Varsling af generalforsamling 2017 Y S MEN REGION DANMARK PÅ TWITTER. februar 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Varsling af generalforsamling 2017 Y S MEN REGION DANMARK PÅ TWITTER. februar 2017"

Transkript

1 februar 2017 FACEBOOK OG Y s men Se mange opslag omkring ar kler fra projekter m.m på vores Facebook profil. SET & SKET Vi vil meget gerne have ar kler fra klubber, medlemmer, og samarbejdspartnere fordi vi mener, at der sker meget spændende i klubberne i Region Danmark, og dete bør deles med mange andre. Hvis I ikke lige har mod på at skrive en hel ar kel, så sende os nogle s kord og et par gode billeder, så vil vi, Poul Erik Petersen, Evan Johansen og Axel Hansen forsøge at sæte det op, så det bliver spændende læsning. Varsling af generalforsamling 2017 Kære Y's Men. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling, som afholdes søndag den 25. juni 2017 kl. 09:00 på Idrætscenter Vest, Mozartsvej 5, 7500 Holstebro. Forslag til behandling på generalforsamlingen herunder forslag til kommende RDEE (regionsleder elect elect) skal være Regionsleder Jens Nielsen (mail: jens7ni@gmail.com) eller regionssekretariatet (mail: j.kallesen@hotmail.com) i hænde senest den 21. maj Y S MEN REGION DANMARK PÅ TWITTER Regionen har valgt at gå på Twiter igen. Regionen var på Twitter for få år siden, men da havde det ikke den store interesse. Men på få år er udviklingen løbet stærkt, især på de sociale medier. Men det kræver måske lidt forklaring, - hvorfor Regionen igen tager det op. Vi er lige så afhængige af, - at få vores budskaber sendt ud, - og det er her de sociale medier giver os en enestående chance.

2 Nye medlemmer - Online Adressebog Mange informationer tilgår klubber og enkeltmedlemmer direkte via mailadresserne, der er angivet i online Adressebogen. I har garanteret nye medlemmer, som har bekræftet at ville chartres og dermed blive registreret medlem af klubben, men de venter på en eller anden klubbegivenhed, hvor de officielt chartres. Men så længe de ikke er registreret i online Adressebogen får de ikke tilsendt informationer fra Region Danmark, som f.eks. heller ingen invitation til Regionskonferencen. IT-administratoren i klubben bedes derfor sørge for at medlemmet straks opdateres i online Adressebogen, når beslutning om optagelse i klubben er bekræftet, evt. meddele navneoplysninger m.m. til Axel Hansen, info@ysmen.dk, der herefter sørger for opdatering. Kære præsidier, medlemsudvalg og IT-administrator husk det til gavn for nye medlemmers hurtige introduktion og indlevelse i vor bevægelse.

3 Central Øst Europa Regionsledelsen havde sammen med RSD for International Extension Hardi Kristensen en temadrøftelse om vedligeholdelsen af, udviklingen i og støtten til de Central Øst Europæiske lande, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Rumænien og Bulgarien. Mange af klubberne har nu været aktive i år og det stiller naturligvis også nogle krav til selvstændiggørelse i nogle af landene. Drøftelsen resulterede i, at RSD Hardi Kristensen er anmodet om- sammen med lande-koordinatorerne - at udarbejde en handleplan over de næste 5 10 år for de enkelte lande. Regionsledelsen vil således på sit næste møde i marts drøfte handleplanen med henblik på at tage beslutning om den fortsatte udvikling i Central Øst Europa.

4 Change Agents KFUM og KFUK i Danmark sender hvert år 2 unge medlemmer på internationale kurser og uddannelse sammen med andre YMCA-deltagere fra hele Europa og endvidere deltagelse i YMCA samlinger på verdensplan. Y s Men Region Danmark har støttet med tilskud til deltagelse i disse samlinger gennem de sidste par år og vil gerne fortsætte støtten, som også omfatter støtten til én deltager fra YMCA- Rumænien. Der blev bevilget et beløb på kr , som tages fra momskompensationsmidlerne. Deltagerne udfylder hvert år en vigtig position i koordineringen af KFUM og KFUK s Internationale arbejde via YMCA.

5 Det med Gud skal have flere ben at sta pa I arbejdet med dette års Regions projekt Det med Gud men hvordan? har vi opdaget, at der er inspiration at hente i Y s Mens måde at arbejde. Hos Y s Men ses, at det med Gud har flere ben at stå på, idet kristendommens ord og tiltale går hånd i hånd med samtalen om det med Gud og med handlingsfællesskabet, hvor man gør noget. Dvs. at Y s Men benytter sig af en fler-benet tilgang mellem tiltale, samtale og gøre-talen. Kan de kirkelige børne- og ungdomskorps lære af det? Hvad har vi lært af efterårets best practice? I efterårets arbejde med at indsamle best practice eksempler på, hvordan det med Gud formidles i de 4 kirkelige børne- og ungdomskorps (KFUM og KFUK, FDF, De Grønne Pigespejder og KFUM-spejderne), har vi oplevet at det med Gud formidles på mange måder rundt omkring på landet, i provinsbyer og storbyer. Ud fra de enkeltstående, unikke eksempler, vi har undersøgt, er vi blevet overrasket over en række facetter af det kirkelige børne- og ungdomsarbejde. Tre af disse overraskelser vil vi gerne dele her: 1. Det er overraskende at spejdermetoden learning by doing har så stor en diakonal effekt, når den også bruges i forhold til kirstendomsformidling. Når en gruppe spejdere tager initiativ til at lave affaldsindsamling i lokalområdet eller gå Lucia på plejehjemmet (se tidligere artikel fra dec.) gør spejderne sig erfaring med at gøre kristendom, hvilket har stor effekt både indadtil og udadtil. Virkningen har selvfølgelig betydning overfor den, der hjælpes, glædes, støttes men hvordan kan det også få betydning i forhold til at inddrage børn og unge i et samfundsorienteret engagement? 2. Vi er blevet overrasket, hvor enkelt og virkningsfyldt det er, at skabe rum for samtale MED børn om liv og kristendom. Vi besøgte en FDF gruppe, som slutter hvert møde med, at man samles i små grupper for at samtale om dagens ord og tema. Selv små tumlinge (7-8 år) har tanker og sprog for små og store livsspørgsmål. Hvordan får ledere, der er hindret af en religiøs blufærdighed eller af kristendomsforskrækkelse, mod til at sætte ord på, hvad de tror på? 3. Det er overraskende, hvor lidt der snakkes og reflekteres om, hvad man vil både i forhold til børne-/ungdomsarbejdet og i forhold til det med Gud. Hvordan skabes rum for refleksion og samtale om betydningen af børnearbejdet og af kristendommens betydning for børn og unge i dag? Next practice med flere ben Med disse spørgsmål og udfordrer vi ledere og børn på next practice, hvor der eksperimenteres med at det med Gud får flere ben at stå på både det at høre en kristendomsfortælling, det at samtale herom og det at gøre noget, - altså skabe mulighed for en sammenhæng mellem tiltalen, samtalen og gøre-talen. I foråret skal 50 børne- og ungdomsgrupper arbejde med tankestartere, samtalekort og en påske-malebyen-gul opgave. I en række Y s Men grupper er der inviteret til Spis og Snak om det med Gud, hvor der

6 skabes rum for samtale og refleksion, om det vi gør, hvorfor vi gør det og hvordan vi gør det med Gud. Kender du en lokal gruppe som gerne vil være med, så tip os endelig, og vi følger op på den videre kontakt. Tak fordi Y s Men påtager sig bedsteforældre rollen og bruger tid og kræfter på at invitere de kirkelige fætre og kusiner til at tænke og arbejde med det med Gud! Suzette Schurmann Munksgaard CUR, Center for Ungdomsstudier suzette@cur.nu Denne plakat kan hentes på hjemmesiden:

7 Indkomne midler På regionens hjemmeside under Intranet/Indkomne midler er det muligt løbende at følge indkomne midler fra klubberne til de forskellige formål. Beløbene opdateres jævnligt og det er glædeligt, at se den velvilje der vises fra klubbernes side til at støtte de forskellige formål. Aktuelt er indkomne midler til ASF ikke tilstrækkelige til at dække behovet, så tænk på det ved næste overførsel af bidrag til de forskellige formål. Vi har sat forventningerne højt vedr. årets Regionsprojekter, henholdsvis Det med Gud men hvordan? og Opførelse af lejrcenter for børn fra krigsramte familier i Kosovo, i alt kr , så husk også dette, når klubberne overfører midler til projekter.

8 Landsindsamlinger Regionsledelsen modtager i løbet af året mange henvendelser fra såvel organisationerne i K- familien som andre landsorganisationer, der ønsker at regionen anbefaler og udsender ansøgninger til klubber om støtte til forskellige projekter, arrangementer og formål. Der udvises generelt stor velvilje overfor disse ansøgere fra klubbernes side, men regionsledelsen vil nødig at nogle klubber føler sig overbebyrdet med ansøgninger. Det er derfor besluttet, at fremtidige ansøgninger med tydelig angivelse af budget og det ansøgte beløb lægges på hjemmesiden og samtidig sendes mail til klubberne med oplysning om, at ansøgningen kan rekvireres fra hjemmesiden.

9 Regionskonference Holstebro 2017 Formand for konferenceudvalget Jens Byskov Kære læsere Nu er invitationen trykt og udsendt, desværre er det gået som i De Nattergales sang Uha-da-da. Og så mangler der en linie (det gjør der da vel æt) jo beklageligvis har sættenissen være på spil og følgende linje, er af uforklarlige årsager faldet ud: Prisen på aftenfesten lørdag incl. ½ l vand kr. 335,- Vi er i konferenceudvalgt gået ind i den fase hvor vi forsøger at sikre at alle detaljer kommer på plads. Som det fremgår af billedet er de yngste af arrangørerne i gang med at træne opsætning af det store festtelt som skal danne ramme om sankthansfesten fredag aften før konferencen. Klik jer ind på det medfølgende link og oplev forhåndspræsentationen af konferencen, og de mange tilbud der i den forbindelse er skabt for at styrke fællesskabet, og forny regionskonference begrebet. I kan fra slutningen af januar og frem til konferencen se alle detaljer på under menupunktet regionskonference eller direkte på siden vil løbende blive opdateret

10 YSDESIGN v/ Vejle Vadestedet Nyt fra YSDESIGN I YSDESIGN arbejder vi ufortrødent videre med at komme med nyheder og inspirere klubberne med nyheder indenfor PR-området. Opgradering af gamle roll-ups. Mange klubber kontakter YSDESIGN med ønsket om at få roll-ups repareret. Mange gange er fjederen knækket, stiveren er bøjet eller overlæggeren er væk. De fleste gange kan en roll-up sættes i stand ved at udskifte nogle få reservedele og så betaler klubben for disse og arbejdslønnen. Men indholdet på en roll-up er næsten hver gang forældet, idet logoer eller emblemer er af gammel dato og derfor uaktuelle. Vi har også set bannere, hvor vores motto er skrevet forkert. I YSDESIGN tilbyder vi derfor klubben også at udskifte selve rullen med trykket. Det er Gamle banner til venstre bemærk det forkerte motto en operation som kræver specialværktøj og træning, men vi er efterhånden blevet gode til det. De fleste klubber tager imod denne mulighed og tilbage får de en totalrenoveret roll-up, som både virker og som er aktuel. Skift banner. Netop disse opgaver, som vi har løst for nogle klubber, har givet os ide til at lave en kampagne, hvor vi tilbyder klubber med uaktuelle roll-ups at holde skiftedag. Det indebærer at vi får den gamle roll-up til vores værksted i Vejle. Vi designer et nyt tryk sammen med klubben. Får det trykt og monteret i kassen. Denne operation koster 650,00 kr. incl. moms. Men indtil 1. marts 2017 vil vi tilbyde at lave ovenstående for 599,00 kr. Det er tæt ved halv pris i forhold til en ny roll-up. Kontakt derfor YSDESIGN med det samme og få jeres skiftedag planlagt. Vi kontaktes enten pr. mail eller på telefon. ysdesign2015@gmail.com eller Vi håber mange vil gøre brug af dette tilbud så vi kan få vores PR materialer up to date.

11 Pa mindelse Internationale valg I begyndelsen af december udsendtes til alle klubber stemmesedler med diverse information om stemmeafgivning til International Council, herunder valg af International President Elect, International Treasurer Elect samt International Council Member for Region Danmark. Desuden er medsendt afstemning om ændringer og tilføjelser til de internationale love. Jeg opfordrer hermed klubberne til at gøre brug af deres stemmeret sidste frist for indsendelse af stemme pr. mail er 31. januar kl

12 Nyt fra Regionsrådsmødet den januar 2017 Regionsrådet er faktisk allerede begyndt at fungere som den slankere model for fremtidige Regionsråd jf. beskrivelsen/definitionen i strukturændringsforslaget. Det lover godt for den endelige beslutning om forslaget til en mere forenklet struktur på den kommende generalforsamling. Rådet behandlede nemlig flere punkter, hvor der blev besluttet hvad Regionsledelsen skal arbejde på i praksis f.eks. vedr. udviklingen i de 6 lande i Central Øst Europa, hvor Region Danmark allerede har været involveret i 20 år. Regionsrådet besluttede, at indlemme såvel Kosovo som Moldova i Region Danmark, hvor igangværende klubber banker på døren for chartring og opstart. Rådet drøftede endvidere distriktsledelsernes fremtidige arbejdsopgaver, samspillet mellem distrikterne og tjenestelederne, administration af fremtidige uopfordrede ansøgninger fra organisationer i K- familien m. fl. og endelig, at der iværksættes en idé-opsamling af hvilke aktiviteter klubberne arbejder med, for derved om muligt at inspirere andre og nye klubber til at skabe nye pengerejsningsaktiviteter. Derudover ønsker regionsrådet nu efter en periode på 5-7 år igen at undersøge det totale støttebeløb, som klubberne præsterer; ikke for dermed at distribuere en scoreliste for de enkelte klubber, men for at kunne følge med i hvilke typer organisationer og projekter vi totalt set støtter. En samlet oversigt kunne anvendes i den fremtidige markedsføring af Y s Men Region Danmark og også anvendes i forbindelse med pressemeddelelser.

13 SKATTEFRADRAGSPROJEKT 2016 Tusind tak! er slet ikke nok. Det blev til ,- gode danske kroner, og derfor returneres TAK. Tak til 21 klubber og 228 personlige donatorer. Skattefradragsprojektet er vigtigt for børnene i Bisjkek, Kirgisistan, men også vigtigt for Region Danmark. Med denne flotte deltagelse af personlige indbetalinger, kan vil måle os med store landsorganisationer om vi bevarer vore godkendelse fra SKAT (ligningslovens 8a). Tak til regionsskatmesteren for energisk indsats med at indberette donationerne til fradrag i indkomsten og tak til Skatteministeren for på denne måde at bidrage (indirekte) med ca ,-. Oven i vores resultat på ,- kr. har eleverne på linjefaget Global Iværksætter udført forskellige aktiviteter, som i alt har indbragt ,-. Børnene på børnehjemmet i Kirgisistan kan se frem til at modtage ,- kr. DGE erne har besluttet, at projektet videreføres i 2017, og jeg glæder mig til samarbejdet om skattefradragsprojekt 2017: Rønde Efterskole Kirgisistan. Jørgen Kallesen RSD skattefradragsprojekt 2016 og 2017

14 Strukturændringsforslag Sideløbende med behandlingen af det udsendte strukturændringsforslag i klubber og distrikter arbejder Regionsledelsen med at præcisere dele af forslaget, som sammenstilles med de høringssvar, der indsendes og modtages senest 1. marts. På ledelsesmødet den marts vil Regionsledelsen udarbejde det forslag, som udsendes til 2. høringsrunde, hvor sidste frist for indsendelse af høringssvar/ændringsforslag er 1. maj.

15 Valg af regionsledelsesmedlem - RLME Selvom Regionsledelsen forventes at fremlægge forslag til en ny organisationsstruktur på den kommende generalforsamling, skal der vælges nye regionsledelsesmedlemmer i sektionerne Nord 1, Midt og Øst. Hver klub i sektionen kan bringe en kandidat i forslag. I begyndelsen af februar udsendes en invitation til de pågældende klubber om at fremkomme med kandidatforslag, og med oplysning om fremgangsmåden, frister m.m. Valg af distriktsguvernører elect elect DGEE Klubberne og distrikterne opfordres til at gennemføre valg af DGEE ved forårets distriktsgeneralforsamlinger ganske som hidtil. Afhængig af generalforsamlingens holdning til en ny organisationsstruktur, kan opgaverne for den nye DGEE måske ændre karakter i forhold til nuværende funktioner. Valg af regionsleder elect elect RDEE Hver klub kan fremkomme med forslag til kommende regionsleder RDEE. Kandidatforslaget skal være ledsaget af kandidatens skriftlig accept. Kandidat forslag offentliggøres på regionens hjemmeside efterhånden som de modtages. Kandidatforslag, som modtages hos regionslederen eller regionssekretariatet i senere end den 21. maj 2017, vil ikke komme i betragtning. Formular kan downloades fra:

16 VELKOMMEN til klub nr. 140 i Danmark Vitus Bering Y s Men s Club, Horsens bydes hermed velkommen i Region Danmark. Mere end 150 deltog i charterhøjtideligheden i Østerhåb Kirke i Horsens og ved den efterfølgende reception, hvor klubpræsident Lisbeth Kattenhøj bød velkommen. Der blev overrakt mange gaver til fødselsdagsbarnet og holdt taler ved Area Europa, Region Danmark, Distrikt Sydøstjylland, repræsentanter fra moderklubben Hatting Y s Men s Club og de nærliggende klubber samt Y s Mens fædre til flere af de chartrede medlemmer af Vitus Bering Y s Men s Club. Ved aftenfesten på Bygholm Landbrugsskole og Kursuscenter blev der ud over servering af en lækker menu sunget, spillet, underholdt og danset til et lokalt sammensat orkester. I løbet af aftenen skiftede mange deltagere bordplads flere gange, og det medførte at alle fik small-talket med flere forskellige Y s Mens kammerater. En helt igennem mindefuld, højtidelig og festlig chartring af Vitus Bering Y s Men s Club. Tillykke til de 18 medlemmer med chartringen.

17 Y s Men på KFUM og KFUK s Voksenstævne på Nyborg Strand Et aktivitetsudvalg bestående af RDEE Christian Frovin Lorentzen, RLM Gorm Skousen, RLM Ove Hansen Hvid, RLM Jens Bæk og RSD Torben Kristensen havde opbygget en meget fin stand i forbindelse med voksenstævnet. Der var god søgning til standen, hvor de godt 380 af deltagerne kunne blive inspireret til at blive engagerede i Y s Mens klubberne. De øvrige 135 deltagere er allerede medlemmer en af i Y s Mens klubberne i Danmark og bar en badge, som tilkendegav, at de var Y s Men ambassadører og kunne kontaktes for yderligere oplysninger. Fra talerstolen fik Regionsleder Jens Nielsen 10 min til bl. a. at præsentere deltagerne for den aktuelle situation i Y s Men Region Danmark. Han gjorde i øvrigt opmærksom på at såfremt de 380 deltagere kunne svare ja til 4 spørgsmål, var de at betragte som potentielle medlemmer af en Y s Mens klub. Såfremt der ikke allerede var etableret en klub eller igangsat opstart af Y s Mens arbejde i deres nærområde, blev de opfordret til at starte en klub. Det bliver spændene om vi kan udvikle Region Danmark henimod de mål vi har sat for år 2022, nemlig medlemmer i de danske Y s Mens klubber. Her er de 4 spørgsmål: 1. Har du lyst til at være med i et klubfællesskab baseret på et kristent værdigrundlag? 2. Vil du gerne deltage i pengerejsningsprojekter til støtte for arbejdet blandt børn og unge samt humanitært hjælpearbejde i ind- og udland? 3. Vil du gerne udveksle meninger og erfaringer samt få ny viden og indsigt? 4. Kan du li at deltage i et festligt samvær og samtidig få et godt netværk?

19. Ikrafttræden Når Distriktskonferencen har godkendt disse vedtægter træder de i kraft straks, så de nye valgregler er gældende fra foråret 2004.

19. Ikrafttræden Når Distriktskonferencen har godkendt disse vedtægter træder de i kraft straks, så de nye valgregler er gældende fra foråret 2004. Bilag til Distrikt Himmerlands generalforsamling på Rebild Efterskole 25. april 2015 Steder skrevet med rødt er ændringer/tilføjelser Punkter, hvor der er forslag til rettelser/tilføjelser: pkt:10, 17,

Læs mere

AT VEDKENDE SIG DEN PLIGT, DER FØLGER MED ENHVER RET TO ACKNOWLEDGE THE DUTY THAT ACCOMPANIES EVERY RIGHT

AT VEDKENDE SIG DEN PLIGT, DER FØLGER MED ENHVER RET TO ACKNOWLEDGE THE DUTY THAT ACCOMPANIES EVERY RIGHT 1 OMKOSTNINGSGODTGØRELSE Generelle bemærkninger: I denne folder beskrives de tilfælde, hvor Regions Danmark yder godtgørelse for udgifter, som er afholdt i forbindelse med tjeneste i Y s Men Region Danmark.

Læs mere

Love og Vedtægter for Y s Menetter, Region Danmark

Love og Vedtægter for Y s Menetter, Region Danmark Love og Vedtægter for Y s Menetter, Region Danmark NAVN OG MOTTO 1 Regionens navn er Y s Menettes Region Danmark under The International Association of Y s Men s Clubs, og dens motto er: At vedkende sig

Læs mere

" Vær med til at gøre en forskel VÆRDIER

 Vær med til at gøre en forskel VÆRDIER Mere om Y s Men... VÆRDIER I Y s Men Region Danmark indbyder vi mennesker til at være med i et fællesskab, der er baseret på en kristen livsopfattelse, og som skabes på tværs af det enkelte menneskes sociale

Læs mere

Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark

Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark Y s MEN INTERNATIONAL Region Danmark 42652 VEJLEDENDE FORKLARENDE OG INSPIRERENDE. Indholdet i denne publikation skal alene modtages som vejledende, forklarende og være til inspiration for, hvorledes en

Læs mere

The Y s Men International International Association of Y s Men s Clubs

The Y s Men International International Association of Y s Men s Clubs The Y s Men International International Association of Y s Men s Clubs Et verdensomspændende kammeratskab af personer af enhver tro, som arbejder sammen i gensidig respekt og hengivenhed på basis af Jesu

Læs mere

REGIONSLEDELSENS ENDELIGE STRUKTURÆNDRINGSFORSLAG

REGIONSLEDELSENS ENDELIGE STRUKTURÆNDRINGSFORSLAG HJÆLPEBILAG TIL BESLUTNINGSGRUNDLAG Denne publikation skal udelukkende anvendes som et hjælpebilag til forståelse af det beslutningsforslag om et nyt samlet regelsæt love og retningslinjer som fremlægges

Læs mere

Distrikt Midtjyllands Vedtægter

Distrikt Midtjyllands Vedtægter Side 1 af 8 Distrikt Midtjyllands Vedtægter Godkendt d. 16.04.2016 Side 2 af 8 1. Navn og hjemsted: 1. Distriktets navn er: Distrikt Midtjylland og omfatter Distriktets Y s Mens klubber, som er registreret

Læs mere

AT VEDKENDE SIG DEN PLIGT DER FØLGER MED ENHVER RET TO ACKNOWLEDGE THE DUTY THAT ACCOMPANIES EVERY REIGHT

AT VEDKENDE SIG DEN PLIGT DER FØLGER MED ENHVER RET TO ACKNOWLEDGE THE DUTY THAT ACCOMPANIES EVERY REIGHT 1 GENERALFORSAMLINGSREFERAT Referat af regionsgeneralforsamling søndag 19. juni 2016 i Sønderborg. I generalforsamlingen deltog cirka 600 Y s Men. 1. Åbning af generalforsamlingen v/regionslederen. RD

Læs mere

y s men international Book en R... vi er altid til tjeneste region Danmark regionen vi hjælper gerne

y s men international Book en R... vi er altid til tjeneste region Danmark regionen vi hjælper gerne Book en R... vi hjælper gerne vi er altid til tjeneste y s men international region Danmark regionen... ar vedkende sig den pligt der følger med enhver ret RT1516103 KÆRE PRÆSIDENTER OG PROGRAMUDVALG Lidt

Læs mere

Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark

Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark Y s MEN INTERNATIONAL Region Danmark 42653 SAMMENLIGNING AF NUGÆLDENDE OG NYE LOVE Denne publikation er udarbejdet udelukkende med det formål at synliggøre de ændringer i love og vedtægter, som ændringsforslaget

Læs mere

Y s MEN INTERNATIONAL

Y s MEN INTERNATIONAL Dato: 07-08-2015 REGIONSLEDELSESMØDE NR. L1-2015/16 FREDAG DEN 14. AUGUST 2015 KL. 15:00 KL. 19:00 DIAKONHØJSKOLEN, LYSENG ALLE 15, 8270 HØJBJERG Deltagere: RLM Nord 1 Jens Bæk JBK RDE Jens Nielsen RLM

Læs mere

FORSLAGETS BEHANDLING PÅ GENERALFORSAMLINGEN

FORSLAGETS BEHANDLING PÅ GENERALFORSAMLINGEN HJÆLPEBILAG TIL BESLUTNINGSGRUNDLAG Dette Bilag skal udelukkende anvendes som et hjælpebilag til forståelse af det beslutningsforslag om et nyt samlet regelsæt love og retningslinjer som fremlægges på

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

Y s MEN INTERNATIONAL

Y s MEN INTERNATIONAL Dato: 24-04-2015 REGIONSLEDELSESMØDE NR. L6-2014/15 FREDAG DEN 8. MAJ 2015 KL. 15:00 LØRDAG DEN 9. MAJ 2015 KL. 13:30 KIRKEHUSET, FREDENSGADE 9, 6900 SKJERN Deltagere: RLM Nord 1 Frits Vadsholt FV RDE

Læs mere

Udviklingsplan og Vision 2022. Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark

Udviklingsplan og Vision 2022. Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark Udviklingsplan og Vision 2022 Y s MEN INTERNATIONAL Region Danmark FORMÅL Planen er tænkt som en ambitiøs udviklingsplan til nedenstående vision fra Y s Men International rettet direkte mod Region Danmarks

Læs mere

Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark

Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark Y s MEN INTERNATIONAL Region Danmark 42654 BESLUTNINGSFORSLAG TIL GENERALFORSAMLINGEN The Y s Men International International Association of Y s Men s Clubs Et verdensomspændende kammeratskab af personer

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 2019 Y s Men International Region Danmark... ar vedkende sig den pligt der følger med enhver ret 1. Åbning af generalforsamlingen v/ Regionslederen. RD Birthe Kragh Sørensen åbnede

Læs mere

Velkommen til en præsentation af Regionsprojektet ( ): Velkommen til mit hjem.

Velkommen til en præsentation af Regionsprojektet ( ): Velkommen til mit hjem. Velkommen til en præsentation af Regionsprojektet (2017-18): Velkommen til mit hjem. Projektet er blevet til i et samarbejde mellem Y s Men Danmark, Danmarks Kirkelige Mediecenter og Folkekirkens Nødhjælp.

Læs mere

»På grund af sygdom vil Juridiske spørgsmål besvares ved

»På grund af sygdom vil Juridiske spørgsmål besvares ved MAIL ADRESSER Kære Y s Men og Y s Menetter. Hvis I har mulighed for det, ville jeg meget gerne, at I tjekkede jeres mail adresser i adressebogen. Jeg får ca. 70 mail tilbage, når jeg sender mail ud til

Læs mere

1. Relationerne til KFUM og KFUK og andre kirkelige organisationer

1. Relationerne til KFUM og KFUK og andre kirkelige organisationer Y s Men International Fremtidsplan 2008/2011 Aktiviteter på klubniveau 2010/2011. 1. Relationerne til KFUM og KFUK og andre kirkelige organisationer 1.1 Med udgangspunkt i regionstemaet 2010 2011, at udvikle

Læs mere

ENGAGEMENT. Y s MEN INTERNATIONAL. og gør det nu! ÅRSTEMA. Region Danmark. -gør det frivilligt,medmenneskeligt

ENGAGEMENT. Y s MEN INTERNATIONAL. og gør det nu! ÅRSTEMA. Region Danmark. -gør det frivilligt,medmenneskeligt ÅRSTEMA ENGAGEMENT -gør det frivilligt,medmenneskeligt og gør det nu! Engagement kan udleves på mange måder: 1) Nogle yder en stor indsats med at lægge et alsidigt og spændende program for klubmøderne

Læs mere

Regionsprojekter 2013-14 WutomiAgri Med WutomiAgri vil vi give unge mennesker i Mozambique redskaber til at kunne og ville tage ansvar for eget liv.

Regionsprojekter 2013-14 WutomiAgri Med WutomiAgri vil vi give unge mennesker i Mozambique redskaber til at kunne og ville tage ansvar for eget liv. Velkommen til et Nyt Y's Men's år Velkommen til et nyt klubår med mange og spændende udfordringer. Glæd dig til de mange oplevelser der venter forude, og husk også at nyde det.indlæg til Nyhedsbrevet.

Læs mere

Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark

Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark Y s MEN INTERNATIONAL Region Danmark 42652 FORRETNINGSORDEN FOR REGIONSLEDELSEN Denne forretningsorden er udarbejdet i henhold til 12 i Regions Danmarks love. Regionsledelsen. I medfør af 11 i Region Danmarks

Læs mere

1 Årstema: ENGAGEMENT gør det frivilligt, medmenneskeligt og gør det nu! Motto: at vedkende sig den pligt, der følger med enhver ret

1 Årstema: ENGAGEMENT gør det frivilligt, medmenneskeligt og gør det nu! Motto: at vedkende sig den pligt, der følger med enhver ret 1 Årstema: ENGAGEMENT gør det frivilligt, medmenneskeligt og gør det nu! Motto: at vedkende sig den pligt, der følger med enhver ret INDHOLD DG MANUAL Indhold DG Manual... 2 Forord:... 3 Organisationsopbygning:...

Læs mere

Y s MEN INTERNATIONAL

Y s MEN INTERNATIONAL DISTRIKTSRÅDSMØDE NR. 2-2016/17 TORSDAG DEN 9. FEBRUAR 2017, KL. 19.00 KFUM-KFUK, BRÆNDGAARDVEJ 18, 7400 DATO: 11.02.2016 Deltagere: DG Jens Emil Toustrup DW Aage Mikkelsen DGE Vagn Andersen RLM Jørgen

Læs mere

Gode råd til samarbejdet med ambassadører

Gode råd til samarbejdet med ambassadører Gode råd til samarbejdet med ambassadører Guide til landsdelskonsulenter Marts 2016 Denne guides indhold Formål Din opgave som landsdelskonsulent Ambassadøren Ambassadøren Ambassadørens opgave Tre eksempler

Læs mere

VISION Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark

VISION Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark VISION 2022 Y s MEN INTERNATIONAL Region Danmark 16.01.2016 FORMÅL Planen er tænkt som en ambitiøs udviklingsplan til nedenstående vision fra Y s Men International rettet direkte mod Region Danmarks virke

Læs mere

Y s Men Region Danmark. Referat fra generalforsamlingen i Århus den 11. juni 2006

Y s Men Region Danmark. Referat fra generalforsamlingen i Århus den 11. juni 2006 Y s Men Region Danmark Referat fra generalforsamlingen i Århus den 11. juni 2006 Dagsorden: 1. Åbning af generalforsamligen ved Regionslederen. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af 2 referenter. 4. Valg af

Læs mere

Y s MEN INTERNATIONAL REGION DANMARK e-mail: ysmen@ysmen.dk

Y s MEN INTERNATIONAL REGION DANMARK e-mail: ysmen@ysmen.dk Til præsidenterne i Distrikt Østjyllands klubber DGE, DGEE, webmaster og BF-assistent/skatmester (distriktsledelsen) RLM og RLME sektion Nord 2 Hermed indkaldes til distriktsrådsmøde Risskov, den 26. januar

Læs mere

Vi ønsker alle Y s Men og. Y s Menetter samt deres familier en rigtig. god sommer

Vi ønsker alle Y s Men og. Y s Menetter samt deres familier en rigtig. god sommer Juli 2016 FACEBOOK OG Y s men Se mange opslag omkring artikler fra projekter m.m på vores Facebook profil. SET & SKET Vi vil meget gerne have artikler fra klubber, medlemmer, og samarbejdspartnere fordi

Læs mere

NETVÆRK. på og læs mere om alle MOSAIK s kirker.

NETVÆRK. på   og læs mere om alle MOSAIK s kirker. MOSAIK MOSAIK er et netværk af frikirker med rødder i pinsekirkerne Danmark. Vi har skiftet navn og profil, da vi ønsker at åbne netværket, for alle kirker, som kan se sig selv i netværkets teologi, vision

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

NI LANDSORGANISATIONER MED FÆLLES RØDDER... en aktiv del af folkekirken

NI LANDSORGANISATIONER MED FÆLLES RØDDER... en aktiv del af folkekirken NI LANDSORGANISATIONER MED FÆLLES RØDDER... en aktiv del af folkekirken KFUM OG KFUK I DANMARK KFUM og KFUK består af lokale foreninger, hvor frivillige står for klubtilbud til børn, unge og familier,

Læs mere

Sæt YSMEN.DK på programmet til en klubaften - og giv hinanden gode råd.

Sæt YSMEN.DK på programmet til en klubaften - og giv hinanden gode råd. Sæt YSMEN.DK på programmet til en klubaften - og giv hinanden gode råd. En dreng sagde til sin far: Jamen, når I ikke havde computere, hvordan kom I så på nettet? Nettet er ikke noget problem for børn,

Læs mere

Vi er overbeviste om, at konferencen kan være med til at udbygge netværket broerne imellem.

Vi er overbeviste om, at konferencen kan være med til at udbygge netværket broerne imellem. Sidste nyt april 2014 Nyhedsbrev Kære alle. Tak for jeres bidrag til konferencen. Det var dejligt at tilbringe et lille døgn sammen med jer og høre om alle de tiltag og ideer, som praktiseres i lokalafdelingerne.

Læs mere

LOVE. HOLSTEBRO Y s MEN s CLUB

LOVE. HOLSTEBRO Y s MEN s CLUB LOVE for HOLSTEBRO Y s MEN s CLUB Love af 20. maj 2015 for Holstebro Y s Men s Club Side 1 af 9 1 Navn og motto Klubbens navn er Holstebro Y s Men s Club. Klubben er anerkendt (chartret) under The International

Læs mere

Love. For. Aaskov Y s Men s Club. Navn. Formål

Love. For. Aaskov Y s Men s Club. Navn. Formål Side 1 af 6 Love For Aaskov Y s Men s Club Navn 1 Klubbens navn er Aaskov Y s Men s Club anerkendt (chartret) under The International Association of Y s Men s Clubs, den 24. marts 1979. Klubbens medlemmer

Læs mere

Referat fra Præsidie- og udvalgstræning d. 23.april 2013. Udsendt 17.06.2013

Referat fra Præsidie- og udvalgstræning d. 23.april 2013. Udsendt 17.06.2013 Region Danmark, Distrikt Himmerland Side nr. 1 (6) Referat fra Præsidie- og udvalgstræning d. 23.april 2013. Udsendt 17.06.2013 1. Velkomst Velkommen alle og særlig velkommen til DGEEE Irma Jensen som

Læs mere

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

Referat af regionsgeneralforsamling søndag 14. juni 2015 i Forum Horsens.

Referat af regionsgeneralforsamling søndag 14. juni 2015 i Forum Horsens. Referat af regionsgeneralforsamling søndag 14. juni 2015 i Forum Horsens. 1. Åbning af generalforsamlingen v/regionslederen RD Knud Hougaard Klausen åbnede generalforsamling og bød forsamlingen velkommen.

Læs mere

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje Kommunikationskit I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje 1 Kære multibaneklub, Tillykke med støtten til jeres multibane, der forhåbentlig vil gøre en stor forskel

Læs mere

Aars Y s Men s Club Chartret 26. august 1967. Vedtægter. Formål og opgaver: Medlemskab:

Aars Y s Men s Club Chartret 26. august 1967. Vedtægter. Formål og opgaver: Medlemskab: Aars Y s Men s Club Chartret 26. august 1967. Vedtægter. Y s Men International er et verdensomspændende kammeratskab af personer af enhver tro, som arbejder i gensidig respekt og hengivenhed på basis af

Læs mere

Regionsarkivet. Y s Men International Region Danmark

Regionsarkivet. Y s Men International Region Danmark Y s Men International Region Danmark 2 INDLEDNING Regionen har i samarbejde med Hardernes Y s Men s Club, Holstebro etableret et regionsarkiv, som fysisk befinder sig i Holstebro i lejede lokaler. I arkivet

Læs mere

Y s MEN. Glædelig jul og et velsignet nytår INTERNATIONAL. Region Danmark. Kære Y s Men, Menetter og Y s Menetter

Y s MEN. Glædelig jul og et velsignet nytår INTERNATIONAL. Region Danmark. Kære Y s Men, Menetter og Y s Menetter Y s MEN INTERNATIONAL Region Danmark December 2015 Glædelig jul og et velsignet nytår Kære Y s Men, Menetter og Y s Menetter Jeg har mødtes med jer i mange forskellige sammenhænge bl.a. på klubbesøg. Det

Læs mere

Maj 2015 PÅ GENSYN I HORSENS. På www.find.ysmen.dk kan du altid se den aktuelle medlemsoversigt.

Maj 2015 PÅ GENSYN I HORSENS. På www.find.ysmen.dk kan du altid se den aktuelle medlemsoversigt. Maj 2015 GENERALFORSAMLING 2015 Supplerende bilag til punkt 20: kommende regionskonferencer. Regionsledelsen har modtaget ansøgning fra Holstebro YMC, Hardernes YMC, Sct. Jørgens YMC og Aulum YMC om at

Læs mere

Samling for kasserere og formænd 2015

Samling for kasserere og formænd 2015 Samling for kasserere og formænd 2015 Program Kl. 18 Velkomst & Middag En lokalforening i en lokal kirke Hvilke krav stiller jeres kommune? Digitale børneattester Ca. kl. 20 - Kaffe AKBU s krav til lokalforeningen

Læs mere

Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark

Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark Y s MEN INTERNATIONAL Region Danmark 42652 VEJLEDENDE FORKLARENDE OG INSPIRERENDE. Indholdet i denne publikation skal alene modtages som vejledende, forklarende og være til inspiration for, hvorledes en

Læs mere

Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark

Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark Y s MEN INTERNATIONAL Region Danmark 42652 VEJLEDENDE FORKLARENDE OG INSPIRERENDE. Indholdet i denne publikation skal alene modtages som vejledende, forklarende og være til inspiration for, hvorledes Distriktsledelsen

Læs mere

Alssund Y s Men s Club

Alssund Y s Men s Club Alssund Y s Men s Club Årgang 2015 2016 Udgivelsesdag den 14. oktober nummer: 4 Redaktør Inger-Lise Hansen E-mail: inger-lise@ilos.dk Jeg vil gerne modtage indlæg til bladet Hvornår var det nu det var?

Læs mere

Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m.

Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m. Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m. - Guide fra BetterNow Juli 2012 - version 1.0 BetterNow Kristen Bernikowsgade 6 1105 Kbh. K www.betternow.dk

Læs mere

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook.

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook. Formands Nyt Nr. 4-2013 Formands Nyt nr.4, december 2013 Kære formænd. Julen er glædens og traditionernes tid, som oftest tilbringes i familiens skød. Det er tidspunktet hvor vi alle bør tænke på dem,

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Nye aktivitetsprofiler udlever Vision 2025

Nye aktivitetsprofiler udlever Vision 2025 Punkt 4.1 Nye aktivitetsprofiler udlever Vision 2025 FORSLAG: KFUM og KFUK i Danmark prioriterer frem mod 2025 sine aktiviteter inden for fem aktivitetsprofiler: Musik og Performance Festivaler og lejre

Læs mere

.. AT VEDKENDE SIG DEN PLIGT, DER FØLGER MED ENHVER RET.. TO ACKNOWLEDGE THE DUTY THAT ACCOMPANIES EVERY RIGHT

.. AT VEDKENDE SIG DEN PLIGT, DER FØLGER MED ENHVER RET.. TO ACKNOWLEDGE THE DUTY THAT ACCOMPANIES EVERY RIGHT 1.. AT VEDKENDE SIG DEN PLIGT, DER FØLGER MED ENHVER RET.. TO ACKNOWLEDGE THE DUTY THAT ACCOMPANIES EVERY RIGHT RESUME På ledelsesmøde L5 13/14 i Kolding blev det besluttet at udarbejde et katalog over

Læs mere

VERDENS BEDSTE NYHEDER

VERDENS BEDSTE NYHEDER Idekatalog for VERDENS BEDSTE NYHEDER Hjælp os med at give Verdens Bedste Nyheder til danskerne! Verdens Bedste Nyheders formål er at fortælle om de fremskridt, der sker hver dag i udviklingslandene. Derfor

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

Aktivering af netværket omkring Landsstævnet. Netværksstrategi del 1

Aktivering af netværket omkring Landsstævnet. Netværksstrategi del 1 Aktivering af netværket omkring Landsstævnet Netværksstrategi del 1 Indledning Dette dokument er første del af netværksstrategien. Her præsenteres det strategiske fundament for en mere netværksbaseret

Læs mere

Annoncer. På vores hjemmeside kan du hente informationer og dokumenter.

Annoncer. På vores hjemmeside kan du hente informationer og dokumenter. DECEMBER 2014 Hvis du vil kunne bevare overblikket i hvad der sker i Y's Men's bevægelsen, både nationalt og internationalt, så prøv at gå ind på vores hjemmeside. Der er også link til den internationale

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 8 Har du glemt dit kodeord?... 10 Sådan redigerer og ser

Læs mere

Alle Y s Men og Y s Menetter samt deres familier ønskes en rigtig Glædelig jul samt et godt nytår.

Alle Y s Men og Y s Menetter samt deres familier ønskes en rigtig Glædelig jul samt et godt nytår. december 2017 Frimærker Postnord har meddelt at pr. 01.01.2017 kan vi ikke længere få ombyttet ustemplede frimærker. Men det betyder ikke at jeg ikke har nye gangbare frimærker til salg, så bestil blot

Læs mere

AREA KONVENT I NORGE. På www.find.ysmen.dk kan du altid se den aktuelle medlemsoversigt.

AREA KONVENT I NORGE. På www.find.ysmen.dk kan du altid se den aktuelle medlemsoversigt. Marts 2015 INTERNATIONALE VALG CANADISK KVINDE NY INTERNATIONAL PRÆSIDENT For kun anden gang i historien skal en kvinde stå i spidsen for Y s Men s International. Joan Wilson fra Ottowa i Canada valgt

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Y`s Men International. Referat af distriktsrådsmøde 19.februar 2015 i Hedeagerkirken, Herning.

Y`s Men International. Referat af distriktsrådsmøde 19.februar 2015 i Hedeagerkirken, Herning. Y`s Men International Region Danmark DG Henning Jensen Distrikt Storå DS Kjeld Bækgaard Referat af distriktsrådsmøde 19.februar 2015 i Hedeagerkirken, Herning. Dagsorden: 1. Velkomst og indledning. 2.

Læs mere

.. AT VEDKENDE SIG DEN PLIGT, DER FØLGER MED ENHVER RET.. TO ACKNOWLEDGE THE DUTY THAT ACCOMPANIES EVERY RIGHT

.. AT VEDKENDE SIG DEN PLIGT, DER FØLGER MED ENHVER RET.. TO ACKNOWLEDGE THE DUTY THAT ACCOMPANIES EVERY RIGHT 1 REPRÆSENTATIONER I BESTYRELSER M.V. Y s Men er repræsenteret i en række bestyrelser og beklæder mange tillidsposter. Det kan være på såvel regionalt, som distrikts og klubplan. Denne fortegnelse søger

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning 1 Til generalforsamling RFC d. 11. april 2018 Bestyrelsens beretning Velkommen. Dejligt at se at I møder frem og engagerer jer i det frivillige sociale arbejde her i Rødovre. Som noget nyt holder vi i

Læs mere

FRITIDSJOB I ESBJERG KOMMUNE

FRITIDSJOB I ESBJERG KOMMUNE FRITIDSJOB I ESBJERG KOMMUNE ENDNU ET GODT ÅR ER GÅET. ÅRET 2017 Siden sidst. Det er efterhånden ved at være længe siden, der sidst er lavet et overblik over hvordan projektet Fritidsjob i Esbjerg Kommune

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Grundejerforeningen Salvig v/formand Susanne Nielsen, Stenbjergvænget 3, Orø, 4300 Holbæk www.gf-salvig.nu - Telefon 3027 2520 - sus.oebo@live.dk Kære Grundejere Hermed inviteres til Grundejerforeningen

Læs mere

Gode råd til brug af sociale medier

Gode råd til brug af sociale medier 14. marts 2016 Gode råd til brug af sociale medier Hvorfor er det relevant at have en profil på Facebook eller Instagram? Facebook har lige nu omkring 3.476.000 månedlige brugere i Danmark, mens 1,2 millioner

Læs mere

Hjørring Y s Men s Club

Hjørring Y s Men s Club Hjørring Y s Men s Club I denne velkomstmappe finder du Klubbens motto Klubbens formål Klubbens love Klubbens vedtægter Klubbens seneste godkendte regnskab (bilag) Klubbens seneste godkendte budget (bilag)

Læs mere

NYHEDSBREV TILST SKOLE. januar 2017

NYHEDSBREV TILST SKOLE. januar 2017 NYHEDSBREV TILST SKOLE januar 2017 Leder Kære forældre Så er 2017 taget i brug, og det første nyhedsbrev får I her. 2016 bød på lidt af hvert for Tilst Skole. Bl.a. har der været en del udskiftninger i

Læs mere

Frivillige ledere...

Frivillige ledere... Køb bøgerne i dag Frivillige ledere... V/ Sociolog og forfatter Foredragsholder og konsulent i Ledfrivillige.dk Aktiv frivillig leder - grundlægger af RETRO giver dig redskaber og inspiration til ledelsesopgaven

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

GUIDE TIL KOORDINATORER

GUIDE TIL KOORDINATORER GUIDE TIL KOORDINATORER Alzheimerforeningens LANDSINDSAMLING 2017 Lørdag d. 23. september Intro Hvad går pengene til? Hvad skal en indsamlingskoordinator? 2 På indsamlingsdagen Briefing Inden I forlader

Læs mere

RETNINGSLINIER FOR DISTRIKT MIDTJYLLANDS LEDELSE OG FUNKTION

RETNINGSLINIER FOR DISTRIKT MIDTJYLLANDS LEDELSE OG FUNKTION RETNINGSLINIER FOR DISTRIKT MIDTJYLLANDS LEDELSE OG FUNKTION Tilrettet efter Region Danmarks udsendte Forretningsorden for distriktsledelsen og Distriktsmanual 2017 Y s MEN INTERNATIONAL Region Danmark

Læs mere

Få dit budskab igennem på Facebook. Opdater løbende jeres Facebookside

Få dit budskab igennem på Facebook. Opdater løbende jeres Facebookside Få dit budskab igennem på Facebook Facebook er et godt sted til at fortælle om arbejdet i lokalforeningen eller tilbuddene i butikken samt søge frivillige og deltagere til aktiviteterne. Her er et par

Læs mere

International Association of Y s Men`s Club. Ringkøbing. Love og vedtægter

International Association of Y s Men`s Club. Ringkøbing. Love og vedtægter International Association of Y s Men`s Club Ringkøbing Love og vedtægter Vedtægter for Ringkøbing Y s Men s club 1 Lederens opgaver Stk.1 Præsidenten Leder alle klub- og præsidiemøder Nedsætter alle faste

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Januar 2016

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Januar 2016 Tversted Borger- og Turistforening ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad

Læs mere

Ledelse af frivillige i folkekirken

Ledelse af frivillige i folkekirken Køb bøgerne i dag 239 kr. (grøn) / 180 kr. (hvid) Ledelse af frivillige i folkekirken V/ Sociolog og forfatter Foredragsholder og konsulent i Ledfrivillige.dk Aktiv frivillig leder - grundlægger af RETRO

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem

Læs mere

#læsløs DANMARKS BIBLIOTEKER

#læsløs DANMARKS BIBLIOTEKER DANMARKS BIBLIOTEKER #læsløs HVAD? TEMA: LÆSNING Årets bibliotekskampagne sætter fokus på læsning. Læsning er helt centralt for vores liv og vores hverdag, og for vores evne til at deltage i et demokratisk

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

International Association of Y s Men s Club. Ringkøbing. Love og vedtægter

International Association of Y s Men s Club. Ringkøbing. Love og vedtægter International Association of Y s Men s Club Ringkøbing Love og vedtægter Vedtægter for Ringkøbing Y s Men s club 1 Lederens opgaver Stk.1 Præsidenten Leder alle klub- og præsidiemøder Nedsætter alle faste

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

QUICK-GUIDE TIL MEDLEMSVÆKST. Få fat i de voksne sådan gør du!

QUICK-GUIDE TIL MEDLEMSVÆKST. Få fat i de voksne sådan gør du! QUICK-GUIDE TIL MEDLEMSVÆKST Få fat i de voksne sådan gør du! Kom godt i gang! Skab et åbent fællesskab 2 Små tiltag gør en STOR forskel Denne guide indeholder gode råd og ideer til, hvordan din klub kan

Læs mere

Hovedbestyrelsens forslag til toårsmål

Hovedbestyrelsens forslag til toårsmål PUNKT 4.1 Hovedbestyrelsens forslag til toårsmål 2018-20 PUNKT 4.1 Landsmødeguide del 2 KFUM OG KFUK i DAnmark 16 Lokale aktivitetsmiljøer Frivillighed Sammenhængskraft TOÅRSMÅL 2018-20 BAGGRUND Landsmødet

Læs mere

GUIDE TIL KOORDINATORER

GUIDE TIL KOORDINATORER GUIDE TIL KOORDINATORER Alzheimerforeningens LANDSINDSAMLING 2018 Lørdag den 22. september Introduktion 2 Hvad går pengene til? Hvad skal en indsamlingskoordinator? Tjekliste 3 Generelt om indsamlingen

Læs mere

Nyhedsbrev fra Diabetesforeningen i Albertslund Marts 2018

Nyhedsbrev fra Diabetesforeningen i Albertslund Marts 2018 Nyhedsbrev fra Diabetesforeningen i Albertslund Marts 2018 Glenn Molbech, fmd. Jan Runager, næstfmd. Klaus Murning, kass. Eva Stampe Molbech, best.medl. Herver Joen-Jacobsen, best. medl. Henrik Rasmussen,

Læs mere

Formands Nyt. Nr. 1-2014. Livet skal leves hele livet

Formands Nyt. Nr. 1-2014. Livet skal leves hele livet Formands Nyt Nr. 1-2014 Livet skal leves hele livet Formands Nyt nr.1, februar 2014 Kære formænd. Foråret er på vej, de lyse timer bliver flere og flere og det første år med fuldtidsbetjening af sekretariatet

Læs mere

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014 Kære modtager af dette Nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg April 2014 Du modtager dette Nyhedsbrev fordi du på et tidspunkt har været til træning/aktivitet ved træningsgraven i Bjæverskov

Læs mere

Beretning for Landsdel 1 2011-2013

Beretning for Landsdel 1 2011-2013 Beretning for 2011-2013 To år er gået siden sidst og det er nu igen tid ti landsdelsmøde. Det betyder også, at det er tid til at se tilbage på de to år der er gået og beskrive hvad landsdelsledelsen har

Læs mere

24/10-11: Her er et forslag fra bestyrelsen til vedtagelse på generalforsamlingen.

24/10-11: Her er et forslag fra bestyrelsen til vedtagelse på generalforsamlingen. Handelsskolernes forening af studievejledere 27/10-12: Vores forening er nu sluttet sammen med teknisk skoles og gymnasiets vejlederforeninger under navnet Ungdommens Uddannelsesvejlederforening UUVF.

Læs mere

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring # Styr(k) dit online brand # Gratis annoncer + betalte # Sådan rammer du din målgruppe # Sådan finder du de rigtige målgrupper og får dem til

Læs mere