Generalforsamlingsreferat Mødested: Alssund Skakklub, Menighedshuset.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamlingsreferat Mødested: Alssund Skakklub, Menighedshuset."

Transkript

1 Generalforsamlingsreferat Mødested: Alssund Skakklub, Menighedshuset. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Fribonde Flensborg. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC), Erik Asmund(EA) Haderslev Skakklub.- Michael Hedegaard (MH) Hejls Skakklub -fravær uden Afbud Løgumkloster Skakklub.- Vagn Lauritzen (VL) Ribe Skakklub.- Peter Pharsen (PP) Skakklubben Alssund. - Broder Petersen (BP), Karsten Fyhn (KF) Jens Nording(JN) Tønder Skakklub.- Helge Andersen(HA) Vamdrup Skakklub.- fravær uden Afbud Vejen Skakforening Se FU Vojens Skakklub.- Karl Posselt (KP) Aabenraa Skakklub.- Uwe Hansen, Niels Underberg FU: Kai Bjørnskov. Haderslev (KCB) Hansjørgen Clausen, Gråsten (HJC) Jacob Buris Andersen, Haderslev(JBA) Søren Krabbenhøft, Vejen (SK) Jens Carl Petersen, Tønder (JCP) Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning. 3. Kassererens beretning, aflæggelse af regnskab og

2 budgetoplæg. 4. Fastsættelse af kontingent 5. Forslag til vedtægtsændringer 6. Indkomne forslag 1. Forlag om ændring i turneringsreglementet så Mester 2 bliver 6 mands hold (Niels Falsig) 2. Forslag om antal 4.HK Nyt til klubberne; 1blad pr. medlem (Niels Falsig) 3. Forslag om oprettelse af debatforum på hjemmesiden. (Niels Falsig) 4. Forslag om ændring af tidsfristen for fremmøde til holdkamp. (Helge Andersen) 7. Valg a: Valg af FU medlemmer: Kai Bjørnskov og Søren Krabbenhøft modtager genvalg. b: Valg af suppleant til FU. Susan Clausen modtager genvalg c: Valg af kritisk revisorer. Gert Jönck modtager genvalg d: Valg af revisorsuppleant. 8. Sønderjysk Enkeltmands Turnering Det blev i 2009 besluttet, at rammerne for Sønderjydsk emt. fastlægges af turneringsarrangøren. SEMT blev intenst drøftet ved Generalforsamlingen 2010, men uden endelig konklusion. Efterfølgende har Vojens fremlagt et program, som flere har kommenteret. SSEMT vil i 2011 blive afviklet som Vojens har besluttet, og med sædvanligt tilskud, da intet andet er blevet besluttet. Turneringen og det fremtidige tilskud til SEMT kan drøftes. Kalenderen: 2011 Vojens 2012 Alssund 2013 Haderslev? 2014 Har Gråsten lagt billet ind på 9. Holdturneringen 10. Pokalturneringen SGP 12. Initiativprisen. 13. Hæderstegn 14. Ungdomsaktiviteter Juniorsamlinger for 4. HK Beslutningen fra 2010 er ikke effektueret. Ny indsats drøftes Form, tid og sted tages op af FU. 15. DSU s gryende tanker om regionalisering Drøftelse af konsekvenser og muligheder. Til dette punkt vil der muligvis være oplæg fra DSU 16. Næste Generalforsamling 17. Eventuelt Drøftelse af afbud med kort varsel (Susan Clausen) Broder Petersen (BP) bød forsamlingen velkommen.

3 1. Valg af dirigent Formanden (KCB) foreslog Karl Posselt (KP) som dirigent, der modtog valget. Karl takkede for valget og konstaterede at varslerne var overholdt så ingen problemer der. 2. Formandens beretning. KCB: Selv om det både har været udsendt til klubformænd og tilgængelig i det omdelte Nyt fra Sønderjydsk Skak, skal jeg læse hele teksten op. Medlemsflugten er ikke helt stoppet Aktivitetsniveau i Hovedkredsen FU og HB Samarbejdet med DSS i hovedkredsen Debatten om formandens beretning drejede sig hovedsagligt om den nys afviklede Skakkens Dag 11. februar: BP:Det var en god oplevelse, den dag på Sønderskov Skole. Det er et godt tiltag for at øge skakniveauet. EA:Tak for en spændende dag i Graasten. Der er jo ikke for skoleinspektørerne eller de aktive læreres skyld, men for skakinteresserede elever. SEK:Det var nogle fine reportager, så følg op på det. KP: Skakkens dag aktiverede 1000 spillere. Det kan vi på klubniveau kun drømme om, så vi skal kende vores besøgelsestid. SEK: Fribonden lukker 1/4. de har mistet et tilskud og må lukke. Og så blev formandens beretning enstemmigt godkendt 3. Kassererens beretning, aflæggelse af regnskab og budgetoplæg. Kassereren fremlagde regnskabet.årets underskud skyldes at holdkampgebyret er blevet ensrettet til 5.HK. Næste år bliver det endnu værre; der forventes et underskud i nærheden af 2700,- EA:Jeg siger kun en ting: pengepleje! BP:Jeg spurgte FU for tre år siden. Vi har 2/3 af FU s penge, og har på tre fået 4252,- altså 1417 om året. Jeg forstår simpelthen ikke at FU ikke gør det samme.

4 KCB:Fu har drøftet sagen, og vi er ikke en kapitalplejeforening. JCP: Vi har ca i kassen. Vi sender ca ,- af disse hver kvartal til DSU, så jeg tør ikke; og binde dem i tre år tør jeg slet ikke. Det er ikke vigtigt for vores regnskab. Vi får så sponsorhjælp, der modsvarer lidt i den anden retning. KP: Problematikken er ikke ny. BP: ja, vi gentager os selv. SEK:Man må jo have en arbejdskapital. Sidste år kunne jeg godt forstå Broder, men i år er jeg skiftet til FU holdning, jeg er blevet klogere. BP:Det er altså ikke nødvendigt med en så stor arbejdskapital. VL: Det ville være rart med flere renter, men FU bestemmer. EA: Jeg ville ikke skabe problemer; Broder har ret, men det er ikke et kardinalpunkt. VL: Budgettet, det stemmer ikke helt. JCP: Der er få hundrede kroner i difference. Herefter blev regnskabet godkendt med overvældende flertal. 4. Fastsættelse af kontingent JCP: FU stiller forslag om at holde kontingentet uændret. Og det var så det! 5. Forslag til vedtægtsændringer KCB: Vi ville ikke revolutionere vedtægterne, da der er fusionstanker på bane. JBA:Ikke nogle voldsomme ændringer; 12 er ikke det vigtigste ved en fusion og for 3 s vedkommende er det ikke nogen ulykke hvis der er noget der ikke virker. Vedtægtsændringerne blev efter sletning af den fælles hæftelse i 12 godkendt og lægges på hjemmesiden. 6.Indkomne forslag:

5 Forslag 1: (6-mandshold) KF: Det er håbløst med transporten, det kan kun løses med geografi. KCB:Holdskak-fusion har ikke været i gang et år endnu, og ultimatummet er ikke godt for kommende fusionsplaner. Vagn s indlæg på hjemmesiden er vigtigt; og man ændrer ikke bare fordi to klubber ikke kan stille hold. HA: Det er vigtigt med en mesterrække; små klubber kan ikke stille hold, så ultimatummet er godt nok. SEK: Jeg er enig med Niels; 6 mand på hverdage. Jeg mangler 4.HK s fingeraftryk på holdturneringsprogrammet. Det kan vi ikke leve med. VL: I de sidste 10 år er kun 2 hold rykket op i mesterrækken. SEK: Bov kunne spille Mester-2, men ikke om søndagen. KP: Det er jo individuelle ønsker; men har vi overhovedet en holdturnering i hovedkredsen om få år. Vagn s model har rene linier og er principiel. SEK: Har vi så fået en bedre holdturnering; jeg savner altså fingeraftryk. KCB: 4-mands-hold er en 4.HK-ting, det er dog også noget. JN: Kan man spille fusions-holdskak? KCB: Ja, se Jerne KP: Her hersker signalforvirring. Tør vi give FU et mandat vi ikke kender konsekvenserne af? KF: Det ville være trist hvis vi bryder med 5.HK JBA: Der må gøres noget men et ultimatum er ikke vejen. Det ville være bagstræberisk og dumt at afbryde samarbejdet: det er ikke 5.HK der er problemet, men for få skakspillere. MH:Fælles problemer, fælles løsning. HA: På hverdage kunne det være små transporter, og længere om søndagen, og så blandet hverdag/søndag. HJ: Vi kan klare os, og vi kører langt. JN: I 2.HK er det sådant at er transporten over kilometer, så kan den kræves flyttet til søndag. BP: Hvis man vil spille, så er dagen ikke problemet.

6 SC: Det er hårdt for den arbejdende befolkning, der ikke har tid i hverdagen, så helst søndag. KF: Det skal kunne aftales klubberne imellem. KCB: 2.HK-modellen er OK. 4HK oprykning endnu et fingeraftryk; Jeg tror ikke vi kan pille ve 8 mands-reglen. SEK:Det skal laves så alle klubber kan være med. A-rækken er det største problem. KF: I B-rækken er der 12 hold, 4 hold fra både 4. og 5 HK er faldet fra. KP: Det er umuligt at strikke et kompromisforslag sammen. KF: Der er stor uenighed, men skulle udvises mere fleksibilitet. HA: 6-mandshold eller vi afbryder. KCB: Man kan ikke lave forskel på to rækker med oprykning. EA: Du var ved at lukke diskussionen for 10 minutter siden; fleksibilitet er ikke nøgleordet, og så må vi videre. UH: Lad hjemmeholdene bestemme om det skal være hverdag eller søndag. KP: Hverdage falder nogen fra, søndage falder andre fra. FU fornemmer tvivlen hos klubber, og må komme frem med noget bedre. VL: Vi skal vel stemme om forslaget. Niels Falsig s forslag #1: For:1 Imod:11 blank: 2 Svend Erik Kramer s forslag om at flytte kampe fra søndag til hverdage: for: 4 imod: 9 Blank 1 KP: Konklutionen må være at FU får et åbent mandat, til at drøfte med 5.HK. KCB: Ikke noget at stemme om; men efter denne diskussion skal FU tale med 5.HK, og arbejde med de ting der er fremkommet i dagens debat. Her anså ordstyreren at der var behov for en strategisk rygepause Således forfriskede startede man så på Niels Falsig s andet forslag. Forslag 2 (HK.-blad til alle)

7 KCB: Det er overflødigt, alle klubformænd kan maile Bjørnskov om flere. Hjemmeside?? (med et sigende blik på vores webmaster) PP: UHA Forslag 3 (Debatforum) PP: Jeg aner ikke om andre hovedkredse har, men kan undersøge det. DSU er på Facebook, hvor der er moderatorer ansat. En person blev af DSU sat til at holde øje, men måtte give op, FU har ikke et problem, men kan hjemmesiden blive det. Forslag 4 (Mødetidsforskydning) KCB: Ikke noget FU kan godtage af praktiske årsager. HA: Jeg ønsker lidt mere elastik, når man kører forkert. BP: For nogle er 1 time for længe at vente. JCP: Jeg vil mene at 1 time er fremskridt. I øvrigt er kamptelefonen i Tønder blevet forsvundet. HA: Så kun en time. SEK: En ½ time er for lidt. KCB: Hos FIDE er ventetiden 0!! Det blev herefter vedtaget, at FU forsøger at få reglementet ændret, så ventetiden udvides til en time. Her opstår der et lille intermezzo, da kassereren efter at være blevet gjort opmærksom på en regnefejl i budgettet, af Vagn Lauritzen rejser sig og siger: JCP: Jeg er ved at være for gammel; jeg har lavet en forkert sammentælling, så jeg sætter min post til diskussion. Jens Carl rejser sig og forlader rummet. Der er ingen tvivl i forsamlingen, der er ingen grund til at skifte ud på posten, så da Jens Carl kommer tilbage er han stadig kasserer. 7. Valg

8 Kai Bjørnskov og Søren Krabbenhøft blev genvalgt uden modkandidater. Da FU under formødet havde besluttet at bibeholde konstitueringen ifald der var genvalg til FU, så ser FU ud nu, som før generalforsamlingen. Herved blev der ikke en pause til at lade FU konstituere sig, da dette nu er overstået. Der var også genvalg til: Susan Clausen Gert Jönck Supplant til FU Revisor Og så var der valg til Svend Erik Kramer som Revisorsuppleant 8. Sønderjysk Enkeltmands Turnering KP: Det her er sidste skud i bøssen. Vi har brugt mange kræfter på det. Men meningerne om det har været spredt fægtning. KCB: Det er et rigtigt godt projekt, og kan gå hen og blive rollemodel for fremtidige turneringer. KF: Det har vi allerede talt om. (Alssund er vært i 2012, red.) EA: Der er stadig geografiske forskelle. JCP: Vi har jo i FU diskuteret tilskuddet; men rent principielt, de 2000,-; der er jo kun 6 spillere der skan blive Sønderjydsk Mester. Hvorfor skal 1.præmie være 1000,-. De bør fjernes og hele beløbet spredt ud over hele feltet. KP: Det giver i forvejen en lav timeløn at spille skak. BP: I alle andre enkeltmandsturneringer er det den enkelte klub der bestemmer. KCB: Det er jo Hovedkredsens turnering; og så er der jo signalværdien. HA: Det er godt med en rimelig præmie, men for mit vedkommende, så kigger jeg på spilledatoer og ikke præmiestørrelser. Og så blev spørgsmålstegnet udfor Haderslev 2013 fjernet 9. Holdturneringen KCB: FU skal have en ny Holdturneringsleder, da Karsten Fyhn er stoppet. Fusionen i holdskakken er efter et par skønhedsfejl, gået rigtigt godt, og vi har ikke konkrete forslag til forbedringer; kæmpe ros til Karsten Fyhn 10. Pokalturneringen 2011

9 Pokalskakken er igen i år i sikre hænder Pokalskak Tønder lørdag 7.maj Der kan godt være flere hold. 11. SGP SEK: På det sportslige plan, så kører det fantastisk. Rent bortset fra stævnet i Esbjerg så har det været en succes. Men der er ikke tvivl om at nogle terminer er bedre end andre. Der har været 267 deltagere, fordelt på 163 personer; men se meget mere på hjemmesiden. Så er der det rent administrative. Det har taget op mod 1½ måned inder der skete noget i visse tilfælde. Det er noget makværk. Da Falsig havde stævnet var resultaterne der dagen efter. Jeg gør sæsonen færdig, men der skal nye kræfter til. HA: Det skal laves sådan som det blev under Falsig, alt andet er noget klyt. SEK: Der er desværre ikke den samme selvjustits. JBA: Jeg har kun hørt positivt, så det ville være synd, hvis det går ned. KCB: Noget skal der gøres, jeg taler med 5.HK. PP: De kommer på, når jeg får dem; men jeg skal have dem først. KCB: FU burde pålægges at gøre noget ved problemet i 5.HK. 12. Initiativprisen. KCB: FU har valgt ikke at indstille nogen til prisen i år, da der ikke er nogen der rager op. SEK: Der er da Vojens eller Tønder, der sker der da noget med de unge. Og så er der signalværdien af ikke at indstille nogen. EA: Hvis FU finder en kandidat, så skal den møde i påsken; det er pinligt når der ingen er. JBA: Det er jo DSU s ansvar, det er deres delegeretmøde. KCB: Jeg synes ikke at jeg jeg kan stå ved at dele en pris ud. KP: Ja, der er ingen indlysende grunde. JCP: Falsig har rumsteret med Kramer i noget grænseoverskridende. SEK: Der sker da noget, så det er dårlig reklame ikke at vælge en klub. KP: Jo, men ikke noget vi kan stemme om.

10 KCB: Der mangler altså lidt substans. EA: Det er lidt træls, der er kun 3 fra Leck med, så meget grænseoverskridende er det ikke. Dette er ikke stedet, så lad FU klare det. JBA: Vi skulle måske sætte overlæggeren, så vi kunne vælge en hver år. SC: Man skulle måske sende dokumentation til FU, så FU har et beslutningsgrundlag. 13. Hæderstegn. FU pegede på Uwe Hansen, Aabenraa, som tak for godt arbejde som tovholder gennem mange år i sin klub. UH: Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige, jeg er helt overrasket, men tak. 14. Ungdomsaktiviteter HJC: Der er måske sidste tur til Tjele, de er nede på 2 skakelever. Der har været stor fremgang i SGP-regi, der er 30% flere juniorer med. Så er der juniorsamling 17.september klokken i Graasten. SEK: Jeg har ikke set noget referat fra turen. HJC: Det vil der blive rådet bod på. 15. HB-møde KBC: På det seneste HB-møde var det eneste der har interesse for os, ud over problemerne på Tjele, snakken om strukturændringer. Ikke at der er noget konkret, men en masse strøtanker, med henblik på senere at kunne bruges, men det ligger et godt stykke ud i fremtiden. 16. Næste Generalforsamling. Det bliver 25. februar 2012 i Vojens. 17. Eventuelt: Der var ønske om medlemslister med større margen så der ville være plads til perforeringen; løsningen er charteques. HA: Jeg mangler input; hvad som helst; skaksjov, turneringsreferater, klubmester etc. Jeg kan ikke selv finde dem, så hjælp mig. KP: PÅ hjemmesiderne sker der da noget. Susan Clausen fortalte om sine oplevelser omkring sent afbud på mail. Mår man kommer hjem fra arbejde og lige når en bid brød og skal afsted igen, så

11 er det ikke lige mailen man når at læse. Forsamlingen var enig. Hvorefter vores ordstyrer Karl Posselt hævede mødet, med tak for god ro og orden. Og så blev der serveret. FU ser herefter således ud: Formand: Kai Christian Bjørnskov Kontingentansvarlig: Jens Carl Petersen Kartoteksfører: Jacob Buris Andersen Juniorleder: Hansjørgen Clausen Referent: Søren Krabbenhøft (Sekretær) Addendum Formanden har udtrykt ønske om at klubber der ikke kommer til Delegeret-mødet, kan maile fuldmagter til ham, da vi ellers står svagere ved afstemninger

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub, Tønder Gymnasium

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub, Tønder Gymnasium Generalforsamlingsreferat 27.2.2010 Mødested: Tønder Skakklub, Tønder Gymnasium Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær med afbud Fribonde Flensborg. fravær

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Ribe Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Ribe Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Generalforsamlingsreferat 21.2.2014 Mødested: Ribe Skakklub. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC) Haderslev

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Generalforsamlingsreferat 21.2.2015 Mødested: Vojens Skakklub. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Se FU Haderslev Skakklub.-

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub. Deltagere:

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub. Deltagere: Generalforsamlingsreferat 23.2.2013 Mødested: Tønder Skakklub. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC) Haderslev

Læs mere

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub.

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub. Dansk Skak Unions 4. hovedkreds Formanden Kai Bjørnskov, Birkevej 28, 6100 Haderslev Haderslev, den 15.2.2015 Til FU og alle klubformænd Årets hovedkredsgeneralforsamling finder sted den 21. februar kl.

Læs mere

Generalforsamlingsreferater Mødested: Hotel Pauli, Vojens

Generalforsamlingsreferater Mødested: Hotel Pauli, Vojens Generalforsamlingsreferater 23.2.2008 Mødested: Hotel Pauli, Vojens Deltagere: Bov Skakklub.- fravær med afbud Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Fribonde Flensborg. fravær uden afbud Gråsten

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub, VUC: Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub, VUC: Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Generalforsamlingsreferat 25.2.2012 Mødested: Vojens Skakklub, VUC: Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC)

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Hotel Pauli, Vojens

Generalforsamlingsreferat Mødested: Hotel Pauli, Vojens Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning. 3. Drøftelse og godkendelse af Formandens beretning 4. Kassererens beretning, aflæggelse af regnskab og budgetoplæg. 5. Drøftelse og godkendelse

Læs mere

Generalforsamlingsreferatreferat Mødested: Røde Kro, Rødekro

Generalforsamlingsreferatreferat Mødested: Røde Kro, Rødekro Generalforsamlingsreferatreferat 25.2.2006 Mødested: Røde Kro, Rødekro Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Flensborg.- Fravær uden Afbud Dansk Skakklub Oversø-Frørup. - Fravær

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

Nummer 58- April 2011 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser.

Nummer 58- April 2011 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Nummer 58- April 2011 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Side 3 Side 4 Side 9 Side 12 Side 15 Side 16 Side 16 Side 16 Side 18 Side 19 Side 20 Vigtige adresser. FU-møde. Generalforsamling - referat.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds den kl i Vejen

Referat fra Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds den kl i Vejen Referat fra Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds den 17-03-2018 kl. 12-16 i Vejen Følgende klubber var repræsenteret: Bov Skakklub Esbjerg Skakforening Fredericia Skakforening Grindsted Skakklub Gråsten

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette

Læs mere

Hansjørgen Clausen byder velkommen til generalforsamling og leder valg af dirigent.

Hansjørgen Clausen byder velkommen til generalforsamling og leder valg af dirigent. Generalforsamling i Sønderjysk Skak. (4. HK) 2005 Mødet holdes i Rødekro Lørdag den 12 februar kl 13.00 12 klubber er mødt. Der er 19 deltagere heraf 5 FU medlemmer Dagsorden: 1.Valg af dirigent 2.Formandens

Læs mere

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Beretningen vil traditionen tro være delt op i en resultatmæssig og en organisatorisk del, men vil selvfølgelig også lægge op til debat.

Læs mere

Side 1 af 5 Gabøl d SKAK. 4. hovedkreds

Side 1 af 5 Gabøl d SKAK. 4. hovedkreds erj k Side 1 af 5 Gabøl d.13.2.2000 SKAK 4. hovedkreds FU Hovedkredsmødereferat 12.2.2000 Mødested: Unionsbanken Flensborg Deltagere: Bov Skakklub.- Niels Tygesen Pedersen, Ottomar Kielgast. Dansk Skakklub

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Formandsmødet i Sønderjydsk Skak

Formandsmødet i Sønderjydsk Skak Pkt 1 Valg af dirigent. Her vælges Helge Andersen. Formandsmødet i Sønderjydsk Skak 14.02.04 Pkt 2 Skreven beretning i Sønderjydsk skak nummer 32 December 2003 Vi ser lige et øjeblik på holdturneringen.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

1 af 5 Gabøl d

1 af 5 Gabøl d 1 af 5 Gabøl d.14.2.99 Hovedkredsmødereferat 13.2.99 Mødested: Holbøl Landbohjem Holbøl Deltagere: Alssund, Augustenborg, Bov, Brørup, Dansk Skakklub Flensborg, Fribonde Flensborg, Lunderskov, Løgumkloster,

Læs mere

8 Hovedkreds vedtægter

8 Hovedkreds vedtægter 8 Hovedkreds vedtægter Nuværende Foreslag Begrundelse/kommentar 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette sker gennem

Læs mere

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først!

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først! Nr. 1 SPRINGEREN Aug. 2010 Medlemsblad for Vojens Skakklub Læs bagsiden først! Redaktionelt Al begyndelse er svær. Det må den nye redaktør sande. Men kampen med edb-programmet har foreløbig resulteret

Læs mere

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag)

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Disse vedtægter træder i kraft ved sammenlægning af Rudersdal Skakklub og Hørsholm Skakklub. De erstatter hidtidige vedtægter for Sjælsø Skakklub. 1 - Navn og formål.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Nummer 37- august 2005 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Flensborg bymesterskab 3. sønderjyske mesterskab i lynskak

Nummer 37- august 2005 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Flensborg bymesterskab 3. sønderjyske mesterskab i lynskak Nummer 37- august 2005 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Side 3 Side 4 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 11 Side 11 Side 12 Vigtige adresser Ny sæson Fin hjemmeside, men Holdturnering Flensborg

Læs mere

FAABORG SKAKKLUBS GENERALFORSAMLING 27. APRIL 2015 - REFERAT

FAABORG SKAKKLUBS GENERALFORSAMLING 27. APRIL 2015 - REFERAT DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. Ole Hald blev enstemmigt valgt til dirigent af de 13 fremmødte medlemmer. Ole konstaterede, at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt 2. Formanden aflægger beretning.

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Syddjurs Skakklub stiftet den 7. marts 1978 hører hjemme i Syddjurs Kommune, efter navneskift fra Skødstrup Skakklub 27. august 2012.

Syddjurs Skakklub stiftet den 7. marts 1978 hører hjemme i Syddjurs Kommune, efter navneskift fra Skødstrup Skakklub 27. august 2012. Vedtægter for Syddjurs Skakklub 1. Hjemsted. Syddjurs Skakklub stiftet den 7. marts 1978 hører hjemme i Syddjurs Kommune, efter navneskift fra Skødstrup Skakklub 27. august 2012. 2. Formål. Klubben har

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010

Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010 Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmetællere... 1 2. Formandens beretning... 1 3. Regnskab V/Kassereren... 1 4. Hold- og Pokalturnering... 2 5.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg,

Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg, D.S.U. 9. Hovedkreds. Referat af Generalforsamling den 31. marts 2004 i Aulum. Tilstedeværende klubber: Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg, Vorgod

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat af delegeretmøde i Dansk Skak Unions 8. hovedkreds Fredag 14. juni 2019 kl Hos Allerød Skakklub Skovensvej 4, 1.

Referat af delegeretmøde i Dansk Skak Unions 8. hovedkreds Fredag 14. juni 2019 kl Hos Allerød Skakklub Skovensvej 4, 1. 8. hovedkreds Referat af delegeretmøde i Dansk Skak Unions 8. hovedkreds Fredag 14. juni 2019 kl. 19.00 Hos Allerød Skakklub Skovensvej 4, 1. sal, 3450 Allerød Indledende bemærkninger Hovedkredsens formand,

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

De Blå Baretter København Generalforsamlingen

De Blå Baretter København Generalforsamlingen Kastellet den 25. februar 2016. De Blå Baretter København Generalforsamlingen Tid: Torsdag d. 25. februar 2016 kl. 19:30. Sted: Deltagere: Bilag: Foreningslokaler i Bunkeren på Kastellet. Der var 29 deltagere,

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Årsmøde i LASS, lørdag den 31. januar 2015.

Årsmøde i LASS, lørdag den 31. januar 2015. Årsmøde i LASS, lørdag den 31. januar 2015. Mødt 26 (heraf 8 fra Styrelsen). Referent: Hanne Christensen, webmaster for LASS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af afholdelse af årsmødet. 3.

Læs mere

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl. 19.00. Valg af dirigent: Nicolai Stemmetællere: Sebastian, Anders. Stemmetallet er 9. Indkaldelse sket i korrekt tid og efter reglerne.

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 Fremtidens tog En fantasi eller hvornår kommer togrejsen til at foregå sådan! Måske vil vi hellere bygge i dette tempo. Her er der jo skinner, landskab og meget andet

Læs mere

Her følger 3 dokumenter 1) Dagsorden ved stiftende generalforsamling i web-lystfiskerforeningen. (side 1) 2) Vedtægter for Fisketips Forening (side 2-4) 3) Praktiske retningslinier for generalforsamling

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Skakforeningen GSF-Caïssa

Skakforeningen GSF-Caïssa Skakforeningen GSF-Caïssa Til Jernbanen 20, 2880 Bagsværd Generalforsamling RrRrRrRrRrRrRrRrRrRrRrRrRrRrRrR Referat af Generalforsamling 24. maj 2015 1. Valg af dirigent Formanden bød velkommen til årets

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Indkaldelse til delegeretmøde

Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 3. april 2016 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Deltagere: Klub Antal stemmer Jyderup 2 Dianalund 3

Læs mere

Nummer 46- april 2008 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Generalforsamlingsreferater. Trekantsturneringen. Kommentar om fusion fra 5 HK

Nummer 46- april 2008 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Generalforsamlingsreferater. Trekantsturneringen. Kommentar om fusion fra 5 HK Nummer 46- april 2008 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Side 3 Side 8 Side 9 Side 9 Side 11 Side 12 Side 13 Side 15 Side 15 Side 16 Vigtige adresser. Generalforsamlingsreferater. Trekantsturneringen.

Læs mere

Fight Center Herning. 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts.

Fight Center Herning. 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts. Fight Center Herning Vedtægter 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts. 2. Foreningen er hjemmehørende i Herning. Sandagervej

Læs mere

Referat generalforsamling 2018

Referat generalforsamling 2018 1 Referat generalforsamling 2018 Formanden bød velkommen og bad om et minuts stilhed for at mindes de medlemmer der er gået bort i årets løb Ole Kragh Ulf Lytzen Tonny Henriksen Egon Møller Jensen 1. Valg

Læs mere

Generalforsamling 2017

Generalforsamling 2017 16. Januar 2017 Dagsorden a. Vedtægtsændring: Fjernelse af posten suppleant for bilagskontrollant. 5. Fastsættelse af kontingent 7. Valg af Formand 8. Valg af 1 Bestyrelsesmedlem 9. Valg af 1 Suppleant.

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Jellerød Have Grundejerforening, Jellerød, Karlebo 2980 Kokkedal, cvr-nummer

Jellerød Have Grundejerforening, Jellerød, Karlebo 2980 Kokkedal, cvr-nummer Jellerød Have Grundejerforening, Jellerød, Karlebo 2980 Kokkedal, cvr-nummer 33 73 0039 Tidligere CVR nr. 88623819 - matr. 0001a Dato: Onsdag den 6. april 2016 k\. 19.00 Sted: Bestyrelse: Cafeen, Louiselund

Læs mere

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009.

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Ishøj d.19.05.2009. Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Dagsorden. Pkt. nr. 1. Valg af dirigent. Pkt. nr. 2. Valg af stemmetællere. Pkt. nr. 3. Formandens beretning. Pkt. nr. 4. Regnskab.

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 25. juni 2008 kl. 19:00 på, DAGSORDEN: 1. Godkendelse af referater 2. Formandens beretning v/formanden 3. Regnskab, Budget og Satser v/ Kassereren. 4.

Læs mere

Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden:

Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden: Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for 2013 3. Det reviderede regnskab for 2013. 4. Budget 2014 og takstblad

Læs mere

Referat generalforsamling 5. februar 2014

Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat fra: Ordinær generalforsamling i Odense Kajakklub onsdag d. 5/2 2014 Ved generalforsamlingens start var der 87 fremmødte. Dagsorden ifølge vedtægternes

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Referat fra de ekstraordinære generalforsamlinger i AntenneForeningen i Kolding, AFiK, mandag den 1. oktober 2007 i auditoriet, KUC, Ågade 27. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN Referat af Generalforsamlingen Lyngby. i den 11. april 2010 kl. 1000 i Formanden indledte generalforsamlingen og bød velkommen til de fremmødte deltagere. Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Skak Unions 9.hovedkreds, onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 på Hotel Vinderup, Nørregade 2, 7830 Vinderup. Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne:

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer. Referat 04.03.2016 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.04.03.2016. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Nummer 34- August 2004 SKAK. 4. hovedkreds

Nummer 34- August 2004 SKAK. 4. hovedkreds Nummer 34- August 2004 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Vigtige adresser Side 3 Sæsonstart Side 4 FU-møde Side 5 Ny webmaster Side 6 Holdskak Side 7 Holdskak debat Side 8 Pokal 2004 Side 9 Mestre

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Alpha 29 Klubben s Generalforsamling i ÅSK s lokaler i Århus d. 9. marts 2008:

Alpha 29 Klubben s Generalforsamling i ÅSK s lokaler i Århus d. 9. marts 2008: Nr. 2 april - 2008 Alpha 29 Klubben s Generalforsamling i ÅSK s lokaler i Århus d. 9. marts 2008: Kl 14:00 bød formanden de fremmødte deltagere (vi var 4 ialt) velkommen. Pkt.1 Valg af dirigent: Der fandtes

Læs mere

30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen

30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen 30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen 5. november 2015, kl. 19.00 på Folkestedet, Carl Blochs gade 28, 8000 Aarhus C Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere