REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AFDELING 48 TIRSDAG 30. AUGUST 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AFDELING 48 TIRSDAG 30. AUGUST 2016"

Transkript

1 REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AFDELING 48 TIRSDAG 30. AUGUST 2016 Antal husstande på mødet: VALG AF DIRIGENT OG REFERENT Dirigent - Henrik Autzen Referent - Thomas Hauge 2. BERETNING FOR PERIODEN SIDEN SIDSTE MØDE Brian Kristensen berettede. Højdepunkterne var : Der skulle komme asfalt på stikvej 3 (v. hundetoilet) i løbet af Der er etableret ledelys diverse steder i afd. Der er etableret bordtennis-mulighed Arbejdet med at slå afdelingerne sammen er indstillet. Førstehjælpskursus er gennemført af 15 personer, og der er opstillet hjertestarter Der er lavet tag på grillen v. fælleshuset Der er opstillet nyt musikanlæg i fælleshuset Rengøring i fælleshus er omlagt til at være på alles regning (den meget forskelligartede rengøring ifm. leje slider på gulvet) Der spares op til nyt gulv i fælleshuset i 2017 Den nedbrændte legeplads er forsikret og vil blive genetableret så hurtigt som muligt Afdelingen har fået 2 dele-biler (el-biler) på forsøgsbasis 3. BERETNING FRA AKTIVITETSUDVALGET Pia Pedersen berettede. Højdepunkterne var : Tysklandsturen var en succes Bordtennisbord (i fælleshus) er indviet Udvalget efterlyser flere medlemmer OG deltagere i aktiviteter 416 : nogle har tilbudt at stå for bordtennis? Bestyrelsen : udvalget har desværre ikke kunnet få kontakt med de(n) pågældende person(er). 4. BERETNING FRA MILJØUDVALGET 416 berettede. Udvalget arbejder stadig på at gøre afdelingen så miljøvenlig som muligt, bl.a. : reduktion af sprøjtemidler viceværter er bedt klarlægge økonomi og andre konsekvenser ifm. skift til mere miljøvenlige midler samarbejder med afd. 55, som også er interesseret i miljøforbedringer vil gerne have info fra viceværter 24 timer før evt. sprøjtning, så børn kan holdes fra sprøjte-steder

2 evt. bruge regnvand til haver og vaskemaskiner, større projekt, muligheder og konsekvenser undersøges ved at oprette hjemmeside under afdelingens med gode ideer til konstruktiv brug af ukrudt (noget kan bl.a. spises) Bestyrelsen : Hvad med Kommunen i denne forbindelse. Kommunen sprøjter jo stadig. Skal vi så evt. beslutte blot at lade ukrudtet gro? 416 : måske ja, målet er at eliminere sprøjtning : miljø-tiltagene er gode initiativer til at skåne børn og dyr. 534 : selv om Kommunen sprøjter på offentlige arealer, så forhindrer det jo ikke afdelingen i at arbejde på at reducere sprøjtning. 444 : helt klare regler inden for Sundhedsstyrelsen vedr. sprøjtning på steder, hvor børn opholder sig (skal varsles, så børn holdes væk de første timer). Viceværten : Roundup [som flere har nævnt ifm. diskussion om miljø] er ikke i brug i afdelingen. Ejendomsinspektøren : Ser frem til mødet, hvor viceværter informerer om hvad der p.t. bruges, og mulige konsekvenser på, hvad afdelingen ønsker at bruge. 5. BUDGET 2017 OG VEDLIGEHOLDELSESPLAN 2017 Dirigenten gennemgik budget - se det tilsendte materiale for mødet. 534 : udgifterne til "beboeraktiviteter" - hvad bruges de til? Bestyrelsen : til møder, Tysklandstur, kontingent til landsforeningen, afd-bestyrelsens rådighedsbeløb, kontorhold, tlf/internet og kurser, tilskud til beboeraktiviteter, ejendomsfunktionærernes kontorhold, tlf/internet, mv. 434 : er der udspecificeret regnskab på de forsk. punkter? Bestyrelsen : ja, ligger på Boligkontorets hjemmeside. Vil sørge for at medbringe udspecificeret regnskab fra og med næste år. Budget vedtaget med overvejende flertal. Ejendomsinspektøren gennemgik vedligeholdelsesplan - se det tilsendte materiale for mødet. 416 : hvorfor skal vi hvert år bruge over kr ,- på borde & bænke? Bestyrelsen : er i gang med udskiftning af alle borde & bænke til vedligeholdelsesfrie. 434 : hvorfor så en post vedr. reparation af borde & bænke? Bestyrelsen : de endnu-ikke-udskiftede borde & bænke skal stadig vedligeholdes. 518 : kan vi ikke vedtage at fremskynde investeringerne i de nye og kassere de gamle (så vedligehold undgås) Bestyrelsen : opfordringen er noteret, vil arbejde ud fra dén. Planen vedtaget med overvejende flertal.

3 6. INDKOMNE FORSLAG Se detaljeret beskrivelse af forslagene i det tilsendte materiale for mødet. A. Ændring af regler om husdyr (i husordens-reglerne) 1) Fjern formuleringer/praksis omkring at man skal søge tilladelse til at holde husdyr. 2) Fjern formuleringer vedr. muskel- og kamphunde. Enstemmigt vedtaget B. Nye køkkener Lånemulighederne til finansiering af nye køkkener (jf. vedligeholdelsesplanen) har desværre ændret sig, så nye køkkener ser ud til at ville blive dyrere end beregnet. Dette vil føre til huslejeforhøjelser, som bestyrelsen finder uholdbare. Bestyrelsen anbefaler derfor at udsætte køkkenudskiftningen, så sagen kan regnes igennem igen. 534 : hvor store beløb er afsat i henlæggelser til køkkenerne? Bestyrelsen : ikke så store beløb. Der har tidligere været lovet fornyelse af køkkerne i 2017, og derfor er der lagt planer og beregnet økonomi - men betingelserne har som beskrevet ændret sig. 382 : spurgte for 5 år siden om der var udsigt til nye køkkener og fik det svar at der var lang tid før det skete, og 382 har derfor selv fået fornyet køkken. Det er ærgerligt, hvis man nu skal betale via husleje for en køkkenfornyelse. Bestyrelsen : enig. Flere : hvorfor skal der overhovedet skiftes køkkener? Bestyrelsen : mange køkkener er medtagne, og at udskifte mange køkkener samtidig giver bedste muligheder for finansiering. 534 : der er mange tilbud på køkkener, og den i planen anslåede pris forekommer høj (bl.a. ekstern rådgivning). Dirigenten : andre afdelinger har fx. lavet puljeordninger, hvor der ifm. råderetten opsamles et vist antal køkkener til udskiftning (finansieret via huslejen for de involverede). Ejendomsinspektøren : prisen beregnes ud fra køkkenelementer, håndværkere, mv. - ud fra erfaringer fra tidligere udskiftninger i andre afdelinger. Ekstern rådgivning er juridisk/ansvarsmæssigt påkrævet, da Boligkontoret alene ikke må vurdere. Rådgivningen kan også evt. omfatte hvordan/hvor-meget man får de til rådighed stående penge til at række. Viceværten : der er meget stor forskel på standen af køkkener fra lejemål til lejemål. Det er desværre ikke længere muligt at få reservedele til de nuværende køkkener. Bestyrelsen : hvis huslejeforhøjelserne bliver for store, kan vi få problemer med at leje lejlighederne ud - og det vil igen give huslejestigninger. 464a : standen i 464a's køkken er MEGET slidt. Bestyrelsen arbejder videre på mere detaljeret forslag mht. evt. udskiftning af køkkener på individuel basis, fx. via råderetten. 416 : er der ikke nogle regler for, hvor meget almene boliger må stige? Dirigenten : der er ingen faste regler. Udgifterne til at afdelingen eksisterer, skal betales. Afdelingsmødet, dvs. beboerne, beslutter budgetter og dermed husleje.

4 Bestyrelsen : henlæggelserne er øget fra og med et par år siden, netop fordi det lader til, at der hidtil ikke er henlagt tilstrækkeligt. 416 : kan Boligkontoret ikke tage det til sig at vejlede bestyrelserne bedre mht. økonomi og opsparinger. Dirigenten : der er allerede tiltag i gang i den forbindelse. 526 : ved faktisk ikke, hvem der har besluttet at køkkener skal fornys i : er der ikke alternativer til en hel udskiftning? Bestyrelsen : det er netop det, bestyrelsen vil arbejde på forslag omkring. 376 : ingen fornuft i at de, der lige har fået udskiftet køleskab, skal have skiftet det igen. Bestyrelsen : enig, det er derfor der vil blive udarbejdet nye forslag omkring køkkenfornyelse. 434 : er der brugt penge på ekstern rådgivning indtil nu? Bestyrelsen : nej. Forslaget blev trukket, dvs. der bliver IKKE udskiftet køkkener i Bestyrelsen vil arbejde på alternative forslag og indkalde til nyt møde for beslutning/valg af løsning. Mødet kan fx. indkaldes inden for de næste 6 måneder. C. Ny veksler og avtq i 2-rumsboliger Udskift varmtvandsveksler og AVTQ til een enhed ifm. køkkenrenoveringen (dog kun i 2- rums boligerne). Forslaget blev trukket, da det kun var relevant ifm. køkkenrenoveringen. D. Ændring af prisen for hverdags-leje af fælleshuset Sæt leje af fælleshus på hverdage til kr. 300,- for beboere i afdelingen. Forslaget trukket. E. Egen rengøring af fælleshus Undlad tvungen betaling for rengøring efter leje af fælleshus (medmindre rengøring ikke er OK, for så opkræves kr. 500,- til betalt rengøring). Forslaget vedtaget. 7. VALG A. Valg af formand for 2 år Valgt: Brian Kristensen B. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer for 2 år Valgt: Pia Pedersen og Lucas Saif Auda C. Valg af suppleanter Valgt: Ingen D. Valg af aktivitetsudvalgsmedlemmer Aktivitetsudvalgsmedlemmer: Pia Pedersen - Klaus Pedersen - Lucas Saif Auda

5 E. Valg af miljøudvalgsmedlemmer Valgt: Nina Svendsen F. Valg af tovholdere til aktiviteter Valgt: Ingen 8. EVENTUELT 526 : der er lavet en bestyrelse for nyttehave-foreningen Poplen - består nu af Pia Pedersen, Rita Damgård, Ina K. Jensen. Vil mødes for at beslutte politik for ikke-udlejede haver. Bestyrelsen : Brian har kontakte børnehaverne om de ønsker at benytte nogle nyttehaver. Der arbejdes videre med dette. 434 : de nye el-biler/dele-biler. Hvem vedligeholder/rengører? Viceværten : der har meldt sig personer til at vedligeholde. Dirigent : hvor mange har meldt sig som brugere? Viceværten : ikke mange. 416 : vi bor meget tæt, når der er vindstille er der meget lydt, og mobil-talende høres MEGET. Alle opfordres til at udvise hensyn. Bestyrelsen : udendørs mobil-talning KAN skyldes at der er dårlig forbindelse i en del lejemål. Viceværten : borde/bænke-sæt i gårdene flyttes en del omkring - venligst sæt dem retur til fliserne efter brug. 534 : rengøring af grill v. fælleshus har været dårlig i visse tilfælde - kunne man anskaffe det fornødne til at gøre rent med (børste, klud, spand, osv.)? Bestyrelsen : vil blive anskaffet.

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Afdeling 19. Springbo. Budget for 2016

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Afdeling 19. Springbo. Budget for 2016 Afdeling 19 Springbo Budget for 2016 Boligafgiftsforhøjelse 3,28% Boligafgift i kr./m² (gennemsnit) Nuværende leje Stigning Ny leje Side 2 + 3 Den lille budgetforklaring 4 + 5 Budget for 2016 6 Sådan bruges

Læs mere

Regler/retningslinjer for logen

Regler/retningslinjer for logen Regler/retningslinjer for logen Generelt - 1 1.1 Hvad der sker og bliver sagt i logen, bliver i logen. 1.2 Forslag til ændringer i regler/retningslinjer sendes løbende til præsidenten, som derefter har

Læs mere

REFERAT AF BEBOERMØDE I AFDELING 48 D. 25. AUGUST 2015

REFERAT AF BEBOERMØDE I AFDELING 48 D. 25. AUGUST 2015 REFERAT AF BEBOERMØDE I AFDELING 48 D. 25. AUGUST 2015 1. VALG AF DIRIGENT OG REFERENT Dirigent blev Henrik Autzen fra Boligkontoret. Referent blev Thomas Hauge. 2. GODKENDELSE AF FORRETNINGSORDEN FOR

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken

Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken Referat fra generalforsamlingen Afholdt mandag d. 23. Maj 2005 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen Valg af dirigent til begge generalforsamlinger:

Læs mere

Referat af ord. budgetmøde 10. april 2014 Mødet blev afholdt i Fælleshuset, Vadgårdsvej 38-40, Søborg

Referat af ord. budgetmøde 10. april 2014 Mødet blev afholdt i Fælleshuset, Vadgårdsvej 38-40, Søborg Søborg den 30. april 2014 Referat af ord. budgetmøde 10. april 2014 Mødet blev afholdt i Fælleshuset, Vadgårdsvej 38-40, Søborg DAGSORDEN 1. Valg af stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Afdelingsmøde Afd. 30 Læsø

Afdelingsmøde Afd. 30 Læsø Tlf. 9892 6333 Fax. 9890 9848 Giro 104 1207 CVR-nr. 1892 8817 Arsenalvej 20-9800 Hjørring II NORDJYLLAND E-mail: bonord@bonord.dk Afdelingsmøde Afd. 30 Læsø Mødedato: Mødet påbegyndt: Mødet afsluttet:

Læs mere

Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt

Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt Beretning for året 2012/2013 Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt den 10. maj 2012 til og med i dag. Generalforsamlingen var ikke særlig godt besøgt. Udlejningen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013

Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013 Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013 Der var fremmødt mødt 10 ejere inklusive bestyrelsen til generalforsamlingen. Pkt. 1 Valg af Dirigent og referent: Jens Andersen valgt

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 28. april 2005, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var i alt 29 husstande: 3, 5, 12, 21, 23, 24, 40, 48, 56, 58, 60,

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde tirsdag 8.september 2015.

Referat fra afdelingsmøde tirsdag 8.september 2015. Stenløse d. 21-09-2015 Afd. 3 Halkær Referat fra afdelingsmøde tirsdag 8.september 2015. 1. Velkomst og valg af dirigent Til stede: 9 boliger, 18 stemmeberettiget, samt Driftschef Bo Mølgaard Steffen Bargholz

Læs mere

SPAR VAND - SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET DANSK

SPAR VAND - SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET DANSK SPAR VAND - SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET DANSK 1 BRUG VAND MED OMTANKE TIL GAVN FOR PENGEPUNGEN OG MILJØET Når vi åbner for vandhanen, vasker tøj, eller går i bad, tænker vi sjældent over, hvor

Læs mere

Velkommen til Viruplund

Velkommen til Viruplund Velkommen til Viruplund Afdelingsbestyrelsen i Viruplund byder dig hermed velkommen. Vi har skrevet dette velkomstbrev som en hjælp til nye beboere, og det er vores håb, at du vil tage dig tid til at læse

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Boligselskabet Farumsødal. Lillevangspark Råderetskatalog. Administreret af

Boligselskabet Farumsødal. Lillevangspark Råderetskatalog. Administreret af Boligselskabet Farumsødal Lillevangspark Råderetskatalog Administreret af Indhold RÅDERETTEN Lejet men helt dit eget!... 3 Forbedringer og forandringer... 3 Udenfor eller indenfor boligen... 3 Hvidevarer

Læs mere

Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 15. maj 2013. Referat af afdelingsmøde afholdt onsdag den 24. april 2013 kl. 19.00 i fælleshuset i Byagerparken.

Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 15. maj 2013. Referat af afdelingsmøde afholdt onsdag den 24. april 2013 kl. 19.00 i fælleshuset i Byagerparken. Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 15. maj 2013 Referat af afdelingsmøde afholdt onsdag den 24. april 2013 kl. 19.00 i fælleshuset i Byagerparken. 1. Velkomst samt valg af dirigent, stemmetællere og

Læs mere

Vedtaget på afdelingsmødet d. 27. marts 2013 Vi i bestyrelsen vil lige med denne skrivelse gøre opmærksom på at der er sket ændring i kontrakten mellem Kruså antenne forsyning og God tone. Lejere er ikke

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 13/1 2016

Referat fra bestyrelsesmøde den 13/1 2016 25. februar 2016 10 Torsdag den 25/2 2016 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. Sager til efterretning/orientering.

Læs mere

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Ad 1: Valg af dirigent Per Bach valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt rettidig. Ad 2: Bestyrelsens

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 38

TIL BEBOERNE I AFDELING 38 TIL BEBOERNE I AFDELING 38 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Årsregnskab Indkomne forslag

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I BILUND BOLIGFORENING AFDELING 1, AFHOLDT DEN 1. AUGUST 2015 I FÆLLESHUSET, GRØNNINGEN.

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I BILUND BOLIGFORENING AFDELING 1, AFHOLDT DEN 1. AUGUST 2015 I FÆLLESHUSET, GRØNNINGEN. REFERAT AF AFDELINGSMØDE I BILUND BOLIGFORENING AFDELING 1, AFHOLDT DEN 1. AUGUST 2015 I FÆLLESHUSET, GRØNNINGEN. Der var mødt 22 beboere præsenteret fra 15 husstande. Fra hovedbestyrelsen: Jørgen Bjerg

Læs mere

Svebølle Antenneforening

Svebølle Antenneforening Svebølle Antenneforening Referat fra generalforsamling d. 27. september 2012 i Svebøllehallen Bestyrelsen: Torben, Jacob, Søren, Brian, Arne og Thomas Referent: Thomas M. Hiorth Antal fremmødte: 30 inklusive

Læs mere

Referat af afdelingsmøde d. 23./9. 2014 hos Helena Thorsen, Brendstrupvej 6, 1th, 8200 Århus N

Referat af afdelingsmøde d. 23./9. 2014 hos Helena Thorsen, Brendstrupvej 6, 1th, 8200 Århus N Referat af afdelingsmøde d. 23./9. 2014 hos Helena Thorsen, Brendstrupvej 6, 1th, 8200 Århus N 1) Valg af referant og dirigent. Helena Thorsen blev valgt som dirigent, og Helena Thorsen blev valgt som

Læs mere

Sluttelig vil vi gøre opmærksom på, at det er trygt og lovligt at udlevere CPR-nr., registrerings nr. og konto nr. over telefonen:

Sluttelig vil vi gøre opmærksom på, at det er trygt og lovligt at udlevere CPR-nr., registrerings nr. og konto nr. over telefonen: 15. Betalingsservice Når de strategiske overvejelser er på plads, planerne er afstemt og metoderne er valgt, er det vigtigt at opkræve bidragsyder mest optimalt, så administrationen fylder mindst muligt

Læs mere

REFERAT FRA MØLLESTENSPARKENS GENERALFORSAMLING 2011. FREDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 19.00 i Møllehuset

REFERAT FRA MØLLESTENSPARKENS GENERALFORSAMLING 2011. FREDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 19.00 i Møllehuset REFERAT FRA MØLLESTENSPARKENS GENERALFORSAMLING 2011 Dagsorden: FREDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 19.00 i Møllehuset 1. Valg af dirigent, jvf. 6, stk. 4. 2. Beretning om foreningens virksomhed det forløbne år,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen H.C. Andersen kvarteret, den 29. marts 2012.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen H.C. Andersen kvarteret, den 29. marts 2012. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen H.C. Andersen kvarteret, den 29. marts 2012. Punkt 1: Valg af dirigent. Frode Pagh Bæk (FPB) Blev valgt, og han kunne konkludere at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2016.

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2016. Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2016. Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening afholdt den 10. marts 2016 kl. 15.00 generalforsamling på Politigården i Skive.

Læs mere

Grundejerforeningen Krebsen 10-04-2016

Grundejerforeningen Krebsen 10-04-2016 Referat fra Ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Krebsen onsdag den 6. april 2016 Deltagere Tilstede var beboere fra følgende husstande på Krebsen, nr.: 3, 6, 7, 9, 13, 15, 17, 18, 19, 20, 21,

Læs mere

Arbejdsgruppen Tilgængelighedens By 2016

Arbejdsgruppen Tilgængelighedens By 2016 Teknik & Miljø Trafik og Veje Dato: 08-03-2016 Referat Sagsnr.: 16/14054 Sagsbehandler: vpjho Mødedato: Tirsdag den 8. marts 2016 Mødetidspunkt: Kl. 14:00 15:30 Mødested: Viborg Rådhus, M1.13 Mødeleder:

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 36 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 36 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 36 Viborg Landevej 44 Torsdag, den 17. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Britt Hansen og. Morten Nedergaard Andersen var forhindret i at deltage.

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Britt Hansen og. Morten Nedergaard Andersen var forhindret i at deltage. Bestyrelsesmøde Dansk P.R.E. Avlsforening Dato: 17. januar 2016 Tid: Kl. 12.00 Sted: Mette Andersen Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Deltagere:

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling

Referat Ordinær generalforsamling Referat Ordinær generalforsamling 10. marts 2004 Andelsboligforeningen Til stede nr. 91, 93, 95, 97, 99, 101, 105, 107, 109, 111, 117, 119, 121, 127, 129, 131, 133, 135, 137, 141, 145, 147, 151, 153, 159,

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 38

TIL BEBOERNE I AFDELING 38 TIL BEBOERNE I AFDELING 38 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke.

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. Bilag 4 Transskription af Per Interviewere: Louise og Katariina L: Louise K: Katariina L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. L: Vi vil gerne høre lidt

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 3. september 2015 kl. 14.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. maj 2016 kl. 17.00. Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. maj 2016 kl. 17.00. Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 16.05 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. maj 2016 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015.

Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015. Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretning 4. Regnskab 5. Indkomne forslag 6. Fremtidigt arbejde 7. Budget 8. Valg: a) Formand b)

Læs mere

Punkt Vedrørende Bilag

Punkt Vedrørende Bilag Side 1 af 6 Dato for referat: 22. april 2004 Referat fra: Ordinær generalforsamling for Forening: Sted: Navernes lokale, Ingerslevsgade 108, kld. Tv. Dato: Onsdag, den 14. april 2004 Kl.: 18.30 Dagsorden

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Agenda 2013 0) 1) 2) 3) 4) 5) 6) Velkommen v/ Sparekassen Himmerland Velkommen v/ Formanden Valg af Dirigent + Referent Formandens beretning Regnskab

Læs mere

l. Valg af dirigent. Til dirigent valgtes Knud Villy Mogensen,

l. Valg af dirigent. Til dirigent valgtes Knud Villy Mogensen, Afd. 106 - Sønderager Herning, den 11. september2015 Referat af afdelingsmøde afholdt torsdag, den 10. september 2015, kl. 17.00 i Beboerhuset. Der var mødt 58 beboere repræsenterende 5l husstande samt

Læs mere

Andelsboligforeningen Jættestuen 48-73

Andelsboligforeningen Jættestuen 48-73 REFERAT FRA GENERALFORSAMLING AFHOLDT TIRSDAG DEN 19.02.2013 Torben bød velkommen. Ad pkt. 1 Ad pkt. 2 Valg af dirigent Henrik Jørgensen nr. 63 enstemmigt valgt Formandens/bestyrelsens beretning Endnu

Læs mere

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Juni 2010. for dig under 30

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Juni 2010. for dig under 30 F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E Juni 2010 AKTIVERING for dig under 30 INDHOLD 1. Du er under 25 år er uden uddannelse og har ingen børn side 4 2. Du er under 25 år er uden uddannelse og har

Læs mere

HVEM ER DU? Vælg dit faneblad og se om du har sikret din fremtid i boligforeningen

HVEM ER DU? Vælg dit faneblad og se om du har sikret din fremtid i boligforeningen Denne folder kan du også finde på vores hjemmeside www.bovia.dk sammen med andre nyttige oplysninger. HVEM ER DU? Vælg dit faneblad og se om du har sikret din fremtid i boligforeningen ImageConsult Hvorfor

Læs mere

4. Eventuel udskiftning af VELUX-tagvinduer i 110-116 inkl. - Der forelå til

4. Eventuel udskiftning af VELUX-tagvinduer i 110-116 inkl. - Der forelå til Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag den 02. februar 2016 kl. 18,30: Alle fem bestyrelsesmedlemmer var mødt. 1. Det åbne bestyrelsesmøde (ca. ½ time) - Der mødte ingen beboere op, så dagsordenens

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 213-0 tirsdag d. 3. maj 2011

Afdelingsmøde afd. 213-0 tirsdag d. 3. maj 2011 Referat Afdelingsmøde afd. 213-0 tirsdag d. 3. maj 2011 Deltagere: Torben Krogh Lejerbo, Mogens Brockhusen, Irene Haar, Robert Stoltz, John Christensen, Torben Kristensen og Charlotte Skibby. Fremmødte

Læs mere

Statsgaranteret udskrivningsgrundlag

Statsgaranteret udskrivningsgrundlag Statsgaranteret udskrivningsgrundlag giver sikkerhed under krisen Nyt kapitel Resumé For 2013 har alle kommuner for første gang valgt at budgettere med det statsgaranterede udskrivningsgrundlag. Siden

Læs mere

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016 Indhold AFTALENS FORMÅL... 2 Hvilken service omfatter aftalen?... 2 Hvad betyder skattereduktion, kildereduktion og tilbagesøgning?... 2 AFTALENS INDHOLD OG OPBYGNING... 3 Hvilke depoter er omfattet af

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 29. april 2014 Bestyrelsen fremsender hermed referat fra årets generalforsamling. Mødet blev afholdt på formandens adresse. Følgende husstande

Læs mere

Ældrerådets sammensætning

Ældrerådets sammensætning Side 2 Side 3 Forslag til vedtægtsændringer Vedtægt for Ældrerådet i Københavns Kommune 1. Ældrerådet er nedsat i henhold til lov om retssikkerhed og administration på det sociale område 30-33. Formål

Læs mere

Psykisk arbejdsmiljø og stress blandt medlemmerne af FOA

Psykisk arbejdsmiljø og stress blandt medlemmerne af FOA Psykisk arbejdsmiljø og stress blandt medlemmerne af FOA November 2006 2 Medlemsundersøgelse om psykisk arbejdsmiljø og stress FOA Fag og Arbejde har i perioden 1.-6. november 2006 gennemført en medlemsundersøgelse

Læs mere

Albertslund Boligselskab Solhusene

Albertslund Boligselskab Solhusene Albertslund Boligselskab Solhusene Referat af beboermøde tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 30. marts 2016 Deltagere: 38 husstande, 76 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Dorthe Larsen, næstformand

Læs mere

Marts 2012. Dienesmindes Venner Furvej 41 7800 Skive Tlf. 9759 7013

Marts 2012. Dienesmindes Venner Furvej 41 7800 Skive Tlf. 9759 7013 Marts 2012 Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Herved indkaldes til ordinær generalforsamling på Dienesminde, Furvej 41, 7800 Skive Søndag den 25. marts 2012 kl. 14.00 Dienesmindes Venner Furvej

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 33

TIL BEBOERNE I AFDELING 33 TIL BEBOERNE I AFDELING 33 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 17.06.07. Referat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 12.06.07 kl. 18.30 22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 17.06.07. Referat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 12.06.07 kl. 18.30 22. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., David, Pia K., Sussie, Aase. Afbud fra Karin og Svend Erik. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 6. Ingen bemærkninger,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, tirsdag den 18. september 2012 kl. 19.00

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, tirsdag den 18. september 2012 kl. 19.00 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, tirsdag den 18. september 2012 kl. 19.00 Formanden indledte med at foreslå, jf. nærmere nedenfor, at alle fremmødte præsenterede sig med

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt. Poul gav følgende information:

Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt. Poul gav følgende information: Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. juni 1993. Punkt 1 : Per Ludvigsen valgtes til dirigent Punkt 2 : Poul gav følgende information: * på et bestyrelsesmøde i

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst

REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst Tid: Tirsdag d. 5. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Havkærvej 16, fælleslokale i kælder Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Mart. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt d: 30.oktober

Læs mere

Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken. Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30

Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken. Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30 Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30 1. Valg af dirigent og referent Bjarne Sjørup Sørensen blev valgt til dirigent. Steffen Klemmensen

Læs mere

Haslev Taekwon-Do Klub

Haslev Taekwon-Do Klub Haslev Taekwon-Do Klub V e d t æ g t e r 2014 Traditionel Shin Won Hwa Taekwon-Do En filosofisk- og fysisk-træningsmetode for udvikling af de menneskelige egenskaber. 1 1 NAVN OG HJEMSTED: Foreningens

Læs mere

Ad 0. Dirigent ved mødet var Peter Nordstrand, referent Peter Kargo Bruun.

Ad 0. Dirigent ved mødet var Peter Nordstrand, referent Peter Kargo Bruun. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Stærekasserne (Klyngehusene) Afholdt den 17. April 2012. Agendaen var følgende: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 15. september 2009, kl. 19.30 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 1. Valg af dirigent Nikolaj Stenberg, 3.3., er valgt. 2. Valg af referent Ida Sander, 5.3.,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dato: Tirsdag den 15. marts 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Rebekka. Agenda & referat

Bestyrelsesmøde. Dato: Tirsdag den 15. marts 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Rebekka. Agenda & referat Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 15. marts 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Rebekka Agenda & referat 1. Valg af referent - Kim 2. Status for igangværende opgaver a. Slidte låger Der er

Læs mere

Årsmøde i Danske Gokart 11. januar 2012

Årsmøde i Danske Gokart 11. januar 2012 Årsmøde i Danske Gokart 11. januar 2012 Agenda 1. Valg af referent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2011 og budget 2012 4. Valg af arbejdsudvalg 5. Indkomne forslag 6. Evt. herunder strategi for 2012

Læs mere

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Udarbejdet af læsevejlederne september 2014. Kære forælder. Dit barn er på nuværende tidspunkt sikkert rigtig dygtig til at læse. De første skoleår er

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Mandag, den 21. september 2015 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse,

Læs mere

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET ) 9 P Y1 L Sønderborg, den 19. september2011 BOLtGFORENlNGE S0t30 Referat fra det årlige afdelingsmøde, torsdag den 15. september 2011, kl. 19.30

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6.

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 15.april 2013. Godkendt. 2. Opfølgning på mødet den 6.maj (behandling af spørgeskemaer).anna opsamler og laver et a 4 ark til hjemmeside og opslagstavle.

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DOMEA OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 4. APRIL 2013

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DOMEA OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 4. APRIL 2013 1 Deltagere Danske Funktionærs Boligforening Pia Christiansen (Domea) Jytte Jensen (Domea) Bent Michelsen (Domea) Karsten Pedersen (Domea) Ole Pedersen (Domea) Københavns Kommune Morten Boje (Teknik og

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 10. december 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 17. december 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 43 Tirsdag den 3. november 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Anne-Louise Moltke Karen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 27. April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 Bestyrelsen takker for en god og ordentlig generalforsamling, og ser frem til at holde

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 73

TIL BEBOERNE I AFDELING 73 TIL BEBOERNE I AFDELING 73 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Offentligt referat af bestyrelsesmøde onsdag den 11-11-15 kl. 18.30

Offentligt referat af bestyrelsesmøde onsdag den 11-11-15 kl. 18.30 Til stede: Kurt Morgenstjerne Gyda Schram Anne Billestrup Svend Dalsgaard Laura Arendt Betina Mentzel (Suppleant) Offentligt referat af bestyrelsesmøde onsdag den 11-11-15 kl. 18.30 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus For regnskabsårene 2008/2009 og 2009/2010

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus For regnskabsårene 2008/2009 og 2009/2010 Dok. nr. 340-2012-185431 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus For regnskabsårene 2008/2009 og 2009/2010 Dato: Den 26. oktober 2012 Kl.: 09.00-13.00 Sted: Byrådssalen,

Læs mere

Få mere ud af fjernvarmen. og spar penge

Få mere ud af fjernvarmen. og spar penge Få mere ud af fjernvarmen og spar penge 1 Ny motivationstarif fra 2017 Fra 1. januar 2017 bliver din varmeregning reguleret af en ny motivationstarif, som giver et fradrag i prisen eller et pristillæg

Læs mere

Miljøministerens besvarelse af spørgsmål nr. H og I stillet af stillet af Folketingets Retsudvalg

Miljøministerens besvarelse af spørgsmål nr. H og I stillet af stillet af Folketingets Retsudvalg Retsudvalget 2013-14 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 442 Offentligt J. nr. NST-101-01551 Miljøministerens besvarelse af spørgsmål nr. H og I stillet af stillet af Folketingets Retsudvalg Spørgsmål

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

Beboermøde Afdeling 9

Beboermøde Afdeling 9 Beboermøde Afdeling 9 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Bestyrelsens beretning for det forløbende år 5. Orientering om regnskab 2013 6. Afdelingens driftsbudget 2015

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Boligejere er forberedte på rentestigninger

Boligejere er forberedte på rentestigninger Analyse: S339 - D20554 21. januar 2011 Boligejere er forberedte på rentestigninger Cirka en halv million boligejere har fået en rekordlav rente på deres rentetilpasningslån i november og december 2010.

Læs mere

Tambohus Bylaug Vedtægter

Tambohus Bylaug Vedtægter Tambohus Bylaug Vedtægter 1 Navn : Tambohus Bylaug 2 Formål : Tambohus Bylaug skal medvirke til at styrke sammenholdet og udviklingen af bylivet i Tambohus gennem aktivitet, sociale arrangementer og fællesopgaver.

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

På jagt efter historiske spor i. Den Fynske Landsby. 3.- 4.årgang

På jagt efter historiske spor i. Den Fynske Landsby. 3.- 4.årgang På jagt efter historiske spor i Den Fynske Landsby 3.- 4.årgang Velkommen Velkommen til Den Fynske Landsby. Den Fynske Landsby ser ud på samme måde, som mange landsbyer gjorde på Fyn i 1800-tallet. Her

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kirsebærhaven afdeling 12

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kirsebærhaven afdeling 12 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kirsebærhaven afdeling 12 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 48 Torsdag den 5. november 2015 kl. 14.30 i Kirsebærhavens fælleslokale Til stede: Michael Sivebæk Nielsen

Læs mere

Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer.

Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer. Solitude den 27.2.2015 Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling: Tirsdag den 10. marts 2015 kl. 19:00 i Simon Peters Kirke,

Læs mere

DAGSORDEN: Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg. Dato Mandag den 23. september 2013 Sted

DAGSORDEN: Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg. Dato Mandag den 23. september 2013 Sted Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg Dato Mandag den 23. september 2013 Sted Selskabslokalerne SAB Ruten 6R Deltagere Fra afdeling: Afd. 1-43 var repræsenteret af 17 lejemål Afd. 1-50

Læs mere

Fællesskab, fordele og faglig bistand

Fællesskab, fordele og faglig bistand KOST-SERVICE Fællesskab, fordele og faglig bistand FOA på 5 minutter Citat Gina Liisborg Formand, Kost- og Servicesektoren Nedslidning er et stort problem, hvis man f.eks. arbejder i et køkken eller med

Læs mere

bepeaked BEPEAKED - GØR DET ENKELT AT LYKKES

bepeaked BEPEAKED - GØR DET ENKELT AT LYKKES 1/6 bepeaked BEPEAKED - GØR DET ENKELT AT LYKKES Hvorfor skal det være svært at få den krop du ønsker dig? Gør det enkelt for dig selv, og læs denne start guide. BEGYNDER GUIDE - team bepeaked www.bepeaked.dk

Læs mere