De fuldstændige forslag til den ordinære generalforsamling den 30. april 2019 til følgende dagsordenspunkt:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "De fuldstændige forslag til den ordinære generalforsamling den 30. april 2019 til følgende dagsordenspunkt:"

Transkript

1 TDC Pensionskasse TDC Pensionskasse (CVR-nr ) ( pensionskassen ) Bilag A til dagsordenens punkt d. De fuldstændige forslag til den ordinære generalforsamling den 30. april 2019 til følgende dagsordenspunkt: d. eventuelle forslag fra bestyrelse, revisor, aktuar, Finanstilsynet eller medlemmerne (i) Forslag fra bestyrelsen om ændring af pensionskassens vedtægter (ii) Forslag fra bestyrelsen om ændring af pensionskassens pensionsregulativ (iii) Forslag fra bestyrelsen om ændring af pensionskassens udbetalingsregulativ (iv) Godkendelse af lønpolitik for TDC Pensionskasse Ad. pkt. d(i) d(iii). Bestyrelsens forslag om ændringer af pensionskassens vedtægter, pensionsregulativ og udbetalingsregulativ Firmapensionskasserne i Danmark fik den 13. januar 2019 ny lovgivning lov om firmapensionskasser. Loven implementerer det europæiske 2. direktiv om arbejdsmarkedsrelaterede pensionskassers aktiviteter og tilsynet hermed (IORP II-direktivet). Med den nye lov indføres også en række nye definitioner. Der indføres bl.a. et nyt medlemsbegreb. Tidligere blev alle i medlemsbestanden betegnet som medlemmer. Med den nye lov består bestanden af både pensionsmodtagere og medlemmer. En pensionsmodtager er en person, der modtager pensionsydelser fra pensionskassen, mens et medlem er en person, som ikke er en pensionsmodtager endnu, og hvis tidligere eller nuværende beskæftigelse berettiger eller vil berettige til at modtage pensionsydelser på et senere tidspunkt. Sponsorvirksomhed erstattes i den nye lov med det pensionstegnende firma. Som følge af det nye medlemsbegreb og med hjemmel i lov om firmapensionskasser ( 23, stk. 2), foreslås det, at modtagere af børnepension eller børnepensionstillæg ikke i vedtægternes og regulativernes sammenhæng betragtes som pensionsmodtagere. Derved er den nye samlede bestand af medlemmer og pensionsmodtagere, der iht. vedtægterne har rettigheder ift. generalforsamling, stemmeafgivning etc., identisk med den hidtil gældende bestand af medlemmer. Derudover foreslås det, at Århus ændres til Aarhus, for at følge den stavemåde, som Aarhus Kommune i 2011 skiftede til. Bestyrelsen har også valgt at stille forslag om at indarbejde en præcisering i formuleringen af pensionskassens formål: TDP har til formål at sikre pensioneringen af de i 3 nævnte medlemmer. til TDP har til formål at sikre pensionen til de i 3 nævnte medlemmer og pensionsmodtagere.

2 2 Bestyrelsen mener, at den foreslåede formulering mere præcist beskriver pensionskassens reelle formål, nemlig at sikre pensionen og ikke alene pensioneringen, som mere er den handling, der udføres, når et medlem skal pensioneres. Endelig stiller bestyrelsen forslag om ændring af udbetalingsregulativet. I udbetalingsregulativet fremgår i bilag 1 en illustrativ tabel, der viser, hvor stort udbetalingsbeløbet i et givent år maksimalt kan være i forhold til hensættelsen på betalingstidspunktet. Bestyrelsen foreslår, at på betalingstidspunktet slettes for at ensrette vedtægterne og regulativernes bestemmelser om grundlag og forudsætninger for beslutning om udbetaling af overskydende basiskapital. Hovedparten af de foreslåede ændringer har redaktionel karakter, da de alene implementerer de begreber, der er indeholdt i den nye lov. Ad. pkt. d.(i) Bestyrelsens forslag om ændringer af pensionskassens vedtægter Bestyrelsen stiller forslag om følgende vedtægtsændringer: 1.1 Vedtægternes 1 og 9 Århus ændres til Aarhus. 1.2 Vedtægternes 2, 1. afsnit Sponsorvirksomhed ændres til det pensionstegnende firma 1.3 Vedtægternes 2, 2. afsnit TDP har til formål at sikre pensioneringen af de i 3 nævnte medlemmer TDP har til formål at sikre pensionen til de i 3 nævnte medlemmer og pensionsmodtagere. Den foreslåede ændring præciserer, at det er pensionskassens formål at sikre pensionen og ikke alene pensioneringen. Derudover indarbejdes det nye medlemsbegreb.

3 3 1.4 Vedtægternes 3 (ny bestemmelse) Modtagere af børnepension eller børnepensionstillæg betragtes i disse vedtægters sammenhæng ikke som pensionsmodtagere. Bestemmelsen er ny, og er indsat som en følge af det nye medlemsbegreb, hvor modtagere af børnepension eller børnepensionstillæg betragtes som pensionsmodtagere, og dermed med samme rettigheder som andre pensionsmodtagere til at deltage på generalforsamlingen mv. Bestemmelsen præciserer, at modtagere af børnepension eller børnepensionstillæg ikke betragtes som pensionsmodtagere. Dette er i lighed med gældende vedtægter, hvor børnepensionister heller ikke betragtes som medlemmer. 1.5 Vedtægternes 2, 3, 4, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 18, 25, 27, 28 og 29 I ovenstående paragraffer indarbejdes det nye medlemsbegreb, hvor der skelnes mellem medlemmer og pensionsmodtagere. Ændringerne har redaktionel karakter. 1.6 Vedtægternes 25, 27 og 30 lov om tilsyn med firmapensionskasser ændres til lov om firmapensionskasser. Den foreslåede ændring indarbejder lovens nye navn. I Bilag B1 er ændringer i forhold til gældende vedtægter vist. Ad. pkt. d.(ii) Bestyrelsens forslag om ændringer af pensionskassens pensionsregulativ Bestyrelsen stiller forslag om følgende pensionsregulativændringer: 1.7 Pensionsregulativets 1, stk. 2 Sponsorvirksomhed for pensionskassen ændres til det pensionstegnende firma 1.8 Pensionsregulativets 1, stk. 3 TDP har til formål at sikre pensioneringen af de i 3 nævnte medlemmer

4 4 TDP har til formål at sikre pensionen til de i 3 nævnte medlemmer og pensionsmodtagere. Den foreslåede ændring præciserer, at det er pensionskassens formål at sikre pensionen og ikke alene pensioneringen. Derudover indarbejdes det nye medlemsbegreb. 1.9 Pensionsregulativets 1 stk. 4, 5, 6, 7 og 9, 2 stk. 1, 3a stk. 1 og 3, 4 stk. 2, 4 og 5 og 5 stk. 1 og 2 I ovenstående paragraffer indarbejdes det nye medlemsbegreb, hvor der skelnes mellem medlemmer og pensionsmodtagere. Ændringerne har redaktionel karakter Pensionsregulativets 1 stk. 6 (ny bestemmelse) Modtagere af børnepension eller børnepensionstillæg betragtes i dette regulativs sammenhæng ikke som pensionsmodtagere. Bestemmelsen er ny, og er indsat som en følge af det nye medlemsbegreb, hvor modtagere af børnepension eller børnepensionstillæg betragtes som pensionsmodtagere, og dermed med samme rettigheder som andre pensionsmodtagere. Bestemmelsen præciserer, at modtagere af børnepension eller børnepensionstillæg ikke betragtes som pensionsmodtagere. Dette er i lighed med gældende regulativ, hvor børnepensionister heller ikke betragtes som medlemmer Pensionsregulativets 2, stk. 2, 6 og 7 stk. 3 lov om tilsyn med firmapensionskasser ændres til lov om firmapensionskasser. Den foreslåede ændring indarbejder lovens nye navn Pensionsregulativets 2 stk ændres til 27 Som følge af ny firmapensionskasselov henvises der til en anden paragraf end tidligere. I Bilag B2 er ændringer i forhold til gældende pensionsregulativ vist.

5 5 Ad. pkt. d.(iii) Bestyrelsens forslag om ændringer af pensionskassens udbetalingsregulativ Bestyrelsen stiller forslag om følgende udbetalingsregulativændringer: 1.13 Udbetalingsregulativets 2, 3, 6, 7 og 8 samt Bilag 2 I ovenstående paragraffer indarbejdes det nye medlemsbegreb, hvor der skelnes mellem medlemmer og pensionsmodtagere. Ændringerne har redaktionel karakter Udbetalingsregulativets 5, afsnit 2 Af bilag 1 fremgår illustrativ tabel, der viser hvor stort Udbetalingsbeløbet i et givent år maksimalt kan være i forhold til Hensættelsen på betalingstidspunktet, jf. 3-5 i dette regulativ. Af bilag 1 fremgår illustrativ tabel, der viser hvor stort Udbetalingsbeløbet i et givent år maksimalt kan være i forhold til Hensættelsen, jf. 3-5 i dette regulativ. Den foreslåede ændring ensretter vedtægterne og regulativernes bestemmelser om grundlag og forudsætninger for beslutning om udbetaling af overskydende basiskapital Udbetalingsregulativets 10 Dette regulativ træder i kraft den 23. april 2018, dog således at første udbetaling tidligst kan ske i forbindelse med aflæggelsen af årsrapporten for Dette regulativ træder i kraft den 23. april Sidste led i sætningen foreslås slettes, da denne er uden betydning efter aflæggelsen af årsrapporten for I Bilag B3 er ændringer i forhold til gældende udbetalingsregulativ vist.

6 6 Ad. pkt. d.(iv) Godkendelse af lønpolitik for TDC Pensionskasse Med hjemmel i den ny firmapensionskasselov, er danske firmapensionskasser blevet indføjet i den eksisterende bekendtgørelse om lønpolitik og aflønning i forsikringsselskaber og forsikringsholdingvirksomheder. Formålet har været at implementere aflønningsregler for firmapensionskasser, som de er fastlagt i IORP II-direktivet i dansk ret, og i tillæg hertil at indføre nationale aflønningsregler for firmapensionskasserne. Bestyrelsen har fastlagt vedlagte lønpolitik (Bilag C) og indstiller den til generalforsamlingens godkendelse. ***** Majoritetskrav Vedtagelse af de under dagsordenens punkt d stillede forslag kræver, at forslagene vedtages med den i pensionskassens vedtægters 14.1 og 14.2 foreskrevne majoritet, dvs. at forslagene d.(i) og d.(ii) vedtages med mindst 2/3 af de afgivne stemmer, mens d.(iii) og d.(iv) vedtages med simpelt stemmeflertal. Vedtægtsændringer, jf. dagsordenens punkt d.(i) kræver i henhold til vedtægternes 14.2 tillige godkendelse fra TDC A/S og videnskabsministeren efter forhandling med finansministeren. Pensionsregulativændringer, jf. dagsordenens punkt d.(ii) kræver i henhold til vedtægternes 14.3 tillige godkendelse fra TDC A/S, videnskabsministeren efter forhandling med finansministeren samt de berørte forhandlingsberettigede personaleorganisationer. Udbetalingsregulativændringer, jf. dagsordenens punkt d.(iii) kræver i henhold til vedtægternes 14.5 tillige godkendelse fra TDC A/S. ***** København, den 13. marts 2019 Bestyrelsen i TDC Pensionskasse

De fuldstændige forslag til den ordinære generalforsamling den 23. april 2018 til følgende dagsordenspunkt:

De fuldstændige forslag til den ordinære generalforsamling den 23. april 2018 til følgende dagsordenspunkt: TDC Pensionskasse TDC Pensionskasse (CVR-nr. 71967611) ( Pensionskassen ) Bilag B1 til dagsordenens punkt d. De fuldstændige forslag til den ordinære generalforsamling den 23. april 2018 til følgende dagsordenspunkt:

Læs mere

Til medlemmerne i TDC Pensionskasse

Til medlemmerne i TDC Pensionskasse TDC Pensionskasse 999999-99994. april 2019 Til medlemmerne i TDC Pensionskasse Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i TDC Pensionskasse tirsdag den 30. april 2019 kl. 17.30 hos Scandic Odense,

Læs mere

UDBETALINGSREGULATIV TDC PENSIONSKASSE. Vedtaget på den ordinære generalforsamling den 23. april Bilag B2 til dagsordenens punkt d.

UDBETALINGSREGULATIV TDC PENSIONSKASSE. Vedtaget på den ordinære generalforsamling den 23. april Bilag B2 til dagsordenens punkt d. TDC Pensionskasse Bilag B2 til dagsordenens punkt d. UDBETALINGSREGULATIV TDC PENSIONSKASSE Vedtaget på den ordinære generalforsamling den 23. april 2018. 2 1 Dette regulativ opstiller nærmere rammer for

Læs mere

TDC Pensionskasse. Bilag B1 til dagsordenens punkt d. VEDTÆGTER TDC PENSIONSKASSE. Vedtaget på den ordinære generalforsamling den april

TDC Pensionskasse. Bilag B1 til dagsordenens punkt d. VEDTÆGTER TDC PENSIONSKASSE. Vedtaget på den ordinære generalforsamling den april TDC Pensionskasse Bilag B1 til dagsordenens punkt d. VEDTÆGTER TDC PENSIONSKASSE Vedtaget på den ordinære generalforsamling den 3023. april 20189. 2 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Navn og hjemsted Pensionskassens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TDC PENSIONSKASSE vedtaget på den ordinære generalforsamling den 28. april 2016

VEDTÆGTER FOR TDC PENSIONSKASSE vedtaget på den ordinære generalforsamling den 28. april 2016 VEDTÆGTER FOR TDC PENSIONSKASSE vedtaget på den ordinære generalforsamling den 28. april 2016 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Navn og hjemsted Pensionskassens navn er TDC Pensionskasse (herefter TDP ). TDPs

Læs mere

Redegørelse fra bestyrelsen - om beslutningsforslaget til generalforsamlingen

Redegørelse fra bestyrelsen - om beslutningsforslaget til generalforsamlingen TDC Pensionskasse Bilag A til dagsordenens punkt d. 28. marts 2018 Redegørelse fra bestyrelsen - om beslutningsforslaget til generalforsamlingen Kære medlem I februar måned modtog du brev fra Leif Stidsen,

Læs mere

PENSIONSREGULATIV FOR. TDC Pensionskasse

PENSIONSREGULATIV FOR. TDC Pensionskasse PENSIONSREGULATIV FOR TDC Pensionskasse Dette regulativ er vedtaget i forbindelse med fusionen af KTAS Pensionskasse, Jydsk Telefons Pensionskasse og Fyns Telefons Pensionskasse på ekstraordinære generalforsamlinger

Læs mere

Vedtægter for PFA Pension, forsikringsaktieselskab

Vedtægter for PFA Pension, forsikringsaktieselskab Vedtægter for PFA Pension, forsikringsaktieselskab CVR-nr. 13 59 43 76 August April 201712 Navn og hjemsted 1 1.1 Selskabets navn er PFA Pension, forsikringsaktieselskab. Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

Bekendtgørelse om værdiansættelse af pensionshensættelser og pensionsordninger ved omvalg for firmapensionskasser 1

Bekendtgørelse om værdiansættelse af pensionshensættelser og pensionsordninger ved omvalg for firmapensionskasser 1 Bekendtgørelse om værdiansættelse af pensionshensættelser og pensionsordninger ved omvalg for firmapensionskasser 1 I medfør af [ 9, stk. 2], [ 50, stk. 5], og [ 116, stk. 8], i lov nr. [**] om firmapensionskasser,

Læs mere

Pensionskassen kan efter nærmere retningslinjer tegne ophørende forsikringer for medlemmerne.

Pensionskassen kan efter nærmere retningslinjer tegne ophørende forsikringer for medlemmerne. VEDTÆGT 1. NAVN Pensionskassens navn er Arkitekternes Pensionskasse. 2. FORMÅL Pensionskassens formål er at drive pensionskassevirksomhed, herunder at yde medlemmerne alders-, invalide-, ægtefælle- og

Læs mere

PENSIONSREGULATIV FOR FYNS TELEFONS PENSIONSKASSE

PENSIONSREGULATIV FOR FYNS TELEFONS PENSIONSKASSE PENSIONSREGULATIV FOR FYNS TELEFONS PENSIONSKASSE Dette regulativ er senest ajourført Februar 2009 1 Hovedpunkter: Almindelige bestemmelser 1 Pensionsvilkår 2-5 Overførselsregler 6 og 7 Forskellige bestemmelser

Læs mere

VEDTÆGTER. Selskabets navn. Selskabets formål

VEDTÆGTER. Selskabets navn. Selskabets formål VEDTÆGTER 1 Selskabets navn Selskabets navn er: Sampension KP Livsforsikring a/s Selskabets binavn er: Kommunernes Pensionsforsikring Aktieselskab Selskabets hjemsted er Gentofte Kommune. 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab

Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab Navn og formål 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Selskabets navn er PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab. Selskabet driver også virksomhed

Læs mere

Vedtægt. Vedtægt for Pensionskassen for Farmakonomer CVR-nummer Indhold

Vedtægt. Vedtægt for Pensionskassen for Farmakonomer CVR-nummer Indhold Pensionskassen for Farmakonomer April 2016 Vedtægt Vedtægt for Pensionskassen for Farmakonomer CVR-nummer 10 49 68 37 Indhold Navn, hjemsted og formål 1. Pensionskassens navn 2 2. Pensionskassens formål

Læs mere

Bekendtgørelse om værdiansættelse af pensionshensættelser og pensionsordninger ved omvalg for firmapensionskasser 1)

Bekendtgørelse om værdiansættelse af pensionshensættelser og pensionsordninger ved omvalg for firmapensionskasser 1) BEK nr 13 af 04/01/2019 (Gældende) Udskriftsdato: 8. august 2019 Ministerium: Erhvervsministeriet Journalnummer: Erhvervsmin., Finanstilsynet, j.nr. 162-0030 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse

Læs mere

Lovforslag om ændring af aflønningsreglerne i lov om finansiel virksomhed

Lovforslag om ændring af aflønningsreglerne i lov om finansiel virksomhed Lovforslag om ændring af aflønningsreglerne i lov om finansiel virksomhed Skrevet af Michael Møller Nielsen Publiceret 25 Aug 2016 Finanstilsynet har den 12. juli 2016 sendt et lovforslag i høring, der

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab (CVR nr. 24 25 61 46) ----ooooo----

VEDTÆGTER. for. Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab (CVR nr. 24 25 61 46) ----ooooo---- VEDTÆGTER for Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab (CVR nr. 24 25 61 46) ----ooooo---- 1.1. Selskabets navn er Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab

Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab 2 Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Liv forsikringsaktieselskab. Selskabets

Læs mere

NOTAT. Høringsnotat vedrørende forslag til lov om firmapensionskasser

NOTAT. Høringsnotat vedrørende forslag til lov om firmapensionskasser NOTAT 24. oktober 2018 Høringsnotat vedrørende forslag til lov om firmapensionskasser 1. Indledning Formålet med lovforslaget er at gennemføre dele af Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2016/2341/EU

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest Der afholdes ekstraordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest. Enhver investor i foreningen indbydes

Læs mere

PENSIONSREGULATIV TDC PENSIONSKASSE

PENSIONSREGULATIV TDC PENSIONSKASSE TDC Pensionskasse Bilag C2 til dagsordenens punkt d. PENSIONSREGULATIV TDC PENSIONSKASSE Dette regulativ er vvedtaget på den ordinære generalforsamling i forbindelse med fusionen af KTASTDC Pensionskasse,

Læs mere

Ordinær generalforsamling i ALK-Abelló A/S den 13. april 2007

Ordinær generalforsamling i ALK-Abelló A/S den 13. april 2007 Til: Københavns Fondsbørs Fondsbørsmeddelelse nr. 6 i 2007 22. marts 2007 Ordinær generalforsamling i ALK-Abelló A/S den 13. april 2007 Ordinær generalforsamling i ALK-Abelló A/S finder sted fredag den

Læs mere

Forløb af ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest

Forløb af ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest Forløb af ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest Der er i dag den 8. april 2015 afholdt ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest med tilhørende afdelinger. Generalforsamlingen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Danica Pensionsforsikring A/S (CVR nr ) ----ooooo----

VEDTÆGTER. for. Danica Pensionsforsikring A/S (CVR nr ) ----ooooo---- VEDTÆGTER for Danica Pensionsforsikring A/S (CVR nr. 16 42 00 18) ----ooooo---- 1.1. Selskabets navn er Danica Pensionsforsikring A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Forsikringsselskabet

Læs mere

Vedtægter for PenSam Bank A/S

Vedtægter for PenSam Bank A/S Vedtægter for PenSam Bank A/S 2 Vedtægter for PenSam Bank A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Bank A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at

Læs mere

Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab

Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab 2 Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Liv forsikringsaktieselskab. Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Danica Administration A/S (CVR nr ) ----ooooo----

VEDTÆGTER. for. Danica Administration A/S (CVR nr ) ----ooooo---- VEDTÆGTER for Danica Administration A/S (CVR nr. 20 24 79 40) ----ooooo---- 1.1. Selskabets navn er Danica Administration A/S. 1.2. Selskabets hjemsted er Københavns kommune. 2. 2.1. Selskabets formål

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Dr. Tværgade 41, 1. - 2 DK-1302 København K Telefon: (+45) 33 30 66 00 www.smallcap.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i SmallCap Danmark A/S (CVR

Læs mere

Vedtægter for PenSam Bank A/S

Vedtægter for PenSam Bank A/S Vedtægter for PenSam Bank A/S 2 Vedtægter for PenSam Bank A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Bank A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at

Læs mere

Lov om firmapensionskasser 1)

Lov om firmapensionskasser 1) LOV nr 1703 af 27/12/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 9. april 2019 Ministerium: Erhvervsministeriet Journalnummer: Erhvervsmin., Finanstilsynet, j.nr. 560-0062 Senere ændringer til forskriften Ingen Lov

Læs mere

Vedtægter for PenSam Forsikring A/S

Vedtægter for PenSam Forsikring A/S Vedtægter for PenSam Forsikring A/S 2 Vedtægter for PenSam Forsikring A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Forsikring A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets

Læs mere

Forslag. Lov om firmapensionskasser 1)

Forslag. Lov om firmapensionskasser 1) Til lovforslag nr. L 79 Folketinget 2018-19 Vedtaget af Folketinget ved 3. behandling den 18. december 2018 Forslag til Lov om firmapensionskasser 1) Kapitel 1 Lovens anvendelsesområde 1. Ethvert løfte

Læs mere

Vedtægter. Santa Fe Group A/S. CVR-nr

Vedtægter. Santa Fe Group A/S. CVR-nr Vedtægter Santa Fe Group A/S CVR-nr. 26 04 17 16 Med ændringer som vedtaget på selskabets ordinære generalforsamling den 27. marts 2018. 1. Navn 1.1. Selskabets navn er Santa Fe Group A/S. 2. Formål Selskabets

Læs mere

Pensionskassens navn er Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger.

Pensionskassens navn er Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger. VEDTÆGT 1. NAVN Pensionskassens navn er Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger. Som binavne anvendes Dansk Agronomforenings Pensionskasse (Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger)

Læs mere

VEDTÆGTER. for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE

VEDTÆGTER. for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE VEDTÆGTER for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: Stk. 1 Sparekassens navn er Søby-Skader-Halling Sparekasse. Dens hjemsted er Syddjurs Kommune. Stk. 2 Sparekassens formål er at

Læs mere

Bekendtgørelse om teknisk grundlag m.v. for firmapensionskasser 1)

Bekendtgørelse om teknisk grundlag m.v. for firmapensionskasser 1) Bekendtgørelse om teknisk grundlag m.v. for firmapensionskasser BEK nr 779 af 11/08/2005 (Gældende) Bekendtgørelse om teknisk grundlag m.v. for firmapensionskasser 1) I medfør af 21, nr. 1 og 2, og 71,

Læs mere

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a.

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. NAVN, FORMÅL OG MEDLEMSFORHOLD 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen AP Pension f.m.b.a. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

Vedtægter for PenSam Holding A/S

Vedtægter for PenSam Holding A/S Vedtægter for PenSam Holding A/S 2 Vedtægter for PenSam Holding A/S Kapitel I - Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Holding A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål

Læs mere

Til offentliggørelse på hjemmesiden inden generalforsamlingerne i april 2014:

Til offentliggørelse på hjemmesiden inden generalforsamlingerne i april 2014: Til offentliggørelse på hjemmesiden inden generalforsamlingerne i april 2014: Unipension: Arkitekternes Pensionskasse, MP Pension - Pensionskassen for Magistre & Psykologer samt Pensionskassen for Jordbrugsakademikere

Læs mere

Generalforsamling 2019 Dagsordenspunkt 6 Forslag A

Generalforsamling 2019 Dagsordenspunkt 6 Forslag A Generalforsamling 2019 Dagsordenspunkt 6 Forslag A Forslag: Revision af vedtægter for Dansk Sejlunion Bestyrelsen foreslår, at Dansk Sejlunions vedtægter ændres på en lang række punkter. Forslaget fremgår

Læs mere

tirsdag den 23. april 2013, kl. 12.00 hos Finansiel Stabilitet A/S, Kalvebod Brygge 43, 1560 København V, med følgende dagsorden:

tirsdag den 23. april 2013, kl. 12.00 hos Finansiel Stabilitet A/S, Kalvebod Brygge 43, 1560 København V, med følgende dagsorden: INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING - FS BANK A/S I henhold til vedtægternes pkt. 3.2 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i FS Bank A/S (CVR nr. 32467687). Den ordinære generalforsamling

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest Der afholdes ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest med tilhørende afdelinger. Enhver investor i foreningen

Læs mere

Vedtægter for PenSam A/S

Vedtægter for PenSam A/S Vedtægter for PenSam A/S 2 Vedtægter for PenSam A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at levere services

Læs mere

VEDTÆGTER LB FORSIKRING A/S

VEDTÆGTER LB FORSIKRING A/S VEDTÆGTER LB FORSIKRING A/S VEDTÆGTER LB FORSIKRING A/S (CVR-nr.: 16 50 08 36) 1 Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er LB Forsikring A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene:

Læs mere

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co.

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. Udkast til vedtægter med alle ændringer foreslået af bestyrelsen til ordinær generalforsamling torsdag den 14. april 2016 Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. CVR-nr. 63 96 58 12 Side 2 1. Selskabets

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om tilsyn med firmapensionskasser 1)

Bekendtgørelse af lov om tilsyn med firmapensionskasser 1) LBK nr 953 af 14/08/2015 Udskriftsdato: 15. maj 2019 Ministerium: Erhvervsministeriet Journalnummer: Erhvervs- og Vækstmin., Finanstilsynet, j.nr. 162-0048 Senere ændringer til forskriften LOV nr 532 af

Læs mere

Vedtægt. Vedtaget på generalforsamlingen den 20. april 2018, gældende fra 1. januar Side 1/11

Vedtægt. Vedtaget på generalforsamlingen den 20. april 2018, gældende fra 1. januar Side 1/11 Vedtægt Vedtaget på generalforsamlingen den 20. april 2018, gældende fra 1. januar 2019 Side 1/11 1. Navn og hjemsted... 3 2. Formål... 3 3. Medlemskreds... 3 5. Medlemmernes rettigheder og pligter...

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Forward Pharma A/S

Ordinær generalforsamling i Forward Pharma A/S Ordinær generalforsamling i Forward Pharma A/S INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Den ordinære generalforsamling i Forward Pharma A/S afholdes fredag den 6. maj 2016, kl. 14.00 på selskabets adresse,

Læs mere

Forslag fra bestyrelsen om ændring af Vedtægtens 3, 10 stk. 1, 10 stk. 2, 10 stk. 4 samt 20 stk. 2

Forslag fra bestyrelsen om ændring af Vedtægtens 3, 10 stk. 1, 10 stk. 2, 10 stk. 4 samt 20 stk. 2 Generalforsamling i Foreningen AP Pension f.m.b.a. Dagsordenens punkt 5.b Bilag 4 Forslag fra bestyrelsen om ændring af Vedtægtens 3, 10 stk. 1, 10 stk. 2, 10 stk. 4 samt 20 stk. 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 2. Vestas internal protocol Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål... 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele)... 3 3 Bemyndigelser

Læs mere

Til medlemmerne af pensionskassen

Til medlemmerne af pensionskassen Til medlemmerne af pensionskassen Marts 2010 Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Arkitekternes Pensionskasse mandag 26. april 2010 kl. 17.00 i Arkitekternes Hus, Strandgade 27 A, 1401

Læs mere

Vedtægter for Storstrøms Forsikring g/s CVR-nr

Vedtægter for Storstrøms Forsikring g/s CVR-nr Vedtægter for Storstrøms Forsikring g/s CVR-nr. 18773015 Gældende pr. 23. februar 2017 Indhold 1. Selskabets navn... 2 2. Selskabets hjemsted... 2 3. Selskabets formål... 2 4. Selskabets grundfond... 2

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Alm. Brand A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Alm. Brand A/S CVR-nr VEDTÆGTER for Alm. Brand A/S CVR-nr. 77333517 Udgave 2010 1. 1.1. Selskabets navn er Alm. Brand A/S. 2. 2.1. Selskabets formål er - direkte eller indirekte - at eje kapitalandele i forsikringsselskaber

Læs mere

Forslået ændringer af vedtægterne for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930

Forslået ændringer af vedtægterne for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Forslået ændringer af vedtægterne for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Rød skrift er den foreslået nye tekst og sort skrift er den oprindelige tekst. Ud for hver sorte sætning er der en kommentar, der

Læs mere

Doc.nr.: Vedtægter

Doc.nr.: Vedtægter B Ø R S M Æ G L E R F O R E N I N G E N Doc.nr.: 263289 Vedtægter Side 2 I Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Den danske Børsmæglerforening" Foreningen benytter også navnet: "Børsmæglerforeningen"

Læs mere

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s. 1. Valg af dirigent. 5. Forslag fra bestyrelsen:

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s. 1. Valg af dirigent. 5. Forslag fra bestyrelsen: Til navnenoterede aktionærer i Bang & Olufsen a/s Struer, 18-09-2003 Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s Bang & Olufsen a/s ordinære generalforsamling afholdes fredag, den 10. oktober 2003, kl. 16.30

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i EDB Gruppen A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i EDB Gruppen A/S Til selskabets aktionærer Herning, marts 2008 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i EDB Gruppen A/S EDB Gruppen A/S indkalder til ordinær generalforsamling onsdag den 16. april 2008 kl. 15.00 på

Læs mere

Forslag. Lov om firmapensionskasser 1)

Forslag. Lov om firmapensionskasser 1) Lovforslag nr. L 79 Folketinget 2018-19 Fremsat den 24. oktober 2018 af erhvervsministeren (Rasmus Jarlov) Forslag til Lov om firmapensionskasser 1) Kapitel 1 Lovens anvendelsesområde 1. Ethvert løfte

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling. torsdag den 25. april 2019 kl. 17.

GENERALFORSAMLING. Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling. torsdag den 25. april 2019 kl. 17. GENERALFORSAMLING indkalder herved til ordinær generalforsamling torsdag den 25. april 2019 kl. 17.00 på selskabets adresse Aggersundvej 33, 9690 Fjerritslev. Dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. De Hjemløses Venner

VEDTÆGTER FOR. De Hjemløses Venner 3577-002 JL/LIS VEDTÆGTER FOR De Hjemløses Venner cvr-nr. 30 47 91 65 1. Navn. 1.1. Foreningens navn er De Hjemløses Venner. 1.2. Foreningen har hjemsted i Esbjerg. 2. Formål. 2.1. Foreningens primære

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i ASGAARD Group A/S

Indkaldelse til generalforsamling i ASGAARD Group A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 01-2008. Indberettet den 15. januar 2008. Indkaldelse til generalforsamling i ASGAARD Group A/S Bestyrelsen for ASGAARD Group A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling,

Læs mere

Bestyrelsen genfremsætter følgende forslag til ændringer af foreningens vedtægter:

Bestyrelsen genfremsætter følgende forslag til ændringer af foreningens vedtægter: Frederiksberg, den 26. marts 2012 Investeringsforeningen Fundamental Invest indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling, der afholdes på foreningens adresse Falkoner Allé 53, 3., 2000 Frederiksberg,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Landbrugets Finansieringsinstitut A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Landbrugets Finansieringsinstitut A/S CVR-nr VEDTÆGTER for Landbrugets Finansieringsinstitut A/S CVR-nr. 34 47 90 89 1 NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Landbrugets Finansieringsinstitut A/S. 1.2 Selskabets formål er at sikre det bedst mulige

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest Der afholdes ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest med tilhørende afdelinger. Enhver investor i foreningen

Læs mere

LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR

LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S 1. Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Lokal Forsikring G/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne

Læs mere

DIP S GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 20. APRIL 2017 KL

DIP S GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 20. APRIL 2017 KL DIP S GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 20. APRIL 2017 KL. 17.00 Pkt. 4.1 Redegørelse for gennemførelse af nye, forbedrede pensionsordninger efter pensionsvalget i 2006, fremsat af Hans Hagen Redegørelse,

Læs mere

VEDTÆGTER for Den danske Fondsmæglerforening

VEDTÆGTER for Den danske Fondsmæglerforening 131 VEDTÆGTER for Den danske Fondsmæglerforening I Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Den danske Fondsmæglerforening" Foreningen benytter også navnet: "Fondsmæglerforeningen". På engelsk benytter

Læs mere

Indkaldelse og fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling i Roskilde Bank A/S

Indkaldelse og fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling i Roskilde Bank A/S Meddelelse. Bestyrelsen Algade 16 4000 Roskilde 5. april 2011 Indkaldelse og fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling i Roskilde Bank A/S Bestyrelsen for Roskilde Bank A/S, CVR-nr. 31 63 30 52,

Læs mere

Fuldstændige forslag * * * * * Bestyrelsen foreslår, at formandens mundtlige beretning på generalforsamlingen tages til efterretning.

Fuldstændige forslag * * * * * Bestyrelsen foreslår, at formandens mundtlige beretning på generalforsamlingen tages til efterretning. Ordinær generalforsamling i TORM A/S, CVR nr. 22460218, onsdag den 28. april 2010 kl. 10:00, der afholdes på Radisson Blu Falconer Hotel, Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg: Fuldstændige forslag * * *

Læs mere

SKANDIA LIVSFORSIKRING A A/S - (CVR-nr.: 29 63 78 73)

SKANDIA LIVSFORSIKRING A A/S - (CVR-nr.: 29 63 78 73) Side 1/1 INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Dato 15. oktober 2015 INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING SKANDIA LIVSFORSIKRING A A/S - (CVR-nr.: 29 63 78 73) Bestyrelsen i Skandia

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om tilsyn med firmapensionskasser 1)

Bekendtgørelse af lov om tilsyn med firmapensionskasser 1) Lovbekendtgørelse nr. 1561 af 19. december 2007 Bekendtgørelse af lov om tilsyn med firmapensionskasser 1) Hermed bekendtgøres lov om tilsyn med firmapensionskasser, jf. lovbekendtgørelse nr. 1017 af 24.

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228 Serendex Pharmaceuticals A/S // www.serendex.com // info@serendex.com // Slotsmarken 12, 1.th, DK-2970 Hørsholm

Læs mere

Æ n d r i n g s f o r s l a g. til. Forslag til lov om forvaltere af alternative investeringsfonde m.v. Til 1

Æ n d r i n g s f o r s l a g. til. Forslag til lov om forvaltere af alternative investeringsfonde m.v. Til 1 Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2012-13 L 175 Bilag 6 Offentligt Æ n d r i n g s f o r s l a g til Forslag til lov om forvaltere af alternative investeringsfonde m.v. Af erhvervs- og vækstministeren

Læs mere

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , (Selskabet) indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr. 42 57 81 18, ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes tirsdag den 8. januar 2019, kl. 17.00 på Stamholmen 70, 2650 Hvidovre Dagsorden

Læs mere

Selskabet skal sikre, at datterselskaberne driver forsyningsvirksomhed effektivt under hensyn til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

Selskabet skal sikre, at datterselskaberne driver forsyningsvirksomhed effektivt under hensyn til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 151286 VEDTÆGTER FOR HOFOR Vand Holding A/S CVR-nr. 34 60 73 97 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er HOFOR Vand Holding A/S.

Læs mere

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Referat fra de ekstraordinære generalforsamlinger i AntenneForeningen i Kolding, AFiK, mandag den 1. oktober 2007 i auditoriet, KUC, Ågade 27. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

PensionDanmark Holding A/S

PensionDanmark Holding A/S PensionDanmark Holding A/S ANBEFALET Til aktionærerne Til Aktionærerne i PensionDanmark Holding A/S 13. april 2010 Generalforsamling Der indkaldes hermed til 5. ordinære generalforsamling i PensionDanmark

Læs mere

IMCC Lokalafdeling Århus VEDTÆGTER

IMCC Lokalafdeling Århus VEDTÆGTER IMCC Lokalafdeling Århus VEDTÆGTER Indholdsfortegnelse Kapitel 1: Navn og relationer... 2 1 Navn... 2 2 Relationer... 2 Kapitel 2: Vision, mission og værdier... 2 3 Vision... 2 4 Mission og værdier...

Læs mere

Eksisterende Vedtægter. Nye Vedtægter. Vedtægter for FDF Tårnby s forældre- og vennekreds.

Eksisterende Vedtægter. Nye Vedtægter. Vedtægter for FDF Tårnby s forældre- og vennekreds. Eksisterende Vedtægter Vedtægter for FDF Tårnby s forældre- og vennekreds. 1. Foreningens navn. Foreningens: navn er FDF Tårnby s forældre- og vennekreds, hjemsted er Tårnby kommune 2. Formål. Foreningens

Læs mere

Høringsnotat om bekendtgørelse om visse midlertidige regler for institutioner for forberedende grunduddannelse

Høringsnotat om bekendtgørelse om visse midlertidige regler for institutioner for forberedende grunduddannelse Styrelsen for Undervisning og Kvalitet FGU Task Force Høringsnotat om bekendtgørelse om visse midlertidige regler for institutioner for forberedende grunduddannelse Frederiksholms Kanal 26 1220 København

Læs mere

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S.

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S. Nasdaq Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 19 / 2015 Aarhus, 21. december 2015 CVR. nr. 29 24 64 91 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S (CVR.nr. 29 24 64 91) Torsdag

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Codan A/S. CVR-nr. 56 77 12 12. (2015-udgave)

VEDTÆGTER. for. Codan A/S. CVR-nr. 56 77 12 12. (2015-udgave) VEDTÆGTER for Codan A/S CVR-nr. 56 77 12 12 (2015-udgave) CODAN A/S 1 I. Almindelige bestemmelser 1. Selskabets navn er Codan A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet Codan Limited A/S.

Læs mere

FUSIONSPLAN OG FUSIONSREDEGØRELSE. INVESTERINGSFORENINGEN NORDEA INVEST (CVR-nr.: ) (FT-nr.: 11024) Afdeling Formueforvaltning obligationer

FUSIONSPLAN OG FUSIONSREDEGØRELSE. INVESTERINGSFORENINGEN NORDEA INVEST (CVR-nr.: ) (FT-nr.: 11024) Afdeling Formueforvaltning obligationer FUSIONSPLAN OG FUSIONSREDEGØRELSE INVESTERINGSFORENINGEN NORDEA INVEST (CVR-nr.: 73 41 00 10) (FT-nr.: 11024) Afdeling Formueforvaltning obligationer (den ophørende afdeling) (SE-nr. 34 18 08 73), (FT-nr.

Læs mere

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1 VEDTÆGTER BERLIN HIGH END A/S CVR-nr. 29 19 56 92 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Navn... 3 2. Formål... 3 3. Selskabets kapital... 3 4. Selskabets aktier... 4 5. Generalforsamling, kompetence, sted og indkaldelse...

Læs mere

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Forslag til vedtægtsændringer Understregede og kursiverede afsnit i gældende vedtægter foreslås erstattet af de kursiverede tekststykker under de enkelte paragraffer. PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 16. april 2013 (J.nr. 2012-0032924) Ikke partsstatus

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN.

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN. VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN. KAP. 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED. 1. Foreningens navn er. 2. Foreningens hjemsted er Kommune. KAP. 2. FORENINGENS FORMÅL OG OPGAVER 3. Grundejerforeningen forestår

Læs mere

Vedtægter for Pensionskassen PenSam

Vedtægter for Pensionskassen PenSam Vedtægter for Pensionskassen PenSam 2 Vedtægter for Pensionskassen PenSam Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Pensionskassens navn og hjemsted Pensionskassens navn er Pensionskassen PenSam. Dens hjemsted

Læs mere

Forsikringsklubben GF POST-TELE

Forsikringsklubben GF POST-TELE Forsikringsklubben GF POST-TELE Forslag til nye vedtægter for forsikringsklubben GF POST TELE Baggrund Som følge af at GF ændrer ejerstruktur og klubberne dermed bliver ejere af GF Medlemsselskabet a/s,

Læs mere

Vedtægter for Falcon Invest Flex A/S CVR nr

Vedtægter for Falcon Invest Flex A/S CVR nr FALCON INVEST Vedtægter for Falcon Invest Flex A/S CVR nr. 35 52 80 32 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Falcon Invest Flex A/S. 1.2 Selskabets binavn er Falcon Invest A/S. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemstedskommune

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Foreningen. Dansk Lastbil Nostalgi (note 1)

VEDTÆGTER. for. Foreningen. Dansk Lastbil Nostalgi (note 1) 1 Sagsnr.: 401.167-35 LFA/lsn VEDTÆGTER for Foreningen Dansk Lastbil Nostalgi (note 1) Note 1: Ændret den 17.06.2017 2 Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Finansiering

Læs mere

FUSIONSPLAN OG FUSIONSREDEGØRELSE. INVESTERINGSFORENINGEN NORDEA INVEST (CVR-nr.: ) (FT-nr.: 11024) Afdeling Korte obligationer Privat

FUSIONSPLAN OG FUSIONSREDEGØRELSE. INVESTERINGSFORENINGEN NORDEA INVEST (CVR-nr.: ) (FT-nr.: 11024) Afdeling Korte obligationer Privat FUSIONSPLAN OG FUSIONSREDEGØRELSE INVESTERINGSFORENINGEN NORDEA INVEST (CVR-nr.: 73 41 00 10) (FT-nr.: 11024) Afdeling Korte obligationer Privat (den ophørende afdeling) (SE-nr. 30 05 41 64), (FT-nr. 21),

Læs mere

Vedtægter for KLIM SPAREKASSE, Oddevej 25, Klim, 9690 Fjerritslev. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL GARANTKAPITALEN

Vedtægter for KLIM SPAREKASSE, Oddevej 25, Klim, 9690 Fjerritslev. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL GARANTKAPITALEN Vedtægter for KLIM SPAREKASSE, Oddevej 25, Klim, 9690 Fjerritslev. 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Sparekassens navn er KLIM SPAREKASSE Dens hjemsted er Jammerbugt Kommune. Sparekassens formål er at drive

Læs mere

Forslag. Lov om firmapensionskasser 1)

Forslag. Lov om firmapensionskasser 1) 2018/1 LSF 79 (Gældende) Udskriftsdato: 17. februar 2019 Ministerium: Erhvervsministeriet Journalnummer: Erhvervsmin., Finanstilsynet, j.nr. 560-0062 Fremsat den 24. oktober 2018 af erhvervsministeren

Læs mere

Herved indkaldes til ordinære generalforsamlinger onsdag den 11. april 2018, kl , i nedennævnte investerings- og kapitalforeninger:

Herved indkaldes til ordinære generalforsamlinger onsdag den 11. april 2018, kl , i nedennævnte investerings- og kapitalforeninger: Herved indkaldes til ordinære generalforsamlinger onsdag den 11. april 2018, kl. 16.00, i nedennævnte investerings- og kapitalforeninger: Investeringsforeningen BankInvest Investeringsforeningen BankInvest

Læs mere

VEDTÆGTER. for. EnergiMidt Net A/S

VEDTÆGTER. for. EnergiMidt Net A/S VEDTÆGTER for EnergiMidt Net A/S CVR-nr. 28 33 18 78 31. december 2016 SELSKABETS NAVN OG FORMÅL Selskabets navn er "EnergiMidt Net A/S". 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene "ELRO Net

Læs mere

Forslag til Lov om firmapensionskasser 1. Kapitel 1. Lovens anvendelsesområde

Forslag til Lov om firmapensionskasser 1. Kapitel 1. Lovens anvendelsesområde Forslag til Lov om firmapensionskasser 1 Kapitel 1 Lovens anvendelsesområde 1. Ethvert løfte om pension (pensionstilsagn) i forbindelse med et ansættelsesforhold skal afdækkes enten i et forsikringsselskab

Læs mere

Lønpolitik - Aflønning af ledelsen og væsentlige risikotagere

Lønpolitik - Aflønning af ledelsen og væsentlige risikotagere Lønpolitik - Aflønning af ledelsen og væsentlige risikotagere Indledning Bestyrelsen i Sønderjysk Forsikring G/S har vedtaget nærværende lønpolitik for selskabet i overensstemmelse med reglerne gældende

Læs mere

De fuldstændige forslag til generalforsamlingen er vedlagt og udgør en del af denne indkaldelse.

De fuldstændige forslag til generalforsamlingen er vedlagt og udgør en del af denne indkaldelse. Nasdaq Copenhagen A/S Torvet 4-5 7620 Lemvig Telefon 96 63 20 00 1. marts 2019 Bestyrelsen i indkalder til ordinær generalforsamling Generalforsamlingen afholdes mandag den 25. marts 2019, kl. 15.00, i

Læs mere