Nordborg Andelsboligforening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nordborg Andelsboligforening"

Transkript

1 Organisationsbestyrelsens beretning Maj april Denne skriftlige beretning udsendes til vores afdelingsformænd. Kan afhentes i kopi på kontoret og læses på hjemmesiden inden generalforsamlingen. 1. Indledning har i det forløbne år fortsat den gode udvikling, som bestyrelsen har igangsat i tidligere år. Der er gennemført mange forandringer, som skal tjene det formål, at I alle får en bedre og mere ensartet service. Denne gode udvikling vil fortsætte også i de kommende år. Fra politisk hold er der fokus på effektiviseringer i Danmarks almene boliger, hvor regeringen, KL og BL i 2016 indgik aftale om at reducere udgifterne med samlet 1.5 mia. kr. frem mod 2020 gennem en mere effektiv drift. Vi skal også i tage del i dette, og fra bestyrelsens side føler vi, at vores boligforening står godt rustet til fremtiden. 2. Det forløbne år 2.1 Samarbejdet med Sønderborg Kommune Vi har siden begyndelsen af 2014, sammen med Danbo, haft et godt samarbejde med kommunens administration i form af en arbejdsgruppe bestående af 2 fra os 2 fra Danbo og relevante personer fra kommunen anført af økonomidirektør Bjarke Eriksen. Det er aftalt, at arbejdsgruppen skal følge boligudviklingen på Nordals meget tæt også efter I årets løb har der været afholdt 1 møde mellem boligforeningerne og kommunen, hvorimod der var 2 møder sidste år. Mødet mellem politikere fra boligforeningerne og politikere fra kommunen blev desværre ikke til noget på grund af misforståelser om, hvem der skulle indkalde til mødet. Det årlige møde blev afholdt i september. Her gik dialogen på bl.a. ledige boliger. Der blev drøftet flygtninge og anvisningsret. Parterne er enige om, at vi skal undgå at få ghettoer i vor kommune. Så i fremtiden vil vi nok se, at flygtninge bliver anbragt bredt rundt omkring i kommunen.

2 I øjeblikket er begge parter enige om, at vores nuværende aftale om anvisningsretten opfylder behovet. Styringsdialogen er afholdt, og det var et godt møde, hvor vi fik vendt de relevante ting for både kommune og boligforening ud fra sidste regnskabsår. 2.2 Lejeledighed Udviklingen på ledige boliger i NAB har ikke været så accelererende som beregnet, hvorfor vi har revideret vores strategiplan så den tilpasses den aktuelle situation og de fremadrettede prognoser. Strategiplanen dækker nu årene Lejeledigheden har siden sidste generalforsamling i 2017 været meget tilfredsstillende. Her ved beretningens tilblivelse har vi under 3 indflytningsklare boliger. Organisationsbestyrelsen vedtog på sit april møde 2017, at nedsætte boliglejen med kr ,- pr. lejlighed for Holmgade 8-22, i alt 11 lejligheder. Huslejenedsættelsen er foreløbig gældende i 3 år. Herefter skal lejen stige med kr. 200,- pr. år til normal leje er nået. Resultatet har været opløftende i stedet for manglende huslejeindtægter på mange ledige boliger, har vi næsten udlejet alle boliger og dermed undgået huslejetab. Ved beretningens tilblivelse havde vi således kun en enkelt ledig lejlighed i afd. 20. Vi har i alle øvrige afdelinger haft en rimelig lav lejeledighed og vores samlede tab på lejeledighed ca. kr hvilket er et meget godt resultat. 2.3 Uddannelse Den 27. januar havde vi som sædvanlig kursus på Mommark Handelsskole, sammen med Søbo, hvor alle afdelingsbestyrelsesmedlemmer og suppleanter var inviteret. Indhold og program var i år noget anderledes end tidligere idet vi bl.a. havde kortet dagen lidt ned til at slutte allerede ved kaffetid. Vi var i alt 75 deltagere, hvoraf godt 40 var fra NAB. Formiddagens program omhandlede bl.a. Persondataloven og vores opgaver med samme, Fælles opnotering og oplysning om hvad vores landsorganisation BL står for og kan hjælpe os med og sluttede af med en orientering om Project Zero. Eftermiddagens program havde oplæg og Workshop i 3 grupper og afsluttende med opsamling. Emnerne der skulle arbejdes med var, Økonomi, Råderet og afdelingssammenlægninger Dagen som helhed var god og vi er overbeviste om, at afdelingsbestyrelsesmedlemmerne fik noget med hjem

3 2.4 Nye tiltag i 2017 Møde med politikere Op til kommunevalget har boligforeningerne i Sønderborg kommune lavet et arrangement, hvor vi ville sætte fokus på den almene sektor op til valget med overskriften: Sådan skaber vi værdi. Invitationen blev sendt til alle politiske partier i kommunen. 13 politikere fra 7 partier tog imod invitationen. Vi startede arrangementet med en bustur til SAB s afdelinger på Nørager og Søstjernevej. Turen gik videre til B42 s afdeling i Grundtvigsparken, hvor der ligeledes var en rundgang i området, og her blev der specielt fokuseret på fællesfaciliteterne hvor vi sluttede af med et fællesmøde hvor vi fra boligforeningerne orienterede om: Hvorledes er den almene sektor opbygget? Sådan skaber vi værdi. Danbo om nedrenovering på Nord Als Nybyggeri Ungdomsboliger generelt. Efterfølgende var der en god drøftelse, hvor der blev vendt mange gode emner. Politikerne gav udtryk for, at de gerne så et sådant møde blev afholdt årligt forud for kommunens budgetlægning. BL s kreds 8. Vi har vores forretningsfører Jan Mortensen som medlem af Kredsrepræsentantskabet. Kredsen har lavet en folder om de almene boliger i Sønderborg kommune som bl.a. viser, at de almene boliger udgør mere end 29% af de samlede husstande. I kredsen var der valg af Kredsrepræsentanter den 4. april 2018, hvor vores forretningsfører Jan Mortensen blev valgt til næstformand. Samarbejde med andre boligforeninger Vi har gennem mange år haft et samarbejde med Søbo om fælles kurser, studieture og afholdelse af et årligt fælles erfaringsudvekslingsmøde. Organisationsbestyrelsen i B42, har henvendt sig om et samarbejde på de samme tre områder. Formænd og næstformænd i de 3 boligforeninger har foreløbig afholdt et møde hvor det blev aftalt at arbejde videre med ideen og som det første afholdes et fælles erfaringsudvekslingsmøde mellem alle tre boligforeningers organisationsbestyrelser. Dalbo Vi er medlem af administrationsselskabet DALBO, som består af en række små og mellemstore boligselskaber i det Sønderjyske. Vi fik sidste år valgt Søren Weiss til formand for Dalbo og har dermed en god indflydelse på varetagelsen af vores medlemskab. HAPPI Projekt HAPPI er et samarbejde mellem alle almene boligforeninger i kommunen, EUC Syd, Danish Energi Management & Esbensen samt ProjectZero. Igennem de næste 3 år skal der renoveres i lejemål fordelt på 56 afdelinger på tværs af alle boligforeningerne i kommunen.

4 Projektet betyder blandt andet, at boligforeningerne skal uddannes i at bruge afdelingernes energiforbrug til at identificere potentielle energirenoveringer. Formålet er at kunne give beboerne bedre og mere energirigtige boliger. Projektet er et EU-projekt, hvilket betyder, at vi får dækket udgifter til rådgivning, analyser og undersøgelser. Dels kan vi få dækket eksterne honorarer, men også internt timeforbrug i forbindelse med arbejdets gennemførelse. Vi fra NAB skal som medlem af styregruppen i projektet primært beskæftige os med at implementere energi strategier, energi ledelse, opsamling og formidling af viden samt overføre data til fællesbrug. Der vil være nok at tage fat på i de kommende 3 år. Afdelingsbestyrelser og afdelinger i det hele taget vil være en væsentlig medspiller for gennemførelse af projektet. Fjernvarme Nordals. Sønderborg Forsyning, der står i spidsen for fjernvarmeprojektet på Nordals har meddelt at den sag der har kørt, i energiklagenævnet er afgjort med det resultat, at projektet kan igangsættes. For NAB s vedkommende betyder det at vi efter sommerferien skal aftale nærmere omkring overdragelse og drift af de to fjernvarmecentraler Kirkevænget og Lyøvej. Vi ser frem til igangsætning af det nye fjernvarmeselskab der helt sikkert vil levere billigere varme når anlægget sættes i drift. Afd 13, Havnbjerg helhedsplan Der har siden sidste generalforsamling været arbejdet målrettet på at få igangsat et længe ventet projekt på genopretning og renovering af afdelingens boliger. Efter vi har været igennem forskellige faser omkring udbud af entrepriser, er vi nu ved at nå i mål i forhold til det faktiske arbejde. Vi forventer en kommunal godkendelse af projektet på byrådsmøde den 23. maj Dernæst vil vi sammen med entreprenører og tekniske rådgivere detailplanlægge forløbet, som nok vil løbe over 30 måneder før endelig afslutning. 2.5 Afdelingssammenlægninger Der er blevet arbejdet med sammenlægning af afdelinger. Det er en proces som tager tid. Både med afdelingsformænd og senest med udvalgte afdelingsbestyrelser. På vores generalforsamling i 2017 fik vi besluttet, at organisationsbestyrelsen kan arbejde med sammenlægninger hvis afdelinger beslutter dette på deres afdelingsmøde. Resultatet er, at afdeling 2, 3 og 5 sammenlægges til afdeling 2, afdeling 14 og 15 sammenlægges til afdeling 14 og at afdelingerne 8 og 9 fremover bliver afdeling 8. I alt er 7 afdelinger besluttet sammenlagt til 3 afdelinger. Det er en glædelig udvikling som vi håber bliver til flere i de kommende år.

5 2.6. Andet Vores projekt med elbil ordning har ikke været nogen succes. Firmaet Tadaa har trukket stikket og tager nu deres elbiler hjem. Vi har nu tilbage 4 lade standere som der skal findes bedst mulig anvendelse for. Det vil være en opgave vi løser sammen med Danbo. 3. og fremtiden 3.1 Udvikling og fornyelse Det må forventes at mindre boligorganisationer i stigende omfang får udfordringer ved konkurrencen på kvalitet og pris. Det er særligt udviklingen af elektroniske værktøjer, hjemmeside med flere selvbetjeningsfunktioner, webportaler for bestyrelser og afdelingsbestyrelser, som øger skellene imellem de mindre og de større administrationer. Det er en udvikling som vil fortsætte. Vi kan dog med stolthed konstatere, at vi klarer os fint i sammenligningen med større organisationer. 3.2 Mission, vision og værdigrundlag for boligorganisationen Mission s mission er at skabe trygge, velvedligeholdte boligområder med godt naboskab og med attraktive boliger til livets forskellige faser til en konkurrencedygtig pris. Vision skal tilhøre den bedste del af den almene sektor. s skal være kendt for fremtidssikrede løsninger inden for byggeri, administration, boligsocialt arbejde, miljø/energi, og kommunikation. Vi vil være kendte og anerkendte for mere end det at leje boliger ud og vi vil forfølge vores mærkesager. Vi ønsker at udvikle beboerdemokratiet ved at informere og engagere vores beboere og vi vil udvikle og motivere medarbejderstaben, så den kan imødekomme morgendagens udfordringer. Løsningen af s opgaver skal bygge på, og tage afsæt i vores værdigrundlag. Værdigrundlag Vi har formuleret et værdigrundlag med følgende overskrifter: Handlekraft Åbenhed Respekt Synlighed Et godt ry

6 3.3 Kommunikation Foreningens hjemmeside Den nuværende hjemmeside fungerer efterhånden tilfredsstillende Vores hjemmeside skal dog stadig udvikle sig til at være det primære medie for kommunikationen omkring, de enkelte afdelinger og generel information om den almene sektor. Sideløbende forsøger vi at udvikle brugen af Facebook som et aktivt værktøj til kommunikation og markedsføring af og vores interesseområder. Brugen af de sociale medier som bl.a. Facebook kræver dog stor disciplin for brugerne og de i administrationen der skal administrere brugen. Vi vil ikke tillade at Facebook udvikler sig negativt, hverken i brugen af sprog eller emner og emner på Facebook skal alene være relateret til og vores aktiviteter Fælles opnotering NAB har sammen med Søbo og Gråsten andelsboligforening gennem en del år haft en fælles opnotering. Gråsten Andelsboligforening har ønsket at udtræde af ordningen med udgangen af Sammen med Søbo har vi besluttet at fortsætte samarbejdet og om muligt finde andre samarbejdspartnere. 4. Oplysninger om boligforeningens drift 4.0 Forhold omkring egenkontrol Der er ikke implementeret særlige nye tiltag i forhold til bekendtgørelse nr. 423 om drift af almene boliger. Det er bestyrelsens opfattelse at alle afdelinger bortset fra afdeling 25, tidligere institution, som søges afhændet har en fornuftig økonomi, dels set i forhold til den løbende drift og dels i forholdt til forventninger til de kommende års budgetter. Opmærksomheden er dog rettet i mode henlæggelser i afdelingerne og 20. som gennem de senere år har investeret i større omfang. Der vil blive rettet op på dette i de kommende år. Den løbende økonomistyring sker dels gennem orientering fra den administrative ledelse hvis der opstår situationer der krævet handling. Herudover har hele organisationsbestyrelsen adgang til organisationens og afdelingernes bogholderi og bilag via elektronisk bestyrelsesmodul. Der udarbejdes løbende budgetkontrol for såvel afdelinger som organisation. Der vil blive indført egenkontrol på væsentlige områder fra Bestyrelsen vil sætte mål for udviklingen i afdelingernes totale udgifter for de kommende 4 år. Dette mål skal realiseres ved optimering af indkøb og en løbende effektivisering af driften af de enkelte afdelinger.

7 4.1 Årsregnskabet Årets overskud 134 tkr, anses for at være tilfredsstillende og kan i al væsentlighed henføres til en besparelse i bruttoadministrationsudgifter i forhold til budget for Resultatet er overført til arbejdskapitalen som nu udgør tkr Dispositionsfonden Der er tilgået netto tkr. fra afdelingerne i Medens der er anvendt tkr. af dispositionsfonden i Dispositionsfonden har ydet støtte til følgende i 2017: tkr Dækning af lejetab i afdelingerne 314 Dækning af tab på fraflyttere 74 Investeringstilskud til 3 afdelinger 510 Driftstilskud 2 afdelinger 104 Opgørelse over dispositionsfondens udvikling de seneste 4 år er følgende (i tkr.): Saldo primo Bidrag fra afdelinger Udamortiserede ydelser 3, Bidrag fra afdelinger Renter af egen trækningsret Afgang dispositionsfond Tilskud mv Dækning af tab lejeledighed Dækning af tab fraflyttere Overført til Landsbyggefonden Forbrug egen trækningsret Saldo ultimo

8 4.1.2 Udvalgte nøgletal Til belysning af udviklingen i i boligorganisationens drift/indtjening gives følgende oversigt: Antal lejemålsenheder Bruttoadministrationsudgifter (tkr.) Nettoadministrationsudgift pr. lejemål Nettorenteindtægt pr. lejemålsenhed Dispositionsfondens disponible del pr. lejemål Arbejdskapital pr. lejemålsenhed Forrentning af afdelingernes henlagte midler 2,85% 0,20% 2,35% 1,44% Afdelingernes regnskaber. Afdelingernes resultater udgør netto et overskud på tkr. fordelt med 24 afdelinger med overskud på i alt tkr. og 3 afdelinger med et underskud på i alt 212 tkr. En afdeling, tidligere bosted, har ingen lejere efter kommunen har opsagt lejemålet i 2016, Denne afdeling har realiseret et underskud på 191 tkr, Der arbejdes fortsat på at sælge bygningerne. Når der ses bort fra denne afdeling, er bestyrelsens vurdering at øvrige afdelingers resultater er acceptable. Ultimo 2017 udgør afdelingernes samlede henlæggelser til fornyelser og vedligeholdelse tkr. Dette svarer kr. 355 pr. kvm. i gennemsnit. Der er i årets løb brugt tkr af henlagte midler, medens årets samlede henlæggelse har udgjort tkr. Det forventes, at afdelingerne i de kommende år vil fortsætte med en større opsparing end forbrug og således konsolidere sig til kommende nye opgaver. Afdelingernes drifts- og vedligeholdelsesplaner revideres løbende i det omfang der viser sig behov herfor. 5. Afslutning Formanden takker af Vores formand de seneste 5 år takker af. Under dagsordenspunktet valg skal vi vælge en ny formand og bestyrelsen indstiller enstemmigt vores næstformand Søren Weiss til at videreføre arbejdet. Søren Weiss har nu gennem de sidste 3 til 4 år fungeret som næstformand og har været taget meget med i formandsarbejdet, og har dermed fået en rimelig viden om arbejdsopgaver og problematikker i organisationen.

9 En stor tak til organisationsbestyrelsen, afdelingsbestyrelserne, beboere og boligforeningens medarbejdere for et godt samarbejde.

Nordborg Andelsboligforening

Nordborg Andelsboligforening Organisationsbestyrelsens beretning Maj 2016 - april 2017. Denne skriftlige beretning udsendes til afdelingsformænd, for videreformidling i afdelingerne, hvis dette ønskes, kan også afhentes i kopi på

Læs mere

Nordborg Andelsboligforening

Nordborg Andelsboligforening Organisationsbestyrelsens beretning Juni 2015 - maj 2016. 1. Indledning Denne skriftlige beretning udsendes til vores afdelinger (afdelingsformænd) og kan desuden afhentes i kopi på kontoret ligesom den

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen, fremtidsvisioner og godkendelse

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen, fremtidsvisioner og godkendelse

Læs mere

Årsberetning. Lejerbo, Frederiksværk. 1. oktober september 2015

Årsberetning. Lejerbo, Frederiksværk. 1. oktober september 2015 Årsberetning 1. oktober 2014 30. september ÅRSBERETNING FOR ÅRET 2014/ Årsberetningen indeholder følgende elementer for : Resultatopgørelse for boligorganisationen Side 1 Arbejdskapitalens udvikling Side

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 22 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover deltog

Læs mere

Styringsdialog 2018 Lejerbo Århus. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

Styringsdialog 2018 Lejerbo Århus. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Styringsdialog 2018 Lejerbo Århus Mødedato: Mødetid: 10:00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Lejerbo Formand Inge Køster Forretningsfører Pia Hesselvig Resumé Tilstede fra Aarhus Kommune

Læs mere

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 10. juni 2015

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 10. juni 2015 Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 10. juni 2015 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Skovparken. Det vil jeg også i år.

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Skovparken. Det vil jeg også i år. Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 12. juni 2014 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Mødereferat Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen:

Læs mere

Efter kælderoversvømmelserne i 2011 har de 4 afdelinger det gik ud over fået installeret højtvandslukkere.

Efter kælderoversvømmelserne i 2011 har de 4 afdelinger det gik ud over fået installeret højtvandslukkere. Organisationsbestyrelsens beretning 2013 Indledning Organisationsbestyrelsen har haft et år med mange udfordringer. Umiddelbart efter sidste generalforsamling valgte to medlemmer at udtræde af bestyrelsen.

Læs mere

Boligorganisationen 14200 - Andelsboligforeningen af 1941. Styringsrapport. Regnskabstal for 2013

Boligorganisationen 14200 - Andelsboligforeningen af 1941. Styringsrapport. Regnskabstal for 2013 Boligorganisationen 14200 - Andelsboligforeningen af 1941 Regnskabstal for 2013 LBF-nr. 117 Navn: Andelsboligforeningen af 1941 Ringsted Antal lejemål i alt:c54 Fordelt på typer: Almene boliger Almene

Læs mere

Boligorganisationen: Knud Spangsø, formand, Lone Jakobsen, næstformand

Boligorganisationen: Knud Spangsø, formand, Lone Jakobsen, næstformand Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialog A/B Gudenå 2017 Mødested: Odinsgade 7, lokale D. 3.32 Mødedato: 27-09-2017 Sendes til: A/B Gudenå og RandersBolig Deltagere: Boligorganisationen:

Læs mere

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019 Den helt store begivenhed i 2018 var dronningens besøg i Skovparken. En festlig dag i solskin og utroligt mange beboere deltog. Tak for

Læs mere

Beretning omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt

Beretning omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt 1 Beretning for året 2011/2012 Beretning omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt den 12. maj 2011 til og med i dag. Generalforsamlingen var godt besøgt. Ved sidste års generalforsamling

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Østjysk Bolig. Den 8. marts 2013. Planlægning og Byggeri

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Østjysk Bolig. Den 8. marts 2013. Planlægning og Byggeri Mødereferat Den 8. marts 2013 Styringsdialog 2012, Østjysk Bolig Mødedato: 29. januar 2013 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen: Direktør Allan Søstrøm Økonomichef

Læs mere

Ja så gik der endnu et år og jeg skal igen aflægge bestyrelsens årsberetning og herunder forretningsførelsen for 2018.

Ja så gik der endnu et år og jeg skal igen aflægge bestyrelsens årsberetning og herunder forretningsførelsen for 2018. Beretning afgivet på Boligforeningen P.M.'s generalforsamling 27. maj 2019 Ja så gik der endnu et år og jeg skal igen aflægge bestyrelsens årsberetning og herunder forretningsførelsen for 2018. Vi startede

Læs mere

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 15. juni 2011

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 15. juni 2011 Bregnegårdshaven 7-5700 Svendborg - telefon 62 21 19 76 - fax 6220 1010 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 15. juni 2011 Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af

Læs mere

3Bs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP

3Bs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP 3Bs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP 1031 Taastrup Torv I og II 1032 Taastrup Torv Plejeboliger Opførelsesår: 2014 33 boliger 1029 Møllegården Opførelsesår: 1975 10 boliger 1028 Kongsgården Opførelsesår: 1975

Læs mere

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 04. juni 2018

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 04. juni 2018 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 04. juni 2018 Det har været udfordrende år med mange bolde i luften for organisationsbestyrelsen. Vi har hele året arbejdet med at udmønte vores besparelsespotentiale,

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen Lillebælt

Vedtægter for Boligforeningen Lillebælt Vedtægter for Boligforeningen Lillebælt Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen Lillebælt. Boligorganisationen er stiftet ved en fusion mellem boligorganisationerne

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Årsberetning Lejerbo, Hadsund

Årsberetning Lejerbo, Hadsund Årsberetning 1. januar 2012 31. december 2012 ÅRSBERETNING FOR ÅRET 2012 Årsberetningen indeholder følgende elementer for : Resultatopgørelse for boligorganisationen Side 1 Arbejdskapitalens udvikling

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018

REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018 REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018 BESTYRELSENS MUNDTLIGE BERETNING I bestyrelsens mundtlige beretning vil jeg kort omtale den skriftlige beretning samt behandle de ting, der er sket siden den skriftlige

Læs mere

STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP

STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP Danske FunktionæresBoligafdelings afdelinger i Høje-Taastrup Charlottegården Gadehavegård Sportorno Charlottegården Opførelsesår: 1975 405

Læs mere

Administrationens beretning november 2014

Administrationens beretning november 2014 Administrationens beretning november 2014 Helt overordnet vil jeg gerne fremhæve 3 nøgletal fra styringsdialogen, der viser hvordan vi står i forhold til andre sammenlignelige boligselskaber. Vi ser på

Læs mere

Årsberetning. Lejerbo, Norddjurs. 1. maj april 2014

Årsberetning. Lejerbo, Norddjurs. 1. maj april 2014 Årsberetning 1. maj 2013 30. april ÅRSBERETNING FOR ÅRET 2013/ Årsberetningen indeholder følgende elementer for : Resultatopgørelse for boligorganisationen Side 1 Arbejdskapitalens udvikling Side 1 Dispositionsfondens

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej 4 4450 Jyderup Telefon 5925 8000 E-mail vab@vab.dk www.vab.dk Åbningstider: Mandag torsdag 09.00-14.00 Torsdag også 16.00-18.00 Onsdag lukket Fredag 09.00-12.00

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 11. torsdag den 11. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 11. torsdag den 11. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 11 torsdag den 11. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsordenen 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse

Læs mere

Salus Boligadministration A.m.b.a

Salus Boligadministration A.m.b.a Salus Boligadministration A.m.b.a Organisationsbestyrelsen DANBO (Organisationsbestyrelsesmøde) 09-01-2019 15:15 Nordborgvej 6, 6430 Nordborg Information : Efter mødet vil der være spisning på kontoret.

Læs mere

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 02. juni 2016

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 02. juni 2016 Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 02. juni 2016 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Boligorganisationen: Bestyrelsesformand Marianne Schultz og næstformand, Aase Jensen

Boligorganisationen: Bestyrelsesformand Marianne Schultz og næstformand, Aase Jensen Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialog med Domea Randers Mødested: E.1.93 Mødedato: 23-11-2017 Sendes til: Domea Deltagere: Administrationen: Mikki Schougaard Frandsen, kundechef Boligorganisationen:

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943. Aarhus Kommune

Mødereferat. Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943. Aarhus Kommune Mødereferat Aarhus Kommune Teknik og Miljø Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943 Mødedato: 9. juni 2015 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen:

Læs mere

I MORTEN BOJE I 31. MAJ 2016 I REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Årsregnskab 2015 Boligforeningen 3B

I MORTEN BOJE I 31. MAJ 2016 I REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Årsregnskab 2015 Boligforeningen 3B SDE 1 MORTEN BOJE 31. MAJ 2016 REPRÆSENTANTSKABSMØDE Årsregnskab 2015 Boligforeningen 3B SDE 2 MORTEN BOJE 31. MAJ 2016 REPRÆSENTANTSKABSMØDE Revisionspåtegning og protokol Konklusion Revisionen har ikke

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013/2014

Bestyrelsens beretning 2013/2014 Bestyrelsens beretning 2013/2014 Indledning Bestyrelsen årsberetning vil omhandle alle vigtige forhold og beslutninger for perioden 1. oktober 2013 til 30. september 2014 samt enkelte sager efter denne

Læs mere

Årsberetning Lejerbo, Køge Bugt. 1. oktober september 2016

Årsberetning Lejerbo, Køge Bugt. 1. oktober september 2016 Årsberetning 1. oktober 2015-30. september 2016 ÅRSBERETNING FOR ÅRET 2015/2016 Årsberetningen indeholder følgende elementer for : Resultatopgørelse for boligorganisationen Side 2 Arbejdskapitalens udvikling

Læs mere

Vorup Boligforening: Peder Damgaard, formand og Frank Jonsen, næstformand

Vorup Boligforening: Peder Damgaard, formand og Frank Jonsen, næstformand Redegørelse Forvaltning: UMT Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialog 2019 Mødested: Laksetorvet kundecentret Mødedato: 29-05-2019 Sendes til: Vorup Boligforening og RandersBolig Deltagere: Vorup Boligforening:

Læs mere

BERETNING. Boligforeningen HVIDOVREBO

BERETNING. Boligforeningen HVIDOVREBO BERETNING 2018 Boligforeningen HVIDOVREBO Side 01 Bestyrelsens beretning 2018 Indholdsfortegnelse Bestyrelsens beretning 2018 2 Årsregnskaber 2018 6 Boligorganisationens regnskab 2018 6 Boligafdelingernes

Læs mere

Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr , som er overført til arbejdskapitalen.

Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr , som er overført til arbejdskapitalen. Bestyrelsens årsberetning Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr. 16.574, som er overført til arbejdskapitalen. Arbejdskapital: Den disponible del af saldoen udgør pr. 3. juni 213

Læs mere

Styringsdialog 2016, Domi bolig

Styringsdialog 2016, Domi bolig Side 1 af 7 Styringsdialog 2016, Domi bolig TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Mødedato: Mødetid: 10:00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligorganisationen: Formand

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 3. JUNI 2008. Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning

REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 3. JUNI 2008. Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 3. JUNI 2008 Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning Indhold Indledning side 3 Opsigelse af aftale om kommunal anvisningsret side 3-4 Landsbyggefonden side 4 Åkirkeby sagen

Læs mere

Aftale for Boligselskabet AKB, Taastrup

Aftale for Boligselskabet AKB, Taastrup Aftale for Boligselskabet AKB, Taastrup Parterne aftaler herved Målrettet at arbejde for at opfylde aftalens indhold. Aftaleholderen er ansvarlig for at levere det aftalte indhold samt at opfylde de vedtagne

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Tilstede: Der deltog 31 repræsentanter af i alt 38 mulige. Fra administrationen deltog Carsten Boisen, og Hans

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening Odense Stk. 2. Organisationen

Læs mere

1 Boligorganisationens navn er Den Almene Andelsboligforening Eskemosepark. I det følgende Eskemosepark.

1 Boligorganisationens navn er Den Almene Andelsboligforening Eskemosepark. I det følgende Eskemosepark. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Den Almene Andelsboligforening Eskemosepark. I det følgende Eskemosepark. Boligorganisationen har hjemsted i Birkerød, Rudersdal Kommune.

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. september 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Boligselskabet Danbo informerer

Boligselskabet Danbo informerer Boligselskabet Danbo informerer Herunder kan du læse en kort orientering om emner, der har været behandlet på bestyrelsesmøderne i perioden 01.06.2014 til 01.09.2014. 1 Lærkevej projektet Projektet på

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening. Aarhus Kommune

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening. Aarhus Kommune Mødereferat Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening Mødedato: 1. september 2014 Mødetid: Kl. 13.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra boligforeningen Formand Torben Høholt Jensen

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 13. juni 2012

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 13. juni 2012 Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.sab.dk E-mail post@sab.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 13. juni 2012 Jeg har gennem de seneste år

Læs mere

Revideret dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Heidi Jensen, formand Anne Cathrine Sørensen, næstformand Anna Hynding

Revideret dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Heidi Jensen, formand Anne Cathrine Sørensen, næstformand Anna Hynding Boligforeningen ASBO Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 11. juli 2013 kl. 17.00 Mødet blev afholdt på Boligcenter Augustenborg, Hertugtorvet 14. Augustenborg. Pga. ferie er bestyrelsesmødet

Læs mere

Referat. Repræsentantskabsmøde mandag den 23. maj 2016, kl i mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal. Boligselskabet AKB, Albertslund

Referat. Repræsentantskabsmøde mandag den 23. maj 2016, kl i mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal. Boligselskabet AKB, Albertslund Repræsentantskabsmøde mandag den 23. maj 2016, kl. 18.00 i mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal Til stede: Formand René Løfqvist, næstformand Helle Sørensen, Allan Laumann, Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen,

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej 4 4450 Jyderup Telefon 5925 8000 E-mail vab@vab.dk www.vab.dk åbningstider: Mandag torsdag 09.00-14.00 Torsdag også 16.00-18.00 Fredag 09.00-12.00 BESTYRELSENS

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Boliger og Projektudvikling Aarhus Kommune. Styringsdialog 2016, Boligforeningen 10. marts 1943

TEKNIK OG MILJØ Boliger og Projektudvikling Aarhus Kommune. Styringsdialog 2016, Boligforeningen 10. marts 1943 Side 1 af 9 TEKNIK OG MILJØ Boliger og Projektudvikling Aarhus Kommune Styringsdialog 2016, Boligforeningen 10. marts 1943 Mødedato: 27. oktober 2016 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere:

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune Mødedato: 11. marts 2019 Mødetid: 9:00 Mødested: Karen Blixens Boulevard 7 Deltagere: Tilstede fra AAB: Direktør Anders Rønnebro Økonomichef Tina Lundum Jensen Projektchef Morten Strunge Driftschef Allan

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 40 & 41 Kallemosen 22 78 & Rugkobbel 100 232 6200 Aabenraa Cvrnr 14 79 86 17 Sydbank A/S

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts Aarhus Kommune. Den 17. november 2014

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts Aarhus Kommune. Den 17. november 2014 Mødereferat Aarhus Kommune Børn og Unge Den 17. november 2014 MTM-CBM/Grundsalg og Støttet Byggeri Kalkværksvej 10 8100 Aarhus C Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts 1943 Mødedato: 17. november

Læs mere

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes.

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes. Skanderborg Ældreboligselskab Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 9.30 efter organisationsmødet. Mødet holdes i Fælleshuset, Rytterparken, Stilling, 8660 Skanderborg

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 5. marts 2019 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 05.03.2019 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Den almene boligorganisation

VEDTÆGTER. For. Den almene boligorganisation VEDTÆGTER For Den almene boligorganisation BOLIGSELSKABET AF 2014 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Boligselskabets navn er Boligselskabet af 2014. 1. Selskabet har hjemsted i Randers Kommune. 2. Selskabet

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 19.03 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen Anders

Læs mere

Susanne Axelsen, Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen. Lenette Andersen, Teknik- og Miljøforvaltningen (referent)

Susanne Axelsen, Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen. Lenette Andersen, Teknik- og Miljøforvaltningen (referent) Møde Styringsdialogmøde Vivabolig Tid 02-10-2013, kl. 13.00-15.00 Sted Stigsborg Brygge 5 160 Deltagere Lotte Bang, Direktør Vivabolig Søren Røge, Driftsmedarbejder Vivabolig Susanne Axelsen, Familie-

Læs mere

BSM_S1 MÅLSÆTNINGSPROGRAM

BSM_S1 MÅLSÆTNINGSPROGRAM MÅLSÆTNINGSPROGRAM MÅLSÆTNINGSPROGRAM INDHOLD VÆRDIGRUNDLAG FOR BOMIDTVEST MÅLSÆTNING, OVERORDNET MÅLSÆTNING, NYBYGGERI MÅLSÆTNING, RENOVERING OG OMBYGNING MÅLSÆTNING, AFDELINGENS DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE

Læs mere

REFERAT. Dialogmøde 2014 Høng Boligforening 1. VELKOMST 2. OPFØLGNING PÅ SIDSTE ÅRS AFTALER

REFERAT. Dialogmøde 2014 Høng Boligforening 1. VELKOMST 2. OPFØLGNING PÅ SIDSTE ÅRS AFTALER REFERAT Dialogmøde 2014 Høng Boligforening Dato: 16. oktober 2014 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Lars Diethmer Forretningsfører Jens

Læs mere

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Hømarken. Det vil jeg også i år.

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Hømarken. Det vil jeg også i år. Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 12. juni 2013 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand.

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand. Redegørelse Vedrørende: Randers Arbejderes Byggeforening af 1874, styringsdialog 2017 Skrevet af: Lene Holdtdal Pedersen Mødedato: 06-06-2017 Sendes til: RandersBolig og bestyrelsen Deltagere: Boligorganisationen:

Læs mere

Styringsdialog Boligkontoret TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune

Styringsdialog Boligkontoret TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune Styringsdialog Boligkontoret 2018 Mødedato: Mødetid: 09:00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligorganisationen: Formand Søren Høgsberg Næstformand Henrik Autzen Direktør Morten Homann

Læs mere

Hedebos afdelinger i Høje-Taastrup

Hedebos afdelinger i Høje-Taastrup Hedebos afdelinger i Høje-Taastrup Græshøjvej Opførelsesår: 1953 12 boliger, etagebyggeri Plejehjem, Vesterled/Valby vej Opførelsesår: 70 boliger, rækkehuse Fløng Byvej Opførelsesår: 1975 5 boliger, rækkehuse

Læs mere

Budget 2019/2020 og regnskab 2017/2018 i sammendrag. Lejemål Bruttoetage- Antal areal i alt (m2) lejemål Almene familieboliger

Budget 2019/2020 og regnskab 2017/2018 i sammendrag. Lejemål Bruttoetage- Antal areal i alt (m2) lejemål Almene familieboliger Boligforeningen VIBO Afdeling 134 - Vibeengen Skæringsdato: 01-10-2000 Budget 2019/2020 og regnskab 2017/2018 i sammendrag Lejemål Bruttoetage- Antal areal i alt (m2) lejemål Almene familieboliger 15.351

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 24. marts 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris

Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 24. marts 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris Jægerspris Boligselskab 133 Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 24. marts 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris 1. Godkendelse af referat fra mødet den 22. september 2009 2. Godkendelse

Læs mere

Aabenraa Almene Boligselskab side 1 af 4. Afd. 38 Regnskab for 2011 og Lillevang/Funkevej Budget for 2013

Aabenraa Almene Boligselskab side 1 af 4. Afd. 38 Regnskab for 2011 og Lillevang/Funkevej Budget for 2013 Aabenraa Almene Boligselskab side 1 af 4 Afd. 38 Regnskab for 2011 og Lillevang/Funkevej Budget for 2013 På det ordinære afdelingsmøde gennemgås sammendrag af det reviderede afdelingsregnskab for 2011.

Læs mere

Referat Avedøre Boligselskab Repræsentantskabsmøde den 31. maj 2011 Udsendt den 29. juni 2011

Referat Avedøre Boligselskab Repræsentantskabsmøde den 31. maj 2011 Udsendt den 29. juni 2011 #JobInfo Criteria=KABside1# Repræsentantskabsmøde tirsdag den 31. maj 2011, kl. 17.00 i Avedøre Stationsby Syds Selskabslokaler, Trædrejerporten 4, Hvidovre Repræsentantskab: Der var 27 repræsentantskabsmedlemmer

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 20. FEBRUAR 2014

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 20. FEBRUAR 2014 1 Deltagere Boligforeningen VIBO Kaare Vestermann (Boligforeningen VIBO) Anne Merethe Bryder (Boligforeningen VIBO) Tina Kastberg (Boligforeningen VIBO) Henrik Nielsen (Boligforeningen VIBO) Tine Pedersen

Læs mere

Vedtægter. for RANDERS ARBEJDERES BYGGEFORENING AF 1874

Vedtægter. for RANDERS ARBEJDERES BYGGEFORENING AF 1874 Vedtægter for RANDERS ARBEJDERES BYGGEFORENING AF 1874 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Randers Arbejderes Byggeforening af 1874. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen AAB

Vedtægter for Boligforeningen AAB Vedtægter for Boligforeningen AAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen AAB. Boligforeningen AAB er grundlagt den 12. marts 1912 og er senest drevet under navnet

Læs mere

Boligforeningen AAB. Budget 2019 Afdeling 43 - Ruskær

Boligforeningen AAB. Budget 2019 Afdeling 43 - Ruskær Boligforeningen AAB Budget 2019 Afdeling 43 - Ruskær Afdelingsbestyrelsen har i samarbejde med AAB s administration udarbejdet dette forslag til budget. Afdelingsbestyrelsen har godkendt budgettet, men

Læs mere

INDBYDELSE til dialogmøde

INDBYDELSE til dialogmøde INDBYDELSE til dialogmøde I kantinen på Brendstrupgårdsvej 7 MANDAG DEN 24. OKTOBER 2016, KL. 18.30-20.00. Dagsorden 1. Velkomst, præsentation og sandwich 2. Nyt fra organisationsbestyrelsen 3. Oplæg fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense.

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense. ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Generalforsamlingen Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl. 19.00 på Hotel HCA i Odense. Tilstede : Bestyrelsen: Afbud: Beboere: Administrationen

Læs mere

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl. 19.00, i Kulturhuset på Harmonien Der var følgende dagsorden 1. Velkomst ved formanden 2. Valg af dirigent

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde 2017 med Bedsted Andelsboligforening

Referat, styringsdialogmøde 2017 med Bedsted Andelsboligforening Referat, styringsdialogmøde 2017 med Bedsted Andelsboligforening Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Boligforeningen Aarhus Omegn. Den 4. februar Planlægning og Byggeri

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Boligforeningen Aarhus Omegn. Den 4. februar Planlægning og Byggeri Mødereferat Den 4. februar 2013 Styringsdialog 2012, Boligforeningen Aarhus Omegn Mødedato: 13. december 2012 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen: Formand Søren

Læs mere

Boligselskabet Vissenbjerg

Boligselskabet Vissenbjerg Boligselskabet Vissenbjerg Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 14. januar 2014 kl. 16.00 i Fælleshuset på Hesbjerglund, 5492 Vissenbjerg. Dagsorden: 1 Boligselskabet Vissenbjerg...

Læs mere

VELKOMMEN KREDSMØDE DET HANDLER OM BEBOERNES HUSLEJE

VELKOMMEN KREDSMØDE DET HANDLER OM BEBOERNES HUSLEJE VELKOMMEN KREDSMØDE DET HANDLER OM BEBOERNES HUSLEJE Kredsmøde 3. kreds 15. juni 2017 Dagsorden Effektivisering i den almene sektor Baggrund og indhold i aftalen Status på effektivisering Ledelsesrollen

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Organisationsbestyrelsens beretning Repræsentantskabsmødet mandag, den 27. maj 2019

Organisationsbestyrelsens beretning Repræsentantskabsmødet mandag, den 27. maj 2019 Organisationsbestyrelsens beretning Repræsentantskabsmødet mandag, den 27. maj 2019 Bestyrelsen, der aflægger beretningen for 2018, blev valgt på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 6. februar

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Tilstede: Der deltog 24 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej 4 4450 Jyderup Telefon 5925 8000 E-mail vab@vab.dk www.vab.dk åbningstider: Mandag torsdag 09.00-14.00 Torsdag også 16.00-18.00 Fredag 09.00-12.00 BESTYRELSENS

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl i fælleshuset, Sundtoften 418

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl i fælleshuset, Sundtoften 418 Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl. 18.00 i fælleshuset, Sundtoften 418 Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Randers Kommune: Tine Braüner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger

Randers Kommune: Tine Braüner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger Redegørelse Forvaltning: Sekretariatet, Miljø og teknik Møde vedr.: Redegørelse fra styringsdialogmøde Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 26-11-2015 Sendes til: Typografernes Stiftelse og RandersBolig

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 7. Onsdag den 26. april 2017

Afdelingsmøde Afdeling 7. Onsdag den 26. april 2017 Afdelingsmøde Afdeling 7 Onsdag den 26. april 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Budget 2018/2019 og regnskab 2016/2017 i sammendrag. Lejemål Bruttoetage- Antal areal i alt (m2) lejemål Almene familieboliger

Budget 2018/2019 og regnskab 2016/2017 i sammendrag. Lejemål Bruttoetage- Antal areal i alt (m2) lejemål Almene familieboliger Boligforeningen VIBO Afdeling 141 - Charlottegårdsvej 7-147 Skæringsdato: 01-01-1983 Budget 2018/2019 og regnskab 2016/2017 i sammendrag Lejemål Bruttoetage- Antal areal i alt (m2) lejemål Almene familieboliger

Læs mere

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 14. marts 2019 kl. 18.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900

Læs mere

Repræsentantskabsmøde mandag den 28. november 2011, kl. 19.00 i beboerlokalerne - Knolden

Repræsentantskabsmøde mandag den 28. november 2011, kl. 19.00 i beboerlokalerne - Knolden Referat Repræsentantskabsmøde mandag den 28. november 2011, kl. 19.00 i beboerlokalerne - Knolden Til stede: Christian Thode, Bent Møller Knudsen, Beth Hørsted, Bøge P. K. Nielsen, Ella Frederiksen, Freddi

Læs mere

Boligorganisationen: formand Peder Damgaard og bestyrelsesmedlem Poul Erik Jensen

Boligorganisationen: formand Peder Damgaard og bestyrelsesmedlem Poul Erik Jensen Redegørelse Vedrørende: Styringsdialogmøde 2016 Mødested: Laksetorvet, lokale D.3.32 Forvaltning: Sekretariat Mødedato: 14-06-2016 Sendes til: Vorup Boligforening af 1945 og RandersBolig Deltagere: Boligorganisationen:

Læs mere

Budget 2016/2017 og regnskab 2014/2015 i sammendrag. Lejemål Bruttoetage- Antal areal i alt (m2) lejemål Almene familieboliger

Budget 2016/2017 og regnskab 2014/2015 i sammendrag. Lejemål Bruttoetage- Antal areal i alt (m2) lejemål Almene familieboliger Boligforeningen VIBO Afdeling 106-106 Skæringsdato: 01-12-1977 Budget 2016/2017 og regnskab 2014/2015 i sammendrag Lejemål Bruttoetage- Antal areal i alt (m2) lejemål Almene familieboliger 15.296 190 Almene

Læs mere