Referat af repræsentantskabsmøde 5. marts 2019 kl Bernhard Bangs Allé 27, 2000 Frederiksberg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af repræsentantskabsmøde 5. marts 2019 kl Bernhard Bangs Allé 27, 2000 Frederiksberg"

Transkript

1 Referat af repræsentantskabsmøde 5. marts 2019 kl Bernhard Bangs Allé 27, 2000 Frederiksberg Fremmødt: (19) Henny Gregersen, Per Sieverts Nielsen, Steen Pedersen, Helga König-Jacobsen, Søren Vincents Svendsen, Martin Maric, Trine Land Hansen, Oscar Svendsen, David Asmussen, Peter Højgaard Pedersen, Bjarke Fonnesbech, Pil Berner Strandgaard, Jesper Lassen, Lars Fisker, Kristian Sønderstrup-Granquist, Karen-Inger Thorsen, Ida Binderup, Lars Jensen Christholt, Thomas Elletoft Køster. Fremmødte medarbejdere (3): Thorleif Skjødt, Lars M. Jensen, Ann Christensen Afbud: (9) Anne-Marie Sejer, Britt Rosenstand Hansen, Lisbeth Hansen, Johan Gaunitz, Kenneth Christensen, Lise Egeberg, Frederik Busck, Benjamin Bach, Bent Andrup Afbud ikke modtaget: (1): Anne Folke Henningsen Dagsorden: 1. Velkomst, mødeleder og sang Pil byder velkommen. Jesper Lassen bliver valgt til mødeleder. Vi sang: Det er i dag et vejr. 2. Godkendelse af dagsordenen Punkt 7 skydes eventuelt til næste møde, da de andre punkter er vigtige at få diskuteret grundigt. Dagsordenen er godkendt. 3. Gennemgang af årsrapport 2018 (bilag eftersendes) Da der har været problemer med nogle noter og beregninger omkring de nye IFRS 9 nedskrivningsregler, er regnskabet lige først blevet klar og derfor ikke blevet printet endnu. Regnskabet eftersendes og der må gerne stilles spørgsmål via mail efterfølgende. Bestyrelsen vil på grund af de problemer der har været, på næste bestyrelsesmøde drøfte, om outsourcingen og revisionsprocessen skal ændres til næste år.

2 Der bliver spurgt ind til nedskrivningerne og det forklares, at vi har taget en del nedskrivninger over egenkapitalen og vores solvens derfor er faldet. Der bliver spurgt ind til, om vi holder øje med udviklingen i Oikos. PHP svarer, at vi selvfølgelig holder øje med dem og har et godt og tillidsfuldt forhold til dem. Der informeres om, at Nykredit har overtaget SparInvest. Da vi har aktier i SparInvest og Nykredit vil købe 75% af alle aktier, som vi har sagt ja til, kunne vi få et provenu fra salget. 4. Orientering fra bestyrelsen og direktionen a. Generelt Der er ingen generelle informationer ud over de før nævnte. b. Opfølgning fra tidligere møder Der opfordres til at vi i fremtiden altid har dette punkt med. Men denne gang er der ikke noget, der skal samles op. c. Udfordringer med salg af andelskapital Der er for tiden en salgsliste på 2 mio. og en ventetid på salget på ca. 1 år. Der arbejdes derfor i bestyrelsen på at nedbringe denne liste. Da der er kommet en lovændring, kan vi, med den forhåbentlig kommende vedtægtsændring, nu opkræve op til kr. fra erhvervskunder, men andre kunder behøver siden slutningen af 2016 ikke længere købe 10% af deres lån i andelskapital og derfor er der en stor forskel på tidligere kunders køb af andele og nye kunders køb af andele, hvilket har ført til denne venteliste for salg af kapital. Thorleif har fundet en kunde, der evt. godt vil købe de 2 mio. andelskapital og det kunne afhjælpe det nuværende problem. De ville til gengæld få et nedsat gebyr ud af det. De ville også spare de 0,75%, de lige nu betaler for at have pengene stående. Skulle det blive relevant at finde en anden løsning, vil det tages op i repræsentantskabet igen. Det foreslås, at man spørger alle andelshavere, om de evt. er interesserede i at opkøbe andelskapital. Men da alle kunder, der køber andelskapital skal rådgives om, at det er risikovillig kapital, vil det tage lang tid, at få mange forskellige personer til at investere. Men det kunne godt tages op på generalforsamlingen. Man skal bare passe på formuleringen, så det ikke opfattes som et råb om hjælp. d. Indmeldelse i Kooperationen. Direktionen og bestyrelsen overvejer, om Fælleskassen skal melde sig ind i arbejdsgiver- og interesseorganisationen Kooperationen. Fordele og ulemper

3 skitseres af PHP og repræsentantskabet får mulighed for at drøfte en eventuel indmeldelse. PHP: Bestyrelsen har talt om at blive medlem af kooperationen, der er en brancheorganisation for socioøkonomiske og medlemsejede virksomheder. De yder rådgivning juridisk og de har 7 grundværdier, som stemmer fint overens med vores egne værdier. Der er en del medlemmer i Kooperationen, bl.a. Alka, Arbejdernes Landsbank og Merkur. Man kan være grundmedlem og have et fuldt arbejdsgivermedlemskab og et hovedorganisationsmedlemskab. Vores forslag er at tage disse medlemskaber trinvis, da der er en del ting, der skal være på plads, før vi kan blive fuldt medlem. Finanssektoren har i de sidste år været meget problemfyldt, hvorfor vi gerne vil distancere os fra dem. Vi vil hellere være med i en organisation, vi kan være stolte af at være medlem af. Hele vores værdisæt passer også meget bedre til kooperationen og det har betydning i forhold til vores image. Vores troværdighed i forhold til vores værdier ville også blive bedre. Der er også sket den ændring i finanssektoren, at finansforbundet gik ud af fællesskabet af fagforeninger og dermed lige nu er en gul fagforening. Ulemperne ved medlemskabet: Der er en lille udgift til medlemskabet, så længe vi kører begge dele. Overenskomstdelen er lidt mere kompliceret at gå til, da det ikke er så nemt at skifte. Derfor undersøges det nu ved hjælp af dialoger, hvordan disse problemer kan løses. Det er helt klart vores ønske, at medarbejderne har mindst de samme vilkår som deres kolleger i andre banker. Grundmedlemskabet har dog intet med overenskomstdelen at gøre, hvorfor det første skridt, grundmedlemskabet, burde være uproblematisk. Det diskuteres i grupper, om det er en god ide. Opsamlende kan der siges, at Er der en bekymring omkring, om vi opfattes som et pengeinstitut? Det mener vi ikke, der er. At melde sig ind i kooperationen som grundmedlem har en stor netværksværdi. Repræsentantskabet synes, det er vigtigt, at det klart meldes ud til medarbejderne, at man ikke har tænkt sig at ændre på deres vilkår.

4 Det anbefales først at melde sig ind som grundmedlem og se, om det giver værdi med henblik på at blive arbejdsgivermedlem med tiden, så længe medarbejderne ikke er bekymret. I kooperationen er der noget, der hedder det kooperative fællesråd og det i København har været dødt i nogle år, men er nu kommet i gang igen. Fremtiden ligger også i værdier for virksomheder, hvorfor det er vigtigt at gøre noget, for ikke kun at tale om værdierne, men også forfølge disse. Henny, der har arbejdet i Kooperationen i mange år, gør opmærksom på, at kooperationen ikke kan varetage interesser for banker, da det kun er Merkur og Arbejdernes landsbank, der er medlem af kooperationen. Men da vi lige nu får mest hjælp fra lokale pengeinstitutter (LOPI), som vi forbliver medlem af, burde det ikke være noget problem. Det er vigtigt at pointere, at vi ikke træder ind i kooperationen for at få hjælp, men på grund af værdierne. LOPI er vores største hjælp. Demokratisk erhverv kunne også være en interessant organisation. De har dog ikke nogen arbejdsgiverorganisation. Det er en tænketank og Henny gør opmærksom på, at kooperationen er involveret i denne tænketank. Det har tidligere været diskuteret at blive medlem af kooperationen, men dengang var vi et andet sted og skulle gøre det klart, at vi er et solidt pengeinstitut. Det har vi bevist nu og derfor kan vi nu gå efter vores værdier. Medarbejdersiden er meget vigtigt. Derfor er Thorleif glad for, at repræsentantskabet også bakker op om, at medarbejderne fortsat skal have ordnede og mindst lige så gode forhold som andre i branchen. 5. Generalforsamling 11. april a. Formaliteter (se bilag 1) Der er ingen kommentarer til formaliteterne. b. Valg til repræsentantskabet kom gerne med forslag til kandidater Der er en del medlemmer af repræsentantskabet, der ikke stiller op igen af forskellige årsager. Og der opfordres til at alle medlemmer af repræsentantskabet tænker på eventuelle kandidater og opfordrer disse til at stille op. Det nævnes, at der også burde være virksomhedskunder i repræsentantskabet. Alle medarbejdere er i gang med at lede efter egnede kandidater.

5 c. Stemmeudvalg Stemmeudvalget skal være der 15 minutter før generalforsamlingen, for at tale om procedurer ved stemmetælling sammen med dirigenten. Karen-Inger Thorsen, Kristian Sønderstrup-Granquist, Steen Pedersen, Lise Egeberg og Lars König melder sig som tællere. d. Vedtægtsændringer der er sket en lovændring, som kræver en vedtægtsændring Da det nu er muligt at opkræve andelskapital lovmæssigt, skal dette med ind i vedtægterne. Derfor foreslås derfor, at der afholdes en ekstraordinær generalforsamling umiddelbart inden næste repræsentantskabsmøde. Der er en enkelt andelshaver, der har meldt et par forslag ind om fremtidsfuldmagter og krypterede mails. Fremtidsfuldmagter er fuldmagter, man giver, mens man stadig er rask for fremtidige generalforsamlinger. Loven siger, at vi skal godkende disse på en generalforsamling og derfor behøver det ikke ændres i vedtægterne. En andelshaver mener ikke, at e-boks og nem-id er sikre nok og kræver en anden sikker mail. Det kan desværre ikke teknisk lade sig gøre, da vi arbejder med BEC. Vi har sikker mail og en sikker netbank. Vi mener, at det er sikkert og vil derfor ikke gå videre med dette forslag. Driftsmæssige ting vil derudover generelt holdes ude af generalforsamlingen. Et andet forslag handler om, at LOPI har gjort os opmærksom på, at man ikke må sætte begrænsninger på fuldmagter. Da vi ikke må dette, er diskussionen fra sidste generalforsamling overflødig. Man må have så mange fuldmagter, som man vil og de må også gælde for fremtiden. Den person, der får fuldmagten, behøver ikke engang være andelshaver. Bestyrelsen arbejder for at få dette ændret, da disse regler ikke gælder i sparekasser og vi hellere vil have et øvre loft på antallet af fuldmagter. 6. Gennemgang og vedtagelse af kommissorium for "nomineringsudvalget" (Bilag 2 og 3) Navnet ændres til rekrutteringsudvalg. Udvalget skal ikke lave en vurdering, men udvalget skal hjælpe kandidaterne til at fremstå ens og få svaret på relevante spørgsmål. De skal være ligestillede i valgprocessen. Der bliver ud over uddannelse og lignende også stillet to spørgsmål til visioner og udfordringer for Fælleskassen. Der skal også være en dialog mellem kandidaterne og repræsentantskabet, som skal sikre, at valget sker på et oplyst grundlag. Repræsentantskabet kan stille spørgsmål til kandidaterne og det ikke bliver en envejsformidling.

6 I formålet bliver der lagt op til, at repræsentantskabet har brug for at vide noget om bestyrelsens arbejde, herunder forretningsmodellen og bestyrelsens sammensætning. Det pointeres, at det måske ikke er på sin plads at underskrive på, at man står inde for Fælleskassens værdigrundlag, da vi jo som udgangspunkt alle er med i repræsentantskabet på grund af værdierne, men disse er jo også foranderlige. Der diskuteres en del omkring kommissoriets udkast og hvilke opgaver udvalget har i fremtiden. Alle er enige om, at skemaet er et godt grundlag for valget af bestyrelsesmedlemmer. Det er en fin procedure for, hvordan vi fremover vælger bestyrelsesmedlemmer. Det er ikke meningen, at udvalget skal have en vurderende funktion. Hvis punkt 8 fører til usikkerhed, kan dette punkt gerne tages ud. Dette besluttes. Det pointeres også, at det er repræsentantskabet, der skal vide mere om bestyrelsens arbejde og ikke kun udvalget. Lars Jensen gør som medarbejder opmærksom på, at det er repræsentantskabets opgave at vælge bestyrelsen og der derfor ikke bør gives opgaver til Fælleskassens medarbejdere. Det burde måske tages op til et bestyrelsesmøde eller mødet mellem repræsentantskabets formandskab og bestyrelsesformandskabet, hvor udvalgsarbejdet skal placeres. Formanden gør opmærksom på, at det er meget sårbart, hvis det kun er hende, der står for processen, derfor ønsker hun at udvalget fortsætter. Diskussionen om, hvorvidt formanden skal stå for det alene, bør evalueres efter dette års valg. Udvalget opfatter sig selv som sekretærer og ikke andet. De fortsætter som et sekretariat. 7. Drøftelse: Repræsentantskabet som ambassadører for Fælleskassen. Hvordan er vi gode ambassadører for Fælleskassen og idéer til at blive bedre Dette punkt udgår og tages op til næste møde. 8. Evt. a. Fællespuljens del på hjemmesiden er ikke opdateret. David vil sørge for at få det rettet. De nye projekter er i høj grad ikke færdige, derfor er der ikke materiale på dem endnu. b. David håber, at punkt 7 prioriteres højere næste gang. c. Der bør være vegetarmad til møderne, da der ellers er medlemmer, der skal sørge for mad selv.

7 d. Pil opfordrer til at medlemmerne af repræsentantskabet kommer med ideer til drøftelser og at vi prioriterer diskussionerne omkring værdier højere end orienteringer. e. Der opfordres til, at vi evt. holder vores møder andre steder for at se de virksomheder, der er kunder hos os. f. Der informeres om, at BEC vil introducere en ny mediescanning i forhold til hvidvask, så det opdages, hvis en kunde har tvivlsomme aktiviteter. Mødet afsluttet kl. 22:08 Referent Helga König-Jacobsen 2019: Generalforsamling Intromøde nye repræsentantskabsmedlemmer kl Repræsentantskabsmøde kl

Referat af repræsentantskabsmøde 15. november 2018 kl Bernhard Bangs Allé 27, 2000 Frederiksberg

Referat af repræsentantskabsmøde 15. november 2018 kl Bernhard Bangs Allé 27, 2000 Frederiksberg Referat af repræsentantskabsmøde 15. november 2018 kl. 19.00-22.00 Bernhard Bangs Allé 27, 2000 Frederiksberg Fremmødt: (18) Anne-Marie Sejer, Helga König-Jacobsen, Søren Vincents Svendsen, Trine Land

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning for Fælleskassens virke i regnskabsåret fremlægges til godkendelse. Fremlagt af formanden Peter Højgaard Petersen (PHP).

2. Bestyrelsens beretning for Fælleskassens virke i regnskabsåret fremlægges til godkendelse. Fremlagt af formanden Peter Højgaard Petersen (PHP). Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 11.04.2019 Kl. 17.00 Formand for repræsentantskabet Pil Berner Strandgaard (PBS) bød velkommen. Vi startede med en fællessang: Den blå anemone 1. Valg af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag den Kl Formand for repræsentantskabet Julie Damlund (JD) bød velkommen.

Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag den Kl Formand for repræsentantskabet Julie Damlund (JD) bød velkommen. Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 27.04.2017 Kl. 17.00 Formand for repræsentantskabet Julie Damlund (JD) bød velkommen. Da der står et cykelkøkken fra Fødevarebanken i lokalet, forklares

Læs mere

Referat af REPRÆSENTANTSKABSMØDE 4. marts 2014 kl. 19.00 Vartov, Farvergade 27, opgang H, 1463 København K

Referat af REPRÆSENTANTSKABSMØDE 4. marts 2014 kl. 19.00 Vartov, Farvergade 27, opgang H, 1463 København K Referat af REPRÆSENTANTSKABSMØDE 4. marts 2014 kl. 19.00 Vartov, Farvergade 27, opgang H, 1463 København K Fremmødt: Afbud: Ikke mødt: Jan Albrecht, Camilla Bang Lilleør, Bent Andrup, Thomas Trøster, Peter

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag den Kl Formand for repræsentantskabet Julie Damlund (JD) bød velkommen.

Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag den Kl Formand for repræsentantskabet Julie Damlund (JD) bød velkommen. Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 17.04.2018 Kl. 17.00 Formand for repræsentantskabet Julie Damlund (JD) bød velkommen. Medarbejderne i Fælleskassen takkes for deres indsats i forbindelse

Læs mere

MED EFTERFØLGENDE TEMAMØDE KL. 19.30 21.30 (Store sal) Sted: Vartov, Farvergade 27, opgang H, 1463 København K (Hjørnestuen)

MED EFTERFØLGENDE TEMAMØDE KL. 19.30 21.30 (Store sal) Sted: Vartov, Farvergade 27, opgang H, 1463 København K (Hjørnestuen) Den 11/11-2012 Referat af REPRÆSENTANTSKABSMØDE TORSDAG D. 8. NOVEMBER 2012 KL. 17.00-18.30 MED EFTERFØLGENDE TEMAMØDE KL. 19.30 21.30 (Store sal) Sted: Vartov, Farvergade 27, opgang H, 1463 København

Læs mere

Vedtægter. Det der er for vigtigt til at stå med småt

Vedtægter. Det der er for vigtigt til at stå med småt Vedtægter Det der er for vigtigt til at stå med småt Vedtægter for Andelskassen Fælleskassen Indhold 04 05 06 07 09 10 11 12 13 14 Navn og hjemsted, Andelskassens formål, Andelshavere og Andelskapital.

Læs mere

KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB. Generalforsamlingen den 27. april 2017

KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB. Generalforsamlingen den 27. april 2017 KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB Generalforsamlingen den 27. april 2017 Genopstiller: Karen-Inger Thorsen, København N 62 år Direktør. Andelshaver fra 1986. Medlem af repræsentantskabet fra

Læs mere

KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB. Generalforsamlingen den 19. april 2016

KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB. Generalforsamlingen den 19. april 2016 KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB Generalforsamlingen den 19. april 2016 Genopstiller: Anne-Marie Sejer, Rødovre 61 år Skoleleder. Andelshaver fra 2001. Medlem af repræsentantskabet fra 2003.

Læs mere

Skema rapportering Finansrådets Ledelseskodeks 2014 Andelskassen Fælleskassen

Skema rapportering Finansrådets Ledelseskodeks 2014 Andelskassen Fælleskassen Skema rapportering Finansrådets Ledelseskodeks 2014 Andelskassen Fælleskassen Fælleskassens afrapportering af Finansrådets ledelseskodeks sker gennem anvendelse af Skemarapportering, udviklet af Lokale

Læs mere

Bestyrelsens beretning til Fælleskassens generalforsamling den 11. april 2019

Bestyrelsens beretning til Fælleskassens generalforsamling den 11. april 2019 Bestyrelsens beretning til Fælleskassens generalforsamling den 11. april 2019 Velkommen til Fælleskassens generalforsamling 2019! Først og fremmest velkommen til alle jer andelshavere, der deltager i dag

Læs mere

i Djurslands Bank A/S

i Djurslands Bank A/S Djurslands Bank A/S Torvet 5 8500 Grenaa Kommissorium for Nominerings- og aflønningsudvalget Gældende fra 27. januar 2017 Erstatter version af 16. december 2016 Erstatter udgave af 28. maj 2014Erstatter

Læs mere

Referat af Fælleskassens ordinære generalforsamling tirsdag den 4. april 2006.

Referat af Fælleskassens ordinære generalforsamling tirsdag den 4. april 2006. 1 Referat af Fælleskassens ordinære generalforsamling tirsdag den 4. april 2006. I generalforsamlingen deltog 93 andelshavere ved personlig fremmøde og 179 ved fuldmagt, i alt var 271 andelshavere repræsenteret.

Læs mere

Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016

Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016 Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016 1. Velkomst og valg af dirigent Bestyrelsesformanden Peter Fly Hansen bød velkommen. Antal fremmødte: 17 ved start og 19 ved

Læs mere

Generalforsamling Tirsdag 16. april 2013 kl. 17.00 Nationalmuseet, Frederiksholms Kanal 12, 1220 København K

Generalforsamling Tirsdag 16. april 2013 kl. 17.00 Nationalmuseet, Frederiksholms Kanal 12, 1220 København K København, 16. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling Tirsdag 16. april 2013 kl. 17.00 Nationalmuseet, Frederiksholms Kanal 12, 1220 København K Jan Albrecht (JA), fungerende formand for repræsentantskabet,

Læs mere

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Referat fra Garantloekkens generalforsamling

Referat fra Garantloekkens generalforsamling Referat fra Garantloekkens generalforsamling Der er blevet afholdt ordinær generalforsamling i foreningen Garantloekken lørdag den 16. marts 2013 kl. 14 i Løkken. Referat: Indledning ved Kristian Andersen.

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014 Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014 1. Valg af dirigent. Advokat Lars Stuckert blev valgt som dirigent og bød efterfølgende velkommen. 2. Forslag til vedtægtsændring.

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

Stk. 1 Andelsselskabets navn er Andelsselskabet Grøn Energi Næstved Hallerne a.m.b.a.

Stk. 1 Andelsselskabets navn er Andelsselskabet Grøn Energi Næstved Hallerne a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET GRØN ENERGI NÆSTVED HALLERNE A.M.B.A 1 Navn og stiftelse Stk. 1 Andelsselskabets navn er Andelsselskabet Grøn Energi Næstved Hallerne a.m.b.a. Stk. 2 Andelsselskabet er stiftet

Læs mere

VAOB. Vestsjællands Aktive Ordblinde. Vedtægter

VAOB. Vestsjællands Aktive Ordblinde. Vedtægter VAOB Vestsjællands Aktive Ordblinde Vedtægter Vedtægter for foreningen Vestsjællands Aktive Ordblinde (VAOB). 1: Navn & Hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn er Vestsjællands Aktive Ordblinde i daglig tale

Læs mere

Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00. 2. maj 2014

Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00. 2. maj 2014 Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00 2. maj 2014 Bestyrelsen Vivaboligs bestyrelse består, frem til repræsentantskabsmødet i 2014, jf. fusionsaftalen af

Læs mere

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F.

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F. d. 19. maj 2015 Referat af bestyrelsesmøde afholdt torsdag d. 7. maj 2015 Referent: Til stede ved bestyrelsesmødet var: Lennarth Chris Ib Christian Bent Maria Fraværende ved mødet: Sonja Dagsorden 1. Bestyrelsesposter

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB. Generalforsamlingen den 17. april 2012

KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB. Generalforsamlingen den 17. april 2012 KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB Genopstiller: Generalforsamlingen den 17. april 2012 Julie B. Damlund, Gentofte 38 år sognepræst, andelshaver fra 1995 og medlem af repræsentantskabet fra

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

Referat generalforsamling 2011.01.11

Referat generalforsamling 2011.01.11 Referat generalforsamling 2011.01.11 OEP byder velkommen generalforsamlingen 2011, og præsenterer bestyrelse m.m.. OEP meddeler at der foreslås ændring af rækkefølge i udsendte dagsorden på grund af prioritets

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

onsdag d. 4. februar 2014

onsdag d. 4. februar 2014 A/B Lørups Ridehus Referat af Bestyrelsesmøde onsdag d. 4. februar 2014 Tilstede: Ole Sebbelov, Alice Fanøe, David Noack, Klaus Jacobsen,G. A., Nicolai Giødesen og Lone Pinnerup Frederiksen (ref.) Gæst:

Læs mere

A/B KASTRUP HAVEBY REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 26. OKTOBER Advokat Henrik Qwist

A/B KASTRUP HAVEBY REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 26. OKTOBER Advokat Henrik Qwist A/B KASTRUP HAVEBY REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2016 Advokat Henrik Qwist hq@qbadv.dk 28. september 2016 J.nr. 10076 QWIST & BRÆMER ADVOKATPARTNERSELSKAB Rådhuspladsen

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl Referat Jersie Strands Grundejerforening Deltagere: 13 stemmeberettigede grundejere, heraf 3 personer med fuldmagt fra hver 1 grundejer - i alt 16 stemmeberettigede. 0. Velkommen Formanden, Søren Kunst,

Læs mere

Kommissorium for nomineringsudvalget i Sparekassen Vendsyssel

Kommissorium for nomineringsudvalget i Sparekassen Vendsyssel Kommissorium for nomineringsudvalget i Sparekassen Vendsyssel 1. Konstituering og formål 1.1. I henhold til lov om finansiel virksomhed 80 a og bestyrelsens forretningsorden har bestyrelsen nedsat et udvalg

Læs mere

Vedtægter for Lyngby Fan Trust

Vedtægter for Lyngby Fan Trust Vedtægter for Lyngby Fan Trust 1. Navn, hjemsted og definition Stk. 1. Foreningens navn er Lyngby Fan Trust Stk. 2. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. Stk. 3. Foreningen er en støtteforening

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SEKTIONEN FOR RÅVARER UNDER PLASTINDUSTRIEN I DANMARK

VEDTÆGTER FOR SEKTIONEN FOR RÅVARER UNDER PLASTINDUSTRIEN I DANMARK VEDTÆGTER FOR SEKTIONEN FOR RÅVARER UNDER PLASTINDUSTRIEN I DANMARK Vedtaget på det stiftende årsmøde den 6. juni 1984 Senest ændret på årsmødet den 28. november 2007 1. NAVN Sektionens navn er: Sektionen

Læs mere

Rise Sparekasse. Redegørelse vedrørende Finansrådets Ledelseskodeks 2016

Rise Sparekasse. Redegørelse vedrørende Finansrådets Ledelseskodeks 2016 Rise Sparekasse Redegørelse vedrørende Finansrådets Ledelseskodeks 2016 1 Generelle anbefalinger: 1. Finansrådet anbefaler, at medlemsvirksomhederne forholder sig til samtlige anbefalinger fra Komitèen

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011 27 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Forslag samt dagsorden

Forslag samt dagsorden Frederiksberg, fredag d. 17. maj 2013 Forslag samt dagsorden Til ekstraordinær generalforsamling - d. 29. maj 2013 - kl.19.00 Sted: I gården, Godthåbsvej 64 Dagsorden i henhold til vedtægter: 1. Valg af

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup.

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Tid: Den 11. marts 2006, kl. 14.00 Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 20 virksomheder Michael H. Nielsen (dirigent)

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

Fanø Sparekasses redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks 2015

Fanø Sparekasses redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks 2015 Fanø Sparekasses redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks 2015 1 Indledning: Fanø Sparekasse skal i forbindelse med indkaldelse til repræsentantskabet forholde sig til Finansrådets ledelseskodeks

Læs mere

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. oktober 2013, kl. 19.00 på Administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. oktober 2013, kl. 19.00 på Administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup #JobInfo Criteria=KABside1# Referat Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. oktober 2013, kl. 19.00 på Administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup Til stede: David Nielsen-Ourø, Svend Lyster, Orla Neumann,

Læs mere

Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS)

Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS) Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS) 1. Navn Kredsens navn er Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS). Kredsen er en virksomhedskreds under Finansforbundet i henhold til denne organisations

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 06.09.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ingrid T. Thrane, Jens

Læs mere

- Overslag II af 23/2 2012 med anskaffelsesudgifter, finansiering, budget og oversigt

- Overslag II af 23/2 2012 med anskaffelsesudgifter, finansiering, budget og oversigt 13-03-2012 Referat af Stiftende Generalforsamling A/B Bomhoffs Have År 2012 den 13. marts afholdtes på Frederiksberg Gymnasium, Falkoneer Plads 2, Frede-riksberg, stiftende generalforsamling for en andelsboligforening

Læs mere

Ringkjøbing Landbobank A/S. Kommissorium for Aflønningsudvalget. Kommissorium for Aflønningsudvalget

Ringkjøbing Landbobank A/S. Kommissorium for Aflønningsudvalget. Kommissorium for Aflønningsudvalget 1 1. Anvendelsesområde og formål 1.1 I henhold til Lov om Finansiel Virksomhed 77c samt bestyrelsens forretningsorden punkt 1.6 er der nedsat et Aflønningsudvalg (i det følgende benævnt Udvalget) under

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl. 10-14 - Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Kurt Pedersen, Finn Stengel Pedersen, Lasse Breddam, Helle

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik Ekstraordinær generalforsamling den 31. maj 2012 Udsendt, den 10 juni 2012 Side 1 af 6

Andelsboligforeningen Frederik Ekstraordinær generalforsamling den 31. maj 2012 Udsendt, den 10 juni 2012 Side 1 af 6 Side 1 af 6 af ekstraordinær generalforsamling i A/B Frederik Torsdag, klokken 19.30 Der afholdtes på græsplænen i Gården - A/B Frederik 2000 Frederiksberg Debat / beslutninger på mødet er skrevet med

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Tilstede: Der deltog 31 repræsentanter af i alt 38 mulige. Fra administrationen deltog Carsten Boisen, og Hans

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere

KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB. Generalforsamlingen den 17. april 2018

KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB. Generalforsamlingen den 17. april 2018 KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB Generalforsamlingen den 17. april 2018 Genopstiller: Oscar Svendsen, Frederiksberg 46 år Direktør/selvstændig. Andelshaver fra 1997. Medlem af repræsentantskabet

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

REFERAT. Ordinær generalforsamling

REFERAT. Ordinær generalforsamling ADMINISTRATOR TEAMET Administrator Teamet Nørrelundvej 8B, 1. sal 2730 Herlev REFERAT af Ordinær generalforsamling I A/B Den Gule By tirsdag, den 17. januar 2012, kl. 18.00. 1. På opfordring af bestyrelsen

Læs mere

Amy konstaterede, at den ekstraordinære generalforsamling var lovligt indkaldt med mere end 8 dages

Amy konstaterede, at den ekstraordinære generalforsamling var lovligt indkaldt med mere end 8 dages Referat fra ekstraordinær generalforsamling i Nyttehaveforeningen Faste Batteri søndag den 3. juni 2018 kl. 10.00 i fælleshuset Ørestads Boulevard 8-2300 København S. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS

VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS.1. Foreningens navn og hjemme sted: Køge Tyrkisk Kulturforening Ølbycenter 71 4600 Køge CVR nr:35152377 1. Denne forening er blevet stiftet d. 28.06.1985 2. Foreningens

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 43 stemmeberettede medlemmer og 0 gæster. Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 Bestyrelsen 2018/2019: Formand: Sekretær: Kasserer: Repræsentanter: Samt 2 suppl.: Inger Nørgaard

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling afholdt fredag den 19. april, 2013 kl. 18.00. i Cafe Fortegården Ellebjergvej 14 K, 8240 Risskov

Referat af ordinær generalforsamling afholdt fredag den 19. april, 2013 kl. 18.00. i Cafe Fortegården Ellebjergvej 14 K, 8240 Risskov Referat af ordinær generalforsamling afholdt fredag den 19. april, 2013 kl. 18.00. i Cafe Fortegården Ellebjergvej 14 K, 8240 Risskov Hans Egedes Vej: 34,36,38,42,50,52,54,56,60,62,64,66,68 Fridtjof Nansens

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009. Søren bød indledningsvis velkommen og speciel velkommen til nyt hovedbestyrelsesmedlem

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009. Søren bød indledningsvis velkommen og speciel velkommen til nyt hovedbestyrelsesmedlem REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009 X Søren Høgsberg Bestyrelsesformand X Helle M. Jensen næstformand X Helle H. Pedersen bestyrelsesmedlem X Mia Falck bestyrelsesmedlem X Per Hasager bestyrelsesmedlem

Læs mere

OPLEVELSESSTIENS VENNER

OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter godkendt på den Stiftende Generalforsamling den 28. november 2013 OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter for Foreningen Oplevelsesstiens Venner CVR-nummer/SE-nummer: 35 32 41 78 I. Navn, hjemsted

Læs mere

Ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde kl Tilstede: Rikke, Martin, Magnus, Louise, Anders og Lis.

Ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde kl Tilstede: Rikke, Martin, Magnus, Louise, Anders og Lis. Ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde 19-10-2016 kl. 20-22 Tilstede: Rikke, Martin, Magnus, Louise, Anders og Lis. Motivation Der er konstateret et muligt brud på tegningsretten, vedtægterne og muligvis

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Formanden bød velkommen og takkede for fremmødet som talte 67 aktive medlemmer og

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Tilstede: Der deltog 24 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover

Læs mere

Skema til redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks af 22. november Januar 2017

Skema til redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks af 22. november Januar 2017 Skema til redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks af 22. november 2013 Januar 2017 1 Indledning: På sit møde den 13. december 2016 har bestyrelsen drøftet Finansrådets ledelseskodeks. Anbefaling

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Ledelseskodeks for god selskabsledelse

Ledelseskodeks for god selskabsledelse Ledelseskodeks for god selskabsledelse Denne redegørelse er udarbejdet med udgangspunkt i Finansrådets anbefalinger, som anført i direktionsskrivelse af 22. november 2013. Denne redegørelse er en bestanddel

Læs mere

Side 1 af 6. Repræsentantskabsmøde mandag den 5. december 2016.

Side 1 af 6. Repræsentantskabsmøde mandag den 5. december 2016. Side 1 af 6 Repræsentantskabsmøde mandag den 5. december 2016. Meddelelser fra formanden. Året 2016 er på held og et nyt år står snart klar. Direktør Kim Hansen vil senere gennemgå forventet regnskab for

Læs mere

Rønde Sparekasses redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Januar 2015

Rønde Sparekasses redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Januar 2015 Rønde Sparekasses redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Januar 2015 1 Indledning: Denne redegørelse for Finansrådets ledelseskodeks vedrører regnskabsperioden 1. januar 2014-31. december 2014.

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 25. januar Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 25. januar Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 25. januar 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. TIDSLINJE VED SAMMENLÆGNINGEN

Læs mere

Referat OF møde 24-4-2012

Referat OF møde 24-4-2012 1. Valg af dirigent o Formand 2. Valg af referent o Shené 3. Godkendelse af referat o Vi godkender næste gang, da folk ikke har haft tid til at læse den 4. Nyt fra udvalgene o Helle vil gerne bestille

Læs mere

Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Dragsholm Sparekasse. Gældende for regnskabsåret 2017

Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Dragsholm Sparekasse. Gældende for regnskabsåret 2017 Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Dragsholm Sparekasse Gældende for regnskabsåret 2017 1 Indledning Det fremgår nedenfor, hvorledes Dragsholm Sparekasse forholder sig til Finansrådets

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Velkommen til dansk softball! Sådan danner I en softball klub

Velkommen til dansk softball! Sådan danner I en softball klub Velkommen til dansk softball! Sådan danner I en softball klub Faser af klubopstart Fase 1 Fase 2 Fase 3 Initiativ Formål og organisering Udformning af vedtægter Godkendelse af klub hos kommunen Formel

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 9. maj 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 9. maj 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 9. maj 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00 Birkerød d. 10. maj 2019 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

Vedtægter for Dansk Kødkvæg

Vedtægter for Dansk Kødkvæg Vedtægter for Dansk Kødkvæg 1. Formål Dansk Kødkvæg har til formål at fremme kødkvægproducenternes interesser inden for avl, fodring, produktion, økonomi, afsætning og erhvervspolitik. Desuden har Dansk

Læs mere

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Vedtægter & Love Vedtægter for specialgruppen DJKU Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Sidst opdateret og godkendt ved generalforsamling d. 7/10 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Andelsboligforeningen AMAGERBRO

Andelsboligforeningen AMAGERBRO Referat fra ekstraordinær generalforsamling d. 8. okt. 2013, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af foreningens opdaterede vedtægter. 1. Valg af dirigent Berit Troest Aggerholm blev

Læs mere

Vedtægter for Svendborg Broderlaug

Vedtægter for Svendborg Broderlaug 1. Navn og hjemsted 2018. Foreningens navn er Svendborg Broderlaug. Foreningen er stiftet den 18. januar Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningen er ikke en del af en anden organisation. 2.

Læs mere

Bankens efterlevelse af FinansDanmarks ledelseskodeks. Vedtaget 31. januar 2018

Bankens efterlevelse af FinansDanmarks ledelseskodeks. Vedtaget 31. januar 2018 s efterlevelse af FinansDanmarks ledelseskodeks Vedtaget 31. januar 2018 Indledning: Fynske Bank har en positiv indstilling til FinansDanmarks ledelseskodeks, som følges på så godt som alle områder, hvor

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere