Referat af Bestyrelsesmøde i DOT (Dansk ortopædkirurgisk traumeselskab)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Bestyrelsesmøde i DOT (Dansk ortopædkirurgisk traumeselskab)"

Transkript

1 Ålborg d. 8/ kl til Referat af Bestyrelsesmøde i DOT (Dansk ortopædkirurgisk traumeselskab) Lokale: Aalborg Sygehus Syd, Medicinerhuset, Mødelokale 9.5. Til stede: Søren Kold (SK), Søren Kring (SKr), Henrik Eckardt (HE), Lonnie Froberg (LF), Mikael Brix (MB) og Frank Damborg (FD) Afbud fra: Nanna Salling (NS) og Juozas Petruskevicius (JP) Thoraxkirurg fra Ålborg sgh. holdt et spændende og inspirerende indlæg om hypothermi og udrykningshold. Flere gav efterfølgende til kende at dette, på sigt, kunne anvendes til et minisymposium eller lignende sammen med indlæg om præhospital traumehåndtering e.lign. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent (10.30): LF blev valgt. 2. Valg af referent (10.30): FD blev valgt. 3. Godkendelse af dagsordenen (10.30): Godkendt uden kommentarer. 4. Medlemsliste ( ) Pr. dags dato er der 96 medlemmer i DOT. Dette er tilfredsstillende. Vi er i fortsat fremgang. 5. Hjemmesiden ( ) Hjemmesiden er fast punkt på hvert møde. Op til dagens møde er hjemmesiden opdateret med referater, e mailadresserne og medlemsliste. Indmeldelsesblanketten fungerer fortsat fint. Supplement til dagsordenspunktet fra Søren Kold: Brug af hjemmeside i forbindelse med relevante kurser. For relevante kurser (A-kursus, AO kurser etc.) kan oprettes faneblad for hvert enkelt kursus. Herfra kan man klikke ind til kursusprogram, praktisk info, samt afholdte foredrag. Hvordan får man praktisk oploadet til hjemmesiden? NS har besvaret dette pr mail forud for mødet: Materiale og links osv, der skal lægges på hjemmesiden sender jeg (NS) til Torben Uhrenholdt (TU), der lægger det på. Det er et hurtigt og smidigt samarbejde, som er gået gennem mig hidtil. Jeg (NS) synes at det er en rigtig god idé at uddannelsesudvalgets gode arbejde er mere synligt på hjemmesiden. Det er også ham, der 'opbevarer' pdf.filer, som der linkes til fra hjemmesiden. Vi enedes om at der fremadrettet skal udarbejdes følgende faneblade på vores hjemmeside: a) ESTES (Der forklarer om vort medlemskab + annoncerer aktiviteter i ESTES) b) AO (Der forklarer om AO s uafhængighed af industrien og præsenterer muligheden for kurser i DK hvert andet år + præsenterer seneste/kommende program og præsentationer) c) A kursus i traumatologi (Der præsenterer seneste/kommende program og præsentationer)

2 d) RIOT (Der forklarer om RIOT og giver mulighed for links til seneste / kommende arrangementer) e) DFDB (Der forklarer om baggrunden for DFDB og linker dertil) NS bedes kontakte TU mhbp. mulighederne for dette. NS kommer efterfølgende med oplæg til resten af bestyrelsen omhandlende under hvilke faner disse faneblade kan ligge osv. Det materiale der på skal udarbejdes om a) udfærdiges af HE, om b) af SK, om c) og e) af MB og om d) af FD. 6. DRG ( ) FD og MB deltog i sin tid i en møderække hos Sundhedsstyrelsen om kodning ved traumemodtagelse. Der er kommet en ny kode (BWST1F) som nu har fungeret siden årsskiftet. DOT opfordrer alle til fremadrettet at anføre denne DRG kode på alle traumepatienter. Dette mhbp. på sigt at få gældende opdateret statistik på antal af traumepatienter, overflyttere mv. 7. ESTES ( ) A) Der har været møde i Lyon i april. B) ESTES har lavet et oplæg til en pan-europæisk-traumedatabase. HE redegjorde for dette oplæg. Bestyrelsen syntes principielt /teoretisk at oplægget er fornuftigt men vi finder initiativet urealistisk og umuligt at gennemføre, hvorfor vi afstår fra at investere yderligere energi i projektet. C) Vi skal i løbet af 2013 genoverveje vores medlemskab af ESTES. Dette jf. beslutning i referat fra september 2012:.. HE deltager i ESTES møde i april Bestyrelsen aftaler at vi efter april mødet sætter punktet Fortsat medlemskab af ESTES på dagsordenen. Set i lyset af at der kommer mere og mere traumatologi på såvel EFORT som DOS møderne kunne det være at vi på sigt finder medlemskabet af ESTES overflødigt. Endelig stillingtagen til dette i maj/juni Dette punkt sættes på dagsordenen på næste møde hvor der skal tages stilling til det fortsatte medlemskab af ESTES. D)SK luftede muligheden for europæisk teoretisk traume kursusrække. Dette er bl.a. kendt inden for børneortopædi (kaldet EPOS-BAT Educational programme), se HE vil høre til ESTES møde om det har interesse. MB tager kontakt til Morten Schultz Larsen, som er vores repræsentant i EFORT trauma task force, mhp. at drøfte med europæiske kolleger mulighed for kursusrække i EFORT regi. 8. Kvalitetsudvalg ( ) LF deltog på vegne af DOT i DOS s kvalitetsudvalgsmøde 26/9-12. Kortfattet stikordsreferat fra LF er mailet rundt forud for mødet. MB deltog på vegne af DOT i DOS s kvalitetsudvalgsmøde + møde med DOS-bestyrelsen i Middelfart 17/ Mundtligt stikordsreferat blev givet på mødet. MB har udfærdiget indstilling til kvalitetsudvalget omkring muligheden for at vælge håndledsfrakturer som emne for en landsdækkende instruks. Der er endnu ikke svar på hvorvidt dette emne vælges. På forhånd havde FD indmeldt clavikelfrakturer (Som vi er undervejs med) og malleolfrakturer som mulige emner. Disse er frafaldet. Strække ben pause ( ) 9. Nationale kliniske retningslinier (NKR) ( ) Referat af seneste Kvalitetsudvalgsmøde var udsendt som bilag. I forlængelse af ovennævnte diskuteredes NKR.

3 Der er af arbejdsgruppe udfærdiget 2 forskellige Udkast til retningslinier. Dette således a) skrift om distale humerusfrakturer og b) Clavikelfraktur instruks. Det aftales at MB snarest mailer a) ud til bestyrelsen. Man kan så komme med indvendinger i ca. en uge. Herefter retter MB a) til. Herefter skal a) + b) ligges på hjemmesiden til høring i 4 uger. Dette skal ske sammen med et entydigt følgebrev! FD skriver udkast til følgebrev til disse 2 instrukser. Af dette følgebrev skal det tydeligt fremgå hvem målgruppen for instrukserne, hvem der har udfærdiget dem, hvortil kommentarer sendes samt hvad konsekvensen af den endelige instruks er. 10. Uddannelsesudvalget ( ) I forbindelse med efterårets DOS møde 2013 aftalte vi følgende vedr. onsdagen til Generalforsamling i DOT til DFDB årsrapport + oplæg til minisymposium til kaffe i udstillingen til Undervisning pasus til Strække ben til Undervisning pasus 2 Indtil videre regner vi med at emnet bliver non-union. Dette er også emnet for et kommende RIOT møde i region syd. Vi ser om der her kan høstes cases til dagen. Uddannelsesudvalget har dog endnu ikke 100% låst sig fast på dette emne. Punktet sættes på dagsordenen på næste møde igen. 11. Repræsentation ( ) I forskellige sammenhænge kan det komme på tale at bestyrelsesmedlemmer i DOT har behov for at afholde repræsentationsudgifter. Indtil videre har vi ikke haft retningslinier for dette. Formand og næstformand har vurderet fra gang til gang. Efter kort oplæg fra formanden blev der gennemført en kort diskussion af emnet. Man fandt ikke anledning til at ændre gældende praksis. 12. DFDB ( ) Det kører på skinner med indberetninger osv. DFDB er nu verdens største aktive frakturdatabase. a) Vi aftaler fremadrettet årligt at anvende ca. 30 minutter af minisymposiet på DOS til at aflægge årsrapport fra DFDB. Endvidere aftalte vi at denne afrapportering så hvert år slutter af med specifikt at præsentere data om årets emne for minisymposiet. b) Der arbejdes på at etablere et phd studie indenfor rammerne af DFDB. Når der foreligger en endelig protekol rundsendes denne til DOT bestyrelsen. Det aftales at bestyrelsen stiller sig positive overfor, efter gennemlæsning af protekollen og når der er et konkret navn på den studerende, at udarbejde konkret anbefaling til brug ved fondsansøgninger osv. Endelig beslutning om dette når ovennævnte er på plads. 13. De næste 2 møder ( ) Indtil videre er der ikke presserende emner der betinger hyppigere møder end hidtil. Der har været indkaldt til møde d 21/6. Et par stykker er forhindrede hvorfor der nu rundsendes doodle, hvor man kan vælge mellem 7., 21. og 28. juni. Så snart alle har stemt fastligges endelig mødedato. Mødet kommer til at ligge på Omøvænget 2, 5500 Middelfart. Efter afholdt møde fra til indtages herefter DOT s forårsfrokost.

4 Næste møde herefter Tilstræbes placeret i august / september. Skr tilbyder at være vært. Der vil senere blive rundsendt doodle med mulige mødedatoer for dette møde. Overordnet tema for dette møde vil være DOS kongressen, uddannelsesudvalgets aktiviteter og vores egen GF. 14. Nyhedsmail ( ) Efter hvert møde er det målet at lave et lille nyhedsbrev som kan rundsendes til medlemmerne. NS har forud for dette møde rundsendt forslag til nyhedsbrev. Dette er blevet tilpasset og indsat herefter som bilag 1. Det kan udsendes som medlemsbrev når referatet er godkendt. Endvidere aftalte vi under pkt. 9 at lave et separat medlemsbrev som skal sendes ud når de 2 instrukser skal i høring. 15. Evt. ( ) Under eventuelt blev følgende aftalt: A) LF går videre med at undersøge muligheden for og prisen for at indkøbe og uddele JOT til alle medlemmer. Der undersøges også muligheder for at dette kan gøres som indirekte sponsorat. B) Det specialespecifikke kursus i traumatologi afholdes i år for 3. gang i træk i Odense. Traditionelt roterer de forskellige A-kurser hvert 3. år. Imidlertid er det netop med traumekurset fordelagtigt at kurset forbliver det samme sted i 3-5 år, idet der er et meget stort sett-up med kadaverkirurgi mv. DOT bestyrelsen indstiller til DOS at man tilstræber at kurset forbliver på OUH i 4 år, og at man inden afholdelsen af det 4. kursus i 2014 afklarer hvem der fra 2015 skal overtage kurset. Dette således at én af de kommende tovholdere kan være til stede og overlappe med kurset i Det ser ud til at det kunne være muligt at kurset fra 2015 til 2018 kunne komme til Ålborg med SK og JO som kursusledere. FD tilskriver DOS s uddannelsesudvalg om dette når vi modtager henvendelse om lokalitet for A-kursus Med venlig hilsen Frank (Bilag. Udkast til medlemsbrev. Marts 2013) Kære DOT medlem! Der er gået lidt tid siden vi tilskrev vore medlemmer af denne vej. Hermed lidt nyt fra traumeselskabet Kliniske retningslinier: I Flere sammenhænge arbejdes der med retningslinier. I DOT regi har vi haft medlemmer med i forskellige arbejdsgrupper. Aktuelt arbejdes der på retningslinier omkring clavikelfrakturer og distale humerusfrakturer. Inden så længe vil disse 2 retningslinier blive lagt frem her på hjemmesiden til høring blandt medlemmerne gennem en 4 ugers periode. AO kursus i Middelfart d april, Der afholdes i dagene umiddelbart efter påske AO basic kursus i Middelfart. Kurset hedder: 14. AO basis kursus: Principles in Operative Fracture Management. Fakultetet består af Kjeld Andersen (Århus Universitetshospital), Lasse Bayer (Nordsjællands Hospital, Hillerød), Michael Brix (Odense Universitetshospital), Frank Damborg (Sygehus

5 Lillebælt, Kolding), Henrik Eckardt (Rigshospitalet), Anders Jordy (Sygehus Lillebælt, Kolding), Søren Kold (Aalborg Universitetshospital (Chairman)) og Morten Schultz Larsen (Odense Universitetshospital). Se program og praktiske detaljer hér. (Hyperlink til dokumentet i det endelige nyhedsbrev) ECTES 2013 ESTES (European Society for Trauma and Emergency Surgery) afholder 14 th European Congress of Trauma and Emergency Surgery i Lyon, Frankrig, d maj i år. DOT har et foreningsmedlemsskab, hvilket betyder at alle vores medlemmer også er medlem af ESTES. Program og tilmelding kan findes hér. Pre-congress course I tilslutning til kongressen udbydes i år MuSeC (Modular ultrasound estes Course), som er korte halvdagskurser, hvor 2/3 af tiden bruges på hands-on træning. DOT ønsker særligt at henlede opmærksomheden på: EFAST (3. maj) og Diagnostic US in ED (4.maj). Ultralydsscanning af abdomen (FAST) er en integreret del af traumemodtagelsen. Det er ikke svært og det kunne være en funktion du kunne påtage dig som ortopædkirurg? På ECTES mødet i Lyon kan du lære det. Hvis du allerede mestrer FAST og har lyst til at være co-instructor i Lyon, er der i ESTES afsat midler til indkvartering. Hvis du er interesseret, kan du sende henvendelse til undertegnede på secretary@traumeselskab.dk. Husk at du kan se referater fra afholdte bestyrelsesmøder og generalforsamlinger, formandens beretning fra året der er gået og meget mere på vores hjemmeside På vegne af DOT Nanna Salling og Frank Damborg (Sekretær) (Formand)

Michael Brix (MB), Lonnie Froberg (LF), Juozas Petruskevicius (JP), Frank Damborg (FD), Henrik Eckardt (HE), Nanna Salling (NS) og Kim Holck (KH).

Michael Brix (MB), Lonnie Froberg (LF), Juozas Petruskevicius (JP), Frank Damborg (FD), Henrik Eckardt (HE), Nanna Salling (NS) og Kim Holck (KH). Bestyrelsesmøde i DOT, København (RH) onsdag 14/3 kl. 10-13 2012 Tilstede: Michael Brix (MB), Lonnie Froberg (LF), Juozas Petruskevicius (JP), Frank Damborg (FD), Henrik Eckardt (HE), Nanna Salling (NS)

Læs mere

3. Godkendelse af dagsordenen: Den udsendte dagsorden blev godkendt med tilføjelse af nedennævnte punkt 16+17+18

3. Godkendelse af dagsordenen: Den udsendte dagsorden blev godkendt med tilføjelse af nedennævnte punkt 16+17+18 Bestyrelsesmøde i DOT (Dansk ortopædkirurgisk traumeselskab). Odense 17/9-2012. Kl. 13.00 til 16.00. Lokale: Kirkesalen 15. etage hovedbygningen overfor kantinen. Til stede: Søren Kold (SK), Henrik Eckardt

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde DOT (Dansk ortopædkirurgisk traumeselskab) Fredag 6. juni 10.00 til 13.00

Dagsorden bestyrelsesmøde DOT (Dansk ortopædkirurgisk traumeselskab) Fredag 6. juni 10.00 til 13.00 Dagsorden bestyrelsesmøde DOT (Dansk ortopædkirurgisk traumeselskab) Fredag 6. juni 10.00 til 13.00 Tilstede: Frank Damborg (FD), Lonnie Froberg (LF), Michael Brix (MB), Nanna Salling (NS), Søren Kold

Læs mere

UB vælges til webmaster. NS vælges til sekretær og kasserer. FD og NS formulerer opgaverne for de to poster.

UB vælges til webmaster. NS vælges til sekretær og kasserer. FD og NS formulerer opgaverne for de to poster. Bestyrelsesmøde DOT (Dansk ortopædkirurgisk traumeselskab) Fredag 5. december 2014 10.30 til 14.00 (Viby. Århus) Inviterede: Upender Singh, Ulrik Branner, Frank Farsø, Lasse Bayer, Illja Ban, Annie Primdahl,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde DOT (Dansk Ortopædkirurgisk Traumeselskab) Mandag 8. JUNI 2015

Referat af bestyrelsesmøde DOT (Dansk Ortopædkirurgisk Traumeselskab) Mandag 8. JUNI 2015 Referat af bestyrelsesmøde DOT (Dansk Ortopædkirurgisk Traumeselskab) Mandag 8. JUNI 2015 Tilstede: Ulrik Branner (UB), Frank Farsø (FF), Illja Bann (IB), Annie Primdahl (AP), Lonnie Froberg (LF), Michael

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde DOT (Dansk Ortopædkirurgisk Traumeselskab) Fredag 13. Marts 2015 10.30 til 14.30 (RH. Kbh.)

Referat bestyrelsesmøde DOT (Dansk Ortopædkirurgisk Traumeselskab) Fredag 13. Marts 2015 10.30 til 14.30 (RH. Kbh.) Referat bestyrelsesmøde DOT (Dansk Ortopædkirurgisk Traumeselskab) Fredag 13. Marts 2015 10.30 til 14.30 (RH. Kbh.) Tilstede: Upender Singh (US), Ulrik Branner (UB), Frank Farsø (FF), Lasse Bayer (LB),

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde DOT (Dansk ortopædkirurgisk traumeselskab) Fredag 14. marts til 15.00, Herlev hospital

Dagsorden bestyrelsesmøde DOT (Dansk ortopædkirurgisk traumeselskab) Fredag 14. marts til 15.00, Herlev hospital Dagsorden bestyrelsesmøde DOT (Dansk ortopædkirurgisk traumeselskab) Fredag 14. marts. 10.30 til 15.00, Herlev hospital Fremmøde: Frank Damborg (FD), Søren Kold (Sko), Nanna Salling (NS), Juozas Petruskevicius

Læs mere

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5 17:00 17:15 1.0 Formalia Dirigent: Kristoffer Barfod Referent: Thomas Jensen 17:15 18:45 2.0 Gennemgang af handlingsplan for ansvarområderne 2.1 Handlingsplan

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB Danish Orthopaedic Society Secretariat DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Onsdag d 11 juni 2008 kl 1100-1300 RAI-Amsterdam Room H DAGSORDEN Til stede: Per Kjærsgaard-Andersen

Læs mere

Dagsorden Bestyrelsesmøde i DOT. Fredag 10/6-16 kl til

Dagsorden Bestyrelsesmøde i DOT. Fredag 10/6-16 kl til Dagsorden Bestyrelsesmøde i DOT. Fredag 10/6-16 kl. 10.00 til 14.00. Indkaldt: Michael Brix (MB), Annie Primdahl (AP), Upender Singh (US), Frank Farsø (FF), Ilija Ban (IB), Ulrik Branner (UB), Nanna Salling

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DURS 11. sep. 2014

Referat bestyrelsesmøde i DURS 11. sep. 2014 Referat bestyrelsesmøde i DURS 11. sep. 2014 Mødested: Århus Universitetshospital Skejby Dato: 11. september Mødetid: 09.00-14.30 Tilstede: Professor Henrik S. Thomsen (HST), Overlæge Karin Kastberg Petersen

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato, 20. september 2018 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato, 20. september 2018 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Dato, 20. september 2018 kl. 09.30 Domus Medica, Kristianiagade, salonen, stueetagen REFERAT Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Morten Schultz Larsen

Læs mere

Emne: Dato for møde: Side. Dagsorden til møde i UDDU marts /4/ kl Referent: Udfærdiget dato : Mødested

Emne: Dato for møde: Side. Dagsorden til møde i UDDU marts /4/ kl Referent: Udfærdiget dato : Mødested Dagsorden til møde i UDDU marts 2016 14/4/ kl. 16 1 1. Formalia a. Valg af dirigent Søren Kold Valg af referent: Godkendelse af dagsordenen b. Godkendelse af referat fra UDDU møde december 2015 2. DOS

Læs mere

Velkommen til alle kolleger. Formål med kurset. Praktiske oplysninger. Cases. Ugens program. Dagens program. Evalueringsskemaer.

Velkommen til alle kolleger. Formål med kurset. Praktiske oplysninger. Cases. Ugens program. Dagens program. Evalueringsskemaer. Velkommen til alle kolleger Formål med kurset Praktiske oplysninger Cases Ugens program Dagens program Evalueringsskemaer Posttest underskrifter Universitetshospital 1 8: Traumatologi Formål: At bibringe

Læs mere

REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt med en enkelt tilføjelse under pkt. 17.

REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt med en enkelt tilføjelse under pkt. 17. DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE onsdag d. 18. januar 2017, kl 16.00 Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart REFERAT Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Morten Schultz

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

Vedr.: 1. Referat af generalforsamlingen, den 28.marts 2007. 2. Fremtidig kommunikation til Selskabets medlemmer via e-mail, -

Vedr.: 1. Referat af generalforsamlingen, den 28.marts 2007. 2. Fremtidig kommunikation til Selskabets medlemmer via e-mail, - DANSK SELSKAB FOR MEDICINSK MAGNETISK RESONANS Nyhedsbrev Dato: August 2007 Vedr.: 1. Referat af generalforsamlingen, den 28.marts 2007. 2. Fremtidig kommunikation til Selskabets medlemmer via e-mail,

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag den 19. september 2011 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag den 19. september 2011 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Mandag den 19. september 2011 kl. 09.00-12.00 Hotel Hilton, Kastrup, mødelokale Jorden Referat (Final) Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Benn Duus (BD),

Læs mere

Referat fra Stiftende generalforsamling i Dansk Selskab for Ungdomsmedicin 11/

Referat fra Stiftende generalforsamling i Dansk Selskab for Ungdomsmedicin 11/ Referat fra Stiftende generalforsamling i Dansk Selskab for Ungdomsmedicin 11/11 2015 Mødesalen, Nordsjællands hospital, Hillerød 30 deltagere tilstede 1. Valg af dirigent Jannet Svennson indstillet og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006

Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006 Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006 Deltagere: Liselotte W. Andersen, Pia Damgaard, Pia-Merethe Jacobsen, Randi V. Jensen, Kirsten Bertel, Susanne Pedersen og Dines Hansen Liselotte bød

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 24. oktober 2017, kl Radisson Blu Scandinavia Hotel. Mødelokale: Directors

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 24. oktober 2017, kl Radisson Blu Scandinavia Hotel. Mødelokale: Directors DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 24. oktober 2017, kl. 15.30 Radisson Blu Scandinavia Hotel Mødelokale: Directors REFERAT Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Morten Schultz

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen. 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen. 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Fredag den 11. april 2014 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: Deltagere: Afbud: Mødesekretær: Uddannelsesudvalg

Læs mere

*Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastik Kirurgi 47. bestyrelsesmøde 9.maj 2014 kl IDA mødecenter Kalvebod Brygge København

*Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastik Kirurgi 47. bestyrelsesmøde 9.maj 2014 kl IDA mødecenter Kalvebod Brygge København *Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastik Kirurgi 47. bestyrelsesmøde 9.maj 2014 kl. 9.30 12.30 IDA mødecenter Kalvebod Brygge København Til stede: Søren Solgaard, Jens Retpen, Snorre Steffensen, Stig

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Carsten W.

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

Januar Kære medlem. Hjemmesiden

Januar Kære medlem. Hjemmesiden Januar 2015 Kære medlem Bestyrelsen har besluttet at genoptage nyhedsbrevet, da vi gerne vil styrke kontakten til medlemmerne. Nyhedsbreve sendes kun ud elektronisk, så det er vigtigt, at du sørger for

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Kontaktpersoner og repræsentanter behøver ikke at være medlem af bestyrelsen.

Kontaktpersoner og repræsentanter behøver ikke at være medlem af bestyrelsen. Forretningsorden for DSMFs bestyrelse Version 1 / 15-03-2016 / KS 1. Poster og opgaver Bestyrelsen udgøres af 1 formand samt 4-6 andre medlemmer 1. Ved førstkommende lejlighed vælger bestyrelsen ét af

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 1/3-2015 hos Niels Jørgen Deltagere: Hans, Jørgen, Jeppe, Niels Jørgen, Peter Afbud: HP Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi, herunder forslag til kontingent for 2016

Læs mere

SAKS Patella Femoral Instabilitet. Onsdag den 24.November 2012:

SAKS Patella Femoral Instabilitet. Onsdag den 24.November 2012: SAKS Patella Femoral Instabilitet. Onsdag den 24.November 2012: Professor Simon Donell BSc FRCS(Orth) MD Consultant Orthopaedic Surgeon Norfolk & Norwich University Hospital President British Association

Læs mere

Implementering af NKR. Claus Munk Jensen Ledende overlæge Ortopædkirurgisk afdeling Gentofte Hospital

Implementering af NKR. Claus Munk Jensen Ledende overlæge Ortopædkirurgisk afdeling Gentofte Hospital Implementering af NKR Claus Munk Jensen Ledende overlæge Ortopædkirurgisk afdeling Gentofte Hospital Formål At give den enkelte patient den rette behandling - på rette tid. Hvordan? Kliniske vejledninger

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde DOT (Dansk Ortopædkirurgisk Traumeselskab) Tirsdag 4. December til (Emdrup Kærvej 9, 2400 København NV)

Referat bestyrelsesmøde DOT (Dansk Ortopædkirurgisk Traumeselskab) Tirsdag 4. December til (Emdrup Kærvej 9, 2400 København NV) Referat bestyrelsesmøde DOT (Dansk Ortopædkirurgisk Traumeselskab) Tirsdag 4. December 2018 09.00 til 14.00 (Emdrup Kærvej 9, 2400 København NV) Deltager: Rasmus Elsøe (RE), Jeppe Barckman (JB), Mette

Læs mere

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07.

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER 2018 Forum Ph.d.-udvalget på HUM Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00 Sted Referent Lokale 15B-0-07 Olivia Mortensen,

Læs mere

Mandag d. 22. september 2014, kl

Mandag d. 22. september 2014, kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Mandag d. 22. september 2014, kl. 9.30 14.30 Odense Universitetshospital, Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense C Patienthotellet: mødelokalet 6. sal nord Referat Deltagere

Læs mere

Referat af uddannelsesudvalgsmøde

Referat af uddannelsesudvalgsmøde Referat af uddannelsesudvalgsmøde Godkendt 11/2-2014 Mødedato: Tirsdag den 28. januar 2014 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale:

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Fredag d. 8. maj i forlængelse af NOF board Hotel Hilton Nordic, Reykjavik. Mødelokale E Referat Final Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Klaus Hindsø

Læs mere

DEN LÆGELIGE VIDEREUDDANNELSE REGION NORD RINGKJØBING ÅRHUS VIBORG NORDJYLLANDS AMTER

DEN LÆGELIGE VIDEREUDDANNELSE REGION NORD RINGKJØBING ÅRHUS VIBORG NORDJYLLANDS AMTER Indstilling vedrørende forskningstræningsmodulet i Intern Medicin: Geriatri. Dato Journalnr. Sagsbehandler e-mail Tlf.nr. 20. maj 2006 Marianne Metz Mørch Ovl13mmm@as.aaa.dk mmorch@stofanet.dk 89491925

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastik Kirurgi. Referat fra 35. bestyrelsesmøde.

Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastik Kirurgi. Referat fra 35. bestyrelsesmøde. Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastik Kirurgi. Referat fra 35. bestyrelsesmøde. Afholdt den 1. september kl. 10.00 13.00 I IDA Mødecenter, København. Deltagere: Søren Solgaard, Jens Retpen, Henrik

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

YODA NYHEDSBREV FEBRUAR 2013

YODA NYHEDSBREV FEBRUAR 2013 YODA NYHEDSBREV FEBRUAR 2013 Leder Den gode uddannelse! Hvad kan og skal vi gøre i YODA for at bidrage til en god ortopædkirurgisk uddannelse på alle landets afdelinger? Alle yngre ortopædkirurger er under

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Wien (i forbindelse med EFORT) 3. juni 2009 kl. 09.00 13.00. Austrian Congress Center, lokale E 558.

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Wien (i forbindelse med EFORT) 3. juni 2009 kl. 09.00 13.00. Austrian Congress Center, lokale E 558. DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB Danish Orthopaedic Society Secretariat DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Wien (i forbindelse med EFORT) 3 juni 2009 kl 0900 1300 Austrian Congress Center, lokale E 558 Referat

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 25. oktober 2011 kl. 09.00 11.30 og 13.00 14.00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 25. oktober 2011 kl. 09.00 11.30 og 13.00 14.00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 25. oktober 2011 kl. 09.00 11.30 og 13.00 14.00 Hotel Radisson Blu Scandinavia, mødelokale Directors Referat final Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet:

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

Referat: UDDU møde - november / kl Referent: Dato for godkendelse: Mødested. JDR Middelfart Sygehus

Referat: UDDU møde - november / kl Referent: Dato for godkendelse: Mødested. JDR Middelfart Sygehus 1 1. Formalia a. Valg af dirigent: Søren Kold Valg af referent: Jan Duedal Rölfing Godkendelse af dagsordenen b. Godkendelse af referat fra UDDU symposium oktober 2016 2: Evaluering / input fra UDDU symposium

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. onsdag d. 14. januar 2015, kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. onsdag d. 14. januar 2015, kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE onsdag d. 14. januar 2015, kl. 17.00 Sted: Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5000 Middelfart, lokale Lænkevig REFERAT Final Deltagere fra bestyrelsen samt

Læs mere

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl ! 14.marts 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl. 15.30 17.00 Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer: Ny repræsentant fra UC Syddanmark: Institutchef

Læs mere

Dagsorden til GF, fredag d. 26/1-18, kl

Dagsorden til GF, fredag d. 26/1-18, kl Dagsorden til GF, fredag d. 26/1-18, kl. 15 16 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning se bilag 1. 3. Beretning fra sekretær, delegater og evt. udvalg. Intet udover hvad der fremgår af formandens

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 16. september 2015, kl. 13.45-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Videokonference via LifeSize. Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

ATLS Denmark Fond Love og Vedtægter

ATLS Denmark Fond Love og Vedtægter ATLS Denmark Fond Love og Vedtægter 1. Navn ATLS Denmark Fond er en selvejende institution, og omfattes lovmæssigt som en Erhvervsdrivende Fond. Stk. 2. Adresse. ATLS Denmark Fond har hjemsted i Lyngby

Læs mere

24/10-11: Her er et forslag fra bestyrelsen til vedtagelse på generalforsamlingen.

24/10-11: Her er et forslag fra bestyrelsen til vedtagelse på generalforsamlingen. Handelsskolernes forening af studievejledere 27/10-12: Vores forening er nu sluttet sammen med teknisk skoles og gymnasiets vejlederforeninger under navnet Ungdommens Uddannelsesvejlederforening UUVF.

Læs mere

Referat fra Seniorsektionens bestyrelsesmøde den kl 11-16, afholdt i Dansk Socialrådgiverforening, Toldbodgade 19B, København.

Referat fra Seniorsektionens bestyrelsesmøde den kl 11-16, afholdt i Dansk Socialrådgiverforening, Toldbodgade 19B, København. Notat Dato 20. september 2017 ch Side 1 af 6 Referat fra Seniorsektionens bestyrelsesmøde den 31.8.2017 kl 11-16, afholdt i Dansk Socialrådgiverforening, Toldbodgade 19B, København. Deltagere: Hele bestyrelsen:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken BLÆREKRÆFTFORENINGEN LOKALFORENING JYLLAND. Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken Hele bestyrelsen var tilstede. Dagsordenen blev gennemført således: 1.

Læs mere

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Nørrekær Enges Vindmølle-forening med hjemsted på formandens adresse. 2. Foreningens formål og opgaver

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Fredag d kl Mødelokale 109

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Fredag d kl Mødelokale 109 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Fredag d. 8. 12. 2017 kl. 09.30 13.30 Radisson Blu H.C. Andersen hotel, Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense Mødelokale 109 Referat Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet:

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato og tid: Tirsdag d 23. oktober 2012 kl. 17.00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato og tid: Tirsdag d 23. oktober 2012 kl. 17.00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Dato og tid: Tirsdag d 23. oktober 2012 kl. 17.00 Radisson Blu Hotel, mødelokale Directors Referat Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Benn Duus (BD),

Læs mere

Der er afbud fra: Allan, Åse og Grethe. Hverken Åse eller Grethe har en suppleant, men dagsorden er tilsendt Jens Callesen som Allans suppleant.

Der er afbud fra: Allan, Åse og Grethe. Hverken Åse eller Grethe har en suppleant, men dagsorden er tilsendt Jens Callesen som Allans suppleant. Referat fra FTF Region Sjælland Nykobbelvej 1 4200 Slagelse Bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2013 Nykobbelvej 1, Slagelse Kl. 11 13.30 Punkt t Der er afbud fra: Allan, Åse og Grethe. Hverken Åse eller Grethe

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Side 1 Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Mødedato: Tirsdag 5. februar 2019 Mødetidspunkt: Kl 16.45 20.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Middelfart Allan Hornstrup, Birte Holm Sørensen, Carsten Møller,

Læs mere

Dansk Selskab for Medicinsk Fysik

Dansk Selskab for Medicinsk Fysik Odense, den 24. april 2007 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af dagsorden 3. Bestyrelsens årsberetning 4. Beretning fra fonden 5. Forelæggelse af det reviderede regnskab for det forløbne regnskabsår

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl i Domus Medica Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl. 12.00 i Domus Medica Til stede: Mogens Hüttel (formand), Lars Bønløkke, Annette Frölich, Jørgen Lassen, Anne Thomassen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Jurforsk.

Bestyrelsesmøde i Jurforsk. Bestyrelsesmøde i Jurforsk. Tidspunkt: 8. maj 2013, kl. 10.30-13.30. Sted: Syddansk Universitet, Odense. Deltagere: Julia Ballaschk (KU), Louise Hauberg Wilhelmsen (CBS), Peter Nick Stausholm- Møller (AU),

Læs mere

Bestyrelsesmøde FSLS 12. januar 2014.

Bestyrelsesmøde FSLS 12. januar 2014. Bestyrelsesmøde FSLS 12. januar 2014. Tilstede; Dorrit Thorsen, Anita Døfler, Nina Søndergaard, Birgitte Degenkolv, Trine Hjetting, Mette Juhl Foghmar og Annette Svensson. Dagsorden godkendt. Økonomi.

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 20. juni 2011 Tilstede: Ronja, Theis, Michelle, Ena, Bjørn, Dion og Sandra Ikke til stede: Sally, Mathias, Jeppe, Karina og julie 1. Formalia 1.1. Valg af

Læs mere

Afbud fra Christian Holm Donatsky Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Trine Larsen. Dagsorden

Afbud fra Christian Holm Donatsky Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Trine Larsen. Dagsorden Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 02. juni 2014 Til stede: Bolette Christensen, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Freja Södergran, Niels Holm medarbejderrepræsentant

Læs mere

Styrelsen/ministeren har nu fastlagt datoer og bestemt modellen for den fremtidige fremdriftsbetingede SU-aktivitetskontrol. Mads orienterer.

Styrelsen/ministeren har nu fastlagt datoer og bestemt modellen for den fremtidige fremdriftsbetingede SU-aktivitetskontrol. Mads orienterer. Møde den: 03.01.2016 1443-313 (Vært: Michael) VEST båndmøde REFERAT Deltagere: Lisette Prins (HE), Jesper Sølund Hansen (AR), Anne Christine Teglborg (FS/båndordfører), Eva Kvistgaard Arent (ST) og Esben

Læs mere

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Journal nr.: Dato: Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Tidspunkt: Den 8. december 2017, kl. 11.30 14.30 Sted: Teglgårdsparken 26, mødelokale 203 Deltagere: Susanne Lauth, sygeplejefaglig

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

a. Valg af dirigent: Søren Kold Valg af referent: Maj Haubuf Godkendelse af dagsordenen b. Godkendelse af referat fra UDDU møde juni 2016 Godkendt.

a. Valg af dirigent: Søren Kold Valg af referent: Maj Haubuf Godkendelse af dagsordenen b. Godkendelse af referat fra UDDU møde juni 2016 Godkendt. 1 1. Formalia a. Valg af dirigent: Søren Kold Valg af referent: Maj Haubuf Godkendelse af dagsordenen b. Godkendelse af referat fra UDDU møde juni 2016 Godkendt. 2: Velkommen til Jan Duedal Rölfing(JDR)

Læs mere

Yngre Ortopædkirurger Danmark - Sommer 2014

Yngre Ortopædkirurger Danmark - Sommer 2014 Yngre Ortopædkirurger Danmark - Sommer 2014 Leder DOS' og YODAs uddannelsesdag samt YODAs forårsmøde var en bragende success, der gav os en del at tænke på. Specielt hvordan man strikker et godt kursus

Læs mere

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Referat fra GF Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Fredag den 5. april 2019 1. Valg af referent:

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Nordisk Forening til Udgivelse af BCPT

V E D T Æ G T E R. for. Nordisk Forening til Udgivelse af BCPT J.nr. 17013 Endelig udgave 01.11.2013 AC/ah V E D T Æ G T E R for Nordisk Forening til Udgivelse af BCPT (F.M.B.A) (CVR.NR. 20905115) Foreningens navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Nordisk

Læs mere

Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi

Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi Vedtægter for Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi Danish Society for Shoulder and Elbow Surgery 1 NAVN Selskabets navn er: Dansk Selskab for Skulder- og Albuekirurgi (DSSAK). Selskabet er medlem

Læs mere

Formandens årsberetning Selskabets bestyrelse. Vision og strategi. ved Birte Østergaard

Formandens årsberetning Selskabets bestyrelse. Vision og strategi. ved Birte Østergaard Formandens årsberetning 2017 ved Birte Østergaard Selskabets bestyrelse Birte Østergaard (formand) Hanne Konradsen (næstformand) Anette Lund (kasserer) Lone Hougaard (sekretær) Anne Brødsgaard Anne Sorknæs

Læs mere

Referat af møde i UDDU 2012.09.07 2/5. Andreas Balslev-Clausen 2012.09.08 Patienthotellet OUH

Referat af møde i UDDU 2012.09.07 2/5. Andreas Balslev-Clausen 2012.09.08 Patienthotellet OUH Referat af møde i UDDU 2012.09.07 1/5 Andreas 2012.09.08 Patienthotellet OUH 1.0 Godkendelse af dagsorden Dagsorden kunne godkendes. Naja Bjørslev og Thomas Lind har desværre måttet melde forfald. har

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. maj 2015 kl hos BM Silo ApS, Morrevej 7, Tvis, 7500 Holstebro.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. maj 2015 kl hos BM Silo ApS, Morrevej 7, Tvis, 7500 Holstebro. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. maj 2015 kl. 9.00 12.00 hos BM Silo ApS, Morrevej 7, Tvis, 7500 Holstebro. Udviklingschef Anna Maria Sønderholm, afdelingschef/konsulentchef Peter

Læs mere

Statutter for DCCGs onkologi-arbejdsgruppe Godkendt ved generalforsamling 20. maj 2015

Statutter for DCCGs onkologi-arbejdsgruppe Godkendt ved generalforsamling 20. maj 2015 Statutter for DCCGs onkologi-arbejdsgruppe Godkendt ved generalforsamling 20. maj 2015 Definition Onkologi-arbejdsgruppen er en lægefaglig, videnskabeligt understøttende arbejdsgruppe med reference til

Læs mere

The Danish Association of Hospital Engineers. Tirsdag den 14. og onsdag den 15. april 2015 Hotel Park, Middelfart

The Danish Association of Hospital Engineers. Tirsdag den 14. og onsdag den 15. april 2015 Hotel Park, Middelfart Foreningen af Sygehusmaskinmestre i Danmark The Danish Association of Hospital Engineers Til: FSD s regionsrepræsentanter, tillidsrepræsentanter og bestyrelse 07. april 2015. Dagsorden. Tirsdag den 14.

Læs mere

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Mandag den 12. september 2016 kl. 17.00 19.00 på lærerværelset Referat Beslutningsprotokol Tilstede: Kennet, Kristian, Kia, Michael H., Michael

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d 20. oktober 2015, kl. 17.00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d 20. oktober 2015, kl. 17.00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d 20. oktober 2015, kl. 17.00 Hotel Radisson Blu Scandinavia, Amager Boulevard 70, 2300 København S Mødelokale Directors Referat final Deltagere fra bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS)

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) 1 Navn og formål Selskabets navn er Dansk Samfundsmedicinsk Selskab og indgår som fraktion i Dansk Selskab for Folkesundhed (DSFF). Selskabets formål

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation Deltagere: Niels-Ole Hartmann FOA Esbjerg Frank Bruno Madsen FOA

Læs mere

DSMM s BESTYRELSESSEMINAR

DSMM s BESTYRELSESSEMINAR DSMM s BESTYRELSESSEMINAR Lørdag d. 27. februar 2010 kl. 10.00 søndag 28. februar 2010 kl. 11.30 Hos Palle Holck Stadion Allé 31A, 8000 Århus C Tlf.: 86 19 41 75 DAGSORDEN: Emne: Referent: Præmisser /

Læs mere

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødedato: Onsdag den 17. december 2008 Mødested: Social- og Sundhedsskolen Fyn, Odense-afdelingen, Athenevænget 4, 5250 Odense SV Til stede: Rektor

Læs mere

Referat af møde i Følgegruppen for økonomi, kvalitet og effekt

Referat af møde i Følgegruppen for økonomi, kvalitet og effekt Journal nr.: 16/10940 Dato: 13. februar 2017. Udarbejdet af: Helle Marie Sejr Bentsen og Morten Jessen-Hansen E-mail: helle.marie.sejr.bentsen@rsyd.dk mjh@aabenraa.dk Telefon: 51709731 Referat af møde

Læs mere

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode 2018-2019 og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom tidsperspektivet er gået ud over den oprindelige dato

Læs mere

Med venlig hilsen Patrick Steffen Pedersen På vegne af BasisBaren, Havestuen, Kablah!, O SohnBaren, Wunderbar, Mærkbar, DE-klubben og Bajers Bar

Med venlig hilsen Patrick Steffen Pedersen På vegne af BasisBaren, Havestuen, Kablah!, O SohnBaren, Wunderbar, Mærkbar, DE-klubben og Bajers Bar Ansøgning af underskudsbevilling til Tour de Fredagsbar Tour de Fredagsbar (i resten af ansøgningen forkortet TdF) er en aktivitet, hvor studerende ved Aalborg Universitet på tværs af studieretninger og

Læs mere

Den 6. november 2015 kl Trinity i Fredericia.

Den 6. november 2015 kl Trinity i Fredericia. Referat fra generalforsamling FSDS Den 6. november 2015 kl. 16.30-18.00 Trinity i Fredericia. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af dagsorden 4. Formandens beretning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Mødedato: 11.3.2009 Tidspunkt: 14-18 Mødenr.: Sted: Deltagere: Ryslinge Administrationsbygning M59 Indkaldelse Torben Smith (formand, KB) Søren Kristensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde december dec /5

Bestyrelsesmøde december dec /5 Bestyrelsesmøde december 2015 05. dec. 2015 1/5 13:00 13:15 13:15 14:00 1.0 Formalia Casper Dragsted, dirigent Julie Erichsen, referent. Referat godkendes fra sidste møde. 2.0 Mål og strategi for 2015

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Fredag d. 16. juni 2017, kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Fredag d. 16. juni 2017, kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Fredag d. 16. juni 2017, kl. 10.00 Odense Universitetshospital, Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense C Patienthotellet: mødelokale 2. sal, syd REFERAT Deltagere fra bestyrelsen

Læs mere