Velkommen til Grundejerforeningen Eriksminde

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Grundejerforeningen Eriksminde"

Transkript

1 Velkommen til Grundejerforeningen Eriksminde Mail: Hjemmmeside: Facebook: Grundejerforeningen Eriksminde

2 Velkomstfolder Generel orientering Med 852 husstande er Eriksminde Greve kommunes størst grundejerforening, samt én Danmarks største grundejerforeninger. Vi vil i velkomstfolderen forsøge at gøre indflytningen og den første tid i det nye hus lidt lettere ved at orientere om de forhold, som gør sig gældende i vores forening. Vi er i dag et blandet parcelhuskvarter, der grænser op mod Storkøbenhavn. Vi lægger stor vægt på, at området skal være et godt og sikkert sted for alle og at det ydre helhedspræg til stadighed skal være så præsentabelt som muligt. 5 min i bil så er du på E 45 mod København el. Rødby. 10 min. på cykel - så er du på Hundige el. Greve station. 10 min på cykel så er du ved Hundige strand park med den skønneste badestrand. I vores nærområde finder du vores eget Eriksminde center samt Waves og Greve Midtby med fine indkøbsmuligheder, både i dagligvare og specialbutikker samt bibliotek, fitness center. Krogård og Tjørnelyskolen er de folkeskoler, der har vores område som skoledistrikt. Her er rig mulighed for at dyrke idræt Greve idrætscenter, Greve svømmehal er blot nogle af alle de tilbud der findes i området. Hundige Kirke er vores lokale folkekirke og Portalen Greves teater- og musikhus er et af de mulige kulturtilbud, du finder i området. VELKOMMEN TIL ERIKSMINDE. Bestyrelsen byder dig og din familie velkommen. Venlig hilsen Bestyrelsen

3 Historie om Eriksminde: Der er sket meget siden Grundejerforeningen Eriksminde er blevet stiftet for mere end 50 år siden på Greve badehotel. For at starte ved begyndelsen, så skal vi tilbage til 1947, hvor der blev udarbejdedet et skitseforsalg til Egnsplanen for Storkøbenhavn. Formålet var at give mange mennesker en reel mulighed for at realisere drømmen om at få foden under eget bord uden at sætte sig i en alt for tyngende gældsbyrde 75 % af dem som købte grund i Eriksminde kvarteret kom fra lejligheder i København og omegn. Det hele startede jo nærmest på en bar mark i det som dengang hed Greve-Kildebrønde kommune. Efter aftale mellem Sognerådsformanden Anders Ploug og 30 landbrugere blev grundende averteret til salg for 10,000 kr. pr grund. Salget startede 2. juledag i 1961 fra gården Eriksminde i stalden - stuehuset ligger her endnu, nemlig Hedager 8. Det forlyder at med i handlen, fik hver køber også et rødkålshoved. og som der stod i annoncen så købte man på gode betingelser, en af betingelserne var at man skulle være medlem af grundejerforeningen. Jorden blev solgt uden kloakering, veje og vand, på trods af manglen på dette, var næsten 450 huse færdige og beboet, da man startede på kloakering i Foreningen blev de stolte ejere af belysning på vej og stier i 1965, lang tid før de andre udstykninger i kommunen. Atter havde grundejerne været til lommerne for at betale dette. I 1968 uddelte grundejerforeningen græsfrø til medlemmer, så de kunne tilså rabatterne. I 1969 blev der på generalforsamlingen vedtaget en plan for vej- og sti arbejdet, det var færdigt i 1972 og det beløb sig til 6 mil. som blev betalt af medlemmerne via et fælles lån. I 1978 startede kommunen med overtagelse af vejene, sidste vej var Højager, der blev overtaget i 1985, stierne er forblevet private. Foruden stierne har Grundejerforeningen også m2 grønne fælles arealer, som vi står for pasning af, områdets kælkebakke blev i sin tid lavet af overskudsjord fra vejarbejdet i området. Til forsat stor glæde for både små og store. En enkelt vej har undertiden skiftet navn, da en del bygge materiale blev leveret forkert. Tavleager hed til at starte med Krageager, men med sjusket skrift på leveringssedlen var det svært at se om der stod Krogager eller Krageager.

4 Indkøbsmuligheder var i de første år ganske få i nærområdet, det første som kom i 1966 var en pølsemand som også solgte is. Skuret lå placeret der hvor parkeringspladsen til Eriksminde centret er i dag. 27. januar 1969 åbnede den første rigtige forretning med købmandsvarer i en barak. Derefter begyndte byggeriet til Eriksminde Centeret, det blev indviet 6. november 1970, med LB supermarked, som fristede med kødfulde ænder på 1800 g til 20 kr og en ½ rød ålborg snaps til 18 kr. Og så var der Dams bageri, Parcelsalonen, Eriksminde centerets Kiosk, og Sparekassen SDS. Ad åre har der været en del udskiftning af indehavere og butikker, Der har altid været en bager, frisør og købmandsbutik i centeret. De andre butikker har varieret med alt fra børnetøj, hårde hvidevare, forsikring pub/bodega, læge laboratorium og legetøj, inden vi som i dag har Netto, bager, Helios pizza, Klippeatelieret, og Fælleds vinstue, med til Historien hører at Bilka åbnede i 1974, men vi har formået at bevare vores lokale center. I vores område åbnede Krogårdskolen i 1964, senere i 1971 åbnede Tjørnelyskolen, hvor den 1/3 del af vores Grundejerforening kom til at ligge i deres skoledistrikt, nemlig Bondager, Hedager, Tværager og Krogager I 1968 lavede Grundejerforeningen en spørgeskema undersøgelse af behovet for en vuggestue og børnehave, der var dengang 25 mødre med job uden for hjemmet, disse tal blev videre givet til kommunen og i 1972 åbnede Eriksminde børnehave og vuggestue ved siden af Eriksminde Centeret. Og efter hånden steg børnetallet så meget, at Børnehaven Abels Hus åbnede i 1997 i den tidligere Pedel/inspektør-bolig til Krogårdskolen. Hundige kirke blev bygget og indviet i 1976 på det område, som tidligere var tiltænkt en Shell station. Trafik til og fra vores område er et kapitel for sig selv. Til at starte var her faktiske kun grusveje og ganske få asfalterede vejen. Hvis man ønskede at komme til vores område skulle man enten køre af Gl. Køge Landevej eller af Køge/Tåstrup Landevejen hvis man kom inde fra København af. Sydmotorvejen blev først åbnet september Grundejerforeningen startede i 1970, en fællesantenneforening, for at undgå at husene blev forsynet med skræmmende tagstativer, som man sagde den gang. Men antenneforeningen blev på generalforsamlingen i 1988 udskilt til en selvstændig Fællesantenneforening, som den er i dag.

5 Bestyrelsens sammensætning: I lighed med andre grundejerforeninger har Eriksminde på den årlige generalforsamling, der altid holdes i årets første kvartal, valgt en bestyrelse til at varetage og sikre en udførelse af de pligter og opgaver, der er pålagt grundejerforeningen. Den nuværende bestyrelses sammensætning fremgår på foreningens hjemmeside: og på vores facebookside Grundejerforeningen Eriksminde. Formanden/næstformanden træffes telefonisk onsdag mellem , og på mailadresse Vi bestræber os på at besvare mail hurtigst muligt. I er altid velkomne til at kontakte bestyrelsen, såfremt I måtte have spørgsmål eller gode idéer. Eriksminde og børnene Vi tilstræber at gøre Eriksminde til et attraktivt og sikkert sted at færdes for alle - også for børn! Der er 6 store grønne områder med mange forskellige tilbud for alle aldre. Blandt andet én nyrenoveret legeplads med tilhørende kælkebakke, den ligger på stien bag ved Krogårdskolen. En multibane med kunstgræs, hvor der kan spilles fodbold, hockey, basketball samt én petanquebane, Multibanen ligger mellem Belsager og Højager. Vi har et stisystem, som gør, at alle store som små kan færdes rimeligt fredeligt og sikkert over det meste af området. Vi har flere steder på vores stisystem, valgt at opsætte bomme, for at mindske den høje fart fra knallerter. På vejene rundt i området henstiller vi til en hastighedsbegrænsning på 20 km/t. Da der desværre ind imellem findes bilister ' som ikke overholder denne meget lave hastighed, vil vi også her benytte lejligheden til at understrege, at bilister bør vise hensyn og køre forsigtigt! Der færdes mange børn i området - også på vejene. Børn skal over vejen for at komme fra husene til legepladserne/boldbanerne - her bør bilister være meget forsigtige. ligeledes er der mange børn på cykler og rulleskøjter, og vi opfordrer alle til at tage vidtstrakte hensyn, når man færdes i bil.

6 Eriksminde og traditioner Med mere end 50 år som grundejerforening, har vi i Eriksminde selvfølelig også fået skabt en del traditioner, for alle vores medlemmer. Fastelavn afholdes fastelavnssøndag på Krogårdskolen Eriksminde løbet afholdes i maj/juni med start/slut, ved det grønne område ved Hedager Loppemarked afholdes den første søndag i september, på det grønne område ved Hedager Juletræsfest afholdes den anden søndag i december, på Krogårdskolen Fælles for alle arrangementer er, at der altid vil blive omdelt en særskilt invitation til alle husstand.... Vision Grundejerforeningen har en vision om, og vil medvirke aktivt til, at Eriksminde bliver opfattet som et af Greve Kommunes mest attraktive villakvarterer samt, at vi bliver kendt for vores "Godt naboskab"-værdisæt.

7 Godt naboskab Grundejerforeningen opfordrer alle medlemmer til at udvise Godt naboskab overfor hinanden, og området vi bor i. Værdisættet omfatter fire emner: Hensyn Respekt Dialog Nabohjælp Godt naboskab Grundejerforeningen opfordrer alle medlemmer til at udvise Godt naboskab. Godt naboskab dækker over en traditionel god tone og opførsel over for hinanden, samt området vi bor i. "Godt naboskab" indeholder disse tre grundlæggende værdier: 1) Hensyn. Vis hensyn over for andre mennesker og området vi bor i. Opfør jer overfor andre, som I gerne vil have, at de opfører sig overfor jer. Alle har f.eks. en interesse i ikke konstant, at skulle kigge ned for at undgå hundeefterladenskaber under fodsålerne eller for ikke at skulle være utrygge, når børnene leger på vejen. 2) Respekt. Respektér at vi er forskellige og at "det er okay" (at vi er forskellige). Vi skal ikke partout være enige i alt. Deri ligger også respekt for, at "den anden" har en anden mening om tingene. 3) Dialog. Når du taler med naboen om "deres store gran, som skygger for morgensolen", så forsøg at forstå naboens synspunkt før du forklarer din egen sag - som en gammel talemåde siger: "Tale er sølv, tavshed er guld". Hvis man ikke er helt enige i løsningen ("Fæld granen!") kan det ofte være en god idet, at fortælle til at starte med, hvad ens målsætning er ("Mere lys i køkkenet"). Der kan jo findes andre løsninger på opgaven, end den man selv er kommet frem til ("Hvad med en topkapning?"). Desuden dækker dialog over, at grundejerforeningen opfordrer til, at man lærer sine naboer at kende og er hjælpsomme overfor hinanden Når I skal på ferie Det er en rigtig god ide at give dine/jeres naboer besked, når du/i skal ud at rejse. Efterlad samtidig kontaktinformation d.v.s. telefonnummer og adresse. Så kan naboen altid få fat i dig/jer hvis der skulle ske noget.

8 Få boligen til fortsat at se beboet ud sommer og vinter: - Få naboen til at fylde noget af sit affald i din/jeres affaldsbeholder. - Benyt tænd-sluk-ure eller bed naboen tænde lys om aftenen og slukke det om morgenen. - Har naboen to biler kan de evt. parkere den ene i din/jeres indkørsel. - Få naboen til at slå græs en enkelt gang eller to mens du/i er væk. - Bed dem evt. rydde sne op til hoveddøren af huset, lave hjulspor i indkørslen og gå op til hoveddøren nogle gange efter snefald. Vedtægter for Grundejerforeningen Eriksminde, Greve Ny udgave af vedtægter af 27. marts 1963 med ændringer og tilføjelser af 17. december 1963, 3. august 1964, 15. december 1969, 14. december 1977, 3. maj 1988, 10. november 1996, 5. december 1996 samt 5. maj Foreningens navn er Grundejerforeningen Eriksminde. Dens hjemsted er Greve kommune. Foreningens område begrænses af følgende veje og stier: Hundige Centervej, Lillevangsvej, Skelmosevej, stien syd for Horseager, Skoleager, Eriksmindevej (fra Skoleager til Godsvej) og Godsvej. 2. Alle ejere af grunde/ejendomme herunder af stamparceller inden for det i 1 angivne område har ret og pligt til at være medlem af grundejerforeningen. Pligten til medlemskab gælder ikke for Greve kommune som ejer af arealer til offentligt formål.

9 Ophører et medlem at være ejer af en af de omhandlede parceller/ejendomme, bortfalder medlemsretten, og vedkommende udtræder af foreningen uden krav på refusion af kontingent eller udbetaling af andel i foreningens formue. Medlemspligten for ejere af ovennævnte parceller/ejendomme indtræder samtidig med erhvervelsen, uanset på hvilken måde denne finder sted, og indtrædende medlemmer erholder ved indtrædelsen anpartsvis ret til foreningens formue. Meddelelse om ejendommens overdragelse og dermed følgende udtræden for sælgeren og indtræden for køberen skal senest 14 dage efter handelens indgåelse fremsendes til foreningens bestyrelse. Et indtrædende medlem, der erhverver en ejendom, hvor sælgeren er i kontingentrestance, er pligtig til at udrede det skyldige beløb, herunder omkostninger, og får først de med medlemskabet følgende rettigheder, når dette er sket. Tilsvarende gælder restancer på grundlag af 4, 6 og 7. Skifter et medlem bopæl, er vedkommende pligtig til inden 14 dage skriftligt at fremsende meddelelse til bestyrelsen om ny adresse. 3. Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes eller grupper af medlemmers fælles interesser, herunder navnlig at forestå de opgaver, der er pålagt foreningen ved deklaration, tinglyst i forbindelse med udstykningen med Greve kommune (tidligere Greve-Kildebrønde kommune) som påtaleberettiget. Disse opgaver omfatter anlæg og vedligeholdelse af veje, stier og fællesarealer. 4. Medlemmerne hæfter overfor foreningens kreditorer solidarisk for foreningens forpligtelser, såfremt generalforsamlingen på den for vedtægtsændringer foreskrevne måde vedtager sådan hæftelse for enkelte konkret angivne forpligtelser vedrørende anlæg og vedligeholdelse af veje og stier, vandforsyning og anlæg og vedligeholdelse af fællesarealer samt belysning. Den solidariske hæftelse skal altid være begrænset til det dobbelte af det beløb, der pålignes den enkelte parcel/ejendom af de samlede udgifter ved anlæg eller vedligeholdelsesarbejdet. 5. Kontingentet fastsættes af generalforsamlingen for ét år ad gangen på grundlag af et af bestyrelsen forelagt budget for det pågældende regnskabsår. I budgettet tages højde for en rimelig likvid beholdning. Kontingentet betales halvårligt efter opkrævning og forfalder til betaling henholdsvis den 1. maj og 1. november.

10 Indbetales kontingentet ikke inden udgangen af forfaldsmåneden, tillægges der kontingentet et rykkergebyr på 125 kr. pr. opkrævning pr. parcel/ejendom plus 1,5 pct. rente pr. påbegyndt måned fra og med forfaldsmåneden. Der betales kontingent for hver parcel/-ejendom, et medlem er ejer af. En stamparcel betragtes som værende én parcel. Foruden det årlige kontingent er medlemmerne pligtige at betale de ydelser eller bidrag, der påhviler de enkelte parceller/ejendomme for de i 4 optagne lån eller på andet grundlag f.eks. i henhold til bestemmelserne i den 3 nævnte deklaration. Overholdes betalingsfristen ikke, tillægges der rykkergebyr og rente som nævnt i afsnit 3 samt sagsomkostninger. 6. Såfremt der findes beskadigelser sted af veje stier, rabatter, kantsten, overkørsler eller ledningsanlæg i forbindelse med byggeri og jord- eller gruskørsel, er den grundejer, for hvem arbejdet udføres, ansvarlig. Udbedring af de skete skader foretages for grundejerens regning. De herved afholdte udgifter vil blive opkrævet umiddelbart efter arbejdets udførelse. 7. Hvert medlem er pligtig til at vedligeholde græsrabatten på boligvejen ud for egen grund ved passende slåning af græsset. Hvert medlem er ligeledes pligtig til stedse at holde egen grund fri for ukrudt. Det påhviler hvert medlem, at vedligeholde hække, træer og anden beplantning ud til offentlige arealer, i de af hegnsloven gældende love. Dette skal være sket inden 15. juli. En klipning og fuldstændig rensning for ukrudt skal være gennemført hvert år inden den 15. maj og 15. juli. Såfremt disse bestemmelser ikke overholdes, vil arbejdet blive udført på foreningens foranledning, efter skriftlig advisering til grundejeren med 14 dages varsel. De afholdte udgifter vil blive opkrævet hos grundejeren. 8. Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed. Kun den kan vedtage, ændre eller ophæve vedtægterne. Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år inden udgangen af marts måned. Generalforsamlingen skal afholdes i Greve kommune. Indkaldelse til den ordinære generalforsamling sker ved brev med mindst 14 dages varsel. Generalforsamlinger og møder sammenkaldes af bestyrelsen. Generalforsamlingen ledes af en dirigent, der vælges af forsamlingen. Dirigenten må ikke være bestyrelsesmedlem eller revisor i foreningen. Indkaldelsen skal indeholde meddelelse om, hvilke emner der vil være at behandle i tilfælde af vedtægtsændringer med angivelse af ændringsforslagenes ordlyd,

11 og på generalforsamlinger og ekstraordinære generalforsamlinger kan kun træffes afgørelser vedrørende emner, der er optaget i den medlemmerne meddelte dagsorden. 9. Ekstraordinære generalforsamlinger afholdes, når bestyrelsen måtte skønne det formålstjenligt, eller når mindst 50 af foreningens stemmeberettigede medlemmer fremsætter ønske herom. Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling skal ske ved brev med mindst 14 dages varsel med angivelse af de til forhandling fastsatte emner. Såfremt den ekstraordinære generalforsamling indkaldes efter ønske af medlemmerne, skal medlemmerne samtidig med begæringens fremsættelse meddele, hvilke emner der ønskes behandlet, og bestyrelsen er herefter forpligtet til senest 14 dage efter at udsende indkaldelser til den ekstraordinære generalforsamling. 10. For den ordinære generalforsamling skal der gælde følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år. 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 4. Forslag fra bestyrelsen, derunder forelæggelse af budget og fastsættelse af kontingent. 5. Forslag fra medlemmerne. 6. Valg af medlemmer til bestyrelsen. 7. Valg af 3 suppleanter til bestyrelsen. 8. Valg af 2 revisorer og 2 revisorsuppleanter. En af revisorerne skal være statsautoriseret/ registreret revisor, og det samme gælder den ene af suppleanterne. 9. Eventuelt. Forslag fra medlemmerne eller sager, der af medlemmerne ønskes behandlet på ordinære generalforsamlinger, skal skriftlig tilsendes bestyrelsen og være denne i hænde senest den 1. februar

12 11. Alle valg og almindeligt foreliggende sager afgøres ved simpel stemmeflerhed. Hvert medlem har én stemme for hver parcel/ejendom vedkommende er ejer af, dog højst 10 stemmer. Afstemningen kan ske ved håndsoprækning. Dog skal afstemning ske skriftligt, når 10 medlemmer kræver skriftlig afstemning. Medlemmerne kan lade sig repræsentere på generalforsamlingen ved fuldmagt. Ingen fuldmægtig kan repræsentere mere end 2 stemmer. Til vedtægtsændringer fordres, at mindst halvdelen af medlemmerne er tilstede og afgiver stemmer, og at beslutningen tages med mindst 2/3 af de afgivne stemmer. Blanke stemmer regnes for ikke afgivne. Er det foreskrevne antal medlemmer ikke til stede, indkaldes inden for en måned med mindst 8 dages varsel en ny generalforsamling, på hvilken der uden hensyn til det fremmødte antal kan tages gyldig beslutning, såfremt 2/3 af de tilstedeværende medlemmer stemmer for forslaget. Enhver ændring af vedtægter skal for at være gyldig godkendes af Greve kommune. 12. De på generalforsamlingen vedtagne beslutninger og behandlede sager indføres i foreningens forhandlingsprotokol, der underskrives af dirigenten og de tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer. 13. De af den ordinære eller den ekstraordinære generalforsamling trufne beslutninger samt beslutninger, der i henhold til nærværende vedtægter måtte vedtages af bestyrelseen, er gældende for medlemmerne, indtil de lovligt måtte ændres i henhold til vedtægterne og eventuelt indbringelse af de trufne beslutninger for domstolene har ikke suspensiv virkning. Medlemmerne er, indtil endelig retsafgørelse foreligger, pligtige at opfylde de dem i henhold til beslutningerne pålagte pligter, det være sig af økonomisk eller anden art, ligesom foreningen uanset sagsanlæg eller senere anke skal være berettiget til at foretage retsskridt til forpligtelsens opfyldelse. 14. Bestyrelsen består af 7 medlemmer, der vælges på den ordinære generalforsamling og afgår efter tur. Der afgår skiftevis 3 og 4 medlemmer hvert år. Formand og kasserer kan ikke afgå samme år. Genvalg kan finde sted. Formand og kasserer vælges af generalforsamlingen, medens bestyrelsen konstituer sig med næstformand og sekretær. Den fastsætter i øvrigt selv sin forretningsorden og fører protokol over forhandlingerne og de af bestyrelsen trufne beslutninger.

13 Protokollen underskrives af de tilstedeværende medlemmer. Hvervet som bestyrelsesmedlem er ulønnet, dog kan generalforsamlingen, dersom det efter arbejdets karakter skønnes rimeligt, tillægge formand, kasserer og sekretær et mindre honorar. Bestyrelsen kan til løsning af specielle opgaver nedsætte udvalg, der kan bestå af medlemmer uden for bestyrelsen, idet udvalgsformanden dog altid skal være et bestyrelsesmedlem. Et sådant udvalg har ikke besluttende myndighed. 15. Bestyrelsen repræsenterer foreningen udadtil i enhver henseende, såvel overfor offentlige myndigheder som overfor private. Bestyrelsen råder over foreningens midler i overensstemmelse med loven og de på generalforsamlingen trufne beslutninger. Foreningen tegnes i alle anliggender af formanden i forbindelse med 3 af bestyrelsens medlemmer. Bestyrelsen er berettiget til under ansvar, overfor generalforsamlingen i fornødent omfang at engagere lønnet medhjælp i sager, hvor dette skønnes nødvendig, for eksempel revisor, advokat eller kontormedhjælp. Det tilkommer bestyrelsen at drage omsorg for ansættelse af lønnet medhjælp til vedligeholdelse og renholdelse af de under bebyggelsen hørende private veje og fællesarealer, ligesom det påhviler bestyrelsen at engagere håndværkere til udførelse af opgaver, der sorterer under den antagne medhjælps arbejde 16. Bestyrelsesmøder afholdes, så ofte formanden finder det nødvendigt, eller når mindst 3 bestyrelsesmedlemmer forlanger det. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst 4 medlemmer er til stede, heraf enten formanden eller næstformanden. Formanden, eller i hans fravær næstformanden, leder bestyrelsesmøderne og har i tilfælde af stemmelighed den afgørende stemme. Såfremt et bestyrelsesmedlem udtræder af foreningen, bliver umyndiggjort eller bliver ude af rådighed over sit bo, skal bestyrelsen snarest muligt supplere sig med en af de valgte suppleanter.

14 Dersom formanden eller næstformanden efter ovenstående måtte udtræde af foreningen, skal hans afløser vælges indenfor de resterede bestyrelsesmedlemmer og dersom ingen ønsker at modtage valg, skal bestyrelsen foranledige indkaldt ekstraordinær generalforsamling til valg af stedfortræder. 17. Kassereren modtager foreningens indtægter og udbetaler alle foreningens udgifter. Alle udgiftsbilag skal attesteres af formanden. Udgiftsposter på mere end kr. må ikke afholdes uden forudgående bestyrelsesbeslutning. Kassereren underskriver alle kvitteringer. Kassebeholdningen skal henstå på bank-, sparekasse- eller girokonto, og kontiene skal være klausuleret således, at der kun kan hæves på disse i forbindelse med formanden eller næstformanden. Den kontante kassebeholdning må normalt ikke overstige kr. Foreningens regnskabsår er fra 1. januar til den 31. december. Årsregnskabet forelægges bestyrelsen inden den 25. januar. Regnskabet videre ekspederes til de af generalforsamlingen valgte revisorer, der har 14 dage til regnskabets gennemgang og tilbagelevering med eventuelle bemærkninger. Regnskabet skal dog foreligge fuldt færdigt og revideret senest den 20. februar 18. Opløsning af foreningen kan kun ske med Greve kommunes godkendelse. I tilfælde af foreningens opløsning tilfalder foreningens nettoformue Greve kommune til anvendelse til formål indenfor grundejerforeningens område

15 Uddrag af hegnsloven og almindelig naboret Da vi ofte i foreningen får spørgsmål omkring hegn/grene fra beboere, har vi her valgt at skrive foreningens egne regler samt et uddrag af hegnsloven og almindelig naboret,som kan være til gavn for foreningens medlemmer. Foreningens egne regler omkring, hegn ud mod veje og stier Beplantning af hegn ud mod fortov, veje, stier og fællesarealer skal være hæk planter - liguster- eller bøgehæk. Plankeværk kan opføres hvis det er placeret mindst 150 cm inde på egen grund (normalt kan man få disposition til 75 cm inde på egen grund efter ansøgning til Greve Kommune). En forudsætning er at der senest samtidigt plantes hæk foran plankeværket, og det skal være hæk planter og ikke anden beplantning. Andre former for faste hegn som murede eller støbte hegn er under ingen omstændigheder tilladt. Greve Kommune har tilkendegivet at man ønsker at bibeholde gældende regler. Hvis du ønsker plankeværk - der placeres mindre end 150 cm fra skel - bør du under alle omstændigheder ansøge kommunen herom. Hegn mellem de enkelte parceller er ikke omfattet af den tinglyste deklaration og kan derfor i store træk aftales indbyrdes naboer imellem. I de tilfælde hvor man ikke kan blive enig med sin nabo om hegnets udseende finder hegnslovens almindelige regler sted. Du kan læse mere i "Orientering om hegnsloven" eller i selve lovteksten. Foreningens regler omkring, vedligeholdelse af hegn og beplantning Græsrabatten - "det grønne fortov" - ud for egen grund skal vedligeholdes af grundejeren ved passende slåning og ukrudtsbekæmpelse. Hække, træer og anden beplantning ud mod offentlige arealer skal ligeledes vedligeholdes ved klipning og rensning for ukrudt. Det er i alles interesse at vi har et pænt og præsentabelt område, derfor er der også i vore vedtægter 7 fastsat bestemmelser for hvornår denne vedligeholdelse senest skal være foretaget, og hvilke konsekvenser det kan få, hvis vedtægternes regler ikke efterleves.

16 De almindelige regler om hegn og hegning findes i hegnsloven fra Loven omfatter både fælleshegn, dvs. hegn der står i ejendomsskel, og egne hegn, dvs. hegn der står helt på egen grund langs ejendomsskel og ikke længere væk fra skellinien end 1,75 m. Hegnsloven indeholder endvidere regler om grene, der generer hegn eller færdsel på naboejendommen eller som er farlige for naboejendommen, samt grene fra skove. Udenfor falder hegnsloven indre hegn, dvs. hegn der ikke er fælleshegn eller egne hegn, enkeltstående træer og anden beplantning ved ejendomsskel. Her gælder naborettens almindelige uskrevne regler. Udstykningsloven indeholder regler om fastlæggelse af ejendomsskel. Regler om bygninger i skel findes i bygningslovgivningen. Hegnsloven indeholder ingen definition på, hvad der forstås ved et "hegn". Som hegn i lovens forstand anses enhver indretning, der varigt er anbragt ved ejendomsskel og har hegnsfunktion i forhold til naboejendommen, dvs. tydeligt adskiller ejendommene, beskytter ejendommene mod fredskrænkelser og beskytter boligejendomme mod gener fra erhvervsejendomme. Ved boligejendomme skal hegn danne en tiltalende ramme om ejendommene. Hegn kan herefter være både levende hegn og faste hegn. Levende hegn er typisk hække. En sammenvokset række af træer kan have hegnsfunktion. Faste hegn er typisk plankeværker, hegnsmure, trådhegn samt sten- og jorddiger. Hegnsloven regulerer hegnsforholdet mellem grundejere, både private og offentlige. Loven omhandler nabohegn, dvs. hegn mellem grunde, der har fælles ejendomsskel, og hegn mod veje. I princippet kan grundejere frit aftale, hvilket hegn de vil have. Hegnslovens almindelige regler anvendes kun, hvor grundejerne ikke kan blive enige og beder hegnsynet om at træffe afgørelse. Findes der særlige bestemmelser om hegnsforholdet mellem ejendommene i servitutter eller en offentlig hegnsregel, f.eks. i en lokalplan, i vejlovgivningen eller en fredningskendelse, gælder disse særlige bestemmelser dog forud for grundejernes aftaler og hegnslovens almindelige regler. Hegnsloven indeholder regler om opsætning af hegn, ændring af hegn og vedligeholdelse af hegn. Hegnsloven indeholder en almindelig regel om hegnspligt i naboskel. Hegnspligten betyder, at enhver grundejer som udgangspunkt kan stille krav om, at naboen deltager i arbejdet og udgifterne ved opsætning og vedligeholdelse af et fælleshegn. Undtagelse gælder dog, hvor ejendommene er tilstrækkelig adskilt, f.eks. hvor ejendommene er adskilt ved forsvarlig eget hegn, samt hvor ejendomme grænser op til offentlig eller privat vej, sti eller arealer, der er udlagt til almindeligt brug. Den grundejer, der ønsker hegn mod vej m.v., må derfor opsætte et eget hegn.

17 Det er et bærende princip bag hegnsloven, at grundejerne skal være enige om fælleshegnet. Udgifter ved fælleshegns opsætning og vedligeholdelse deles derfor som udgangspunkt lige mellem naboerne. Grundejerne kan principielt aftale, hvilken hegnshøjde de vil have, når der ikke er særlige hegnsbestemmelser i servitutter, lokalplaner m.v. Er der ingen aftale eller andet særligt grundlag for en bestemt hegnshøjde, er hegnslovens almindelige regel, at et levende fælleshegn ved boligbebyggelse én gang om året kan forlanges skåret ned til 2 m. Er grundejerne uenige, er udgangspunktet for fastsættelse af hegnshøjden 1,80 m, og hegnet må ikke uden naboens samtykke overstige 2 m. Det gælder dog ikke, hvis der foreligger ganske særlige forhold for at fastsætte en lavere eller højere hegnshøjde. For andre levende fælleshegn, som ikke er hegn om boligbebyggelse eller læhegn, er den almindelige højde 3,5 m. Der er ingen pligt til at opsætte et eget hegn. Udgiften ved opsætning og vedligeholdelse af et eget hegn påhviler normalt hegnets ejer. Egne hegn må dog ikke påføre naboen større ulempe end fælleshegn. Egne hegn må derfor ikke have større højde end fælleshegn med tillæg af afstanden til skel. Ansvaret for hegnsforpligtelserne efter hegnsloven påhviler altid de respektive grundejere. Erstatningskrav mod grundejere eller tredjemand i anledning af beskadigelse af hegn skal rejses ved domstolene. Hegnsloven indeholder særlige regler om tvangsfuldbyrdelse af hegnsforpligtelser over for den forsømmelige grundejer. Almindelig naboret Naborettens lovregler om skel, hegn m.v. suppleres af naborettens almindelige uskrevne regler, som er opstillet i retspraksis. Efter den almindelige naboretlige regel skal en grundejer ikke affinde sig med ulemper fra naboejendommen, der går væsentlig ud over, hvad der efter kvarterets beskaffenhed og ejendommenes beliggenhed er rimeligt, og som grundejeren må være forberedt på. Der er tale om en helt konkret vurdering i hver enkelt tilfælde. Overstiger ulempen, hvad der efter forholdene er rimeligt, skal ulempen normalt reduceres til et acceptabelt niveau, den naboretlige "tålegrænse". Bortset fra hegnslovens regler om grene findes der ikke lovregler om ulemper fra træer og anden beplantning. Ulemper imødegås ved anvendelsen af den almindelige naboretlige regel, og tvister afgøres ved sagsanlæg ved de almindelige domstole. Det er et fast princip, at en grundejer skal holde sig på sin egen grund. Det betyder, at enhver varig skeloverskridelse som udgangspunkt ikke skal accepteres. For så vidt angår træer og buske gælder det ubetinget træernes og buskenes stammer og grene ved jordoverfladen. Vedrørende, trækroner og andre højeresiddende grene, der overskrider skellinien, beror det på en helt konkret vurdering, om der kan

18 kræves beskæring. Ved almindelige parcelhusejendomme anses ulempen normalt for væsentlig, således at der kan kræves en beskæring i skellinien. Fra træer og anden beplantning, der står helt på nabogrunden og ikke over skrider skellinien, består ulempen normalt i skyggegener, bladaffald m.v. Der kræves betydelige skyggegener, før der kan gribes ind. Fældning af træer kan komme på tale, men ofte kan ulempen nedbringes til tålegrænsen ved beskæring. Nedfaldne blade må grundejerne finde sig i. Udsigtsgener kan normalt ikke medføre krav om beskæring af træer. Udsigt kræver som udgangspunkt et servitutgrundlag. Der lægges endvidere vægt på, hvad en grundejer måtte forvente ved køb af ejendommen. Ejendomsskel Skellets beliggenhed omkring en ejendom kan som udgangspunkt konstateres på grundlag af matriklens registrering. Ændring af den matrikulære grænse kan være sket ved aftale, hævd, ekspropriation m.v. Udstykningsloven indeholder regler om fastlæggelse af ejendomsskel. En bindende fastlæggelse af ejendomsskel sker ved en skelforretning, foretaget af en landinspektør, hvis afgørelse kan indbringes for domstolene. Den, der rekvirerer en landinspektør, hæfter som udgangspunkt for betaling af regningen. Imidlertid kan omkostningerne ved en skelforretning fordeles af hegnsynet eller af domstolene, således at andre interesserede pålægges at betale helt eller delvis.

19 Skik og brug Regler og god skik i Grundejerforeningen Eriksminde. Der er en del regler og reglementer i vort område. Nogle har vi selv vedtaget andre er pålagt os fra offentlige myndigheder enten ved deklarationer og servitutter tinglyst på ejendommene, nogle via love og forskrifter og nogle via politivedtægten. For at vi kan have en fornuftig dagligdag i det store fællesskab er alle nødt til at respektere disse regler. Men det forekommer - uvist af hvilken grund - at nogle ikke efterlever dem og ofte at det bliver til gene for naboer eller andre. I disse situationer er det bestyrelsens erfaring at man kommer længst ved bilateralt at løse problemet ved en dialog med den pågældende. Hvis grundejerforeningen involveres kommer vi ofte i den situation at vi ikke har nogle sanktionsmuligheder og resultatet kan blive at forholdet mellem de involverede parter forværres yderligere og i værste fald kan resultere i nabostridigheder. Parkering Parkering bør altid foretages på grundejerens eget område. Parkering på rabatter, det grønne fortov, boligveje og vendepladser bør kun ske ekstraordinært og kun kortvarigt. Af samme årsag har det derfor været en forudsætning for de byggetilladelser der er givet i området, at der er afsat plads til min. 2 biler på hver parcel. Parkering på stamvejene er ikke tilladt. Støj Støj kan være meget generende, specielt på en stille sommerdag, hvor man gerne vil nyde det gode vejr og haven. Tag derfor hensyn til dine naboer. Græsslåning med motorklipper og anvendelse af andre støjende maskiner, anbefaler vi foretaget før kl om lørdagen og før kl om søndagen. Hunde Hundes efterladenskaber skal opsamles og kan indpakket i en plasticpose afleveres i en af foreningens skraldespande. Tag hensyn til børn i området, der kan blive urolige over en løsgående hund. Hold så vidt muligt din hund i snor. Røg fra brændeovne Forkert anvendelse af brændeovne, brændekedler, pejse og lignende fast brændsels ovne medfører ofte røggener for de omkringboende samt øget udledning af sundhedsskadelige partikler til omgivelserne. Greve Kommune har vedtaget "Forskrift for brug af fast brændsels ovne". Der må kun anvendes rent brænde, kløvet træ og træ briketter. Der må ikke benyttes affaldstræ som imprægneret, malet, limet, lakeret træ, spånplader, MDF-plader, plast laminat plader, spånplader og træ paller. Selvfølgelig er enhver form for afbrænding af husholdningsaffald forbudt. Brændet må ikke have en fugtighedsprocent på mere end 20% og nykløvet brænde skal opbevares tørt i mindst 1 år før det anvendes. Hvis du på dine fliser observerer nogle lysegrå pletter, så kan det være en indikation af, at du eller en af dine naboer

20 fyrer forkert i brændeovnen. Vis derfor hensyn - dette er i høj grad især et spørgsmål om at undgå helbredsmæssige påvirkninger af forkert anvendelse af brænd ovne. Dagrenovation Dagrenovation er affald fra den daglige husholdning. I dagrenovationen må du ikke lægge farligt affald; det skal du aflevere på Miljøcenter Greve. Papir, pap, glas og øl- og sodavandsdåser skal du sortere fra og aflevere til genbrug. Afhentning af dagrenovation er hver tirsdag. Ekstra sække Har du af og til mere dagrenovation, end du kan have i din affaldssæk eller -beholder, kan du købe affaldsmærker hos Greve Solrød Forsyning. Affaldsmærket binder du på en affaldssæk, som du stiller ved siden af dit stativ eller din beholder. Du skal selv købe sækken. Affaldsmærkerne koster 230 kr. for 10 stk. Når du har bestilt og betalt affaldsmærkerne, sendes de til dig med posten. Køb af affaldsmærker Du kan købe affaldsmærker med Dankort på www. gsforsyning.dk/affald Du kan også betale via netbank: Reg. nr Konto nr I feltet»meddelelser til modtager på kontoudtog«skriver du affaldsmærker, navn og adresse Godkendte beholdere På gsforsyning.dk/affald kan du se krav til beholdere og sækkestativer. Sækkestativ De fleste benytter et sækkestativ med trådnet til deres dagrenovation. Affaldssækken indeholder 125 liter. Du må kun fylde sækken op til stregmærket.

VEDTÆGTER for grundejerforeningen KILDEGÅRDEN. 1. Navn

VEDTÆGTER for grundejerforeningen KILDEGÅRDEN. 1. Navn 1 VEDTÆGTER for grundejerforeningen KILDEGÅRDEN 1. Navn Foreningens navn er grundejerforeningen Kildegården. Dens område er de af deklaration tinglyst 15/10 1963 omfattende ejendomme, matr. nr. 6 z Greve

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Blomsterhaven

Vedtægter for Grundejerforeningen Blomsterhaven Vedtægter for Grundejerforeningen Blomsterhaven Maj 2013 Indholdsfortegnelse: Side: 1 Grundejerforeningens område... 2 2 Medlemsret og -pligt... 2 3 Formål... 2 4 Hæftelser... 2 5 Kontingent... 2 6 Græsslåning,

Læs mere

VEDTÆGTER For Grundejerforeningen SANDHØJ

VEDTÆGTER For Grundejerforeningen SANDHØJ VEDTÆGTER For Grundejerforeningen SANDHØJ 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Sandhøj. Dens område begrænses af følgende eksisterende eller projekterede veje: Sandhøjvej Smedegade ældre bebyggelse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN BOGHVEDEMARKEN VEDTÆGTER

GRUNDEJERFORENINGEN BOGHVEDEMARKEN VEDTÆGTER Vedtægter for grundejerforeningen BOGHVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN BOGHVEDEMARKEN VEDTÆGTER 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Boghvedemarken. Dens område er de I deklaration, lyst den 6.9.1977

Læs mere

Vedtægter. for. Bolværkets grundejerforening

Vedtægter. for. Bolværkets grundejerforening Hillerød den 23. marts 2010 BOLVÆRKETS GRUNDEJERFORENING 3400 HILLERØD Vedtægter for Bolværkets grundejerforening Indholdsfortegnelse: 1. Foreningens område. 2. Medlemsret og - pligt. 3. Formål. 4. Hæftelser.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Birkager

Vedtægter for Grundejerforeningen Birkager Vedtægter for Grundejerforeningen Birkager Således vedtaget endeligt på den ekstraordinære generalforsamling den 2. april 2003. Godkendt af Ramsø Kommune den 6/8 2003. 1 Forslaget Foreningens navn er Grundejerforeningen

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang"

Vedtægter for Grundejerforeningen Fuglevang Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang" 1. Grundejerforeningens navn er "Grundejerforeningen Fuglevang". Dens hjemsted er Kirke Såby. Dens værneting er Roskilde Herredsret. 2. Grundejerforeningen

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer

Forslag til vedtægtsændringer Forslag til vedtægtsændringer Nuværende Forslag Kommentar samtidig med erhvervelsen, uanset på hvilken måde denne finder sted, og indtrædende medlemmer erholder ved indtræden anpartsvis ret til Meddelelse

Læs mere

VEDTÆGTER. for "GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN" (stiftet den 25.04.1977) 1. ( Området )

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN (stiftet den 25.04.1977) 1. ( Området ) VEDTÆGTER for "GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN" (stiftet den 25.04.1977) 1. ( Området ) Foreningens navn er "Grundejerforeningen Dønnergården". Dens område er parceller, vejarealer og fællesarealer udstykket

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune.

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. 2. Foreningens formål er at varetage grundejernes nuværende

Læs mere

Vedtægter. for. Smørumvang Grundejerforening

Vedtægter. for. Smørumvang Grundejerforening Vedtægter for Smørumvang Grundejerforening 2014 side 1 af 6 1 FORENINGENS OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen Smørumvang og er stiftet den 13. februar 1946. Dens område omfatter parceller af

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Brønsholmgård

Vedtægter for Grundejerforeningen Brønsholmgård Vedtægter for Grundejerforeningen Brønsholmgård Marts 2011 Læg disse vedtægter i Deres skøde Husk at videregive dem til ny ejer 1 1 OMRÅDE Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMGÅRD. Dens område

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN G/F Astershaven E-mail: Astershaven@groupcare BESTYRELSEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN Smørum den 9. januar 2000 Således godkendt af Ledøje-Smørum kommune den 25. januar 2000. Bestyrelsen

Læs mere

1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen

1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen 1 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen Alle nuværende og fremtidige ejere af parceller udstykket fra matr. Nr. 19-d til 8-b og 8-d, parcellerne med matr. Nr. 12-f til æ samt 12 aa,ab,ac,ad,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen for Hesselbjerg og Korshave område. 1. 2. Grundejerforeningen er stiftet i henhold til deklarationer

Læs mere

Velkommen til Grundejerforeningen Eriksminde. Mail: gf@eriksminde.dk Hjemmeside: www.gferiksminde.dk Facebook: Grundejerforeningen Eriksminde

Velkommen til Grundejerforeningen Eriksminde. Mail: gf@eriksminde.dk Hjemmeside: www.gferiksminde.dk Facebook: Grundejerforeningen Eriksminde Velkommen til Grundejerforeningen Eriksminde Mail: gf@eriksminde.dk Hjemmeside: www.gferiksminde.dk Facebook: Grundejerforeningen Eriksminde Velkomstfolder Generel orientering Med 852 husstande er Eriksminde

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Karmstensgård

Vedtægter. Grundejerforeningen Karmstensgård Vedtægter 1 stk. 1, Foreningens navn er Grundejerforeningen Karmstensgård, dens område er matr. nr. 2a af Udlejre by, Ølstykke Sogn og samtlige parceller, der udstykkes herfra. Dens hjemsted er Ølstykke

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen»HJORTLUND«Vindinge

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen»HJORTLUND«Vindinge Grundejereningen»HJORTLUND«Vindinge 23. november 2012 Grundejereningen»HJORTLUND«Vindinge. 1. Foreningens navn er grundejereningen»hjortlund«. Dens hjemsted er Vindinge, Roskilde Kommune. Foreningen omfatter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SNEBÆRHAVENS GRUNDEJERFORENING

VEDTÆGTER FOR SNEBÆRHAVENS GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR SNEBÆRHAVENS GRUNDEJERFORENING 1. Foreningens navn er Snebærhavens Grundejerforening", og dens område er de parceller som er udstykket fra matr. nr. 9 bo Herstedøster by og sogn. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen KARBAK.

Vedtægter for Grundejerforeningen KARBAK. Vedtægter for Grundejerforeningen KARBAK. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen KARBAK. Dens område omfatter foruden 64 parceller, vejarealer og fællesarealer udstykket fra matr. nr. 49 A og 45 H samt

Læs mere

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening Vedtægter for Tengslemark Ny Grundejerforening O 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er TENGSLEMARK NY GRUNDEJERFORENING: Dens medlemsområde er ejere af parceller, udstykket af arealer beliggende på

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VALMUEHAVEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VALMUEHAVEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VALMUEHAVEN VEDTÆGTER For GRUNDEJERFORENINGEN Valmuehaven, Indholdsfortegnelse: l. Foreningens område. 2. Medlemsret og -pligt. 3. Formål. 4. Hæftelser. 5. Kontingenter.

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen BYHOLMENE. Strøby-, Nørby- og Vedbyholm hvidovre. Vedtaget Sidst ændret

Vedtægter. for. Grundejerforeningen BYHOLMENE. Strøby-, Nørby- og Vedbyholm hvidovre. Vedtaget Sidst ændret Grundejerforeningen Byholmene Vedtægter for Grundejerforeningen BYHOLMENE Strøby-, Nørby- og Vedbyholm 2650 hvidovre Vedtaget 06.05.1975 Sidst ændret 03.03.1998 1 Foreningens navn er: Byholmene. Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN Grundejerforeningen Højgårdstoften Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN 20. april 2010 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Højgårdstoften: Dens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Nærværende

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R G R U N D E J E R F O R E N I N G E N T O R N E G Å R D E N

V E D T Æ G T E R F O R G R U N D E J E R F O R E N I N G E N T O R N E G Å R D E N V E D T Æ G T E R F O R G R U N D E J E R F O R E N I N G E N T O R N E G Å R D E N Således vedtaget på den stiftende generalforsamling den 26. juni 1974. Ændret april 1975,juni 1984, maj 2011 og maj 2014.

Læs mere

Vedtægter. Foreningens hjemsted er Kalundborg Kommune, Retten i Holbæk

Vedtægter. Foreningens hjemsted er Kalundborg Kommune, Retten i Holbæk Vedtægter 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Havnsø Park Dens område omfatter parceller fra matr.nr. 2 a Havnsø By, 3 b, 3 e, 3 f, 3 n, 4 b, 4 c, 4 d, 4 e, og 4 g Egemarke Hovedgård Føllenslev

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R G R U N D E J E R F O R E N I N G E N T O R N E G Å R D E N

V E D T Æ G T E R F O R G R U N D E J E R F O R E N I N G E N T O R N E G Å R D E N V E D T Æ G T E R F O R G R U N D E J E R F O R E N I N G E N T O R N E G Å R D E N Således vedtaget på den stiftende generalforsamling den 26. juni 1974. Ændret april 1975 og juni 1984. 1. Foreningens

Læs mere

Velkommen til Grundejerforeningen Eriksminde. Mail: gf@eriksminde.dk Hjemmeside: www.gferiksminde.dk Facebook: Grundejerforeningen Eriksminde

Velkommen til Grundejerforeningen Eriksminde. Mail: gf@eriksminde.dk Hjemmeside: www.gferiksminde.dk Facebook: Grundejerforeningen Eriksminde Velkommen til Grundejerforeningen Eriksminde Mail: gf@eriksminde.dk Hjemmeside: www.gferiksminde.dk Facebook: Grundejerforeningen Eriksminde Velkomstfolder Generel orientering Med 852 husstande er Eriksminde

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Ajourført frem til 25. februar 2010 1 Navn og Omfang Foreningens navn er Grundejerforeningen Søgården, dens område er den syd for Kirke Værløsevej beliggende

Læs mere

1. Referat af ekstra ordinær generalforsamling. Tilstede: 12 grundejere + 2 fuldmagter

1. Referat af ekstra ordinær generalforsamling. Tilstede: 12 grundejere + 2 fuldmagter 1. Referat af ekstra ordinær generalforsamling Tilstede: 12 grundejere + 2 fuldmagter 1. Valg af dirigent Tina Pedersen. K21 Valgt Tina konkluderer at Generalforsamling er lovformligt indkaldt og der er

Læs mere

VEDTÆGTER. for Grundejerforeningen "MOSEPARKEN"

VEDTÆGTER. for Grundejerforeningen MOSEPARKEN VEDTÆGTER for Grundejerforeningen "MOSEPARKEN" V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen MOSEPARKEN 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Moseparken. Dens område er de i deklaration, lyst den 20/8

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VALMUEHAVEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VALMUEHAVEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VALMUEHAVEN 2 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VALMUEHAVEN Indholdsfortegnelse: l. Foreningens område. 2. Medlemsret og -pligt. 3. Formål. 4. Hæftelser. 5. Kontingenter.

Læs mere

Alle ejere indenfor foreningens område har ret og pligt til at være medlem af grundejerforeningen.

Alle ejere indenfor foreningens område har ret og pligt til at være medlem af grundejerforeningen. 1.Foreningens navn og område Foreningens navn er Grundejerforeningen Holmehaven med hjemsted i Greve Kommune. Dens område er ejendommen matr. nr. 3-cr, 6-b, 5-a, 11-b, 6-c og 13 Mosede by, Greve sogn og

Læs mere

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 1. Navn Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 stk. 1. Foreningens navn er BIRKEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING, dens hjemsted er Ballerup kommune. stk. 2. Foreningens område

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Teglgården Hejlsminde

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Teglgården Hejlsminde VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Teglgården Hejlsminde 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Teglgården. Området er sommerhusparceller og fælles områder, udstykket fra matr. Nr. 44a m.fl. Hejls by

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN MIKKELHØJ

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN MIKKELHØJ Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN MIKKELHØJ 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Mikkelhøj. Dens område er vejarealer, fællesarealer og parceller fra matr.nr. 21 a af Karrebæk by og sogn. Dens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkebjerg Stiftet den 9.maj 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkebjerg Stiftet den 9.maj 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkebjerg Stiftet den 9.maj 1973 1 1.1 Grundejerforeningens navn er Bakkebjerg, og dens hjemsted er Gribskov Kommune, tidligere Græsted Gilleje Kommune. 1.2 Alle nuværende

Læs mere

Vedtægter. Venø Bugt

Vedtægter. Venø Bugt Vedtægter for Grundejerforeningen Venø Bugt Handbjerg. Udarbejdet af Advokatkontoret, Nørre Snede. Godkendt af byrådet i Vinderup den 2. marts 1978 Vedtaget på stiftende generalforsamling d. 16. sept.

Læs mere

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ny Bringe Grundejerforening. Foreningens hjemsted er Furesø kommune. 2 Område og medlemmer Stk. 1. Foreningen omfatter ejendommene, der er beliggende på

Læs mere

Grundejerforeningen Klithøj

Grundejerforeningen Klithøj Vedtægter for Grundejerforeningen Klithøj. Dejret Klit, 8420 Knebel, Ebeltoft kommune. Grundejerforeningen er stiftet i forbindelse med varetagelse af medlemmernes fælles grundejer-interesser, såvel indadtil

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Møllegården.

Vedtægter for Grundejerforeningen Møllegården. Vedtægter for Grundejerforeningen Møllegården. Vedtaget på generalforsamlingerne den 4/9 1967, 9/4 1969, 16/4 1969, 16/5 1971, 2/5 1973, 28/2 1979, 16/6 1980 (brevafstemning), 29/5 1990 og 29/5 2000. Grundejerforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER 2013 Grundejerforeningen Strandgården Enø

VEDTÆGTER 2013 Grundejerforeningen Strandgården Enø VEDTÆGTER 2013 Grundejerforeningen Strandgården Enø 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Strandgården, Enø", og dens område er det på ved-hæftede plan viste areal, omfattende 113 parceller, vejarealer

Læs mere

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN STRANDGÅRDEN

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN STRANDGÅRDEN Formand: Kasserer: Sekretær: Mario See Strandgården Øst 33, 4300 Holbæk Jonna S. Rives Turesensgade 6, 4. t.v., 1368 Kbh. K Linda Søstrup Andersen Stenhusparken 9, 4300 Holbæk VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN

Læs mere

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene. Dato:

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene. Dato: Vedtægter Dato: 15.10.2016 For 1. udgave: 18.04.1981 Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene Side: 1 af 5 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Bestyrelse 5 Tegningsret

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Grundejerforeningen Skytteengen Syd

VEDTÆGTER. For. Grundejerforeningen Skytteengen Syd VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Skytteengen Syd 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skytteengen Syd. Dens område omfatter parceller omfattet af lokalplan nr. 36 beliggende vest for henholdsvis

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Traneparken

Vedtægter for Grundejerforeningen Traneparken 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Traneparken". Dens område er matrikel nr. 4 ar og 4 as, Tranegilde by, Ishøj sogn, og parceller, der er udstykket herfra. Dens hjemsted er Ishøj kommune jf.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN HERMELINLØKKEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN HERMELINLØKKEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN HERMELINLØKKEN GRUNDEJERFORENINGEN ER STIFTET DEN. 29. MARTS 1979 RETTET 16. AUGUST 2014 PARAGRAF 1. Foreningen er stiftet den 29.3. 1979 i henhold til deklaration tinglyst

Læs mere

SKOVSVINGET OG SKOVLEDET GRUNDEJERFORENING. Vedtægter VEDTÆGTER FOR SKOVSVINGET- OG SKOVLEDETS GRUNDEJERFORENING

SKOVSVINGET OG SKOVLEDET GRUNDEJERFORENING. Vedtægter VEDTÆGTER FOR SKOVSVINGET- OG SKOVLEDETS GRUNDEJERFORENING SKOVSVINGET OG SKOVLEDET GRUNDEJERFORENING Vedtægter VEDTÆGTER FOR SKOVSVINGET- OG SKOVLEDETS GRUNDEJERFORENING 1 Grundejerforeningens navn er Skovsvinget- og Skovledets Grundejerforening. Grundejerforeningens

Læs mere

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Regstrup Å. Foreningens hjemsted Holbæk Kommune. Foreningens værneting er retten i 4300

Læs mere

Sammenligning af vedtægterne.

Sammenligning af vedtægterne. Sammenligning af vedtægterne. Gamle Vedtægter 1. Foreningens navn er grundejerforeningen "Kvaglund". Dens område er de i den af Esbjerg Kommune udarbejdede byplanvedtægt nr. 24 (med tillæg) udlagte parcelhusområde

Læs mere

Vedtægter for Eriksminde Medienet

Vedtægter for Eriksminde Medienet Vedtægter for Eriksminde Medienet Foreningen anvender også navnet Eriksminde Antenneforening Foreningens navn, hjemsted, område og medlemskreds. 1. Foreningens navn er Eriksminde Medienet. Foreningen anvender

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ Stk.1: Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. 1 Stk. 2: Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen "Lærkensten"

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Lærkensten Grundejerforeningen Lærkensten Slangerup Side 1 af 5 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen "Lærkensten" Som vedtaget på generalforsamling den 6. marts 1981 og med senere ændringer vedtaget på ekstraordinær

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 2 3 1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. Dens hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er i nøje overensstemmelse

Læs mere

Grundejerforeningen Greve Strandby VEDTÆGTER. Juni 1992

Grundejerforeningen Greve Strandby VEDTÆGTER. Juni 1992 Grundejerforeningen Greve Strandby VEDTÆGTER Juni 1992 Afskrift af hæfte udgivet i 1992. Juni 1992 Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse: Husorden...3 Forord...4...5 1: Foreningens navn...5 2: Formål og virke...5

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. Terslev den 9. oktober 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. I henhold til grundejerforeningens vedtægter 8, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den

Læs mere

Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i januar kvartal, og indkaldes af bestyrelsen med mindst 3 ugers skriftlig varsel.

Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i januar kvartal, og indkaldes af bestyrelsen med mindst 3 ugers skriftlig varsel. Vedtægter for: Grundejerforeningen Møllely Indholdsoversigt: Foreningens navn Foreningens hjemsted Foreningens medlemmer Foreningens formål Kontingent og vejbidrag Regnskab Generalforsamling Generalforsamlingens

Læs mere

Vedtægter for. grundejerforeningen. Engmosen

Vedtægter for. grundejerforeningen. Engmosen Vedtægter for grundejerforeningen Engmosen Vedtægter for grundejerforeningen Engmosen 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Engmosen. Dens hjemsted er Næstved kommune. Foreningens vedtægter vil være

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen RAVNSBJERG

Vedtægter for grundejerforeningen RAVNSBJERG Vedtægter for grundejerforeningen RAVNSBJERG Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN RAVNSBJERG. 1 2 Foreningens område er matrikelnummer 15a og de af matrikelnummer 15a, Gjellerup by og sogn udstykkede

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

Grundejerforeningen BIGÅRDEN Vedtægter for Grundejerforeningen Bigården

Grundejerforeningen BIGÅRDEN Vedtægter for Grundejerforeningen Bigården Grundejerforeningen BIGÅRDEN Vedtægter for Grundejerforeningen Bigården 1 Foreningens navn er grundejerforeningen Bigården, dens område er matr. nr. 2 a af Ejby by, Rye sogn, og samtlige parceller, der

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Foto: Nyrup Bugt, Michael Schmidt Nielsen Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Indhold 1-2 Foreningens navn 3-4 Formål 5-8 Ejernes forpligtelser 9 Generalforsamlingen 10 Stemmeafgivelse 11 Foreningens

Læs mere

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen.

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Gældende vedtægter godkendt af Ringsted Kommune den 20. januar 2006. 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Disse vedtægter omfatter

Læs mere

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården Vedtægter: Vedtægter for Grundejerforeningen Klokkergården. 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Klokkergården. Foreningen har hjemsted i Sorø Kommune. Foreningen omfatter ejere af de inden for

Læs mere

Love for GRUNDEJERFORENINGEN EGENÆSVÆNGE

Love for GRUNDEJERFORENINGEN EGENÆSVÆNGE 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Egenæsvænge. Foreningens hjemsted er Odsherred Kommune, under Nykøbing Sj. ret, der er foreningens værneting. Alle nuværende og fremtidige ejere af parceller udstykket

Læs mere

LOVE. for. Grundejerforeningen LØNBJERG

LOVE. for. Grundejerforeningen LØNBJERG LOVE for Grundejerforeningen LØNBJERG Revideret april 2016 1 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E 1 - Foreningens navn. 2 - Foreningens formål, omfang og virke. 3 - Medlemmernes rettigheder og pligter.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Børup

Vedtægter for Grundejerforeningen Børup Vedtægter for Grundejerforeningen Børup Vedtægter for Grundejerforeningen Børup 1. Foreningens navn: 2. Formål: Grundejerforeningen Børup, 8310 Tranbjerg J. Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

Vedtægter FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅSEN

Vedtægter FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅSEN Grundejerforeningen Åsen 4700 Næstved Vedtægter FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅSEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅSEN ************************************************************* 1 Navn og formål 1. Foreningens

Læs mere

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken.

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. På de næste sider følger de fulde vedtægter. Der hvor bestyrelsen foreslår ændringer, er den nuværende tekst markeret med kursiv,

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Artikel 1. Navn, område og hjemsted

V E D T Æ G T E R. Artikel 1. Navn, område og hjemsted V E D T Æ G T E R Artikel 1 Navn, område og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er Nørgård Koloniens Grundejerforening. 2. Dens område er ejendommene beliggende indenfor det område, som er skitseret/afgrænset

Læs mere

Vedtægter for Gartnerparkens Grundejerforening

Vedtægter for Gartnerparkens Grundejerforening Vedtægter for Gartnerparkens Grundejerforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "GARTNERPARKENS GRUNDEJERFORENING", dens område er vejarealer, fællesarealer og parceller udstykket fra matr.nr. 15æ

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TANDSBUSK

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TANDSBUSK Nyrevideret udgave februar 2014 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TANDSBUSK Teksten i 2 Foreningen sørger for drift og vedligeholdelse af fællesantenneanlægget er fjernet. 1 Foreningens navn er «Grundejerforeningen

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Vejlavet for XX-vej

Vedtægter for Vejlavet for XX-vej Note: Disse vedtægter er udarbejdet for et vejlav, men kan også anvendes for en grundejerforening eller enhver anden forening hvis der ændres i 1, 2, 6 og 11. Der er markeret med rødt i teksten, hvor vejnavn

Læs mere

LOVE OG VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN BIRKELY 4593 Eskebjerg

LOVE OG VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN BIRKELY 4593 Eskebjerg ADVOKATFIRMAET SV. O. HANSEN MØDERET FOR HØJESTERET STEEN RØGILDS * NINNA SONNE BALLING * PER NYKJÆR ADVOKAT (H) ADVOKAT ADVOKAT AUT.BOBESTYRER CERT. BOLIGADVOKAT KORDILGADE 38 4400 KALUNDBORG TLF. 59

Læs mere

LOVE & VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN IRISVEJ

LOVE & VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN IRISVEJ LOVE & VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN IRISVEJ 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Grundejerforeningen Irisvej. Foreningens hjemsted er Kirke Hyllinge by, Kirke Hyllinge. Foreningens værneting er

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TEGLGÅRDEN KYNDELØSE SYDMARK 4070 KIRKE HYLLINGE VEDTÆGTER

GRUNDEJERFORENINGEN TEGLGÅRDEN KYNDELØSE SYDMARK 4070 KIRKE HYLLINGE VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN TEGLGÅRDEN KYNDELØSE SYDMARK 4070 KIRKE HYLLINGE VEDTÆGTER 1 Værneting Grundejerforeningens navn er Teglgården, dens område er matr. Nr. 5c og 5f Kyndeløse by, Kirke Hyllinge og samtlige

Læs mere

Vedtægter for Ejerlauget Båstrup Park

Vedtægter for Ejerlauget Båstrup Park Vedtægter for Ejerlauget Båstrup Park 1. Ejerlaugets navn, område og hjemsted 1. Ejerlaugets navn er Ejerlauget Båstrup Park. Ejerlaugets medlemmer er de følgende 5 områdeforeningen: Grundejerforeningen

Læs mere

Vedtægter. Navn. Foreningens navn er Grundejerforeningen Bramdrup Nord med hjemsted i Kolding kommune. Område og medlemmer

Vedtægter. Navn. Foreningens navn er Grundejerforeningen Bramdrup Nord med hjemsted i Kolding kommune. Område og medlemmer Vedtægter 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Bramdrup Nord med hjemsted i Kolding kommune. 2 Område og medlemmer 1. Foreningens medlemmer er de til enhver tid værende ejere af parceller udstykket

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten - Side 1 af 1

Grundejerforeningen Åstrupskrænten - Side 1 af 1 Grundejerforeningen Åstrupskrænten - Side 1 af 1 Index: Navn, hjemsted og område... 2 Formål m.v.... 2 Medlemmerne og disses forhold til foreningen... 3 Bestyrelsen... 4 Regnskab og revision...5 Generalforsamling...

Læs mere

- - Grundejerforeningen Ville Heise

- - Grundejerforeningen Ville Heise - - Grundejerforeningen Ville Heise Afskrift af vedtægter Advokat Lone Refshammer Toldbodgade 37A, 1253 København K., Tlf. 3314 1438, Fax 3314 1944, Giro 766 9259 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ville

Læs mere

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011).

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). Vedtægter Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby 2 Foreningens hjemsted er Slagelse

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Vingen

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Vingen VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Vingen 1. Navn, hjemsted og formål. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Vingen. Grundejerforeningens hjemsted er Helsingør Kommune. Grundejerforeningens område

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. 1.2 Foreningens hjemsted er Næstved Kommune 2 2.1 Foreningens formål er i nøje overensstemmelse med lokalplan

Læs mere

Vedtægter Grundejerforeningen Åsum Stengrav

Vedtægter Grundejerforeningen Åsum Stengrav Vedtægter Grundejerforeningen Åsum Stengrav 1 Navn om område Foreningens navn er grundejerforeningen Åsum Stengrav. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Dens område omfatter udstykning af matr. Nr.

Læs mere

1. Navn 2. Formål 3. Medlemmer

1. Navn 2. Formål 3. Medlemmer 1. Navn Stk. 1: Foreningens navn er "Grundejerforeningen Vingeager", dens hjemsted Glostrup kommune. Stk. 2: Foreningens vedtægter vil være at godkende af kommunalbestyrelsen for Glostrup kommune, ligesom

Læs mere

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens.

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. 2. Formål. Foreningens formål er at virke til fremme

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Gartnervænget

Vedtægter for Grundejerforeningen Gartnervænget Vedtægter for Grundejerforeningen Gartnervænget 1 Grundejerforeningen, der er hjemmehørende i Skanderborg kommune, er stiftet i henhold til lokalplan nr. 93 og tinglyst på parceller udstykket fra matr.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Østre Smedegård

Vedtægter for Grundejerforeningen Østre Smedegård Vedtægter for Grundejerforeningen Østre Smedegård 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Østre Smedegaard". Dens område er grundene matr. nr. 14 aæ til 14 ce begge grunde medregnede, Kyndeløse by,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Slangerup Kommune og med værneting ved

Læs mere

VEDTÆGT. Selskabet er et interessentskab, hvis navn er Rask Mølle Vandværk I/S, selskabet har hjemsted i Hedensted kommune.

VEDTÆGT. Selskabet er et interessentskab, hvis navn er Rask Mølle Vandværk I/S, selskabet har hjemsted i Hedensted kommune. RASK MØLLE VANDVÆRK VEDTÆGT 1 Navn og hjemsted Selskabet er et interessentskab, hvis navn er Rask Mølle Vandværk I/S, selskabet har hjemsted i Hedensted kommune. 2 Formål Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

Bestyrelsen kan ikke forpligte foreningen ved gældsstiftelse uden generalforsamlingens bemyndigelse.

Bestyrelsen kan ikke forpligte foreningen ved gældsstiftelse uden generalforsamlingens bemyndigelse. Vedtægter Foreningens navn er Grundejerforeningen Firhøj. Dens område er det i vedtægterne medfølgende kort, identisk med lokalplan 2.9. Et nyt boligområde nord for Særslev og 2.10. En udvidelse af boligområdet

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GERBREDGAARD ENØ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GERBREDGAARD ENØ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GERBREDGAARD ENØ Navn og formål. 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Gerbredgaard, Enø" 2. Foreningens formål er at varetage grundejernes Bækkene og Havbakken,

Læs mere

Vedbæk Villaparks Grundejerforening

Vedbæk Villaparks Grundejerforening Nedenfor er bestyrelsens forslag til de nye vedtægter, der behandles på den ordinære generalforsamling den 30. september 2010. For at synliggøre de faktiske ændringer er de nuværende vedtægter listet i

Læs mere

L O V E. For GRUNDEJERFORENINGEN ÅHUSENE. Vedtaget på stiftende generalforsamling 13. december 1961.

L O V E. For GRUNDEJERFORENINGEN ÅHUSENE. Vedtaget på stiftende generalforsamling 13. december 1961. L O V E For GRUNDEJERFORENINGEN ÅHUSENE Vedtaget på stiftende generalforsamling 13. december 1961. Med ændringer vedtaget på generalforsamlingerne den: 13/5-1972, 22/5-1976, 15/5-1977, 31/3-1982, 27/3-1984,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Mejrup Syd

Vedtægter for Grundejerforeningen Mejrup Syd Vedtægter for Grundejerforeningen Mejrup Syd 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Mejrup Syd og dens hjemsted er Holstebro Kommune. 2. Grundejerforeningen omfatter følgende ejendomme: Flintøksen

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen af 11. februar 1931 (Friis Jorder)

Vedtægter for Grundejerforeningen af 11. februar 1931 (Friis Jorder) Vedtægter for Grundejerforeningen af 11. februar 1931 (Friis Jorder) 1. Navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Grundejerforeningen af 11. februar 1931, og dens område er parceller af matr.nr. 3,

Læs mere