Dagsorden og referat. Lokale B FFS Søren Karstensen. Ordstyrer: Formanden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden og referat. Lokale B FFS Søren Karstensen. Ordstyrer: Formanden"

Transkript

1 Dagsorden og referat Dagsorden for Skolebestyrelsesmøde på Filstedvejens Skole. Dato: Tid: kl. 17:00 19:00 Mødested Dagsorden Talerække Referent Forplejning Tidtager Fraværende Lokale B FFS Søren Karstensen Ordstyrer: Formanden Forkortelse af deltagende medarbejdere: PR: Peter Rasmussen, CP: Caroline Pedersen, JE: Jens Ettrup, JK: Josefine Knudsen, HA: Helle Andersen (Stedfortrædende for BJ) Fra elevrådet: Næstformand, Noah (7.C) og Formand, Mohamad (9.B) Gæster: Tid Emne og ansvar Hvad skal vi udrette? (O/D/B) Elevråd Proces Referat/noter/beslutning Der har været trivselsdag på skolen. Mange elever har givet positive tilbagemeldinger omkring denne dag. Elevrådet anbefaler at gentage arrangementet. Formanden for elevrådet ønsker, at trække sig for posten. Noah 7 C træder ind som formand. Der har været et arrangement omkring Ungevalg d. 16/1. Der spørges ind til, om der har været talt om toiletter i elevrådet. Alrum 3: Her tales der en del om hygiejne på toiletterne. I alrum 2 har toiletter været lukkede på grund af reparationer. Ovenstående tages op på næste elevrådsmøde. Det har tidligere været omtalt at lave en indsats - kurser omkring toiletbesøg i alrum 1.

2 Genoptages på et senere tidspunkt Erfaringer fra anden skole med synliggørelse af rengøringspersonale. Dette har god effekt. Mobilfri skole Her ønskes status på nævnte. Punktet udvides, så der er tale om Mobilfri skole samt brug af øvrig IT med skærme. Personalet ønsker, at opretholde den mobilfri skole. Forskning påpeger, at det er fornuftigt at have mobilfri skole. Det påpeges, at mobiltelefoner kan bruges til og af elever i alrum 4 som kompenserende hjælpemiddel/arbejdsredskab, hvis personalet vurderer, det formålstjenligt. Eleverne har stadig mulighed for at bruge mobiltelefoner i undervisningen, hvor det er planlagt. En del af eleverne afleverer telefonen, men en del elever beholder mobilerne i lommen. Det påpeges dog, at selvom ikke alle elever afleverer telefonen, er der et fald i eks. konflikter omkring brug af mobiler. Det påpeges, at en del elever får beskeder fra forældre i skoletiden. En effekt af mobilfri skole er også, at der ikke er samme opmærksomhed på, at have den nyeste smarte telefon. Det opleves, at elever leger bedre i frikvarterer. I alrum 2 er flere elever sammen om eks. spil. Vedrørende Ipads. Henvendelse fra en forælder, der oplever, at mange børn i alrum 1 sidder med Ipad om morgenen. Der spørges ind til, om der er evalueret på, hvad effekten er af, at eleverne i indskolingen har Ipads. I ferier tillades brug af Ipad frem til kl det vurderes at dette er et langt tidsrum.

3 Ipads har været drøftet i alrum 1. Det er aftalt, at der må bruges ipad om morgenen fra kl til undervisnings start. Der er forskning, der viser både fordele og ulemper ved at bruge Ipads. Brug af Playstation: Der må spilles en halv time, og der må være ophold i playstation rummet i en time. Det påpeges, at børnene kan have en stille og rolig morgen ved brug af Ipad. Det påpeges, at der er forskel på brug af playstation, hvor flere snakker sammen om et spil, og brug af Ipad, der er meget individuelt. Det bemærkes, at der er en stor økonomisk udgift forbundet med udleveringen af Ipads. Der savnes et alternativ til brug af Ipads om morgenen i DUS - eksempelvis højtlæsning. Der spørges ind til om der er en faglig fordel ved brug af Ipad. Ipadén kan være god at bruge ved undervisning af tosprogede. Der er også en del App s, der kan bruges til eks. læseindlæring. En ulempe kan være, at der opstår konkurrence omkring dette. Computeren: Elever logger på med privat kode og bruger PC til eksempelvis Youtube. Der spørges ind til om der skal laves en undersøgelse/vurdering af den faglige effekt omkring brug af Ipads og PC. Det påpeges, at megen brug af skærm kan give forskellige gener - øm nakke, påvirkning af syn m.m.. Det opleves, at skolen er børnemobilfri Det opleves af nogle, at det ikke er blevet talt ordentligt igennem, hvad mobilfri skole er. Det opleves, at mobilfri skole er for hurtigt implementeret. Det opleves eksempelvis, at Ipads bruges som belønning, og at Ipads bruges i forbindelse med konsekvens. Der er mange lag i det at være mobilfri skole. Der spørges ind til om skolen har været præcise om, hvad argumentet er for at være mobilfri skole? Der er problemer i forhold til at opbevare mobiltelefonerne.

4 Gode ting ved brug af Ipads: Matematikfessor, og andre app s. - eks bookcreator. Det er ikke muligt at nå, at lave en undersøgelse omkring brug af IT til næste møde. Det påpeges, at brugen af Ipads kræver en didaktik. Der er ikke mange klager fra forældre omkring det at være mobilfri skole. Mobilfri skole hænger også sammen med skolens vision. Medarbejdere påpeger, at det har positiv effekt, at være mobilfri skole, og at oplevelsen omkring implementering var grundig. Status DUS 1 Det har i ledelsen været drøftet, hvad der kunne gøres omkring DUS 1. Der har bl.a. været et forældremøde. Morgendussen: Vi vil være synlige. Veste er indkøbt. Der er tre personaler i Morgen DUS. Der skal være tid til børn og forældre. Indretning har været drøftet - bl.a belysning. Højer Møbler er kontaktet, og der er bestilt møbler til alrummet. Møblerne er købt med henblik på at kunne bruges i både DUS, men også i skoletid. Der er taget initiativ til at lave en DUS avis. Børnene inddrages i udarbejdelsen. Der har også været kigget på traditioner. Der har været talt om aktiviteter generelt. Der er tre hovedaktiviteter ugentligt. Disse prioriteres. Cafeen har også været drøftet. Eftermiddagssnack er flyttet til kl , hvor der er lidt mere ro. Der arbejdes stadig på at lave tiltag i DUS 1. Der laves en missionsdag med personalet omkring fælles værdier m.m., der kan bruges som pædagogisk platform. Der overvejes tiltag omkring i forbindelse med planlægning af næste skoleår. Ledelsen ser meget alvorligt på de problematikker, der har været omkring DUS 1. Det er vigtigt at DUS kommer med i visionen.

5 Det opleves, at der er sket en positiv forandring i DUS 1. Det opleves, at der er mere gejst blandt personalet. Skak nævnes som et godt initiativ. Det er vigtigt, at der er plads til bevægelse i Dussen. Der spørges ind til om børnene må klatre i træerne, og der svares, at dette grundet lovgivning ikke er tilladt. Der spørges ind til normering. 1 pædagog til en klasse. Der er ca pædagoger om eftermiddagen i DUS 1 Der gives ros for, at skolen har været ærlige omkring udfordringerne i Dussen Det påpeges, at Filstedvejens Skole skal rykkes i positiv retning. Det påpeges, at forældre og elever kan inddrages, hvor personalet skal på Visionsdag. Vision/mål pil Vi skal aftale en process for nævnte Cepos undersøgelse peger i retning af, at der skal arbejdes for at finde et fælles tredje. Det foreslås, at der laves en visionsproces med SB. PR og Søren Johnsen vil gerne lave et oplæg til en sådan dag. Det foreslås, at interesenter kunne indrages i processen, UU-vejl, Socialrådgiver, PPR-psykolog. Disse personer kunne inddrages i forhold til at komme med bud på, hvad de ser vi er gode til, og hvor der er udfordringer? Der er brug for en visionsproces, der kan føre Filstedvejens Skole videre. Det påpeges, at det er vigtigt at alrum 4 inddrages i visionsprocessen. Beslutning: Datoforslag: Søren laver en Doodle med henblik på at finde dato for visionsdag. Der laves et dokument i OneDrive, hvor alle SB medlemmer kan komme med forslag til processen. Status projekt RO Udsættes til næste møde.

6 Visionsdag for Alrum 2 skal afholdes, her ønskes forældrehjælp til gennemførelsen af skoledagen Anette Prehn Orientering Orientering Forældre hjælper i forbindelse med afvikling. Anette Prehn kommer 1. februar med oplæg til personale. Forældre er informeret. Orientering om initiativ til at lave stress handleplan. Besøg af erhvervs psykolog David Graae i MED. Medarbejder på 5. årgang har fået ny stilling. Der er samtaler med ansøgere til pædagogstilling tirsdag 29/1. Punkt til næste møde: Information om DUS 2 Eventuelt Opfordring til at opstille til Vejgaard Samråd. Der er generalforsamling d. 29/1. Næste møde: 28/2-19 B Lukket møde O Der føres ikke referat til dette punkt.

Dagsorden og referat. Ordstyrer: Formanden Afbud: Sidse Kristensen

Dagsorden og referat. Ordstyrer: Formanden Afbud: Sidse Kristensen Dagsorden og referat Dagsorden for Skolebestyrelsesmøde på Filstedvejens Skole. Dato: 22.08.18 Tid: kl. 17:00 20:00 Mødested Dagsorden Talerække Referent Forplejning Tidtager Fraværende Lokale JE rdstyrer:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017.

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Afbud: Helene K. Pedersen, Michael Christensen (viceskoleleder), Jette Sørensen (DUS leder) og elevrådsrepræsentanter Deltagere: Birgitte

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Afdelingerne Lindegård, Byvang og Kingo

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Afdelingerne Lindegård, Byvang og Kingo Dagsorden og referat Dato: 14. december 2016 Tidspunkt: 18.00 21.00 Sted: Afd. Lindegård på lærerværelset Mødeleder: HD Referent: SNL Dagsorden Orientering (O), drøftelse (D), beslutning (B) Vi tager mad

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer:Ulla Brød: Kokken Referent: Kristine Dato: 9/11 2017 Tid: 18.30-21 Sted: mødelokalet Højvangskolen Mødedeltagere: Morten, Christian M,, Tina,

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra sidste møde den 17/ (b) kl

2. Godkendelse af referat fra sidste møde den 17/ (b) kl Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde Onsdag d. 1. marts kl. 17-19.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden (b) kl. 17.00-17.05 Dagsorden godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidste møde den 17/1-2017

Læs mere

Brædstrup Skole GRUNDSKOLER. Antimobbestrategi for: Udarbejdet (dato): September 2009. Hvad forstår vi ved trivsel? Hvad forstår vi ved mobning?

Brædstrup Skole GRUNDSKOLER. Antimobbestrategi for: Udarbejdet (dato): September 2009. Hvad forstår vi ved trivsel? Hvad forstår vi ved mobning? GRUNDSKOLER Antimobbestrategi for: Brædstrup Skole Udarbejdet (dato): September 2009 Hvad forstår vi ved trivsel? I skolens værdigrundlag står: Trivsel og tryghed er vigtige faktorer i forhold til elevernes

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 30/8 2012 tidspunkt: 19.00 Fremmødte: Lisbeth undtagen elevrepræsentanter Sted: Saxo Ny konstituering: Man vedtog at den nuværende formand Søren Rasmussen fortsætter

Læs mere

Der udarbejdes et skema, hvor rengøringen struktureres således det sikres at ovnene er rengjort.

Der udarbejdes et skema, hvor rengøringen struktureres således det sikres at ovnene er rengjort. Møde i Skolebestyrelsen Tirsdag, den 28. november 2018 kl. 17.00-19.00 Referent: Skolens ledelse Fraværende: Iben Stavnsbo Sørensen, Uffe Hansen deltager fra pkt.3 1. Godkendelse af dagsorden (D/B) Dagsorden

Læs mere

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen Skolebestyrelsesmøde d. 29/8 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin Nicolaisen, Lotte Skaarup,

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Afdelingerne Lindegård, Byvang og Kingo

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Afdelingerne Lindegård, Byvang og Kingo Dagsorden og referat Dato: 5. oktober 2016 Tidspunkt: 18.30 21.00 Sted: Afd. Kingo på lærerværelset Mødeleder: HD Referent: SNL Dagsorden Orientering (O), drøftelse (D), beslutning (B) 16/17.28 Formalia

Læs mere

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang.

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang. Nr. 8-2014 Skolebestyrelsesmøde Hærvejsskolen tirsdag den 23. september 2014 kl. 18.30 på Skovbrynet Forventet slut tidspunkt 21.15-21.30 Afbud: Susanne Holst Afbud næste møde: Fraværende: Sang: Lis Sang

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017 Sundbyøster Skole Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017 Medlemmer: Anette, Signe, Lasse, Karen Margrete, Sidd, David, Thomas, Michael, Line, Christina, AC, Niels og elever Afbud: Ref.:

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 26-09-2017 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Michael og Michael Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Aabybro skole

Skolebestyrelsesmøde Aabybro skole Deltagere ordinære møder Anders Christiansen (formand) Tina Pehrson (næstformand) Tanja Skov Jensen Helle Overgaard Anne Rye Jan Nørgaard Michael Mikkelsen Kristine Fooken Jensen Anne Mette Michelsen Søren

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Tina Stadlmayer, Michael Brandt, Vanessa Futtrup, Mette Asgaard Suppleanter: Casper Larsen, Anette R. Poulsen, Malene Langkilde

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Kim Paulsen, Pia Sandager, Lone

Læs mere

Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Der er flere formål med evalueringerne og med offentliggørelsen heraf:

Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Der er flere formål med evalueringerne og med offentliggørelsen heraf: Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Ifølge Lov om friskoler og private grundskoler m.v. skal skolen regelmæssigt foretage en evaluering af skolens samlede undervisning og udarbejde

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 13. oktober 2016 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 13. oktober 2016 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Onsdag d. 13. oktober 2016 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Nina Alleslev, Jonas Alstrøm, Miki Kalfner, Pia Sandager, Frederikke Klok, Betina Thorndal

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 23/2 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Fraværende: Claus Hedegaard

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 25. september 2018 kl Afd. Gistrup

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 25. september 2018 kl Afd. Gistrup #BREVFLET# Click here to enter text. REF Referat Møde Skolebestyrelsesmøde Gistrup Skole Skoleforvaltningen Hadsundvej 406 9260 Gistrup Tid 25. september 2018 kl. 17.00-19.30 Init.: DBJ Sted Deltagere

Læs mere

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Michael Bondrup Holm; Dorte Hjøllund; Malene B Sørensen

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Michael Bondrup Holm; Dorte Hjøllund; Malene B Sørensen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D. 18.9. 2018 KL. 19.00 21.00. Indkaldt Forældre: Repræsentanter: Mia Graae, Nikolaj H Trap, Malene B Sørensen, Allan L Jensen, Mikkel Ulrik Mortensen, Lone Wendt,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 17.08.2017 Referent: Kirsten Hattens Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 17.08.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden til mødet d. 25.05.2016 Afd. Boesager Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Afdeling: Boesager Møde nr.:7/2016 Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,, Pia Markersen,

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 27-09-2016 Kl.: 18.30-21.30 Fraværende: Sussie Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1.

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 1. marts 2016 Møde nr. 87

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 1. marts 2016 Møde nr. 87 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 1. marts 2016 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

4. Nyt fra skolebestyrelsen Orientering 15.juni er der møde i det fælles rådgivende organ. Punkter hertil til Peter. Bilag: -Ingen

4. Nyt fra skolebestyrelsen Orientering 15.juni er der møde i det fælles rådgivende organ. Punkter hertil til Peter. Bilag: -Ingen 20. maj 2016 Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 18. maj 2016 Klokken: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Deltagere: Stig Stavnskær Pedersen, Søren Lauritsen, Peter Stecher, Carsten Møhlenberg, Betina Hofmann,

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. september 2015 Tid: 18.30-20.30, sandwich serveres fra kl. 18.00 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten Lundager Afbud: Gertrud og Stine Fraværende: Eleverne Mødeleder:

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Dagsordenspunkt Referat O/D/B. Generelt synes elevrådsrepræsentanterne, at de bliver hørt som elevråd.

Dagsordenspunkt Referat O/D/B. Generelt synes elevrådsrepræsentanterne, at de bliver hørt som elevråd. Referat af bestyrelsesmøde på Odense Friskole 20. januar 2015 - Kl. 17.00-20.00 Til stede: Birgit, Ann-Louise, Magnus, Stig, Lisbet, Torsten Bo, Hanne, Thomas H., Thomas A, Louise, Tommy Fraværende: Bjarne

Læs mere

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10 Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Dato: 21. marts 2018 Tid: Start kl. 17:00 20:00 Tilstedeværende: Charlotte, Lena, Mette, Mladen, Maren, Ellen Fraværende: Njal, Jens, Nanna, Christina og Katharina Referent:

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde Dagsorden for skolebestyrelsens møde Afbud fra Lars Thestrup og Ditte L. Buchwald 1. suppleant Susanne H. Hansen og 2. suppleant Zania K. Pedersen er indkaldt Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30 84-14

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 2. oktober 2017 Referent Bente Albrechtsen Møde Skolebestyrelsesmøde Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober 2017 Deltagere Skolens kontor Kl.

Læs mere

Dagsorden for skolebestyrelsens møde Mandag den 24. september 2012 Kl. 18.30 21.00

Dagsorden for skolebestyrelsens møde Mandag den 24. september 2012 Kl. 18.30 21.00 referat Dagsorden for skolebestyrelsens møde Mandag den 24. september 2012 Kl. 18.30 21.00 Møde med chefen for tandplejen i Middelfart tandlæge Jens Køstner 42-12 Godkendelse af referat Der er nu sammenlagt

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 27-08-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Inviterede: Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl 1 Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Afbud: Bemærk: Jacob, Thomas, Maria, Jytte og Michael (H)øring eslutning rientering (D)røftelse Ordstyrer: Simon

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer: Morten brød: Kokken Referent: CØ Dato: mandag d. 15/8 2016 Tid: 18.30-21.00 Sted: mødelokalet Højvangskolen Mødedeltagere: Morten, Christian,

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? ( Vi skal ) Tid Beslutning og hvem gør hvad?

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? ( Vi skal ) Tid Beslutning og hvem gør hvad? Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 26.04.2016 kl. 19.00 21.30 Mødested: Ørstedskolen lokale 4.0.34 Referat: Deltagere: Solveig Stürup, Heidi Kaae Meyer, Jan Steendorph Petersen, Søren Sørensen, Torben Holm

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 5. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 19. marts Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 5. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 19. marts Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 19. marts 2018 Referent Ebbe Weng Møde Skolebestyrelsesmøde 5 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 19. marts 2018 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-18.30

Læs mere

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 28. september 2017 REFERAT Møde: Kl. 18.00 21.00 Sandwich serveres undervejs Tid: Kl. 18.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud: Stine Helgstrand,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag d. 27. februar 2018 kl I personalerummet

Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag d. 27. februar 2018 kl I personalerummet Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 27. februar 2018 kl.18.00 21.00 I personalerummet Tilstede: Victor (elevråd), Bente, Anja, Morten, Mette, Helle, Lisanette, Ditte, Gunni, Rikke, Marcin og Martin 1. Bemærkninger

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Dato 30. januar 2017 Kl. 17-20 1 Godkendelse af dagsorden Alle Godkendt. Ansvarlig Tid Referat SR referent Afbud fra Louise, ME og Søren A. Kenneth til stede fra kl. 18:00.

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden d. 3.11.2015 på Afdeling Boesagerskolen Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag, Egemose Grib, Stephan Grubbe Sølby, Pia Markersen

Læs mere

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE. Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/ kl

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE. Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/ kl Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/11 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Thorleif Frøkjær, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin

Læs mere

Fraværende: Gro Kjær og Lone Pedersen, Trine Mette Petersen, Tobias Karlsen7D, Camilla Kansberg,

Fraværende: Gro Kjær og Lone Pedersen, Trine Mette Petersen, Tobias Karlsen7D, Camilla Kansberg, Skolebestyrelsesmøde mandag den 9.03.2015 kl. 19.00 21.30 Mødested: Ørstedskolen lokale 4.0.34 Referat: Deltagere: Solveig Stürup, Heidi Kaae Meyer, Jan Steendorph Petersen, John Petersen, Søren Sørensen,

Læs mere

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline. Tid. Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline. Tid. Skolebestyrelsesmøde Tid Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne Formål & ønsket resultat Referat (tekst) Aktion Deadline Dato: 2014-01-13 Ordstyrer: Claus Til stede: Lars,, Kasper, Pernille, Jytte, Mick(8A), Tanja, Birgitte,

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde nr Torsdag d , kl Personalerummet ØST

Referat Skolebestyrelsesmøde nr Torsdag d , kl Personalerummet ØST SKOLE, INSTITUTIONER & KULTUR Skovvejens Skole Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 7 2016-17 Torsdag d. 16.03.17, kl. 18.00-21.00 Personalerummet ØST Dato: 16.3.17.2017 Sagsbehandler Distriktsskoleleder Gitte

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Tina Stadlmayer, Michael Brandt, Vanessa Futtrup, Mette Asgaard Suppleanter: Casper Larsen, Anette R. Poulsen, Malene Langkilde

Læs mere

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag.

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag. REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 15.9.2014 Personalerummet 18.00 21.00 Deltagere Skolebestyrelsen Evt. afbud bedes meddelt til Direkte

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 17. januar 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Udarbejdet efteråret/foråret 2008/2009 og revideret i skolebestyrelsen i december 2010.

Udarbejdet efteråret/foråret 2008/2009 og revideret i skolebestyrelsen i december 2010. Antimobbepolitik på Kirkeby Skole. Udarbejdet efteråret/foråret 2008/2009 og revideret i skolebestyrelsen i december 2010. Det er ved lov besluttet at alle skoler skal have en handleplan mod mobning. På

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat. Skolebestyrelsesmøde d. 26.04.2017 på afd. Balsmoseskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag, Pia Markersen, Finn

Læs mere

MÅLET MED VORES ANTIMOBBESTRATEGI

MÅLET MED VORES ANTIMOBBESTRATEGI Ødis Skole HVAD ER MOBNING? Mobning er systematiske udstødelseshandlinger, der typisk opstår i fællesskaber, der mangler sammenhold eller har en lav tolerance. Konsekvensen bliver, at et barn (eller voksen)

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Søren A deltog fra kl. 17.30, Dato 16. november 2016 Kl. 17-20 i Personalerummet Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle B Dagsorden godkendt.

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Mandag d. 4. december 2017 kl. 18.00-20.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl. 17.00 20.00 Punkt 1 Tid Ansvarlig Overskrift Godkendelse af dagsorden 17.00 Majbritt Afbud fra Jens, Camille, Tenna, Karen Marie, Mette, Dorthe

Læs mere

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr.

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr. REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 11 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage. Bestyrelsen

Læs mere

på skolen: Meget enig Enig Uenig Meget uenig Ved ikke

på skolen: Meget enig Enig Uenig Meget uenig Ved ikke Undervisningsmiljøvurdering 2007 Indledning Alle elever og studerende i Danmark har ret til et godt undervisningsmiljø, så undervisningen kan foregå sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt [1]

Læs mere

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj Placering: Bjørnehøjskolen» Skolebestyrelsesmøder - Bjørnehøjskolen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: 2017-09-07 Skolebestyrelsen - Bjørnehøj MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus:

Læs mere

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst.

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst. DAGSORDEN SB-møde Det hvide Hus 23. maj 2016 kl. 17.30-20.00 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Torben R. Nielsen, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix,

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 21. marts 2017 kl

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 21. marts 2017 kl Sønderskov-Skolen, 27. marts 2017 Skolebestyrelsen: Mikkel Nyhold Bruncke Henrik Lausen Karin L. Kamstrup Susanne Andresen Camilla Rudebeck Juhl Lars Nicolaisen (afbud) Morten Vestergaard Thomas Erlandsen

Læs mere

Mødeleder : Jan Rulle Dato: kl Fraværende: Mette Åsa og fra eleverne Amalie

Mødeleder : Jan Rulle Dato: kl Fraværende: Mette Åsa og fra eleverne Amalie Dagsorden: Punkt 1. Godkendelse af referat. Punkt 2. Nyt fra elevrådet. Referat fra 15/1godkendt. Ny mødestart kl. 19.00 for ikke at overskride sluttidspunktet. Filip fortæller om arrangement for de yngre

Læs mere

Emne: Skolebestyrelsesmøde

Emne: Skolebestyrelsesmøde Referat Emne: Skolebestyrelsesmøde 25. september 2018 Møde dato 25. september 2018 Møde tidspunkt Kl. 17:15-19:00 Mødeleder Hans Henrik Kristensen Mødested Vester Nebel Skole Møde nr. 2 Afbud til mabr@kolding.dk

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 13-06-2017 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: elever Mødeleder: Referent Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse

Læs mere

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole Skole Sengeløse Skole Referat SKOLEBESTYRELSESMØDE tirsdag den 9. juni 2015 kl. 18.30 21.30 i personalerummet Til stede: Ricard Farina, Signe Sørensen, Henrik J Mortensen, Brian Hjermind, Astrid H Larsen,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 26-10-2016 Kl.: 17.30-20.00 Fraværende: Sussie, Lise-Lotte, Michael K, Magnus og Emma Mødeleder: Michael L Referent: Lene Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette?

Læs mere

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl.

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl. Mødeindkaldelse Emne: Skolebestyrelsesmøde Møde dato 18. april 2017 Møde tidspunkt Kl. 19.00-21.00 Mødeleder Rikke Fræhr Piihl Mødested Mødelokalet på 1.sal Møde nr. 6 Afbud til Rikke Fræhr Piihl Deltagere:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: Niels, Gitte 44-2014/15:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Mandag d.20/ kl

Skolebestyrelsesmøde Mandag d.20/ kl Status: Lukket Skolebestyrelsesmøde Mandag d.20/8 2018 kl. 19.00-21.00 Til stede: Afbud: Søren Smedegaard, Helle Bygholm Jensen, Karen Gemal, Søsser Sund, Brit Sand Andersen, Line Svindt Olsen, Jens Nowak

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse. Dato 12. juni 2013. 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse. Dato 12. juni 2013. 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Dato 12. juni 2013 Tidspunkt Sted 18.00 Spisning 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern Mødeleder/klummeskribent Henning Larsen Fraværende

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 22. august 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Jacob Vestersager Engdal (næstformand). Ordstyrer: Lene Bahne Knudsen Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 25. februar 2019

Referat fra bestyrelsesmøde d. 25. februar 2019 Referat fra bestyrelsesmøde d. 25. februar 2019 Dato: Mandag d. 25. februar 2019 Tidspunkt: kl. 19.00-21.30 Sted: Personalerummet, Gl. Rye Skole Deltagere: Henrik Taastrøm, Lea Busck Mellor, Grethe Bremer,

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 20. august 2014 Møde nr. 73 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 20. august 2014 Møde nr. 73 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT OG STED: Onsdag den 20. august 2014 kl. 19.00 med fotografering først!!! i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens

Læs mere

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax 15 BREDAGERSKOLEN Bredager 26 7300 Jelling Tlf. 76 81 41 00 Fax 76 81 41 09 E-mail: bredagerskolen@vejle.dk www.bredagerskolen.dk Referat Mødedato Mandag 11. juni 2018 Mødested/lokale Urds Brønd (ved siden

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag 17.september 2013 kl På lærerværelset..

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag 17.september 2013 kl På lærerværelset.. 1. Godkendelse af referat Godkendt 2. Godkendelse af dagsorden Punkt 10 udgår og erstattes med Sundhed. Punkt 9 s op til punkt 4a. 3. Nyt fra elevrådene Intet elevrådet inviteres til næste møde. 4. Budget

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 26-10-2017 Kl.: 19.00-21.30 Inviteret: Trine Vasegaard Fraværende: Henrik Faarup Mødeleder: Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Læs mere

Kenneth N. Benfeldt, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix, Litha

Kenneth N. Benfeldt, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix, Litha DAGSORDEN SB-møde Det hvide Hus 15. juni 2016 kl. 17.30-20.00 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix, Litha Skjolden,

Læs mere

Skolebestyrelsesreferat Dato 22. oktober 2014 Møde nr. 74

Skolebestyrelsesreferat Dato 22. oktober 2014 Møde nr. 74 MØDETIDSPUNKT Onsdag den 22. oktober 2014 kl. 19.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj Placering: Bjørnehøjskolen» Skolebestyrelsesmøder - Bjørnehøjskolen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 24-08-2017 kl.:

Læs mere

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand),

Læs mere

REFERAT. Med afbud: Michael Schjødt, Maja Villemoes, Jørgen Svensson, Lea Duemose 10B, Nana Jungsholm 10A, Uden afbud:

REFERAT. Med afbud: Michael Schjødt, Maja Villemoes, Jørgen Svensson, Lea Duemose 10B, Nana Jungsholm 10A, Uden afbud: EMNE: SKOLE / INSTITUTION: MØDEDATO: DELTAGERE: FRAVÆRENDE: ORDSTYRER: KOPI TIL: UDARBEJDET AF: REFERAT Skolebestyrelsesmøde Søndersøskolen 12. oktober 2010, kl. 19.00 på afd. Søndersø Anja Kiskov Møller,

Læs mere

Dato for møde Tidspunkt Sted 15. januar Mølleholmskolen

Dato for møde Tidspunkt Sted 15. januar Mølleholmskolen Skolebestyrelsesmøde ato for møde Tidspunkt Sted 15. januar 2015 17.30 Mølleholmskolen agsorden 0. Godkendelse af dagsorden og referat 1. Meddelelser: Formand Ledelse Medarbejdere H-sporet og SFO Elevrådet

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 12. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 12. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 12. oktober kl. 18.00-20.00 STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere:

Læs mere

Elevrådets vedtægter Vangeboskolen

Elevrådets vedtægter Vangeboskolen Elevrådets vedtægter Vangeboskolen Formål 1 Elevrådet taler på elevernes vegne, i samarbejde med skolens ledelse, lærere og pædagoger. Elevrådet varetager gennem samarbejde med skolens leder, det undervisende

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders Dagsorden og referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Dato: 04.10.2018 Tid: 16-18 Sted: Personalerummet Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte,

Læs mere

1. Princip om skolen som et fælles projekt

1. Princip om skolen som et fælles projekt 1. Princip om skolen som et fælles projekt Alle elever, lærer og forældre deltager aktivt i at gøre skolen til et fælles projekt for at understøtte at alle elever trives og føler sig som en vigtig del

Læs mere

Derfor har Hurup Skole et elevråd

Derfor har Hurup Skole et elevråd Hurup Skole Elevråd Derfor har Hurup Skole et elevråd For at gøre skolen bedre. Ikke bare for eleverne, men for alle. I folkeskoleloven står der i 46, at ved hver skole, som har 5. eller højere klassetrin,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 7. marts 2018 kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 7. marts 2018 kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 7. marts 2018 kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole

Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Dato: 25. september 2018 Tid: Start kl. 17:00 20:00 Tilstedeværende: Erik, Mladen, Njal, Cecilie, Christian, Mette, Lena, Anna, Christina, Camilla, Anne og Jens Fraværende:

Læs mere

Samværsregler på Amager Fælled skole

Samværsregler på Amager Fælled skole Samværsregler på Amager Fælled skole Skolens samværsregler er udarbejdet af elever og personaler og fremlagt for Skolebestyrelsen. De vil årligt blive gennemgået og revideret, hvis det viser sig nødvendigt.

Læs mere

På 4- og 8- årgang tages der fortsat pædagogisk, psykologisk trivselsprøve (PVSK), som efterfølgende drøftes med AKT, klasseteam og eleverne.

På 4- og 8- årgang tages der fortsat pædagogisk, psykologisk trivselsprøve (PVSK), som efterfølgende drøftes med AKT, klasseteam og eleverne. Elevernes undervisningsmiljø Skoleåret 2010/2011 Det indgående kendskab til elevernes trivsel på Højby Skole skyldes den måde lærernes frikvarterer afholdes på. Lærerne er i næsten alle frikvarterer i

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde

Referat skolebestyrelsesmøde Referat skolebestyrelsesmøde Dato og tid: onsdag 7. marts 2018 17.30-19.45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5. Deltagere: Forældre: Jan, Ditte, Tine, Thorbjørn, Lone, Susanne, Sidsel Elever: Astrid Medarbejdere:

Læs mere