hartmanns academy sharing knowledge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "hartmanns academy sharing knowledge"

Transkript

1 hartmanns academy sharing knowledge 2014

2 resiliens - Den modstandsdygtige organisation onsdag den 19. marts kl horsens ny teater, horsens torsdag den 27. MARTS KL det ny teater, københavn Resiliens er et nyt begreb, som er ved at vinde indpas inden for ledelse og HR. Begrebet er hentet fra psykologiens verden og betyder modstandsdygtighed. Når man inden for ledelse og HR taler om den resiliente - eller modstandsdygtige - organisation, kigger man på organisationens positive evne til at tilpasse sig, når der på baggrund af eksterne, ukontrollerbare faktorer opstår forandringer. Steen Hildebrandt vil give et indblik i den teoretiske baggrund med modeller og principper. Han giver en definering af begrebet resiliens og den resiliente organisation. Chris MacDonald kommer ind på, hvordan kan man gøre sig selv mere resilient og give værktøjer til deltagerne, der vil kunne bruges i organisationen. Hvordan får man mere resiliente medarbejdere, og hvordan kan det trænes? Hvordan udvikler man resiliens, når man er i forandringer, og kan man bruge det til noget positivt? steen hildebrandt Professor og forfatter Steen Hildebrandt er professor i organisations- og ledelsesteori ved Institut for Ledelse, Handelshøjskolen i Århus. Han er fagredaktør for ledelse ved dagbladet Børsen og tidligere vismand i det nationale Kompetenceråd. Steen har forsket inden for områder som projekt-, kvalitet-, personale- og forandringsledelse og i generel ledelses- og organisationsteori. Han har modtaget flere priser for sin forskning. chris macdonald Top-motivator, inspirator og foredragsholder Chris MacDonald har en baggrund som elite-atlet - bl.a. som roer på det amerikanske landshold og som sølvmedaljevinder i det, der er blevet kåret som verdens hårdeste sportsbegivenhed : Det 5000 km. lange non-stop cykelløb tværs over det amerikanske kontinent Race Across America. Med en baggrund inden for træningsfysiologi, ernæring og sportspsykologi -bl.a. fra KU - og som skaber af koncepterne Strong Body - Strong Mind og Sundhed i Balance, er Chris forgangsmand inden for den sunde og aktive livsstil.

3 Når forandringer bliver en succes Tirsdag den 13. MAJ KL Det ny teater, København Tirsdag den 20. maj kl Horsens Ny Teater, horsens I de kommende år bliver forandringsledelse én af de vigtigste discipliner inden for HR og ledelse. Forandringerne kommer i et hurtigere og højere tempo end, vi har set før. Hvordan bliver forandringsparathed til en del af virksomhedskulturen? Hvad skal der ske på organisatorisk niveau for at forandringerne bliver en succes? Helen Eriksen har et positivt og konstruktivt blik på forandringerne og fortæller om, hvordan medarbejdere reagerer på forandringer individuelt og i grupper. Georg Sørensen vil fortælle om de mest markante af de forandringer, han har været med til at gennemføre i sin karriere i MCH (Messecenter Herning). Hvad har forandringerne bidraget til, og hvad har resultaterne været? Hvordan MCH har fået medarbejdere og virksomheden til at samarbejde om forandringerne og komme helt i mål. helen eriksen Foredragsholder, forfatter og cand. psych Helen Eriksen er forfatter til en række markante artikler og bøger - senest bogen Forandringer spørger ikke om lov, de kommer bare den første bog i serien Mere mening. Uden løftede pegefingre giver Helen klare anvisninger til, hvad den enkelte medarbejder bedst kan gøre for at evne forandringsparathed. Helen har en sjældent set fortælleevne parret med en uhøjtidelig facon, hvor hun giver deltageren værktøjer, vilje og lyst til forandring. georg sørensen Adm.direktør, MCH Georg Sørensen er administrerende direktør i MCH (bl.a. MCH Messecenter Herning, Jyske Bank Boxen m.m.), hvor han den 1. april 2013 kunne fejre sit 30-års jubilæum. Georg Sørensen var fra 2002 til 2010 medlem af bestyrelsen for VisitDenmark og bestyrelsesformand i perioden Georg er idémand og initiativtager bag MCHs Vision 2025, der i flere faser har haft fokus på at få flere store oplevelser til Herning - blandt andet ved hjælp af en vellykket infrastruktur. I 2011 modtog han Ridderkors af Dannebrogsordenen.

4 Performance Culture vs. Arbejdsglæde tirsdag den 9. september kl det Ny Teater, københavn Tirsdag den 16. september KL horsens ny teater, horsens European Employee Index s undersøgelse fra 2013 viser, at Danmark ligger nr. 2 i verden, når det gælder Arbejdsglæde. I mellemtiden er Danmark blevet overhalet, når det gælder Performance Culture, konkurrencedygtighed, produktivitet m.m, når vi sammenligner os med andre lande. Betyder det, at præstationskultur og arbejdsglæde ikke kan gå hånd i hånd, eller er det fordi vi skal finde en bedre balance mellem de to? Morten Albæk giver sit syn på danskernes arbejdsmoral. Hans holdning er, at det kræver flid at blive en succes og bidrage positivt til sin arbejdsplads. Også mere flid end den som mange medarbejdere pt. lægger for dagen. Clement Kjersgaard er ordstyrer i en debat, hvor vi kommer til at vende dilemmaet: Kan man have en præstationskultur og samtidig have arbejdsglæde? Clement lægger op til en debat med både panelet og gæsterne i salen. Panelet består af organisationer, der er kendt for deres høje performance - og af organisationer der er kendt for stor arbejdsglæde. morten albæk Filosof, direktør og forfatter Morten Albæk er direktør i Vestas med ansvar for marketing og kundetilfredshed og adjungeret professor ved Aalborg Universitets Institut for Uddannelse, Læring og Filosofi. Morten Albæk er forfatter til den meget omdiskuterede debatbog Generation fucked up der udkom på Gyldendal i foråret Han er bidragsyder til flere antologier blandt andet: Verdens bedste folkeskole? Og så er han netop udkommet med sine nye bog Nedslag - mellem det vi siger og det vi gør. clement kjersgaard Forfatter, TV-vært og ordstyrer Som 16-årig optaget på United World College of Hong Kong, hvorfra han blev student i 1994; herefter optaget på Universitetet i Oxford, hvor han læste Filosofi, Politik og Økonomi. Clement grundlagde i 2002 tidsskriftet RÆSON, som han stadig udgiver. Siden 2003 har han været studievært for DR på 12 TV-programserier - bl.a. Clement Direkte og Debatten.

5 hvem er vigtigst - kunden eller medarbejderen? tirsdag den 25. november KL horsens ny teater, horsens torsdag den 27. november kl det ny Teater, københavn Undersøgelser viser, at glade medarbejdere giver glade kunder og en bedre bundlinje. Men hvem er vigtigst - kunden eller medarbejderen? Hvor skal organisationens og ledelsens værdiskabelse og fokus først og fremmest være? Hvordan skal man som organisation navigere i dilemmaerne, der kan opstå? Soulaima Gourani kommer ind på, hvor vigtigt det er at dyrke sine kunder og gøre dem til fans. Hun argumnterer for, hvor betydningsfuldt det er, at medarbejderne skaber tætte relationer og værdi i deres hverdag. Stine Bosse stiller i sin nye bog Bossen skarpt på, hvor svært det er at finde den rette balance mellem økonomiske, menneskelige og organisatoriske forhold. Og de udfordringer den moderne leder møder med de engagerende medarbejdere. Soulaima Gourani Foredragsholder, virksomhedsleder og forfatter Allerede som 28-årig blev Soulaima Gourani anerkendt som en af Danmarks dygtigste erhvervskvinder, da hun modtog de to prestigefyldte priser Rising Star og Talent Soulaima er kåret af det anerkendte franske magasin Courrier International som et af de 100 talenter i Europa, man skal holde øje med. I marts 2012 blev hun udnævnt af World Economic Forum som ét af de 192 globale ledertalenter i stine bosse Bestyrelsesformand Stine Bosse er en af Danmarks mest markante erhvervsledere. Siden hun i 1999 fik ansvaret for privatområdet i Tryg, og i 2003 blev koncernchef, har hun markeret sig som en af de dygtigste og mest kendte kvindelige danske topledere. I offentligheden er Stine kendt for sin åbenhed om personlige forhold og ikke mindst sit engagement for en bedre verden. Hun er bestyrelsesformand for Det Kgl. Teater og bestyrelsesmedlem hos blandt andet Nordea, TDC og Flügger.

6 Hartmanns Academy - sharing knowledge Hartmanns Academy er et netværk bestående af Hartmanns bedste kunder og samarbejdspartnere. Formålet med gruppen er at skabe et forum for kompetenceudvikling og vidensdeling inden for ledelse og arbejdsmarkedet - med fokus på sund forretning i fremtiden. Hartmanns Academy henvender sig primært til direktører, økonomichefer og ledere inden for HR, salg og marketing. Hartmanns Academy 2014 Den verden organisationer skal navigere i i dag, er konstant i forandring. Det skyldes både det eksterne pres markederne ændrer sig i et højt tempo og det interne pres fra medarbejderne, der skal håndtere forandringerne og være omstillingsparate. Hvordan skal organisationerne forberede sig og gøre sig modstandsdygtige i forhold til disse forandringer? Hvordan kan man som leder sikre sig, at forandringerne bliver en succes? Kan præstationskultur og arbejdsglæde sameksistere? Hvor skal organisationen lægge deres energi, er det hos kunden eller medarbejderen? Hartmanns Academy stiller skarpt på disse udfordringer. Arrangementerne er delt op efter følgende temaer: Den modstandsdygtige organisation Hvordan bliver forandringer til succes? Performance Culture vs. arbejdsglæde Hvem er vigtigst - kunden eller medarbejderen? FORDELE Brug arrangementerne som kundepleje Bliv kompetenceudviklet inden for HR og ledelse Tilbyd dine medarbejdere kompetenceudvikling Skab relationer til andre virksomheder MEDLEMSKAB Prisen for et medlemskab er kr ,-. Medlemskabet indeholder tre pladser til hvert af de fire arrangementer. LOKATIONER Hartmanns har indgået et samarbejde med Det Ny Teater i København og Horsens Ny Teater i Horsens. Begge steder vil derfor være faste lokationer for afholdelse af netværksarrangementerne. Alle arrangementer inkluderer en lækker frokost, frugt, vand, kaffe og te. TILMELDING Til hvert arrangement vil der blive sendt en invitation med et link, hvori alle deltagere meldes til. Her skal alle deltagere tilmeldes med navn, titel, firma og adresse. Om Hartmanns Konsulenthuset Hartmanns er en katalysator på det moderne jobmarked. Via rekruttering, rådgivning, vikarservice og newplacement arbejder vi hver dag på at skabe succes i menneskers jobliv og på at opfylde offentlige og private virksomheders behov for kvalificeret arbejdskraft og opgaveløsning. At skabe mening og værdi for virksomheder og kandidater kræver, at Hartmanns medarbejdere har overskud. Derfor har Hartmanns et stærkt fokus på det gode jobliv, udvikling og stolthed og vi har en ambition om at være blandt Danmarks bedste og mest attraktive arbejdspladser. Telefon

hartmanns academy sharing knowledge

hartmanns academy sharing knowledge hartmanns academy sharing knowledge 2016 sult - skab vedvarende succes Tirsdag den 15. MArTS KL. 12-16 Horsens ny teater, horsens onsdag den 16. marts kl. 12-16 DR Koncerthuset, København Mange virksomheder

Læs mere

hartmanns academy sharing knowledge

hartmanns academy sharing knowledge hartmanns academy sharing knowledge moderne ledelse og HR 2013 Unboss - ledelse uden magt torsdag den 14. marts kl. 12-16 Det ny teater, København Onsdag den 20. MARTS KL. 12-16 Horsens Ny Teater, horsens

Læs mere

hartmanns academy sharing knowledge

hartmanns academy sharing knowledge hartmanns academy sharing knowledge 2015 TILLIDSBASERET TILGANG TIL VÆKST ER RELATIONER MAGT? Tirsdag den 10. MArTS KL. 12-16 Det ny teater, København Torsdag den 12. marts kl. 12-16 Horsens Ny Teater,

Læs mere

Se potentialet i Generation Plus Få inspiration til at holde fast i dine mest erfarne medarbejdere

Se potentialet i Generation Plus Få inspiration til at holde fast i dine mest erfarne medarbejdere Ældre Sagen Erhverv og Børsen inviterer til Trendseminar 2008: Se potentialet i Generation Plus Få inspiration til at holde fast i dine mest erfarne medarbejdere Kom og hør: Chris Roebuck, tidligere Head

Læs mere

Tilbud på bistand til planlægning, gennemførelse og evaluering af beskæftigelsespolitisk

Tilbud på bistand til planlægning, gennemførelse og evaluering af beskæftigelsespolitisk Tilbud 17. august 2008 Tilbud på bistand til planlægning, gennemførelse og evaluering af beskæftigelsespolitisk konference på Djursland Arbejdsmarkedsudvalget i Norddjurs, Udvalget for Job og Erhverv i

Læs mere

DEN MODERNE HR-UDDANNELSE INDSIGT OG VÆRKTØJER I ARBEJDET MED HR

DEN MODERNE HR-UDDANNELSE INDSIGT OG VÆRKTØJER I ARBEJDET MED HR DEN MODERNE HR-UDDANNELSE INDSIGT OG VÆRKTØJER I ARBEJDET MED HR DEN MODERNE HR-UDDANNELSE 6 UGERS JOBRETTET UDDANNELSE FOR LEDIGE Gennem uddannelsen Den moderne HR-uddannelse opnår du: en aktuel, bred

Læs mere

KVALITETSMUSIKKENS ROLLE I FOLKESKOLEN

KVALITETSMUSIKKENS ROLLE I FOLKESKOLEN Invitation til konference om KVALITETSMUSIKKENS ROLLE I FOLKESKOLEN 21. april 2008 kl. 10-16 på Kulturskolen, Duntzfelts Allé 8 2900 Hellerup Hovedtalere: Undervisningsminister Bertel Haarder Professor

Læs mere

4 inspirationsseminarer. med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje

4 inspirationsseminarer. med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje 4 inspirationsseminarer med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje 4 inspirationsseminarer med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje Det er vigtigere end nogensinde

Læs mere

Humanconsult. powered by. hartmanns

Humanconsult. powered by. hartmanns Humanconsult powered by hartmanns humanconsult powerd by Hartmanns medlemskaber Medlemskaber Medlemskabet giver dig et attraktivt fagligt inspirationsforum til en dialog blandt ligesindede. Vi finder det

Læs mere

Succes som ejerleder. Invitation til Årets Ejerleder 2012 Vær med til at hylde landets bedste ejerledere. Kom og hør, hvordan de gør.

Succes som ejerleder. Invitation til Årets Ejerleder 2012 Vær med til at hylde landets bedste ejerledere. Kom og hør, hvordan de gør. Succes som ejerleder Invitation til Årets Ejerleder 2012 Vær med til at hylde landets bedste ejerledere. Kom og hør, hvordan de gør. Her kan du hylde de bedste ejerledere og netværke med ligesindede Nordjylland

Læs mere

lad gå videre Bliv certificeret til Kommunikationsspejlet så du kan gøre lederne bedre

lad gå videre Bliv certificeret til Kommunikationsspejlet så du kan gøre lederne bedre Deltagerbegrænsning hurtig tilmelding anbefales Lad gå videre bedre strategisk lederkommunikation Bliv certificeret til Kommunikationsspejlet så du kan gøre lederne bedre Bliv en stærkere rådgiver med

Læs mere

Denne bog er tilegnet personalet i alle Sparekassen Faaborgs afdelinger.

Denne bog er tilegnet personalet i alle Sparekassen Faaborgs afdelinger. Vi tror på dig Denne bog er tilegnet personalet i alle Sparekassen Faaborgs afdelinger. Om at være stolt af sin arbejdsplads Sparekassen Faaborg er et moderne pengeinstitut med succes. Den succes skal

Læs mere

Tilmeld 4 og. betal for 3!

Tilmeld 4 og. betal for 3! HR- DAGEN 2012 22. maj 2012 Teknologisk Institut Taastrup Sponseret af: Tilmeld 4 og betal for 3! og mange andre Programoversigt 08:30 Indtjekning med morgenbuffet 09:00 Velkomst 09:10 HR frem mod 2020

Læs mere

NETOB 14 Trends i Jobmarkedet 08.10.14. Hartmanns A/S TEL +45 7020 0383 www.hartmanns.dk

NETOB 14 Trends i Jobmarkedet 08.10.14. Hartmanns A/S TEL +45 7020 0383 www.hartmanns.dk NETOB 14 Trends i Jobmarkedet 08.10.14 Hartmanns A/S TEL +45 7020 0383 www.hartmanns.dk Side 1 De største ledelsesudfordringer i 2014/15? Ledelse af de unge, Tiltrækning og ledelse af talent, CSR (Social

Læs mere

SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE. business. Fra VIDEN til BUNDLINJE 24/11 HER + 27/11 KBH

SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE. business. Fra VIDEN til BUNDLINJE 24/11 HER + 27/11 KBH SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE business Fra VIDEN til BUNDLINJE 2015 2018 24/11 HER + 27/11 KBH SPOTT omsætter trends til business Anja Gaede Trendrådgiver + CO-founder Trend, kommunikation

Læs mere

HARTMANNS ACADEMY SHARING KNOWLEDGE

HARTMANNS ACADEMY SHARING KNOWLEDGE HARTMANNS ACADEMY SHARING KNOWLEDGE 2017 KULTUR, KOMPLEKSITET OG DIVERSITET - HVORDAN? TIRSDAG DEN 21. MARTS KL. 12-16 DR KONCERTHUSET, KØBENHAVN TORSDAG DEN 23. MARTS KL. 12-16 HORSENS NY TEATER, HORSENS

Læs mere

20. NOVEMBER 2017 FINANSSEKTORENS LEDERDAG SKAB SUCCESFULDE TALENTMILJØER MED LEDELSESFOKUS

20. NOVEMBER 2017 FINANSSEKTORENS LEDERDAG SKAB SUCCESFULDE TALENTMILJØER MED LEDELSESFOKUS 20. NOVEMBER 2017 FINANSSEKTORENS LEDERDAG SKAB SUCCESFULDE TALENTMILJØER MED LEDELSESFOKUS VELKOMMEN TIL FINANSSEKTORENS LEDERDAG 2017 Talentudvikling skab succesfulde talentmiljøer med ledelsesfokus!

Læs mere

VISION OG KERNEVÆRDI

VISION OG KERNEVÆRDI VISION OG KERNEVÆRDI Brøndby IF - det handler om os alle sammen For Brøndby IF handler det om fodbold. Om at inkludere og bringe folk sammen på tværs af kulturelle bånd og geografi. Om fællesskabet, der

Læs mere

Velkommen til Selveje Danmarks

Velkommen til Selveje Danmarks Velkommen til Selveje Danmarks bestyrelsesuddannelse Velkommen til Selveje Danmarks bestyrelsesuddannelse Selvejende organisationer er under pres. Kommuner hjemtager arbejdsopgaver, kravene om kvalitet

Læs mere

Hvad skaber engagerede medarbejdere, og hvad er effekten?

Hvad skaber engagerede medarbejdere, og hvad er effekten? Hvad skaber engagerede medarbejdere, og hvad er effekten? Oplæg af Kirstine Rechendorff, Ennova Ennova A/S Hvorfor engagement? - fordi det er win-win For virksomheden: For medarbejderen: Fastholde medarbejderne

Læs mere

Vinderstrategi med FiSH! - fra teori til praksis Onsdag den 24. marts 2010

Vinderstrategi med FiSH! - fra teori til praksis Onsdag den 24. marts 2010 Onsdag den 24. marts 2010 Vinderstrategi er kendt for at være Danmarks mest attraktive strategiske sparringspartnere, der i samarbejde med ambitiøse, modige og viljestærke virksomhedsledere sikrer unik

Læs mere

NY DANSK LEDELSE PROFESSIONEL LEDELSE FREMTID FREMTID DIGITAL CEO KRAV LEAN DANSK DIGITAL HILDEBRANDT & BRANDI VÆKST LEDELS VÆKST INNOVATION LEAN

NY DANSK LEDELSE PROFESSIONEL LEDELSE FREMTID FREMTID DIGITAL CEO KRAV LEAN DANSK DIGITAL HILDEBRANDT & BRANDI VÆKST LEDELS VÆKST INNOVATION LEAN LEDELS DANSK DIGITAL FORMAND KONOMI KOMPLEKSI RESULTATER RESULTATER CEO GLOBAL GLOBAL PROFESSIONEL GLOBALISER DELING VÆK ORGANISAT DELING VÆKST ORGANISATION DELING RESULTATER RESULTATER DANSK DANSK LEDER

Læs mere

CSR-rapport 2014/15 Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens 99 a

CSR-rapport 2014/15 Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens 99 a CSR-rapport 2014/15 Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens 99 a PwC s forretning er betinget af vores evne til at tiltrække, udvikle og fastholde de dygtigste i branchen. 2 PwC

Læs mere

En skole i særklasse

En skole i særklasse En skole i særklasse Konference 22.11.2012 TRE-FOR Park, Odense Generator foredrag, kursus og konferencer www.foredragogkonferencer.dk En skole i særklasse Verden er i forandring. Vi har vinket farvel

Læs mere

Tænk struktureret kompetenceudvikling for at skabe ejerskab og motivation hos medarbejderne!

Tænk struktureret kompetenceudvikling for at skabe ejerskab og motivation hos medarbejderne! Tænk struktureret kompetenceudvikling for at skabe ejerskab og motivation hos medarbejderne! Med Service Desken i førersædet! IT chef Lise Wormstrup Onsdag den 29. oktober 2008 Agenda Kort om it-afdelingen

Læs mere

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft!

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! v/ Adm.Dir. Anne-Mette Ravn Hartmanns A/S KORT OM HARTMANNS Primære aktiviteter: Rekruttering til faste stillinger, Vikarassistance, Rådgivning af ledige, Karriererådgivning/Newplacement

Læs mere

Produktionsskoleforeningens. Årsmøde 2013. Fra den 18. til den 20. april på Vingsted Centret

Produktionsskoleforeningens. Årsmøde 2013. Fra den 18. til den 20. april på Vingsted Centret Produktionsskoleforeningens Årsmøde 2013 Fra den 18. til den 20. april på Vingsted Centret Faktuelle oplysninger Sted: Tid: Vingsted Centret Vingsted Skovvej 2 7182 Bredsten. Fra torsdag den 18. april

Læs mere

Foredrag 2015. Mindbooster. Foreningen hjernesund Færøvej 51 2800 Lyngby Telefon +45 4162 4887 E-mail: info@hjernesund.dk

Foredrag 2015. Mindbooster. Foreningen hjernesund Færøvej 51 2800 Lyngby Telefon +45 4162 4887 E-mail: info@hjernesund.dk Foredrag 2015 Mindbooster STYRK DET MODNE LIV - få inspiration og viden med foredrag fra Mindbooster Det bedste jeg kan gøre for mig selv, min familie og venner er at holde mig frisk og i live - Charlotte,

Læs mere

Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden?

Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden? Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden? Vil du gerne være blandt fremtidens ledere, der gør en markant forskel og evner at skabe nye og innovative resultater? Vil du øge værdien af

Læs mere

Fra viden til handling,

Fra viden til handling, FTF- Region Sjælland inviterer til den årlige Vinterkonference. 25 års jubil æ um s program Hvorf or er det så svært, at komme Fra viden til handling, Vi udsættes for et konstant krav om para t hed til

Læs mere

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om Deltag på et intensivt seminar om Skriv endnu bedre Underviser: Anne Katrine Lund, cand.mag. og ph.d. i retorik Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så! med hjem Det får du ud af at deltage:

Læs mere

Værdifuld. Sådan arbejder og samarbejder vi i EKF

Værdifuld. Sådan arbejder og samarbejder vi i EKF Værdifuld Sådan arbejder og samarbejder vi i EKF På de næste sider kan du læse om EKF s ambition og de værdier, den består af. Ambitionen og værdierne fortæller, hvordan vi opfatter os selv, og hvordan

Læs mere

Af Frederik I. Pedersen Cheføkonom i fagforbundet 3F

Af Frederik I. Pedersen Cheføkonom i fagforbundet 3F ANALYSE Firmaer og ansatte: Høj skat og høj løn bremser ikke væksten Fredag den 8. december 2017 God ledelse og dygtige medarbejdere er det vigtigste for konkurrenceevnen. Skattetrykket og vores lønniveau

Læs mere

European Employee Index 2013. Danmark 2013-14. årgang

European Employee Index 2013. Danmark 2013-14. årgang European Employee Index 2013 Danmark 2013-14. årgang Kvindelige ledere er bedst Danske kvinder er lidt bedre ledere end mandlige ledere. Det synes medarbejderne i hvert fald. Alligevel er langt de fleste

Læs mere

LÆS OM DEN NYE UDDANNELSE SOM STRESS- OG TRIVSELS- AGENT KURSUS- PROGRAM. Efterår 2013 // Forår 2014 LINDHOLM ERHVERVS PSYKOLOGI

LÆS OM DEN NYE UDDANNELSE SOM STRESS- OG TRIVSELS- AGENT KURSUS- PROGRAM. Efterår 2013 // Forår 2014 LINDHOLM ERHVERVS PSYKOLOGI LÆS OM DEN NYE UDDANNELSE SOM STRESS- OG TRIVSELS- AGENT KURSUS- PROGRAM Efterår 2013 // Forår 2014 LINDHOLM ERHVERVS PSYKOLOGI INDHOLD Side 4: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side 12: Side 13: Side

Læs mere

Passion for ledelse it s all about people

Passion for ledelse it s all about people Passion for ledelse it s all about people Danske bioanalytikere Lederforum 21. Marts 2018 Hotel Vejlefjord Alfred Josefsen www.alfred.as Alfred Josefsen, mdl. af Ledelseskommissionen Ledelseskonsulent,

Læs mere

Arbejdsglæde i Hartmanns. Hartmanns A/S TEL +45 7020 0383 www.hartmanns.dk

Arbejdsglæde i Hartmanns. Hartmanns A/S TEL +45 7020 0383 www.hartmanns.dk Arbejdsglæde i Hartmanns Hartmanns A/S TEL +45 7020 0383 www.hartmanns.dk Side 1 Bedre leder end gennemsnittet? Hartmanns A/S TEL +45 7020 0383 www.hartmanns.dk Side 2 Blandt DKs Bedste arbejdspladser?

Læs mere

Etnicitet og Velfærd 2013

Etnicitet og Velfærd 2013 Etnicitet og Velfærd 2013 Steen Wackerhausen Esma Birdi Andy Højholdt Naveed Baig Bolette Moldenhawer Trine Bramsen Nicolaj Holm Velkommen til Etnicitet og Velfærd 2013 Den 5. september 2013 afholdes konferencen

Læs mere

Et meningsfuldt arbejde Tilfredse kunder Gode kolleger At være værdsat Det får folk til at komme på arbejde hver dag

Et meningsfuldt arbejde Tilfredse kunder Gode kolleger At være værdsat Det får folk til at komme på arbejde hver dag SYGEFRAVÆR NÆRVÆR Fra sygefravær til nærvær SIDE 1:6 Sænk sygefraværet mærkbart ved at udvikle Den Attraktive Arbejdsplads med en høj social kapital. Når medarbejderne oplever, at de skaber værdi, er fravær

Læs mere

Talent management perspektiver, dilemmaer og praksis Henrik Holt Larsen Samfundslitteratur 340 sider 379 kr.

Talent management perspektiver, dilemmaer og praksis Henrik Holt Larsen Samfundslitteratur 340 sider 379 kr. Talentudvikling er en ny disciplin i virksomhederne Professor Henrik Holt Larsen har skrevet en nødvendig og spændende bog om at identificere og udvikle talenter. Virksomhederne kan lære noget af Dansk

Læs mere

Studiestart JANUAR 2016 STÅ STÆRKERE TAG EN MBA

Studiestart JANUAR 2016 STÅ STÆRKERE TAG EN MBA Studiestart JANUAR 2016 STÅ STÆRKERE TAG EN MBA LEDERE DER ER KLAR TIL FREMTIDENS UDFORDRINGER SKABER FORUDSÆTNINGEN FOR VORES SUCCES Hos DESMI har vi sendt flere nøglemedarbejdere på MBA-uddannelsen på

Læs mere

Smag for vækst. Ellen Trolle Director, Nordic Operations Roadside SOS International a/s

Smag for vækst. Ellen Trolle Director, Nordic Operations Roadside SOS International a/s Smag for vækst Ellen Trolle Director, Nordic Operations Roadside SOS International a/s Præsentation DAH - historien SOS Dansk Autohjælp Pensionisten Situationen 2010 Katastrofal økonomi Elendig service

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.9/

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.9/ Invitation til 8. og 9.klasse og alle skolens forældre og ansatte: Fredag d.16.november klokken 14-16 på Århus Friskole: Om Bæredygtighed og FNs verdensmål Oplæg ved Professor Steen Hildebrandt. I oplægget

Læs mere

MasterClass 2012. Danmarks største sponsorkonference. præsenteres af

MasterClass 2012. Danmarks største sponsorkonference. præsenteres af MasterClass 2012 Danmarks største sponsorkonference præsenteres af Om MasterClass 2012 Onsdag den 5. september byder Promovator, i samarbejde med dagbladet Børsen, endnu engang velkommen til MasterClass,

Læs mere

Sommeren 2011. Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 eller info@dengamleavlsgaard.dk. Husk tilmelding

Sommeren 2011. Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 eller info@dengamleavlsgaard.dk. Husk tilmelding Se dette nyhedsbrev i en browser Sommeren 2011 Tirsdag 07. juni Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 Lørdag - Søndag 18.-19. juni Meditaionsweekend v/karen Lund Andersen Husk

Læs mere

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om. Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så!

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om. Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så! Deltag på et intensivt seminar om Skriv endnu bedre Det får du ud af at deltage: n Få ny inspiration til dine tekster n Bruger du tiden rigtigt? De fleste kan skrive hurtigere og bedre n Fang dine læsere

Læs mere

Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder

Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder Vores fornemmeste opgave er at matche kandidater og virksomheder med hinanden Outplacement Vi har hjulpet flere af landets største

Læs mere

NÅR HR SKABER BUNDLINJE

NÅR HR SKABER BUNDLINJE NÅR HR SKABER BUNDLINJE Mennesker & forretning Netværks- og kompetenceudviklingsforløb for HR chefer og erfarne HR-konsulenter HR spiller en central rolle i opnåelsen af de nordjyske virksomheders forretningsmæssige

Læs mere

MODERATORER. Kulturmødet Mors 2018

MODERATORER. Kulturmødet Mors 2018 MODERATORER Kulturmødet Mors 2018 Vi er stolte over at kunne præsentere vores hold af moderatorer. De skal være med til at skabe Kulturmødet Mors 2018 og til at sætte kunsten og kulturen på dagsordenen

Læs mere

Vær med. til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere. I samarbejde med: Invitation til:

Vær med. til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere. I samarbejde med: Invitation til: Vær med til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere I samarbejde med: Invitation til: Se traileren for Årets Ejerleder 2014 Gå ind på www.pwc.dk/ejerleder Hør Poul Spencer Poulsen, partner og SMV-markedsleder

Læs mere

4. ÅRSMØDE FOR MYNDIGHEDSCHEFER OG LEDERE. Hotel Fredericia Den 1. - 2. juni

4. ÅRSMØDE FOR MYNDIGHEDSCHEFER OG LEDERE. Hotel Fredericia Den 1. - 2. juni 4. ÅRSMØDE FOR MYNDIGHEDSCHEFER OG LEDERE Hotel Fredericia Den 1. - 2. juni 2015 Liv og ledelse i myndigheden Årsmøde for chefer og ledere sætter i år fokus på livet i myndigheden i lyset af de konstante

Læs mere

CSR 2016 REDEGØRELSE FOR SAMFUNDSANSVAR

CSR 2016 REDEGØRELSE FOR SAMFUNDSANSVAR CSR 2016 REDEGØRELSE FOR SAMFUNDSANSVAR REDEGØRELSE FOR HARTMANNS SAMFUNDSANSVAR Hartmanns er en virksomhed, der har som kernekompetence at skabe positive forandringer for organisationer og mennesker på

Læs mere

Styrk trivsel og sundhed

Styrk trivsel og sundhed INVITATION TIL KONFERENCEN Styrk trivsel og sundhed - sænk sygefraværet 15. juni 2010 Styrk trivsel og sundhed - sænk sygefraværet Der er stigende fokus på trivsel og sundhedsfremme på arbejdspladsen også

Læs mere

Fremtidens ledelse og fremtidens arbejdspladser

Fremtidens ledelse og fremtidens arbejdspladser Fremtidens ledelse og fremtidens arbejdspladser Videnscenter for Landbrug og fødevarer MCH Kongrescenter 24. Februar 2014 Alfred Josefsen, foredragsholder, forfatter adjungeret professor, bestyrelsesformand

Læs mere

Offentlig ledelse. Børne og kulturchefers. Årsmøde. Alfred Josefsen Nyborg Strand 17. November 2017

Offentlig ledelse. Børne og kulturchefers. Årsmøde. Alfred Josefsen  Nyborg Strand 17. November 2017 Offentlig ledelse Børne og kulturchefers Årsmøde Nyborg Strand 17. November 2017 Alfred Josefsen www.alfred.as Alfred Josefsen, mdl. af Ledelseskommissionen Ledelseskonsulent, foredragsholder, forfatter

Læs mere

ArbejdslivsTopmøde Styrket indflydelse og samarbejde

ArbejdslivsTopmøde Styrket indflydelse og samarbejde ArbejdslivsTopmøde 2018 Styrket indflydelse og samarbejde Fra Arbejdslivskonference til ArbejdslivsTopmøde Vores - for mange velkendte - arbejdslivskonference, skifter både form, indhold og sågar navn.

Læs mere

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Strategisk brug af Sociale Medier 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Hovedet på bloggen siden 2004 Rådgivning og undervisning om

Læs mere

STÅ STÆRKERE - TAG EN MBA. Studiestart JANUAR 2015

STÅ STÆRKERE - TAG EN MBA. Studiestart JANUAR 2015 STÅ STÆRKERE - TAG EN MBA Studiestart JANUAR 2015 LEDERE MED DE RETTE KOMPETENCER ER EN FORUDSÆTNING FOR VORES FORTSATTE SUCCES Jeg havde fornøjelsen af at sige tillykke til MBA-uddannelsens første dimittender

Læs mere

Skub din leder ned fra ølkassen

Skub din leder ned fra ølkassen Skub din leder ned fra ølkassen K- rådgiverne bør skubbe lederne ned fra ølkassen, så de kan tale mere med deres medarbejdere. Det er den nære, regelmæssige og personlige kommunikation, der skaber de engagerede

Læs mere

Få succes med forandringer

Få succes med forandringer Få succes med forandringer - Inspiration og værktøjer til mellemlederens rolle som forandringsagent 1 6. - 1 7. m a r t s 2 0 0 9 T e k n o l o g i s k I n s t i t u t T a a s t r u p Potentialer, ressourcer

Læs mere

TAG EN MBA PÅ AALBORG UNIVERSITET. Er du klar til fremtidens udfordringer?

TAG EN MBA PÅ AALBORG UNIVERSITET. Er du klar til fremtidens udfordringer? TAG EN MBA PÅ AALBORG UNIVERSITET. Er du klar til fremtidens udfordringer? KOMPETENCEUDVIKLING ER EN NATURLIG DEL AF VORES FORTSATTE SUCCES Nordjyske Bank har i de seneste år været igennem en større omstillingsproces,

Læs mere

Lær at bruge en systematisk og strategisk arbejdsform i dit arbejde med frivillige

Lær at bruge en systematisk og strategisk arbejdsform i dit arbejde med frivillige Lær at bruge en systematisk og strategisk arbejdsform i dit arbejde med frivillige Sådan får du en systematik og en rød tråd i dit arbejde med frivillige Få samskabelse til at blive en konkret arbejdsform

Læs mere

Danmark har talent lad os bruge det!

Danmark har talent lad os bruge det! PROGRAM 10.30 GENERALFORSAMLING Alle s medlemmer er velkomne til at overvære generalforsamlingen. Check-in åbner kl. 10.00 og finder sted i Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums Koncertsal (tidl. Radiohusets

Læs mere

HARTMANNS KOMPETENCEGIVENDE HR-UDDANNELSE INDSIGT I OG VÆRKTØJER TIL ARBEJDET MED HUMAN RESSOURCE MANAGEMENT

HARTMANNS KOMPETENCEGIVENDE HR-UDDANNELSE INDSIGT I OG VÆRKTØJER TIL ARBEJDET MED HUMAN RESSOURCE MANAGEMENT HARTMANNS KOMPETENCEGIVENDE HR-UDDANNELSE INDSIGT I OG VÆRKTØJER TIL ARBEJDET MED HUMAN RESSOURCE MANAGEMENT KOMPETENCEGIVENDE HR-UDDANNELSE HR funktionen er under konstant udvikling, og bliver i stigende

Læs mere

Thomas Bustrup, Direktør, DI

Thomas Bustrup, Direktør, DI Thomas Bustrup, Direktør, DI Agenda 1. 2. Det danske 3. Kamp om talenterne 4. Tendenser 5. Hvordan imødekommer vi udviklingen? 6. Hjælp til international rekruttering og mobilitet 2 Talent, not capital,

Læs mere

Børnekonferencen 2015

Børnekonferencen 2015 Børne- og Undervisningsudvalget 2014-15 BUU Alm.del Bilag 49 Offentligt Børnekonferencen 2015 Ida Schwartz Rasmus Alenkær Gry Rambusch Steen Wackerhausen Benny Andersen Thomas Adelskov Vibe Klarup Voetmann

Læs mere

EN SKOLE I FORANDRING

EN SKOLE I FORANDRING EN SKOLE I FORANDRING INKLUSION, FORANDRINGSLEDELSE OG VISIONER FOR GRUNDSKOLENS FREMTID KONFERENCE 10.03.2014 ODENSE CONGRESS CENTER GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK EN SKOLE

Læs mere

Velkommen. Mangfoldighed og CSR Midlet til at inkludere uudnyttede talenter? Page 1

Velkommen. Mangfoldighed og CSR Midlet til at inkludere uudnyttede talenter? Page 1 Velkommen Mangfoldighed og CSR Midlet til at inkludere uudnyttede talenter? Page 1 DIALOG Drøft med sidemanden hvordan DIN virksomhed arbejder med at inkludere uudnyttede talenter. 5 min. 2 Cranet konference

Læs mere

NEWPLACEMENT VI HJÆLPER DINE MEDARBEJDERE VIDERE

NEWPLACEMENT VI HJÆLPER DINE MEDARBEJDERE VIDERE NEWPLACEMENT VI HJÆLPER DINE MEDARBEJDERE VIDERE HARTMANNS NEWPLACEMENT FRA OUTPLACEMENT TIL NEWPLACEMENT Organisatoriske nedskæringer, omstrukturering og tilpasning betyder ofte, at en større gruppe medarbejdere

Læs mere

KOMPETENCER I CENTRUM

KOMPETENCER I CENTRUM KOMPETENCER I CENTRUM VIRKSOMHEDS- OG KOMPETENCECENTERET Forside HAR I BRUG FOR NYE MEDARBEJDERE? SKAL I UDVIKLE JERES MEDARBEJDERE? VIL I HJÆLPE EN OPSAGT MEDARBEJDER GODT VIDERE? HK Hovedstaden tilbyder

Læs mere

KOMPETENCER I CENTRUM

KOMPETENCER I CENTRUM KOMPETENCER I CENTRUM VIRKSOMHEDS- OG KOMPETENCECENTERET Forside / HAR I BRUG FOR NYE MEDARBEJDERE? / SKAL I UDVIKLE JERES MEDARBEJDERE? / VIL I HJÆLPE EN OPSAGT MEDARBEJDER GODT VIDERE? HK Hovedstaden

Læs mere

Personalepolitik for Aarhus Universitetshospital

Personalepolitik for Aarhus Universitetshospital Personalepolitik for Aarhus Universitetshospital Kære ledere og medarbejdere på Aarhus Universitetshospital Du sidder nu med personalepolitikken for Aarhus Universitetshospital. Personalepolitikken er

Læs mere

Koncern Personalepolitik

Koncern Personalepolitik Koncern Personalepolitik Personalepolitik med omtanke Et menneske er skabt ej for sig selv alene. Sådan lyder de allerførste ord i den første udgave af den avis, der 2. januar 1767 blev begyndelsen til

Læs mere

Skoleledelse og læringsmiljø

Skoleledelse og læringsmiljø Skoleledelse og læringsmiljø Redaktør: Ole Hansen Bidragsydere: Ole Hansen, Lars Qvortrup, Per B. Christensen, Thomas Nordahl, Morten Ejrnæs, Pia Guttorm Andersen, Tanja Miller, Jens Andersen og Niels

Læs mere

Executive Management uddannelse i forretningsudvikling & innovation. - Vil du være med? Strategi - Innovation - Ledelse - Forretningsudvikling

Executive Management uddannelse i forretningsudvikling & innovation. - Vil du være med? Strategi - Innovation - Ledelse - Forretningsudvikling Executive Management uddannelse i forretningsudvikling & innovation - Vil du være med? & Strategi - Innovation - Ledelse - Forretningsudvikling Dansk Mode & Textil og Aalborg Universitet præsenterer en

Læs mere

Ledertræf 2014 Mod til at forme morgendagens skole

Ledertræf 2014 Mod til at forme morgendagens skole Ledertræf 2014 Mod til at forme morgendagens skole www.lilleskolerne.dk En sammenslutning af frie grundskoler Ny Kongensgade 10,1 1472 København K Telefon 4422 7920 Telefax 7020 2643 Forandringer præger

Læs mere

BrainsBusiness - en af Europas stærkeste IKT-klynger

BrainsBusiness - en af Europas stærkeste IKT-klynger BrainsBusiness - en af Europas stærkeste IKT-klynger BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, som arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Målet er at

Læs mere

DILEMMALEDELSE: BALANCEKUNSTENS PARADIS

DILEMMALEDELSE: BALANCEKUNSTENS PARADIS DILEMMALEDELSE: BALANCEKUNSTENS PARADIS LILIAN MOGENSEN PROFESSIONELT BESTYRELSESMEDLEM, FOREDRAGSHOLDER OG RÅDGIVER LEDERFORENING I DANSK SYGEPLEJERÅD 1 LEDELSESDILEMMAER OG SUVERÆN LEDELSE NYE VEJE I

Læs mere

Fakta NLP Terapeuten NLP Terapeuten NLP Terapeuten

Fakta NLP Terapeuten NLP Terapeuten NLP Terapeuten Fakta Kommunikation er den afgørende faktor for, om du lykkes med dine mål og dit liv. Uddannelsen handler om, hvordan vores tanker udtrykkes gennem vores ord, og om hvordan vi kan påvirke egne tankemønstre

Læs mere

Fremtidens velfærdsmedarbejder. - når viden bliver til handling

Fremtidens velfærdsmedarbejder. - når viden bliver til handling Fremtidens velfærdsmedarbejder - når viden bliver til handling En KONFERENCE om, hvordan vi udvikler fremtidens velfærdsmedarbejdere FREDAG DEN 29. MAJ 2015 KL. 9.30 15.00 PÅ SOCIAL- OG SUNDHEDSSKOLEN

Læs mere

HR AFDELINGENS BIDRAG TIL ARBEJDSMILJØARBEJDET OG VISA VERSA

HR AFDELINGENS BIDRAG TIL ARBEJDSMILJØARBEJDET OG VISA VERSA HR AFDELINGENS BIDRAG TIL ARBEJDSMILJØARBEJDET OG VISA VERSA 1 Indhold En klassisk workshop Mit baggrund for oplægget Mit oplæg Efterfølgende debat mellem deltagerne Opsamling i pointer i plenum 2 Hvad

Læs mere

Konference d. 20. marts FOTO: DUF & Michael Schlosser

Konference d. 20. marts FOTO: DUF & Michael Schlosser SÅDAN SER FREMTIDENS POLTIKERE UD Hvem er de unge, som engagerer sig i politik, hvordan formes de som politikere, og hvem er det egentlig, de repræsenterer? Konference d. 20. marts 2013 FOTO: DUF & Michael

Læs mere

Unge og ældre medarbejdere har størst trivsel på arbejdet

Unge og ældre medarbejdere har størst trivsel på arbejdet Unge og ældre medarbejdere har størst trivsel på arbejdet Af: Susanne Teglkamp, ledelsesrådgiver i Teglkamp & Co. www.teglkamp.dk Sig mig hvor gamle dine medarbejdere er og jeg skal fortælle dig, hvor

Læs mere

Kompetenceudvikling i frivillige organisationer

Kompetenceudvikling i frivillige organisationer Kompetenceudvikling i frivillige organisationer Fører mere viden helt af sig selv til bedre forebyggelse? The Elderly and Suicide Aalborg 6. november 2009 Hvem er Gert Jessen? Selvstændig konsulent Organisations-,

Læs mere

Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Mod ny viden og nye løsninger 2015

Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Mod ny viden og nye løsninger 2015 Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Mod ny viden og nye løsninger 2015 Forord Strategien for Det Teknisk- Naturvidenskabeli- Denne strategi skal give vores medarbejdere Forskning ge Fakultet, som

Læs mere

NÅR HR SKABER BUNDLINJE

NÅR HR SKABER BUNDLINJE NÅR HR SKABER BUNDLINJE Mennesker & forretning Netværks- og kompetenceudviklingsforløb for HR chefer og erfarne HR-konsulenter HR spiller en central rolle i opnåelsen af de nordjyske virksomheders forretningsmæssige

Læs mere

Sæt SKUB i din forandringsledelse

Sæt SKUB i din forandringsledelse Konference på Hotel Vejlefjord Sæt SKUB i din forandringsledelse 20. august 2018 Få ledelsesværktøjer, der hjælper dine medarbejdere i lærings- og forandringsprocesser Sådan får du og dit team succes i

Læs mere

Arbejdsglædeambassadøren

Arbejdsglædeambassadøren Arbejdsglædeambassadøren Jon Kjær Nielsen j n.dk Hejsa! Navn Én ting du glæder dig til idag Jon Kjær Nielsen - Foredragsholder & Forfatter Civilingeniør, 2002. Tidl. HR-specialist. Foredragsholder og

Læs mere

Dansk Fjernvarmes 56. Landsmøde

Dansk Fjernvarmes 56. Landsmøde 30.-31. oktober 2014 Aalborg Kongres & Kultur Center Program Dansk Fjernvarmes 56. Landsmøde PROGRAM Torsdag den 30. oktober Tid til forandring! Så er det igen tid til to dage med fokus på en fjernvarmebranche

Læs mere

GENERALFORSAMLING OG MEDLEMSARRANGEMENT

GENERALFORSAMLING OG MEDLEMSARRANGEMENT GENERALFORSAMLING OG MEDLEMSARRANGEMENT KEMI & LIFE SCIENCE Torsdag den 19. marts 2015 NYBORG STRAND, ØSTERØVEJ 2, 5800 NYBORG VIGTIGT! Der er vigtige vedtægtsændringer til afstemning på generalforsamlingen

Læs mere

tag ordet i din magt!

tag ordet i din magt! Eksklusivt lederkursus Retorik Nye hold 2009 tag ordet i din magt! 3 intensive moduler med personlig rådgivning og nye værktøjer til din retorik som leder. Begrænset deltagerantal sikrer, at forløbet bliver

Læs mere

Hvilke udfordringer står speditionsbranchen overfor?

Hvilke udfordringer står speditionsbranchen overfor? Hvilke udfordringer står speditionsbranchen overfor? Efter at have mødt mange medlemsvirksomheder af Danske Speditører på generalforsamlinger, lokalforeningsmøder og ved direkte besøg i de enkelte virksomheder,

Læs mere

Kandidater. Kandidat til formandsposten. Toni Hindsgaul Madsen, 53 år Opstiller til formandspost, nyvalg. 1. Hvad laver du i dit nuværende job?

Kandidater. Kandidat til formandsposten. Toni Hindsgaul Madsen, 53 år Opstiller til formandspost, nyvalg. 1. Hvad laver du i dit nuværende job? Kandidat til formandsposten Toni Hindsgaul Madsen, 53 år Opstiller til formandspost, nyvalg Kort sagt arbejder jeg med og for medlemmerne. Som kredsbestyrelsesmedlem gennem 8 år har jeg beskæftiget mig

Læs mere

MOTIVATION. - Og sundhed

MOTIVATION. - Og sundhed MOTIVATION - Og sundhed ars Dencker Chefkonsulent, cand. psych. (CMC) Ankerhus a/s Bijob : Ekstern Lektor: Århus Universitet, Handelshøjskolen Århus m.v.: Tidligere beskæftigelse: Teamcon, GreenHouse Gruppen,

Læs mere

Syddansk universitet MBA beskrivelse af valgfag forår 2016

Syddansk universitet MBA beskrivelse af valgfag forår 2016 Syddansk universitet MBA beskrivelse af valgfag forår 2016 Forår 2016 Beskrivelse af fagene: Business development Forandringsledelse Innovation og forretningsmodeludvikling Supply Chain Management MBA

Læs mere

Sammen om fremtidens velfærdskompetencer

Sammen om fremtidens velfærdskompetencer Sammen om fremtidens velfærdskompetencer En KONFERENCE om, hvordan vi udvikler kompetencerne hos fremtidens velfærdsmedarbejdere på tværs af fag og sektorer ONSDAG DEN 22. MARTS 2017 KL. 9.30 15.30 PÅ

Læs mere

Hvem skal lede den kommunale tandpleje? Torsdag 1. december 2011 Radisson Blu H. C. Andersen Hotel, Odense

Hvem skal lede den kommunale tandpleje? Torsdag 1. december 2011 Radisson Blu H. C. Andersen Hotel, Odense LIF-temadag Hvem skal lede den kommunale tandpleje? Torsdag 1. december 2011 Radisson Blu H. C. Andersen Hotel, Odense Velkommen til LIF temadag i Odense. Den offentlige sektors vilkår er under stadig

Læs mere