Gistrup Beboerforening, årsberetning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gistrup Beboerforening, årsberetning"

Transkript

1 Gistrup Beboerforening, årsberetning Gistrup Beboerforening og Hundeskoven. Beboerforeningn fandt det vigtigt at holde Hundeskoven så bynær som muligt. I enighed med Gistrup Samråd blev der afholdt off. Møde og Samråd og Beboerforening var garanter for hundeskoven stadig er nær Gistrup By. Arrangement med Lotte Heise. Gistrup Beboerforening gav underskudsgaranti i forbindelse med markeringen af 100 året for loven om kvinders medindflydelse i samfundet via valgret og valgbarhed. Fint, fint arrangement med en markant kvinde, Lotte Heise, en markant person, en glimrende repræsentant for, at kvinder sikres indflydelse og en repræsentant for, at ligeværd mellem kønnene er værdifuld og nu en selvfølgelighed i vort samfund. Naturværksted Beboerforeningen har til stadighed anbefalet ansøgninger afsendt fra Børnehaven Flik- Flak. Derfor er det også med glæde, at bestyrelsen har noteret sig, at disse ansøgninger har båret frugt, og at et naturværksted er etableret. Gistrup Samråd og Gistrup Beboerforening samarbejder i stor forståelse med begge betyrelser. Det vil sige, at de aktiviteter, der udspringer fra Samrådet også har været kendt af Beboerforeningens bestyrelse. Det giver i sig selv Samrådet en større og mere markant position, og det sikrer også, at der i Beboerforeningen er en god føling med forhold, der vedkommer Gistrup by. Tyverier i Gistrup Foreningen har tidligere markeret sig omkring værn mod tyverier. Vi har inviteret til et møde i Spar Es om tyverisikring. Senest har der igen været fokus på indbrud i Gistrup. Et par observationer af mistænkelig adfærd (Spiren) har ført til en øget politiindsats. Politiet kan ikke magte opgaven uden hjælp fra beboerne. Derfor er der en stående opfordring til at ringe 114 og indberette forhold, der synes at kunne føre til indbrud. Således har vi bragt denne opfordring på såvel hjemmeside som på Facebook. (Gistrup) Trailer og redskaber Gennem mange år har Beboerforeningen haft en samling af værktøj og redskaber til udlån til foreningens medlemmer. Det er besluttet, at denne samling p. t. Ikke udbygges. Så længe trailer og værktøj er funktionsdueligt, kan medlemmerne stadig leje det meget billigt, såfremt vor depotbestyrer vil fortsætte denne service.

2 Sø og Landbækken Det er således i fuld forståelse med Beboerforeningen, at Samrådet har kunnet gå ind for etablering af et vådområde nord for Gistrup vest for Hadsundvej. Ved ekstrem nedbør vil det her være muligt at lade en kombination af Landbækken og et lille søområde rumme ekstremt store mængder overfladevand i stedet for, at overfladevandet belaster byen med oversvømmelser af haver og kældre Bebyggelse af område v. SparEs Ligeledes har Beboerforeningen også noteret sig muligheden for, at den ene af boldbanerne ved SparEs kunne udlægges som byggegrund for ældreboliger og kombineret med et nyt fælleshus kunne dette være en fornuftig byttehandel, således at LKB kunne få etableret kunstgræsbaner og evt. etablering af nye fritids muligher nær hal og skole. En sådan ændring er markant i Gistrup. Derfor har Beboerforeningen inviteret til yderligere information om dette umiddelbart forud for generalforsamlingen. I forlængelse af informationsmødet inviteres der så til yderligere et møde den 17. Marts også i Spar Es, hvor der bliver lejlighed til at opnå yderligere indsigt og måske således også et møde, hvor beboerne i Gistrup kan tage endelig stilling til de fremlagte planer. Historisk Byvandring i Gistrup onsdag den 2. sept kl Lokalhistorisk Forening og Gistrup Beboerforening inviterede til spændende byvandring i Gistrup. Mødestedet var ved SparEs. Her fra gik turen ad Hadsundvej mod Gistrup og derefter stadig via Hadsundvej - retur mod rundkørslen ved Sparekassen. Undervejs var Morten Groes og Kirsten Jacobsen glimrende guider og fortalte om byens bygninger og deres funktioner gennem tiderne. Efterfølgende var der kaffe i SparEs med mulighed for at se billeder af forskellige bygningers tidligere fremtoning. Hjertestartere i Gistrup. Der søges skabt en oversigt over tilgængelige hjertestartere og evt. etableret et hjerteløber korps. Afslag på ansøgning om opsættelse af hjertestarter. Desværre kunne Trygfonden ikke imødekomme vor ansøgning om bevilling til hjertestarter opsat v Rundkørslen i Gistrup. (21. maj 2015)

3 Deltagelse v. Kransenedlæggelse I Lundby Krat v. mindestenen for den engelske pilot er efterhånden en tradition for Beboerforeningen. Mindesten for Stavnsbåndets ophævelse også værd at hæge om. Kommunikation med medlemmer og Gistrups beboere. Gistrup.dk og Gistrups.dk og Behov ud fra opkald vedr. Indbrud i Gistrup Der er stadig indbrud og forsøg på samme at forholde sig til. Seneste tiltag udløste en særlig aktion fra Politiet, som stadig opfordrer beboere til at meddele mistænkelige hændelser på tlf 114. Politiets værktøjer optimeres i samspil med input fra beboerne. og (viser hen til Træets forlængelse. Svar på indsigelse til lokalplanforslag: Ingen mulighed for at etablere mere direkte cykelforbindelse mod Aalborg via Træets forlængelse. Henvendelse om bevarelse af god busforbindelse <- > letbane Beboerforeningen har fuldt ud kunnet støtte Samrådets henvendelse til Aalb. Kommune om busforbindelser til og fra Gistrup.

4

5 Julebelysning Beboerforeningen har i 2015 løftet en markant opgave i Gistrup. Forudgående var december måned i 2014 praktisk taget uden julebelysning. De sædvanlige hjerter i lysmasterne lyste ikke. Beboerforeningen modtog fra den tidligere erhvervsforening såvel et pænt beløb som alle de gamle beslag og armaturer fra julebelysningen. John Hansen, der med sin tekniske viden som solid ballast, kunne hurtigt tage stilling til, at en fornyelse var tiltrængt. Med John Hansen som sagkyndig blev der indhentet tilbud og ny enheder blev som løsdele indkøbt. En del af fornyelsen blev de hvide hjerter. På et tidspunkt var alt i hus og herefter gjaldt det om at få alle løsdele samlet og monteret. Her viste byens fælleshus SparEs sig at være til uvurderlig stor nytte. Takket være velvillig hjælp til samlearbejdet fra medlemmerne i Team Gistrup blev det muligt at forny hele julebelysningen i Gistrup. I den forbindelse skal nævnes at fremtidssikring også gælder pærerne i lamperne. De er af en beskaffenhed, der sikrer meget lang levetid. Det var således med stor glæde, at bestyrelsen kunne notere sig, at alle lamper var på plads og lyste 1. Søndag i advent. Team Gistrup fortjener stor ros og tak for den velvilje, der blev lagt for dagen i forbindelse med samlingen af alle lysarmaturer. Uden hjælp fra Team Gistrup havde det ikke kunnet lade sig gøre! Med til beretningen om julebelysningen hører også den krølle, at enkelte lamper i løbet af december ikke tændte, hvilket ikke burde kunne ske. Ulykkeligt var det at konstatere, at en af vore leverandører havde solgt et kabel, der ikke var brudsikkert.. Igen trådte Team Gistrup til og i begyndelsen af januar tog man en ny tørn og skiftede samtlige defekte kabler. Stor, stor tak og respekt for det kæmpestykke arbejde, som Team Gistrup og bestyrelse tilsammen har lagt i at pynte Gistrup til jul. Flag i Gistrup Her ender beretningen ikke. De nye beslag til beslysningen rummer mulighed for, at beslagene fremover også kan være bærere af f. eks. vimpler eller flag, således at Gistrup også vil kunne være klædt på i forbindelse med større festlige begivenher.

6 Økonomien sætter en begrænsning for, hvor hurtigt der vil kunne anskaffes flag og lignende. Derfor vil bestyrelsen indstille, at vi i år vil lade kontingentet være uforandret. Ligeledes vil vi også fremover foreslå, at man frivilligt indebetaler et beløb til udbygning af såvel belysning som evt. flag og lign. Et sådant beløb vil også i 2016 kunne være 25 kr, således at den årlige indbetaling vil være 100 kr pr. husstand. Foreningen ser med tilfredshed på, at det har kunnet lade sig gøre at pynte Gistrup, og vi nærer forhåbning om, at Gistrups beboere fortsat vil være med til at fortsætte udsmykningen Flag og hyldest - Gistrup Plaketten: Tildeles i år en ildsjæl, der har påtaget sig at være med til at lyse op i Gistrup. En person, der med faglig indsigt og know how har påtaget sig at være primus motor i projekt julebelysning i Gistrup. En person, der har været organisator, teknisk chef og vejleder, kvalitetskontrol og da det viste sig nødvendigt også at være den forhandler, der fik bragt uret til ret. John Hansen har utrætteligt gået i spidsen under hele processen, der spændte over test af gamle dele, adkillelse af disse og opsøgning af nyt relevant grej, dygtig forhandling i forbindelse med indkøb og drivkraft og inspirator ved monteringsmøderne sammen med Team Gistrup. Kort sagt, når vi tænker julebelysning, ja, så dukker John Hansens navn helt selvfølgelig op. Beboerforeningen finder det helt rigtigt at påskønne din indsats med årets plakette, om end John sidder i foreningens bestyrelse. Som en tillægsbemærkning skal også anføres, at John i bestyrelsen yder en påskønnelsesværdig og fortrinlig indsats. Gistrup 10. Marts 2016 Karl Korfits formand

Gistrup Samråd, Årsberetning.

Gistrup Samråd, Årsberetning. Gistrup Samråd, Årsberetning. Hundekoven blev i foråret 2015 til et problem, der optog sindene. Det var ærgerligt, at Samrådet ikke var blevet inddraget i problematikken tidligere. Dog lykkedes det ved

Læs mere

Borgermøde på Gistrup skole den 7. marts kl

Borgermøde på Gistrup skole den 7. marts kl Gistrup Beboerforening, Generalforsamling 2018, Formandens Beretning. Efterfølgende tekst og billeder er nedfotograferede slides og sider fra præsentation på skærm, fremvist og suppleret med kommentarer.

Læs mere

Årsberetning Gistrup Beboerforening 2017

Årsberetning Gistrup Beboerforening 2017 Årsberetning Gistrup Beboerforening 2017 Som indledning på årsberetningen er det værd at fremhæve, at Team Gistrup er et plus for Gistrup by. Også i 2016 blev der løst opgaver, som enklest løses ved en

Læs mere

Gistrup Beboerforening, Formandsberetning

Gistrup Beboerforening, Formandsberetning Gistrup Beboerforening, Formandsberetning Ved seneste generalforsamling var der udskiftning i bestyrelsen. Det blev et farvel til Poul, Bibs, Sverre Vognsgaard og Birgitte Gregersen. Et nyvalgt bestyrelsesmedlem

Læs mere

Beretning og regnskab for år 2018.

Beretning og regnskab for år 2018. Beretning og regnskab for år 2018. Planer for udvikling af Gistrup kunne godt være hovedoverskriften for året. Gistrup Beboerforening og Gistrup Samråd har i flere år argumenteret for, at der skulle laves

Læs mere

Gistrup Beboerforening Referat fra generalforsamling den 2. marts 2018 Sted: Foreningshuset Spar Es på Lyngtoften i Gistrup.

Gistrup Beboerforening Referat fra generalforsamling den 2. marts 2018 Sted: Foreningshuset Spar Es på Lyngtoften i Gistrup. Gistrup Beboerforening Referat fra generalforsamling den 2. marts 2018 Sted: Foreningshuset Spar Es på Lyngtoften i Gistrup. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Bestyrelsens Årsberetning 2018/2019

Bestyrelsens Årsberetning 2018/2019 Bestyrelsens Årsberetning 2018/2019 Der er afholdt 6 møder i 2018 - det ene var et ekstraordinært orienterende afdelingsmøde den 6. august 2018 - vedr. multibanen. Til mødet var 15 husstande repræsenteret.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato Deltagere: Anders Andersen (formand) Dorte Rievers Bindslev (næstformand) Henriette Dam Hjelmsø (bestyrelsesmedlem) Niels Essemann (bestyrelsesmedlem) Per Plougmand Bærtelsen (kasserer) Til stede: Jens

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Sommerfest: Sæt kryds i kalenderen 23/8 Festarrangør til Sommerfest søges!

Sommerfest: Sæt kryds i kalenderen 23/8 Festarrangør til Sommerfest søges! GRUNDEJERFORENINGEN GRANLY NYHEDSBREV MAJ 2008 WWW.SANDKROGEN.DK Indhold: Referat fra generalforsamlingen d. 27/3-2008 Formandens beretning 2007 Sommerfest: Sæt kryds i kalenderen 23/8 Festarrangør til

Læs mere

PÅRØRENDE SAMARBEJDE...... Pårørende er en del af vores historie og identitet.

PÅRØRENDE SAMARBEJDE...... Pårørende er en del af vores historie og identitet. Denne pjece har til formål, at både pårørende og beboere bliver bekendte med Johannes Hages Hus pårørendepolitik. Pårørende venner og familie er betydningsfulde i de fleste menneskers liv. Pårørende er

Læs mere

Henrik Rosendal. Giv venligst kvitt. for mailens modtagelse. Arne Kusk Kristensen

Henrik Rosendal. Giv venligst kvitt. for mailens modtagelse. Arne Kusk Kristensen Fra: Arne Kusk Kristensen Til: Henrik Rosendal Emne: Svar vedr. J.nr 2010-1859. 201021277. Dato: 21. september 2011 18:24:22 Henrik Rosendal. Vedr. opstilling af Antennemaster. på matrk 1 bb. Gistrup Nøvling

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN I LODSHAVEN

GRUNDEJERFORENINGEN I LODSHAVEN GRUNDEJERFORENINGEN I LODSHAVEN Referat fra bestyrelsesmøde, afholdt den 5. august 2010., kl. 19.30. Deltagere : Lone, Charlotte, Ellen, Flemming, Frank Referent : Frank Fraværende : Ingen. Dagsorden :

Læs mere

Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

Grundejerforeningen Damgården v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå www.gf-damgaarden.dk Nivå 23. marts 2006 Bestyrelsens Beretning Fællesarealer Vedligeholdelsen af fællesarealerne i det

Læs mere

Til Borgerne i Nr. Kollund og omegn

Til Borgerne i Nr. Kollund og omegn Til Borgerne i Nr. Kollund og omegn Det er nu blevet en tradition i borgerforeningen, at bestyrelsen en gang om året ca. Midt mellem to generalforsamlinger omdeler folderen Midtvejsnyt. Midtvejsnyt orientere

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

MENIGHEDSRÅDSMØDE. Dagsorden med referat efter hvert punkt. Afbud fra. DIF kommer senere. Godkendelse og underskrift af referat fra 16.1.

MENIGHEDSRÅDSMØDE. Dagsorden med referat efter hvert punkt. Afbud fra. DIF kommer senere. Godkendelse og underskrift af referat fra 16.1. Dagsorden med efter hvert punkt 1: 2: 3: Afbud fra Godkendelse af fra sidste MRmøde Godkendelse af dagsorden DIF kommer senere Godkendelse og underskrift af fra 16.1.2014 Godkendt med tilføjelse af punkt

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl Tilstede: 7 borgere ud over bestyrelsen (den kommende) Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Udtalelse. Beslutningsforslag fra S, EL og K om at opstille hjertestartere. TEKNIK OG MILJØ Aarhus Kommune. Til Aarhus Byråd via Magistraten

Udtalelse. Beslutningsforslag fra S, EL og K om at opstille hjertestartere. TEKNIK OG MILJØ Aarhus Kommune. Til Aarhus Byråd via Magistraten Til Aarhus Byråd via Magistraten Side 1 af 5 Beslutningsforslag fra S, EL og K om at opstille hjertestartere 1. Konklusion Teknik og Miljø bakker op om forslaget Aarhus redder liv med hjertestartere, som

Læs mere

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke I forlængelse af min skriftlige beretning vil jeg knytte nogle få yderligere bemærkninger. Når man læser den samlede, skriftlige beretning, er det tydeligt,

Læs mere

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af ordstyrer: Tage Kristensen 2. Valg af skriftsfører: Lars Barslund 3. Formandens beretning:

Læs mere

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017 Deltagere: Samtlige grundejere i Østergårdsparken, Ugelbølle, 8410 Rønde Generalforsamling Sted: Ugelbølle Forsamlingshus Dato/tid: 14. marts 2017 kl. 19.00 14 MAR 2017 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Tema for kåringen i 2012: De mange generationers landsby fortid, nutid og fælles fremtid

Tema for kåringen i 2012: De mange generationers landsby fortid, nutid og fælles fremtid Ansøgning til Årets Landsby fra Jordløse, 5683 Haarby. Tema for kåringen i 2012: De mange generationers landsby fortid, nutid og fælles fremtid Årets tema handler om landsbyudvikling på tværs af generationer,

Læs mere

Kære alle sammen. Der er nu igen gået et år i Rønhaven og vi er derfor samlet til Generalforsamling.

Kære alle sammen. Der er nu igen gået et år i Rønhaven og vi er derfor samlet til Generalforsamling. Kære alle sammen Jeg vil starte med at sige tak til de ca. 10 husstande der var repræsenteret ved forårsrengøringen i lørdags. Vi fik nået en del arbejde og det pyntede ganske pænt mange steder i Rønhaven.

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015.

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. 1. Møde med fest udvalg Rindsholm 2. Tanja Barsel, Anette Ærbo sup. Mail tlf. Rettes på virs, rep. landsbyrådet? 3. Evaluering fællesspisning 4. Status

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012

Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012 Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012 Til stede: Bjørn Ejlersen, Jesper Lorentzen, Susanne Mainz, Dan Guldhammer, Niels Høgfeldt, Michael Jacobsen, Nina Ravn Meden Referatet af bestyrelsesmødet

Læs mere

Referat 4. møde 2014/15

Referat 4. møde 2014/15 Beboerrepræsentationen "VIBENSHUSBEBOERNE" v/carl-erik Christiansen Buddinge Hovedgade 291 2880 Bagsværd Telefon: 44 44 00 03 (privat) Telefon: 33 21 26 33 (arbejde) Telefax: 33 21 11 18 E-Mail: carl-erik@andersen-maare.dk

Læs mere

Introduktion Mødre fortjener stor anerkendelse for deres mangeårige, hengivne og uselviske indsats

Introduktion Mødre fortjener stor anerkendelse for deres mangeårige, hengivne og uselviske indsats Introduktion Det er en kæmpe gave at være mor, hvilket jeg tror, at langt de fleste med glæde vil skrive under på. Men det er også benhårdt arbejde. Mere benhårdt end man på nogen måde kan forestille sig

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

Nyhedsbrev november 2016.

Nyhedsbrev november 2016. Nyhedsbrev november 2016. Nyt fra bestyrelsen Bestyrelsen afholdt møde 29. november. Først og fremmest blev budgettet for 2017 gennemgået og godkendt med det forbehold, at kontingentet skal godkendes af

Læs mere

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 28. OKTOBER 2010 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130.

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 28. OKTOBER 2010 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 28. OKTOBER 2010 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. Formanden bød velkommen til de 26 fremmødte og pegede på bestyrelsens vegne på Vagn Christensen som

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Forslag til initiativer fra konferencen God stil i vinterferien

Forslag til initiativer fra konferencen God stil i vinterferien Forslag til initiativer fra konferencen God stil i vinterferien Dette dokument sammenfatter de forslag til initiativer, der kom frem på konferencen God stil i vinterferien på Ørestad Gymnasium den 16.

Læs mere

Vi har svært ved at pege på en lærer, der let kan undværes, idet alle har forskellige kompetencer, som er svære at undvære.

Vi har svært ved at pege på en lærer, der let kan undværes, idet alle har forskellige kompetencer, som er svære at undvære. Referat: Bestyrelsesmøde nr. 10 skoleår 13/14 den 7. oktober 2013. Tilstede: Per Zacho PZ, Kirsten Thomsen KT, Vivi Kristensen VK, Gull-Britt Jepsen GJ, Grethe Nielsen GN, John Noe JN, Brian Jensen BJ,

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Gistrup Samråd Generalforsamling. 23. Marts 2017

Gistrup Samråd Generalforsamling. 23. Marts 2017 Gistrup Samråd Generalforsamling 23. Marts 2017 Gistrup Samråd Formål at aktivere områdets foreninger, institutioner, borgere og virksomheder til en fælles indsats for at gøre Gistrup til et levende og

Læs mere

Ulleroden, Juni 2011

Ulleroden, Juni 2011 Ulleroden, Juni 2011 Så er sommeren atter over os og det er blevet tid endnu en udgave af Ulleroden med informationer fra bestyrelsen om diverse arrangementer samt afsluttede og igangværende aktiviteter

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2016 2017 NYE MEDLEMMER Der er solgt/familieoverdraget i alt 11 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Jeg vil hermed gerne benytte lejligheden til på bestyrelsens vegne, at byde velkommen til dette års generalforsamling i Ø-Kvarterets

Læs mere

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 HJEMLØSES LANDSORGANISATION HOVEDSTADSUDVALGET SAND HOVEDSTADEN Referat Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 Fremmødte: Ole B. Larsen [Ole B], Ole Svendsen [Ole S]; medl.

Læs mere

Ordinær Generalforsamling - G/F Alb. Vest3, Egelundskolen, kantinen. (kl for spisende deltagere)

Ordinær Generalforsamling - G/F Alb. Vest3, Egelundskolen, kantinen. (kl for spisende deltagere) Ordinær Generalforsamling - G/F Alb. Vest3, Egelundskolen, kantinen Torsdag den 15. marts kl. 19. 00 (kl. 18. 30 for spisende deltagere) Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. 2. Formandens beretning.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Formandens beretning 2016 Så blev det atter tid, til at holde generalforsamling, i Lokalråd Fladså og dermed er det tid at gøre status på, hvad året er gået med. Ja, vi startede lidt turbulent, kort efter

Læs mere

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Juni 2015 Velkommen Bestyrelsen vil med denne skrivelse, efter en vinter, ønske alle velkommen til et nyt år. På generalforsamlingen blev det

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Efter et turbulent år med lockouten i april 13, så glæder vi os til og ser frem til den nye Folkeskolereform, som skal træde i kraft

Læs mere

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013.

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013. Assens Kommune Landdistriktsrådet landdistrikter@assens.dk Turup 11. juni 2013 Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013. Turup Borgergruppe ansøger hermed om at Turup Landsby bliver Årets Landsby 2013.

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 18. juni 2018, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Ungdomsboliger på Bakketoppen

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged.

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. DAGSORDEN/REFERAT NR. 10 Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. Deltagere: Lars Toft, John Jensen, Rico Busk, Jacob Haaber, Morten Lauritzen, Morten Hou Christensen og Steen

Læs mere

Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/ Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30

Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/ Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30 Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/1-2017 Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af Regnskabet

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Tilstede: 29 grundejere og 10 fuldmagter Ad 1. Valg af dirigent Bo Nielsen blev valgt som dirigent. Han kunne herefter konstatere

Læs mere

PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden Erland Porsmose Torsdag den 16. april kl. 18.30-21 Ørbæklunde Gods.

PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden Erland Porsmose Torsdag den 16. april kl. 18.30-21 Ørbæklunde Gods. PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden. Debat og fortælling ved museumsdirektør Erland Porsmose, Østfyns Museer. Fortælling om perioden 1250 1413, dengang Nyborg Slot var regeringssæde

Læs mere

Formandens beretning d. 27. marts 2019 Endnu et år er gået og der er i årets løb afholdt 6 bestyrelsesmøder i lokalrådet. Det sidste års tid har på

Formandens beretning d. 27. marts 2019 Endnu et år er gået og der er i årets løb afholdt 6 bestyrelsesmøder i lokalrådet. Det sidste års tid har på Formandens beretning d. 27. marts 2019 Endnu et år er gået og der er i årets løb afholdt 6 bestyrelsesmøder i lokalrådet. Det sidste års tid har på bosætningsfronten, været et rigtig godt år, når vi kigger

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Afdeling 13 & 30 Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdeling 13 & 30 Afdelingsbestyrelsesmøde Fraværende: Gitte Horsfall, Lene G. Andersen Mødedato: tirsdag 7/10 2014 Deltagere: Heidi Hansen, Jette Jansen, Jens Peter Nielsen, Hans Bye Jensen, Referat fra sidste mode Godkendt følgende punkter: i

Læs mere

Gistrup Samråd. Borgermøde den 23. maj Gistrup 2025

Gistrup Samråd. Borgermøde den 23. maj Gistrup 2025 Gistrup Samråd Borgermøde den 23. maj 2018 Gistrup 2025 Oplandsbyer med særligt potentiale Frejlev, Svenstrup, Godthåb, Vadum, Vestbjerg, Vodskov, Vester Hassing, Klarup, Storvorde, Nibe og Hals er oplandsbyer

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Velkommen i forældrerådet

Velkommen i forældrerådet Langå Skole Velkommen i forældrerådet Guide til arbejdet i forældrerådene Udarbejdet af skolebestyrelsen på Langå Skole August 2016 Velkommen Du sidder med denne folder, fordi du er interesseret i arbejdet

Læs mere

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 26. OKTOBER 2017 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130.

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 26. OKTOBER 2017 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 26. OKTOBER 2017 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. Formanden bød velkommen og pegede på bestyrelsens vegne på Vagn Christensen som dirigent. Pkt. 1: Pkt.

Læs mere

Beretning fra Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 28. april 2009 til 13. april 2010.

Beretning fra Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 28. april 2009 til 13. april 2010. Beretning fra Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 28. april 2009 til 13. april 2010. I året der er gået har bestyrelsen arbejdet med mange spændende opgaver. Vores største opgave har været projekt udvikling

Læs mere

3. Formandens beretning

3. Formandens beretning Beretning for Gadeforen ingen Lindevejs generalforsamling 9 juni 2018 ver. 2 3. Formandens beretning Intro Velkommen til Gadeforeningen Lindevejs generalforsamling. For godt et år siden var vi en gruppe

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde. Onsdag d. 6/2-2013

Referat fra bestyrelsesmøde. Onsdag d. 6/2-2013 Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag d. 6/2-2013 Tilstede: Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Hanne, Thomas og Rikke. Fraværende Marika (suppleanter) Herudover deltog nyvalgte suppleanter

Læs mere

Kommunens indsats? Din indsats?

Kommunens indsats? Din indsats? FÆLLESSKAB / SAMMENHOLD / SAMLINGSSTEDER Tilskud til forsamlingssteder/ landsbypuljer/ LAG landsbypuljen +forsamlingshuspuljen forsamlingshuspuljen Skab rammer opbakning på nye ideer fra foreninger Bevarelse

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015

Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015 Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015 1 af 5 Grundejerforeningen Ryeskov 2015.Apr.14 Referat af den ordinære Generalforsamling den 9. april 2015. Der var 15 der deltog i generalforsamlingen

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

VINDING BORGERFORENING

VINDING BORGERFORENING VINDING BORGERFORENING Vinding Borgerforening ANNONCER STØT VORES SPONSORER -de støtter os Sørvad A V D LEVERANDØR AF STORSKÆRMSLØSNINGER IT DIN v / SANNE C HRISTE NSEN TUR W W W. D I N A K U P U N K T

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den

Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 16.12.14. Fremmødte: Arne P. Nielsen(APN), Anders H. Christensen(AHC), Mogens Koch(MK), Per Bøgsted Sørensen(PBS)& Bettina Lauritsen(BL). Afbud: Bemærkning: Den fastsatte

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

LÆRING, LEG & BEVÆGELSE

LÆRING, LEG & BEVÆGELSE LÆRING, LEG & BEVÆGELSE Præsentation af oplægsholdere Dagtilbudsleder Karin Andreasen, som vil præsentere de overordnet visioner og tanker bag projektet. Pædagogisk leder Nete Rosenkilde, som vil præsentere

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger og rekreativt område, Hadsundvej, Gistrup (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger og rekreativt område, Hadsundvej, Gistrup (2. forelæggelse) Punkt 5. Godkendelse af Kommuneplantillæg 7.012 og Lokalplan 7-2-104 Boliger og rekreativt område, Hadsundvej, Gistrup (2. forelæggelse) 2017-029664 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Ekstraordinært afdelingsmøde Torsdag den 22. juni 2017 kl i Fælleshuset, Espebo. Dagsorden

Ekstraordinært afdelingsmøde Torsdag den 22. juni 2017 kl i Fælleshuset, Espebo. Dagsorden Omdelt den. 08-06-2017 Kære Beboer, Hermed inviterer vi dig til Ekstraordinært afdelingsmøde Torsdag den 22. juni 2017 kl. 19.00 i Fælleshuset, Espebo På det ordinære afdelingsmøde den 22 maj 2017 forkastede

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kundby Lokalforum Onsdag. D. 12.2.18, kl. 10 Hos Søren, Trønningevej 14A, Kundby Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsordenen - OK 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 27. OKTOBER 2011 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130.

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 27. OKTOBER 2011 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 27. OKTOBER 2011 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. Formanden bød velkommen til de fremmødte og pegede på bestyrelsens vegne på Viggo Krogstrup som dirigent.

Læs mere

REFERAT. Vikingeklubben Morgenbaderne v/ballehage Søbad Højbjerg d. 5/

REFERAT. Vikingeklubben Morgenbaderne v/ballehage Søbad Højbjerg d. 5/ REFERAT Vikingeklubben Morgenbaderne v/ballehage Søbad Højbjerg d. 5/11 2016 Bestyrelses møde 88. d. 3/11 2016. Den nye bestyrelse konstituerede sig efter generalforsamlingen d. 11. september. Dette møde

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra mødet den 3. maj 2016: 2. Rapportering: Godkendt

1. Godkendelse af referat fra mødet den 3. maj 2016: 2. Rapportering: Godkendt Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 23.08.2016 Mødested: Klubhuset Kl: 19:00 Deltagere: Torben Mansberg,Torben Hansen, Michael Christiansen, Søren Christensen, Per Dalsgaard, Christian Therp, Bent Bagger Sørensen

Læs mere

Godkendelse af anbefalinger for hjertestartere i Aalborg Kommune

Godkendelse af anbefalinger for hjertestartere i Aalborg Kommune Punkt 6. Godkendelse af anbefalinger for hjertestartere i Aalborg Kommune 2014-186041 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at Sundheds- og Kulturudvalget drøfter kortlægningen af hjertestartere

Læs mere

Grundejerforeningen Søndertoften

Grundejerforeningen Søndertoften Grundejerforeningen Søndertoften Referat af Generalforsamling 25/11-2013 Søndertoften, den 10. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstillede advokat Simone Voergaard 258, som blev

Læs mere

Til rette vedkommende, Skanderborg Kommune. Argumentation for placering af kunstgræsbane i Ry. Argumentation fra Ry Fodbold

Til rette vedkommende, Skanderborg Kommune. Argumentation for placering af kunstgræsbane i Ry. Argumentation fra Ry Fodbold Til rette vedkommende, Skanderborg Kommune Argumentation for placering af kunstgræsbane i Ry Ry Fodbold er en af de største udbydere af fritidsaktiviteter i Ry. Ry Fodbold er en klub i vækst. Klubbens

Læs mere

Vi gør det - sammen. Politik for det aktive medborgerskab

Vi gør det - sammen. Politik for det aktive medborgerskab Vi gør det - sammen Politik for det aktive medborgerskab 2017-2021 Kære læser Du har netop åbnet den nordfynske politik for det aktive medborgerskab. Jeg vil gerne give denne politik et par ord med på

Læs mere

Postfunktionærernes Andelsbolig-Forening. Afdeling 9, Televang. Afdelingsbestyrelsens beretning 2014-2015

Postfunktionærernes Andelsbolig-Forening. Afdeling 9, Televang. Afdelingsbestyrelsens beretning 2014-2015 Postfunktionærernes Andelsbolig-Forening Afdeling 9, Televang Afdelingsbestyrelsens beretning 2014-2015 10. september 2015 1 Siden sidste årsmøde Blok 5, (plejeboliger) Afdelingsbestyrelsen har igen haft

Læs mere

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Nyt fra/om afdelingen - Igangværende sager

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Nyt fra/om afdelingen - Igangværende sager Mødedato: torsdag 5/3 2015 Deltagere: Jette Jansen, Gitte Horsfall, Jens Peter Nielsen, Hans Bye Jensen, Fraværende: Lene G. Andersen, Heidi Hansen Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Referatet godkendt.

Læs mere

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Sådan får du som skilsmisseramt den bedste jul med eller uden dine børn. Denne guide er lavet i samarbejde med www.skilsmisseraad.dk Danmarks største online samling

Læs mere

FEEDBACK. NYT LIV TIL ET TRÆT BEGREB

FEEDBACK. NYT LIV TIL ET TRÆT BEGREB FEEDBACK. NYT LIV TIL ET TRÆT BEGREB INTRO Med denne bog ønsker vi at give dig muligheden for at tænde en gammel gnist og skabe fornyet energi i arbejdet med professionel feedback. Vi præsenterer tre

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

Rekvisitpuljen arbejdsdokument

Rekvisitpuljen arbejdsdokument SOLRØD KOMMUNE FRITID OG KULTUR Rekvisitpuljen arbejdsdokument Nuværende retningslinjer Kommentarer Forslag til nye retningslinjer 1. Formålet med rekvisitpuljen er at tilgodese idrætsudøvernes ønsker

Læs mere