Rapport Forældreinterview Marievang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rapport Forældreinterview Marievang"

Transkript

1 Rapport Forældreinterview Marievang Hvor gammelt er dit barn? I hvor høj grad oplever du et godt samarbejde med personalet i dit barns dagtilbud? (du kan uddybe dit svar på næste side) Du kan evt. uddybe dit svar Fantastisk personale! Så opmærksomme, kompetente, søde og rare! Meget professionelle og nærværende voksne - med en god og målrettet plan for læring. Pædagogerne er opmærksomme, hjælpsomme og samarbejdsvillig Synes de er rigtig gode til at fortælle os forældre hvad børnene laver i løbet af dagen, samt hvordan barnet her haft det den pågældende dag (både godt som skidt) Har dog oplevet at der ved sygdom nogen gange kan mangle lidt forståelse, f.eks ved forkølelsesøjembetændelse, hvor de har virket som om de ikle ønsker at få barnet, selvom man ikke gør noget i disse tilfælde. Det faste personale har vi et rigtig godt samarbejde med. Vi har stor tillid til dem. Desværre oplever vi, at der er en del - meget unge- vikarer. Ofte er de alene (1 ung medarbejder alene) om morgenen, til ca. 8.30, med mange børn. Det er ikke betryggende og ikke tilfredsstillende for hverken børn, forældre og jeg tænker heller ikke, at den unge medarbejder kan synes at det er rart, at være på arbejde i det tidsrum alene og med så mange børn. God information og gode tiltag for børnene. Savner dog flere hænder. Kan f.eks. Se at når et barn er på toilettet og skal have hjælp må de side og vente eller også er de væk fra stuen og mange børn er alle Vi har heldigvis ikke brug for mere samarbejde med personalet, da vores barn er glad og tilfreds, men syntes der til tider er mange nye ansigter, som ikke altid husker at informere os om, hvis

2 vores barn har fået en bule i panden el.l. Personalet i min datters vuggestue er rigtig professionelle og gode til at videregive infomation omkring min datter til mig. De er kort sagt nogle fantastisk voksne Der er ofte hvor det faste personale er fraværende / holde orlov / sygdom. Så det er svært at kunne spørge ind til hvordan mit barns dag har været når jeg henter om eftermiddagen. Super godt samarbejde og kommunikation mellem osnforældre og pædagoger/medarbejdere Da der pt. Er to pædagoger på stuen som afvikler restbarsel, er det meget ofte en medhjælper eller vikar, som er til stede om eftermiddagen. De er ofte ikke så informerede om vores barns dag, som pædagogerne er, hvilket kan gøre det svært at viden om vores barns dag, før f.eks. Dagen efter. Meget højt og godt.personalet er altid søde og imødekommende. Giver sig tid til og snakke med os forældre. De fortæller om mit barns dag og tager fat i en hvis der er sket noget særligt. Eller mit barn har sagt noget sjovt. Man får et indtryk af hvilken dag mit barn har haft. Siger altid hej og farvel. Og vi ved altid hvad der er på kalenderen af aktiviteter og emner. Jeg bliver mødt i de udfordringer jeg fremlægger både i børnehaven og der hjemme. Og der er god opfølgning i vores samarbejde. I hvor høj grad oplever du at personalet er imødekommende og lydhør, hvis du har brug for at tale om dit barn? (du kan uddybe dit svar på næste side) Du kan evt. uddybe dit svar Altid lydhør og åbne overfor sparring og vejledning. Ordet er frit og ærligt.

3 Siden min søn er startet i børnehaven, har jeg først nu fundet ud af, for at vide hvordan det går med mit barns udvikling medmere skal jeg spørge/snakke med de faste pædagoger. Har følelsen af at jeg altid kan komme og tage fat i personalet hvis jeg har nogle spørgsmål i forhold til mit barn. I tråd med min kommentar fra forrige spørgsmål, så oplever vi at de faste medarbejdere er utrolig lydhør, og tager sig tid til at tale med os. -når de er der. Vores datter kommer i børnehave ca kl 8 og bliver hentet ca kl 15.15, så det er ikke fordi vi kommer i ydertiderne. Personale giver sig altid tid til at forklare og informere om ens barn hvis man spørger ind til det Som regel er personalet meget hjælpsomme og imødekomne. Personalet er blevet presset pga den dårlige normering. Det mærkes i perioder, men de prøver at være lydhør. Tit foregår det i åben forum, da en pædagog er alene på stuen med børn omkring sig. De prøver alt hvad de kan! Men om eftermiddagen er de der ikke så meget pga afvikling af restbarsel, og de er ofte alene på stuen med mange børn, som afhentes inden for en kort periode. Så der er mange forældre, som gerne vil snakke. jeg oplever sjældent, at pædagogerne er opsøgende på at snakke, og nogle gange kunne det være rart, at blive kontaktet pga en god dag eller gerning, i stedet for kun når der er opstået en negativ situation - hvad end mit barn har været medvirkende til det negative eller blot udsat for det. Der altid tid til en snark hvis man har brug for det.. De er utrolig gode samarbejdspartnere og gode til at se hver enkelt barn og deres behov. Vil du anbefale dit barns dagtilbud til andre forældre? (du skal begrunde dit svar på næste side) Du skal begrunde dit svar her Jeg vil til hver en tid anbefale institutionen. Søde personaler som ved hvad de foretager sig Vi oplever engageret personale, der - trods meget lav normering - er villig til at se på vores barn og tage hensyn til de individuelle behov vi har.

4 Det er et rart sted Jeg har nu haft 2 drenge i børnehuset Marievang. Er SÅ taknemlig for at begge mine drenge har går i netop den institution. Vi har været meget glade for at have vores børn i Børnehuset Marievang. Der er selvfølgelig altid ting der kan blive bedre, men det er der alle steder. Jeg vil helt sikkert anbefale Børnehuset Marievang til andre. Det er et godt sted og søde ansatte. Barn og forældre føler sig trygge. Børnehaven har meget fokus på barnet og dets udvikling. Kompetent og imødekommende personale, som ser det enkelte børns potentialer Mine børn har altid været glade for at komme i institutionen. Personalet har altid tid til en snak, til trods for, at der til tider er travlt og få personale. Personalet virker engagerede, og der er overskud til at tage på besøg til fødselsdage, lave fotobøger til hver enkelt barn m.m. Hyggelig institution og venligt personale. Ja.. Personalet virker søde, imødekommende og professionelle! Det er en lille og hyggelig institution. Der er en klar pædagogisk linje/mål. Der er et godt samarbejde mellem personale og forældre. Det er en rigtig godt sted for børnene at være, hvor de bliver udfordret og er med i spændende projekter og aktiviteter i løbet af dagen. Derudover er det et fantastisk personale, som giver sig tid til børnene og som leger med børnene. Helt bestemt en kæmpe ros til et fantastisk personale, hvilket gælder for både børnehaven og vuggestuen. Marievang er et rigtig godt børnehus hvor vi altid har været trygge ved at afleverer vores barn. Jeg anbefaler meget gerne børnehuset Marievang. Det er en utrolig god børnehave. Der er altid en pædagogisk tanke bag hver ting der bliver lavet. Vores børn bliver stimuleret, udfordret, nusset, tilrettet, taget kærligt om i en til det enkelte barn perfekt tilpasset grad. Dog må normeringen af fast, uddannet personale gerne være højere end det er for nuværende. Da det er dette personale, der driver hele børnehaven og alle projekter mm. Vi har været rigtig glad for indkøringen og har sat stor pris på, at børnene starter på en stue, og når de er ældre og klar, kommer ud på en anden stue, hvor der sker flere aktiviteter.

5 Omsorgsfuldt og imødekommende og professionelt personale Gode forhold til børnene, søde og imødekommende pædagoger, udvikling igennem leg Vores barn er meget glad og tilfreds og vi er trygge ved at aflevere hver dag. Jeg vil helt klart anbefale institutionen. Både fordi det er en virkelig dygtig personalegruppe. Og samtidige er det en selvejet institution, hvis jeg synes er en klar fordel. Kvaliteten og den faglige kompetence. Ja. Det vores barn nr 2, som går i børnehaven. Det mærke at der stilles flere krav med børnene, men ikke fået flere midler. Normeringen er blevet dårligere. Der er ikke den samme tid som før. Men det er jo alle steder, og generelt gør personalet virkelig hvad de kan God institution trods en presset hverdag Søde pædagoger Gode åbningstider Masser af aktiviteter Helt bestemt. God vs og bh med gode dygtige medarbejdere! Har haft alle vores 3 børn i samme vs og bh og har kun været tilfredse. Vores barn trives og har gode relationer til de voksne og børnene. Dog føler vi institutionen ikke har lyst til forandring eller være nytænkende, man holder sig til det sikre. Især når man hører, hvad andre institutioner laver. Derudover syntes vi de er for meget indendørs. Jeg anbefaler gladeligt Børnehuset Marievang til andre, da vi hver dag mødes af glade, omsorgsfulde, hjælpsomme og kompetente pædagoger, som viser at de har lyst til at være sammen med børnene på deres niveau. De møder altid børnene, hvor de er og udfordrer dem individuelt. Børnene får lov at være børn her og bliver hjulpet og støttet i deres udvikling. Overall er jeg godt tilfreds. Min søn elsker sin børnehave og sine venner der, og jeg oplever, at han er tryg, hvilket er et vigtigste for mig. Et dejligt sted at være for børnene med professionelle og imødekommende personale. Vi aflevere og henter en glad dreng, hvilket gør os, som forældre glade og trygge. Vi føler os hørt og forstået. Ja vil til en hver tid anbefale både børnehaven og vuggestuen.vi har altid været glade for at have vores børn i børnehuset Marievang.vi synes der arbejdes godt med både med lærerplaner,det sociale og det sproglige..

6 Mine børn har stortrives i denne institution. Jeg kan ikke forestille mig et andet sted mine børn skulle gå. Og hvis de har haft en svær periode har pædagogerne rummet mit barn og gjort dagen bedre for mit barn. Fx ved indkøring i børnehaven fra vuggestuen. Overvejede stærk faglighed hos personalet Jeg er tilfreds, og de ting hvor vi har været uenige, har vi drøftet og fundet en god løsning. Har været glad for institutionen Jeg synes det er en rigtig god vuggestue for min søn. Vi er meget glade for personalet og måden vuggestuen køres på. Vores søn er altid glad for at komme i vuggestue og er altid glad når han hentes. Personalet er altid lydhør og vil meget gerne tale med os forældre. Desværre er der ikke altid tid til det, da der jo er mange børn og nogle med flere behov end min søn. Så det kan indimellem være svært at fange et personale og fortælle om morgenen, hvis vores søn evt. Har haft en lidt øv morgen. Men det er tydeligt at det ikke er fordi de ikke vil, men at der bare er meget travlt og for få hænder om morgenen. Men de klare opgaven rigtig flot. Vi er meget tilfredse med Marievang vuggestuen. Personalet er dygtige pædagogisk. De ser mit barn som et individ og favner ham og hans behov. De er søde, forstående og imødekommende! De er presset på personale som de fleste institutioner efterhånden er, men formår alligevel at tage sig tid når men har et emne man gerne vil vende med dem. Imødekommende og nærværende personale. God legeplads. Får du den information du skal bruge i Tabulex? Får du den information du skal bruge i Tabulex? - Uddyb evt. svar Det ville være rart hvis sovetider (lillesøster i vs) fremgik, men forstår godt prioriteringen. Kunne evt bruge muligheden for at oplyse sovetider men det tager tid for samværet med børnene og det vægter højere end sovetid Kunne godt ønske at vi også melder vinterferie, påskeferie osv på tabulex, i stedet for en seddel i garderoben. Ville ønske at barnets sovetider blev skrevet ind

7 Hvilke af følgende emner giver personalet dig råd og vejledning om? Hvilke af følgende emner giver personalet dig råd og vejledning om? - Andet Det jeg beder om Det er mest os som forældre der har været opsøgende Andet har ikke været nødvendigt, går jeg udfra, da vi ikke har fået modtaget andet vejledning. Nu det mest skole parathed da vores barn skal på krudtugle hytten snart Hvad er den seneste vejledning du har fået af personalet, som handler om dit barns udvikling og hvordan kan du bruge den? Vi talte om mit barns drikkevaner ila dagen i børnehaven. Der blev tilbudt ekstra hensyn/bevågenhed. Har spurgt til hans middagslur Temperament og håndtering, sproglig udvikling. Skoleparathed Min søns far og jeg har haft samtale med pædagogerne omkring vores søns trivsel, hans sprogudvikling og motorik. Vi har fået hjælp og støtte til at sætte nogle faste rammer omkring søvn, møde tid i børnehaven og læse flere børne bøger som kan hjælpe vores søns sprog. Lige nu går det fremad Jeg har været i kontakt med bh`en ang mit barns trivsel. Der fik vi en god snak om hvordan vi sammen bedst muligt kan støtte mit barns udvikling. Vi har netop været til forældresamtale vedr. vores ældste som skal i skole. Fantastisk vejledning/indsigt i vores barn på div. område. Det være sig trivsel, læring og personlighed.

8 Motorisk udvikling og finmotorik, og hvad det er det forventes at børnene kan i den alder. Middagslur. Hvordan det foregår i vuggestuen Er god fin motorisk til at samle pudslespil. Har taget det op herhjemme og samlet flere. Vores barn er sød og venlig over for de andre børn, samt klar til skolestart i aug. Det er vigtig viden for os, så vi trygt kan sende i skole. Helt sikkert omkring selvhjulpenhed. I vuggestuen skal børnene selv kravle op på deres stol ved bordet. Vi som forældre er måske liiiiidt for gode til bare at løfte vores børn op. Det var bare et lille eksempel. Omkring søvnmønster. Meget brugbart. Der har været talepædagog på vores barn. Vi fik fif til hvilke bøger der skulle læses højt, og hvad vi skulle øve herhjemme. Testen viste at vores barn var okay med, så ikke noget alarmerende. Det var børnehaven som ikke forstod barnet, så de spurgte om det var okay med en test. Fint at få fulgt op på, inden skolen kalder. motorisk har vi bare snakket lidt, og motorikkonsulent har observeret barnet en gang. Mindes ingen Samtale om vores søns sprog og begyndelse med talepædagog. Forældremøde hvor der blev gennemgået sprog, venskabsrelationer, motorisk. Det giver et rigtig godt billede af, hvor ens barn er, og hvordan man kan arbejde videre/sammen om at hjælpe Hvornår mit barn på 3 år er klar til at undvære middagsluren. Vi var i tvivl om vi skulle prøve at lade ham være oppe og lege to dage om ugen, hvor pædagogerne synes vi skulle strække den lidt længere, da de kan se hvor træt han er ved frokosttid. Det ser vi jo kun i weekenden, så rigtig rart at blive vejledt af personale der kender ens barn så godt. Det seneste er i forhold til at smide bleen, hvor der bliver bakket op om vores beslutning om, hvornår det skal forsøges. Om søvn. Hvordan skulle vi trappe ned middagsluren. Vi har ikke fået nogen vejledning fornyeligt.. Vi har været til forældresamtale og fik af vide at vores barn er godt med og så klar til at rykke til førskole-gruppen til august. Vi fik alt af vide fra blyantsgreb til vennekreds og motorik. Osv. Så nu øver vi at skrive eget navn herhjemme for at styrke blyantsgrebet og øge lysten til skoleopgaver.

9 Opfølgningssamtale Venskaber. Vi havde et godt møde hvor vi fik lagt en plan for hvordan vi ville samarbejde omkring min søn og vi har aftalt et opfølgene møde. Vi har løbende samtaler og har også fået en rigtig god familie rådgivning. Det seneste er søvnen da den tydeligt er afgørende for hvor godt vores barn fungerer i hverdagen. Hvis du kunne ændre noget i dit barns dagtilbud - hvad skulle det så være? Mere uddannet pædagogisk personale Mere personale. Flere små ture ud af huset. Mulighed for mad deroppe frem for madpakker Jeg er SÅ tilfreds - intet skulle ændres. Mere personale, så de ikke har så travlt. Kan ikke rigtig komme på noget. Det virker som et til tider hårdt arbejde for de ansatte med lange vagter og knappe ressourcer. (antal børn pr. pædagog presset) Det ved jeg ikke lige nu. For pædagogerne har været meget hjælpsomme, da jeg er enligforsørger og ikke min familie i Slagelse til at hjælpe Meget stram kostpolitik ift afslutning af Børnehaven Mere personale på i ydertiderne, morgen og eftermiddag. Mulighed for at børnene kan deles i mindre grupper, og på tværs af stuer. Umiddelbart ikke noget.. Jeg savner at de ikke bruger ders lækre nærområde til dejlige ture ud af huset. Flere pædagoger på stuerne. Så der måske i større grad var mulighed for udflugter, herunder småture i kvarteret. Pædagogerne gør et fantastisk stykke arbejde - men de fortjener at kunne få lov til at gøre det endnu bedre.

10 Umiddelbart ikke noget Ønsker ikke at ændre noget da vi er tilfredse. Højere normering af fast, uddannet personale er det eneste jeg gerne ville ændre. Hvis det kunne ske vil det være den perfekte børnehave. Som 1. gangs forældre kunne jeg godt tænke mig mere information om mit barns trivsel og udvikling, og hvordan vi kan hjælpe det videre. Vi har kun haft en samtale, og der havde vores barn gået i vuggestuen i 3. mdr. Umiddelbart ingenting Større indendørsrum hvor alle børn kunne være samlet til fælles arrangementer eller leg. Evt benytte hallens fasiliteter en gang imellem og have aktiv leg indenfor i vintermånederne Vi er meget tilfredse, men de kunne måske prøve at være mere nytænkende og innovative evt i forhold til digitale medier eller projektperioder - måske. Normering, men det er institutionens skyld. Mere personale. Bedre normering, mere personale. Der er mange børn som kæmper om opmærksomheden. Savner nogle flere ældre, frem for unge medhjælpere. Flere mænd evt frugtordning om eftermiddagen, så man kun skulle have en madpakke med Mere personale!! Det er under al kritik som forholdene er pt. Ikke kun. I mit barns institution men på dagtilbudsområdet generelt. Mit barn reagerer på det manglende personale ved at være sur/vred, oppe og køre, flagrende, manglende evne til at finde ro, minus evne til fordybelse i leg osv når han hentes efter en dag hvor der kun har været et enkelt personale på stuen. Det ved jeg ikke lige Madordning - mere udetid - kun legetøj om fredagen - bedre udluftning i løbet af dagen (madpakker/bleer lugt om eftermiddagen)

11 Mindre streng sukkerpolitik At de havde et indendørs tumlerum med plads til motoriske udfoldelser og udfordringer. At der skulle være flere personale. intet Ikke noget er hel tilfreds Kan ikke komme på noget. Mit barn stortrives og vi synes godt om alt ved børnehaven. Mere stabilitet i personalegruppen Mere personale. Ingen kommentarer At der var lidt flere personalet på arbejde om morgenen, så det ikke er så stressende både for personalet, forældrene og især børnene. Mere personale og en størrer legeplads Jeg ville gerne have, at de kom på flere udflugter. Samlet status

Rapport Forældreinterview Søbjerggård

Rapport Forældreinterview Søbjerggård Rapport Forældreinterview Søbjerggård Hvor gammelt er dit barn? I hvor høj grad oplever du et godt samarbejde med personalet i dit barns dagtilbud? (du kan uddybe dit svar på næste side) Du kan evt. uddybe

Læs mere

Forældreundersøgelse. Om dig. Netværk 2014:204,205, 206,207; 1.1 Er du? a. Gift eller bor sammen med en partner b. Enlig c. Ønsker ikke at oplyse

Forældreundersøgelse. Om dig. Netværk 2014:204,205, 206,207; 1.1 Er du? a. Gift eller bor sammen med en partner b. Enlig c. Ønsker ikke at oplyse Om dig 1.1 Er du? a. Gift eller bor sammen med en partner b. Enlig c. Ønsker ikke at oplyse 1.2 Hvad er din alder? 1.3 Hvad er din højeste fuldførte uddannelse? a. Folkeskole 9. eller 10. klasse b. EFG/HG/Teknisk

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

Referat fra dialogmøde i Børnehuset Planeten

Referat fra dialogmøde i Børnehuset Planeten Referat fra dialogmøde i Børnehuset Planeten Afholdt den 6. september 2016 i Børnehaven Planetens daglige leder, Sus, indledte med at fortælle om målet for mødet. Ledelsen har et ønske om at få en forældregruppe,

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 60 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 46% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Hvor tilfreds er du med Meget tilfreds tilfreds hverken eller utilfreds meget utilfreds I alt Vægtet gennemsnit

Hvor tilfreds er du med Meget tilfreds tilfreds hverken eller utilfreds meget utilfreds I alt Vægtet gennemsnit SIDE Sp. Hvor tilfreds er du med..4..8..4..8 Meget tilfreds tilfreds hverken eller utilfreds meget utilfreds I alt Vægtet gennemsnit Aktiviteterne i dagligdagen 9,% 8,%,%,%,%, Omfanget af natur og skov

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside:   Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Østhuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag:

Læs mere

Svar på spørgsmål til brug for samtale om forældretilfredshedsundersøgelsen

Svar på spørgsmål til brug for samtale om forældretilfredshedsundersøgelsen Svar på spørgsmål til brug for samtale om forældretilfredshedsundersøgelsen 1. Den pædagogiske indsats Spørgsmålet med den højeste tilfredshedsprocent: Personalets indsats for at få dit barn til at føle

Læs mere

Tilsynsramme for de uanmeldte pædagogiske tilsyn for dagtilbud i Rudersdal Kommune

Tilsynsramme for de uanmeldte pædagogiske tilsyn for dagtilbud i Rudersdal Kommune Tilsynsramme for de uanmeldte pædagogiske tilsyn for dagtilbud i Rudersdal Kommune Børnehus: Gøngehuset Dato: 11. april 2014 kl.8-10.30 Tilsynskonsulent: Eva Engedal Børneområdet skal hvert år gennemføre

Læs mere

10 spørgsmål til pædagogen

10 spørgsmål til pædagogen 10 spørgsmål til pædagogen 1. Hvorfor er I så få på stuen om morgenen? Som det er nu hos os, er vi 2 voksne om morgenen kl. 8.30 i vuggestuen og 2 kl. 9 i børnehaverne, og det fungerer godt. For det meste

Læs mere

Resultat af brugerundersøgelse maj 2006

Resultat af brugerundersøgelse maj 2006 Børnehuset Udsigten Christen Kolds Vej 14 6100 Haderslev Tlf. 74 22 27 05 23 36 33 35 E-mail. bdhje@haderslev.dk Hjemmeside. www.udsigten.com Resultat af brugerundersøgelse maj 2006 Her er resultatet af

Læs mere

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 51 VUGGESTUEN TLF. 29 34 71 08 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: MANDAG TIL OG MED TORSDAG FRA KL. 6.00 TIL 16.30 FREDAG FRA

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Den gode overgang. fra dagpleje/vuggestue til børnehave. Brønderslev Kommune Version

Den gode overgang. fra dagpleje/vuggestue til børnehave. Brønderslev Kommune Version Den gode overgang fra dagpleje/vuggestue til børnehave Brønderslev Kommune 2018 Version 150218 Kære forældre Tiden er nu kommet til, at jeres barn snart skal starte i børnehave. Starten i børnehave er

Læs mere

Forældretilfredshed 2012

Forældretilfredshed 2012 Forældretilfredshed 2012 Antal svar: 34, svarprocent: 81% LÆSEVEJLEDNING TIL SIDER MED FREKVENSOVERSIGT Tema / Fokus Spørgsmål fra det givne tema Benchmark / sammenligning med alle institutioner i undersøgelsen

Læs mere

Velkommen til Rising Børnehus

Velkommen til Rising Børnehus Velkommen til Rising Børnehus Velkommen Personalet i Rising Børnehus vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet

Læs mere

Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og

Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og der skal køres ned i gear. Desværre har vi oplevet at mange har ændret og slettet ferie, efter vi har lavet vores planlægning

Læs mere

Velkommen til Alfehøjen

Velkommen til Alfehøjen Velkommen til Alfehøjen Lisbet Line Anja Ida Pædagog Pædagog Medhjælper Medhjælper (Barselsorlov) Troldebo Lonnie K Cecilia ------------------- Pædagog Pædagog Studerende Børnehuset Marievang Velkommen

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Dagtilbudsområdet Tilsyn 2013

Dagtilbudsområdet Tilsyn 2013 Dagtilbudsområdet Tilsyn 2013 Børnehuset Petra Deltagere: Pædagoger Anne Thomsen, Marianne Secher, leder Marianne Krogh, dagtilbudschef Jørn Godsk, konsulent Lene Bering Sprogpakken Beskriv hvorledes I

Læs mere

Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen:

Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen: Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen: I vores gruppe er vi 5 dagplejer, Kit, Marianne, Lotte, Anja og Annette P. Vi har tilsammen 20 børn i alderen 0-3 år. Lige nu har vi rigtig mange nye små, som

Læs mere

Forældre evaluering 2015

Forældre evaluering 2015 Forældre evaluering 2015 Hvordan har det været at have sin daglige gang i Børnehaven Toftebo. En glæde at se hvor glad ens barn er hver eneste dag i Toftebo. Alle voksne kender ens barn, det gør forældrene

Læs mere

Børnemiljøvurdering Filuren 2010

Børnemiljøvurdering Filuren 2010 Børnemiljøvurdering Filuren 2010 Ifølge Dagtilbudsloven skal alle dagtilbud udarbejde en skriftlig børnemiljøvurdering mindst hvert tredje år. Formålet med at der stilles krav til børnemiljøet i dagtilbud,

Læs mere

Velkommen til Legehuset

Velkommen til Legehuset Velkommen til Legehuset Ny i Legehuset I dette dokument har i mulighed for at læse lidt om hvem vi er og hvad vi står for. Sidst er der beskrevet nogle af de mere praktiske ting ved at være barn og forældre

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 66 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 51% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Forældrene har haft mulighed for at komme med uddybende kommentarer til en række af spørgsmålene.

Forældrene har haft mulighed for at komme med uddybende kommentarer til en række af spørgsmålene. Bilag Kohavehuset Forældrene har haft mulighed for at komme med uddybende kommentarer til en række af spørgsmålene. 1) Er der tiltag eller aktiviteter, som kan styrke børnenes personlige udvikling, som

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden 01-05-2018-01-08-2018 Patientdeltagelse i procent 35% Kønsfordeling 59% 39% 30,0 22,5 15,0 Hvor mange år har du benyttet den læge, du vurderer

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 70 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 54% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Kære forældre På Nørre Aaby skole har vi Tidlig SFO fra 1. marts. I daglig tale kalder vi det Mini SFO. I denne folder vil vi præsentere jer for vores intentioner

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 48 Svarprocent: 37% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE Motalagade 6, 8200 Århus N, Tlf.: 23265305 E-mail: brittm@aarhus.dk Velkommen Vi er en idrætsinstitution normeret til 53 børn, hvoraf de 12 er vuggestuebørn. Institutionen

Læs mere

Velkommen til Gormsvej Slagelse

Velkommen til Gormsvej Slagelse Velkommen til Gormsvej 20 4200 Slagelse 58 52 02 02 Se mere på vores hjemmeside: www.slagelse.dk/soebjerggaard Velkommen Til Søbjerggård Børnehus Søbjerggård er en kommunal børnehave, indrettet i en gammel

Læs mere

Pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Lejre Kommune 2018

Pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Lejre Kommune 2018 Pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Lejre Kommune 2018 Opsamling og tilbagemelding udarbejdet den 4. december 2018. Institutionens navn: Osted Børnehave Pædagogisk leder: Anne-Mette Hvas Tilsynsbesøget gennemført

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Holmstrupgård - Pilen/Kvisten

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Holmstrupgård - Pilen/Kvisten De pårørende har ordet 2012 Kommentarsamling for pårørende til beboere på Indledning Denne kommentarsamling indeholder de kommentarer, som de pårørende har givet i forbindelse med gennemførelsen af pårørendeundersøgelsen

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Velkommen til Kontaktinformationer:

Velkommen til Kontaktinformationer: Velkommen til Kontaktinformationer: Vuggestuen Krible Krable Kalendervej 5 8210 Hasle tel: 4187 6668 mail: amael@aarhus.dk Pædagogiske leder: Amal El-Awad Kære nye børn og forældre Med denne pjece vil

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse gennemført af MDI i maj 2012

Tilfredshedsundersøgelse gennemført af MDI i maj 2012 Tilfredshedsundersøgelse gennemført af MDI i maj 2012 Spørgsmålene er besvaret på en skala fra 1-5 hvor 5 er det bedste Om barnet 2012 Børnenes gennemsnitsalder 3,4 Tilfredshed og trivsel a) Jeg er samlet

Læs mere

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger?

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Evaluering, forældre Hvilket hold har dit barn deltaget på? Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Har dit barn deltaget

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse august Patient Pårørende Begge i fællesskab

Patienttilfredshedsundersøgelse august Patient Pårørende Begge i fællesskab Patienttilfredshedsundersøgelse august 2018 1. Hvem udfylder skemaet - sæt kryds Patient Pårørende Begge i fællesskab 323 13 14 2. Er du (sæt kryds) Mand Kvinde 130 221 3. Hvor gammel er du - sæt kryds

Læs mere

KRUDTUGLEHYTTEN 2017/18

KRUDTUGLEHYTTEN 2017/18 Praktiske oplysninger: For at jeres barn skal få mest muligt ud af det sidste år i børnehaven er det vigtigt at vi har et godt samarbejde med jer forældre. SPØRG ENDELIG KRUDTUGLEHYTTEN 2017/18 Husk at

Læs mere

Scenarie 1 Let adgang til ressourcer og gode individuelle løsninger

Scenarie 1 Let adgang til ressourcer og gode individuelle løsninger Scenarie 1 Let adgang til ressourcer og gode individuelle løsninger Hvad du ønsker, skal du få... Velkommen til år 2020. I skal nu møde familien Jensen, der består af far Per, mor Ulla og deres to børn,

Læs mere

Uddannelsesplan for PAU elever 2014

Uddannelsesplan for PAU elever 2014 Kære Elev Velkommen til Vi glæder os til at lære dig at kende og håber på et godt samarbejde. På de følgende sider kan du læse om hvad vi står for og hvilke krav og forventninger du kan stille til os og

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse, 2013 - resultat

Tilfredshedsundersøgelse, 2013 - resultat Tilfredshedsundersøgelse, 2013 - resultat Følgende spørgeskema er blevet uddelt til forældrene i Frilandsbørnehaven Enghøj. 29 ud af 38 har svaret tilbage. Forældrene er en vigtig del af hverdagen i deres

Læs mere

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue til Børnehaven Rytterparken 2 Indholdsfortegnelse Velkommen Side 4 Start i børnehaven Side 5 Generel information

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016 Skolen ved Søerne. Frederiksberg Kommune Børne- og Ungeområdet Marts Side 1 af 25

Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016 Skolen ved Søerne. Frederiksberg Kommune Børne- og Ungeområdet Marts Side 1 af 25 Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016 Frederiksberg Kommune Børne- og Ungeområdet Marts 2017 Side 1 af 25 Folkeskolen Blandt respondenterne svarer 73 procent, at de er tilfredse eller meget tilfredse på

Læs mere

Samarbejde Værdier for personalet i Dybbølsten Børnehave: Det er værdifuldt at vi samarbejder

Samarbejde Værdier for personalet i Dybbølsten Børnehave: Det er værdifuldt at vi samarbejder amarbejde Værdier for personalet i ybbølsten ørnehave: et er værdifuldt at vi samarbejder viser gensidig respekt accepterer forskelligheder barnet får kendskab til forskellige væremåder og mennesker argumenterer

Læs mere

For os i Nordre børnehave er alle børn noget særligt, og der bliver taget individuelle hensyn til alle børn.

For os i Nordre børnehave er alle børn noget særligt, og der bliver taget individuelle hensyn til alle børn. For os i Nordre børnehave er alle børn noget særligt, og der bliver taget individuelle hensyn til alle børn. Vi møder børn med vanskeligheder, det kan være sproglige motoriske psykosociale eller andet.

Læs mere

Forældretilfredshed 2014

Forældretilfredshed 2014 Antal svar: 22, svarprocent: 81% INFORMATION OM UNDERSØGELSEN er et samarbejde mellem Daginstitutionernes Lands-Organisation (DLO) og konsulentvirksomheden SURVIO. Formålet er at udbrede de gode erfaringer

Læs mere

Nyhedsbrev juni/juli 2018

Nyhedsbrev juni/juli 2018 Nyhedsbrev juni/juli 2018 Sommerferien er nær for alle. Det kan vi godt begynde at mærke her i børnehaven. De første børn er gået på ferie og de næste to uger, bliver vi færre og færre både børn og voksne.

Læs mere

Aldersfordeling på børn i undersøgelsen

Aldersfordeling på børn i undersøgelsen Jeg synes, det er svært at bo hos to, og jeg er tryggest hos min mor, men elsker min far men vil gerne bo fast hos min mor og bare se min far, når jeg har lyst Dette analysenotat om børn i skilsmisse baserer

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen Krible Krable

Velkommen til Vuggestuen Krible Krable Velkommen til Vuggestuen Krible Krable - En del af Dagtilbud Hasle Vuggestuen Krible Krable Kalendervej 5 8210 Hasle Pædagogiske leder Amal El-Awad Telefon 41 87 66 68 mail: amael@aarhus.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Nyhedsbrev for August / September

Nyhedsbrev for August / September Nyhedsbrev for August / September Kære Forældre Så er sommerferien forbi for de fleste børn og voksne. Jeg håber I har nydt ferien nogle få har stadig lidt til gode, men vi er stort set alle tilbage. Det

Læs mere

Kære nye forældre i Børnehuset Skovtroldene

Kære nye forældre i Børnehuset Skovtroldene Kære nye forældre i Børnehuset Skovtroldene Hjertelig velkommen til Skovtroldene. Vi glæder os meget til at lære jer og jeres barn rigtigt at kende. I Skovtroldene er vi to vuggestuegrupper Mariehønen

Læs mere

TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BØRNEGÅRDEN, Gredstedbro

TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BØRNEGÅRDEN, Gredstedbro ti ag D ud lb TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BØRNEGÅRDEN, Gredstedbro marts 2014 1 hedsundersøgelse i Børnegården, Gredstedbro Forældrebestyrelsen og ledelsen har i samarbejde med Dagtilbud i marts 2014 gennemført

Læs mere

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Lilleskov

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Lilleskov De pårørende har ordet 2012 Kommentarsamling for pårørende til beboere på Indledning Denne kommentarsamling indeholder de kommentarer, som de pårørende har givet i forbindelse med gennemførelsen af pårørendeundersøgelsen

Læs mere

i Kristrup vuggestue

i Kristrup vuggestue i Kristrup vuggestue Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.22 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.00 Hverdagen ser nogenlunde sådan

Læs mere

Robuste børn. hvad gør vi i vores hverdag? LÆSSØESGADE DAGTILBUD. Vuggestuen Langenæs D.I.I. Børnehuset Kirkedammen

Robuste børn. hvad gør vi i vores hverdag? LÆSSØESGADE DAGTILBUD. Vuggestuen Langenæs D.I.I. Børnehuset Kirkedammen Robuste børn hvad gør vi i vores hverdag? LÆSSØESGADE DAGTILBUD Vuggestuen Børnehaven Ankersgade Gerlachsgade Vuggestuen Langenæs D.I.I. Børnehuset Kirkedammen Vuggestuen Læssøesgade D.I.I. Børnehuset

Læs mere

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt:

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt: Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt: 1. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart? Inden besøget i Østerhåb har

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Tilsynsrapport Forår Vuggestuen Ugandavej v/pædagogisk konsulent Lise Kaalund Daginstitutionsafdelingen

TÅRNBY KOMMUNE. Tilsynsrapport Forår Vuggestuen Ugandavej v/pædagogisk konsulent Lise Kaalund Daginstitutionsafdelingen TÅRNBY KOMMUNE Tilsynsrapport Forår 2016 Vuggestuen Ugandavej v/pædagogisk konsulent Lise Kaalund Daginstitutionsafdelingen Grundoplysninger for institutionen: Vuggestuen Ugandavej Leder: Christine Raun

Læs mere

Spørgsmål til brug for samtaler om forældretilfredshedsundersøgelsen

Spørgsmål til brug for samtaler om forældretilfredshedsundersøgelsen Spørgsmål til brug for samtaler om forældretilfredshedsundersøgelsen Kære forældreråd og institutionsbestyrelser Følgende spørgsmål til forældretilfredshedsundersøgelsen er tænkt som en ramme for drøftelserne

Læs mere

Velkommen til Valdes Børnehus - Vuggestue

Velkommen til Valdes Børnehus - Vuggestue Velkommen til Valdes Børnehus - Vuggestue Overgang fra hjem til vuggestue. Vuggestuen er ofte barnets første rigtige møde med nye og anderledes omgivelser, hvor det indgår i en sammenhæng med andre børn

Læs mere

Tilsynsrapport Børnehuset Melby

Tilsynsrapport Børnehuset Melby Tilsynsrapport Børnehuset Melby April 2019 Oplev det rå og autentiske Halsnæs Pædagogisk tilsyn i Halsnæs Kommune Byrådet i Halsnæs Kommune er forpligtet til at føre tilsyn med dagtilbud, jfr. Bekendtgørelse

Læs mere

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Vuggestuen Institutionens adresse og telefon nummer: Børnehuset Heimdal Ny strandvej 3A 4640 Faxe Tlf.: 56 20 34 90/ 20 45 47 32 Område leder:

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (leder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk leder)

Læs mere

Skema til pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Frederikssund kommune

Skema til pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Frederikssund kommune Skema til pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Frederikssund kommune Dato for tilsyn: 27.09.10 Institutionens navn: Fjordtoppen Tilsyn foretaget af: Mette Ankjær Deltagere ved tilsynet: Leder Trine Enemark

Læs mere

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Anemonevej 12, 8410 Rønde Tlf. 87535180 Åbningstider: Mandag Torsdag kl.6.30 17.00 Fredag kl. 6.30 16.00 Leder: Birte Rask Pedersen Med denne pjece vil personalet i Vigen,

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os meget til, at du skal begynde hos os og til at vi modtager dig De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte

Læs mere

Velkommen. i Frederikssund dagpleje

Velkommen. i Frederikssund dagpleje Velkommen i Frederikssund dagpleje Kære Forældre Velkommen i dagpleje Det sætter mange tanker i gang, når man skal aflevere sit barn i dagpleje for første gang. Det er vigtigt at I føler jer trygge og

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

PÆDAGOGISKE LÆREPLANER. 1. TEMA: Barnets alsidige personlige udvikling.

PÆDAGOGISKE LÆREPLANER. 1. TEMA: Barnets alsidige personlige udvikling. PÆDAGOGISKE LÆREPLANER 1. TEMA: Barnets alsidige personlige udvikling. Bandholm Børnehus 2011 Barnets alsidige personlige udvikling forudsætter en lydhør og medlevende omverden, som på én gang vil barnet

Læs mere

En god skolestart Maj 2017 www.hoejvangskolen.horsens.dk Højvangskolen, Højvangsalle 20, 8700 Horsens, tlf.: 7629 4040, mail: hojvangskolen@horsens.dk EN GOD SKOLESTART Børn fødes med et væld af ressourcer

Læs mere

Tilsynsnotat Inden mødet. Institution: Børnehuset Petra

Tilsynsnotat Inden mødet. Institution: Børnehuset Petra Tilsynsnotat 2016 Institution: Børnehuset Petra Emne Kortlægningen T2 På tilsynsbesøget vil vi gerne drøfte resultatet af T2 og progressionen fra T1 samt jeres arbejde med de nye data Beskriv hvilke overvejelser

Læs mere

4 blokke hver deres fokus

4 blokke hver deres fokus Struktur og forløb 6.30 9.30 BLOK 1 9.30 12.00 BLOK 2 12.00 14.00 BLOK 3 14.00 17.00 BLOK 4 Morgen Formiddag Middag Eftermiddag HYGGE KREATIVITET UDELIV FRI LEG 4 blokke hver deres fokus BLOK 1 BLOK 2

Læs mere

Børnehavens værdigrundlag og metoder

Børnehavens værdigrundlag og metoder Børnehavens værdigrundlag og metoder Det grundlæggende for os og basis i vores daglige pædagogiske arbejde, er at give børnene tryghed, omsorg og at være nærværende voksne. Vi prøver at skabe et trygt

Læs mere

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ DEN INTEGREREDE INSTITUTION TLF. 87 13 81 54 07 Velkommen til Børnegården Dagligdagen i vuggestueafdelingen Glade børn. Glade voksne. God stemning. Børnegården Rundhøj er et selvejende,

Læs mere

Velkommen i. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail:

Velkommen i. Hjemmeside:  Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail: Velkommen i Hjemmeside: www.askevaenget.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00 Fredag: 7:00-16:0 Hvem er vi? Vi er

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Småfolkets Vuggestue 2 Småfolket / Regnbuen er én 0-6 års daginstitution fordelt på 2 matrikler og vi er en del af Faxe kommunes Dagtilbud Vest. Småfolket er bygget i

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Solskin

Velkommen til vuggestuen i Solskin Velkommen til vuggestuen i Solskin En ny tid begynder for jeres barn og for jer. Der vil være mange indtryk med nye voksne, nye venner og forventninger børn og voksne imellem. Vuggestuen i Solskin hedder

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision På Waldemarsbo er vores fornemste opgave at højne elevernes selvværd, selvforståelse og selvstændighed, således, at eleverne

Læs mere

Børnehusets åbningstider: Mandag torsdag kl. 6.30-17.00 Fredag kl. 6.30-16.00

Børnehusets åbningstider: Mandag torsdag kl. 6.30-17.00 Fredag kl. 6.30-16.00 Børnehuset Møgelkær havde opstart den 1. april 2008 og er en privat integreret institution. Vi er normeret til 80 børn, 25 vuggestuebørn (0-3 år) og 55 børnehavebørn (3-6 år). I børnehaven er der tre grupper.

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Kontakt Områdeleder/ Daglig pædagogisk leder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Småfolket / Stue / Fastnet / Sms Vuggestuen: Troldene

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET Her kan du få svar på dine spørgsmål som ny forælder i Møllehuset Velkommen til Møllehuset Formålet med pjecen her er at besvare de spørgsmål, du som ny forælder måtte have til

Læs mere

Referat af patientfeedbackmøde vedr. patientstyrede indlæggelser (PSI)

Referat af patientfeedbackmøde vedr. patientstyrede indlæggelser (PSI) Referat af patientfeedbackmøde 25.4 2019 vedr. patientstyrede indlæggelser (PSI) Møde: Patientfeedbackmøde vedr. patientstyrede indlæggelser Dato: 25. april 2019 Kl.: 16.00 18.30 Sted: PC Nordsjælland,

Læs mere

i Kristrup vuggestue

i Kristrup vuggestue i Kristrup vuggestue Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.22 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.00 Mål og Værdier: I Kristrup

Læs mere

Case 3: Leder Hans Case 1: Medarbejder Charlotte

Case 3: Leder Hans Case 1: Medarbejder Charlotte Case 3: Leder Hans Case 1: Medarbejder Charlotte Du er 35 år, og ansat som skrankeansvarlig på apoteket. Du har været her i 5 år og tidligere været meget stabil. På det sidste har du haft en del fravær

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon:

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon: Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Velkommen til Småfolket / Regnbuen Daglig pædagogisk leder Line Stabell Jacobsen Mail: ljaco@faxekommune.dk Telefon:

Læs mere

Nr. Søby Børnehave. Værdi: venskaber. Værdi: Selvværd. Vi vil gerne at: Alle børn har nogen at lege med.

Nr. Søby Børnehave. Værdi: venskaber. Værdi: Selvværd. Vi vil gerne at: Alle børn har nogen at lege med. Nr. Søby Børnehave Børnehavens værdier Vi har et fælles værdigrundlag i Nr. Søby Børnehave som danner udgangspunkt for hverdagen. I det følgende afsnit er disse værdier nærmere beskrevet. Værdi: venskaber.

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016 Skolen ved Bülowsvej. Frederiksberg Kommune Børne- og Ungeområdet Marts Side 1 af 25

Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016 Skolen ved Bülowsvej. Frederiksberg Kommune Børne- og Ungeområdet Marts Side 1 af 25 Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016 Skolen ved Bülowsvej Frederiksberg Kommune Børne- og Ungeområdet Marts 2017 Side 1 af 25 Folkeskolen Blandt respondenterne svarer 73 procent, at de er tilfredse eller

Læs mere

Personale i Børnehaven Tryllefløjten

Personale i Børnehaven Tryllefløjten Velkommen til jer forældre, hvis barn snart skal starte i Børnehaven Tryllefløjten. Vi glæder os meget til at lære jer og jeres barn at kende. Vi ser frem til mange sjove og udviklende timer sammen med

Læs mere

Forældretilfredshed 2013

Forældretilfredshed 2013 Antal svar: 55, svarprocent: 85% INFORMATION OM UNDERSØGELSEN Forældretilfredshed 2013 er et samarbejde mellem Daginstitutionernes Lands-Organisation (DLO) og konsulentvirksomheden SURVIO. Formålet er

Læs mere

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ For at få den bedste start som ny medarbejder i Børnehuset Frijsenborgvej, har vi her samlet nogle af de vigtige informationer som er væsentlig

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Velkommen. Kristrup vuggestue.

Velkommen. Kristrup vuggestue. Velkommen Kristrup vuggestue i Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.20 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.29 Mål og Værdier:

Læs mere

Hvem er vi. En god start

Hvem er vi. En god start BØRNEHUSET BAVNEHØJ Velkommen til Børnehuset Bavnehøj Herluf Trolles Gade 6 8200 Aarhus N. tlf.: 20354620 Pædagogisk Leder: Jane Iversen kontakt mail: jai@aarhus.dk Hvem er vi Vi er en integreret institution

Læs mere

Vuggestuens. Pædagogiske værdier. Anerkendende fællesskab. Udfordrende udvikling. Positivt livssyn. Maj 2013

Vuggestuens. Pædagogiske værdier. Anerkendende fællesskab. Udfordrende udvikling. Positivt livssyn. Maj 2013 Vuggestuens Pædagogiske værdier Anerkendende fællesskab Udfordrende udvikling Positivt livssyn Maj 2013 Vuggestuen Værdi: anerkendende fællesskab Hvordan skal værdien komme til udtryk i Voksen - Voksen

Læs mere

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl.

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. 6:30-8:00 Vores adresse: Kierulffsvej 2, 4200 Slagelse E-mail adresse: bhnord@slagelse.dk Børnehaveafdelingen:

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere