dato: 07.04.2015

Læs mere

Dragør Kommune Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Mandag den 20 november 2006

Dragør Kommune Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Mandag den 20 november 2006 Dragør Kommune Møde dato Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Mandag den 20 november 2006 Blad nr. Mødedeltagere: Erik Nicolaisen (EN), Bente Walløe Poulsen (BWP), Jess Brønden (JB), Arne Holten (AH), Carl

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-boligforening

Postfunktionærernes Andels-boligforening Bestyrelsesmødereferat Dato: 09/06 2011 Afd. 18 Hornemanns Vænge Sted: bestyrelseslokalet Indkaldte E-mail Deltaget Afbud Ej mødt Ulla Lind (UL) formand ulihn@stofanet.dk x Inge Grønlund (IG) næstformand

Læs mere