Job- og personprofil for ny skoleleder, Karensmindeskolen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Job- og personprofil for ny skoleleder, Karensmindeskolen"

Transkript

1 Job- og personprofil for ny skoleleder, Karensmindeskolen Baggrund Karensmindeskolen søger ny skoleleder/kontraktholder med tiltrædelse senest den 1. januar Job- og personprofilen angiver retning for jobindhold og forventningerne til ansøgerne, mens der i forhold til øvrigt relevant materiale henvises til Rebild Kommunes hjemmeside på Der kan rettes fortrolig henvendelse til Børn- og Ungechef Torben Rune, tlf , konstitueret skoleleder Jette Poulsen, tlf eller bestyrelsesformand Birthe Boysen, tlf vedr. stillingen. Kontraktstyring Rebild Kommune styrer i form af kontrakter baseret på princippet om central styring og decentral ledelse. Ledelsesudøvelsen er værdibaseret formuleret i ledelsesgrundlaget Ledelse Sådan! og i kommunens personalepolitik. Begge er at finde på kommunens hjemmeside. Som skoleleder i Rebild Kommune benævnes man også kontraktholder. Kontraktholderen er den decentrale enheds øverste leder med særligt ansvar for udmøntning af kontraktens udviklingsmål og budgetstyring. Skolelederen refererer direkte til chefen for Center Børn og Unge (CBU). Skolelederen er en del af kontraktholdergruppen for skole og dagtilbud, den samlede decentrale ledergruppe inden for CBU samt Lederforum, hvor alle kontraktholdere, chefgruppen og direktionen er tilknyttet. Om Karensmindeskolen Vi er en meget attraktiv tresporet skole med 700+ elever og flotte fysiske rammer. Skolen er bygget i 1977 og beliggende i et naturskønt område i Støvring Syd. Vi har en klasserække for børn med generelle indlæringsvanskeligheder. Der er SFO1 og SFO2 med tilsammen ca. 300 indmeldte børn og Mini-SFO fra 1. april med ca. 70 førskolebørn. Vi nyder stor opbakning i forældregruppen og har en engageret skolebestyrelse. Skolen har en fødekæde primært bestående af tre børnehaver fra nærområdet. Vi har 80 kompetente medarbejdere til at klare de daglige udfordringer. Vi er fast praktikskole for læreruddannelsen ved UCN. Vi arbejder med implementeringen af skolereformen ud fra tanken om lærende fællesskaber. Vi arbejder med inklusion ud fra en tænkning om Tværfaglig Understøttelse af LæringsFællesskaber (TULF). Vi samarbejder på bestyrelses-, ledelses-, medarbejder- og børneniveau meget tæt ud fra en tænkning om helhed i læring 0-16 år.

2 Ledelse, ledelsesgrundlag og personalepolitik I Rebild Kommune er lederudvikling altid på dagsordenen. Vi vil have gode ledere og rette ledelse på rette sted. Derfor arbejder vi med at styrke ledelseskæden og sikre en tydelig forventningsafstemning mellem de forskellige ledelsesniveauer samt øge bevidstheden om egen ledelsesrolle. I dette arbejde tager vi afsæt i Leadership Pipeline-tankegangen. Skolelederen på Karensmindeskolen leder et team bestående af mellemleder, afdelingsleder, SFO leder samt teknisk serviceleder. Desuden samarbejdes der tæt med kontraktholderen for de tre børnehaver i distriktet. Profil for den nye skoleleder Nøgleord omkring faglighed, kompetencer og erfaringsbaggrund: Du har/er: en relevant uddannelsesmæssig baggrund og ledelseserfaring en relevant lederuddannelse på diplomniveau - men skulle du have en på masterniveau vil det bestemt kun være en fordel strategisk og politisk tæft samt pædagogisk og økonomisk indsigt som person synlig, åben og tillidsfuld - og det går naturligvis igen i din ledelsesstil relationelt stærk, empatisk og nærværende handlekraftig og udviklingsorienteret visionær og evner at omsætte tanke til handling og konkret virkelighed du er i stand til at skabe følgeskab, og sikre udvikling af Karensmindeskolen troværdig og delegerende/involverende stærke kommunikative kompetencer god til at skabe og udvikle professionelle relationer fokus på et godt arbejdsmiljø - prioriterer trivsel for børn og medarbejdere højt interesse i at netværke uden for skolen fx. med foreningsliv, gymnasiet og øvrige ungdomsuddannelser, ungdomsskole, erhvervsliv, kulturliv osv. - og så har du en god portion humor og mestrer en uformel - men dog professionel - omgang med dine medarbejdere og samarbejdspartnere Opgaver og ansvar Vi ønsker en leder der kan medskabe en toptunet folkeskole i verdensklasse, der samtidigt er et godt sted at være som både elev, forældre og ansat. Det er med andre ord dig dig, der skal lede os ind i fremtidens folkeskole. Udgangspunktet er en meget velfungerende organisation, hvor udviklingsmålene har fokus på arbejdsmiljø, tværgående samarbejder og etablering af fleksible læringsmiljøer. Du tager i din ledelse afsæt i alle de gode og velfungerende organisatoriske strukturer, vi har i forvejen, men du har også en masse visioner og ideer til, hvordan de kan gøres endnu bedre.

3 Vi forventer, at du kan være frontfigur i skolens bestræbelser på at leve op til reformkravene gennem fokus på faglighed og en helhedsorienteret tilgang til etableringen af inkluderende og lærende fællesskaber - men du bruger også reformarbejdet til at profilere os, så Karensmindeskolen fortsat positionerer sig som en skole forældre aktivt tilvælger. Du ser skolebestyrelsen som et væsentligt organ i forhold til skolens udvikling og finder det helt naturligt at samarbejde tæt med de forældrevalgte om skolens visioner og udvikling. Visionerne og ideerne er du rigtig god til at implementere med både stort mod og risikovillighed. - og du bliver naturligvis ikke alene om opgaven. Skolen har et stærkt og engageret team af ledere og kompetente medarbejdere, der vægter trivsel og læring for alle, og vi har et fælles fokus på skolens udvikling. Medarbejdergruppen er veluddannet og bredt fagligt funderet med ressourcer indenfor alle folkeskolens fagområder. Samarbejde på tværs I Karensmindeskolens distrikt lægger vi stor vægt på det tværgående samarbejde 0-16 år, hvorfor det bliver en vigtig opgave for dig at etablere kvalitative samarbejder med erhvervsliv, foreninger, distriktets børnehaver, PPR, familieafdelingen samt kommunens øvrige skoler og dagtilbud. Udfordringer og succeskriterier Indenfor de første 6 måneder er det forventningen at du: er blevet synlig blandt medarbejdere, elever og forældre, så det er tydeligt hvad du står for. har etableret et tillidsfuldt samarbejde med den interne organisation (MED-systemet). har afstemt ledelsesroller internt i ledelsesteamet og etableret et effektivt samarbejde. er et velintegreret og konstruktivt bidragende medlem af den samlede kontraktholdergruppe. har skabt tydelighed omkring visioner og retning har bevist, at du er i stand til at omsætte snak til handling og resultater - fx. ved at have skabt resultater i det tværgående samarbejde i distriktet ud fra tanken om Helhed i læring 0-16 år - samt opnået synlige resultatet i forhold til læringskonsulenternes arbejde med overgangen mellem børnehave og skole. har etableret et tillidsfuldt og aktivt samarbejde med skolebestyrelsen Rekrutteringsproces Skolen har nedsat et ansættelsesudvalg bestående af Børn- og Ungechefen, 4 ledelsesrepræsentanter, 4 medarbejderrepræsentanter samt 4 bestyrelsesrepræsentanter. Ansøgningsfristen udløber mandag den 20. oktober 2014 kl , hvor ansøgninger skal være modtaget. Ansøgninger sendes til CBU@rebild.dk Ansøgere bedes anføre en eventuel fortrolig mail-adresse, vi kan anvende i den efterfølgende skriftlige kommunikation. Ikke-elektroniske bilag eftersendes, hvis det ønskes senere i ansættelsesforløbet.

4 Første samtale finder sted den onsdag den 5. november. I forbindelse med første samtale vil ansøgerne blive stillet overfor én eller flere opgaver. Forberedelsen vil finde sted umiddelbart inden samtalen. Efter første samtalerunde udvælges kandidater til en anden samtale, der finder sted mandag den 10. november. Mellem 1. og 2. samtale vil de resterende kandidater blive testet, ligesom der indhentes referencer efter nærmere aftale. Tiltrædelsen forventes senest. 1. januar Aflønning jævnfør overenskomsten for ledere m.fl. indenfor undervisningsområdet indgået mellem LC og KL. Stillingen kan besættes på overenskomst- eller kontraktvilkår.

5 Om Rebild Kommune Rebild Kommune har ca indbyggere og er beliggende i naturskønt område tæt på Aalborg. Byrådets vision for Rebild Kommune er Et sundt liv i en sund kommune, hvor Rebild i 2025 fortsat er Nordjyllands sundeste kommune. Vi danner rammen om et sundt, trygt og sammenhængende liv for alle med plads til både aktive oplevelser og fordybelse. Vi har mod og økonomi til at eksperimentere og prøve nyt det er med til at sikre en positiv udvikling. Rebild Kommune er på mange områder stærkt funderet. Særligt tre områder skal fremhæves: Beliggenhed vi er tæt på Med motorvejen, de større veje og mulighederne for offentlig transport er vi tæt på alt jobs, uddannelsesinstitutioner, kultur, natur og lufthavn. Det vi ikke selv har, ligger lige rundt om hjørnet. Vi er en overskuelig kommune. Vores størrelse gør os hurtige og handlekraftige, og styrker samtidig netværkene og fællesskabet i kommunen mellem virksomheder, borgere, foreninger, kommune og frivillige. Natur fuld af oplevelser Vores natur er enestående og let tilgængelig. Den er åben for oplevelser af enhver art. Vi har ruter og stier, rum og plads til motion og bevægelse, leg, fritid og kultur. Hvor end du befinder dig i kommunen, er der maksimalt 10 minutter til en oplevelse i naturen. Sund økonomi mangfoldige muligheder Arbejdsløsheden er lav og beskæftigelsesfrekvensen høj. Vores borgere er generelt sunde og raske også bosætningsmønsteret underbygger den gode økonomi, da andelen af borgere i aldersgruppen år er stigende. Vores gode økonomi forpligter og giver os muligheder. Sundhedsprofil 2013 viser, at borgerne i Rebild kommune oplever sig selv som blandt de sundeste i regionen, og kommunens medarbejdere værdsætter deres arbejdsplads i en sådan grad, at Rebild kommune er i top tre i landet målt på lavt sygefravær. Endelig udmærker Rebild kommune sig ved at være den fredeligste kommune i landet målt på anmeldelser af voldsforbrydelser. Byrådet i Rebild Kommune har udpeget en række indsatsområder som centrale for arbejdet med at virkeliggøre visionen for kommunen. Læs mere herom på rebild.dk. Rebild Kommunes politiske struktur består af Byrådet og Økonomiudvalget samt fem stående udvalg: Teknik- & Miljøudvalg, Kultur- & Fritidsudvalg, Børne- & Ungdomsudvalg, Sundhedsudvalg samt Arbejdsmarkedsudvalg. Samspillet mellem det politiske og administrative niveau i Rebild Kommune er organiseret efter princippet central styring og decentral ledelse.

6 Heri ligger en decentraliseringstænkning, som giver ledere på alle niveauer et væsentligt ledelsesrum. Det forventes, at alle ledere udnytter deres ledelsesrum effektivt og målrettet såvel i forhold til organisationen internt, i forhold til den politiske ledelse som i samspillet med eksterne samarbejdspartnere.

Job og personprofil Centerchef Børn og Unge

Job og personprofil Centerchef Børn og Unge Nota Job og personprofil Centerchef Børn og Unge Baggrund Vi søger en ny centerchef for Center Børn og Unge med tiltrædelse 1. februar 2017. Rebild Kommune har ca. 29.300 indbyggere og er beliggende i

Læs mere

Job og personprofil Arbejdsmarkedschef

Job og personprofil Arbejdsmarkedschef Fællescenter HR og Udvikling Journalnr: 81.02.00-A00-5-14 Ref.: Mette Lundvig Dissing Dato: 18-08-2014 Job og personprofil Arbejdsmarkedschef Baggrund Vi søger en ny Arbejdsmarkedschef med tiltrædelse

Læs mere

BilagØU_141208_pkt.26.01. Skoleleder Risbjergskolen Hvidovre Kommune

BilagØU_141208_pkt.26.01. Skoleleder Risbjergskolen Hvidovre Kommune Skoleleder Risbjergskolen Hvidovre Kommune Præsentation Materialet indledes med en introduktion til kommunen. Herefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling såsom ansvarsområder, opgaver og

Læs mere

Skoleleder til Glostrup Skole

Skoleleder til Glostrup Skole Job- og personprofil Center for Dagtilbud og Skole Skoleleder til Glostrup Skole 22. december 2015 1. Omgivelserne du skal navigere i Glostrup Kommune fik ny skolestruktur den 1. august 2012. De fire gamle

Læs mere

JOB- OG KRAVPROFIL REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE. Byrådet forventes endeligt at godkende stillingens oprettelse den 27. august 2014 JOB- OG KRAVPROFIL

JOB- OG KRAVPROFIL REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE. Byrådet forventes endeligt at godkende stillingens oprettelse den 27. august 2014 JOB- OG KRAVPROFIL REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE Byrådet forventes endeligt at godkende stillingens oprettelse den 27. august 2014 1 JOB OG FRITIDS- OG UNGDOMSSKOLECHEF Børn og Unge, Aarhus Kommune, søger en fritids- og ungdomsskolechef

Læs mere

Din primære portefølje er den del af organisationen, der hedder Skoleafdelingen : Skoleafdeling. Udviklingsenheden. Folkeskolen

Din primære portefølje er den del af organisationen, der hedder Skoleafdelingen : Skoleafdeling. Udviklingsenheden. Folkeskolen Job- og personprofil for stillingen som skolechef i Hvidovre Kommune Hvidovre Kommune søger en Skolechef, der med engagement, viden og indsigt kan lede kommunens samlede skole-, fritidshjem- og klubområde

Læs mere

Skoleleder på Låsby Skole

Skoleleder på Låsby Skole JOB- OG KRAVPROFIL Skoleleder på Låsby Skole Børn og Unge, Skanderborg Kommune 1. Introduktion 1.1 Baggrund Låsby Skoles nuværende skoleleder har søgt nye udfordringer, og derfor er stillingen som skoleleder

Læs mere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Kultur-, fritids- og borgerservicechef Februar 2016

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Kultur-, fritids- og borgerservicechef Februar 2016 Slagelse Kommune Job- og personprofil for Kultur-, fritids- og borgerservicechef Februar 2016 1. Baggrund Slagelse Kommune er inde i en meget spændende og aktiv udvikling af kultur- og fritidsområdet,

Læs mere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere Slagelse Kommune Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere Februar 2016 1. Baggrund I juni 2015 godkendte Økonomiudvalget direktionens oplæg om en ændret administrativ organisering.

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af viceskoleleder på Højgårdskolen

NOTAT vedr. ansættelse af viceskoleleder på Højgårdskolen NOTAT vedr. ansættelse af viceskoleleder på Højgårdskolen 1. Indledning Højgårdskolen søger ny viceskoleleder med tiltrædelse 1. maj 2016. Stillingen annonceres i Job Midt/Vest og på www.herning.dk med

Læs mere

Job og personprofil for skolechef

Job og personprofil for skolechef Job og personprofil for skolechef 1. Stillingen Skolechefen refererer til Direktøren for Børn og Unge. Skoleområdet består af 27 skoler, 14 klubber, 10 SFO-klubber og 3 samdrevne institutioner, Naturskolen

Læs mere

Job- og personprofil til stillingerne som afdelingsledere ved. Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

Job- og personprofil til stillingerne som afdelingsledere ved. Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus Job- og personprofil til stillingerne som afdelingsledere ved Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus 1 1. Baggrund To afdelingsledere har valgt at gå på pension, og derfor søger

Læs mere

Job og personprofil: Centerchef Pleje og Omsorg

Job og personprofil: Centerchef Pleje og Omsorg Job og personprofil: Centerchef Pleje og Omsorg Baggrund Vi søger en ny centerchef for Center Pleje og Omsorg med tiltrædelse 1. februar 2019. Job- og personprofilen angiver retning for jobindhold og forventningerne

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for distriktsskoleleder til Engholmskolen og Ravnsholtskolen

Allerød Kommune Job- og personprofil for distriktsskoleleder til Engholmskolen og Ravnsholtskolen Allerød Kommune Job- og personprofil for distriktsskoleleder til Engholmskolen og Ravnsholtskolen Allerød Kommune søger en distriktsskoleleder til Engholmskolen og Ravnsholtskolen med tiltrædelse efter

Læs mere

Jobbeskrivelse for skoleleder i Billund Kommune

Jobbeskrivelse for skoleleder i Billund Kommune Jobbeskrivelse for skoleleder i Billund Kommune Billund Kommune Billund Kommune har ca. 26.400 indbyggere, og der er ca. 2500 ansatte i den samlede kommunale organisation ca. 1000 af dem arbejder under

Læs mere

Ny skoleleder til ny tid på Katrinebjergskolen

Ny skoleleder til ny tid på Katrinebjergskolen Ny skoleleder til ny tid på Katrinebjergskolen Katrinebjergskolen søger en visionær skoleleder, der inspirerer, udfordrer og samler skolens medarbejdere, og som er et nærværende og tydeligt midtpunkt for

Læs mere

Skolechef. Frederikssund Kommune

Skolechef. Frederikssund Kommune Skolechef Frederikssund Kommune 1. Indledning Frederikssund Kommune ønsker at ansætte en ny skolechef. Stillingen er vakant og ønskes besat snarest muligt, gerne pr. 1. august 2016 eller snarest derefter.

Læs mere

Stillings- og personprofil Skoleleder

Stillings- og personprofil Skoleleder Stillings- og personprofil Skoleleder Maglegårdsskolen Marts 2015 Generelle oplysninger Adresse Maglegårdsskolen Maglegård Skolevej 1 2900 Hellerup Telefon: 39 98 56 00 Stilling Skoleleder Reference Ansættelsesvilkår

Læs mere

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Job- og kravprofil HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Børn og Unge søger en forvaltningschef til at stå i spidsen for det strategiske arbejde med mennesker, kultur og samarbejde i hele

Læs mere

Skoleleder Søndersøskolen

Skoleleder Søndersøskolen Skoleleder Søndersøskolen Job- og Kravprofil Forfatter: Jette Marie Christensen Oprettet den 10. december 2015 Dokument nr. 480-2015-100048 Sags nr. 480-2013-13508 Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg...

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af viceskoleleder på Brændgårdskolen

NOTAT vedr. ansættelse af viceskoleleder på Brændgårdskolen NOTAT vedr. ansættelse af viceskoleleder på Brændgårdskolen 1. Indledning Da vores nuværende viceskoleleder har søgt nye udfordringer, er stillingen som viceskoleleder ledig til besættelse snarest muligt.

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder for Heldagsskolen Munkgård en afdeling af Snejbjerg Skole

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder for Heldagsskolen Munkgård en afdeling af Snejbjerg Skole NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder for Heldagsskolen Munkgård en afdeling af Snejbjerg Skole 1. Indledning Da vores tidligere afdelingsleder har fået nyt job, er stillingen som afdelingsleder ledig

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som leder af indskoling og SFO på Søndervangskolen

Job- og personprofil til stillingen som leder af indskoling og SFO på Søndervangskolen Job- og personprofil til stillingen som leder af indskoling og SFO på Søndervangskolen Søndervangskolen Søndervangsvej 3a, 8450 Hammel - Telefon: 8964 3600 side 1/8 side 1/8 1. Indledning 1.1. Baggrund

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for Familiechef

Allerød Kommune Job- og personprofil for Familiechef Allerød Kommune Job- personprofil for Familiechef Om Allerød Kommune Allerød Kommune har i dag ca. 24.500 indbyggere, flere er på vej. Kommunen ligger centralt i Nordsjælland, har en veludviklet infrastruktur

Læs mere

Jobbeskrivelse for kultur- og fritidschef i Billund Kommune

Jobbeskrivelse for kultur- og fritidschef i Billund Kommune Jobbeskrivelse for kultur- og fritidschef i Billund Kommune 10. juli 2014 Indledning Billund Kommune søger en kultur- og fritidschef. Der er tale om en nyoprettet stilling, som følge af en organisationsændring.

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for planchefen

Allerød Kommune Job- og personprofil for planchefen Allerød Kommune Job- og personprofil for planchefen Om Allerød Kommune Allerød Kommune har i dag ca. 25.000 indbyggere, og flere er på vej. Kommunen ligger centralt i Nordsjælland, og har en veludviklet

Læs mere

Distriktsskoleleder for Grønnevang Skole i Hillerød Kommune

Distriktsskoleleder for Grønnevang Skole i Hillerød Kommune Person- og jobprofil Distriktsskoleleder for Grønnevang Skole i Hillerød Kommune Denne person- og jobprofil for distriktsskoleleder for Grønnevang Skole indeholder: Introduktion Personen Grønnevang Skole

Læs mere

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune Job- og personprofil Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune 1 1. Indledning Vores nuværende afdelingschef i Natur og Miljø gennem de sidste godt otte år er blevet ansat som forvaltningsdirektør

Læs mere

Du vil få et udfordrende job og vil blandt andet kunne se frem til følgende ansvarsområder

Du vil få et udfordrende job og vil blandt andet kunne se frem til følgende ansvarsområder Visionær HR-chef Ønsker du et lederjob, hvor du har indflydelse på at skabe innovative, effektive og attraktive arbejdspladser? Så er stillingen som HR-chef i Greve Kommune noget for dig! Du skal være

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune Job- og personprofil leder af Borgerservice i Favrskov Kommune februar 2016 1. Baggrund Stillingen som leder af Borgerservice

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Børn og Skole i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Børn og Skole i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Børn og Skole i Favrskov Kommune 1 1. Baggrund Den tidligere sekretariatschef i Børn og Skole er blevet Centerchef for Byråd, Personale og Strategi

Læs mere

Job og personprofil Centerchef for Arbejdsmarked og Borgerservice

Job og personprofil Centerchef for Arbejdsmarked og Borgerservice Job og personprofil Centerchef for Arbejdsmarked og Borgerservice Baggrund Vi søger en ny centerchef for Center Arbejdsmarked og Borgerservice med tiltrædelse den 1. januar 2020. Rebild Kommune har 30.000

Læs mere

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de kommende år. Favrskov Kommune

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL TIL UDVIKLINGSCHEF

JOB- OG PERSONPROFIL TIL UDVIKLINGSCHEF JOB- OG PERSONPROFIL TIL UDVIKLINGSCHEF DYNAMISK UDVIKLINGSCHEF TIL GREVE KOMMUNE Er du god til strategisk udvikling af medarbejdere og organisation? Og er du stærkt processuelt forankret og har talent

Læs mere

GENOPSLAG. Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune

GENOPSLAG. Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune GENOPSLAG Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune Job- og personprofil leder af Borgerservice i Favrskov Kommune april 2016 1. Baggrund Stillingen som leder af

Læs mere

Varde Kommune Plan, Kultur og Teknik Rekruttering af chef til Teknik og Miljø

Varde Kommune Plan, Kultur og Teknik Rekruttering af chef til Teknik og Miljø 28.09.2012. Varde Kommune Plan, Kultur og Teknik Rekruttering af chef til Teknik og Miljø Job- og personprofil Baggrund Varde Kommune søger en ny chef til Teknik og Miljø. Varde Kommune - et godt sted

Læs mere

Job- og personprofil. Direktør. Rebild Kommune Februar 2016

Job- og personprofil. Direktør. Rebild Kommune Februar 2016 Job- og personprofil Direktør Rebild Kommune Februar 2016 Opdragsgiver Rebild Kommune Adresse Rebild Kommune Hobrovej 110 9530 Støvring 99 88 99 88 www.rebild.dk Stilling Direktør med særligt ansvar for:

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL PÆDAGOGISK LEDER AF UDSKOLINGEN PÅ TRANBJERGSKOLEN BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL PÆDAGOGISK LEDER AF UDSKOLINGEN PÅ TRANBJERGSKOLEN BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL PÆDAGOGISK LEDER AF UDSKOLINGEN PÅ TRANBJERGSKOLEN BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE PÆDAGOGISK LEDER AF UDSKOLINGEN PÅ TRANBJERGSKOLEN Er du

Læs mere

Velfærdsdirektør i Dragør Kommune

Velfærdsdirektør i Dragør Kommune Borgmestersekretariat, HR og Udvikling Kirkevej 7 2791 Dragør Tlf.: 32 89 01 00 CVR: 12881517 www.dragoer.dk Jobprofil Velfærdsdirektør i Dragør Kommune 19. maj 2014 En af Dragør Kommunes direktører har

Læs mere

Job- og personprofil. Jobcenterchef i Borger- og Arbejdsmarkedscentret

Job- og personprofil. Jobcenterchef i Borger- og Arbejdsmarkedscentret Job- og personprofil Jobcenterchef i Borger- og Arbejdsmarkedscentret 1. Stillingen og organisationen Høje-Taastrup Kommune søger en jobcenterchef. Jobcentret er en del af Borger- og Arbejdsmarkedscentret.

Læs mere

Stillingsprofil for områdeleder i Hinnerup A i

Stillingsprofil for områdeleder i Hinnerup A i Notat Postadresse: Dagtilbud Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk 27. oktober 2015 Sagsbehandler: Lone Bruun Nielsen Tlf. 89 64 33 01 lobn@favrskov.dk Stillingsprofil

Læs mere

Rebild Kommune Job- og personprofil for direktør med særligt ansvar for Center Natur og Miljø, Center Plan, Byg og Vej og fællescentrene IT og

Rebild Kommune Job- og personprofil for direktør med særligt ansvar for Center Natur og Miljø, Center Plan, Byg og Vej og fællescentrene IT og Rebild Kommune Job- og personprofil for direktør med særligt ansvar for Center Natur og Miljø, Center Plan, Byg og Vej og fællescentrene IT og Digitalisering 29. maj 2015 1. Baggrund Rebild Kommune søger

Læs mere

Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Rekruttering af direktør

Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Rekruttering af direktør 21. september 2011 Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Rekruttering af direktør Job- og personprofil Baggrund Social- og Sundhedsskolen Esbjerg søger en ny direktør, der vil medvirke til at fastholde og

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune 1 1. Favrskov Kommune Favrskov Kommune er en vækstkommune med omkring 47.000 indbyggere og væksten forventes

Læs mere

Job- og personprofil for den nye skolechef til Holstebro Kommune

Job- og personprofil for den nye skolechef til Holstebro Kommune Job- og personprofil for den nye skolechef til Holstebro Kommune Indledning: Vores afholdte skolechef gennem 12 år har valgt at gå på pension. Vi søger derfor hans afløser til tiltrædelse 1. april 2015

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL TIL STILLINGEN SOM Daglig pædagogisk leder v. Institution Abildgård/Børnehuset Planteskolen.

JOB- OG PERSONPROFIL TIL STILLINGEN SOM Daglig pædagogisk leder v. Institution Abildgård/Børnehuset Planteskolen. JOB- OG PERSONPROFIL TIL STILLINGEN SOM Daglig pædagogisk leder v. Institution Abildgård/Børnehuset Planteskolen. Odense Kommune Odenses vision er At lege er at leve. Den handler om at tænke nyt, når det

Læs mere

Hørsholm Kommune Job- og personprofil for direktør med ansvar for børn og unge, det specialiserede område samt sport, fritid & kultur

Hørsholm Kommune Job- og personprofil for direktør med ansvar for børn og unge, det specialiserede område samt sport, fritid & kultur Hørsholm Kommune Job- og personprofil for direktør med ansvar for børn og unge, det specialiserede område samt sport, fritid & kultur 6. februar 2015 1. Baggrund Hørsholm Kommune med knapt 25.000 indbyggere

Læs mere

Skoleleder Store Heddinge Skole Stevns Kommune

Skoleleder Store Heddinge Skole Stevns Kommune JOBPROFIL Skoleleder Store Heddinge Skole Stevns Kommune 1. Indledning Stevns Kommune ønsker at ansætte en skoleleder på Store Heddinge Skole. Stillingen ønskes besat per 1. februar 2016. Dette notat er

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for it-chef

Allerød Kommune Job- og personprofil for it-chef Allerød Kommune Job- personprofil for it-chef Allerød Kommune søger en ny it-chef. Om Allerød Kommune Allerød Kommune har i dag ca. 24.500 indbyggere, flere er på vej. Kommunen ligger centralt i Nordsjælland,

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som koordinator for køb og salg af jord og fast ejendom i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som koordinator for køb og salg af jord og fast ejendom i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som koordinator for køb og salg af jord og fast ejendom i Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med omkring 47.700 indbyggere og væksten

Læs mere

Randers Kommune Job- og personprofil for skolelederne-

Randers Kommune Job- og personprofil for skolelederne- Randers Kommune Job- og personprofil for skolelederne- niveau 1 1. april 2015 1. Baggrund Udgangspunktet for Randers Kommunes arbejde med at ændre skolestrukturen er et ønske om at sikre fagligt og økonomisk

Læs mere

Tilbud på konsulentbistand ved implementering af ledelsesprojektet: Offentlig Leadership Pipeline i Skoleforvaltningen UDKAST.

Tilbud på konsulentbistand ved implementering af ledelsesprojektet: Offentlig Leadership Pipeline i Skoleforvaltningen UDKAST. Til Kopi til Fra Sagsnr. Forvaltningsledelsen Indtast Kopi til Sekretariat, HR og Udvikling Indtast sagsnr. Sekretariat, HR og Udvikling Skoleforvaltningen Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby Init.: LBS/KD

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Skolen ved Sønderager

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Skolen ved Sønderager NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Skolen ved Sønderager 1. Indledning Da vores tidligere leder er gået på pension, er stillingen som skoleleder ledig til besættelse snarest muligt. Stillingen annonceres

Læs mere

Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020

Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020 Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020 Tak for brug af billeder: Vibeke Olsen Hans Chr. Katberg Olrik Thoft Niels Olsen Indledning Med personalepolitikken som vejviser Så er den her den nye personalepolitik!

Læs mere

Ikast-Brande Kommune søger

Ikast-Brande Kommune søger Ikast-Brande Kommune søger afdelingsleder til UU Ikast-Brande Job- og personprofil 1. Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse... 2 2. Indledning... 3 3. Værdigrundlag i Ikast-Brande Kommune... 3 4.

Læs mere

Job- og personprofil. Uddannelseschef til Campus

Job- og personprofil. Uddannelseschef til Campus Job- og personprofil Uddannelseschef til Campus Food College Aalborg Style & Wellness College Aalborg Dental College Aalborg Skolehjem December 2013 Udarbejdet af HR-afdelingen, Tech College Aalborg, i

Læs mere

Skolechef Hvidovre Kommune

Skolechef Hvidovre Kommune April 2014 Skolechef Hvidovre Kommune Kjerulf & Partnere A/S Executive search & selection Præsentation Denne job- og personprofil er udarbejdet på baggrund af et fokusgruppeinterview med repræsentanter

Læs mere

Plejecenterleder Krogstenshave Hvidovre Kommune

Plejecenterleder Krogstenshave Hvidovre Kommune Marts 2014 Plejecenterleder Krogstenshave Hvidovre Kommune Præsentation Materialet indledes med en introduktion til kommunen. Derefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling såsom ansvarsområder,

Læs mere

Skoleleder til Ådalskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv.

Skoleleder til Ådalskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv. Skoleleder til Ådalskolen, Ringsted Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1) Stillingen 2) Ansættelsesvilkår 3) Ådalskolen 4) Skoleområdet i Ringsted Forventningerne

Læs mere

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil Viceskoleleder distrikt Kystskole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Viceskoleleder

Læs mere

Afdelingsleder Sletten Skole. Job- og Kravprofil

Afdelingsleder Sletten Skole. Job- og Kravprofil Afdelingsleder Sletten Skole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Sletten

Læs mere

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Holbæk Kommune Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Afdelingsleder for: Borger Kontakt 1. Indledning og baggrund for stillingen Den 1. januar 2015 satte Byrådet i Holbæk Kommune en ny ramme

Læs mere

Job- og personprofil for Institutleder ved Institut for Matematiske Fag

Job- og personprofil for Institutleder ved Institut for Matematiske Fag Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet Københavns Universitet Job- og personprofil for Institutleder ved Institut for Matematiske Fag Baggrund Institut for Matematiske Fag (MATH), et af Københavns Universitets

Læs mere

Job- og kravprofil vedrørende stillingen som viceskoleleder på Langagerskolen

Job- og kravprofil vedrørende stillingen som viceskoleleder på Langagerskolen Jesper Lund Aarhus, den 2. maj 2013 Job- og kravprofil vedrørende stillingen som viceskoleleder på Langagerskolen AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND FRANCE GERMANY INDIA ITALY

Læs mere

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil Skoleleder distrikt Kystskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Skoleleder

Læs mere

Souschef til Familie og Dagtilbudsafdelingen. Hvidovre Kommune

Souschef til Familie og Dagtilbudsafdelingen. Hvidovre Kommune Souschef til Familie og Dagtilbudsafdelingen Hvidovre Kommune Præsentation Denne job- og personprofil indledes med en introduktion til kommunen. Derefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling

Læs mere

Afdelingsleder Søndersøskolen. Job- og Kravprofil

Afdelingsleder Søndersøskolen. Job- og Kravprofil Afdelingsleder Søndersøskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Søndersøskolen

Læs mere

Notat. Dato: 26. august 2013 Sagsnr.: 2013-007997-19. Intentioner og rammesætning af folkeskolereformen i Middelfart kommune

Notat. Dato: 26. august 2013 Sagsnr.: 2013-007997-19. Intentioner og rammesætning af folkeskolereformen i Middelfart kommune Skoleafdelingen Middelfart Kommune Anlægsvej 4 5592 Ejby www.middelfart.dk Telefon +45 8888 5500 Direkte 8888 5325 Fax +45 8888 5501 Dato: 26. august 2013 Sagsnr.: 2013-007997-19 Pia.Werborg@middelfart.dk

Læs mere

HOLBÆK KOMMUNE JOB- OG PERSONPROFIL FOR AFDELINGSLEDER TIL HR OG ARBEJDSMILJØ JANUAR 2016

HOLBÆK KOMMUNE JOB- OG PERSONPROFIL FOR AFDELINGSLEDER TIL HR OG ARBEJDSMILJØ JANUAR 2016 HOLBÆK KOMMUNE JOB- OG PERSONPROFIL FOR AFDELINGSLEDER TIL HR OG ARBEJDSMILJØ JANUAR 2016 1. BAGGRUND Denne job- og personprofil er udarbejdet på baggrund af interview med ansættelsesudvalget med henblik

Læs mere

Rebild Kommune. Job- og personprofil for ny direktør med særligt ansvar for Center Børn og Unge og Center Familie og Handicap. 23.

Rebild Kommune. Job- og personprofil for ny direktør med særligt ansvar for Center Børn og Unge og Center Familie og Handicap. 23. Rebild Kommune Job- og personprofil for ny direktør med særligt ansvar for Center Børn og Unge og Center Familie og Handicap 23.maj 2014 1. Baggrund. 2. Rebild Kommune Byrådet vision for Rebild kommune

Læs mere

Viborg Kommune Job- og personprofil for direktør for Job & Velfærd

Viborg Kommune Job- og personprofil for direktør for Job & Velfærd Viborg Kommune Job- og personprofil for direktør for Job & Velfærd Oktober 2014 1. Baggrund Viborg Kommune skal have ny direktør med ansvar for Job & Velfærd, da den nuværende direktør går på pension.

Læs mere

Lautrupgårdskolens handleplan for inklusion.

Lautrupgårdskolens handleplan for inklusion. Lautrupgårdskolens handleplan for inklusion. 1. Lautrupgårdskolen udarbejder handleplan for inklusion. Mål: Inklusionsstrategien skal implementeres som en naturlig del af hverdagen. Succeskriteriet: At

Læs mere

JOB- OG KRAVPROFIL STILLINGSPROFILBESKRIVELSE

JOB- OG KRAVPROFIL STILLINGSPROFILBESKRIVELSE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE STILLINGSPROFILBESKRIVELSE FRITIDS- OG UNGDOMSSKOLELEDER FRITIDS- OG UNGDOMSSKOLELEDER () Byrådet har den 27. august 2014 vedtaget en ny organisering af fritids- og ungdomsskoleområdet

Læs mere

LEDER AF MYNDIGHEDSAFDELINGEN

LEDER AF MYNDIGHEDSAFDELINGEN GULDBORGSUND KOMMUNE LEDER AF MYNDIGHEDSAFDELINGEN JOB- OG PERSONPROFIL Indhold VILKÅR... 3 1. Stillingen... 3 2. Ansættelsesvilkår... 3 3. Guldborgsund Kommune... 3 4. Den administrative organisation...

Læs mere

Forslag til visioner og strategier for fremtidens overbygning i Norddjurs Kommune

Forslag til visioner og strategier for fremtidens overbygning i Norddjurs Kommune Forslag til visioner og strategier for fremtidens overbygning i Norddjurs Kommune Indledning Norddjurs Kommune har i de senere år sat fokus på mulighederne for at udvikle en folkeskole, hvor de unge i

Læs mere

Job- og personprofil Leder af jobudvikling Jobcenter Horsens

Job- og personprofil Leder af jobudvikling Jobcenter Horsens Job- og personprofil Leder af jobudvikling Jobcenter Horsens Indledning Horsens Kommune søger en ny leder, der kan stå i spidsen for Jobudvikling i Jobcenter Horsens. Stillingen er nyoprettet. Denne job-

Læs mere

Arbejdsmarkedschef og Jobcenterchef til Gribskov Kommune

Arbejdsmarkedschef og Jobcenterchef til Gribskov Kommune Lundgaard Konsulenterne rekrutterer Arbejdsmarkedschef og Jobcenterchef til Gribskov Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1. Gribskov Kommune 2. Ansættelsesvilkår

Læs mere

Programleder til Ringparken og Motalavej trygge boligområder Slagelse Kommune

Programleder til Ringparken og Motalavej trygge boligområder Slagelse Kommune Programleder til Ringparken og Motalavej trygge boligområder Job- og personprofil Denne job- og personprofil indeholder: Den korte introduktion Organisationen og jobbet Personen Rekrutteringsprocessen

Læs mere

Lundgaard Konsulenterne rekrutterer. Direktør til velfærdsområdet i Guldborgsund Kommune. Guldborgsund Kommune

Lundgaard Konsulenterne rekrutterer. Direktør til velfærdsområdet i Guldborgsund Kommune. Guldborgsund Kommune Lundgaard Konsulenterne rekrutterer Direktør til velfærdsområdet i Guldborgsund Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Vilkårene 1. Stillingen 2. Ansættelsesvilkår 3. Guldborgsund

Læs mere

strategi for Hvidovre Kommune 2015-2017

strategi for Hvidovre Kommune 2015-2017 DIALOG 1 ÅBENHED strategi for Hvidovre Kommune 2015-2017 ENGAGEMENT INDHOLD Forord 3 Indledning 4 Strategisk kompetenceudvikling 6 HR-fokusområder 2015 17 8 Ledelse af velfærd og borgerinddragelse 8 Innovation

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af fællesleder til LÆringscenter Syd

NOTAT vedr. ansættelse af fællesleder til LÆringscenter Syd NOTAT vedr. ansættelse af fællesleder til LÆringscenter Syd 1. Indledning LÆringscenter Syd er et læringscenter fordelt på fem afdelinger. Centeret består af de to skoler i Kølkær og Arnborg med tilhørende

Læs mere

Læring og Samarbejde

Læring og Samarbejde 1 Kontrakter Børn og Unge 2015+16 Læring og Samarbejde Daginstitutionen Tumlehøj i Suldrup I Skrivende stund, d. 25.marts 2015 har vi 110 børn, 4 småbørnsgruppebørn og 106 børnehavebørn. Ansatte: 20 personer

Læs mere

Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur

Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur NOTAT HR-stab Arbejdet med en mere klar og tydelig ledelse er med dette oplæg påbegyndt. Oplægget definerer de generelle rammer i relation

Læs mere

Souschef for Virksomhed og Beskæftigelse

Souschef for Virksomhed og Beskæftigelse Stillings- og personprofil Souschef for Virksomhed og Beskæftigelse Norddjurs Kommune April 2016 FOTO: Terma Aerostructures Opdragsgiver Norddjurs Kommune Adresse Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa

Læs mere

I Assens Kommune lykkes alle børn

I Assens Kommune lykkes alle børn I Assens Kommune lykkes alle børn Dagtilbud & Skole - Vision 0-18 år frem til 2018 I Assens Kommune har vi en vision for Dagtilbud & Skole. Den hedder I Assens Kommune lykkes alle børn og gælder for børn

Læs mere

Planlægnings- og Udviklingschef FynBus

Planlægnings- og Udviklingschef FynBus Job- og personprofil Planlægnings- og Udviklingschef FynBus 1. Indledning FynBus søger en Planlægnings- og Udviklingschef. Denne job- og personprofilen er udarbejdet af Genitor ApS med henblik på, at:

Læs mere

Job- og personprofil for stillingen som centerchef for Dagtilbud og Skole i Furesø Kommune

Job- og personprofil for stillingen som centerchef for Dagtilbud og Skole i Furesø Kommune Job- og personprofil for stillingen som centerchef for Dagtilbud og Skole i Furesø Kommune 1 Indledning Stillingen som Centerchef for det nyoprettede Center for Dagtilbud og Skole er ledig til besættelse

Læs mere

Praktikstedsbeskrivelse. Herningvej 35 9210 Aalborg SØ Tlf: 99 82 45 70 Hjemmeside: http://herningvej-skole.skoleporten.dk/sp

Praktikstedsbeskrivelse. Herningvej 35 9210 Aalborg SØ Tlf: 99 82 45 70 Hjemmeside: http://herningvej-skole.skoleporten.dk/sp Praktikstedsbeskrivelse Praktiksted Institutionstype Herningvej Skole Herningvej 35 9210 Aalborg SØ Tlf: 99 82 45 70 Hjemmeside: http://herningvej-skole.skoleporten.dk/sp DUS (SFO) Børnegruppe Fysiske

Læs mere

Centerchef Sundheds- og omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune

Centerchef Sundheds- og omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune Jobprofil Centerchef Sundheds- og omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune 1. Indledning Sundheds- og Omsorgsforvaltningen (SUF) ønsker at ansætte en centerchef med reference til direktionen. Dette notat

Læs mere

Mål- og indholdsbeskrivelse for SkoleFritidsHjem

Mål- og indholdsbeskrivelse for SkoleFritidsHjem Mål- og indholdsbeskrivelse for SkoleFritidsHjem Formålet med mål - og indholdsbeskrivelsen for skolefritidshjem (SFH) i Holstebro Kommune er at give borgerne mulighed for at få indblik i prioriteringerne

Læs mere

Skolereform. Dialogmøde 3. September 2013

Skolereform. Dialogmøde 3. September 2013 1 Skolereform Dialogmøde 3. September 2013 Målsætning 2 Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige

Læs mere

Udviklingskontrakt 2016 for Hørning Dagtilbud

Udviklingskontrakt 2016 for Hørning Dagtilbud Udviklingskontrakt 2016 for Hørning Dagtilbud 1. Virkeliggørelse og koordinering af politisk besluttede forandringer Kommunens samlede ledelse arbejder målrettet på, at Byrådets visioner, politikker og

Læs mere

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Guldborgsund Kommune har besluttet at udvide direktionen. I den forbindelse er vores centerchef for Teknik og Miljø blevet

Læs mere

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv.

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv. Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1) Stillingen 2) Ansættelsesvilkår 3) Skoleområdet i Ringsted 4) Søholmskolen Forventningerne

Læs mere

Solrød Kommune Job- og personprofil

Solrød Kommune Job- og personprofil Solrød Kommune Job- og personprofil Leder af Ungdomsskolen februar 2013 1 1. Baggrund Solrød Kommune med ca. 1500 ansatte søger en ny leder af Ungdomsskolen, idet den nuværende leder har valgt at gå på

Læs mere

Forord. Læsevejledning

Forord. Læsevejledning Forord Folkeskolen er en kommunal kerneopgave og Middelfart Kommune har ambitioner for sit skolevæsen. Middelfart Kommunes skolepolitik bygger på et ønske om en folkeskole, der har en fælles retning og

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense side 1 af 9 Indhold Indledning...2 Ansættelsesudvalg...2 Tidsplan...2 Nordfyns Kommune...3 Ledelsesstruktur...5

Læs mere

Virupskolen søger 2 pædagogiske ledere

Virupskolen søger 2 pædagogiske ledere Virupskolen søger 2 pædagogiske ledere På Virupskolen ændrer vi skolens ledelsesstruktur pr. 1. august 2015. Vi søger derfor 2 pædagogiske ledere til at indgå i vores ledelsesteam. Vi søger en pædagogisk

Læs mere

INPUT TIL TEMADRØFTELSE

INPUT TIL TEMADRØFTELSE INPUT TIL TEMADRØFTELSE En ny folkeskole I juni 2013 blev der indgået en politisk aftale, som lægger op til et fagligt løft af folkeskolen og til øget mål- og resultatstyring. Samtidig er der vedtaget

Læs mere

Uddannelsesdirektør til. Slagelse Kommune

Uddannelsesdirektør til. Slagelse Kommune Lundgaard Konsulenterne rekrutterer Uddannelsesdirektør til Slagelse Kommune Denne job - og personprofil indeholder følgende afsnit: Vilkårene 1. Omkring stillingen 2. Ansættelsesvilkår 3. Slagelse Kommune

Læs mere