Kommunernes Revision A/S VEJLE AMT. Revisionsberetni ng vedrørende revisionen af efterreguleringsoversigten

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kommunernes Revision A/S VEJLE AMT. Revisionsberetni ng vedrørende revisionen af efterreguleringsoversigten"

Transkript

1 VEJLE AMT Revisionsberetni ng vedrørende revisionen af efterreguleringsoversigten

2 Side 1 Til Regionsrådet i Region Syddanmark Vi har den 18. september 2007 afsluttet revisionen af Efterreguleringsoversigt 2006 for Vejle Amt. Efterregulerings oversigten er godkendt af Regionsrå det den 4. juni Vi har forsynet efterreguleringsoversigten med følg ende påtegning: Uafhængig revisors erklæring til Regionsrådet i Re gion Syddanmark Vi har revideret efterreguleringsoversigtens oplysn inger om fordeling af aktiver og passiver, rettigheder og pligter for Vejle Amt for ændri nger siden ultimo 2004 til ultimo 2006, som opgøres i overensstemmel se med reglerne i Inden rigs- og Sundhedsministeriets bekendtgørelse om fordeling af aktiver, passiver, ret tigheder og pligter og ansatte som følge af opgaveflytninger den 1. januar 2007 i forbindelse med kommunalreformen. Forretningsudvalget har ansvaret for efterregulerin gsoversigten. Vort ansvar er på grundlag af vor revision at udtrykke en konklusion om efterreguleri ngsoversigten. Den udførte revision Vi har udført vor revision i overensstemmel se med g od offentlig revisionsskik og bestemmelserne i Vejle Amts revisionsregulativ, Indenrigs- og Sundhedsministeriets bestemmelser, samt danske revisionsstandar der. Disse standarder kræver, at vi tilrettelægger og udfører revisionen med henblik på at opnå høj grad af sikkerhed for, at efterreguleringsoversigte n ikke indeholder væsentlig fejlinformation. Revisionen omfatter stikprøvevis undersøgelse af information, der understøtter de i efterreguleringsoversigten anførte beløb og oplysninger. Revisionen omfatter endvidere stillingtagen til den af ledelsen anvendte regnskabspraksis og til de væsentlige skøn, som ledelsen har udøvet, samt vurdering af den samlede præsentation af efterreguleri ngsoversigten. Det er vor opfattelse, at den udførte revision giver et tilstrækkelig t gru ndlag for vor konklusion. Konklusion Det er vor opfattelse, at alle efterreguleringsover sigtens aktiver og passiver, rettigheder og pligter samt ansatte, der skal overføres er blev et er blevet identificeret, samt at værdiansættelsen af aktiver og passiver og opgørelsen af nettoformuen i al væsentlighed er sket i overensstemmel se med reglerne i Indenrigs- o g Sundhedsministeriets bekendtgørelse om fordeling af aktiver, passiver, rettighede r og pligter og ansatte som følge af opgaveflytninger den 1. januar 2007 i forbindelse med kommunalreformen.

3 Side 2 1 Hovedtal 1.1 Nettoformue Nettoformuen er udtryk for amtets egenkapital, opgj ort i henhold til bekendtgørelse nr. 877 om fordeling af aktiver, passiver, rettigheder og pligter og ansatte som følge af opgave flytninger den 1. januar 2007 i forbindelse me d kommunalreformen. Ifølge efterreguleringsoversigten er nettoformuen f ordelt således: Modtagende forvaltningsmyndighed Staten Region Midtjylland Region Syddanmark Kommunerne: Vejle Kommune Kolding Kommune Horsens Kommune Fredericia Kommune Hedensted Kommune Ikast-Brande Kommune Skanderborg Kommune Nettoformue i alt Fordelings % 11,00 % 26,52 % 47,48 % 15,00 % 100 % Nettoformue mio.kr. 105,2 253,7 454,2 41,0 31,3 30,7 19,7 17,5 2,9 0,4 956,6 1.2 Kompensations beløb Ifølge bilag til efterregulerings oversigten er komp ensationsbeløbet opgjort til i alt 424,8 mio. kr., som staten skal kompensere regionen. Heri skal dog modregnes et momstilgodehavende, som Region Syddanmark har modtaget på vegne af Vejle Amt, beløbet udgør 182 mio. kr. Kompensationsbel øbet er udtryk for den forskel, der er mellem den del af nettoformuen, der reelt tilgår staten og den del af nettoformuen, de gældende fordelingsprincipper berettiger til.

4 Side 3 2 Redegørelse for den udførte revision 2.1 Generelt Revisionen af efterreguleringsoversigten er foretag et med udgangspunkt i 19 i Bekendtgørelse nr. 877 af 16. september 2005 om forde ling af aktiver og passiver, rettigheder og pligter og ansatte som følge af opgaveflytninger den 1. januar 2007 i forbindelse med kommunalreformen. Revisionen er foretaget i overensstemmel se med god offentlig revisionsskik og under iagttagelse af gældende regler på området samt amte ts revisionsregu lativ. Revisionen er foretaget ved stikprøver i det omfang, det er skønnet forsvarligt ud fra en vurdering af væsentlighed og risiko. 2.2 Vurdering af den af Region Syddanmark udarbejded e efterregulerings oversigt Det er efterprøvet, om efterreguleri ngsoversigten i sin helhed er udarbejdet i overensstemmelse med de udmeldte regler, og om det giver et retvisende billede af: wde principper, der er lagt til grund ved identifika tionen og fordeling af aktiver og passiver, rettigheder og pligter samt ansatte wde principper, der er lagt til grund ved værdiansæt telsen af aktiver og passiver wde principper, der skal lægges til grund for efterr eguleringen Herudover er der foretaget en gennemgang af de områ der, hvor der i aftalen er lagt op til en fravigelse af bekendtgørelsens generelle bestemm elser, sådan som bekendtgørelsens 42 giver mulighed for, såfremt det aftales mellem d en myndighed, hvorfra der overføres opgaver, og de myndigheder, hvor til der overføres opgaver. Bekendtgørelsens 42 åbner mulighed for, at visse dele af bestemmelsern e kan fraviges efter aftale mellem amtet og de overtagne kommuner, staten og regionen.

5 Side 4 Konklusion Efterreguleringsoversigten er som helhed udarbejdet i henhold til lovgivningens bestemmelser og de aftaler, der er indgået i fordelingsaf talen. For så vidt angår afvigelser jf. bekendtgørelsens 42 er det vor vurd ering, at de afvigelser, der er fremgår af fordelingsaftalen er korrekt behandlet i efterregguleringsoversigten de yderligere afvigelser, som er indarbejdet og bes krevet i efterreguleringsoversigten og forelagt på møde i dialog gruppen, anses for at være i overensstemmel se med bekendtgørelsens 42.

6 Side Revision af efterreguleri ngsoversigtens enkeltområder Opgørelse og fordeling af nettoformuen Vi har efterprøvet, om nettoformuen, der er opgjort med udgangspunkt i det endeligt godkendte regnskab for 2006, er opgjort i overensst emmelse med gældende regler. Det er herudover ved stikprøver efterprøvet, om for delingen af aktiver og passiver på forvaltningsniveau og myndighedsniveau samt på de e nkelte myndigheder er foretaget korrekt. Konklusion Det er vores overordnede vurdering, at opgørelsen o g fordelingen af amtets nettoformue generelt er foretaget i overensstemmel se med gælden de regler. Der er dog konstateret flere forhold, som påvirker opgørelsen af nettoformuen og dermed også de foretagne fordelinger. Der henvises herom til kapitel 3 Revisionens bemærk ninger. Nettoformue til fordeling og korrektioner i øvrigt: Amtets nettoformue til fordeling kan opgøres sålede s: Mio. kr. Formue ifølge efterreguleringsoversigten 956,6 Anbefalede korrektioner Likvide aktiver 1,6 Kortfristet gæld -1,8 Aktier og andelsbeviserm.m. 0,3 Forskningsmidler(skønnet beløb ) 2,0 Materielle anlægsaktiver 114,6 Forpligtelser vedr. tjenestemænd 2,2 Nettoformue til fordeling 1.075,5 Øvrige korrektioner og forhold til iagttagelse/afkl aring: I Vejle Amts regnskab for året 2006 er forskningsmi dler på 11,4 mio. kr. tilhørende Vejle Sygehus ved en fejl reduceret i de aktiver, d er i efterreguleringsoversigten er overført til staten. Konsekvensen heraf er, at komp ensationsbeløbet som staten skal afregne til Region Syddanmark er opgjort med 11,4 m io. kr. for lidt. Herudover skal vi gøre opmærksom på, at der er usik kerhed om, hvorvidt indkomstskatterestancer mv. skal medtages som en del af net toformuen. En lovændring vedrørende kommunal indkomstskat, lov nr. 495 af 07/06/2006, der træder i kraft den 1. januar 2007, indebærer blandt andet, at der ikke læ ngere skal foretages afregning af

7 Side 6 indkomstskat m.m. med kommunerne vedr. tidligere år. I regnskabet for 2006 har Vejle Amt medtaget 36,7 m io. kr. i tilgodehavender vedr. de omhandlede skatterestancer. Efter aflæggelsen af årsregnskabet og udarbejdelsen af efterreguleringsoversigten for delingen af amtets formue, er der på baggrund af ti lbagemeldinger fra Indenrigs- og Sundhedsministeriet samt Danske Regioner opstået tv ivl om, hvorvidt tilgodehavendet burde være afskrevet i årsregnskabet for Forholdet har bl.a. betydning for bedømmelsen af størrelsen af amtets egenkapital og efterreguleringsoversigten for delingen af amtets formue. Vi vil derfor anbefale, at regionen søger en afklar ing heraf. Der henvises til kapitel 3 Revisionens bemærkninger Opgørelsen og fordelingen af aktiver og passiv er, der ikke indgår i nettoformuen samt rettigheder og pligter Vi har ved stikprøver kontrolleret, om opgørelsen o g fordelingen af aktiver og passiver, der ikke indgår i nettoformuen samt rettigheder og pligter er foretaget i overensstemmel - se med gældende regler For rettigheder og pligter har vi ved stikprøver fo retaget sammenholdelse til foreliggende dokumentation. Konklusion Det er vores vurdering, at opgørelsen og fordelinge n af aktiver og passiver, der ikke indgår i nettoformuen, samt rettigheder og pligter er foretaget i overensstemmel se med gældende regler Fordelingen af personale Vi har ved stikprøver efterprøvet, om fordelingen a f personale er foretaget i overensstemmelse med gældende regler. Konklusion af amtets personale generelt er fore- Det er vores overordnede vurdering, at fordelingen taget i overensstemmel se med den valgte praksis.

8 Side Ledelsens regnskabserklæring Vi har i forbindelse med revisionen af efterreguler ingsoversigten indhentet regnskabserklæring fra regions- og økonomidirektør til bekræft else af oplysningerne i efterreguleringsoversigten og deres fuldstændighed. 2.5 Modtagne myndigheders bemærkninger til efterregu leringsoversigten Der er indkommet følgende bemærkninger til efterreg uleringsoversigten: Fuglekær Udviklingscenter (Region Syddanmark) Ejendommen Fælleshåbsvej 2, Børkop er afstået i 200 5, ejendommens bogførte værdi på kr. skal derfor udgå af regnskabet. Bekskæftigelsesc entret Kathrinehøj (Region Syddanmark) Værdiansættelsen af ejendommen Avlsgårdsvej 1 i Bør kop, er opgjort med kr. for lidt. Bofællesskabet Møllegården (Region Syddanmark) Ejendommen Østergade 5, Brejning er afstået, ejendo mmens bogførte værdi på kr. skal derfor udgå af regnskabet. Udviklingscentret Skansebakken (Region Syddanmark) Ejendommen H. O. Wildinskovsvej 1-5 i Børkop, Vejle Kommune er placeret under ovennævnte institution. Den del, der er placeret i 1-3, hører under institutionen Kilden. Dan der kun er en samlet ejendomsværdi under nr. 1, bør hele ejendommen omplaceres til kilden ud fra størst bruger princippet. Dette forhold har ikke betydning for nettoformuen, vi har derfor taget oplysningen til efterretning. Tinghøj, Egtved (Region Syddanmark) Ejendommen Vinkelgårdsvej 14 i Egtved, er ikke medt aget i anlægskartotek et, værdien på kr. skal derfor indregnes.

9 Side 8 Erstatningsbygge ri i Gauerslund (Region Syddanmark) Tilbygning til Hus E på i alt kr. er fejlpl aceret. Dette forhold har ikke betydning for nettoformuen, vi har derfor taget oplysningen til efterretning. Sommerhus Bøgeskovvej 37D i Trelde (Region Syddanmark) Sommerhuset er ikke medtaget i amtets anlægskartote k. Værdien skal indregnes med kr. Sønderparken (Region Midtjylland) På grund af tidligere fejl er der i 2005/2006 foret aget reguleringer af værdierne for ejendommene Søndergade 21 i Hornsyld, Hedensted Kom mune og Kildegade i Horsens Kommune. I forbindelse hermed er der begået nye fejl, hvilket medfører, at værdien af Søndergade 21 skal forhøjes med kr. og Kirkegade med kr. Engvejens børnehjem (Region Midtjylland) Der mangler under materielle anlægsaktiver værdien af sommerhuset Bugten 18 Værdien af sommerhuset på kr. er indeholdt i de af os foreslåede korrektioner til de materielle anlægsaktiver, jf. bemærkningsafsnittet. Der mangler under materielle anlægsaktiver værdien af Lucernevej 8 Hertil kan oplyses, at ejendommen er medtaget i eft erreguleringsove rsigtens bind 2, side 67. Tjenestemandsfor pligtelse (Region Midtjylland) To tjenestemænd er fratrådt pr De to tjenestemænd er fejlagtig fejlagtigt placeret som aktive tjenestemænd og derfor medtaget i opgørelsen af nettoformuen. Forpligtelsen på i alt er indeholdt i de af os foreslåede korrektioner, jf. bemærkningsafsnittet. Grunde og bygninger bestemt for videresalg (Finansministeriet) Det fremgår af tabellen side 10 i efterreguleringsm aterialet, at der er trukket et beløb på 46 mio. kr. ud af nettoformuen vedr. varelagre samt grunde og bygninger til videresalg. Det fremgår ikke klart, om der med hensyn til det anførte beløb kan være tale om, at en del af beløbet vedrører grunde og by gninger bestemt for videresalg, som burde indgå i nettoformuen. Beløbet på de 46 mio. kr. er udtryk for de bevægels er der har været på området siden 31. december Det kan oplyses, at saldoen vedr. Grunde og bygninger bestemt for videresalg pr. 31. december 2006 er 0 kr., hvilket også fremgår af delingsaftalens bind 1 side 131. Den Europæiske Socialfond (Finansministeriet) I regnskabet for 2006 mangler et passiv vedr. tilba gebetaling af overskydende midler fra Den Europæiske Socialfond fra amtet på , 52 kr. til Erhvervs- og Bygge-

10 Side 9 styrelsen. Region Syddanmark har oplyst, at Vejle Amt i brev af 21. december 2006 har gjort Erhvervs- og Byggestyrelse n opmærksom på at beløbet vedrører et projekt, som er gået konkurs. Det skyldige beløb skal indhentes via den af projektet stillede eksterne bankgaranti og vedrører derfor ikke Vejle Amts regnskab. Vi har taget Regionens besvarelse til efterretning. Rosborg Gymnasium(Finansminister iet ) Det er oplyst, at der i forbindelse med Rosborg Gymnasium er deponeret midler til færdiggørelse af bygningsmæssige projekter på en kl ientkonto hos en advokat. overførelsen til klientkontoen har medført, at mindrefo rbruget formentlig ikke er kommet til at indgå som et aktiv i amtets regnskab Det har vist sig, at beløbet er bogført under materielle anlæg under opførelse med kr., beløbet er således indregnet i amtet s regnskab jf. endvidere efterreguleringsoversig tens Bind 1 side 23. Kan - institutionen Solsikken (Skanderborg Kommune) Under materielle anlægsaktiver er ombygning af institutionen til almene boliger, aktiveret med kr. Omvendt fremgår det ikke af materialet om - og i hvilket omfang - der forekommer passiver i byggesagen f.eks. kortfristet låneoptag i form af byggekredit. Herudover stillet spørgsmål ved værdia nsættelsen idet, der den 21. september 2006 blev udmeldt et forventet forbrug i byggesagen på 1,9 mio, heraf låneoptag på 0,8 mio. kr. Region Syddanmark har oplyst, at afvigelser mellem budgettal og realiseret forbrug er uden betydning for efterregulerings oversigten, da denne alene opererer med faktisk forbrug. Vi har taget Regionens besvarelse tilefterretning. Herudover kan vi oplyse, at der ikke er optaget en byggekredit til finansiering af byggeriet. Overtagelse af verserende erstatningssag (Horsens Kommune) I forbindelse med overtagelsen af en vejstrækning - omfartsvejen ved Østbirk - har Horsens Kommune fået overdraget et erstatningskr av på op imod 3 mio. kr., vedrørende udbuddet af vejentreprisen i Horsens ka n ikke umiddelbart acceptere overtagelsen af dette erstatningskrav, der vedrører en sagsbehandlingsfejl i Vejle Amt. Region Syddanmark oplyser, at der ikke forelå et opgjort erstatningskrav inden udløbet af supplementspe rioden, hvorfor der ikke skalske indregning af kravet i amtets balance for 2006.

11

Bilag. Region Midtjylland. Tillæg til efterreguleringsoversigten i forbindelse med delingsaftalen for Ringkjøbing Amt

Bilag. Region Midtjylland. Tillæg til efterreguleringsoversigten i forbindelse med delingsaftalen for Ringkjøbing Amt Region Midtjylland Tillæg til efterreguleringsoversigten i forbindelse med delingsaftalen for Ringkjøbing Amt Bilag til Regionsrådets møde den 14. november 2007 Punkt nr. 10 Kommunernes

Læs mere

Vestsjællands Amt. Revisionsberetning, Efterreguleringsoversigt 2006

Vestsjællands Amt. Revisionsberetning, Efterreguleringsoversigt 2006 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Toldbuen 1 4700 Næstved E-mail: naestved@pwc.dk Telefon 55 75 86 86 Telefax 55 75 87 87 Vestsjællands Amt Revisionsberetning, Efterreguleringsoversigt

Læs mere

Efterregulering af aftale om fordelingen af Vejle Amts aktiver og passiver

Efterregulering af aftale om fordelingen af Vejle Amts aktiver og passiver Efterregulering af aftale om fordelingen af Vejle Amts aktiver og passiver Den 15. maj 2007 Efterreguleringsoversigt Efterregulering af aftale om fordelingen af Vejle Amts aktiver og passiver, rettigheder

Læs mere

Bilag. Bilag 2: Redegørelse for etablering af åbningsbalancen (Primokorrektioner) Den 26. november 2007. Århus Kommune

Bilag. Bilag 2: Redegørelse for etablering af åbningsbalancen (Primokorrektioner) Den 26. november 2007. Århus Kommune Bilag Den 26. november 2007 Bilag 2: Redegørelse for etablering af åbningsbalancen (Primokorrektioner) Århus Kommune Økonomisk Afdeling Borgmesterens Afdeling I forbindelse med aflæggelsen af åbningsbalancen

Læs mere

Efterreguleringsoversigt for Sønderjyllands Amt 18. maj 2007

Efterreguleringsoversigt for Sønderjyllands Amt 18. maj 2007 Efterreguleringsoversigt for Sønderjyllands Amt 18. maj 2007 Efterregulering af aftale om fordelingen af Sønderjyllands Amts aktiver og passiver, rettigheder og pligter som følge af opgaveflytninger 1.

Læs mere

Roskilde Amt. Revisionsberetning, Efterreguleringsoversigt 2006

Roskilde Amt. Revisionsberetning, Efterreguleringsoversigt 2006 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Toldbuen 1 4700 Næstved E-mail: naestved@pwc.dk Telefon 55 75 86 86 Telefax 55 75 87 87 Roskilde Amt Revisionsberetning, Efterreguleringsoversigt

Læs mere

FORBEREDELSESUDVALGET FOR REGION SYDDANMARK

FORBEREDELSESUDVALGET FOR REGION SYDDANMARK FORBEREDELSESUDVALGET FOR REGION SYDDANMARK Beretning nr. 1 Årsregnskab for 2006 Afsluttende beretning 108.300 Til Regionsrådet for Region Syddanmark Kommunernes Revision (KR) har afsluttet revisionen

Læs mere

RANDERS KOMMUNE. Beretning nr. 2 (side 12-26) Revision af kommunens åbningsbalance pr. 1. januar 2007. Delberetning for regnskabsåret 2007 730.

RANDERS KOMMUNE. Beretning nr. 2 (side 12-26) Revision af kommunens åbningsbalance pr. 1. januar 2007. Delberetning for regnskabsåret 2007 730. RANDERS KOMMUNE Beretning nr. 2 (side 12-26) Revision af kommunens åbningsbalance pr. 1. januar 2007 Delberetning for regnskabsåret 2007 730.000 Side 12 Indholdsfortegnelse 1 Indledning...................................................

Læs mere

Region Syddanmark Beretning om revision af åbningsbalancen pr. 1. januar 2007

Region Syddanmark Beretning om revision af åbningsbalancen pr. 1. januar 2007 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Region Syddanmark Beretning om

Læs mere

DEN SELVEJENDE INSTITUTION STENTEVANG BØRNEHAVE

DEN SELVEJENDE INSTITUTION STENTEVANG BØRNEHAVE DEN SELVEJENDE INSTITUTION STENTEVANG BØRNEHAVE Beretning nr. 32 Revision af regnskabet for året 2006 Afsluttende beretning for regnskabsåret 2006 474.001 Side 1 Til bestyrelsen for Stentevang Børnehave

Læs mere

Revision og korrektion af efterregulering af delingsaftale vedr. Fyns Amt

Revision og korrektion af efterregulering af delingsaftale vedr. Fyns Amt Område: Økonomi Udarbejdet af: Christian Lehmann Afdeling: Økonomisk Sekretariat E-mail: Christian.Lehmann@regionsyddanmark.dk Journal nr.: 7/881 Telefon: 76631656 Dato: 2. november 27 Revision og korrektion

Læs mere

i!l ERNST &YOUNG Indholdsfortegnelse

i!l ERNST &YOUNG Indholdsfortegnelse Gladsaxe Kommune Beretning om revision af åbningsbalancen pr. 1. januar 2007 i!l ERNST &YOUNG Indholdsfortegnelse 1. Revision af åbningsbalancen pr. l. januar 2007 l 1.1 Revisorerklæring om åbningsbalancen

Læs mere

Region Midtjylland. Revisionsberetning vedrørende årsregnskab 2007. Bilag. til Regionsrådets møde den 24. september 2008. Punkt nr.

Region Midtjylland. Revisionsberetning vedrørende årsregnskab 2007. Bilag. til Regionsrådets møde den 24. september 2008. Punkt nr. Region Midtjylland Revisionsberetning vedrørende årsregnskab 2007 Bilag til Regionsrådets møde den 24. september 2008 Punkt nr. 4 Notat om supplerende oplysninger

Læs mere

TREKANTOMRÅDETS BRANDVÆSEN I/S REVISIONSBERETNING NR. 1 SIDE 1-5 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2016

TREKANTOMRÅDETS BRANDVÆSEN I/S REVISIONSBERETNING NR. 1 SIDE 1-5 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2016 TREKANTOMRÅDETS BRANDVÆSEN I/S REVISIONSBERETNING NR. 1 SIDE 1-5 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2016 CVR-NR. 37 24 29 85 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 IDENTIFIKATION AF DET REVIDEREDE ÅRSREGNSKAB FOR 2016... 1

Læs mere

Vi har revideret åbningsbalancen og anvendt regnskabspraksis for Hvidovre Kommune pr. 1. januar 2004 bestående af aktiver og passiver.

Vi har revideret åbningsbalancen og anvendt regnskabspraksis for Hvidovre Kommune pr. 1. januar 2004 bestående af aktiver og passiver. Pkt.nr. 4 Revisionsberetning nr. 147. Revision af åbningsbalancen pr. 1. januar 2004 samt etablerede forretningsgange i forbindelse med løbende registering af fysiske aktiver mv. 490777 Indstilling: Økonomisk

Læs mere

Indstilling. Indstilling vedrørende Århus Kommunes åbningsbalance for Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling

Indstilling. Indstilling vedrørende Århus Kommunes åbningsbalance for Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 26. november 2007 Århus Kommune Økonomisk Afdeling Borgmesterens Afdeling Indstilling vedrørende Århus Kommunes åbningsbalance for

Læs mere

Optikerforeningen. CVR-nummer

Optikerforeningen. CVR-nummer Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: DK 31 77 85

Læs mere

Foreningen. FAIR Danmark. Årsrapport 1/1 2010-31/12 2010 CVR 31 82 34 39

Foreningen. FAIR Danmark. Årsrapport 1/1 2010-31/12 2010 CVR 31 82 34 39 Foreningen FAIR Danmark Årsrapport 1/1 2010-31/12 2010 CVR 31 82 34 39 1 Indholdsfortegnelse Side Indholdsfortegnelse... 1 Ledelseserklæring... 2 Bestyrelsens underskrifter... 3 Revisionspåtegning... 4

Læs mere

CONCERTO COPENHAGEN, CVR-NR Til BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, København V LEDELSENS REGNSKA BSERKLÆRING VEDRØRENDE ÅRSREGNS

CONCERTO COPENHAGEN, CVR-NR Til BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, København V LEDELSENS REGNSKA BSERKLÆRING VEDRØRENDE ÅRSREGNS CONCERTO COPENHAGEN, CVR-NR. 14 28 00 30 Til BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, København V LEDELSENS REGNSKA BSERKLÆRING VEDRØRENDE ÅRSREGNSKA BET FOR 2017 OG OPGØRELSE AF SKATT EPLIGTIG INDKOMST

Læs mere

Vedrørende Fra Omfattende Bemærkning Forberedelsesudvalget for Kommunernes Revisionen af regnskabet for året 2006 Nej

Vedrørende Fra Omfattende Bemærkning Forberedelsesudvalget for Kommunernes Revisionen af regnskabet for året 2006 Nej Bilag til sag om endelig godkendelse af regnskaber og revisionsberetninger vedrørende 2006 for Forberedelsesudvalget samt for Fyns, Sønderjyllands, Ribe og Vejle amter. Oversigt over revisionsberetninger

Læs mere

Aftaleudkast vedrørende Holstebro Kommunes overtagelse af Saustrup fra Region Midtjylland pr. 1. januar 2019

Aftaleudkast vedrørende Holstebro Kommunes overtagelse af Saustrup fra Region Midtjylland pr. 1. januar 2019 Aftaleudkast vedrørende Holstebro Kommunes overtagelse af Saustrup fra Region Midtjylland pr. 1. januar 2019 1. INDLEDNING Holstebro Kommune har anmodet Region Midtjylland om at udarbejde en aftale vedrørende

Læs mere

Efterregulering af aftale vedrørende Vejle Kommunes overtagelse af en række regionale tilbud på socialområdet pr. 1. januar 2008

Efterregulering af aftale vedrørende Vejle Kommunes overtagelse af en række regionale tilbud på socialområdet pr. 1. januar 2008 Efterregulering af aftale vedrørende Vejle Kommunes overtagelse af en række regionale tilbud på socialområdet pr. 1. januar 28 Efterregulering af aftale vedrørende Vejle Kommunes overtagelse af en række

Læs mere

ODENSE KOMMUNE. ÅBNINGSBALANCE pr. 1. januar 2007

ODENSE KOMMUNE. ÅBNINGSBALANCE pr. 1. januar 2007 ODENSE KOMMUNE ÅBNINGSBALANCE pr. 1. januar 2007 INDHOLD Påtegninger Ledelsens påtegning 3 Revisionspåtegning 4 Regnskabspraksis Anvendt regnskabspraksis ved udarbejdelse af åbningsbalance pr. 1/1 2007

Læs mere

DEN SELVEJENDE INSTITUTION GALTEN JUNIOR- OG UNGDOMSKLUB

DEN SELVEJENDE INSTITUTION GALTEN JUNIOR- OG UNGDOMSKLUB Provstegade 10, 2 sal 8900 Randers C CVR-nr. 29 79 40 30 Tlf.: 8642 7777, Fax: 86410076 www.kr.dk DEN SELVEJENDE INSTITUTION GALTEN JUNIOR- OG UNGDOMSKLUB Protokollat nr. 49 (side 11 16) Revision af regnskabet

Læs mere

K e n d e l s e: Den 25. marts 2015 blev der i sag nr. 144/2013. A ApS og B. mod. registreret revisor K. afsagt sålydende

K e n d e l s e: Den 25. marts 2015 blev der i sag nr. 144/2013. A ApS og B. mod. registreret revisor K. afsagt sålydende Den 25. marts 2015 blev der i sag nr. 144/2013 A ApS og B mod registreret revisor K afsagt sålydende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 3. december 2013 har A ApS (CVR. XX XX XX XX) og B (CVR.nr. XX XX

Læs mere

Gylling Vandværk A.m.b.a. Gylling 8300 Odder. CVR-nr.:

Gylling Vandværk A.m.b.a. Gylling 8300 Odder. CVR-nr.: Gylling Vandværk A.m.b.a. Gylling 8300 Odder CVR-nr.: 33 44 01 03 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2018 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 34 2. Konklusion på revisionen af årsregnskabet for 2018...

Læs mere

Sorø Event & Turist. CVR-nummer 13333238

Sorø Event & Turist. CVR-nummer 13333238 Dansk Revision Sorø godkendt revisionsaktieselskab Feldskovvej 9 DK-4180 Sorø soroe@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 58 58 18 00 Telefax: +45 57 83 20 64 CVR: DK 29 91 98 01 Bank: 2204

Læs mere

Egedal Fjernvarme A/S. Vurderingsberetning med tilhørende åbningsbalance

Egedal Fjernvarme A/S. Vurderingsberetning med tilhørende åbningsbalance Egedal Fjernvarme A/S Vurderingsberetning med tilhørende åbningsbalance pr. 1. januar 2013 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Bestyrelsens underskrifter 1 Vurderingsberetning afgivet af uafhængig revisor

Læs mere

Den 7. august 2014 blev der i. sag nr. 111/2013. Revisortilsynet. mod. Registreret revisor Flemming M. Nielsen. afsagt sålydende K E N D E L S E:

Den 7. august 2014 blev der i. sag nr. 111/2013. Revisortilsynet. mod. Registreret revisor Flemming M. Nielsen. afsagt sålydende K E N D E L S E: Den 7. august 2014 blev der i sag nr. 111/2013 Revisortilsynet mod Registreret revisor Flemming M. Nielsen afsagt sålydende K E N D E L S E: Ved skrivelse af 10. september 2013 har Revisortilsynet i medfør

Læs mere

Dansk Træforening. Revisionsprotokol af 5/5 2009 vedrørende årsrapporten for 2008

Dansk Træforening. Revisionsprotokol af 5/5 2009 vedrørende årsrapporten for 2008 Dansk Træforening Revisionsprotokol af 5/5 2009 vedrørende årsrapporten for 2008 Kvæsthusgade 3 DK-1251 København K Tlf. (+45) 39 16 36 36 Fax (+45) 39 16 36 37 E-mail:copenhagen@n-c.dk Aalborg København

Læs mere

Ejerforeningen Brunevangen

Ejerforeningen Brunevangen Brunevang 92 2610 Rødovre REVISION AF ÅRSRAPPORTEN 2009 Vi har afsluttet revisionen af årsrapporten for 2009. Årsrapporten udviser følgende resultat, aktiver og egenkapital: Årets resultat... -150 Aktiver

Læs mere

RINGSTED KOMMUNE. Revisionsberetning nr. 159. Revisionen af regnskabet for Historiens Hus, Ringsted Museum og Arkiv for året 2006

RINGSTED KOMMUNE. Revisionsberetning nr. 159. Revisionen af regnskabet for Historiens Hus, Ringsted Museum og Arkiv for året 2006 RINGSTED KOMMUNE Revisionsberetning nr. 159 Revisionen af regnskabet for Historiens Hus, Ringsted Museum og Arkiv for året 2006 Afsluttende beretning for regnskabsåret 2006 329.000 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Faxe-Hallerne Den selvejende institution for Faxe og omegn Rådhusvej Faxe. CVR-nr.: Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2012

Faxe-Hallerne Den selvejende institution for Faxe og omegn Rådhusvej Faxe. CVR-nr.: Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2012 I Revs Faxe Registrerede revisorer Poul Johansson Søren Holt-Nielsen Faxe-Hallerne Den selvejende institution for Faxe og omegn Rådhusvej 6 4640 Faxe CVR-nr.: 11 89 60 73 Revisionsprotokollat for regnskabsåret

Læs mere

Faxe Ladeplads Fiskerihavn A.M.B.A. Favrbyvej 66 4654 Faxe Ladeplads. CVR-nr.: 31334470. Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2012

Faxe Ladeplads Fiskerihavn A.M.B.A. Favrbyvej 66 4654 Faxe Ladeplads. CVR-nr.: 31334470. Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2012 I ReviFaxe Registrerede revisorer Poul Johansson Søren Holt-Nielsen Faxe Ladeplads Fiskerihavn A.M.B.A. Favrbyvej 66 4654 Faxe Ladeplads CVR-nr.: 31334470 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2012 fe

Læs mere

PEDERSEN. Den selvejende institution Hyttefadet

PEDERSEN. Den selvejende institution Hyttefadet Kb. - p o(p- i-ol KRØYER statsautoriserede revisorer Den selvejende institution Hyttefadet Revisionsprotokollat af 29. januar 2014 (side 45-47) vedrørende årsregnskabet for 2013 Hostrupsvej 4 7500 Holstebro

Læs mere

IBDO DEN SELVEJENDE INSTITUTION SDR. BJERT MENIGHEDSBØRNEHAVE REVISIONS PROTOKOL SIDE VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2017 CVR-NR.

IBDO DEN SELVEJENDE INSTITUTION SDR. BJERT MENIGHEDSBØRNEHAVE REVISIONS PROTOKOL SIDE VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2017 CVR-NR. DEN SELVEJENDE INSTITUTION SDR. BJERT MENIGHEDSBØRNEHAVE REVISIONS PROTOKOL SIDE 63-65 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2017 CVR-NR. 80 3 7 44 1 O INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 IDENTIFIKATION AF DET REVIDEREDE ÅRSREGNSKAB

Læs mere

Endelig deling af Langå Kommune

Endelig deling af Langå Kommune Endelig deling af Langå Kommune mellem Favrskov og Randers kommuner Efterregulering af delingsaftalen for Langå kommune, i henhold til kapitel 5 i bekendtgørelse nr. 868 af 16. september 2005 om deling

Læs mere

Efterregulering af aftale om fordelingen af Ribe Amts aktiver og passiver

Efterregulering af aftale om fordelingen af Ribe Amts aktiver og passiver Efterregulering af aftale om fordelingen af Ribe Amts aktiver og passiver Den 16. maj 2007 Efterreguleringsoversigt Ribe Amt Efterregulering af aftale om fordelingen af Ribe Amts aktiver og passiver, rettigheder

Læs mere

Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening

Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening CVR-nr. 55 09 94 13 Revisionsprotokollat af 21. februar 2014 (side 40-43) vedrørende årsregnskabet for 2013 Indholdsfortegnelse Side 1. Revision af årsregnskabet

Læs mere

Nexø Havn Udvikling A/S under stiftelse Sdr. Hammer 2 1. tv. 3730 Nexø. Vurderingsberetning og åbningsbalance Pr. 1. oktober 2010

Nexø Havn Udvikling A/S under stiftelse Sdr. Hammer 2 1. tv. 3730 Nexø. Vurderingsberetning og åbningsbalance Pr. 1. oktober 2010 Nexø Havn Udvikling A/S under stiftelse Sdr. Hammer 2 1. tv. 3730 Nexø Vurderingsberetning og åbningsbalance Pr. 1. oktober 2010 Godkendt på selskabets stiftende generalforsamling, den / 2010 Dirigent

Læs mere

Vurderingsmændenes udtalelse om ombytningsforhold afgivet af uafhængig

Vurderingsmændenes udtalelse om ombytningsforhold afgivet af uafhængig Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Vurderingsmændenes udtalelse

Læs mere

Bilag 4. Intern årsrapport for 2005/2006 for Bahnsen ApS

Bilag 4. Intern årsrapport for 2005/2006 for Bahnsen ApS SKRIFTLIG KVALIFIKATIONSEKSAMEN FOR REGISTREREDE REVISORER 2006 25/8 2006 Bilag 4. Intern årsrapport for 2005/2006 for Bahnsen ApS Bahnsen ApS Intern årsrapport for perioden 1/7 2005-30/6 2006 16. regnskabsår

Læs mere

Indholdsfortegnelse. (kundenr.1895/)

Indholdsfortegnelse. (kundenr.1895/) STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB Andelsboligforeningen Vangegaarden CVR-nr. 53 76 76 13 REVISION & RÅDGIVNING REVISION & RÅDGIVNING RINGAGER 4C, 2. TH. // 2605 BRØNDBY // TEL 38 28 42 84 // CVR

Læs mere

K e n d e l s e: Ved skrivelser af 1. og 6. september 2007 har B og C klaget over statsautoriseret revisor A.

K e n d e l s e: Ved skrivelser af 1. og 6. september 2007 har B og C klaget over statsautoriseret revisor A. Den 13. maj 2008 blev i sag nr. 53/2007-S B og C mod Statsautoriseret revisor A afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelser af 1. og 6. september 2007 har B og C klaget over statsautoriseret revisor

Læs mere

22. maj 2006. Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af. Kunststyrelsen

22. maj 2006. Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af. Kunststyrelsen 22. maj 2006 Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af Kunststyrelsen I medfør af Lov nr. 230 af 2. april 2003 om Kunstrådet samt Teaterloven, jf. LBK nr. 1003 af 29. november

Læs mere

A/B FREDENSLUND. 2014 København: Vester Voldgade 107 DK-1552 København V. Amager: Amagerbrogade 253 DK-2300 København S TIL TRÆ DELS ES- OG

A/B FREDENSLUND. 2014 København: Vester Voldgade 107 DK-1552 København V. Amager: Amagerbrogade 253 DK-2300 København S TIL TRÆ DELS ES- OG A/B FREDENSLUND TL TRÆ DELS ES- OG REVSONSPROTOKOL ÅRSREGNSKAB 2014 København: Vester Voldgade 107 DK-1552 København V Tlf.: 33 15 27 27 Fax: 33 15 47 04 E-moil: Amager: Amagerbrogade 253 DK-2300 København

Læs mere

KIS Sintrupvej 30, Brabrand

KIS Sintrupvej 30, Brabrand CYR-nr. 155651 01 Genpart af revisionsprotokollat (side41-45) af 14. april 2004 vedrørende årsregnskabet 2003 ) i!/ ERNST&YOUNG INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Identifikation af det reviderede årsregnskab 2. 3.

Læs mere

GR HOLDING 2009 A/S. Østre Stationsvej Odense C. Årsrapport 1. januar december 2015

GR HOLDING 2009 A/S. Østre Stationsvej Odense C. Årsrapport 1. januar december 2015 GR HOLDING 2009 A/S Østre Stationsvej 1-5 5000 Odense C Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2016 Nicoline

Læs mere

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond. Revisionsprotokollat for 2014

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond. Revisionsprotokollat for 2014 Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond Revisionsprotokollat for 2014 Indholdsfortegnelse 1.0 Revision af årsrapporten for 2014 48 1.1 Indledning 48 1.2 Konklusion på den udførte revision og revisionspåtegning

Læs mere

ASSENS HAVN UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL SIDE VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2016

ASSENS HAVN UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL SIDE VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2016 Tlf: 70200213 middelfart@bdo.dk www.bdo.dk BOD Statsautoriseret revisionsaktieselskab Langelandsvej 6 DK-5500 Middelfart CVR-nr. 20222670 ASSENS HAVN UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL SIDE 122-125 VEDRØRENDE

Læs mere

Deloitte. Holstebro-Struer Trafikhavn. Revisionsprotokollat til årsrapport 2013

Deloitte. Holstebro-Struer Trafikhavn. Revisionsprotokollat til årsrapport 2013 Deloitte Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Arosgaarden, Aboulevarden 31 Postboks 514 8100 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Holstebro-Struer

Læs mere

k e n d e l s e: Ved skrivelse af 14. februar 2013 har Skat i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt registreret revisor A for Revisornævnet.

k e n d e l s e: Ved skrivelse af 14. februar 2013 har Skat i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt registreret revisor A for Revisornævnet. Den 18. november 2013 blev i sag nr. 18/2013 Skat mod registreret revisor A afsagt sålydende k e n d e l s e: Ved skrivelse af 14. februar 2013 har Skat i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt registreret

Læs mere

Efterregulering af aftale vedrørende Kolding Kommunes overtagelse af Trindvold pr. 1. januar 2011

Efterregulering af aftale vedrørende Kolding Kommunes overtagelse af Trindvold pr. 1. januar 2011 Efterregulering af aftale vedrørende Kolding Kommunes overtagelse af Trindvold pr. 1. januar 2011 Efterregulering af aftale vedrørende Kolding Kommunes overtagelse af Trindvold pr. 1. januar 2011... 3

Læs mere

Bekendtgørelse om regnskab og revision efter lov om byfornyelse og udvikling af byer

Bekendtgørelse om regnskab og revision efter lov om byfornyelse og udvikling af byer BEK nr 168 af 04/02/2015 (Historisk) Udskriftsdato: 24. januar 2017 Ministerium: Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet Journalnummer: Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, j.nr. 2015-325

Læs mere

Deloitte. Holstebro-Struer Trafikhavn. Revisionsprotokollat til arsrapport 2014. Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www, de loitte.

Deloitte. Holstebro-Struer Trafikhavn. Revisionsprotokollat til arsrapport 2014. Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www, de loitte. Deloitte Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 City Tower, Veerkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www, de loitte.dk Holstebro-Struer Trafikhavn

Læs mere

Dragsholm Golf Club. Årsrapport for 2014. Golfsvinget 1 4540 Fårevejle. Cvr.nr. 27 16 86 63. (12. regnskabsår)

Dragsholm Golf Club. Årsrapport for 2014. Golfsvinget 1 4540 Fårevejle. Cvr.nr. 27 16 86 63. (12. regnskabsår) Dragsholm Golf Club Golfsvinget 1 4540 Fårevejle Cvr.nr. 27 16 86 63 Årsrapport for 2014 (12. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling 29. marts 2015.

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Årsregnskab 2010 1 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger 3 Ledelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors erklæring 5 Anvendt regnskabspraksis 6 Resultatopgørelsen 2010 8 Balancen 2010 10 Særlig specifikation

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN AF 1941 RINGSTED. EKSTRAKT AF REVISIONSPROTOKOLLAT PR. 31. DECEMBER 2013 (afd )

ANDELSBOLIGFORENINGEN AF 1941 RINGSTED. EKSTRAKT AF REVISIONSPROTOKOLLAT PR. 31. DECEMBER 2013 (afd ) Tlf: 39 15 52 00 koebenhavn@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Havneholmen 29 DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 70 ANDELSBOLIGFORENINGEN AF 1941 RINGSTED EKSTRAKT AF REVISIONSPROTOKOLLAT

Læs mere

N. V. Holding af 18. juni 2008 A/S Overvænget 9, 8920 Randers NV

N. V. Holding af 18. juni 2008 A/S Overvænget 9, 8920 Randers NV N. V. Holding af 18. juni 2008 A/S Overvænget 9, 8920 Randers NV CVR-nr. 31 49 71 67 Årsrapport 1. oktober 2014-30. september 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Andelsselskabet Saltbæk Strandvænge Vandværk Årsrapport for 2014. CVR-nr. 51 09 50 14

Andelsselskabet Saltbæk Strandvænge Vandværk Årsrapport for 2014. CVR-nr. 51 09 50 14 Andelsselskabet Saltbæk Strandvænge Vandværk Årsrapport for 2014 CVR-nr. 51 09 50 14 Indholdsfortegnelse Side Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors erklæringer 2 Ledelsesberetning 4 Regnskabspraksis

Læs mere

Bekendtgørelse om økonomiske og administrative forhold for modtagere af driftstilskud fra Kulturministeriet

Bekendtgørelse om økonomiske og administrative forhold for modtagere af driftstilskud fra Kulturministeriet Til forsiden af retsinformation.dk BEK nr 1701 af 21/12/2010 Gældende Offentliggørelsesdato: 29-12-2010 Kulturministeriet Vis mere... Senere ændringer til forskriften Lovgivning forskriften vedrører LOV

Læs mere

ENID INGEMANNS FOND. Årsrapport 1. april marts Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

ENID INGEMANNS FOND. Årsrapport 1. april marts Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den ENID INGEMANNS FOND Årsrapport 1. april 2013-31. marts 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/06/2014 Klaus Søgaard Dirigent Side 2 af 15 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

TØNDER KOMMUNES JORDKØBSNÆVN

TØNDER KOMMUNES JORDKØBSNÆVN Tlf: 33 12 65 45 kolding@bdo.dk BDO Kommunernes Revision Birkemose Alle 31, st. DK-6000 Kolding TØNDER KOMMUNES JORDKØBSNÆVN Revisionsprotokol (side 36-41) Årsregnskab 2012 BDO Kommunernes Revision,, en

Læs mere

Thorsø Vandværk I/S CVR-nr

Thorsø Vandværk I/S CVR-nr Thorsø Vandværk I/S Administration: EnergiMidt A/S Thorsølundvej 46 Tietgensvej 2-4 8881 Thorsø 8600 Silkeborg Telefon 87 22 89 38 Thorsø Vandværk I/S CVR-nr. 23 41 88 19 Årsrapport 2008 Indholdsfortegnelse

Læs mere

KULTURHISTORISK MUSEUM RANDERS

KULTURHISTORISK MUSEUM RANDERS Provstegade 10, 2. 8900 Randers C Tlf.: 8642 7777, Fax: 8641 0076 E-mail: randers@kr.dk KULTURHISTORISK MUSEUM RANDERS (side 7-15) BDO Kommunernes Revision Vi er Danmarks største udbyder af kommunal revision

Læs mere

Revisionsinstruks for tilskud ydet af Miljøstyrelsen.

Revisionsinstruks for tilskud ydet af Miljøstyrelsen. NOTAT Organisation & Jura J.nr. 0411-00072 Den 8. marts 2016 Revisionsinstruks for tilskud ydet af Miljøstyrelsen. For revision af regnskaber på kr. 100.000 eller derover. Denne revisionsinstruks omfatter

Læs mere

BYGGETEAM APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2014 (5. regnskabsår)

BYGGETEAM APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2014 (5. regnskabsår) BYGGETEAM APS CVR-NR 32 87 96 91 ÅRSRAPPORT FOR 2014 (5. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 13 / 4 2015. Ejvind Langkilde Dirigent 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

DEN SELVEJENDE INSTITUTION GALTEN JUNIOR- OG UNGDOMSKLUB

DEN SELVEJENDE INSTITUTION GALTEN JUNIOR- OG UNGDOMSKLUB Tlf: 33 12 65 45 CVR-nr. 29 79 40 30 www.bdo.dk BDO Kommunernes Revision Godkendt revisionsaktieselskab Provstegade 10, 2 sal DK-8900 Randers C DEN SELVEJENDE INSTITUTION GALTEN JUNIOR- OG UNGDOMSKLUB

Læs mere

Årsrapport 2008 for Handels Aps Panoptikon

Årsrapport 2008 for Handels Aps Panoptikon Årsrapport 2008 for Handels Aps Panoptikon CVR-nr 22 59 04 13, Vesterbrogade 5, 1502 København V Handels ApS Panoptikon Beretning for 2008 Selskabet indgår korttidskontrakter med forskellige ferieudbydere,

Læs mere

Hvidovre Kommune. fjcewtfrhousf(wpers I. Bilag 3 til revisionsberetning: Lovpligtig redegørelse til. Regnskabsåret 2008

Hvidovre Kommune. fjcewtfrhousf(wpers I. Bilag 3 til revisionsberetning: Lovpligtig redegørelse til. Regnskabsåret 2008 fjcewtfrhousf(wpers I PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Toldbuen L 4700 Næstved www.pwc.dk E-mail: naestvedlpwc.dk Telefon 55 75 86 86 Telefax 55 75 87 87 Hvidovre Kommune Bilag

Læs mere

IBDO DEN SELVEJENDE INSTITUTION BØRNEHAVEN GL. KONGEVEJ REVISIONSPROTOKOL SIDE VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2017 CVR-NR.

IBDO DEN SELVEJENDE INSTITUTION BØRNEHAVEN GL. KONGEVEJ REVISIONSPROTOKOL SIDE VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2017 CVR-NR. DEN SELVEJENDE INSTITUTION BØRNEHAVEN GL. KONGEVEJ REVISIONSPROTOKOL SIDE 61-63 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2017 CVR-NR. 80 37 44 10 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 IDENTIFIKATION AF DET REVIDEREDE ÅRSREGNSKAB

Læs mere

DANSK ENERGI LYS APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2013/14 (3. regnskabsår)

DANSK ENERGI LYS APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2013/14 (3. regnskabsår) DANSK ENERGI LYS APS CVR-NR 33 95 93 62 ÅRSRAPPORT FOR 2013/14 (3. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29 / 12 2014. Claus Overgård Rønnow Dirigent

Læs mere

Kollegiet Glanshatten Lejlighed 1-24 Resultatopgørelse 2007 og 2008 Status 31.12.2008

Kollegiet Glanshatten Lejlighed 1-24 Resultatopgørelse 2007 og 2008 Status 31.12.2008 Kollegiet Glanshatten Lejlighed 1-24 Resultatopgørelse 2007 og 2008 Status 31.12.2008 Indholdsfortegnelse Side Ledelsespåtegning Revisionspåtegning Foreningsoplysninger Ledelsesberetning Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

Endelig deling af Sønderhald Kommune

Endelig deling af Sønderhald Kommune Endelig deling af Sønderhald Kommune mellem Norddjurs og Randers kommuner Efterregulering af delingsaftalen for Sønderhald kommune, i henhold til kapitel 5 i bekendtgørelse nr. 868 af 16. september 2005

Læs mere

Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7)

Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7) Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7) Beskrivelse af rapporten: Denne rapport anvendes til at udarbejde den eksterne årsrapport for "mindre" selskaber. Rapporten er opstillet med udgangspunkt

Læs mere

Andelsselskabet. Bønsvig - Stavreby Vandværk. 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011

Andelsselskabet. Bønsvig - Stavreby Vandværk. 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011 Andelsselskabet Bønsvig - Stavreby Vandværk 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, afholdt den 19. september 2010

Læs mere

Andelsboligforeningen Digesvalen. Digesvalevej 2-6, 10-12, 16-22, 26-28, 34 Studstrup, 8541 Skødstrup. Årsrapport for 2008/2009. (4.

Andelsboligforeningen Digesvalen. Digesvalevej 2-6, 10-12, 16-22, 26-28, 34 Studstrup, 8541 Skødstrup. Årsrapport for 2008/2009. (4. Digesvalevej 2-6, 10-12, 16-22, 26-28, 34 Studstrup, 8541 Skødstrup Årsrapport for 2008/2009 (4. regnskabsår) Vedtaget på andelsboligforeningens ordinære generalforsamling, den / 2009 dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Axcel Prometheus Invest 1 ApS under frivillig likvidation. Årsrapport for 2014

Axcel Prometheus Invest 1 ApS under frivillig likvidation. Årsrapport for 2014 c/o Axcel Management A/S Sankt Annæ Plads 10 1250 København K CVR-nr. 31281822 Årsrapport for 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 9. juni 2015 Peter Stakemann

Læs mere

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 25. april 2006 (sag nr R)

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 25. april 2006 (sag nr R) Side 1 af 5 Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 25. april 2006 (sag nr. 26-2005-R) K mod R K e n d e l s e: Ved skrivelse af 16. juni 2005 har ToldSkat København

Læs mere

Skov Nielsen Holding ApS CVR-nr Vedbæk Strandvej Vedbæk. Årsrapport 2015

Skov Nielsen Holding ApS CVR-nr Vedbæk Strandvej Vedbæk. Årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Skov Nielsen Holding ApS CVR-nr.

Læs mere

Spektrum Retailpark Viborg K/S. Årsrapport 2015

Spektrum Retailpark Viborg K/S. Årsrapport 2015 Spektrum Retailpark Viborg K/S Jens Baggesens Vej 90N 8200 Aarhus N CVR-nr. 30 73 99 06 Årsrapport 2015 (9. regnskabsår) Årsrapporten er godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15/4 2016

Læs mere

REVISORHuSET. Hals Antenneforening. www.revisorhusethals.dk * info@revisorhusethals.dk * Tværgade 3 * 9370 Hals * Tlf: 98 75 02 44 * Fax: 98 75 02 66

REVISORHuSET. Hals Antenneforening. www.revisorhusethals.dk * info@revisorhusethals.dk * Tværgade 3 * 9370 Hals * Tlf: 98 75 02 44 * Fax: 98 75 02 66 ~ REVISORHuSET Hals Antenneforening Årsregnskab 2011 www.revisorhusethals.dk * info@revisorhusethals.dk * Tværgade 3 * 9370 Hals * Tlf: 98 75 02 44 * Fax: 98 75 02 66 Hals Antenneforening INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

HOT'N COLD A/S. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

HOT'N COLD A/S. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den HOT'N COLD A/S Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/06/2015 Lars Jensen Dirigent Side 2 af 12 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Egedal og Frederikssund Kommuners Hjælpemiddeldepot. Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2016

Egedal og Frederikssund Kommuners Hjælpemiddeldepot. Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2016 Egedal og Frederikssund Kommuners Hjælpemiddeldepot I/S Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2016 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Strandvejen

Læs mere

Vestegnens Brandvæsen I/S. Revisionsprotokollat om udkast for årsregnskab 2013

Vestegnens Brandvæsen I/S. Revisionsprotokollat om udkast for årsregnskab 2013 Vestegnens Brandvæsen I/S Revisionsprotokollat om udkast for årsregnskab 2013 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Strandvejen 44, 2900 Hellerup T: 3945

Læs mere

KJELDBJERG VANDVÆRK. Årsrapport for perioden. 1. januar 2013 til 31. december CVR. nr

KJELDBJERG VANDVÆRK. Årsrapport for perioden. 1. januar 2013 til 31. december CVR. nr KJELDBJERG VANDVÆRK Årsrapport for perioden 1. januar 2013 til 31. december 2013 CVR. nr. 40 55 82 68 INDHOLDSFORTEGNELSE Bestyrelsespåtegning Revisorpåtegning Regnskabspraksis Resultatopgørelse Balance

Læs mere

Andelsselskabet Sømarkens Vandværk Årsregnskab for 2015

Andelsselskabet Sømarkens Vandværk Årsregnskab for 2015 Andelsselskabet Sømarkens Vandværk Årsregnskab for 2015 CVR-nr. 15 14 51 10 1 Indholdsfortegnelse Selskabsoplysninger... Ledelsespåtegning... Den uafhængige revisors erklæring... Anvendt regnskabspraksis...

Læs mere

Erklæring. Intern Revision. Erklæring om revision af SKATs 9 regnskab for regnskabsåret Modtager Departementschef Jens Brøchner

Erklæring. Intern Revision. Erklæring om revision af SKATs 9 regnskab for regnskabsåret Modtager Departementschef Jens Brøchner Skatteudvalget 2017-18 (Omtryk - 02-11-2018 - Bilag tilføjet) SAU Alm.del - endeligt svar på spørgsmål 556 Offentligt 13. maj 2015 J. nr. 15-1489447 Plannr. 114-680 Intern Revision Erklæring Erklæring

Læs mere

J. E. DISTRIBUTION ApS

J. E. DISTRIBUTION ApS J. E. DISTRIBUTION ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/06/2015 Dennis Erik Andersen Dirigent Side 2 af 10

Læs mere

Andelsselskabet Sømarkens Vandværk Årsregnskab for 2014

Andelsselskabet Sømarkens Vandværk Årsregnskab for 2014 Andelsselskabet Sømarkens Vandværk Årsregnskab for 2014 CVR-nr. 15 14 51 10 1 Indholdsfortegnelse Selskabsoplysninger... Ledelsespåtegning... Den uafhængige revisors erklæring... Anvendt regnskabspraksis...

Læs mere

Høring over bekendtgørelse vedrørende udmøntning af lov om visse proceduremæssige spørgsmål i forbindelse med kommunalreformen

Høring over bekendtgørelse vedrørende udmøntning af lov om visse proceduremæssige spørgsmål i forbindelse med kommunalreformen Modtagere på høringslisten Dato: 5. juli 2005 Kontor: 4.ø.kt. J.nr.: Sagsbeh.: KRH Fil-navn: Dokument 2 Høring over bekendtgørelse vedrørende udmøntning af lov om visse proceduremæssige spørgsmål i forbindelse

Læs mere

AlmenNet Årsregnskab 2013

AlmenNet Årsregnskab 2013 AlmenNet Årsregnskab 2013 Sekretariat: BL - Danmarks Almene Boliger Indhold Side Hovedtal 3 Årsberetning 4 Revisionspåtegning 5 Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse 8 Balance 9 Side 3 4 års hovedtal

Læs mere

LE AF 30. JUNI 2014 A/S under frivillig likvidation Lundvej 14, 8800 Viborg

LE AF 30. JUNI 2014 A/S under frivillig likvidation Lundvej 14, 8800 Viborg LE AF 30. JUNI 2014 A/S under frivillig likvidation Lundvej 14, 8800 Viborg CVR-nr. 27 40 98 73 Årsrapport 1. januar - 31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

V.S. Automatic, Medarbejder A/S

V.S. Automatic, Medarbejder A/S V.S. Automatic, Medarbejder A/S Ormhøjgårdvej 15 8700 Horsens CVR-nr. 31 42 53 28 Årsrapport for 2014/15 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23/10 2015 Torben

Læs mere

Vindenergi Danmark amba UDDRAG AF ÅRSRAPPORT 2011

Vindenergi Danmark amba UDDRAG AF ÅRSRAPPORT 2011 Vindenergi Danmark amba CVR-NR. 21 97 35 05 UDDRAG AF ÅRSRAPPORT 2011 12. REGNSKABSÅR 1 Ledelsespåtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og godkendt årsrapporten for 2011 for Vindenergi Danmark amba.

Læs mere

Regnskabserklæring til revisor for Business Faxe Copenhagen. Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres:

Regnskabserklæring til revisor for Business Faxe Copenhagen. Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres: Beierholm Bregentvedvej 22 4690 Haslev Regnskabserklæring til revisor for Business Faxe Copenhagen Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres: Revision af årsregnskabet

Læs mere

K E N D E L S E : Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har oplyst, at A har været registreret som revisor siden den 19. december 1974.

K E N D E L S E : Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har oplyst, at A har været registreret som revisor siden den 19. december 1974. Den 14. marts 2008 blev i sag nr. 48/2007-R Revisortilsynet mod Registreret revisor A afsagt sålydende K E N D E L S E : Ved skrivelse 15. august 2007 har Revisortilsynet i medfør af revisorlovens 19,

Læs mere

Hovedgård Fjernvarmeværk A.m.b.A. Årsrapport 2006/07

Hovedgård Fjernvarmeværk A.m.b.A. Årsrapport 2006/07 Årsrapport 2006/07 Indholdsfortegnelse Side Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 1. juli 2006-30. juni 2007 5 Balance pr. 30. juni 2007 6

Læs mere