Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub. Deltagere:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub. Deltagere:"

Transkript

1 Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC) Haderslev Skakklub.- Se FU Hejls Skakklub -fravær uden Afbud Løgumkloster Skakklub.- Vagn Lauritzen (VL) Ribe Skakklub.- Peter Pharsen (PP) Skakklubben Alssund. - Broder Petersen(BP),Karsten Fyhn(KF),Kim Czepluch(KC) Tønder Skakklub- Niels Falsig(NF),Helge Andersen(HA),Christian Karstensen(CK) Vamdrup Skakklub.- Hans Christian Baagøe (HCB) Vejen Skakforening Se FU Vojens Skakklub.- Karl Posselt (KP), Aabenraa Skakklub.- fravær uden afbud FU: Kai Bjørnskov. Haderslev (KB) Hansjørgen Clausen, Gråsten (HJC) Jacob Buris Andersen, Haderslev(JBA) Søren Krabbenhøft, Vejen (SK) Jens Carl Petersen, Tønder (JCP)

2 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning. 3. Kassererens beretning, aflæggelse af regnskab og budgetoplæg. 4. Fastsættelse af kontingent 5. Indkomne forslag 5.1: Forslag om holdturneringsreglementet (KP+NF) 5.2: Forslag om holdturneringsreglementet II (KP+NF) 5.3: Forlag til ændring af SGP-reglement (Holger Hovgård, Haderslev) 6. Valg a: Valg af FU medlemmer: Kai Bjørnskov og Søren Krabbenhøft modtager genvalg. b: Valg af suppleant til FU. Susan Clausen modtager genvalg c: Valg af kritisk revisorer. Gert Jönck modtager genvalg d: Valg af revisorsuppleant. Svend Erik Kramer modtager genvalg 7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering (i år i Haderslev) Kalenderen: 2014 Gråsten 2015 Vojens 9. Holdturneringen 10. Pokalturneringen SGP 12. Initiativprisen. 13. Hæderstegn

3 14. Ungdomsaktiviteter 15. Nyt fra HB 16. Skoleskak redegørelse ved Kredsformanden 17. Næste Generalforsamling 18. Eventuelt 1. Valg af dirigent Formanden (KCB) foreslog Niels Falsig (NF) som dirigent, der modtog valget. Niels takkede for valget og konstaterede at varslerne var overholdt så ingen problemer der. Deltagerne præsenterede sig med klubtilhørsforhold. 2. Formandens beretning. Formanden mindedes de afdøde medlemmer: Vagn Jacobsen, Frede Andersen, Godtfred Sloth Jensen og Egon Skovsende, men et øjebliks tavshed. Skulle der være nogle glemt, så er de med i vores tanker. Det har både været udsendt til klubformænd og tilgængelig i det omdelte Nyt fra Sønderjydsk Skak, læs dette for den fulde tekst. Medlemsflugten er ikke helt stoppet Aktivitetsniveau i Hovedkredsen, herunder Holdturneringen FU HB Samarbejdet med DSS i hovedkredsen Formandens beretning enstemmigt godkendt 3. Kassererens beretning, aflæggelse af regnskab og budgetoplæg.

4 Kassereren fremlagde regnskabet, med omhyggelige noteforklaringer. Årets overskud blev på 1564,19. Resultatet skyldes at Tjele blev aflyst. Kassereren undredes over at der af og til tilfaldt hovedkredsen nogle penge for enkeltmedlemmer. Så blev betalingsfristerne belyst, vi fik kartoteket mysterier opklaret. Herefter blev regnskabet enstemmigt vedtaget. Kassereren gennemgik så budgettet for kommende sæson med et stipuleret o,-, medmindre der skal betales for et alternativ for Tjele, fx i Neksø. Herefter forsøgte Kassereren så at sælge overskydende regnskaber, uden den store succes. 4. Fastsættelse af kontingent JCP: FU stiller forslag om at holde kontingentet uændret. JCP: Der er deadline for betaling af vores hjemmeside 1.oktober, og den skal så opsiges senest 3 måneder før. Jeg forstår slet ikke hvorfor det skal være så dyrt; vi giver 200,-/årligt for hjemmesiden i Tønder og i skat-unionen er 45,-. PP: Det er fordi den har multiadgang, så alle formænd kan lægge noget ind på siden. Det er ikke alle hjemmesider der kan det, og så er der det med sikkerheden, det koster. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. 5.Indkomne forslag: Karl Posselt fremlægger hans og Niels Falsigs forslag. 1. Forslag om ændring af tidspunkt, så 4. HK's holdturnering undtagen mesterrække 1 spilles i ugen efter divisionsturneringen KP: Problemet er efterårs- og vinterferie, og så uge 2 hvor mange klubber endnu ikke er startet. KCB: Divisionsturneringen er ikke lagt endnu, det kunne finde på at drille os. Da holdturneringen er fælles med 5.HK skal det også godkendes der. FU er indifferent til forslaget, så det er Generalforsamlingen der skal afgøre det. SEK: Hvis det kan hjælpe andre, så er det i orden med os. HA: Det giver for kort tid, hvis man både skal spille holdskak om søndagen og så klubturnering om mandagen.

5 KCB: Nu kan Holdturneringslederen jo altid give dispensation. SC: Hos os laver vi ikke klubturnering, før holdturneringen er fastlagt. VL: Det har ingen betydning, men divisionen er fastlagt. KP: Det er vigtigt med faste datoer overfor 5.HK. Forslaget gik til afstemning: 7 for og 2 imod, forslag vedtaget. 2. Forslag om, at holdturneringsprogrammet fremstilles og udsendes i et antal af 1 pr. hold og 1 til hver klubformand. Samtidig lægges programmet på nettet i en PDF-fil, så klubberne kan udskrive det antal, man ønsker. KP: Der er meget godt at sige om vores holdturnering, men det er utilfredsstillende kun at få to holdturneringsprogrammer; der skal være til alle holdets spillere. SEK: Det er et stort arbejde. Styrkelisten er ikke med, fordi der kommer så mange ændringer til den. Vi lever i en digital verden. KC: Det burde kun være på nettet. SEK: Næste år er sidste år med et hæfte. KCB: Problemet er at man ikke kan printe fra vores holdturneringshjemmeside. Vi laver det i år, derefter kun digitalt. KP: Der står at vi får masser, men det gør vi jo ikke. JBA: Det skal alligevel ændres næste år, så vi skal kun leve med det i år. KB: Så er der kommet et forslag om, at skoleskakklassen deles i 2 klasser, så de svagere spillere også kan få jævnbyrdig modstand. NF: Ikke nogen nem situation, hvad hvis de rykker op. KP: Der er mange ingredienser i dette her. De vil få bedre konkurrence og det ville virke mere naturligt. SEK: SGPs styrke er at det rummer alt. NF: det er meget kompliceret. KCB: Om man vil vedtage forslaget, må det sendes til SGP - Udvalget, som må have et udvidet mandat til at forsøge at løse det.

6 Forslag enstemmigt vedtaget. KCB: Så er der kommet forslag fra Alssund om rettelser til holdskakreglementet. Forslaget er behandlet i FU. Der er 3 elementer: 1) Småfejl, som med tak er modtaget og rettes. 2) Præmierne er forskellige i de to hovedkredse, så de er derfor ikke nævnt i programmet. Det skal de imidlertid i henhold til reglementet - så det må klares. 3) Forslag til ændring af 8 om antallet af partier, den enkelte spiller på spille. Formuleringen her er vedtaget sammen med 5.HK og indeholder ingen ændringer i forhold til den gamle formulering. Der er herefter intet, generalforsamlingen skal tage stilling til. 6. Valg Kai Bjørnskov og Søren Krabbenhøft blev genvalgt uden modkandidater. Der var også genvalg til: Susan Clausen Gert Jönck Svend Erik Kramer Supplant til FU Revisor Revisorsuppleant Så var det madtid, og FU benyttede pausen til at konstituere sig; alle bliver på deres pind. 7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering KCB: Så skal vi tale om Indskud, sted om 2 år, og turneringsform. JCP: Det kan undre mig at man bruger 20 medlemmers årskontingent på et meget lille udsnit af spillere. Det er en meget lille procentdel der overhovedet kan kvalificere sig til den gruppe. Nu er det ikke udgiften som sådan, men hvordan den bruges. KP: Fordelingspolitisk har du ret, men det er klubberne selv der bestemmer.

7 HA: Det er i hvert fald en turnering der er værd at bevare. KP: Der har stået engang at det var det fulde beløb. KCB: Der er en vejledning på nettet. Hvis de stærke ikke kommer, så lukker turneringen; vi vælger at gøre eliten glade. JVP: Det er derfor medlemstallet falder, det er for elitært. KCB: Det der står er autoritativt; det skal følges indtil Generalforsamlingen vedtager noget andet. JBA: Der må frigøres ressourcer tilde andre klasser. KP: Ikke enig med Jens Carl, men med Helge, få skal ikke straffes. Men det er nyt for mig at de 2000,- skulle gå til vinderen. NF: Hvor mange spiller for pengenes skyld, sikkert meget få. KCB: Vi overlader det jo til den enkelte arrangør selv at bestemme. HA: Det er meget vigtigt at det ligger, så det ikke falder sammen med noget andet. KP: Dybest set, skal det ligge på et bestemt tidspunkt. JBA: Hvad med dem, der har meldt sig til under falske forudsætninger. KCB: Nu ser vi hvordan Graasten spænder af, men jeg kan godt følge Karl i at det bør ligge fast. Med hensyn til 2016 burde Aabenraa spørges, men hvis ikke så Haderslev. 9. Holdturneringen SEK: Der var tre spillere der fik maksimum. Årsagen til at holdsamarbejdet med 3.HK gik i vasken, var at deres formand ikke havde mandat til forhandling. Det gør vel ikke så meget, men ærgerligt alligevel. Vores holdturneringshjemmeside virker, efter en stat med nogle børnesygdomme, især i første runde. Der er lidt bøvl med webmasteren, han har ikke styr på deadlines. Christian Dahl (5.HK s turneringsleder) har spurgt mig: Kan du ikke snakke med ham, jeg kan ikke. Klubberne er rigtigt gode til indberetninger. Af tekniske årsager er turneringen ikke ELO-rated, men bliver det fra kommende sæson. KCB: Den med ELOén tager jeg på mig. Hvordan få max-spillerne præmierne? SEK: Listen er sendt til Jens Carl.

8 KCB: som så giver klubberne besked. KP: Stor ros til dig, Kramer, og godt du tog den. Vi skal også selv være ops på fejl. NF: Jeg vil sige som Karl, godt du tog den. SEK: Hvis der kun dukker to op, ja så spiller de to. Der er jo synd for dem der er kommet frem at de ikke kan spille. Men i Mesterrækkerne er der ingen kære mor, men længere nede 10. Pokalturneringen 2012 NF: Vi skal have masser af skoleskakspillere, så de kan lave egne grupper. Kan der i øvrigt bevilges præmier til skoleskakspillere? SEK: Det kan jeg godt klare, jeg laver jo alligevel til SGP. KCB: Vi kan spørge DSS, hvis ikke den ene kan, så 11. SGP Pokalskak Tønder lørdag 4.maj Der kan godt være flere hold. SEK: Det er bare stort, og kan ikke blive meget bedre. Det ligger bare ikke så godt midt i holdturneringen, og så er der lige E45. Langs den er det ok, længere vestpå falder antallet. 3.HK fik invitationen, men Ejby lavede ingen marketing, så det blev ikke til noget. 3.HK kan vi ikke samarbejde med. Antallet jævnt fordelt men ikke mange fra 3.klasse. Næste gang er i Grindsted. ( KCB: Det er en af vores største successer, så den skal bare markedsføres. 12. Initiativprisen. FU har indstillet Haderslev Skakklub for deres juniorarbejde. 13. Hæderstegn. FU pegede på Peder Pharsen, som utrættelig webmaster

9 14. Ungdomsaktiviteter HJC: SGP kører rigtigt godt, og der kommer flere og flere spillere. Tjele blev aflyst, man prøver at finde på noget nyt i påsken. Vi har et godt samarbejde med skoleskakken. 15. Nyt fra HB Dansk Skaksalg har givet kæmpe underskud, og DSU har taget magten og rekonstruerer. Så er der fremkommet et forslag om ændring af holdturneringen, som er rundkastet til alle formænd. I korte træk; vandtætte skodder mellem division og hovedkreds; ingen oprykning fra mesterrække, men kval-række (3.div.) som bliver invitations-række. Alle hold i hovedkredsene bliver 4 mands hold. 16. Skoleskak redegørelse ved Kredsformanden KCB refererede fra Kredsgeneralforsamlingsreferatet. Kort fortalt så går det fremragende og det er svært at få armene ned. SEK: Vi har afholdt sommerskak i 10 år. Vi har nogle der går i dansk skole i Flensborg, så de må ikke. NF: Vi er startet forfra; de er meget små og meget levende, så Christian er kommet på arbejde. Her fortalte Niels om en institution har besøgte på en ferierejse, og var meget imponeret. Skak fyldte 1/3 af skoleskemaet, sammen med engelsk og et eller andet med udtryksformer. CK: Vi håber at flere kommer til, men de er meget nybegyndere. Vi bruger så point, så alle får noget med. JCP: Det gør vi i skat. KCB: Sydslesvig arbejder på noget integration, men kan på nuværende tidspunkt ikke lovet noget 17. Næste Generalforsamling. Det bliver 22. februar 2014 i Ribe

10 18. Eventuelt: HA: Jeg forstår det ikke, HK-ny har da tidligere være eget punkt på dagsordenen. Generalforsamlingen er ikke i kalenderen på nettet; jeg gik kalender igennem, ikke mange bruger den. Bladet er meget præget af de turneringer jeg selv deltager i, og det bliver meget sydcentreret. Skriv om klubmestre i lukkede turneringer og lignende. Udvælg et klubmedlem til presseansvarlig; der er for mange der ikke bruger bladet. NF: Få lavet nogle fyldige interviews med vores giraffer. KCB: Vi kigger på hjemmesiden. Junior B-række; så mange B-hold har vi heller ikke, men vi kan da godt se på om det var muligt. NF: Der er ikke hold nok, men man kunne lave det som pokalturnering med vind eller forsvind. VL: Påskelyn, vi håber på større fremmøde. udover vores byturnering, så har vi noget der hedder P4 lege; en hurtigskakturnering med tidshandicap, men kan ikke vinde noget. KP: Kartoteksændringsdato findes, og vores nye kartoteksfører mere flexibel. SEK: Vedbliv med at sende kontrollister, selvom der ikke er mange ændringer. BP: Unødvendigt da formand eller kasserer har fuldstændigt styr på det. VL: Dejligt at Jacob har tid, man får aha-effekter. JBA: Jeg kan sende en reminder, så de der ønsker det, kan få en. HCB: Der er nogle meget gamle fejl fx adresse, hvor kommer de fra? JBA: Det er noget der er uden for min kontrol Således endte så den Generalforsamling FU ser herefter således ud: Formand: Kai Christian Bjørnskov

11 Kontingentansvarlig: Jens Carl Petersen Kartoteksfører: Jacob Buris Andersen Juniorleder: Hansjørgen Clausen Referent: Søren Krabbenhøft (Sekretær)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Ribe Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Ribe Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Generalforsamlingsreferat 21.2.2014 Mødested: Ribe Skakklub. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC) Haderslev

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Generalforsamlingsreferat 21.2.2015 Mødested: Vojens Skakklub. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Se FU Haderslev Skakklub.-

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub, Tønder Gymnasium

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub, Tønder Gymnasium Generalforsamlingsreferat 27.2.2010 Mødested: Tønder Skakklub, Tønder Gymnasium Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær med afbud Fribonde Flensborg. fravær

Læs mere

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub.

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub. Dansk Skak Unions 4. hovedkreds Formanden Kai Bjørnskov, Birkevej 28, 6100 Haderslev Haderslev, den 15.2.2015 Til FU og alle klubformænd Årets hovedkredsgeneralforsamling finder sted den 21. februar kl.

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Alssund Skakklub, Menighedshuset.

Generalforsamlingsreferat Mødested: Alssund Skakklub, Menighedshuset. Generalforsamlingsreferat 26.2.2011 Mødested: Alssund Skakklub, Menighedshuset. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Fribonde Flensborg. fravær

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub, VUC: Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub, VUC: Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Generalforsamlingsreferat 25.2.2012 Mødested: Vojens Skakklub, VUC: Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC)

Læs mere

Generalforsamlingsreferater Mødested: Hotel Pauli, Vojens

Generalforsamlingsreferater Mødested: Hotel Pauli, Vojens Generalforsamlingsreferater 23.2.2008 Mødested: Hotel Pauli, Vojens Deltagere: Bov Skakklub.- fravær med afbud Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Fribonde Flensborg. fravær uden afbud Gråsten

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Hotel Pauli, Vojens

Generalforsamlingsreferat Mødested: Hotel Pauli, Vojens Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning. 3. Drøftelse og godkendelse af Formandens beretning 4. Kassererens beretning, aflæggelse af regnskab og budgetoplæg. 5. Drøftelse og godkendelse

Læs mere

Generalforsamlingsreferatreferat Mødested: Røde Kro, Rødekro

Generalforsamlingsreferatreferat Mødested: Røde Kro, Rødekro Generalforsamlingsreferatreferat 25.2.2006 Mødested: Røde Kro, Rødekro Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Flensborg.- Fravær uden Afbud Dansk Skakklub Oversø-Frørup. - Fravær

Læs mere

Nummer 66- April 2013 SKAK. 4. hovedkreds

Nummer 66- April 2013 SKAK. 4. hovedkreds Nummer 66- April 2013 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Vigtige adresser. Side 3 Referat fra generalforsamlingen Side 7 Tilbageblik år 2000 Side 8 Holdskak Side 11 SGP-finale i Sønderborg Side 11 Påskelyn

Læs mere

Hansjørgen Clausen byder velkommen til generalforsamling og leder valg af dirigent.

Hansjørgen Clausen byder velkommen til generalforsamling og leder valg af dirigent. Generalforsamling i Sønderjysk Skak. (4. HK) 2005 Mødet holdes i Rødekro Lørdag den 12 februar kl 13.00 12 klubber er mødt. Der er 19 deltagere heraf 5 FU medlemmer Dagsorden: 1.Valg af dirigent 2.Formandens

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds den kl i Vejen

Referat fra Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds den kl i Vejen Referat fra Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds den 17-03-2018 kl. 12-16 i Vejen Følgende klubber var repræsenteret: Bov Skakklub Esbjerg Skakforening Fredericia Skakforening Grindsted Skakklub Gråsten

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Beretningen vil traditionen tro være delt op i en resultatmæssig og en organisatorisk del, men vil selvfølgelig også lægge op til debat.

Læs mere

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først!

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først! Nr. 1 SPRINGEREN Aug. 2010 Medlemsblad for Vojens Skakklub Læs bagsiden først! Redaktionelt Al begyndelse er svær. Det må den nye redaktør sande. Men kampen med edb-programmet har foreløbig resulteret

Læs mere

Formandsmødet i Sønderjydsk Skak

Formandsmødet i Sønderjydsk Skak Pkt 1 Valg af dirigent. Her vælges Helge Andersen. Formandsmødet i Sønderjydsk Skak 14.02.04 Pkt 2 Skreven beretning i Sønderjydsk skak nummer 32 December 2003 Vi ser lige et øjeblik på holdturneringen.

Læs mere

Side 1 af 5 Gabøl d SKAK. 4. hovedkreds

Side 1 af 5 Gabøl d SKAK. 4. hovedkreds erj k Side 1 af 5 Gabøl d.13.2.2000 SKAK 4. hovedkreds FU Hovedkredsmødereferat 12.2.2000 Mødested: Unionsbanken Flensborg Deltagere: Bov Skakklub.- Niels Tygesen Pedersen, Ottomar Kielgast. Dansk Skakklub

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Skak Unions 9.hovedkreds, onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 på Hotel Vinderup, Nørregade 2, 7830 Vinderup. Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010

Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010 Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmetællere... 1 2. Formandens beretning... 1 3. Regnskab V/Kassereren... 1 4. Hold- og Pokalturnering... 2 5.

Læs mere

1 af 5 Gabøl d

1 af 5 Gabøl d 1 af 5 Gabøl d.14.2.99 Hovedkredsmødereferat 13.2.99 Mødested: Holbøl Landbohjem Holbøl Deltagere: Alssund, Augustenborg, Bov, Brørup, Dansk Skakklub Flensborg, Fribonde Flensborg, Lunderskov, Løgumkloster,

Læs mere

Indkaldelse til delegeretmøde

Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 3. april 2016 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Deltagere: Klub Antal stemmer Jyderup 2 Dianalund 3

Læs mere

8 Hovedkreds vedtægter

8 Hovedkreds vedtægter 8 Hovedkreds vedtægter Nuværende Foreslag Begrundelse/kommentar 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette sker gennem

Læs mere

Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg,

Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg, D.S.U. 9. Hovedkreds. Referat af Generalforsamling den 31. marts 2004 i Aulum. Tilstedeværende klubber: Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg, Vorgod

Læs mere

Referat af delegeretmøde i Dansk Skak Unions 8. hovedkreds Fredag 14. juni 2019 kl Hos Allerød Skakklub Skovensvej 4, 1.

Referat af delegeretmøde i Dansk Skak Unions 8. hovedkreds Fredag 14. juni 2019 kl Hos Allerød Skakklub Skovensvej 4, 1. 8. hovedkreds Referat af delegeretmøde i Dansk Skak Unions 8. hovedkreds Fredag 14. juni 2019 kl. 19.00 Hos Allerød Skakklub Skovensvej 4, 1. sal, 3450 Allerød Indledende bemærkninger Hovedkredsens formand,

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog John Petersson som dirigent. Endvidere var Kristian Kjær blevet bedt om at tage referat.

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog John Petersson som dirigent. Endvidere var Kristian Kjær blevet bedt om at tage referat. REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård. Tid: Tirsdag den 26. maj 2015, kl. 19:30. Dagsorden iflg. mødeindkaldelsen: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Referat af Delegeretmøde 30. april 2004

Referat af Delegeretmøde 30. april 2004 Referat af Delegeretmøde 30. april 2004 Bestyrelsen består af: Formand: Torben Teimer Olsen (TTO) Kasserer: Verner Christensen (VC) Sekretær: Kasper W. Damm (KWD) Kartoteksfører: Niels Kløve (NK) Turneringsleder:

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds lørdag den 23. marts 2019

Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds lørdag den 23. marts 2019 Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds lørdag den 23. marts 2019 Sydjysk Hovedkreds - Generalforsamling 2019 Deltagere Alssund (Niels Skovvart) Esbjerg Skakforening (Jens Kr. Pedersen) Fredericia (Claus

Læs mere

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 25. juni 2008 kl. 19:00 på, DAGSORDEN: 1. Godkendelse af referater 2. Formandens beretning v/formanden 3. Regnskab, Budget og Satser v/ Kassereren. 4.

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Københavns Skak Union Generalforsamling den 21. september 2012 Bestyrelsens beretning

Københavns Skak Union Generalforsamling den 21. september 2012 Bestyrelsens beretning Fremmødte: BMS Skakklub 3 Skakklubben Borgen 2 Brøndby Skakklub 1 Brønshøj Skakforening 3 Frederiksberg Skakforening 3 K41 2 Posten 1 Seksløberen 1 Taastrup 1 Vestegnen 1 ØBRO 2 Københavns Skak Union Generalforsamling

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Nummer 58- April 2011 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser.

Nummer 58- April 2011 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Nummer 58- April 2011 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Side 3 Side 4 Side 9 Side 12 Side 15 Side 16 Side 16 Side 16 Side 18 Side 19 Side 20 Vigtige adresser. FU-møde. Generalforsamling - referat.

Læs mere

S K A K N Y T TØNDER SKAKKLUB MEDLEMSBLAD FOR. Nr. 145 oktober 2013 36. årg.

S K A K N Y T TØNDER SKAKKLUB MEDLEMSBLAD FOR. Nr. 145 oktober 2013 36. årg. S K A K N Y T MEDLEMSBLAD FOR TØNDER SKAKKLUB Nr. 145 oktober 2013 36. årg. S K A K N Y T Redaktionen: Søren Rødgaard Henriksen Niels Falsig Tlf : 2273 0489 Mail.: skak@sbrh.dk Tlf.: 5346 7225 Mail.: falsigniels@hotmail.com

Læs mere

FAABORG SKAKKLUBS GENERALFORSAMLING 27. APRIL 2015 - REFERAT

FAABORG SKAKKLUBS GENERALFORSAMLING 27. APRIL 2015 - REFERAT DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. Ole Hald blev enstemmigt valgt til dirigent af de 13 fremmødte medlemmer. Ole konstaterede, at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt 2. Formanden aflægger beretning.

Læs mere

Nummer 34- August 2004 SKAK. 4. hovedkreds

Nummer 34- August 2004 SKAK. 4. hovedkreds Nummer 34- August 2004 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Vigtige adresser Side 3 Sæsonstart Side 4 FU-møde Side 5 Ny webmaster Side 6 Holdskak Side 7 Holdskak debat Side 8 Pokal 2004 Side 9 Mestre

Læs mere

Nummer 46- april 2008 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Generalforsamlingsreferater. Trekantsturneringen. Kommentar om fusion fra 5 HK

Nummer 46- april 2008 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Generalforsamlingsreferater. Trekantsturneringen. Kommentar om fusion fra 5 HK Nummer 46- april 2008 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Side 3 Side 8 Side 9 Side 9 Side 11 Side 12 Side 13 Side 15 Side 15 Side 16 Vigtige adresser. Generalforsamlingsreferater. Trekantsturneringen.

Læs mere

Opsamling fra 4. Hovedkreds Lederudviklingseftermiddag på VUC i Haderslev, den 15.09.2012, kl. 13-17.

Opsamling fra 4. Hovedkreds Lederudviklingseftermiddag på VUC i Haderslev, den 15.09.2012, kl. 13-17. Lederudvikling 15.09.2012 Opsamling fra 4. Hovedkreds Lederudviklingseftermiddag på VUC i Haderslev, den 15.09.2012, kl. 13-17. DELTAGERE: Christian Karstensen, Tønder - Jens Carl Pedersen, Tønder - Hansjørgen

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Syddjurs Skakklub stiftet den 7. marts 1978 hører hjemme i Syddjurs Kommune, efter navneskift fra Skødstrup Skakklub 27. august 2012.

Syddjurs Skakklub stiftet den 7. marts 1978 hører hjemme i Syddjurs Kommune, efter navneskift fra Skødstrup Skakklub 27. august 2012. Vedtægter for Syddjurs Skakklub 1. Hjemsted. Syddjurs Skakklub stiftet den 7. marts 1978 hører hjemme i Syddjurs Kommune, efter navneskift fra Skødstrup Skakklub 27. august 2012. 2. Formål. Klubben har

Læs mere

Nummer 61- Februar 2012 SKAK. 4. hovedkreds

Nummer 61- Februar 2012 SKAK. 4. hovedkreds Nummer 61- Februar 2012 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Side 3 Side 4 Side 6 Side 6 Side 8 Side 11 Side 13 Side 14 Side 15 Side 15 Side 16 Side 16 Side 17 Side 18 Side 20 Side 23 Side 24 Vigtige

Læs mere

Nummer 45- februar 2008 SKAK. 4. hovedkreds

Nummer 45- februar 2008 SKAK. 4. hovedkreds Nummer 45- februar 2008 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Vigtige adresser. Side 3 Ekstraordinær generalforsamling. Side 3 Generalforsamling. Side 4 Formandens beretning. Side 8 Medlemskampagne. Side

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Nummer 37- august 2005 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Flensborg bymesterskab 3. sønderjyske mesterskab i lynskak

Nummer 37- august 2005 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Flensborg bymesterskab 3. sønderjyske mesterskab i lynskak Nummer 37- august 2005 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Side 3 Side 4 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 11 Side 11 Side 12 Vigtige adresser Ny sæson Fin hjemmeside, men Holdturnering Flensborg

Læs mere

Holdturnering diverse reglementsændringer

Holdturnering diverse reglementsændringer Holdturnering diverse reglementsændringer Forslag til Sydjysk Hovedkreds generalforsamling d. 17. marts 2018 2. Holdinddeling Holdene søges inddelt således: Mesterrække 1 8 hold Mesterrække 2 8 hold 4

Læs mere

Forslag til ny holdturneringsstruktur

Forslag til ny holdturneringsstruktur Forslag til ny holdturneringsstruktur På HB/FU s visionsseminar i november 2011 blev der drøftet indsatsområde. Et af områderne var, at styrke den landsdækkende holdturnering med en ny 3. division. Alle

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Formand Kasper Wilken Damm Ægirsgade 13, 1. sal 2200 Kbh. N 2421 2841 Formand@8-hk.dk ---------- ˆ ˆ ---------- Referat af Delegeretmøde 23. april 2010 i Ølstykke. Bestyrelsen

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Redaktion. Forretningsudvalget (FU) i 4. hovedkreds. Helge Andersen Solvang 14 6340 Kruså 74 67 87 03 E-mail: hegili@post.tele.dk

Redaktion. Forretningsudvalget (FU) i 4. hovedkreds. Helge Andersen Solvang 14 6340 Kruså 74 67 87 03 E-mail: hegili@post.tele.dk Nyt fra Sønderjydsk skak Nummer 30 Side 2 Forretningsudvalget (FU) i 4. hovedkreds. Formand: Hansjørgen Clausen Æblehaven 5 6320 Egernsund 74 44 22 98 E,mail: majbritclausen@mail.dk Kasserer: Frede Andersen

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Dagsorden.: 1. Konstatering af stemmetal 2. Valg af dirigent 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab v/michael Ankersen 5. Meddelelser

Læs mere

Generalforsamling Jyderup Skakklub

Generalforsamling Jyderup Skakklub Se referatet side 6 Generalforsamling Jyderup Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 28.april 2015 klokken 19,30 hos Jens Lundberg, Slagelsevej 33,Jyderup. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. Information om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden.

Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. Information om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden. Regnskab for 2000 Budget for 2001 Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. nformation om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden. DSU giver nu kun tilskud til ét bornholmsk

Læs mere

Man må stadig regne med, at kontingentet til hovedkredsen sættes op pr

Man må stadig regne med, at kontingentet til hovedkredsen sættes op pr Regnskab for 1999 Budget for 2000 I løbet af regnskabsåret 1999 kom 8. HK for alvor på nettet, og dette har bl.a. været årsag til at portoudgifterne er blevet reduceret medført er med næsten 40%. 1999

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat af HB-Møde. 27. november 2011

Referat af HB-Møde. 27. november 2011 Referat af HB-Møde 27. november 2011 Referat af HB-Møde Søndag d. 27. november 2011 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Godkendelse af referat af HB-mødet 28-08-2011... 2 3. s beretning... 2

Læs mere

Referat af FU-møde i Ullerslev.

Referat af FU-møde i Ullerslev. Referat af FU-møde i Ullerslev. Dato: 24/01 2007 Kl. 19:00 Til stede: Erik G. Andresen, Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Observatør: Benny Brinch Dagsorden:

Læs mere

Referat Delegeretmøde Københavns Skak Union (KSU) den 20. September kl. 19:30 i K41s lokaler.

Referat Delegeretmøde Københavns Skak Union (KSU) den 20. September kl. 19:30 i K41s lokaler. Referat Delegeretmøde Københavns Skak Union (KSU) den 20. September kl. 19:30 i K41s lokaler. Fremmødte: BMS: 2 Brønshøj: 2 Frederiksberg: 2 K41: 2 Posten: 1 Seksløberen: 1 Vestegnen: 1 ØBRO: 2 Caissa:

Læs mere

3. Endelig konstituering af bestyrelsen fordeling af arbejdsopgaver (bilag 1). Se organisationsplan (bilag 1).

3. Endelig konstituering af bestyrelsen fordeling af arbejdsopgaver (bilag 1). Se organisationsplan (bilag 1). DANSK SKAK UNION 2. Hovedkreds Møde nr. 68 Søndag d. 20. aug. 2017, kl. 9.30 Skovbo Skakklubs lokaler, Borup Deltagere: Niels Steen Larsen (NSL) Bjarne Haar (BH) Peter Holst (PH) Jan Ambirk (JA) Henning

Læs mere

Generalforsamling den 25. marts 2017 i Vejen. Formandsberetning

Generalforsamling den 25. marts 2017 i Vejen. Formandsberetning Generalforsamling den 25. marts 2017 i Vejen. Formandsberetning Før aflæggelse af beretningen vil jeg bede forsamlingen et øjebliks stilhed til minde om de medlemmer/skakkammerater, der er døde i årets

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat John

Læs mere

Nummer 54- April 2010 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Generalforsamlingen Åbent brev til FU. Trekantsturneringen

Nummer 54- April 2010 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Generalforsamlingen Åbent brev til FU. Trekantsturneringen Nummer 54- April 2010 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Side 3 Side 9 Side 10 Side 13 Side 24 Side 25 Side 26 Side 28 Vigtige adresser. Generalforsamlingen Åbent brev til FU Sønderjysk EMT Holdturneringen

Læs mere

Tilstede var klubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Thy, Viborg, Vorgod og Skive

Tilstede var klubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Thy, Viborg, Vorgod og Skive Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Skak Unions 9.hovedkreds, onsdag den 28. marts 2012 kl. 19.30 på Hotel Vinderup, Nørregade 2, 7830 Vinderup. Tilstede var klubberne: Aulum, Herning, Holstebro,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning.

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning. Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning. Deltagere: Morten Fabrin, Aksel Hansen, Jesper Dürr Christiansen, Steen Juul

Læs mere

Holdturneringen 4. og 5. HK

Holdturneringen 4. og 5. HK Holdturneringen 4. og 5. HK Program for sæson 2010-2011 Indholdsfortegnelse Fra turneringslederen side 4 Turneringsreglement side 5 Klubfortegnelse side 9 Rundeskemaer side 22 Styrkelisten side 27 1 Forretningsudvalg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 54. Referat. 2. februar 2013 Aktivitetshuset, Tølløse

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 54. Referat. 2. februar 2013 Aktivitetshuset, Tølløse Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 54 2. februar 2013 Aktivitetshuset, Tølløse Deltagere: Niels Steen Larsen (NSL) (mødeleder) Bjarne Haar (BH) Leif Jensen (LJ) Jens Lundberg (JL) Morten

Læs mere

Referat af Delegeretmøde 19. april 2002

Referat af Delegeretmøde 19. april 2002 Referat af Delegeretmøde 19. april 2002 Bestyrelsen består af: Formand: Torben Teimer Olsen (TTO) Kasserer: Verner Christensen (VC) Sekretær: Kasper W. Damm (KWD) Kartoteksfører: Niels Kløve (NK) Turneringsleder:

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat fra 8. HKs Delegeretforsamling - den 15. maj 1998

Referat fra 8. HKs Delegeretforsamling - den 15. maj 1998 Referat fra 8. HKs Delegeretforsamling - den 15. maj 1998 Tilstede: Sted: Referent: Allerød, Birkerød, Espergærde, Farum, FHS, Frederiksværk, Helsinge, Hillerød, Hørsholm, Jyllinge, Nordkalotten, Stenløse,

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen onsdag den 8. april 2015

Referat fra generalforsamlingen onsdag den 8. april 2015 Seniorforeningen Told & Skat 14. april 2015 Referat fra generalforsamlingen onsdag den 8. april 2015 Generalforsamlingen blev afholdt på Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense

Læs mere

Årsmøde i LASS, lørdag den 31. januar 2015.

Årsmøde i LASS, lørdag den 31. januar 2015. Årsmøde i LASS, lørdag den 31. januar 2015. Mødt 26 (heraf 8 fra Styrelsen). Referent: Hanne Christensen, webmaster for LASS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af afholdelse af årsmødet. 3.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Bilag 1 Organisationsplan for 2. Hovedkreds 2019/20

Bilag 1 Organisationsplan for 2. Hovedkreds 2019/20 Bilag 1 Organisationsplan for 2. Hovedkreds 2019/20 Formand Planlægning og ledelse, DSU`s hovedbestyrelse Repræsentation i øvrigt Sekretær Mødereferater, protokol Holdturneringsleder Planlægning og administration

Læs mere

HOLDKAMPREGLEMENT FOR SYDJYSK HOVEDKREDS

HOLDKAMPREGLEMENT FOR SYDJYSK HOVEDKREDS HOLDKAMPREGLEMENT FOR SYDJYSK HOVEDKREDS Holdkampreglement for Sydjysk Hovedkreds 1. Deltagere Skakklubber, der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem Sydjysk Hovedkreds, kan deltage i holdturneringen med

Læs mere

Tre væsentlige ting har haft indflydelse på hovedkredsens regnskab. NVS-klubbernes flytning fra 8. til 2. hovedkreds pr. 1.

Tre væsentlige ting har haft indflydelse på hovedkredsens regnskab. NVS-klubbernes flytning fra 8. til 2. hovedkreds pr. 1. Regnskab for 1997 Budget for 1998 Tre væsentlige ting har haft indflydelse på hovedkredsens regnskab for 1997 NVS-klubbernes flytning fra 8. til 2. hovedkreds pr. 1. oktober 1997 Oprydningsarbejdet mv.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn.

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn. SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl. 11.00 i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formanden aflægger

Læs mere

Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne samt hvem der er de enkelte hovedkredses juniorledere.

Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne samt hvem der er de enkelte hovedkredses juniorledere. 8. november 2009 Dansk Skak Union sskakudvalget Referat af sudvalgets møde 3. okt. 2009 Mødet afholdt på Tjele Efterskole ifm. Juniorhold DM 2009 Referent: Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 19. maj 2018. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der lige godt 60 fremmødte, hvoraf de 37 var stemmeberettigede

Læs mere

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN Referat af Generalforsamlingen Lyngby. i den 11. april 2010 kl. 1000 i Formanden indledte generalforsamlingen og bød velkommen til de fremmødte deltagere. Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl. 15.00. Formand Erik Ejlertsen (EE) bød de 74 stemmeberettigede medlemmer velkommen, og overgik derefter til den udsendte dagsorden.

Læs mere

Referat af HB-Møde. 29. august 2010

Referat af HB-Møde. 29. august 2010 Referat af HB-Møde 29. august 2010 Referat af HB-Møde Søndag d. 29. august 2010 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Godkendelse af referat fra HB 02-04-2010.... 1 3. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Regnskab for 2004 Budget for 2005

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Regnskab for 2004 Budget for 2005 Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Regnskab for 2004 Budget for 2005 Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2004: Formand 1.1.2004-10.9.2004 Torben Teimer Olsen, Enkeltmedlem 11.9.2004-31.12.2004 Jan T. Mortensen,

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen 2008.

Referat af Generalforsamlingen 2008. Referat af Generalforsamlingen 2008. Søndag den 24/2-2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Redningshunden-Danmark på brandstationen i Frederikssund. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Holdturneringsreglement

Holdturneringsreglement Holdturneringsreglement Holdturneringsreglement 1 Turneringsledelse A) Turneringsleder. Hovedkredsens bestyrelse udpeger en turneringsleder (TL), der har ansvaret for, at turneringen gennemføres i overensstemmelse

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere