Generalforsamlingsreferater Mødested: Hotel Pauli, Vojens

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamlingsreferater Mødested: Hotel Pauli, Vojens"

Transkript

1 Generalforsamlingsreferater Mødested: Hotel Pauli, Vojens Deltagere: Bov Skakklub.- fravær med afbud Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Fribonde Flensborg. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Erik Lund-Petersen (ELP), Susan Clausen (SC) Haderslev Skakklub Kai Bjørnskov (KB), Jacob Andersen (JA), Ole Poulsen (OP) Hejls Skakklub -Fravær uden Afbud Løgumkloster Skakklub.- fravær med afbud Ribe Skakklub.- Peter Pharsen (PP) Skakklubben Alssund. - Broder Petersen (BP), Karsten Fyhn (KF) Tønder Skakklub.- Niels Falsig(NF), Jens Carl Petersen (JCP)Helge Andersen(HA) Vamdrup Skakklub.- fravær uden afbud Vojens Skakklub.- Se FU FU: Hansjørgen Clausen, Gråsten (HJC) Frede Andersen, Vojens (FA) Herman Petersen, Ribe (HP) Søren Krabbenhøft, Vejen (SK) Extraordinær Generalforsamling: Dagsorden: 1. Valg af Dirigent 2. Mandtal 3. Valg af Fungerende Formand 1. Valg af dirigent Kassereren (FA) bød velkommen, og foreslog Niels Falsig som dirigent; der modtog valget. 2. Mandtal Dagens fremmødte blev noterede, og stemmeantallet opgjort til Valg af Fungerende Formand FU foreslår tidligere formand Hans Jørgen Clausen. Niels Falsig foreslår Frede Andersen. Der foretages skriftlig afstemning. Den ender med stemmerne 6 6 uafgjort og dirigenten (NF) udbeder sig løsningsmuligheder. JCP fortæller at man i Folketinget laver en omstemning, og ender denne også remis, skrides der til lodtrækning. UH minder om vigtigheden af valget og indskærper at man tænker sig om.

2 2. afstemning ender 6 5, med en blank stemme, til Frede Andersen. Frede modtager valget og takker forsamlingen. Og efter en kort rygepause: Ordinær Generalforsamling: Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning. 3. Drøftelse og godkendelse af Formandens beretning 4. Kassererens beretning, aflæggelse af regnskab og budgetoplæg. 5. Drøftelse og godkendelse af kassererens regnskab og budget 6. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 7. Holdturneringen 8. Pokalturneringen Ungdomsaktiviteter 10. Andre Aktiviteter for Året 11. Indkomne forslag 1. Vagn Lauritzen: Udvalg til at se på fusion med 5.HK 12. Fastsættelse af kontingent 13. Valg a: Valg af FU medlemmer: Frede Andersen, Hansjørgen Clausen og Herman Petersen. Alle modtager genvalg. b: Valg af suppleant til FU.. c: Valg af kritisk revisorer. Claus Mogensen modtager ikke genvalg. d: Valg af revisorsuppleant. 14. Eventuelt 1. Valg af dirigent Formanden (FA) foreslog igen Niels Falsig som dirigent, der modtog valget. 2. Formandens beretning. Dirigenten kaldte den en god beretning. Da forfatteren havde meldt afbud, måtte den nys tiltrådte formand træde til. FA: Det er et digert værk. Da det både har været udsendt til klubformænd og tilgængelig på hjemmesiden, skal jeg kun kort ridse hovedtrækkene op, i Svend Erik Kramer s beretning. Svend Erik Kramer udtrykker utilfredshed med medlemstallet, det er støt dalende og vi mister også klubber. Til gengæld ser det lysere ud på ungdomsfronten. Flere klubber opretter skolesskaklignende tiltag. 4.HK har også tilbud til de unge; der er en separat børnerække i SGP-regi, og vi har en D-række, der i store træk virker fortrinligt. Holdturneringen går rimeligt, men vores Mesterrække halter, Løsningen er måske en fusion med 5. HK. Der har været Pokalskak i Tønder, som godt kunne tåle et større fremmøde, SEMT i Løgumkloster med 2 x 8-mandsgrupper, der også ville kunne tåle lidt bedre fremmøde, det er blevet vores smertensbarn. Og på sigt må FU beslutte om pengene til arrangementet kan bruges bedre andre steder.

3 Til gengæld har SGP på rekordtid, blevet vores næststørste turnering. Den kører formidabelt, men skal conceptet revideres? Hold-DM blev en stor succes, med en samlet 6 plads, langt over forventning. Uanset hvad fremtiden byder er 4. HK med i den turnering. Der er mange turneringstilbud i kredsen; desværre vil Ribe EMT ikke blive spillet mere, men FU vil måske overtage conceptet og lave noget lignende, det var jo en fremragende turnering. En stor tak til Ribe s afgåede formand Jørgen Nielsen for et stort og engageret arbejde for skakken. Det kører godt for skoleskakken, mange steder i klubregi. Så fik vi en DM i skikkelse af Rasmus Lund Petersen (7/8), og en ny skoleskakleder i Erik Lund Petersen, begge Gråsten. Et kamplederkursus anført af Vagn Lauritzen (IA) blev afviklet med 7 deltagere, et lidt skuffende antal, der er stadig for få TLére i kredsen. Hjemmesiden har haft det rigtigt svært, men er i bedring. Trods stor arbejdsindsats af Peter Pharsen har HLT Kai Bjørnskov ikke ordentlige arbejdsbetingelser. DSU s hvervekampagne er skudt i gang og vi er i gang med arbejdet, mere om det efter Generalforsamlingen. 5. HK er meget intereseret i fusion; der kommer et forslag senere. Bov Skakklub tildeles DSU s Initiativpræmie for deres særdeles aktive program for unge, og for deres synlighed i den lokale presse. Hæderstegnet tilfalder vores tidlige webmaster Karsten Fyhn, for fortrinligt og hurtigt arbejde med hjemmesiden. 3. Godkendelse af Formandens beretning Der klappes af pris modtagerne. Formandens beretning blev enstemmigt godkendt 4. Kassererens beretning. Ex-Kassereren (FA) forklarede at den økonomiske er rimelig om end egenkapitalen er faldende og nu udgør ,72 Kr. et fald på over det kan vi ikke blive ved med at leve med, så kassereren foreslog en kontingentforhøjelse på 5,- pr. kvartal. Medlemstilbagegangen er markant, men at man i Vojens har 10 unge spillere der ikke er tilmeldt DSU. Det venter man med indtil de har fundet ud af om skak er noget for dem. I øvrigt har budgettet for 2008 et lignede underskud. 5. Drøftelse og godkendelse af regnskab og budget SC: Det ville være fint at hæve kontingentet. BP: Er det ikke muligt at få en højere rentesats så renteindtægterne ville blive større? FA: Vi er ikke en investeringforening. JCP: Vi får flere rentepenge i skat-klubben. NF: Det er en arbejdskapital. HA: Man kunne jo forestille sig et sponsorat ved at skifte bank. FA: Sydbank er jo kredsens største bank, så det ville nok ikke være tjeneligt at skifte. BP: I Alssund har vi sat ind til 5 % NF: De er så bundne, men lad kassereren bestemme. Efter endt diskussion blev regnskab og budget vedtaget enstemmigt. FA: Revisionen har påpeget at Udgiftsspecifikationen, der er blevet rundsendt, ikke er påført de rettelser revisionen havde, så en revideret udgave kan hentes her. (på gult papir)

4 6. Sønderjydsk Enkeltmands Turnering Årets udgave afholdes af Aabenraa. UH: Det går fremragende. Vi har 3x 8 mandsgrupper og nederste er en monrad med 12 mand i alt 36. Stillingen kan ses på Aabenraas hjemmeside FA: Så skal vi have en klub til NF: Det kunne vi da godt tænke os, hvis ikke andre vil. FA: FU foretrækker at det er større klubber der lægger billet ind. Man kan jo lade klubturneringen indgå, for at have et godt afsæt deltagermæssigt. NF: Tønder vil slå den sammen med Byturneringen. Afviklingen skulle være over en længere periode. UH: Farligt at trække den ud. NF: Nej, tværtimod, så skal den strækkes. BP: Der skal være flere hængepartirunder. I øvrigt vil Alssund gerne have den i JA: Turneringen kræver kompetente arrangører. Tønder får SEMT i Holdturneringen KB: Den kører nogenlunde. Jeg har måttet ringe for at få resultater, både til hjemmeholdets holdleder og sågar udeholdet. Holdturneringsprogrammet har ikke virket fra september til nu, men kan love at det kører om små 14 dage. NF: Det er træls med alle de afbud, det er dyrt at betale indskud, når man kun får tre kampe. KF: Det er ærgeligt med kun 5 hold i mesterrækken. Det kan måske løses ved fusion med 5.HK NF:Holdturneringslederen skal have friere hænder, der må ingen bindinger være til at lave en ordentlig turnering. FA:Holdturneringslederen har ret så frie hænder, der er ikke noget i holdturneringsprogrammet der kan virke som en hindring. HA: Det er trist med de hold der vælger at tabe de sidste kampe for ikke af rykke op. Det er især overgangen fra A-rækken til Mesterrækken der er problematisk UH: Folk vil ikke spille om søndagen. BP: Dobbeltrunde i Mesterrækken er da noget at tænke over. NF: Konklusionen af diskutionen må være at Holdturneringslederen har frie tøjler. 8. Pokalturneringen 2007 FA: Vi mangler næsten kun datoen for i år. Det er et dyrt stævne men sjovt. NF: Andre må da gerne afholde det, men vi vil da gerne. BP: Det er et fantastisk stævne. KF: Det er en god turnering, men spisebilletterne til finalestævnet i Nyborg er meget dyre. FA: Jeg fik i februar en rykker for sidste stævne. NF: Det er dyrt, men det er en aftale DSU har. 9. Ungdomsaktiviteter HJC: Det har været et godt ungdomsår. Der har været en speciel børnerække i SGP. Hold-DM i Tjele gik rigtig godt. Vi havde ikke så skræmmende hold med, men de gjorde det fantastisk. Vi slog 3 Hovedkredse og blev en flot nr.6. Vores 2. bræt Rasmus Lund Petersen blev senere DM i en A-gruppe med 25 mand, flot. ELP: Ja jeg er jo blevet udnævnt til Kredsleder for Skoleskak i 4. HK. Hvis man synes at medlemskrisen kradser i 4.HK, skal jeg da lige nævne at vi i det forgangne år er gået fra 235 til 90 Medlemmer, hvoraf halvdelen spiller skoleskak i klubregi.

5 Fødekæden fra ungdomsrækkerne skal klubberne selv stå for, der er i øjeblikket ikke meget at hente fra skoleskakken. Dansk Skole Skak har ansat 2 udviklingskonsulenter til at se på problemet. Der har været afholdt et møde, om hvordan vi kommer videre. En ide er et Pilotprojekt kaldet SFO-skak. Skolen stiller lærerkræfter til rådighed, Skoleskak har eleverne og materialerne. SFO-skak skydes i gang med én klub, én skole og én kommune inden for en overskuelig fremtid. HP: Hvordan med økonomien? ELP: Det er kommunen der skal betale for lærerne. HA: Der er da ikke SFO alle steder, ej heller økonomi til det. ELP: Der er desuden tanker fremme om at lave en fællesafslutning for hele kredsen på en lokal virksomhed. 10. Andre Aktiviteter for Året FA: der kommer ikke flere aktiviteter den næste sæson. HJC: SGP-4 er næste gang i Gråsten 15/3 NF: Vi skal beslutte om SGP skal fortsætte. HJC: Så er der Trekantsturneringen, en sjov turnering. (Invitation omdelt) BP: Det ville være ønskeligt med flere klubber, så der kom flere runder. Slotsturneringen er ved at være på skinner. NF: Det er Vagn Lauritzen, Søren Krabbenhøft og mig Niels Falsig, der sidder i udvalget, hvor tidligere Svend Erik Kramer også havde plads. Skal der ske forandringer? UH: Man ændrer ikke på noget der fungerer. NF: Så SGP-udvalget fortsætter altså sit arbejde NF: Vi skal have en meget tidlig Kalender UH: Slotsturneringen er ikke slut før næste års turnering er fastlagt. HA: Husk at alt skal sendes til mig; Indbydelser, referater, resultater og partier. ELP: Gråsten vil gerne have sidste runde. BP: Vi overvejer at lægge en runde hos Linak, et firma specialiseret i hydraulisk hjælpeudstyr. NF: Udvalget vil komme med en kalender inden den nye sæson, senest engang i august Og så samlede Niels Falsig klubber der ville være interesserede at afholde et ben. Og der var heldigvis mange. SGP-udvalget vil snarest sætte sig sammen og lave næste sæsons kalender. 11. Indkomne forslag FA: Der er kun indkommet et enkelt forslag. Det er fra Vagn lauritzen, Løgumkloster og lyder: Der foreslås nedsat et udvalg til at behandle henvendelsen fra 5.HK angående en fusion af de to hovedkredse. Dersom det ønskes kan forsamlingen vedtage et komissorium for udvalget, men ellers foreslås det at udvalget får mulighed for at undersøge alle muligheder, dog kan det ikke, uden foreliggende fuldmagt, træffe bindende aftaler angående en eventuel fusion. Vi skal altså ikke vedtage en fusion. 5. HK er meget positive. HA: Ideen med et udvalg er god, der er ingen risiko forbundet med det. Kørselsafstandene bliver ikke væsentligt forøgede da det formodes at der også vil flytte klubber fra 5. til 6.HK. JA: Udvalget skal også se på andre muligheder. JCP: Er det ikke FU der skal tage den endelige beslutning? UH: Det kan da ikke afgøres uden en extraordinær generalforsamling. HP: Hvornår skal det afgøres? KB: Jeg vil gerne være med i udvalget. NF: Jeg er meget i tvivl, det ville være trist hvis Ribe forsvinder til 5 HK, pga tilknytningen til Esbjerg. Udvalget skal derfor nedsættes, og jeg vil da gerne være med i det. KB: Arbejdet skal laves i år, så det er klar til næste generalforsamling.

6 NF: Jeg foreslår Kai Bjørnskov som formand for udvalget. JA: Udvalget laver selv sin komisorium og dette skal så godkendes af FU. NF: Det er oplagt at FU skal deltage i udvalget. HP: Jeg vil gerne have et udvalg; hvor mange skal der være og hvor mange fra FU? KB: Mig som formand og så en mere uden for FU og så to fra FU hvor den ene er formanden. Udvalget laver selv sin Kommisorium og rapporterer til hjemmesiden. Udvalget består så af Kai Bjørnskov, Niels Falsig og Frede Andersen. Det sidste medlem fra FU, besluttes på førstkommende FU-møde. 12. Fastsættelse af kontingent: FA: Vi kan fjerne driftunderskuddet ved at hæve kontingentet med 5,- pr kvartal. UH: Hvad får 4. HK i dag? Flere: Seniorer: 116,5o kr. ; Pensionister 96,50 kr.; Unge 96,50 og Børn 74,- JCP: Vejen ud af krisen er ikke kontingentstigning. Klubberne skal betale til tiden, der skal ingen pjank være. BP: Jeg vil lave et skema over klubbetaling, fremlægges som forslag næste år.; det er ikke en gabestok. FA: Sådan en har jeg fremstillet, men ikke offentliggjort, for ikke at hænge klubber ud. Afstemning om kontingentstigning på 5,- pr. kvartal. For: 5 stemmer, imod 6 stemmer, altså ingen stigning kommende sæson. 13. Valg NF: Frede kan ikke genvælges da han jo er valgt til formand. FA: Det er en fejl i dagsordenen, der skal vælges et FU- medlem. FU konstituerer sig senere. NF: Jeg foreslå Jens Carl Petersen; er der flere der ønsker valg? JCP: Jeg bliver ikke så flink som Frede, jeg er meget mere ubehagelig. ingen bilag, ingen penge. Jens Carl Petersen bliver valgt til FU. Hansjørgen Clausen genvælges Herman Petersen genvælges Som FU-suppleant vælges Susan Clausen. Hun aflægger en mindre levnedsbeskrivelse og slutter med at takke for valget. Som kritiske revisorer ønsker Claus Mogensen ikke genvalg I stedet vælges Broder Petersen og Gert Jønck. Som revisor-suppleant vælges Jacob Andersen. 15. Eventuelt: FA: Jeg kunne godt tænke mig at vide hvornår hjemmesiden virker. UH: Hvorfor hedder det Vikingeskak og ikke noget med 4.HK? KF: Det har været i en overgangsfase, indtil den nye hjemmeside virkede. PP: Hvem skal så have lov til at skrive på hjemmesiden?

7 HP: Klubberne kunne vælge en person. PP: Dette vil være pragmatisk. NF: 1 i hver klub. PP: Der har været problemer med domænet 4.HK, det har kostet et halvt år. Vi har først fået adressen overdraget 8/ Nu kører Bjørnskovs turneringsside, men mangler at få opdateret. Nu fungerer det sådant set. Nu skal der bare bestemmes hvor mange der skal kunne skrive på hjemmesiden. HA: Vi skal holde fast i det trykte medie, længe endnu for de web-løse. HP: Hvis 1 er for lidt så maximum 3 personer skal kunne skrive på hjemmesiden. KF: Det skal være klubformand og evt. webmaster, så det ikke er gud og hver mand. PP: Man kan ellers bare maile webmasteren, min adresse står på hjemmesiden. HA: Den skal i Nyt fra Sønderjydsk Skak. NF: Peder skal have fri hænder til at adminstrere hjemmesiden. BP: Sønderjydsk med D som i jyder. FA: D et er vedtaget på en generalforsamling. KF: Jeg vil sige tak for prisen, og for mine år som webmaster for 4.HK. JA: Tak til Frede for at overtage formandsposten i denne svære tid. KB: Nu skal i altså blive, for der er flere møder. Ordstyrer Niels Falsig takkede for god ro og orden, og så var det næsten slut Inden næste mødeaktivitet, fremlæggelse af DSU s hvervekampagne, afholdte det nye FU er konstituerende møde. Konstituerende møde: Jens Carl blev jo valgt til FU, for at overtage efter den tidligere kasserer Frede Andersen. Kassereren har hidtidig haft to opgaver, nemlig pengene og medlemmerne. Dette udtrykte jens ikke interesse i. Dette var Frede ikke helt tilfreds med, da de to ting hænger sammen, men indvilgede i at gøre det. Jens tager sig så af pengene og den anden del, medlemskartoteket udskilles. Dette indvilgede Herman Petersen i at overtage. Kassererens hidtige arbejde er hermed delt i to, en Kontingentansvarlig og en Kartoteksfører. Frede indkalder til et hurtigt FU-møde, for at kunne lave overdragelsesforretninger med de to. FU ser herefter således ud: Formand: Frede Andersen Kontingentansvarlig: Jens Carl Petersen Herman Petersen: Kartoteksfører Juniorleder: Hansjørgen Clausen Referent: Søren Krabbenhøft (Sekretær)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Ribe Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Ribe Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Generalforsamlingsreferat 21.2.2014 Mødested: Ribe Skakklub. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC) Haderslev

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub, Tønder Gymnasium

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub, Tønder Gymnasium Generalforsamlingsreferat 27.2.2010 Mødested: Tønder Skakklub, Tønder Gymnasium Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær med afbud Fribonde Flensborg. fravær

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Generalforsamlingsreferat 21.2.2015 Mødested: Vojens Skakklub. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Se FU Haderslev Skakklub.-

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Alssund Skakklub, Menighedshuset.

Generalforsamlingsreferat Mødested: Alssund Skakklub, Menighedshuset. Generalforsamlingsreferat 26.2.2011 Mødested: Alssund Skakklub, Menighedshuset. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Fribonde Flensborg. fravær

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub. Deltagere:

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub. Deltagere: Generalforsamlingsreferat 23.2.2013 Mødested: Tønder Skakklub. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC) Haderslev

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Hotel Pauli, Vojens

Generalforsamlingsreferat Mødested: Hotel Pauli, Vojens Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning. 3. Drøftelse og godkendelse af Formandens beretning 4. Kassererens beretning, aflæggelse af regnskab og budgetoplæg. 5. Drøftelse og godkendelse

Læs mere

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub.

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub. Dansk Skak Unions 4. hovedkreds Formanden Kai Bjørnskov, Birkevej 28, 6100 Haderslev Haderslev, den 15.2.2015 Til FU og alle klubformænd Årets hovedkredsgeneralforsamling finder sted den 21. februar kl.

Læs mere

Generalforsamlingsreferatreferat Mødested: Røde Kro, Rødekro

Generalforsamlingsreferatreferat Mødested: Røde Kro, Rødekro Generalforsamlingsreferatreferat 25.2.2006 Mødested: Røde Kro, Rødekro Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Flensborg.- Fravær uden Afbud Dansk Skakklub Oversø-Frørup. - Fravær

Læs mere

Nummer 46- april 2008 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Generalforsamlingsreferater. Trekantsturneringen. Kommentar om fusion fra 5 HK

Nummer 46- april 2008 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Generalforsamlingsreferater. Trekantsturneringen. Kommentar om fusion fra 5 HK Nummer 46- april 2008 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Side 3 Side 8 Side 9 Side 9 Side 11 Side 12 Side 13 Side 15 Side 15 Side 16 Vigtige adresser. Generalforsamlingsreferater. Trekantsturneringen.

Læs mere

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Beretningen vil traditionen tro være delt op i en resultatmæssig og en organisatorisk del, men vil selvfølgelig også lægge op til debat.

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub, VUC: Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub, VUC: Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Generalforsamlingsreferat 25.2.2012 Mødested: Vojens Skakklub, VUC: Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC)

Læs mere

Hansjørgen Clausen byder velkommen til generalforsamling og leder valg af dirigent.

Hansjørgen Clausen byder velkommen til generalforsamling og leder valg af dirigent. Generalforsamling i Sønderjysk Skak. (4. HK) 2005 Mødet holdes i Rødekro Lørdag den 12 februar kl 13.00 12 klubber er mødt. Der er 19 deltagere heraf 5 FU medlemmer Dagsorden: 1.Valg af dirigent 2.Formandens

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Formandsmødet i Sønderjydsk Skak

Formandsmødet i Sønderjydsk Skak Pkt 1 Valg af dirigent. Her vælges Helge Andersen. Formandsmødet i Sønderjydsk Skak 14.02.04 Pkt 2 Skreven beretning i Sønderjydsk skak nummer 32 December 2003 Vi ser lige et øjeblik på holdturneringen.

Læs mere

Side 1 af 5 Gabøl d SKAK. 4. hovedkreds

Side 1 af 5 Gabøl d SKAK. 4. hovedkreds erj k Side 1 af 5 Gabøl d.13.2.2000 SKAK 4. hovedkreds FU Hovedkredsmødereferat 12.2.2000 Mødested: Unionsbanken Flensborg Deltagere: Bov Skakklub.- Niels Tygesen Pedersen, Ottomar Kielgast. Dansk Skakklub

Læs mere

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag)

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Disse vedtægter træder i kraft ved sammenlægning af Rudersdal Skakklub og Hørsholm Skakklub. De erstatter hidtidige vedtægter for Sjælsø Skakklub. 1 - Navn og formål.

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Syddjurs Skakklub stiftet den 7. marts 1978 hører hjemme i Syddjurs Kommune, efter navneskift fra Skødstrup Skakklub 27. august 2012.

Syddjurs Skakklub stiftet den 7. marts 1978 hører hjemme i Syddjurs Kommune, efter navneskift fra Skødstrup Skakklub 27. august 2012. Vedtægter for Syddjurs Skakklub 1. Hjemsted. Syddjurs Skakklub stiftet den 7. marts 1978 hører hjemme i Syddjurs Kommune, efter navneskift fra Skødstrup Skakklub 27. august 2012. 2. Formål. Klubben har

Læs mere

Vedtægter For Ølstykke Billard Klub (ØBK)

Vedtægter For Ølstykke Billard Klub (ØBK) Vedtægter For Ølstykke Billard Klub (ØBK) 2017 1. Klubbens navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Ølstykke Billard Klub (ØBK), der blev stiftet den 23.sept 1974. 2. Klubbens hjemsted er Ølstykke i Egedal

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds den kl i Vejen

Referat fra Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds den kl i Vejen Referat fra Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds den 17-03-2018 kl. 12-16 i Vejen Følgende klubber var repræsenteret: Bov Skakklub Esbjerg Skakforening Fredericia Skakforening Grindsted Skakklub Gråsten

Læs mere

(Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak)

(Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak) Vedtægter for Fyns Skoleskak (Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak) 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Skoleskak, Fyns Kredsen i daglig tale Fyns Skoleskak. (FSS) Den udgøres af skoleskakklubber

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl. 15.00. Formand Erik Ejlertsen (EE) bød de 74 stemmeberettigede medlemmer velkommen, og overgik derefter til den udsendte dagsorden.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Skak Unions 9.hovedkreds, onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 på Hotel Vinderup, Nørregade 2, 7830 Vinderup. Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne:

Læs mere

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 25. juni 2008 kl. 19:00 på, DAGSORDEN: 1. Godkendelse af referater 2. Formandens beretning v/formanden 3. Regnskab, Budget og Satser v/ Kassereren. 4.

Læs mere

1 af 5 Gabøl d

1 af 5 Gabøl d 1 af 5 Gabøl d.14.2.99 Hovedkredsmødereferat 13.2.99 Mødested: Holbøl Landbohjem Holbøl Deltagere: Alssund, Augustenborg, Bov, Brørup, Dansk Skakklub Flensborg, Fribonde Flensborg, Lunderskov, Løgumkloster,

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Kapitel 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Enebærvænget. 2. Grundejerforeningens hjemsted er Næstved

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtaget på den stiftende generalforsamling 2016 1. Navn Foreningens navn er Aalborg Boldklub á 1337. Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. 2. Formål

Læs mere

Her følger 3 dokumenter 1) Dagsorden ved stiftende generalforsamling i web-lystfiskerforeningen. (side 1) 2) Vedtægter for Fisketips Forening (side 2-4) 3) Praktiske retningslinier for generalforsamling

Læs mere

8 Hovedkreds vedtægter

8 Hovedkreds vedtægter 8 Hovedkreds vedtægter Nuværende Foreslag Begrundelse/kommentar 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette sker gennem

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

FAABORG SKAKKLUBS GENERALFORSAMLING 27. APRIL 2015 - REFERAT

FAABORG SKAKKLUBS GENERALFORSAMLING 27. APRIL 2015 - REFERAT DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. Ole Hald blev enstemmigt valgt til dirigent af de 13 fremmødte medlemmer. Ole konstaterede, at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt 2. Formanden aflægger beretning.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle

Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Web adresse: www.trans-danmark.dk Lørdag den 26. april 2003 I Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Navn

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først!

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først! Nr. 1 SPRINGEREN Aug. 2010 Medlemsblad for Vojens Skakklub Læs bagsiden først! Redaktionelt Al begyndelse er svær. Det må den nye redaktør sande. Men kampen med edb-programmet har foreløbig resulteret

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010 PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010 Indholdsfortegnelse Vedtægter:... 3 1 Navn:... 3 Hjemsted:...

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken Generalforsamling Afholdt: Torsdag d. 22.03.2011 Afholdt på: Hjalleseskolen Referat i henhold til dagsorden på indkaldelse. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Sven Erik Peterson blev valgt som dirigent. 2.

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg,

Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg, D.S.U. 9. Hovedkreds. Referat af Generalforsamling den 31. marts 2004 i Aulum. Tilstedeværende klubber: Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg, Vorgod

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Vedtægter for Svendborg Broderlaug

Vedtægter for Svendborg Broderlaug 1. Navn og hjemsted 2018. Foreningens navn er Svendborg Broderlaug. Foreningen er stiftet den 18. januar Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningen er ikke en del af en anden organisation. 2.

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

Referat af FU-møde i Ullerslev.

Referat af FU-møde i Ullerslev. Referat af FU-møde i Ullerslev. Dato: 24/01 2007 Kl. 19:00 Til stede: Erik G. Andresen, Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Observatør: Benny Brinch Dagsorden:

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: Valdemarsgade 41, 5. sal 1665 København V (hos Søren Lindgreen) Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Arne Mejlholm,

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

VAOB. Vestsjællands Aktive Ordblinde. Vedtægter

VAOB. Vestsjællands Aktive Ordblinde. Vedtægter VAOB Vestsjællands Aktive Ordblinde Vedtægter Vedtægter for foreningen Vestsjællands Aktive Ordblinde (VAOB). 1: Navn & Hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn er Vestsjællands Aktive Ordblinde i daglig tale

Læs mere

Vedtægter for Stae Borgerforening.

Vedtægter for Stae Borgerforening. Vedtægter for Stae Borgerforening. 1 Formål Stk. 1 Foreningens navn er Stae Borgerforening Stk. 2 Foreningens formål er at fremme alt, hvad der tjener byens og dermed borgernes tarv. Stk. 3 Foreningens

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog John Petersson som dirigent. Endvidere var Kristian Kjær blevet bedt om at tage referat.

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog John Petersson som dirigent. Endvidere var Kristian Kjær blevet bedt om at tage referat. REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård. Tid: Tirsdag den 26. maj 2015, kl. 19:30. Dagsorden iflg. mødeindkaldelsen: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager Vedtægter for "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager. Vedtaget på generalforsamlingen 25. Oktober 2013 l Foreningens navn er "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager". Stiftelsen

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Torsdag, den 15. marts 2018, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent Harald valgt som

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund Forslag til vedtægtsændringer for Skødstrup Sogns Jagtforening under Danmarks Jægerforbund Side 1 af 6 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skødstrup Sogns Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere