Værd at vide Introduktion til enhederne. Oktober 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Værd at vide Introduktion til enhederne. Oktober 2016"

Transkript

1 Værd at vide Introduktion til enhederne Oktober 2016

2 2 Plejecenter Porsebakken Adressen: Nybøllevej 11, 2765 Smørum. I lokalet ved ventepladserne er der rapport og udlevering af telefoner: dagvagt kl , aftenvagt kl , nattevagt kl Møder du uden for disse tidsrum går du direkte til afdelingen. Afdelingens dagsseddel. Udleveres hvis du er SSA. En DECT-telefon udleveres, hvorpå du modtager borgers kald, samt brandalarm går ind på. vise dig, hvor den skal til vask efter endt vagt. Det aftales kollegaer i mellem i afdelingen, hvornår frokosten afholdes. Der forefindes personalekøleskab til din medbragte madpakke. Centersygeplejerske (dag) tlf Centersygeplejerske (dag) tlf SSA-flyver (aften) tlf Akutsygeplejerske (24 timer) tlf Har du ikke adgang til omsorgssystemet Vitae, aftaler du med en kollega hjælp til dokumentation.

3 3 Plejecenter Damgårdsparken Adresse: Damgårdsparken 1B, 3660 Stenløse Du møder ind direkte i afdelingen. Opgaverne fordeles i afdelingen ud fra kompetencer og kompleksitet. Vi forventer at du er imødekommende og åben i din kommunikation, og at du hjælper og er serviceminded overfor beboere og pårørende. Udleveres hvis du er SSA er. En DECT-telefon udleveres, hvorpå du modtager borgers kald, samt brandalarm går ind på. vise dig, hvor den skal til vask efter endt vagt. Det aftales kollegaer i mellem i afdelingen, hvornår frokosten afholdes. Der forefindes personalekøleskab til din medbragte madpakke. Centersygeplejerske (dag) tlf Akutsygeplejerske ( 24 timer) tlf Har du ikke adgang til omsorgssystemet Vitae, vil en fra din gruppe hjælpe dig med dokumentation.

4 4 Plejecenter Egeparken Adresse: Rådhusstrædet 4, 3650 Ølstykke. Du ringer på ved hoveddøren og lukkes ind af en kollega. Henvend dig på etagen du er booket til. Fordeles via personaleskærmene. Der kan printes en arbejdsseddel ved behov. SSA er vil yderligere få udleveret en køreliste over dagens sundhedsfaglige ydelser. Ved rapport udleveres en afløser nøglebrik. Du får udleveret en DECT-telefon og vejledes i at modtage kald og svare opringninger (besvar opringninger: Plejecenter Egeparken og dit navn ) vise dig, hvor den skal til vask efter endt vagt. Der forefindes personalekøleskab til din medbragte madpakke. Da alle måltider foregår sammen med borgerene i afdelingen, er du velkommen til at spise din mad samtidig med borgerne. Centersygeplejerske (dag) tlf Centersygeplejerske (dag) tlf SSA 1. sal tlf SSA 2. sal tlf SSA 3. sal tlf Akutsygeplejerske ( 24 timer) tlf Har du ikke adgang til omsorgssystemet Vitae, aftaler du med en kollega hjælp til dokumentation.

5 5 Demensplejecenter Solkrogen En ko Adresse: Damgårdsparken 42-44, 3660 Stenløse Pleje, omsorg og beskæftigelse af borgere med demens. Dette planlægges ud fra borgerens døgnrytmeplan og handleplan, som findes borgerens borgermappe på kontoret, men også ud fra borgers humør. En kollega vil introducerer dig til dagens. Der ligger nøgler til borgernes medicinbokse i hvert køkken. Hvis der er fast personale på arbejde, sørger de for medicinhåndtering. Der er to telefoner i huset. Hvis der er fast personale på arbejde, har de telefonerne. Borgernes GPS og alarm går ind på disse telefoner. Derudover er der en DECK-telefon. vise dig hvor den skal til vask efter endt arbejde. Der forefindes personalekøleskab til din medbragte frokost. Alle måltider foregår sammen med borgerne i spisestuen. Demenssygeplejerske tlf Akut Sygeplejerske tlf Teamleder tlf foregår i CSC Vitae. Hvis du ikke har en kode til systemet vil en kollega hjælpe dig.

6 6 Demensplejecenter Engbo Adresse: Carl Hansenes Alle 51-81, 3650 Ølstykke Pleje, omsorg og beskæftigelse af borgere med demens. Dette planlægges ud fra borgerens døgnrytmeplan og handleplan, som findes borgerens borgermappe på kontoret, men også ud fra borgers humør. En kollega vil introducerer dig til dagens. Der ligger nøgler til borgernes medicinbokse i hvert køkken. Hvis der er fast personale på arbejde, sørger de for medicinhåndtering. Der er to telefoner i huset. Hvis der er fast personale på arbejde, har de telefonerne. Borgernes GPS og alarm går ind på disse telefoner. vise dig hvor den skal til vask efter endt arbejde. Der forefindes personalekøleskab til din medbragte frokost. Alle måltider foregår sammen med borgerne i spisestuen. Demenssygeplejerske tlf Akut Sygeplejerske tlf Teamleder tlf foregår i CSC Vitae. Hvis du ikke har en kode til systemet vil en kollega hjælpe dig.

7 7 Smørum Hjemmepleje Adresse: Kratkær 6, 2765 Smørum. Du møder ind direkte i gruppen. Du får udleveret en PDA, Tablet eller en køreliste med oversigt over dine borgerbesøg. Hvis ikke du selv har nøgler, udleveres disse, og der skal kvitteres for lånet, hvilket også gælder for ID kort og evt. lån af cykel. En lånetelefon udleveres. vise dig, hvor den skal til vask efter endt vagt. en foregår i grupperummet. Der forefindes personalekøleskab til din medbragte madpakke, og microovn og brødrister til evt. opvarmning. Gruppe/disponering tlf Akutnummer til gruppen tlf Akutnummer til sygeplejen tlf På køreliste står numre til SSA. Der skal dokumenteres i borgermappen ved udlevering af medicin. Der dokumenteres løbende ved behov for dette. Har du ikke adgang til omsorgssystemet Vitae, vil en fra din gruppe hjælpe dig med dokumentation.

8 8 Stenløse Hjemmepleje Adresse: Damgårdsparken 1B, 1.sal, 3660 Stenløse. Du møder ind direkte i gruppen. Du får udleveret en PDA, Tablet eller en køreliste med oversigt over dine borgerbesøg. Udleveres hvis du er SSA er. En lånetelefon udleveres. En kollega vil hjælpe dig med at få en uniform i omklædningsrummet i kælderen, og vise dig, hvor den skal til vask efter endt vagt. en foregår i grupperummet. Der forefindes personalekøleskab til din medbragte madpakke. Gruppe/disponering tlf Akutnummer til gruppen tlf Akutnummer til sygeplejen tlf Har du ikke adgang til omsorgssystemet Vitae, vil en fra din gruppe hjælpe dig med dokumentation.

9 9 Ølstykke Hjemmepleje Adresse: Hampelandvej 9, 3650 Ølstykke. Du møder ind direkte i gruppen. Du får udleveret en PDA, Tablet eller en køreliste med oversigt over dine borgerbesøg. udleveres af disponent/ssa. En lånetelefon udleveres. vise dig, hvor den skal til vask efter endt vagt. en foregår i grupperummet. Der forefindes personalekøleskab til din medbragte madpakke. Gruppe/disponering tlf Akutnummer til gruppen tlf Akutnummer til sygeplejen tlf Har du ikke adgang til omsorgssystemet Vitae, vil en fra din gruppe hjælpe dig med dokumentation.

10 10 Aften/nat team Adresse: Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke. Du møder ind i aftenvagtslokalet i Sundhedscentreret kl (aftenvagt) eller kl (nattevagt). og ID Køreliste udleveres. Aftenvagt: På oversigttavlen ses gruppe og rute tildeling. Rapport afholdes i gruppen fra start af vagten. Nattevagt: Der afholdes en kort rapport. boks og bilnøgle udleveres. Hvis SSA udleveres nøgle til medicinbokse. Evt. udleveres gæste ID-kort og GPS. udleveres. Hvis SSA, får du en nødtelefon, og intro til modtagelse af nødkald. Der udleveres en kittel til brug i vagten, som skal lægges i vasketøjskurven efter endt vagt. afholdes i Sundhedscenteret på samme tid i hver gruppe så vidt muligt. Der er køleskab til din madpakke. SSA Ølstykke (AFTEN) tlf SSA Stenløse (AFTEN) tlf SSA Smørum (AFTEN) tlf Akut telefonnummer (NAT) tlf Sygeplejerske (AFTEN+NAT) tlf Har du ikke adgang til omsorgssystemet Vitae, vil en fra din gruppe hjælpe med dokumentation.

11 11 Døgnpladserne Adresse: Døgnpladserne, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke. Døgnpladserne er en bygning i Sundhedscenteret og du kan benytte Sundhedscenterets hovedindgang i hverdagene i tidsrummet kl Udenfor dette tidsrum, ringes på tlf Du møder ind på 2. sal i vagtlokalet. På Døgnpladserne er alle borgere visiteret til et specifikt midlertidigt ophold. Døgnpladserne har borgere på vurdering, genoptræning, aflastning, venteplads og terminalt ophold. Der udleveres ikke nøgler. Du får udleveret en DECT-telefon og vejledes i at modtage kald og svare opringninger. Der udleveres en kittel til brug i vagten, som skal lægges i vasketøjskurven efter endt vagt. en afholdes på 1. etage sammen med borgerne og dine kolleger. 1. etage tlf etage tlf etage tlf Har du ikke adgang til omsorgssystemet Vitae, vil en fra din gruppe hjælpe dig med dokumentation.

12 Egedal Kommune Dronning Dagmars Vej Ølstykke Tlf: egedalkommune.dk

Center for Sundhed og Omsorg (CSO)

Center for Sundhed og Omsorg (CSO) Center for Sundhed og Omsorg (CSO) Kerneopgaven for CSO er, at levere definerede sundhedsog omsorgsydelser inden for de politiske fastsatte rammer Udgangspunktet for al hjælp er, at borgerne ønsker at

Læs mere

Velkommen til Hjemmeplejen

Velkommen til Hjemmeplejen Hjemmeplejen 2 3 Velkommen til Hjemmeplejen Egedal Kommunes hjemmepleje leverer både praktisk hjælp, personlig pleje og sygepleje. I denne pjece kan du læse lidt mere om de forskellige ydelser vi leverer,

Læs mere

Egedal Kommunes hjemmepleje

Egedal Kommunes hjemmepleje Hjemmeplejen 2019 2 3 Egedal Kommunes hjemmepleje Vi leverer både praktisk hjælp, personlig pleje og sygepleje. I denne pjece kan du læse lidt mere om de forskellige ydelser, og hvad du selv skal være

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Porsebakken

Velkommen til Plejecenter Porsebakken Velkommen til Plejecenter Porsebakken 2 3 Velkommen til Porsebakken Plejecenter Porsebakken ligger i Smørums smukke landlige omgivelser med udsigt til Roskilde Domkirke, omgivet af hestefolde og marker.

Læs mere

Udbygningsplaner for. Plejeboligområdet

Udbygningsplaner for. Plejeboligområdet Udbygningsplaner for Plejeboligområdet Hvad er behovet? Hvad er vedtaget? & Hvad er foreslået? Hvad med økonomien? Centerchef Erik Petersen Hvad er behovet for plejeboliger Den ældste del af befolkningen

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Egeparken

Velkommen til Plejecenter Egeparken Velkommen til Plejecenter Egeparken 2 Indholdsfortegnelse Velkommen til Egeparken 3 Praktiske oplysninger 4 Før du flytter ind 5 Når du flytter ind 6 Personalets arbejdsmiljø 7 Personalet 8 Egedal Madservice

Læs mere

Velkommen til Hjemmeplejen

Velkommen til Hjemmeplejen Velkommen til Hjemmeplejen Velkommen til Hjemmeplejen Egedal Kommunes hjemmepleje leverer både praktisk hjælp (rengøring og tøjvask), personlig pleje og sygepleje til kommunes borgere. I denne pjece kan

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Damgårdsparken

Velkommen til Plejecenter Damgårdsparken Velkommen til Plejecenter Damgårdsparken 2 Velkommen til Damgårdsparken Damgårdsparken ligger tæt ved Stenløse S-togsstation og gode indkøbsmuligheder. Her er 41 individuelle boliger fordelt på 3 bo-enheder:

Læs mere

Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp Human Care

Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp Human Care Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp Human Care Antal borgere interviewet: 3 MÅLEMETODE MÅLEOMRÅDER VURDERINGSSKALA SUPPLERENDE BESKRIVELSE Opfyldt Delvist Tilsynets

Læs mere

Bilag 1: Handleplaner for Sygeplejen i CSO Egedal Kommune

Bilag 1: Handleplaner for Sygeplejen i CSO Egedal Kommune Bilag 1: Handleplaner for Sygeplejen i CSO Egedal Kommune 2017 2018. Målepunkt Fund Indsats Ansvarlig/ Tidsplan Patientforløb og journalføring: Opfølgning 1.b. Instruks om sundhedsfaglig dokumentation.

Læs mere

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Forsorgshjemmet Aas tilbyder i henhold til Servicelovens 110, midlertidig ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte

Læs mere

At gøre overgangen fra eget hjem til Lindehaven, så let og tryg som mulig for den enkelte beboer.

At gøre overgangen fra eget hjem til Lindehaven, så let og tryg som mulig for den enkelte beboer. GENERELT OM PLEJECENTER LINDEHAVEN Plejecenter Lindehaven blev indviet d. 4. januar 1983. Lindehaven er bygget i 3 etager. I stueplan findes reception/kontor, cafe, køkken, ergo og fysioterapi, fodterapeut

Læs mere

Social og sundhed Ikke indarbejdede ændringer Budget

Social og sundhed Ikke indarbejdede ændringer Budget Social og sundhed Ikke indarbejdede ændringer Budget 2020-2023 I 1000 kr. Regnskab 2018 Opr. 2019 Basisbudget 2020 BF 2020 BO 2021 Ændringer BO 2022 BO 2023 SSU's beslutning 17.6.19: Forslag 2440-2449

Læs mere

Sygeplejerske på døgnrehabilitering

Sygeplejerske på døgnrehabilitering Sygeplejerske på døgnrehabilitering Baggrund: Døgnrehabiliteringsafdelingen består i dag af 8 døgnrehabiliteringspladser, 8 midlertidige ophold, 1 døgnplads og 3 faste plejehjemspladser. Afdelingen afregnes

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Løjtegårdsvej Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Tilsynsrapport vedrørende kommunalt tilsyn med Lille Birkholm Center 2016

Tilsynsrapport vedrørende kommunalt tilsyn med Lille Birkholm Center 2016 Tilsynsrapport vedrørende kommunalt tilsyn med Lille Birkholm Center 2016 Center for Omsorg og Sundhed Februar 2017 1 Generelt om tilsynet Tilsynet består af to besøg. Et besøg, hvor der foretages et generelt

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Human Care. 14. december 2017

Uanmeldt tilsyn. Human Care. 14. december 2017 Uanmeldt tilsyn Human Care 14. december 2017 1 Indledning... 3 Tilsynets gennemførelse... 3 Resumé... 4 Afrapportering af fokusområder... 4 Personlig pleje... 4 Praktisk bistand... 5 Kontakt og dialog

Læs mere

Velkommen på vurderingsophold

Velkommen på vurderingsophold Velkommen på vurderingsophold Intro Målet med et vurderingsophold er, at du gennem et intensivt og tværfagligt vurderingsforløb får afdækket de problemstillinger du har, og at der bliver lagt en plan for

Læs mere

Velkommen på døgnrehabiliteringsophold. Støtte til en selvstændig tilværelse

Velkommen på døgnrehabiliteringsophold. Støtte til en selvstændig tilværelse Velkommen på døgnrehabiliteringsophold Støtte til en selvstændig tilværelse Intro Målet med et døgnrehabiliteringsophold er, at du gennem intensiv træning og støtte fra afdelingens personale, bliver i

Læs mere

Madservice på dit plejecenter

Madservice på dit plejecenter Madservice på dit plejecenter Velkommen til Madservice Her kan du finde praktiske oplysninger vedrørende: Bestilling Afbestilling Betaling Mellemmåltider Ønskemenu/tilkøb Pårørende/gæster I Madservice

Læs mere

Praktikpladser på plejeområdet Faxe Kommune

Praktikpladser på plejeområdet Faxe Kommune Praktikpladser på plejeområdet Faxe Kommune Generel beskrivelse af Faxe Kommunes ældrepleje Vi tilstræber at udføre personlig pleje og praktisk bistand der er af høj kvalitet, og som er under en kontinuerlig

Læs mere

Oversigt over P-nummer i Egedal kommune (oktober 2017) CvrNr ProdNr AntPers BraKode Navn1 Adresse PostNr PostDistr Rådhusene

Oversigt over P-nummer i Egedal kommune (oktober 2017) CvrNr ProdNr AntPers BraKode Navn1 Adresse PostNr PostDistr Rådhusene Oversigt over P-nummer i Egedal kommune (oktober 2017) CvrNr ProdNr AntPers BraKode Navn1 Adresse PostNr PostDistr Rådhusene 29188386 1003283851 444 841100 Egedal Rådhus Dronning Dagmars Vej 200 3650 Ølstykke

Læs mere

Oversigt over P-nummer i Egedal kommune (februar 2019) CvrNr ProdNr AntPers BraKode Navn1 Adresse PostNr PostDistr Rådhusene

Oversigt over P-nummer i Egedal kommune (februar 2019) CvrNr ProdNr AntPers BraKode Navn1 Adresse PostNr PostDistr Rådhusene Oversigt over P-nummer i Egedal kommune (februar 2019) CvrNr ProdNr AntPers BraKode Navn1 Adresse PostNr PostDistr Rådhusene 29188386 1003283851 557 841100 Egedal Rådhus Dronning Dagmars Vej 200 3650 Ølstykke

Læs mere

Velkommen til Medicinsk Sengeafsnit 2

Velkommen til Medicinsk Sengeafsnit 2 Velkommen til Medicinsk Sengeafsnit 2 Beliggende på plan 8 Til patienter og pårørende Regionshospitalet Randers Medicinsk Afdeling I denne pjece er der oplysninger, som kan have betydning for dig og dine

Læs mere

PRAKTISK INFO Til pårørende og beboere på Porsebakken

PRAKTISK INFO Til pårørende og beboere på Porsebakken PRAKTISK INFO Til pårørende og beboere på Porsebakken 2 3 Ofte stillede spørgsmål Med denne pjece vil vi forsøge at svare på de oftest stillede spørgsmål du har som beboer eller pårørende her på Porsebakken.

Læs mere

Instruks for nødkald Udarbejdet og godkendt af: kommunal risikomanager Christine Vammen

Instruks for nødkald Udarbejdet og godkendt af: kommunal risikomanager Christine Vammen Instruks for nødkald Udarbejdet og godkendt af: kommunal risikomanager Christine Vammen Dato: 2012-06-22 Revideret af: Christine Vammen Dato: 2016-05-24, 2016-08-09 2017-06-14, 2017-07-27 Mål At yde hjælp

Læs mere

Notat. Det fremtidige behov for plejeboliger. Plejeboliggarantien

Notat. Det fremtidige behov for plejeboliger. Plejeboliggarantien Notat Modtagere: Vedrørende: Byrådet Det fremtidige behov for plejeboliger Plejeboliggarantien I januar 29 trådte en ny lovbekendtgørelse i kraft, som medførte, at borgere, som er visiteret til en plejebolig,

Læs mere

Velkommen til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit

Velkommen til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit Velkommen til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit Til patienter og pårørende Regionshospitalet Randers Ortopædkirurgisk Sengeafsnit Telefon 7842 2020 Vi vil hermed byde velkommen til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit.

Læs mere

Uanmeldte tilsyn på plejecentre

Uanmeldte tilsyn på plejecentre INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse Årsrapport 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3 Anbefalinger... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4 Observationer

Læs mere

Information til patienter og pårørende Velkomstpjece

Information til patienter og pårørende Velkomstpjece Side 1 af 1 Velkommen til Neurologisk Sengeafdeling, N61. Denne pjece indeholder nogle praktiske oplysninger om Beskrivelse af Neurologisk sengeafdeling N61 N61 består af 3 selvstændige sengeafsnit, beliggende

Læs mere

Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp Globel

Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp Globel Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp Globel Antal borgere interviewet: 4 MÅLEMETODE MÅLEOMRÅDER VURDERINGSSKALA SUPPLERENDE BESKRIVELSE Opfyldt Delvist Tilsynets uddybende

Læs mere

Rehabiliteringsafdelingen. Årsrapport 2013

Rehabiliteringsafdelingen. Årsrapport 2013 Rehabiliteringsafdelingen Årsrapport 2013 2/10 Udarbejdet af områdeleder Karina Buhl Indholdsfortegnelse Indledning... 4 Borgerforløb i tal... 4 Nye faglige og organisatoriske tiltag... 4 Visitering af

Læs mere

Velkommen til Hovergården. Informationshæfte

Velkommen til Hovergården. Informationshæfte Velkommen til Hovergården Informationshæfte Folkedans Fællesskab Lytte/lydhør Laver juledekorationer Medansvar Høj faglighed Blive hørt Ærlighed Hovergårdens Godt humør Værdier Respekt for den enkelte

Læs mere

Ophold på Patienthotellet

Ophold på Patienthotellet Til patienter og pårørende Ophold på Patienthotellet Vælg farve Vælg billede Patienthotellet ved Odense Universitetshospital Fra Patient til hotelgæst Velkommen på Patienthotellet Patienthotellet ved Odense

Læs mere

Retningslinjer for nødkald Odsherred kommune

Retningslinjer for nødkald Odsherred kommune Retningslinjer for nødkald Odsherred kommune Udarbejdet og godkendt af: kommunal risikomanager Christine Vammen Revideret af: Dato: 2012-06-22 Dato: Mål: At yde hjælp til borgere, der har vedvarende behov

Læs mere

Organkirurgisk Afdeling Velkommen til Organkirurgisk Sengeafsnit

Organkirurgisk Afdeling Velkommen til Organkirurgisk Sengeafsnit Organkirurgisk Afdeling Velkommen til Organkirurgisk Sengeafsnit Patientinformation www.koldingsygehus.dk Kontaktpersoner Organkirurgisk Ambulatorium Visitkort Organkirurgisk Afdeling Visitkort Visitkort

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Information før indflytning s.4 Indflytning s.5 Forplejning s.6 Tøjvask s.6 Rengøring s.6 Servicepakken s.7 Frisør og fodpleje s.7 Forsikringer

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 14. december 2011 på Solgården

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 14. december 2011 på Solgården Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 4. december 20 på Solgården I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne. beboer Glad for sin stue 2. beboer Glad

Læs mere

Handleplan for opfølgning på Tilsyn fra BDO / uanmeldt fagligt tilsyn 2018

Handleplan for opfølgning på Tilsyn fra BDO / uanmeldt fagligt tilsyn 2018 Den kommunale hjemmepleje Handleplan for opfølgning på Tilsyn fra BDO / uanmeldt fagligt tilsyn 2018 Tilsynet fandt sted d. 1.-2. november 2018 Handleplan er udarbejdet d. 11. december 2018 af Lederne

Læs mere

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 08.01.2018 kl. 08:00. MEDLEMMER/DELTAGERE FUNKTION: Tid: Mandag d. 08.01.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Egedal Rådhus, Mødelokale

Læs mere

Undersøgelse af brugertilfredshed hos modtagere af hjemmepleje i Egedal Kommune

Undersøgelse af brugertilfredshed hos modtagere af hjemmepleje i Egedal Kommune Navn Vej Postnummer Kære modtager af hjemmepleje I Egedal Kommune vægter vi en fortsat udvikling af kvaliteten i hjemmeplejen meget højt. Af den grund er det vigtigt for os at få viden om, hvad du synes

Læs mere

SUOC - Team Udvikling

SUOC - Team Udvikling NOTAT SUOC - Team Udvikling 13-11-2017 Uanmeldt kommunalt tilsyn 2017 i Plejegruppen Aften/nat På foranledning af Ældre- og Sundhedsudvalgets forespørgsel om at se tilsynsrapporterne successivt som tilsyn

Læs mere

Job- og kompetenceprofil

Job- og kompetenceprofil Job- og kompetenceprofil For områdeledere til Hjemmeplejen, Sygeplejen og Plejeboliger Ledelsestruktur Organisatorisk placering en referer til chef for Sundhed og Omsorg. en har informationspligt over

Læs mere

Velkommen til Madservice

Velkommen til Madservice Velkommen til Madservice Velkommen til Madservice I denne pjece kan du finde praktiske oplysninger vedrørende: Kontaktinformationer Maden Bestilling Levering Tilberedning Afbestilling Betaling I Madservice

Læs mere

Hospice Randers. Danmarks første kommunale hospice

Hospice Randers. Danmarks første kommunale hospice Hospice Randers Danmarks første kommunale hospice Historien bag Hospice Randers Politisk beslutning i 2007: at der skulle være et tilbud til alvorligt syge borgere at stedet skulle hedde Hospice Randers

Læs mere

Servicepakken 2017 Et tilbud i plejecentre

Servicepakken 2017 Et tilbud i plejecentre Servicepakken 2017 Et tilbud i plejecentre 2 Indhold Servicepakken 3 Valgfri ydelser oversigt og indhold 4 Obligatoriske ydelser oversigt og indhold 5 Fravalg af ydelser og ændring i aftaler 6 Takster

Læs mere

Døgnrytmeplaner Ortopædkirurgisk afd. B. Ortopædkirurgisk afdeling B Sygehus Sønderjylland Aabenraa Revideret oktober 2009

Døgnrytmeplaner Ortopædkirurgisk afd. B. Ortopædkirurgisk afdeling B Sygehus Sønderjylland Aabenraa Revideret oktober 2009 Døgnrytmeplaner Ortopædkirurgisk afd. B Ortopædkirurgisk afdeling B Sygehus Sønderjylland Aabenraa Revideret oktober 2009 Døgnrytmeplan for 6 14 vagter Kl. 06.00 Kl. 07.00 Kl. 07.15 Kl. 07.30 Kl.. 08.00

Læs mere

Velkommen til Madservice

Velkommen til Madservice Velkommen til Madservice I denne pjece kan du finde praktiske oplysninger vedrørende: I Madservice arbejder vi med, at bruge så megen økologi som muligt uden merudgifter. Kontaktinformationer Maden Bestilling

Læs mere

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen:

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen: De fysiske rammer: Afdelingen består af 28 boliger, hvor hver bolig indeholder entré, bad, toilet, stue og lille altan eller have. Endvidere indbefatter hver bolig: El-seng Gardinstænger. Stuearealet er

Læs mere

Bilag 2 Supplerende redegørelse 2017 Revideret april 2017

Bilag 2 Supplerende redegørelse 2017 Revideret april 2017 Bilag 2 Supplerende redegørelse 2017 Revideret april 2017 Fokusområderne for s værdighedspolitik er: Livskvalitet, Selvbestemmelse, Kvalitet, tværfaglighed og sammenhæng i plejen, Mad og ernæring samt

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Serviceinformation. Midlertidig bolig

Serviceinformation. Midlertidig bolig Serviceinformation Midlertidig bolig Hvad er Midlertidig bolig? Kommunen kan tilbyde midlertidigt ophold til personer, der i en periode har et særligt behov for omsorg og pleje, jf. Lov om Social Service

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Plejecentret Svendebjerghave. 28. november 2018

Uanmeldt tilsyn Plejecentret Svendebjerghave. 28. november 2018 Uanmeldt tilsyn Plejecentret Svendebjerghave 28. november 2018 Indledning... 3 Om Plejecentret... 3 Tilsynets gennemførelse... 4 Resumé... 4 Afrapportering af fokusområder... 5 Personlig pleje... 5 Praktisk

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Fårvang Ældrecenter, Silkeborg Kommune. Mandag den 12. september 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Fårvang Ældrecenter, Silkeborg Kommune. Mandag den 12. september 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Fårvang Ældrecenter, Silkeborg Kommune Mandag den 12. september 2011 fra kl. 14.30 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Fårvang Ældrecenter.

Læs mere

Kravspecifikationer. Etablering af Samlet Aktivitetscenter I Damgårdsparken

Kravspecifikationer. Etablering af Samlet Aktivitetscenter I Damgårdsparken Kravspecifikationer Etablering af Samlet Aktivitetscenter I Damgårdsparken Oktober 2013 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Baggrund for etablering af aktivitetscenter i Damgårdsparken... 3

Læs mere

Information til patienter og pårørende. Øjenafsnit E. Om ophold på Patienthotellet. Patienthotellet ved Odense Universitetshospital

Information til patienter og pårørende. Øjenafsnit E. Om ophold på Patienthotellet. Patienthotellet ved Odense Universitetshospital Information til patienter og pårørende Øjenafsnit E Om ophold på Patienthotellet Patienthotellet ved Odense Universitetshospital Fra Patient til gæst Velkommen til Øjenafsnit E på Patienthotellet. Med

Læs mere

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND Velkommen I denne pjece kan du læse om dagligdagen på genoptræningscentret. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte medarbejderne

Læs mere

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen 2015 Frederiksberg Kommune Sundheds og Omsorgsafdelingen UANMELDT KOMMUNALT TILSYN SØNDERVANG NYELANDSVEJ 87 2000 FREDERIKSBERG FORSTANDER LENE WICHMANN [ Tilsynet er aflagt d. 3. og 4. november 2015 af

Læs mere

Om Social- og sundhedsfaglig dokumentation i Cura

Om Social- og sundhedsfaglig dokumentation i Cura Om Social- og sundhedsfaglig dokumentation i Cura For social og sundhedsfaglige medarbejdere på rehabiliteringscentre. Version 0.1 Side 1 af 15 Indhold 1. Indledning... 3 2. Dokumentation under serviceloven...

Læs mere

Skærmbesøg i hjemmeplejen Læringsforløb for Social- og sundhedselever - Inspirationskatalog

Skærmbesøg i hjemmeplejen Læringsforløb for Social- og sundhedselever - Inspirationskatalog Studieunit Juni 2019 Skærmbesøg i hjemmeplejen Læringsforløb for Social- og sundhedselever - Inspirationskatalog Indhold Introduktion 3 Hvad er skærmbesøg? 3 Hvorfor skærmbesøg i SUF? 3 Hvorfor er skærmbesøg

Læs mere

HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF

HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF. 23 32 05 56 CARE@WEBSPEED.DK Kommunal tilsynsrapport For Plejecentret Højgården Den 27.02.2018 Adresse: Højgården 10, 9640 Farsø Centerleder: Susanne Glerup

Læs mere

Velkommen til Engbo. Personalet

Velkommen til Engbo. Personalet Velkommen til Engbo Velkommen til Engbo Engbo ligger i Ølstykke by tæt på naturen og i gåafstand fra byliv, indkøbsmuligheder og S-tog. Engbo består af to mindre boenheder med i alt 16 individuelle plejeboliger.

Læs mere

Tilsynsrapport Egedal Kommune Center for Sundhed og Omsorg

Tilsynsrapport Egedal Kommune Center for Sundhed og Omsorg INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Egedal Kommune Center for Sundhed og Omsorg Plejeboligenheden Solkrogen og Plejeboligenheden Engbo Uanmeldt tilsyn november 2014 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er

Læs mere

HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF

HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF. 23 32 05 56 CARE@WEBSPEED.DK Kommunal tilsynsrapport For Plejecenter Bøgely Den 26.02.2018 Adresse: Blindeboms gade 7, 9670 Løgstør Centerleder: Mette Rohde

Læs mere

Pulje til løft af ældreområdet

Pulje til løft af ældreområdet Pulje til løft af ældreområdet Aftale om finanslov for 2014 Fordeling af ansøgningspunkter samlet ansøgning 2014-2015 Øge serviceniveau personlig pleje på plejecentrene Styrke den sociale dimension Velfærdsteknologiske

Læs mere

HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF

HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF. 23 32 05 56 CARE@WEBSPEED.DK Kommunal tilsynsrapport For Søndervang Plejecenter Den 07.03.2018 Adresse: Søndergade 12 9631 Gedsted Centerleder: Anette H.

Læs mere

Kvalitetsstandard for aflastning og afløsning

Kvalitetsstandard for aflastning og afløsning Social- og Sundhedscenteret Kvalitetsstandard for aflastning og afløsning Når du læser kvalitetsstandarden, skal du være opmærksom på, at den består af to dele. Den første del er information til dig og

Læs mere

Plejecenter Distrikt Kommunale tilsyn Embedslægetilsyn Distrikternes kommentar

Plejecenter Distrikt Kommunale tilsyn Embedslægetilsyn Distrikternes kommentar Sagsnr. 27.12.16-K09-1-15 Cpr. Nr. Dato 23-8-2016 Navn Sagsbehandler Inge Selch Oversigt over konklusioner vedr. kom. og emebdslæge tilsyn 2015 med distrikternes kommentarer Bilag 1 Oversigt over konklusioner

Læs mere

Serviceinformation. Midlertidig bolig

Serviceinformation. Midlertidig bolig Serviceinformation Midlertidig bolig Hvad er Midlertidig bolig? Kommunen kan tilbyde midlertidigt ophold til personer, der i en periode har et særligt behov for omsorg og pleje, jf. Lov om Social Service

Læs mere

Oversigt over P-nummer i Egedal kommune (marts 2016) CvrNr ProdNr AntPer BraKode Navn1 Rådhusene Egedal Rådhus

Oversigt over P-nummer i Egedal kommune (marts 2016) CvrNr ProdNr AntPer BraKode Navn1 Rådhusene Egedal Rådhus Oversigt over P-nummer i Egedal kommune (marts 2016) CvrNr ProdNr AntPer BraKode Navn1 Rådhusene 29188386 1003283851 456 841100 Egedal Rådhus 29188386 1003283954 109 869090 Egedal Sundhedscenter 29188386

Læs mere

TILSYNSRAPPORT. Uanmeldt tilsyn på Kerteminde Kommunes plejecentre 2016

TILSYNSRAPPORT. Uanmeldt tilsyn på Kerteminde Kommunes plejecentre 2016 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Kerteminde Kommunes plejecentre 2016 Indledning Kerteminde Kommune har aflagt tilsynsbesøg på Kerteminde Kommunes plejecentre. Generelt er formålet med tilsynet at sikre:

Læs mere

Arbejdsgang Døgnrytmeplan

Arbejdsgang Døgnrytmeplan for udarbejdelse af døgnrytmeplan... 2 Funktionsniveauer Fælles Sprog III... 4 FSIII - Egenomsorg... 4 FSIII Praktiske opgaver... 8 FSIII - Mobilitet... 11 FSIII Mentale funktioner... 16 FSIII - Samfundsliv...

Læs mere

Akutpladserne i Horsens Kommune

Akutpladserne i Horsens Kommune Akutpladserne i Horsens Kommune Velkommen til Vital Horsens Akutplads En Akutplads er et kommunalt tilbud til borgere i Horsens Kommune, med behov for høj sygeplejefaglig indsats i forbindelse med akut

Læs mere

Velfærd og Sundhed Velfærds- og Sundhedsstaben Sagsbehandler: Inger Buhl Foged. Sagsnr. 27.12.16-K08-1-15 Dato: 27.1.2016

Velfærd og Sundhed Velfærds- og Sundhedsstaben Sagsbehandler: Inger Buhl Foged. Sagsnr. 27.12.16-K08-1-15 Dato: 27.1.2016 Velfærd og Sundhed Velfærds- og Sundhedsstaben Sagsbehandler: Inger Buhl Foged Sagsnr. 27.12.16-K08-1-15 Dato: 27.1.2016 Tilsynsrapport. Alternative plejeboliger, Vesterled 5, Horsens 1 Velfærd og Sundhed

Læs mere

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND. Rehabiliteringssektionen

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND. Rehabiliteringssektionen GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND Rehabiliteringssektionen GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND Velkommen Genoptræningscenter Remstruplund er et døgntilbud til borgere i Silkeborg Kommune, som har brug for

Læs mere

Velkommen til midlertidigt ophold på plejecenter Engholm

Velkommen til midlertidigt ophold på plejecenter Engholm Velkommen til midlertidigt ophold på plejecenter Engholm maj 2015 Forord På de midlertidige pladser arbejdes der ud fra kommunens værdigrundlag om, at vi skaber resultater gennem en dialog, der er præget

Læs mere

Styrket sammenhæng mellem de midlertidige pladser på NOTAT

Styrket sammenhæng mellem de midlertidige pladser på NOTAT Styrket sammenhæng mellem de midlertidige pladser på Svendebjerghave og Genoptræningen NOTAT Sammenhængende indsatser i Center for Sundhed og Ældre Center for Sundhed og Ældre har et ønske om, at indsatser

Læs mere

Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side Læsevejledning... side Tilsynsdato, tidspunkt og tilsynsførende...

Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side Læsevejledning... side Tilsynsdato, tidspunkt og tilsynsførende... Tilsynsrapport fra uanmeldt tilsyn Svendborg Kommune Myndighedsafdelingen Hesselager Plejecenter Uanmeldt tilsynsbesøg d. 5. september 2018 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side 2 2. Læsevejledning...

Læs mere

Godkendt med anmærkning/anbefaling Tilsyns dato 25. juni kl. 09.00 13.30 Tilsynskonsulent Charlotte Enig Sørensen Ansvarlig for Opfølgning

Godkendt med anmærkning/anbefaling Tilsyns dato 25. juni kl. 09.00 13.30 Tilsynskonsulent Charlotte Enig Sørensen Ansvarlig for Opfølgning Sundhed & Omsorg Anmeldt Tilsyn Dan Ren Service A/S (privat leverandør af personlig og praktisk hjælp, SEL 83) Vurdering Godkendt med anmærkning/anbefaling Tilsyns dato 25. juni kl. 09.00 13.30 Tilsynskonsulent

Læs mere

Vejledning om sundhedsfaglig dokumentation

Vejledning om sundhedsfaglig dokumentation Dato for ikrafttrædelse: August 2017 Godkendt af: Forvaltningsledelsen Revideret den august 2017 Næste revision i maj 2019 Ansvarlig for revision Kvalitets- og Innovationsenheden Vejledning om sundhedsfaglig

Læs mere

Handleplan for opfølgning på Uanmeldt fagligt tilsyn 2017

Handleplan for opfølgning på Uanmeldt fagligt tilsyn 2017 Plejecenter Rosenhaven den 19. juni 2017 Handleplan for opfølgning på Uanmeldt fagligt tilsyn 2017 Tilsynet fandt sted Maj 2017 Handleplan er udarbejdet den 19. juni 2017 af kvalitets- og udviklingssygeplejerske

Læs mere

NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE

NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Bilag 1 Forslag til ansøgninger fra puljen til løft af ældreområdet Forslag 1 Etablering af tværfagligt akutteam NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Børne- og Velfærdsforvaltningen Sundheds- og Bestillerafdelingen

Læs mere

Ambulante døgnpladser

Ambulante døgnpladser sykiatrien i Nordvest Ambulante døgnpladser Foto: Ole Mortensen Maj 2018 Informationspjece til borgere og pårørende Hvad er en ambulant døgnplads? å en ambulant døgnplads er der mulighed for et kortere

Læs mere

Uanmeldt tilsyn hos Bregnbjerglunden plejecenter, Fakta om tilsynet. 2. Samlet tilsynsresultat for Bregnbjerglunden plejecenter

Uanmeldt tilsyn hos Bregnbjerglunden plejecenter, Fakta om tilsynet. 2. Samlet tilsynsresultat for Bregnbjerglunden plejecenter Tilsynsrapport Bregnbjerglunden plejecenter Uanmeldt tilsyn hos Bregnbjerglunden plejecenter, 2018 1. Fakta om tilsynet Nedenfor præsenteres tilsynssted samt tilsynets datagrundlag metoder kort. Plejecentrets

Læs mere

Velkommen til Wandallshaven

Velkommen til Wandallshaven Velkommen til Wandallshaven Sektion Christinehaven Plejecenter Vest Forord Velkommen til Wandallshaven. Denne folder er udarbejdet som en hjælp til at give Dem og Deres pårørende et overblik over ting,

Læs mere

Psykisk pleje og omsorg. Kvalitetsstandard

Psykisk pleje og omsorg. Kvalitetsstandard Psykisk pleje og omsorg Kvalitetsstandard Kvalitetsstandard for psykisk pleje og omsorg Denne pjece indeholder Kvalitetsstandarden for Sønderborg Kommunes tilbud om psykisk pleje og omsorg. Kvalitetsstandarden

Læs mere

Kommunal sygepleje. efter sundhedslovens 138 og 119. Kvalitetsstandard. Kerteminde Kommune tager afsæt i den rehabiliterende tankegang.

Kommunal sygepleje. efter sundhedslovens 138 og 119. Kvalitetsstandard. Kerteminde Kommune tager afsæt i den rehabiliterende tankegang. Kommunal sygepleje efter sundhedslovens 138 og 119 Kvalitetsstandard Kerteminde Kommune tager afsæt i den rehabiliterende tankegang. Vi tager udgangspunkt i, at du er ansvarlig for dit eget liv og ønsker

Læs mere

Notat. Antallet af medarbejdere i borgernes hjem, når det modtager hjemmehjælp og evt. hjemmesygepleje.

Notat. Antallet af medarbejdere i borgernes hjem, når det modtager hjemmehjælp og evt. hjemmesygepleje. Til: Social og Sundhedsudvalget BALLERUP KOMMUNE Dato: 10. november 2014 Tlf. dir.: 2535 2893 E-mail: eth@balk.dk Kontakt: Elisabeth Thuesen Bredahl Sagsid: 27.36.04-G01-8-14 Notat Antallet af medarbejdere

Læs mere

Velkommen til Karkirurgisk Afdeling DKC

Velkommen til Karkirurgisk Afdeling DKC Til patienter og pårørende Velkommen til Karkirurgisk Afdeling DKC Vælg billede Vælg farve Karkirurgisk Afdeling Hvor stor er afdelingen? Afdelingen har plads til 20 patienter, fordelt på stuerne 51-61.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Grønnegården

Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Grønnegården Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Grønnegården Opsummering Plejehjemmet Grønnegården Vurdering: Godkendt Sted: Langrode 11, 6200 Aabenraa Dato for tilsyn: 26.09.2018 Anmeldt/ej anmeldt: Uanmeldt tilsyn

Læs mere

Hvad sker der og hvornår?

Hvad sker der og hvornår? Hvad sker der og hvornår? Afsnit for Ældresygdomme1 Tidspunkter er cirka tidspunkter. Det forekommer, at fastlagte aktiviteter aflyses. Morgen - formiddag 07.00-07.30 Rapport Personalet deler viden om

Læs mere

Roskilde Kommune Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Kastanjehaven Plejecenter Juni 2010 Tilsynet er udført den 30. juni 2010 i tidsrummet kl. 10.15 15.

Roskilde Kommune Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Kastanjehaven Plejecenter Juni 2010 Tilsynet er udført den 30. juni 2010 i tidsrummet kl. 10.15 15. Roskilde Kommune Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Kastanjehaven Plejecenter Juni 2010 Tilsynet er udført den 30. juni 2010 i tidsrummet kl. 10.15 15.30 2 Formål Formålet med det uanmeldte tilsyn er: At afdække

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Fuglemosen, Silkeborg Kommune. Onsdag den 7. december 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Fuglemosen, Silkeborg Kommune. Onsdag den 7. december 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Fuglemosen, Silkeborg Kommune Onsdag den 7. december 2011 fra kl. 12.00 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Fuglemosen. Generelt er

Læs mere

Handleplan for opfølgning på Tilsyn fra BDO / Uanmeldt opfølgende tilsyn på medicinområdet 2017

Handleplan for opfølgning på Tilsyn fra BDO / Uanmeldt opfølgende tilsyn på medicinområdet 2017 Bilag Den kommunale hjemmepleje Handleplan for opfølgning på Tilsyn fra BDO / Uanmeldt opfølgende tilsyn på medicinområdet 2017 Tilsynet fandt sted d. 3. november 2017 Handleplan er udarbejdet d. 14. december

Læs mere

Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp. Servicefirmaet Globel

Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp. Servicefirmaet Globel Bilag: Tilsynskoncept leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp. Servicefirmaet Globel Bilag A: Måleområde, indikatorer og målemetode MÅLEMETODE MÅLEOMRÅDER VURDERINGSSKALA SUPPLERENDE BESKRIVELSE

Læs mere

Kvalitetsstandard for aflastning og afløsning

Kvalitetsstandard for aflastning og afløsning Social- og Sundhedscenteret Godkendt i Byrådet den 20. juni 2017 Kvalitetsstandard for aflastning og afløsning 2 Kvalitetsstandard for aflastning og afløsning Formålet med hjælpen Hvem kan få hjælp? Hvad

Læs mere

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59.

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59. Velkommen til Søndersøhave! Denne brochure er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Brochuren indeholder en række oplysning i forbindelse med indflytning og ophold i Søndersøhave. Har De spørgsmål,

Læs mere

Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt

Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte og ikke har eller ikke kan opholde sig i egen bolig

Læs mere

Storyboard præsentation læringsseminar 5 November

Storyboard præsentation læringsseminar 5 November Storyboard præsentation læringsseminar 5 November 10-11 2015 Hvem er vi som team Howitzvej/ Faldpakken Sosu.assistent Wina Sygeplejerske Pia Sygeplejerske Gitte Sygeplejerske Peter (Aftenvagt) Sosu.hjælper

Læs mere