Ringsted Sportcenter Tværallé 8, 4100 Ringsted Tlf Ringsted, den 20. april 2018 REFERAT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ringsted Sportcenter Tværallé 8, 4100 Ringsted Tlf Ringsted, den 20. april 2018 REFERAT"

Transkript

1 Ringsted, den 20. april 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING for Ringsted Sport Center Onsdag, den 18. april 2018 kl i mødelokale 2 i Ringsted Sport Center. DAGSORDEN: Stemmeberettigede foreninger: Indendørs TMS RIF Badminton RIF Gymnastik RIF Volleyball Udendørs RIF Herrefodbold RIF Damefodbold Svømmehallen Ringsted Svømmeklub Ringsted Handicap IF Pkt. 1. Valg af dirigent. Mogens Rasmussen er valgt Stemmetællere Vagn Petersen John Hansen Pkt. 2. Formandens beretning.. Tak for ordet i dag. Jeg kunne sagtens bruge beretningen fra sidste år blot med nogle få til rettelser, men det ville nok være for nemt.

2 Helhedsplanen Vi er stadig i venteposition med det endelige udkast til, hvorledes man har fundet plads til de ønsker, vi har og i forhold til den økonomi som vi skal leve op til. Især er jeg spændt på hvorledes man har tænkt sig personalerummene skal være, Syntes det er vigtigt at vi har den plads, der er behov for og vi har lagt frem hvad vi ønsker og håber det bliver fulgt. Depoter er ligeledes et område hvor vi lever med meget trange forhold. Der blev ikke plads til yderligere depotrum, da gymnastikhuset blev bygget og det er nok en stor fejl. Ringsted Svømmeland Bestyrelsen følger nøje hvad der sker i Ringsted Svømme land og vi ser med tilfredshed et stadig stigende besøgstal, Kim og hans medarbejdere gør virkelig en stor indsats for at alt kan fungere som det skal. Der kommer nu reparationer, hvilket vi også har forventet, dog i mindre grad end tilfældet er for nuværende. Løse fliser i både baderum og i selve svømmehallen plager nu. Kim har godt fat i hvorledes det skal ordnes og vi stoler fuldt og fast på at de planer der er lagt, vil blive gennemført fuldt ud. Udendørs Vores græs er meget vådt efter en meget våd vinter og vi har svært ved at vedligeholde plænerne på optimal måde. Kunststof banerne skal gennem en renovering inden for de kommende 2 år. Vi hr dog den glæde at underlaget fra første færd er lavet som det skal være, derfor er det kun øverste lag som skal udskiftes, her tænker jeg på selve kunstgræsset. Håber Ringsted kommune finder pengene inden for tidsrammen,.vi har ligeledes en dialog i gang med Ringsted festivalen, som ønsker at bruge vores anlæg til camping og teltplads. Det er bestyrelsens opfattelse, at det ikke hænger sammen, da vi er bange for de eftervirkninger som uvægerligt vil komme i form af ølkapsler og glasskår mv. Vi har indledt en dialog, hvor vi i dag har modtaget forslag til, hvorledes Anders Sørensen har tænkt sig at løse det problem Indendørs Vi afventer en udskiftning af halgulvet i DKTV Arena i sommer og jeg tror det bliver godt. Både floorball og TMS håndbold er taget med på råd og har godkendt opbygningen. Man starter omkring 15. juni og er færdig senest 8. Aug. Vi afventer ligeledes hvad udbygningen giver af muligheder for benyttelse af de rum som bliver i overskud i den nuværende foyer. Der er talt om møderum og vægttrænings center. Også her gør medarbejderne et stort stykke arbejde for at vedligeholde hallen i en stand som er væsentlig over gennemsnittet. Cafeteriaet Der gives megen ros til Forni s for det udbud der gives. Man kan bestille det man ønsker sig både dansk og italiensk mad, hvis man er en gruppe. Pizza er et hit og mange kommer udefra og køber en pizza Vi glæder os på Forni`s vegne at han kommer i nye lokaler indenfor ca. 2 år så der kan tilbydes plads til endnu større arrangementer

3 Ringsted Kommune Samarbejdet med Ringsted Kommune er godt og især ejendomsudvalget har vi meget med at gøre, når der skal søges penge til nye tiltag og renovering af nedslidte ting. En tak skal lyde til byrådet for deres altid imødekommenhed, når vi henvender os. Medarbejdere Det er med stor tilfredshed bestyrelsen ser på, hvorledes karl-åge styrer medarbejderne under frie forhold, mange beslutninger tager de selv til anlæggets bedste. Jeg håber, vi kan beholde dem i endnu nogle år selvom flere er nået til efterlønsalderen og kan gå hvornår det skal være. Der skal lyde en stor tak til Karl- Åge og Kim for Deres ledelse og vi ser frem til endnu mange år på posten. Bestyrelsen En stor tak til bestyrelsen for et godt samarbejde i årets løb uden Jeres indspark ville det ikke gå så godt, som det gør. Håber i bliver ved med det. Pkt. 3. Anlæggets drift v/ Idrætsinspektøren. Økonomi Der var balance med et plus kr. for året Udgiftssiden RS står for vedligehold af indvendig vedligehold af bygningerne og brugerrettede tekniske anlæg. RS har og vil have mange vedligeholdelsesmæssige udfordringer i den kommende tid. Snart 11 års slid på Svømmeland sætter deres spor, økonomisk vil der være behov for en indsats der kan fastholde anlæggets brugskvaliteter. Ejendomsstaben vedligeholder bygningsskal og driftstekniske anlæg, her er og vil der komme mange udgiftsmæssige udfordringer. Ikke mindst de tekniske anlæg i Svømmeland vil kræve en del vedligehold, det vil være mere korrekt, at kalde det renoveringer. Vedligehold af de udvendige arealer. Det udendørs anlæg har krævet og vil også fremover stille store krav til økonomien hvis vi skal sikre en fastholdelse af kvaliteten for brugen af baner og anlæg. Vi har i den tid jeg har været på anlægget lagt megen økonomi i udendørsanlægget for at højne brugsværdien. Der er stadig udfordringer, der vil kunne gøre dette anlæg endnu mere funktionelt. Indtægter Svømmeland er fra år 2008, året efter åbningen i august 2007, gået fra egen indtjening på kr. til en indtjening på kr. i Indtægter fra institutioner, skoler mv. udgør i kr. og i året kr. Indtægterne på offentligt svømning er dermed øget med kr. på 10 år. I den gamle svømmehal udgjorde indtægterne kr. årligt.

4 Samlet set er indtægter en væsentlig faktor for at Ringsted Kommune ikke står med en udgift til drift af Svømmeland, som ville ligge et godt stykke over de kr. som udgør det direkte tilskud til driften. Vi må også være rede til større konkurrence fra andre nyetablerede svømmehaller i tilstødende kommuner. Vi er stadig udfordret på indtægter i hallerne og Pavillonen. Lokalerne stilles gratis til rådighed for foreningerne, der opkræves leje, hvis det er et arrangement hvor der tages gebyr for at deltage. Den kommercielle del af udlejning er generelt er placeret i Kongrescentret og RS primære opgave er at være til rådighed for foreninger, skoler og institutioner. Forni s Cafe kører ganske fornuftigt, men det er en kamp at få økonomi og forventninger til service og tilgængelighed til at gå op i en højere enhed. Det er ekstremt vigtigt at vi kan fastholde en velfungerende cafe, der kan servicere kunder og brugere i hallerne. Hvis vi ikke havde en cafe på det niveau vi har i dag, ville vi ikke kunne tiltrække større arrangementer i hallerne. Det er stadig ikke det daglige salg som er med til at skabe den nødvendige økonomi i cafeen. Vedligehold Svømmeland En række af de udfordringer der stod tilbage fra 5-års gennemgangen og Pihl og Søn s konkurs er stort set på plads, med de ekstra udgifter det har kostet Ringsted Kommune. Der er dog stadig en stor udfordring tilbage og det er gulvklinkerne i Svømmeland. Det er primært i omkl. og baderum at den største udfordring er, med gennemsivninger gennem betondækket til kælderrum og dermed teknikken i Svømmeland. Efter en meget lang proces med udskiftning af rådgiver, er der lavet en plan for udskiftningen af klinkerne i omkl. og baderum. I maj-juni 2018 udskiftes klinkerne i Handicap og baby omkl. i 2019 maj-juni er det Herrernes omkl. og baderum, og i 2020 er det så damernes omkl. og baderum. Hvornår udskiftningen af klinker i selve bassinrummet skiftes er der ikke taget stilling til, her vil man følge hvordan at udfordringen udvikler sig. Maj-juni er valgt da det er en periode hvor der er den laveste belægning i Svømmeland. Det at udskiftningen sker i tre omgange gør at vi kan fortsætte normal drift med de få ulemper der vil være med at rykke tættere sammen i omkl. og baderum. En anden udfordring i Svømmeland er ventilationen i både bassinrum og varmtvandssal. Vi kører i øjeblikket med en nødplan, men forventer normal drift i løbet af næste uge. Herefter vil der blive taget stilling til en total renovering af ventilationsanlæggene til både bassinrum og varmtvandssal. Vandbehandlingsanlægget kræver meget vedligehold og vi må forvente at udgifterne hertil ikke bliver mindre fremover. Vi forventer at udskiftning af møller og billettering vil ske i løbet af maj-juni så vi er helt på plads med udskiftningen til sommerferien.

5 Der lagt et ønske op til budget 2019, om etablering af et udendørs saunaland i forbindelse med Svømmeland. Idrætshallerne I Dansk Kabel TV Arena vil gulvet blive udskiftet i perioden 12. juni og frem til 8. august. Det vil blive et polyelastisk gulv af samme type og opbygning som det vi har i hal C. Der er lagt op til at farven på spillefladen bliver grøn og at de omkringliggende arealer bliver en mørk grå farve, men det er ikke endeligt besluttet pt. Det bliver Unisport som skal skifte gulvet. Der er gennemført en omorganisering af rengøringen i haller og omkl.rum. Der er en fuldtidsansat til at rengøre gangarealer, foyer, møderum, gymnastikhuset og omkl Omklædningsrum og stadionbygningens rengøring er lagt ud til ekstern entreprenør, denne fravælges i de perioder hvor belægningen af hallerne er lav, det vil i praksis sige i skoleferieperioderne. I gymnastikhuset har der været udfordringer med ventilation, som nu er løst. Det er stadig meget presset med pladsen i rummet. De mange redskaber og udlægning af gulvmåtte gør det svært at komme til med den nødvendige rengøring. Vi håber at der findes en løsning med at finde anden depotplads til redskaberne. Ledige tider. Der er i kommunens handlingsplan for fritidsområdet lagt op til at de tider, som ikke er optaget af foreninger og deres aktiviteter i hallerne skal tilbydes til offentligheden, der kan leje sig ind på disse tider. Det kan være, at der er ledige tider i en af hallerne, mens der er aktiviteter i de øvrige haller. Der vil være en separat platform, hvor der kan søges på de tide,r der er lagt ud som ledige tider. Prisen for at booke sig ind på en ledig tid er med udgangspunkt i kommunens takst for leje af en hal. Pavillonen Der er vedligeholdelsesmæssige udfordringer på Pavillonen, som med sine 111 år ikke er den nyeste bygning i Ringsted. I 2018 vil alle vinduer rundt om balkonen i salen, vinduer mod nord, vest og syd blive udskiftet. I planen ligger at taget i 2020 skal have nyt tagpap. Der skal også ske en udbedring af pudslaget udvendig på bygningen og en derefter maling af dette. Idrætsanlæg i Benløse (Firmaidræt) Anlægget herude lever sit eget liv og vi ved at spejderne, agility, cykelklubben er flittige bruger af bygninger og anlæg. Anlægget er nu omgivet af nyere bebyggelse og vi håber at tilkørslen til anlægget vil blive renoveret inden for kort tid. Udendørs anlæg Der har været naboklager over støjen fra hegnet på kunstgræsbanerne ud mod anlægsvej, når der spilles mur op af hegnet. Der har været afprøvet forskellige løsninger for at reducere støjen. Den bedste løsning har været at flytte alle målene ned i enden modsat Anlægsvej, men den løsning er

6 kun gangbar i sommerferieperioden. Vi har nu gjort det, at vi har fjernet alle de nederste hegn og etableret nye hegn, der lukker anlægget mellem banerne og cykelstien. Det burde løse udfordringen. Vi står med kunstgræsbaner der inden for to år bør have ny overfladebelægning. Vi har renoveret stadionbanen, som har været taget ud af drift i 2017, med den nye sæson skulle vi få en god og jævn bane ud af renoveringen og braklægningen. Der er etableret flytbar måltavle, der kan benyttes både ved bane 4 og ved kunstgræsbanerne. Dette sammen med det flytbare lydanlæg, gør det mere fleksibelt at benytte de relevante baner. Ejendomsstaben Vi har haft og har et godt samarbejde med Ejendomsstaben. Der er mange udfordringer og det presser selvfølgelig økonomien, men vi syntes at Ejendomsstaben er lydhør og gode til at være med til at finde løsninger på udfordringerne. Personale Vi har et fleksibelt personale, der for halpersonalets vedkommende arbejder opgaveorienteret, mens personalet i Svømmeland i sagens natur er mere bundne af deres opsynsopgaver. Personalet i Svømmeland er gode og motiverede til at igangsætte nye aktiviteter, der gør Svømmeland til et attraktivt sted for mange forskellige typer brugere. Vi har været udfordret af relativt mange langtidssyge og har, sammen med omlægningen af rengøringen i hallerne måtte sige farvel til 3 medarbejdere og en der er gået på pension. Der skal lyde en tak til personalet som er gode til at tage ansvar. Jeg takker bestyrelsen på Ringsted Sport Center for et godt samarbejde i det forløbne år. Helhedsplanen Der er nedsat en styregruppe med Centerleder Mads Stougaard (Projektejer), Centerleder Kenni Nielsen og Karl-Åge Søltoft, tilknyttet til styregruppen er Ståle Ullestad (Projektleder). Der er nedsat en projektgruppe med Ståle Ullestad som projektleder, John B. Hansen (repræsentant personale), Flemming Christensen (Forvaltning) og Karl-Åge Søltoft (Leder Ringsted Sport Center). Der er nedsat en referencegruppe med Ringsted Idræts Union, Folkeoplysningsrådet og Ringsted Sport Center s bestyrelse hver med 2 repræsentanter, Mads Stougaard (Projektejer), Flemming Christensen (kontakt til foreningerne), Ståle Ullestad (Projektleder) og Karl-Åge Søltoft (leder Ringsted Sport Center). Styregruppen holder møde hvor 3 uge, Projektgruppen hver 14. dag.

7 Referencegruppen vil blive indkaldt i forbindelse med at projektet går ind i nye faser, første møde er torsdag d. 19. april. Personalet i Ringsted Sport Center er inviteret til info-møde om projektet d. 25. april. Pkt. 4. Indkomne forslag, som ønskes behandlet, skal fremsendes 8 dage før til formanden. Ingen indkomne bilag Pkt. 5. Valg til bestyrelsen, på valg. Formand Per Vinding blev genvalgt For udendørssporten Hans Erik blev genvalgt for 2 år For udendørssporten Brian Larsen blev valgt for 1 år For indendørssporten Karsten Trampedach blev genvalgt for 2 år For svømmesporten Jørgen Ellekjær blev genvalgt for 2 år Pkt. 6. Valg af suppleanter, på valg: For udendørssporten Rasmus Larsen blev valgt for 1 år For indendørssporten Henrik Stribolt blev valgt for 1 år For svømmesporten Jørgen Jørgensen blev valgt for 1 år Pkt. 7. Eventuelt. Intet Mogens Rasmussen / Karl-Åge Søltoft Dirigent Idrætsinspektør

REFERAT. GENERALFORSAMLING for Ringsted Sport Center. Onsdag, den 19. april 2017 kl i mødelokale 2 i Ringsted Sport Center.

REFERAT. GENERALFORSAMLING for Ringsted Sport Center. Onsdag, den 19. april 2017 kl i mødelokale 2 i Ringsted Sport Center. Ringsted, den 21. april 2017 REFERAT GENERALFORSAMLING for Ringsted Sport Center Onsdag, den 19. april 2017 kl. 19.00 i mødelokale 2 i Ringsted Sport Center. DAGSORDEN: Pkt. 1. Valg af dirigent. Mogens

Læs mere

Referat Generalforsamling

Referat Generalforsamling Onsdag d. 23. april 2014 kl. 19.00 Ringsted Sportcenter Café Olympus DAGSORDEN: PKT. 1 VALG AF DIRIGENT. Mogens Rasmussen blev valgt som dirigent. De tilstedeværende foreninger og dermed de stemmeberettigede

Læs mere

Ringsted Sportcenter Tværallé 8, 4100 Ringsted Tlf. 5762 7040 ringstedsportcenter@gmail.com. Ringsted, den 27. maj 2015

Ringsted Sportcenter Tværallé 8, 4100 Ringsted Tlf. 5762 7040 ringstedsportcenter@gmail.com. Ringsted, den 27. maj 2015 Ringsted, den 27. maj 2015 REFERAT ved GENERALFORSAMLING for Onsdag, den 22. april 2015 kl. 19.00 i mødelokale 2 i. DAGSORDEN: Pkt. 1. Valg af dirigent. Mogens Rasmussen blev valgt som dirigent. Der skal

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Afbud Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Afbud Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen Valdemar Haumand referat dagsorden, side 1 d.27. september 2012 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat fra bestyrelsesmøde d.27.9.2012, kl.15.00. Formøde afholdt kl. 14.00 for Kirsten

Læs mere

Mandag den 24. september 2018 kl afholdt Holeby Antennelaug sin 45. ordinære generalforsamling på Holeby skole opholdsrum nr. 2.

Mandag den 24. september 2018 kl afholdt Holeby Antennelaug sin 45. ordinære generalforsamling på Holeby skole opholdsrum nr. 2. Holeby Antennelaug. Mandag den 24. september 2018 kl.19.00 afholdt Holeby Antennelaug sin 45. ordinære generalforsamling på Holeby skole opholdsrum nr. 2. Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

torsdag den 15. marts 2018 kl i Fladså Hallens festlokale.

torsdag den 15. marts 2018 kl i Fladså Hallens festlokale. 15/2-18 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Mogenstrup Grundejerforening. Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling torsdag den 15. marts 2018 kl. 1930 i Fladså Hallens festlokale. Dagsorden:

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 24. februar 2015. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 24. februar 2015. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30 Generalforsamling Tirsdag d. 24. februar 2015 Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria kl.19:30 Spørgetime med Stofa fra 18:00 19:00 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Referat Haludvalget's møde Onsdag den Kl. 18:00 Ridehuset, Porthusvej 106

Referat Haludvalget's møde Onsdag den Kl. 18:00 Ridehuset, Porthusvej 106 Referat Haludvalget's møde Onsdag den 21032018 Kl. 18:00 Ridehuset, Porthusvej 106 Deltagere: Frank MüllerBøgh, Kim Larsen, Kim Nielsen, Bjarne Egeberg, Bo Madsen, Bo Tune, Niels Thrysøe, Anne Strømkjær,

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00 Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00 1) Godkende referat fra sidste møde 2) Siden sidst, gennemgang af korrespondance 3) Aktuel status for regnskab og budget 4) Aktuel status

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Marts 2014 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling, lørdag d. 7. maj 2011 kl. 14.00 i Blåvandshuk Idrætscenter Strandvejen 2, Oksbøl. (Den gamle hal).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling, lørdag d. 7. maj 2011 kl. 14.00 i Blåvandshuk Idrætscenter Strandvejen 2, Oksbøl. (Den gamle hal). Indkaldelse til ordinær generalforsamling, lørdag d. 7. maj 2011 kl. 14.00 i Blåvandshuk Idrætscenter Strandvejen 2, Oksbøl. (Den gamle hal). Ifølge vedtægternes 12 er dagsordenen: a. Valg af dirigent.

Læs mere

Helhedsplan 2013 Ringsted Sportcenter

Helhedsplan 2013 Ringsted Sportcenter Helhedsplan 2013 Ringsted Sportcenter Indstilling Med udgangspunkt i oplæg til Helhedsplan, udarbejdet i 2011 i forbindelse med at få placeret Gymnastikhuset på en måde der sikrede at Ringsted Sportcenter

Læs mere

Velkommen! Ordinær generalforsamling Jyllingehallerne Tirsdag den 29. april 2014

Velkommen! Ordinær generalforsamling Jyllingehallerne Tirsdag den 29. april 2014 Velkommen! Ordinær generalforsamling Jyllingehallerne Tirsdag den 29. april 2014 29.04.2014 / 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse og godkendelse af det reviderede

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Ansøgning om tilskud til mindre anlægsprojekter

Ansøgning om tilskud til mindre anlægsprojekter Folkeoplysningsudvalget Vejen Kommune Rødding, den 30.3.2014 Ansøgning om tilskud til mindre anlægsprojekter Rødding Idrætsforening søger hermed om størst muligt tilskud til anlægsarbejder på udenoms arealer

Læs mere

Dagsorden/ referat. Emne/udvalg. Brugerrådsmøde. Mødested. Rudegård Idrætsanlæg. Mødedato 17. august Mødetidspunkt Kl

Dagsorden/ referat. Emne/udvalg. Brugerrådsmøde. Mødested. Rudegård Idrætsanlæg. Mødedato 17. august Mødetidspunkt Kl Dagsorden/ referat Emne/udvalg Mødested Brugerrådsmøde Rudegård Idrætsanlæg Mødedato 17. august 2017 Mødetidspunkt Kl. 19.00 21.00 Bemærkninger Mødet foregår i møderum 1 i hal 1 Vedlagt Referent Steen

Læs mere

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang.

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Fra og med dags dato, trækker jeg mig tilbage som

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret Karl Erik fra Grøn gruppe under Svenstrup Samråd til bl.a. at fortælle

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole.

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Til Medlemmerne Grundejerforeningen Salvig Orø Orø, d. 15. marts 2015 Indkaldelse til generalforsamling og sammenfatning af bestyrelsens forslag: Vedlagt finder I indkaldelsen til den ordinære generalforsamling

Læs mere

Ansøgning om lån til udvidelse og energi optimering af Form og Fritid Nr. Nebel

Ansøgning om lån til udvidelse og energi optimering af Form og Fritid Nr. Nebel Varde kommune Kultur og Fritid Bytoften 2 6800 Varde vardekommune@varde.dk Nørre Nebel, den 8. Februar 2016 Ansøgning om lån til udvidelse og energi optimering af Form og Fritid Nr. Nebel På vegne af bestyrelsen

Læs mere

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård.

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Dagsorden: 1) Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Valgt: Dirigent: Jens Jørgen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken Generalforsamling Afholdt: Torsdag d. 22.03.2011 Afholdt på: Hjalleseskolen Referat i henhold til dagsorden på indkaldelse. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Sven Erik Peterson blev valgt som dirigent. 2.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Afdeling 65. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 25. august 2015, kl. 17,00. I mødet deltog: 13 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 65. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 25. august 2015, kl. 17,00. I mødet deltog: 13 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 65. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 25. august 2015, kl. 17,00. I mødet deltog: Beboere 13 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen:

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

Horsens Firma- og Familie Idræt

Horsens Firma- og Familie Idræt Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 15. marts 2018. Kl. 19:30. I HFI s klubhus på Hattingvej 14. Dagsorden iflg. Vedtægterne: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede repræsentanter. 2.

Læs mere

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Tilstede: 26 husstande Afdelingsbestyrelsen: Else Christensen Flemming Hansen Lene Hansen Lars Christensen Jytte Secher Anders

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Side 1/6 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Fra organisationsbestyrelsen: Nils Vinther Fra administrationen: Peter Andersen

Læs mere

TIL EJERNE I TAASTRUPVÆNGE. Der indkaldes hermed til budgetgeneralforsamling

TIL EJERNE I TAASTRUPVÆNGE. Der indkaldes hermed til budgetgeneralforsamling Taastrup, 16. oktober 2017 TIL EJERNE I TAASTRUPVÆNGE Der indkaldes hermed til budgetgeneralforsamling Onsdag den 25. oktober 2017 kl. 19.00 Kulturcentret, Poppel Allé 12, lokale 3 Med følgende dagsorden:

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Disse aktiviteter kunne omfatte: Opholdsareal Bordfodbold Klatrevæg 4 mands fodbold i glas boks Uofficielt møderum

Disse aktiviteter kunne omfatte: Opholdsareal Bordfodbold Klatrevæg 4 mands fodbold i glas boks Uofficielt møderum IFV har i gennem en lang årrække forsøgt, at afdække behov og muligheder for en mulig udbygning af Varde Fritidscenter. Der har været lagt stor vægt på ansvarlighed omkring den juridiske situation og selve

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223 A, Osted kirkebjerg-vand.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted Mød op denne aften, og vær med til at skabe en god

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 23. august 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Steen Johansen Britta Michelsen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

Generalforsamling TCO 2014

Generalforsamling TCO 2014 Referat af Tennis Club Odenses Generalforsamling onsdag d.26.marts k.19.30 OB Fodbold, Atriumgården/L easy Lounge, Sdr.Boulevard 172 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslog valg af John Christensen,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Grundejerforeningen Venø Bugt.

Grundejerforeningen Venø Bugt. Grundejerforeningen Venø Bugt. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling til afholdelse lørdag den 29. juni 2019 kl. 11:00 på Pavillonen Handbjerg Marina i Handbjerg. Efter generalforsamlingen er

Læs mere

ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN

ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN 2 Formål Alslev Sport og Kultur (ASK) har et stort ønske om, at der bygges en ny sportshal i byen. Den eksisterende hal er nedslidt, og den kan ikke efterleve

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Facilitetsplan udgangspunkt for prioritering

Facilitetsplan udgangspunkt for prioritering Facilitetsplan udgangspunkt for prioritering Revurdering af trafiklys kategorier Kategorierne og deres indhold deres er gennemgået en ekstra gang, revurderet og der er herefter flyttet på enkelte projekter

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 18-03-2008 Mødetidspunkt: 16:30-18:00. Hækkerupsvej, 4100 Ringsted.

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 18-03-2008 Mødetidspunkt: 16:30-18:00. Hækkerupsvej, 4100 Ringsted. Referat Møde nr.: Mødedato: tirsdag den 18-03-2008 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej, 4100 Ringsted. Afbud skal meddeles til Flemming Christensen, 5762 6243 eller fbc@ringsted.dk

Læs mere

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Dagsorden: 1. Valg af dirigent (og referent) 2. Bestyrelsens beretning og forelæggelse af planer

Læs mere

Sag. nr: 09.674 18.02.2013. BOTICON Totalentrepriser til byggeriet

Sag. nr: 09.674 18.02.2013. BOTICON Totalentrepriser til byggeriet Sag. nr: 09.674 18.02.2013 luftperspektiv Vildbjerg Sports- & Kulturcenter regnes blandt landets bedste, når det gælder faciliteter til træningsophold. DBU`s kvindelandshold & ungdomshold er blandt gæsterne,

Læs mere

GENERALFORSAMLING 14. MARTS 2019

GENERALFORSAMLING 14. MARTS 2019 BREDSTRUP-PJEDSTED IDRÆTSFORENING HOVEDBESTYRELSEN GENERALFORSAMLING 14. MARTS 2019 MØDETID OG STED: 14. marts 2019, kl. 19:00 xx.xx i BPI hallen DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretninger

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet

Referat. Folkeoplysningsrådet Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Møde i Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 17-01-2018 Mødedato: Tirsdag den 16-01-2018 Mødetidspunkt: 16:30-17:15 Mødested: Møderum 5 Medlemmer Erik Schaumann

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Pkt. 2: Valg af referent: Anita Askegaard Jensen og stemmetæller: Bitten Holm Hansen

Pkt. 2: Valg af referent: Anita Askegaard Jensen og stemmetæller: Bitten Holm Hansen Mødets art: Generalforsamling Frufølge FF Dato/tid Sted: Torsdag den 5. februar 2015, kl. 19.30 I gangen v/hallen på Holmebækskolen Fremmødte: Karina Pedersen, Conny Jung, Trine Søgård, Charlotte Egebak,

Læs mere

Generalforsamlingen i Idræts- og Kulturcenter 7080 Referat 5. april 2018

Generalforsamlingen i Idræts- og Kulturcenter 7080 Referat 5. april 2018 Generalforsamlingen i Idræts- og Kulturcenter 7080 Referat 5. april 2018 1. Valg af dirigent, referent og to stemmetællere Dirigent: Carl Harbo Referent: Mette Platz Stemmetællere: 1: Henning Borbjerg

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 37

AAB Silkeborg Afdeling 37 AAB Silkeborg Afdeling 37 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt 28. august 2018 kl. 16.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Teknisk afdeling: Administration: 6 beboere Hans Ole Zacho

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Dan Kornbek Christiansen

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Dan Kornbek Christiansen GLOSTRUP KOMMUNE REFERAT Brugerbestyrelsen for Mødedato: Torsdag den 8. februar 2018 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Louise Lauge Thorsen (Idrætsforeningerne)

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Centerleder for Gormshallen i Jelling

Centerleder for Gormshallen i Jelling Centerleder for Gormshallen i Jelling Jelling er en aktiv by med et fantastisk sammenhold, og vi ønsker at Gormshallen skal være drivkraften i den fortsatte udvikling af aktiviteter i Jelling - både indenfor

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Herfølge-hallen. Virksomhedsplan 2009

Herfølge-hallen. Virksomhedsplan 2009 Herfølge-hallen Virksomhedsplan 2009 2 INDHOLD Forord 3 Sammenfatning 4 Opgaver og Organisationsforhold 5 Ydelser og arbejdsområde 5 Struktur og ledelse 5 Personale oversigt og ændringer siden sidst 6

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Sted: Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916A, 5863 Ferritslev Fyn Fremmødte: 29 Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent John Gylling

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER

REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL. 19.00-22.00 I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER GLOSTRUP IDRÆTSANLÆG BEHANDLINGSSAGER:... 2 Godkendelse af dagsordenen... 2 Forslag

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 11. september 2019 kl. 17.00 Deltagere: Antal beboere: 7 Organisationsbestyrelse: Susse Ibsen Driftskontor: Administration: Flemming

Læs mere

Brugerrådsmøde på Rundforbi og Vedbæk Idrætsanlæg. Mødelokale på Rundforbi Idrætsanlæg

Brugerrådsmøde på Rundforbi og Vedbæk Idrætsanlæg. Mødelokale på Rundforbi Idrætsanlæg BRUGERRÅDSMØDE RUNDFORBI OG VEDBÆK IDRÆTSANLÆG Referat Emne/udvalg Mødested Brugerrådsmøde på Rundforbi og Vedbæk Idrætsanlæg Mødelokale på Rundforbi Idrætsanlæg Mødedato Onsdag d. 5. december 2018 Mødetidspunkt

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Fredag den 22. juni 2012, kl. 16.00 afholdtes repræsentantskabsmøde på selskabets kontor i Albanigade 44, Odense. Til stede var: Bestyrelsen: Formanden Mogens Lind Henning Jensen Øvrige medlemmer af repræsentantskabet:

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster Torsdag den 27. oktober 2016, kl. 16.00, Bangs Have Pavillonen, Maribo Indbydelse til generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster På vegne af bestyrelsen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 4 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Allan Oldenburg

Læs mere

Referat Haludvalget's møde Torsdag den 28-08-2014 Kl. 18:00 Rantzausmindehallen

Referat Haludvalget's møde Torsdag den 28-08-2014 Kl. 18:00 Rantzausmindehallen Referat Haludvalget's møde Torsdag den 28-08-2014 Kl. 18:00 Rantzausmindehallen Deltagere: Frank Müller-Bøgh, Bjarne Egeberg, Bo Madsen, Bo Tune, Ejner Larsen, Niels Thrysøe, Anne Strømkjær, Carsten Kallesøe,

Læs mere

Nordfynshallen - fra kommunal til selvejende institution

Nordfynshallen - fra kommunal til selvejende institution Nordfynshallen - fra kommunal til selvejende institution Status og baggrund for Nordfynshallen Status og baggrund Nordfynshallen 2009: I 2004 vedtog Bogense byråd en helhedsplan (renoverings- og udviklingsplan)

Læs mere

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Dagsorden Valg af dirigent og referent 1)Bestyrelsens beretning 2)Fremlæggelse af fordelingsregnskabet 3)Vedligeholdelse af ejendommen a)bestyrelsens vedligeholdelsesplan

Læs mere

2. Forslag til nyt eller ændret anlæg

2. Forslag til nyt eller ændret anlæg 1. Forslag til nyt eller ændret anlæg Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Skanderborg Kulturhus - dbygning med sidescene og sammenhæng med 4.840 1.815 søtorv Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Kulturhuset

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Referat Indholdsfortegnelse 1. Referat fra Generalforsamlingen 2015... 3 2. Agendaen for Generalforsamlingen 2015... 3 2.1. Valg af dirigent... 3 2.2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby Dagsorden til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen 1. Valg af dirigent. 2. A. Årsberetning for 2015 B. Forelæggelse af revideret årsregnskab for 2015 til godkendelse C. Vedligeholdelsesplan

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed.

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed. Beretning 212 Vi kan se tilbage på et år, hvor udgifterne til vintervedligeholdelse har været fornuftige og på et stort set uændret niveau i forhold til 211. Vores leverandør af snerydning Anton Christensen

Læs mere

4. Siden sidst ved TJ og VH, orienteringspunkter. Delvist lukket.

4. Siden sidst ved TJ og VH, orienteringspunkter. Delvist lukket. Valdemar Haumand, referat dagsorden nr.30, side 1 d.16. december 2014 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat dagsorden bestyrelsesmøde d.16.12.2014, kl.14.00. Mødet afholdt i Grenaa Idrætscenters

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Helhedsplan. Vision. Ringsted Sportcenter

Helhedsplan. Vision. Ringsted Sportcenter , som et centralt punkt for organiserede- og uorganiserede idrætsgrene Fokusområde som foreslået i Undersøgelse af idrætsfaciliteter i Ringsted Kommune 2009 Vision At fremstår som Danmarks bedst drevne

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den. 24. august 2015

Referat bestyrelsesmøde den. 24. august 2015 Dagsorden bestyrelsesmøde mandag d. 24. august 2015 kl. 17:00 1) Godkende referat fra sidste møde og generalforsamling 2) Siden sidst, gennemgang af korrespondance 3) Aktuel status for regnskab og budget

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 28 Mølleparken, Horsens Referat af beboermødet den 30. august 2018 Så mange beboere deltog: 31 Fra administrationen deltog: Andre der deltog: Michael Meldgaard

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016

Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016 Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet 2. Valg af: a. Dirigent b. Stemmeudvalg c. Referent 3. Fremlæggelse af beretning

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere