Referat fra bestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde"

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde Sted: IKAS, Olof Palmes Allé 13, 1. th., 8200 Aarhus N / Via video fra Dampfærgevej 27-29, 2100 København Ø Dato: 31. august 2016 Tid: Kl Deltagere Vagn Nielsen (formand) Christian Boel Erik Jylling Fra IKAS Jesper Gad Christensen Carsten Engel Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet Olof Palmes Allé 13, 1. th Aarhus N Dampfærgevej København Ø T: Deltager på video Christian Harsløf Rikke Hamfeldt (suppl.) Søren Brostrøm Jakob Krogh Afbud Birthe Søndergaard Bent Wulff Jakobsen Svend Hartling Pkt. 589/16 Pkt. 590/16 Pkt. 591/16 Pkt. 592/16 Pkt. 593/16 Pkt. 594/16 Pkt. 595/16 Meddelelser ved bestyrelsesformanden Kvartalsrapport 2. kvartal fra Akkrediteringsnævnet Kvalitetsrapport 1. og 2. kvartal Ny næstformand i Akkrediteringsnævnet som erstatning for Ida Götke Nævnsbehandling af sager vedr. privathospitaler og apoteker Orientering vedr. status for arbejdet vedr. tandlæger, fodterapeuter, kiropraktorer, fysioterapeuter samt psykologer. Forslag til hvordan data vedrørende fund på praksisområdet kan analyseres og formidles Pkt. 596/16 Budgetopfølgning 2. kvartal 2016 Pkt. 597/16 Pkt. 598/16 Pkt. 599/16 Pkt. 600/16 Pkt. 601/16 Pkt. 602/16 Forslag om nedlæggelse af det Rådgivende Udvalg Godkendelse af revisionsaftale Forslag fra formanden om ændring af vedtægterne vedr. minimumsantallet af årlige bestyrelsesmøder Orientering om Thomas Birk Christiansens udtrædelse af nævnet Gensidig orientering Eventuelt Den Danske Kvalitetsmodel

2 side 2 af 15 Punkt 589/16: Meddelelser ved bestyrelsesformanden Intet.

3 Punkt 590/16: side 3 af 15 Kvartalsrapport 2. kvartal fra Akkrediteringsnævnet Ifølge akkrediteringsnævnets vedtægter ( 10 stk. 2) orienteres bestyrelsen kvartalsvis om akkrediteringsnævnets afgørelser og indkomne indsigelser. Vedlagte kvartalsrapport dækker perioden 2. kvartal Til orientering Akkrediteringsnævn 2. kvartal 2016 Taget til efterretning.

4 Punkt 591/16: side 4 af 15 Kvalitetsrapport 1. og 2. kvartal Kvalitetsrapporterne for 1. og 2.kvartal 2016 forelægges til orientering. Alle præstationsmål er opfyldt. Til orientering Bilag 1 - Kvalitetsrapport - 1. kvartal 2016 Bilag 2 - Kvalitetsrapport - 2. kvartal 2016 Taget til efterretning.

5 Punkt 592/16: side 5 af 15 Ny næstformand i Akkrediteringsnævnet som erstatning for Ida Götke Akkrediteringsnævnets formandskab udgøres af en formand og to næstformænd, poster der pt. er besat med Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital som formand og Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland og Jette Dam-Hansen, praktiserende læge, Aarhus som næstformænd. Næstformand Ida Götke ønsker at udtræde af Akkrediteringsnævnet ved udgangen af september 2016, da hun ikke længere kan afse den fornødne tid til arbejdet i nævnet. På den baggrund skal der udpeges en ny næstformand til Akkrediteringsnævnet. Der kan med fordel udpeges en ny næstformand fra speciallægepraksisområdet, da dette område sammen med almen praksis udgør en meget stor del af opgaverne for nævnet. Det indstilles, at formanden for Akkrediteringsnævnet kan arbejde med at finde en egnet kandidat i n- den for speciallægepraksisområdet. Ingen Bestyrelsen godkender, at for manden for Akkrediteringsnævnet arbejder videre som b e- skrevet i indstillingen.

6 Punkt 593/16: side 6 af 15 Nævnsbehandling af sager vedr. privathospitaler og apoteker På bestyrelsesmødet den 5. december 2014 (punkt 519/14) besluttedes det, at nævnets indsats i forhold til sager på praksisområdet skulle fokuseres på sager, hvor der er problemer, dvs. på sager, hvor mindst én indikator er vurderet som i nogen grad opfyldt eller ikke opfyldt. Sager, hvor alle indikatorer er vurderet mindst i betydelig grad opfyldt, godkendes administrativt af nævnssekretariatet, idet vurderingsprincipperne gør, at udfaldet akkreditering er givet. Samtidigt besluttedes, at nævnet regelmæssigt skal gennemgå en række stikprøver af sager fo r at undersøge sagsbehandlingens kvalitet, samt at sagen har været tilstrækkeligt belyst. På baggrund af de gode erfaringer med denne ændrede arbejdsgang foreslår IKAS i samråd med nævnsformandsskabet, at denne arbejdsgang fremover også anvendes på privathospitaler og apoteker. På begge disse områder er principperne for tildeling af akkrediteringsstatus blevet forenklet, så reglerne for tildeling af status svarer til reglerne på praksisområderne. For privathospitalernes ve d- kommende sker dette i forbindelse med ibrugtagningen af det tilpassede standardsæt for privathospitaler ( ) - for apotekernes vedkommende er det sket ved den justering af vurderingsprincipperne, der er besluttet af bestyrelsen på mødet 21.juni 2016 (punkt 582/16). Dermed er det også på disse områder nu således, at vurderingsprincipperne gør udfaldet entydigt, hvis alle indikatorer mindst er vurderet i betydeligt grad opfyldt, men foreskriver en konkret vurdering ved nævnet i øvrige ti l- fælde. Bestyrelsen tilslutter sig, at nævnsbehandlingen forenkles som beskrevet, når de justerede vurderingsprincipper på apoteksområdet tages i brug, og når det tilpassede standardsæt på privathospitalsomr å- det træder i kraft. Ingen Godkendt som indstillet.

7 Punkt 594/16: side 7 af 15 Or ientering vedr. status for arbejdet vedr. tandlæger, fodterapeuter, kiropraktorer, fysioterapeuter samt psykologer Projektleder Stina Lanken vil - i forlængelse af den orientering, der blev givet på seneste møde - give en orientering vedr. status for arbejdet vedr. tandlæger, fodterapeuter, kiropraktorer, fysioterapeuter samt psykologer. Til orientering Ingen Projektleder Stina Juel Lankens orientering indeholdt følgende hovedpunkter: Tandlæger: Standardudviklingsarbejdet (høringsversion) forventes afsluttet inden for ca. en måned. Fodterapeuter og kiropraktorer: Pilottesten er afsluttet; det videre forløb afventer udfa l- det af overenskomstforhandlingerne. Fysioterapeuter: Der er netop afholdt opstartsmøde for 18 pilottestklinikker. Psykologer: Forberedelserne til at starte et egentligt standardudviklingsarbejde er i gang. Bestyrelsen tog orienteringen t il efterretning. Ult imo oktober udsendes en skr iftlig opd a- tering af status på tandlægeområdet til bestyrelsen.

8 Punkt 595/16: side 8 af 15 Forslag til hvordan data vedrørende fund på praksisområdet kan analyseres og formidles Jf. pkt. 576/16 fra bestyrelsesmødet den 6. april 2016 forelægges orientering om til hvilke aktører og med hvilke tidsintervaller formidling af opgørelser om status for akkrediteringsprocessen sker. IKAS udarbejder løbende statusrapporter om akkreditering i almen praksis og speciallægepraksis og disse udsendes i udgangspunktet med udgangen af hvert kvartal til orientering til nedens tående relevante aktører: IKAS bestyrelse PLO/FAPS Danske Regioner Surveyors Akkrediteringsnævnet KAP erne/e-kvis Statusrapporterne sendes først til PLO/FAPS og bestyrelsen og sendes herefter til de øvrige aktører. Statusrapporterne suppleres af en data tabel, der blandt andet tilpasses efter ønske fra relevante aktører. Med tiden vil disse statusrapporter også indeholde input fra surveyors og de IKAS observatører, der sendes med surveyorne ud på klinikkerne. Rapporterne vil altså indeholde en bred kvalitativ tilbagemelding om, hvordan status er ude i klinikkerne. Når vi kommer længere hen i akkrediteringsforløbet, vil vi have mulighed for at arbejde med variabler såsom specialer, geografisk placering, antal læger etc. Statusrapporterne vil fremadrettet ligeledes blive lavet for henholdsvis privathospitalsområdet og apoteksområdet. Til orientering Bilag 1 - Akkreditering af speciallægepraksis - status pr. 13. juli 2016 Bilag 2 - Akkreditering af almen praksis - status pr. 13. juli 2016 Taget til efterretning.

9 Punkt 596/16: side 9 af 15 Budgetopfølgning 2. kvartal 2016 På bestyrelsesmødet godkendtes under punkt 568/15 budget for 2016, der var i balance. Bestyrelsen godkendte under punkt 574/16 på mødet , at budgettet for 2016 blev justeret til en budgethenlæggelse på 1 mio.kr. på grundlag af Årsrapport Budgetopfølgning for 2. kvartal 2016 viser, at det forventede regnskab for 2016 bliver som det reviderede budget, en henlæggelse på 1 mio.kr. Færre indtægter/større udgifter: Nye praksisområder, netto (Manglende indtægter kr - besparelse på udgifter kr. = netto kr.) Fejlagtigt budgetteret med indtægter på pilotsurvey, surveyor opstartsmøder m.m. i Sådanne udgifter afholdes af IKAS. Nettoudgiften finansieres ved nedbringelse af bu d- getreserven på kr. Forskningsprojektet AKIAP - Ikke budgetteret, da det er aftalt udgiften dækkes af budgethenlæggelsen fra tidligere år. Da der forventes en budgethenlæggelse i 2016, afholdes udgiften heraf i stedet kr kr. der finansieres ved mindreforbrug på følgende områder: Uddannelse på kommuneområdet I 2016 er budgetteret med udgifter til uddannelse af /temadage for kommunesurveyors. Da der ikke er nye tilmeldte kommuner, afholdes der ikke kurser for surveyors på kommuneområdet. Akkrediteringsnævn Det har været muligt at tilrettelægge nævnsbehandlinger mere effektivt end forventet, hvilket har givet udslag i et antal færre møder Kommunikation Det er besluttet ikke at trykke yderligere bøger, da materialet kan downloades fra hjemmesiden Lønbudget Mindreforbruget på kr. skyldes 3 ting: Løn, pension, feriepenge m.m. til medarbejder med frivillig fratrædelsesordning løbende fra december i alt kr. Regnskabsmæssigt er udgiften afholdt i 2015 (krav fra EY), da medarbejderen var fratrådt i Budgetmæssigt og kr kr kr kr.

10 udbetalingsmæssigt er udgiften afholdt løbende i 1. halvår Yderligere barselsrefusion i 2016 udgør kr. Vakante stillinger i 2016 udgør kr. side 10 af 15 Renteudgifter, formindsket Der er budgetteret med en renteudgift på 0,5%, mens den faktiske renteudgift gennemsnitlig er på 0,25% kr. Budgetreserve, rest kr. Til orientering Budgetopfølgning 2. kvartal 2016 Direktøren varsler, at der, udover hvad der fremgår af opfølgningen, forventes et mindr e- forbrug på almen praksis og speciallægepraksisområdet, som vil blive modsvaret af et mindre træk på regionernes andel af kapitalen, og der med ikke påv ir ker årsresultatet. Bestyrelsen tog budgetopfølgningen og direktørens bemærkninger til efterretning.

11 Punkt 597/16: side 11 af 15 Forslag om nedlæggelse af det Rådgivende Udvalg. Bestyrelsen besluttede på mødet den 24. april 2012 (punkt 414/12) at etablere et rådgivende udvalg, der fik til opgave at fungere som rådgiver og sparringspartner for IKAS vedr. strategiske og overordnede aspekter i forbindelse med realiseringen af DDKM som overordnet paraply for arbejdet med kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet. Som formand blev udpeget Mogens Hørder. Udvalget blev sammensat af repræsentanter fra en række o r- ganisationer samt af et antal personligt udpegede medlemmer. IKAS har drøftet udvalgets fremtid med formand Mogens Hørder på baggrund af de ændringer i arbe j- det med DDKM, som den ny kvalitetsmodel har medført. På baggrund af, at IKAS/DDKM ikke har n o- gen rolle i den ny kvalitetsmodel, og på baggrund af, at IKAS fremover kun arbejder i forhold til en begrænset del af sundhedsvæsenet, er Mogens Hørder og IKAS ledelse enige om, at det oprindelige formål med udvalget ikke længere er relevant, og at udvalget i konsekvens heraf bør nedlægges. Det indstilles, at det rådgivende udvalg nedlægges. Nedlæggelse af udvalget vil medføre en besparelse på kr om året i honorar til formanden. Ingen Godkendt som indstillet.

12 Punkt 598/16: side 12 af 15 Godkendelse af revisionsaftale Vores revisor, Revionsfirmaet Ernst & Young har fremsendt forslag til forlængelse af aftalen om revis i- on af IKAS. Der er således fremsendt et aftalebrev, der viderefører den nuværende aftale på samme vilkår og prisniveau, samt et ansvarsprotokollat, der præciserer direktionens og bestyrelsens ansvar i forbindelse med. indretning af vores økonomiforvaltning. Bestyrelsesmedlemmerne skal underskrive ansvarsprotokollatet, hvis protokollatet kan godkendes. Det indstilles, at bestyrelsen godkender den forelagte revisionsaftale inkl. det fremsendte ansvarsprotokollat Bilag 1 - Revisionsaftale med Ernst & Young Bilag 2 - Statusprotokollat fra Ernst & Young Godkendt som indstillet. Ansvarsprotokollatet vil blive rundsendt til underskrift til de me d- lemmer, der ikke fysisk deltog i mødet.

13 Punkt 599/16: side 13 af 15 Forslag fra for manden om ændr ing af vedtægterne vedr. minimumsantallet af årlige bestyrelsesmøder Af bestyrelsens vedtægter fremgår det i 4, stk. 7, at bestyrelsen afholder møde mindst fire gange årligt. Denne bestemmelse stammer fra starten af DDKM/IKAS, hvor konceptet skulle udvikles, og hvor bestyrelsen håndterede mange og store principielle sager. I dag er der betydeligt færre af den slags sager, idet arbejdet vedr. DDKM i langt højere grad har karakter af driftsmæssige beslutninger, der følger allerede fastlagte principper. På denne baggrund foreslår formanden, at vedtægternes bestemmelse om minimumsantallet af årlige møder ændres, således at der minimum afholdes to årlige møder, hvor bl.a. budget og regnskab behandles. Bestyrelsen vil fortsat modtage skriftlig information i form af kvalitetsrapporter mv. svarende til det materiale, der i dag udsendes til bestyrelsesmøderne. Det bemærkes, at vedtægternes 7 bestemmer, at i afstemninger vedr. revision af vedtægter er de stemmeberettigede medlemmer af bestyrelsen aftalens faste bidragsydere, aktuelt Sundheds - og Ældreministeriets, sygehusejernes samt KL s repræsentanter. Vedtægternes 4, stk. 7, 2. punktum ændres til: Der afholdes møder efter behov, dog mindst to gange årligt. Ingen Godkendt som indstillet.

14 Punkt 600/16: side 14 af 15 Orientering om Thomas Birk Christiansen udtrædelse af nævnet I henhold til 5 i Akkrediteringsnævnets vedtægter udpeges og opsiges nævnsmedlemmer af formandskabet for Akkrediteringsnævnet. Formandskabet har besluttet at nævnsmedlem Thomas Birk Kristiansen ikke længere kan fortsætte som nævnsmedlem grundet følgende forhold. Den klinik, hvor Thomas Birk Kristiansen er en af flere alment praktiserende læger, fik på nævnsmødet den 6. juli tildelt status ikke akkrediteret, da klinikken havde fravalgt at deltage i aktiviteter i forbi n- delse med opfølgning på resultater på det ordinære eksterne survey. Formandskabets holdning er som beskrevet i bilaget. Det indstilles, at formandsskabets beslutning tages til efterretning. Brev til Thomas Birk Kristiansen Bestyrelsen tog nævnsformandsskabets beslutning til efterretning. Bestyrelsen tilslutter sig det generelle princip, at en person, som er ansvarlig ejer eller leder for en organisat i- on, ikke kan fortsætte som medlem i nævnet, hvis organisationen efter mulighed for opfølgning ender med ikke at opnå akkreditering.

15 Pkt. 601/16 side 15 af 15 Gensidig orientering IKAS har holdt et møde i konstruktiv ånd med direktøren og et bestyrelsesmedlem fra PLO. Det aftaltes, at man vil gøre en fælles kommunikationsindsats for at praksis, der endnu ikke er akkrediteret, kan lære af de typiske mangler, der er fundet ved surveys. EKVIS gennemfører en specialevis evaluer ing af akkrediteringssurveys; foreløbig kun ge n- nemført i ét speciale. Når der foreligger evalueringer fra et antal signaler, vil man offentliggøre resultater. Pkt. 602/16: Eventuelt Intet. Næste møde er den 29. november 2016 kl i IKAS

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Sted: IKAS, Olof Palmes Allé 13, 1. th., 8200 Aarhus N / Via video fra Dampfærgevej 27-29, 2100 København Ø Dato: 29. november 2016 Tid: 9.15-11.00 Deltagere Vagn Nielsen (formand)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Sted: IKAS, Olof Palmes Allé 13, 1. th., 8200 Aarhus N / Via video fra Dampfærgevej 27-29, 2100 København Ø Dato: 21. juni 2016 Tid: Kl. 9.15-11.00 Deltagere Vagn Nielsen (formand)

Læs mere

Kvartalsrapport fra 1. december 2009 til 31. marts 2010 fra akkrediteringsnævnet

Kvartalsrapport fra 1. december 2009 til 31. marts 2010 fra akkrediteringsnævnet R E F E R A T Bestyrelsesmøde Sted: Sundhedsstyrelsen, mødelokale 502 Dato: 3. juni 2010 Tid: Kl. 9.30-12.00 (mødet afsluttes med frokost) Deltagere Jesper Fisker (formand) Jens Elkjær (næstformand) Lone

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Sted: IKAS, Olof Palmes Allé 13, 1. th., 8200 Aarhus N / Via video fra Dampfærgevej 27-29, 2100 København Ø Dato: 28. november 2017 Tid: 9.15-11.00 Deltagere Vagn Nielsen (formand)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Sted: IKAS, Olof Palmes Allé 13, 1. th., 8200 Aarhus N / Via video fra Dampfærgevej 27-29, 2100 København Ø Dato: 20. juni 2018 Tid: 10.00-11.00 Deltagere Vagn Nielsen (formand)

Læs mere

Orientering om forløbet af overdragelse af sygehusstandarder til offentlige og private hospitaler

Orientering om forløbet af overdragelse af sygehusstandarder til offentlige og private hospitaler R E F E R A T Ekstraordinært bestyrelsesmøde Sted: Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse Slotsholmsgade 10, Mødelokale 1107 Dato: 19. august 2009 Tid: Kl. 10.00-11.30 Deltagere Jesper Fisker (formand)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Sted: IKAS, Olof Palmes Allé 13, 1. th., 8200 Aarhus N / Via video fra Dampfærgevej 27-29, 2100 København Ø Dato: 19. marts 2019 Tid: 9.15-11.00 Deltagere Vagn Nielsen (formand)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Sted: IKAS, Olof Palmes Allé 13, 1.th., 8200 Aarhus N Dato: 6. april 2016 Tid: Kl. 9.15-11.00 Deltagere Vagn Nielsen (formand) Christian Boel Anne-Sofie Fanøe Andersen (suppl.)

Læs mere

IKAS årsberetning Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet

IKAS årsberetning Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet IKAS årsberetning 2018 Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet Forord 2018 har været endnu et spændende år med mange aktiviteter og surveys. Faktisk året med flest surveys nogensinde i

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 16. september 2015 kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Sted: IKAS, Olof Palmes Allé 13, 1. th., 8200 Aarhus N / Via video fra Dampfærgevej 27-29, 2100 København Ø Dato: 27. november 2018 Tid: 9.15-11.00 Deltagere Vagn Nielsen (formand)

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 6. maj 2015 kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

Bilag til pkt. 329/10 Bilag 1 - Forventet regnskab 2010 og budgetrevision pr. 30.06.2010 Bilag 2 - Noter til forventet regnskab 2010

Bilag til pkt. 329/10 Bilag 1 - Forventet regnskab 2010 og budgetrevision pr. 30.06.2010 Bilag 2 - Noter til forventet regnskab 2010 R E F E R A T Bestyrelsesmøde Sted: IKAS, mødelokale 1 Dato: 12. august 2010 Tid: Kl. 9.15-12.00 Deltagere Fra IKAS Else Smith (konst. formand) Jesper Gad Christensen Jens Elkjær (næstformand) Carsten

Læs mere

Status vedrørende udvikling af akkrediteringsstandarder på det præhospitale område

Status vedrørende udvikling af akkrediteringsstandarder på det præhospitale område R E F E R A T Bestyrelsesmøde Sted: IKAS Dato: 24. marts 2009 Tid: Kl. 9.00 Deltagere Fra IKAS Jesper Fisker (formand) Karsten Hundborg Lone Christiansen Carsten Engel Lone de Neergaard Solveig Mortensen

Læs mere

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, Team, opfølgningssag

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, Team, opfølgningssag REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 25. februar 2015 kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Sted: IKAS, Olof Palmes Allé 13, 1. th., 8200 Aarhus N / Via video fra Dampfærgevej 27-29, 2100 København Ø Dato: 3. april 2018 Tid: 9.15-11.00 Deltagere Vagn Nielsen (formand)

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 30.09.2015 kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

REFERAT. Mødetitel: Akkrediteringsnævn. Ikke fuldt afklarede sager Pkt. 1/15 Apotekssag - Bogense Apotek

REFERAT. Mødetitel: Akkrediteringsnævn. Ikke fuldt afklarede sager Pkt. 1/15 Apotekssag - Bogense Apotek REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 15. april kl. 10.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: IKAS Olof Palmes Allé 13,

Læs mere

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Fredag den 18.12.2015 kl. 9 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær: Referent:

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 02-03-2016 kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: IKAS Olof Palmes Allé 13,

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: 15. januar 2014 kl. 10.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: IKAS Olof Palmes Allé 13, 1.

Læs mere

Mette Clausen, souschef, Frederiksberg Dalgas Boulevard Apotek

Mette Clausen, souschef, Frederiksberg Dalgas Boulevard Apotek REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Webex møde Nævnssekretær: Mette Grove Hjort Andersen, it konsulent Referent:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Sted: IKAS, Olof Palmes Allé 13, 1. th., 8200 Aarhus N / Via video fra Dampfærgevej 27-29, 2100 København Ø Dato: 28. marts 2017 Tid: 9.15-11.00 Deltagere i Aarhus Vagn Nielsen

Læs mere

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: 26. marts 2014, kl. 10.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Webex-møde Nævnssekretær: Inge

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 02.12.2015 kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Torsdag den 19.11.2015, kl. 15.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: IKAS København Dampfærgevej

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

Midtvejsstatus på akkreditering, Forår 2019

Midtvejsstatus på akkreditering, Forår 2019 Midtvejsstatus på akkreditering, Forår 2019 1 Indhold Introduktion... 3 Baggrund... 3 Økonomi... 4 Status... 4 Akkreditering, status og resultater... 4 Tabel 2: Antal mangler pr. klinik... 6 Introkurser

Læs mere

Ikke fuldt afklarede sager Pkt. 1/15 Sygehussag MR Scanning Aalborg (MR Scanning Aarhus og MR Scanning Parken)

Ikke fuldt afklarede sager Pkt. 1/15 Sygehussag MR Scanning Aalborg (MR Scanning Aarhus og MR Scanning Parken) REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 10. juni 2015 kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Fysisk møde Aarhus

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Fysisk møde Aarhus Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1.th. DK - 8200 Aarhus N Telefon +45 8745 0050 Referat, nævnsmøde nr. 17, den 08-06-2016 10:00 Mødeform: Fysisk møde Aarhus Nævnssekretær: Inge Gjerlev Poulsen,

Læs mere

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, Jette Dam-Hansen, praktiserende læge, Lægerne Skt.

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, Jette Dam-Hansen, praktiserende læge, Lægerne Skt. REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 14. oktober 2015 kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

1. Akkrediter ingsnæv nets tildeling af akkrediteringsstatus i forhold t il pilottest af akkrediteringsstandarder for speciallægepraksis

1. Akkrediter ingsnæv nets tildeling af akkrediteringsstatus i forhold t il pilottest af akkrediteringsstandarder for speciallægepraksis Hudklinikken ved Marmorkirken Frederiksgade 9, 2. tv. 1265 København K Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N T: 8745 0050 8. maj 2014 Vores ref.: TBJ 1. Akkrediter ingsnæv nets

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 29. oktober 2014 kl. 10 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: IKAS Olof Palmes Allé

Læs mere

Godkendelse af to ekstra akkrediteringsstandarder til dosisapoteker

Godkendelse af to ekstra akkrediteringsstandarder til dosisapoteker R E F E R A T Bestyrelsesmøde Sted: Sundhedsstyrelsen, Mødecenter - lokale E Dato: 9. juni 2009 Tid: Kl. 14.00 Deltagere Jesper Fisker (formand) Jens Elkjær (næstformand) Lone de Neergaard (indtil kl.

Læs mere

Speciallæge Alexander Laschke. har opnået følgende status: Akkrediteret

Speciallæge Alexander Laschke. har opnået følgende status: Akkrediteret Speciallæge Alexander Laschke har opnået følgende status: Akkrediteret efter 1. version af DDKM for Praktiserende speciallæger og lever hermed op til det nationale niveau for kvalitet på de områder, der

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: 23. april 2014 kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær: Inge

Læs mere

REFERAT. Mødetitel: Akkrediteringsnævn. Ikke fuldt afklarede sager: Afklarede sager

REFERAT. Mødetitel: Akkrediteringsnævn. Ikke fuldt afklarede sager: Afklarede sager REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Den 21. oktober 2013, kl. 10.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Referent: Deltagere: IKAS

Læs mere

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1.th. DK - 8200 Aarhus N Telefon +45 8745 0050 Referat, nævnsmøde nr. 24, den 24-08-2016 09:00 Mødeform: Videomøde Nævnssekretær: Inge Gjerlev Poulsen, Nævnssekretær,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Sted: IKAS Dato: 19. marts 2015 Tid: Kl. 9.00 - kl. 12.00 Deltagere Vagn Nielsen(formand) Jens Elkjær (næstformand) Bent Wulff Jakobsen Fra IKAS Jesper Gad Christensen Carsten

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 11. juni 2014 kl. 9 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: IKAS Olof Palmes Allé 13,

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 11-11-2015 kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 24. juni 2015, kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 4. juni 2014 kl. 9 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: IKAS Olof Palmes Allé 13,

Læs mere

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1.th. DK - 8200 Aarhus N Telefon +45 8745 0050 Referat, nævnsmøde nr. 11, den 29-03-2017 09:00 Mødeform: Videomøde Nævnssekretær: Tina Nygaard Madsen, Kvalitetskonsulent,

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 29. april 2015 kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 13.01.2016 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær: Referent:

Læs mere

Steen Nielsen, apoteker, Løgstør Apotek og Farsø Apotek Troels Martin Hansen, overlæge MD, Akutlægebilen i Aarhus, Aarhus Universitetshospital

Steen Nielsen, apoteker, Løgstør Apotek og Farsø Apotek Troels Martin Hansen, overlæge MD, Akutlægebilen i Aarhus, Aarhus Universitetshospital REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 18. juni 2014 kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: IKAS Olof Palmes Allé

Læs mere

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 11. marts 2015 kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Fredag den 07.08.2015 kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

Bilag til pkt. 170/09 Udkast til principnotat vedrørende akkrediteringsnævn af 20. januar 2009

Bilag til pkt. 170/09 Udkast til principnotat vedrørende akkrediteringsnævn af 20. januar 2009 R E F E R A T Bestyrelsesmøde Sted: IKAS Dato: 28. januar 2009 Tid: Kl. 9.00 Deltagere Jesper Fisker (formand) Jens Elkjær (næstformand) Lone Christiansen Lone de Neergaard Vagn Nielsen Erling Friis Poulsen

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 12. november 2014, kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: IKAS Olof Palmes

Læs mere

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1.th. DK - 8200 Aarhus N Telefon +45 8745 0050 Referat, nævnsmøde nr. 2, den 11-01-2017 09:00 Mødeform: Videomøde Nævnssekretær: Inge Gjerlev Poulsen, Nævnssekretær,

Læs mere

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Fysisk møde Aarhus

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Fysisk møde Aarhus Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1.th. DK - 8200 Aarhus N Telefon +45 8745 0050 Referat, nævnsmøde nr. 7, den 07-03-2018 10:00 Mødeform: Fysisk møde Aarhus Nævnssekretær: Inge Gjerlev Poulsen,

Læs mere

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1.th. DK - 8200 Aarhus N Telefon +45 8745 0050 Referat, nævnsmøde nr. 20, den 29-06-2016 09:00 Mødeform: Videomøde Nævnssekretær: Tina Nygaard Madsen, Kvalitetskonsulent,

Læs mere

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1.th. DK - 8200 Aarhus N Telefon +45 8745 0050 Referat, nævnsmøde nr. 25, den 28-09-2016 09:00 Mødeform: Videomøde Nævnssekretær: Inge Gjerlev Poulsen, Nævnssekretær,

Læs mere

REFERAT. Mødetitel: Akkrediteringsnævn. Ikke fuldt afklarede sager. Smerteteam. Afklarede sager

REFERAT. Mødetitel: Akkrediteringsnævn. Ikke fuldt afklarede sager. Smerteteam. Afklarede sager REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 3. december 2014 kl. 9 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Sted: Sundhedsstyrelsen, Islands Brygge 67, 2300 København S, mødelokale 502 Dato: 16. juni 2011 Tid: Kl. 9.30-12.00 Deltagere Else Smith (formand) Vagn Nielsen Louise Isager

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: 19. februar 2014 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Næv nssekretær: Referent: Deltagere:

Læs mere

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Fysisk møde Aarhus

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Fysisk møde Aarhus Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1.th. DK - 8200 Aarhus N Telefon +45 8745 0050 Referat, nævnsmøde nr. 26, den 05-10-2016 10:00 Mødeform: Fysisk møde Aarhus Nævnssekretær: Inge Gjerlev Poulsen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Sted: Mødet afholdes som videomøde Dato: 3. juni 2013 Tid: Kl. 13.00-14.00 Deltagere Fra IKAS Vagn Nielsen(formand) Jesper Gad Christensen Jens Elkjær (næstformand) Carsten

Læs mere

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Fysisk møde Aarhus

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Fysisk møde Aarhus Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1.th. DK - 8200 Aarhus N Telefon +45 8745 0050 Referat, nævnsmøde nr. 17, den 17-05-2017 10:00 Mødeform: Fysisk møde Aarhus Nævnssekretær: Inge Gjerlev Poulsen,

Læs mere

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 20. maj 2015 kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

Karsten Nielsen, specialeansvarlig overlæge, Næstved Sygehus. Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand. Vester Skerninge Apotek

Karsten Nielsen, specialeansvarlig overlæge, Næstved Sygehus. Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand. Vester Skerninge Apotek DAGSORDEN Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: 16. december 2013 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Web-ex møde Nævnssekretær: Inge Gjerlev

Læs mere

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1.th. DK - 8200 Aarhus N Telefon +45 8745 0050 Referat, nævnsmøde nr. 29, den 02-11-2016 09:00 Mødeform: Videomøde Nævnssekretær: Tina Nygaard Madsen, Kvalitetskonsulent,

Læs mere

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 15. oktober 2014 kl. 9 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: IKAS Olof Palmes Allé

Læs mere

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1.th. DK - 8200 Aarhus N Telefon +45 8745 0050 Referat, nævnsmøde nr. 34, den 29-11-2017 09:00 Mødeform: Videomøde Nævnssekretær: Tina Nygaard Madsen, Kvalitetskonsulent,

Læs mere

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1.th. DK - 8200 Aarhus N Telefon +45 8745 0050 Referat, nævnsmøde nr. 31, den 16-11-2016 00:00 Mødeform: Videomøde Nævnssekretær: Inge Gjerlev Poulsen, Nævnssekretær,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Sted: IKAS, Olof Palmes Allé 13, 1.th., 8200 Aarhus N Dato: 10. september 2015 Tid: Kl. 9.00-12.00 Deltagere Jens Elkjær (næstformand) Birthe Søndergaard Bent Wulff Jakobsen

Læs mere

Vagn Bach, lægefaglig vicedirektør, Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse

Vagn Bach, lægefaglig vicedirektør, Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse DAGSORDEN Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: 9. april 2014, kl. 10.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: IKAS Olof Palmes Allé 13, 1.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Sted: IKAS, Olof Palmes Allé 13, 1.th., 8200 Aarhus N Dato: 3. december 2015 Tid: kl. 9.00-12.00 Deltagere Vagn Nielsen (formand) Fra IKAS Jesper Gad Christensen Carsten Engel

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Fredag den 9. januar 2015, kl. 10.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: IKAS Olof Palmes

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Mandag den 29.02.2016, kl. 10.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: IKAS Olof Palmes Allé

Læs mere

Vurderingsprincipper i DDKM af 2019 for fysioterapipraksis

Vurderingsprincipper i DDKM af 2019 for fysioterapipraksis Vurderingsprincipper i DDKM af 2019 for fysioterapipraksis Vejledning for surveyors og Akkrediteringsnævn Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet Indholdsfortegnelse Vurderingsprincipper

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Sted: Bondestuen, Aalborg Kongres & Kultur Center Europa Plads 4, 9000 Aalborg Dato: 15. april 2011 Tid: Kl. 9.30-12.00 Deltagere Fra IKAS Else Smith (formand) Jesper Gad Christensen

Læs mere

REFERAT. Mødetitel: Akkrediteringsnævn. Ikke fuldt afklarede sager. Afklarede sager. Apotek

REFERAT. Mødetitel: Akkrediteringsnævn. Ikke fuldt afklarede sager. Afklarede sager. Apotek REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 9 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: IKAS Olof Palmes Allé

Læs mere

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet:

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1.th. DK - 8200 Aarhus N Telefon +45 8745 0050 Referat, nævnsmøde nr. 23, den 05-08-2016 09:00 Mødeform: Videomøde Nævnssekretær: Tina Nygaard Madsen, Kvalitetskonsulent,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Sted: IKAS, mødelokale 1 Dato: 13. marts 2014 Tid: Kl. 9.00-12.00 Deltagere Vagn Nielsen(formand) Bent Wulff Jakobsen Fra IKAS Jesper Gad Christensen Carsten Engel Institut

Læs mere

REFERAT. Mødetitel: Akkrediteringsnævn. Afklarede sager. Vamdrup. sag

REFERAT. Mødetitel: Akkrediteringsnævn. Afklarede sager. Vamdrup. sag REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 21. maj 2014 kl. 9 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Administrationsbygningen i Hammel, mødelokale 1 Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 1. - Årsregnskab 2013 - ÅBENT 2 2. - Budgetopfølgning pr. 28.2.2014

Læs mere

REFERAT. Mødetitel: Akkrediteringsnævn

REFERAT. Mødetitel: Akkrediteringsnævn REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 1. juli 2015 kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 18. februar 2015 kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Jesper Poulsen, ledende overlæge, Gentofte Hospital, formand Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 9. marts 2016, kl. 10.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: IKAS Olof Palmes Allé

Læs mere

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1.th. DK - 8200 Aarhus N Telefon +45 8745 0050 Referat, nævnsmøde nr. 18, den 15-06-2016 09:00 Mødeform: Videomøde Nævnssekretær: Inge Gjerlev Poulsen, Nævnssekretær,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Sted: IKAS, Olof Palmes Allé 13, mødelokale 2 Dato: 14. marts 2013 Tid: Kl. 9.00-12.00 Deltagere Vagn Nielsen(formand) Bodil Bjerg (suppl.) Jens Elkjær (næstformand) Birthe

Læs mere

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1.th. DK - 8200 Aarhus N Telefon +45 8745 0050 Referat, nævnsmøde nr. 3, den 18-01-2017 09:00 Mødeform: Videomøde Nævnssekretær: Inge Gjerlev Poulsen, Nævnssekretær,

Læs mere

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Fysisk møde Aarhus

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Fysisk møde Aarhus Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1.th. DK - 8200 Aarhus N Telefon +45 8745 0050 Referat, nævnsmøde nr. 7, den 13-03-201910:30 Mødeform: Fysisk møde Aarhus Nævnssekretær: Inge Gjerlev Poulsen,

Læs mere

Vurderingsprincipper i DDKM af 2018 for fodterapeuter Vejledning for surveyors og Akkrediteringsnævn

Vurderingsprincipper i DDKM af 2018 for fodterapeuter Vejledning for surveyors og Akkrediteringsnævn Vurderingsprincipper i DDKM af 2018 for fodterapeuter Vejledning for surveyors og Akkrediteringsnævn Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet Indholdsfortegnelse Vurderingsprincipper i

Læs mere

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Torsdag den 9. juli 2015 kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

Vurderingsprincipper i DDKM af 2017 for kiropraktorer Vejledning for surveyors og Akkrediteringsnævn

Vurderingsprincipper i DDKM af 2017 for kiropraktorer Vejledning for surveyors og Akkrediteringsnævn Vurderingsprincipper i DDKM af 2017 for kiropraktorer Vejledning for surveyors og Akkrediteringsnævn Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet Indholdsfortegnelse Vurderingsprincipper i

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

Pernille Slebsager Jesper Poulsen - deltager i pkt. 199/09-202/09 Vinni Breuning Lotte Fonnesbæk

Pernille Slebsager Jesper Poulsen - deltager i pkt. 199/09-202/09 Vinni Breuning Lotte Fonnesbæk R E F E R A T Bestyrelsesmøde Sted: Sundhedsstyrelsen, mødelokale 501 Dato: 22. september 2009 Tid: Kl. 9.00 Deltagere Fra IKAS Jesper Fisker (formand) Karsten Hundborg Jens Elkjær (næstformand) Carsten

Læs mere

REFERAT. Mødetitel: Akkrediteringsnævn. Ikke fuldt afklarede sager. Afklarede sager. opfølgningssag. ningssag Den Danske Kvalitetsmodel

REFERAT. Mødetitel: Akkrediteringsnævn. Ikke fuldt afklarede sager. Afklarede sager. opfølgningssag. ningssag Den Danske Kvalitetsmodel REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Torsdag den 24. juli 2014 kl. 10 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: IKAS Olof Palmes Allé

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Sted: IKAS, mødelokale 1 Dato: 22. september 2011 Tid: Kl. 9.15-12.00 Deltagere Fra IKAS Else Smith (formand) Jesper Gad Christensen Lone Christiansen Carsten Engel Vagn Nielsen

Læs mere

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland,

Ida Götke, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland, REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 26. november 2014, kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1.th. DK - 8200 Aarhus N Telefon +45 8745 0050 Referat, nævnsmøde nr. 22, den 03-10-2018 09:00 Mødeform: Videomøde Nævnssekretær: Inge Gjerlev Poulsen, Nævnssekretær,

Læs mere

Jørn Jepsen, ledende overlæge, Sygehus Lillebælt Henrik Nielsen, speciallæge i kardiologi og intern medicin, Holte

Jørn Jepsen, ledende overlæge, Sygehus Lillebælt Henrik Nielsen, speciallæge i kardiologi og intern medicin, Holte REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 25.11.2015, kl. 9.00 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: Videomøde Nævnssekretær:

Læs mere

REFERAT. Mødetitel: Akkrediteringsnævn. Ikke fuldt afklarede sager

REFERAT. Mødetitel: Akkrediteringsnævn. Ikke fuldt afklarede sager REFERAT Mødetitel: Akkrediteringsnævn Mødedato/-tid: Onsdag den 7. maj 2014 kl. 9 Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1. th. 8200 Aarhus N www.ikas.dk T: 8745 0050 Sted: IKAS Olof Palmes Allé 13,

Læs mere

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Fysisk møde Aarhus

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Fysisk møde Aarhus Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1.th. DK - 8200 Aarhus N Telefon +45 8745 0050 Referat, nævnsmøde nr. 32, den 23-11-2016 10:00 Mødeform: Fysisk møde Aarhus Nævnssekretær: Inge Gjerlev Poulsen,

Læs mere

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde

Mødeform: Nævnssekretær: Referent: Deltagere, Akkrediteringsnævnet: Deltagere, IKAS: Afbud: Videomøde Akkrediteringsnævnet Olof Palmes Allé 13, 1.th. DK - 8200 Aarhus N Telefon +45 8745 0050 Referat, nævnsmøde nr. 15, den 25-05-2016 09:00 Mødeform: Videomøde Nævnssekretær: Inge Gjerlev Poulsen, Projektsekretær,

Læs mere