Referat Fællesrådsmøde Ordinært -

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Fællesrådsmøde Ordinært -"

Transkript

1 Referat Fællesrådsmøde Ordinært - Onsdag d kl Studenternes Hus mødelokale 1 01 Formalia Vi er i Quorum Dagsordenen fra sidste møde er godkendt Referatet fra sidste er godkendt 02 Sager til behandling: Universitetsvalg (bilag 1 og 2) Herunder valg af liste- og valgforbund, samt valg af spidskandidater. Benjamin ridser rammerne for universitetsvalget op. De relevante er studienævnet, akademisk råd og universitetsbestyrelsen. Vi er nødt til at lave noget fælles omkring universitetsbestyrelsesvalget, som er vigtig for os at bevare 2 pladser i bestyrelsen i. Studenterrådet vil gerne trække på kræfterne i fagrådene til at vi kan beholde disse pladser. Der er 3 ting der er brug for folk til. 1.1 Det er vigtigt at vi finder nogen til at stille op til de akademiske råd rundt omkring og studienævn. 1.2 Vi stiller lokale bestyrelseslister alle steder så vi kan trække så mange stemmer som muligt 1.3 vi skal bruge 3 folk til at føre valgkamp 2.Vi skal bruge en fra hver fagråd til at være ansvarlig for den lokale valgkamp og en til at sidde i valgkampsgruppen. Vedkommende må gerne være den samme. 3. Kom til os hvis i har spørgsmål Dirigenten stiller 3 spørgsmål: 1.Hvor mange spidskandidater vil vi have? Vi vil gerne have 2. 2.Hvem skal besidde de 2 pladser i bestyrelsen? Maja og Maria er vedtaget som spidskandidater. 3.Hvordan stiller vi op med valg af listeforbund? Valgkommissionen foreslår en spidskandidatliste Valgkommissionens foreslåede opstilling af lister er godkendt af fællesrådet Unge ta r ansvar (bilag 3) Herunder afstemning om Studenterrådets deltagelse i demonstration den 5. oktober Anne og Niels fra Styrelsen har ordet. I foråret blev det vedtaget at der skulle laves en kampagne om studiemiljø her i efteråret, hvilket er sat i gang under parolen Unge ta r ansvar, i samarbejde med DSF. Denne kampagne laves i samarbejde med en række ungdomsorganisationer.

2 I den kommende weekend finder der et ungdomstopmøde sted i Odense, hvor de organisationer mødes og gerne skulle vedtage et politikprogram. Grundlaget fulgte dagsordenen ud som bilag, hvor pointerne er opstillet i 4 punkter. Vi håber på at kunne stille en masse unge til at deltage på topmødet i Odense. Der er arrangeret gratis transport i fællesskab med de andre ungdomsorganisationer fra Århus til topmødet. Fagrådene bedes om at skrive ud til deres studerende og opfordre dem til at deltage i topmødet den kommende lørdag. I Mejlsgade er der oprettet et sekretariat for kampagnen, hvor der vil køre aktiviteter. Den 27. flytter Sr s politiske sekretariat derned og arbejder for en dag på læserbreve, bannere osv. Her er folk også velkomne til at deltage. På Folketingets åbningsdag den 5. oktober vil der være en stor demonstration, som vi skal beslutte om SR og de frivillige vi kan mønstre vil deltage i. Spørgsmål: Hvor landspolitisk neutralt er dette politikpapir? Svar: De krav der vedtages på topmødet bliver de krav vi vil mobiliserer folk på. Det bliver holdt partipolitisk rent. Det understreges i den efterfølgende diskussion, at det skal være partipolitisk neutralt for at flere af SR s fagråd kan bakke op om det og sælge ideen om en demonstration overfor deres studerende. Der stemmes om SR ønsker at deltage i demonstrationen. Stemmer for deltagelse: 19 Imod: 0 Det er vedtaget at SR deltager Diverse valg a. Valg af medlem til Aarhus Universitets Legatudvalg. (5 min) Pulje på der uddeles til studerende. Vi mangler en til at sidde i udvalget. Troels fra Statskundskab stiller op som eneste og er valgt. b. Valg til kvalitetsikrings-udvalget Anna, nuværende bestyrelsesmedlem, har siddet i udvalget og beskriver arbejdet: Udvalget består af folk fra hovedområderne og ledes af prodekanen. Der sidder en studerende i udvalget. Arbejdet består i hvordan man sikre og måler kvalitet på forskellige niveauer. Det handler om at være de studerende stemme for hvad kvalitet er. Arbejdsbyrden er begrænset. Damian fra HUM er valgt til posten. c. Valg til frafaldsudvalget Anna, nuværende bestyrelsesmedlem har siddet i udvalget og beskriver arbejdet: Udvalget undersøger frafaldet ved universitets uddannelser og søger svar på hvorfor har vi frafald, hvor falder folk hen, hvordan får man fokus på frafald? Arbejdet består i at komme til møderne og komme med gode ideer og give indspark til hvordan studerende tænker. Brian O Brian er valg til posten Indsupplering af to medlemmer i styrelsen (bilag 4) (10 min) Siden det konstituerende valg har vi manglet et styrelsesmedlem og senere er Rasmus Kern trådt ud da han nu læser i København. Maria Juler stiller op, men der er stadig en plads ledig, som ønskes besat. Da der ikke er flere der stiller op er Maria valgt til Styrelsen. Mulige styrelsesmedlemmer er velkommen til at kontakte Thea pr. mail.

3 02.05 Den faglige udviklingsproces (20 min) Styrelsens fokus bliver den nærmeste fremtid at holde liv i en debat omkring hvorfor der ikke er en debat om FUP. Vi vil hjælpe VIP og TAP med at blive mere aktive i debatten og hjælpe dem på vej til at få deres eget talerør uden at vi bliver deres talerør. Rektor har lovet at de studerende skal inddrages i FUP og det er allerede fra Rektors side blevet påtalt over for bl.a. SAMF og der er givet mundtlig lovning på at vi kan kontakte ham hvis vi ikke føler os inddraget. Der køres en runde hvor alle fagråd kort beskriver deres engagement i FUP. Thea ønsker en update fra fagrådene omkring deres inddragelse i FUP før det kommende møde med Rektor om processen. 03 Meddelelser Styrelsen (Bilag 6 og bilag: mail af den 1. september opdateringer mv. ) DSF holder Studiestartsseminar, som SR opfordre folk til at deltage i. Tilmelding kan ske ved mail til Thea Fagrådsrunde (20 min) Statsråd: Der arbejdes med at organiserer nye interesserede og af andre ting kan nævnes et papir om hvorfor der gives lave karakterer ASB: Arbejder med at organiserer 2 fra hver bachelor udannelse i et fælles organ for de studerende NAT: Der afholdes forskellige foredrag for de studerende. Der arbejdes med forbedring af evalueringerne af fagene. Der arbejdes med at præsenterer fagrådet på en ny måde for de nye studerende, hvor man ikke præsenterer sig selv fra studiestart, men efter den første eksamen Historie: Aggressiv rusuge har betyde mange nye i fagrådet, som man håber at holde på. FUP fylder og profil-fag arbejdes der med i studienævnet Theologi: Har for få engagerede studerende i fagrådet, men arbejder på at holde fanen højt. Økonomi: Der arbejdes med nye medlemmer, f.eks. grill-aften for udvekslingsstuderende. Eller forskellige faglige arrangementer, som foredrag. Der holdes Oecon-aften hvor gamle studerende kommer og holder oplæg om forskellige fag. HUM: Ahr prioriteret at arbejde med at få aktivister til Unge ta r ansvar. Forbereder sig til snarlig generalforsamling. Har arbejdet med hvordan der oprettes profil-fag. Psyk: Vellykket intromøde i fredags med mange fremmødte. Har en del velfungerende udvalg af social og faglig karakter, der har nye initiativer i gang. FUP fylder også en del.

4 Medicin: Der arbejdes på hvordan der laves en god overgangsordning mellem gammel og ny studieordning så kvaliteten er sikret Kalender (bilag 5) (5 min) Bilag 5 gennemgås af Thea Kurser i efteråret (5 min) 04 Eventuelt (10 min) Maja: der er bestyrelsesmøde på mandag, hvor der holdes formøde kl. 9 hvor dagsorden samt bilag gennemgås her på SR. Folk er velkomne til at komme og deltage. 05 Mødeevaluering udenfor referat

5 BILAG 1 Spidskandidater til universitetsvalget Første: Ja, jeg er studenterrådets nye spidskandidat! Jeg ønsker at stille op som studenterrådets nye spidskandidat. Min motivation for at stille op bygger på to års erfaring med studenterpolitisk arbejde i fagråd, fællesråd og diverse udvalg på universitetet. Jeg har lige fra start været meget interesseret i, at varetage de studerendes interesser og være deres stemme og ansigt udadtil. Udover erfaring med studenterpolitik sidder jeg i Red Barnet Ungdoms bestyrelse og har derfor også erfaring med bestyrelsesarbejde. I forhold til mit engagement i studenterpolitik har jeg hen over sidste semester fået et større og mere nærværende indblik i det politiske spil og de politiske processer, der eksisterer på Aarhus Universitet. Dette har skyldes Den faglige Udviklingsproces(FU), som gav mig chancen for at komme på banen og kæmpe de studerendes sag. FU har været altafgørende for mit engagement, idet jeg her havde muligheden for at prøve kræfter med mine evner som studenterpolitiker. Ud fra dette mener jeg, at jeg er blevet klædt på til de udfordringer, der ligger i et evt. arbejde som bestyrelsesmedlem. Mit mål med arbejdet i bestyrelsen er både at få de studerendes indflydelse mere gældende og skabe en bedre information omkring, hvad der sker i bestyrelsen. Jeg mener, at der er brug for mere åbenhed og informationsstrøm i alle studenterpolitiske sammenhænge, hvilket jeg derfor vil tage med i bestyrelsesarbejdet. Det at skulle være en del af styrelsen og samtidigt være bestyrelsesmedlem ser jeg som en styrke, idet der vil komme en tæt forbindelse mellem det, der diskuteres i hhv. Studenterrådet og Bestyrelsen. Udover mine erfaringer og motivation, vil jeg endvidere kunne trække på, at jeg over det sidste semester har gjort mig bemærket som en af de studerendes ansigter udadtil, idet jeg har været i en række artikler, tvindslag og været Det Samfundsvidenskabelige Fakultets repræsentant i flere sammenhænge på universitetet. Håber at I ønsker mig som spidskandidat til Universitetsbestyrelsen! Mvh Maria Juhler-Larsen, stud.scient.pol, 5.sem. Høegh-Guldbergsgade 47b, Århus C Tlf maria_juhler@hotmail.com Anden: Maja Viola Buskbjerg ønsker at genopstille som spidskandidat til bestyrelsesvalget. Maja motivere sin opstilling mundtligt på mødet. maja@sr.au.dk BILAG 2 Forslag til liste- og valgforbund. Vedlagt

6 BILAG 3 Politisk grundlag for efterårskampagnen 2010 Unge ta r ansvar! Der stilles større og større krav til unge, og vi presses fra mange forskellige sider. Det forventes, at det er os unge, der skal sikre det danske velfærdssamfund i fremtiden, men samtidig er der et tydeligt misforhold mellem forventningerne til os, og den politik der bliver ført. Unge i arbejde og under uddannelse nedprioriteres gang på gang fra politisk hold, og vi kan derfor umuligt leve op til de høje forventninger. Politikernes strammer-linie har skabt store problemer på landets uddannelser, og de manglende handlinger har gjort livet surt for mange unge arbejdsløse og unge uden uddannelse. For ikke at ende i en reel ungdomskrise, ta r vi unge ansvar. Vi vil tilbagerulle dårlig ungdomspolitik og foreslår de fede løsninger. Drop dårlig ungdomspolitik: - Drop forringelser i SU en Unge ta r ansvar!: Politikerne vil have unge hurtigere igennem deres studier for enhver pris, og Regeringen har derfor varslet en SU-reform til efteråret, hvor de vil forringe SU en. - Drop nedskæringer i uddannelse Unge ta r ansvar!: Gennem en lang årrække har der været skåret ned i bevillingerne til uddannelse, og senest med voldsomme nedskæringer, som er forsøgt skjult under fine ord som dispositionsbegrænsninger og Genopretningspakke. Nedskæringerne forringer kvaliteten af vores uddannelser. - Uddannelse til alle - Unge ta r ansvar!: 20% af en årgang får ingen ungdomsuddannelse. Her er problemet ikke så meget, at der føres en forfejlet politik, men snarere at der slet ikke føres politik. Regeringen kommer kun med vage formuleringer på, hvordan vi når målsætningen om at 95 % unge skal have en ungdomsuddannelse. Og med dårlige transportforhold i udkantsområder og dårligere boligforhold i de store byer har kun gjort adgangen til uddannelse dårligere. - Arbejdsløshed kræver handling Unge ta r ansvar!: Regeringen har fralagt sig ansvaret for ungdomsarbejdsløshed og samtidig mødes unge ledige med meningsløs aktivering. Oven i det har man netop halveret dagpengeperioden for de arbejdsløse. Arbejdsløshed betragtes som en individuel fiasko og ses ikke som et samfundsproblem. - Praktikpladser nu - Unge ta r ansvar! Mere end 9000 unge på erhvervsskolerne mangler praktikpladser. Uden praktikpladser vil ufattelig mange unge på erhvervsuddannelserne ikke kunne færdiggøre deres uddannelse. Løser vi ikke problemet kommer tusindvis af unge til at stå uden uddannelse og Danmark kommer til at stå med en kæmpe mangel på faglært arbejdskraft. Unge ta r ansvar! Vi tager nu til genmæle og vil samle unge i hele landet på tværs af uddannelser og arbejde for at drøfte, hvilke modkrav vi kan stille til samfundet og politikerne. Vi vil gerne være med til at bygge et stærkt velfærdssamfund, men det kræver, at man prioriterer unge politisk. Vi vil ikke bare gøre fremtiden til en kamp mellem generationer, der råber ad hinanden. Vi mener vi sammen skal finde de bedste fælles løsninger for Danmark. Med kampagnen lader vi samfundet vide, hvilke problemer nutidens unge står overfor. Problemer som vi i fremtiden kan og skal undgå. For kun med forbedringer af unges vilkår kan de næste mange generationer leve op til forventningerne om fremtidens samfund. Kampagnen er ikke et forsøg på at hænge bestemte politikere ud. Det er derimod et forsøg på at danne platform for konstruktiv og fremadrettede diskussioner. Gennem regionalt forankrede aktiviteter vil flere tusinde unge blive inddraget i formuleringen af helt konkrete løsninger, på de problemer vi står overfor. Konkrete politiske mål: - Tilbagerulle ungdomsfjendtlige politikforslag og kæmpe for en god Finanlovs 2011 med investeringer frem for nedskæringer - Samle unge regionalt og nationalt og formulere vores løsninger på udfordringerne både på lokalt og centralt niveau - Være modstandsdygtige overfor fremtidige politiske forslag, der medfører forringelser for unge under uddannelse og i arbejde.

7 BILAG 4 Da Rasmus Kerrn er flyttet til København og nu indmeldt på KU er han pr trådt ud af styrelsen. Ved valget i marts blev der desuden valgt 6 medlemmer, i stedet for de mulige 7. Det betyder at der er to ledige pladser i styrelsen. Det ville være helt kanon at få styrelsen fyldt op. Tænker du at det kunne være noget for dig? Så kontakt thea@sr.au.dk. Der er også mulighed for at stille op på mødet. Styrelsesarbejdet består dels af faste ugentlige møder, dels af løbende projektarbejde. Der er rig mulighed for selv at præge arbejdet! Arbejdet aflønnes desuden med et vederlag. Pt. har vi modtaget en opstilling. Det er Maria Juhler fra Statsrådet, der ligeledes stiller op til at blive spidskandidat til bestyrelsesvalget. BILAG Stormøde i Odense Unge ta r ansvar Politisk udvalgsmøde (formøde til bestyrelsesmøde og til UPU/LU-møder) DSFs studiestartsseminer på DTU det er gratis at deltage Introseminar Demonstration Unge ta r ansvar FR-møde FR-møde Politisk udvalgsmøde (bestyrelsesmøde og politisk forberedelse af politikkonference) DSF politikkonference på AU Politisk udvalgsmøde (primært om LU) FR-møde VALG Politisk udvalgsmøde (bestyrelsesmøde samt uddannelses- og levevilkårspolitik) BILAG 6 DSFs Studiestartsseminar september DSF holder endnu engang et seminar i forbindelse med udvalgsmøderne. Her vil vi bruge DSFs aktuelle politiske dagsordner om SU og studiemiljø, til at lære de praktiske værktøjer vi skal bruge for at føre en effektiv og succesfuld kampagne. Hvad får du ud af kurset? Hvordan får man flere aktive? Vil du skabe ejerskab for organisationens projekter og involvere dygtige frivillige i projektarbejdet? På seminaret vil du også lære hvordan man tænker resursemobiliserende, hvordan man bruger aktiviteter til at skabe flere aktive og hvordan skaber man et attraktivt politisk miljø, hvor man har lyst til at være. Hvordan navigerer man i en politisk virkelighed? Vil du kunne vinde politiske sejre og skabe samarbejder der sikrer resultater? På seminaret lærer du at tegne et billede over aktørerne i dit politiske landskab. Hvem er venner? hvem er modstandere? og hvordan kan vi få flere at de første og færre af de sidste? Praktisk: Seminaret bliver holdt i forbindelse med udvalgsmøderne i weekenden september. Det vil højst sandsynligt bliver på DTU. Der er mulighed for overnatning. Deltagerbetaling: Der bliver en brugerbetaling på maden (ca. 75 kr). Tilmelding: Send en mail til sd@dsfnet.dk Program: Lørdag : Kampagneledelse og indragelse af frivillige? v. Peter Mark Lundberg, formand for Copenhagen

8 Music Vi deler os i to: : Status på studiemiljø området v formandsskabet : Status på unge ta ansvar v formandsskabet Aftensmad fest Søndag Morgenmad for de overnattende Workshop 1: Hvordan navigerer man i en politisk virkelighed? Workshop 2: Hvordan får vi og bruger flere aktive? Middagsmad Mvh. Svend Dyrholm Bestyrelsesmedlem Danske Studerendes Fællesråd svend.dyrholm@gmail.com Danske Studerendes Fællesråd H. C. Andersens Boulevard 51, st, tv 1553 København V tlf dsf@dsfnet.dk

Invitation til kampagnen Unge ta r ansvar. 1.september 2010 UNGE FOR LIGEVÆRD. Kære UFL

Invitation til kampagnen Unge ta r ansvar. 1.september 2010 UNGE FOR LIGEVÆRD. Kære UFL UNGE FOR LIGEVÆRD 1.september 2010 Kære UFL Vi er en lang række organisationer, som er gået sammen i en større ungdomskampagne, og vi vil rigtig gerne have jer med. Kampagnen hedder Unge ta r ansvar og

Læs mere

Referat Fællesrådsmøde

Referat Fællesrådsmøde Referat Fællesrådsmøde - Ordinært - Onsdag d. 07.10 kl. 19.15-22.00 Studenternes Hus mødelokale 1.1 Referant: Jesper Hilsted Andersen, Studenterrådets Generalsekretær 01 Formalia (15 min) Der konstateres

Læs mere

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært -

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Fredrik Nielsens Vej 2-4 8000 Aarhus C Onsdag d. 13.09.11 kl. 19.15-22.00 Studenternes Hus, mødelokale 1 Tlf 8942 5464 Fax 8942 5474 Mail sr@sr.au.dk Der er

Læs mere

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Tema: Den faglige udviklingsproces

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Tema: Den faglige udviklingsproces Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Tema: Den faglige udviklingsproces Torsdag d.08.04 kl. 19.15-22.00 Studenternes Hus mødelokale 1 Der er til mødet følgende foreløbige dagsorden: 01 Formalia

Læs mere

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min)

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min) 11. oktober 2011 kl. 18.00 Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde REFERAT 1. Formalia (5 min) Dato: 11. oktober 2011 Side 1/6 Navnerunde: Peter filosofi, Sune kl. Ark., Maja filosofi, Helle

Læs mere

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært -

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Fredrik Nielsens Vej 2-4 8000 Aarhus C Onsdag d. 05.10.11 kl. 19.15-22.00 Studenternes Hus, mødelokale 1 Tlf 8942 5464 Fax 8942 5474 Mail sr@sr.au.dk Der er

Læs mere

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FØRSTE UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 10. OKTOBER Kære Fællesråd I Dirigentinstitutionen håber vi, at alle er indstillede på at tage endnu et

Læs mere

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale Statsrådsmøde Torsdag den 9/9 2010 klokken 16:15 i lokale 1330-126 Fremmødte: Anna, Maria, Jesper, Oluf, Rasmus, Troels, Jonas. Desuden er der mødt en masse nye ansigter op, referenten ikke kender navnene

Læs mere

Referat fællesrådsmøde - Ordinært -

Referat fællesrådsmøde - Ordinært - Referat fællesrådsmøde - Ordinært - Tirsdag d. 13.09.11 kl. 19.15-22.00 Studenternes Hus, mødelokale 1 Fredrik Nielsens Vej 2-4 8000 Aarhus C Tlf 8942 5464 Fax 8942 5474 Mail sr@sr.au.dk Tilstedeværende

Læs mere

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl. 14.15 16.00 temamøde om Studium Generale 1. Formalia Valg referent: Rasmus er valgt Ordstyrer: Sidsel er valgt Godkendelse af referat fra d. 12/10: Referatet er

Læs mere

S t u d e n t e r r å d e t v e d A a r h u s U n i v e r s i t e t

S t u d e n t e r r å d e t v e d A a r h u s U n i v e r s i t e t Arbejdsplan 2009 forår Arbejdsplanen er et vigtigt redskab for SR, idet den tydeliggør, hvad organisationen arbejder med. Frem for, som før set, at lave en detaljeret plan, der beskæftiger sig med alt

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE STUDENTERNES HUS RICHARD MORTENSENSTUEN 19.15 18. MAJ 2017 1 Indkaldelse til fællesrådsmøde Kære Fællesråd, Hermed indkalder vi i Dirigentinstitutionen til fællesrådsmøde d. 18.

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2 Bestyrelsesmøde Dagsorden og bilag 20-05-2009 18:00 21:30 RUC Studenterrådet v. Roskilde Universitet Indhold Dagsorden... 2 Bilag 1: Ranking hot or not!... 4 Bilag 2: DSF... 5 Bilag 3: Mødeplan... 6 Bilag

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2 Bestyrelsesmøde 7. september 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 4. september 2010 Indhold Dagsorden 2 Referat af bestyrelsesmøde d. 10. august 2010 3 Bilag 1: Budget for efterårets kampagne 6 Dagsorden

Læs mere

Referat af politikkonference i Danske Studerendes Fællesråd Afholdt d. 16. april 2010 på Copenhagen Business School

Referat af politikkonference i Danske Studerendes Fællesråd Afholdt d. 16. april 2010 på Copenhagen Business School Referat af politikkonference i Danske Studerendes Fællesråd Afholdt d. 16. april 2010 på Copenhagen Business School Formalia Valg af dirigenter DSFs formand forslår at følgende indstilles til dirigenter:

Læs mere

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FORELØBIG DAGSORDEN STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 18:15 20. NOVEMBER Kære Fællesråd Kære Alle Vi glæder os i denne tid! Dette er kalenderårets sidste fællesrådsmøde,

Læs mere

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ANDEN UDSENDING STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19: FEBRUAR

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ANDEN UDSENDING STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19: FEBRUAR sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT ANDEN UDSENDING STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 27. FEBRUAR Kære Fællesråd Hermed anden udsending til ordinært fællesrådsmøde den 27. februar. Næste møde

Læs mere

Bestyrelsesmøde 12. april 2011 kl 15:30-19:30 på RUC

Bestyrelsesmøde 12. april 2011 kl 15:30-19:30 på RUC Bestyrelsesmøde 12. april 2011 kl 15:30-19:30 på RUC Indhold DAGSORDEN 2 BILAG 1 ORIENTERINGER 3 BILAG 2 FOLKETINGSVALG 6 BILAG 3 STUDIESTART 2011 8 1 af 8 Dagsorden 1. Formalia 14:00-14:10 a) Valg af

Læs mere

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den Referat, Oeconrådsmøde, mandag den 27.10 2014 1. Valg af dirigent og referent Mette er dirigent, Ida er referent. 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde Referat er godkendt. Dagsorden er

Læs mere

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE DAGSORDEN SOM UDLEVERET STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 27.

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE DAGSORDEN SOM UDLEVERET STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 27. sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT DAGSORDEN SOM UDLEVERET STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 27. FEBRUAR Kære Fællesråd Hermed første udsending til ordinært fællesrådsmøde den 27. februar.

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Uddannelsespolitisk Forum Aalborg, d. 16. december 2010 Møde i Uddannelsespolitisk Forum Den 13. december 2010 kl. 17.00 Lokale 407, Studenterhuset Revideret dagsorden 1.Formelt (B) [10 min] 2. SU (O)

Læs mere

Referat Fællesrådsmøde

Referat Fællesrådsmøde Referat Fællesrådsmøde - Konstituerende - Tirsdag d. 15.03.2011 kl. 18.00-19.00 Studenternes Hus mødelokale 1 Formanden leder mødet indtil den nye Dirigentinstitution er valgt Der er til mødet følgende

Læs mere

DSF Politikkonference efterår 2011

DSF Politikkonference efterår 2011 DSF Politikkonference efterår 2011 Referat Fredag Formalia 1. Valg af dirigenter og referenter Dirigenter: Lena Scotte & Johanne Skriver Rettidig indkaldelse af politikkonferencen: Politikkonferencen er

Læs mere

Politrådsmøde 25.02.13. 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer

Politrådsmøde 25.02.13. 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer Politrådsmøde 25.02.13 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer 2.) Godkendelse af dagsorden og referat Begge godkendt uden indsigelser. 3.) Orientering

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b Referat af StatsRådsmødet 12. møde, 7. april 2010 Dato: 07-04-2010 Sekretariatet Ref.: Referat møde 07-04-2010 Tilstede: Politologisk Studenterforum: Sarah Kjærgård Pedersen, Kathrine Salomonsen, Troels

Læs mere

Foreløbig dagsorden til 5. ordinære Fællesrådsmøde d

Foreløbig dagsorden til 5. ordinære Fællesrådsmøde d Foreløbig dagsorden til 5. ordinære Fællesrådsmøde d. 29.11.2018 Torsdag d. 29.11.18 kl. 19.15-22.00, Studenternes Hus, Preben Hornung stuen / O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning 1. Formalia 1.1 Navnerunde

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 10. august 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 7. august 2010. Dagsorden 2. Bilag 1: Forslag til revision af forretningsorden 3

Bestyrelsesmøde. 10. august 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 7. august 2010. Dagsorden 2. Bilag 1: Forslag til revision af forretningsorden 3 Bestyrelsesmøde 10. august 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 7. august 2010 Indhold Dagsorden 2 Bilag 1: Forslag til revision af forretningsorden 3 Bilag 2: Efterårets SU-kampagne 4 Bilag 3: UB-honorar

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b Referat af StatsRådsmødet 11. møde, 24. marts 2010 Dato: 18-03-2010 Sekretariatet Ref.: Referat møde 24-03-2010 Tilstede: Politologisk Studenterforum: Sarah Kjærgård Pedersen, Kathrine Salomonsen, Troels

Læs mere

Referat af ordinært Fællesrådsmøde d

Referat af ordinært Fællesrådsmøde d Referat af ordinært Fællesrådsmøde d. 25.09.2014 Torsdag d. 25.09.14 kl. 19.15-22.30, Studenternes Hus, Mødelokale 1 O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning 1. Formalia (O+D+B) 1.1 Navnerunde og konstatering

Læs mere

Arbejdsplan 2015. Politiske fokusområder

Arbejdsplan 2015. Politiske fokusområder Arbejdsplan 2015 Indledning Året der er gået har været rigtig vildt for Studenterrådet. Det gælder både vores organisation, der er blevet større med flere aktive såvel som aktiviteter. Vi har reageret

Læs mere

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref. Møde den: 4. marts 2011 REFERAT Dekanmøde med studerende Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.) Dato: 09. marts 2011 Sagsnr.: Ref: Side 1/5 Dagsorden 1.

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b Referat af StatsRådsmødet 13. møde, 22. april 2010 Dato: 20-04-2010 Sekretariatet Ref.: Referat møde 22-04-2010 Tilstede: Politologisk Studenterforum: Sarah Kjærgård Pedersen, Kathrine Salomonsen, Jonas

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 NB: Dagsordenen er revideret i forhold til den før mødet udsendte dagsorden. 1. FORMALIA 2. ORIENTERINGER 3. KONSTITUERING AF BESTYRELSEN 4. STUDIESTART 2012

Læs mere

Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed.

Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed. Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl. 17-19 Frokoststuen på Folkesundhed. 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: MCQ opgave (ikke

Læs mere

» Demonstration» 5. oktober 2010» Pressekit

» Demonstration» 5. oktober 2010» Pressekit » Demonstration» 5. oktober 2010» Pressekit Kampagnen Unge Ta r Ansvar har indkaldt til demonstrationer landet over på Folketingets åbningsdag den 5. oktober. Demonstrationerne er en del af en større kampagne

Læs mere

Der stilles spørgsmål til om vores egen afholdelse af Politikkonference har en seperat konto for den gængse politikkonference-konto. Det har den ja.

Der stilles spørgsmål til om vores egen afholdelse af Politikkonference har en seperat konto for den gængse politikkonference-konto. Det har den ja. 1. Referat 1. Åbning og konstituering Formand Michael Vedel åbnede generalforsamlingen og bad om at få tilføjet et punkt på vegne af bestyrelsen om valg til formand, da Michael træder af som formand efter

Læs mere

Suppleanter: Mads Warming (BFU), Amalie Andersen (Psykrådet), Mads Jørgensen (Statsrådet), Julie Andersen (Arts) Sune Koch Rønnow (Artsrådet).

Suppleanter: Mads Warming (BFU), Amalie Andersen (Psykrådet), Mads Jørgensen (Statsrådet), Julie Andersen (Arts) Sune Koch Rønnow (Artsrådet). Refera t Fælles råd smød e den 24. september 2015 1. Formalia 1.1 Navnerunde og konstatering af quorum (O) Mandatbærer: Ebbe Chr. (Artsrådet), Kirstine Pedersen (Artsrådet), Carina Nielsen (Artsrådet),

Læs mere

Referat fra det ordinære Fællesrådsmøde d Torsdag d kl , Vandrehallen O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning

Referat fra det ordinære Fællesrådsmøde d Torsdag d kl , Vandrehallen O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning Referat fra det ordinære Fællesrådsmøde d. 20.11.14 Torsdag d. 20.11.14 kl. 19.15-22.30, Vandrehallen O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning 1. Formalia 1.1 Navnerunde og konstatering af quorum (O) Anne

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Den 20. Februar, 2019 klokken , Bestyrelseslokalet, Fibigerstræde 15.

Den 20. Februar, 2019 klokken , Bestyrelseslokalet, Fibigerstræde 15. Referat af møde i Studentersamfundets Bestyrelse Den 20. Februar, 2019 klokken -16.30-, Bestyrelseslokalet, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Peter Fisker, Formand Emil Njor, Studenterpolitisk ordfører

Læs mere

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde Indhold FU-bilag fra d. 21. juni 2013... 1 FU-referat fra d. 21. juni 2013... 8 FU-bilag fra d. 26. juni 2013... 9 FU-referat fra d. 26. juni 2013... 18

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT 2. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 20. NOVEMBER 2014 1 Kære Fællesråd. Hermed anden udsendelse til Fællesrådsmødet den 20. november. Det ekstraordinære fællesrådsmøde i december

Læs mere

Arbejdsplan DSF 2013 INDLEDNING

Arbejdsplan DSF 2013 INDLEDNING Arbejdsplan DSF 2013 INDLEDNING Danske Studerendes Fællesråd (DSF) er en organisation, der i stigende grad bliver dagsordensættende for det uddannelsespolitiske område og ungdommen i Danmark. Gennem en

Læs mere

3. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE

3. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE 3. ORDINÆRE 1. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS Preben Hornung stuen 17.30 13. september 2018 1 Indhold Tidsplan frem til det 3. ordinære fællesrådsmøde 3 Foreløbig dagsorden til 3. ordinære Fællesrådsmøde

Læs mere

Referat af DSF s politikkonference efteråret Fredag den 13. November 2015.

Referat af DSF s politikkonference efteråret Fredag den 13. November 2015. Referat af DSF s politikkonference efteråret 2015.11.13 Fredag den 13. November 2015. 16.07 16.12 Åbning af politikkonferencen og valg af dirigenter. Formand Yasmin Davali åbnede politikkonferencen (PK)

Læs mere

2. AU Career Arts hvem er de, og hvad kan vi som studerende bruge dem til? (15 min.)

2. AU Career Arts hvem er de, og hvad kan vi som studerende bruge dem til? (15 min.) DAGSORDEN 22. maj 2014 kl. 17.15 Lokale 1485-235A, Artsrådsmøde (17.15-20.35) 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet d.25.marts 1.3

Læs mere

Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014

Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014 Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014 1) Velkommen 2) Valg af ordstyrer: Alexander og referent: Mie 3) Dagsorden og referat fra sidste møde er godkendt 4) Dispensation for studenterrepræsentanter

Læs mere

Referat af DSF s politikkonference foråret 2016 D april

Referat af DSF s politikkonference foråret 2016 D april Referat af DSF s politikkonference foråret 2016 D. 15-17 april Fredag kl. 16.06 Åbning af politikkonferencen ved Yasmin Davali og valg af dirigenter: Kl 16.06 Velkomsttale v. Formand Yasmin Davali Valg

Læs mere

Emil Outzen siger velkommen på vegne af Studenterrådet ved Aarhus Universitet

Emil Outzen siger velkommen på vegne af Studenterrådet ved Aarhus Universitet Referat Politik Konferencen efteråret 2017 Åbning af Politik Konferencen Sana byder velkommen til Politik Konferencen Formalia Valg af dirigenter Forretningsudvalget indstiller Yasmin Davali og Valdemar

Læs mere

Psykrådsmøde 8.april 2010

Psykrådsmøde 8.april 2010 Psykrådsmøde 8.april 2010 Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Nyt fra SAMF-rådet/studenterrådet, herunder fagrådsfestival, politikkonference & generalforsamling 24.-25. april (O) 3. Nyt fra Evalueringsudvalget?

Læs mere

1 Forbundsafdelingens navn er Danmarks Jurist- og Økonomforbunds forbundsafdeling for samfundsvidenskabelige studerende, forkortet Djøf Studerende.

1 Forbundsafdelingens navn er Danmarks Jurist- og Økonomforbunds forbundsafdeling for samfundsvidenskabelige studerende, forkortet Djøf Studerende. Vedtægter for Djøf Studerende UDKAST JØF S Djøf Pr. 1. september Studerende 2010 Vedtægterne er godkendt af Bestyrelsen d. 29. august 2010 og efterfølgende godkendt af Hovedbestyrelsen den 1. september

Læs mere

FU-appendiks til BM 11-13/01 [Skriv undertitlen på dokumentet]

FU-appendiks til BM 11-13/01 [Skriv undertitlen på dokumentet] FU-appendiks til BM 11-13/01 [Skriv undertitlen på dokumentet] Indhold Dagsorden for FU-møde... 2 Dagsorden Januar BM 11. - 13 Januar... 3 Økonomi... 3 ES... 6 Referat af FU-møde d. 22. december 2012...

Læs mere

Referat for artsrådsmøde den 29. Marts

Referat for artsrådsmøde den 29. Marts Referat for artsrådsmøde den 29. Marts 1. Formalia Godkendelse af dagsorden Godkendt uden ændringer Godkendelse af referat fra rådsmødet 14. februar Godkendt uden ændringer Valg af ordstyrer Andreas valgt

Læs mere

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.)

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.) 28 november 2011 kl. 18.00 Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar REFERAT 1. Formalia (15 min.) Dato: 28. november 2011 Side 1/5 1.1 Godkendelse af dagsorden - godkendt 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet

Læs mere

» Demonstration» 5. oktober 2010» Pressekit

» Demonstration» 5. oktober 2010» Pressekit » Demonstration» 5. oktober 2010» Pressekit Kampagnen Unge Ta r Ansvar har indkaldt til demonstrationer landet over på Folketingets åbningsdag den 5. oktober. Demonstrationerne er en del af en større kampagne

Læs mere

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ANDEN UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MOGENS ZIEGLER STUEN 19:15 24.

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ANDEN UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MOGENS ZIEGLER STUEN 19:15 24. sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT ANDEN UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MOGENS ZIEGLER STUEN 19:15 24. OKTOBER Kære Fællesråd Hermed anden udsending til ordinært fællesrådsmøde den 24. oktober.

Læs mere

Indkaldelse til Fællesrådsmøde

Indkaldelse til Fællesrådsmøde Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Konstituerende - Tirsdag d. 15.03.2011 kl. 18.00-19.00 Studenternes Hus mødelokale 1 Formanden leder mødet indtil den nye Dirigentinstitution er valgt Der er til mødet

Læs mere

ARBEJDSPLAN FOR DANSKE STUDERENDES FÆLLESRÅD 2012

ARBEJDSPLAN FOR DANSKE STUDERENDES FÆLLESRÅD 2012 ARBEJDSPLAN FOR DANSKE STUDERENDES FÆLLESRÅD 2012 VEDTAGET AF POLITIKKONFERENCEN, EFTERÅRET 2011 INDLEDNING Danske Studerendes Fællesråd (DSF) har i de senere år udviklet sig til en organisation, som hverken

Læs mere

Referat for september-mr-møde

Referat for september-mr-møde Referat for september-mr-møde Deltagere: Christian, Ellen, Christine, Niels, Nikolaj, Mette I, Mette H, Caroline, Daniel, Kamilla, Julius, Archana, Estrid, Katrine, Tharsika, Tim, Agnes Afbud: Helene,

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet. Ordinære medlemmer: Lasse Rørbæk, formand (LR) Rasmus Lundgaard Christensen, næstformand (RL) Paw Leon Andersen, kasserer (PA) Andreas

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE STUDENTERNES HUS RICHARD MORTENSENSTUEN 19.15 18. MAJ 2017 1 Indkaldelse til fællesrådsmøde Kære Fællesråd, Hermed indkalder vi i Dirigentinstitutionen til fællesrådsmøde d. 18.

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT 1. UDSENDELSE Studenternes hus Mogens Zielerstuen 19.15 20. maj 2015 1 Tidsplan frem til fællesrådsmødet Kære Fællesråd, Hermed indkalder Dirigentinstitutionen til fællesrådsmøde d. 20. maj. På

Læs mere

23. oktober REFERAT

23. oktober REFERAT 23. oktober 2014 17.15-20.05 REFERAT 131 1453 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden OK 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 24.sep. (bilag 1) OK 1.3 Valg af ordstyrer Kristina 1.4 Valg

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi

Studienævnet ved Institut for Antropologi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Til medlemmerne af studienævnet M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. AUGUST 2016 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat af møde i Kemisk Studenterråd onsdag d. 26 april

Referat af møde i Kemisk Studenterråd onsdag d. 26 april Referat af møde i Kemisk Studenterråd onsdag d. 26 april Tilstedeværende: Cindy Knudsen Jesper Simonsen Kirsten Ørnsbjerg Jensen Lene Mosegaard Maria Riber-Hansen Markus Klinger Mette Schmøkel Stine Kristensen

Læs mere

Studenterrådets Arbejdsplan

Studenterrådets Arbejdsplan sr.au.dk facebook.com/studenterraad Studenterrådets Arbejdsplan Rådsåret 2012 Arbejdsplan for rådsåret 2012 1 Politik Studenterrådet er en politisk organisation. Derfor skal Studenterrådet hele tiden have

Læs mere

Ansøgning til udviklingspuljen på vegne af FakSUND

Ansøgning til udviklingspuljen på vegne af FakSUND Ansøgning til udviklingspuljen på vegne af FakSUND Kære Studentersamfundets bestyrelse, I FakSUND er vi pt. i gang med at få gang i hjulende og et led i denne plan er at investere i polo er med logo (selvfølgelig

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

REFERAT FRA STUDENTERRÅDETS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 1. DECEMBER 2017 KL. 10:00 18:00

REFERAT FRA STUDENTERRÅDETS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 1. DECEMBER 2017 KL. 10:00 18:00 REFERAT FRA STUDENTERRÅDETS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 1. DECEMBER KL. :00 :00 1 1 0 1 1. ÅBNING AF MØDET, VELKOMST OG FORMALIA A) ÅBNING AF MØDET: MØDET ÅBNES AF FORMAND PHILLIP CRILLES BACHER B) VALG

Læs mere

Arbejdsplan 2017 FÆLLESRÅDSMØDE. 1: Indledning. 2: Politiske prioriteter. Revision af fremdriften. Opfølgning af studiemiljøundersøgelsen

Arbejdsplan 2017 FÆLLESRÅDSMØDE. 1: Indledning. 2: Politiske prioriteter. Revision af fremdriften. Opfølgning af studiemiljøundersøgelsen 1 Arbejdsplan 2017 2 3 4 5 6 7 8 9 1: Indledning Denne arbejdsplan har til formål at skitsere, hvad Forretningsudvalget skal beskæftige sig med i Rådsåret 2017. Teksten er ikke udtømmende, men vil benævne

Læs mere

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE FORELØBIG DAGSORDEN STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 18:15 20. NOVEMBER Kære Fællesråd Kære Alle Vi glæder os i denne tid! Dette er kalenderårets

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet ved Roskilde Universitet

Vedtægter for Studenterrådet ved Roskilde Universitet Vedtægter for Studenterrådet ved Roskilde Universitet Artikel 1: Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Organisationens navn er Studenterrådet ved Roskilde Universitet (forkortet SR eller SR -RUC). Organisationen

Læs mere

Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010.

Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010. Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010. Kære medlemmer. Regionsbestyrelsens ambition er, at den skriftlige beretning skal være det sted, hvor medlemmerne

Læs mere

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært -

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Tirsdag d. 15.03.2011 kl. 19.30-22.00 Studenternes Hus mødelokale 1 Der er til mødet følgende foreløbige dagsorden: 01 Formalia (10 min) 02 Sager til behandling

Læs mere

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier:

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier: Formalier: 1. Valg af dirigent & referent Dirigent: Michael Referent: Dennis 2. Tilstede Michael, Richard, Halvor, Christian, Lasse V. (V for Vendetta), Sven, Bro, Camilla, Shum, Fisker, Thomas 68, Jens

Læs mere

Statut for Oeconrådet Aarhus Universitet

Statut for Oeconrådet Aarhus Universitet Statut for Oeconrådet Aarhus Universitet Statut for Oeconrådet, Aarhus Universitet Side 1 af 7 Statut for Oeconrådet ved Aarhus Universitet Kapitel 1: Tilknytningsforhold 1. Oeconrådet er et studenterpolitisk

Læs mere

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 1. Navn og adresse: SAND De hjemløses landsorganisation Sundholmsvej 34, st. 2300 København S 2. Formål: SANDs formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af

Læs mere

Møde for regionale uddannelsesnetværk den 5. november 2009 opsamling på gruppedrøftelser og evaluering

Møde for regionale uddannelsesnetværk den 5. november 2009 opsamling på gruppedrøftelser og evaluering 09-0371 - BORA - 16.11.2009 Kontakt: Bodil Rasmussen - bora@ftf.dk - Tlf: 3336 8869 Møde for regionale uddannelsesnetværk den 5. november 2009 opsamling på gruppedrøftelser og evaluering Opsamling af de

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

Vedtægter for Djøf Studerende

Vedtægter for Djøf Studerende DJØF STUDERENDE Djøf Studerendes vedtægter Vedtægter for Djøf Studerende Vedtægterne er godkendt af Djøf Studerendes bestyrelsen d. 29. august 2010 og efterfølgende godkendt af Hovedbestyrelsen den 1.

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT 1. UDSENDELSE Studenternes hus Richard Mortensenstuen 19.15 12. maj 2016 1 Tidsplan frem til fællesrådsmødet Kære Fællesråd, Hermed indkalder Dirigentinstitutionen til Fællesrådsmøde d. 12. maj.

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 4. september. 3. Evaluering af 2. semester 4. Planlægning

Læs mere

Vi håber, du har lyst til at deltage for foreningen skal være for os alle!

Vi håber, du har lyst til at deltage for foreningen skal være for os alle! Aarhus den 24. februar 2013 Kære idéhistoriske alumne Der sker ting og sager i miljøet omkring Idéhistorie. En forening, der vedrører dig, ser snart dagens lys. Nærmere bestemt den 5. april, hvor vi afholder

Læs mere

Konstituerende fællesrå dsmøde 10. åpril

Konstituerende fællesrå dsmøde 10. åpril Konstituerende fællesrå dsmøde 10. åpril Konstituering (O+D+B) 01.01 Optagelse af nye fagråd Digentinstitutionen har indstillet Igor fra Geoscience som nyt fagråd. Dette bliver godkendt! Igor er hermed

Læs mere

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent.

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent. Referat af ungdomsudvalgsmøde Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 17 20:00 Høreforeningen, Handicaporganisationernes hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup (Lige ved Høje Tåstrup station, http://handicaporganisationerneshus.dk/)

Læs mere

Bestyrelsesmøde 4. April 2013 kl. 16:00 19:00

Bestyrelsesmøde 4. April 2013 kl. 16:00 19:00 Bestyrelsesmøde 4. April 2013 kl. 16:00 19:00 Indhold FORSLAG TIL DAGSORDEN 2 BILAG 1: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 07.03.2013 3 BILAG 2: ORIENTERING FRA STUDU/FUNE 6 BILAG 3: ORIENTERING FRA UNIVERSITETSBESTYRELSEN

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Torsdag d. 8/1 2015 kl.17.15 i mødelokale 1

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Torsdag d. 8/1 2015 kl.17.15 i mødelokale 1 RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Torsdag d. 8/1 2015 kl.17.15 i mødelokale 1 0. Fotografering af RSV-medlemmer 16-17.15 1. Formalia 17.15 Godkendelse af dagsorden: Godkendt Godkendelse

Læs mere

DAGSORDEN. 8 november 2011 kl Artsrådsmøde, Nobelsalen. 1. Formalia (20 min.)

DAGSORDEN. 8 november 2011 kl Artsrådsmøde, Nobelsalen. 1. Formalia (20 min.) 8 november 2011 kl. 18.00 Artsrådsmøde, Nobelsalen DAGSORDEN 1. Formalia (20 min.) Dato: 8. november 2011 Side 1/6 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 11. oktober

Læs mere

Kære medlemmer. Så er det tid til et nyhedsbrev, og der er meget at fortælle om.

Kære medlemmer. Så er det tid til et nyhedsbrev, og der er meget at fortælle om. Kære medlemmer Så er det tid til et nyhedsbrev, og der er meget at fortælle om. Løbende er der mange spændende arrangementer i foreningen, og i tiden der er gået siden sidst har vi fx haft besøg af Torsten

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd 11. december kl 11.00 hos Nina. 1) Formalia a ) Tilstedeværende Morten, Jon, Nina, Valentin, Peter b ) Valg af referent 2) Siden sidst Peter Severin Rasmussen

Læs mere

Referat af Studenterrådets generalforsamling 22. november 2014

Referat af Studenterrådets generalforsamling 22. november 2014 Referat af Studenterrådets generalforsamling 22. november 2014 1. Velkomst til generalforsamlingen 2. Formalia a) Valg af dirigenter: Stefan Larsen og Jakob Ruggaard er valgt som dirigenter. b) Valg af

Læs mere

LILLESKOLETRÆF Alt i alt håber vi, at Lilleskoletræf 2017 vil klæde bestyrelser og ledere endnu bedre på til at skabe skole nu og i fremtiden.

LILLESKOLETRÆF Alt i alt håber vi, at Lilleskoletræf 2017 vil klæde bestyrelser og ledere endnu bedre på til at skabe skole nu og i fremtiden. INVITATION LILLESKOLETRÆF 2017 Velkommen til Lilleskoletræf 2017. Hvad skal der til for at lave lilleskoler i dag? Og hvorfor er det stadig vigtigt? Det er nogle af de spørgsmål vi skal zoome ind på og

Læs mere

Studieadfærd: Studiestart, gennemførelsestider og frafald

Studieadfærd: Studiestart, gennemførelsestider og frafald Akademikernes Centralorganisation Sekretariatet Den 19. november 2005 Studieadfærd: Studiestart, gennemførelsestider og frafald Notatet gennemgår i summarisk form de studerendes studieadfærd på universitetsuddannelserne

Læs mere

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 1. Formalia (Behandlingstid: 15 min.) - Tilstede: Hanne Jensen, Ida Simonsen, Shelia Hansen, Cecilie Wehnert, Simone Wehnert, Helle H.H.,

Læs mere

Arbejdsprogram 2013 Vedtaget på Netværket af Ungdomsråds landsmøde i Vejle 9.-11. november 2012

Arbejdsprogram 2013 Vedtaget på Netværket af Ungdomsråds landsmøde i Vejle 9.-11. november 2012 Arbejdsprogram 2013 Vedtaget på Netværket af Ungdomsråds landsmøde i Vejle 9.-11. november 2012 For medlemmerne Netværket af Ungdomsråds (NAU s) medlemmer er organisationens grundlag, og det er for dem

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b StatsRådsmøde 28.10.2010, kl. 16.15 i lokale 1330-126 Fremmødte: Rasmus, Morten, Ulrik, Ayham, Maria, Heidi, Troels, Jesper, Janus, Didde, Simon, Sara, Jeppe R., Pernille, Louise, Trine, Jonas, Kathrine.

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet ved Roskilde Universitet

Vedtægter for Studenterrådet ved Roskilde Universitet Vedtægter for Studenterrådet ved Roskilde Universitet Artikel 1: Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Organisationens navn er Studenterrådet ved Roskilde Universitet (forkortet SR eller SR-RUC). Organisationen

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE 1. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 25. SEPTEMBER 2014 1 Kære Fællesråd. Vi i Dirigentinstitutionen håber, at I har haft en god sommerferie, og vi glæder os til at

Læs mere