+ Vi er på en mission

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "+ Vi er på en mission"

Transkript

1 Nummer Vi er på en mission Kundens oplevelse af produkterne er af meget stor vigtighed for os. Vores produkter er nøje udvalgt blandt de bedste Seafood leverandører i verden. Hvem er vi? Pakamas Chemnitz Pakamas er thai, og har boet langt størstedelen af livet i Danmark, heraf 5 år i Grønland. Det var her hun udviklede en forkærlighed for grønlandske råvarer og Seafood fra de arktiske egne. I Greenland FOOD udfylder hun rollen som produktudvikler. Inspirationskilderne kommer fra hjemlandet Thailand, men også fra Korea, Japan og USA. Allan Chemnitz Født og opvokset i Grønland og Danmark med en karriere i IT-branchen som produktmanager, it-chef og direktør. I sin grønne ungdom var Allan endvidere fisker i sommerferien på kutteren Marie i Sisimiut, hvor han hjalp til med bundgarnsfiskeri. Der skal Seafood på menuen MOTTO: Vi har verdens bedste råvarer, vi må kunne udvikle verdens bedste fødevarer Pakamas Chemnitz Der findes mennesker som elsker Seafood, men ind i mellem er der også dem som helst går udenom fisken. Vi tror at alle kan lære at elske fisk gennem innovation og nytænkning. Derfor har vi gjort det til vores mission at udvikle en produkter som alle kan spise. Undersøgelser viser at man skal bør spise mindst gram fisk om ugen, hvis man skal nå den anbefalede mængde af fisk. Det betyder at man skal have fisk mindst 2 gange om ugen. Prøv vores Greenland Gold, Greenland Crispy torsk, Seafood suppe eller vores fantastiske Greenland Burger og bliv overbevist.

2 Nummer SNr. 1 - Dato 2016 Experience Food In a Whole New Dimension Greenland Premium Vores brand Greenland Premium er begyndelsen på et eventyr der skal gøre det muligt for alle mennesker at nyde de verdenskendte råvarer fra Nordatlanten og de nordiske lande. Greenland Premium skal gøres tilgængeligt for hoteller, restauranter, caféer, kantiner og catering virksomheder. Målet skal være at udbrede det til andre verdensdele gennem storytelling, markedsføring og ganske enkel word of mouth. Greenland Premium afspejler tre vigtige målsætninger: 1. Det er SUNDT 2. Gerne SOFISTIKERET 3. Have en interessant HISTORIE Direkte fra havet Vores rejer kommer i kasser af 5 kilo. Det kan lyde af meget, men når de er pillet har man grundlaget til den lækreste rejemad, rejesalat eller man kan tilføje det til en af vores Greenland Premium retter. En Crispy med kartofler og-/eller pommes frites med vores Greenland Premium salat er helt uovertruffen. Hvorfor er der så stor forskel på alle andre rejer og vores? Hemmeligheden ligger i at de er ubehandlet. Fra de er fanget går der maks. 2 timer til de er lynfrosset og kommet i kassen.

3 1 2 Nummer 1 - Dato 2016 SNr. Greenland Spring Roll Grønlandsrullen version 2.0 Af Allan Chemnitz Jeg har aldrig glemt Grønlandsrullen, helt ærligt har jeg savnet den. Da jeg var barn var det noget nær det eneste produkt der blev produceret i Grønland. Roll. Torske smagen bliver fremhævet fint, ganske som Grønlandsrullen. Der hvor vejene skilles er dejen. Jeg erindrer at Grønlandsrullen formentlig var rullet i en dej og forstegt. Vi bruger rigtig forårsrulledej 'Made in Singapore'. Der vil være dem der forveksler dem Smagsmæssigt står den sig godt med med fiskepinde. Det er ingenlunde i vores Greenland Premium Sauce, nærheden. Grønlandsrullen er sig selv. remoulade, sojasauce og sågar med End ikke vores egen Greenland Spring thailandsk sursød sauce. Roll er en Grønlandsrulle. Den er også "sig selv", men den kommer tættest på Grønlandsruller. Når det er sagt er jeg meget glad for resultatet med vores Greenland Spring

4 1 2 Nummer 1 - Dato 2016 SNr. Greenland Gold Historien om en gylden kugle Af Allan Chemnitz Den syner ikke af meget når man ser de hvide kugler i posen. Det sidste man over smagsprøver. Vi fik en fantastisk feedback og fra deraf forstod vi at vi havde fat i noget rigtigt. tænker på er i hvert fald på guld. Ved Hvordan bliver den hvide kugle så flot første øjekast tænker man nok nærmere og gylden? Man tager den direkte fra på små snebolde eller de velkendte fryseren og kommer den i en Mozartkugler. frituregryde eller på en pande og steger Hvorfor hedder de så Greenland Gold? den. Når den har fået sin gyldne farve er den klar til at blive serveret. Det eneste Hvordan kan man lave disse hvide man skal tilføje er Greenland Premium kugler om til guld? sauce som følger med eller man har købt ved siden af. Det er Produktet blev præsenteret ved Food Festival i Aarhus i september 2015 med stor succes. I løbet af 3 dage blev det til hemmeligheden bag magien. Det skaber den gyldne oplevelse og knasende oplevelse af lækker rejesmag.

5 1 2 Nummer 1 - Dato 2016 SNr. Hvorfor pille rejerne? Svar: Vi spiser med sanserne Af Allan Chemnitz Det er nemt at elske kvaliteten af pil selv rejer. Det er lidt sværere at lære, at elske at pille dem, men når man har opdaget smagsforskellen holder man sig til kvalitetsproduktet. Jo mere man behandler mad, desto mere kompliceret bliver processen og desto mere fjerner man sig fra råvarens oprindelige smag. I Greenland FOOD fremstiller vi fødevarer som på Vi lever i en tid, hvor man bruger stadig mindre tid i køkkenet. Madlavning er noget man ser på TV og den mad man tilbereder er forbehandlet, for at gøre det nemmere for kunden. I Greenland FOOD vil vi gøre det nemt, men ikke for enhver pris. Derfor indgår frost som et vigtigt element i vores produkter. Vores rejer bliver lynfrosset på trawleren og indenfor 2 timer er de pakket og er klar til levering. overfladen ligner fastfood, men som i Man skal ikke have for travlt til at smagen er en helt anden oplevelse. fremstille maden selv. Mad kræver Alt hvad vi laver er håndlavet og kærlighed og tid. Derfor piller vi selv KVALITET KRÆVER HÅNDARBEJDE. rejerne, på grund af kærlighed råvaren.

6 Produktoversigt Nummer SNr. 1 Dato Produkt Greenland Gold Greenland Burger Greenland Crispy Greenland Spring Rolls Greenland Soup Extract Greenland Shrimp Greenland Prawns Greenland Filet Greenland Sauce Denne fantastiske kugle findes i flere variationer af rejer, torsk og en vegetar version af græskar. Det er den perfekte forret, børneret eller blot til hygge. Fiske cheeseburger og almindelig fiskeburger kan spises af både børn og voksne. Servering og præsentation kan variere og sammensættes efter ens eget behov. Som navnet indikerer er denne ret en knasende oplevelse. Greenland Crispy torsk består af ren torskekød af højeste kvalitet. Man kan sagtens invitere sine gæster på Greenland Crispy torsk eller servere den som hovedingrediens på en restaurant. Vores nyeste produkt er Greenland Spring Rolls. Inspirationen lader sig ikke fornægte. Se artiklen om Greenland Spring Roll. Vores suppe ekstrakt er udvundet af knuste rejer. Formålet med dette produkt er at gøre det nemt for vores kunder at servere verdensklasse suppe på en nem måde. Suppen kan varieres med andet seafood og chili m.v. Det er en fantastisk god forret. Skalrejer fra Nordatlanten fanges i strædet mellem Grønland og Canada. Vores rejer skal håndpilles, da smagen bevares væsentligt bedre. Det tager tid at pille rejer. For nogle er det en måde at hygge sig, men for travle mennesker skal det gøres nemt. Vores håndpillede rejer er enestående kvalitet som sikrer at smagsoplevelsen bliver fuldendt. Torskefilet er i sig selv en fantastisk dejlig spise. Det er grundlaget for alle vores øvrige fiskeprodukter. En torskefilet på en pande med salt, peber og lidt citron på toppen, så bliver det ikke nemmere. Vores Greenland Sauce er specielt designet til Greenland Gold, men kan også benyttes i mange andre sammenhænge, så som vaniljeis, youghurt og müsli. Smagen overrasker når man opdager at den er både sød og bitter på én gang.

7 1 2 Global Fusion Nummer 1 - Dato 2016 SNr. Gå-hjem-møder Vi afholder gerne gå-hjemmøder med vores kunder, hvor vi fortæller om vores baggrund, filosofi, udfordringer og løsninger. Greenland FOOD er et ungt firma. Den 1. april fyldte Greenland FOOD 1 år. Og wow sikke et år det har været. Vi har oplevet alt i løbet af året, store oplevelser, succes, såvel som udfordringer. Hvad der har ført frem til vores innovative seafood retter i Greenland FOOD. Hvad er vores vision for fremtiden og hvordan vil vi opnå de mål vi sætter os? Programmet kunne være: Fødevare innovation gennem fusion og nytænkning Food Festival og Kongeskibet Fremtidens muligheder Food Festival i Aarhus viste sig at Smagsprøver af: blive et kæmpe højdepunkt, hvor Greenland Gold vi fik lov til at give Crispy smagsprøver, hvilket som SpringRolls bekendt affødte en leverance til Fiskeburger Kongeskibet Dannebrog.

8 Nummer Hvorfor Seafood? Børn Lærer man sine børn at påskønne fisk i en tidlig alder vil de med tiden udvikle en livslang glæde som vi gavne dem i deres udvikling. Forældre træffer beslutninger hverdagen til at sikre deres børns udvikling, sikkerhed og velvære, men vigtige vitaminer og mineraler, de har brug for i opvæksten. Greenland FOOD ApS Svenstrup Strandvej , Korsør Telefon ac@greenlandfood.dk Unge og Voksne Høje niveauer af vitamin B, hjælper til at omdanne protein og sukker til energi. Det reducerer risiko for hjertesygdomme med 36 procent. Desuden forbedres hukommelse og skarphed takket være omega-3 fedtsyrer. Omega-3 fedtsyrer hjælper med at reducere betændelse. Familier Sundhed for ens børn, er et af forældrenes vigtigste opgaver. Fisk i store mængder siges at være en af årsagerne til japanernes længere levetid. Det er dog ikke hele sandheden. De kombinerer det med masser salat og grøntsager og tang. Vi finder en del af vores inspiration i asien, så vi kan ramme hele familiens behov og ønsker.

Kostpolitik. for ISI Idrætsefterskole & ISI Idrætshøjskole

Kostpolitik. for ISI Idrætsefterskole & ISI Idrætshøjskole Kostpolitik for ISI Idrætsefterskole & ISI Idrætshøjskole Mad og måltider er ofte lig med glæde, nydelse og fællesskab. Det er alle vigtige elementer i oplevelsen af det gode efterskole- og højskoleliv.

Læs mere

NÅR ÉN RÅVARE 3 FORTÆLLINGER OM ÉN KYLLING

NÅR ÉN RÅVARE 3 FORTÆLLINGER OM ÉN KYLLING NÅR ÉN RÅVARE 1 GØR ALT MULIGT 3 FORTÆLLINGER OM ÉN KYLLING HEL KYLLING 1100 G VARE NR. 1001111 1200 G VARE NR. 1001131 1300 G VARE NR. 1001151 1400 G VARE NR. 1001171 Euro Poultry tog ud i det ganske

Læs mere

Inspiration fra Royal Greenland Smag forskellen...

Inspiration fra Royal Greenland Smag forskellen... Inspiration fra Royal Greenland Smag forskellen... 2 Inspiration til mere fisk på menuen fra Royal Greenland... Hvordan kan vi hjælpe dig med at få mere fisk på menuen? Vi har et meget spændende sortiment

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Siam Gardens. Menukort

Siam Gardens. Menukort Menukort Kære Gæst, Siam er det oprindelige navn for Thailand, et navneskift, der fandt sted for ikke længere siden end 1948. Gardens, refererer til, at maden som jeg har sammensat, stammer fra flere områder

Læs mere

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig Enkel servering Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig billigere sundere hurtigere Servér hele menuer og snacks hele døgnet Færre omkostninger Større profit 2 maskiner kan tilberede 16 kilo pommes frites

Læs mere

Sunde Opskrifter Nemme

Sunde Opskrifter Nemme Sunde Opskrifter Nemme 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Sunde Opskrifter Nemme Sukkerfri kager? Få sunde kage opskrifter på chokoladetrøfler, snickers, bounty barer, isopskrifter og mange flere (glutenfri, uden sukker

Læs mere

Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED

Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED PRODUKTER OG BESKRIVELSER Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED Ø K O LO G I S K CHOKOLADE I Spanien ligger en af Europas bedste og mest unikke chokoladeforretninger. Den hedder Mayan

Læs mere

Junior Burger 48,- med grillet tyndskåret oksefilet, salat og frugtspyd. Dertil pommes frites og mayonnaise.

Junior Burger 48,- med grillet tyndskåret oksefilet, salat og frugtspyd. Dertil pommes frites og mayonnaise. Børne menu Kyllingespyd 48,- med kyllingestykker & chicken nuggets. Dertil pommes frites, remoulade, ketchup og rodfrugt skjolde. Fiskefilet 48,- Pandestegt fiskefilet med pommes frites og frugtspyd. Dertil

Læs mere

Månedens Smag: December

Månedens Smag: December Månedens Smag: December af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Grønkål Til eleven Hver måned kan du opleve smagen i en dansk råvare eller krydderurt, der er i sæson. Du skal undersøge, hvilke grundsmage

Læs mere

Eriks Mad og Musik Tema: Fransk mad 2

Eriks Mad og Musik Tema: Fransk mad 2 Eriks Mad og Musik Tema: 7.8. 0 Salat med grønne bønner kg grønne bønner ¾ dl olivenolie spsk rød vineddike hvidløgsfed dl friskhakket persille Kom i vineddiken, rør godt og tilsæt derpå olivenolie, og

Læs mere

Mad der smager af meget mere

Mad der smager af meget mere Din lokale madleverandør Mad der smager af meget mere Se mere på www.fælleskøkkenet.dk Fælleskøkkenet er en aktiv medspiller i lokalsamfundet som en god arbejdsplads, og fordi vi støtter initiativer, der

Læs mere

Fiskeindustriens muligheder eksempler og perspektiver fra Royal Greenland

Fiskeindustriens muligheder eksempler og perspektiver fra Royal Greenland GUDP fiskeri workshop Aalborg d. 10/10-2013 (DanFish International) Fiskeindustriens muligheder eksempler og perspektiver fra Royal Greenland Niels Bøknæs, Projektafdelingen, Royal Greenland Seafood A/S

Læs mere

Fair trade og økologiske krydderier med grøntsager fra Spanien og Sydamerika

Fair trade og økologiske krydderier med grøntsager fra Spanien og Sydamerika Fair trade og økologiske krydderier med grøntsager fra Spanien og Sydamerika SPICEZ DE NUNEZ krydderier for både professionelle og dem der bare godt kan li god mad SPICEZ DE NUÑEZ forhandler krydderier

Læs mere

KLASSISK MOZARTKUGLE. (15 stk.) 200 g Original ODENSE Marcipan 50 g ODENSE Blød Nougat 100 g ODENSE Mørk Overtræk eller ODENSE Mørk Chokolade

KLASSISK MOZARTKUGLE. (15 stk.) 200 g Original ODENSE Marcipan 50 g ODENSE Blød Nougat 100 g ODENSE Mørk Overtræk eller ODENSE Mørk Chokolade JUL T OG LÆKKERT KLASSISK MOZARTKUGLE (15 stk.) 200 g Original ODENSE Marcipan 50 g ODENSE Blød Nougat 100 g ODENSE Mørk Overtræk eller ODENSE Mørk Chokolade Skær marcipanen i skiver og sæt små stykker

Læs mere

Overrask dine gæster med skønne retter fra det thailandske køkken

Overrask dine gæster med skønne retter fra det thailandske køkken THAI catering Overrask dine gæster med skønne retter fra det thailandske køkken Nu kan du bestille thairetter, fremstillet af originale thailandske råvarer, direkte til dit helt eget arrangement. De eksotiske

Læs mere

Undgå ventetid bestil i forvejen!

Undgå ventetid bestil i forvejen! Velkommen til Risskov Sushi En lille hyggelig sushi take - away bar, som ligger på strandvejen i Risskov ca. 6 km nord for Århus. Vi tilbyder et bredt udvalg af sushi, så der er lidt til enhver smag. Kan

Læs mere

17. november 2016 NINGS FOOD v/ning Srikaew

17. november 2016 NINGS FOOD v/ning Srikaew 17. november 2016 NINGS FOOD v/ning Srikaew Menu Monye Bags Panang Tom Yam Gung Cashew nut stir fry Papaya Salad Sprøde Bananer ทานให อร อยนะ Velbekomme Money Bags Små knasende mundfulde, med majs, kartofler,

Læs mere

Karatekokken freckleandpunch

Karatekokken freckleandpunch Japansk filmaften Karatekokken freckleandpunch med & Lørdag d.14 maj inviterede Nanettes køkken i samarbejde med kimono firmaet Freckleandpunch til en japansk filmaften, hvor vi tilberedte et skønt måltid

Læs mere

Velkommen til Assens Kommunes. Madservice

Velkommen til Assens Kommunes. Madservice Velkommen til Assens Kommunes Madservice 1 Kære borger Velkommen til Assens Kommunes Madservice. Tak fordi du har valgt os som din madleverandør. Vi glæder os til et godt samarbejde. I denne folder kan

Læs mere

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI RESPEKT FOR GOD MAD På Scandics restauranter har vi respekt for god mad. Vores køkken har rødder i det nordiske med omtanke for årstidens råvarer. Vi dyrker det naturlige, det enkle og det nære og vi har

Læs mere

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI RESPEKT FOR GOD MAD På Scandics restauranter har vi respekt for god mad. Vores køkken har rødder i det nordiske med omtanke for årstidens råvarer. Vi dyrker det naturlige, det enkle og det nære og vi har

Læs mere

Sundhedsugen uge 17-2011.

Sundhedsugen uge 17-2011. Sundhedsugen uge 17-2011. I årets sundhedsuge er maden planlagt ud fra de 8 kostråd. Det vil sige, at maden har et lavt indhold af fedt og et højt indhold af kulhydrater. I menuen indgår årstidens råvarer,

Læs mere

Menuplanerne er tilgængelige på Forældre-Intra samt ved opslag i institutionen.

Menuplanerne er tilgængelige på Forældre-Intra samt ved opslag i institutionen. Kostpolitik I Dr. Alexandrines børnehave vægter vi kosten højt, hvorfor vi har ansat en økonoma, der med sin faglige baggrund har en dybere indsigt i produktionen af mad. Vi har fuldkostordning, hvilket

Læs mere

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI RESPEKT FOR GOD MAD På Scandics restauranter har vi respekt for god mad. Vores køkken har rødder i det nordiske med omtanke for årstidens råvarer. Vi dyrker det naturlige, det enkle og det nære og vi har

Læs mere

Madlavning 21-02-2013

Madlavning 21-02-2013 Madlavning 21-02-2013 Karin Lis Albæk www.kalitesser.dk Tilbehør: rugbrød, smør, snaps Tomatsild med urte creme fraiche, løgringe. 800 g sildefileter, marinerede Marinade: 1 dl olie 1 dl sildelage 4 dl

Læs mere

MESTERSLAGTEREN PRÆSENTERER NYTÅRSMENUEN 2018

MESTERSLAGTEREN PRÆSENTERER NYTÅRSMENUEN 2018 MESTERSLAGTEREN PRÆSENTERER NYTÅRSMENUEN 2018 Kære kunde Fejr årets sidste dag med en helt fantastisk nytårsmenu fra Mesterslagteren. På årets sidste dag skal både middagen og aftenen være i top. Igen

Læs mere

Opskrift Jordskokkesuppe

Opskrift Jordskokkesuppe Opskrift Jordskokkesuppe 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Opskrift Jordskokkesuppe Opskrift på cremet og fyldig jordskokkesuppe med mild ovnbagt torsk, æbletern, saltet og sprød bacon. En virkelig smagfuld suppe Jordskokkesuppe

Læs mere

Tale til samråd AK-AN om kostundersøgelsen

Tale til samråd AK-AN om kostundersøgelsen Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 2009-10 FLF alm. del Svar på Spørgsmål 260 Offentligt Tale til samråd AK-AN om kostundersøgelsen Det talte ord gælder Indledning Jeg vil tillade mig at besvare

Læs mere

Vask porrerne og skær top og bund af. Skær dem i ringe rist dem i lidt olie på en pande sammen med de kogte kartofler i tern.

Vask porrerne og skær top og bund af. Skær dem i ringe rist dem i lidt olie på en pande sammen med de kogte kartofler i tern. Mandag Omelet med ost, kartofler, porrer og salat af rødkål 8 æg 60 gram mælk 20 gram smør 100 gram reven parmesan eller cheddar ost 2 store håndfulde frisk persille 100 g kartofler 1-2 stk. porrer Vask

Læs mere

Kapitel 4: Kolonisering

Kapitel 4: Kolonisering Kapitel 4: Kolonisering Af Jeppe Vestergaard Jensen Mit navn er Jeppe Vestergaard Jensen. Jeg er journalist og har boet i Johannesburg i Sydafrika i halvandet år. Jeg vil tage dig med på min rejse rundt

Læs mere

Test af paneret og frossen fisk

Test af paneret og frossen fisk Test af paneret og frossen fisk af Heidi Friis Hansen, cand. brom, udviklingskonsulent i VIFFOS og underviser på procesteknologuddannelsen Erhvervsakademi Roskilde. Paneret fisk findes i mange forskellige

Læs mere

sommersalat bør indeholde spor af nødder Salatopskrifter i samarbejde med

sommersalat bør indeholde spor af nødder Salatopskrifter i samarbejde med sommersalat bør indeholde spor af nødder Salatopskrifter i samarbejde med Lad indeholde spor af nødder Salat og grøntsager kan både være det sunde, det sjove og det farverige indslag på middagsbordet.

Læs mere

Pris pr. kuvert 219,- kr. Børn fra 3-10 år ½ pris

Pris pr. kuvert 219,- kr. Børn fra 3-10 år ½ pris Sushi ad libitum Alle dage fra 16:30-22:00 Pris pr. kuvert 219,- kr. Børn fra 3-10 år ½ pris Frederiks Plads Aarhus C TLF 21 30 88 66 www.nihonsushi.dk Åben alle dage (inkl. søn- & helligdage) 16:30-22:00

Læs mere

Når torskerognen har stegt ca. 1 minut, smuldres og vendes den med persille, saft af citron og salt og peber.

Når torskerognen har stegt ca. 1 minut, smuldres og vendes den med persille, saft af citron og salt og peber. Madplan for uge 8 Mandag: Omelet med persille, torskerogn og kartofler og porrer: Til 4 personer 8 æg 60 g mælk 20 g smør 300 g torskerogn, skåret i skiver og ristet 2 store håndfulde frisk persille, plukket

Læs mere

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI RESPEKT FOR GOD MAD På Scandics restauranter har vi respekt for god mad. Vores køkken har rødder i det nordiske med omtanke for årstidens råvarer. Vi dyrker det naturlige, det enkle og det nære og vi har

Læs mere

Overskud fra aftensmad

Overskud fra aftensmad Overskud fra aftensmad Her til aften fik vi ingefær kylling, stegt i mild soja med fuldkornspasta og gomasio. Dertil fik vi Sojabønner, broccoli, asparges, og rosenkål i wok. Mens jeg tilbereder aftensmåltidet

Læs mere

Miniguide: Undgå mavepine i julen

Miniguide: Undgå mavepine i julen Miniguide: Undgå mavepine i julen Lækker mad og dejlig stemning. Det er hvad julen handler om. Desværre kan julestemningen blive afbrudt af mavepine, fordi vi spiser for meget. Det kan også være, at mavepinen

Læs mere

Mango Chutney Opskrift

Mango Chutney Opskrift Mango Chutney Opskrift 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Mango Chutney Opskrift Denne mango chutney er så lækker til indisk mad og det kan varmt anbefale at tilberede den lækre chutney selv. Jeg variere gerne mine chutneys

Læs mere

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview.

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview. dinby efterår 2013 Skanderborg 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset Man går også i byen for at spise i Skanderborg Stort interview Heine Schriver Vend magasinet - og se kommende arrangementer i Kulturhuset

Læs mere

Opskrift Spinattaerte

Opskrift Spinattaerte Opskrift Spinattaerte 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Opskrift Spinattaerte Spinattærte med laks er skøn og nem aftensmad! Jeg er blevet helt vildt glad for at bage gode madtærter, efter jeg fandt på den grove tærtedej

Læs mere

Opskrifter Nemt Billigt

Opskrifter Nemt Billigt Opskrifter Nemt Billigt 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Opskrifter Nemt Billigt Danmarks lækreste Actifry opskrifter. Vi har sagt det før, og nu siger vi det igen vi elsker vores Tefal Actifry! Denne fantastiske køkkenmaskine

Læs mere

viden vækst balance -en powerfood Æg - en powerfood 1/8

viden vækst balance -en powerfood Æg - en powerfood 1/8 viden vækst balance Æg -en powerfood 1/8 fakta et æg har alt, hvad der skal til for at bygge en kylling. det betyder, at ægget indeholder næsten alle de næringsstoffer, kroppen skal bruge for at kunne

Læs mere

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI RESPEKT FOR GOD MAD På Scandics restauranter har vi respekt for god mad. Vores køkken har rødder i det nordiske med omtanke for årstidens råvarer. Vi dyrker det naturlige, det enkle og det nære og vi har

Læs mere

Månedens smag: September af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum

Månedens smag: September af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Månedens smag: September af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Gulerod Til eleven Hver måned kan du opleve smagen i en dansk råvare eller krydderurt, der er i sæson. Du skal undersøge, hvilke grundsmage

Læs mere

Kostpolitik. for ISI Idrætsefterskole & ISI Idrætshøjskole

Kostpolitik. for ISI Idrætsefterskole & ISI Idrætshøjskole Kostpolitik for ISI Idrætsefterskole & ISI Idrætshøjskole På ISI handler måltiderne om meget mere end maden på tallerkenen. Her serverer vi mad med holdninger til blandt andet smag, sund energi, gode vaner

Læs mere

Granataeble Opskrifter

Granataeble Opskrifter Granataeble Opskrifter 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Granataeble Opskrifter Der er gået helt og aldeles juleferiestemning i den herhjemme, og på bloggen er det vist åbentbart lig med stilhed Fraværende har jeg ihvertfald

Læs mere

DIÆTISTENS YNDLINGS BØRNEOPSKRIFTER

DIÆTISTENS YNDLINGS BØRNEOPSKRIFTER D E 3 B E D S T E DIÆTISTENS YNDLINGS BØRNEOPSKRIFTER A F L O U I S E R O S T G A A R D K L I N I S K D I Æ T I S T O G M I N D F U L N E S S I N S T R U K T Ø R D E 3 B E D S T E DIÆTISTENS YNDLINGS-

Læs mere

Vibeke Lund NØGNE SANDHEDER. om smagen af grøntsager - nu med dressing

Vibeke Lund NØGNE SANDHEDER. om smagen af grøntsager - nu med dressing Vibeke Lund Sukkersherif & Sundhedscoach prof.bachelor i human ernæring Slotsgade 65, B2 3400 Hillerød Telefon: 70 28 10 38 mail@thesweetcompany.dk www.thesweetcompany.dk www.facebook.com/ thesweetcompany.

Læs mere

Overordnet mad og måltidspolitik

Overordnet mad og måltidspolitik Overordnet mad og måltidspolitik Det vil vi med politikken Med politikken ønsker Gentofte Kommune at sætte fokus på maden og måltidernes sociale, identitetsmæssige og helbredsmæssige betydning for brugernes

Læs mere

Velkommen til kantinen på Social- og sundhedsskolen Esbjerg

Velkommen til kantinen på Social- og sundhedsskolen Esbjerg Velkommen til kantinen på Social- og sundhedsskolen Esbjerg Fazer Food & Co er stolte over at drive kantinen for Socialog sundhedsskolen Esbjerg. Herunder kan du møde vores køkkenteam på skolen. På de

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION BESTILLING LEVERING

PRAKTISK INFORMATION BESTILLING LEVERING VELKOMMEN PRAKTISK INFORMATION BESTILLING Du bestiller mad til 14 dage ad gangen på det bestillingsark, chaufføren har med hver 14. dag. Sammen med bestillingsarket får du et menukort, hvor du kan se,

Læs mere

Madglæde i hverdagen. 5 opskrifter der sætter mad på bordet i hverdagen

Madglæde i hverdagen. 5 opskrifter der sætter mad på bordet i hverdagen Madglæde i hverdagen 5 opskrifter der sætter mad på bordet i hverdagen Mødrehjælpen, Abel Cathrines Gade 13, 1654 København Opskrifter: Claus Holm, Foto: Winnie Methmann, Portræt: David Bering Marts 2018

Læs mere

DeViKa. Velkommen til. Find ud af:

DeViKa. Velkommen til. Find ud af: Velkommen til DeViKa Find ud af: Hvem DeViKa er Hvilke tilbud DeViKa har til dig, også hvis du har særlige behov Hvordan du bestiller Hvornår og hvordan maden leveres Priser og betaling Kostråd Velkommen

Læs mere

KICK ASS BBQ OPSKRIFTER OG INSPIRATION TIL AMERIKANSK BARBECUE

KICK ASS BBQ OPSKRIFTER OG INSPIRATION TIL AMERIKANSK BARBECUE KICK ASS BBQ OPSKRIFTER OG INSPIRATION TIL AMERIKANSK BARBECUE DEL DINE BBQ OPLEVELSER PÅ #BADBUTCHER OG #BADBUTCHERSBBQ THE BAD BUTCHER ER EN KARAKTER FOR SIG! MED EN NO BULLSHIT TILGANG TIL BARBECUE

Læs mere

6 LÆKRE SOMMERRETTER MED DANSK FISK

6 LÆKRE SOMMERRETTER MED DANSK FISK SPIS FISK I SÆSON 6 LÆKRE SOMMERRETTER MED DANSK FISK FISKEBURGER MED SESAMSTEGT MØRKSEJ OG TARTARSAUCE 500 g mørksejfilet uden skind 2 spsk sesamfrø ½ agurk Icebergsalat 1 rødløg 4 burgerboller STJERNESKUD

Læs mere

Nominerede til Køkkenløft Diplomer

Nominerede til Køkkenløft Diplomer Nominerede til Køkkenløft Diplomer 9. nov. 2011 Uddeles til diplomfesten d.9. november Det fuldendte måltid Diplomet for høj kvalitet i måltidet. Råvarerne, den kulinariske kvalitet, de fysiske og sociale

Læs mere

Nordjylland. Efterårsprogram2018

Nordjylland. Efterårsprogram2018 Foreningen Kantine & Køkken er en landsdækkende brancheorganisation med omkring 700 medlemmer. Et fagligt fællesskab for alle, der arbejder i et storkøkken og brænder for emner som; mad, ærlige fødevarer,

Læs mere

1950 erne. Stegt flæsk med persillesovs

1950 erne. Stegt flæsk med persillesovs Stegt flæsk med persillesovs HOVEDRET TIL 4 PERSONER 800 g stegeflæsk i skiver 1 kg kartofler PERSILLESOVS: 50 g smør 4 spsk hvedemel 5-6 dl sødmælk 1 stort bundt persille, skyllet og finthakket salt og

Læs mere

POPPEDE KERNER GIVER MERVÆRDI. Giv dine produkter ekstra bid med poppede kerner fra Valsemøllen A/S

POPPEDE KERNER GIVER MERVÆRDI. Giv dine produkter ekstra bid med poppede kerner fra Valsemøllen A/S POPPEDE KERNER GIVER MERVÆRDI Giv dine produkter ekstra bid med poppede kerner fra Valsemøllen A/S Kom ind til KERNEN i dine produkter Med de nye varianter af poppede kerner fra Valsemøllen er det blevet

Læs mere

Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke

Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke Velkommen Din Private Kok glæder sig til at give dig nogle dejlige og varierede madoplevelser hver dag. Vi har mange

Læs mere

Kokkelærens Madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. med. Carne hvidløgsbrød. Karbonader Fisk pakket i. ris. BBQ Rissalat med grøntsager

Kokkelærens Madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. med. Carne hvidløgsbrød. Karbonader Fisk pakket i. ris. BBQ Rissalat med grøntsager Kokkelærens Madplan Aftensmad Madpakkeforslag med rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Tomat suppe Chili con Rodfrugtratatouille Karbonader Fisk pakket i med Carne med spidskål parmaskinke hvidløgsbrød

Læs mere

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI RESPEKT FOR GOD MAD På Scandics restauranter har vi respekt for god mad. Vores køkken har rødder i det nordiske med omtanke for årstidens råvarer. Vi dyrker det naturlige, det enkle og det nære og vi har

Læs mere

Nedenstående er vores retningslinjer for alle måltider i Børnehusene Niverød

Nedenstående er vores retningslinjer for alle måltider i Børnehusene Niverød Fredensborg kommune vil være en sund kommune. Vi vil skabe gode rammer for at gøre sunde valg til det nemme valg. Sådan lyder forordene til Fredensborg Kommunes kostpolitik der er udarbejdet i foråret

Læs mere

Koncept: Vi ønsker at få udviklet en automat der kan håndtere frostvare til kunder og deres betaling

Koncept: Vi ønsker at få udviklet en automat der kan håndtere frostvare til kunder og deres betaling Thorupstrand Fiskebod Philip Marquard Otzen, CEO +45 22 22 33 68 philipotzen@gmail.com www.thorupstrandfiskebod.dk Kære DTU Lidt om os: Vi er en forretning der sælger frosne kvalitets fisk og andet godt

Læs mere

Vurdering af frossen og paneret fisk

Vurdering af frossen og paneret fisk Vurdering af frossen og fisk Go Morgen Danmark, torsdag d. 28. januar 2010 Jacob Damgaard Pedersen og Gitte Gross, Nationalt Videncenter for Fødevarer og Sundhed Paneret fisk findes i mange forskellige

Læs mere

UniQ Moments. Food f or uniq dogs. Uniq kvalitet. w w w. u n i q. d k. Mange producenter har har flere flere

UniQ Moments. Food f or uniq dogs. Uniq kvalitet. w w w. u n i q. d k. Mange producenter har har flere flere UniQ Moments Uniq kvalitet Mange producenter har har flere flere kvaliteter, vi vi har har kun kun én én og og det det har har vi vi for for at at leve leve op op til til missionen: missionen: skabe At

Læs mere

viden vækst balance Verden rundt Æg verden rundt 1/9

viden vækst balance Verden rundt Æg verden rundt 1/9 viden vækst balance Æg Verden rundt 1/9 Fakta Æg, egg, ovo, ei, oeuf, ouvo... Overalt i verden er æg en vigtig del af maden. Høns er husdyr, der holdes hvor som helst overalt i verden hos bonden i landsbyen,

Læs mere

Kokkelærerens madplan

Kokkelærerens madplan Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til hvordan vi kan bruge vores rester 2. påskedag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Grov pizza med Urtefrikadeller Laksebøffer Porre-løgsuppe Krydder-

Læs mere

Uge 37. Indkøb. Basis. Rema1000. Denne uge består madplanen af: Svineskank med rodurter. Kyllingespyd med rodfrugtsalat. Torskefilet på grøntsags bund

Uge 37. Indkøb. Basis. Rema1000. Denne uge består madplanen af: Svineskank med rodurter. Kyllingespyd med rodfrugtsalat. Torskefilet på grøntsags bund Denne uge består madplanen af: Svineskank med rodurter Uge 37 Kyllingespyd med rodfrugtsalat Kørvelpandekager med fiskefars og rejer Boller i karry Torskefilet på grøntsags bund Ungkvæg i tern med Asien

Læs mere

Mange julehilsner Albert

Mange julehilsner Albert GLÆDELIG FØRSTE DECEMBER! Mit navn er, og jeg er flyttet ind i nat. Jeg elsker jul og gaver. Og så er jeg en rigtig drillenisse Så bare pas på, for ellers kan jeg finde på de skøreste ting. Jeg har en

Læs mere

Hereford. Kære Gæster. Rigtig hjertelig velkommen til Restaurant Hereford BYENS BEDSTE BØFFER. Her er det kødet, der er i højsædet.

Hereford. Kære Gæster. Rigtig hjertelig velkommen til Restaurant Hereford BYENS BEDSTE BØFFER. Her er det kødet, der er i højsædet. Vi står på hovedet for vores gæster!! Hereford Kære Gæster Rigtig hjertelig velkommen til Restaurant Hereford BYENS BEDSTE BØFFER Her er det kødet, der er i højsædet. Vi har derfor valgt topkvalitet kød

Læs mere

Skansevej Fredericia Tlf.: S i d e 1 6. Skansevejens Børnehave

Skansevej Fredericia Tlf.: S i d e 1 6. Skansevejens Børnehave Skansevej 54 7000 Fredericia Tlf.: 75924899 S i d e 1 6 Børnenes sundhed er først og fremmest forældrenes ansvar. Men de fleste børn tilbringer en stor del af deres dag i institutionen, og derfor spiller

Læs mere

Opskrifter Nemme Retter

Opskrifter Nemme Retter Opskrifter Nemme Retter 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Opskrifter Nemme Retter Vi er en lille familie, der løbende samler, videreudvikler og viser vores yndlingsopskrifter med store billeder. Far har lavet al maden

Læs mere

CASE 2: Lauras brunch

CASE 2: Lauras brunch CASE 2: Lauras brunch Laura har inviteret tre veninder hjem til sund og lækker brunch. Først skal hun i supermarkedet og købe ind til sin brunch og I skal hjælpe hende. Nedenfor er der 7 stop i supermarkedet

Læs mere

FOKUS PÅ ØKOLOGISK KØD SIDE 2 Tid: Onsdag den 30/1 kl SUCCES MED VEGETAR- OG VEGANSK MAD SIDE 3 Tid: Onsdag den 30/1 kl

FOKUS PÅ ØKOLOGISK KØD SIDE 2 Tid: Onsdag den 30/1 kl SUCCES MED VEGETAR- OG VEGANSK MAD SIDE 3 Tid: Onsdag den 30/1 kl ER INDHOLD FOKUS PÅ ØKOLOGISK KØD SIDE 2 Tid: Onsdag den 30/1 kl. 10.30-11.15 SUCCES MED VEGETAR- OG VEGANSK MAD SIDE 3 Tid: Onsdag den 30/1 kl. 12.00-12.45 ØKOLOGISKE BØNNER OG LINSER SIDE 4 Tid: Onsdag

Læs mere

Mandag: Panerede oksekødsboller i Polenta, hurtig humus, tomattjums og chips af kartofler 4 personer

Mandag: Panerede oksekødsboller i Polenta, hurtig humus, tomattjums og chips af kartofler 4 personer Mandag: Panerede oksekødsboller i Polenta, hurtig humus, tomattjums og chips af kartofler 4 personer Oksekødsboller 800 g økologisk hakket oksekød 2 skalotteløg fint hakket 1 stykker frisk chili frisk

Læs mere

Mad og motion. Sundhedsdansk. NYE ORD Mad

Mad og motion. Sundhedsdansk. NYE ORD Mad Sundhedsdansk Mad og motion Her kan du lære danske ord om mad, motion og sundhed. Du kan også få viden om, hvad du kan gøre for at leve sundt. NYE ORD Mad Skriv det rigtige ord under billederne. frugt

Læs mere

www.hanoi-restaurant.aok.dk Anno - 2008 Take-away menukort 10% rabat på take-away Åbningstider Alle dage kl. 16.00-23.00 (køkkenet lukker kl. 22.

www.hanoi-restaurant.aok.dk Anno - 2008 Take-away menukort 10% rabat på take-away Åbningstider Alle dage kl. 16.00-23.00 (køkkenet lukker kl. 22. Anno - 2008 Take-away menukort 10% rabat på take-away Åbningstider Alle dage kl. 16.00-23.00 (køkkenet lukker kl. 22.30) Classensgade 5 2100 København Ø Tlf.: 35 42 63 50 Forretter 1. Tamarind-suppe; med

Læs mere

BÆREDYGTIGHED OG CSR HOS ROYAL GREENLAND. - Vi tager aktivt ansvar til glæde for miljø og mennesker

BÆREDYGTIGHED OG CSR HOS ROYAL GREENLAND. - Vi tager aktivt ansvar til glæde for miljø og mennesker BÆREDYGTIGHED OG CSR HOS ROYAL GREENLAND - Vi tager aktivt ansvar til glæde for miljø og mennesker Royal Greenland for bæredygtigt fiskeri Royal Greenlands vision er at være en trendsættende og foretrukken

Læs mere

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI

RESPEKT FOR GOD MAD ANGUS FISKERI RESPEKT FOR GOD MAD På Scandics restauranter har vi respekt for god mad. Vores køkken har rødder i det nordiske med omtanke for årstidens råvarer. Vi dyrker det naturlige, det enkle og det nære og vi har

Læs mere

muslinger Limfjords- Håndtering, opskrifter og historie

muslinger Limfjords- Håndtering, opskrifter og historie muslinger Limfjords- Håndtering, opskrifter og historie Så nemt er det Skyl de friske muslinger i rindende, koldt vand. Skrub dem eventuelt med en børste. Træk de små tråde det såkaldte skæg af. Tryk på

Læs mere

TAKE AWAY MENU. Åbningstider. Restaurant. Café. Thai-frokost fra kl. 12-16 får du 20 % ved spisning i restauranten

TAKE AWAY MENU. Åbningstider. Restaurant. Café. Thai-frokost fra kl. 12-16 får du 20 % ved spisning i restauranten Åbningstider Restaurant Søndag mandag: 12:00-21:00 (Køkken åbent fra kl. 12:00 21:00) Tirs-ons-torsdag: 12:00 23:00 (Køkken åbent fra kl. 12:00 22:00) Fredag - lørdag: 12:00 01:00 (Køkken åbent fra kl.

Læs mere

FRESH SUSHI JAPANSK RESTAURANT & TAKE AWAY

FRESH SUSHI JAPANSK RESTAURANT & TAKE AWAY FRESH SUSHI JAPANSK RESTAURANT & TAKE AWAY OM OS Sushi er ikke bare en sund og lækker spise, det er også traditionsrig mad, der er blevet nydt i Sydøstasien i mere end 2000 år. Vores sushi laves fra bunden,

Læs mere

Kokkelærerens madplan

Kokkelærerens madplan Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Hakkebøf Torskeruller Stegte ris med Medister med Ribbensteg med ramsløg

Læs mere

Stor Kinesisk Buffet Hver fredag og lørdag fra kl.17:30-21:00 ALLE VORES RETTER KAN OGSÅ BETILLES UD AF HUSET! Jernfad menu

Stor Kinesisk Buffet Hver fredag og lørdag fra kl.17:30-21:00 ALLE VORES RETTER KAN OGSÅ BETILLES UD AF HUSET! Jernfad menu Stor Kinesisk Buffet Hver fredag og lørdag fra kl.17:30-21:00 Hver fredag og lørdag tilbyder vi Stor Kinesisk buffet, med en mængde af kinesiske spændende og lækre retter, f.eks.: Kinarejer, Andesteg,

Læs mere

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JERES SELSKAB VELKOMMEN I CAP HORN

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JERES SELSKAB VELKOMMEN I CAP HORN VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JERES SELSKAB VELKOMMEN I CAP HORN SELSKABSPAKKER FROKOST SERVERES FRA KL. 12-17 DET LILLE FROKOSTBORD Serveres på fade ved bordet Løgsild serveret med en creme af æg, drueagurker,

Læs mere

Tid til velsmagende sundhed

Tid til velsmagende sundhed biogan biogan.dk Tid til velsmagende sundhed Nyheder & tilbud 01.01.2018-15.03.2018 Kontakt salgskonsulent Niels Esbjerg på 2138 4881 eller niels@biogan.dk for at få glæde af de gode tilbud Biogan A/S

Læs mere

Stor Kinesisk Buffet Hver fredag og lørdag fra kl.17:30-21:00

Stor Kinesisk Buffet Hver fredag og lørdag fra kl.17:30-21:00 Stor Kinesisk Buffet Hver fredag og lørdag fra kl.17:30-21:00 Hver fredag og lørdag tilbyder vi Stor Kinesisk buffet, med en mængde af kinesiske spændende og lækre retter, f.eks.: Kinarejer, Andesteg,

Læs mere

De små redskaber er vigtige

De små redskaber er vigtige De små redskaber er vigtige Jeg bruger det lille rivejern til ingefær som er en af mine ynglings ingredienser. Jeg bruger det også til hvidløg, nødder, og tusinde andre ting. En spiseske er altid handy

Læs mere

Børn er ikke kræsne - det er de voksne

Børn er ikke kræsne - det er de voksne Børn er ikke kræsne - det er de voksne Nydelse og det at være tilstede er kodeordet. Kom nu prøv at smag salaten smag nu mors mad hun har stået i køkkenet hele dagen nej den kan du nok ikke lide De kære

Læs mere

kartoffel 500 gram søde kartofler 1 dl mel 1 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 spsk flormelis

kartoffel 500 gram søde kartofler 1 dl mel 1 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 spsk flormelis Søde pandekager kartoffel 500 gram søde kartofler 1 dl mel 1 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 spsk flormelis af rød 3 tsk kanelsukker 1 dl letmælk 2 æg 1 tsk frisk vanilje Rapsolie til stegning Brombær, ahornsirup

Læs mere

Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_ indd 1

Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_ indd 1 Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_02052017.indd 1 05-05-2017 14:11:35 FRISKE og BÆREDYGTIGE råvarer til detail og foodservice Solhjulet er DIN leverandør af økologiske og biodynamiske råvarer. Vi håndplukker

Læs mere

Kantine take away Sund mad med hjem fra arbejdet

Kantine take away Sund mad med hjem fra arbejdet Kantine take away Sund mad med hjem fra arbejdet Personalegode og sundhedsfremme i ét Forord I en hverdag, hvor der skal være plads til både familie, fritid og arbejde, er en hjælpende hånd fra arbejdspladsen

Læs mere

Sanseposer - indpakket duft, tekstur og smag

Sanseposer - indpakket duft, tekstur og smag Side: 1/12 Sanseposer - indpakket duft, tekstur og smag Forfattere: Pia Styrbæk, Klavs Styrbæk Redaktør: Cathrine Terkelsen Faglige temaer: Smagsoplevelser, Smag med alle sanser, Sæt ord på smagen Kompetenceområder:

Læs mere

Innovativ smagsforstærker baseret på rejeskaller - Forbehandlingens betydning for rejeskallers anvendelsesmuligheder

Innovativ smagsforstærker baseret på rejeskaller - Forbehandlingens betydning for rejeskallers anvendelsesmuligheder Innovativ smagsforstærker baseret på rejeskaller - Forbehandlingens betydning for rejeskallers anvendelsesmuligheder Kasper Teilmann, Hotel Sisimiut Den 23. september 2018 Råstofgrundlag I 2015 fangedes

Læs mere

- for naturen og mennesker

- for naturen og mennesker - for naturen og mennesker Det skal være NEMT at dømme indholdet ud fra indpakningen Efterspørgslen på økologiske madvarer, drikkevarer og færdigretter er steget markant de senere år, mellem 30 og flere

Læs mere

KOSTPOLITIK Toppen og Eventyrhuset

KOSTPOLITIK Toppen og Eventyrhuset KOSTPOLITIK Toppen og Eventyrhuset Varieret sund mad giver gode kostvaner Barnet har brug for 'brændstof' for at kunne vokse, lege og lære. De er aktive dagen igennem og det er derfor vigtig kosten er

Læs mere

Sylvester Andersen. Spiselige blomster. muusmann FORLAG

Sylvester Andersen. Spiselige blomster. muusmann FORLAG Sylvester Andersen Spiselige blomster muusmann FORLAG 2 3 Forord 4 5 Blomster. En raffineret tilføjelse til maden, der efterhånden er flittigt brugt i det professionelle køkken, ikke mindst på de finere

Læs mere

Kost efter en kæbeoperation - Flydende kost - Med gode opskrifter

Kost efter en kæbeoperation - Flydende kost - Med gode opskrifter Kost efter en kæbeoperation - Flydende kost - Med gode opskrifter Hvis du har fået lavet en operation på kæben enten planlagt eller på grund af brud på kæben skal du spise flydende kost i en periode for

Læs mere