VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdes den: kl.18:00 til kl , Hyldespjældets ejendomskontor.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdes den: kl.18:00 til kl , Hyldespjældets ejendomskontor."

Transkript

1 REFERAT AF BYGGEUDVALGSMØDE VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdes den: kl.18:00 til kl , Hyldespjældets ejendomskontor. 23. maj 2018 /KRO Fase: Tilretning af helhedsplan Fase 3 Sags nr: 6008 Deltagere: Byggeudvalget, VA afd. 10 Hyldespjældet: Vinie Hansen, Sif Enevold, Per Zoffmann Jessen, Povl Markussen Gitte-Elise Clausen, Janne Storm og Peter Rohr Administrationen, BO- VEST: Jesper Handskemager (JH), ejendomsleder Hyldespjældet Ann-Sofie Nielsen(ASN), kommunikation. Jesper Rasmussen (JRA), Seniorkonsulent. Kristian Overby(KRO), projektleder, (ref.) Afbud: Christian Birk Hansen, Jan Dahl REFERAT DAGSORDEN Punkt 1: Præsentation af mødets deltagere Punkt 2: Status for helhedsplanen Punkt 3 Kommunikation for helhedsplanen Punkt 4: Sag om beboeransøgning om opførelse af vægdrivhus i have Punkt 5: Næste møde Referat Punkt 1: Præsentation af mødets deltagere Ann-Sofie Nielsen er ny seniorkonsulent i Ledelsessekretariatet i Bo-Vest. Hun bliver kommunikationsansvarlig for helhedsplanen i Hyldespjældet. Kristian Overby er ny Seniorprojektleder i Byggeri og Driftsafdelingen i Bo-Vest med særligt ansvar for sager i Vridsløselilles Andelsboligforening(VA). Dertil er han udpeget som projektleder for helhedsplanen for Hyldespjældet. Kristian kommer således til at varetage byggeudvalgsmøderne for helhedsplan Hyldespjældet fremadrettet, ligesom han vil være til stede ved relevante bestyrelsesmøder i afdelingsbestyrelsen for Hyldespjældet. Dertil vil han i kraft af sin seniorprojektlederrolle deltage ved møder i VAs organisationsbestyrelse og på VAs Byggeudvalgsmøde.

2 Punkt 2: Status for helhedsplanen Konsekvenser for støttesager af Regeringens parallelsamfundsindsats I forbindelse med udsendelsen af regeringens udspil Et Danmark uden parallelsamfund 1. marts 2018 blev det fremlagt at en konsekvens af udspillet ville være at helhedsplaner i ikke udsatte boligafdelinger evt. ville blive udskudt. I denne forbindelse blev det nævnt, at finansieringen af helhedsplanen for Hyldespjældet evt. ville blive udskudt. Med aftalen mellem regeringen, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Socialistisk Folkeparti af 9. maj 2018 er der i en række initiativer i regeringens udspil Et Danmark uden parallelsamfund lavet andre bestemmelser på området. Bo-Vest administrationen har forhørt sig hos Landsbyggefonden om hvad vedtagelsen betyder for Hyldespjældet. Fonden har svaret at Helhedsplan for Hyldespjældet kan finansieres som oprindeligt planlagt og opfordrer samtidig til at fremsending af sagen fremmes. Godkendelse af skema A i VA organisationsbestyrelse VAs organisationsbestyrelse har på samme grundlag som beboermødet godkendt Skema A. Udarbejdelse af projektbeskrivelse som bilag til skema A Som bilag til ansøgning om Skema A til Albertslund Kommune er der behov for en uddybet projektbeskrivelse. VAs organisationsbestyrelse har bevilget et udlæg på kr. fra dispositionsfonden hertil. Projektbeskrivelsen udarbejdes af COWI, der også har været rådgivere på den hidtidige proces for helhedsplan for Hyldespjældet. Arbejdet forventes afsluttet i begyndelsen af juni. Administrationens plan for fremsendelse af skema A ansøgning til Kommunalbestyrelsen Administrationen planlægger at fremsende Skema A ansøgning til Albertslund Kommune i slutningen af juni Forventningen er, at indstillingen om ansøgningen kan behandles af Kommunalbestyrelsen i Albertslund Kommune i september og at de herefter meddeler at de har givet Skema A tilsagn. Administrationen har et møde med Albertslund Kommune d. 11/6/18, hvor det forventes at kommunen bekræfter tidsplanen for Skema A tilsagn. Den videre proces, herunder forventning til tidspunkt for tilsagn

3 Efter tilsagn om Skema A fra Albertslund Kommune fremsendes ansøgningen til Landsbyggefonden. I ansøgningen vil indgå en anbefaling af helhedsplanen og skema A fra kommunen. Tidspunkt for fondens tilbagemelding er endnu ukendt, men administrationen har en forhåbning om tilbagemelding inden slutningen af Ud fra tidligere udmeldinger fra fonden kan tilsagnet dog ligeledes gives i 2019, 2020 eller Efter fondens tilsagn om Skema A vil processen være som følger: - Forberedelse og gennemførsel af rådgiverudbud måneder - Udarbejdelse af hovedprojekt som grundlag for udbud af entreprenørarbejde 6 måneder - Udbud af entreprenørarbejde inkl. prækvalifikation ca. 4 måneder - Skema B ansøgning og godkendelse heraf i Albertslund Kommune (og Landsbyggefonden) - ca. 3 måneder Dette giver samlet en proces på minimum 1,5 år. Hvis Landsbyggefonden giver Skema A tilsagn i slutningen af 2018, vil der tidligst være byggestart for helhedsplanen medio Udbud af teknisk rådgivning Administrationen anbefaler, at opstart på udbud af teknisk rådgivning afventer positivt Skema A tilsagn fra Landsbyggefonden. Det kan besluttes at gennemføre rådgiverudbuddet før der er givet Skema A tilsagn fra Landsbyggefonden via et udlæg fra VAs dispositonsfond. Administrationen anbefaler dog, at eventuel beslutning herom afventer en mere klar udmelding fra Landsbyggefonden om tidspunkt for tilsagn. Dette for at undgå risiko for at udbud forældes, hvis tilsagn først meddeles i 2020 eller senere. Renoveringsarbejder forud for helhedsplanen Det blev drøftet, set i lyset af at renoveringsprojekterne i helhedsplanen tidligst kan gå i gang medio 2020, hvorledes løbende nødvendige udskiftninger af vinduer, døre mv. skulle gennemføres. Det blev foreslået, at der indkøbes vinduer og døre der er i tilsvarende dem der forventes anvendt i helhedsplanen. Dette er i praksis svært, da det endnu er ukendt hvilke vindues- eller dørtyper der vil blive anbefalet af rådgivere og hvilke præcise modeller, der vil blive indkøbt af entreprenør. Det blev i stedet foreslået at der kunne indkøbes billigere vinduer/døre uden lang levetid, som kunne bruges til at afprøve forskellige løsninger. Erfaringen herfra kan så indgå i dialogen med rådgivere om løsningsforslag. Der blev imidlertid ikke truffet beslutning heromkring på mødet. Det blev aftalt at dårlige vinduer så vidt muligt renoveres og der gennemføres levetidsforlængende tiltag. Dertil, at det kunne overvejes at give beboerne lov til selv at male vinduer i rigtige farver.

4 Uoverensstemmelse mellem de godkendte 297 mio. kr. i støttede arbejder jf. indstilling til beboermødet og LBF s seneste udmelding om 314 mio. kr. Der er i seneste modtagne økonomiark fra Landsbyggefonden angivet en samlet støttesum af 314 mio. kr. I det hidtidige materiale har denne sum imidlertid været på 297 mio. kr. Det er de 297 mio. kr., der har indgået i den helhedsplansansøgning beboerne har godkendt. Bo-Vest Administration har endnu ikke fundet forklaring for differencen. Der arbejdes fortsat på at finde en grund. Der arbejdes imidlertid videre med en ansøgning på 297 mio. Kr., da dette er, hvad beboerne har godkendt. Der vil i skema A følgeskrivelse blive gjort opmærksom på denne divergens og tilkendegivet, at anskaffelsessummen vil blive reguleret ved skema B. Drøftelse af beboerhenvendelse om varmeforsyning af boliger Der er modtaget henvendelse fra beboer om at radiatorer i boliger er underdimensionerede og at udskiftning af disse bør indgå i helhedsplanen. Beboeren henviser til Albertslund forsyningsselskabs udmelding om, at fjernvarmevandet fra 2026 vil blive distribueret ved 10 grader lavere temperatur, og at der ikke gennemføres efterisolering af facader ved helhedsplanen. Udvalget drøftede henvendelsen og udtrykte herunder anerkendelse af den udfordring som Hyldespjældet, ligesom mange andre afdelinger, står overfor når/hvis fremløbstemperaturer for fjernvarmen reduceres. Administrationen oplyste, forbedring af varmeanlæg, herunder udskiftning af radiatorer ikke normalt er noget, der kan opnå støtte fra Landsbyggefonden. Det skal således være et tiltag, der finansieres af beboerne selv. Med det allerede afdelingsvedtagne helhedsplanforslag er det for sent at indarbejde radiatorudskiftningen i forestående Skema A ansøgning til Albertslund Kommune og efterfølgende til Landsbyggefonden. Administrationen anbefalede, at eventuelle yderligere tekniske vurderinger af dette forhold og analyse af løsningsmuligheder henvises til at ske i samarbejde med den nye tekniske rådgiver. Det blev foreslået, at den enkelte beboer evt. kunne få udskiftet radiatorer som del af den individuelle råderet. Administrationen vil gennemgå gamle tekniske undersøgelser omkring varmeforsyning af boligerne, forhøre sig hos bygherrerådgiveren COWI og udarbejde udkast til en besvarelse til beboeren.

5 Punkt 3 Kommunikation for helhedsplanen Mere ligelig fordeling af kommunikationsressource i Bo-Vest og strømlining af kommunikationprodukt for helhedsplan Der pågår pt. et arbejde i Bo-Vests ledelsessekretariat med at kortlægge hvorvidt kommunikationsressourcer på byggesager bliver ligeligt fordelt imellem boligorganisationens forskellige afdelinger. Det kan medføre, at man fremadrettet kommer til at gennemføre kommunikationsarbejder på en ny måde. Dertil findes der forslag om at strømline kommunikationsprodukter. Kommunikationsmedarbejderen deltager ikke længere på alle byggeudvalgsmøder. Medarbejderen kan dog fortsat kontaktes pr. telefon og , ligesom medarbejderen kan deltage ved møder efter behov. Der kan ligeledes drøftes kommunikationsbehov ved byggeudvalgsmøderne, som projektleder for byggesagen så koordinerer med kommunikationsmedarbejderen. Nye medier til fremtidige faser af helhedsplan Byggeudvalget ønsker ikke længere, at have Hyldenet og hyldeposten som hovedplatform for helhedsplanen. Der ønskes individuel hjemmeside til helhedsplanen og, at det materiale der omdeles i boligafdelingen leveres i selvstændig tryksag fremfor som del af Hyldeposten. Ledelsessekretariatet vil på næste byggeudvalgsmøde præsentere alternative løsninger til de eksisterende. Skrivelse om proces efter godkendt Skema A i afdelingen Der blev af byggeudvalget efterspurgt en skrivelse til beboerne omkring proces fremadrettet for helhedsplanen. Papiret skal indeholde beskrivelse af, hvornår det vil blive meldt ud til beboere, hvilke lejemål, der nedlægges og hvad det betyder for beboeren. Projektleder for helhedsplanen og kommunikationsansvarlige udarbejdet udkast hertil inden udgangen af maj. Materialet sendes til godkendelse i byggeudvalget. Punkt 4: Sag om beboeransøgning om opførelse af vægdrivhus i have

6 En beboer har ønsket at opføre vægdrivhus. Administrationen har fremsendt tegningsmateriale af drivhuset til Albertslund Kommune, der pt. er igang med at vurdere om drivhuset kan opføres ud fra gældende lokalplan. Administrationen har endnu ikke modtaget svar fra kommunen, men vil rykke dem. Det blev aftalt, at administrationen i samarbejde med ejendomslederen overbringer resultatet af dialogen med kommunen og forslag til videre proces direkte til beboeren så snart der forelægger resultat i sagen. Punkt 5: Næste møde d. 26/6/18 klokken 18. Der spises middag i caféen klokken D. 25/11/18 klokken Der spises middag i caféen klokken 17 Kristian Overby

7

8

Afbud: REFERAT. Referat Punkt 1: Godkendelse af dagsorden. Punkt 2: Status for helhedsplanen REFERAT TIL BYGGEUDVALGSMØDE 08.

Afbud: REFERAT. Referat Punkt 1: Godkendelse af dagsorden. Punkt 2: Status for helhedsplanen REFERAT TIL BYGGEUDVALGSMØDE 08. REFERAT TIL BYGGEUDVALGSMØDE VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdt den: 07.02.2019 kl.19:00 til kl. 20.30, Hyldespjældets ejendomskontor. 08. FEBRUAR 2019 /KRO Fase: Rådgiverudbud Fase 4 Sags

Læs mere

Kommunalbestyrelsen Albertslund Kommune Nordmarks Alle 2620 Albertslund

Kommunalbestyrelsen Albertslund Kommune Nordmarks Alle 2620 Albertslund Kommunalbestyrelsen Albertslund Kommune Nordmarks Alle 2620 Albertslund 30. juni 2018 KRO/JRA Vedrørende Vridsløselille Andelsboligforenings afd. 10, Hyldespjældet, Skema A ansøgning for helhedsplan LBF

Læs mere

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde.

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. REFERAT 29. september 2011 /MEK Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Referat af: Merete Ø. Krapper Afholdt den: 22. september 2011 kl. 18:00 i Hyldespjældets beboerhus Deltagere:

Læs mere

1) Godkendelse af dagsorden. (0:10 Timer.) Godkendt, med ændringer af punkt 2.3 og punkt 3.1 der udgår.

1) Godkendelse af dagsorden. (0:10 Timer.) Godkendt, med ændringer af punkt 2.3 og punkt 3.1 der udgår. Referat VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdes den: Deltagere: 11. juli 2014 /NBJ 26. juni 2014 kl. 17 19:30, i Hyldespjældets ejendomskontor. Byggeudvalget, VA afd. 10 Hyldespjældet: Vinie

Læs mere

REFERAT 31. maj 2013 AGF/NBJ. Byggeudvalg: Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Per Zoffmann Jessen (PZ), Jan Dahl, (JD), Ole Kristensen (OK).

REFERAT 31. maj 2013 AGF/NBJ. Byggeudvalg: Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Per Zoffmann Jessen (PZ), Jan Dahl, (JD), Ole Kristensen (OK). REFERAT 31. maj 2013 AGF/NBJ Emne: Afdeling: Byggeudvalgsmøde. VA afd. 10 Hyldespjældet Dato: Den 23. maj 2013 kl. 17.30 18.45 Sted: Hyldespjældets ejendomskontor. Til stede: Byggeudvalg: Vinie Hansen

Læs mere

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde.

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. REFERAT 20. februar 2012 /MEK Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Referat af: Merete Ø. Krapper Afholdt den: 30. januar 2012 kl. 18.00 i Hyldespjældets beboerhus Deltagere: Byggeudvalget,

Læs mere

Merethe Hjorth Rasmussen (MHR), COWI. Erik Juul (EJ) & Zlata Petersen(ZP), Friis & Moltke.

Merethe Hjorth Rasmussen (MHR), COWI. Erik Juul (EJ) & Zlata Petersen(ZP), Friis & Moltke. BYGGEUDVALGSMØDE VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdes den: 10.11.2015 kl.17:30 til kl. 20.00, Hyldespjældets ejendomskontor. 27. oktober 2015 /CHL Fase: Tilretning af helhedsplan Fase 3

Læs mere

Byggeudvalget: Vinie Hansen (VH), Jan Dahl, (JD), Ole Kristensen (OK).

Byggeudvalget: Vinie Hansen (VH), Jan Dahl, (JD), Ole Kristensen (OK). REFERAT Emne: Byggeudvalgsmøde Afdeling: VA afd. 10 Hyldespjældet Dato: Den 20. juni 2013 kl. 18.30-20:00 Sted: Hyldespjældets ejendomskontor 25. juni 2013 AGF/NBJ Til stede: Byggeudvalget: Vinie Hansen

Læs mere

Niels Bloch Jensen og Andreas Gysting Frederiksen. 8. januar 2013 kl. 16.00 18:00 i Hyldespjældets ejendomskontor.

Niels Bloch Jensen og Andreas Gysting Frederiksen. 8. januar 2013 kl. 16.00 18:00 i Hyldespjældets ejendomskontor. REFERAT Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. 31. januar 2013 AGF/NBJ Referat af: Afholdt den: Deltagere: Rådgivere: Niels Bloch Jensen og Andreas Gysting Frederiksen. 8. januar 2013

Læs mere

NYT OM HELHEDSPLANEN. Status på helhedsplanen for Hyldespjældet. Renovering af Hyldespjældet

NYT OM HELHEDSPLANEN. Status på helhedsplanen for Hyldespjældet. Renovering af Hyldespjældet Status på helhedsplanen for Hyldespjældet I januar gennemført vi en registrering af skimmelangrebene i Hyldespjældet en positiv og god proces.derudover arbejder vi videre med at samle materialerne til

Læs mere

Side1 af 4. Referat. Møde for følgegruppen gårdhuse. Dato: 11. oktober 2011 Tid: kl. 19:00 Sted: BO-VEST, Malervangen 1, Glostrup

Side1 af 4. Referat. Møde for følgegruppen gårdhuse. Dato: 11. oktober 2011 Tid: kl. 19:00 Sted: BO-VEST, Malervangen 1, Glostrup Referat Møde for følgegruppen gårdhuse Dato: 11. oktober 2011 Tid: kl. 19:00 Sted: BO-VEST, Malervangen 1, Glostrup Deltagere: Beboerrepræsentanter: Lars Bremer LB(AB Syd), Niels Petersen NP (AB Syd),

Læs mere

Side 1 af 3. Referat af Helhedsplanudvalgsmøde 52

Side 1 af 3. Referat af Helhedsplanudvalgsmøde 52 Referat af Helhedsplanudvalgsmøde 52 Afholdt den: 2. oktober 2018 kl. 17.30-19 på ejendomskontoret, Galgebakken Øster 10-7, på det nye ejendomskontor. Deltagere: Birthe Y. Nielsen (BYN) - afdelingsbestyrelsesmedlem

Læs mere

REFERAT. 17. januar 2014. VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Dato: Den 16.1. 2014 i Hyldespjældets ejendomskontor fra kl. 17-20.

REFERAT. 17. januar 2014. VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Dato: Den 16.1. 2014 i Hyldespjældets ejendomskontor fra kl. 17-20. REFERAT 17. januar 2014 VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde Dato: Den 16.1. 2014 i Hyldespjældets ejendomskontor fra kl. 17-20 Deltagere: Afbud: Byggeudvalget, VA afd. 10 Hyldespjældet: Vinie Hansen

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 5. november 2013 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Afd 32 - Stævnen. Ekstra ordinært beboermøde 21. maj 2015

Afd 32 - Stævnen. Ekstra ordinært beboermøde 21. maj 2015 Afd 32 - Stævnen Ekstra ordinært beboermøde 21. maj 2015 Dagsorden Velkomst ved Anita Kjeldsen 1. Valg af dirigent, referent 2. Orientering vedr. helhedsplan 3. Godkendelse af helhedsplan Valg af dirigent

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018

Referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018 side nr. 324 Referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Afbud Administration:

Læs mere

REFERAT 9. oktober 2013 AGF/NBJ

REFERAT 9. oktober 2013 AGF/NBJ REFERAT 9. oktober 2013 AGF/NBJ Emne: Byggeudvalgsmøde Afdeling: VA afd. 10 Hyldespjældet Dato: 2. september 2013 kl. 17:00 19:00 Sted: Hyldespjældets ejendomskontor/bestyrelseslokale Deltagere: Byggeudvalget,

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 24. september 2015 kl Lyngby Stadion, mødelokale 1, 2800 Lyngby

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 24. september 2015 kl Lyngby Stadion, mødelokale 1, 2800 Lyngby CARLSHØJ Afdeling B-11 mdr-2015-00847 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 Lyngby Stadion, mødelokale 1, 2800 Lyngby Til stede var repræsentanter for i alt 39

Læs mere

Afbud: Per Mogensen, Kirsten Poulsen, Jeannette Nauta-Ridderstrøm samt 1. suppleant Per Rømer.

Afbud: Per Mogensen, Kirsten Poulsen, Jeannette Nauta-Ridderstrøm samt 1. suppleant Per Rømer. Albertslund Boligselskab 19. september 2012 Referat fra ekstraordinært selskabsbestyrelsesmøde den 5. september 2012 kl. 17.00 Deltagere: Karl Neumann, Hans Holm, John Christiansen, Dorte Nejrup, Lars

Læs mere

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde.

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. REFERAT 05. december 2011 /MEK Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Referat af: Merete Ø. Krapper Afholdt den: 17. november 2011 kl. 18:00 i Hyldespjældet Deltagere: Byggeudvalget,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 1. december 2003 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 14. august 2018.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 14. august 2018. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 14. august 2018. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Jørgen Lou (JL), Henning

Læs mere

TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG

TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG KORT OM FASEN I denne fase skal der skabes et grundigt fundament for at træffe de rigtige beslutninger for udviklingen i jeres afdeling. I skal også have planlægt og

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde mandag den 14. december 2015, kl i Kvartershuset, Roskildevej 63, 1.

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde mandag den 14. december 2015, kl i Kvartershuset, Roskildevej 63, 1. Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde mandag den 14. december 2015, kl. 17.00 i Kvartershuset, Roskildevej 63, 1. Inviterede Laurits Roikum, Bjørn Kalmark Andersen, Hanne Wolf Stephensen, Poul Larsen,

Læs mere

ddffftddftdffftfaaddatfdaaddddaadttddafffatatfataaftaftfafdtafffff

ddffftddftdffftfaaddatfdaaddddaadttddafffatatfataaftaftfafdtafffff Boligselskabet Nordkysten ddffftddftdffftfaaddatfdaaddddaadttddafffatatfataaftaftfafdtafffff Helsingør Kommune Center for Kultur, Plan og Erhverv Stengade 359 3000 Helsingør Att. Per Korup-Lauridsen Afd.

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen:

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 11. december 2013 kl. 19.00 i fælleslokalet i Nøddehegnet 14, 4700 Næstved. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

1. Formalia: Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg, godkendelse af forretningsorden for afvikling af digitale beboermøder

1. Formalia: Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg, godkendelse af forretningsorden for afvikling af digitale beboermøder Referat fra det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet Afholdt mandag den 24. marts 2014 kl. 19.30 i beboerhuset Der deltog 38 husstande. Derudover deltog: Drift konsulent Dennis Malm, BO-VEST Projektleder

Læs mere

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Referat fra bestyrelsesmødet. Onsdag den 23. august 2017, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Referat fra bestyrelsesmødet. Onsdag den 23. august 2017, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia BOLIGKONTORET FREDERICIA Referat fra bestyrelsesmødet Onsdag den 23. august 2017, kl. 17.00 på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia Indkaldt til mødet: Lis Gregersen, Flemming Lorenzen, Lone Hartung,

Læs mere

Bygge udvalgets rolle og ansvar

Bygge udvalgets rolle og ansvar Bygge udvalgets rolle og ansvar Velkommen i byggeudvalget Din boligafdeling skal gennemgå en omfattende renovering støttet af Landsbyggefonden. En plads i byggeudvalget giver dig mulighed for at få indflydelse

Læs mere

COK Renovering i støttet byggeri og finansiering Temamøde. Århus

COK Renovering i støttet byggeri og finansiering Temamøde. Århus COK Renovering i støttet byggeri og finansiering Temamøde Århus Den 30. april 2019 Kontakt og E-mailservice Inge-Lis Kalum Schou kalum@pc.dk tlf. 49 19 14 50 Inge-lis-kalum.weebly.com Rådgivning Kurser

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

Kommunalbestyrelsen Albertslund Kommune Nordmarks Allé Rådhuset 2620 Albertslund. 13 november 2017 REV. 1. oktober 2018 YMA

Kommunalbestyrelsen Albertslund Kommune Nordmarks Allé Rådhuset 2620 Albertslund. 13 november 2017 REV. 1. oktober 2018 YMA Kommunalbestyrelsen Albertslund Kommune Nordmarks Allé Rådhuset 2620 Albertslund 13 november 2017 REV. 1. oktober 2018 YMA Vedrørende Albertslund Boligselskab afd. 3710, Kirsebærgården, afd. 3711, Blommegården

Læs mere

Silkeborg Byråd har på møde af 25. juni 2012 godkendt byggeregnskabet for opførelsen af 12 stk. almene boliger på Buskelundhøjen, AB`s afd. 61.

Silkeborg Byråd har på møde af 25. juni 2012 godkendt byggeregnskabet for opførelsen af 12 stk. almene boliger på Buskelundhøjen, AB`s afd. 61. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 22. august 2012, kl. 18.30 Fraværende: Ulla Dinesen (afbud) 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART.

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART. 12.02.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. februar 2012 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Bendt Nielsen Sekretær Dan Christensen (fra pkt. 4) Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

Status på helhedsplan og ansøgning til Landsbyggefonden ved NBJ

Status på helhedsplan og ansøgning til Landsbyggefonden ved NBJ REFERAT Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. 11. juli 2012 NBJ Referat af: Niels Bloch - Jensen Afholdt den: 7. juni 2012 kl. 17.30 i Hyldespjældets beboerhus, Møde 18:30. Deltagere:

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 6. oktober 2003 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening Dato: 2. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april Ekstraordinært afdelingsmøde den 18. april

Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april Ekstraordinært afdelingsmøde den 18. april Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april 2016 Ekstraordinært afdelingsmøde den 18. april 2016 1 Dagsorden 1. Valg af stemmeudvalg. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Orientering

Læs mere

VA afd. 10, Hyldespjældet

VA afd. 10, Hyldespjældet Referat fra ekstraordinære beboermøde d. 21. januar 2013 Tilsted: 25 husstande repræsenterede med i alt 50 stemmer. 1. Formalia Vinie Hansen fra Afdelingsbestyrelsen bød velkommen og specielt velkomst

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

By- og Landskabsudvalget Møde den kl Side 1 af 5. Punkt

By- og Landskabsudvalget Møde den kl Side 1 af 5. Punkt Punkt 9. Vivabolig - Rughaven og Hørhaven m.fl. - 380 almene familieboliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Godkendelse inden byggestart (Skema B) 2014-189705 By- og Landskabsforvaltningen

Læs mere

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen mandag den 13. februar 2017, kl. 17.00, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Den 3. oktober 2017 Journal nr Dokument nr

Den 3. oktober 2017 Journal nr Dokument nr Referat Den 3. oktober 2017 Journal nr. 163-2014-975 Dokument nr. 163-2017-147759 Deltagere Fra Michael Judge og Bo Zabel, HaB Peter Mejer Lauridsen Anders Holmgren og Janni Spang, DAB Karen Dilling, Jeanette

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018

Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018 Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 4. september 2018 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Tom Niekrenz

Læs mere

På vegne af Boligselskabet Friheden ansøges hermed om Hvidovre Kommunes behandling og godkendelse af Skema A-ansøgningen.

På vegne af Boligselskabet Friheden ansøges hermed om Hvidovre Kommunes behandling og godkendelse af Skema A-ansøgningen. Hvidovre #JobInfo Kommune Criteria=KABside1# Att.: Lars Belt Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre 31. oktober 2012 Rev. 1. november 2012 KAB Vester Voldgade 17 1552 København V T 33 63 10 00 F 33 63 10 01 Boligselskabet

Læs mere

Torsdag den 10. oktober 2019 kl

Torsdag den 10. oktober 2019 kl 3. oktober 2019 Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde nr. 19.08: Torsdag den 10. oktober 2019 kl. 18.00 19.08.01 Godkendelse af dagsorden Dagsorden udsendt den 3. oktober 2019. At dagsordenen godkendes.

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. 2. november 2011 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds bestyrelseslokaler,

Læs mere

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at By- og Landskabsudvalget godkender projekt og anskaffelsessum inden byggestart, herunder:

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at By- og Landskabsudvalget godkender projekt og anskaffelsessum inden byggestart, herunder: Punkt 10. Godkendelse af skema B for Himmerland Boligforening afd. 31, 85 og 87 - Sankelmarksgade 2-4 (renovering og tagboliger) og Bleggårdsgangen (nybyg), 9000 Aalborg 2018-053938 By- og Landskabsforvaltningen

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard.

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 19. september 2012 kl. 16.00, i afdeling Buen, Buen 11 i Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 11. april 2018 kl Sted : HAB`s administration Udsendt : 6.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 11. april 2018 kl Sted : HAB`s administration Udsendt : 6. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 11. april 2018 kl. 1730 Sted : HAB`s administration Udsendt : 6. april 2018 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra budgetbeboermødet den 26. september 2018 kl. 19.00 i beboerhuset Store Torv 7 18 husstande var repræsenteret/36 stemmer 1. Formalia: Valg af dirigent, referenter og stemmeudvalg, godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. marts 2014 Mariebo-Møllen, 4930 Maribo Kl. 16:15

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. marts 2014 Mariebo-Møllen, 4930 Maribo Kl. 16:15 Referat Sted Start 20. marts Mariebo-Møllen, 4930 Maribo Kl. 16:15 Deltagere Deltog ikke Referent Dirigent,, Lotte Pluzek, Per Carstens, Palle Rasmussen, Kjeld Kjeldsen og Lars Olsen. Endvidere deltog

Læs mere

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn REFERAT Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn Dato: 23. oktober 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Formand Kurt Olsen (afbud)

Læs mere

NYT OM HELHEDSPLANEN

NYT OM HELHEDSPLANEN Vi inviterer til Ekstraordinært beboermøde og afstemning om helhedsplanen for Hyldespjældet onsdag den 14. marts 2018 kl. 19:00-21:00 i Hyldespjældets beboerhus. Der er digital afstemning om helhedsplanen

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 21. maj 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 28. maj 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

T13. Nedrivning af højhuset Tranumparken 1

T13. Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 T13 Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 Som I ved, har vi længe forsøgt at finde en løsning på at komme af med PCB-forureningen i højhuset Tranumparken 1. Som I

Læs mere

Ekstraordinært beboermøde Galgebakken,

Ekstraordinært beboermøde Galgebakken, Ekstraordinært beboermøde Galgebakken, 06.12.2012 DAGSORDEN: 1: Valg af dirigenter 2: Valg af stemmeudvalg 3: Referat fra budgetbeboermødet den 12.09.2012 4: Godkendelse af forretningsorden og dagsorden

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 6. marts 2006 Mødedeltagere: Jes Rønving Pia Bakkendorf

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 5. juni 2018

Hovedbestyrelsesmøde 5. juni 2018 Hovedbestyrelsesmøde 5. juni 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 5. juni 2018 Tid 17.30 22.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Tom Niekrenz

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. Dagsorden: Åbent møde. 1. Protokol fra bestyrelsesmødet, mandag den 10. oktober 2016. 2. Revisionsprotokol. 3. Meddelelser.

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 5. marts 2019

Hovedbestyrelsesmøde 5. marts 2019 Hovedbestyrelsesmøde 5. marts 2019 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 5. marts 2019 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Gitte Andersen

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 10. maj 2011 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

REFERAT 14. december 2012 AGF/NBJ Gate21 og PlanC delprojekter i VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde.

REFERAT 14. december 2012 AGF/NBJ Gate21 og PlanC delprojekter i VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. REFERAT 14. december 2012 AGF/NBJ Gate21 og PlanC delprojekter i VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Referat af: Niels Bloch Jensen og Andreas Gysting Frederiksen. Afholdt den: 4. december 2012

Læs mere

Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 13. oktober Ekstraordinært afdelingsmøde den 13. oktober

Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 13. oktober Ekstraordinært afdelingsmøde den 13. oktober Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 13. oktober 2016 Ekstraordinært afdelingsmøde den 13. oktober 2016 1 Dagsorden 1. Valg af stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Godkendelse

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 06. juni 2005 Mødedeltagere: Jes Rønving Pia Bakkendorf

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. oktober kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. oktober kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 17.09 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. oktober kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Bestyrelse og ledelse fremlagde ledelsespåtegning af 19. marts 2014 for Arbejdernes Byggeforening og afdelinger.

Bestyrelse og ledelse fremlagde ledelsespåtegning af 19. marts 2014 for Arbejdernes Byggeforening og afdelinger. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 19. marts 2014, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 19.

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. september 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 22. december 2016 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 15. december 2016 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

4) Orientering om møde og kommende proces med Jesper Skjoldborg fra arkitektfirmaet Friis og Moltke.

4) Orientering om møde og kommende proces med Jesper Skjoldborg fra arkitektfirmaet Friis og Moltke. REFERAT VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde 20 December 2014 Dato: Deltagere: 10. december 2013 kl. 18 20 i Hyldespjældets ejendomskontor. Byggeudvalget, VA afd. 10 Hyldespjældet: Vinie Hansen (VH),

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 3. oktober 2013 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 26. september 2013 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. august 2014, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. august 2014, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. august 2014, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 27. juni 2014

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Mødereferat Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen:

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 10. april 2018

Hovedbestyrelsesmøde 10. april 2018 Hovedbestyrelsesmøde 10. april 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 10. april 2018 Tid 17.30 20.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Tom Niekrenz

Læs mere

Afholdt den: 8. januar 2019 kl på ejendomskontoret, Galgebakken Øster 10-7, på det nye ejendomskontor.

Afholdt den: 8. januar 2019 kl på ejendomskontoret, Galgebakken Øster 10-7, på det nye ejendomskontor. Referat af Helhedsplanudvalgsmøde 54 Afholdt den: 8. januar 2019 kl. 17.30-19 på ejendomskontoret, Galgebakken Øster 10-7, på det nye ejendomskontor. Deltagere: Birthe Y. Nielsen (BYN) - afdelingsbestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30.

Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. Side 1/7 Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Nils Vinther Leo Kristensen Aase Andersen Arne

Læs mere

Vejlby Hus. Beboerinformationsmøde nr. 1 Landsbyggefondstøttet renovering. den 23. oktober 2018

Vejlby Hus. Beboerinformationsmøde nr. 1 Landsbyggefondstøttet renovering. den 23. oktober 2018 Vejlby Hus Beboerinformationsmøde nr. 1 Landsbyggefondstøttet renovering den 23. oktober 2018 Dagsorden 1. Velkomst og præsentation v. afdelingsbestyrelsen 2. Projektets historik og aktuelt v. Birgitte

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 7. juni 2011

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 7. juni 2011 Deltagere: Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 7. juni 2011 Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Mette Nielsen (MN), Victoria Dahl (VD), Per Zoffmann (PZ), Nina Rytter (NR) og

Læs mere

Frederiksberg Kommune Birgit Garval Frederiksberg Rådhus Bygge, Plan og Miljøafdelingen By og Miljøområdet Smallegade 1 2000 Frederiksberg

Frederiksberg Kommune Birgit Garval Frederiksberg Rådhus Bygge, Plan og Miljøafdelingen By og Miljøområdet Smallegade 1 2000 Frederiksberg Frederiksberg Kommune Birgit Garval Frederiksberg Rådhus Bygge, Plan og Miljøafdelingen By og Miljøområdet Smallegade 1 2000 Frederiksberg 12. oktober 2015 KAB Vester Voldgade 17 1552 København V T 33

Læs mere

Referat fra Regnskabsbeboermødet d. 21. marts 2017

Referat fra Regnskabsbeboermødet d. 21. marts 2017 Referat fra Regnskabsbeboermødet d. 21. marts 2017 VH bød på afdelingsbestyrelsens vegne, velkommen til beboermødet. Der var 31 husstande med 62 stemmer til stede på beboermødet. 1) Formalia Valg af dirigent:

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 2. maj 2005 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving

Læs mere

I forbindelse med ansøgningen anmodes om Albertslund Kommunes godkendelse af følgende:

I forbindelse med ansøgningen anmodes om Albertslund Kommunes godkendelse af følgende: Albertslund Kommune Nordmarks Allé 2620 Albertslund Att. Rebekka Nielsen 27. maj 2016 PFN/ Vedrørende helhedsplan for Gårdhusene i Albertslund Vest - Skema B ansøgning - afd. 56 VA 6 Vest, gårdhusene (LBF

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

Finansieringsmuligheder

Finansieringsmuligheder Finansieringsmuligheder Tirsdag den 10. marts 2015 i Svendborg Byggechef Lisa Fomsgaard Nielsen BO-VEST Administrationsselskab for 3 boligselskaber på Vestegnen Albertslund Boligselskab Tranemosegård Vridsløselille

Læs mere

Vivabolig - Afd Store Tingbakke almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A)

Vivabolig - Afd Store Tingbakke almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A) Punkt 5. Vivabolig - Afd. 15 - Store Tingbakke - 217 almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A) 2012-52587 By- og Landskabsudvalget indstiller,

Læs mere

Frede Skrubbeltrang gik efter punkt 1, Winni Jensen, Egon Jensen og Lise Stender havde meldt afbud.

Frede Skrubbeltrang gik efter punkt 1, Winni Jensen, Egon Jensen og Lise Stender havde meldt afbud. 46 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 3. december 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Tina Holm, Eigil Stausholm, Kirsten Sørensen, Pia

Læs mere

Vibehaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af referent.

Vibehaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af referent. Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af referent. 2. Orientering om: Status på Helhedsplanen for. Hvad er der sket siden sidst. Skønnet tidsplan. 3. Eventuelt. Status på helhedsplanen for. Kort opridsning

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september 2009

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september 2009 Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september 2009 1 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen, Per Zoffmann, Anne Tittmann, Victoria Dahl, Sif Enevold BO-VEST: Afdelingsleder Michael Jensen

Læs mere

REFERAT. af bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND

REFERAT. af bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND REFERAT af bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND Tid: Onsdag den 15. december 2010 kl. 16.30 Sted: Afbud: Parkvænget 25, Pavillonerne, Roskilde Bjarne Andersen 10.10.01 Off Opfølgning fra sidste møde

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 726 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 2. maj 2013 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Referat. EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE i Toften

Referat. EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE i Toften B o l i g samarbejdet på Vestegnen 21. december 2016 Referat EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE i Toften Dato og tid: 8. december 2016 kl. 17:30-20:30 Sted: Beboerhuset, Egelundsvej 2 Kl. 17:30: Ankomst, registrering

Læs mere

Godkendelse af skema B for Svenstrup Boligforening (Himmerland Boligforening) afd. 1 - Bakkedraget m.fl., 9230 Svenstrup - renovering og nybyg

Godkendelse af skema B for Svenstrup Boligforening (Himmerland Boligforening) afd. 1 - Bakkedraget m.fl., 9230 Svenstrup - renovering og nybyg Punkt 11. Godkendelse af skema B for Svenstrup Boligforening (Himmerland Boligforening) afd. 1 - Bakkedraget m.fl., 9230 Svenstrup - renovering og nybyg 2017-022669 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 7. august 2018

Hovedbestyrelsesmøde 7. august 2018 Hovedbestyrelsesmøde 7. august 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 7. august 2018 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Tom Niekrenz

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Henny Rasmussen Aase Andersen Arne Olesen Allan Kirch Pedersen

Læs mere

Ansøgning om godkendelse af skema A, godkendelse af garanti og kapitaltilførsel til BoligNæstved, afd. 501 Kornbakken

Ansøgning om godkendelse af skema A, godkendelse af garanti og kapitaltilførsel til BoligNæstved, afd. 501 Kornbakken Ansøgning om godkendelse af skema A, godkendelse af garanti og kapitaltilførsel til BoligNæstved, afd. 501 Kornbakken 1. Skema A Den samlede anskaffelsessum på de støttede arbejder i skema A er opgjort

Læs mere

Boligselskabet Danbo informerer

Boligselskabet Danbo informerer Boligselskabet Danbo informerer Herunder kan du læse en kort orientering om emner, der har været behandlet på bestyrelsesmøderne i perioden 01.12.2014 til 01.03.2015. 1 Lærkevej projektet Projektet på

Læs mere

REFERAT. 12. oktober 2012 AGF/NBJ. Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde.

REFERAT. 12. oktober 2012 AGF/NBJ. Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. REFERAT Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. 12. oktober 2012 AGF/NBJ Referat af: Afholdt den: Deltagere: Rådgivere: Niels Bloch Jensen/Andreas Gysting Frederiksen 8. oktober 2012

Læs mere

Temaaften - helhedsplaner

Temaaften - helhedsplaner Temaaften - helhedsplaner 1 Program Velkomst Baggrund for FællesBos planer og Landsbyggefonden Vejen til en helhedsplan Fortællinger fra virkeligheden Ca. 18.30 Pause Mini-workshop - rollerne i en renoveringssag

Læs mere