År 2013 tirsdag den 21. maj afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Kronprinsessegaarden II på Sølvgade Skole.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "År 2013 tirsdag den 21. maj afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Kronprinsessegaarden II på Sølvgade Skole."

Transkript

1 År 2013 tirsdag den 21. maj afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Kronprinsessegaarden II på Sølvgade Skole. Punkt 1 - Valg af dirigent. Formand Ulrik Schack bød velkommen og foreslog advokat Kristian Nørgaard som dirigent. Kristian Nørgaard blev valgt og konstaterede herefter generalforsamlingens lovlighed. Punkt 2 Aflæggelse af årsberetning for det seneste forløbne år samt forelæggelse af årsregnskabet med påtegning af revisor. Ulrik Schack aflagde følgende beretning på bestyrelsens vegne: Kære alle beboere i Kronprinsessegaarden 2 Et år er gået forhåbentlig et godt år for alle - her i denne vidunderlige del af København. Bestyrelsen vil gerne byde varmt velkommen til de nye beboere, som er kommet til i perioden. Vi har også fået en ny butik i ejendommen, Fired Earth, og det er virkelig et stort arbejde og åbenlyst mange ressourcer, de har lagt i butiksarealet. Mange tak for det og også et stort velkommen til dem i ejendommen. Efter den store udskiftning af vinduer og døre i 2011 har 2012 trods alt været et mindre travlt år end 2011, men vi har alligevel gennemført et antal mindre forbedringer Vi har haft 1-års gennemgang af netop de nye vinduer og døre. Vi håber, at alle er tilfredse. Der har været små ting, som har været til at ordne. Udskiftningen har klart forskønnet vores ejendom, og vi håber også, at det indvendigt har givet større trivsel og lavere varmeregninger.

2 Vi har fået udskiftet porttelefonerne i Sølvgade og Kronprinsessegade. Vi håber, at I vil medvirke til at holde tavlerne pæne ved at melde eventuelle ændringer til administrationen, så vi kan fortsætte den ensartede skiltning. Vi har også fået låst af mod Kronprinsessegade 50 og håber, at I er enige i, at det var en god beslutning i forhold til uønskede, natlige ophold og kunstnerisk maleriudfoldelse i porten og gården. Vi har brugt en del tid i 2012 på forberedelsen af den facaderenovering, som nu er i gang på de to gamle bygninger i Kronprinsessegade. Pga. fredningsstatussen er der mange hensyn og forbehold, der skal tages, men nu har vi som I kan se fået alle godkendelser og har med vejrgudernes endelige velsignelse kunnet gå i gang. Derudover har der været en række mindre reparationer og vedligeholdelsesopgaver. På trods af vores gamle bygninger er foreningen nu gået online med egen hjemmeside. Det er en forholdsvis enkel konstruktion, men vi håber, at I vil benytte jer af den til at hente information og til at deltage i den løbende dialog om ejendommens drift og i drøftelserne af hvordan vi kan gøre vores ejendom til et endnu bedre sted at bo. Hjemmesiden kan naturligvis forbedres. Hvis I har forslag til forbedringer, hører vi naturligvis meget gerne fra jer, men først og fremmest vil bestyrelsen opfordre jer til at gøre jer bekendt med siden og bruge den allerede i den nuværende version.

3 I bestyrelsen har vi haft endnu et godt arbejdsår og i den forbindelse vil vi i bestyrelsen gerne takke Kristian Nørgaard for godt og effektivt arbejde i det forgangne år. Vi vil også gerne takke vicevært Frank Walhøj for hans store hjælp med at holde bygningen i gang og i orden. Desværre måtte vi på allersørgeligste vis sige farvel i bestyrelsen til Poul Pedersen, der gik bort i juli måned sidste år. Det var naturligvis meget trist. Lotte Jacobsen har valgt ikke at genopstille, og jeg håber, Lotte, at vi virkelig har gjort alt for at overtale dig til at blive. Jeg og resten af bestyrelsen vil gerne takke dig for en fin og engageret indsats i bestyrelsen, som vi vil savne. Som vi vil gennemgå i flere detaljer nu, har økonomien i vores forening udviklet sig tilfredsstillende og som forventet i løbet af regnskabsåret Foreningens drift udviser et overskud på 104 t.kr. og en egenkapital, som tager højde for de forventede vedligeholdelsesarbejder i de kommende år. Som næste punkt vil regnskabet blive gennemgået af Kristian Nørgaard. Tak. Der var herefter mulighed for at stille spørgsmål til beretningen. En beboer forespurgte til dørpumpen til porten, som drillede. Det kunne skyldes byggesagen, men det vil blive undersøgt. Beretningen blev herefter taget til efterretning. Kristian Nørgaard gennemgik herefter det udsendte regnskab og knyttede bemærkninger til de enkelte punkter og noter. Regnskabet udviser et overskud på kr Der er brugt kr til den almindelige løbende vedligeholdelse. De største poster har været udskiftning af dørtelefontryk på Sølvgade og etablering af

4 dørtelefon og aflåsning af porten ved Kronprinsessegade 50. Der er også blevet renset køkkenfaldstammer. Til de beboere der er med i fælleslånet kan ens renteudgift ses i note 14. Der blev forespurgt til om køkkenfaldstammen i nr. 50 var blevet renset ved samme lejlighed. Kristian Nørgaard kunne ikke sige det med sikkerhed, men faldstammen er også anderledes opbygget i nr. 50, så behovet er ikke helt lige så stort. Der blev også spurgt til vinduespoleringen og det blev oplyst, at det primært er i nr. 50 og i opgangsdørene i Sølvgade. Regnskabet blev herefter enstemmigt godkendt. Punkt 3 Bestyrelsens og medlemmers forslag. 3.1 Budget for Bestyrelsen foreslår uændrede fællesudgifter: Kristian Nørgaard gennemgik på bestyrelsens vegne budgettet. Der var ikke de store ændringer til tallene i forhold til dem der lige var gennemgået i regnskabet. Det blev dog meddelt, at der er bestilt nye fjernaflæselige digitale varmemålere, som vil blive monteret ved næste årsaflæsning. Det betyder, at beboerne ikke længere skal være hjemme ved aflæsningen eller ved flytninger. Der vil være kr til den almindelige løbende vedligeholdelse, som bestyrelsen skønner, er tilstrækkeligt. Der stilles også forslag om fortsat opsparing til langsigtet vedligeholdelse med kr som løber indtil næste ordinære generalforsamling. Budgettet blev herefter enstemmigt godkendt. 3.2 Vedtagelse af vedligeholdelsesplan for 2013: Bestyrelsen havde udsendt den oprindelige vedligeholdelsesplan og en revideret. Den største ændring er, at dørtelefonen er gået ud og erstattet af forslag om maling af 2 trappeopgange i I 2013 er også beskrevet renovering af facaden, gavlen og vinduer mod gaden på Kronprinsessegade. Punktet blev vedtaget i 2012, men

5 flyttet til 2013 på grund af vejret. Arbejdet er nu godt i gang og behandles under punkt 4 på dagsordenen. Der er også indskrevet en opgang for meget i planen, så trappen i 2017 kan udgå. Der var herefter debat om de kommende arbejder. Der var ønske om at få fremrykket maling af opgangene til Dette ville enten betyde, at der skal indbetales flere penge eller at gårdbelægningen skal skydes. Gårdbelægningen er slidt og der skal ved samme lejlighed laves diverse kloakarbejder, når belægningen alligevel er oppe. Kristian Nørgaard oplyste, at ejeren af den nye butik Fired Earth gerne vil være behjælpelig med at skaffe en belægningssten til foreningen til den rigtige pris. Der er, som det fremgår af dagsordenen, også stillet forslag om en overdækning af cykelstativerne, som også skal med i planen/projektet. Kristian Nørgaard havde derfor sin bekymring for, om de afsatte kr ville være tilstrækkelige. Bestyrelsen vil arbejde videre med vedligeholdelsesplanen for 2014 og noterede ændring af planen, således at trappemalingen af de sidste 2 trapper fremrykkes til Herefter må det vurderes, om der er penge til gården eller om generalforsamlingen i 2014 vil beslutte at indbetale flere penge eller udskyde gårdrenoveringen. Der blev herefter trukket lod om, hvilke trapper der skal males i år. Det blev Sølvgade 23 og Kronprinsessegade 50. Bestyrelsen oplyste, at der ikke er indregnet nyt linoleum til Kronprinsessegade 50, men at man ville skaffe en pris på dette. Der ville også blive indhentet flere tilbud på malerarbejdet. Dette vil typisk blive udført som vinterarbejde. Beboeren er velkommen til at komme med input til farvevalget. Der vil blive opsat diverse farveprøver. Der kan hentes inspiration i Adelgade Vedligeholdelsesplanen for 2013 blev herefter vedtaget inkl. den ovenfor nævnte indbetaling til langsigtet vedligeholdelse.

6 3.3 Indkommet forslag fra Maria Hjort Jakobsen jf. bilag 1: Forslaget omhandlede overdækning af cykelstativerne i gården og var blevet behandlet ovenfor, hvor bestyrelsen havde noteret sig, at det skal indarbejdes i projektet vedr. gården. Punkt 4 Orientering vedrørende vedligeholdelsesarbejder på den gamle bygning i Kronprinsessegade 50. Kristian Nørgaard oplyste, at arbejdet skrider planmæssigt frem. Den samlede opgave koster kr og ligger inde for det budget, der tidligere er besluttet for facaden. En del af finansieringen kommer således fra det overskud, der kom ved indbetalingen til vinduessagen og som udgjorde et overskud. Desværre ville Kulturarvsstyrelsen ikke give tilladelse til isolering af gavlen. Denne vil nu blive sandblæst og revner mv. vil blive lavet og afsluttet med en sækkeskuring. Hvis der er beboere, der er generet af den kolde gavl, så opfordres de til selv at foretage en eventuel indvendig isolering. Efter den pågående sandblæsning vil der påbegynde en ny opmuring og maling af vinduer og facader. Bestyrelsen har valgt farver baseret på flere farveprøver. Der er fundet to harmoniske farver i henholdsvis blå og gul. Det er muligt, efter anbefaling fra maleren, at porten også vil blive ændret til en mere mørk grøn. Når arbejdet er slut, vil der blive foretaget en vindues polering fra stilladset og der vil også blive set på vinduerne i den grå bygning, som også er blevet svinet til. Bestyrelsen blev rost for sit arbejde med nyhedsbreve og information på hjemmesiden.

7 Punkt 5 Valg af bestyrelse. Formand Ulrik Schack, Torben Møller og Sune From var villige til genvalg. Lotte Jacobsen havde meddelt, at hun ikke ønskede at stille op på ny. Som nyt medlem blev opstillet Didde Mau. Der skete herefter genvalg af Ulrik, Torben, Sune og nyvalg til Didde. Punkt 6 Eventuelt. Det blev oplyst, at der stadig, trods 1-års gennemgangen af vinduerne, er beboere, som har problemer med låsepalerne på deres altandøre. Entreprenøren og leverandøren er klar til at besigtige de pågældende døre, så alle beboere opfordres til at sende en mail til kontoret med adresse og telefonnummer, så vil der blive lavet en inspektion. Der blev forespurgt til de nye flaskecontainere. Hvem skal tømme dem? Det blev oplyst, at det er Frank Walhøj der skal sikre, at de tømmes og at de normalt skal rulles ud til gaden. Kristian Nørgaard tager det op med Frank. Sidste år blev det drøftet at opsætte en liste over ejerne af lejlighederne med numre, så brugere af vaskerierne kunne identificere ejerne af vaskelåsene. Denne liste er ikke sat op. Det vil blive gjort. Bestyrelsen noterede også, at der er ønske om nye skilte vedrørende om alle vaskemaskiner bruges eller ej. Bestyrelsen blev opfordret til at få de gamle bænke i gården gået efter eller udskiftet i lighed med de nye. Bestyrelsen oplyste, at der har været nogle udfordringer med støj og fest i ejendommen. Det er blevet bedre nu, men der henvises til foreningens husorden, som bedes overholdt. Der er også set en hund i nr. 19 og det blev understreget, at hundehold ikke er tilladt.

8 Der var et stort ønske om indkøb af nogle nye cykelstativer til gården, da der er for mange cykler til for få stativer. Afslutningsvis bedes beboerne være opmærksomme på ikke at smide grill i skraldespandene før det er 100 % sikkert, at det er koldt og slukket. Der må heller ikke henkastes cigaretskodder i anlægget. Dette sker desværre ofte fra de franske altaner. Kristian Nørgaard takkede herefter for god ro og orden og generalforsamlingen blev hævet. Som dirigent: Kristian Nørgaard

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 22. april 2014 Referat af Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker

Læs mere

Andelsboligforeningen Langsøparken II Referat af generalforsamling den 23.april 2015 på Restaurant Skovbakken.

Andelsboligforeningen Langsøparken II Referat af generalforsamling den 23.april 2015 på Restaurant Skovbakken. Deltagere Andelsboligforeningen Langsøparken II Referat af generalforsamling den 23.april 2015 på Restaurant Skovbakken. Jan Formann startede med mindeord om Marianne Mortensen som var død den 18. november

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dato: Tirsdag den 15. marts 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Rebekka. Agenda & referat

Bestyrelsesmøde. Dato: Tirsdag den 15. marts 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Rebekka. Agenda & referat Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 15. marts 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Rebekka Agenda & referat 1. Valg af referent - Kim 2. Status for igangværende opgaver a. Slidte låger Der er

Læs mere

Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen.

Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen. Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen. Deltagere: 83 husstande. Gæster: Statsautoriseret revisor Søren V. Pedersen, advokat Anne Henriksen,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013

Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013 Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013 Der var fremmødt mødt 10 ejere inklusive bestyrelsen til generalforsamlingen. Pkt. 1 Valg af Dirigent og referent: Jens Andersen valgt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling 2014 i A/B Blidahlund/Esperancegården Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Generalforsamlingen blev afholdt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år 3) Fremlæggelse af fordelingsregnskabet for det

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af Generalforsamling d. 22. marts 2011. i Ejerlejlighedsforeningen Danasvej 4-6

Referat af Generalforsamling d. 22. marts 2011. i Ejerlejlighedsforeningen Danasvej 4-6 Fremmødte: Referat af Generalforsamling d. 22. marts 2011 i Ejerlejlighedsforeningen Danasvej 4-6 - 4 - st tv - 4 - st th - 4 1 tv - 4 2 tv - 4 2 th - 4 3-6A - st - 6A 2 tv - 6A 2 th - Der var fuldmagter

Læs mere

Afgørelse - klage over udgiftsfordeling til vedligeholdelse af Teglværksvej jeres j.nr. 500958

Afgørelse - klage over udgiftsfordeling til vedligeholdelse af Teglværksvej jeres j.nr. 500958 Dato 25. november 2015 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 15/11246-9 Side 1/5 Afgørelse - klage over udgiftsfordeling til vedligeholdelse af Teglværksvej jeres

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde

Referat fra Bestyrelsesmøde Referat fra Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag d. 3. december 2003, kl. 19.00 Fremmødte: Alle var mødt op inkl. vicevært Referent: Mette Sted: Jens (99) Dagsorden 1. Vinterindflytning af bænke 2. Orientering

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 23. februar 2016. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 23. februar 2016. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30 Generalforsamling Tirsdag d. 23. februar 2016 Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria kl.19:30 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00.

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00. År 2009, den 23. september kl. 19:00, afholdtes ordinært afdelingsmøde i Boligselskabet af 1961 i Greve (BS61), afdeling Grønlykkeparken. Mødet afholdtes i beboerlokalerne, Grønlykkeparken 25, 2670 Greve,

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Bregnegårdshaven 7-5700 Svendborg - telefon 6221 1976 - fax 6220 1010 http://www.svanbo.dk - post@svanbo.

Svendborg Andels-Boligforening Bregnegårdshaven 7-5700 Svendborg - telefon 6221 1976 - fax 6220 1010 http://www.svanbo.dk - post@svanbo. http://www.svanbo.dk - post@svanbo.dk Referat af møde i repræsentantskabet Svendborg Andels-Boligforening Onsdag den 15. juni 2011 kl. 19:00 i Skovbyhus. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Arbejdsgruppen Tilgængelighedens By 2016

Arbejdsgruppen Tilgængelighedens By 2016 Teknik & Miljø Trafik og Veje Dato: 08-03-2016 Referat Sagsnr.: 16/14054 Sagsbehandler: vpjho Mødedato: Tirsdag den 8. marts 2016 Mødetidspunkt: Kl. 14:00 15:30 Mødested: Viborg Rådhus, M1.13 Mødeleder:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Torsdag d. 24. april kl. 19.00 i børnehaven, Beatesmindevej 175. Fremmødte (navn og lejlighedsnummer): Linh Dam (97), Bjarne Nielsen og Hanne Mette Jensen (107), Ghita Klitgaard

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kap Arkona

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kap Arkona Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kap Arkona ATB ApS Veksøvej 89 2700 Brønshøj Telefon: 3860 7030 Telefax: 3860 7037 Web: www.atb.as Email: atb@atb.as Onsdag den 28. marts 2012 kl. 19.00 afholdtes

Læs mere

Generalforsamlingsreferat

Generalforsamlingsreferat Generalforsamlingsreferat År 2016, tirsdag den 3. maj kl. 19:00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Annebergparken 10. Til stede på generalforsamlingen var repræsentanter for følgende

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Deltagere: 15 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Kjeld

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst

REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst Tid: Tirsdag d. 5. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Havkærvej 16, fælleslokale i kælder Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2014

Generalforsamling GF Norsvej 2014 Generalforsamling GF Norsvej 2014 Dato: Mandag d. 24. marts 2013, kl. 20.00 Sted: Asgård Skole, kantinen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af formandens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Socialudvalget - medlemsforslag fra Finn Rudaizky vedr. den vedligeholdelsesmæssige stand af Socialforvaltningens institutioner.

Socialudvalget - medlemsforslag fra Finn Rudaizky vedr. den vedligeholdelsesmæssige stand af Socialforvaltningens institutioner. Dato: 14. marts 2007 Sagsnr.: 2007-11780 Dok.nr.: 2007-70901 KIW Socialudvalget - medlemsforslag fra Finn Rudaizky vedr. den vedligeholdelsesmæssige stand af Socialforvaltningens institutioner. Der er

Læs mere

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Sekretariat: Fynssekretariatet Jacob Pedersen jacpe@odense.dk tlf. nr. 40290393 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af mødet i Borgmesterforum

Læs mere

Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken

Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken Referat fra generalforsamlingen Afholdt mandag d. 23. Maj 2005 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen Valg af dirigent til begge generalforsamlinger:

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken. Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30

Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken. Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30 Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30 1. Valg af dirigent og referent Bjarne Sjørup Sørensen blev valgt til dirigent. Steffen Klemmensen

Læs mere

Bilag 1. Generalforsamling A/B Lykkehøj 28. april 2015 Velkommen til A/B Lykkehøjs generalforsamling 2015. Særlig velkomst til de nye andelshavere som er kommet til i det forgangne år. Vi har inviteret

Læs mere

FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009

FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009 FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009 Så er tiden kommet, hvor vi afholder vores årlige afdelingsmøde (generalforsamling) og som det har været tradition de sidste par gange, afholdes

Læs mere

Punkt Vedrørende Bilag

Punkt Vedrørende Bilag Generalforsamlingsreferat Side 1 af 5 Dato : 04. juli 2005 Referat fra Ordinær generalforsamling Forening E/F Matrikel 1386, Ingerslevsgade 108/Krusågade 35 Sted Navernes lokale, Ingerslevsgade 108, kld.

Læs mere

Referat af ord. budgetmøde 10. april 2014 Mødet blev afholdt i Fælleshuset, Vadgårdsvej 38-40, Søborg

Referat af ord. budgetmøde 10. april 2014 Mødet blev afholdt i Fælleshuset, Vadgårdsvej 38-40, Søborg Søborg den 30. april 2014 Referat af ord. budgetmøde 10. april 2014 Mødet blev afholdt i Fælleshuset, Vadgårdsvej 38-40, Søborg DAGSORDEN 1. Valg af stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Afdeling 19. Springbo. Budget for 2016

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Afdeling 19. Springbo. Budget for 2016 Afdeling 19 Springbo Budget for 2016 Boligafgiftsforhøjelse 3,28% Boligafgift i kr./m² (gennemsnit) Nuværende leje Stigning Ny leje Side 2 + 3 Den lille budgetforklaring 4 + 5 Budget for 2016 6 Sådan bruges

Læs mere

Der var mødt repræsentanter for 49 lejligheder (heraf 4 ved fuldmagt) med et samlet fordelingstal på 388,0/1.000,2)

Der var mødt repræsentanter for 49 lejligheder (heraf 4 ved fuldmagt) med et samlet fordelingstal på 388,0/1.000,2) År 2009, den 10. marts kl. 19.00 afholdtes i Copenhagen Europe Center, Vesterbrogade 149, 1620 København V, ordinær generalforsamling i ejerforeningen Platanhusene. Der var mødt repræsentanter for 49 lejligheder

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010.

Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010. Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsen aflægger beretning 4. Kassereren

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 27. April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 Bestyrelsen takker for en god og ordentlig generalforsamling, og ser frem til at holde

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015

Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015 Dirigent: Malene Aarup-Kristensen Referent: Tonie Bunch Bertelsen Valg af dirigent Malene Aarup-Kristensen blev valgt.

Læs mere

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 I efteråret 2015 skal alle arbejdspladser i Frederiksberg Kommune udarbejde en ny grundlæggende APV og gennemføre en trivselsundersøgelse.

Læs mere

REFERAT. E/F Applebys Gaard ordinær generalforsamling

REFERAT. E/F Applebys Gaard ordinær generalforsamling REFERAT København, 20. april 2016 Ejendomsnummer 8-339 E/F Applebys Gaard ordinær generalforsamling Mødested: Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, St. Bjørn Mødedato: 13. april 2016, kl. 19.00

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 3. september 2015 kl. 14.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS RENOVERINGSBOLIGER

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS RENOVERINGSBOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS RENOVERINGSBOLIGER KÆRE BEBOER Denne folder handler om Helhedsplanen for Moldeparken. Den fortæller det, som blev fremlagt på Orienteringsmøde 1 i DGI Centeret den 4. April

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret.

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Tilstede: Der deltog 47 personer fra 37 husstande. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr. Krabbe. Fra driftsfunktionen deltog

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Fredag den 11. juni 2010, kl. 16.00 afholdtes repræsentantskabsmøde på selskabets kontor i Albanigade 44, Odense. Til stede var: Bestyrelsen: Formanden Mogens Lind Næstformand Ole Stribolt Petersen Henning

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014/15

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014/15 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014/15 LØRDAG DEN 19. SEPTEMBER 2015 KL. 13.00, KLOKKESTØBERVEJ 33 (ODENSE MALERLAUG) Fremmødte: Fremmødte på generalforsamlingen udgjorde 13 personer, der repræsenterede

Læs mere

Partnerz M Ø D E R E F E R A T. fra bestyrelsesmøde i Ejerforeningen Nordstrand. Mødetid: Onsdag den 7. september 2011 kl. 16.30

Partnerz M Ø D E R E F E R A T. fra bestyrelsesmøde i Ejerforeningen Nordstrand. Mødetid: Onsdag den 7. september 2011 kl. 16.30 Partnerz N ø r r e s u n d b y - F r e d e r i k s h a v n - H j ø r r i n g Sagsnr.: 700292 LFA/LSN/mhl/lsn Dato: 14. oktober 2011 Åstrupvej 9 DK-9800 Hjørring Telefon +45 9819 3800 Telefax +45 9892 7938

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN. Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN. Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010 Der var mødt 23 andelshavere inkl. formand, næstformand, sekretær og menigt bestyrelsesmedlem samt advokat Susanne Mendoza fra Andelsbo.

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Referat af ordinært afdelingsmøde i 21. oktober 2015 afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 24. september 2015 kl. 18.30 i Glassalen på Baltorpskolen Til

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Endnu et år er gået i Nærum Park og ligesom de andre år har der været masser af aktiviteter ikke mindst på bygge og anlægsfronten. Som det efterhånden er tradition, har vi haft

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 213-0 tirsdag d. 3. maj 2011

Afdelingsmøde afd. 213-0 tirsdag d. 3. maj 2011 Referat Afdelingsmøde afd. 213-0 tirsdag d. 3. maj 2011 Deltagere: Torben Krogh Lejerbo, Mogens Brockhusen, Irene Haar, Robert Stoltz, John Christensen, Torben Kristensen og Charlotte Skibby. Fremmødte

Læs mere

Referat af afdelingsmøde d. 23./9. 2014 hos Helena Thorsen, Brendstrupvej 6, 1th, 8200 Århus N

Referat af afdelingsmøde d. 23./9. 2014 hos Helena Thorsen, Brendstrupvej 6, 1th, 8200 Århus N Referat af afdelingsmøde d. 23./9. 2014 hos Helena Thorsen, Brendstrupvej 6, 1th, 8200 Århus N 1) Valg af referant og dirigent. Helena Thorsen blev valgt som dirigent, og Helena Thorsen blev valgt som

Læs mere

Punkt Vedrørende Bilag

Punkt Vedrørende Bilag Side 1 af 6 Dato for referat: 22. april 2004 Referat fra: Ordinær generalforsamling for Forening: Sted: Navernes lokale, Ingerslevsgade 108, kld. Tv. Dato: Onsdag, den 14. april 2004 Kl.: 18.30 Dagsorden

Læs mere

Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset.

Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset. Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset. Dagsorden: 0. Velkomst. Afdelingsbestyrelsesformand Torben Sandgreen bød velkommen til

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Afdeling 1-6071/1-6072

Referat fra ordinært afdelingsmøde Afdeling 1-6071/1-6072 Referat fra ordinært afdelingsmøde Afdeling 1-6071/1-6072 Hørgården 1 og 2 Mødedato: 13. oktober 2011 Sted: Aktivitetshuset, Amagerfælledvej 73 Fremmødte husstande: 36 lejemål fra Hørgården 1 og 24 lejemål

Læs mere

KOMFORT BOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS KOMFORTBOLIGER

KOMFORT BOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS KOMFORTBOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS KOMFORTBOLIGER 1 KÆRE BEBOER Denne folder handler om Helhedsplanen for Moldeparken. Den fortæller om det, som blev fremlagt på orienteringsmøde 1 i DGI Centeret den 4. april

Læs mere

Afdelingsmøde Afd. 30 Læsø

Afdelingsmøde Afd. 30 Læsø Tlf. 9892 6333 Fax. 9890 9848 Giro 104 1207 CVR-nr. 1892 8817 Arsenalvej 20-9800 Hjørring II NORDJYLLAND E-mail: bonord@bonord.dk Afdelingsmøde Afd. 30 Læsø Mødedato: Mødet påbegyndt: Mødet afsluttet:

Læs mere

Grundejerforeningen Krebsen 10-04-2016

Grundejerforeningen Krebsen 10-04-2016 Referat fra Ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Krebsen onsdag den 6. april 2016 Deltagere Tilstede var beboere fra følgende husstande på Krebsen, nr.: 3, 6, 7, 9, 13, 15, 17, 18, 19, 20, 21,

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Den Selvejende Institution BIO Huset onsdag d. 30. marts 2016

Referat fra generalforsamling i Den Selvejende Institution BIO Huset onsdag d. 30. marts 2016 Referat fra generalforsamling i Den Selvejende Institution BIO Huset onsdag d. 30. marts 2016 Tove Severinsen bød velkommen og foreslog Ole Drøgemüller som dirigent og Mogens Kjærskov som referent, hvilket

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016

Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016 Deltagere: 19 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Lars Johansen Kjeld Nielsen

Læs mere

Frederikshavn Kommunes administration af ordninger med statsrefusion, medfinansiering af a-dagpenge og beskæftigelsestilskud.

Frederikshavn Kommunes administration af ordninger med statsrefusion, medfinansiering af a-dagpenge og beskæftigelsestilskud. Frederikshavn Kommunes administration af ordninger med statsrefusion, medfinansiering af a-dagpenge og beskæftigelsestilskud Juni 2014 RAPPORT OM FREDERIKSHAVN KOMMUNE 1 Frederikshavn Kommunes administration

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Ad 2. Årsberetning. Formanden aflagde følgende årsberetning:

Ad 2. Årsberetning. Formanden aflagde følgende årsberetning: År 2011, den 15. marts kl. 19.00 afholdtes i Copenhagen Europe Center, Vesterbrogade 149, 1620 København V, ordinær generalforsamling i ejerforeningen Platanhusene. Dagsordenen var følgende: 1. Valg af

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Velkommen til Viruplund

Velkommen til Viruplund Velkommen til Viruplund Afdelingsbestyrelsen i Viruplund byder dig hermed velkommen. Vi har skrevet dette velkomstbrev som en hjælp til nye beboere, og det er vores håb, at du vil tage dig tid til at læse

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør

Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør Grundejerforeningen Vestbo Jyllinge, april 2016 Indbyder til: Generalforsamling - og Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør En typisk skade på huse bygget i 1970 erne er utætheder i vand-

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014

Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014 Der var mødt 29 grundejere frem plus medlemmerne i bestyrelsen. Ad 1 Valg af dirigent Esben Hansen blev valgt til dirigent (efter to års pause).

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AFDELING 48 TIRSDAG 30. AUGUST 2016

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AFDELING 48 TIRSDAG 30. AUGUST 2016 REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AFDELING 48 TIRSDAG 30. AUGUST 2016 Antal husstande på mødet: 24. 1. VALG AF DIRIGENT OG REFERENT Dirigent - Henrik Autzen Referent - Thomas Hauge 2. BERETNING FOR PERIODEN SIDEN

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

ADMINISTRATION NS. Dirigenten indledte med at konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet i henhold til foreningens vedtægter.

ADMINISTRATION NS. Dirigenten indledte med at konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet i henhold til foreningens vedtægter. Q OVORTRUP ADMINISTRATION NS GARDLAUGET BLEGEDAMMEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2013 Ar 2013, den 28. maj kl. 17.00 afholdtes der ordinær generalforsamling i Gårdlavet Blegedammen i Qvortrup Administrations

Læs mere

Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008

Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008 Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008 Generalforsamling 2008 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning 3.Fremlæggelse af årsrapport 4.Vedligeholdelsesplan 5.Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Ad. 1 AAB s formand Hans Helge Andersen blev valgt til dirigent og kunne konstatere, at mødet var lovligt indvarslet og dermed beslutningsdygtigt.

Ad. 1 AAB s formand Hans Helge Andersen blev valgt til dirigent og kunne konstatere, at mødet var lovligt indvarslet og dermed beslutningsdygtigt. Til samtlige beboere i afdeling 17 Møllevangen Vejle, den 24. maj 2012 Ordinært beboermøde den 21. maj 2012 i Multisalen, Sofievej 4 Hermed følger et kort referat af det ordinære beboermøde således, at

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Til samtlige beboere i afdeling 29, Finlandsparken Vejle, den 14. maj 2014 Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Hermed følger et kort referat af det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

Indledende kommentarer og velkomst:

Indledende kommentarer og velkomst: 1 År 2014, onsdag den 30. april kl. 19.00 afholdtes der ordinær generalforsamling i E/ F Pilegårdsvej 22-58, 2730 Herlev. Generalforsamlingen blev afholdt i ejerforeningens lokale, Pilegårdsvej 58, kælderen.

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT J. nr. 4948/20 GENERALFORSAMLINGSREFERAT Onsdag den 24. april 2013 kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Porcelænshaven i CBS lokaler (PH407), Porcelænshaven 26, 2000 Frederiksberg.

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Jyllinge Kabel-TV Forening

Jyllinge Kabel-TV Forening Jyllinge, den 28. marts 2015 Til foreningens medlemmer Bestyrelsen for Jyllinge Kabel-TV Forening indkalder efter vedtægternes 9 til Ordinær generalforsamling torsdag, den 23. april 2015 kl. 19.00 på Hotel

Læs mere

Protokollat fra ordinær generalforsamling i Ejerlejlighedsforeningen V Huset

Protokollat fra ordinær generalforsamling i Ejerlejlighedsforeningen V Huset J. nr. 11-11935 Protokollat fra ordinær generalforsamling i Ejerlejlighedsforeningen V Huset Torsdag, den 28. maj 2009 kl. 19.00 I fælleslokalet i V-Huset, Ørestads Boulevard 59 B, 2300 København S. Indkaldelse

Læs mere

K E N D E L S E. Datoen for klagen: Klagen er modtaget i Advokatnævnet den 11. september 2015.

K E N D E L S E. Datoen for klagen: Klagen er modtaget i Advokatnævnet den 11. september 2015. København, den 26. februar 2016 Sagsnr. 2015 3393/CBW 3. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over advokat Gorm Beck, Roskilde. Klagens tema: [Klager] har klaget

Læs mere

REFERAT. ordinær generalforsamling i AB Strandbo 1 torsdag den 12. april 2007 kl. 18.30 på Langelinieskolen, Holsteinsgade 41, 2100 København Ø

REFERAT. ordinær generalforsamling i AB Strandbo 1 torsdag den 12. april 2007 kl. 18.30 på Langelinieskolen, Holsteinsgade 41, 2100 København Ø REFERAT af ordinær generalforsamling i AB Strandbo 1 torsdag den 12. april 2007 kl. 18.30 på Langelinieskolen, Holsteinsgade 41, 2100 København Ø I følge dagsordenen, der var udsendt ved brev af 27. marts

Læs mere

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum.

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. VELKOMMEN Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. Husordenen for ejerforeningen er vedhæftet. Reglerne i husordenen

Læs mere

Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt

Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt Beretning for året 2012/2013 Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt den 10. maj 2012 til og med i dag. Generalforsamlingen var ikke særlig godt besøgt. Udlejningen

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Psykisk arbejdsmiljø og stress blandt medlemmerne af FOA

Psykisk arbejdsmiljø og stress blandt medlemmerne af FOA Psykisk arbejdsmiljø og stress blandt medlemmerne af FOA November 2006 2 Medlemsundersøgelse om psykisk arbejdsmiljø og stress FOA Fag og Arbejde har i perioden 1.-6. november 2006 gennemført en medlemsundersøgelse

Læs mere

Renovering af ejendommen Nordre Fasanvej 97 A B, 2000 Frederiksberg

Renovering af ejendommen Nordre Fasanvej 97 A B, 2000 Frederiksberg Til lejerne i ejendommen Nordre Fasanvej 97 A B 2000 Frederiksberg Isaksen & Nomanni København Tlf. 61 31 20 60 Fax 86 11 41 18 Sag nr. 12 30565 AC/EJ 16. september 2011 Renovering af ejendommen Nordre

Læs mere