LANDINSPEKTØREN MEDDELELSES BLAD

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LANDINSPEKTØREN MEDDELELSES BLAD"

Transkript

1 LANDINSPEKTØREN MEDDELELSES BLAD UDSENDT TIL DEN DANSKE LANDINSPEKTØRFORENINGS MEDLEMMER AF TIDSSKRIFTET»LANDINSPEKTØREN«R E D A KTIO N : PROFESSOR N. T H OR KI L-J E N S E N OG LA N D IN S P E K T Ø R TH. M EKLENBORG. April Fra foreningen. Naturfredningsloven Den i sidste nummer af Meddelelsesbladet bebudede henvendelse til folketingsudvalget, der behandler forslag til ændringer i naturfredningsloven, har nu fundet sted ved et udvalg bestående af Meklenborg, Juul Nielsen og undertegnede. Fra vor side fremførte vi navnlig det særdeles ønskelige, ja nødvendige, i at få forslagets stk. 12 og 15 mere koncist udformet, idet vi understregede, at administrationen ved uændret vedtagelse af forslaget ville blive nærmest uoverkommelig og i bedste tilfælde særdeles forsinkende. Navnlig måtte vi ønske begrebet i stk. 12 "større samlede bebyggelse" nærmere udformet, idet vi efter forslagets form må befrygte, at næsten alle udstykninger til boligformål udenfor allerede zone- eller byplanlagte områder skal til udtalelse hos fredningsmyndighederne. Det samme vil være tilfældet, hvis stk. 15 om afstande på 3oo m fra indsøer og offentlige vandløb med en bredde på mindst 5 m samt loo m fra alle landeveje skal respekteres efter paragraffens ordlyd. Vi henstillede energisk fra vor side, at det præciseres, hvilke vandløb (ådale) og vejstrækninger man ønsker fredet, og at man ligeledes fra myndighedernes side tager konstruktive skridt til at placere den kommende bebyggelse med sommerhuse. Endelig har vi henstillet til overvejelse, om det ikke vil være muligt at samle den lokale administration for hvert amt i et fælles sekretariat for landsbyggelovens amtsbygningsråd, byregulerings- og fredningsplaner, så vi landinspektører kun har eet sted at henvende os om alle disse sagsområder. Om disse administrationsforhold har bestyrelsen endelig søgt kontakt med statsministeriet, boligministeriet og matrikeldirektoratet. Når der foreligger nyt skal vi vende tilbage til spørgsmålet. Tegneelever I fortsættelse af tidligere omtale af dette spørgsmål skal jeg oplyse, at der indtil nu har meldt sig 5 deltagere til et kursus i Aarhus til efteråret. Der kræves imidlertid mindst 15 elever til at sikre gennemførelsen, hvorfor eventuelle ønsker om deltagelse må indgives snarest, så det kan afgøres, om vi igen skal have dette nyttige kursus.

2 2 Ordinær generalforsamling Årsmøde og generalforsamling afholdes i Horsens-Juelsminde i dagene 2, - 3, september d.å. Svend Nielsen Et lille taksationsproblem. I tilslutning til artiklen i februar-hæftet har vi modtaget nedenstående: Før ekspropriationen er der handlet og skrevet slutseddel og arealet henligger derefter for købers regning og risiko. - Der er risiko ved alt - også ved at handle. Under forudsætning af at N.N, er en reel sælger og intet kendte til ekspropriationen står handelen ved magt, og sælger havde ingen grund til afslag i købesummen. En reduktion af grundens udnyttelse som følge af arealformindskelse kan påtales af køber overfor sælger og motivere et afslag. Her dokumenterer sælger sin gode indstilling, da arealafståelsen af ham opfattes som hans bidrag til byggemodning og dermed opnåelse af en arealpris efter den forventede udnyttelse. Et andet nødskrig! - hvorfor får vi ikke flere af den slags spørgsmål? Må jeg stille nogle spørgsmål også vedr, ekspropriation: a) har ejeren alene pligt til at ordne sig med utinglyste brugere ved ekspropriation? b) skal el-selskaber, der ikke har tinglyst ret til eksisterende ledning indvarsles til åstedsforretning? c) hvem skal betale for en forstærket udførelse af eksisterende højspændingsledning når ny vej føres under ledningen? d) skal fredningsmyndighederne indvarsles ved ekspropriation, når vej tænkes placeret indenfor 3oo m grænsen. S. Windinge - o - o - o - Den officielle forklaring på taksationsproblemet, således som den fremgår af kendelsen, lyder således: "Kommissionen mener, at det for taksationen må være uden betydning, at der efter ekspropriationen, mellem grundejeren og den køber, til hvem arealet som del af et større grundstykke allerede var solgt, er blevet truffet en aftale om at lade det eksproprierede areal udgå af handelen, således at grundejeren påny står som ejer af dette. Herefter - og idet det af kommunen i skrivelsen af 5. september 196o anførte kan tiltrædes af kommissionen - har denne besluttet, at det eksproprierede areal afstås uden erstatning, jfr. vejbestyrelseslovens 26, 2. stk." Th.M.

3 Yngre landinspektør søges snarest. Lejemål til treværelses moderne lejlighed i herværende blokbebyggelse stilles til rådighed. Landinspektør UFFE FLEMBERG, Høng - tlf. 4. Landinspektør søges til alsidigt arbejde. Landinspektør SV. BALLING ENGELSEN, Fredericia, tlf. 442, Landinspektør - tegnerske Landinspektør, der er interesseret i at arbejde under selvstændige vilkår søges snarest til varig beskæftigelse ved interessante opgaver. Løn med tantieme eller efter nærmere aftale. Samtidig søges rutineret tegnerske, der er kendt med forefaldne arbejder på et landinspektørkontor. Landinspektørerne 0,JOHANSEN og K,OLSEN, Kolding - tlf Tegnerske med indsigt i almindelig kontorarbejde søges. Tiltrædelse snarest. C.Luther Jørgensen, Hassing & Thirup, Frederikshavn. Tegner(ske) søges til tiltrædelse snarest. Landinspektør AXEL PALUDAN, Ulrikkenborg Plads 12, Lyngby. Tlf. 87 o3 72. Yngre landinspektør søges til tiltrædelse snarest. Landinspektør MEKLENBORG, Odense - tlf. 13 o5 33 (o9) Landinspektør søges. til afvekslende arbejdsopgaver i såvel Københavns-området som i provinsområder. Personligt løntillæg i overensstemmelse med kvalifikationer kan påregnes. Ved kørsel i egen vogn tilbyder vi befordringsgodtgørelse i overensstemmelse med statens regler. Normal arbejdstid lørdag fri, fuld betaling for overtid. Vi yder bistand ved løsning af eventuelt boligproblem. Landinspektørerne EMIL KROG & ERIK H.PETERSEN Gruts Allé 11, Hellerup. Tlf. He_. 7595

4 Kompagnon. Vi søger snarest en dygtig landinspektør, som er indstillet på, efter kort gensidig prøvetid, at indtræde i vort firma, Landi nspektørerne JØRGENSEN og JAKOBSEN Helsinge Humlebæk Yngre landinspektør søges som assistent. Landinspektør AXEL PALUDAN, Ulrikkenborg Plads 12, Lyngby. Tlf. 87 o3 72 Landinspektør søges til alsidigt arbejde af matrikulær og teknisk art. Tiltrædelse snarest eller efter nærmere aftale. Gode velordnede arbejdsforhold. Skriftlig henvendelse med referencer til Landinspektør K. BJØHNKJÆR, Aalborg. Land i ns pekt ør. Til omgående tiltrædelse søges landinspektør til alsidigt afvekslende arbejde (veje, kloakker, byplan etc.). Løn efter Dansk Ingeniørforenings overenskomst med amtsrådsforeningen. Kørselsgodtgørelse og lån til indkøb af bil efter statens regler. Ansøgning med oplysning om tidligere beskæftigelse til Hjørring amtsvejinspektorat, Hjørring, tlf. 525, Medlemmer af Den danske Landinspektørforening må ikke acceptere ansættelse i ovennævnte stilling, før de har opnået foreningens godkendelse af ansættelsesvilkårene, jfr. lovenes 6, 3, stk. Det henstilles, at man søger orientering hos bestyrelsen samtidig med at stillingen søges Yngre landinspektør søges som assistent. Tiltrædelse snarest. Landinspektør AXEL MELDAL Vester Voldgade 115, Tlf. Palæ 53o8. Landinspektør søges til selvstændigt arbejde med matrikulære og tekniske sager. Landinspektør LAU BØGEH0LT-*LAURSEN, Terndrup - tlf. 27. Yngre landinspektør søges til alsidigt og selvstændigt landinspektørarbejde, byplanlægning og udarbejdelse af fredningsplaner m.v. Lejlighed kan skaffes. Landinspektør AUGUST OLESEN, Store Torvegade 12, Rønne. Tlf

5 3 Byplandage. Dansk Byplanlaboratorium meddeler følgende: Landsbyggeloven trådte i kraft den 1. april 1961, og kommunalbestyrelserne i købstæderne og en lang række landkommuner skal inden den 1. oktober 1961 indsende et udkast til bygningsvedtægt til boligministeriets godkendelse. I dette halvår skal kommunalbestyrelserne tage stilling til den fremtidige administration af bygningsvæsenet, og de skal tage stilling til de vigtige problemer vedrørende fastlæggelsen af grundkredse, byggeområder m. v. For at hjælpe kommunerne over startvanskelighederne, arrangerer Dansk Byplanlaboratorium, Jydsk Byplanråd og Dansk Bygningsinspektørforening en række byplandage landet over. Følgende byplandage er fastlagt: Den 8. maj i Ringe den 9. maj i Slagelse den 17.maj i Viborg den 18.maj i Esbjerg den 25.maj i Rønne den 1. juni i Nykøbing Falster. Der vil snarest tilgå de interesserede kommunalbestyrelser indbydelse til disse byplandage, for hvilke programmet er fastlagt således: 1, Landsbyggelovens gennemførelse i kommunerne. 2, Landsbyggelovens byplanmæssige indhold, 3, Udnyttelsesgrad, grundkredse og byggeområder, 4, Hvordan skal vi arbejde i det daglige? - o - o - o - Nærmere oplysninger hos Dansk Byplanlaboratorium, Tordenskjoldsgade lo, København K. Under henvisning til stedfundne forhandlinger vedrørende interesserede landinspektørers erhvervelse af fortegnelser og kort over godkendte fredningsplaner skal man herved meddele, at de af foreningens medlemmer, for hvem det måtte være af interesse, kan erhverve eksemplarer af de af overfredningsnævnet godkendte fredningsplaner ved henvendelse til de respektive fredningsplanudvalgs sekretariater.

6 4 Landinspektør. Til vor afdeling i stændigt. Moderne lejlighed, dighed. Skagen søges en landinspektør, der kan arbejde selv- 2 værelser + 2 kamre forefindes. Bil stilles til rå- C.Luther Jørgensen, Hassing & Thirup, Frederikshavn. Landinspektør søges. Landinspektør A. BRANG, Brande. Redaktion: Bulowsvej 13, København F.

LANDINSPEKTØREN? MEDDELELSESBLAD

LANDINSPEKTØREN? MEDDELELSESBLAD LANDINSPEKTØREN? MEDDELELSESBLAD UDSENDT TIL DEN DANSKE LANDINSPEKTØRFORENINGS MEDLEMMER AF TIDSSKRIFTET»LANDINSPEKTØREN«REDAKTION: PROFESSOR N. THORKIL-JENSEN OG LANDINSPEKTØR TH. MEKLENBORG. Januar 1962.

Læs mere

LANDINSPEKTØRENS MEDDELELSES BLAD

LANDINSPEKTØRENS MEDDELELSES BLAD LANDINSPEKTØRENS MEDDELELSES BLAD UDSENDT TIL DEN DANSKE LANDINSPEKTØR FORENINGS MEDLEMMER AF TIDSSKRIFTET»LANDINSPEKTØREN«R E D A KTtO N : PROFESSOR N. T H O R K I L-J E N S E N OG LA N D IN S P E K TØ

Læs mere

LANDINSPEKTØREN MEDDELELSESBLAD

LANDINSPEKTØREN MEDDELELSESBLAD LANDINSPEKTØREN MEDDELELSESBLAD UDSENDT TIL DEN DANSKE LAND INSPEKTØRFORENING S MEDLEMMER AF TIDSSKRIFTET»LANDINSPEKTØREN«R E DAKTIO N : REKTOR, PROFESSOR N. T H O R K I L-J E N S E N OG LA N D IN S P

Læs mere

LANDINSPEKTØREN MEDDELELSESBLAD

LANDINSPEKTØREN MEDDELELSESBLAD LANDINSPEKTØREN MEDDELELSESBLAD UDSENDT TIL DEN DANSKE LANDINSPEKTØRFORENINGS MEDLEMMER AF TIDSSKRIFTET»LANDINSPEKTØREN«REDAKTION: PROFESSOR N. THORKIL-JENSEN OG LANDINSPEKTØR TH. MEKLENBORG. Juni 1962.

Læs mere

LANDINSPEKTØRENS MEDDELELSES BLAD

LANDINSPEKTØRENS MEDDELELSES BLAD LANDINSPEKTØRENS MEDDELELSES BLAD UDSENDT TIL DEN DANSKE LANDINSPEKTØRFORENINGS MEDLEMMER AF TIDSSKRIFTET»LANDINSPEKTØREN«R E D A KTIO N : PROFESSOR N. T H O R K I L-J E N S E N OG LA N D IN S P E K TØ

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune) 1. Grunden overdrages til køber i den stand, hvori den er og forefindes, således som den er besigtiget. Grunden skal være

Læs mere

LANDINSPEKTØREN s MEDDELELSES BLAD

LANDINSPEKTØREN s MEDDELELSES BLAD LANDINSPEKTØREN s MEDDELELSES BLAD UDSENDT TIL DEN DANSKE LANDINSPEKTØRF0REN1NGS MEDLEMMER AF TIDSSKRIFTET»LANDINSPEKTØREN«R EDAKTIO N : PROFESSOR N. TH O R K I L-J E N S E N OG L A N D IN S P E K T Ø

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Oktober 2010 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

LANDINSPEKTØREN MEDDELELSES BLAD

LANDINSPEKTØREN MEDDELELSES BLAD LANDINSPEKTØREN MEDDELELSES BLAD UDSENDT TIL DEN DANSKE LANDINSPEKTØRFORENINGS MEDLEMMER AF TIDSSKRIFTET»LANDINSPEKTØREN«R E D A K T IO N ; PROFESSOR N. TH O R K I L-J E N S E N OG L A N D IN S P E K T

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

LANDINSPEKTØREN MEDDELELSES BLAD

LANDINSPEKTØREN MEDDELELSES BLAD LANDINSPEKTØREN MEDDELELSES BLAD UDSENDT TIL DEN DANSKE LANDINSPEKTØRFORENINGS MEDLEMMER AF TIDSSKRIFTET»LANDINSPEKTØREN«R E D A KTIO N : PROFESSOR N. T H O R K I L-J E N S E N OG LA N D IN S P E K T Ø

Læs mere

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune)

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune) 1. Grunden overdrages til køber i den stand, hvori den er og forefindes, således som den er besigtiget. Grunden skal være

Læs mere

LANDINSPEKTØRENS MEDDELELSES BLAD

LANDINSPEKTØRENS MEDDELELSES BLAD LANDINSPEKTØRENS MEDDELELSES BLAD UDSENDT TIL DEN DANSKE LANDINSPEKTØRFORENINGS MEDLEMMER AF TIDSSKRIFTET»LANDINSPEKTØREN«R E D A KTIO N : PROFESSOR N. T H O R K IL -J E N S E N OG LA N D IN S P E K TØ

Læs mere

RE75 | Skagen - Frederikshavn - Hjørring - Aalborg - (Skørping) | Gælder Oktober 2019 | Nordjyske Jernbaner

RE75 | Skagen - Frederikshavn - Hjørring - Aalborg - (Skørping) | Gælder Oktober 2019 | Nordjyske Jernbaner Skagen - Frederikshavn - Hjørring - Aalborg - (Skørping) af af 4.57 5.21 5.24 5.31 5.46 4.43 4.51 4.56 5.15 5.19 5.54 5.13 5.21 5.26 5.45 5.49 6.21 6.24 6.27 6.31 6.46 5.43 5.56 H6.15 5.23 5.31 5.47 6.00

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Nordager i lokalplan Ved Eltangvej et erhvervsområde

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Nordager i lokalplan Ved Eltangvej et erhvervsområde KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Nordager i lokalplan 0552-12 Ved Eltangvej et erhvervsområde Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.:

Læs mere

LANDINSPEKTØREN MEDDELELSESBLAD

LANDINSPEKTØREN MEDDELELSESBLAD LANDINSPEKTØREN MEDDELELSESBLAD UDSENDT TIL DEN DANSKE LANDINSPEKTØR FORENINGS MEDLEMMER AF TIDSSKRIFTET»LANDINSPEKTØREN«R EDAKTIO N : PROFESSOR N. T H O R K I L-J E N S E N OG LA N D IN S P E K T Ø R

Læs mere

LANDINSPEKTØREN 2 ^ MEDDELELSES BLAD

LANDINSPEKTØREN 2 ^ MEDDELELSES BLAD LANDINSPEKTØREN 2 ^ MEDDELELSES BLAD December 1966 Meddelelse fra løn- og pensionsudvalget. Mæglingsmanden har under den 6. ds. tilskrevet løn- og pensions- udvalget således: "Det meddeles herved, at resultatet

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

RE75 | Skagen - Frederikshavn - Aalborg - (Skørping) | Gælder 11~August~2019 | NORDJYSKE JERNBANER

RE75 | Skagen - Frederikshavn - Aalborg - (Skørping) | Gælder 11~August~2019 | NORDJYSKE JERNBANER Skagen - Frederikshavn - Hjørring - Aalborg - (Skørping) af af 4.50 4.58 5.21 5.24 5.27 5.31 5.46 4.43 4.51 4.56 5.15 5.28 5.54 5.57 5.13 5.21 5.26 5.45 6.21 6.24 6.27 6.31 6.46 5.43 5.56 6.15 5.23 5.31

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede Brønderslev Kommune, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev, sælger herved til medundertegnede XXXX XXXX XXXX

KØBSAFTALE. Undertegnede Brønderslev Kommune, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev, sælger herved til medundertegnede XXXX XXXX XXXX Udkast KØBSAFTALE Undertegnede Brønderslev Kommune, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev, sælger herved til medundertegnede en parcel af det kommunen tilhørende udstykningsareal: Moltkesvej 1, Dronninglund

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord November 2013 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Als Odde. Domme. Taksations komm iss ion en. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Als Odde. Domme. Taksations komm iss ion en. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 05642.00 Afgørelser - Reg. nr.: 05642.00 Fredningen vedrører: Als Odde Domme Taksations komm iss ion en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 10-05-1973 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov.

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov. K Ø B S A F T A L E Vedr. Jernbanegade 13-9610 Nørager Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe del af matr.nr. 1nq Nøragergård hovedgård, Durup, beliggende

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe følgende grunde: - matr.nr. 46c Ø. Hornum By, Øster Hornum og - del af matr.nr. 46b Ø. Hornum

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. Delnr. 304 af matr.nr. 4 g. Langelandsvej, 7000 Fredericia. Undertegnede. Lejbo Invest ApS CVR Bjergegade 54, 1.th.

BETINGET KØBSAFTALE. Delnr. 304 af matr.nr. 4 g. Langelandsvej, 7000 Fredericia. Undertegnede. Lejbo Invest ApS CVR Bjergegade 54, 1.th. Ejerlav: Mr.nr: Adresse: Børup by, Taulov Delnr. 304 af mr.nr. 4 g Langelandsvej, BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede Lejbo Invest ApS CVR 36945605 Bjergegade 54, 1.th. sælger og betinget overdrager hermed

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

UDKAST TIL KØBSAFTALE

UDKAST TIL KØBSAFTALE UDKAST TIL KØBSAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. EJENDOMMEN 2. KØBESUM OG BETALINGSBETINGELSER 3. OVERTAGELSE 4. SKÆRINGSDAG 5. INKLUDERET I KØBESUMMEN 6. FORPLIGTELSER UDENFOR KØBESUMMEN 7. SERVITUTTER 8.

Læs mere

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand.

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand. Afgift: kr. Akt: skab nr. (udfyldes af tinglysningskontoret) Ejerlav: Erritsø By, Erritsø Matr. nr.: Matr. nr. Beliggende: Argentinervej husnummer j.nr.: Købsaftale Fredericia Kommune sælger herved den

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

Afgørelser - Reg.'nr.: Fredningen vedrører: Ravnholm. Domme. Taksations kom miss ione n. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg.'nr.: Fredningen vedrører: Ravnholm. Domme. Taksations kom miss ione n. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 05586.01 Afgørelser - Reg.'nr.: 05586.01 Fredningen vedrører: Ravnholm Domme Taksations kom miss ione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer 27-10-1977, 17-07-1977

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Tranegilde Kyst. Domme. Taksations kom miss io nen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Tranegilde Kyst. Domme. Taksations kom miss io nen. I~ 01960.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01960.00 Fredningen vedrører: Tranegilde Kyst I e Domme Taksations kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 19-11-1952 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Udkast til salgsvilkår byggefelt nord for Østergade i Ørum

Udkast til salgsvilkår byggefelt nord for Østergade i Ørum Udkast til salgsvilkår byggefelt nord for Østergade i Ørum Undertegnede Viborg Kommune Rødevej 3 8800 Viborg sælger herved til Boligselskabet Sct. Jørgen, Viborg Kjellerup, afdeling 713, beliggende Brovej

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget 2A, Skørping, som er angivet som

K Ø B S A F T A L E. tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget 2A, Skørping, som er angivet som Købsaftaleskabelon af 23. maj 2011 K Ø B S A F T A L E vedr. parcel af Hanesvinget 2A, 9520 Skørping Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: Tlf.: CPR/CVR: E-mail: tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget

Læs mere

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R :

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R : UDKAST K Ø B S A F T A L E Hillerød Kommune sælger herved til medundertegnede ejendommen matr.nr. 3c Nr. Herlev By, Nr. Herlev på 2.209 m 2 beliggende Bygaden 32, Nr. Herlev, 3400 Hilllerød. Ejendommen

Læs mere

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Undertegnede: Sælger herved til medundertegnede: Parcel nummer x (nedenfor kaldt ejendommen) jfr. vedhæftede udstykningsplan af 11. februar 2007 udarbejdet

Læs mere

LANDINSPEKTØREN? MEDDELELSESBLAD

LANDINSPEKTØREN? MEDDELELSESBLAD LANDINSPEKTØREN? MEDDELELSESBLAD UDSENDT TIL DEN DANSKE LANDINSPEKTØRFOR ENINGS MEDLEMMER AF TIDSSKRIFTET»LANDINSPEKTØREN«R E D A K T IO N : PROFESSOR N. T H O R K I L-J E N S E N OG L A N D IN S P E K

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr.

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr. Sag.nr. 14/2036 Dok.nr. 111266/14 K Ø B S A F T A L E Underskrevne Vordingborg Kommune CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) sælger til medunderskrevne Købers

Læs mere

THISTED KOMMUNE. Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED. Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.

THISTED KOMMUNE. Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED. Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted. THISTED KOMMUNE Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Thisted by og den sydlige bydel Tilsted...2 Området

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup

Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup Undertegnede Navn: Adresse:_ By og postnr.: Telefon nr.: E.mail CVR nr: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov

Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: tilbyder

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej 474, 9541 Suldrup samt

K Ø B S A F T A L E. ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej 474, 9541 Suldrup samt K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej

Læs mere

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse:

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse: HANDELSVILKÅR Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til Navn: CVR nr. Adresse: en ca. 2.045 m2 stor del af litra 7000 t beliggende ved Jellingvej/E.T. Jørgensensvej, 7100 Vejle (i det følgende

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum 2/10-14 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 8g Bælum By, Bælum, beliggende Solbjergvej

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej September 2019 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune at

Læs mere

^ MEDDELELSES BLAD. LANDINSPEKTØRENs. Maj 1966 MÅLETEKNIKERNE. - vo rt uløste problem!

^ MEDDELELSES BLAD. LANDINSPEKTØRENs. Maj 1966 MÅLETEKNIKERNE. - vo rt uløste problem! LANDINSPEKTØRENs ^ MEDDELELSES BLAD Maj 1966 MÅLETEKNIKERNE - vo rt uløste problem! Som kort omtalt i aprilnummeret arbejder bestyrelsen stadig med at få løst problemet med uddannelse af måleteknikere.

Læs mere

UDBUDSVILKÅR. for. Matr.nr. 3l, Hornelund By, Horne af samlet areal m 2. Rolighedsvej 8, Horne, 6800 Varde

UDBUDSVILKÅR. for. Matr.nr. 3l, Hornelund By, Horne af samlet areal m 2. Rolighedsvej 8, Horne, 6800 Varde UDBUDSVILKÅR for Matr.nr. 3l, Hornelund By, Horne, af samlet areal 1.501 m 2. Rolighedsvej 8, Horne, 6800 Varde Beliggenhed og zoneforhold Ejendommene er beliggende Rolighedsvej 8, Horne, 6800 Varde. Matr.nr.

Læs mere

Deres j.nr. 12-013 - Påbud om medlemskab af Bredballe Antennelaug

Deres j.nr. 12-013 - Påbud om medlemskab af Bredballe Antennelaug Saxo Advokater Advokat Bjarne Aarup Håndværkervej 1 7120 Vejle Ø Deres j.nr. 12-013 - Påbud om medlemskab af Bredballe Antennelaug 13. januar 2010 De har som advokat for Finn Franzen, Jesper Hyldenbrandt,

Læs mere

Advokat Svend Olhoff 3300 Frederiksværk Strandvejen 153 ',for så vidt angår matr.nr. 25 q) 2900 Hellerup. Tlf. 39 61 13 31 ENDELIGT SKØDE

Advokat Svend Olhoff 3300 Frederiksværk Strandvejen 153 ',for så vidt angår matr.nr. 25 q) 2900 Hellerup. Tlf. 39 61 13 31 ENDELIGT SKØDE . IOLHOFF & USSING V 1. Reg.afgift kr. 100,00 Retsafgift kr. 1.400,00 I alt kr. 1.500,00 M'atr. nr.: 14 n og 25 q Ramløse by, Ramløse Beliggende: Anmelder: Skovsvinget 2 Advokat Svend Olhoff 3300 Frederiksværk

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Skagen. Domme. Taksationskom missionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Skagen. Domme. Taksationskom missionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 02766.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02766.00 Fredningen vedrører: Skagen Domme Taksationskom missionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 07-03-1962 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

LANDINSPEKTØREN? MEDDELELSESBLAD

LANDINSPEKTØREN? MEDDELELSESBLAD LANDINSPEKTØREN? MEDDELELSESBLAD UDSENDT TIL DEN DANSKE LANDINSPEKTØRFORENINGS MEDLEMMER AF TIDSSKRIFTET»LANDINSPEKTØREN«- R E D A KTIO N : REKTOR, PROFESSOR N. T H O R K IL-J E N S E N OG L A N D IN S

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager 7/9-15 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 1tæ, Nørager Hgd., Durup, beliggende

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Grønt område ved Møllegade 26, 6640 Lunderskov

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Grønt område ved Møllegade 26, 6640 Lunderskov KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Grønt område ved Møllegade 26, 6640 Lunderskov Undertegnede Navn: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail tilbyder herved at købe den Kolding Kommune tilhørende grund betegnet

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By

Læs mere

UDBUD AF AREAL TIL SERVICEERHVERV DEL AF MATR.NR. 7D, FÅRTOFT BY, THISTED. Udbudsperiode marts 2019

UDBUD AF AREAL TIL SERVICEERHVERV DEL AF MATR.NR. 7D, FÅRTOFT BY, THISTED. Udbudsperiode marts 2019 UDBUD AF AREAL TIL SERVICEERHVERV DEL AF MATR.NR. 7D, FÅRTOFT BY, THISTED Udbudsperiode 6. 22. marts 2019 Indholdsfortegnelse Oplysninger om arealet... 2 Anvendelse... 2 Vejadgang og byggemodning... 2

Læs mere

KØBSAFTALE ERHVERVSJORD I RIBE VILKÅR:

KØBSAFTALE ERHVERVSJORD I RIBE VILKÅR: Køb & Salg Januar 2015 Matr.nr. 15afb, Nørremarken, Ribe Jorder Beliggende Industrivej 63, 6760 Ribe Arealet, der fremgår af vedhæftede matrikelkort, udgør 3.275 m² KØBSAFTALE ERHVERVSJORD I RIBE Mellem

Læs mere

LANDINSPEKTØREN? MEDDELELSES BLAD

LANDINSPEKTØREN? MEDDELELSES BLAD LANDINSPEKTØREN? MEDDELELSES BLAD UDSENDT TIL DEN DANSKE LANDINSPEKTØR FORENINGS MEDLEMMER AF TIDSSKRIFTET»LANDINSPEKTØREN«- R E D A KTIO N : REKTOR, PROFESSOR N. T H O R K I L-J E N S E N OG LA N D IN

Læs mere

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening DEKLARATION For Handrupgaard Grundejerforening Dok. om bebyggelse, beplantning, grundstørrelse, hegn, beplantning, skiltning, parkeringsplads, veje, vandforsyning, pligt til at være medlem af, grundejerforening

Læs mere

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Drastrup By, Essenbæk 4dd Dybdalvej KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne...1 2 Det solgte...2 3 Købesummen...2 4 Overtagelsesdag...3 5

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 1a, Gl. Hodsager, Hodsager. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 1a, Gl. Hodsager, Hodsager. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr. nr. 1a, Gl. Hodsager, Hodsager. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber)

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom,

Læs mere

KØBSAFTALE MED SALGSVILKÅR For ejendommen Vejlevej, 447, 6000 Kolding

KØBSAFTALE MED SALGSVILKÅR For ejendommen Vejlevej, 447, 6000 Kolding KØBSAFTALE MED SALGSVILKÅR For ejendommen Vejlevej, 447, 6000 Kolding Delnr. 1 af matr. nr. 15a, Lilballe By, Eltang Undertegnede Navn Adresse: By og postnr.: Tlf. nr. E.mail CVR nr: tilbyder herved at

Læs mere

UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING

UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING THISTED KOMMUNE UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf.nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Sjørring by...3 Området ved Frejasvej...3 Udstykningen

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev 7/9-15 K Ø B S A F T A L E Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe den jordlod af Rebild Kommune som er markeret

Læs mere

Den 24. september 1997 ansøgte K Erhvervs- og Selskabsstyrelsen om optagelse i Ejendomsmæglerregistret således:

Den 24. september 1997 ansøgte K Erhvervs- og Selskabsstyrelsen om optagelse i Ejendomsmæglerregistret således: Kendelse af 14. april 1998. 97-199.692. Ikke optaget i Ejendomsmæglerregistret. Ansøgning indkommet for sent. Lov om omsætning af fast ejendom 37 og 25. (Merete Cordes, Christen Sørensen og Niels Larsen)

Læs mere

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL EKSPROPRIATIONSPROTOKOL vedr. Ekspropriation til rådighedsret over spildevandsledning i Fårup Åstedsforretning afholdt den 21. marts 2017 I anledning af påtænkt ekspropriation vedrørende erhvervelse af

Læs mere

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder:

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder: Sag nr. 96366/PJJ Reg.afgift. Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb 1.400,00 kr. I alt * kr. Delnr. * af Matr.nr. 12 a, Karlstrup By, Karlstrup Beliggende: Cementvej

Læs mere

November 2018 Dybdalgårdsvej. Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: tilbyder herved Kolding Kommune at købe erhvervsarealet:

November 2018 Dybdalgårdsvej. Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: tilbyder herved Kolding Kommune at købe erhvervsarealet: November 2018 Dybdalgårdsvej KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsareal til teknisk anlæg beliggende Dybdalgårdsvej 9 i lokalplan 1215-31 Ved Industrivej i Vamdrup et erhvervsområde Undertegnede:

Læs mere

GIV ET BUD. Parcel på Søndervænget, Jebjerg, 7870 Roslev. Jordstykke på ca m2 udbydes til salg

GIV ET BUD. Parcel på Søndervænget, Jebjerg, 7870 Roslev. Jordstykke på ca m2 udbydes til salg GIV ET BUD Parcel på Søndervænget, Jebjerg, 7870 Roslev Jordstykke på ca. 2.450 m2 udbydes til salg Søndervænget, Jebjerg, 7870 Roslev. Skive Kommune udbyder et areal, som er en del af matr.nr. 16a Jebjerg

Læs mere

Fortegnelse over ejer af ejendomme m.v., der vil blive berørt af en ekspropriation, som Herning Kommune agter at gennemføre i anledning af

Fortegnelse over ejer af ejendomme m.v., der vil blive berørt af en ekspropriation, som Herning Kommune agter at gennemføre i anledning af Herning kommune Arealfortegnelse Version 1.1 (2017-09-13) Fortegnelse over ejer af ejendomme m.v., der vil blive berørt af en ekspropriation, som Herning Kommune agter at gennemføre i anledning af Byudvikling

Læs mere

landinspektøren s meddelelsesblad udsendes kun til Den danske Landinspektørforenings redaktion: Th. Meklenborg Kay Lau ritzen landinspektører

landinspektøren s meddelelsesblad udsendes kun til Den danske Landinspektørforenings redaktion: Th. Meklenborg Kay Lau ritzen landinspektører landinspektøren s meddelelsesblad udsendes kun til Den danske Landinspektørforenings medlemmer redaktion: Th. Meklenborg Kay Lau ritzen landinspektører adresse: Bredgade 45B 1260 København K indhold: ÅRSMØDE

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: 29.08.2014-1005600294 TINGLYSNINGSDATO: 29.08.2014 08:52:43 EJENDOM: Adresse: Gammelskovvej 14 6534 Agerskov Matrikelnummer: 0070 Matrikelnummer: 0171

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Tlf. nr.: teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk

K Ø B S A F T A L E. Tlf. nr.: teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Højbjergparken Parcelhusgrunde Lokalplan 129-området Lysehøj K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 Tlf. nr.:

Læs mere

THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted

THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk 1 Indholdsfortegnelse Thisted by og den sydlige bydel Tilsted...

Læs mere

K Ø B S A F T A L E --------------------------------------

K Ø B S A F T A L E -------------------------------------- A D V O K A T F I R M A E T STEFFENSEN HORSTMANN K Ø B S A F T A L E -------------------------------------- Undertegnede sælger herved til medundertegnede Jens Jørgen N. Nielsen og Bente Østergaard Nielsen,

Læs mere

Bonefeld & Bystrup A/S

Bonefeld & Bystrup A/S Matr.nr. 35-ce Visborg By, Visborg Anmelder: Landinspektør-firmaet, Tlf. 76 28 60 60 Tinglysningsafgift 1400,- kr. J.nr. 27608 kwo Deklaration i anledning af udstykning af Bøgelunden i Hadsund om bebyggelse

Læs mere

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Boeslunde Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Tlf. nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 teknik@slagelse.dk

Læs mere

Ekspropriation af Hovedstadens Letbane

Ekspropriation af Hovedstadens Letbane Ekspropriation af Hovedstadens Letbane Hovedstadens Letbane Hovedstadens Letbane vil strække sig over 27 km fra Lyngby til Ishøj og er planlagt til at åbne i 2021. Den vil køre på tværs af S-togsnettet

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Industriparken 28 Terndrup

K Ø B S A F T A L E. Industriparken 28 Terndrup 7/9-15 K Ø B S A F T A L E Industriparken 28 Terndrup Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe den jordlod af Rebild Kommune som er markeret på vedhæftede

Læs mere

I brevet af 2. september 1999 har klageren bl.a. skrevet:

I brevet af 2. september 1999 har klageren bl.a. skrevet: Landinspektørnævnet fandt landinspektør L s ekspeditionstid i en sag om fraskillelse af jordene fra en landbrugsejendom uantagelig lang, ligesom nævnet fandt det kritisabelt, at landinspektøren ikke på

Læs mere

LANDINSPEKTØREN? MEDDELELSESBLAD

LANDINSPEKTØREN? MEDDELELSESBLAD LANDINSPEKTØREN? MEDDELELSESBLAD UDSENDT TIL DEN DANSKE LANDINSPEKTØR FORENINGS MEDLEMMER AF TIDSSKRIFTET»LANDINSPEKTØREN«REDAKTION ; PROFESSOR N. T H O R K IL -J E N S E N OG L A N D IN S P E K T Ø R

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Ryebakke. Domme. la ksatio ns kom miss ionen. Naturklagenævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Ryebakke. Domme. la ksatio ns kom miss ionen. Naturklagenævnet 02850.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02850.00 Fredningen vedrører: Ryebakke Domme la ksatio ns kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 23-08-1963 Fredningsnævnet 06-09-1962 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone.

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone. Købsaftale Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle, sælger herved til Navn: CPR / CVR nr.: Adresse : Postnr. + by: E-mail: følgende del af den Vejle Kommune ifølge tinglyst adkomst tilhørende ejendom matr.nr.

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Palle Kejlstrup, Tejnvej 23, 3770 Allinge,(i det følgende kaldet sælger) sælger hermed til :

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Palle Kejlstrup, Tejnvej 23, 3770 Allinge,(i det følgende kaldet sælger) sælger hermed til : Parcel nr. af matr. nr. 351 Allinge-Sandvig Markjorder Beliggende: Tejnvej, 3770 Allinge K Ø B S A F T A L E Undertegnede Palle Kejlstrup, Tejnvej 23, 3770 Allinge,(i det følgende kaldet sælger) sælger

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov

Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: tilbyder

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Havnelev Huse - Ophævet. Domme. Taksations komm iss ionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Havnelev Huse - Ophævet. Domme. Taksations komm iss ionen. 03320.00 Afgørelser - Reg. nr.: 03320.00 Fredningen vedrører: Havnelev Huse - Ophævet Domme Taksations komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 09-04-1965 Fredningsnævnet 20-04-1964 Kendelser

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Nyrup Bugt. Domme. Taksationskomrri issionen. Naturklagenævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Nyrup Bugt. Domme. Taksationskomrri issionen. Naturklagenævnet 03593.00 Afgørelser - Reg. nr.: 03593.00 Fredningen vedrører: Nyrup Bugt Domme Taksationskomrri issionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 23-05-1967 Fredningsnævnet 11-01-1965 Kendelser Deklarationer

Læs mere

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL EKSPROPRIATIONSPROTOKOL vedr. Ekspropriation til rådighedsret over spildevandsledning i Fårup Åstedsforretning afholdt den 21. marts 2017 I anledning af påtænkt ekspropriation vedrørende erhvervelse af

Læs mere

Påstandsdokument PFH RESPONSUM

Påstandsdokument PFH RESPONSUM Påstandsdokument PFH RESPONSUM Lige regler Lige ret. Palle Flebo-Hansen Tlf. 29367429 Vedr. Strandparken HF www.lovløsetidned.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Forord 1 Offentretslige aftale 1

Læs mere

Vedtægter og Deklaration for Grundejerforeningen Bøstrup Strand

Vedtægter og Deklaration for Grundejerforeningen Bøstrup Strand Vedtægter og Deklaration for Grundejerforeningen Bøstrup Strand Vedtaget på den stiftende generalforsamling, onsdag, den 25. september 1968. Ændret på generalforsamlingen den 24. juni 1978 og den 9. juni

Læs mere

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Drastrup By, Essenbæk Del nr. 2 af 4dd Dybdalvej KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne... 1 2 Det solgte... 2 3 Købesummen... 2 4 Overtagelsesdag....

Læs mere

VEDTÆGTER. for TRØJELØKKE GRUNDEJERFORENING SAMT DEN AF GRUNDEJERFORENINGEN SOM FORRETNINGSFØRER BESTYREDE VEJFOND

VEDTÆGTER. for TRØJELØKKE GRUNDEJERFORENING SAMT DEN AF GRUNDEJERFORENINGEN SOM FORRETNINGSFØRER BESTYREDE VEJFOND VEDTÆGTER for TRØJELØKKE GRUNDEJERFORENING SAMT DEN AF GRUNDEJERFORENINGEN SOM FORRETNINGSFØRER BESTYREDE VEJFOND 2011 VEDTÆGTER for TRØJELØKKE GRUNDEJERFORENING SAMT DEN AF GRUNDEJERFORENINGEN SOM FORRETNINGSFØRER

Læs mere

et område i Dragør kommunes sydlige del

et område i Dragør kommunes sydlige del BYPLANVEDTÆGT NR. 1A Byplanvedtægt for et område i Dragør kommunes sydlige del Partiel byplanvedtægt nr. l A for et område i Dragør kommunes sydlige del. Byplanvedtægt for et område mellem Krudttårnsvej,

Læs mere

~ o REBILD BY SKØRPING KOMMUNE REDEGØRELSE OG NR. 5.1.2. LOKALPLAN CAMPINGPLADS REBILDVE.J/0RNEB.JERGVE.J

~ o REBILD BY SKØRPING KOMMUNE REDEGØRELSE OG NR. 5.1.2. LOKALPLAN CAMPINGPLADS REBILDVE.J/0RNEB.JERGVE.J REDEGØRELSE OG LOKALPLAN NR. 5.1.2. OFFENTLIGE CAMPINGPLADS FORMAL! SKØRPING KOMI\HI!"j SERVICEFORVALTNINGEN ifikfi Skørpingvej 7. 9575 Terndrup Telefon 98 33 52 22 ~ o REBILDVE.J/0RNEB.JERGVE.J REBILD

Læs mere

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej Ejendomme 27. august 2013/AB Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD Storparceller på Halmstadvej Storparcellerne Parcel A (ca. 13.788 m2) Parcel B (ca. 10.755 m2) Begge parceller er beliggende på Halmstadvej

Læs mere