Tid: Fredag den 6. februar kl (internt koordinatormøde kl )

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tid: Fredag den 6. februar kl (internt koordinatormøde kl )"

Transkript

1 Referat fra Schweisskoordinatormøde Tid: Fredag den 6. februar kl (internt koordinatormøde kl ) Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Deltagere: Søren P. Kibsgaard Område 1 - Koordinator Peter Madsen Område 2 - Koordinatorsuppleant John Pedersen Område 3 Koordinator/Koordinatorrep. i Schweissudvalg Henrik Korsholm Område 4 - Koordinator Keld Pedersen Område 5 - Koordinator Henrik Nielsen Område 6 - Koordinator Leif Stonor Nielsen Område 7 - Koordinator Peter Larsen Område 8 - Koordinator Jim Schou Larsen Område 9 - Koordinator Paul Baunkjær Område 10 - Koordinator Rune Rübner-Petersen Schweissudvalg/Dansk Schweisshundeforening Lars Knudsen Schweissudvalg/Hundeførerrepræsentant Ulrik Lorenzen Naturstyrelsen Mads Flinterup Sekretariatet Referent: Jytte Harder Sekretariatet Afbud: Lars Jensen Schweissudvalg/Danmarks Jægerforbund, Claus Lind Christensen Schweissudvalg/Formand Per Christensen Område 2- Koordinator DAGSORDEN Velkomst og godkendelse af dagsorden Orientering fra Udvalg og sekretariat Drøftelse af fremtidig procedure for optagelse af nye hundeførere Feedback fra koordinatorerne omkring hundeførere optaget i Stormødet Eventuelt Velkomst og godkendelse af dagsorden Dagsorden er udsendt til mødedeltagerne pr. mail den 27. januar Dagsordenen indstilles til godkendelse. Godkendt

2 Orientering fra Udvalg og Sekretariat Sagsfremstilling: Orientering fra Udvalg og Sekretariatet: a) Status for genforhandling af nuværende Sekretariatsaftale mellem Naturstyrelsen og Danmarks Jægerforbund b) Nyt informationsmateriale c) Efteruddannelse 2015 d) Hvad vi har/har haft siden sidst af klagesager m.v. e) Arbejdsprogram 2015 Det indstilles, at orienteringen tages til efterretning. a) Genforhandling af nuværende Sekretariatsaftale: Danmarks Jægerforbunds sekretariatsaftale med Naturstyrelsen er midlertidig forlænget for en ½ års periode. DJ presser på for snarlig afgørelse, og det må forventes, at der snarligt foreligger en afgørelse. b) Nyt informationsmateriale: Det udarbejdede formidlingsmateriale om schweissarbejdet er netop færdiggjort. En informationsfolder, trykt i eksemplarer samt roll up s i 2 versioner til indendørs brug. Kan rekvireres hos sekretariatet. c) Efteruddannelseskurset for legitimerede schweisshundeførere afholdes i 2015 i samarbejde med Naturstyrelsens lokale enhed, Nordsjælland den 18. og 19. april. Program m.v. vil blive offentliggjort på hjemmesiden snarest muligt. Der uddeltes en bruttoliste med indkomne forslag til emner til kurser. Af yderligere forslag fremkom: Buejagt-eftersøgninger i Jylland. Det oplystes endvidere, at endnu et kursus i Eftersøgning på banen var i tankerne. Eventuelle yderligere input til kursusemner kan fremsendes til sekretariatet. d) Klagesager m.v. Sekretariatet har siden sidst behandlet et antal sager bl.a. omkring aflivning af råvildt ved trafikeftersøgning. Dette havde skabt stor mediebevågenhed og hundeførerne opfordres til at udvise stor empati i disse situationer. Sekretariatet tager emnet op på Stormødet samt inddrager problemet i kurset for nye hundeførere. Derudover er der ydet rådgivning til hundeførere ved eftersøgninger, hvor der er sket overtrædelse af

3 jagtlovgivningen samt behandlet en intern klage omkring manglende parathed m.v. Endelig har Sekretariatet umiddelbart inden dette møde modtaget en mundtlig klage fra en rekvirent, der har følt sig forulempet og anklaget af en hundefører. Sekretariatet har anmodet om fremsendelse af en skriftlig klage, før sagen kan behandles. Omkring Jægernes eftersøgningskorps kunne Ulrik Lorenzen oplyse, at de 8 hundeførere, der havde ansøgt om legitimering alle har modtaget afslag. Efterfølgende er der ansøgt om aktindsigt, hvilket er imødekommet; dette har ikke bragt nyt i sagen, og efter en omfattende sagsbehandling kan alle sager nu betragtes som endelig afsluttet. Sekretariatet har bidraget med en artikel til Naturstyrelsens Vildtinformation 2015 omkring nye kronvildtjægere/jægerhåndværk/etik og schweisshundeførere. f) Arbejdsprogram 2015: Da en ny Sekretariatsaftale endnu ikke er på plads, er den endelige beløbsramme ukendt. Sekretariatet har derfor udarbejdet et arbejdsprogram for 2015 på baggrund af sidste års bevilling dog er en ekstrabevilling fra Naturstyrelsen på kr indarbejdet. Denne ekstrabevilling er tiltænkt udgifter i forbindelse med ombytning af defekt pejl udstyr samt indkøb af schweiss-dragter i udgåede størrelser. Endvidere er der bl.a. budgetteret med udgifter til et bedømmerseminar samt en markedsføringsdag af Registret. Markedsføringsdagen, der vil blive afholdt i maj måned er tænkt dels som en profilering af registret, herunder ønske om politisk bevågenhed, og dels som en markering af Registrets 40 års jubilæum. John Pedersen fremførte kritik fra koordinatorerne over, at bedømmerseminaret endnu ikke er blevet afholdt. Ulrik Lorenzen oplyste, at det er vurderet mest hensigtsmæssigt, at bedømmerseminaret afholdes, når det igangværende serviceeftersyn på optagelsesproceduren for nye hundeførere er vedtaget. Der vil således blive et seminar inden efterårets Kvalifikationstest.

4 Drøftelse af fremtidig procedure for optagelse af nye hundeførere (bilag 1, 2 og 2a) Sagsfremstilling: Sekretariatet har udarbejdet oplæg til fremtidig procedure for rekruttering af nye hundeførere (bilag 1). Fra Dansk Schweisshundeforening er modtaget forslag til justering af den eksisterende procedure (bilag 2). Fra område 7 er der ligeledes modtaget forslag til ændringer af nuværende procedure (bilag2a). Til drøftelse. Ulrik Lorenzen introducerede det fremsendte bilag omkring Sekretariatets udkast til en fremtidig procedure for rekruttering af nye hundeførere. Formålet er et kvalitetstjek af den nuværende procedure, at gøre optagelsesproceduren mere gennemskuelig samt sikre en offentlig tilgængelig dokumentation af sekretariatets forvaltning af området. Det fremsendte bilag er tidligere drøftet i Schweissudvalget, og nu anmodes om koordinatorernes bemærkninger. Koordinatorerne drøftede herefter det fremsendte udkast samt de indkomne bemærkninger fra hhv. Schweisshundeforeningen samt region 7. Sekretariatet noterede sig de forskellige synspunkter, herunder mange gode input. Såfremt der efterfølgende er yderligere input bedes disse snarest belejligt fremsendt til Sekretariatet. Sekretariatet udarbejder på baggrund af ovennævnte et nyt oplæg (version2 vedlagt referat), som fremlægges på Stormødet for yderligere bemærkninger. Schweissudvalget afholder endnu et møde i april måned. Det er intentionen, at en ny procedure kan være gældende ved optagelsen af de nye hundeførere i indeværende sæson. Modtaget input fra Schweisshundeforeningen med forslag til ændringer af procedure omkring optagelse af ny hund til legitimerede hundeførere samt til bedømmeruddannelsen sættes på dagsordenen til næste udvalgsmøde i april.

5 Feedback fra koordinatorerne omkring hundeførere optaget i 2014 (bilag 3). Sagsfremstilling: Der afholdes i foråret 1-dags kursus for hundeførere optaget i Den endelige dato er endnu ikke fastsat. Der ønskes tilbagemelding fra koordinatorerne omkring ovennævnte hundeførere. Kurset afholdes på Kalø Landbrugsskole den 11. marts. Jim Schou Larsen, Naturstyrelsen samt Jægerforbundets hundekonsulent assisterer sekretariatet i forbindelse med afvikling af kurset. Alle 15 nye hundeførere har returneret et udfyldt spørgeskema, der bl.a. skal ligge til grund for de personlige samtaler på kurset. Koordinatorerne gav en kort status omkring de nye hundeføreres debut i registret. Positive tilbagemeldinger, hvor de nye har fået etableret et godt samarbejde med de øvrige hundeførere. Sekretariatet noterede sig dette Stormødet 2015 (bilag 4) Sagsfremstilling: Præsentation af udkast til program for Stormødet den 28. februar Til drøftelse. Pkt. Landet rundt v/koordinatorerne udgår af dagsordenen. Der fremkom ikke yderligere forslag til emner til drøftelse fra koordinatorerne, ligesom sekretariatet ikke for nuværende har modtaget ønsker fra hundeførerne. Sekretariatet undersøger muligheden for at få en hundefører til at bidrage med input til programmet. Hundeførernes repræsentant i Schweissudvalget Lars Knudsen, der er på valg i år, ønsker ikke at genopstille. Der orienteres på hjemmesiden om, at Lars Knudsen ikke ønsker genvalg. Kandidater opfordres til at tilkendegive deres kandidatur. Der kan brevstemmes pr. mail eller ved fuldmagt Eventuelt Sagsfremstilling: Fastlæggelse af tid og sted for afholdelse koordinatormødet i august Sekretariatets forslag: uge 34 ( august).

6 Næste koordinatormøde fastlægges til lørdag den 22. august. Der blev frembragt ønske fra hundeførerne om at opfordre jægerne til bedre jagtetik ved jagt på kronvildt i de nye områder. MF lovede at viderebringe ønsket til Jægerforbundet (sammen med den dårlige moral ved haglskud). Der henvises dog til den planlagte artikel om emnet i Vildtinformation En koordinator efterlyste status fra Danmarks Jægerforbund v./claus Lind Christensen omkring et tidligere ønske fra koordinatorerne om at der gøres et forsøg på at sikre politiets forståelse og opbakning til schweisshundeførernes funktion og arbejde. Der forventes en status på stormødet. Omkring aflivningsopgaver v/falck blev der stillet spørgsmål omkring honorering og forsikring. Som tidligere oplyst er disse aflivningsopgaver Schweiss-registret uvedkommende. Hundeførere der påtager sig disse opgaver optræder som privatpersoner og er selvforsikrede. Koordinatorerne bedes sprede budskabet omkring snarlig tilmelding til egnethedsprøven. Hundeførere opfordres endvidere til at foretage opdatering af software på deres pejl. Ulrik Lorenzen undersøger, hvorvidt en ændring af proceduren ved anvendelse af statens arealer til schweiss-træning i det nordjyske er ændret generelt. Møder 2015/2016 Følgende møder er planlagt: Mødetid Mødested Stormøde februar 2015 Fjeldsted Skovkro, Fyn Schweissudvalgsmøde Medio april 2015 Ej fastsat Schweisskoordinatormøde Lørdag den 22. august 2015 Ej fastsat Schweissudvalgsmøde Medio september 2015 Ej fastsat

Tid: Fredag den 6. februar 2014 kl. 9.30 11.30 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle.

Tid: Fredag den 6. februar 2014 kl. 9.30 11.30 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Referat fra møde 01-15 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 6. februar 2014 kl. 9.30 11.30 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund

Læs mere

Referat fra Schweisskoordinatormøde Tid: Fredag den 22. august kl (internt koordinatormøde kl )

Referat fra Schweisskoordinatormøde Tid: Fredag den 22. august kl (internt koordinatormøde kl ) Referat fra Schweisskoordinatormøde 02-14 Tid: Fredag den 22. august kl. 12.30 16.00 (internt koordinatormøde kl. 10.30 12.00) Sted: Danmarks Jægerforbund, Kalø. Molsvej 34, 8410 Rønde Deltagere: Søren

Læs mere

Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle.

Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. REFERAT FRA MØDE 03-15 I SCHWEISSUDVALGET Tid: Mandag den 14. september 2015 kl. 13.00 17.00 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund

Læs mere

REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET

REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET Tid: Tirsdag den 7. april 2015 kl. 12.30 16.00 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund

Læs mere

Referat fra møde i Schweissudvalget Tid: Mandag den 24. februar 2014 kl Sted: Kalø, Molsvej 34, 8410 Rønde

Referat fra møde i Schweissudvalget Tid: Mandag den 24. februar 2014 kl Sted: Kalø, Molsvej 34, 8410 Rønde Referat fra møde 01-14 i Schweissudvalget Tid: Mandag den 24. februar 2014 kl. 8.00 11.00 Sted: Kalø, Molsvej 34, 8410 Rønde Deltagere: John Pedersen Koordinatorrep. (næstformand og mødeleder) Claus Lind

Læs mere

REFERAT FRA SCHWEISSKOORDINATORMØDE 02-15

REFERAT FRA SCHWEISSKOORDINATORMØDE 02-15 REFERAT FRA SCHWEISSKOORDINATORMØDE 02-15 Tid: Lørdag den 22. august 2015 kl. 12.30 16.00 (internt møde kl. 10.00 12.00) Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Søren P.

Læs mere

Referat fra Schweisskoordinatormøde 2-12 med deltagelse af Schweissudvalg og Sekretariat

Referat fra Schweisskoordinatormøde 2-12 med deltagelse af Schweissudvalg og Sekretariat Referat fra Schweisskoordinatormøde 2-12 med deltagelse af Schweissudvalg og Sekretariat Tid: Tirsdag den 21. august 2012 kl. 13.00 17.00 (internt møde kl.11.00 12.00) Sted: Danmarks Jægerforbund, Kalø.

Læs mere

Referat fra Schweisskoordinatormøde 01-14 Tid: Mandag den 24. februar kl. 12.30 17.00 (internt koordinatormøde kl. 11.00 12.00)

Referat fra Schweisskoordinatormøde 01-14 Tid: Mandag den 24. februar kl. 12.30 17.00 (internt koordinatormøde kl. 11.00 12.00) Referat fra Schweisskoordinatormøde 01-14 Tid: Mandag den 24. februar kl. 12.30 17.00 (internt koordinatormøde kl. 11.00 12.00) Sted: Danmarks Jægerforbund, Kalø. Molsvej 34, 8410 Rønde Deltagere: Søren

Læs mere

Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund (formand) Koordinatorrepræsentant (næstformand)

Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund (formand) Koordinatorrepræsentant (næstformand) Referat fra møde 02-14 i Schweissudvalget Tid: Mandag den 15. september 2014 kl. 10.30 14.30 Sted: Kalø, Molsvej 34, 8410 Rønde Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund (formand) John Pedersen

Læs mere

Område 3 Koordinator/Koordinatorrep. i Schweissudvalg. Schweissudvalg/Danmarks Jægerforbund

Område 3 Koordinator/Koordinatorrep. i Schweissudvalg. Schweissudvalg/Danmarks Jægerforbund Referat fra Schweisskoordinatormøde 02-13 Tid: Torsdag den 22. august kl. 13.00 17.00 (internt koordinatormøde kl.10.30 12.00) Sted: Danmarks Jægerforbund, Kalø. Molsvej 34, 8410 Rønde Deltagere: Søren

Læs mere

Område 9 - Koordinator. Flemming Thune-Stephensen Område 4 - Koordinator

Område 9 - Koordinator. Flemming Thune-Stephensen Område 4 - Koordinator Referat for Koordinatormøde 01-19 Schweiss-sekretariatet Ref. MACLE Den 8. februar 2019 Tid: Fredag d. 8. februar 2019 kl. 11-15 (koordinatorformøde kl. 9-11) Sted: Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125,

Læs mere

REFERAT fra møde i Schweissudvalget Tid: Mandag den 16. september 2013 kl Sted: Comwell, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart

REFERAT fra møde i Schweissudvalget Tid: Mandag den 16. september 2013 kl Sted: Comwell, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart REFERAT fra møde 02-13 i Schweissudvalget Tid: Mandag den 16. september 2013 kl. 12.00 17.00 Sted: Comwell, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Referat fra Schweisskoordinatormøde 1-13 Tid: mandag den 25. februar kl. 13.00 17.00 (internt møde kl.10.30 12.00)

Referat fra Schweisskoordinatormøde 1-13 Tid: mandag den 25. februar kl. 13.00 17.00 (internt møde kl.10.30 12.00) Referat fra Schweisskoordinatormøde 1-13 Tid: mandag den 25. februar kl. 13.00 17.00 (internt møde kl.10.30 12.00) Sted: Danmarks Jægerforbund, Kalø. Molsvej 34, 8410 Rønde Deltagere: Alex Henriksen Område

Læs mere

Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund (formand) Koordinatorrepræsentant (næstformand)

Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund (formand) Koordinatorrepræsentant (næstformand) Referat for Schweissudvalgsmøde 01-19 Schweiss-sekretariatet Ref. MACLE Den 25. februar 2019 Tid: Mandag d. 25. februar 2019 kl. 9-13 Sted: Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle Deltagere: Claus

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Marie Fangel Cleemann Sekretariatet/Naturstyrelsen

Marie Fangel Cleemann Sekretariatet/Naturstyrelsen Referat for Koordinatormøde 03-18 Schweiss-sekretariatet Ref. MACLE Den 16. oktober 2018 Tid: Fredag d. 28. september 2018 kl. 11-15 Sted: Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle Deltagere: Søren

Læs mere

Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand) Koordinatorrepræsentant (suppleant) Jens Bjørn Andersen Danmarks Jægerforbund

Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand) Koordinatorrepræsentant (suppleant) Jens Bjørn Andersen Danmarks Jægerforbund Referat fra møde 02-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 14. september 2012 kl. 13.00 18.00 Sted: Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund

Læs mere

Afbud: Ulrik Lorenzen Naturstyrelsen Schweissudvalget (Hundeførerrepræsentant) Jens Bjørn Andersen Schweissudvalget (Danmarks Jægerforbund)

Afbud: Ulrik Lorenzen Naturstyrelsen Schweissudvalget (Hundeførerrepræsentant) Jens Bjørn Andersen Schweissudvalget (Danmarks Jægerforbund) REFERAT fra Schweisskoordinatormøde 1-12 Tid: fredag den 17. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Kalø. Molsvej 34, 8410 Rønde Deltagere: Alex Henriksen Område 1 Jan Nedza Område 2

Læs mere

Område 9 - Koordinator. Flemming Thune-Stephensen Område 4 - Koordinator

Område 9 - Koordinator. Flemming Thune-Stephensen Område 4 - Koordinator Referat for Koordinatormøde 01-17 Schweiss-sekretariatet Ref. MACLE Den 10. februar 2017 Tid: Fredag d. 10. februar 2017 Formøde kl 9.00-11.00 Koordinatormøde (inkl. frokost) kl. 11.00-15.00 Sted: Trinity

Læs mere

Møde 01-13 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 1. februar 2013 kl. 12.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Kalø, Molsvej 34, 8410 Rønde

Møde 01-13 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 1. februar 2013 kl. 12.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Kalø, Molsvej 34, 8410 Rønde Møde 01-13 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 1. februar 2013 kl. 12.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Kalø, Molsvej 34, 8410 Rønde Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand) John Pedersen

Læs mere

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Claus Lind Christensen (Formand DJ) Knud

Læs mere

Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00

Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Jens Venø (HB fung. Sydjylland)

Læs mere

Referat fra møde i Jagthundeudvalget Onsdag den 18. november 2015 kl

Referat fra møde i Jagthundeudvalget Onsdag den 18. november 2015 kl Referat fra møde i Jagthundeudvalget Onsdag den kl. 18.00 22.00 Sted Ejby Hallen Halvej 5 5592 Ejby Mødedeltagere Administrationen Stig Egede Hansen, HB formand for Jagthundeudvalget Kirstein Henriksen,

Læs mere

Opsummering fra Bedømmerseminar 29. maj 15. Ulrik Lorenzen og Mads Flinterup Schweiss-sekretariatet

Opsummering fra Bedømmerseminar 29. maj 15. Ulrik Lorenzen og Mads Flinterup Schweiss-sekretariatet Opsummering fra Bedømmerseminar 29. maj 15 Ulrik Lorenzen og Mads Flinterup Schweiss-sekretariatet Egnethedsprøven Formål: At sikre egnetheden af de hunde, der optages i Schweiss-registret til rutinerede

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Dansk Schweisshundeforenings Generalforsamling 2014 På Fjeldsted Skovkro

VELKOMMEN TIL. Dansk Schweisshundeforenings Generalforsamling 2014 På Fjeldsted Skovkro VELKOMMEN TIL Dansk Schweisshundeforenings Generalforsamling 2014 På Fjeldsted Skovkro Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Budget 5. Valg til bestyrelsen 6. Valg af suppleanter

Læs mere

Overordnede målsætninger er dels rammer for det samlede arbejde, dels langsigtede mål.

Overordnede målsætninger er dels rammer for det samlede arbejde, dels langsigtede mål. Handlingsplan for Schweissudvalget Schweissudvalgets handlingsplan skal ses som et arbejdsredskab for udvalget, hvor udvalget finder sit grundlag for prioriteringer. Handlingsplanen er inddelt i tre områder;

Læs mere

ANSØGNING Optagelse i Schweiss-registret UDFYLD VENLIGST MED BLOKBOGSTAVER. Ejer og fører. Fødselsdato (ikke CPR-nr.) Adresse.

ANSØGNING Optagelse i Schweiss-registret UDFYLD VENLIGST MED BLOKBOGSTAVER. Ejer og fører. Fødselsdato (ikke CPR-nr.) Adresse. ANSØGNING 2018 Optagelse i Schweiss-registret UDFYLD VENLIGST MED BLOKBOGSTAVER Ejer og fører Fødselsdato (ikke CPR-nr.) Telefonnr. Adresse Bopælskommune E-mail Stilling Hvor mange år har du haft gyldigt

Læs mere

Referat af møde i Faglig Følgegruppe for Genoptræning d. 15. september

Referat af møde i Faglig Følgegruppe for Genoptræning d. 15. september Primær Sundhed Referat af møde i Faglig Følgegruppe for Genoptræning d. 15. september Deltagere i mødet: Hanne Heuch, Jammerbugt kommune Marianne Holm, Thisted kommune Susanne Gaardbo Jensen, Hjørring

Læs mere

Planunderudvalget 5. december 2006, Kl Møde nr. 11 Mødelokale 2 på Værløse Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse

Planunderudvalget 5. december 2006, Kl Møde nr. 11 Mødelokale 2 på Værløse Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse FURESØ KOMMUNE Planunderudvalget 5. december 2006, Kl. 17.00 Møde nr. 11 Mødelokale 2 på Værløse Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse Lars Carpens (V), formand Wagner Jensen (V), næstformand Michael Rexen (V)

Læs mere

3. Hovedemne - Belægningstrender PHJ fremlagde oplæg til hvordan arbejdet med belægningstrender kan forløbe, se vedlagte præsentation Bilag A.

3. Hovedemne - Belægningstrender PHJ fremlagde oplæg til hvordan arbejdet med belægningstrender kan forløbe, se vedlagte præsentation Bilag A. 1 REFERAT EMNE NVF Belægninger DATO 7. februar 2013, 09.00 13.00 STED DELTAGERE Inreco, Europavej 24, 7000 Fredericia Marianne Würtz, Jan Lykke Hansen, Jette Bork, Claus Krøldrup Pedersen, Per Kristensen,

Læs mere

Grønt Råd Referat. af møde den 11. november 2010 kl i Diamanten

Grønt Råd Referat. af møde den 11. november 2010 kl i Diamanten Grønt Råd 2010 Referat af møde den kl. 16.00 i Diamanten Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 25 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 4 26 GODKENDELSE AF REFERAT... 5 27 MØDEDATOER 2011... 6

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2007 i Langhårsklubben Fredag den 11. maj 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Frede Petersen,

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Dansk Schweisshundeforenings Generalforsamling 2012 På Næsbylund Kro & Hotel

VELKOMMEN TIL. Dansk Schweisshundeforenings Generalforsamling 2012 På Næsbylund Kro & Hotel VELKOMMEN TIL Dansk Schweisshundeforenings Generalforsamling 2012 På Næsbylund Kro & Hotel Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Budget 5. Valg til bestyrelsen 6. Valg af

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Page 1 of 14 Referat Arbejdsmarkedsudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 5. maj 2008 15:00 Colosseum, Parallelvej 27, 1. sal ved kantinen Eventuelle afbud skal ske til Susan Christensen,

Læs mere

F K G - B E S T Y R E L S E N

F K G - B E S T Y R E L S E N REFERAT F K G - B E S T Y R E L S E N Dato: 09-09-2014 13:00 16:00 Sted: KL-huset lokale S-09 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes fælles

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2018 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 06-04-2018 09:30 Sted: KL, lokale S-02 Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse af dagsorden og referat... 4 1.1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Aase Marie Hou,

Læs mere

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Ole Meinicke

Læs mere

Lokalrådsmøde. Dagsorden: Dagsorden Referat. Dato 26/ Kl.: Sted: Nørremarkshallens Cafeteria

Lokalrådsmøde. Dagsorden: Dagsorden Referat. Dato 26/ Kl.: Sted: Nørremarkshallens Cafeteria Dagsorden Referat x Lokalrådsmøde Dato 26/6 2019 Kl.: 19.30 Sted: Nørremarkshallens Cafeteria Deltagere: Fraværende Afbud Birger Kristoffersen Henrik Stjernholm - Birgit Pedersen Inger Nørregaard Andersen

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 25493/14 MJOH Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti),

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Dagsorden udsendt den 13. februar 2018 Referat udsendt den 1. marts 2018 Referat fra formøde inden generalforsamling Torsdag den 22. februar 2018 kl. 17.00 Mødested:

Læs mere

Dagsorden/Beslutningsreferat

Dagsorden/Beslutningsreferat Dagsorden/Beslutningsreferat Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid: Fredag den 28. januar 2011 kl. 0900-1000. Sted: Politigården i Odense mødelokale 201-5000 Odense C. Afbud: Steen Dahlstrøm, Anker Boye, Carsten

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag d. 2. oktober 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1 Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentant fra Hospitalsenheden Vest: Erna Leth; suppleant for Bente

Læs mere

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Ole Meinicke

Læs mere

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen Side 1 af 5 Dato 7 april 2005 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Klubhuset Charlie Herbst CH Formand Kenneth Radoor KR Næstformand Lars Storr LS Sekretær Alice Ogstrup AO Kassere Merethe Aggergren MA Medl.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 15:00 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Mødelokale 049, Stuen,

Læs mere

UDKAST til referat af RKU møde kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Afbud fra: Valg af ordstyrer. CC blev valgt.

UDKAST til referat af RKU møde kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Afbud fra: Valg af ordstyrer. CC blev valgt. UDKAST til referat af RKU møde 09-05-2012 kl. 18.00 på Fraugdegaard Deltagerne: Christian Christensen (CC) Rie Jøhnke (RJ) Mette Urup (MUR) John Smed Andersen (KH) Keld Kongsted Frank Graversen (FG) Henrik

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Tirsdag den 1. maj 2018 kl Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 26.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Tirsdag den 1. maj 2018 kl Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 26. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Tirsdag den 1. maj 2018 kl. 1730 Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 26. april 2018 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2007 i Langhårsklubben Søndag den 21. januar 2007 på Fjeldsted Skovkro Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Svend Due, SD Carsten

Læs mere

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a.

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2006 i Langhårsklubben Onsdag den 19. april 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø.

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Dokument: Neutral titel Møde Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid 25. maj 2018, kl. 09.30-11.30 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Deltagere Leif Serup (Hjørring Kommune) Formand

Læs mere

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN Referat af 62. møde i Uddannelsesudvalget for specialpsykologuddannelsen i psykiatri --- ikke godkendt referat --- Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. Oktober 2018 Martin Kangas Christensen makacr@rm.dk

Læs mere

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 9.30-16. 2. maj 2011 Tilstede

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den Mødetidspunkt: 10:00. Sted: Byrådssalen, Støvring Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den Mødetidspunkt: 10:00. Sted: Byrådssalen, Støvring Rådhus. Mødedato:. Mødetidspunkt: 10:00. Sted: Byrådssalen, Støvring Rådhus. Møde slut: 12:30 Fraværende: Ingen REFERAT Indholdsfortegnelse Side 1. Kommuneplanmøder 2007-2008 2 2. Proces i forbindelse med ansættelse

Læs mere

LBR Lokalt Beskæftigelses Råd

LBR Lokalt Beskæftigelses Råd LBR Lokalt Beskæftigelses Råd Onsdag den 16. juni 2010, kl. 16.00 18.00 Mødet afholdes i mødelokalet 1, Rådhuset, Torvegade 10, 7800 Skive Preben Andersen, Bent Møller Winther, Gert Ringgaard, Jørgen Knudsen,

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Formand Margit Kjærgaard Næstformand Morten Egelberg Helle Hardt Friis Bjarne Kristensen Dorte Keller

Læs mere

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødelokale 3 Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødelokale 3 Hedensted Rådhus Referat Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 3 Hedensted Rådhus Deltagere:, Lars Poulsen, Johnny Sørensen, Jesper T. Lund, Peter Sebastian Petersen Fraværende: Bemærkninger: Mødets sluttidspunkt:

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 27 Mødedato: september 2018 Tidspunkt: kl Sted: Lokale 1, 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 27 Mødedato: september 2018 Tidspunkt: kl Sted: Lokale 1, 5. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 27 Mødedato: 13. 14. september 2018 Tidspunkt: kl. 10.30 17.00 Sted: Lokale 1, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge,

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 30. maj 2017 kl. 16.30 18.00 i Københavns Bispegård, Nørregade 11, 1165 København K med efterfølgende besigtigelse i Ørestaden. Fraværende med afbud:

Læs mere

Brøndby den 4. oktober 2018

Brøndby den 4. oktober 2018 Brøndby den 4. oktober 2018 Referat af dommerudvalgsmøde nr. 1 2018-2019 Mandag den 24. september 2018 kl. 17.00 i Odense Deltagere: Jørgen Svane (JS), Henrik Mouritsen (MOU), Jesper Kirkholm (JK), Kim

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

17, stk. 4 - udvalg om Bosætningsstrategi og Infrastruktur

17, stk. 4 - udvalg om Bosætningsstrategi og Infrastruktur 17, stk. 4 - udvalg om Bosætningsstrategi og Infrastruktur Referat fra møde den 18. september 2014 Tidspunkt: Kl. 16:30 Sted: konferencesalen Skanderborg Deltagere Søren Erik Pedersen, Frank W. Damgaard,

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. marts 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 32 Mødedato: 21.06.2019 Tidspunkt: kl. 10-16 Sted: Lokale 1, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen,

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling 2016, AquaDjurs A/S. Mødedato: 26. april 2016, kl Mødested: Fornæs Renseanlæg.

Referat. Ordinær generalforsamling 2016, AquaDjurs A/S. Mødedato: 26. april 2016, kl Mødested: Fornæs Renseanlæg. Referat Ordinær generalforsamling 2016, AquaDjurs A/S Mødedato: 26. april 2016, kl. 15.00. Mødested: Fornæs Renseanlæg. Mødedeltagere: Hovedaktionær Norddjurs Kommune: - Jan Petersen. AquaDjurs bestyrelse:

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Referat fra HSU møde den 26. januar 2012 Tid: kl. 13.00-15.30 Sted: Deltagere: Fraværende med afbud: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Søs Haugaard (Afbud) Lars Vesløv Henrik Kofoed

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Referat fra formøde for generalforsamling Torsdag den 19. februar 2015 kl. 17.00 Mødested: Sjællandsgade 21, 8900 Randers C Referat fra formøde for generalforsamling

Læs mere

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune.

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune. Referat JKF møde d. 29. august 2012. Sted: Flemmings Fiskehytte Horne Strandvej. Tilstede: Ejgil Jensen (EJ), Peter Reitz (PR), Jerrik Andersen (JA), Jesper Langfeldt (JL), Flemming Sørensen (FS) og Jens

Læs mere

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5, Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 11.09.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Peter Storm, Egon Sørensen, Henning Hansen, Henning Buddig Fraværende: John Trolle og Jan Uhrskov Referent: Peter

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00688 2. marts 2016 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde fredag den 26. februar 2016 Politiforbundet, H.C. Andersens Boulevard 38, 1553 København V DAGSORDEN:

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Mødedeltagere: Ester Larsen, Erik Vind, Inger Lund, Rasmus Kr. Rasmussen, Inge Dalsgaard, Jens Rønn Sørensen, Henrik Wigh-Poulsen, Eva

Læs mere

REFERAT. Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget

REFERAT. Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget REFERAT Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl. 10.00 12.30 Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Referat af Forretningsudvalgets møde 3. Høring

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Tirsdag 3. februar 2015, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Tirsdag 3. februar 2015, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Tirsdag 3. februar 2015, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Anerkendelsesudvalget: Henrik Mørup (formand), Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015 SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Erik Alstrup, Erik S. Christensen, Anders Dalsager, Anneli Fuchs, Anders H. Johnsen (fra kl. 15), Lise Kapper, Jan Skytte,

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 16-09-2014-16-09-2014 16.09.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESSEMINAR PÅ SKARRILDHUS

REFERAT BESTYRELSESSEMINAR PÅ SKARRILDHUS REFERAT BESTYRELSESSEMINAR PÅ SKARRILDHUS Tidspunkt: Torsdag den 6. juni kl. 9.00 fredag den 7. juni kl. 12.00 Sted: Skarrildhus, Sdr. Ommevej 4, 6933 Kibæk Deltagere: Bente Bang, Leif Lund, Birthe Harritz,

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 19. ordinære møde den 3. juni 2014 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 19. ordinære møde den 3. juni 2014 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 67565/14 MJOH Referat af Stiftsrådets 19. ordinære møde den 3. juni 2014 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Jens Peter Skjølstrup Madsen (Hjørring

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-02.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. februar 2016 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 BEMÆRK TIDSRUMMET! Deltagere

Læs mere

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording.

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august. 2012 kl. 19.00 På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Dagsorden: Underpunkter: Beslutninger: Mødedeltagelse Deltager

Læs mere

Referat af møde i Organisationsudvalget torsdag den 16. juni 2016

Referat af møde i Organisationsudvalget torsdag den 16. juni 2016 Dato: 24. juni 2016 Til: Organisationsudvalget Sagsbehandler: Kathrine Hegelund, khe@dn.dk, 61 68 80 72 Referat af møde i Organisationsudvalget torsdag den 16. juni 2016 Tid: Kl. 10.40-15.30 Sted: Torvehallerne,

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 14.-01.-2015 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 14. januar 2015 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Connie Jensen,

Læs mere

Mødedato: Torsdag d kl Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby

Mødedato: Torsdag d kl Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby Mølleåværket A/S Referat Dato: 26-06-2018 Ref.: msv Mødenr.: 2/2018 Mødedato: Torsdag d. 21.6.2018 kl. 14-16 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 12-6-2007 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 20. ordinære møde den 26. august 2014 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 20. ordinære møde den 26. august 2014 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 94590/14 HREJ Referat af Stiftsrådets 20. ordinære møde den 26. august 2014 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti),

Læs mere

Kommenteret dagsorden til Landsmøde 2018

Kommenteret dagsorden til Landsmøde 2018 Til: Postmodtager i 4H klubber, IFYE Klubben, områdeformænd, 4H konsulenter og 4Hs landsledelse Århus, den 17. marts 2018 Kommenteret dagsorden til Landsmøde 2018 4H afholder Landsmøde lørdag den 7. april

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Referat fra HSU møde den 21. november 2011 Tid: kl. 14.00-16.30 Sted: Deltagere: Fraværende med afbud: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Susanne Würtz Søs Haugaard Lars Vesløv Henrik

Læs mere