Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag den Kl Formand for repræsentantskabet Julie Damlund (JD) bød velkommen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag den Kl Formand for repræsentantskabet Julie Damlund (JD) bød velkommen."

Transkript

1 Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den Kl Formand for repræsentantskabet Julie Damlund (JD) bød velkommen. Medarbejderne i Fælleskassen takkes for deres indsats i forbindelse med forberedelsen af generalforsamlingen. Alle tilstedeværende opfordres til at overveje, om de ikke selv vil være med i repræsentantskabet. Vi startede med en fællessang: Kom maj du søde milde. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Repræsentantskabet foreslår Lis Holgersen (LH) LH takkede for valget. Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. Helga König-Jacobsen (HJ) skriver referat af generalforsamlingen. Dirigenten gennemgik dagsordenen. Der er 124 stemmer repræsenteret, hvoraf 109 er mødt og der er 15 fuldmagter. LH gør opmærksom på, at alle skal vente med at afgive deres stemme til valg af repræsentantskabsmedlemmer, indtil vi når punktet, da der er mulighed for at stille op på selve aftenen. Hun præsenterer stemmeudvalget og spørger, om der er nogen indvendinger. Der er ingen indvendinger, så de godkendes. 2. Bestyrelsens beretning for fælleskassens virke i regnskabsåret fremlægges til godkendelse. Fremlagt af formanden Peter Højgaard Petersen (PHP). Fælleskassen er inde i en god udvikling og måden, vi får værdierne til at hænge sammen med kommunikationen og aktiviteterne bliver bedre og bedre. Bestyrelsen præsenteres. Fælleskassen vil gerne sætte mennesket i centrum også, hvis det handler om penge og samfund. Men det kræver at vi er realistiske i forhold til at andelskassen også skal være en forretning. Sidste år indstillede vi optjeningen af årskroner. Alle opfordres til at forære deres årskroner væk, hvis de ikke skal bruge dem de næste år. Fælleskassen vil gerne være en moderne deleøkonomisk virksomhed.

2 For at finansiere netbank og diverse andre serviceprodukter, er der gebyrer på disse ydelser. Tidligere kunne disse ydelser finansieres af rentemarginalen, men nu til dags er den der ikke mere og det er også mere transparent, at dem der benytter ydelser skal betale for dem i stedet for låntagerne. Netbanken skal drives i Danmark og betale skatter i Danmark. Det er også vigtigt for Fælleskassen, ikke at flytte det ud i skattely. Sidste år blev kr. uddelt igennem den bæredygtige og grønne pulje. De kan ses på hjemmesiden faellespuljen.dk. Årsberetningen er grøn og bæredygtig, da vi helst vil være bæredygtige i alle aspekter af vores virksomhed. Fælleskassen har ikke kun givet penge til Cph Village, men har også hjulpet med ekspertise og er blevet medejer af virksomheden. Derudover er Thorleif blevet bestyrelsesmedlem i virksomheden for at hjælpe dem på vej. Denne vej betrædes med forsigtighed, men da dette projekt passer fint med vores værdier, er dette skridt taget. Demokrati, Transparens, Bæredygtighed, Soliditet er de fire søjler for fælleskassen. I efteråret har der været en workshop med medarbejderne, der beskæftigede sig med, hvorfor fælleskassen har sin berettigelse. Workshoppen kom frem til, at det skulle handle om Mennesker før penge. Workshoppen skal sørge for, at idealismen kommer med ind i dagligdagen i fælleskassen og gør bestyrelsen mere modig i at gribe projekter, der passer med disse værdier. Andelskassen har fire hovedkundeområder: Skoler, Andelsboliger, privat- og erhvervskunder og socioøkonomiske virksomheder. I fremtiden skal der ses på, om disse områder er nok og er lønsomme for fælleskassen. Der har været et ok overskud i sidste år. Der er stadigvæk en overdækning i forhold til dækningskravet, hvorfor vi stadigvæk er interesseret i at låne flere penge ud. Udlånet til grøn vækst er steget meget i sidste år. Der har også været en nedgang i risikofyldte engagementer. Da der er negative renter i nationalbanken bliver fælleskassen måske nødt til på et tidspunkt at indføre negative renter på indestående over kr. Skulle dette ske, vil disse kunder kontaktes omkring alternativer. Der kommer to nye reguleringer, der gør at fælleskassen vil skulle afsætte midler i størrelsen af halvdelen af vores overdækning. Derfor skal der være mere fokus på vores indtjening. Siden sidste generalforsamling er bestyrelsen gået mere ind i kampen for fair vilkår for andelskasserne.

3 En delegation har været på besøg i finanstilsynet og hos ministeren. Nogle af disse problemstillinger er kommet på dagsordenen i folketingets finansudvalg. Vi er ved at være i mål med et nyt domicil. Der regnes med at underskrive en lejekontrakt i den næste uge. Målet er indflytning i efteråret. Der blev oprettet et nomineringsudvalg, der skal sikre en transparent opstillingsproces. Der er kommet nye medarbejdere til Fælleskassen, som er faldet godt til. Den samlede årsberetning kan hentes her, fra den 2. maj 2018: Spørgsmål: Hvilke værdipapirer blev købt? Vi har købt papirer igennem Sparinvest med lav risikoprofil. Hvorfor har man ikke investeret i aktier? Man vil ikke være spekulative og aktier er spekulative. Men det er blevet diskuteret i bestyrelsen, om man ikke i fremtiden kan investere i aktier. Har Fælleskassen en filial mere? Vi har kun den ene filial. Den daglige ledelse står filialchefen for. Thorleif står for den overordnede ledelse. LH spørger, om beretningen kan godkendes: Der stemmes: 1 stemmer imod 1 stemmer hverken for eller imod Resten stemmer for. Beretningen er godkendt. 3. Godkendelse af Fælleskassens lønpolitik. Der er ingen ændringer i lønpolitikken i forhold til de sidste år. Spørgsmål: Hvad siger personalet til det? Lønpolitikken handler kun om direktion og bestyrelse, derfor bliver personalet ikke involveret. Lønpolitikken er godkendt uden modstemmer.

4 4. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse. Fremlagt af direktøren Thorleif Skjødt (TS). Thorleif takker for repræsentantskabets arbejde, bestyrelsens engagement, medarbejdernes indsats. Den samlede årsrapport kan læses her: Årsrapporten i hovedtræk: Resultatet er faldet i forhold til de sidste år, da der har været flere medarbejdere og kurstab. Derudover påvirker den negative rente selvfølgelig også Fælleskassen. Spørgsmål: Hvor stor en andel af gebyrerne går til BEC. Omkring 9 mio. går til BEC. Er andelskassen for dårlig til at låne penge ud, hvis indlånet bliver et problem? Andelskassen gør hvad den kan og arbejder på at finde passende projekter, som pengene kan lånes til. Hvorfor er andelskapitalen præcis det samme som alle andre år? Der er sat grænser for det maksimale andelskapital pr. kunde og vi har ikke behov for mere kapital, derfor er kravene for nye kunder ikke øget. Hans Melgaard siger tak for årsrapporten og opfordrer til, at der står navne under billederne af medarbejderne. Han spørger ind til, om de unge i Cph Village har fået informationer om fælleskassen, så de kan overveje at blive kunder. Der spørges ind til, om der slet ikke er kommet nye kunder, idet andelskapitalen ikke er vokset. På side 39 er solvensprocenten vist og den er faldet med 1 % hvert år de sidste fire år. Hvad skyldes denne tendens? Overdækningen er derimod vokset de sidste år. Hvad er forklaringen på det? Fælleskassen har forhøjet gebyrer for kontoudtog, der sendes med posten, til 40 kr. om måneden, er det for at regulere adfærd? I Danske Bank er personer, der er fritaget for at modtage digital post fritaget for gebyrer for disse kontoudtog. Der opfordres til at overveje denne politik i Fælleskassen. De unge i Cph Village får snart materiale om Fælleskassen på instagram, så de evt. kan blive nye kunder.

5 Mht. solvens er der sat mål hvert år og årsagen til at det er faldet er udlånsvækst, så der skal mere indtjening til at solvensen vokser igen. Man har været nødt til at investere i vækst. Mht. gebyrer, er der arbejdet meget på pakker for erhvervskunder og foreninger. Der er også tegnet en forsikring for alle disse, der er indeholdt i pakkerne. Nu er tiden så kommet til den private del, så der vil komme ændringer i den kommende tid. Navnene under billederne er en god ide, så det vil tages med til næste årsrapport. Hvorfor skal det være så dyrt at lave en udenlands betaling. Vi skal igennem en anden bank for at lave en udenlandsk overførsel. Derfor skal gebyret dække både den anden banks gebyrer og den medarbejder, der hjælper med at gennemføre betalingen. Hvorfor er foreningskontoer blevet så dyre? Fælleskassen skal indberette noget om foreningerne hvert år, det koster og så har de tegnet en forsikring for alle erhverv og foreninger, derfor er disse konti blevet så dyre i drift. Hvorfor virker Fælleskassens kort ikke altid? Fælleskassens kort er debetkort og ikke kreditkort, derfor er der problemer ved billeje i udlandet. Hvis andelskassen skulle skifte til kreditkort, ville det koste en halv mio. Er Nem-id sikkert? Nem-id er et sikkert system, men man skal ikke give sine oplysninger til andre. Hvad består de 54% store engagementer af? Alle engagementer over 10% af basiskapitalen tages med i dette tal. Hvorfor er der både straksoverførsel og overførsel næste dag, hvis de begge koster det samme? Der er mulighed for at man vil sende pengene på et helt andet tidspunkt, derfor er der en anden mulighed end straksoverførsel. Budgetforventninger: Der forventes ca. 10% vækst i erhvervslån, så der kommer en samlet vækst på 5-6% i udlånene til næste år. Der kommer nye It-systemer, der giver en udgift i næste år. Der er også sat penge af til markedsføring. Vi burde komme ud af 2018 med 4,2 mio. i resultat.

6 Der stemmes om regnskabet: Regnskabet er enstemmigt vedtaget. 5. Behandling af indsendte forslag. Der er kommet et forslag om at reducere muligheden for at have mere end 1 fuldmagt med. Forslaget begrundes af Carl Johan Gaunitz (CJG), der kom med forslaget. Tanken var, at hvis man vil have indflydelse på Fælleskassens virke, skal man selv møde frem og skal ikke kunne nedstemmes af en person med mange fuldmagter. JD kommer med en kommentar omkring, hvordan antallet af fuldmagter var de sidste år og forklarer, hvorfor tallet 10 står i vedtægterne lige nu. Hendes personlige holdning er, at 1 i hvert fald er for lavt. Kommentarer: Er fuldmagterne fordelt på mange eller kun på 2? Forslaget støttes med den begrundelse, at det ikke skal være muligt for hverken ansatte eller repræsentantskab at skaffe så mange fuldmagter, at man udelukkende med personale, bestyrelse og repræsentantskab kan bestemme, hvad der skal ske i Andelskassen. Hans Melgaard (HM) informerer om, at der historisk var mange andelshavere i Frederikssund, Hillerød, Stevns, Roskilde og Birkerød, der derfor havde en interesse i at en tog ned til forsamlingen og de andre havde informeret vedkommende om deres ønsker på forhånd. Derfor kunne der være 6-8 fuldmagter på én person. Der har historisk på intet tidspunkt været et misbrug af denne mulighed. Forslag 1 vil indskrænke demokratiet, derfor opfordrer HM forsamlingen til at stemme nej. Bestyrelsen anbefaler, at man stemmer nej til forslaget, da det vil indskrænke muligheden for at stemme for forhindrede personer. Der har i årenes løb aldrig været et misbrug af fuldmagter til generalforsamlingen. JD takker for forslaget og informerer om, at vi selvfølgelig vil diskutere forslaget igen i repræsentantskabet. Men hun holder fast i, at 1 fuldmagt er for lidt. Der stemmes om forslag 1: Der er 83 stemmer imod. Der er 3 stemmer for. Der er 2, der stemmer hverken for eller imod.

7 Forslag 2 begrundes af CJG. JD argumenterer imod forslaget, da vedtægtsændringer kræver et stort forarbejde og derfor ikke skal ligge i generalforsamlingen. Hvis man vil lave vedtægtsændringer opfordres der til at man stiller op til at blive valgt som repræsentantskabsmedlem og kommer med forslag ad den vej. Kommentar fra HM: Forslaget går ud på at generalforsamlingen kan tvinge bestyrelsen og repræsentantskabet til at nedsætte udvalg. Indtil nu har repræsentantskabet, direktion og bestyrelsen klaret denne opgave godt, så vis tillid til repræsentantskabet og bestyrelsen. Der stemmes om forslag 2: Der er 78 stemmer imod Der er 3 stemmer for. Der er 2 stemmer hverken for eller imod. 6. Forslag fremsat af direktionen, bestyrelse eller repræsentantskab. Ingen forslag 7. Valg af medlemmer til repræsentantskabet. Kim Lindholt trækker sit kandidatur. Dette er desværre ikke muligt. Men da vedkommende siger at han vil opsige sit engagement i Fælleskassen vil det være suppleanten, der tager posten, skulle Kim Lindholt vælges ind.. Stemmeresultat vedr. valg til repræsentantskabet: 13 personer opstiller jf. kandidatlisten 124 stemmeberettigede til stede, heraf 15 fuldmagter. Resultatet blev følgende:

8 Oplæg ved Cph Village Der fortælles om projektet og de tanker, der ligger bag. Ud over de boliger, der lige er blevet bygget og fortsætter med at blive bygget på Refshaleøen, arbejdes der på boliger på Margreteholmen og i det ubebyggede Nordhavn. Boligerne er afbetalt indenfor 10 år og vil bagefter flyttes til nye beliggenheder. Information fra FAIR Det næste besøg kommer fra FAIR, der har fået en donation fra den grønne pulje. FAIR indsamler IT-udstyr og sender det ned til Malawi. Den grønne pulje har sørget for, at FAIR kunne lave 500 brochurer, som de har sendt til virksomheder og har fået henvendelser af 33 danske virksomheder. Virksomheden tager alt det udstyr tilbage, som frasorteres i Malawi efter det har været i brug i 5 år, så det bliver skrottet på den korrekte måde. 8. Valg af revisor. Bestyrelsen indstiller EY til genvalg. Stemmer imod: 0 Hverken for eller imod: 0 Stemmer for: Vedtaget enstemmigt 9. Eventuelt. a. Hvordan forholder Fælleskassen sig til hackere? Det er svært at sikre alle andelshavere mod dette og derfor er TS råd at kontakte politiet i et sådant tilfælde. Skulle man komme ud for at miste penge i den forbindelse, skal man kontakte Fælleskassen hurtigst muligt. Hvis man skal kommunikere med Fælleskassen skal man bruge netbankens beskedfunktion, da denne er sikret. b. Vagtselskabet G4S kritiseres af etiske årsager og det tages til referat med henblik på at genoverveje engagementet. c. Fælleskassen har stadig elbilen. Der spørges ind til, hvor langt bilen kan køre på en opladning. Den kører 80 km om vinteren og 120 km om sommeren. d. Kan det gøres nemmere at få et nyt bankkort med de betalinger der er knyttet til dette? Der henvises til personens bankrådgiver for hjælp.

9 Tak til LH for dirigenthvervet. Repræsentantskabets formand takkede alle for i dag og generalforsamlingen sluttede kl. 20:05. Dirigent Referent Lis Holgersen Helga König-Jacobsen Formand for repræsentantskabet: Julie Damlund

2. Bestyrelsens beretning for Fælleskassens virke i regnskabsåret fremlægges til godkendelse. Fremlagt af formanden Peter Højgaard Petersen (PHP).

2. Bestyrelsens beretning for Fælleskassens virke i regnskabsåret fremlægges til godkendelse. Fremlagt af formanden Peter Højgaard Petersen (PHP). Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 11.04.2019 Kl. 17.00 Formand for repræsentantskabet Pil Berner Strandgaard (PBS) bød velkommen. Vi startede med en fællessang: Den blå anemone 1. Valg af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag den Kl Formand for repræsentantskabet Julie Damlund (JD) bød velkommen.

Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag den Kl Formand for repræsentantskabet Julie Damlund (JD) bød velkommen. Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 27.04.2017 Kl. 17.00 Formand for repræsentantskabet Julie Damlund (JD) bød velkommen. Da der står et cykelkøkken fra Fødevarebanken i lokalet, forklares

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Vedtægter. Det der er for vigtigt til at stå med småt

Vedtægter. Det der er for vigtigt til at stå med småt Vedtægter Det der er for vigtigt til at stå med småt Vedtægter for Andelskassen Fælleskassen Indhold 04 05 06 07 09 10 11 12 13 14 Navn og hjemsted, Andelskassens formål, Andelshavere og Andelskapital.

Læs mere

AdvokatFyn a/s. for. Selskabets navn er ÆrøXpressen A/ S. Selskabets hjemsted er Ærø Kommune.

AdvokatFyn a/s. for. Selskabets navn er ÆrøXpressen A/ S. Selskabets hjemsted er Ærø Kommune. J.nr. 103-310065/ MK / BC VEDTÆGTER for "ÆrøXpressen A/S" CVR-nr.38 24 06 41 1. Navn Selskabets navn er ÆrøXpressen A/ S. 2. Hjemsted Selskabets hjemsted er Ærø Kommune. 3. Formål Selskabets formål er

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl Tilstede: 7 borgere ud over bestyrelsen (den kommende) Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1 VEDTÆGTER BERLIN HIGH END A/S CVR-nr. 29 19 56 92 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Navn... 3 2. Formål... 3 3. Selskabets kapital... 3 4. Selskabets aktier... 4 5. Generalforsamling, kompetence, sted og indkaldelse...

Læs mere

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S).

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Vedtægter FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06 Navn 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Hjemsted 2. Selskabet er hjemmehørende i Danmark. Formål 3.

Læs mere

Vedtægter. For. Aktieselskabet Sønder Omme Plantage

Vedtægter. For. Aktieselskabet Sønder Omme Plantage Vedtægter For Aktieselskabet Sønder Omme Plantage www.sdr-omme-plantage.dk Aktieselskabet Sønder Omme Plantage - CVR. nr. 24 10 30 13 INDHOLD Side 1. NAVN... 1 2. FORMÅL... 1 3. SELSKABETS KAPITAL... 1

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik Ekstraordinær generalforsamling den 31. maj 2012 Udsendt, den 10 juni 2012 Side 1 af 6

Andelsboligforeningen Frederik Ekstraordinær generalforsamling den 31. maj 2012 Udsendt, den 10 juni 2012 Side 1 af 6 Side 1 af 6 af ekstraordinær generalforsamling i A/B Frederik Torsdag, klokken 19.30 Der afholdtes på græsplænen i Gården - A/B Frederik 2000 Frederiksberg Debat / beslutninger på mødet er skrevet med

Læs mere

Indkaldelse til Ekstraordinær generalforsamling

Indkaldelse til Ekstraordinær generalforsamling Indkaldelse til Ekstraordinær generalforsamling Hermed indkaldes til ekstra ordinær general forsamling for Sommersted Vest Vandværk Onsdag den 25 april 2018 kl. 19.00 Sted: Elmegården Damager 7, 6560 Sommersted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR. 17 88 12 48 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Mols-Linien A/S. 1.2 Selskabets formål er at drive færgefart og alle forretninger, der efter bestyrelsens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE Navn, hjemsted og formål 1. Andelskassens navn er KØBENHAVNS ANDELSKASSE. Dens hjemsted er Storkøbenhavn. Andelskassen driver tillige virksomhed under navnet Andelskassen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. EnergiMidt Net A/S

VEDTÆGTER. for. EnergiMidt Net A/S VEDTÆGTER for EnergiMidt Net A/S CVR-nr. 28 33 18 78 31. december 2016 SELSKABETS NAVN OG FORMÅL Selskabets navn er "EnergiMidt Net A/S". 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene "ELRO Net

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde 5. marts 2019 kl Bernhard Bangs Allé 27, 2000 Frederiksberg

Referat af repræsentantskabsmøde 5. marts 2019 kl Bernhard Bangs Allé 27, 2000 Frederiksberg Referat af repræsentantskabsmøde 5. marts 2019 kl. 19.00 Bernhard Bangs Allé 27, 2000 Frederiksberg Fremmødt: (19) Henny Gregersen, Per Sieverts Nielsen, Steen Pedersen, Helga König-Jacobsen, Søren Vincents

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S)

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Søborg, den 31. maj 2017 Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Generalforsamlingen blev afholdt på selskabets adresse den

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD År 2015, torsdag den 26. november kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GENTOFTE SPILDEVAND A/S. C:\Users\SPPDF\AppData\Local\Temp\tmp4BED.doc

VEDTÆGTER FOR GENTOFTE SPILDEVAND A/S. C:\Users\SPPDF\AppData\Local\Temp\tmp4BED.doc VEDTÆGTER FOR GENTOFTE SPILDEVAND A/S C:\Users\SPPDF\AppData\Local\Temp\tmp4BED.doc 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED Side 2 1.1 Selskabets navn er Gentofte Spildevand A/S. 2. SELSKABETS FORMÅL 2.1 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SJÆLSØ VAND A/S. C:\DOCUME~1\csfjgt\LOKALE~1\Temp\notes278868\6e. Vedtægter Sjælsø (REN, fælles og separat forbrugervalg).

VEDTÆGTER FOR SJÆLSØ VAND A/S. C:\DOCUME~1\csfjgt\LOKALE~1\Temp\notes278868\6e. Vedtægter Sjælsø (REN, fælles og separat forbrugervalg). VEDTÆGTER FOR SJÆLSØ VAND A/S C:\DOCUME~1\csfjgt\LOKALE~1\Temp\notes278868\6e. Vedtægter Sjælsø (REN, 17.04.13 - fælles og separat forbrugervalg).doc 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED Side 2 1.1 Selskabets

Læs mere

Pr. 28. marts 2017 for. Faster Andelskasse Højevej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf CVR. nr

Pr. 28. marts 2017 for. Faster Andelskasse Højevej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf CVR. nr Pr. 28. marts 2017 for Faster Andelskasse Højevej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf. 9648 7000 www.faster.dk CVR. nr. 2176 9916 1 Navn, hjemsted og formål Stk. 1. Andelskassens navn er Faster Andelskasse. Andelskassens

Læs mere

Pr. 28. marts 2017 for. Faster Andelskasse Højevej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf CVR. nr

Pr. 28. marts 2017 for. Faster Andelskasse Højevej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf CVR. nr Pr. 28. marts 2017 for Faster Andelskasse Højevej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf. 9648 7000 www.faster.dk CVR. nr. 2176 9916 1 Navn, hjemsted og formål Stk. 1. Andelskassens navn er Faster Andelskasse. Andelskassens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212 VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NORDVAND A/S. C:\DOCUME~1\csfjgt\LOKALE~1\Temp\notes278868\6b. Vedtægter Nordvand (REN, separat og fælles forbrugervalg).

VEDTÆGTER FOR NORDVAND A/S. C:\DOCUME~1\csfjgt\LOKALE~1\Temp\notes278868\6b. Vedtægter Nordvand (REN, separat og fælles forbrugervalg). VEDTÆGTER FOR NORDVAND A/S C:\DOCUME~1\csfjgt\LOKALE~1\Temp\notes278868\6b. Vedtægter Nordvand (REN, 17.04.13 - separat og fælles forbrugervalg).doc 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED Side 2 1.1 Selskabets

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2

Læs mere

Vedtægter for Frørup Andelskasse

Vedtægter for Frørup Andelskasse Vedtægter for Frørup Andelskasse 1 Navn, hjemsted og formål Andelskassens navn er Frørup Andelskasse. Dens hjemsted er Nyborg Kommune. Det er Andelskassens formål at drive virksomhed som pengeinstitut,

Læs mere

for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A.

for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. 2. oktober, 2014 VEDTÆGTER for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. [1/8] 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. 1.2 Selskabet driver også virksomhed

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

J.nr.: 05-59485. Vedtægter. Midtfyns Elforsyning Forsyningspligt A/S CVR-nr. 26327237

J.nr.: 05-59485. Vedtægter. Midtfyns Elforsyning Forsyningspligt A/S CVR-nr. 26327237 J.nr.: 05-59485 Vedtægter Midtfyns Elforsyning Forsyningspligt A/S CVR-nr. 26327237 1. Selskabets navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er Midtfyns Elforsyning Forsyningspligt A/S. 1.2. Selskabets hjemsted

Læs mere

A.P. Møller - Mærsk A/S. Vedtægter

A.P. Møller - Mærsk A/S. Vedtægter A.P. Møller - Mærsk A/S Vedtægter Selskabets navn er A.P. Møller - Mærsk A/S. I. Almindelige bestemmelser Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene Aktieselskabet Dampskibsselskabet Svendborg

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr V E D T Æ G T E R for RTX A/S cvr. nr. 17 00 21 47 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research A/S (RTX A/S), RTX Wireless Communication

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Foreningen. Dansk Lastbil Nostalgi (note 1)

VEDTÆGTER. for. Foreningen. Dansk Lastbil Nostalgi (note 1) 1 Sagsnr.: 401.167-35 LFA/lsn VEDTÆGTER for Foreningen Dansk Lastbil Nostalgi (note 1) Note 1: Ændret den 17.06.2017 2 Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Finansiering

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

VEDTÆGTER for Foreningen for Entertainment- og Medieret

VEDTÆGTER for Foreningen for Entertainment- og Medieret Side 1 af 6 VEDTÆGTER for Foreningen for Entertainment- og Medieret Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Foreningen for Entertainment- og Medieret. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Formål

Læs mere

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a OAI-I L Ariv o k a cfirrn a UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO- KOllEN FOR egetæpper als evr-nr. 38 45 42 18 J.nr. 131693 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2015, den 28.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S. Vedtægter

HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S. Vedtægter HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S Vedtægter 18. december 2013 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR. 33 03 26 33 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Holbæk Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets binavn

Læs mere

Vedtægter for PenSam Bank A/S

Vedtægter for PenSam Bank A/S Vedtægter for PenSam Bank A/S 2 Vedtægter for PenSam Bank A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Bank A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LØNSTRUP VANDVÆRK ApS

VEDTÆGTER FOR LØNSTRUP VANDVÆRK ApS A D V O K A T F I R M A E T L E D E T & W I L L A D S E N B R I N C K S E I D E L I N S G A D E 9 9800 H J Ø R R I N G J. nr. 13-16-10714 03.09.2012A VEDTÆGTER FOR LØNSTRUP VANDVÆRK ApS Selskabets navn,

Læs mere

Referat af generalforsamling GF POST Jylland

Referat af generalforsamling GF POST Jylland Referat af generalforsamling 2015 - GF POST Jylland Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 26.maj 2015, kl. 18.30 på Restaurant Kronborg, Horsens. Generalforsamlingens dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

I henhold til vedtægternes 6, stk. 2 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Københavns Andelskasse, CVR-nr , til afholdelse

I henhold til vedtægternes 6, stk. 2 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Københavns Andelskasse, CVR-nr , til afholdelse 27. marts 2015 TIL ANDELSHAVERNE I KØBENHAVNS ANDELSKASSE I henhold til vedtægternes 6, stk. 2 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Københavns Andelskasse, CVR-nr. 82 11 22 19, til afholdelse

Læs mere

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne Emne: Ordinær Generalforsamling Indkalder: Tid: Torsdag, den 29. april 2010 Indk.dato: Sted: Toftegårdsvej 4, 8370 Hadsten Rev: 03-05-2010 År 2010, den 29. april, afholdtes Ordinær Generalforsamling i

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Odico A/S

VEDTÆGTER. for. Odico A/S VEDTÆGTER for Odico A/S Sagsnr. 31304-0015 MMR Selskabets navn: Selskabets navn er Odico A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: Formwork A/S, Formsworks.dk A/S, Iosis A/S, Robocon A/S

Læs mere

Vedtægter for Velliv, Pension & Livsforsikring A/S CVR-nr

Vedtægter for Velliv, Pension & Livsforsikring A/S CVR-nr Vedtægter for Velliv, Pension & Livsforsikring A/S CVR-nr. 24 26 05 77 Vedtægter for Velliv, Pension & Livsforsikring A/S 13. september 201828. marts 2019 Navn, hjemsted og formål 1 1.1 Selskabets navn

Læs mere

VEDTÆGTER. for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE

VEDTÆGTER. for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE VEDTÆGTER for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: Stk. 1 Sparekassens navn er Søby-Skader-Halling Sparekasse. Dens hjemsted er Syddjurs Kommune. Stk. 2 Sparekassens formål er at

Læs mere

Vedtægter for PenSam Holding A/S

Vedtægter for PenSam Holding A/S Vedtægter for PenSam Holding A/S 2 Vedtægter for PenSam Holding A/S Kapitel I - Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Holding A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR

V E D T Æ G T E R FOR V E D T Æ G T E R FOR 20. november 2018 Side 1 af 9 Navn 1 1.1. Selskabets navn er. Selskabets binavn er BRFkredit a/s. Formål 2 2. Selskabets formål er at drive realkreditvirksomhed og anden virksomhed,

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Onsdag den 30. april 2014 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

Foreløbige vedtægter for Jordnær Gadevang Købmandscafé

Foreløbige vedtægter for Jordnær Gadevang Købmandscafé Foreløbige vedtægter for Jordnær Gadevang Købmandscafé 1 Navn og hjemsted 1. Foreningen Jordnær Gadevang Købmandscafé har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den xxx. 2 Formål 1. Foreningens formål

Læs mere

Middelalder Foreningen Korsfarernes Vedtægter.

Middelalder Foreningen Korsfarernes Vedtægter. Middelalder Foreningen Korsfarernes Vedtægter. Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse:... 1 01. Navn og tilholdssted.... 2 02. Foreningens formål.... 2 03. Medlemmer.... 2 04. Generalforsamlingen....

Læs mere

Aalborg Vand A/S - CVR-nr.: Vedtægter. for. Aalborg Vand A/S ID:

Aalborg Vand A/S - CVR-nr.: Vedtægter. for. Aalborg Vand A/S ID: Vedtægter for Aalborg Vand A/S ID: 20789 020789-0077 10225 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Aalborg Vand A/S. 2. Hjemsted 2.1 Selskabet hjemstedskommune er Aalborg Kommune. 3. Formål 3.1 Selskabets formål

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S København Marts 2015 Sagsnr. 038296-0035 sj/akt/mei Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S Den 19. marts 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon A/S (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet")

Læs mere

NÆSTVED SEJLKLUB JOLLEAFDELING

NÆSTVED SEJLKLUB JOLLEAFDELING Vedtægter for Jolleafdelingen under Næstved Sejlklub 1 Jolleafdelingens formål At skabe interesse for sejlsport At dygtiggøre medlemmer i sejlsporten, herunder at opretholde ungdomsafdelingen for NSK At

Læs mere

F U L D S T Æ N D I G E F O R S L A G

F U L D S T Æ N D I G E F O R S L A G Kredit G/17/5 F U L D S T Æ N D I G E F O R S L A G Gældende Forslag 1. Navn Selskabets navn er BRFkredit a/s. Selskabets navn er BRFkredit a/s. Selskabets binavne er Jyske Realkredit a/s og Jyske Kredit

Læs mere

Forsikringsakademiet A/S 1 1 af 7. Vedtægter for Forsikringsakademiet A/S

Forsikringsakademiet A/S 1 1 af 7. Vedtægter for Forsikringsakademiet A/S Forsikringsakademiet A/S 1 1 af 7 for Forsikringsakademiet A/S Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Forsikringsakademiet A/S. Selskabets hjemsted er Hørsholm Kommune. 2 Selskabets formål er uddannelses-

Læs mere

Selskabets formål er udvikling, produktion samt køb og salg af højteknologisk udstyr samt dermed beslægtet virksomhed.

Selskabets formål er udvikling, produktion samt køb og salg af højteknologisk udstyr samt dermed beslægtet virksomhed. VEDTÆGTER For ChemoMetec A/S (CVR-nr. 19 82 81 31) Selskabets navn og formål 1 Selskabets navn er ChemoMetec A/S med binavnene: OptoMetec A/S (ChemoMetec A/S), OptoMatic A/S (ChemoMetec A/S), Mindwear

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland År 2014, tirsdag den 29. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen er beliggende Hampelandvej 6-48 og Københavnsvej

Læs mere

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 VEDTÆGTER 1. NAVN Selskabets navn er EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S. 2. HJEMSTED Selskabets hjemsted er Horsens Kommune. 3. FORMÅL Selskabets

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Hospitalsklovne. Foreningen anvender navnet Danish Hospital Clowns i internationale sammenhænge. 2. Foreningens

Læs mere

HOLBÆK SERVICE A/S. Vedtægter. 19. december 2013

HOLBÆK SERVICE A/S. Vedtægter. 19. december 2013 1 HOLBÆK SERVICE A/S Vedtægter 19. december 2013 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK SERVICE A/S CVR-NR. 33 03 28 38 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Holbæk Service A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Holbæk Kommune.

Læs mere

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DYNAMIC INVEST A/S

VEDTÆGTER FOR DYNAMIC INVEST A/S ADVOKATFIRMAET LEDET WILLADSEN MEJLHOLM J. nr. 11-211-15894 Hjørring, den 10. april 2018 (2. udgave) VEDTÆGTER FOR DYNAMIC INVEST A/S Selskabets navn og formål: 1. Selskabets navn er Dynamic Invest A/S.

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NORDVAND HOLDING A/S. W:\47181\149257\ doc

VEDTÆGTER FOR NORDVAND HOLDING A/S. W:\47181\149257\ doc VEDTÆGTER FOR NORDVAND HOLDING A/S W:\47181\149257\000027.doc Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Nordvand Holding A/S. 2. SELSKABETS FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at eje og

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN Advokatfirnla UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN FOR egetæpper a/s CVR-nr. 38454218 J.nr. 13S939 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2016, den 30.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling i egetæpper

Læs mere

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer Ordinær generalforsamling 2010 NTR Holding A/SRådhuspladsen 16,1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2010, den 15. april kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS ! " # $% &'()*+,(-./0121(3 444,(-./0121(3 & 5 %" 67 %7 %$7" 9229 LH/kh/cl 27.10.2004 VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen BoligNet-Aarhus. Foreningens

Læs mere

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede.

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede. 1.0 NAVN 1.1 Selskabets navn er Bornholms Brand A.m.b.a. 2.0 HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er Bornholms Regionskommune. 3.0 FORMÅL 3.1 Selskabets primære formål er at eje aktier i Bornholms Brandforsikring

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30 55 77 51 Ordinær generalforsamling i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S ("Selskabet") afholdes tirsdag den 29. maj

Læs mere

Referat af generalforsamling i Poesiparken II afholdt onsdag den 9/5-07

Referat af generalforsamling i Poesiparken II afholdt onsdag den 9/5-07 Næstved, d. 13/5-07 Referat af generalforsamling i Poesiparken II afholdt onsdag den 9/5-07 Inden selve generalforsamlingen påbegyndtes, havde Søren Apel fra Nykredit et indlæg vedrørende en eventuellåneomlægning

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer A.P. Møller - Mærsk A/S

Forslag til vedtægtsændringer A.P. Møller - Mærsk A/S Forslag til vedtægtsændringer A.P. Møller - Mærsk A/S GÆLDENDE TEKST I. Almindelige bestemmelser 1 Selskabets navn er A.P. Møller - Mærsk A/S. NY TEKST I. Almindelige bestemmelser 1 Selskabet driver tillige

Læs mere

Aalborg Vand A/S - CVR-nr.: Vedtægter. for. Aalborg Vand A/S ID:

Aalborg Vand A/S - CVR-nr.: Vedtægter. for. Aalborg Vand A/S ID: Vedtægter for Aalborg Vand A/S ID: 40099 109493 6 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Aalborg Vand A/S. 2. Hjemsted 2.1 Selskabet hjemstedskommune er Aalborg Kommune. 3. Formål 3.1 Selskabets formål er at varetage

Læs mere

VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a.

VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Skærbæk Vandværk Amba Brøns Skovvej 2 A, 6780 Skærbæk VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 10. april 2019-134 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr. 13737584 Onsdag den 10. april 2019 Onsdag den 10. april 2019 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Da var ikke deltagere nok til generalforsamlingen til

Læs mere

Forslag til nye vedtægter

Forslag til nye vedtægter Forslag til nye vedtægter V E D T Æ G T E R for A/S Bryggeriet Vestfyen (Stiftet den 27. april 1885) Navn: 1. Selskabets navn er A/S Bryggeriet Vestfyen. Dets hjemsted er Assens Kommune. Selskabet har

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

V E D T Æ G T E R NORDIC BLUE INVEST A/S

V E D T Æ G T E R NORDIC BLUE INVEST A/S V E D T Æ G T E R FOR NORDIC BLUE INVEST A/S CVR-nr. 21 44 14 06 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Nordic Blue Invest A/S. 1.2. Selskabets hjemsted er Gentofte Kommune. 2. FORMÅL 2.1.

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde 15. november 2018 kl Bernhard Bangs Allé 27, 2000 Frederiksberg

Referat af repræsentantskabsmøde 15. november 2018 kl Bernhard Bangs Allé 27, 2000 Frederiksberg Referat af repræsentantskabsmøde 15. november 2018 kl. 19.00-22.00 Bernhard Bangs Allé 27, 2000 Frederiksberg Fremmødt: (18) Anne-Marie Sejer, Helga König-Jacobsen, Søren Vincents Svendsen, Trine Land

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENERGI OG SOL APS CVR-NR. 20 04 25 83. Advokat Kelvin V. Thelin. Sags nr. 66268.17.37./MS. Slettet: 58134 Slettet: av.

VEDTÆGTER FOR ENERGI OG SOL APS CVR-NR. 20 04 25 83. Advokat Kelvin V. Thelin. Sags nr. 66268.17.37./MS. Slettet: 58134 Slettet: av. Advokat Kelvin V. Thelin Sags nr. 66268.17.37./MS Slettet: 58134 Slettet: av VEDTÆGTER FOR ENERGI OG SOL APS CVR-NR. 20 04 25 83 Slettet: l Slettet: 3 Juni 2014 Indholdsfortegnelse 1. Navn og formål...

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer VEDTÆGTER for Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vinderød Skov Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål 2 Selskabets

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere