Skolebestyrelsesmøde mandag den 29. januar 2018 kl på Fussingsvej

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skolebestyrelsesmøde mandag den 29. januar 2018 kl på Fussingsvej"

Transkript

1 Skolebestyrelsesmøde mandag den 29. januar 2018 kl på Fussingsvej Deltagere: Kenneth Gøeg (Fu), Sonja Linnet (Fu), Lene Hansen (Spec.), Linda Ballegaard Nielsen (Ki pædagog), Johan Altenburg (Fu), Anita Janssen (Li - lærer), Claus Fejerskov (Li), Jette Herskind Møller (Fu lærer), Kristian Gøeg (elev), Kenneth Kjer Bergenhagen (Ki), Katja Krath Andersen (Fu), Anette Leonhard Fraværende: Anh Thu Ngoc Anh Thu (elev), Kevin Sørensen (Fu) Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og referat Der var kommentarer i forhold til, hvornår referatet bliver udsendt og underskrevet. Der er nu påskrevet, hvor deltagerne er fra. I forhold til godkendelse af referatet skal det for fremtiden sendes ud elektronisk til deltagerne til godkendelse, og her kan man komme med rettelser. Det blev besluttet, at referatet bliver sendt ud til bestyrelsesmedlemmerne, der er så 3 dage til kommentarer eller rettelser, og efterfølgende uploades referatet på skolens hjemmeside. Referatet underskrives til næstkommende bestyrelsesmøde. 2. Orientering a) Ansættelser Grethe Laulund er blevet ansat til specialafdelingen. I udskolingen har det været vanskeligt at besætte stillingerne, så der er ansat en vikar til dansk i udskolingen. Mette Malmros har fået andet arbejde, og denne opgave løses primært i huset. Henrik, leder fra Lindvigsvej, har fået nyt arbejde, og der skal være ansættelsessamtaler den 20.3 fra og den 23.3 fra , her kan enkelte bestyrelsesmedlemmer deltage. Det er ønskeligt, at både en pædagog og en lærer er deltagende i samtalerne. Det blev kommenteret, at inden Henriks afslutning skal der være en melding til forældre på Lindvigsvej omkring klassesammenlægning. I forhold til valg til skolebestyrelsen skal der være 3 bestyrelsesmedlemmer, der skal stå for valget. Disse 3 får information og opbakning fra skolens kommunikationsmedarbejder. Halvdelen af bestyrelsesmedlemmerne er på valg. Disse 3 medlemmer er følgende: Johan (FU), Kenneth (LI), Sonja (FU)

2 Følgende er på valg: Johan - genopstiller (FU), Kenneth- genopstiller (KI), Lene (Spec) genopstiller ikke. Det afsøges med de resterende, om der er flere medlemmer, der er på valg. 3. Nyt fra elevrådet Der har ikke været afholdt elevrådsmøde, men elevrådet vil gerne have regler drøftet i skolebestyrelsen. Det skal være regler omkring udgang i pauserne. Bestyrelsen har bedt elevrådet om at diskutere og komme med forslag til, hvordan de ser reglerne. Elevrådsrepræsentanterne kontakter elevrådslæreren ang. afholdelse af et møde. Til dette møde drøftes regelsættet omkring besøg i Rema Input til principper Ledelsen fremlægger, og udvalgsmedlemmerne kommer med input. Eventuel beslutning. Brug af mobiltelefon i undervisningen (Bilag udleveres på mødet) Der var en drøftelse af principperne samt afklaring af enkelte af punkterne. Der var enkelte rettelser til formulering. Principperne blev vedtaget. Alkohol til skolens arrangementer (Bilag udleveres på mødet) Der var drøftelse af de foreslåede principper, og der var debat om, om der skulle gives tilladelse til at nyde alkohol, hvor der var elever tilstede eller ej. Der kom forslag om, at der ved arrangementer afholdt af skolens ledelse ikke indeholder alkohol samt en reformulering af forslag til principperne. I denne skrivelse kunne skolens åbningstid evt. inddrages. Den endelige udarbejdelse af principperne udskydes, og til næste møde vil der være et nyt forslag. Ordensregler (Bilag udleveres på mødet) Input til ordensreglerne: Skolebestyrelsen har pligt til at fastsætte ordensregler og regler for værdier. I principperne kunne der være en oneliner, som man kan huske i begyndelsen. Overskrifterne kunne være ordentlighed, respekt, deltagende mm. hvor der så kunne uddybes inden for hver overskrift. Fx at være deltagende kunne være både i undervisning, fødselsdage, pauser mm. - At tale ordentligt til hinanden - At være god kammerat - At være deltagende En oneliner kunne fx være: Der er plads til alle, men der er ikke plads til alt, eller fx: - Vi passer på hinanden, - vi passer på skolen, og vi gør vores bedste.

3 Korte ordensregler er lettere at huske, og derfor benyttes de oftere. Det kunne også være noget man må - en positiv tilgang. I forhold til at eleverne møder 10 minutter før undervisningens begyndelse kan man være udfordret af elever, der møder tidligere samt senere. I forhold til ordensreglerne kunne der komme et punkt i forhold til forældreansvar- at man tjekker intra, sørger for eleven får søvn mm. Horsens byskole er et fællesskab, hvor alle bidrager - dette giver også mulighed for, at forældrene kan stille krav om undervisning. Barnets læring er et fælles ansvar mellem skole og hjem! På Horsens Byskole drager vi omsorg for hinanden, og vi taler ordentligt til og med hinanden. Vi kunne formulere reglerne på en positiv måde, frem for hvad man ikke må. Punkt 5 skal der tages stilling til, om udskolingseleverne må forlade skolen i undervisningstiden. Ovenstående er blevet indsamlet, og ved næste møde kan skolebestyrelsen se cirkulæret om ro og orden, og blive inspireret af dette. Der vil til næste møde blive udarbejdet et forslag til ordensregler. 5. Hvordan håndterer vi mobning? Med udgangspunkt i mails/beskeder på facebook drøftes skolens muligheder På de sociale medier forlyder det, at mobning er et stort problem på Byskolen, og der er undren omkring, at skolebestyrelsen ikke er kontaktet i forbindelse med mobning. Der er taget kontakt til en mobbefaglig konsulent, der kunne lave workshops for både forældre og personale. Beslutningen blev, at Anette og Sonja mødes med den mobbefaglige konsulent. Bestyrelsen kan komme med input, det er en måde at tage fat på arbejdet. Det kunne være spændende at arbejde med det på flere planer, og en sådan dag kunne evt. være til årsmødet eller en dag i efteråret. 6. Drøftelse af Udarbejdelse af principper for lektier samt Varieret undervisning og faglig fordybelse (Bilag medsendt) Lektier: Der var drøftelse af, om der skal udarbejdes principper for lektier. Det er en god idé, at lektier gives med omtanke og med hvilket grundlag, der gives lektier. I forhold til hjemmeopgave og lektier er det et forældreansvar at være med.

4 Det er godt, at eleverne har en vis rum tid til at få udført lektierne. At inddrage lærere og pædagoger i debatten om lektier kunne være en idé. Man kunne have et punkt: Hvad forstår vi ved lektier på HBS? - Denne diskussion kunne lærer og pædagoger sende referat af til skolebestyrelsen, og så vil der blive arbejdet videre med punktet. Varieret undervisning og faglig fordybelse: Til kommende skoleår har der været forslag om at skolen har nogle bevægelseskonsulenter, der kan komme med idéer til bevægelse i undervisningen. Ud over det har skolen købt licens til et program omkring bevægelse i undervisningen. 7. Morgenmads- frugt- og skolemadsordninger Drøftelse af om følgende bør spille en rolle: Mulighed for at afsøge lokale producenter og erhvervsliv Sundhed, økologi og klimavenlighed Forvaltningen har bedt skolebestyrelsen om at tage stilling til ovenstående. Der kunne være forskel i forhold til behov i afdelingerne. Markedet skal selvfølgelig undersøges. Tidligere er det undersøgt i forhold til økologi, og dette var ikke økonomisk rentabelt. Drøftelsen er taget i skolebestyrelsen, men der er usikkerhed i forhold til spørgsmålet. 8. Fælles arrangement v. udvalg Der skal være en rekorddag. Verdens længste ta selv bord skal laves - hver familie skal tage en ret med. Elevrådet skal lave markedsføring sammen med skolens kommunikationsmedarbejder. Der skal være mange sponsorer, derfor må man meget gerne melde ind eller henvende sig til skolen, hvis man kan sponsorere. Bestyrelsen skal møde ind på datoen kl den 17. maj. For forældre og elever er arrangementet fra Ikke alle fra skolens personale skal deltage. Breve til kontaktforældre kommer senest den 26. februar, inden er der informationer til lærerne. Boden skal laves, der skal stilles borde op, der skal være guidning, der skal hænges skilte op. 7. årgang står for en bod med kage, og der må også gerne arrangeres en tombola. Der kunne evt. være frugt til deltagerne. Fra ca er der rekordforsøg, efterfølgende er der mad. Slutteligt er der kåring af vinderne. Der er præmier til vinderne.

5 Der skal være bestyrelsesmedlemmer i komiteen (Kenneth B, Claus), og alle hjælper med oprydning. Kontaktforældrene skal være en stor del af arrangementet. Det er kontaktforældrene, der planlægger aktiviteterne med eleverne. Der er gratis at komme ind. 9. Evt. Der mangler et skilt ved Fussingsvej I intra kan man ikke skrive beskeder til skolebestyrelsesmedlemmer - på hjemmesiden skal skolebestyrelsesmedlemmerne opdateres. Bestyrelsesmøderne afholdes for fremtiden i det store personalerum. 10. Henvendelser (Gensidig orientering eleverne deltager ikke)

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Mogens. Pernille deltog fra kl. 17.15 Dato 1. juni 2017 Kl. 17-20 Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle (B) Bilag til punkt 4 har ikke været

Læs mere

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde Tilstede: Afbud/fraværende: Forældre: Keld Hjortshøj, Rikke Hamberg Hesselø, John Robert Gjørup Kristensen, Ida Holmer, Jeanette Lundgren Jensen, Merete Aasbjerg Petersen, Lotte Bruhn Lokalt erhvervsliv:

Læs mere

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen DAGSORDEN Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen Den 29. august 2016 kl. 18:30 21:00 Mødets formål er.... at få skabt enighed til mødestruktur/datoer (herunder fokusering på tema/drift).. at få etableret

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017.

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Afbud: Helene K. Pedersen, Michael Christensen (viceskoleleder), Jette Sørensen (DUS leder) og elevrådsrepræsentanter Deltagere: Birgitte

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3 PJ Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt, Vibeke, Dorte, Sanne, Lene & Malene Ledelse: Klaus og

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. MARTS 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. MARTS 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D.. MARTS 17, KL. 17:30 :00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl 19-09-2017 2017/18 1 Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl. 17.00-20.30 Afbud: Thomas, Camilla, Jonas, Michael, Henrik, Scheik Bemærk: (H)øring (B)eslutning rientering (D)røftelse

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl. 19.00 Referat Tilstede: Ole Jepsen, Henrik Callesen, Lars Hansson, Søren Skovgaard, Dorthe Carlsen, Lis Sandberg, Sussie Lærke,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde den 16.6. 2015 klokken 17 19.00 (med efterfølgende spisning)

Skolebestyrelsesmøde den 16.6. 2015 klokken 17 19.00 (med efterfølgende spisning) Skolebestyrelsesmøde den 16.6. 2015 klokken 17 19.00 (med efterfølgende spisning) Deltagere: AWJ, LBN, Søren, DPF, Lene, Johan, Sascha, EMO, Nikita, Nicolai, EBK Fraværende: Sonja 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Principper for skolehjemsamarbejde

Principper for skolehjemsamarbejde Principper for skolehjemsamarbejde Kommende børnehaveklasse Principper for skolehjemsamarbejde Forældremøde i november måned (året før). - information og gensidige forventninger (forældre/skole og fritidsordning).

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl 1 Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Afbud: Bemærk: Jacob, Thomas, Maria, Jytte og Michael (H)øring eslutning rientering (D)røftelse Ordstyrer: Simon

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 21. AUGUST 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 21. AUGUST 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 21. AUGUST 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Referat fra: Medlemmer. Dato: torsdag den 7. januar 2015 Tidspunkt: Sted: Konferencerum

Skolebestyrelsesmøde. Referat fra: Medlemmer. Dato: torsdag den 7. januar 2015 Tidspunkt: Sted: Konferencerum Referat fra: Skolebestyrelsesmøde Dato: torsdag den 7. januar 2015 Tidspunkt: 17.30 20.30 Sted: Konferencerum Medlemmer Forældre: Ole Frimer, Allan Nørgaard, Carsten Bach, Jesper Sørensen, Anja Trælle

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej København V, den 14. januar 2015 Deltagere: Anette Dybdal Fenger formand (afbud) Henrik Mønsted Larsen næstformand Karen Grubbe forældrerepræsentant (afbud) Steffen Harpsøe forældrerepræsentant Catja Friis

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde På Faaborgvejen mandag d. 22. februar 2016 Kl. 18.00 20.30 13. Indledning og valg af ordstyrer Christina Staunsbjerg 14. Biblioteket ind i skolen Vester Skerninges kommunale

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00 Den 8. marts 2011 Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00 Til stede: Lars Autrup, Joan Bang Sudergaard, Karin Dahl Hansen, Kitt Gertin Pedersen, Steen Abramowitz, Julie Vinther

Læs mere

Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen

Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen Formålet med skole hjem-samarbejdet på Gerbrandskolen er at skabe den bedst mulige kontakt mellem skole og hjem til

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 15.08.2019 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 15.08.2019 Kongsbjergskolens personalerum

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Denise Robinson (forældrerepræsentant) Conni Elton Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Kim Paulsen, Pia Sandager, Lone

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 28/ Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på Skovlunde Skole afd. Nord

Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 28/ Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på Skovlunde Skole afd. Nord SKOVLUNDE SKOLE Skolebestyrelse Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Tlf. 4477 3960 www.skovlundeskole.dk 28. september 2017 Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 28/9-2017 Kl. 19:00-21:30 i personalerummet på

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. februar 2009 kl. 17.30 i mødelokalet 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen Peter

Læs mere

Kontaktforældre Ved Birkerød Skole Aktive forældre er en forudsætning for et godt samarbejde mellem skole og hjem

Kontaktforældre Ved Birkerød Skole Aktive forældre er en forudsætning for et godt samarbejde mellem skole og hjem Kontaktforældre Ved Birkerød Skole Aktive forældre er en forudsætning for et godt samarbejde mellem skole og hjem Birkerød Skole Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød Tlf. 46 11 41 80 birkeroedskole@rudersdal.dk

Læs mere

Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018

Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018 Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018 Et godt skolehjemsamarbejde er med til at skabe gode betingelser for den enkelte elevs læring og trivsel samt for undervisningsmiljøet i klassen og

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde den 31.8 2015 klokken 17 20.00

Skolebestyrelsesmøde den 31.8 2015 klokken 17 20.00 Skolebestyrelsesmøde den 31.8 2015 klokken 17 20.00 Deltagere: AWJ, LBN, Søren, DPF, Lene, Johan, EMO, Sonja, Nikita, Fraværende: Anya, Sascha, Amalie, Kenneth 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Budgetdelen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. september 2016 kl. 17.15-20.00 på skolens lærerværelse Deltagere: Peter Beiter Brasholt, Michael Andersen, Rasmus Edelberg, Helle Sørensen, Louise Heilberg,

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 6. marts KL bestyrelsesmøde referat

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 6. marts KL bestyrelsesmøde referat Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 6. marts KL. 18.00-20.00 bestyrelsesmøde referat Fremmødte: Elevrådet repr. ved Gerd, Christian, August, Søren. Torben, Jan, Flemming, Helle, Christian, Hans, Peter, Bertel,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax Fremmødte: Jakob, Charles, Tina, Gitte, Carsten M., Carsten U., René, Allan, Lene, Birgit.

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax Fremmødte: Jakob, Charles, Tina, Gitte, Carsten M., Carsten U., René, Allan, Lene, Birgit. SKOLEBESTYRELSESMØDE Ordstyrer: Jan Madsen. Fremmødte: Jakob, Charles, Tina, Gitte, Carsten M., Carsten U., René, Allan, Lene, Birgit. Fraværende: Frank. Dagsorden skolebestyrelsesmøde d. 8.9.2014 17-20

Læs mere

Referat af SB-møde d Tid Mandag den 28. august 2017, kl

Referat af SB-møde d Tid Mandag den 28. august 2017, kl Heibergskolen Randersgade 10 2100 København Ø. Tlf. 82 32 41 00 SKOLEBESTYRELSEN af SB-møde d. 28.8.17 Tid Mandag den 28. august 2017, kl. 17.00-19.30 Sted Dagsorden og bilag Kommende mødedatoer Personalerummet

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Tilstede: Sanne Hansen, Kirsten Knudsen, Helle Ertmann, Helle Nissen, Ruth Haltrup, Tina Nielsen, Rikke Rasmussen, Hanne Frisgaard og Lene

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 5. maj 2015 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge- afbud Jacob G. Sand Merete Hviid Flensborg Pia Søndergaard

Læs mere

TILSTED SKOLE. Skolebestyrelsesmøde mandag den 12. januar 2015 Kl

TILSTED SKOLE. Skolebestyrelsesmøde mandag den 12. januar 2015 Kl TILSTED SKOLE Skolebestyrelsesmøde mandag den 12. januar 2015 Kl. 19-21 DAGSORDEN REFERAT 1 Meddelelser: - Skolen - Formanden - Elevråd - Personale Skolen: Indskrivning til kommende bh.kl. er afsluttet,

Læs mere

DAGSORDEN. Dagsorden Skolebestyrelsesmøde. 18. marts 2013. Kl. 17-19 Møde indkaldt af Helle E./KN

DAGSORDEN. Dagsorden Skolebestyrelsesmøde. 18. marts 2013. Kl. 17-19 Møde indkaldt af Helle E./KN DAGSORDEN Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 18. marts 2013 Kl. 17-19 Møde indkaldt af Helle E./KN Deltagere: Tina Schønnemann, Heidi Mørch, Hanne Friisgaard, Jeanette Lundgaard, Helle Nissen, Jane Nørskov,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 29. APRIL 2019, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 29. APRIL 2019, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 29. APRIL 2019, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant, næstformand) Denise Robinson

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen. Referat af skolebestyrelsesmødet d

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen. Referat af skolebestyrelsesmødet d Kommende møder: 12.1.2015 (Afd. Rollo), 3.2.2015 (Afd. Karise), 11.3.2015 (Afd. Hylleholt), 9.4.2015 (Afd. Rollo), 12.5.2015 (Afd. Karise), 11.6.2015 (Afd. Hylleholt) Mødedato: 11.12.2014. kl. 18-21.30

Læs mere

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10 Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Dato: 21. marts 2018 Tid: Start kl. 17:00 20:00 Tilstedeværende: Charlotte, Lena, Mette, Mladen, Maren, Ellen Fraværende: Njal, Jens, Nanna, Christina og Katharina Referent:

Læs mere

Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole. Senest revideret januar 2016

Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole. Senest revideret januar 2016 Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole Senest revideret januar 2016 1 Indhold Kære forældre... 3 Aktive forældre...4 Hverdagen...4 Skole/hjem samarbejdet... 5 Skolebestyrelsen...

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag d. 23. januar 2018 kl I personalerummet

Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag d. 23. januar 2018 kl I personalerummet Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 23. januar 2018 kl.18.00 21.00 I personalerummet 1. Bemærkninger til dagsorden Anja Hvem skriver i næste Forældrenyt deadline fredag d. 2. februar? 2. Elevrådets punkt Elevrådsrepræsentanterne

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 7/ kl

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 7/ kl Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 7/3 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Charlotte, Mulle, Pia, Kim, Frank, Tine, Troels, Anders Fraværende: Annette, Helle, Ida, Allan Elevråd: Ali, Dagsorden:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 13. december kl. 17:30 20:30 Kort møde 1 time og 20 min Derefter julehygge

Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 13. december kl. 17:30 20:30 Kort møde 1 time og 20 min Derefter julehygge Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 13. december kl. 17:30 20:30 Kort møde 1 time og 20 min Derefter julehygge Til stede: Danny, Charlotte, Jacob, Nadja, Kristina, Li, Aiah, Lajla, Lene og Carsten Husk afbud

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Til stede: Danny, Charlotte, Thorkild, Helena, Christina, Tania, Nadja (kom sent), Karina, Carsten, Laila og Jes Husk

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

Kenneth N. Benfeldt, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix, Litha

Kenneth N. Benfeldt, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix, Litha DAGSORDEN SB-møde Det hvide Hus 15. juni 2016 kl. 17.30-20.00 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix, Litha Skjolden,

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Dato 20. november 2018 Kl. 16.30-18.15 i Personalerummet Ansvarlig Tid Afbud: Pernille, Daniel Annie Anja deltog fra kl. 16.40 Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle 2 B

Læs mere

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017 Sundbyøster Skole Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017 Medlemmer: Anette, Signe, Lasse, Karen Margrete, Sidd, David, Thomas, Michael, Line, Christina, AC, Niels og elever Afbud: Ref.:

Læs mere

Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole.

Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole. Side 1 Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole. Hvad siger loven: Bekendtgørelse af lov om folkeskolen Kapitel 1 Folkeskolens formål 1. Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 23/2 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Fraværende: Claus Hedegaard

Læs mere

Værdigrundlag og samvær på Vissenbjerg Skole. Udarbejdet af lærere, pædagoger og skolebestyrelse

Værdigrundlag og samvær på Vissenbjerg Skole. Udarbejdet af lærere, pædagoger og skolebestyrelse Værdigrundlag og samvær på Vissenbjerg Skole Udarbejdet af lærere, pædagoger og skolebestyrelse August 2011 Vissenbjerg Skoles værdigrundlag Vissenbjerg Skole ønsker at være en god og tryg skole - en skole

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov 19.00 21.00 Deltagere: Claus Elleman, Bent Zachariassen, Sigurd Brønnum, Nellie Bradsted, Sofie Paludan, Stine Baad, Dorthe Kvetny, Maria

Læs mere

Formålet med punktet er, at præsentere elevrådsrepræsentanterne

Formålet med punktet er, at præsentere elevrådsrepræsentanterne 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat 1. Velkommen til elevrådet 2. Præsentation af Anne, som ny udskolingsleder 3. Fremlæggelse af kost og inklusionsprincippet Referat Dagsorden til skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen Møde i skolebestyrelsen den 22.08 2018 kl. 18.30-21.00 n er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen 1. Godkendelse af referat Udsendt pr. mail Referat godkendt. Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Dato: onsdag 7/12 2016 Tid: 17.30-21.00 Husk der er julefrokost Julefrikost afholdes efter dagsorden Sted: mødelokalet Højvangskolen Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer: Morten

Læs mere

Klasserådets rolle på Ølgod Skole

Klasserådets rolle på Ølgod Skole Klasserådets rolle på Ølgod Skole Udarbejdet af skolebestyrelsen Klasserådet og klassens trivsel Hvis eleverne i dit barns klasse trives, så lærer de mere, fordi de ikke skal bruge energi på at spekulere

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 21. juni 2016 kl Konferencelokalet Asgård

Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 21. juni 2016 kl Konferencelokalet Asgård Byskovskolen d. 7.6.2016 Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 21. juni 2016 kl. 18.30-21.00 Konferencelokalet Asgård Ordstyrer: Jan Berner Rømer Afbud: Michael og Maibrith. Carl fraværende DAGSORDEN: 1. Godkendelse

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael Skolebestyrelsesmøde Mødedato 06.03.2019 Mødested/lokale SIM - Mødet påbegyndt kl. 17.00 Mødet afsluttet senest kl. 19.00 Deltagere Skolebestyrelsen Afbud: Rikke Markmann, Amalie Engelbrecht Emne (ansvarlig)

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Sted: Personalerummet Dato og tid: 29. januar 2019, 18.30-20.30 Deltagere: Afbud: Møderækken: 28. august 26. september 30. oktober 6. december 29. januar

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 18. JANUAR 2016, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 18. JANUAR 2016, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 18. JANUAR 2016, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

Referat - NPS bestyrelsesmøde kl

Referat - NPS bestyrelsesmøde kl Referat - NPS bestyrelsesmøde 17.11.16 kl. 17-19.00 Sted: Personaleværelset på Nørrebro Park Skole. B = beslutning O = orientering D = drøftelse Punkter Motivering Referat Til stede Blerina Avdija 8a Emil

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 25. april 2017, kl I mødelokalet ved kontoret

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 25. april 2017, kl I mødelokalet ved kontoret Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 25. april 2017, kl. 17.00-19.30 I mødelokalet ved kontoret Der serveres boller med pålæg og frugt Deltagere: Iben Højer Larsen, Lone Gjesing Laursen, Peter Birkemose Frederiksen,

Læs mere

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse onsdag d. 25. oktober 2017

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse onsdag d. 25. oktober 2017 Sundbyøster Skole Dagsorden skolebestyrelse onsdag d. 25. oktober 2017 Medlemmer: Anette, Signe, Lasse, Karen Margrete, Sidd, David, Thomas, Michael, Line, Christina, AC, Niels og elever Afbud: Annette,

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Søren A deltog fra kl. 17.30, Dato 16. november 2016 Kl. 17-20 i Personalerummet Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle B Dagsorden godkendt.

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde nr Torsdag d , kl Personalerummet ØST

Referat Skolebestyrelsesmøde nr Torsdag d , kl Personalerummet ØST SKOLE, INSTITUTIONER & KULTUR Skovvejens Skole Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 7 2016-17 Torsdag d. 16.03.17, kl. 18.00-21.00 Personalerummet ØST Dato: 16.3.17.2017 Sagsbehandler Distriktsskoleleder Gitte

Læs mere

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl Dagsorden NPS bestyrelsesmøde 12.10.16 kl. 17-19.00 Sted: Personaleværelset på Nørrebro Park Skole. B = beslutning O = orientering D = drøftelse Punkter Motivering Referat Til stede Mai Hella 8b Blerina

Læs mere

Mål og principper for Samarbejde mellem skole og hjem på Funder og Kragelund skoler

Mål og principper for Samarbejde mellem skole og hjem på Funder og Kragelund skoler Mål og principper for Samarbejde mellem skole og hjem på Funder og Kragelund skoler Vore værdier Med eleven i centrum sætter vi fokus på samarbejdet mellem skole og hjem, på Funder og Kragelund skoler.

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Tirsdag d. 24. april 2018 kl

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Tirsdag d. 24. april 2018 kl Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Tirsdag d. 24. april 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Michelle Vinther og Louise Høholt Mødeleder: Christian E. Afbud fra: Peder og Anton. Elevdeltagelse:

Læs mere

4. Nyt fra skolebestyrelsen Orientering 15.juni er der møde i det fælles rådgivende organ. Punkter hertil til Peter. Bilag: -Ingen

4. Nyt fra skolebestyrelsen Orientering 15.juni er der møde i det fælles rådgivende organ. Punkter hertil til Peter. Bilag: -Ingen 20. maj 2016 Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 18. maj 2016 Klokken: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Deltagere: Stig Stavnskær Pedersen, Søren Lauritsen, Peter Stecher, Carsten Møhlenberg, Betina Hofmann,

Læs mere

I. Forældreinddragelse på Vesterbro Ny Skole - overblik

I. Forældreinddragelse på Vesterbro Ny Skole - overblik I. Forældreinddragelse på Vesterbro Ny Skole - overblik Hvem Organisering Hvad kan de? Hvordan deltager jeg? Skolebestyrelsen Bestyrelsesmøder (10 årlige) Arbejdsgrupper & udvalg Sætte mål, lave principper,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/ kl

Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/ kl Status: Lukket 1. marts 2018 Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/2 2018 kl. 19.00-21.00 Til stede: Afbud: Tina Skelgaard, Thomas Larsen, Søren Smedegaard, Jeanet Gramm, Lars-Henrik Madsen, Helle Bygholm Jensen,

Læs mere

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl Dagsorden NPS bestyrelsesmøde 14.06.16 kl. 17-18.45 Sted: Lærerværelset på Nørrebro Park Skole. B = beslutning O = orientering D = drøftelse Punkter Motivering Referat Til stede: Henrik, Claus, Katja,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant) Denise Robinson (forældrerepræsentant)

Læs mere

Guide til kontaktforældre

Guide til kontaktforældre Guide til kontaktforældre Kære kontaktforældre Skolebestyrelsen vil med denne guide byde dig velkommen som kontaktforælder på Sct. Nicolai Skole. En god kontakt forældrene imellem samt mellem skole, hjem

Læs mere

at skabe respekt for det fælles læringsrum, gensidig tillid og interesse for børnenes udvikling, uddannelse og trivsel

at skabe respekt for det fælles læringsrum, gensidig tillid og interesse for børnenes udvikling, uddannelse og trivsel SKOLE/HJEM SAMARBEJDET: Overordnet mål: at der etableres et frugtbart, forpligtende, dialogbaseret skole/hjem-samarbejde til gavn for elevernes trivsel, udvikling og uddannelse. Målet for skole/hjem-samarbejdet

Læs mere

Brædstrup Skole GRUNDSKOLER. Antimobbestrategi for: Udarbejdet (dato): September 2009. Hvad forstår vi ved trivsel? Hvad forstår vi ved mobning?

Brædstrup Skole GRUNDSKOLER. Antimobbestrategi for: Udarbejdet (dato): September 2009. Hvad forstår vi ved trivsel? Hvad forstår vi ved mobning? GRUNDSKOLER Antimobbestrategi for: Brædstrup Skole Udarbejdet (dato): September 2009 Hvad forstår vi ved trivsel? I skolens værdigrundlag står: Trivsel og tryghed er vigtige faktorer i forhold til elevernes

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen 16/17. Møde nr. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Onsdag d. 14.

Referat skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen 16/17. Møde nr. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Onsdag d. 14. Referat skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé 16/17 Møde nr. 11 Onsdag d. 14. juni 2017 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth Deltagere i mødet:

Læs mere

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst.

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst. DAGSORDEN SB-møde Det hvide Hus 23. maj 2016 kl. 17.30-20.00 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Torben R. Nielsen, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix,

Læs mere

Dagsorden for skolebestyrelsens møde Mandag den 24. september 2012 Kl. 18.30 21.00

Dagsorden for skolebestyrelsens møde Mandag den 24. september 2012 Kl. 18.30 21.00 referat Dagsorden for skolebestyrelsens møde Mandag den 24. september 2012 Kl. 18.30 21.00 Møde med chefen for tandplejen i Middelfart tandlæge Jens Køstner 42-12 Godkendelse af referat Der er nu sammenlagt

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016:

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Børne- og ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Deltagere: Lene Høyer Anne Stubsgaard Jon Paludan Anne Vestergaard Jensen Sofie Lunøe Stine

Læs mere

KONTAKTFORÆLDRE PILEGÅRDSSKOLEN

KONTAKTFORÆLDRE PILEGÅRDSSKOLEN KONTAKTFORÆLDRE PILEGÅRDSSKOLEN FORMÅL Kontaktforældreordningen har til formål at lette og fremme samarbejdet mellem skolen og hjemmene. Kontaktforældreordningen skal være med til at sikre, at både skolen

Læs mere

Skolebestyrelsen Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup. Kontaktforældrefolder

Skolebestyrelsen Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup. Kontaktforældrefolder 2018-2019 Skolebestyrelsen Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup Kontaktforældrefolder Formål med kontaktforældrefunktion: at holde fast i og understøtte kontakt og samarbejde mellem skole og hjem at

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders Dagsorden og referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Dato: 04.10.2018 Tid: 16-18 Sted: Personalerummet Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte,

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Tina Stadlmayer, Michael Brandt, Vanessa Futtrup, Mette Asgaard Suppleanter: Casper Larsen, Anette R. Poulsen, Malene Langkilde

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 24-10-2018 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Michael Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Referat 16. januar 2019

Referat 16. januar 2019 Referat 16. januar 2019 Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:3019:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme 1. Godkendelse

Læs mere