Dagsordenpunkt. Sagsbehandler: Dr Sags-ID: EMN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsordenpunkt. Sagsbehandler: Dr Sags-ID: EMN"

Transkript

1 Dagsordenpunkt Endelig vedtagelse af hovedforslag som linjeføring samt tillæg nr. 19 med tilhørende VVM-redegørelse til Kommuneplan og lokalplan for Drewsensvejs forlængelse mod vest Sagsbehandler: Dr28377 Sags-ID: EMN Resume Behandling af høringssvar til forslag til tillæg nr. 19 og 19-A til Kommuneplan og Lokalplan og A for Drewsensvejs forlængelse mod vest med henblik på endelig vedtagelse af planerne. Illustration af linjeføringen for hovedforslaget (kommuneplantillæg 19 og lokalplan )

2 Illustration af det alternative forslag (kommuneplantillæg 19-A og lokalplan A) Planforslagene kan ses her: Hovedforslag: Alternativt forslag: Sammenfattende redegørelse kan ses på lokalplansiden under Andre sagsbilag. Indstilling Teknik- og Miljøchefen indstiller til Plan- og Vejudvalget, at der træffes beslutning om valg af hovedforslaget som linjeføring for Drewsensvejs forlængelse mod vest. For hovedforslaget skal tillæg nr. 19 til Kommuneplan og lokalplan vedtages. Sagen Supplerende beskrivelse af sagen Dette felt udfyldes kun, hvis der kommer væsentlige nye oplysninger til sagen mellem to politiske behandlinger. Hvis ingen nye oplysninger: Lad punktummet stå.. Beskrivelse af sagen

3 Byrådet godkendte 18. december 2017 forslag til tillæg nr. 19 og 19-A med tilhørende VVM-redegørelse samt lokalplan og A med henblik på offentlig fremlæggelse. Byrådet ønsker, at linjeføringen lægges fast nu af hensyn til berørte borgere. Ligeledes ønskes at tage hensyn til mulige byudviklingsområder, som ikke kan udvikles før der er truffet valg om linjeføring. Trafikale begrundelser for behovet for forlængelse af Drewsensvej mod vest - Der skal etableres en direkte forbindelse til den sydlige del af midtbyen for trafikanter fra de store boligområder i den vestlige og nordvestlige del af Silkeborg samt Funder og Lysbro, så det er nemt at komme ind til midtbyen og trafikterminalen. - Vestergade og Dalgasgade skal aflastes for trafik, især trafikken som vil komme de næste år. - Ifølge trafikmodellen vil der ikke være nok kapacitet til at afvikle trafikken i krydset Søndre Ringvej/Vestergade/Herningvej i fremtiden. Derfor vil en udbygning af krydset være nødvendig inden 12 år. I både hovedforslaget og alternativet er der en udbygning af krydset med, så trafikken også kan afvikles om 12 år og længere ud i fremtiden. Trafikale begrundelser for vedtagelse af hovedforslaget frem for det alternative forslag - I forhold til nuværende forhold forbedres fremkommeligheden for den kollektive trafik med hovedforslaget, da forlængelsen af Drewsensvej giver en mere direkte adgang mod vest fra stationen/trafikterminalen. - Ifølge trafikmodellen vil Vestergade aflastes i begge alternativer, dog mest i hovedforslaget. - I begge forslag indgår der stiforbindelser. For hovedforslaget bliver stien ført gennem jernbanebroen sammen med vejen og i alternativt forslag bliver stien ført gennem Pandurosvej til Vestergade videre til Søndre Ringvej. Stiforbindelsen er mest hensigtsmæssig for hovedforslaget, da cyklister får en direkte forbindelse fra Drewsensvej mod Lysbro, hvor stiforbindelsen i alternativt forslag kræver, at Gesnersvej, Vestergade og Søndre Ringvej skal krydses. - Økonomi: Hovedforslaget har en anslået anlægsudgift på ca. 43 mio. kr. og alternativ forslag på ca. 90 mio. kr. Der er derfor væsentlige økonomiske argumenter for vedtagelse af hovedforslaget. Lokalplanforslag (hovedforslaget) giver mulighed for forlængelse af Drewsensvej nord for jernbanen, hvor Herningvej forlægges og tilsluttes den nye vej vest for Søndre Ringvej. Dette forudsætter en sideflytning af jernbanen under ringvejsbroen således, at Drewsensvej kan føres under broen ved siden af jernbanen. Søndre Ringvej udvides til fire gennemkørende spor omkring krydset Søndre Ringvej/Herningvej/Vestergade. Lokalplanen omfatter et areal på ca. 6,2 ha og ligger dels i landzone og dels i byzone. Den samlede vej- og banestrækning er ca. 1,1 km og omfatter herudover en mindre del af den nord-sydgående Søndre Ringvej og krydset Herningvej/Søndre Ringvej/Vestergade.

4 Lokalplanens formål er, at der udlægges det nødvendige areal til forlængelse af Drewsensvej mod vest til Herningvej, herunder at der udlægges areal til vej- og broanlæg med tilhørende stier, vejskråninger, støttemure og støjskærme samt andre vejtekniske anlæg at der etableres gode og velfungerende cykel- og gangstier langs med den nye vejstrækning at der etableres foranstaltninger til afbødning af støjgener på omkringliggende ejendomme, og at støjafskærmninger tilpasses til de omgivende arealer og bebyggelse. Lokalplanforslag A (alternativt forslag) giver mulighed for forlængelse af Drewsensvej med krydsning af jernbanen umiddelbart vest for Toldbodgade. Herefter forløber vejen syd for banen og tilsluttes Søndre Ringvej i et T-kryds. Der sker ingen ændring af Herningvejs forløb ved dette forslag. Jernbanebroen og stibroen på Søndre Ringvej skal derimod udvides for at skabe plads til ekstra kørebane. Lokalplanen omfatter et areal på ca. 7 ha og ligger dels i landzone og dels i byzone. Den samlede vej- og banestrækning er ca. 1,1 km og omfatter herudover krydset Herningvej/Søndre Ringvej/Vestergade og en mindre del af den nord-sydgående Søndre Ringvej. Lokalplanens formål er, at der udlægges det nødvendige areal til forlængelse af Drewsensvej mod vest, herunder at der udlægges areal til vej- og broanlæg med tilhørende stier, vejskråninger, støttemure og støjskærme samt andre vejtekniske anlæg at der etableres gode og velfungerende cykel- og gangstier langs med den nye vejstrækning at der etableres foranstaltninger til afbødning af støjgener på omkringliggende ejendomme, og at støjafskærmninger tilpasses til de omgivende arealer og bebyggelse. Kommuneplantillæg 19 Lokalplanforslag er ikke i overensstemmelse med kommuneplanens rammer. Tillægget omfatter rammeområde 10-T-01 udlagt til trafikanlæg, men berører også rammer udlagt til boligformål, tekniske anlæg og centerformål. Der er derfor sideløbende med lokalplanen udarbejdet forslag til tillæg nr. 19 til Kommuneplan Kommuneplantillæg 19-A Lokalplanforslag A er ikke i overensstemmelse med kommuneplanens rammer. Tillægget omfatter rammeområde 10-T-01 udlagt til trafikanlæg, men berører også rammer udlagt til boligformål, tekniske anlæg, centerformål og offentlige formål. Der er derfor sideløbende med lokalplanen udarbejdet forslag til tillæg nr. 19-A til Kommuneplan Høringssvar Forslag til tillæg nr. 19 og 19-A til Kommuneplan og lokalplan og A har været udsendt i offentlig høring i perioden Der er modtaget 36 høringssvar, heraf høringssvar fra Naturstyrelsen, Banedanmark og Silkeborg Museum, ét høringssvar fra Silkeborg Forsyning, to høringssvar fra lokalråd/aktivitetsråd, 25 høringssvar fra berørte lodsejere og naboer til lokalplanområderne samt fire høringssvar fra andre privatpersoner samt DSB Ejendomme.

5 Flere af indsigelserne repræsenterer borgergrupper, herunder Mørke Skyer Over Gesnersvej. Desuden er der i forbindelse med et høringssvar fremsendt underskriftindsamling fra 296 borgere i Lysbro. Teknik- og Miljøafdelingen har kommenteret de indkomne høringssvar i et notat. Notatet redegør for samtlige indsigelser til begge forslag og kan ses på lokalplansiden under Kommentarer sammen med de indkomne høringssvar: Hovedparten af indsigerne ønsker, at projektet ikke bliver realiseret. De primære indsigelser mod hovedforslaget (lokalplan og kommuneplantillæg 19) går på følgende: - Bekymring om de trafikale konsekvenser i Lysbro. - Gesnersvej-kvarteret bliver væsentlig påvirket. - Forslaget er mindre skånsomt overfor de natur- og landskabsmæssige interesser i forhold til det alternative forslag. De primære indsigelser mod det alternative forslag (lokalplan A og kommuneplantillæg 19-A) går på følgende: - Bekymring om høje anlægsomkostninger. - Ringe udnyttelse af arealer udpeget til centerområde ved banegården. De primære indsigelser mod begge forslag går på følgende: - Bekymring om barriereeffekt mellem sydbyen og midtbyen. - Uforstående overfor, at der skal være en ekstra indfaldsvej til midtbyen. - Bekymring om gennemkørende trafik. - Urimeligt, at mange borgere ikke endnu har fået vished om, hvorvidt deres ejendom bliver helt eller delvist eksproprieret. - Upræcis redegørelse vedrørende støj. - Trafikale problemer beror på gamle observationer inden motorvejens åbning. - Hensigtsmæssige forhold for cyklister bør prioriteres højere. Silkeborg Kommune tilkendegiver i høringsnotatet, at der i forbindelse med detailprojekteringen vil undersøges flere af de fremsendte forslag. Der foretages ikke ændringer i plandokumenterne på baggrund af indsigelserne. Bæredygtighed Bæredygtighedsskemaet kan ses på lokalplansiden under Andre sagsbilag. Borgerinddragelse Planforslagene har været i 8 ugers offentlig høring. Der blev afholdt borgermøde i Medborgerhuset 22. januar Til borgermødet deltog mellem 100 og 150 personer. Økonomi. NEDENSTÅENDE FELTER MÅ IKKE UDFYLDES AF SAGSBEHANDLERE!

6 Bilag. Beslutning Udvalg: Plan- og Vejudvalget Dato: Der vælges ikke linjeføring. Lokalplanen aflyses. Kommuneplantillæg afventer ny planlægning. Ej til stede Martin Jakobsen.

Godkendelse af forslag til tillæg nr. 19 og 19-A til Kommuneplan samt lokalplan og A for forlængelse af Drewsensvej

Godkendelse af forslag til tillæg nr. 19 og 19-A til Kommuneplan samt lokalplan og A for forlængelse af Drewsensvej Dagsordenpunkt Godkendelse af forslag til tillæg nr 19 og 19-A til Kommuneplan 2017-2028 samt lokalplan 10-026 og 10-026- A for forlængelse af Drewsensvej Sagsbehandler: DR28377 Sags-ID: EMN-2017-06124

Læs mere

Borgermøde om Drewsensvejs forlængelse mod vest

Borgermøde om Drewsensvejs forlængelse mod vest Borgermøde om Drewsensvejs forlængelse mod vest Program Kl. 19:00 Kl. 19:10 Kl. 19:35 Ordstyrer: Brian Holst Velkomst ved Steen Vindum Oplæg ved Trine Skammelsen (Plan- og Byggechef) Flemming Christensen

Læs mere

Godkendelse af forslag til lokalplan for et boligområde i Frisholmparken anden etape, Them

Godkendelse af forslag til lokalplan for et boligområde i Frisholmparken anden etape, Them Dagsordenpunkt Godkendelse af forslag til lokalplan 40-008 for et boligområde i Frisholmparken anden etape, Them Sagsbehandler: DR20218 Sags-ID: EMN-2019-01304 Resume Plan- og Vejudvalget skal godkende,

Læs mere

Byrådet Beslutningsprotokol

Byrådet Beslutningsprotokol Byrådet Beslutningsprotokol 26-08-2019 17:00 Byrådssalen Afbud fra: Stedfortrædere: Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif.: 8970 1000 www.silkeborgkommune.dk Medlemmer: Formand Steen Vindum V 1.

Læs mere

LOKALPLAN Aflyst FORLÆNGELSE AF DREWSENSVEJ MOD VEST TIL HERNINGVEJ. Silkeborg midtby

LOKALPLAN Aflyst FORLÆNGELSE AF DREWSENSVEJ MOD VEST TIL HERNINGVEJ. Silkeborg midtby LOKALPLAN 10-026 FORLÆNGELSE AF DREWSENSVEJ MOD VEST TIL HERNINGVEJ Silkeborg midtby Aflyst Plan- og Vejudvalget har den 7. maj 2018 besluttet ikke at vedtage planen Indholdsfortegnelse Formål 1 Bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN FORSLAG FORLÆNGELSE AF DREWSENSVEJ MOD VEST TIL HERNINGVEJ. Silkeborg midtby

LOKALPLAN FORSLAG FORLÆNGELSE AF DREWSENSVEJ MOD VEST TIL HERNINGVEJ. Silkeborg midtby LOKALPLAN 10-026 FORLÆNGELSE AF DREWSENSVEJ MOD VEST TIL HERNINGVEJ Silkeborg midtby FORSLAG Fremlagt i offentlig høring fra den 21. december 2017-15. februar 2018 Indholdsfortegnelse Formål 1 Bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN A. Aflyst FORLÆNGELSE AF DREWSENSVEJ MOD VEST TIL SØNDRE RINGVEJ. Silkeborg Midtby

LOKALPLAN A. Aflyst FORLÆNGELSE AF DREWSENSVEJ MOD VEST TIL SØNDRE RINGVEJ. Silkeborg Midtby LOKALPLAN 10-026-A FORLÆNGELSE AF DREWSENSVEJ MOD VEST TIL SØNDRE RINGVEJ Silkeborg Midtby Aflyst Plan- og Vejudvalget har den 7. maj 2018 besluttet ikke at vedtage planen Indholdsfortegnelse Formål 1

Læs mere

9 (Offentlig) Godkendelse af forslag til lokalplan for et institutions- og boligområde syd for Tværdalsvej i Sejs- Svejbæk

9 (Offentlig) Godkendelse af forslag til lokalplan for et institutions- og boligområde syd for Tværdalsvej i Sejs- Svejbæk 9 (Offentlig) Godkendelse af forslag til lokalplan 36-013 for et institutions- og boligområde syd for Tværdalsvej i Sejs- Svejbæk Sagsbehandler: DR12270 SagsID: EMN-2019-01176 Resume Plan- og Vejudvalget

Læs mere

Endelig vedtagelse af tillæg nr. 10 til Kommuneplan og lokalplan for et biogasanlæg

Endelig vedtagelse af tillæg nr. 10 til Kommuneplan og lokalplan for et biogasanlæg Dagsordenpunkt Endelig vedtagelse af tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2017-2028 og lokalplan 15-009 for et biogasanlæg Sagsbehandler: DR20218 Sags-ID: EMN-2017-05304 Resume Behandling af høringssvar til forslag

Læs mere

VELKOMMEN BORGERMØDE OM FORLÆNGELSE AF DREWSENSVEJ MOD VEST. 27. august 2015

VELKOMMEN BORGERMØDE OM FORLÆNGELSE AF DREWSENSVEJ MOD VEST. 27. august 2015 VELKOMMEN BORGERMØDE OM FORLÆNGELSE AF DREWSENSVEJ MOD VEST 27. august 2015 PROGRAM Velkomst Baggrund : Trafik og vækst i Silkeborg Hvad er en VVM Forarbejder Kommuneplan Forslag til linjeføringer Naturhensyn

Læs mere

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013.

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 11. juni 2014 Lokalplan 975, Runevej - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 975 - Dagligvarebutik ved Runevej,

Læs mere

Lokalplan nr. 407, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og Kommuneplantillæg nr. 5 til Syddjurs Kommuneplan 2016

Lokalplan nr. 407, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og Kommuneplantillæg nr. 5 til Syddjurs Kommuneplan 2016 Offentlig bekendtgørelse den 9. januar 2018 af endelig vedtagelse af, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og til Syddjurs Kommuneplan 2016 Byrådet i Syddjurs Kommune besluttede den 20.12. 2017

Læs mere

Igangsætning af lokalplan boliger og boldbaner på Stadiongrunden i Sydbyen

Igangsætning af lokalplan boliger og boldbaner på Stadiongrunden i Sydbyen Dagsordenpunkt Igangsætning af lokalplan 10-027 boliger og boldbaner på Stadiongrunden i Sydbyen Sagsbehandler: Dr17208 Sags-ID: EMN-2016-03380 Resume Igangsætning af lokalplan 10-027 Boliger og boldbaner

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 14 TIL KOMMUNEPLAN 2017 FOR NÆSTVED KOMMUNE FORSLAG høringsperiode: XX.XX.20XX - XX.XX.20XX www.naestved.dk/kommuneplan BYER FRITID OG TURISME MILJØBESKYTTELSE NATUR OG LANDSKAB RAMMER

Læs mere

Lokalplan 992, Boliger Onsholtgårdsvej - Endelig

Lokalplan 992, Boliger Onsholtgårdsvej - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 20. januar 2015 Lokalplan 992, Boliger Onsholtgårdsvej - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 992, Område syd for

Læs mere

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til. 1.

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til. 1. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 29. oktober 2010 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til 1. Resume

Læs mere

Kommuneplantillæg og VVM, Bering-Beder vejen - Endelig

Kommuneplantillæg og VVM, Bering-Beder vejen - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 9. maj 2016 Kommuneplantillæg og VVM, Bering-Beder vejen - Endelig Sorg Fastlæggelse af linjeføring for Bering-Beder vejen vedtagelse

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 2. maj Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 2. maj Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 2. maj 2007 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 785, Blandet bolig- og erhvervsområde

Læs mere

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 1022, Ungdomsboliger og erhverv på Børglumvej i Vejlby samt tillæg nr. 68 til Kommuneplan 2013.

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 1022, Ungdomsboliger og erhverv på Børglumvej i Vejlby samt tillæg nr. 68 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 19. oktober 2015 Lokalplan 1022, Boliger og erhverv på Børglumvej - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 1022,

Læs mere

Lokalplan 882, Forlægning af Sletvej Opgivelse

Lokalplan 882, Forlægning af Sletvej Opgivelse Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra MTM Dato 21. marts 2014 Lokalplan 882, Forlægning af Sletvej Opgivelse Opgivelse af forslag til Lokalplan nr. 882 Forlægning af del af Sletvej 1. Resume

Læs mere

Plan-, Miljø- og Klimaudvalget Beslutningsprotokol

Plan-, Miljø- og Klimaudvalget Beslutningsprotokol Plan-, Miljø- og Klimaudvalget Beslutningsprotokol 05-10-2015 08:00 Mødelokale C226, Silkeborg Rådhus Afbud fra:. Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif.: 8970 1000 www.silkeborgkommune.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Teknisk notat. Indledning

Teknisk notat. Indledning Teknisk notat Center Plan Byg og Vej Journalnr: 05.01.35-G01-1-16 Ref.: Asger Rahbek Hansen Dato: rev. 26.04.2017 Indledning På foranledning af Søren Søe er nærværende notat udarbejdet, som forslag til

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 18. Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 18. Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 18 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 1. december 2014-26.januar 2015 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 18 til Kommuneplan 2013-2025.

Læs mere

Godkendelse af forslag til kommuneplantillæg nr. 28 og VVM-redegørelse for modernisering af Resendalvej

Godkendelse af forslag til kommuneplantillæg nr. 28 og VVM-redegørelse for modernisering af Resendalvej Godkendelse af forslag til kommuneplantillæg nr. 28 og VVM-redegørelse for modernisering af Resendalvej Sagsnr: 11/24977 Sagsansvarlig: dr29471 Sagsbehandler: hc Sagens formål Godkendelse af forslag til

Læs mere

Endelig vedtagelse af Forslag til Lokalplan nr. 1002, Ungdomsboliger ved Vikærsvej i Vejlby samt forslag til Tillæg nr. 72 til Kommuneplan 2013

Endelig vedtagelse af Forslag til Lokalplan nr. 1002, Ungdomsboliger ved Vikærsvej i Vejlby samt forslag til Tillæg nr. 72 til Kommuneplan 2013 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 12. oktober 2016 Lokalplan 1002, Ungdomsboliger ved Vikærsvej i Vejlby - Endelig Endelig vedtagelse af Forslag til Lokalplan nr. 1002,

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 43. Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 43. Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 43 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 2. november til 28. december 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 43 til Kommuneplan 2013-2025

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Den 22. april 2013 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 924 Boligområde ved Nedergårdsvej i Gl. Skejby. Tillæg nr. 51 til Kommuneplan 2009. Aarhus

Læs mere

Lokalplan 965, Centerområde og medborgerhus ved Rosenhøj i Viby - Forslag

Lokalplan 965, Centerområde og medborgerhus ved Rosenhøj i Viby - Forslag Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 24. marts 2015 Lokalplan 965, Centerområde og medborgerhus ved Rosenhøj i Viby - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan

Læs mere

24.01.O07. Forslag Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE O07

24.01.O07. Forslag Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE O07 24.01.O07 Forslag Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE 24.01.O07 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 17 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune

Læs mere

Kommuneplantillæg 2/ For forlængelse af Firskovvej

Kommuneplantillæg 2/ For forlængelse af Firskovvej Kommuneplantillæg 2/2017 - For forlængelse af Firskovvej Kommuneplantillæg 2/2017 - For forlængelse af Firskovvej Baggrund Det er forudsat i lovbemærkningerne til lov nr. 765 af 26/02/14 om anlæg af letbane

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til kommuneplantillæg Forslag til tillæg nr. 25 til Kommuneplan 2013-2025 er fremlagt fra den xx.xx 2017 til

Læs mere

H-B3 H-E4 H-O8 H-E2 H-B H-B25 H-B17 H-B12 H-B7 H-B13 H-B31 H-B26. - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx - xx.xx.2016

H-B3 H-E4 H-O8 H-E2 H-B H-B25 H-B17 H-B12 H-B7 H-B13 H-B31 H-B26. - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx - xx.xx.2016 H-O8 H-E2 H-B3 H-E4 H-B8 H-B25 H-B17 Kommuneplantillæg nr. 8 Forslag For ændring af rammebestemmelse H-B31 - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx - xx.xx.2016 H-B12 H-B7 H-B13 H-B31 H-B26 H- H-B

Læs mere

Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013

Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013 RINGE KOMMUNE Forslag til Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013 For et område til boligformål nord for Hestehavevej i Ringe side 2 For et område til boligformål nord for Hestehavevej i Ringe Formål Formålet

Læs mere

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde i Overmarken, Tommerup Hvad er et kommuneplantillæg Et kommuneplantillæg er et tillæg til kommuneplanen. Kommuneplanens hovedformål er at regulere anvendelsen af

Læs mere

Forslag til ændrede rammebestemmelser for 13-B-04 i Planområde Gødvad, der udsendes i supplerende 8 ugers høring.

Forslag til ændrede rammebestemmelser for 13-B-04 i Planområde Gødvad, der udsendes i supplerende 8 ugers høring. TILLÆG 34 Forslag Forslaget til tillæg nr. 34 for erhvervsrammen Erhvervskorridoren i Gødvad, er fremlagt i offentlig høring fra 27. marts 2013 til 22. maj 2013 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag

Læs mere

Supplerende indstilling

Supplerende indstilling Dato 27. marts 2019 Dokument 18/18248-11 Side 1/6 Supplerende indstilling Nærværende indstilling supplerer Vejdirektoratets indstilling af 18. december, idet gennemgang af høringssvar på enkelte punkter

Læs mere

Plan-, Miljø- og Klimaudvalget Beslutningsprotokol

Plan-, Miljø- og Klimaudvalget Beslutningsprotokol Plan-, Miljø- og Klimaudvalget Beslutningsprotokol 10-10-2016 08:00 C226 Afbud fra:. Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif.: 8970 1000 www.silkeborgkommune.dk Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig)

Læs mere

Tillæg 4. Til Silkeborg Kommuneplan

Tillæg 4. Til Silkeborg Kommuneplan Tillæg 4 Til Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Vedtaget af Silkeborg Byråd 22. september 2014 Tillæg 4 til Kommuneplan 2013-2025. Silkeborg Byråd har 22. september 2014 vedtaget tillæg 4 til Silkeborg Kommuneplan

Læs mere

Ophævelse af lokalplan. Ophævelse af del af lokalplan 104A for et erhvervsområde i Hvam FORSLAG

Ophævelse af lokalplan. Ophævelse af del af lokalplan 104A for et erhvervsområde i Hvam FORSLAG Ophævelse af lokalplan Ophævelse af del af lokalplan 104A for et erhvervsområde i Hvam FORSLAG Fremlagt i offentlig høring fra 18.december 2014 til 5. februar 2015 Indholdsfortegnelse Formål 1 Redegørelse

Læs mere

VEJLEDNING. Efter den politiske behandling vil ejere, naboer og bidragydere blive orienteret om den politiske beslutning.

VEJLEDNING. Efter den politiske behandling vil ejere, naboer og bidragydere blive orienteret om den politiske beslutning. VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 13 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune i offentlig høring i 8 uger fra den 16. marts 2010 til den 12. maj 2010. Med kommuneplantillægget

Læs mere

Klagevejledning Den endelige vedtagelse af ovennævnte planer kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet.

Klagevejledning Den endelige vedtagelse af ovennævnte planer kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet. Offentlig bekendtgørelse den 10. marts 2015 af endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Byrådet i Syddjurs

Læs mere

HVIDBOG FORUDGÅENDE HØRING TIETGENBYEN NORD

HVIDBOG FORUDGÅENDE HØRING TIETGENBYEN NORD 1 HVIDBOG FORUDGÅENDE HØRING TIETGENBYEN NORD I FORBINDELSE MED BEHANDLING AF FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 49, OMFORDELING AF BYZONEAREAL OG NYT ERHVERVSOMRÅDE VED STIGE 2 Introduktion For

Læs mere

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07 Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE 18.01.B07 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - JULI 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 21 til Kommuneplan

Læs mere

Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013

Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Offentlig bekendtgørelse den 4. november 2014 af Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Byrådet i Syddjurs

Læs mere

Screening til Cordoza

Screening til Cordoza TEKNIK OG MILJØ Screening til Cordoza Plan/programtitel: Sagsbehandler: Dato: Sagsnr: Kommuneplantillæg nr. 7 til Kommuneplan 2017-2029 Cordoza SRP 29. januar 2019 01.02.15-P16-2-18 RESUME Byrådet vedtog

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 19

Kommuneplantillæg nr. 19 Høringsperioden er på baggrund af et afholdt borgermøde forlænget til den 5. april 2018. Bryggeriet i Faxe Forslag - fremlagt i offentlig høring i fra 4. januar til 1. marts 2018 Industriparken Egedevej

Læs mere

Forslag til Lokalplan nr Forslag til Kommuneplantillæg nr. 10. Områdeklassificering. Debatperiode og offentligt borgermøde

Forslag til Lokalplan nr Forslag til Kommuneplantillæg nr. 10. Områdeklassificering. Debatperiode og offentligt borgermøde Offentlig bekendtgørelse d. 3. april 218 af: Forslag til Lokalplan nr. 415 - Boligområde ved Vendehøj, Hornslet - Vendehøj, etape III og Kommuneplantillæg nr. 1 til Syddjurs Kommuneplan 216. Byrådet i

Læs mere

Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11

Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11 23.02.R08 Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11 RAMMEOMRÅDE 23.02.R08 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 11 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune

Læs mere

Tillæg nr. 74 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 74 til Herning Kommuneplan Forslag Offentlig høring Tillæg nr. 74 til Rammeområde 42.B3 og 42.T1 Boligområde sydvest for Sinding Hovedgade Område til tekniske anlæg nordøst for Sinding Hovedgade Fremlægges fra den 15. september

Læs mere

Idefasehøring. - Debatoplæg. Hastighedsopgradering gennem Ringsted

Idefasehøring. - Debatoplæg. Hastighedsopgradering gennem Ringsted Idefasehøring - Debatoplæg Hastighedsopgradering gennem Ringsted Banedanmark Anlægsudvikling Amerika Plads 15 2100 København Ø www.bane.dk ISBN: 978-87-7126-182-0 Forord Med den politiske aftale: En ny

Læs mere

Forslag. Kommuneplantillæg 20. Forslag. Kommuneplantillæg 20

Forslag. Kommuneplantillæg 20. Forslag. Kommuneplantillæg 20 Forslag Kommuneplantillæg 20 Forslag Kommuneplantillæg 20 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 20 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune i offentlig høring i 8 uger fra

Læs mere

Kommuneplantillæg 39 til Kommuneplan

Kommuneplantillæg 39 til Kommuneplan Forslag til Kommuneplan 2017-2029 Offentlig høring 28. juni - 23. august 2019 Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen Indholdsfortegnelse Indledning Områdets beliggenhed 3 Kommuneplantillæggets

Læs mere

NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609 for seniorboliger ved Kong Valdemars Vej og Sankt Agnes Vej

NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609 for seniorboliger ved Kong Valdemars Vej og Sankt Agnes Vej By, Kultur og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 196762 Brevid. 1711242 Ref. SPC Dir. tlf. 46 31 35 43 sunepc@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609

Læs mere

Område ved Ortenvej i Varde TILLÆG 16

Område ved Ortenvej i Varde TILLÆG 16 23.02.O07 Område ved Ortenvej i Varde TILLÆG 16 RAMMEOMRÅDE 23.02.O07 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til tillæg 16 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune i

Læs mere

Tillæg nr. 29 til Kommuneplan for et område til boligformål ved Vestre Ringvej og Sankelmarksvej

Tillæg nr. 29 til Kommuneplan for et område til boligformål ved Vestre Ringvej og Sankelmarksvej Kommuneplantillæg Tillæg nr. 29 til Kommuneplan 2017-2028 for et område til boligformål ved Vestre Ringvej og Sankelmarksvej Silkeborg Kommune VEDTAGET Tillæg nr. 29 til Kommuneplan 2017-2028 er vedtaget

Læs mere

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt.

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt. Punkt 3. Gug Boldklub, Gug, Kommuneplantillæg 4.029, Lokalplan 4-3-102, Redegørelse for bæredygtighed samt ophævelse af Lokalplan 03-003, Vissegård, Idrætsanlæg (2. forelæggelse). 2012-36189. By- og Landskabsudvalget

Læs mere

Forslag - fremlagt i offentlig høring i perioden til

Forslag - fremlagt i offentlig høring i perioden til Ny forside - i forbindelse med indberetning af kommuneplantillæg nr. 1 blev kun de tre nye rammer indberettet i plansystemet. Nu indberettes alle rammer der er dækket af kommuneplantillægget. Høringen

Læs mere

Tillæg nr. 56 til Kommuneplan

Tillæg nr. 56 til Kommuneplan Tillæg nr. 56 til Kommuneplan 2013-2025 Rammebestemmelser for Falkevej Rammeområde VIBM.C1.19_T56, VIBM.C1.21_T56 og VIBM.C1.22_T56 Tillæggets område KOMMUNEPLANTILLÆG Tillæg nr. 56 Tillæg nr. 56 KOMMUNEPLANTILLÆG

Læs mere

Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig

Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 13. maj 2015 Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 989 - Åben lav boligbebyggelse

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 31 til Kommuneplan for Holbæk Kommune

Kommuneplantillæg nr. 31 til Kommuneplan for Holbæk Kommune Kommuneplantillæg nr. 31 til Kommuneplan 2007-2018 for Holbæk Kommune 19.O02 19.B06 19.O01 TØLLØSE 19.B07 VEJ 19.O04 19.C01-T UDVIDELSE AF RAMMEOMRÅDE PV SØNDERSTRU 19.O05 19.B10 EJ 19.J01 19.B05 19.B04

Læs mere

Forslag. Tillæg nr. 17. til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune

Forslag. Tillæg nr. 17. til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune Forslag Tillæg nr. 17 til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune KOMMUNEPLAN 2015 AABENRAA KOMMUNE Tillæg nr. 17 til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune Tillæg nr. 17 til Kommuneplan 2015 er udarbejdet

Læs mere

til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern , for et område til boligformål ved Strandvejen, Naturbydelen, Ringkøbing K

til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern , for et område til boligformål ved Strandvejen, Naturbydelen, Ringkøbing K Forslag til til, for et område til boligformål ved Strandvejen, Naturbydelen, Ringkøbing K Ortofoto@Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune d. 17. november 2018 1 Forord

Læs mere

Tillæg nr. 10 Boligområde ved Oremosevej/ Hjørringvej, Sindal Hjørring Kommuneplan 2016

Tillæg nr. 10 Boligområde ved Oremosevej/ Hjørringvej, Sindal Hjørring Kommuneplan 2016 Tillæg nr. 10 Boligområde ved Oremosevej/ Hjørringvej, Sindal Hjørring Kommuneplan 2016 www.kommuneplan2016.hjoerring.dk Indholdsfortegnelse Tillæg nr 10 - Boligområde ved Oremosevej/Hjørringvej, Sindal

Læs mere

FORSLAG marts 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 12

FORSLAG marts 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 12 FORSLAG marts 2019 KOMMUNEPLAN 2013-2025 TILLÆG NR. 12 Hvad er en rammeændring? Kommuneplan 2013 2025 for Glostrup Kommune blev vedtaget den 11. februar 2015. Kommuneplanen fastlægger dels en hovedstruktur

Læs mere

Idéfase - Omfartsvej øst om Hedensted 2. dialogfase

Idéfase - Omfartsvej øst om Hedensted 2. dialogfase Idéfase - Omfartsvej øst om Hedensted 2. dialogfase Baggrund for dialogfase Hedensted Kommune ønsker at åbne mulighed for etablering af en omfartsvej øst om Hedensted. Hedensted Kommune har tidligere inviteret

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Aarhus Kommune. Den 28. Juni 2012

Indstilling. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Aarhus Kommune. Den 28. Juni 2012 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 28. Juni 2012 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Vedtagelse af Lokalplan 921 for dagligvarebutik i Viby 1. Resume Lokalplanen

Læs mere

Forudgående høring HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE. Invitation til at komme med idéer og forslag til ændret anvendelse af ejendommen Immerkær 42

Forudgående høring HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE. Invitation til at komme med idéer og forslag til ændret anvendelse af ejendommen Immerkær 42 Forudgående høring Vojensvej HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 Invitation til at komme med idéer og forslag til ændret anvendelse af ejendommen 42 kær Immer dalvej Markleddet rs Hæde HVIDOVRE KO M M U N E FORUDGÅENDE

Læs mere

VEDTAGET. Tillæg 3. Silkeborg Kommuneplan (tillæg 57 til Kommuneplan i den offentlige høring)

VEDTAGET. Tillæg 3. Silkeborg Kommuneplan (tillæg 57 til Kommuneplan i den offentlige høring) VEDTAGET Tillæg 3 Kommuneplan 2017-2018 (tillæg 57 til Kommuneplan 2013-2025 i den offentlige høring) Vedtaget af Plan-, Miljø og Klimaudvalget 11.september 2017 Offentliggjort 19. september 2017 Kommune

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 14. Til Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 14. Til Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 14 Til Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 1. december 2014-26. januar 2015 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 14 til Kommuneplan 2013-2025.

Læs mere

Forslag til Lokalplan 364 og forslag til Tillæg 19 til Kommuneplan for et område til campingsplads med fiskesø ved Finderupvej, Herborg.

Forslag til Lokalplan 364 og forslag til Tillæg 19 til Kommuneplan for et område til campingsplads med fiskesø ved Finderupvej, Herborg. Returadresse Land, By og Kultur - Planlægning Toften 6 6880 Tarm Forslag til Lokalplan 364 og forslag til Tillæg 19 til Kommuneplan 2013-2025 for et område til campingsplads med fiskesø ved Finderupvej,

Læs mere

Kommuneplan for Billund Kommune Tillæg nr. 28 for fjernparkeringsplads ved Granvej

Kommuneplan for Billund Kommune Tillæg nr. 28 for fjernparkeringsplads ved Granvej Tillæg nr. 28 for fjernparkeringsplads ved Granvej Forslag DECEMBER 2016 Forord Hvad er et kommuneplantillæg? Det er kommunalbestyrelsen i den enkelte kommune, der har ansvaret for kommuneplanlægningen,

Læs mere

Bilag 2. NOTAT - Indkomne bemærkninger til tillæg til Planstrategi 2019 for Fredericia Kommune

Bilag 2. NOTAT - Indkomne bemærkninger til tillæg til Planstrategi 2019 for Fredericia Kommune Bilag 2 Teknik & Miljø 30. august 2019 Sags-ID: 19/4292 Sagsbehandler: Marianne Bay Andersen NOTAT - Indkomne bemærkninger til tillæg til Planstrategi 2019 for Fredericia Kommune Notatet indeholder et

Læs mere

H-B3 H-E4 H-O8 H-E2 H-B H-B25 H-B17 H-B12 H-B7 H-B13 H-B31 H-B26

H-B3 H-E4 H-O8 H-E2 H-B H-B25 H-B17 H-B12 H-B7 H-B13 H-B31 H-B26 H-O8 H-E2 H-B3 H-E4 H-B8 H-B25 H-B17 For ændring af rammebestemmelse H-B31 Endeligt vedtaget den 17.11.2016 Offentligt bekendtgjort den 25.11.2016 H-B12 H-B7 H-B13 H-B31 H-B26 H- H-B 2 Tillæg nr. 8 til

Læs mere

Lokalplan 967, Boliger og butikker, Risskov - Endelig

Lokalplan 967, Boliger og butikker, Risskov - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 23. marts 2015 Lokalplan 967, Boliger og butikker, Risskov - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 967, Boliger og

Læs mere

Fornyet høring. Debatoplæg. Glostrup Kommune Maj Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3

Fornyet høring. Debatoplæg. Glostrup Kommune Maj Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Fornyet høring Debatoplæg Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for at et eksisterende parkeringsareal på ejendommen Kirkebjerg

Læs mere

Høringssvar 2. Faaborg-Midtfyn Kommune Plan og Kultur Mellemgade Faaborg. Sendt via mail til:

Høringssvar 2. Faaborg-Midtfyn Kommune Plan og Kultur Mellemgade Faaborg. Sendt via mail til: Høringssvar 1 Høringssvar 2 Faaborg-Midtfyn Kommune Plan og Kultur Mellemgade 15 5600 Faaborg Sendt via mail til: plan-kultur@fmk.dk Dato 16. januar 2018 Sagsbehandler Lene Dalgaard Stenderup Mail lds@vd.dk

Læs mere

24.01.O07. Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE O07

24.01.O07. Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE O07 24.01.O07 Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE 24.01.O07 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forslag til denne lokalplan har været fremlagt i offentlig høring i perioden fra den

Læs mere

MODERNISERING AF RESENDALVEJ

MODERNISERING AF RESENDALVEJ MODERNISERING AF RESENDALVEJ Forudgående høring April 2012 Debatoplæg Baggrund Silkeborg Kommune planlægger en modernisering af Resendalvej for at forbedre trafiksikkerheden. Den berørte strækning er ca.

Læs mere

Indkaldelse af idéer og forslag i forbindelse med planlægningen for området ved AQUA og Ferskvandscenteret i Sydbyen, Silkeborg

Indkaldelse af idéer og forslag i forbindelse med planlægningen for området ved AQUA og Ferskvandscenteret i Sydbyen, Silkeborg 26. november 2018 Indkaldelse af idéer og forslag i forbindelse med planlægningen for området ved AQUA og Ferskvandscenteret i Sydbyen, Silkeborg Silkeborg Kommune indkalder hermed idéer og forslag i forbindelse

Læs mere

til Kommuneplan , for et område til centerformål, Nygade, Skjern

til Kommuneplan , for et område til centerformål, Nygade, Skjern Forslag til Tillæg nr. 74 til, for et område til centerformål, Nygade, Skjern Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune 28. september 2016 1 Forord Kommuneplantillægget fastlægger

Læs mere

Tillæg nr. 40 til Kommuneplan for Viborg Kommune. Rammebestemmelser for Rødkærsbro Rammeområde RØDK.R2.01_ T40. Forslag.

Tillæg nr. 40 til Kommuneplan for Viborg Kommune. Rammebestemmelser for Rødkærsbro Rammeområde RØDK.R2.01_ T40. Forslag. Tillæg nr. 40 til Kommuneplan 2009-2021 for Viborg Kommune Rammebestemmelser for Rødkærsbro Rammeområde RØDK.R2.01_ T40 Forslag Tillæggets område KOMMUNEPLANTILLÆG Forslag til tillæg nr. 40 Forslag til

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 3 til Syddjurs Kommuneplan 2016

Kommuneplantillæg nr. 3 til Syddjurs Kommuneplan 2016 Offentlig bekendtgørelse den 11.04 2017 Endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 305 - Boligområde ved Eskerodvej og Degnevænget i Hornslet og til Syddjurs Kommuneplan 2016 Lokalplanområdet er beliggende i

Læs mere

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 110 a 110 d 112 Restaurant-, hotel- og udstillingsformål oktober 2010 Lokalplanforslag 045 og forslag til regionkommuneplantillæg

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup August 2017

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup August 2017 Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup August 2017 Natur og Udvikling Hvorfor laver vi en lokalplan? I en række tilfælde kræver loven, at vi skal lave en lokalplan. Det er

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse

Sammenfattende miljøredegørelse 19. marts 2012 Sammenfattende miljøredegørelse Lokalplan 33-002 for Boligområde mellem golfbanen og Sensommervej i Resenbro I forbindelse med den endelige vedtagelse af lokalplan 33-002 for boligområde

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag Forslag til Kommuneplantillæg nr. 16 for Kommuneplan 2013-2015 Erhvervsområde N A Christensens Vej December 2018 Morsø Kommune KOMMUNEPLANTILLÆG Forslag Hvad er et kommuneplantillæg? Behov for at ændre

Læs mere

Lokalplan 961, Etageboliger ved Chr. X s Vej og Enghavevej - Forslag

Lokalplan 961, Etageboliger ved Chr. X s Vej og Enghavevej - Forslag Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 18. september 2014 Lokalplan 961, Etageboliger ved Chr. X s Vej og Enghavevej - Forslag Omsorg Offentlig fremlæggelse af forslag til

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup. Februar Natur og Udvikling

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup. Februar Natur og Udvikling Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup Februar 2018 Natur og Udvikling Hvorfor laver vi en lokalplan? I en række tilfælde kræver loven, at vi skal lave en lokalplan. Det er

Læs mere

Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 1022, Ungdomsboliger og erhverv på Børglumvej i Vejlby samt Tillæg nr. 68 til Kommuneplan 2013.

Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 1022, Ungdomsboliger og erhverv på Børglumvej i Vejlby samt Tillæg nr. 68 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 10. februar 2016 Lokalplan 1022, Boliger og erhverv på Børglumvej - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 1022, Ungdomsboliger

Læs mere

Kommuneplan for Billund Kommune Tillæg nr. 28 for fjernparkeringsplads ved Granvej

Kommuneplan for Billund Kommune Tillæg nr. 28 for fjernparkeringsplads ved Granvej Tillæg nr. 28 for fjernparkeringsplads ved Granvej APRIL 2017 Forord Hvad er et kommuneplantillæg? Det er kommunalbestyrelsen i den enkelte kommune, der har ansvaret for kommuneplanlægningen, og kommuneplanen

Læs mere

Lokalplan nr. 387 for område til dagligvarebutik ved Vestergade i Ryomgård og Kommuneplantillæg nr. 8 til Syddjurs Kommuneplan 2013

Lokalplan nr. 387 for område til dagligvarebutik ved Vestergade i Ryomgård og Kommuneplantillæg nr. 8 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Offentlig bekendtgørelse den 10. marts 2015 af endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 387 for område til dagligvarebutik ved Vestergade i Ryomgård og til Syddjurs Kommuneplan 2013 Byrådet i Syddjurs Kommune

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg nr. 5 til Kommuneplan for Holbæk Kommune

Forslag til kommuneplantillæg nr. 5 til Kommuneplan for Holbæk Kommune Forslag til kommuneplantillæg nr. 5 til Kommuneplan 2013 2025 for Holbæk Kommune Nyt rammeområde og ændring af bymidteafgrænsning ved ny dagligvarebutik på Hovedgaden, Svinninge. Holbæk Kommune har den

Læs mere

FOROFFENTLIGHED. Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning for et boligområde ved Fjordgården, Røsnæsvej 167, Kalundborg vest KORT LUFTFOTO

FOROFFENTLIGHED. Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning for et boligområde ved Fjordgården, Røsnæsvej 167, Kalundborg vest KORT LUFTFOTO TEKNIK OG MILJØ FOROFFENTLIGHED Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning for et boligområde ved Fjordgården, Røsnæsvej 167, Kalundborg vest KORT LUFTFOTO Ideer og kommentarer skal være Kalundborg

Læs mere

Tillæg nr. 37 til Kommuneplan for et boligområde ved Eriksborg, 3. etape i Gødvad

Tillæg nr. 37 til Kommuneplan for et boligområde ved Eriksborg, 3. etape i Gødvad Tillæg nr. 37 til Kommuneplan 2017-2028 for et boligområde ved Eriksborg, 3. etape i Gødvad Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 37 til Kommuneplan 2017-2028 er i offentlig høring i perioden fra 1. april

Læs mere

Bilag 5. Fornyet prioritering af lokalplan for Erhvervsområdet Tåstrup Syd. Dato for modtagelse af ansøgning 13. juni Holbæk Kommune VBAF - Plan

Bilag 5. Fornyet prioritering af lokalplan for Erhvervsområdet Tåstrup Syd. Dato for modtagelse af ansøgning 13. juni Holbæk Kommune VBAF - Plan Bilag 5 Fornyet prioritering af lokalplan for Erhvervsområdet Tåstrup Syd Dato for modtagelse af ansøgning 13. juni 2019 Ansøger Holbæk Kommune VBAF - Plan Nuværende anvendelse/situation i området. Bestemmelser

Læs mere

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P Side 1/9 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG 12. Kommuneplan FORSLAG. Ved El-vej - et boligområde. Offentlig høring 10. april - 8. maj 2018.

KOMMUNEPLANTILLÆG 12. Kommuneplan FORSLAG. Ved El-vej - et boligområde. Offentlig høring 10. april - 8. maj 2018. KOMMUNEPLANTILLÆG 12 Ved El-vej - et boligområde Kommuneplan 2017-2029 FORSLAG Offentlig høring 10. april - 8. maj 2018 Kolding Kommune Tillæg til Kommuneplan Kommuneplanen fastlægger mål for udviklingen

Læs mere

Forslag TILLÆG NR. HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE. Vojensvej. Forøget højde og etageantal for rammeområde 1A5, Kløverprisvej 10 A-D

Forslag TILLÆG NR. HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE. Vojensvej. Forøget højde og etageantal for rammeområde 1A5, Kløverprisvej 10 A-D Forslag HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 Vojensvej TILLÆG NR. 02 Forøget højde og etageantal for rammeområde 1A5, Kløverprisvej 10 A-D Hædersdalvej vej is rpr ve Klø HVIDOVRE KOMMUNE Målforhold 1:2000 TILLÆGGETS

Læs mere

Blåvandvej. Hvidbjerg Strandvej TILLÆG 24 UDVIDELSE AF C06 ENKELTOMRÅDE C06 TIL BLÅVANDVEJ

Blåvandvej. Hvidbjerg Strandvej TILLÆG 24 UDVIDELSE AF C06 ENKELTOMRÅDE C06 TIL BLÅVANDVEJ Blåvandvej Hvidbjerg Strandvej TILLÆG 24 UDVIDELSE AF 05.01.C06 TIL BLÅVANDVEJ ENKELTOMRÅDE 05.01.C06 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - MARTS 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forslag til dette kommuneplantillæg

Læs mere

Tillæg nr. 35. Kommuneplan Område til boligformål, fritidsformål og centerformål vest for, og inden for Idrætscenter Vest, Holstebro

Tillæg nr. 35. Kommuneplan Område til boligformål, fritidsformål og centerformål vest for, og inden for Idrætscenter Vest, Holstebro Tillæg nr. 35 Kommuneplan 2009 Område til boligformål, fritidsformål og centerformål vest for, og inden for Idrætscenter Vest, Holstebro HOLSTEBRO KOMMUNE Redegørelse Forord til kommuneplantillægget Byrådet

Læs mere