Motorsportsanlæg i Kærby Mose

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Motorsportsanlæg i Kærby Mose"

Transkript

1 Orientering om Motorsportsanlæg i Kærby Mose Forslag til kommuneplantillæg nr. 3 Lokalplanforslag VVM-redegørelse med miljørapport Forslag til miljøgodkendelser for henholdsvis - Motocrossbanerne - Gokartbane - Etablering af støj- og sikkerhedsvolde By- og Kulturforvaltningen Byudvikling Byplan Odense Slot Nørregade Postboks Odense C Tlf Fax Odense Byråd vedtog den 11. maj 2016 i henhold til Planloven at offentliggøre ovennævnte forslag. Forslagene er offentligt fremlagt fra 23. maj til 21. august 2016 I den periode kan du indsende bemærkninger, ændringsforslag eller høringssvar til By- og Kulturforvaltningen, Nørregade 36, 5000 Odense C, mailadresse: anhen@odense.dk eller høringsportalen Materialet kan ses følgende steder: Hovedbiblioteket, Odense Banegård Center, Østre Stationsvej, Odense C Historiens Hus, Klosterbakken, 5000 Odense Kerteminde Kommune, Hans Schacksvej 4, 5300 Kerteminde og DATO 23. maj 2016 REF. hlgr JOURNALNR P EKSPEDITIONSTIDER Mandag-Torsdag Fredag Infomationsmøde Odense Kommune inviterer alle interesserede til informationsmøde om planforslagene og VVM-redegørelsen Den 6. juni 2016 kl Odense Congress Center, Ørbækvej 350, Odense SØ Yderligere information Du er velkommen til at ringe til sagsbehandlerne for yderligere information. Vedr. forslag til kommuneplantillæg og lokalplan: Helene Grenild, tlf Vedr. forslag til VVM-redegørelse med miljørapport og forslag til miljøgodkendelser: Anja Henriksen, tlf og Palle Matzen, tlf Venlig hilsen Jeanette W. Olsen Kontorchef i Byplan Charlotte Moosdorf Afdelingschef i Erhverv og Bæredygtighed

2 Baggrund og indhold I 2014 besluttede Odense Byråd, at der skulle udarbejdes VVM-redegørelse med miljørapport samt forslag til kommuneplantillæg, lokalplan og miljøgodkendelser for et projekt til et motorsportsanlæg i Kærby Mose, indsendt af Fyens Motor Sport. Ved den forudgående høring for ideer til processen indkom over 150 høringssvar og underskriftsindsamlinger for og imod projektet. De emner, der er belyst i VVM-redegørelsen, afspejler høringssvarene. Planforslagene er udarbejdet sideløbende med VVM-redegørelsen og giver det planmæssige grundlag for det ønskede projekt samt alternative muligheder. Der ønskes mulighed for at etablere et motorsportsanlæg med flere typer motorsportsbaner i grus og asfalt samt 2 klubhuse, et maskinhus samt ryttergård/parkering. Omkring anlægget ønskes støjvolde opført i lettere forurenet jord. Realisering af projektet kræver ændring af den eksisterende kommuneplanramme med et kommuneplantillæg samt vedtagelse af en lokalplan med bonusvirkning. Lokalplanens indhold VVM-redegørelsen indeholder et hovedprojekt og flere alternativer. Derfor indeholder lokalplanforslaget mulighed for to typer af udformning og beplantning af jordvoldene. Det endelige politiske valg af VVMredegørelsens hovedforslag eller et alternativ vil have konsekvenser for valget af lokalplanens variation af bestemmelser. Forslaget til kommuneplantillæg ændres ikke uanset valget af VVMredegørelsens alternativer. Lokalplanområdet afgrænses mod øst af Vejrup Å, der samtidig udgør kommunegrænsen til Kerteminde Kommune, mod øst af Fynske Motorvej og mod vest af Odense Skydebane. Lokalplanområdet ses her med rød afgrænsning og ligger i landzone. Lokalplanen får bonusvirkning, hvilket betyder, at der ikke efterfølgende skal søges om landzonetilladelse til at opføre anlæg og bygninger. Der gives mulighed for 870 m 2 bebyggelse i form af klubhuse og maskinhal samt en vejadgang fra Kærbygårdevej. Lokalplanen skal sikre, at baneanlæg, bygninger og tilhørende funktioner fremstår ikke-synligt for omgivelserne, men er skjult bag jordvolde. Jordvoldene omkring anlægget skal have funktion af støjdæmpning, men også landskabelig indpasning, ved at voldene så vidt muligt beplantes og så vidt muligt får forskellige hældninger ud mod omgivelserne nord, vest og syd. Lokalplanen indeholder 3 muligheder. De to omfatter forskellige krav til voldenes højder, placering, hældning og beplantning. Den tredje mulighed har et mindre arealomfang, da forslaget kun rummer en motorcross bane og ikke en gocartbane. De forskellige muligheder er afhængige af, hvilket VVM-alternativ der vælges. Kommuneplan I kommuneplanen ligger lokalplanområdet i rammeområde 4.J8. Et område stort set svarende til lokalplanområdet udlægges med kommuneplantillægget til rammeområde 4.J3. Forslaget til kommuneplantillæg ændrer rammerne for arealet, for så vidt angår areal til bebyggelse, parkering og beplantning. Der fastlægges en maxhøjde på volde.

3 Forslaget til kommuneplantillæg omfatter desuden en støjkonsekvenszone for anlægget, som skal indarbejdes i kommunens hovedstruktur. Støjkonsekvenszonen er udarbejdet i forbindelse med VVM-redegørelsen og kan ses på illustrationen her. En støjkonsekvenszone er en slags administrativ huskeseddel for kommunen, som fortæller, at der inden for zonen ikke må planlægges for ny støjfølsom anvendelse fx boliger. Støjkonsekvenszonen for det ønskede motorsportsanlæg rækker ind over kommunegrænsen til Kerteminde Kommune, der derfor kan lægge støjkonsekvenszonen ind i deres kommuneplan ved næstkommende revision. Det er vurderet, at støjkonsekvenszonen ikke har væsentlig negativ påvirkning af Kerteminde Kommunes muligheder for at udvikle sig. Forslaget til kommuneplantillæg forholder sig til en afvejning af de forskellige interesser, der er i kommuneplanen for området. Området er allerede i dag udlagt til støjende fritidsaktiviteter og er samtidig en del af kommunens Grøn-blå struktur, der skal sikre rekreative interesser og spredningskorridorer for naturen. Kommuneplantillægget redegør for, at anlægget ikke vil forhindre væsentlige naturinteresser. Endelig forholder kommuneplantillægget sig til VVM-redegørelsens afsnit om behovet for en ny motorsportsbane i Odense Kommune. Det konkluderes, at Fyn er underrepræsenteret med muligheder for motorsport i forhold til resten af landet, undtaget hovedstadsområdet. VVM-redegørelsen med miljørapport VVM-redegørelsen med miljørapport belyser følgende mulige alternativer for etablering af et baneanlæg: Hovedforslaget: Det anmeldte projekt. Alternativ A1: Udvidet træningstid samt støjdæmpende foranstaltninger. Alternativ A2: Skærpelse af støjkrav med forskellige foranstaltninger. Alternativ B: Motorsportsanlæg uden tilhørende gokartbane. 0. alternativet: Konsekvenserne af slet ikke at etablere anlægget. I VVM-redegørelsen belyses alternativernes konsekvenser i anlæg- og driftsfasen, primært i forhold til støjpåvirkning samt natur og landskabeligt udtryk. Det vurderes, at alle alternativerne under nærmere fastsatte vilkår vil kunne gennemføres, så der hverken i anlægs- eller driftsfasen er risiko for væsentlig, utilsigtet eller uacceptabel påvirkning af omgivelserne.

4 Hovedforslaget Hovedforslaget er det anmeldte projekt, som omfatter etablering af to selvstændige baneanlæg, henholdsvis en crossbane på grus og en gokartbane på asfalt. I tilknytning til crossbanen etableres en minicrossbane. Desuden ønskes tre bygninger opført, herunder to klubhuse og et maskinhus samt en ryttergård. Der etableres støjvolde på 4-6,75 m højde for at afskærme omgivelserne for støj fra kørsel på banerne. Hovedforslaget omfatter ligeledes en adgangsvej samt udbygning af sikkerhedsvolden syd for Odense Skydecenter. Som grundlag for vurdering af anlæggets påvirkning af omgivelserne er der udarbejdet en støjredegørelse og en landskabsplan, samt undersøgt jordbunds- og terrænnære grundvandsforhold og udført besigtigelse og registrering af beskyttet natur. Hovedforslagets landskabsplan er vist her. Alternativ A Alternativ A1 Alternativ A1 har samme baneplaceringer som hovedforslaget og er altså en variation heraf. A1 belyser mulighederne for at udvide træningstiden i forhold til det ansøgte med tilhørende udbyggede støjdæmpende foranstaltninger, således at Miljøstyrelsens vejledende støjgrænser stadig som minimum overholdes. Desuden er der set på et scenarie med begrænset driftstid, reduceret arrangementsantal samt anvendelse af lyddæmpere og ikke-støjende drivmidler (el). Alternativ A2 Alternativ A2 er et alternativ med skærpede støjkrav og dermed udbyggede støjdæmpende foranstaltninger men med samme baneplaceringer, aktiviteter og drift som i hovedforslaget. I både alternativ A1 og A2 reduceres støjudbredelsen fra henholdsvis grusbane og asfaltbane ved forøgelse af den ydre støjvold til 10 m hele vejen rundt om anlægget samt ved etablering af støjskærm og optimering af de indre støjvolde. Ved reduktion af baneaktiviteterne i kombination med de højere støjvolde, kan støjudbredelsen reduceres yderligere. Alternativ B Alternativ B er et alternativ uden gokartbane og rummer altså kun crossbaner inkl. faciliteter og aktiviteter som i hovedforslaget. Støjvolden øges her fra hovedforslagets 4-6,75 m til 8-12 m i højden, så de vejledende grænseværdier for støj kan overholdes i alle støjmålepunkter. 0. alternativet 0. alternativet beskriver konsekvenserne af ikke at gennemføre projektet, og beskriver altså de eksisterende forhold med den nuværende arealanvendelse.

5 Miljøgodkendelser Til motorsportsanlægget er der udarbejdet tre forslag til miljøgodkendelser: Én til motocrossbanerne. Én til gokartbanen. Én til etablering af støj- og sikkerhedsvolde. I miljøgodkendelserne sættes krav til driften af anlæggene, herunder f.eks. støjbelastningen hos naboerne. Forslagene er udarbejdet med udgangspunkt i hovedforslaget, som er det projekt Fyens Motor Sport har ansøgt om. Såfremt der efter den offentlige høring er politisk ønske om at etablere anlægget med udgangspunkt i et af de andre alternativer end hovedforslaget, f.eks. baseret på et lavere støjniveau, vil forslagene til miljøgodkendelserne blive tilpasset derefter. Retsvirkninger vedr. lokalplan og kommuneplantillæg Ifølge Lov om Planlægning 17 må ejendomme, der er omfattet af lokalplanforslaget, ikke bebygges eller i øvrigt udnyttes på en måde, der kan foregribe indholdet af den endelige plan. Den eksisterende, lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Efter udløbet af indsigelsesfristen kan byrådet tillade, at ejendommen bebygges eller udnyttes i overensstemmelse med forslaget, såfremt dette er i overensstemmelse med kommuneplanen og ikke er lokalplanpligtigt. De foreløbige retsvirkninger gælder, indtil den endeligt vedtagne eller godkendte lokalplan er offentligt bekendtgjort, dog længst i ét år efter offentliggørelse af lokalplanforslaget. Lokalplanforslaget bortfalder, hvis det ikke er endeligt vedtaget inden 3 år fra offentliggørelsen. Efter Odense Byråds endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må de ejendomme, der er omfattet af planen jf. 18 i Lov om Planlægning kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Lokalplanen indeholder ingen handlepligt, hvilket betyder, at den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil og at lokalplanen ikke medfører krav om etablering af de bygninger og anlæg, som er indeholdt i planen. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen, ifølge planlovens 13. Andre private servitutter kan eksproprieres, når det vil være af væsentlig betydning for virkeliggørelse af planen. For forslag til kommuneplantillæg er der ingen direkte retsvirkning, før byrådet har vedtaget lokalplantillægget endeligt og bekendtgjort det offentligt. Derefter gælder, at byrådet kan udstede forbud mod udstykning og bebyggelse i strid med rækkefølgebestemmelserne og udstede forbud mod bebyggelse eller ændret anvendelse i strid med rammebestemmelserne. Klageperioder Efter eventuel vedtagelse af godkendelser, tilladelser og planer offentliggøres materialet med en obligatorisk klageperiode på 4 uger. Jf. Miljøbeskyttelseslovens 98 kan miljøgodkendelserne påklages til Natur og Miljøklagenævnet af: Ansøger. Enhver der har en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald. Sundhedsstyrelsen. Diverse foreninger og organisationer. Jf. Planlovens 58 kan VVM-afgørelser, kommuneplantillæg og lokalplan påklages til Natur og Miljøklagenævnet af: Erhvervs- og vækstministeren. Enhver med retlig interesse i sagens udfald. Landsdækkende foreninger og organisationer, der som hovedformål har beskyttelse af natur og miljø eller som varetager væsentlige brugerinteresser inden for arealanvendelse.

Erhvervsområde ved Fynske Motorvej, Højme

Erhvervsområde ved Fynske Motorvej, Højme Orientering om Erhvervsområde ved Fynske Motorvej, Højme - Forslag til lokalplan nr. 6-803 - Forslag til kommuneplantillæg nr. 44 - Miljørapport By- og Kulturforvaltningen Byudvikling Byplan Nørregade

Læs mere

Erhvervsområde ved motorvejsafkørsel 50

Erhvervsområde ved motorvejsafkørsel 50 Orientering om Erhvervsområde ved motorvejsafkørsel 50 Forslag til kommuneplantillæg nr. 42 Forslag til lokalplan nr. 5-768 Miljørapport til lokalplanen By- og Kulturforvaltningen Byudvikling Byplan Nørregade

Læs mere

Lokalplanforslag nr Boliger og service ved Elsesminde, Sanderum

Lokalplanforslag nr Boliger og service ved Elsesminde, Sanderum By- og Kulturforvaltningen Orientering om Lokalplanforslag nr. 7-719 Boliger og service ved Elsesminde, Sanderum Kultur, Plan og Byg Byplan Odense Slot Indgang E Nørregade 36-38 Postboks 730 5000 Odense

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan for et område ved Flakhaven, Klingenberg, Skt. Knuds Kirkestræde, Klaregade og Vestergade

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan for et område ved Flakhaven, Klingenberg, Skt. Knuds Kirkestræde, Klaregade og Vestergade Orientering Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 0-547 for et område ved Flakhaven, Klingenberg, Skt. Knuds Kirkestræde, Klaregade og Vestergade By- og Kulturforvaltningen Plan og Byg Byplan Odense Slot

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg nr. 37, Lokalplanforslag nr. 2-744 UCL uddannelsesinstitution, Niels Bohrs Allé 1-21

Forslag til kommuneplantillæg nr. 37, Lokalplanforslag nr. 2-744 UCL uddannelsesinstitution, Niels Bohrs Allé 1-21 Orientering om Forslag til kommuneplantillæg nr. 37, Lokalplanforslag nr. 2-744 UCL uddannelsesinstitution, Niels Bohrs Allé 1-21 By- og Kulturforvaltningen Kultur, Plan og Byg Byplan Odense Slot Indgang

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Forslag til Tillæg nr. 3

Kommuneplan for Odense Kommune. Forslag til Tillæg nr. 3 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til Tillæg nr. 3 Motorsportsanlæg i Kærby Mose Ændring af kommuneplanområde 4 Rosengård Holluf Pile Tornbjergvej - Fraugde Hvad er en Kommuneplan? I henhold

Læs mere

fra 23. april til 18. juni 2013

fra 23. april til 18. juni 2013 Orientering om Forslag til kommuneplantillæg nr. 30 og Lokalplanforslag nr. 11-727 Slettensvej/Anderupvej, boliger og service By- og Kulturforvaltningen Kultur, Plan og Byg Byplan Odense Slot Indgang E

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg nr. 35 for placering af skovbegravelsesplads i Kohaveskoven

Forslag til kommuneplantillæg nr. 35 for placering af skovbegravelsesplads i Kohaveskoven Orientering om Forslag til kommuneplantillæg nr. 35 for placering af skovbegravelsesplads i Kohaveskoven By- og Kulturforvaltningen Kultur, Plan og Byg Byplan Odense Slot Indgang E Nørregade 36-38 Postboks

Læs mere

Ungdomsboliger på Stenfiskerkajen. Forslag til kommuneplantillæg nr. 24 og Lokalplanforslag Orientering om. Byudvikling Byplan. 27.

Ungdomsboliger på Stenfiskerkajen. Forslag til kommuneplantillæg nr. 24 og Lokalplanforslag Orientering om. Byudvikling Byplan. 27. Orientering om Ungdomsboliger på Stenfiskerkajen Forslag til kommuneplantillæg nr. 24 og Lokalplanforslag 1-767 By- og Kulturforvaltningen Byudvikling Byplan Odense Slot Nørregade 36-38 Postboks 730 5000

Læs mere

Kort nr. 1 Lokalplanområdets afgrænsning (matrikelkort)... side 9 Kort nr. 2 Arealanvendelsesplan... side 11

Kort nr. 1 Lokalplanområdets afgrænsning (matrikelkort)... side 9 Kort nr. 2 Arealanvendelsesplan... side 11 SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR.88 55Lokalplan nr. 88 for området til behandling af tegl, beton og asfalt ved ejendommen Mejlbyvej 5, Stauning. Udarbejdet i januar 2000 af Skjern Kommune, Teknisk Forvaltning.

Læs mere

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 For et boligområde ved Hovedgaden 2 i Løgstrup Forslag Ovenfor ses luftfoto med markering af eksisterende lokalplan samt skravering af tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 315.

Læs mere

Energivej, erhverv. Forslag til kommuneplantillæg nr. 10 til Kommuneplan 2013-2015. Nyt Forslag til lokalplan nr. 5-706 Energivej, erhverv

Energivej, erhverv. Forslag til kommuneplantillæg nr. 10 til Kommuneplan 2013-2015. Nyt Forslag til lokalplan nr. 5-706 Energivej, erhverv Orientering om Energivej, erhverv Forslag til kommuneplantillæg nr. 10 til Kommuneplan 2013-2015 Nyt Forslag til lokalplan nr. 5-706 Energivej, erhverv By- og Kulturforvaltningen Plan og Byg Byplan Odense

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 272 samt Tillæg nr. 50 til Kommuneplan 2009, tidligere Skjern Kommune

Forslag til lokalplan nr. 272 samt Tillæg nr. 50 til Kommuneplan 2009, tidligere Skjern Kommune Returadresse Plan, Udvikling og Kultur Rødkløvervej 4 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Rebecca Molders Direkte telefon 99741040 E-post planlagning@rksk.dk Dato 31. august 2010 Sagsnummer 2009070212A Forslag

Læs mere

Nyt erhvervsbyggeri i del af Tietgenbyen. Forslag til kommuneplantillæg nr. 22 og lokalplanforslag nr Orientering om. Byudvikling Byplan

Nyt erhvervsbyggeri i del af Tietgenbyen. Forslag til kommuneplantillæg nr. 22 og lokalplanforslag nr Orientering om. Byudvikling Byplan By- og Kulturforvaltningen Orientering om Nyt erhvervsbyggeri i del af Tietgenbyen Forslag til kommuneplantillæg nr. 22 og lokalplanforslag nr. 4-769 Byudvikling Byplan Odense Slot Nørregade 36-38 Postboks

Læs mere

Forslag til Lokalplan 364 og forslag til Tillæg 19 til Kommuneplan for et område til campingsplads med fiskesø ved Finderupvej, Herborg.

Forslag til Lokalplan 364 og forslag til Tillæg 19 til Kommuneplan for et område til campingsplads med fiskesø ved Finderupvej, Herborg. Returadresse Land, By og Kultur - Planlægning Toften 6 6880 Tarm Forslag til Lokalplan 364 og forslag til Tillæg 19 til Kommuneplan 2013-2025 for et område til campingsplads med fiskesø ved Finderupvej,

Læs mere

Offentlig høring af forslag til lokalplan 342, boliger ved Erritsø Bygade og kommuneplantillæg 14

Offentlig høring af forslag til lokalplan 342, boliger ved Erritsø Bygade og kommuneplantillæg 14 Dato: 21- juni 2016 Sags id.: 15/8177 Sagsbehandler: Helle Neigaard Offentlig høring af forslag til lokalplan 342, boliger ved Erritsø Bygade og kommuneplantillæg 14 Fredericia Kommune har udarbejdet forslag

Læs mere

Boliger og service på Østerbro 21 og 41, COOP-grunden. Forslag til kommuneplantillæg nr. 25 og Lokalplanforslag

Boliger og service på Østerbro 21 og 41, COOP-grunden. Forslag til kommuneplantillæg nr. 25 og Lokalplanforslag Orientering om Boliger og service på Østerbro 21 og 41, COOP-grunden Forslag til kommuneplantillæg nr. 25 og Lokalplanforslag 2-762 By- og Kulturforvaltningen Byudvikling Byplan Odense Slot Nørregade 36-38

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Høje Taastrup. Landskabelig støjvold. 10. april Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Høje Taastrup. Landskabelig støjvold. 10. april Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.26 Høje Taastrup Landskabelig støjvold 10. april 2002 Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 2.26 Lokalplan for en landskabelig støjvold langs Holbækmotorvejen

Læs mere

Lokalplan nr. 3.7.1 Butikker på Egelundsvej 5. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund.

Lokalplan nr. 3.7.1 Butikker på Egelundsvej 5. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 3.7.1 Butikker på Egelundsvej 5 Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

H-B3 H-E4 H-O8 H-E2 H-B H-B25 H-B17 H-B12 H-B7 H-B13 H-B31 H-B26

H-B3 H-E4 H-O8 H-E2 H-B H-B25 H-B17 H-B12 H-B7 H-B13 H-B31 H-B26 H-O8 H-E2 H-B3 H-E4 H-B8 H-B25 H-B17 For ændring af rammebestemmelse H-B31 Endeligt vedtaget den 17.11.2016 Offentligt bekendtgjort den 25.11.2016 H-B12 H-B7 H-B13 H-B31 H-B26 H- H-B 2 Tillæg nr. 8 til

Læs mere

Lokalplan nr Albertslund syd - Sportsplads. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune.

Lokalplan nr Albertslund syd - Sportsplads. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 4.3.1 Albertslund syd - Sportsplads Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde i Overmarken, Tommerup Hvad er et kommuneplantillæg Et kommuneplantillæg er et tillæg til kommuneplanen. Kommuneplanens hovedformål er at regulere anvendelsen af

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1

KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1 KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1 Kort Kort 1: Den tidligere udstrækning af den økologiske forbindelse

Læs mere

Tillæg nr. 1 til lokalplan 303

Tillæg nr. 1 til lokalplan 303 Tillæg nr. 1 til lokalplan 303 Erhvervsområde og offentligt område til erhvervsuddannelsescenter i Erritsø ved Snaremosevej Oktober 2017 Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan og et tillæg til lokalplan?

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune

Kommuneplan for Odense Kommune Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til tillæg nr. 54 Område ved Lunden 8 Hvad er en kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for hver kommune foreligge en kommuneplan. Denne

Læs mere

Lokalplan nr. 399 og kommuneplantillæg nr. 21 Lokalplanområdet omfatter et areal på ca m2 ved Molsvej/Grenåvej

Lokalplan nr. 399 og kommuneplantillæg nr. 21 Lokalplanområdet omfatter et areal på ca m2 ved Molsvej/Grenåvej Offentlig bekendtgørelse den 8. november 2016 af endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 399 Etageboliger ved Molsvej i Rønde med tilhørende kommuneplantillæg nr. 21 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Byrådet i

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg nr. nr og forslag til lokalplan nr Daginstitution ved Fyrvej, Hanstholm

Forslag til kommuneplantillæg nr. nr og forslag til lokalplan nr Daginstitution ved Fyrvej, Hanstholm Plan, byg og natur Forslag til kommuneplantillæg nr. nr. 2011-3 og forslag til lokalplan nr. 3-001 Daginstitution ved Fyrvej, Hanstholm Thisted Byråd har den 19. april 2011 vedtaget forslag til ovennævnte

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag Kommuneplantillæg 2 for Kommuneplan 2013-2015 Motocross Bane og Skydebane - Kongens Høj, Solbjerg Forslag - Juli 2014 Morsø Kommune - www.morsoe.dk Forslag KOMMUNEPLANTILLÆG Hvad er et kommuneplantillæg?

Læs mere

4-739 LOKALPLAN. Forslag. Motorsportsanlæg i Kærby Mose Offentlig og privat service

4-739 LOKALPLAN. Forslag. Motorsportsanlæg i Kærby Mose Offentlig og privat service LOKALPLAN 4-739 Forslag Motorsportsanlæg i Kærby Mose Offentlig og privat service Om planlægning Hvad er en lokalplan En lokalplan er en juridisk bindende plan for et afgrænset område. Med en lokalplan

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til kommuneplantillæg Forslag til tillæg nr. 25 til Kommuneplan 2013-2025 er fremlagt fra den xx.xx 2017 til

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1

KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1 KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1 FORSLAG i offentlig høring fra den 5. december 2016 til den

Læs mere

Lokalplan nr Nye tagboliger ved Kanalgaden og Kanaltorvet. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Lokalplan nr Nye tagboliger ved Kanalgaden og Kanaltorvet. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 7.10.1 Nye tagboliger ved Kanalgaden og Kanaltorvet Hvad er en

Læs mere

For en aflastningsvej ved Nejedevej i Tulstrup

For en aflastningsvej ved Nejedevej i Tulstrup Lokalplan nr. 297 For en aflastningsvej ved Nejedevej i Tulstrup Hillerød Kommune - Teknik Generel lokalplan information Generel lokalplan information Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en detaljeret

Læs mere

til Kommuneplan , udtagelse af et område til vindmøller ved Præstehøj

til Kommuneplan , udtagelse af et område til vindmøller ved Præstehøj Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2017-2029, udtagelse af et område til vindmøller ved Præstehøj Ortofoto Ringkøbing-Skjern Kommune eller Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune

Læs mere

Lokalplan nr Område til erhvervsformål; planteskole i Hals

Lokalplan nr Område til erhvervsformål; planteskole i Hals Lokalplan nr. 5.35 Område til erhvervsformål; planteskole i Hals Fremlagt fra onsdag den 20-02-2002 til onsdag den 17-04-2002 Endelig vedtaget den 22.05.2002 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 3 til Syddjurs Kommuneplan 2016

Kommuneplantillæg nr. 3 til Syddjurs Kommuneplan 2016 Offentlig bekendtgørelse den 11.04 2017 Endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 305 - Boligområde ved Eskerodvej og Degnevænget i Hornslet og til Syddjurs Kommuneplan 2016 Lokalplanområdet er beliggende i

Læs mere

Lokalplan nr. 13.1.1 Område ved Roskildevej og Linde Allé. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Lokalplan nr. 13.1.1 Område ved Roskildevej og Linde Allé. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 13.1.1 Område ved Roskildevej og Linde Allé Hvad er en lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN 127 SKYDEBANE VED ESKILSTRUP EN SPORTSSKYDEBANE VED ESKILSTRUP

LOKALPLAN 127 SKYDEBANE VED ESKILSTRUP EN SPORTSSKYDEBANE VED ESKILSTRUP LOKALPLAN 127 SKYDEBANE VED ESKILSTRUP EN SPORTSSKYDEBANE VED ESKILSTRUP GULDBORGSUND KOMMUNE APRIL 2010 HVAD ER EN LOKALPLAN? Indhold En lokalplan er en plan, hvori Byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune

Kommuneplan for Odense Kommune Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til tillæg nr. 53 Boliger Demantsvej Hvad er en kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for hver kommune foreligge en kommuneplan. Denne

Læs mere

Gribskov Kommunes Byråd har den 19. juni 2017 godkendt forslag til lokalplan og kommuneplantillæg nr. 13 til offentlig fremlæggelse.

Gribskov Kommunes Byråd har den 19. juni 2017 godkendt forslag til lokalplan og kommuneplantillæg nr. 13 til offentlig fremlæggelse. Til berørte parter Sag: 2017/18479 003 Id: 01.02G00 Afdelingsnavn By og Bolig Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 20. juni 2017 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200 Helsinge tlf: 7249 6000 e-mail:

Læs mere

For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører)

For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører) Lokalplan nr. 34 For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører) LOKALPLANEN OMFATTER: a) Redegørelse for lokalplanens indhold og forhold til anden planlægning. b) Lokalplanens retsvirkninger.

Læs mere

Tillæg nr. 36 til Kommuneplan for et område til boligformål ved Vestre Ringvej i Lysbro

Tillæg nr. 36 til Kommuneplan for et område til boligformål ved Vestre Ringvej i Lysbro Kommuneplantillæg Tillæg nr. 36 til Kommuneplan 2017-2028 for et område til boligformål ved Vestre Ringvej i Lysbro Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 36 er fremlagt i offentlig høring fra den 7.01.2019

Læs mere

T I L L Æ G N R Forslag KOMMUNEPLAN MÅL OG RAMMER FOR VEJLE KOMMUNE TIL KOMMUNEPLAN

T I L L Æ G N R Forslag KOMMUNEPLAN MÅL OG RAMMER FOR VEJLE KOMMUNE TIL KOMMUNEPLAN T I L L Æ G N R. 2 6 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021 M Å L O G R A M M E R F O R V E J L E K O M M U N E Forslag KOMMUNEPLAN 2009-2021 MÅL OG RAMMER FOR VEJLE KOMMUNE Godkendt: 16. december 2009 Forslag godkendt

Læs mere

Lokalplan nr. 407, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og Kommuneplantillæg nr. 5 til Syddjurs Kommuneplan 2016

Lokalplan nr. 407, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og Kommuneplantillæg nr. 5 til Syddjurs Kommuneplan 2016 Offentlig bekendtgørelse den 9. januar 2018 af endelig vedtagelse af, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og til Syddjurs Kommuneplan 2016 Byrådet i Syddjurs Kommune besluttede den 20.12. 2017

Læs mere

Tillæg 33. Silkeborg Kommuneplan

Tillæg 33. Silkeborg Kommuneplan Tillæg 33 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Vedtaget af Silkeborg Byråd den 21. december 2015 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 33 til Kommuneplan 2013-2025. Silkeborg Byråd har 21. december 2015

Læs mere

Erhvervs- og boligområde ved Kirkegyden og Strandholtvej i Stige

Erhvervs- og boligområde ved Kirkegyden og Strandholtvej i Stige Lokalplan nr. 11-789 http://www.odense.dk/borger/bolig-og-byggeri/byggeri/lokalplaner-og-byplanvedtaeg... Side 1 af 2 14-10-2016 MENU SØG Lokalplan nr. 11-789 Erhvervs- og boligområde ved Kirkegyden og

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg nr. 9. Ramme 3.1.T.4 til tekniske anlæg øst for Tommerup Stations By

Forslag til. Kommuneplantillæg nr. 9. Ramme 3.1.T.4 til tekniske anlæg øst for Tommerup Stations By Forslag til Kommuneplantillæg nr. 9 Ramme 3.1.T.4 til tekniske anlæg øst for Tommerup Stations By august 2019 Offentlig høring Forslag til kommuneplantillæg nr. 9 er i høring til den 24. oktober 2019.

Læs mere

Thisted Byråd har den 22. august 2011 vedtaget forslag til ovennævnte kommuneplantillæg, lokalplan og VVM (Vurdering af Virkningen

Thisted Byråd har den 22. august 2011 vedtaget forslag til ovennævnte kommuneplantillæg, lokalplan og VVM (Vurdering af Virkningen Teknisk forvaltning Planafdelingen Forslag til kommuneplantillæg nr. 300.T.16 og forslag til lokalplan nr. 300.001 for et testcenter for husstandsvindmøller ved Sindrup Vejle samt VVM for samme anlæg.

Læs mere

Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan Område til vindmøller ved Videbæk Mose

Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan Område til vindmøller ved Videbæk Mose Forslag til Tillæg nr. 7A Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan 2009-2021 Område til vindmøller ved Videbæk Mose Kort- & Matrikelstyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune 15. marts 2011

Læs mere

Forslag til. Tillæg nr. 24. Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan Område til Vindmøller ved Brejning. Ringkøbing-Skjern Kommune

Forslag til. Tillæg nr. 24. Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan Område til Vindmøller ved Brejning. Ringkøbing-Skjern Kommune Forslag til Tillæg nr. 24 Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan 2013-2025 Område til Vindmøller ved Brejning Ringkøbing-Skjern Kommune Dato_måned 2013 FORORD TIL KOMMUNEPLANTILLÆGGET Kommuneplantillægget fastlægger

Læs mere

Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013

Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Offentlig bekendtgørelse den 4. november 2014 af Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Byrådet i Syddjurs

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 8

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 8 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 8 Indhold: Redegørelse Rammebestemmelser Ændring af afgrænsning og rammebestemmelser VVM (Vurdering af Virkninger på Miljøet) Lov om miljøvurdering af planer og programmer Sagsnr.:

Læs mere

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling Lokalplan 40 For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling November 1998 Lokalplanens retsvirkninger Midlertidige retsvirkninger efter planloven Endegyldige retsvirkninger Når et forslag til lokalplan er

Læs mere

Boliger, Flintebakken, Horsens Boliger, Flintebakken, Horsens

Boliger, Flintebakken, Horsens Boliger, Flintebakken, Horsens 30 2013 Boliger, Flintebakken, Horsens Boliger, Flintebakken, Horsens Status Kladde Kommuneplan id 1486324 Tillæg nummer 30 2013 Plannavn Gælder for hele kommunen? Formål Boliger, Flintebakken, Horsens

Læs mere

FAABORG KOMMUNE Lokalplan 2.95

FAABORG KOMMUNE Lokalplan 2.95 FAABORG KOMMUNE Lokalplan 2.95 Erhvervsområde i Kaleko oktober 2002 Indholdsfortegnelse Offentlighedsperiode 1 Lokalplanens baggrund 2 Bestemmelser 3 Lokalplan 2.95 3 1 Lokalplanens formål 3 2 Område og

Læs mere

Offentlig høring. Fra den xx.xx.2018 til den xx.xx Udkast til tillæg nr. 1 til lokalplan nr Boligområde Mølhøjvangen, Haverslev

Offentlig høring. Fra den xx.xx.2018 til den xx.xx Udkast til tillæg nr. 1 til lokalplan nr Boligområde Mølhøjvangen, Haverslev Offentlig høring Fra den xx.xx.2018 til den xx.xx.2018 Udkast til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 2.12 Boligområde Mølhøjvangen, Haverslev Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan? 1 Redegørelse 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere

Silkeborg Kommune. Ellingbanen LOKALPLAN

Silkeborg Kommune. Ellingbanen LOKALPLAN Silkeborg Kommune Ellingbanen LOKALPLAN 161.06 Lokalplan nr. 161.06 Ellingbanen. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: LOKALPLANENS FORMÅL OG IND- HOLD... LOKALPLANENS FORHOLD TIL DEN ØV- RIGE PLANLÆGNING FOR

Læs mere

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del

Læs mere

Centerområde ved Odense Offentlige Slagtehuse Rugårdsvej, Store Glasvej og Grønløkkevej Forslag til kommuneplantillæg nr. 20 og

Centerområde ved Odense Offentlige Slagtehuse Rugårdsvej, Store Glasvej og Grønløkkevej Forslag til kommuneplantillæg nr. 20 og Orientering om Centerområde ved Odense Offentlige Slagtehuse Rugårdsvej, Store Glasvej og Grønløkkevej Forslag til kommuneplantillæg nr. 20 og Lokalplanforslag 0-766 By- og Kulturforvaltningen Byudvikling

Læs mere

LOKALPLAN NR. TILLÆG NR. i

LOKALPLAN NR. TILLÆG NR. i Esbjerg Kommune LOKALPLAN NR. TILLÆG NR. i 241 for et Område ved Hygumvej i Vester Nebel Sydvest (Børnehave) Hvad er en lokaiplan? En lokalpian er den type plan, Byrådet kan anvende til at fastlægge bestemmelser

Læs mere

Esbjerg Kommune LOKALPLAN NR. 3 47. Forbud mod opstilling af vindmøller i Allerup

Esbjerg Kommune LOKALPLAN NR. 3 47. Forbud mod opstilling af vindmøller i Allerup Esbjerg Kommune LOKALPLAN NR. 3 7 Forbud mod opstilling af vindmøller i Allerup HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalpian er den type plan, Byrådet kan anvende til at fastlægge bestemmelser om den enkelte ejendoms

Læs mere

I henhold til lov om planlægning ( lovbek. nr. 746 af 16. august 1994) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område.

I henhold til lov om planlægning ( lovbek. nr. 746 af 16. august 1994) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. TILLÆG NR. 1 TIL LOKALPLAN NR. 308 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED GLADGÅRDEN I LYNGE. I henhold til lov om planlægning ( lovbek. nr. 746 af 16. august 1994) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2

Læs mere

Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11

Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11 23.02.R08 Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11 RAMMEOMRÅDE 23.02.R08 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 11 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune

Læs mere

Kommuneplan 2017 Tillæg nr. 7. Støjkonsekvenszoner omkring den statslige infrastruktur

Kommuneplan 2017 Tillæg nr. 7. Støjkonsekvenszoner omkring den statslige infrastruktur Kommuneplan 2017 Tillæg nr. 7 Støjkonsekvenszoner omkring den statslige infrastruktur Planforslaget er vedtaget af Nyborg Byråd 26. februar 2019 efter høring i perioden 16. oktober til 11. december 2018.

Læs mere

Forslag til Lokalplan , Saltum Strand Camping & Feriehusudlejning,

Forslag til Lokalplan , Saltum Strand Camping & Feriehusudlejning, «Navn» «CONavn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Karsten T. Jørgensen Direkte

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 36

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 36 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 36 Etageboligområde Rugårdsvej 33y Ændring af kommuneplanområde 0 Bymidten Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for hver

Læs mere

til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern , for et område til boligformål ved Strandvejen, Naturbydelen, Ringkøbing K

til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern , for et område til boligformål ved Strandvejen, Naturbydelen, Ringkøbing K Forslag til til, for et område til boligformål ved Strandvejen, Naturbydelen, Ringkøbing K Ortofoto@Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune d. 17. november 2018 1 Forord

Læs mere

Tillæg nr. 7B. Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan Område til vindmøller ved Videbæk Mose. Ringkøbing-Skjern Kommune

Tillæg nr. 7B. Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan Område til vindmøller ved Videbæk Mose. Ringkøbing-Skjern Kommune Tillæg nr. 7B Til Ringkøbing-plan 2009-2021 Område til vindmøller ved Videbæk Mose Kort- & Matrikelstyrelsen og Ringkøbing- Ringkøbing- 16. august 2011 1 FORORD TIL KOMMUNEPLANTILLÆGGET Kommuneplantillægget

Læs mere

Delvis ophævelse. Lokalplan nr. 32, Isenvad

Delvis ophævelse. Lokalplan nr. 32, Isenvad Delvis ophævelse Lokalplan nr. 32, Isenvad Indhold Hvad er en lokalplan? Lokalplanen er det led i planlægningen, der udtrykker de konkrete rammer for realisering af de mål, der er indeholdt i kommunens

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 4 for Kommuneplanramme 2.1.BE.1 -

Kommuneplantillæg nr. 4 for Kommuneplanramme 2.1.BE.1 - Kommuneplantillæg nr. 4 for Kommuneplanramme 2.1.BE.1 - Blandet bolig- og erhvervsområde ved Pilevej, Aarup Juni, 2019 2 Kommuneplantillæg nr. 4 Indholdsfortegnelse Hvad er en kommuneplan?...4 Retsvirkninger...4

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Forslag til Tillæg nr. 4

Kommuneplan for Odense Kommune. Forslag til Tillæg nr. 4 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til Tillæg nr. 4 Serviceområde ved Nyt OUH Syd Ændring af kommuneplanområde 4 Rosengård Holluf Pile Tornbjergvej - Fraugde Hvad er en Kommuneplan? I henhold

Læs mere

REVIDERET FORSLAG oktober 2014 GLOSTRUP KOMMUNE KOMMUNEPLAN 2009-2021 TILLÆG NR. 11

REVIDERET FORSLAG oktober 2014 GLOSTRUP KOMMUNE KOMMUNEPLAN 2009-2021 TILLÆG NR. 11 REVIDERET FORSLAG oktober 2014 GLOSTRUP KOMMUNE KOMMUNEPLAN 2009-2021 TILLÆG NR. 11 Udskrift fra Glostrup Kommunes hjemmeside - www.glostrup.dk/aktuelt/hoeringer/lokalplanforslag Revideret forslag til

Læs mere

Kommuneplantillæg nr Støjkonsekvenszone og teknisk anlæg, Støvring. Høring fra den 26. juni 2018 til den 21. august 2018.

Kommuneplantillæg nr Støjkonsekvenszone og teknisk anlæg, Støvring. Høring fra den 26. juni 2018 til den 21. august 2018. Kommuneplantillæg nr. 13 - Støjkonsekvenszone og teknisk anlæg, Støvring Høring fra den 26. juni 2018 til den 21. august 2018. Indholdsfortegnelse Redegørelse 3 Kommuneplan 2017. Afsnit 4.4.1 5 Rammer

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 4 for Kommuneplanramme 2.1.BE.1 - FORSLAG. Blandet bolig- og erhvervsområde ved Pilevej, Aarup

Kommuneplantillæg nr. 4 for Kommuneplanramme 2.1.BE.1 - FORSLAG. Blandet bolig- og erhvervsområde ved Pilevej, Aarup Kommuneplantillæg nr. 4 for Kommuneplanramme 2.1.BE.1 - FORSLAG Blandet bolig- og erhvervsområde ved Pilevej, Aarup Januar, 2019 Offentlig høring Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 er i høring fra den

Læs mere

Forslag til lokalplan nr ejendommen Søby Nørremarksvej 2

Forslag til lokalplan nr ejendommen Søby Nørremarksvej 2 ÆRØ KOMMUNE Forslag til lokalplan nr. 19-9 ejendommen Søby Nørremarksvej 2 Kommuneplantillæg nr. 1 Kommuneplan 2009-2021 for Ærø Kommune Forord til lokalplanen Denne lokalplan omfatter ejendommen Søby

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup August 2017

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup August 2017 Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup August 2017 Natur og Udvikling Hvorfor laver vi en lokalplan? I en række tilfælde kræver loven, at vi skal lave en lokalplan. Det er

Læs mere

Lokalplan nr Tillæg nr. 2 til Lokalplan nr. 381 For Esbjerg Havn Nord for Molevej

Lokalplan nr Tillæg nr. 2 til Lokalplan nr. 381 For Esbjerg Havn Nord for Molevej Lokalplan nr. 01-100-0006 Tillæg nr. 2 til Lokalplan nr. 381 For Esbjerg Havn Nord for Molevej J Januar 2016 Byrådet udarbejder lokalplan for at fastlægge bestemmelser om den enkelte ejendoms anvendelse

Læs mere

Forslag i høring: xx.xx - xx.xx 20xx. Ølstykke Stationsby Ølstykke Bymidte Lokalplantillæg til lokalplan 09

Forslag i høring: xx.xx - xx.xx 20xx. Ølstykke Stationsby Ølstykke Bymidte Lokalplantillæg til lokalplan 09 09 T I L L Æ G T I L L O K A L P L A N Forslag i høring: xx.xx - xx.xx 20xx Ølstykke Stationsby Ølstykke Bymidte Lokalplantillæg til lokalplan 09 Hvad er et lokalplantillæg? Et lokalplantillæg er en juridisk

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 43 Ikast-Brande Kommuneplan Rekreativt område, Remmevej, Ikast

Kommuneplantillæg nr. 43 Ikast-Brande Kommuneplan Rekreativt område, Remmevej, Ikast Rekreativt område, Remmevej, Ikast Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen. Ikast Brande Områdets

Læs mere

UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING. - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx

UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING. - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING Forslag Blandet bolig og erhverv ved Roholte - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx Lov om planlægning Lov om planlægning (LBK nr. 1529 af 15. november

Læs mere

Lokalplan nr. 391 for boligområde ved Herredsvej i Hornslet - Vendehøj, etape II og Kommuneplantillæg nr. 14 til Syddjurs Kommuneplan 2013

Lokalplan nr. 391 for boligområde ved Herredsvej i Hornslet - Vendehøj, etape II og Kommuneplantillæg nr. 14 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Offentlig bekendtgørelse den 10. marts 2015 af endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 391 for boligområde ved Herredsvej i Hornslet - Vendehøj, etape II og til Syddjurs Kommuneplan 2013 Byrådet i Syddjurs

Læs mere

LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10

LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10 LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10 Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en

Læs mere

Klagevejledning Den endelige vedtagelse af ovennævnte planer kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet.

Klagevejledning Den endelige vedtagelse af ovennævnte planer kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet. Offentlig bekendtgørelse den 10. marts 2015 af endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Byrådet i Syddjurs

Læs mere

TILLÆG NR. 20 TIL KOMMUNEPLAN 2013

TILLÆG NR. 20 TIL KOMMUNEPLAN 2013 TILLÆG NR. 20 TIL KOMMUNEPLAN 2013 FOR RAMMEOMRÅDE SB.C.18 og SB.C.20 HILLERØD KOMMUNE BY OG MILJØ Kommuneplantillæg Kommuneplanen indeholder en hovedstruktur for den fysiske udvikling i kommunen og fastlægger

Læs mere

Forslag Lokalplan nr Tillæg til lokalplan nr lbn. 162

Forslag Lokalplan nr Tillæg til lokalplan nr lbn. 162 Forslag Lokalplan nr. 109-410 Tillæg til lokalplan nr. 1.4-10 lbn. 162 Bytorv med butiks- og boligkompleks samt aktivitetsakse ved Stadionvej i Toftlund TØNDER KOMMUNE Teknik og Miljø December 2016 Indhold

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune

Kommuneplan for Odense Kommune Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Omfordeling af byzoneareal og nyt erhvervsområde forslag til tillæg nr. 49 Tillæg til byudvikling og rammebestemmelser Odense Kommune Hvad er en kommuneplan? I

Læs mere

Tillæg nr. 37 til Kommuneplan for et boligområde ved Eriksborg, 3. etape i Gødvad

Tillæg nr. 37 til Kommuneplan for et boligområde ved Eriksborg, 3. etape i Gødvad Tillæg nr. 37 til Kommuneplan 2017-2028 for et boligområde ved Eriksborg, 3. etape i Gødvad Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 37 til Kommuneplan 2017-2028 er i offentlig høring i perioden fra 1. april

Læs mere

Lokalplan nr. 330 samt Tillæg nr. 36 til Kommuneplan for et område til offentligt formål (kirke, kirkehus og parkering) ved Tarm Kirke

Lokalplan nr. 330 samt Tillæg nr. 36 til Kommuneplan for et område til offentligt formål (kirke, kirkehus og parkering) ved Tarm Kirke Returadresse Land, By og Kultur - Sekretariat Toften 6 6880 Tarm land.by.kultur@rksk.dk Lokalplan nr. 330 samt Tillæg nr. 36 til Kommuneplan 2013-2025 for et område til offentligt formål (kirke, kirkehus

Læs mere

Lokalplan nr. 85. for et landsstævnestadion. Torneværksvej. Porcelænsvej. 42t. 24a

Lokalplan nr. 85. for et landsstævnestadion. Torneværksvej. Porcelænsvej. 42t. 24a Porcelænsvej Lokalplan nr. 85 for et landsstævnestadion Torneværksvej 42t 24a Rønne Kommune juli 1999 1 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund...2 Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

BLANDET BYOMRÅDE VED GL. KONGEVEJ, ENGESVANG

BLANDET BYOMRÅDE VED GL. KONGEVEJ, ENGESVANG Ågade Gl. Kongevej BLANDET BYOMRÅDE VED GL. KONGEVEJ, ENGESVANG Tillæg nr. 25 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endeligt vedtaget den 14. november 2011 Offentligt bekendtgjort den 23. november 2011 Udarbejdet

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG. Solvarmeanlæg ved Råbrovej Tillæg til Kommuneplan Forslag. i høring: XX. måned 20XX - XX. måned 20XX

KOMMUNEPLANTILLÆG. Solvarmeanlæg ved Råbrovej Tillæg til Kommuneplan Forslag. i høring: XX. måned 20XX - XX. måned 20XX KOMMUNEPLANTILLÆG 07 Solvarmeanlæg ved Råbrovej Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 Forslag i høring: XX. måned 20XX - XX. måned 20XX Kommuneplantillæg 07 til kommuneplan 2013-2025 for Egedal Kommune Kommuneplantillæggets

Læs mere

Lokalplan nr. 19.1.2 Snebærhaven og Storagergård. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund.

Lokalplan nr. 19.1.2 Snebærhaven og Storagergård. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 19.1.2 Snebærhaven og Storagergård Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

Tillæg 3 til kommuneplan - Erhvervsområde, DAKA ved Assentoft

Tillæg 3 til kommuneplan - Erhvervsområde, DAKA ved Assentoft Tillæg 3 til kommuneplan - Erhvervsområde, DAKA ved Assentoft Status: Forslag Offentliggørelse af forslag start: 20. december 2017 Høringsperiode start: 20. december 2017 Høringsperiode slut: 28. februar

Læs mere

Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 209 for et bolig- og institutionsområde i Spangsbjerg

Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 209 for et bolig- og institutionsområde i Spangsbjerg Lokalplan 01-040-0002. Spangsbjerg Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 209 for et bolig- og institutionsområde i Spangsbjerg Maj 2016 Byrådet udarbejder lokalplan for at fastlægge bestemmelser om den enkelte

Læs mere

Tillæg nr. 4 Ændring af rammeområder, Vesthavnen. Kommuneplan for Vordingborg Kommune 2013-2025

Tillæg nr. 4 Ændring af rammeområder, Vesthavnen. Kommuneplan for Vordingborg Kommune 2013-2025 Tillæg nr. 4 Ændring af rammeområder, Vesthavnen Kommuneplan for Vordingborg Kommune 2013-2025 Plansekretariatet Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg Telefon 55 36 36 36 Direkte 55 36 24 24 Fax. 55 36 25

Læs mere

Tillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan 2013-2024

Tillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan 2013-2024 Tillæg nr. 38 til Rammeområde 72.T1 Solfangeranlæg og Kølkær Varmecentral nord for Kølkær. Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er ikke direkte bindende

Læs mere

LOKALPLAN 127 SKYDEBANE VED ESKILSTRUP EN SPORTSSKYDEBANE VED ESKILSTRUP

LOKALPLAN 127 SKYDEBANE VED ESKILSTRUP EN SPORTSSKYDEBANE VED ESKILSTRUP LOKALPLAN 127 SKYDEBANE VED ESKILSTRUP EN SPORTSSKYDEBANE VED ESKILSTRUP GULDBORGSUND KOMMUNE SEPTEMBER 2010 HVAD ER EN LOKALPLAN? Indhold En lokalplan er en plan, hvori Byrådet kan fastsætte bindende

Læs mere

Vindmøller ved Åsted DECEMBER 2010. Kommuneplantillæg nr. 12 til Kommuneplan 2009-2021 for Skive Kommune vindmølleområde 4.V6. www.skive.

Vindmøller ved Åsted DECEMBER 2010. Kommuneplantillæg nr. 12 til Kommuneplan 2009-2021 for Skive Kommune vindmølleområde 4.V6. www.skive. FO FO R RS SL LA AG G Vindmøller ved Åsted DECEMBER 2010 Kommuneplantillæg nr. 12 til Kommuneplan 2009-2021 for Skive Kommune vindmølleområde 4.V6 www.skive.dk/vindenergi INDLEDNING OG BAGGRUND Skive Kommune

Læs mere

HVAD ER EN LOKALPLAN?

HVAD ER EN LOKALPLAN? HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er den type plan, Byrådet kan anvende til at fastlægge bestemmelser om den enkelte ejendoms anvendelse og bebyggelse. Byrådet udarbejder en lokalplan, f.eks. før der

Læs mere