hartmanns academy sharing knowledge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "hartmanns academy sharing knowledge"

Transkript

1 hartmanns academy sharing knowledge 2015

2 TILLIDSBASERET TILGANG TIL VÆKST ER RELATIONER MAGT? Tirsdag den 10. MArTS KL Det ny teater, København Torsdag den 12. marts kl Horsens Ny Teater, horsens Danmarks bedste netværksmand og DK s fremmeligste fremtidsforsker mødes i ringen. Stort set alle HR-ledere, ledere og medarbejdere forholder sig til begrebet netværk i dag. Relationer og adgang til viden spiller en stadig større rolle - på alle niveauer i organisationen for virksomhedens succes. Mark Patterson vil afsløre 10 afgørende faktorer, der kendetegner virksomheder og personer, der har succes med en tillidsbaseret tilgang til at skabe vækst. Nogle af Marks pointer, er at man skal have klare hensigter og strategier i mødet med andre mennesker, så mødet ikke fører til ligegyldig smalltalk men giver værdi. Thomas Geuken tager os med på en rejse ud i fremtiden og beskriver de nye krav og udfordringer, som HR og ledere står overfor. Undervejs støder vi på en opblomstring af sociale entrepriser og relations-økonomi, overværer netværkets død og fremkomsten af en ny deleøkonomi og nye tillidsbaserede tilgange til vækst. Endelig får vi lov at ane konturerne af et fremtidssikret HR- & ledelsesparadigme. mark patterson Partner, Network Academy Mark Patterson har udviklet Network Academy - programmet, der siden 2004 er gennemført af flere end 2500 politikere, ambassadører, ministre, ledere og nøglepersoner fra virksomheder over hele Europa. Mark Patterson er hovedtaler på internationale konferencer og kongresser samt gæsteforelæser på universiteter (RUC, LCC, VDU) og Business Schools (BMI, AVT) og Master Classes (EMC) i Danmark og i udlandet. thomas geuken Psykolog, fremtidsforsker og forfatter Thomas Geuken har rådgivet erhvervslivets topledere og organisationer som f.eks. IKEA, Novo, Finansministeriet og United Nations. Thomas arbejder med fremtidens ledelse og businessmodeller i hele Europa. Desuden sidder han i bestyrelsen for en række konsulentvirksomheder. Thomas Geuken er associeret forskningschef på Instituttet for fremtidsforskning og forfatter til debatbøgerne All dressed up but nowhere to go og Rock n roll-ledelse.

3 INTEGRITET OG AUTENtiCITET SOM kultur tirsdag den 05. maj kl Det ny teater, København tirsdag den 12. MAj KL Horsens Ny Teater, horsens Integritet og autenticitet som kultur stiller store krav til forandring af HR og lederrollen - en bevægelse mod ægte værdier og holdninger, som er baseret på engagement, entusiasme og glæden ved at se andre mennesker lykkes med det, de er gode til. Med udgangspunkt i egne erfaringer vil Morten Petersen præsentere hvordan Google arbejder med at sikre og udvikle den åbne kultur, der er et af deres stærke kendetegn. Morten kommer med eksempler fra sin hverdag, hvordan medarbejderne er i tæt dialog med topledelsen. Morten fortæller blandt andet om, hvordan Google arbejder dagligt med at være på forkant med fremtiden. Han vil komme ind på, hvilken strategi Google har lagt for, hvordan man leder lokalt og globalt i en virksomhed, der er kendt for sin moderne HR og lederstil. Kasper Holten har et særligt talent for at få medarbejdere på alle niveauer til at skabe store præstationer. Hans engagement og entusiasme er smittende og helt afgørende for hans særlige værdibaserede og personlige lederstil. Kasper giver masser af eksempler på de udfordringer, som ledere i dag står overfor - uanset hvilken branche man arbejder i - for at sikre, at alle medarbejderne præsterer optimalt. morten petersen Industry Leader, Google Danmark Morten Petersen har været hos Google i mere end to år, hvor han arbejder med udvikling af Google s danske forretning. Morten er kendt for at være en yderst dygtig og kompetent leder, der motiverer sit team til at yde det bedste hver eneste dag. Morten har en evne til at skabe resultater. B.la. har han været med til at lave en succesfuld turnaround på et år for det digitale reklamebureau, NetBooster (tidl. Guava), hvor han var CEO før han kom til Google. kasper holten Director of Opera, The Royal Opera House Kasper Holten har været Kongelig Operachef fra i København. I 2011 blev han udnævnt til operachef på The Royal Opera House i London. Kasper Holten leder på værdier. Især hans entusiasme, engagement og motivation bruges som aktive og synlige ledelsesværktøjer, når han skal få samtlige ansatte i The Royal Opera House til at præstere sammen og få publikum til at græde. Kasper bliver ofte omtalt som en af Danmarks bedste inspiratorer, når det gælder lederskab.

4 livsfarlig ledelse - hvordan ENGAGEres medarbejderne I EFTERKRISEN? mandag den 21. september KL Horsens Ny Teater, horsens tirsdag den 22. september kl Det ny teater, København Krisen bliver efterhånden omtalt i datid fremfor nutid. Virksomhederne i Danmark mærker en højere grad af optimisme, og fremtiden ser lysere ud økonomisk. Men hvad gjorde krisen ved virksomhedens vigtigste aktiv; medarbejderne? Har krisebevidstheden, og tiden efter, holdt engagementet oppe i hverdagen? Blandt de største ledelses mæssige udfordringer world-wide 2014 er: Hvordan genskabes ellers fornys medarbejderengagementet i efterkrisen. Vi kan stille os selv spørgsmålet, hvordan kan danskerne være verdens lykkeligste nation og alligevel brænde ud som aldrig før? Christian Ørsteds foredrag vil tage udgangspunkt i hans bog - bestselleren Livsfarlig ledelse. Han kommer ind på de myter om motivation, anerkendelse, personlig udvikling og teamwork, som ifølge Christian Ørsted har bredt sig som en virus i vores samfund. Christian mener, at vi skal skifte fokus fra kortsigtede løsninger til bæredygtige ledelsesformer, der sikrer langsigtet produktivitet - med højt engagement hos medarbejderen. Lars Kolind vil i sit foredrag komme ind på, hvordan han mener, at man kan højne engagementet i virksomheden ved at koncentrere sig om at gøre virksomheden til en bevægelse. Virksomheder, der fungerer som bevægelser, kan gøre en forskel i samfundet, vokse hurtigere og fastholde medarbejderne ved at engagere dem i virksomhedens mission. christian ørsted Ledelsesrådgiver, underviser, forfatter og foredragsholder Christian Ørsted har i 15 år undervist tusindvis af ledere og rådgivet danske og internationale virksomheder. Et arbejde, der har udløst talrige priser, bl.a. en bronzeløve i Cannes. Christian er desuden kendt som ledelsesekspert fra bl.a. DR2 Deadline, Aftenshowet og Dagbladet Børsen. Christian Ørsted er forfatter til Livsfarlig ledelse nr. 1 på Dagbladet Børsens bestsellerliste. En bog som Stine Bosse har skrevet forordet til, da hun mener, den sætter fokus på det væsentlige element i ledelse, nemlig det store ansvar, der følger med, når man som leder påtager sig at arbejde gennem andre mennesker. lars kolind Bestyrelsesformand og forfatter Lars Kolinds passion er at skabe merværdi for medarbejdere, virksomheder og samfund gennem bedre ledelse. Han udfordrer forældede traditioner, visionsløse bestyrelser og institutioner, der ikke er deres penge værd. De fleste kender Lars Kolind for hans banebrydende ledelse af Oticon, og ikke uden grund. Kolinds indsats hos Oticon er stadig blandt verdens mest anvendte business cases, og Kolind og den viden-baserede organisation er fortsat pensum ved universiteter verden over.

5 PERSONLIGt LEDERSKAB - LIV OG LEDELSE tirsdag den 10. november, KL Det ny teater, København tirsdag den 17. november kl Horsens Ny Teater, horsens Hvad betyder værdier og det personlige lederskab i forbindelse med implementering af strategier og store beslutninger? Er det værdierne, der er styrende eller det personlige lederskab? Kan disse to gå hånd i hånd? At gå i et med virksomhedens værdier giver en styrke, i den entydighed det udstråler. Men i entydigheden er der en svaghed. En svaghed, hvis kerne er en manglende empati for andre værdier. Kathrine Lilleør tager udgangspunkt i sin bog Liv og Ledelse. Her beskriver hun, hvordan medarbejderne valgte at klappe af Lars Nørby Johansen, der som direktør for Falck varslede massefyringer i den gamle virksomhed. Hvorfor valgte medarbejderne at reagere på denne måde? Asger Aamund kommer ind på, hvordan man bedst sikrer, at bestyrelse, ledelse og medarbejdere arbejder mod de samme mål og kender succeskriterierne. Asger stiller skarpt på, hvilken rolle en leder som minimum bør kathrine lilleør Sognepræst, cand.theol., ph.d., debattør, forfatter og foredragsholder Kathrine Lilleør er en af landets mest aktive debattører og meningsdannere. Hun er aktiv i en lang række medier med fast spalteplads i Berlingske Tidende. Hun er kendt som en engageret debattør og kommentator, og hun har skrevet en lang række artikler og kronikker. Kathrine Lilleør har siden 2002 været medlem af Etisk Råd og siden 2003 formand for Grundskolerådet. asger aamund Direktør, bestyrelsesformand og foredragsholder Asger Aamund er dansk erhvervsleder og debattør. Som 34-årig blev Asger Aamund direktør i Goriværk, senere koncerndirektør i Rockwool og siden administrerende direktør i Ferrosan-gruppen. I 1988 etablerede han sin egen virksomhed A. J. Aamund A/S, som er et venturekapitalselskab for bioteknologisk udvikling. Asger er bestyrelsesformand i Rehfeld A/S. Desuden fungerer han som ambassadør for FairTrade og formand for Alzheimer-Forskningsfonden.

6 Hartmanns Academy - sharing knowledge Hartmanns Academy er en gruppe bestående af Hartmanns bedste kunder og samarbejdspartnere. Formålet med gruppen er at skabe et forum for kompetenceudvikling og vidensdeling inden for ledelse og arbejdsmarkedet - med fokus på sund forretning i fremtiden. Hartmanns Academy henvender sig primært til direktører, økonomichefer og ledere inden for HR, salg og marketing. hartmanns academy 2015 Der stilles nye krav til lederne i en tid, hvor vi muligvis er på vej ud af krisen eller har vænnet os til et new normal. De fleste virksomheder og medarbejdere har strammet op, lagt en ny kurs og har arbejdet hårdt for at komme igennem krisen. Men hvad så nu? Kan man blive ved med at motivere sine medarbejdere ved at råbe: Ulven kommer (eller krisen eller kineserne)? For at få kvalificerede svar på det spørgsmål og andre aktuelle HR- og ledelsesudfordringer har vi i år inviteret otte skarpe foredragsholdere, som taler om følgende temaer: Tillidsbaseret tilgang til vækst - er relationer magt? Integritet og autenticitet som kultur Livisfarlig ledelse - hvordan engageres medarbejderne i efterkrisen? Personlige lederskab - liv og ledelse FORDELE Brug arrangementerne som kundepleje Bliv kompetenceudviklet inden for HR og ledelse Tilbyd dine medarbejdere kompetenceudvikling Skab relationer til andre virksomheder MEDLEMSKAB Prisen for et medlemskab er kr ,-. Medlemskabet indeholder muligheden for op til tre pladser til hvert arrangementer. LOKATIONER Hartmanns har indgået et samarbejde med Det Ny Teater i København og Horsens Ny Teater i Horsens. Begge steder vil derfor være faste lokationer for afholdelse af netværksarrangementerne. Alle arrangementer inkluderer en lækker frokost, frugt, vand, kaffe og te. TILMELDING Til hvert arrangement vil der blive sendt en invitation med et link, hvori alle deltagere meldes til. Her skal alle deltagere tilmeldes med navn, titel, firma og adresse. Om Hartmanns Konsulenthuset Hartmanns er en katalysator på det moderne jobmarked. Via rekruttering, rådgivning, vikarservice og newplacement arbejder vi hver dag på at skabe succes i menneskers jobliv og på at opfylde offentlige og private virksomheders behov for kvalificeret arbejdskraft og opgaveløsning. At skabe mening og værdi for virksomheder og kandidater kræver, at Hartmanns medarbejdere har overskud. Derfor har Hartmanns et stærkt fokus på det gode jobliv, udvikling og stolthed og vi har en ambition om at være blandt Danmarks bedste og mest attraktive arbejdspladser. Telefon

hartmanns academy sharing knowledge

hartmanns academy sharing knowledge hartmanns academy sharing knowledge moderne ledelse og HR 2013 Unboss - ledelse uden magt torsdag den 14. marts kl. 12-16 Det ny teater, København Onsdag den 20. MARTS KL. 12-16 Horsens Ny Teater, horsens

Læs mere

hartmanns academy sharing knowledge

hartmanns academy sharing knowledge hartmanns academy sharing knowledge 2014 resiliens - Den modstandsdygtige organisation onsdag den 19. marts kl. 12-16 horsens ny teater, horsens torsdag den 27. MARTS KL. 12-16 det ny teater, københavn

Læs mere

hartmanns academy sharing knowledge

hartmanns academy sharing knowledge hartmanns academy sharing knowledge 2016 sult - skab vedvarende succes Tirsdag den 15. MArTS KL. 12-16 Horsens ny teater, horsens onsdag den 16. marts kl. 12-16 DR Koncerthuset, København Mange virksomheder

Læs mere

Humanconsult. powered by. hartmanns

Humanconsult. powered by. hartmanns Humanconsult powered by hartmanns humanconsult powerd by Hartmanns medlemskaber Medlemskaber Medlemskabet giver dig et attraktivt fagligt inspirationsforum til en dialog blandt ligesindede. Vi finder det

Læs mere

DEN MODERNE HR-UDDANNELSE INDSIGT OG VÆRKTØJER I ARBEJDET MED HR

DEN MODERNE HR-UDDANNELSE INDSIGT OG VÆRKTØJER I ARBEJDET MED HR DEN MODERNE HR-UDDANNELSE INDSIGT OG VÆRKTØJER I ARBEJDET MED HR DEN MODERNE HR-UDDANNELSE 6 UGERS JOBRETTET UDDANNELSE FOR LEDIGE Gennem uddannelsen Den moderne HR-uddannelse opnår du: en aktuel, bred

Læs mere

Sundhedskonferencen Jylland 2017

Sundhedskonferencen Jylland 2017 Sundhedskonferencen Jylland 2017 Livsfarlig ledelse hverdagsvilkår i forandring en samlet sundhedssektor? Kjeld Fredens Søren Voxsted Pia Callesen Christian Ørsted Bygholm Slot, torsdag d. 30. november

Læs mere

Sundhedskonferencen Sjælland 2018

Sundhedskonferencen Sjælland 2018 Sundhedskonferencen Sjælland 2018 Livsfarlig ledelse hverdagsvilkår i forandring en samlet sundhedssektor? Kjeld Fredens Søren Voxsted Pia Callesen Christian Ørsted Sophie Hæstorp Andersen Glostrup Park

Læs mere

4 inspirationsseminarer. med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje

4 inspirationsseminarer. med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje 4 inspirationsseminarer med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje 4 inspirationsseminarer med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje Det er vigtigere end nogensinde

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com vækst Strategi, og lederskab Executive Lederudviklingsprogram www.mannaz.com En deltager udtaler: Arbejdet med egne cases og konsulenternes inddragelse af praksiseksempler skabte en meget virkelighedsnær

Læs mere

Motivation vejen til en attraktiv arbejdsplads!

Motivation vejen til en attraktiv arbejdsplads! INVITATION TIL Motivation vejen til en attraktiv arbejdsplads! Konference den 31. oktober 2006 Scandic Copenhagen Invitation Motiverede og tilfredse medarbejdere er en væsentlig forudsætning for, at staten

Læs mere

Medlemskab for organisationer og virksomheder Instituttet for Fremtidsforskning. Guiding decision makers worldwide since 1970

Medlemskab for organisationer og virksomheder Instituttet for Fremtidsforskning. Guiding decision makers worldwide since 1970 Medlemskab for organisationer og virksomheder Guiding decision makers worldwide since 1970 Our Vores idea: idé: Et medlemskab af skal give jer unikke indsigter og specialiseret viden om fremtiden samt

Læs mere

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding En lederuddannelse med format Lederuddannelsen har tre moduler Med den nyeste viden om ledelse,

Læs mere

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding En lederuddannelse med format Med den nyeste viden om ledelse, innovation og forretningsudvikling

Læs mere

Landsmøde 2016. Hvad holder direktionen vågen. i et HR perspektiv

Landsmøde 2016. Hvad holder direktionen vågen. i et HR perspektiv Landsmøde 2016 Hvad holder direktionen vågen. i et HR perspektiv Få inspiration til, hvordan HR understøtter de offentlige direktioners umiddelbare udfordringer med en dagsorden fyldt af omprioriteringsbidrag,

Læs mere

Vi præsenterer. Talent Management

Vi præsenterer. Talent Management Vi præsenterer Talent Management Der findes desværre ikke en opskrift på vellykket Talent Management, men solidt HR-håndværk, kombineret med intelligente og effektive løsninger giver resultater. Vi deler

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 4 dage i Madrid - 2 dage i Kolding

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 4 dage i Madrid - 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid - 2 dage i Kolding Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

LEDERKONFERENCE 2016. Sådan navigerer du i en tid i forandring. Bliv klædt på til at løse dine ledelsesopgaver også når de kan synes modsatrettede

LEDERKONFERENCE 2016. Sådan navigerer du i en tid i forandring. Bliv klædt på til at løse dine ledelsesopgaver også når de kan synes modsatrettede LEDERKONFERENCE 2016 Sådan navigerer du i en tid i forandring Bliv klædt på til at løse dine ledelsesopgaver også når de kan synes modsatrettede 19. 20. april 2016 Program Tirsdag den 19. april 2016 Kl.

Læs mere

International Business Academy. iba ERHVERVSAKADEMI KOLDING STRATEGI 2020

International Business Academy. iba ERHVERVSAKADEMI KOLDING STRATEGI 2020 International Business Academy TæNDT AF AT LÆRE iba ERHVERVSAKADEMI KOLDING STRATEGI 2020 uddannelsesstrategi 2020 Uddannelsesstrategi 2020 IBA Erhvervsakademi Koldings fokusområder angiver de strategiske

Læs mere

Ledelse af selvledende medarbejdere

Ledelse af selvledende medarbejdere Ledelse af selvledende medarbejdere 1 4. o g 1 5. m a j 2 0 0 9 T e k n o l o g i s k I n s t i t u t T a a s t r u p Primadonnaer, talenter og entusiaster sådan tilpasser du din ledelsesstil Hvordan coacher

Læs mere

Sæt SKUB i din forandringsledelse

Sæt SKUB i din forandringsledelse Konference på Hotel Vejlefjord Sæt SKUB i din forandringsledelse 20. august 2018 Få ledelsesværktøjer, der hjælper dine medarbejdere i lærings- og forandringsprocesser Sådan får du og dit team succes i

Læs mere

Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers

Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst SDU i Kolding har fokus på entreprenørskab, ledelse og udvikling af små og mellemstore virksomheder og vi er klar til at samarbejde

Læs mere

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Praktisk lederuddannelse Uddannelsen er: Tæt på din hverdag Tilpasset dit behov som leder Tilrettelagt, så teori og praksis kan forenes erfaringsudveksling med andre

Læs mere

Ledelse Organisationsudvikling

Ledelse Organisationsudvikling Personalestyrelsens temadag 12.april 2011 Gitte Mandrup Ledelse Organisationsudvikling Forstå behov og opgaver udefra og ind Tag ansvar indefra og ud Virksomhedens ydelser, resultatkrav, realiteter, udfordringer

Læs mere

HARTMANNS ACADEMY SHARING KNOWLEDGE

HARTMANNS ACADEMY SHARING KNOWLEDGE HARTMANNS ACADEMY SHARING KNOWLEDGE 2018 SUCCESER SKABES I RELATIONER OGSÅ I EN HIGH TECH LOW TOUCH TID ONSDAG DEN 21. MARTS KL. 12-16 DR KONCERTHUSET, KØBENHAVN TORSDAG DEN 22. MARTS KL. 12-16 TORVEHALLERNE,

Læs mere

Se potentialet i Generation Plus Få inspiration til at holde fast i dine mest erfarne medarbejdere

Se potentialet i Generation Plus Få inspiration til at holde fast i dine mest erfarne medarbejdere Ældre Sagen Erhverv og Børsen inviterer til Trendseminar 2008: Se potentialet i Generation Plus Få inspiration til at holde fast i dine mest erfarne medarbejdere Kom og hør: Chris Roebuck, tidligere Head

Læs mere

VÆLG DIT NETVÆRK MED OMHU

VÆLG DIT NETVÆRK MED OMHU Netværk for ejerledere VÆLG DIT NETVÆRK MED OMHU Ejerledede virksomheder udgør med god grund 85 procent af dansk erhvervsliv. Friheden til at styre sit eget arbejdsliv, forfølge sine ideer og arbejde med

Læs mere

_ áxäéààx ^Ü çxü Éz _t Ät `twáxç

_ áxäéààx ^Ü çxü Éz _t Ät `twáxç Du er i centrum Competenze Care tager altid udgangspunkt i dig og din virksomheds særlige behov og kultur. Vi hjælper dig som leder, dine medarbejdere og hele virksomheden til at yde optimalt både med

Læs mere

Onsdag den 30. september 2009. Åbent kl. 9-16

Onsdag den 30. september 2009. Åbent kl. 9-16 Program 2009 Onsdag den 30. september 2009. Åbent kl. 9-16 TEMA: Forandringsledelse Keynotes corner Speakers corner hr-meetingpoint Kl. 10.00-10.45 Nye organisations- og ledelsesformer i ny-økonomi Professor

Læs mere

Skub din leder ned fra ølkassen

Skub din leder ned fra ølkassen Skub din leder ned fra ølkassen K- rådgiverne bør skubbe lederne ned fra ølkassen, så de kan tale mere med deres medarbejdere. Det er den nære, regelmæssige og personlige kommunikation, der skaber de engagerede

Læs mere

Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder

Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder Vores fornemmeste opgave er at matche kandidater og virksomheder med hinanden Outplacement Vi har hjulpet flere af landets største

Læs mere

Velkommen til LANDSMØDE 2017

Velkommen til LANDSMØDE 2017 Velkommen til LANDSMØDE 2017 Bæredygtig HR Bestyrelsen har til dette års landsmøde valgt at fokusere på bæredygtig HR. Bæredygtighed er et flittigt anvendt begreb i både offentlig og privat virksomhed,

Læs mere

Jørgen Andersen. Direktør i Bagger-Sørensen Invest A/S samt CEO i Green Tech Center A/S. og medlem af en række energi- & eksport netværk

Jørgen Andersen. Direktør i Bagger-Sørensen Invest A/S samt CEO i Green Tech Center A/S. og medlem af en række energi- & eksport netværk Jørgen Andersen Direktør i Bagger-Sørensen Invest A/S samt CEO i Green Tech Center A/S og medlem af en række energi- & eksport netværk Et OPP projekt i Vejle Baggrunden for Green Tech Centeret At skabe

Læs mere

ASKOV HØJSKOLE AKTIVISME OG LEDELSE I CIVILSAMFUNDET

ASKOV HØJSKOLE AKTIVISME OG LEDELSE I CIVILSAMFUNDET ASKOV HØJSKOLE AKTIVISME OG LEDELSE I CIVILSAMFUNDET 08. - 14. JULI 2018 Vil du gerne sætte dit præg på udviklingen i foreninger og i civilsamfundet? Så kan det være vejen frem at deltage i sommerhøjskolen

Læs mere

tag ordet i din magt!

tag ordet i din magt! Eksklusivt lederkursus Retorik Nye hold 2009 tag ordet i din magt! 3 intensive moduler med personlig rådgivning og nye værktøjer til din retorik som leder. Begrænset deltagerantal sikrer, at forløbet bliver

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

DANMARKS BEDSTE MEDLEMSSERVICE Dansk Byggeris strategi

DANMARKS BEDSTE MEDLEMSSERVICE Dansk Byggeris strategi DANMARKS BEDSTE MEDLEMSSERVICE Dansk Byggeris strategi 2017-2018 1 FORORD Danmarks bedste medlemsservice er titlen på Dansk Byggeris nye strategi. Grunden til, at vi har valgt netop den titel, er fordi,

Læs mere

Den klassiske Mini MBA fra IME

Den klassiske Mini MBA fra IME Den klassiske Mini MBA fra IME Som den eneste Mini MBA i Danmark er IME Mini MBA baseret på samme faglige struktur som den klassiske MBA-uddannelse IME Mini MBA IME Mini MBA er som den eneste Mini MBA

Læs mere

Brugerdreven innovation

Brugerdreven innovation Brugerdreven innovation - værktøjer til udvikling med brugeren i centrum Det får du ud af at deltage: n Få en innovationsprofil af din virksomhed n Skab optimale produkter og processer gennem brugernes

Læs mere

Strategi for frivillighed og civilsamfund. Lemvig Kommune

Strategi for frivillighed og civilsamfund. Lemvig Kommune Strategi for frivillighed og civilsamfund Lemvig Kommune 2019-2022 Om vision, politik og strategi i Lemvig Kommune Denne strategi tager udgangspunkt i Lemvig Kommunes vision: Vi er stolte af vore forpligtende

Læs mere

Teknologisk Institut. Personalepolitik

Teknologisk Institut. Personalepolitik Teknologisk Institut Personalepolitik Indholdsfortegnelse Indledning 3 Værdisæt det vi er 4 Brand Promise det vi lover vores kunder 5 Viden- og relationsopbygning 6 Læring og samarbejde 7 Rekruttering

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse

Mannaz Lederuddannelse Mannaz Lederuddannelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer På Mannaz Lederuddannelse sætter du dine erfaringer i spil, får sparring på konkrete ledelsesudfordringer i hverdagen

Læs mere

MMT3000 Efterårskonference 2012 NÅR DANMARK FLYTTER TILBAGE?

MMT3000 Efterårskonference 2012 NÅR DANMARK FLYTTER TILBAGE? MMT3000 Efterårskonference 2012 Torsdag 25. oktober 2012 Comwell Kongebrogaarden, Middelfart NÅR DANMARK FLYTTER TILBAGE? Bestyrelsesformand Asger Aamund Professor John Johansen Cheføkonom Jens Nyholm

Læs mere

Teknisk assistent og designer 2009

Teknisk assistent og designer 2009 Teknisk assistent og designer 2009 2. - 3. j u n i 2 0 0 9 T e k n o l o g i s k I n s t i t u t T a a s t r u p Effektivitet i hverdagen: Tag initiativ, samarbejd og nå dine mål Sådan kan du bidrage med

Læs mere

KOMPETENCER I CENTRUM

KOMPETENCER I CENTRUM KOMPETENCER I CENTRUM VIRKSOMHEDS- OG KOMPETENCECENTERET Forside HAR I BRUG FOR NYE MEDARBEJDERE? SKAL I UDVIKLE JERES MEDARBEJDERE? VIL I HJÆLPE EN OPSAGT MEDARBEJDER GODT VIDERE? HK Hovedstaden tilbyder

Læs mere

KOMPETENCER I CENTRUM

KOMPETENCER I CENTRUM KOMPETENCER I CENTRUM VIRKSOMHEDS- OG KOMPETENCECENTERET Forside / HAR I BRUG FOR NYE MEDARBEJDERE? / SKAL I UDVIKLE JERES MEDARBEJDERE? / VIL I HJÆLPE EN OPSAGT MEDARBEJDER GODT VIDERE? HK Hovedstaden

Læs mere

Den professionelle receptionist og frontmedarbejder

Den professionelle receptionist og frontmedarbejder To kompetenceopbyggende dage til: Den professionelle receptionist og frontmedarbejder Disse kompetencer bør du satse på at styrke fremadrettet Styrk din position internt og øg din status Selvsikker og

Læs mere

Passion for ledelse it s all about people

Passion for ledelse it s all about people Passion for ledelse it s all about people Danske bioanalytikere Lederforum 21. Marts 2018 Hotel Vejlefjord Alfred Josefsen www.alfred.as Alfred Josefsen, mdl. af Ledelseskommissionen Ledelseskonsulent,

Læs mere

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Eksklusivt lederkursus Retorik Nye hold 2008 tag ordet i din magt! Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Flemming Enevold, skuespiller og instruktør en af

Læs mere

Positiv psykologi og lederskab

Positiv psykologi og lederskab Positiv psykologi og lederskab Trivsel, arbejdsglæde og bedre præstationer Positiv psykologi skyller i disse år ind over landet. Den lærende organisation, systemisk tænkning, Neuro Linqvistisk Programmering,

Læs mere

NETOB 14 Trends i Jobmarkedet 08.10.14. Hartmanns A/S TEL +45 7020 0383 www.hartmanns.dk

NETOB 14 Trends i Jobmarkedet 08.10.14. Hartmanns A/S TEL +45 7020 0383 www.hartmanns.dk NETOB 14 Trends i Jobmarkedet 08.10.14 Hartmanns A/S TEL +45 7020 0383 www.hartmanns.dk Side 1 De største ledelsesudfordringer i 2014/15? Ledelse af de unge, Tiltrækning og ledelse af talent, CSR (Social

Læs mere

BUSINESS CASE: STYRKEBASERET LEDELSE

BUSINESS CASE: STYRKEBASERET LEDELSE BUSINESS CASE: STYRKEBASERET LEDELSE..og hvordan I kommer i gang Den nyeste forskning inden for organisationsudvikling og psykologi viser stærke resultater med hensyn til, hvorfor en anderledes tilgang

Læs mere

Region Hovedstadens ledelsespolitik

Region Hovedstadens ledelsespolitik Region Hovedstadens ledelsespolitik Juni 2007 Region Hovedstaden Region Hovedstadens ledelsespolitik Region Hovedstaden Nigella Damascena Jomfru i det grønne 1. Udgangspunkt Region Hovedstaden er etableret

Læs mere

Tilbud på bistand til planlægning, gennemførelse og evaluering af beskæftigelsespolitisk

Tilbud på bistand til planlægning, gennemførelse og evaluering af beskæftigelsespolitisk Tilbud 17. august 2008 Tilbud på bistand til planlægning, gennemførelse og evaluering af beskæftigelsespolitisk konference på Djursland Arbejdsmarkedsudvalget i Norddjurs, Udvalget for Job og Erhverv i

Læs mere

HARTMANNS ACADEMY SHARING KNOWLEDGE

HARTMANNS ACADEMY SHARING KNOWLEDGE HARTMANNS ACADEMY SHARING KNOWLEDGE 2017 KULTUR, KOMPLEKSITET OG DIVERSITET - HVORDAN? TIRSDAG DEN 21. MARTS KL. 12-16 DR KONCERTHUSET, KØBENHAVN TORSDAG DEN 23. MARTS KL. 12-16 HORSENS NY TEATER, HORSENS

Læs mere

CSR-rapport 2014/15 Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens 99 a

CSR-rapport 2014/15 Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens 99 a CSR-rapport 2014/15 Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens 99 a PwC s forretning er betinget af vores evne til at tiltrække, udvikle og fastholde de dygtigste i branchen. 2 PwC

Læs mere

C4-medlemskab Viden Netværk udvikling

C4-medlemskab Viden Netværk udvikling C4-medlemskab Viden Netværk udvikling C4 Hillerød C4 Hillerød er en interesseorganisation for alle vækstorienterede virksomheder i hovedstadsregionen. Det er vores mission at gøre regionen attraktiv for

Læs mere

BERNERS KERNEVÆRDIER

BERNERS KERNEVÆRDIER BERNERS KERNEVÆRDIER BERNERS VÆRDIGRUNDLAG...... er vores grundlag for alle beslutninger og handlinger, som træffes og udføres i vores virksomhed. Det tjener til orientering for medarbejderne. Vores værdigrundlag

Læs mere

Få succes med forandringer

Få succes med forandringer Få succes med forandringer - Inspiration og værktøjer til mellemlederens rolle som forandringsagent 1 6. - 1 7. m a r t s 2 0 0 9 T e k n o l o g i s k I n s t i t u t T a a s t r u p Potentialer, ressourcer

Læs mere

Lederuddannelse. Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse

Lederuddannelse. Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse Lederuddannelse Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse Leadership Acceleration Programme Bliv klædt på til at videreudvikle din lederrolle På vores lederuddannelse Leadership Acceleration

Læs mere

LEADING. Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd.

LEADING. Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd. LEADING Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd. HAR DU TALENT FOR AT UDVIKLE TALENT? DU SKAL SE DET, DER

Læs mere

Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre?

Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre? Leadership Program PLP II When business gets personal! Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre? Leadership Program PLP II Acuity World Fortsæt Our field of expertise din

Læs mere

Kolding Kommune Fundraising-strategi vol Kolding Kommune Fundraising-strategi vol. 2.0

Kolding Kommune Fundraising-strategi vol Kolding Kommune Fundraising-strategi vol. 2.0 Kolding Kommune Fundraising-strategi vol. 2.0 Kolding Kommune Analyse og Udvikling Forord Kolding Kommunes fundraising-strategi skal bidrage til at skabe merværdi i realiseringen af kommunens vision og

Læs mere

Fremtidens ledelse og fremtidens arbejdspladser

Fremtidens ledelse og fremtidens arbejdspladser Fremtidens ledelse og fremtidens arbejdspladser Videnscenter for Landbrug og fødevarer MCH Kongrescenter 24. Februar 2014 Alfred Josefsen, foredragsholder, forfatter adjungeret professor, bestyrelsesformand

Læs mere

Retorik. tag ordet i din magt! Modul 1. Modul 2. Modul 3 Strategisk retorik positionér dig som leder og skab forandringer

Retorik. tag ordet i din magt! Modul 1. Modul 2. Modul 3 Strategisk retorik positionér dig som leder og skab forandringer Eksklusivt lederkursus Retorik tag ordet i din magt! Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik Lotte Hansen, erhvervsredaktør på Politiken Flemming Enevold, skuespiller og instruktør Foto: Jonathan Bjerg Møller

Læs mere

Stillingsbeskrivelse. Agil Coach

Stillingsbeskrivelse. Agil Coach Stillingsbeskrivelse Agil Coach Virksomhedsbeskrivelse Plan A blev etableret i 2005, en sund og succesrig konsulentvirksomhed som rådgiver og coacher nogle af de største kunder i Danmark. Deres succes

Læs mere

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk!

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! Øksnehallen, 14-15/9 Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! IVÆRK&VÆKST2012 Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab resultater for både din egen

Læs mere

Chester Elton EKSKLUSIVT FØRSTE GANG. New York Times og Wall Street Journal s bestseller. A must read for modern-day managers INCL.

Chester Elton EKSKLUSIVT FØRSTE GANG. New York Times og Wall Street Journal s bestseller. A must read for modern-day managers INCL. A must read for modern-day managers - LARRY KING CNN EKSKLUSIVT FØRSTE GANG I Skandinavien INCL. eksklusivt netværksarrangement faciliteret af Chester Elton selv. Der bydes på lidt lækkert. Chester Elton

Læs mere

ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse

ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse Strategi, eksekvering og analyse ecapacity tilbyder end-to-end forbedring af digital performance ecapacity har indgående erfaring med at udvikle

Læs mere

Hvilke udfordringer står speditionsbranchen overfor?

Hvilke udfordringer står speditionsbranchen overfor? Hvilke udfordringer står speditionsbranchen overfor? Efter at have mødt mange medlemsvirksomheder af Danske Speditører på generalforsamlinger, lokalforeningsmøder og ved direkte besøg i de enkelte virksomheder,

Læs mere

Offentlig ledelse. Børne og kulturchefers. Årsmøde. Alfred Josefsen Nyborg Strand 17. November 2017

Offentlig ledelse. Børne og kulturchefers. Årsmøde. Alfred Josefsen  Nyborg Strand 17. November 2017 Offentlig ledelse Børne og kulturchefers Årsmøde Nyborg Strand 17. November 2017 Alfred Josefsen www.alfred.as Alfred Josefsen, mdl. af Ledelseskommissionen Ledelseskonsulent, foredragsholder, forfatter

Læs mere

DA N S K GOL F U N ION

DA N S K GOL F U N ION DA N S K GOL F U N ION Kompetencer og kreativitet i de danske golfklubber Udviklingskonference 17. november 2012 PROGRAM FOREDRAGSHOLDER PANELDEBAT WORKSHOPS Kompetencer og kreativitet i de danske golfklubber

Læs mere

Hvem skal lede den kommunale tandpleje? Torsdag 1. december 2011 Radisson Blu H. C. Andersen Hotel, Odense

Hvem skal lede den kommunale tandpleje? Torsdag 1. december 2011 Radisson Blu H. C. Andersen Hotel, Odense LIF-temadag Hvem skal lede den kommunale tandpleje? Torsdag 1. december 2011 Radisson Blu H. C. Andersen Hotel, Odense Velkommen til LIF temadag i Odense. Den offentlige sektors vilkår er under stadig

Læs mere

Vinderstrategi med FiSH! - fra teori til praksis Onsdag den 24. marts 2010

Vinderstrategi med FiSH! - fra teori til praksis Onsdag den 24. marts 2010 Onsdag den 24. marts 2010 Vinderstrategi er kendt for at være Danmarks mest attraktive strategiske sparringspartnere, der i samarbejde med ambitiøse, modige og viljestærke virksomhedsledere sikrer unik

Læs mere

Brug Mannaz i dit journalistiske arbejde. Kildebrug De gode historier

Brug Mannaz i dit journalistiske arbejde. Kildebrug De gode historier Brug Mannaz i dit journalistiske arbejde Kildebrug De gode historier www.mannaz.com/presseservice Vi er en kilde til den nyeste viden inden for ledelse, projektledelse og personlig udvikling. Har du brug

Læs mere

Tilmeld 4 og. betal for 3!

Tilmeld 4 og. betal for 3! HR- DAGEN 2012 22. maj 2012 Teknologisk Institut Taastrup Sponseret af: Tilmeld 4 og betal for 3! og mange andre Programoversigt 08:30 Indtjekning med morgenbuffet 09:00 Velkomst 09:10 HR frem mod 2020

Læs mere

Topchefernes 10 bedste værktøjer

Topchefernes 10 bedste værktøjer Tema: Strategiimplementering Topchefernes 10 bedste værktøjer Sker der forandringer i topchefernes prioritering af værktøjer? Klaus Lund & Partnere ApS Bernstorff Slot Jægersborg Alle 93 DK-2820 Gentofte

Læs mere

Bestyrelseskonference 2016

Bestyrelseskonference 2016 Bestyrelseskonference 2016 INDFLYDELSE. HANDLING. ANSVAR Det sociale ansvar i bestyrelseslokalet På årets konference vil vi helt overordnet sætte fokus på, hvordan man beskæftiger sig med socialt ansvar

Læs mere

Arbejdsglædeambassadøren

Arbejdsglædeambassadøren Arbejdsglædeambassadøren Jon Kjær Nielsen j n.dk Hejsa! Navn Én ting du glæder dig til idag Jon Kjær Nielsen - Foredragsholder & Forfatter Civilingeniør, 2002. Tidl. HR-specialist. Foredragsholder og

Læs mere

Foredrag 2015. Mindbooster. Foreningen hjernesund Færøvej 51 2800 Lyngby Telefon +45 4162 4887 E-mail: info@hjernesund.dk

Foredrag 2015. Mindbooster. Foreningen hjernesund Færøvej 51 2800 Lyngby Telefon +45 4162 4887 E-mail: info@hjernesund.dk Foredrag 2015 Mindbooster STYRK DET MODNE LIV - få inspiration og viden med foredrag fra Mindbooster Det bedste jeg kan gøre for mig selv, min familie og venner er at holde mig frisk og i live - Charlotte,

Læs mere

LEDELSES FORUM 2012. Tilmeld 3 fra samme virksomhed og få 10% rabat! Årets inspirationskonference

LEDELSES FORUM 2012. Tilmeld 3 fra samme virksomhed og få 10% rabat! Årets inspirationskonference LEDELSES FORUM 2012 7. juni 2012 Teknologisk Institut Taastrup Tilmeld 3 fra samme virksomhed og få 10% rabat! Årets inspirationskonference for ledere! Vælg mellem 11 spor, og mød blandt andre Jens Arentzen,

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

MEDLEMSKAB VIDEN TIL VÆKST RETAIL VIDEN RETAIL UPDATES RETAIL SPARRING

MEDLEMSKAB VIDEN TIL VÆKST RETAIL VIDEN RETAIL UPDATES RETAIL SPARRING MEDLEMSKAB VIDEN TIL VÆKST RETAIL VIDEN RETAIL UPDATES RETAIL SPARRING Om medlemskabet EBELTOFT GROUP Retail Institute Scandinavia er en del af det globale netværk af videns- og konsulenthuse med speciale

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse med netværk

Mannaz Lederuddannelse med netværk Mannaz Lederuddannelse med netværk Mannaz Lederuddannelse med netværk Handlingsbaseret ledelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer This player requires a modern web browser

Læs mere

Mindjuice Speakeruddannelse

Mindjuice Speakeruddannelse Mindjuice Speakeruddannelse Vi har længe haft en drøm om at skabe en helt særlig uddannelse i gennemslagskraft. Efter mange års erfaringer med og viden om det menneskelige potentiale er det nu endelig

Læs mere

Dansk Softball Forbund. Frivillighedsstrategi 2015-2017

Dansk Softball Forbund. Frivillighedsstrategi 2015-2017 Dansk Softball Forbund Frivillighedsstrategi 2015-2017 Dansk Softball Forbund har en lang tradition for at engagerede frivillige kræfter yder en utrolig stor indsats. De frivillige ildsjæle spiller en

Læs mere

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER PLATINSPONSORER Springbræt til vækst GULDSPONSORER Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark CONNECT Denmark er en landsdækkende nonprofit-organisation, som samler

Læs mere

AFTAGERNES BEHOV FOR VIDEN

AFTAGERNES BEHOV FOR VIDEN AFTAGERNES BEHOV FOR VIDEN ved Forskningsdirektør Per Falholt Novozymes A/S Novozymes har produkter indenfor en række forskellige industrier Food and Beverages Biofuels and biomass conversion Household

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

FM-Dagen 2013. 500 kr rabat ved tilmelding senest 22. april. Torsdag d. 20. juni 2013 Taastrup. Gyrithe Saltorp. Christian Bitz.

FM-Dagen 2013. 500 kr rabat ved tilmelding senest 22. april. Torsdag d. 20. juni 2013 Taastrup. Gyrithe Saltorp. Christian Bitz. Liselotte Lyngsø Christian Bitz Gyrithe Saltorp Torsdag d. 20. juni 2013 Taastrup FM-Dagen 2013 Verner Bentzen Poul Holt Pedersen Kirsten R. Galamba 500 kr rabat ved tilmelding senest 22. april Programoversigt

Læs mere

Hvordan Ikast-Brande Kommune har skabt landets bedste erhvervsklima?

Hvordan Ikast-Brande Kommune har skabt landets bedste erhvervsklima? Hvordan Ikast-Brande Kommune har skabt landets bedste erhvervsklima? Vi udøver myndighed med et service-gen Torsdag den 17. marts 2016 Bornholms Regionskommune Program 1. Velkomst og præsentationsrunde

Læs mere