Det Grønne Dialogforum den 3. maj 2018.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det Grønne Dialogforum den 3. maj 2018."

Transkript

1 Det Grønne Dialogforum den 3. maj Deltagere Ordstyrer Referent Fraværende Deltagere: Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen. Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard. Naturstyrelsen, Nordsjælland: Jens Bjerregård. Nordsjællands Landboforening: Carl Bruun. Danmarks Naturfredningsforening, Gribskov: Linda Bruhn Jørgensen, Gudmund Nielsen og Helge Muhle Larsen. Gribskov Vandløbslaug: Michael Andreasen. Helsinge og Omegns Sportsfiskerforening: Ejvind Hartmund (suppl. John Christensen). Grundejer Kontaktudvalget, herunder Grundejersammenslutningen: Bjarne Frølund. Grundejerforbundet: Lis Jensen Gribskov Lokalrådsforening: Jette Haugaard og Pernille Lütken. Gribskov Kommune: Udvalg for Udvikling By og Land: Pernille Søndergaard. Udvalg for Miljø, Klima og Kyst: Michael Hemming Nielsen. Adm. Lise Vølund og Inger Fogh. Pernille Søndergaard Inger Fogh Jens Bjerregaard, Enok Vestergaard, Michael Andreasen John Christensen deltager for sportsfiskerne Ny suppleant for Friluftsrådet er Annemette Højgaard fra Dansk Rideforbund. Astrid Ravnsbæk, teknisk direktør deltog i mødet Punkt Dagsorden og referat 1 Godkendelse af mødereferat Carl Bruun udtræder af DGD grundet formandspost i Nationalpark bestyrelsen. Enok Vestergaard indtræder i stedet velkommen. 2 Nyt fra foreningerne: DN DOF Friluftsrådet Grundejersammenslutningen Grundejerforbundet Landboforeningen Lokalrådsforeningen Naturstyrelsen Sportsfiskerne Vandløbslaget DN fortæller om godt samarbejde med kommunen bl.a. om et spændende fælles sommerfugleprojekt på Heatherhill. Projektet vandt ikke men supergodt projekt i samarbejde med fagfolk kan bibringe megen viden om den rette pleje.

2 Naturens dag i Ramløse i år, skal gerne blive en tradition i forskellige lokalsamfund fremover. DN er aktive i Grøn Uge. Leslåning 26. maj engområde med orkidé. Naturpleje Rusland 10. juni i samarbejde med kommunen. træk et træ Administrationsgrundlag ændret for jorddeponi det er man glad for i DN. Hvad kan man gøre ekstra på miljøområdet særlig grundvand? Er jordlov og miljølovgivning tilstrækkeligt med i sagsbehandlingen? DOF deltager i arbejdet omkring grønt danmarkskort - naturråd nedsat, forstærket indsats for sammenhængende områder. I gang med gis-kort og forslag til områder f.eks. Keldsø, Solbjerg Engsø, Holløse bredning, Pøleå og Søborg Sø. Søborg Sø der er sendt input til afgrænsningsnotatet ifm Miljøvurderingen; Varmt anbefalet i forhold til fugle. Obs på at der ikke anlægges stier langs med sø, men hen/ned til søen. Cykelrute 33 lægges ud mod vest. For et samarbejde med NST vedr. ruter til forskellige løb, så man undgår rovfugle særligt hvepsevåger. Fiskeørne er på igen se på hjemmesiden - web-cam. DOF er aktive i Grøn Uge. Gulbrynet værling set i DK. Friluftsrådet. Anne Mette er ny suppleant. Poul Erik Pedersen er blevet næstformand i Nationalparkbestyrelsen. Friluftsrådet i gang med omstrukturering. Friluftskort over Arresø præsenteres d. 7. maj i Ramløse Havn kl. 18:30. Friluftsrådet deltager i Grøn Lørdag. Grundejersammenslutningen næste møde d. 17 maj. Grundejersammenslutningen er optaget af: Bek. om p-regler den er man glad for særligt vedr. sikring af cyklisters sikkerhed. Byggesagsbehandling opfordring til ny sagsprocedure herunder kompetence og høring af foreningen. Stiplan godt det går fremad. Storskraldsordning - Der bør være en ordning. Grundejerforbundet Er optagede af Esromgård og jorddeponering man efterlyser mere tilsyn, Pernille forklarede om lovgrundlaget. DN fortæller, at det er den konkrete jordtip, man er opmærksom på. Efterlyser målinger, der kan berolige borgerne. Pernille opfordrer til at få sendt en mail. Evt. ulovlig kystbeskyttelse øst for Gilleleje Havn blev omtalt. Lokalrådsforeningen kommuneplan og stier er på dagsordenen. Sportsfiskerne - Har sendt bemærkninger til afgrænsningsnotatet ifm Miljøvurderingen af Søborg Sø. Særligt vedr. en mulig tilledning af Lopholmrenden til Søborg Sø. Små render er rigtig vigtige for ørredproduktionen. Der er meget ørredyngel i Bøgerenden og Saltruprenden er fin.

3 3 Nyt fra kommunen Kommuneplanrevision På møde i byrådet d blev det besluttet at det videre arbejde med kommuneplanrevision vil være med udgangspunkt i ny udviklingsstrategi. Forslag til Kommuneplan blev forelagt Byrådet i sommeren 2017, med henblik på godkendelse til offentlig høring. Byrådet valgte at udsætte godkendelsen på grund af ændringer i lovgrundlaget og for at have mere tid til dialog. Oplæg til Kommuneplan blev præsenteret til møde i Udvikling, By og Land Udvalget valgte at tage punktet af dagsordenen, da der var nyt i sagen. På byrådsmødet d blev det anbefalet, at den videre proces med kommuneplanrevision vil være udarbejdelse af en ny udviklingsstrategi og efterfølgende kommuneplanrevision. Kortlægning af ammoniakfølsom natur. Opgave fra Miljøstyrelsen. Gribskov Kommune skal denne vækstsæson besigtige 18 3-arealer nær større landbrug. De berørte lodsejere vil få nærmere besked pr digital post. Læs mere her om opgaven. Grøn Uge løber af stablen 22. maj til 1. juni og Grøn Lørdag på Gilleleje Havn den 2. juni. Der har været flot tilslutning både blandt foreninger og børnehaver og i skrivende stund er tæt på 30 arrangementer booket af over 600 børn. Bioblitz Naturstyrelsen Nordsjælland afholder i samarbejde med Gribskov Kommune og naturfaglige foreninger et offentligt BioBlitzarrangement i den nordlige del af Gribskov. Arrangementet forløber fra d. 16. juni kl. 12 til d. 17. juni kl timer i træk. Ammekærgårds enge Gribskov Kommune har i samarbejde med Naturstyrelsen Nordsjælland hegnet arealet omkring Udsholt renseanlæg, med henblik på at få køer eller heste på arealet. Projektet forbinder det Kommunale område med Rågegårds-området, med stier og overgange over Orebjergrende. Kortbilag. Nordkystens fremtid Kystbeskyttelsesprojektet udarbejdes i et fællesskab mellem Gribskov, Helsingør og Halsnæs Kommuner. Der gives fremover en status på projektet på møderne i DGD, eftersom både anlægsprojektet og råstofindvindingsprojektet i 2018 skal miljøkonsekvensvurderes, første offentlighedsfase planlægges til at foregå i august Der afholdes borgermøde om projektet d. 22. maj. Arbejdet med at udarbejde VVM går i gang efter sommer. Dertil vil der også blive inviteret til et møde med særlig fokus på VVM. Kommuneplanrevision bliver ikke nu først planstrategi, så man kan komme i et rigtigt rul igen. Planstrategi kommer så i det nye rul. Inddragelse og dialog bliver en del af processen lokalsamfundene er opmærksomme. Der bliver en offentliggørelse om det. Der vil ske inddragelse i processen i de første 2 år.

4 Grøn Uge 40 aktiviteter og 640 børn der er kommet flere med i flokken. Grøn Lørdag mange aktiviteter tilmeldt det bliver en fin dag Bioblitz bliver i år i Gribskov kommune. Naturstyrelsen afholder blitzen i Gribskov Kagerup/ Mårum i år. Kommunen afholder vilde blomster dag på enge ved Kagerup. Der bliver spurgt til finansiering af Nordkystens fremtid. Betalingsmodel bliver der taget hul på efter sommerferien afventer vejledning fra kystdirektoratet. 4 Stiplan Stiplanen behandles på møde i udvalg for Udvikling, By og land d. 26. april I den forgangne byrådsperiode har Teknisk Udvalg arbejdet med stier. Arbejdet har resulteret i en række forslag, hvoraf enkelte er udført eller besluttet udført og de resterende afventer prioritering. I budgettet er der afsat ca. 7 mio. kr. til stinettet i 2018 og de kommende år. Der lægges op til drøftelse af prioritering af de konkrete projektforslag ud fra de vedtagne kriterier; sikre skoleveje, adgang for turister samt forbindelse mellem byerne. Det foreslås, at prioriteringen sættes på dagsordenen på først kommende møder i hhv. Grundejerkontaktudvalget samt Det Grønne Dialogforum mhp. endelig beslutning i Udvikling, By og Land i maj Det ser fornuftigt ud. Fint at arbejde for sammenhængen for de få midler der er. ellers intet. 5 Focus modellen spørgsmål fra Lokalforeningerne / Jette Haugaard. - orientering om, hvordan kommunen arbejder med kommuneplanens FOKUSmodel. - sikring af at FOKUS-modellen også bringes med ind i den nye planperiode. - ønske om at FOKUS-modellen anvendes udover de 38 landsbyer eksempelvis i lokalcentrene. GK bemærkninger: FOKUS-modellen indeholder fem temaer, som er vigtige at belyse, for at få et helhedsindtryk af en landsbys identitet: Fysiske forhold, Omgivelser, Kulturværdier, Udviklingspotentialer, Social kapital. FOKUSmodellen fremgår af kommuneplanen fra 2013 og er fortsat gældende. Af kommuneplanen fremgår, at Byrådet så vidt muligt ønsker at inddrage landsbyernes beboere i lokale udviklingsprocesser, der kan sikre, at bevaring og udvikling i landsbyerne sker i overensstemmelse med landsbyernes lokale særpræg. FOKUS-modellen kan bruges i lokale udviklingsprocesser i landsbyerne. Belysningen af de fem temaer sker i tæt dialog mellem de lokale kræfter og kommunen. FOKUS-modellen anvendes som arbejdsmetode i landsbyer, der har særlig interesse i at igangsætte et lokalt udviklingsarbejde, der kan resultere i både lokale og politiske initiativer.

5 Ørby var modellen. Kunne det være fornuftigt om den også kunne anvendes i andre sammenhænge? Der har været holdt borgermøde og man er i gang med en proces med borgerforeningen. Opfordring til at det tages videre i den kommende kommuneplan. DN mener, at Gribskov Kommune har fået mange gode bevarende Lokalplaner men er bekymret over dispensationerne. DN holder opmærksomhed på disse. 6 Evt. Carsten spørger til en repræsentant for de økologiske landbrug. Astrid pointerede, at det er vigtig en evt. deltager er udpeget som repræsentant for foreningen. Foreningen har ikke valgt nogen til at deltage i DGD. Blå flag indvielse sker i Tisvildeleje 5. juni Boris overrækker blå flag til Michael. Nationalpark indvielse den 29. maj og der er fest. Og mange festlige aktiviteter i weekenden efter se annoncer og hjemmesider/ facebooksider. Friluftsrådets fortæller at der er mulighed for at blive DK friluftskommune friluftsliv for børn og unge deadline 15. juni. 7 Næste møde Næste møde er planlagt til d. 6. september. 8 Forslag om at næste møde holdes som en ekskursion i det grønne.

Det Grønne Dialogforum Dagsorden for møde den 8. februar 2018

Det Grønne Dialogforum Dagsorden for møde den 8. februar 2018 Sag: 01.00.00-G00-1-18 Inger Tommerup Fogh Center for Teknik og Miljø Natur og Vand 16. februar 2018 Det Grønne Dialogforum Dagsorden for møde den 8. februar 2018 Mødeforum Deltagere: Dansk Ornitologisk

Læs mere

Det Grønne Dialogforum

Det Grønne Dialogforum Det Grønne Dialogforum 6.09.18 Deltagere Referent Fraværende Deltagere: Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen. Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard. Naturstyrelsen, Nordsjælland:

Læs mere

Det Grønne Dialogforum den

Det Grønne Dialogforum den Det Grønne Dialogforum den 11.12.2018 Deltagere Referent Fraværende Deltagere: Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen. Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard., supll. Annemette Højgaard

Læs mere

Gribskov Kommune Plan- og Miljøudvalget: Jesper Behrensdorff Teknisk Udvalg: Brian Lyck Jørgensen

Gribskov Kommune Plan- og Miljøudvalget: Jesper Behrensdorff Teknisk Udvalg: Brian Lyck Jørgensen Det Grønne Dialogforum, referat af møde d. 26. okt. 2017 Mødeforum Deltagere: Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard Naturstyrelsen, Nordsjælland:

Læs mere

Referat af møde i Det Grønne Dialogforum d. 14. sep. 2017

Referat af møde i Det Grønne Dialogforum d. 14. sep. 2017 Referat af møde i Det Grønne Dialogforum d. 14. sep. 2017 Mødeforum Deltagere: Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard Naturstyrelsen, Nordsjælland:

Læs mere

Lise Vølund, Lonnie Alsen Burchardt og Inger Fogh. Vi mødes kl. 16 i vinmarken på hjørnet af Rørmosevej og Helsingevej - man kan køre op.

Lise Vølund, Lonnie Alsen Burchardt og Inger Fogh. Vi mødes kl. 16 i vinmarken på hjørnet af Rørmosevej og Helsingevej - man kan køre op. Det Grønne Dialogforum referat af møde d. 15. juni 2017 Mødeforum Deltagere: Dansk ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard Naturstyrelsen, Nordsjælland:

Læs mere

Det Grønne Dialogforum, 8. dec 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum

Det Grønne Dialogforum, 8. dec 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum Det Grønne Dialogforum, 8. dec 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum DOF: Carsten Jørgensen Friluftsrådet: Boris Damsgaard SNS: Jens Bjerregård. Landbruget: Carl Bruun. DN: Linda Bruhn Jørgensen, Gudmund

Læs mere

Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen. Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard

Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen. Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard Det grønne Dialogforum Referat af møde d. 9. marts 2017 Mødeforum Det Grønne Dialogforum Dansk Ornitologisk Forening: Carsten Jørgensen Friluftsrådet, Kreds Nordsjælland: Boris Damsgaard Naturstyrelsen,

Læs mere

Det Grønne Dialogforum, 3. marts 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum

Det Grønne Dialogforum, 3. marts 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum Det Grønne Dialogforum, 3. marts 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum DOF: Carsten Jørgensen Friluftsrådet: Boris Damsgaard SNS: Jens Bjerregård. Landbruget: Carl Bruun. DN: Linda Bruhn Jørgensen, Gudmund

Læs mere

Titel: 03.03.2016 Resumé:

Titel: 03.03.2016 Resumé: Placering: Det Grønne Dialogforum» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: 03.03.2016 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Dagsorden Mødetidspunkt: 03-03-2016 kl.: 16:00 Mødested:

Læs mere

Titel: Vandmiljøgruppen 11. juni 2015 Resumé:

Titel: Vandmiljøgruppen 11. juni 2015 Resumé: Placering: Grundejerkontaktudvalg» 08. Vandmiljøgruppen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Vandmiljøgruppen 11. juni 2015 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt:

Læs mere

:40:18 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov :29:47 af Lise Vølund Hennings/LVHEN/Gribskov

:40:18 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov :29:47 af Lise Vølund Hennings/LVHEN/Gribskov Placering: Det Grønne Dialogforum» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Møde i det grønne dialogforum Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 03-09-2015 kl.:

Læs mere

Friluftsrådet Nordsjælland omfatter Allerød, Fredensborg, Frederikssund, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød og Hørsholm Kommuner

Friluftsrådet Nordsjælland omfatter Allerød, Fredensborg, Frederikssund, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød og Hørsholm Kommuner Kredsbestyrelsen i Friluftsrådet for kreds 19, Nordsjælland. Hørsholm d. 05.03.2011 Kredsbestyrelsesmøde No. 36 Afholdt mandag den 14.februar kl. 19.00 til kl. 22.00 på Nyruphus Naturcenter, Kongevejen

Læs mere

Det Grønne Dialogforum, 2. juni 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum

Det Grønne Dialogforum, 2. juni 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum Det Grønne Dialogforum, 2. juni 2016 Mødeforum Det Grønne Dialogforum DOF: Carsten Jørgensen Friluftsrådet: Boris Damsgaard SNS: Jens Bjerregård. Landbruget: Carl Bruun. DN: Linda Bruhn Jørgensen, Gudmund

Læs mere

Referat Naturgruppen. Medlemmer:

Referat Naturgruppen. Medlemmer: Referat : Torsdag den 26. november 2015 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Mødelokale 1, Mørdrupvej Bemærkninger: Julefrokost efter mødet kl. 18-21 Medlemmer: Deltagere: Ebbe Kanneworff

Læs mere

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 11. februar 2016 kl Resumé:

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 11. februar 2016 kl Resumé: Placering: Grundejerkontaktudvalg» 07. Strand- og kystsikringsgruppen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 11. februar 2016 kl. 13.30 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere:

Læs mere

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 68-2014 Afholdt d.30. oktober 2014 kl. 19:00 til 22:00 på FrivilligCentret, Kronborgvej 1 C, 3000 Helsingør

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 68-2014 Afholdt d.30. oktober 2014 kl. 19:00 til 22:00 på FrivilligCentret, Kronborgvej 1 C, 3000 Helsingør Kredsbestyrelsen I Friluftsrådet for Kreds 19 Nordsjælland Hillerød d. 30. oktober 2014 Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 68-2014 Afholdt d.30. oktober 2014 kl. 19:00 til 22:00 på FrivilligCentret, Kronborgvej

Læs mere

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 64-2014 Afholdt d.28. april 2014 kl. 19:00 til 22:00 på Hammergården, Hammer Bakke 13, 4050 Skibby

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 64-2014 Afholdt d.28. april 2014 kl. 19:00 til 22:00 på Hammergården, Hammer Bakke 13, 4050 Skibby Kredsbestyrelsen I Friluftsrådet for Kreds 19 Nordsjælland Hillerød d. 29. april 2014 Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 64-2014 Afholdt d.28. april 2014 kl. 19:00 til 22:00 på Hammergården, Hammer Bakke

Læs mere

2. Endelig godkendelse af referatet af Kredsbestyrelsesmøde nr. 65 af 27. maj 2014. Referatet blev godkendt.

2. Endelig godkendelse af referatet af Kredsbestyrelsesmøde nr. 65 af 27. maj 2014. Referatet blev godkendt. Kredsbestyrelsen I Friluftsrådet for Kreds 19 Nordsjælland Hillerød d. 20. august 2014 Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 66-2014 Afholdt d. 27. maj 2014 kl. 18:30 til 22:00 i Jægerhytten på Ellehammervej,

Læs mere

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl Dagsorden og referat Dato og tid: 5. marts kl. 19.00-22.00 Sted: Nødebo Kro Emne: Bestyrelsens arbejdsområder Formål med mødet: Drøfte og beslutte fremtidige aktiviteter Anvendelse af mødets resultat:

Læs mere

Lene Brøndal, Referent, Byudvikling, Miljø og Erhverv

Lene Brøndal, Referent, Byudvikling, Miljø og Erhverv Referat af Grønt Råds møde mandag den 27. november 2017 Deltagere Søren Hansen, Nordsjællands Landboforening (formand) Jens Søndergaard, Danmarks Naturfredningsforening Birgitte Garde, Dansk Ornitologisk

Læs mere

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 8. september 2016 Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 8. september 2016 Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 8. september 2016 Kl. 16.00 18.00, Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Ordstyrer Referent Fraværende Punkt 1 Punkt 2 Bo Jul Nielsen (TEK) Jannich

Læs mere

:20:02 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov :18:50 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov

:20:02 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov :18:50 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov Placering: Det Grønne Dialogforum» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Det grønne dialogforum Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 02-12-2015 kl.: 16:00

Læs mere

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 17. februar kl. 13: Resumé:

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 17. februar kl. 13: Resumé: Placering: Grundejerkontaktudvalg» 07. Strand- og kystsikringsgruppen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 17. februar kl. 13:30 2015 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere:

Læs mere

Møde mellem DOF-Københavns bestyrelse, naturpolitiske udvalg og kommunerepræsentanter den 17/9 2013.

Møde mellem DOF-Københavns bestyrelse, naturpolitiske udvalg og kommunerepræsentanter den 17/9 2013. DANSK ORNITOLOGISK FORENING DOF- København Naturpolitisk Udvalg Møde mellem DOF-Københavns bestyrelse, naturpolitiske udvalg og kommunerepræsentanter den 17/9 2013. Deltagende kommunerepræsentanter: Anders

Læs mere

Poul.Erik@Pedersen.mail.dk. Hallandsvej 75, 3140 Ålsgårde. Tlf. 4970 9902. Mobil 2033 3412 eller Gunnar Brusch gb@brusch.dk

Poul.Erik@Pedersen.mail.dk. Hallandsvej 75, 3140 Ålsgårde. Tlf. 4970 9902. Mobil 2033 3412 eller Gunnar Brusch gb@brusch.dk Beretning om Friluftsrådets arbejde i Kreds 19, Nordsjælland år 2010 v/ Kreds- og Regionsformand Poul Erik Pedersen, medlem af Det Danske Spejderkorps. Arbejdet i vores Kredsbestyrelse. Det har været et

Læs mere

Referat Naturgruppen. Mødedato: Torsdag den 26. maj 2016 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00

Referat Naturgruppen. Mødedato: Torsdag den 26. maj 2016 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Referat : Torsdag den 26. maj 2016 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Mødested: Bemærkninger: Medlemmer: Mødelokale 1, Mørdrupvej Ekskursion efter mødet til Ræveskiftet og Keldsø. Tine Falkentorp,

Læs mere

Referat Naturrådet,

Referat Naturrådet, Referat Naturrådet, 23.01.18 Tidspunkt: Tirsdag d. 23. januar 2018, kl 16-18.30 Sted: Kulturcenteret Mariehøj, Øverødvej 246 B, 2840 Holte Mødelokale: Storm P, 205 Deltagere: Anna Bodil Hald (Dansk Botanisk

Læs mere

Ad 2. Meddelelser - Det årlige møde mellem Plan-, Miljø og Klimaudvalget og Grønt Råd er fastsat til onsdag d. 2. november kl

Ad 2. Meddelelser - Det årlige møde mellem Plan-, Miljø og Klimaudvalget og Grønt Råd er fastsat til onsdag d. 2. november kl Referat af Grønt Råds møde mandag den 30. maj 2016 Deltagere Søren Hansen, Nordsjællands Landboforening Jens Søndergaard, Danmarks Naturfredningsforening Birgitte Garde, Dansk Ornitologisk Forening Frank

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 30. januar 2012 kl. 19.00 Sted: Fåborg, Fåborghus Deltagere: Troels Sandager, Jesper Christiansen, Connie Ibsen, Birthe Skovbjerg Jens Peter Christensen, Lars Bo Niels Jørgen Nielsen,

Læs mere

Referat Naturgruppen. Mødedato: Torsdag den 26. maj 2016 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00

Referat Naturgruppen. Mødedato: Torsdag den 26. maj 2016 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Referat Naturgruppen Mødedato: Torsdag den 26. maj 2016 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Mødested: Bemærkninger: Medlemmer: Mødelokale 1, Mørdrupvej Ekskursion efter mødet til Ræveskiftet

Læs mere

Mødereferat. Referat. REFERAT af møde 16 i Det Grønne Råd mandag den 27. august. Den 24. september Natur og Miljø

Mødereferat. Referat. REFERAT af møde 16 i Det Grønne Råd mandag den 27. august. Den 24. september Natur og Miljø Mødereferat Den 24. september 2012 REFERAT af møde 16 i Det Grønne Råd mandag den 27. august 2012 Natur og Miljø Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: Mandag den 27. August 2012 Mødetid: Kl. 15.30 til

Læs mere

Grønt Råd. Referat. Møde den 17. maj 2018 kl. 16:00. Udvalgsværelset

Grønt Råd. Referat. Møde den 17. maj 2018 kl. 16:00. Udvalgsværelset Grønt Råd Referat Møde den kl. 16:00 Udvalgsværelset Indkaldelse Jørgen Jacobsen Svend-Erik Nielsen Peder Schierning Søren Friis Jensen Knud Bech Keld Hjort Olsen Jens Bjerregaard Christensen Johan Thorup

Læs mere

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 11. november kl Resumé:

Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 11. november kl Resumé: Placering: Grundejerkontaktudvalg» 07. Strand- og kystsikringsgruppen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Strand- og kystsikringsgruppen 11. november kl. 13.30 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere:

Læs mere

Diasshows er vedhæftet referatet. Referatet omfatter derfor primært kommentarer og emner, som ikke fremgår af dias fremlagt under mødet.

Diasshows er vedhæftet referatet. Referatet omfatter derfor primært kommentarer og emner, som ikke fremgår af dias fremlagt under mødet. Notat Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk Sagsansvarlig: Søren Okkels Uhrskov Tlf. 6333 6878 E-mail: sou@nyborg.dk Sagsnr. 450-2013-16783

Læs mere

Det lokale naturråd for Gribskov, Helsingør, Hillerød, Fredensborg, Frederikssund og Halsnæs Kommuner. Naturrådsmøde 1.

Det lokale naturråd for Gribskov, Helsingør, Hillerød, Fredensborg, Frederikssund og Halsnæs Kommuner. Naturrådsmøde 1. Det lokale naturråd for Gribskov, Helsingør, Hillerød, Fredensborg, Frederikssund og Halsnæs Kommuner Naturrådsmøde 1. februar 2018 Dagsorden 17.00 Velkomst v. Lis Vedel 17.05 Kort præsentation af alle

Læs mere

Til Grønt Råd i Hillerød Kommune. Referat fra møde i Grønt Råd torsdag d. 26. nov. 2015 Kl. 16.00-18.00

Til Grønt Råd i Hillerød Kommune. Referat fra møde i Grønt Råd torsdag d. 26. nov. 2015 Kl. 16.00-18.00 Til Grønt Råd i Hillerød Kommune Referat fra møde i Grønt Råd torsdag d. 26. nov. 2015 Kl. 16.00-18.00 Til stede: Anne Johannisson (AJ), Naturstyrelsen Nordsjælland Ida Lykke Bang (ILB), Naturhistorisk

Læs mere

Kredsbestyrelsesreferat For kreds Nordsjælland

Kredsbestyrelsesreferat For kreds Nordsjælland Kredsbestyrelsesreferat For kreds Nordsjælland 12. april 2010 Kredsbestyrelsesmøde No. 27-2010 Afholdt mandag d. 22. marts 2010 kl. 19.00-22.00 på Kammerrådensvej 15, Hørsholm Referat: Til stede: Poul

Læs mere

Grønt Råd Referat. af møde den 11. november 2010 kl i Diamanten

Grønt Råd Referat. af møde den 11. november 2010 kl i Diamanten Grønt Råd 2010 Referat af møde den kl. 16.00 i Diamanten Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 25 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 4 26 GODKENDELSE AF REFERAT... 5 27 MØDEDATOER 2011... 6

Læs mere

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no Afholdt d.10. marts 2014 kl. 19:00 til 22:00 hos Søren Pedersen, Baunehøjen 13, 3320 Skævinge

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no Afholdt d.10. marts 2014 kl. 19:00 til 22:00 hos Søren Pedersen, Baunehøjen 13, 3320 Skævinge Kredsbestyrelsen I Friluftsrådet for Kreds 19 Nordsjælland Hillerød d. 10. marts 2014 Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 63-2014 Afholdt d.10. marts 2014 kl. 19:00 til 22:00 hos Søren Pedersen, Baunehøjen

Læs mere

Grønt Råd Beslutningsreferat

Grønt Råd Beslutningsreferat Grønt Råd Beslutningsreferat af møde den 22. maj 2014 kl. 16.00 i Udvalgsværelset Medlemmer Ebbe Vitt ( ) formand Rune Kargo ( ) næstformand Jørgen Jacobsen ( ) O.A.K. Nielsen ( ) Jens Bjerregaard Christensen

Læs mere

Grønt Dialogforum 2. oktober 2017

Grønt Dialogforum 2. oktober 2017 Grønt Dialogforum 2. oktober 2017 Dagsordenspunkt 3: Orientering og drøftelse af forslag til projekter under Grøn Ordning Politik for grøn ordning Grøn ordning blev oprettet i 2009 med det formål at fremme

Læs mere

MODERNISERING AF NATURBESKYTTELSESLOVEN

MODERNISERING AF NATURBESKYTTELSESLOVEN J e n s C h r i s t i a n G o l d i n g F o r m a n d T e k n i k - o g M i l j ø u d v a l g e t MODERNISERING AF NATURBESKYTTELSESLOVEN Moderne Naturforvaltning konference 27. September 2018 Flersidig

Læs mere

Referat Naturgruppen. Medlemmer:

Referat Naturgruppen. Medlemmer: Referat : Torsdag den 27. november 2014 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Mødelokale 1, Mørdrupvej Bemærkninger: Julefrokost kl. 18. Medlemmer: Deltagere: Ebbe Kanneworff (Danmarks

Læs mere

Grønt Råd Referat. til møde den 22. september 2011 kl i Byrådssalen

Grønt Råd Referat. til møde den 22. september 2011 kl i Byrådssalen Grønt Råd 2011 Referat til møde den kl. 16.00 i Byrådssalen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 42 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 3 43 GODKENDELSE AF REFERAT... 3 44 PLAN- OG AGENDA-21

Læs mere

Lene Brøndal, Referent, Byudvikling, Miljø og Erhverv

Lene Brøndal, Referent, Byudvikling, Miljø og Erhverv Referat af Grønt Råds møde mandag den 19/3 2018 Deltagere Søren Hansen, Nordsjællands Landboforening (formand) Jens Søndergaard, Danmarks Naturfredningsforening Birgitte Garde, Dansk Ornitologisk Forening

Læs mere

Janne Severinsen, Landsbyerne i Aalborg Kommune Michael Damm, MEF Martin Nissen Nørgaard, Naturstyrelsen Kim Pedersen, Sportsfiskerne

Janne Severinsen, Landsbyerne i Aalborg Kommune Michael Damm, MEF Martin Nissen Nørgaard, Naturstyrelsen Kim Pedersen, Sportsfiskerne Møde Det Grønne Råd Dato 16. november 2017 Sted Mødelokale 157 Park & Natur By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Init.: KLA Deltagere Hans Henrik Henriksen, By- og Landskabsudvalget

Læs mere

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav Referat fra ordinær generalforsamling søndag den 11. august 2013 på Restaurant Søstjernen Introduktion Jakob Wandall (JW) bød velkommen til medlemmerne og vores gæst borgmester. Jan Ferdinandsen (JF) og

Læs mere

Natur- & Miljørådet. Referat af møde 21. maj Greve Kommune. Den 1. juni 2012/ARP

Natur- & Miljørådet. Referat af møde 21. maj Greve Kommune. Den 1. juni 2012/ARP Natur- & Miljørådet Greve Kommune Den 1. juni 2012/ARP Referat af møde 21. maj 2012 Mødet blev holdt i bådklubben, klubhus Hejren nr. 21, Hundige Havn kl. 16-18 Deltagere: Formand, Byrådsmedlem Brian Hemmingsen

Læs mere

NOTAT. Referat af møde den 12. april 2018.

NOTAT. Referat af møde den 12. april 2018. NOTAT Referat af møde den 12. april 2018. 13. april 2018 Journal nr. Tilstede ved mødet: Marianne Lund Ujvári, Kaj Larsen, Poul Erik Pedersen, Anker Gold, Susanne Persson, Birgitte Garde, Per Seerup, Esben

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde No. 38 Afholdt onsdag d.11. maj kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm

Kredsbestyrelsesmøde No. 38 Afholdt onsdag d.11. maj kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm Kredsbestyrelsen Friluftsrådet Nordsjælland. Den 24. maj 2011. Kredsbestyrelsesmøde No. 38 Afholdt onsdag d.11. maj kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm Til stede: Poul Erik

Læs mere

Kredsbestyrelsen i Friluftsrådet for kreds 19, Nordsjælland. Den 19. april 2016.

Kredsbestyrelsen i Friluftsrådet for kreds 19, Nordsjælland. Den 19. april 2016. Kredsbestyrelsen i Friluftsrådet for kreds 19, Nordsjælland. Den 19. april 2016. Referat af kredsbestyrelsesmøde nr. 78-2016 Afholdt 9. marts 2016 fra kl. 19.00 til 22.00 i FrivilligCentret, Kronborgvej

Læs mere

Referat af Kredsbestyrelsesmøde No. 39 Afholdt onsdag d.9. juni kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm

Referat af Kredsbestyrelsesmøde No. 39 Afholdt onsdag d.9. juni kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm Kredsbestyrelsen i Friluftsrådet kreds 19, Nordsjælland. Den 11. juni 2011. Referat af Kredsbestyrelsesmøde No. 39 Afholdt onsdag d.9. juni kl. 19.00 til kl. 22.00 på Kammerrådensvej 15.1., 2970 Hørsholm

Læs mere

Referat af Styregruppemøde den 24.januar 2013 kl på Helsingør Rådhus.

Referat af Styregruppemøde den 24.januar 2013 kl på Helsingør Rådhus. Helsingør den 28.jan. 2013 Referat af Styregruppemøde den 24.januar 2013 kl. 16.30 på Helsingør Rådhus. Fremmødte: Preben Birch, lodsejergruppen Herdis Dam, NOLA Arne Winther Madsen, Nordsjællands Familiebrug

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl Mødelokale 2

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl Mødelokale 2 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl. 9.30 Mødelokale 2 Dagsorden: Siden sidst....1 Grønt Partnerskab Oasen...2 Friluftsliv i Jammerbugt Kommune...3 Jammerbugt kommunes skiltning

Læs mere

Sted: Fasaneriet, Ledreborg Palace Golf, Skottehusvej 12, 4320 Lejre

Sted: Fasaneriet, Ledreborg Palace Golf, Skottehusvej 12, 4320 Lejre Bestyrelsens 8. møde Torsdag d. 10. november 2016 kl. 16:30 senest 18:30 Sted: Fasaneriet, Ledreborg Palace Golf, Skottehusvej 12, 4320 Lejre R E F E R A T 8.1 Godkendelse af dagsordenen 8.2 Nationalparkplanen

Læs mere

Deltagere: Danmarks Naturfredningsforening i Nordsjælland. Bådfarten Esrum Sø Bådfarten Esrum Sø. Naturstyrelsen Nordsjælland

Deltagere: Danmarks Naturfredningsforening i Nordsjælland. Bådfarten Esrum Sø Bådfarten Esrum Sø. Naturstyrelsen Nordsjælland Referat af søbrugerrådsmøde for Esrum Sø d. 1. marts 2018 Deltagere: Birgitte Garde Danmarks Naturfredningsforening i Nordsjælland Steen Lyngsø Lystfiskerorganisationerne Bjørn Svendsen Dansk Ornitologisk

Læs mere

Der var afbud fra Jesper Blom Hansen, Kurt Rasmussen samt Anne Grethe Kramme, Stine Pagel, Mette Hardam

Der var afbud fra Jesper Blom Hansen, Kurt Rasmussen samt Anne Grethe Kramme, Stine Pagel, Mette Hardam Referat Mødedato Mandag den 11/2, 2019 kl 16.30 til 18.00 Emne Sted Deltagere Referat Grønt Råd Knivholtvej 15, 9900 Frederikshavn Allan Olsen, FUF. Nyt medlem Bent Conradsen, Knivholt Bilaug Betty Steglich,

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: - 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 44 sprotokol fra sidste møde 3 45

Læs mere

Referat GRO - Grønt Råd Odsherred 2013

Referat GRO - Grønt Råd Odsherred 2013 Referat GRO - Grønt Råd Odsherred 2013 Dato 22. maj 2013 Tidspunkt 17:00 Sted Mødelokale 1+2, Rådhusvej 75, 4540 Til stede Annelis Stamm, Brian Jensen, Carl Henrik Haagensen, Ole S. Hansen, René Larsen,

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Gustaf, Lis, Ulla, Nanna, Henrik og Bente. Afbud fra: Bent, Niels Jørgen, Anne og Kirsten. Ad.1. Godkendt. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. oktober

Læs mere

Referat fra Grønt Råds møde mandag den 18/ Lene Brøndal, Referent, Center for Byudvikling, Miljø og Erhverv (CBME)

Referat fra Grønt Råds møde mandag den 18/ Lene Brøndal, Referent, Center for Byudvikling, Miljø og Erhverv (CBME) Referat fra Grønt Råds møde mandag den 18/3 2019 Deltagere Søren Hansen, Nordsjællands Landboforening (formand) Jens Søndergaard, Danmarks Naturfredningsforening Birgitte Garde, Dansk Ornitologisk Forening

Læs mere

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 29. april 2019 kl

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 29. april 2019 kl Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 29. april 2019 kl. 19.00 Erik Malling byder velkommen til de fremmødte og specielt velkommen til Jette Haugaard som vil fortælle

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Referat Møde i Det Grønne Råd

Referat Møde i Det Grønne Råd Hjørring Kommune Referat Møde i Det Grønne Råd 26-01-2017 Side 1. 17. jan. 2017 Referat 1. Velkomst, valg af ordstyrer Børge Søndergård blev valgt som ordstyrer. 2. Godkendelse af og opfølgning på referat

Læs mere

Dialogforum for Lokalsamfund

Dialogforum for Lokalsamfund Placering: Dialogforum for Lokalsamfund» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat - Dialogforum for Lokalsamfund møde den 14.04.15 MødeDokument Dagsorden

Læs mere

Det Grønne Råd i Skanderborg Kommune Møde torsdag den 19. marts 2009 fra kl. 15 til kl. 17.30 Efter kl. 17.30 drøftelse af enkelt sager mv.

Det Grønne Råd i Skanderborg Kommune Møde torsdag den 19. marts 2009 fra kl. 15 til kl. 17.30 Efter kl. 17.30 drøftelse af enkelt sager mv. Det Grønne Råd i Skanderborg Kommune Møde torsdag den 19. marts 2009 fra kl. 15 til kl. 17.30 Efter kl. 17.30 drøftelse af enkelt sager mv. Mødet afholdes i Ry i det store møderum (den gamle byrådssal)

Læs mere

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 3. september 2015 Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505

Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 3. september 2015 Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 3. september 2015 Kl. 16.00 18.00, Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Bo Jul Nielsen (TEK) Jannich Petersen (PMU) Bent Nielsen (GF) Carl H.

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Gustaf, Bent, Anne, Ulla, Lis og Bente. Ulrik vil komme senere. Afbud fra: Niels Jørgen, Nanna og Kirsten. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 11. december

Læs mere

Referat af Grønt Råds møde mandag den 27. januar 2014

Referat af Grønt Råds møde mandag den 27. januar 2014 Referat af Grønt Råds møde mandag den 27. januar 2014 Deltagere Peter Milan Petersen, Danmarks Naturfredningsforening Birgitte Garde, Dansk Ornitologisk Forening Frank Elm Jacobsen, Dansk Cyklist Forbund

Læs mere

Referat fra møde i Det grønne Råd tirsdag den 15. april 2008.

Referat fra møde i Det grønne Råd tirsdag den 15. april 2008. Referat fra møde i Det grønne Råd tirsdag den 15. april 2008. Deltagere: Annita Svendsen, Skov- og Naturstyrelsen Fyn Carl Peter Greve, Danmarks Jægerforbund Christian Ahlefeldt, Dansk Skovforening Flemming

Læs mere

TIL MEDLEMMER AF GRØNT RÅD I VEJEN KOMMUNE. Referat fra andet møde i Grønt Råd den 22. august 2007

TIL MEDLEMMER AF GRØNT RÅD I VEJEN KOMMUNE. Referat fra andet møde i Grønt Råd den 22. august 2007 TIL MEDLEMMER AF GRØNT RÅD I VEJEN KOMMUNE NATUR & MILJØ Dato: 10.10.07 Sagsnr.: 07/1886 Kontaktperson: Jens Peder Matthiesen Dir. tlf.: 79966250 Referat fra andet møde i Grønt Råd den 22. august 2007

Læs mere

Naturkvalitetsudvalget

Naturkvalitetsudvalget Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 13-12-2018-13-12-2018 13.12.2018 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Hella Hardø Tiedemann (A) - Deltog Stine Rahbek Pedersen

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Grønt Råd. Referat. Møde den 14. september 2017 kl. 16:00. Udvalgsværelset

Grønt Råd. Referat. Møde den 14. september 2017 kl. 16:00. Udvalgsværelset Grønt Råd Referat Møde den kl. 16:00 Udvalgsværelset Indkaldelse Jørgen Jacobsen Jørgen Lassen Svend-Erik Jens Bjerregaard Christensen O. A. K. Søren Friis Jensen Poul-Erik Pedersen Knud Bech Lise Vølund

Læs mere

Referat af Grønt Råds møde mandag den 5. maj 2014 i Asminderød-Grønholt Jagtforenings Klubhus i Langstrup Mose

Referat af Grønt Råds møde mandag den 5. maj 2014 i Asminderød-Grønholt Jagtforenings Klubhus i Langstrup Mose Referat af Grønt Råds møde mandag den 5. maj 2014 i Asminderød-Grønholt Jagtforenings Klubhus i Langstrup Mose Deltagere Peter Milan Petersen, Danmarks Naturfredningsforening Birgitte Garde, Dansk Ornitologisk

Læs mere

Referat fra mødet torsdag den 15. august 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland.

Referat fra mødet torsdag den 15. august 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Referat fra mødet torsdag den 15. august 2019 kl. 18.00 i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Mødet startede med besigtigelse ved Nylandsmøllen, Nashøjvej 17, 4700 Næstved. Herefter kørte

Læs mere

Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune, 2018

Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune, 2018 Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune. 2010. Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune, 2018 (vedtaget af Byrådet i Hjørring xx.xx.2018) 1. Formål og arbejdsområde

Læs mere

Kredsrepræsentantskabsmøde Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse

Kredsrepræsentantskabsmøde Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Kredsrepræsentantskabsmøde 2019 - Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Hvad er på programmet? Friluftsrådets arbejde med adgang i 2019 Grønt Danmarkskort i kommuneplanerne Lidt om nogle af erfaringerne fra

Læs mere

Dansk Skovforening kan ikke finde en repræsentant til Det Grønne Råd og har derfor takket nej til deltagelse.

Dansk Skovforening kan ikke finde en repræsentant til Det Grønne Råd og har derfor takket nej til deltagelse. Til Det Grønne Råd Miljø og Teknik Natur og Vand Laksetorvet DK 8900 Randers Telefon +45 89 15 1850 Telefax +45 89151660 ove.noerregaard@randers.dk www.randers.dk 10. marts 2008 Referat fra mødet i Det

Læs mere

:29:56 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov :04:22 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov

:29:56 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov :04:22 af Inger Tommerup Fogh/ITFOG/Gribskov Placering: Det Grønne Dialogforum» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Det Grønne Dialogforum Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 26-03-2015 kl.: 16:00

Læs mere

Dagsorden. Mødedato Tirsdag den 11/12, 2018 kl til Dagsorden til møde i Grønt Råd. Knivholtvej 15, 9900 Frederikshavn

Dagsorden. Mødedato Tirsdag den 11/12, 2018 kl til Dagsorden til møde i Grønt Råd. Knivholtvej 15, 9900 Frederikshavn Dagsorden Mødedato Tirsdag den 11/12, 2018 kl 16.30 til 18.00 Emne Sted Deltagere Dagsorden til møde i Grønt Råd Knivholtvej 15, 9900 Frederikshavn Allan Olsen, FUF. Nyt medlem Bent Conradsen, Knivholt

Læs mere

a. APV Lars Hansson bad de tilstedeværende fortælle, hvordan APV-processen forløber i deres respektive afdelinger.

a. APV Lars Hansson bad de tilstedeværende fortælle, hvordan APV-processen forløber i deres respektive afdelinger. Regionshuset Viborg Regionssekretariatet Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Referat fra Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling

Læs mere

Grønt Råd Beslutningsreferat

Grønt Råd Beslutningsreferat Grønt Råd Beslutningsreferat af møde den 6. november 2014 kl. 16.00 i Udvalgsværelset Medlemmer Ebbe Vitt ( ) formand Rikke Voss Hvelplund ( ) Jørgen Jacobsen ( ) Jakob Lausen ( ) Henrik Jerger ( ) Jesper

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Anne, Gustaf, Bent, Ulla, Lis, Michael og Bente. Afbud fra Ulrik og Niels Jørgen. Fraværende: Nanna og repræsentant fra Grundejerforeningen Kælderbjerg/Saxenkol.

Læs mere

Bestyrelsesmøde Elverhøjen

Bestyrelsesmøde Elverhøjen Placering: Græsted Børnehuse» Forældrebestyrelsen - Græsted Børnehuse» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 12-10-2016 kl.:

Læs mere

Referat Naturgruppen. Medlemmer:

Referat Naturgruppen. Medlemmer: Referat : Torsdag den 28. maj 2015 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Energivej 19 Bemærkninger: Vi mødes hos Forsyning Helsingør kl. 16 på adressen Energivej 19. Naturgruppemødet

Læs mere

Kommuneplaner og Grønt Danmarkskort. Kredsbestyrelsesseminar Fåborg marts 2019

Kommuneplaner og Grønt Danmarkskort. Kredsbestyrelsesseminar Fåborg marts 2019 Kommuneplaner og Grønt Danmarkskort Kredsbestyrelsesseminar Fåborg 29.-30. marts 2019 Hvad er en kommuneplan? Beskriver den overordnede plan for og tankerne bag alle arealer i en kommune Sikrer koordinering

Læs mere

Michael Søndergaard Daugaard, Trafik og Ejendomme Asser Bærentzen, Plan og Miljø Janne Sommer Nielsen, Plan og Miljø.

Michael Søndergaard Daugaard, Trafik og Ejendomme Asser Bærentzen, Plan og Miljø Janne Sommer Nielsen, Plan og Miljø. Vedrørende: Referat af Grønne Råds Møde Dagsorden Dato: 23. november 2017 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi til: Næste møde: Quark NaturCenter, Avedøre Tværvej 56, Hvidovre Jann Larsen, Vestvoldens Venner Birgit

Læs mere

Første møde i vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord 2017

Første møde i vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord 2017 Første møde i vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord 2017 Onsdag den 3. maj 2017 kl. 16:00 18:00. Søndermølle Kultur og Naturcenter, Vinkelvej 40, 8800 Deltagere: Organisation Bæredygtigt Landbrug

Læs mere

side 1 Åbent referat for Grønt Råds møde den kl. 16:00 Mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Grønt Råds møde den kl. 16:00 Mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Grønt Råds møde den 20.11.2012 kl. 16:00 Mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 11. Status Sybergland... 3 12. Til Grønt Råd 20. november 2012... 3 13. Vand og

Læs mere

Hvidbog; Forslag til Natura 2000-handleplan Rusland, nr 132

Hvidbog; Forslag til Natura 2000-handleplan Rusland, nr 132 D. 08.02-2017 Gribskov Kommune Helsingør Kommune Hvidbog; Forslag til Natura 2000-handleplan Rusland, nr 132 Gribskov og Helsingør Kommuner har udarbejdet Forslag til Natura 2000-handleplan for Rusland.

Læs mere

Referat Naturgruppen. Mødedato: Torsdag den 25. februar 2016 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Mødelokale 1, Mørdrupvej Bemærkninger:

Referat Naturgruppen. Mødedato: Torsdag den 25. februar 2016 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Mødelokale 1, Mørdrupvej Bemærkninger: Referat : Torsdag den 25. februar 2016 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Mødelokale 1, Mørdrupvej Bemærkninger: Medlemmer: Deltagere: Ebbe Kanneworff (Danmarks Naturfredningsforening

Læs mere

Referat fra møde i Grønt Råd den 8. januar 2015 kl. 16.00-18.00

Referat fra møde i Grønt Råd den 8. januar 2015 kl. 16.00-18.00 Til Grønt Råd/Hillerød Kommune By og Miljø 26. januar 2015 Hillerød Kommune Trollesmindealle 27 3400 Hillerød Tlf. 7232 2189 Fax 7232 3213 kthl@hillerod.dk www.hillerod.dk Sag 219-2009-58678 Referat fra

Læs mere

Referat Miljø- og Naturudvalget's møde Tirsdag den Kl. 15:00 Udvalgsværelse 2

Referat Miljø- og Naturudvalget's møde Tirsdag den Kl. 15:00 Udvalgsværelse 2 Referat Miljø- og Naturudvalget's møde Tirsdag den 16-01-2018 Kl. 15:00 Udvalgsværelse 2 Deltagere: Bruno Hansen, Henrik Nielsen, Søren Kongegaard, Pia Dam, Birger Jensen, Jens Munk, Stina Sølvberg Thomsen

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Anne, Kirsten, Niels Jørgen, Lis og Bente. Afbud fra: Mie, Werner, Ulla, Bent, Gustaf og Nanna. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. april 2018, kl. 19.00

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 27. januar 2011 kl. 09.00 Mødelokale 1

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 27. januar 2011 kl. 09.00 Mødelokale 1 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 27. januar 2011 kl. 09.00 Mødelokale 1 Dagsorden: Siden sidst.... 1 Evaluering af Grønt Råds arbejde.... 2 Vand og Naturplaner.... 4 Retablering af Bisbækken....

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN En sørgelig meddelelse vedr. vores tidligere formand Kirsten Meleshko Har den 13/1 haft en opringning fra Kirstens mand, Kirsten er her ikke mere. Efter et kraftigt hosteangreb, brast lungerne med blødning

Læs mere

Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505

Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune Kl , Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Mødeforum Grundejerkontaktudvalget i Gribskov Kommune 05.10.2017 Kl. 16.00 18.00, Rådhuset, Rådhusvej 3, Helsinge, lokale 505 Ordstyrer Referent Fraværende Punkt 1 Punkt 2 Brian Lyck Jørgensen (TEK formand)

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmøde mandag den 9. maj 2016, kl. 19.00 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 0. Konstituering. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Integrationsmøde

Læs mere