Det Grønne Dialogforum, 3. marts 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det Grønne Dialogforum, 3. marts 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum"

Transkript

1 Det Grønne Dialogforum, 3. marts 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum DOF: Carsten Jørgensen Friluftsrådet: Boris Damsgaard SNS: Jens Bjerregård. Landbruget: Carl Bruun. DN: Linda Bruhn Jørgensen, Gudmund Nielsen og Helge Muhle Larsen. Sportsfiskerne: Eivind Hartmund (Flemming Christensen). Vandløbslaget: Michael Andreasen. Ordstyrer Referent Fraværende PMU: Morten Jørgensen. Morten Jørgensen alle deltog Pkt Dagsorden og referat. 1 Velkommen og godkendelse af sidste mødereferat -> Notes Link 2 Nyt fra foreningerne: DN DOF Friluftsrådet Landbruget Naturstyrelsen Vandløbslauget Sportsfiskerne DN Event med fakler langs kysterne for at markere modstand mod ændring af strandbeskyttelseslinje, DN har fået mange flere henvendelser og flere medlemmer. Natur-nationalparker - omkring i biodiversitet i skove - DN lokalt er ikke enige heri - men vil gerne afvente forskning. DOF Status for international vigtige fugleområder er udkommet som bog, der er en rapport på baggrund af caretaker arbejdet i fuglelokaliteterne i 171 områder. På yngle - træk eller rastelokaliteter. (Gribskov er yngle og Arresø raste) er forstyrrelser af mennesker - særligt hundeluftere på stranden - et problem.

2 Et andet problem er mountainsbikes og orienteringsløb. DOF taler med Jens Bjerrgård herom. Mountainbikes er et stort problem i skoven - en stor og svær brugergruppe. - også natkørsel med stærk pandelampe er forstyrrende. Der er skabt MB- baner i st. dyrehave og danstrup hegn - men naturinteresser er for store i selve Gribskov. I Tisvilde hegn er mountainbikebane på vej. Friluftsrådet meget opmærksom på de uorganiserede, prøver at få fat i dem og få dem organiserede. Lidt organisationsændringer i Friluftsrådet. Der er kommet et politisk indsatsområde "færdsel på havet", Problemer med blå flag - hunde og biler. Årets friluftkommune ,-, skulle Gribskov kommune ikke tage og søge om dette? Landbruget optaget af 16. punkts planen, der netop er vedtaget. Glad for mulighed for måling af kvælstof - med henblik på differentieret regulering Naturstyrelsen Naturplaner er på vej forhåbentlig. Ny forvaltningsplan for bæver og tælledag 1. april. Nedrivning af bunkers - der arbejdes på at sikre nogle stykker til flagermus og sheltere - det er kultur arv. parforcejagtsystemet (Unesco Verdensarv) - ny mand ansat til projektet Arresø bek. er ude i høring igen på grund af procesfejl. Esrum kloster - super legeplads og P-plads - det ender godt. Pilotprojekt Rågeleje Helenekilde, der arbejdes med Slots- og Kulturstyrelsen på en løsning Der arbejdes ligesom i landbruget med stoftransporter til - der er ansat medarbejder til målinger I forbindelse med de statslige udflytninger er der sket ændringer. Naturstyrelsen Nordsjælland bliver som driftsforvalter af arealerne - ingen myndighedsopgaver - men stadig vildtforvaltning på kontrakt. Vandløbslauget Glad for at samarbejde med kommunen er godt på vej. Vandløbslaget vil gerne invitere DGD ud og se et oprenset vandløb - og hvordan det fungerer. Morten Jørgensen foreslår et DGD forårsmøde i forbindelse hermed. godt med målinger og registreringer i forbindelse med vandløbskontrollen - og indsats mod udledning fra privat spildevand. Sportsfiskerne Har optalt gydebanker i brug i Nordsjælland. Der er 60 eller 70 hvor ørred gyder, også her i kommunen. I Tobro å i Valby Hegn f.eks. er der gydebanker i brug, 3 Nyt fra kommunen Turismestrategi i høring - Søborg sø - orientering om status Grøn Uge ( maj) og Grøn Lørdag (d. 28. maj)

3 Status vandplaner TEK Boligplacering flygtning - venligboliger, en lille bolig placeres på f.eks. parcelhusgrund med henblik på integration. Der arbejdes på en model her i kommunen, der kan være til gavn. Flere små bysamfund har vist interesse. Pavilloner er en løsning ca. 50 m2. Turismestrategi Kvalitetsturisme er i fokus Der er stadig aktivitet vedr. heste - en gruppe arbejder pt på stier - også i samarbejde med statsskoven. - og der har været afholdt ringriderstævne. Sportsfiskerne gør opmærksom på, at det kan være fint at kombinere lystfiskeri med ridning - så der er noget for hele familien. Har fået henvendelse fra BB steder - sportsfiskeri kan blive kæmpestort og er udenfor sæsonen. Morten foreslår at sportsfiskeri og mulige samarbejder, sættes på mødet næste gang. Put and Take - den aktuelle sag vedr. lergravssøen blev drøftet. Der skal meddeles landzonetilladelse og dispensation jf 3 i naturbeskyttelsesloven. I den forbindelse foretages undersøgelser af søen, dette skal ske om sommeren for at fauna, flora osv. kan observeres. DN er opmærksomme på, at dette sker efter gældende retningslinjer. Beskyttelse kontra benyttelse i de store søer blev drøftet. Esrum sø kan man sportsfiske i - og i Arresø kommer bliver der åbnet for et mindre antal organiserede fiskebåde. Grøn Uge Mange foreninger har budt ind med aktiviteter - rigtig dejligt!. Grøn lørdag får ekstra fokus - også i forbindelse med formidling omkring dagen. 4 Revision af vandløbregulativer jf TEK Dagsordenspunktet "Vandløbsregulativer til revision" var sat på Tekniskudvalgsmødet den Punktet blev udsat til den Indstillingen til Plan - og Miljøudvalget, punkt 5 var: "at beslutte at dagsordenspunktet præsenteres på det førstkommende møde i Det Grønne Dialogforum. Hvis der der indkommer væsentlige bemærkninger, bliver sagen med bemærkninger forelagt Teknisk Udvalg igen". Det Grønne Dialogforum holdt møde den , hvor punktet var på dagsordenen. Lise Vølund gennemgik regulativformerne. Bemærkninger fra DGD: Vandløbslaget beklager, den sene kommentar før udvalgsmødet den Vandløbslaget beder om, at man overvejer om målsætningerne er rigtige - eller urealistiske. F.eks. er Haagendruprenden målsat som gyde vand - der er brug for lidt mere differentieret syn. Vedr. "skikkelsestyper" mener vandløbslaget, at fordelen ved den geometriske profil, er at det er let af konstatere om vandføring er til stede. Vandløb med geometrisk skikkelsesprofil er ikke gravet så stereotypt i dag. Det er sværere med målinger og beregninger ved teoretisk skikkelse - men hjælpsomt at der i kommunen er anskaffet GPS, scalapæle og beregingsmoduler. Vandløbslaget mener at dansk hydraulisk institut ikke anbefaler teoretisk skikkelse, hvis vandløbets bredde er under 1 m. DN støtter op om anvendelse at teoretisk skikkelse - men efterlyser også

4 mulighed for dobbeltprofil. DN gør opmærksom på at selv de helt små vandløbe er vigtige gydeområder. DN vil gerne deltage i det årlige vandsyn. 5 Udviklingsstrategi - Bæredygtighedsstrategi Debat om Udviklingsstrategi og Bæredygtighedsstrategi 23. februar. Hvilke former for boliger og boformer mener du der mangler i kommunen? Hvordan kan vi fælles i Gribskov arbejde for bedre miljø og bæredygtighed? Hvordan kan vi fælles i Gribskov styrke den lokale handel og skabe arbejdspladser? præsentation GK præsentation v04_tema-adm.odp Gennemgående i Udviklingsstrategien er " vækst med kvalitet" og "velfærd i bevægelse". Det er politisk besluttet, at bevare skolerne i de små samfund, for at understøtte lokalsamfundene. To nye boligområder er på vej i Helsinge - Møllebakken og Helsinge nord. Frist for bemærkninger til både Udviklings - og Bæredygtighedsstrategien er forlænget til 31. marts. "Hvordan gøres lokalsamfund attraktive?" blev drøftet. At skabe mulighed for udvikling i mindre bysamfund med skoler og spændende boligområder, f.eks små husmandssteder med fælles jord og plads til dyr. Det tager kun 12 min. at køre til Hillerød og arbejde. 6 DN punkter til dagsordenen: Tilladelse til udstykninger på Gl. Frederiksborgvej 30. Musik i Lejet DN gør opmærksom på eksempler, hvor DN mener der er sket meget uheldig fortætning - og med kun få ekstra boliger som resultat. Vedr. Musik i lejet fortæller NST om godt samarbejde med kommunen og god forberedelse med de unge mennesker. Der blev spurgt til Natura 2000 i forbindelse med transport gennem skov af tungt materiel. NST er opmærksom på dette. 7 Stiplan Stinettet i Gribskov Kommune har til formål at skabe sikre og trygge forbindelser for de bløde trafikanter. I kommunen har vi et ønske om at udbygge stinettet, dels for at forbinde byerne i kommunen, og dels for at give bedre adgang til de vigtigste tur- og rekreative mål. Gribskov Kommune igangsætter i foråret 2016 et arbejde for at forbedre stisystemet, såvel hovedstinettet til den daglige trafik, samt det rekreative stinet der skal sikre let adgang til strande, skove og seværdigheder. I den forbindelse vil vi bede om din hjælp, så vi dels kan få udpeget eksisterende stier der bør forbedres, samt nye steder hvor en ny sti kunne være relevant. Der bliver udarbejdet et internetbaseret spørgeskema, som er hurtigt at besvare, og som giver dig mulighed for at udpege de steder som du mener at vi skal medtage i vores videre arbejde. Processen er netop gået i gang og løber i foråret Invitation sendt til DGD.

5 Skriv meget gerne forslag og bemærkninger på facebook og 8 Håndtering af sti-sager i Gribskov Kommune PMU pkt 20 Planudvalget har fokus på at der handles hurtigt på oppløjede stier. Der er fokus på at bevare eksisterende stier. 9 Evt. Prioritering af cykelstier - gerne - så man kan komme til Gilleleje og Hornbæk. Adgang til de rekreative stier fra cykelstier, så man kan komme rundt. - efterspørges. Skylder kommunen en cykelsti fra Græsted til Alme Skole - den var da planlagt -? Savnes. Landsbyerne er meget isolerede og uden stier. Friluftsrådet meddeler at Søren Petersen melder fra deltagelse i DGD på grund af tidspres. NST fortæller at der i Høbjerg hegn kommer bomme ved jernbane overkørsel, så der bliver cykelmulighed fra Kæderupvej til Helsinge. Der efterlyses en affaldskampagne om bæredygtighed og affald - herunder når man transporterer affald til genbrugsstationen. Det er tydeligt i det åbne land, at der ryger en masse ting af i svingene - og at det tager 13 min. at spise en Mac D burger - i den afstand ryger papiret ud af vinduet! 17. april holder DN affaldsdag - kom og vær med. 10 Næste møde d. 2. juni 2016

Titel: 03.03.2016 Resumé:

Titel: 03.03.2016 Resumé: Placering: Det Grønne Dialogforum» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: 03.03.2016 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Dagsorden Mødetidspunkt: 03-03-2016 kl.: 16:00 Mødested:

Læs mere

Det Grønne Dialogforum Dagsorden for møde den 8. februar 2018

Det Grønne Dialogforum Dagsorden for møde den 8. februar 2018 Sag: 01.00.00-G00-1-18 Inger Tommerup Fogh Center for Teknik og Miljø Natur og Vand 16. februar 2018 Det Grønne Dialogforum Dagsorden for møde den 8. februar 2018 Mødeforum Deltagere: Dansk Ornitologisk

Læs mere

Det Grønne Dialogforum, 2. juni 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum

Det Grønne Dialogforum, 2. juni 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum Det Grønne Dialogforum, 2. juni 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum DOF: Carsten Jørgensen Friluftsrådet: Boris Damsgaard SNS: Jens Bjerregård. Landbruget: Carl Bruun. DN: Linda Bruhn Jørgensen, Gudmund

Læs mere

Det Grønne Dialogforum, 8. dec 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum

Det Grønne Dialogforum, 8. dec 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum Det Grønne Dialogforum, 8. dec 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum DOF: Carsten Jørgensen Friluftsrådet: Boris Damsgaard SNS: Jens Bjerregård. Landbruget: Carl Bruun. DN: Linda Bruhn Jørgensen, Gudmund

Læs mere

Det Grønne Dialogforum den

Det Grønne Dialogforum den Det Grønne Dialogforum den 11.12.2018 Deltagere Referent Fraværende Deltagere: Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen. Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard., supll. Annemette Højgaard

Læs mere

Gribskov Kommune Plan- og Miljøudvalget: Jesper Behrensdorff Teknisk Udvalg: Brian Lyck Jørgensen

Gribskov Kommune Plan- og Miljøudvalget: Jesper Behrensdorff Teknisk Udvalg: Brian Lyck Jørgensen Det Grønne Dialogforum, referat af møde d. 26. okt. 2017 Mødeforum Deltagere: Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard Naturstyrelsen, Nordsjælland:

Læs mere

Det Grønne Dialogforum den 3. maj 2018.

Det Grønne Dialogforum den 3. maj 2018. Det Grønne Dialogforum den 3. maj 2018. Deltagere Ordstyrer Referent Fraværende Deltagere: Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen. Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard. Naturstyrelsen,

Læs mere

:40:18 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov :29:47 af Lise Vølund Hennings/LVHEN/Gribskov

:40:18 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov :29:47 af Lise Vølund Hennings/LVHEN/Gribskov Placering: Det Grønne Dialogforum» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Møde i det grønne dialogforum Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 03-09-2015 kl.:

Læs mere

:20:02 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov :18:50 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov

:20:02 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov :18:50 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov Placering: Det Grønne Dialogforum» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Det grønne dialogforum Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 02-12-2015 kl.: 16:00

Læs mere

Referat af møde i Det Grønne Dialogforum d. 14. sep. 2017

Referat af møde i Det Grønne Dialogforum d. 14. sep. 2017 Referat af møde i Det Grønne Dialogforum d. 14. sep. 2017 Mødeforum Deltagere: Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard Naturstyrelsen, Nordsjælland:

Læs mere

Det Grønne Dialogforum

Det Grønne Dialogforum Det Grønne Dialogforum 6.09.18 Deltagere Referent Fraværende Deltagere: Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen. Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard. Naturstyrelsen, Nordsjælland:

Læs mere

Lise Vølund, Lonnie Alsen Burchardt og Inger Fogh. Vi mødes kl. 16 i vinmarken på hjørnet af Rørmosevej og Helsingevej - man kan køre op.

Lise Vølund, Lonnie Alsen Burchardt og Inger Fogh. Vi mødes kl. 16 i vinmarken på hjørnet af Rørmosevej og Helsingevej - man kan køre op. Det Grønne Dialogforum referat af møde d. 15. juni 2017 Mødeforum Deltagere: Dansk ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard Naturstyrelsen, Nordsjælland:

Læs mere

Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen. Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard

Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen. Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard Det grønne Dialogforum Referat af møde d. 9. marts 2017 Mødeforum Det Grønne Dialogforum Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard Naturstyrelsen,

Læs mere

Titel: Vandmiljøgruppen 11. juni 2015 Resumé:

Titel: Vandmiljøgruppen 11. juni 2015 Resumé: Placering: Grundejerkontaktudvalg» 08. Vandmiljøgruppen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Vandmiljøgruppen 11. juni 2015 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt:

Læs mere

Dialogforum for Lokalsamfund

Dialogforum for Lokalsamfund Placering: Dialogforum for Lokalsamfund» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat - Dialogforum for Lokalsamfund møde den 14.04.15 MødeDokument Dagsorden

Læs mere

Titel: Resumé:

Titel: Resumé: Placering: Dialogforum for Lokalsamfund» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: 17.11.15 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Dagsorden Mødetidspunkt: 17-11-2015 kl.: 19:00 Mødested:

Læs mere

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 68-2014 Afholdt d.30. oktober 2014 kl. 19:00 til 22:00 på FrivilligCentret, Kronborgvej 1 C, 3000 Helsingør

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 68-2014 Afholdt d.30. oktober 2014 kl. 19:00 til 22:00 på FrivilligCentret, Kronborgvej 1 C, 3000 Helsingør Kredsbestyrelsen I Friluftsrådet for Kreds 19 Nordsjælland Hillerød d. 30. oktober 2014 Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 68-2014 Afholdt d.30. oktober 2014 kl. 19:00 til 22:00 på FrivilligCentret, Kronborgvej

Læs mere

Referat fra 6. møde i Grønt Råd for Struer Kommune den 31. maj 2010

Referat fra 6. møde i Grønt Råd for Struer Kommune den 31. maj 2010 Rådhuset Natur- og Miljøafdelingen Kurt Vanggaard Telefon 96 84 84 45 Dato: 7.6.2010 J.nr.: 1/5 Referat fra 6. møde i Grønt Råd for Struer Kommune den 31. maj 2010 Afbud fra: Poul-Ole Jensen Bjarne Jensen

Læs mere

Dispensation til at opføre en tilbygning til enfamiliehus indenfor skovbyggelinjen

Dispensation til at opføre en tilbygning til enfamiliehus indenfor skovbyggelinjen Møldal Ejendomme ApS Møllebakken 7 3230 Græsted Sag: 02.34.02-G01-638-18 27. september 2018 Dispensation til at opføre en tilbygning til enfamiliehus indenfor skovbyggelinjen Ejendommen 1 ch Græsted By,

Læs mere

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl Dagsorden og referat Dato og tid: 5. marts kl. 19.00-22.00 Sted: Nødebo Kro Emne: Bestyrelsens arbejdsområder Formål med mødet: Drøfte og beslutte fremtidige aktiviteter Anvendelse af mødets resultat:

Læs mere

Til Grønt Råd i Hillerød Kommune. Referat fra møde i Grønt Råd torsdag d. 26. nov. 2015 Kl. 16.00-18.00

Til Grønt Råd i Hillerød Kommune. Referat fra møde i Grønt Råd torsdag d. 26. nov. 2015 Kl. 16.00-18.00 Til Grønt Råd i Hillerød Kommune Referat fra møde i Grønt Råd torsdag d. 26. nov. 2015 Kl. 16.00-18.00 Til stede: Anne Johannisson (AJ), Naturstyrelsen Nordsjælland Ida Lykke Bang (ILB), Naturhistorisk

Læs mere

Ejendommen er omfattet af naturbeskyttelseslovens bestemmelse om søog åbeskyttelseslinje 1, da den ligger indenfor 150 meter fra Esrum Å.

Ejendommen er omfattet af naturbeskyttelseslovens bestemmelse om søog åbeskyttelseslinje 1, da den ligger indenfor 150 meter fra Esrum Å. Arkitekt Per Hartwig Sag: 2016/31697 001 Id: 009461 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 29. september 2016 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200 Helsinge tlf: 7249 6009

Læs mere

Søbrugerrådemøde Arresø

Søbrugerrådemøde Arresø Søbrugerrådemøde Arresø Dagsorden. Godkendelse af referat fra sidste møde Siden sidst: Fugletårne, Søværnets Grundskole, stiprojektet omkring Arresø, Nationalpark Kongernes Nordsjælland, vandstanden, bæverne,

Læs mere

De ansøgte informationstavler opstilles i varierende afstand fra fortidsmindet, se bilag 1.

De ansøgte informationstavler opstilles i varierende afstand fra fortidsmindet, se bilag 1. Naturstyrelsen, Nordsjælland, Ostrupgård Gillelejevej 2 B 3230 Græsted Att.: Skovfoged Søren Agerlund Rasmussen Sag: 01.05.02-P25-2319- 18 18. marts 2019 Dispensation til at opstille tre informationstavler

Læs mere

Friluftsrådet Nordsjælland omfatter Allerød, Fredensborg, Frederikssund, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød og Hørsholm Kommuner

Friluftsrådet Nordsjælland omfatter Allerød, Fredensborg, Frederikssund, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød og Hørsholm Kommuner Kredsbestyrelsen i Friluftsrådet for kreds 19, Nordsjælland. Hørsholm d. 05.03.2011 Kredsbestyrelsesmøde No. 36 Afholdt mandag den 14.februar kl. 19.00 til kl. 22.00 på Nyruphus Naturcenter, Kongevejen

Læs mere

Grønt Råd Referat. af møde den 11. november 2010 kl i Diamanten

Grønt Råd Referat. af møde den 11. november 2010 kl i Diamanten Grønt Råd 2010 Referat af møde den kl. 16.00 i Diamanten Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 25 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 4 26 GODKENDELSE AF REFERAT... 5 27 MØDEDATOER 2011... 6

Læs mere

NATIONALPARK KONGERNES NORDSJÆLLAND. en mulighed for dig som lodsejer

NATIONALPARK KONGERNES NORDSJÆLLAND. en mulighed for dig som lodsejer NATIONALPARK KONGERNES NORDSJÆLLAND en mulighed for dig som lodsejer NATIONALPARK KONGERNES NORDSJÆLLAND Hillerød, Gribskov, Fredensborg, Halsnæs og Helsingør Kommuner og Naturstyrelsen har i de sidste

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Signe Høirup Wille-Jørgensen.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Signe Høirup Wille-Jørgensen. Dato 20. marts 2019 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 13 Mødedato: 19. marts 2019 Tidspunkt fra kl. 9.00 til kl. 15.00 Mødet holdtes i mødelokale 3 på 5. sal Kl. 13.00 deltog rigsrevisionen

Læs mere

Lars Nielsen Stokkerupvej Græsted. Lovliggørende landzonetilladelse til opført udhus og pavillon

Lars Nielsen Stokkerupvej Græsted. Lovliggørende landzonetilladelse til opført udhus og pavillon Lars Nielsen Stokkerupvej 2 3230 Græsted Sag: 2016/09538 007 Id: 010476 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 18. juli 2016 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200 Helsinge

Læs mere

Grønt Råd Beslutningsreferat

Grønt Råd Beslutningsreferat Grønt Råd Beslutningsreferat af møde den 22. maj 2014 kl. 16.00 i Udvalgsværelset Medlemmer Ebbe Vitt ( ) formand Rune Kargo ( ) næstformand Jørgen Jacobsen ( ) O.A.K. Nielsen ( ) Jens Bjerregaard Christensen

Læs mere

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 8. september 2016 Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 8. september 2016 Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 8. september 2016 Kl. 16.00 18.00, Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Ordstyrer Referent Fraværende Punkt 1 Punkt 2 Bo Jul Nielsen (TEK) Jannich

Læs mere

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 17. februar kl. 13: Resumé:

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 17. februar kl. 13: Resumé: Placering: Grundejerkontaktudvalg» 07. Strand- og kystsikringsgruppen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 17. februar kl. 13:30 2015 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere:

Læs mere

Nationalpark Kongernes Nordsjælland

Nationalpark Kongernes Nordsjælland Nationalpark Kongernes Nordsjælland (Lidt om Esrum Kloster) - Den lange vej; om etableringsprocessen - Hvad er særligt ved NP KN? (i forhold til andre danske nationalparker) - Effekt (erhvervsliv, grundejere

Læs mere

Det Grønne Råd. Onsdag den 20. april Natur og Miljø Teknik og Miljø Aarhus Kommune

Det Grønne Råd. Onsdag den 20. april Natur og Miljø Teknik og Miljø Aarhus Kommune Det Grønne Råd Onsdag den 20. april 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden for aktuelt møde 2. Opfølgning på referat fra sidste møde 3. Meddelelser og orientering A. Status for Naturplaner 2016-2021

Læs mere

:29:56 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov :04:22 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov

:29:56 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov :04:22 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov Placering: Det Grønne Dialogforum» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Det Grønne Dialogforum Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 26-03-2015 kl.: 16:00

Læs mere

2. Endelig godkendelse af referatet af Kredsbestyrelsesmøde nr. 65 af 27. maj 2014. Referatet blev godkendt.

2. Endelig godkendelse af referatet af Kredsbestyrelsesmøde nr. 65 af 27. maj 2014. Referatet blev godkendt. Kredsbestyrelsen I Friluftsrådet for Kreds 19 Nordsjælland Hillerød d. 20. august 2014 Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 66-2014 Afholdt d. 27. maj 2014 kl. 18:30 til 22:00 i Jægerhytten på Ellehammervej,

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 13. august 2010 kl Mødelokale 2

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 13. august 2010 kl Mødelokale 2 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 13. august 2010 kl. 09.00 Mødelokale 2 Dagsorden: Siden sidst.... 1 Retablering efter råstofindvinding i Jetsmark området.... 2 Minivådområde.... 4 Vådområdeprojekter....

Læs mere

NATURA Brugerrådsmøde 30. august Ida Dahl-Nielsen

NATURA Brugerrådsmøde 30. august Ida Dahl-Nielsen NATURA 2000 Brugerrådsmøde 30. august 2011 Ida Dahl-Nielsen Dagsorden Hvad er et Natura område? planer, høring er, aftalefase Europæisk Natur Fuglebeskyttelsesområder (1979) + Habitatområder (1992) Overalt

Læs mere

Referat. Bornholms Varme A/S 19.04.2013 176. Bestyrelsesmøde nr. 26 Den 19. april 2013 kl. 14.30 Mødested: Toftelunden 1A, Hasle.

Referat. Bornholms Varme A/S 19.04.2013 176. Bestyrelsesmøde nr. 26 Den 19. april 2013 kl. 14.30 Mødested: Toftelunden 1A, Hasle. Bornholms Varme A/S 19.04.2013 176 Referat Bestyrelsesmøde nr. 26 Den 19. april 2013 kl. 14.30 Mødested: Toftelunden 1A, Hasle Medlemmer: René Nordin Bloch - (Formand) Martin Steen Jørgensen - (næstformand)

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde No. 38 Afholdt onsdag d.11. maj kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm

Kredsbestyrelsesmøde No. 38 Afholdt onsdag d.11. maj kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm Kredsbestyrelsen Friluftsrådet Nordsjælland. Den 24. maj 2011. Kredsbestyrelsesmøde No. 38 Afholdt onsdag d.11. maj kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm Til stede: Poul Erik

Læs mere

Ændringsforslag til HB s forslag til AP2015: 1.6 Natur Nationalpark Gribskov & Esrum Sø

Ændringsforslag til HB s forslag til AP2015: 1.6 Natur Nationalpark Gribskov & Esrum Sø BILAG 5-2-7 UDKAST TIL HB Dato: 11. november 2014 Til: Repræsentantskabet på mødet 22.-23. november 2014 Sagsbehandler: Michael Leth Jess, mlj@dn.dk, 31 19 32 41 Ændringsforslag til HB s forslag til AP2015:

Læs mere

Dispensation til at opføre fem sommerhuse med tilknyttede annekser m/skure og et helårshus med skur indenfor sø- og åbeskyttelseslinjen

Dispensation til at opføre fem sommerhuse med tilknyttede annekser m/skure og et helårshus med skur indenfor sø- og åbeskyttelseslinjen Hulerødvej ApS Donsevej 4 2970 Hørsholm Sag: 01.05.02-P25-85-18 10. juli 2018 Dispensation til at opføre fem sommerhuse med tilknyttede annekser m/skure og et helårshus med skur indenfor sø- og åbeskyttelseslinjen

Læs mere

Partnerskaber Frilufts- og naturprojekter

Partnerskaber Frilufts- og naturprojekter Partnerskaber Frilufts- og naturprojekter Aftale mellem: Kommunernes Landsforening Danmarks Naturfredningsforening Friluftsrådet Miljøministeriet Formål: Støtte frivillige lokalt forankrede frilufts- og

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat fra Grønt Råd

TÅRNBY KOMMUNE. Referat fra Grønt Råd TÅRNBY KOMMUNE Referat fra Grønt Råd Dato: 23.01.2012 Tidspunkt: 15.00-17.05 Sted: C2 Deltagere: Lars Brandstrup Nielsen, Arne S. Hansen, Betina Grimm, Viviane Mortensen, Bertel Riber, Kim Jørgensen, Jørgen

Læs mere

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Claus Lind Christensen (Formand DJ) Knud

Læs mere

Deltagere: Danmarks Naturfredningsforening i Nordsjælland. Bådfarten Esrum Sø Bådfarten Esrum Sø. Naturstyrelsen Nordsjælland

Deltagere: Danmarks Naturfredningsforening i Nordsjælland. Bådfarten Esrum Sø Bådfarten Esrum Sø. Naturstyrelsen Nordsjælland Referat af søbrugerrådsmøde for Esrum Sø d. 1. marts 2018 Deltagere: Birgitte Garde Danmarks Naturfredningsforening i Nordsjælland Steen Lyngsø Lystfiskerorganisationerne Bjørn Svendsen Dansk Ornitologisk

Læs mere

Møde i Dialog Forum om Vandløb

Møde i Dialog Forum om Vandløb Møde i Dialog Forum om Vandløb Referat Deltagere: Lisa Groth (LIGR), Mille Hansen (MIKR) (Fredensborg Kommune - FK) Carsten Ryby (Lystfiskerne) Birgitte Garde (DOF) Peter Milan (DN) Frits Hansen (Nordengen/Byengen)

Læs mere

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune.

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune. Referat JKF møde d. 29. august 2012. Sted: Flemmings Fiskehytte Horne Strandvej. Tilstede: Ejgil Jensen (EJ), Peter Reitz (PR), Jerrik Andersen (JA), Jesper Langfeldt (JL), Flemming Sørensen (FS) og Jens

Læs mere

Poul.Erik@Pedersen.mail.dk. Hallandsvej 75, 3140 Ålsgårde. Tlf. 4970 9902. Mobil 2033 3412 eller Gunnar Brusch gb@brusch.dk

Poul.Erik@Pedersen.mail.dk. Hallandsvej 75, 3140 Ålsgårde. Tlf. 4970 9902. Mobil 2033 3412 eller Gunnar Brusch gb@brusch.dk Beretning om Friluftsrådets arbejde i Kreds 19, Nordsjælland år 2010 v/ Kreds- og Regionsformand Poul Erik Pedersen, medlem af Det Danske Spejderkorps. Arbejdet i vores Kredsbestyrelse. Det har været et

Læs mere

UDKAST. Strategi for øget adgang til naturoplevelser

UDKAST. Strategi for øget adgang til naturoplevelser UDKAST Strategi for øget adgang til naturoplevelser Baggrund for strategien Adgang til natur og til gode naturoplevelser, har en stor værdi for både bosætning, sundhed, læringsmiljøer og friluftsliv. Det

Læs mere

Dispensationen gives i henhold til naturbeskyttelseslovens 65, stk. 3.

Dispensationen gives i henhold til naturbeskyttelseslovens 65, stk. 3. Naturstyrelsen Nordsjælland Ostrupgård Gillelejevej 2 B 3230 Græsted Att. Skovfoged Søren Agerlund Rasmussen Sag: 2015/37417 015 Id: 024869 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge

Læs mere

Grønt Dialogforum 2. oktober 2017

Grønt Dialogforum 2. oktober 2017 Grønt Dialogforum 2. oktober 2017 Dagsordenspunkt 3: Orientering og drøftelse af forslag til projekter under Grøn Ordning Politik for grøn ordning Grøn ordning blev oprettet i 2009 med det formål at fremme

Læs mere

samarbejdspartnere Natur- og kystturisme Flerårig indsats

samarbejdspartnere Natur- og kystturisme Flerårig indsats Tema Indsats Mål Eksterne og interne samarbejdspartnere Arbejde for etablering af Nationalpark Kongernes Nordsjælland herunder etablering af hovedportal ved Esrum Kloster & Møllegård. Nationalparkens grundlæggede

Læs mere

Referat. Styregruppen for DDB. Ordinært møde den 15. juni 2016, kl i Slots- og Kulturstyrelsen.

Referat. Styregruppen for DDB. Ordinært møde den 15. juni 2016, kl i Slots- og Kulturstyrelsen. Referat Styregruppen for DDB Ordinært møde den 15. juni 2016, kl. 9.00-11.30 i Slots- og Kulturstyrelsen. Deltagere: Ralf Klitgaard Jensen (KL), Morten Lautrup-Larsen (Slotsog Kulturstyrelsen), Lone Gladbo

Læs mere

Workshop: Sølandskabet i Ringsted. d. 26 februar Dorthe Hedensted Lund Seniorforsker, Københavns Universitet. Dias 1

Workshop: Sølandskabet i Ringsted. d. 26 februar Dorthe Hedensted Lund Seniorforsker, Københavns Universitet. Dias 1 Workshop: Sølandskabet i Ringsted d. 26 februar 2015 Dorthe Hedensted Lund Seniorforsker, Københavns Universitet Dias 1 4 debataftener: hvad lærte vi Dias 2 Naturværdier v. Anne-Marie Bürger, Biomedia

Læs mere

Hvidbog. Gribskov Kommunes vandløbsrestaureringsforslag, vandplan 1.

Hvidbog. Gribskov Kommunes vandløbsrestaureringsforslag, vandplan 1. Hvidbog. Gribskov Kommunes vandløbsrestaureringsforslag, vandplan 1. Dette notat er en gennemgang af høringssvar til vandløbsrestaureringsforslag i forbindelse med vandplan 1 - indsatserne i Gribskov Kommune

Læs mere

Fællesmøde 2, mellem vandløbslaugs formænd, næstformænd og Tønder Kommune

Fællesmøde 2, mellem vandløbslaugs formænd, næstformænd og Tønder Kommune Fællesmøde 2, mellem vandløbslaugs formænd, næstformænd og Tønder Kommune Mødet blev holdt den 25. marts 2015 i kantinen ved Landbrugsrådgivning Syd. Mødedeltagere i forhold til vedlagte liste. Ole Hansen

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 10. september 2015 kl Mødelokale 1

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 10. september 2015 kl Mødelokale 1 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 10. september 2015 kl. 13.00 Mødelokale 1 Dagsorden: Siden sidst.... 1 LIFE projekter.... 2 Retableringsplan for genbrugspladser.... 3 Status 3 genregistrering....

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 30. januar 2012 kl. 19.00 Sted: Fåborg, Fåborghus Deltagere: Troels Sandager, Jesper Christiansen, Connie Ibsen, Birthe Skovbjerg Jens Peter Christensen, Lars Bo Niels Jørgen Nielsen,

Læs mere

Anden etape af trægangsti

Anden etape af trægangsti Anden etape af trægangsti Etape 4 og 5 Der bliver nu taget hul på anden etape af trægangstien omkring Hulemosesøen. Trægangstien bliver bygget for at forbedre adgangsforholdene, så man fremover kan gå

Læs mere

FANØ. Forslag til tillæg til Kommuneplanstrategi 2017

FANØ. Forslag til tillæg til Kommuneplanstrategi 2017 FANØ Forslag til tillæg til Kommuneplanstrategi 2017 INDHOLD Fra strategi til kommuneplan 2 Beskrivelse af Grønt Danmarkskort 3 Byrådets målsætning 4 2 Fra strategi til kommuneplan Fanø Byråd har vedtaget

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Kommunale friluftsstrategier og planlægning for friluftsliv

Kommunale friluftsstrategier og planlægning for friluftsliv Kommunale friluftsstrategier og planlægning for friluftsliv Disposition Friluftsliv i nuværende kommuneplaner Friluftsstrategier - hvad er det og hvordan arbejder kommunerne med dem? Hvorfor lave en friluftsstrategi?

Læs mere

Friluftsrådet i Sydvestsjælland Beretning for året 2018 Februar 2019

Friluftsrådet i Sydvestsjælland Beretning for året 2018 Februar 2019 Friluftsrådet i Sydvestsjælland Beretning for året 2018 Februar 2019 Vi har haft et godt år med mange gode oplevelser og behandlede sager. Der har siden kredsrepræsentantskabsmødet den 27. februar 2018

Læs mere

I dette notat behandles følgende spørgsmål i forhold til Åbeskyttelseslinjen.

I dette notat behandles følgende spørgsmål i forhold til Åbeskyttelseslinjen. Notat om dispensation fra Åbeskyttelseslinjen i kulturhavnens etape 2 3. marts 2016 I dette notat behandles følgende spørgsmål i forhold til Åbeskyttelseslinjen. 1. Er beregningsmåden for dispensationen

Læs mere

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 11. februar 2016 kl Resumé:

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 11. februar 2016 kl Resumé: Placering: Grundejerkontaktudvalg» 07. Strand- og kystsikringsgruppen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 11. februar 2016 kl. 13.30 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere:

Læs mere

Referat fra møde i Det grønne Råd tirsdag den 15. april 2008.

Referat fra møde i Det grønne Råd tirsdag den 15. april 2008. Referat fra møde i Det grønne Råd tirsdag den 15. april 2008. Deltagere: Annita Svendsen, Skov- og Naturstyrelsen Fyn Carl Peter Greve, Danmarks Jægerforbund Christian Ahlefeldt, Dansk Skovforening Flemming

Læs mere

Referat Naturrådet,

Referat Naturrådet, Referat Naturrådet, 23.01.18 Tidspunkt: Tirsdag d. 23. januar 2018, kl 16-18.30 Sted: Kulturcenteret Mariehøj, Øverødvej 246 B, 2840 Holte Mødelokale: Storm P, 205 Deltagere: Anna Bodil Hald (Dansk Botanisk

Læs mere

Gribskov Kommune giver hermed landzonetilladelse til opførelse af 16 m² shelter på matr. nr. 17 a, Aggebo, Valby i Aggebo-Græsted Hegn.

Gribskov Kommune giver hermed landzonetilladelse til opførelse af 16 m² shelter på matr. nr. 17 a, Aggebo, Valby i Aggebo-Græsted Hegn. Naturstyrelsen Nordsjælland Ostrupgård Gillelejevej 2 B 3230 Græsted Att.: Amalie Lunde Hagensen Sag: 2017/09515 006 Id: 024869 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 30. marts

Læs mere

Nonnebuen / Munkebuen

Nonnebuen / Munkebuen Nonnebuen / Munkebuen 1 Matr. nr: Adresse: Antal grunde Overtagelse Nonnebuen Nonnebuen/Munkebuen 28 Ultimo 2014 Infrastruktur Grundene ligger i et roligt område ikke langt fra Hillerødmotorvejen, som

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Niels Jørgen, Bent, Nanna, Anne, Ulla, Lis og Bente. Afbud fra Gustaf. Fraværende: Kirsten og Henrik. Niels Jørgen skal gå kl. ca. 20. Referat fra møde i Vejby

Læs mere

Skov- og Naturstyrelsen. Skov- og Naturstyrelsen er en del af Miljøministeriet. Vi sætter naturen og fremtidens Danmarkskort på dagsordenen.

Skov- og Naturstyrelsen. Skov- og Naturstyrelsen er en del af Miljøministeriet. Vi sætter naturen og fremtidens Danmarkskort på dagsordenen. Skov- og Naturstyrelsen Skov- og Naturstyrelsen er en del af Miljøministeriet. Vi sætter naturen og fremtidens Danmarkskort på dagsordenen. Miljøministeriets organisation Ministeren Departementet Miljøstyrelsen

Læs mere

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 27. november Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 27. november Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 27. november 2014 Kl. 16.00 18.00, Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Ordstyrer Referent Fraværende Punkt 1 Punkt 2 Bo Jul Nielsen (TEK) Brian

Læs mere

Velkommen til Borgermødet 26. april 2011

Velkommen til Borgermødet 26. april 2011 Velkommen til Borgermødet 26. april 2011 1 Dagsorden Valg af dirigent. Formanden har ordret. Orientering om cykelstien Fremlæggelse af Plan 2011 Opbakning til plan 2011, Dirigent Orientering om bus 324

Læs mere

Hvidbog; Forslag til Natura 2000-handleplan Arresø, Ellemosen og Lille Lyngby Mose, nr 134

Hvidbog; Forslag til Natura 2000-handleplan Arresø, Ellemosen og Lille Lyngby Mose, nr 134 D. 08.02-2017 Gribskov Kommune Halsnæs Kommune Hillerød Kommune Hvidbog; Forslag til Natura 2000-handleplan Arresø, Ellemosen og Lille Lyngby Mose, nr 134 Gribskov, Halsnæs og Hillerød Kommuner har udarbejdet

Læs mere

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 29. april 2019 kl

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 29. april 2019 kl Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 29. april 2019 kl. 19.00 Erik Malling byder velkommen til de fremmødte og specielt velkommen til Jette Haugaard som vil fortælle

Læs mere

Grønt Råd. Referat. Møde den 14. september 2017 kl. 16:00. Udvalgsværelset

Grønt Råd. Referat. Møde den 14. september 2017 kl. 16:00. Udvalgsværelset Grønt Råd Referat Møde den kl. 16:00 Udvalgsværelset Indkaldelse Jørgen Jacobsen Jørgen Lassen Svend-Erik Jens Bjerregaard Christensen O. A. K. Søren Friis Jensen Poul-Erik Pedersen Knud Bech Lise Vølund

Læs mere

Lovliggørende landzonetilladelse til hhv. vindfang og udestue på i alt 12 m2.

Lovliggørende landzonetilladelse til hhv. vindfang og udestue på i alt 12 m2. Finn Erik Petersen Mosedraget 13 Bannebjerg 3230 Græsted Sag: 2016/07733 006 Id: 022785 Afdelingsnavn Byg og Miljø Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 11. maj 2016 Personlig henvendelse Rådhusvej 3

Læs mere

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 3. april Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 3. april Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat mandag den 3. april 2017 Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ET - Godkendelse af dagsorden...1 2. ET - Orienteringssager - April...2 3. ET - Temadrøftelse

Læs mere

Hillerød Kommune Trafik, Vej og Park Trollesmindeallé Hillerød

Hillerød Kommune Trafik, Vej og Park Trollesmindeallé Hillerød Hillerød Kommune Trafik, Vej og Park Trollesmindeallé 27 3400 Hillerød Høring af forslag til reguleringstilladelse af 3 rørlagte vandløb beliggende ved Overdrevsvejen og Hestehavevej i Hillerød Høring

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 18. juni 2018, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Ungdomsboliger på Bakketoppen

Læs mere

Punkter fra bestyrelsen 1. Nye lokalplaner 2. Vedligehold af grøfter 3. Vejvedligeholdelse 4. Mountainbike 5. Nyt om solfangere 6.

Punkter fra bestyrelsen 1. Nye lokalplaner 2. Vedligehold af grøfter 3. Vejvedligeholdelse 4. Mountainbike 5. Nyt om solfangere 6. fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 16. januar 2013 kl. 15.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Nye lokalplaner

Læs mere

Landzonetilladelse til enfamilieshus

Landzonetilladelse til enfamilieshus JB TEGN & DESIGN V/JANE TONIE BECH Kirkegade 26 3200 Helsinge Sag: 01.03.03-G01-25-18 4. april 2018 Landzonetilladelse til enfamilieshus Ejendommen matr. 3m Sletelte By, Valby, Stæremosevej 3, 3200 Helsinge

Læs mere

DEBAT- OPLÆG REVISION AF ROSKILDES KOMMUNEPLAN ROSKILDE KOMMUNE INVITERER TIL DEBAT

DEBAT- OPLÆG REVISION AF ROSKILDES KOMMUNEPLAN ROSKILDE KOMMUNE INVITERER TIL DEBAT DEBAT- OPLÆG REVISION AF ROSKILDES KOMMUNEPLAN ROSKILDE KOMMUNE INVITERER TIL DEBAT HVAD MENER DU? Byrådet har i januar 2019 besluttet at sende planstrategien 'Fælles Takter' i offentlig høring. Planstrategien

Læs mere

Vand- og Natura 2000-planer Status og proces

Vand- og Natura 2000-planer Status og proces Vand- og Natura 2000-planer Status og proces Vejle 18. januar 2011 Vicedirektør Helle Pilsgaard, Naturstyrelsen, Miljøministeriet Proces frem mod de endelige planer Forhøring Offentlig høring G.V. 2.0

Læs mere

Referat fra møde den 7/ i skovrejsningsrådet for Himmelev Skov

Referat fra møde den 7/ i skovrejsningsrådet for Himmelev Skov Skov- og Naturstyrelsen Københavns Statsskovdistrikt SNS-202-00012 Referat fra møde den 7/11 2007 i skovrejsningsrådet for Himmelev Skov Mødedeltagere: BG KA KR KR PMJ SLN OS TG TC KS JPB Birthe Gottlieb,

Læs mere

Kommuneplaner og Grønt Danmarkskort. Kredsbestyrelsesseminar Fåborg marts 2019

Kommuneplaner og Grønt Danmarkskort. Kredsbestyrelsesseminar Fåborg marts 2019 Kommuneplaner og Grønt Danmarkskort Kredsbestyrelsesseminar Fåborg 29.-30. marts 2019 Hvad er en kommuneplan? Beskriver den overordnede plan for og tankerne bag alle arealer i en kommune Sikrer koordinering

Læs mere

Victor Boye Julebäk, Mail: victorjul@gmail.com. Landzonetilladelse til at nedrive og genopføre sommerhus og skur

Victor Boye Julebäk, Mail: victorjul@gmail.com. Landzonetilladelse til at nedrive og genopføre sommerhus og skur Victor Boye Julebäk, Mail: victorjul@gmail.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 09.10.2015 Sagsnr. 15/18406

Læs mere

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 3. september 2015 Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 3. september 2015 Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 3. september 2015 Kl. 16.00 18.00, Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Bo Jul Nielsen (TEK) Jannich Petersen (PMU) Bent Nielsen (GF) Carl H.

Læs mere

Afgørelse Kommunen giver hermed dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til det ansøgte 2.

Afgørelse Kommunen giver hermed dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til det ansøgte 2. Fonden Esrum Kloster & Møllegård Klostergade 11 Esrum 3230 Græsted Sag: 2016/35342 032 Id: 005797 Afdelingsnavn Byg og Miljø Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 06. april 2017 Personlig henvendelse

Læs mere

Danmarks Jægerforbund.(afbud p.g.a.sygdom)

Danmarks Jægerforbund.(afbud p.g.a.sygdom) Kredsrepræsentantskabsmøde Onsdag den 23. februar 2011 På AQUA Sø og Naturcenter, Vejlsøvej 55, 8600 Silkeborg. Program for repræsentantskabsmødet jævnfør indkaldelsen. 0. Velkomst ved formand Willi Dupont.

Læs mere

Grønt Råd Beslutningsreferat

Grønt Råd Beslutningsreferat Grønt Råd Beslutningsreferat af møde den 6. november 2014 kl. 16.00 i Udvalgsværelset Medlemmer Ebbe Vitt ( ) formand Rikke Voss Hvelplund ( ) Jørgen Jacobsen ( ) Jakob Lausen ( ) Henrik Jerger ( ) Jesper

Læs mere

Anna Recinella, Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Britta Køster, Helle Dyrting

Anna Recinella, Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Britta Køster, Helle Dyrting Dagsorden / Referat ordinært møde Tisvilde Lokalråd. D. 3. november 2014 hos Robert Deltagere: Anna Recinella, Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm,

Læs mere

Referat Møde i Det Grønne Råd

Referat Møde i Det Grønne Råd Hjørring Kommune Referat Møde i Det Grønne Råd 26-01-2017 Side 1. 17. jan. 2017 Referat 1. Velkomst, valg af ordstyrer Børge Søndergård blev valgt som ordstyrer. 2. Godkendelse af og opfølgning på referat

Læs mere

Tinghuse Å med angivelse af restaureringsstrækningerne indsats-220, 227 og 229(markeret med ring).

Tinghuse Å med angivelse af restaureringsstrækningerne indsats-220, 227 og 229(markeret med ring). Restaureringsforslag til Tinghuse Å, Indsats-220, 227 og 229 Vandplan 1 Tinghuse Å er et tilløb til Pøle Å og dermed en del af Arresø Systemet. Tinghuse Å udspringer i Harager Hegn, tæt ved byen Mårum

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Gustaf, Lis, Ulla, Nanna, Henrik og Bente. Afbud fra: Bent, Niels Jørgen, Anne og Kirsten. Ad.1. Godkendt. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. oktober

Læs mere

- at Læsø Kommune kontaktes, hvis der under gravearbejdet stødes på affald

- at Læsø Kommune kontaktes, hvis der under gravearbejdet stødes på affald LÆSØ KOMMUNE Doktorvejen 2, Byrum 9940 Læsø www.laesoe.dk Den: 02-01-2016 Sagsnr.: 825-2016-1821 Dok.nr.: 825-2016-15229 Sagsbehandler: Stine Pagel Hansen Direkte telefon: 9621 3037 Brian Eriksen Tilladelse

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Kommune Lønborg Hede et uudnyttet potentiale

Ringkøbing-Skjern Kommune Lønborg Hede et uudnyttet potentiale Ringkøbing-Skjern Kommune Lønborg Hede et uudnyttet potentiale Lønborg Hede Tæt på Ringkøbing Fjord og Skjern åens enge Projektafgrænsning Natura 2000-områder: Skjern Å Ringkøbing Fjord Lønborg Hede Trusler

Læs mere

Hvidbog; Forslag til Natura 2000-handleplan Gribskov, Esrum Sø og Snævert Skov, nr 133

Hvidbog; Forslag til Natura 2000-handleplan Gribskov, Esrum Sø og Snævert Skov, nr 133 D. 08.02-2017 Fredensborg Kommune Gribskov Kommune Helsingør Kommune Hillerød Kommune Hvidbog; Forslag til Natura 2000-handleplan Gribskov, Esrum Sø og Snævert Skov, nr 133 Fredensborg, Gribskov, Helsingør

Læs mere

HVIDBOG den 23. april 2013

HVIDBOG den 23. april 2013 HVIDBOG den 23. april 2013 Høringssvar til forslag til Roskilde Kommunes strategi og handleplan for Vand og Klimatilpasning Høringsperiode fra 31. januar til 22. marts 2013 Nr./ dato Organisation/ borger

Læs mere